F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "F-Secure Anti-Virus for Mac 2015"

Transkript

1 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

2 2 Obsah F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Obsah Kapitola 1: Začínáme Správa registrace Jak se lze ujistit, že je počítač chráněn Ikony stavu ochrany Odinstalace...5 Kapitola 2: Kontrola přítomnosti nebezpečných souborů v počítači Co jsou viry a další malware? Viry Spyware Riskware Kontrola počítače Automatická kontrola souborů Ruční kontrola souborů Odeslání vzorku malwaru Používání automatických aktualizací Kontrola stavu aktualizace...9 Kapitola 3: Co je brána firewall? Zablokování všech síťových připojení Povolení všech připojení k počítači...11

3 Začínáme Témata: Informace o tom, jak začít používat tento produkt Správa registrace Jak se lze ujistit, že je počítač chráněn Odinstalace

4 4 Začínáme F-Secure Anti-Virus for Mac Správa registrace Po instalaci musíte zadat svůj registrační klíč. Zadání registračního klíče: 2. V nabídce vyberte položku Otevřít <Product_Name>. 3. Klikněte na tlačítko Předvolby. 4. Registrační klíč, který jste obdrželi, zadejte do pole Registrační klíč v zobrazení karty Registrace. 5. Klepněte na tlačítko Nastavit. Vaše registrace bude platná jakmile správně nastavíte registrační klíč. 1.2 Jak se lze ujistit, že je počítač chráněn Na stránce Stav je uveden aktuální stav ochrany a další důležité informace o produktu. Zobrazení stránky Stav: 2. V nabídce vyberte položku Otevřít <Product_Name>. 3. Stránka Stav se otevře, když spustíte produkt. Na stránce Stav můžete: zjistit aktuální stav ochrany, přesvědčit se, zda jsou všechny funkce aktuální, a zjistit datum poslední aktualizace, zjistit, jak dlouho ještě bude platná vaše registrace Ikony stavu ochrany Ikony na stránce Stav udávají celkový stav produktu a jeho funkcí. Následující ikony udávají stav produktu a jeho funkcí zabezpečení. Ikona stavu Název stavu OK Popis Počítač je chráněn. Funkce jsou zapnuty a pracují správně. Informace Produkt vás informuje o zvláštním stavu. Všechny funkce pracují správně, ale produkt například stahuje aktualizace. Varování Váš počítač není plně chráněn. Produkt vyžaduje váš zásah, například již dlouho nepřijal žádné aktualizace. Kromě toho je možné, že jste produkt nastavili tak, aby blokoval všechny internetové přenosy.

5 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Začínáme 5 Ikona stavu Název stavu Chyba Popis Váš počítač není chráněn. Například vaše registrace vypršela nebo je vypnuta důležitá funkce. Kromě toho je možné, že jste vypnuli bránu firewall. Vypnuto Nekritická funkce je vypnutá. 1.3 Odinstalace Produkt nelze odinstalovat přesunutím aplikace do koše. Produkt musíte odstranit z počítače pomocí jeho odinstalačního programu. K odinstalaci produktu potřebujete práva ke správě počítače. Postupujte podle těchto pokynů: 1. Otevřete složku, do které jste produkt nainstalovali. Ve výchozím nastavení je produkt ve složce Aplikace. 2. Dvakrát klikněte na ikonu Odinstalovat <Product_Name>. Spustí se odinstalační program. 3. Klepněte na tlačítko Odinstalovat. Chcete-li produkt odinstalovat, musíte zadat heslo správce. 4. Zadejte své uživatelské jméno a heslo a klepněte na tlačítko OK. Produkt je z vaše počítače odebrán.

6 6 Kontrola přítomnosti nebezpečných souborů v počítači F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Kontrola přítomnosti nebezpečných souborů v počítači Témata: Co jsou viry a další malware? Kontrola počítače Odeslání vzorku malwaru Používání automatických aktualizací Antivirová ochrana chrání počítač proti programům, které mohou ukrást osobní údaje, poškodit počítač nebo ho použít k nezákonným účelům. Program standardně ošetří všechny typy malwaru bezprostředně poté, co jsou nalezeny, takže nemohou nijak uškodit. Ve výchozím nastavení produkt automaticky kontroluje místní pevné disky, veškerá vyměnitelná média (jako jsou přenosné jednotky nebo kompaktní disky) a stažený obsah.

