U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané"

Transkript

1 U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané RM-44-1 Rada města schvaluje odprodej ozvučovací rampy SDH Lazinov, zastoupenému Petrem Ondříčkem, se sídlem Lazinov 137, za cenu 1,2 tis. Kč RM-44-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni RM-44-3 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru na schůzi Rady města Letovice dne RM-44-4 Rada města bere na vědomí plnění úkolů tajemnice MěÚ ke dni 9. srpna RM-44-5 Rada města bere na vědomí informace z jednání ve věci věcného břemene pro kanalizaci ze hřbitova č. I RM-44-6 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených starostovi ke dni RM-44-7 Rada města schvaluje provedení rozpočtových opatření č. 14/2016 měnící schválený rozpočet na rok 2016: na straně příjmů navýšení o 108,5 tis. Kč; na straně výdajů navýšení o 120,3 tis. Kč; na straně financování snížení o 11,8 tis. Kč RM-44-8 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit provedení rozpočtového opatření č. x/2016 měnící schválený rozpočet: - na straně příjmů navýšení o 800 tis. Kč; - na straně výdajů navýšení o tis. Kč; - na straně financování snížení o 700 tis. Kč RM-44-9 Rada města schvaluje účast Mateřské školy Letovice, Komenského 671/11, okres Blansko, příspěvkové organizace, se sídlem Letovice, Komenského 671/11, IČ , v programu MŠMT "Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování - Šablony pro MŠ a ZŠ I.".

2 2016-RM Rada města schvaluje uzavřít Smlouvu o poskytnutí finančního příspěvku ve výši 30 tis. Kč s firmou BARVY A LAKY TELURIA, s. r. o., zastoupenou Ing. Jakubem Nollem a Ing. Dariuszem Jakubowiczem, se sídlem Skrchov 1, IČ , na zpracování dokumentárního filmu o Letovicích a okolí RM Rada města schvaluje přijmout dotaci a uzavřít Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí finanční podpory na poskytování sociálních služeb č /16/OSV s Jihomoravským krajem, zastoupeným JUDr. Michalem Haškem, se sídlem Brno, Žerotínovo nám. 449/3, IČ , na financování Pečovatelské služby ve výši 82,5 tis. Kč, dle předloženého textu smlouvy RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města Letovice schválit uzavřít Smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Letovice se Základní uměleckou školou Letovice, příspěvkovou organizací, zastoupenou Petrem Křivinkou, se sídlem Letovice, Masarykovo náměstí 203/29, na poskytnutí dotace na dopravu Velkého dechového orchestru ve výši 80 tis. Kč, dle předloženého textu smlouvy RM Rada města schvaluje pořízení paketovacího lisu dle předloženého písemného materiálu Technickými službami Letovice, příspěvková organizace, Letovice, Česká 17, za cenu ,00 Kč s DPH RM Rada města schvaluje Pracovní řád Městského kulturního střediska Letovice, příspěvkové organizace, se sídlem Letovice, Nová 71/1, s účinností a platností ke dni podpisu pracovního řádu ředitelem/kou MKS Letovice, dle předloženého textu RM Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí finančního příspěvku ve výši 5 tis. Kč od Kamenoprůmyslu Komárek s. r.o., zastoupeného Milanem Komárkem, se sídlem Letovice, Pražská 31, IČ , na pořízení dokumentárního filmu o městě Letovice a místních částech, dle předloženého textu smlouvy RM Rada města pověřuje starostu města přijetím finančních příspěvků na úhradu nákladů souvisejících s tvorbou dokumentárního filmu o městě Letovice a místních částech a současně jej pověřuje uzavřením Smlouvy o poskytnutí finančního příspěvku, na jejímž základě bude finanční příspěvek městem přijat RM Rada města schvaluje uzavřít Dodatek č. 2 ke Smlouvě o vzájemné propagaci ze dne 1. července 2014 s KOMETOU GROUP, a. s., zastoupenou Liborem Zábranským, se sídlem Brno, Křídlovická 34, IČ

3 2016-RM Rada města schvaluje uzavřít Pojistnou smlouvu na pojištění Protipovodňového a varovného systému s Českou podnikatelskou pojišťovnou, a. s., Vienna Insurance Group, se sídlem Praha, Pobřežní 665/23, IČ , dle textu smlouvy RM Rada města schvaluje uzavření Kupní smlouvy o koupi movité věci - 20 ks publikace Farní kostel sv. Prokopa a klášterní sv. Václava v Letovicích, s p. Kocinou Bohumilem, nar. dne , bytem Letovice, Podlesí 2, za cenu 6.000,- Kč RM Rada města schvaluje vyřazení a odprodej majetku mobilní telefon Nokia ks v celkové výši 1,00 Kč s DPH RM Rada města schvaluje: smlouvu o centrálním zadávání na nákup energií s Městským kulturním střediskem Letovice, Nová 71/1, Letovice, IČ , smlouvu o centrálním zadávání na nákup energií s Technickými službami Letovice, příspěvkovou organizací, Česká 1033/17, Letovice, IČ , smlouvu o centrálním zadávání na nákup energií se Základní školou Letovice, příspěvkovou organizací, Komenského 902/5, Letovice, IČ , smlouvu o centrálním zadávání na nákup energií s Centrem sociálních služeb města Letovice, příspěvkovou organizací, J.Haška 1082/12, Letovice, IČ , smlouvu o centrálním zadávání na nákup energií s Mateřskou školou Letovice, Čapkova 802/10, Letovice, IČ , smlouvu o centrálním zadávání na nákup energií s Mateřskou školou Letovice, Komenského 671/11, Letovice, IČ , smlouvu o centrálním zadávání na nákup energií s Mateřskou školou Letovice, Třebětínská 28/19, Letovice, IČ RM Rada města schvaluje uzavřít smlouvu o právu k provedení stavby "Vodovod a kanalizace v ul. Halasova, Letovice, SO 04 Komunikace" na pozemku parc.č. KN 1071/1 v k.ú. Letovice zapsaného na LV 892 s [osobní údaj odstraněn] RM Rada města schvaluje znění Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo č. JOO16573 uzavřené mezi Městem Letovice a COLAS CZ, a.s., na "Opravu místní komunikace v ul. Na Kopečku" RM Rada města schvaluje příkazy pro obchodování na komoditní burze pro rok 2017 na zemní plyn a elektrickou energii dle předloženého materiálu a pověřuje starostu města jejich podpisem.

