Vaše rozhodnutí bylo správné.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vaše rozhodnutí bylo správné."

Transkript

1 Děkujeme Vám za projevenou důvěru, Vaše rozhodnutí bylo správné. Dnes se dozvíte nejlepší a nejjednodušší způsob, jak výrazně ušetřit na elektrické energii a zemním plynu. Žádné nabídky přepážkových cen dodavatelů Žádní podomní prodejci Žádné internetové srovnávače To vše je pořád drahé.. Na trhu existují jiné možnosti, jak dosáhnout nejnižší ceny. Děláme to jinak než všichni ostatní!

2 Elektrická energie a zemní plyn jsou v ČR jen jedna a ta samá surovina, není horší nebo lepší energie od toho či onoho dodavatele Jediným rozdílem je cena, za kterou je Vám obchodník s energiemi prodá. Jak ale vybrat dodavatele, který bude cenou bezkonkurenční a přitom jí bude GARANTOVAT po celou dobu trvání smlouvy? Upraví své obchodní podmínky ve prospěch klienta? Podívejte se nyní na srovnání cen zemního plynu dvou největších dodavatelů energii v ČR. ČEZ Prodej, s.r.o. ceník pro smlouvy s 24 měsíční fixací. RWE Zákaznické služby, s.r.o. ceník pro smlouvy s 24 měsíční fixací. Standardní změnou dodavatele nikdy skutečně výrazně neušetříte, jak můžete vidět v porovnání těchto dvou ceníků, jde pouze o úspory v haléřových položkách. Další velkou nevýhodou u dodavatelských smluv uzavřených prostřednictvím pobočky dodavatele, podomního prodejce či internetového srovnávače, je PROLONGACE SMLOUVY. V případě, kdy nedáte svému dodavateli v dostatečném předstihu vědět, že o prodloužení smlouvy nemáte zájem, smlouva Vám automaticky prolonguje a to téměř vždy na dobu, na kterou byla původně uzavřena.

3 Jediným nástrojem, díky kterému získáte GARANCI ceny po celou dobu trvání smlouvy, jednoznačné obchodní podmínky a smlouvu na dobu určitou bez automatické prolongace je ELEKTRONICKÁ AUKCE! Elektronická aukce (dále jen aukce) je celorepublikový nástroj, který využívá základní principy obchodu nabídka versus poptávka. Sloučením více odběrných míst do jedné aukce, ve které pak OVĚŘENÍ dodavatelé usilují o získání těchto odběrných míst a to formou snižování své nabídkové ceny (holandská dražba), docílíme snížení ceny za jednu MWh a měsíčních poplatků na minimum. VZOROVÝ PŘÍKLAD, jak aukce funguje: Máme 100 klientů, kteří se zapojili do e-aukce. Za 1 MWh tito lidé platí 1000 Kč, každý z nich má spotřebu 10 MWh Jejich celková platba tedy činní Kč E-aukce funguje online, to znamená, že všichni dodavatelé mají možnosti naprosto stejné. Začínají ve stejný čas, nevidí mezi sebou kdo je kdo a jsou časově omezeni na cenové nabídky. Začíná e-aukce: Startovní cena je Kč za spotřebu MWh Dodavatel A nabízí cenu Dodavatel B nabízí cenu Dodavatel C nabízí cenu Kč za spotřebu MWh Kč za spotřebu MWh Kč za spotřebu MWh Každý z dodavatelů má vždy dvě minuty na to, aby znovu nabídl tu nejnižší cenu. Takto aukce pokračuje, dokud žádný z dalších dodavatelů cenu nižší nenabídne. Poslední nabídka dodavatele A byla nejnižší a to Kč za spotřebu MWh

4 Suma sumárum, všichni zúčastnění naší vzorové aukce nebudou mít na svých fakturách za spotřebu 10 MWh Kč, ale díky aukci pouze Kč. ÚSPORA činní Kč a to bez jakéhokoliv úsilí klienta. Naprosto stejný postup následuje s měsíčními poplatky, které také značně ovlivňují finální cenu, kterou za námi odebírané komodity zaplatíte. Cena za 1 MWh a měsíční poplatek jsou faktory, které jsou pro nás vždy nejdůležitější, co se týče ceny za elektrickou energii a zemní plyn. TIP PRO VAŠI PENĚŽENKU: 1. Připravte si Vaši poslední fakturu za elektřinu a plyn vč. rozpisu plateb 2. Řekneme Vám cenu vysoutěženou v poslední měsíční aukci 3. Vypočteme Vaši úsporu oproti cenám současným, které platíte nyní. Faktury: 1. Vezměte a stavte se za námi nebo 2. Je naskenujte a zašlete na náš info@osop.cz 3. Výsledek zhodnocení Vašich současných plateb s možnostmi aukčních cen Vám sdělíme obratem. Do republikové aukce se můžete přihlásit každá měsíc, běží kontinuálně. S podklady do aukce (viz v textu níže) se u nás zastavte, sepíšeme na místě přihlášku. Zkontrolujeme Vaše písemnosti a zařadíme Vás do nejbližší měsíční aukce. Po aukci si u nás vyzvednete: Ekonomické vyhodnocení aukce. Nové dodavatelské smlouvy vítěze aukce. Nová dodavatel zajišťuje Váš přechod, nikam jinam již chodit nemusíte!

5 Hlavní výhody ELEKTRONICKÉ AUKCE. 1. Vstup do elektronické aukce je zdarma a bez poplatků. 2. E-aukce snižuje ceny za energie na minimum dosažitelné na trhu. 3. Zařadit do e-aukce můžeme jakékoliv odběrné místo z ČR. 4. Smlouvy, které vzešli z e-aukce, jsou opatřeny garančním listem, který GARANTUJE CENU po celou dobu trvání smlouvy. 5. Smlouvy po e-aukci jsou na dobu 24 měsíců bez automatické prolongace. (Poté soutěžíme další období v další aukci.) 6. Veškeré obchodní podmínky vítězného dodavatele jsou kontrolovány a schvalovány právním oddělením organizátora e- aukce. 7. Pokud e-aukce zákazníkovi peníze neušetří, nic se pro něj nemění a pokračuje v odběru dál u svého dodavatele a opět nic neplatí. 8. Při přechodu k novému, levnějšímu dodavateli, zajišťují veškeré potřebné úkony noví dodavatel a zákazník se tak nemusí o nic dalšího starat.