7 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Kontrola přítomnosti nebezpečných souborů v počítači Co jsou viry a další malware? Malware jsou programy navržené speciálně za účelem poškození počítače, jeho zneužití k nezákonným aktivitám bez vědomí uživatele nebo krádeže informací z počítače. Malware může: získat kontrolu nad prohlížečem, přesměrovat pokusy o vyhledávání, zobrazovat nežádoucí reklamy, sledovat navštívené weby, krást osobní údaje, například bankovní, použít počítač k rozesílání nevyžádané pošty, použít počítač k útoku na jiné počítače. Malware také může vést k nestabilitě a snížení výkonu počítače. Pokud je počítač náhle velmi pomalý a často dochází k haváriím, je pravděpodobné, že se v něm nachází malware Viry Vir je obvykle program, který se připojí k souborům a dále se síří. Může měnit a přesunovat obsah jiných souborů, a tím poškodit počítač. Vir je program, který se do počítače obvykle nainstaluje bez vědomí uživatele. Poté se vir snaží dále rozšířit. Viry: využívají část systémových prostředků, mohou měnit nebo poškodit soubory v počítači, pravděpodobně se pokusí nakazit další počítače, mohou umožnit zneužití počítače k nezákonným účelům Spyware Spyware jsou programy, které získávají osobní informace uživatelů. Spyware může shromažďovat například následující osobní údaje: navštívené internetové servery, ové adresy uložené v počítači, hesla, čísla platebních karet. Spyware se téměř vždy instaluje bez výslovného souhlasu uživatele. Spyware může být nainstalován spolu s užitečným programem, nebo když podvodně přiměje ke klepnutí na volbu v zavádějícím překryvném okně Riskware Riskware není navržen výslovně pro poškození počítače, může ho však ohrozit v případě zneužití. Riskware není přesně totéž co malware. Programy označené jako riskware provádějí některé užitečné, avšak potenciálně nebezpečné funkce. Příklady riskwaru mohou být následující: programy rychlého zasílání zpráv, například IRC (Internet relay chat), programy pro přenos souborů z jednoho počítače do druhého prostřednictvím Internetu, programy pro telefonování prostřednictvím Internetu, např. protokol VoIP (Voice Over Internet Protocol). software pro vzdálený přístup, například VNC, scareware, který může jednotlivce hrozbou nebo podvodem přimět k nákupu falešného bezpečnostního softwaru nebo software navržený k obejití kontrol CD nebo ochran proti kopírování.

8 8 Kontrola přítomnosti nebezpečných souborů v počítači F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Pokud jste program nainstalovali sami a správně nastavili, snižuje se pravděpodobnost, že bude v počítači škodit. Pokud byl riskware nainstalován bez vašeho vědomí, byl pravděpodobně nainstalován se škodlivými úmysly a měl by být odstraněn. 2.2 Kontrola počítače Počítač můžete kontrolovat, zda neobsahuje malwar automaticky v reálném čase nebo ručně, kdykoliv budete chtít Automatická kontrola souborů Kontrola v reálném čase chrání počítač tím, že při přístupu kontroluje všechny soubory a blokuje přístup k souborům obsahujícím malware. Když se počítač pokouší o přístup k souboru, kontrola v reálném čase nejprve zjistí, zda soubor neobsahuje malware, teprve pak počítači povolí přístup. Pokud kontrola v reálném čase zjistí škodlivý obsah, umístí soubor do koše dříve, než by mohl způsobit škodu. Má kontrola v reálném čase vliv na výkon počítače? Obvykle si kontroly nevšimnete, protože trvá krátce a nevyužívá mnoho systémových prostředků. Množství času a systémových prostředků využité kontrolou v reálném čase závisí například na obsahu, umístění a typu souboru. Soubory, jejichž kontrola trvá déle: Soubory na vyměnitelných médiích, jako jsou disky CD a DVD a přenosné jednotky USB. Komprimované soubory, například soubory ZIP. Kontrola v reálném čase může počítač zpomalit v následujících případech: máte počítač, který nesplňuje systémové požadavky, nebo přistupujete současně k velkému množství souborů; například při otevření adresáře, který obsahuje mnoho souborů, které je třeba zkontrolovat. Zobrazení zprávy o infekci Zpráva o infekci obsahuje viry a spyware, které nalezla a přesunula do koše ochrana v reálném čase. Zobrazení zprávy o infekci: 2. V nabídce vyberte položku Zpráva o infekci. Poznámka: Ve zprávě o infekci není uveden malware, který byl nalezen a odstraněn během ruční kontroly Ruční kontrola souborů Soubory lze zkontrolovat ručně, například pokud chcete k počítači připojit externí zařízení, abyste se ujistili, že neobsahují malware. Jak vybrat typ ruční kontroly? Můžete zkontrolovat výchozí složku nebo libovolné umístění, které zadáte. Máte-li podezření, soubory nebo složky obsahují malware, můžete je zkontrolovat ručně. Spuštění ruční kontroly: 2. Vyberte možnost Vyberte položku ke kontrole.

9 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Kontrola přítomnosti nebezpečných souborů v počítači 9 Tip: Pokud chcete zkontrolovat všechny soubory ve výchozí složce, vyberte možnost Zkontrolovat výchozí složku. Otevře se okno, ve kterém si můžete vybrat místo, které chcete kontrolovat. 3. Pokud produkt během kontroly nalezne malware, zobrazí název a umístění zjištěného malwaru a přesune infikovaný soubor automaticky do koše. Tip: Chcete-li infikované soubory trvale odstranit, vyprázdněte koš. 2.3 Odeslání vzorku malwaru Můžete nám pomoci vylepšovat ochranu, jestliže předáte podezřelé aplikace k analýze. Doporučujeme odeslání vzorku k analýze, pokud máte podezření, že by tímto malwarem mohla být samotná aplikace. Odeslání vzorku k analýze: 1. V nabídce vyberte položku Nápověda > Odeslat vzorek malwaru společnosti F-Secure. Ve vašem výchozím prohlížeči se otevřou webové stránky systému analýzy vzorků F-Secure Sample Analysis System. 2. Chcete-li zaslat soubor, který chcete analyzovat, postupujte podle pokynů na této stránce. 2.4 Používání automatických aktualizací Automatické aktualizace zajišťují neustálou ochranu počítače před nejnovějšími hrozbami. Je-li počítač připojen k Internetu, produkt do něj automaticky stahuje nejnovější aktualizace. Zjišťuje síťové přenosy a neomezuje práci s Internetem ani u pomalého připojení Kontrola stavu aktualizace Zobrazuje datum a čas poslední aktualizace. Obvykle nemusíte sami kontrolovat aktualizace, protože produkt přijímá nejnovější aktualizace automaticky, když jste připojeni k Internetu. Ověření instalace nejnovějších aktualizací: 2. V nabídce vyberte položku Zkontrolovat aktualizace. V nabídce produktu se zobrazí datum poslední instalace databáze.

10 10 Co je brána firewall? F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Co je brána firewall? Témata: Zablokování všech síťových připojení Povolení všech připojení k počítači Brána firewall brání narušitelům a škodlivým aplikacím v přístupu k vašemu počítači z Internetu. Brána firewall řídí spojení mezi vaším počítačem a ostatními počítači v Internetu. Produkt můžete používat k dočasnému zablokování všech síťových přenosů nebo některá připojení povolit.

11 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Co je brána firewall? Zablokování všech síťových připojení V některých případech může být vhodné zablokovat všechny síťové přenosy mezi vaším počítačem a ostatními počítači v Internetu. Chcete-li zablokovat všechna síťová připojení, postupujte podle těchto pokynů: 2. V nabídce vyberte položku Otevřít <Product_Name>. 3. Klikněte na tlačítko Nástroje. 4. Klikněte na položku Zablokovat všechny přenosy. 3.2 Povolení všech připojení k počítači V některých případech může být vhodné bránu firewall zcela vypnout. Chcete-li povolit všechna spojení mezi vaším počítačem a ostatními počítači v Internetu, postupujte podle těchto pokynů: 2. V nabídce vyberte položku Otevřít <Product_Name>. 3. Klikněte na tlačítko Nástroje. 4. Klikněte na položku Vypnout bránu firewall.

Kapitola 1: Začínáme...3

Kapitola 1: Začínáme...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Obsah 2 Obsah Kapitola 1: Začínáme...3 1.1 Kroky následující po instalaci...4 1.1.1 Správa registrace...4 1.1.2 Spuštění produktu...4 1.2 Jak se lze ujistit, že je počítač

Více

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Instalace a aktivace Předchozí verze Instalace Aktivace Pokud máte nainstalovanou předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Security, je třeba ji ukončit.

Více

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Instalace a aktivace Předchozí Instalace Předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Anti-Virus není třeba odinstalovat. Po instalaci nové zkontrolujte nastavení aplikace

Více

Antivirus: Proaktivně detekuje a likviduje známé i neznámé hrozby lépe než kterýkoliv jiný bezpečnostní produkt.

Antivirus: Proaktivně detekuje a likviduje známé i neznámé hrozby lépe než kterýkoliv jiný bezpečnostní produkt. Stručná příručka ESET Cybersecurity poskytuje špičkovou ochranu vašeho počítače před počítačovými hrozbami. ESET Cybersecurity využívá skenovací jádro ThreatSense, které bylo poprvé použito v uživateli

Více

ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop. Stručná příručka

ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop. Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus 4 poskytuje špičkovou ochranu vašeho počítače před počítačovými hrozbami. Produkt využívá skenovací jádro ThreatSense, které

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2

Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2 Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2 Sada Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 obsahuje aplikace Fiery pro provádění úloh souvisejících se serverem

Více

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Datacard Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Co potřebujete Tiskárna karet je zapnuta a připravena k tisku karet ve stavu Ready, a stavová dioda