6 Jak a kde se do elektronické aukce můžete zařadit? K zařazení do e-aukce budete potřebovat: 1. Současnou dodavatelskou smlouvu včetně všech dodatků, kterou máte se svým dodavatelem na elektrickou energii nebo zemní plyn nyní uzavřenou. 2. Poslední roční vyúčtování (fakturu) včetně podrobného rozpisu. 3. Chuť ušetřit peníze, které se dají utrácet i jinak, než platbami za energie. Zařadit do elektronické aukce se můžete na Certifikovaném pracovišti: ODBORNÉ SLUŽBY OPAVA Těšínská 37 (areál TQM/STK), OPAVA ; V pracovních dnech pondělí až pátek a hodinách 7:00 až 17:00.

7 V případě, že nemáte možnost navštívit naši kancelář, kontaktujte nás na nebo telefon Do elektronické aukce se v posledních dvou letech přihlásilo více než tisíc domácností, které na svých výdajích za elektrickou energii a zemní plyn ušetřili v průměru více než 255 miliónu Kč. Využití elektronické aukce Vám doporučujeme, je to klienty, praxí a léty ověřený nástroj, který skutečně šetří nemalé peníze a přináší mnoho výhod pro Vás spotřebitele energií. Martin Horák Petr Skalický ; martin@osop.cz ; petr@osop.cz Více o našich službách pro Vás na

8 Připravili jsme pro Vás soubor nejčastějších otázek našich klientů, kteří již elektronickými aukcemi prošli a rádi se o ně s Vámi podělíme: 1. Co je zapotřebí pro zařazení do e-aukce? Pro komoditu elektřina a zemní plyn budete potřebovat: Kopii smlouvy o dodávkách včetně dodatků, pokud byly sepisovány Kopii poslední roční faktury, kterou máte k dispozici včetně podrobného rozpisu Přihlášku do aukce na dodavatele - vypíšeme společně (i na dálku). 2. Co když nemám potřebné podklady? Nezoufejte, řešení existuje. Vyžádejte si u Vašeho současného dodavatele OPISY všeho, co potřebujete k zařazení do e- aukce. Dodavatelé Vám tyto písemnosti musí ze zákona vyhotovit a vydat. 3. Na jak dlouho se uzavírá nová dodavatelská smlouva? Nové dodavatelské smlouvy jsou dnes již standardně uzavírány na dobu dvou let u domácností, u firemních klientů existuje volba jeden nebo dva roky. Smlouvy jsou bez automatických prolongací a po celou dobu trvání smlouvy máte garanci stejné ceny. 4. Co nastává po uplynutí dvou let od uzavření nové smlouvy z první aukce? Zhruba 9-12 měsíců před koncem Vašeho nového odběrového období Vás jako organizátoři aukce upozorníme na blížící se konec smlouvy a budete mít tři možnosti Přihlásit se do další (následné) aukce na další období Nebo zůstanete u dodavatele, kde po aukci budete (pozor však na garanci ceny) Nebo si dodavatele vyhledáte sami. Doporučujeme však využít síly republikové agregované poptávky e-aukce ecentre, jinak zůstanete sami proti cenám dodavatelů, proti ceníkům jen pro jednotlivce. 5. Jak vypadají obchodní podmínky vítěze aukce? Dodavatelé, kteří přichází soutěžit do naší aukční síně, musí splňovat hned několik parametrů a musí vyjádřit souhlas s naší zadávací dokumentací. V té jsou vždy uvedeny výluky ze Všeobecných obchodních podmínek tak, aby nové obchodní podmínky vítěze aukce byly "ve prospěch" klienta (Vás, spotřebitele).

9 6. Kolik mě to bude všechno stát? Celá služba elektronické aukce je pro domácnosti, firmy, města a obce v uvedených komoditách zcela zdarma. Možná Vás zde napadne otázka "a z čeho teda žijete? " Odpověď je jednoduchá a pro Vás, klienta příznivá - vítěz aukce platí aukční poplatek, který je zdrojem našich příjmů, proto nemusíme zpoplatňovat koncového spotřebitele - Vás, naše zájemce či klienty. 7. Probíhá po aukci výměna měřidel (hodin)? Ne, nic se po aukci nemění, měřidla zůstávají pořád dále na svém místě. Měřidla jsou v majetku DISTRIBUTORA, Vašim partnerem a dodavatelem je obchodník s energiemi, který Vám dodává "surovinu", vše ostatní je věcí distributora, který se po e-aukci nemění. 8. Co když budu mít poruchu? Kam ji budu hlásit? A co odečty? Změnou dodavatele (obchodníka) se pro případy poruch pro Vás nic nemění, pořád budete volat na elektrárnu a plynárnu, jak jste zvyklí. Náležitosti spojené s údržbou či poruchami jsou v povinnostech distributora, nikoliv obchodníka s energiemi. 9. Co když budu chtít změnit např. výši záloh nebo formu plateb apod.? Máte dvě volby - buď se spojíte s Vašim novým dodavatelem napřímo (zákaznické linky nebo e- maily) nebo nás můžete požádat o součinnost. Běžně našim stávajícím klientům podáváme přesné a pravdivé informace. 10. Co se dá v elektronické aukci ecentre soutěžit? Energetický zákon (č. 258/2000Sb.) zřídil Energetický regulační úřad, který svou vyhláškou na každý rok stanovuje podíl ceny regulované státem a podíl ceny, která je volně na trhu. Podíl, který je předmětem obchodování na energetickém trhu činí pro rok 2014 u elektřiny 37.6% a u zemního plynu 80% (z celkové ceny bez DPH - z celkové Vaší roční faktury). 11. Co když výsledek aukce pro mne nedopadne dobře? Pokud by se tak stalo, pak se pro Vás nic nemění. Pokračujete dále u Vašeho stávajícího dodavatele a třeba to zkusíme za nějakou optimální dobu znovu. Samozřejmě, že v tomto případě nic za provedenou aukci neplatíte. Z praxe let 2013, 2014 a roku letošního uvádíme, že přes lidí využilo e-aukci ecentre, 94% z nich ušetřilo více jak 20% na svých současných výdajích.