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuje

Více

Aplikace Capture Pro. Referenční příručka. A-61640_cs

Aplikace Capture Pro. Referenční příručka. A-61640_cs Aplikace Capture Pro Referenční příručka A-61640_cs Začínáme s aplikací Kodak Capture Pro Tato příručka obsahuje jednoduché postupy pro rychlé zahájení práce, včetně instalace a spuštění aplikace Kodak

Více

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Stručná příručka

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Stručná příručka Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Stručná příručka ESET Smart Security poskytuje dokonalou ochranu počítače před škodlivým kódem. Základem je skenovací technologie ThreatSense, která

Více

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) / Mac OS X 10.5, 10.6 / Linux (RPM, DEB) Stručná příručka

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) / Mac OS X 10.5, 10.6 / Linux (RPM, DEB) Stručná příručka Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) / Mac OS X 10.5, 10.6 / Linux (RPM, DEB) Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus poskytuje dokonalou ochranu počítače před škodlivým kódem.

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Obsah Internet Security 2015 Obsah Kapitola 1: Instalace...5 1.1 Než zahájíte první instalaci...6 1.2 První instalace produktu...6 1.3 Instalace a upgrade aplikací...6 1.4 Nápověda

Více

OBSAH... 2 ÚVOD... 3 TYPY INSTALACE... 4

OBSAH... 2 ÚVOD... 3 TYPY INSTALACE... 4 OBSAH OBSAH... 2 ÚVOD... 3 O této příručce...3 Téma 3 Určení 3 Potřebný software...3 Systémové požadavky...3 Požadavky na server 3 TYPY INSTALACE... 4 Instalace na samostatná PC (Typická)...4 Typická instalace

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

Kapitola 1: Instalace...4. Kapitola 2: Začínáme...7. Kapitola 3: Security Cloud...13

Kapitola 1: Instalace...4. Kapitola 2: Začínáme...7. Kapitola 3: Security Cloud...13 Anti-Virus 2015 2 Obsah Anti-Virus 2015 Obsah Kapitola 1: Instalace...4 1.1 Než zahájíte první instalaci...5 1.2 První instalace produktu...5 1.3 Instalace a upgrade aplikací...5 1.4 Nápověda a podpora...6

Více

Kapitola 1: Instalace...5

Kapitola 1: Instalace...5 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 Obsah 2 Obsah Kapitola 1: Instalace...5 1.1 Než zahájíte první instalaci...6 1.2 První instalace produktu...7 1.3 Instalace a upgrade aplikací...8

Více

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu.

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Poznámka: Tento manuál popisuje vzhled USB modemu a postup přípravy modemu, instalace

Více

Software Capture Pro. Začínáme. A-61640_cs

Software Capture Pro. Začínáme. A-61640_cs Software Capture Pro Začínáme A-61640_cs Začínáme se softwarem Kodak Capture Pro Software a Capture Pro Limited Edition Instalace softwaru: Kodak Capture Pro Software a Network Edition... 1 Instalace softwaru:

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu CZ.1.07/1.4.00/21.2374, Modernizace výuky

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu CZ.1.07/1.4.00/21.2374, Modernizace výuky Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu CZ.1.07/1.4.00/21.2374, Modernizace výuky Šablona: III/2 Sada: 3 Ověření ve výuce: (nutno poznamenat v TK) Třída: IX.A Datum: 10. 12. 2013 IX.B 17. 12. 2013

Více

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Obsah 2 Obsah Kapitola 1: Instalace...4 1.1 Instalace...5 1.2 Aktivace...6 1.3 Konfigurace produktu...7 1.4 Odinstalace produktu ze zařízení s

Více

Kapitola 1: Instalace...4

Kapitola 1: Instalace...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 Obsah 2 Obsah Kapitola 1: Instalace...4 1.1 Než zahájíte první instalaci...5 1.2 První instalace produktu...6 1.3 Instalace a upgrade aplikací...7 1.4

Více

Systémové nástroje ve Windows XP výběr nejdůležitějšího

Systémové nástroje ve Windows XP výběr nejdůležitějšího Systémové nástroje ve Windows XP výběr nejdůležitějšího 1 1. Centrum zabezpečení: Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Centrum zabezpečení V Centru zabezpečení můžete kontrolovat nastavení

Více

Téma 10: Správa hardwarových zařízení a ovladačů II

Téma 10: Správa hardwarových zařízení a ovladačů II Téma 10: Správa hardwarových zařízení a ovladačů II 1 Teoretické znalosti V tomto cvičení budete detailněji pracovat se Správcem zařízení a nastavením ovladačů zařízení hardware. Správce zařízení S tímto

Více

Uživatelská příručka pro Mac

Uživatelská příručka pro Mac Uživatelská příručka pro Mac Obsah Začínáme... 1 Použití nástroje pro přeformátování disku... 1 Instalace softwaru FreeAgent... 4 Bezpečné vysouvání disků... 9 Správa diskových jednotek...10 Aktualizace

Více

Zahájit skenování ze skla tiskárny nebo z automatického podavače dokumentů (ADF). Přistupovat k souborům se skeny uloženým v poštovní schránce.

Zahájit skenování ze skla tiskárny nebo z automatického podavače dokumentů (ADF). Přistupovat k souborům se skeny uloženým v poštovní schránce. Fiery Remote Scan Program Fiery Remote Scan umožňuje spravovat skenování na Fiery server a na tiskárně ze vzdáleného počítače. Prostřednictvím programu Fiery Remote Scan můžete provádět tyto akce: Zahájit

Více

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY PREMIUM 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security Premium je komplexní internetové bezpečnostní řešení. Udržuje vás v bezpečí na internetu i na veřejných sítích.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka k aplikaci Norton Internet Security Online Software popsaný v této knize je poskytnut pod licenční dohodou a smí být používán pouze v souladu s podmínkami této

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Uživatelská příručka k aplikaci Norton Internet Security Software popsaný v této knize je poskytnut pod licenční dohodou a smí být používán pouze v souladu s podmínkami této dohody.

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu

Více

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Internet Security je komplexní internetové bezpečnostní řešení.

Více

Začínáme s programem QuarkXPress 10.1

Začínáme s programem QuarkXPress 10.1 Začínáme s programem QuarkXPress 10.1 OBSAH Obsah Doplňková dokumentace...3 Požadavky na systém...4 Požadavky na systém: Mac OS X...4 Požadavky na systém: Windows...4 Instalování: Mac OS...5 Přidávání

Více

HP-2000E UŽIVATELSKÝ MANUÁL

HP-2000E UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP-2000E UŽIVATELSKÝ MANUÁL Strana 1 / 7 Úvod AirLive konfigurační utilita pro OS Windows umožňuje uživatelům identifikovat HomePlug zařízení (HP1000E Sérii & HP2000E Sérii) v elektrické síti. Dále zobrazuje

Více

Nápověda pro možnosti Fiery 1.3 (klient)

Nápověda pro možnosti Fiery 1.3 (klient) 2015 Electronics For Imaging. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právním upozornění pro tento produkt. 5. února 2015 Obsah 3 Obsah...5 Aktivace možnosti Fiery...6 Automatická aktivace

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Zahájit skenování ze skla tiskárny nebo z automatického podavače dokumentů (ADF). Přistupovat k souborům se skeny uloženým v poštovní schránce.

Zahájit skenování ze skla tiskárny nebo z automatického podavače dokumentů (ADF). Přistupovat k souborům se skeny uloženým v poštovní schránce. Fiery Remote Scan Program Fiery Remote Scan umožňuje spravovat skenování na serveru Fiery server a na tiskárně ze vzdáleného počítače. Prostřednictvím programu Fiery Remote Scan můžete provádět tyto akce:

Více

F-Secure Anti-Virus 2013

F-Secure Anti-Virus 2013 F-Secure Anti-Virus 2013 F-Secure Anti-Virus 2013 Obsah 3 Obsah Kapitola 1: Instalace...5 P ed první instalací...6 První instalace produktu...6 Instalace a upgrady aplikací...6 Nápov da a podpora...7

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější ochranu počítače

Více

Memeo Instant Backup Průvodce rychlým. Krok 1: Vytvořte si bezplatný účet Memeo. Krok 2: Připojte vaše úložné zařízení k počítači

Memeo Instant Backup Průvodce rychlým. Krok 1: Vytvořte si bezplatný účet Memeo. Krok 2: Připojte vaše úložné zařízení k počítači Úvod Memeo Instant Backup představuje jednoduché řešení zálohování pro celý digitální svět. Automatickým a nepřetržitým zálohováním vašich cenných souborů na disku C aplikace Memeo Instant Backup chrání

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky STRUČNÁ PŘÍRUČKA Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější ochranu počítače před škodlivým

Více

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě.

Uživatelská příručka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Uživatelská příručka Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

NIBE Uplink Uživatelská příručka

NIBE Uplink Uživatelská příručka NIBE Uplink Uživatelská příručka Obsah 1 Všeobecné Úrovně služby Požadavky 2 Registrace služby NIBE Uplink 3 Navigace na stránkách Moje systémy Software Nastavení účtu Odhlášení 1. Všeobecné Aplikace NIBE

Více

Vzdálené připojení do sítě UP pomocí VPN

Vzdálené připojení do sítě UP pomocí VPN Vzdálené připojení do sítě UP pomocí VPN Služba VPN umožňuje vstoupit do počítačové sítě UP téměř z každého místa na světě stejně plnohodnotně, jako by se uživatel nacházel v prostorách UP. Je tím umožněn

Více

Zároveň jsme velice rádi, že jste se rozhodli tyto data zpřesnit doplnit o data z nového projektu SimStream.