10 12. Jaký je další postup po e-aukci? Za podmínky, že je v e-aukci pro Vás dosažena úspora, měníme společně dodavatele. Nové dodavatelské smlouvy vítěze aukce jsou načasovány na konec výpovědní lhůty Vašeho stávajícího dodavatele. Postup je jednoduchý - připravíme Vám s vítězem nové dodavatelské smlouvy a plné moci k tomu, aby vítěz aukce mohl vypovědět Vašeho současného dodavatele a provést další úkony u Operátora trhu (podle zák. č. 258/2000Sb.) V praxi to znamená, že nikam chodit nemusíte. 13. Co když nebudu chtít podepsat novou smlouvu s vítězem e-aukce? Platí pravidlo, že e-aukce musí prokázat Vaši úsporu. Pamatujeme i na tyto situace, kterých však v loňském roce bylo poskrovnu, ale i v těchto případech jsme schopni dohody. Těch několik málo případů jsme vyřešili ke spokojenosti obou stran. 14. Jak dlouho platí vysoutěžená cena a co když by ji vítěz někdy navyšoval? Vysoutěžená cena platí po dobu trvání nové dodavatelské smlouvy vítěze (viz bod 3.). Tuto cenu nesmí vítěz aukce jednostranně navyšovat. 15. Co když vítěz aukce zkrachuje? Co se bude dít? Na tyto situace pamatuje energetický zákon (č. 258/2000Sb.), konkrétně v 12, kdy stát v případě úpadce (dodavatele) stanovuje tzv. dodavatele poslední instance, který po dobu 6 měsíců zajišťuje dodávky energií pro jeho klienty. Stát se může cokoliv, může být v úpadku velká korporace nebo i živnostník (jsme toho svědky mnohokrát), ale i na toto pamatujeme. Jsme schopni ve velmi krátké době zorganizovat pro tyto případy mimořádnou e-aukci a vysoutěžit dodavatele jiného. 16. Co když ušetřím například 5,- Kč? Odpověď naleznete v bodu č Co když se budu po aukci nebo během ní stěhovat? V takovém případě je zapotřebí o této skutečnosti informovat nás nebo dodavatele energií vzešlého z e-aukce o provedené změně a co doporučujeme je zachovat smlouvy i na jiná odběrná místa.

11 18. Co v případě, když mám současnou smlouvu na dobu určitou? Do e-aukce ecentre Vás můžeme zařadit, pokud bude možno zahájit dodávky vítěze nejdéle do 12 měsíců od konání aukce. Tyto termíny noví dodavatelé akceptují. 19. Mohu se do e-aukce přihlásit i "dálkově"? Ano, můžete. Máme právě pro Vás připravený postup, vzdálenost dnes, v moderní elektronické době již není žádnou překážkou :) 20. Jaká je časovost procesu elektronické aukce ecentre? Každý měsíc sbíráme přihlášky do aukce. Tyto pak poslední den v měsíci sečteme, postavíme z nich aukční balík a v posledním týdnu druhého měsíce se koná vlastní e-aukce holandského typu (cena se draží směrem dolů). Ve třetím měsíci obdržíte nové dodavatelské smlouvy, kde je načasován první den dodávek vítěze aukce po uplynutí výpovědní lhůty smlouvy Vašeho stávajícího dodavatele. Po podpisu nových smluv a plných mocí máme hotovo, nový dodavatel zajistí vše ostatní - viz bod Co se děje s mou současnou smlouvou? Vaše současná smlouva dobíhá do nejbližšího možného termínu vypověditelnosti, tak aby výpovědí nevznikly žádné sankce či pokuty. 22. Musím se zapojit do e-aukce se všemi komoditami? Komodity si můžete vybrat sami, jen připomínáme, že pomáháme lidem a firmám snižovat jejich výdaje a každá úspora z každé přihlášené komodity je vždy přínosem do Vašeho rozpočtu buď doma, nebo ve firmě. Doporučujeme zařadit každé odběrné místo obzvláště u elektřiny, u které jsou měsíční poplatky mnohdy na chatách, zahrádkách apod. vyšší než jsou platby za spotřebu. Část měsíčních poplatků lze e-aukcí značně snížit. U takových odběrů jde o úspory až do výše 95 %. 23. Kdo aukce na dodavatele elektřiny a zemního plynu provádí? Vybíráme pro Vás ty nejlepší aukční společnosti : A-Tender s.r.o. anebo ecentre, a.s. Ale vůbec nezáleží odkud jste, umíme Vás do akce přihlásit i dálkově! 24. Musím před nebo po aukci někam chodit, zařizovat apod.? V podstatě máte před sebou dva kroky: Zastavte se u nás s potřebnými podklady (viz bod. 1), přihlášku sepíšeme společně Po aukci Vás vyzveme a potkáme se ještě jednou budete mít u nás připraveno vyhodnocení aukce a nové dodavatelské smlouvy vítěze aukce. Nikam jinam chodit nemusíte, zařizovat také ne.

12 NA ZÁVĚR VĚZTE: Sami toho na energetickém trhu moc nedokážete. Máte možnosti výběru z nabídek jednotlivých dodavatelů, z nabídkových cen pro jednotlivce! Máte možnost využít internetových srovnávačů srovnávají nabídkové ceny pro jednotlivce! Můžete si sami porovnat ceny z internetu ceny pro jednotlivce! Kde získat hromadnou, skupinovou či velkoobchodní cenu? Ano, ve sdružených celorepublikových e-aukcích právě u nás! DĚLÁME TO JINAK NEŽ VŠICHNI OSTATNÍ! TEĎ UŽ TO VÍTE

Výdej nových smluv bude probíhat na úřadě v době od 17.7 do 31.7.

Výdej nových smluv bude probíhat na úřadě v době od 17.7 do 31.7. Starosta Nebovid chce nabídnout jak domácnostem, tak podnikatelům možnost ušetřit na elektřině, plynu a dalších komoditách. Spolu se specializovanou firmou připravuje elektronickou aukci, do které se budou

Více

Snížení náklad pro ů domácnosti

Snížení náklad pro ů domácnosti Snížení náklad pro ů domácnosti Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností na elektrickou energii a zemní plyn. Za tuto službu nehradíte žádné poplatky.

Více

Elektronická aukce - druhé kolo sběru dat

Elektronická aukce - druhé kolo sběru dat Elektronická aukce - druhé kolo sběru dat Obec Březí nabízí veřejnosti, jak domácnostem, tak podnikatelům, možnost ušetřit na elektřině a zemním plynu. Obyvatelé sdružení do červnové e-aukce ušetřili v

Více

AUKCE ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI Nejčastější otázky a odpovědi

AUKCE ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI Nejčastější otázky a odpovědi AUKCE ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI Nejčastější otázky a odpovědi Stručný postup e-aukce 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s ecentre a předáte potřebné podklady. 2. krok: ecentre zajišťuje sběr

Více

Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti.

Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s ecentre a předáte potřebné podklady. 2. krok: ecentre sesbírá podklady

Více

Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti.

Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s ecentre a předáte potřebné podklady. 2. krok: ecentre sesbírá podklady

Více

Zpravodaj obce Březí č.3

Zpravodaj obce Březí č.3 Zpravodaj obce Březí č.3 Vážení občané, Obec Březí chce nabídnout jak domácnostem, tak podnikatelům možnost ušetřit na elektřině, plynu a dalších komoditách. Spolu se specializovanou firmou připravuje

Více

www.bohatice.cz obecbohatice@tiscali.cz Neprodejné Obecní úřad, Bohatice 79, 470 02 Česká Lípa

www.bohatice.cz obecbohatice@tiscali.cz Neprodejné Obecní úřad, Bohatice 79, 470 02 Česká Lípa www.bohatice.cz obecbohatice@tiscali.cz Neprodejné Obecní úřad, Bohatice 79, 470 02 Česká Lípa Vážení občané, dovolím si Vás informovat o zajímavé možnosti jak získat levnější elektřinu k Vám domů. Zapojit

Více

Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti.

Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s ecentre a předáte potřebné podklady. 2. krok: ecentre sesbírá podklady

Více

Proč se nebát převést elektřinu a plyn

Proč se nebát převést elektřinu a plyn Proč se nebát převést elektřinu a plyn Přečtěte si následující důvody, proč se nebát změnit dodavatele elektřiny nebo plynu. Přijdete na to, že je to úplná hračka a nepodstupujete žádné riziko. Navíc výrazně

Více

Smluvní účet: Číslo smlouvy: CPHSI Jan Novák U Hřiště Oloví ODBĚRATEL / DOMÁCNOST. Jan Novák U Hřiště 88.

Smluvní účet: Číslo smlouvy: CPHSI Jan Novák U Hřiště Oloví ODBĚRATEL / DOMÁCNOST. Jan Novák U Hřiště 88. Smluvní účet: 20013178 Číslo smlouvy: CPHSI-405340 Tato částka je cenou za distribuci plynu pomocí systému plynovodů (nejedná se tedy o platbu za plyn jako takový). Zahrnuje také poplatek za činnost operátora

Více

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČ ASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Podlimitní veřejnou zakázku realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Terra Group Investment, a.s. Korespondenční a kontaktní adresa: Karolíny Světlé 716/1, Brno telefon:

Terra Group Investment, a.s. Korespondenční a kontaktní adresa: Karolíny Světlé 716/1, Brno telefon: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Druh zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu v předpokládané hodnotě 1 266 000 Kč NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

PRŮVODCE ODBĚREM ELEKTŘINY OD RWE. Krok za krokem pro změnu dodavatele

PRŮVODCE ODBĚREM ELEKTŘINY OD RWE. Krok za krokem pro změnu dodavatele PRŮVODCE ODBĚREM ELEKTŘINY OD RWE Krok za krokem pro změnu dodavatele 2 PRŮVODCE ODBĚREM ELEKTŘINY OD RWE 1 Vítejte ve světě elektrické energie od RWE! 2 Co vše vyřídí RWE? 3 Co se změní přechodem k RWE?

Více

Europe Easy Energy pro ISP Marek Dvořák. Plzeň 2.9.2015

Europe Easy Energy pro ISP Marek Dvořák. Plzeň 2.9.2015 Europe Easy Energy pro ISP Marek Dvořák Plzeň 2.9.2015 Europe Easy Energy a.s. Společnost Europe Easy Energy a.s. se zabývá prodejem elektřiny a plynu firemním i koncovým zákazníkům na území celé České

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Klient: PODNIKATEL

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Klient: PODNIKATEL Klient: Obchodní firma/jméno Osoba/y oprávněná/é jednat za klienta, oprávněná/é k podpisu smlouvy (1) Jméno (1) Titul Funkce (2) Jméno (2) Titul Funkce Sídlo/místo podnikání (shodující se s obchodním nebo

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Klient: PODNIKATEL

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Klient: PODNIKATEL Klient: Obchodní firma/jméno Osoba/y oprávněná/é jednat za klienta, oprávněná/é k podpisu smlouvy Příjmení (1) Jméno (1) Funkce Příjmení (2) Jméno (2) Funkce Sídlo/místo podnikání (shodující se s obchodním

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Klient: PODNIKATEL

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Klient: PODNIKATEL Klient: Obchodní firma/jméno Osoba/y oprávněná/é jednat za klienta, oprávněná/é k podpisu smlouvy Jméno (1) Titul Funkce Jméno (2) Titul Funkce Sídlo/místo podnikání (shodující se s obchodním nebo živnostenským

Více

RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY!

RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY! RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY! 2 ZÍSKEJTE JISTOTU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY Vaše platby za elektřinu nebudou stoupat! RWE Vám nabízí jistotu poklesu ceny elektřiny

Více

Českomoravská elektrotechnická asociace www.electroindustry.cz

Českomoravská elektrotechnická asociace www.electroindustry.cz Jan Prokš Českomoravská elektrotechnická asociace Českomoravská elektrotechnická asociace www.electroindustry.cz Českomoravská elektrotechnická asociace je registrována na Českomoravské komoditní burze

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o.

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce sdružené služby dodávky zemního plynu zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Obecné požadavky na návrh smlouvy 1.1. Uchazeč uvede

Více

Informace pro občany. Co je e-aukce?

Informace pro občany. Co je e-aukce? Informace pro občany Dnešní spotřební společnost si již nedovede představit svoje fungování bez nejrůznějších zdrojů energie. Voda, plyn, elektrická energie, to všechno nám na jedné straně usnadňuje život,

Více

KLASICKÝ PRODEJ ZEMĚDĚLSKÝCH KOMODIT

KLASICKÝ PRODEJ ZEMĚDĚLSKÝCH KOMODIT KDO JSME? Jsme sdružení provýrobců rostlinné a živočišné výroby za účelem co nejefektivnějšího obchodování. Od tohoto uskupení si slibujeme dát všem partnerům stejné možnosti a zautomatizovat jejich každodenní

Více

Výpočet elektřiny pro domácnosti od Skupiny ČEZ

Výpočet elektřiny pro domácnosti od Skupiny ČEZ Výpočet elektřiny pro domácnosti od Skupiny ČEZ Příklady výpočtu elektřiny u společnosti ČEZ. Ceny produktů Skupiny ČEZ pro domácnosti na rok 2010 včetně regulovaných cen za dopravu elektřiny. Z jakých

Více

POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY

POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY POUŽÍVÁNÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU VE VŠEOBECNÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ČESKÉ REPUBLIKY PRAHA 10-11. ČERVNA 2015 ING. CTIRAD FISCHER OBSAH Definice DNS 3-5 DNS ve VZP ČR 5 Přímé využití ve VZP ČR nákup

Více

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice datum zveřejnění: 16.10.2013 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů) ke zjednodušenému podlimitnímu řízení dle 38 zákona č.

Více

Analýza. stávajícího stavu nákladů na elektrickou energii. Zadavatel: Město Broumov Třída Masarykova 239 550 14 Broumov. Zadání:

Analýza. stávajícího stavu nákladů na elektrickou energii. Zadavatel: Město Broumov Třída Masarykova 239 550 14 Broumov. Zadání: Analýza stávajícího stavu nákladů na elektrickou energii. Zadavatel: Město Broumov Třída Masarykova 239 550 14 Broumov Zadání: Provést analýzu výdajů města na elektrickou energii v návaznosti na možnosti

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro Domov pro seniory Podbořany (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro Domov pro seniory Podbořany (dále jen veřejná zakázka ) Zadávací dokumentace a výzva k účasti v elektronické aukci veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Naučte se číst VAŠI FAKTURU

Naučte se číst VAŠI FAKTURU Naučte se číst VAŠI FAKTURU Terra Group Investment a.s. OBSAH: Úvod..4 Začneme u hlavičky faktury.. 6 Máte přehled o Vašem přehledu?.. 7 Jak se orientovat v záloze?...9 Samotné placení......10 To nejdůležitější

Více

s roční spotřebou nad 1,89 do 7,56 MWh s roční spotřebou nad 7,56 do 63 MWh s roční spotřebou nad 63 do 630 MWh 775 25

s roční spotřebou nad 1,89 do 7,56 MWh s roční spotřebou nad 7,56 do 63 MWh s roční spotřebou nad 63 do 630 MWh 775 25 Ceník u feelecoenergy@fosfa.cz zákaznická linka: 519 306 300 www.feelecoenergy.cz STANDARD (ceník u) cena za Kč/MWh měsíční poplatek VAŘENÍ s roční spotřebou do 1,89 MWh 861 OHŘEV VODY s roční spotřebou

Více

Optimalizace provozních nákladů

Optimalizace provozních nákladů Optimalizace provozních nákladů Představení společnosti Trh s elektrickou energií Trh se zemním plynem Metodologie 21/05/2013 Představení společnosti 3 27 let zkušeností 208 M roční obrat 2012 Pôle Social

Více

Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Městys Cerhenice (dále jen veřejná zakázka )

Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Městys Cerhenice (dále jen veřejná zakázka ) Zadávací dokumentace a výzva k účasti v elektronické aukci veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

VÝSLEDKY e-aukcí PRO DOMÁCNOSTI

VÝSLEDKY e-aukcí PRO DOMÁCNOSTI VÝSLEDKY e-aukcí PRO DOMÁCNOSTI VÝSLEDEK 1. e-aukce PRO DOMÁCNOSTI - 13.3.2013 Aukce pro domácnosti města Říčany Podařilo se sdružit celkem V celkovém objemu poptávky 518 domácností 27 milionů korun Zemní

Více

PRODUKTOVÉ ŠKOLENÍ Energetický Poradce_BASIC

PRODUKTOVÉ ŠKOLENÍ Energetický Poradce_BASIC Optimum Energy, s.r.o. Radlická 520/117, 150 00 Praha 5 e-mail: obchod@optimumenergy.eu PRODUKTOVÉ ŠKOLENÍ Energetický Poradce_BASIC Město, 00.11.2222 1 OPTIMUM ENERGY 2 Optimum Energy, s.r.o. Společnost

Více

PRODEJ ZEMNÍHO PLYNU. Martin Ludvík ředitel Podpory prodeje Business ČEZ Prodej, s.r.o.

PRODEJ ZEMNÍHO PLYNU. Martin Ludvík ředitel Podpory prodeje Business ČEZ Prodej, s.r.o. PRODEJ ZEMNÍHO PLYNU Martin Ludvík ředitel Podpory prodeje Business ČEZ Prodej, s.r.o. OSNOVA 1. ČEZ PRODEJ - VEDOUCÍ OBCHODNÍK S ELEKTŘINOU V ČR 2. VSTUP NA TRH SE ZEMNÍM PLYNEM 3. DUÁLNÍ NABÍDKA - LOGICKÝ

Více

Centrální zadavatel. Město Petřvald

Centrální zadavatel. Město Petřvald ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zadávacího řízení dle 27 zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb., v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ODBĚRATEL PLATEBNÍ PODMÍNKY FAKTURACE NEDOPLATEK VE VÝŠI 5 871,00 KČ UHRAĎTE, PROSÍM, NA BANKOVNÍ ÚČET Č. 35-3600132/0800 NEJPOZDĚJI DO 2.2.2015.

ODBĚRATEL PLATEBNÍ PODMÍNKY FAKTURACE NEDOPLATEK VE VÝŠI 5 871,00 KČ UHRAĎTE, PROSÍM, NA BANKOVNÍ ÚČET Č. 35-3600132/0800 NEJPOZDĚJI DO 2.2.2015. Část A ODBĚRATEL FAKTURAČNÍ ÚDAJE: Česká pirátská strana IČ: 71339698 DIČ: účtu: 000000-2100048174/2010 DORUČOVACÍ ADRESA: Česká pirátská strana Faktura za zemní plyn číslo 1215102359 byla vystavena 12.1.2015

Více

Pro domácnosti, podnikatele a malé firmy RWE ONLINE SERVIS + E-FAKTURA

Pro domácnosti, podnikatele a malé firmy RWE ONLINE SERVIS + E-FAKTURA Pro domácnosti, podnikatele a malé firmy PRODUKTY A SLUŽBY RWE ONLINE SERVIS + E-FAKTURA 2 VÍTE, ŽE ÚČTY ZA PLYN TEĎ MŮŽETE ŘEŠIT Z DOMOVA? Kvůli většině Vašich přání a požadavků spojených s odběrem zemního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky realizované druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen zákon /

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky realizované druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen zákon / ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky realizované druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen zákon / Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu

Více

Plyn zdražuje, změna dodavatele je výhodnější

Plyn zdražuje, změna dodavatele je výhodnější zdražuje, změna dodavatele je výhodnější Zemní plyn pro domácnosti zdražil od června až o 10 %. Dodavatelé plynu však nezvýšili cenu o stejnou částku, proto se zároveň zvýšily rozdíly mezi nabídkami. Pokud

Více

MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH MĚSTA A OBCE VE VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ecentre, a. s. Společnost ecentre, a.s je na trhu od r. 2006 a je tvořena týmem 48 odborníků v oblasti veřejných zakázek, práva a nastavování