Zároveň jsme velice rádi, že jste se rozhodli tyto data zpřesnit doplnit o data z nového projektu SimStream. Vážená domácnosti, nejprve Vám chceme poděkovat za Vaši účast v projektu Elektronického měření sledovanosti televize metodou TV metrů. Pouze díky Vašemu přesnému zaznamenávání přítomnosti u televizní obrazovky

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte zde pro stáhnutí poslední verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější

Více

Mobilní skener Eye-Fi Stručná uživatelská příručka

Mobilní skener Eye-Fi Stručná uživatelská příručka Mobilní skener Eye-Fi Stručná uživatelská příručka Funkce skeneru Eye-Fi Skenování dokumentů a odesílání souborů do počítače (s nainstalovanou aplikací Eye-Fi Center) Naskenujte dokument Naskenovaný obraz

Více

Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou

Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod podmínky pro úspěšné přihlášení do služby... 3 2 Instalace SecureStore...

Více

Začněte zde. Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku.

Začněte zde. Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku. Začněte zde Vyrovnání tiskových kazet bez počítače Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku. 1 Zkontrolujte, zda je v

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka i Obsah McAfee Total Protection 3 McAfee SecurityCenter...5 Funkce programu SecurityCenter...6 Použití programu SecurityCenter...7 Aktualizace programu SecurityCenter...13 Vyřešení

Více

Zálohování v MS Windows 10

Zálohování v MS Windows 10 Zálohování v MS Windows 10 Historie souborů Způsob zálohování jako v MS Windows 8.1 Nastavení Aktualizace a zabezpečení Zálohování nebo Ovládací panely Systém a zabezpečení - Historie souborů Přidat jednotku

Více

ESET SMART SECURITY 10

ESET SMART SECURITY 10 ESET SMART SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Smart Security je komplexní internetové bezpečnostní řešení. Udržuje

Více

Postup získání licence programu DesignBuilder v4

Postup získání licence programu DesignBuilder v4 Postup získání licence programu DesignBuilder v4 DesignBuilder je tvořen grafickým prostředím propojeným s několika moduly poskytujícími určitou funkci. Budete potřebovat licenci pro každý z modulů, který

Více

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9355538 Issue 1 Vydaná elektronická příručka odpovídá "Podmínkám a ustanovením uživatelských

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Začněte zde Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez

Více

Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou v operačním systému Mac OS X

Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou v operačním systému Mac OS X Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou v operačním systému Mac OS X Obsah 1 Úvod podmínky pro úspěšné přihlášení do služby... 2 2 Instalace SecureStore

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

2014 Electronics For Imaging. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právním upozornění pro tento produkt.

2014 Electronics For Imaging. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právním upozornění pro tento produkt. 2014 Electronics For Imaging. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právním upozornění pro tento produkt. 23 června 2014 Obsah 3 Obsah...5 Přístup k programu...5 Poštovní schránky...5 Připojování

Více

Systémové požadavky Xesar

Systémové požadavky Xesar Xesar První kroky Systémové požadavky Xesar Osobní počítač; min. 1,2 GHz nebo vyšší Nejméně 8 GB RAM (u 64bitového systému, z toho 4 GB dostupné pro systém Xesar) 2 hostitelské zařízení USB 2.0 pro kódovací

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka ZMODO NVR KIT Instalační příručka KROK 1 1. Zkontrolujte si obsah balení ZMODO NVR Kitu: NVR server 4 x IP kamera Napájecí adaptéry pro IP kamery LAN kabel CD se softwarem Příručka ( ke stažení na www.umax.cz)

Více

MS WINDOWS UŽIVATELÉ

MS WINDOWS UŽIVATELÉ uživatelské účty uživatelský profil práce s uživateli Maturitní otázka z POS - č. 16 MS WINDOWS UŽIVATELÉ Úvod Pro práci s počítačem v operačním systému MS Windows musíme mít založený účet, pod kterým

Více

T-MOBILE DSL MANAGER UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

T-MOBILE DSL MANAGER UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA T-MOBILE DSL MANAGER UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA OBSAH 2 ÚVOD 3 NASTAVENÍ DSL MODEMU PRO PEVNÝ INTERNET 5 ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ BEZDRÁTOVÉ SÍTĚ 5 VYHLEDÁVÁNÍ AKTUALIZACÍ 6 NÁSTROJE 6 PŘÍLOHA A: ZABEZPEČENÍ BEZDRÁTOVÉ

Více

Příručka Univerzálního tiskového ovladače

Příručka Univerzálního tiskového ovladače Příručka Univerzálního tiskového ovladače Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Verze B CZE 1 Souhrn 1 Brother

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Návod na instalaci programu evito Win Service. Instalace programu evito Win Service

Návod na instalaci programu evito Win Service. Instalace programu evito Win Service Návod na instalaci programu evito Win Service USB ANT+ je zařízení určené pro přenos naměřených hodnot prostřednictvím PC. Zajišťuje komunikaci ve chvíli, kdy je vloženo do USB slotu v počítači. Podmínkou

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky STRUČNÁ PŘÍRUČKA Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Smart Security Premium je komplexní internetové bezpečnostní řešení.