Více

Milady Horákové 415, Říčany 251 01 CZ. Milady Horákové 415, Říčany 251 01 CZ. Milady Horákové 415, Říčany 251 01 Říčany CZ

Milady Horákové 415, Říčany 251 01 CZ. Milady Horákové 415, Říčany 251 01 CZ. Milady Horákové 415, Říčany 251 01 Říčany CZ ddk 025875463-0001 Lst: 2011 Str: 4022 Dok:704 (DocID: 000097597171-pb0 ZasID: 000097597172-arcd1 zak: 0013308598)[faktura T: L0a, PT: SD, Dor: X, Kan: XXXXXXXXXXXX]puv.poz: 025875462 KONTROLA SMLUVNÍCH

Více

Odečet spotřeby a přepočet na provozní náklady

Odečet spotřeby a přepočet na provozní náklady Odečet spotřeby a přepočet na provozní náklady odečet spotřeba [kwh] provozní náklady [Kč s DPH] datum stav počitadla celková za období Ø/den celkové za období Ø/den VT NT VT NT Σ VT NT Σ VT NT Σ VT NT

Více

Veřejná zakázka Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo VÝZVA

Veřejná zakázka Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo VÝZVA VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení dle 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka zemního

Více

VÝSLEDKY e-aukcí PRO DOMÁCNOSTI

VÝSLEDKY e-aukcí PRO DOMÁCNOSTI VÝSLEDKY e-aukcí PRO DOMÁCNOSTI VÝSLEDEK 1. e-aukce PRO DOMÁCNOSTI - 13.3.2013 Aukce pro domácnosti města Říčany Podařilo se sdružit celkem V celkovém objemu poptávky 518 domácností 27 milionů korun Zemní

Více

Produkt Plyn z první ruky Ceník 2020 Online

Produkt Plyn z první ruky Ceník 2020 Online CENÍK Produkt Ceník 22 Online Ceny obchodní pro domácnosti a maloodběratele s DPH [bez DPH] platné v distribuční oblasti GasNet, s.r.o. pro nabídky učiněné počínaje dnem 15. 4. 219. Popis produktu 1. získáváte

Více

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka zemního plynu pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Centrální zadavatel: Název: Město Petřvald Sídlo:

Více

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz Moje MND Zákaznický portál pro domácnosti i podnikatele, díky kterému budete mít rychlý přehled o vaší

Více

s datem splatnosti 23.7.2015.

s datem splatnosti 23.7.2015. variabilní symbol 7898851075 čísio smlouvy zákaznické číslo 7Í Z140571819 daňový doklad č. 11050200603 DODAVATEL CENTROPOL ENERGY, a.s. Vaničková 1594/1 400 01 Ústí nad Labem IČ: 25458302; D1OCZ25458302

Více

210/2011 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ OBECNÁ ČÁST

210/2011 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ OBECNÁ ČÁST 210/2011 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 1. července 2011 o rozsahu, náležitostech a termínech vyúčtování dodávek elektřiny, plynu nebo tepelné energie a souvisejících služeb Energetický regulační úřad stanoví podle

Více

SSČ AV ČR. K transparentnímu a výhodnému nákupu na Českomoravské komoditní burze Kladno. Vás dovede dohodce PROSPEKSA, a.s.

SSČ AV ČR. K transparentnímu a výhodnému nákupu na Českomoravské komoditní burze Kladno. Vás dovede dohodce PROSPEKSA, a.s. SSČ AV ČR K transparentnímu a výhodnému nákupu na Českomoravské komoditní burze Kladno Vás dovede dohodce PROSPEKSA, a.s. PROSPEKSA, a.s. člen a dohodce Českomoravské komoditní burzy Kladno založena v

Více

Nemocnice s poliklinikou v Semilech

Nemocnice s poliklinikou v Semilech Zadávací dokumentace a výzva k účasti v elektronické aukci veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Nabídka sdružených služeb dodávky zemního plynu společnosti VEMEX Energie a.s.

Nabídka sdružených služeb dodávky zemního plynu společnosti VEMEX Energie a.s. Nabídka sdružených služeb dodávky zemního plynu společnosti od zdroje přímo k Vám. Důvěra a tradice již více než 10 let. Nabídka sdružených služeb dodávky zemního plynu společnosti ADRESÁT: SVJ Vřesovická

Více

ČÁST PRVNÍ Obecná část

ČÁST PRVNÍ Obecná část 210/2011 Sb. VYHLÁŠKA Energetického regulačního úřadu ze dne 1. července 2011 o rozsahu, náležitostech a termínech vyúčtování dodávek elektřiny, plynu nebo tepelné energie a souvisejících služeb Energetický

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění.

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka elektřiny pro statutární

Více

Partner AUKCE JINAK: ARCH consulting s.r.o.

Partner AUKCE JINAK: ARCH consulting s.r.o. Přejděte na lepší! O službě AUKCE JINAK je moderní a efektivní služba, která díky kombinaci odborného poradenství a následné elektronické aukce umožní nakoupit služby za velmi výhodných podmínek. AUKCE

Více

.lik?7. 19300,05 0,00

.lik?7. 19300,05 0,00 variabilní symbol 7898851035 čísío smlouvy zákaznické číslo 789885 Z140571819 DODAVKY ELEKTŘINY daňový doklad č. 11050083394 DODAVATEL CENTROPOL ENERGY, a.s. Vaničková 1594/1 400 01 Ústí nad Labem IČ:

Více

Město Mikulov Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax:

Město Mikulov Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax: Město Mikulov Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00F487P* MUMIX00F487P Číslo jednací Vyřizuje V Mikulově dne 17.06.2016 MUMI 16020910 Miloslav Novotný

Více

Rozšiřujeme své produktové řady

Rozšiřujeme své produktové řady Rozšiřujeme své produktové řady vyberte si přesně podle svých potřeb SKUPINA ČEZ vyberte si přesně podle svých potřeb domácnosti jak si vybrat nejvhodnější produktovou řadu Dobře víme, že si sami chcete

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je SBĚR A SVOZ ODPADU PRO OBEC TĚŠETICE. Veškeré informace o specifikaci množství

Více

ELEKTŘINA PRO SOLÁRY. Ceník. smlouva na 3 roky domácnosti. V našem ceníku najdete kompletní cenu elektřiny.