Více

SYSTEM EDUBASE INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA

SYSTEM EDUBASE INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA SYSTEM EDUBASE INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Tento dokument byl kompletně napsán, sestaven a vytištěn v programu dosystem - EduBase. Více informací o programu dosystem - EduBase naleznete na www.dosli.cz. VARIACE

Více

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Úvod k instalaci Tato instalační příručka je určena uživatelům objednávkového modulu Offline VetShop verze 3.4. Obsah 1. Instalace modulu Offline VetShop...

Více

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Toto CD obsahuje aplikaci Norton Internet Security, která slouží k ochraně soukromí a zabezpečení internetového připojení. Obsahuje také aplikaci Norton

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla dopad svých produktů

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. TM Norton AntiVirus Online Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku, aby snížla

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Integrace aplikace Microsoft Outlook. Připojení ke službám na vyžádání

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Integrace aplikace Microsoft Outlook. Připojení ke službám na vyžádání OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.1 Ve spojení s aplikací Microsoft Outlook přináší software Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite vysokou

Více

PRO MAC. Rychlá uživatelská příručka. Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

PRO MAC. Rychlá uživatelská příručka. Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky PRO MAC Rychlá uživatelská příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Cyber Security poskytuje novou úroveň ochrany před škodlivým kódem. Produkt využívá skenovací jádro ThreatSense,

Více

Provozní pokyny Průvodce Mopria

Provozní pokyny Průvodce Mopria Provozní pokyny Průvodce Mopria Pro bezpečné a správné použití si před použitím tohoto zařízení přečtěte "Bezpečnostní informace". OBSAH Úvod... 2 Význam symbolů... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 Přípravy...

Více

Messenger. Novell 1.0 UMÍSTĚNÍ DOKUMENTACE K PROGRAMU NOVELL MESSENGER. www.novell.com STRUČ NÁ ÚVODNÍ PŘ ÍRUČ KA

Messenger. Novell 1.0 UMÍSTĚNÍ DOKUMENTACE K PROGRAMU NOVELL MESSENGER. www.novell.com STRUČ NÁ ÚVODNÍ PŘ ÍRUČ KA Novell Messenger 1.0 STRUČ NÁ ÚVODNÍ PŘ ÍRUČ KA www.novell.com Novell Messenger je produkt, který nezávisle na platformě slouží k rychlému zasílání zpráv v podnicích pomocí adresáře Novell e-directory

Více

Popis instalace programu OCEP

Popis instalace programu OCEP Popis instalace programu OCEP Proces instalace probíhá automaticky. V jednotlivých krocích se instalují všechny potřebné programy. To se liší podle operačního systému a aktuálně instalovaných programů

Více

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 RYCHLÝ ÚVODNÍ LIST NOVELL Při instalaci nové verze systému SUSE Linux Enterprise 11 postupujte podle následujících pokynů. Tento dokument obsahuje

Více

INSTALAČNÍ POSTUP PRO APLIKACI ELIŠKA 4

INSTALAČNÍ POSTUP PRO APLIKACI ELIŠKA 4 INSTALAČNÍ POSTUP PRO APLIKACI ELIŠKA 4 1. Dříve než spustíte instalaci Vítáme Vás při instalaci nové verze aplikace eliška. Před samotnou instalací, prosím, ověřte, že jsou splněné následující podmínky:

Více

Rodičovská kontrola UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE. Než svému dítěti dovolíte hrát hry v systému PlayStation Vita, nastavte možnosti rodičovské kontroly.

Rodičovská kontrola UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE. Než svému dítěti dovolíte hrát hry v systému PlayStation Vita, nastavte možnosti rodičovské kontroly. Rodičovská kontrola UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE Než svému dítěti dovolíte hrát hry v systému Vita, nastavte možnosti rodičovské kontroly. 4-419-422-01(1) Systém Vita nabízí funkce, které umožňují rodičům a zákonným

Více

Popis instalace programu OCEP

Popis instalace programu OCEP Popis instalace programu OCEP Proces instalace probíhá automaticky. V jednotlivých krocích se instalují všechny potřebné programy. To se liší podle operačního systému a aktuálně instalovaných programů

Více

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci "ewelink". Vyhledejte "ewelink" v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android.