ELEKTŘINA PRO SOLÁRY. Ceník. smlouva na 3 roky domácnosti. V našem ceníku najdete kompletní cenu elektřiny. smlouva na 3 roky domácnosti Ceník V našem ceníku najdete kompletní cenu elektřiny. podmínky užití produktu ELEKTŘINA 1. Produkt ELEKTŘINA může být sjednán pouze Zákazníkem, který má uzavřenu s Obchodníkem

Více

Centrální zadavatel. Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro. město Česká Lípa

Centrální zadavatel. Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro. město Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky zadávané druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Zemní plyn

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Zemní plyn Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Zemní plyn dle ust. 44 a násl. zákona

Více

FAKTURA ZA SDRUŽENÉ SLUŽBY

FAKTURA ZA SDRUŽENÉ SLUŽBY variabilní symbol 7898852015 FAKTURA ZA SDRUŽENÉ SLUŽBY čísio smlouvy zákaznické číslo 789885 2140571819 daňový doklad č. 11050024793 DODAVATEL CENTROPOL ENERGY, a.s. Vaničková 1594/1 400 01 Ústí nad Labem

Více

Centrální zadavatel město Semily

Centrální zadavatel město Semily Výzva k zahájení zadávacího řízení a Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky realizované druhem zjednodušeného podlimitního řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU:

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU: SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU: Titul předpisu: Vyhláška o rozsahu, náležitostech a termínech vyúčtování dodávek elektřiny, plynu nebo tepelné energie a souvisejících služeb Citace: 210/2011

Více

Prodejní ceny zemního plynu Pražské plynárenské, a. s., při využití produktu,,bez kapacitní složky ceny, platné od 1. ledna 2015

Prodejní ceny zemního plynu Pražské plynárenské, a. s., při využití produktu,,bez kapacitní složky ceny, platné od 1. ledna 2015 č. 1/2015/ZP/MODOM Prodejní zemního plynu Pražské plynárenské, a. s., při využití produktu,,, platné od 1. ledna 2015 Tyto prodejní jsou platné pro všechna odběrná místa a pro předací místa souběžného

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon Podrobné podmínky zadávací dokumentace Zadávací řízení: Podlimitní veřejná

Více

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na základě 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Název veřejné zakázky: Sdružené

Více

Centrální zadavatel. Město Petřvald

Centrální zadavatel. Město Petřvald ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zadávacího řízení dle 27 zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

VYÚČTOVÁNÍ ZA SDRUŽENÉ SLUŽBY DODÁVKY PLYNU A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB ŘÁDNÉ VYÚČTOVÁNÍ

VYÚČTOVÁNÍ ZA SDRUŽENÉ SLUŽBY DODÁVKY PLYNU A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB ŘÁDNÉ VYÚČTOVÁNÍ DAŇOVÝ DOKLAD Č. 110001141172 DAŇOVÝ DOKLAD Č. 110001141172 Obchodník RWE Energie, s.r.o. Limuzská 3135/12 108 00 Praha 10 IČ: 49903209 DIČ: CZ49903209 Zápis v OR: Městský soud v Praze spisová značka C

Více

Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. Produkt 2v1, platný od

Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. Produkt 2v1, platný od Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. Produkt 2v1, platný od 1. 1. 2017 Ceník obsahuje ceny elektrické energie (dále jen elektřina) platné pro všechny zákazníky, jejichž zařízení

Více

VYHLÁŠKA. č. 70/2016 Sb. ze dne 25. února o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích

VYHLÁŠKA. č. 70/2016 Sb. ze dne 25. února o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích VYHLÁŠKA č. 70/2016 Sb. ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích Energetický regulační úřad stanoví podle 98a odst. 2 písm. j) zákona č. 458/2000 Sb.,

Více

HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH UDÁLOSTÍ ROKU 2012

HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH UDÁLOSTÍ ROKU 2012 HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH UDÁLOSTÍ ROKU 2012 Martin Herrmann předseda představenstva, CEO RWE Česká republika STRANA 1 ROK 2012 BYL PRO RWE ÚSPĚŠNÝM OBDOBÍM STRANA 2 RWE JE NEJÚSPĚŠNĚJŠÍM ALTERNATIVNÍM OBCHODNÍKEM

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Zadavatel:

Více

VYHLÁŠKA ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích

VYHLÁŠKA ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích Strana 762 Sbírka zákonů č. 70 / 2016 70 VYHLÁŠKA ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích Energetický regulační úřad stanoví podle 98a odst. 2 písm.

Více

Únor a březen je nejlepší období pro výběr dodavatele elektřiny na rok 2013 PROČ?

Únor a březen je nejlepší období pro výběr dodavatele elektřiny na rok 2013 PROČ? Únor a březen je nejlepší období pro výběr dodavatele elektřiny na rok 2013 PROČ? Dejte hlavy dohromady a přemýšlejte! 2009 2010 2011 2 Věštby selským rozumem! 1. Obchodníci s energiemi nakupují elektřinu

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

VYHLÁŠKA. č. 70/2016 Sb.

VYHLÁŠKA. č. 70/2016 Sb. IV. VYHLÁŠKA č. 70/2016 Sb. ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích Energetický regulační úřad stanoví podle 98a odst. 2 písm. j) zákona č. 458/2000

Více

Simona Wildová ředitelka úseku burz. obchodů Českomoravské komoditní burza Kladno

Simona Wildová ředitelka úseku burz. obchodů Českomoravské komoditní burza Kladno Simona Wildová ředitelka úseku burz. obchodů Českomoravské komoditní burza Kladno Setkání starostů a místostarostů Ústeckého kraje Litoměřice 1. března 2012 1. SOUTĚŽNÍ VÝBĚR 2. ELEKTRONIZACE NÁKUPU 3.

Více

Zákazník Společenství vlastníků jednotek Křížkovského 33, Křížkovského 300/33, 603 00 Brno 3, číslo účtu: 3004043001/5500, IČ: 28267249

Zákazník Společenství vlastníků jednotek Křížkovského 33, Křížkovského 300/33, 603 00 Brno 3, číslo účtu: 3004043001/5500, IČ: 28267249 E.ON Energie, a.s. - F. A. Gerstnera 2151/6-370 49 České Budějovice Společenství vlastníků jednotek Křížkovského 33 Sejkorova 2725/24 636 00 Brno 36 E.ON Energie, a.s. Kontaktní adresa Středisko služeb

Více

Název veřejné zakázky: Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo

Název veřejné zakázky: Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na základě 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

Kč ve prospěch účtu 27000297/0100, pod variabilním symbolem s datem splatnosti 22.10.2015.

Kč ve prospěch účtu 27000297/0100, pod variabilním symbolem s datem splatnosti 22.10.2015. variabilní symbo! 7898851105 číslo smlouvy zákaznické čísio Z140571819 daňový dokíad č. 1105028155Í CENTROPOL ENERGY, a.s. Vaničková 1594/1 400 01 Ústí nad Labem IČ: 25458302; DiČ:CZ25458302 Bankovní spojení:

Více

Vážený zákazníku, v souladu se smlouvou uzavřenou s naší společností jsme provedli vyúčtování v místě spotřeby: Strakatého 2720/2, 636 00 Brno

Vážený zákazníku, v souladu se smlouvou uzavřenou s naší společností jsme provedli vyúčtování v místě spotřeby: Strakatého 2720/2, 636 00 Brno E.ON Energie, a.s. - F.A. Gerstnera 2151/6-370 49 České Budějovice Ing. Petr Doležal Sejkorova 2725/24 Brno 36 636 00 Brno Zákazník Ing. Petr Doležal, Sejkorova 2725/24, Brno 36, 636 00 Brno číslo účtu:

Více

Pavel Prior PROSPEKSA, a.s. Českomoravská elektrotechnická asociace

Pavel Prior PROSPEKSA, a.s. Českomoravská elektrotechnická asociace Pavel Prior PROSPEKSA, a.s. Českomoravská elektrotechnická asociace založena v roce 1995 univerzální komoditní burza organizuje obchody zejména s energetickými a průmyslovými komoditami sekce Energetická

Více

70/2016 Sb. VYHLÁŠKA Energetického regulačního úřadu ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích

70/2016 Sb. VYHLÁŠKA Energetického regulačního úřadu ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích 70/2016 Sb. VYHLÁŠKA Energetického regulačního úřadu ze dne 25. února 2016 o vyúčtování dodávek a souvisejících služeb v energetických odvětvích Energetický regulační úřad stanoví podle 98a odst. 2 písm.

Více

RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE

RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE RWE ONLINE SERVIS VYŘIZUJTE VŠE KOLEM ENERGIÍ ONLINE 2 VÍTE, ŽE ÚČTY ZA ENERGIE MŮŽETE JEDNODUŠE OVLÁDAT Z POHODLÍ DOMOVA? Pro většinu Vašich přání a požadavků spojených s odběrem zemního plynu a elektřiny

Více

zá VĚRKOVÝ LIST KBP Jana Švédová, , Gabriela Klimecká, , Zdeněk Svoboda, makléř 35

zá VĚRKOVÝ LIST KBP Jana Švédová, , Gabriela Klimecká, , Zdeněk Svoboda, makléř 35 Číslo závěrkového listu: 2017003-88 Číslo burzovní aukce: EE170009 Datum burzovního shromáždění: 12.07.2017 zá VĚRKOVÝ LIST KBP 1. Dodavatel Obchodní jméno: Sídlo: IČ: DIČ: Amper Market, a.s. Antala Staška

Více

VÝZVA K ÚČASTI V ELEKTRONICKÉ SOUTĚŽI VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K ÚČASTI V ELEKTRONICKÉ SOUTĚŽI VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K ÚČASTI V ELEKTRONICKÉ SOUTĚŽI VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Město Klobouky u Brna tímto činí následující k veřejné zakázce specifikované níže. Druh zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. Produkt 2v1, platný od

Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. Produkt 2v1, platný od Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. Produkt 2v1, platný od 1. 10. 2016 Působnost a účinnost ceníku Ceník obsahuje ceny elektrické energie (dále jen elektřina) platné pro všechny

Více

Uzance průmyslových a ostatních komodit elektřina

Uzance průmyslových a ostatních komodit elektřina Uzance průmyslových a ostatních komodit elektřina Předmět a místo plnění Předmětem burzovního obchodu je fyzická dodávka elektřiny do odběrných míst zájemce s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační

Více

Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno. Konference ISSS 2. dubna 2012 Hradec Králové

Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno. Konference ISSS 2. dubna 2012 Hradec Králové Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno Konference ISSS 2. dubna 2012 Hradec Králové Nákup na komoditní burze je realizací veřejné zakázky dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

FORMULÁŘ PŘEVOD ODBĚRU ZEMNÍHO PLYNU 1. část - žádost o ukončení Smlouvy o sdružených službách dodávky a odběru zemního plynu

FORMULÁŘ PŘEVOD ODBĚRU ZEMNÍHO PLYNU 1. část - žádost o ukončení Smlouvy o sdružených službách dodávky a odběru zemního plynu FORMULÁŘ PŘEVOD ODBĚRU ZEMNÍHO PLYNU 1. část - žádost o ukončení Smlouvy o sdružených službách dodávky a odběru zemního plynu Číslo smlouvy Pro odběrné místo Ulice č. popisné/parc. č. orientační patro

Více

Vyúčtování bylo provedeno za období od do : Cena bez DPH (Kč) DPH (Kč) Celkem (Kč) Faktura celkem , ,44

Vyúčtování bylo provedeno za období od do : Cena bez DPH (Kč) DPH (Kč) Celkem (Kč) Faktura celkem , ,44 E.ON Energie, a.s. - F.A. Gerstnera 2151/6-370 49 České Budějovice HORNI NEMCI 90 687 64 HORNI NEMCI Zákazník, Horní Němčí 90, 687 64 Horní Němčí číslo účtu: 163968833/0300, IČ: 46256466 Faktura za elektřinu

Více

Smlouva, ^ ^ rok SMLUVNÍ STRANY

Smlouva, ^ ^ rok SMLUVNÍ STRANY KUMSP00RN4BU ímobavsiibsi.bxiský ícřai - ť-.y.jskv oiw-?5to MLOUVY (DODATKU i _. -

Více

Veřejná zakázka Dodávka elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace

Veřejná zakázka Dodávka elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení dle 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka elektřiny

Více

Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. platný od 1. 1. 2015

Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. platný od 1. 1. 2015 Ceník dodávky elektrické energie Pražské plynárenské, a. s. platný od 1. 1. 2015 Působnost a účinnost ceníku Ceník obsahuje ceny elektrické energie (dále jen elektřina) platné pro všechny zákazníky, jejichž

Více

Pro zájemce je kontaktní místo otevřeno ve dnech : 2.10.,9.10.,16.10., 23.10. a 30.10.2013 - od 14 do 17 hodin v zasedací místnosti v budově radnice.

Pro zájemce je kontaktní místo otevřeno ve dnech : 2.10.,9.10.,16.10., 23.10. a 30.10.2013 - od 14 do 17 hodin v zasedací místnosti v budově radnice. CHCETE SNÍŽIT NÁKLADY NA DOMÁCNOST NEBO PROVOZOVNU? Vzhledem k rostoucí aktivitě podomních prodejců se Obec Horní Maršov rozhodla pro vás zajistit příležitost na snížení nákladů za elektrickou energii.

Více