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci ewelink. Vyhledejte ewelink v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android. SONOFF TH10 / TH16 Ahoj, vítám používání TH10 / TH16! Sono TH10 / TH16 dokáže sledovat teplotu a vlhkost v reálném čase pomocí ewelink. Existují dva parametry napájení: 10A nebo 16A. Podporuje přednastavení

Více

Téma 4: Správa uživatelského přístupu a zabezpečení II. Téma 4: Správa uživatelského přístupu a zabezpečení II

Téma 4: Správa uživatelského přístupu a zabezpečení II. Téma 4: Správa uživatelského přístupu a zabezpečení II Téma 4: Správa uživatelského přístupu a zabezpečení II 1 Teoretické znalosti V tomto cvičení si ukážeme, jak pracovat s místními uživatelskými účty a skupinami pomocí nástroje Správa počítače. Vyzkoušíte

Více

ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka. Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde

ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka. Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde ESET Cyber Security poskytuje novou úroveň ochrany před škodlivým kódem. Produkt využívá skenovací jádro

Více

Uživatelská příručka pro Mac

Uživatelská příručka pro Mac Uživatelská příručka pro Mac Obsah Začínáme... 1 Použití nástroje pro přeformátování disku... 1 Instalace softwaru... 4 Bezpečné vysouvání disků... 9 Správa disků... 10 Spouštění diagnostických aplikací...11

Více

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Smart Security poskytuje nejmodernější ochranu počítače před

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

AIDA64 Extreme. Příručka k nastavení. v 1.1 30. 07. 2014.

AIDA64 Extreme. Příručka k nastavení. v 1.1 30. 07. 2014. Příručka k nastavení v 1.1 30. 07. 2014. je vyvíjen společností FinalWire s.r.o. Copyright 1995-2014 FinalWire s.r.o. Tento dokument byl vytvořen společností ABSEIRA s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Copyright

Více

Příručka pro uživatele ČSOB CEB s čipovou kartou v operačním systému Mac OS X

Příručka pro uživatele ČSOB CEB s čipovou kartou v operačním systému Mac OS X Příručka pro uživatele ČSOB CEB s čipovou kartou v operačním systému Mac OS X Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod podmínky pro úspěšné používání čipových karet ve službě ČSOB CEB... 3 2 Instalace SecureStore

Více

NASTAVENÍ PROGRAMU EVIDENCE AUTOBAZARU PRO OS VISTA, WIN7 a WIN8 LOKÁLNÍ INSTALACE (PRO 1 POČÍTAČ)

NASTAVENÍ PROGRAMU EVIDENCE AUTOBAZARU PRO OS VISTA, WIN7 a WIN8 LOKÁLNÍ INSTALACE (PRO 1 POČÍTAČ) NASTAVENÍ PROGRAMU EVIDENCE AUTOBAZARU PRO OS VISTA, WIN7 a WIN8 LOKÁLNÍ INSTALACE (PRO 1 POČÍTAČ) Pro správný provoz programu na OS MS VISTA a WIN7 je po nainstalování programu nutno provést, případně

Více

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny POKYNY PŘED INSTALACÍ: Tento dokument se zabývá použitím disku DVD se systémem WorldShip pro aktualizaci systému WorldShip. Systém WorldShip můžete také nainstalovat z webových stránek. Přejděte na následující

Více

Pokyny pro instalaci programu E-Config verze 3.0 na počítačích s Windows 7 / 8 / 10

Pokyny pro instalaci programu E-Config verze 3.0 na počítačích s Windows 7 / 8 / 10 Pokyny pro instalaci programu E-Config verze 3.0 na počítačích s Windows 7 / 8 / 0 Při instalaci programu E-Config na Windows 7, nebo Windows 8, nebo Windows 0 je nutno postupovat obezřetně s ohledem na

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: Číslo šablony: 27 Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek: Anotace: CZ.1.07/1.5.00/34.0410

Více

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Verze: 2.13 (19. 8. 2015) Vlastník: CEN7350_03 Jméno souboru: P24_manual_certifikat_hw Obsah Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24...

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Stručná příručka Klikněte zde pro stáhnutí poslední verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuj e nej moderněj ší ochranu počítače

Více

IFTER-EQU Instalační manuál

IFTER-EQU Instalační manuál IFTER-EQU Instalační manuál Revize: Únor 2016 1 / 30 Obsah: 1 IFTER EQU Instalace softwaru 1.1 Rychlá instalace 1.1.1 Instalace na jeden počítač 1.1.2 Instalace na více počítačů 1.2 Pokročilá instalace

Více

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec odstranila z tohoto návodu obálku,

Více

Rychlé nastavení mobilní aplikace Novell Vibe

Rychlé nastavení mobilní aplikace Novell Vibe Rychlé nastavení mobilní aplikace Novell Vibe Březen 2015 Začínáme Mobilní přístup na portál Novell Vibe může správce portálu Vibe deaktivovat. Pokud nemůžete přistupovat k mobilnímu rozhraní Vibe podle

Více