4 2016-RM Rada města schvaluje uzavření smlouvy s firmou ENVIPARTNER s.r.o., Vídeňská 55, Brno, Štýřice, IČ , na provedení aktualizace digitálního Povodňového plánu města Letovice RM Rada města schvaluje smlouvu s Jihomoravským krajem, zastoupeným JUDr. Michalem Haškem, se sídlem Brno, Žerotínovo nám. 449/3, PSČ , IČ , o poskytnutí dotace na provedení 5. změny Územního plánu města Letovice RM Rada města bere na vědomí přidělení bytu č v DPS paní [osobní údaj odstraněn] 2016-RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej části pozemku p.č. 129/30 - ost. - dle GP nový pozemek p.č. st. 447 zast. plocha o výměře 1 m 2 v k.ú. Třebětín u Letovic, panu [osobní údaj odstraněn] za cenu 200,- Kč/m RM Rada města schvaluje vyhlásit záměr prodeje části pozemku p.č. 500/1 - ost. plocha ost. komunikace o výměře cca 35 m 2 v k.ú. Babolky RM Rada města schvaluje nevyhlásit záměr prodeje části pozemku p.č ost. plocha ost. komunikace o výměře cca 275 m 2 v k.ú. Babolky RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města neschválit prodej části pozemku p.č ost. plocha ost. komunikace o výměře cca 275 m 2 v k.ú. Babolky. Osadní výbor Babolky využije část pozemku k výstavbě montovaného skladu pro uložení věcí sloužících k činnosti OV RM Rada města schvaluje vyhlásit záměr pronájmu části pozemku p.č ost. plocha ost. komunikace o výměře cca 115 m 2 v k.ú. Babolky RM Rada města schvaluje revokaci usnesení RM č RM-39-66, ze dne , ve věci zřízení věcného břemene (E.ON Distribuce, a.s. - stavba Letovice, obnova NN ul. V Potůčkách ) takto: vypouští se část usnesení venkovní vedení na betonových sloupech RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města neschválit snížení kupní ceny za prodej pozemku p.č. 129/152 v k.ú. Třebětín u Letovic (žádost [osobní údaj odstraněn]).

5 2016-RM Rada města schvaluje zřízení věcného břemene umožňujícího využití zatížených nemovitostí za účelem zřídit, provozovat, opravovat a udržovat distribuční soustavu - kabel NN, pojistková skříň, v souvislosti se stavbou Zboněk, kabel NN Fanta, č.p. 55 na pozemcích města p.č. 167, 174/3 a 174/8 v k.ú. Zboněk, za jednorázovou cenu ,- Kč bez DPH, pro oprávněného E.ON Distribuce, a.s. České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. Rada města souhlasí se změnou uložení (tj. posunutí vedení oproti budoucí smlouvě) RM Rada města schvaluje vyhlásit záměr prodeje části pozemku p.č ost. plocha ost. komunikace a části p.č. 622/2 - ost. plocha ost. komunikace o celkové výměře cca 120 m 2 v k.ú. Třebětín u Letovic RM Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 1 Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ze dne (stavba Letovice, obnova sítě NN ul. V Zahradách - pozemky p.č. 1346/1, 1659, 1676/2 a 1677/1 v k.ú. Letovice). Předmětem dodatku bude doplnění pozemku parc.č.1650/2 v k.ú. Letovice z důvodu zjištění trasy plynovodu - oprávněný E.ON Distribuce, a.s. České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/ RM Rada města schvaluje zřízení věcného břemene vedení vodovodní a kanalizační přípojky (včetně vodoměrné šachty) k připravované novostavbě rodinného domu na p.č manž. [osobní údaj odstraněn], na pozemcích města p.č. 2106, 2093 a 2092/1 v k.ú. Letovice, za předpokládanou cenu 1.475,- Kč bez DPH. V současné době bude uzavřena budoucí smlouva a po výstavbě a zaměření vedení přípojek bude následovat smlouva o zřízení věcného břemene RM Rada města schvaluje zřízení věcného břemene umožňujícího využití zatížených nemovitostí za účelem zřídit, provozovat, opravovat a udržovat distribuční soustavu - kabel NN v souvislosti se stavbou Letovice, ul. B. Martinů, sm. NN Tintěra na pozemcích města p.č. 2047/27, 1937/3 v k.ú. Letovice, za předpokládanou jednorázovou cenu 1.000,- Kč bez DPH, pro oprávněného E.ON Distribuce, a.s. České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, nejprve bude uzavřena budoucí smlouva RM Rada města bere na vědomí hospodaření města Letovice za období 1-6/2016 s následujícími výsledky: - plnění rozpočtu na straně příjmů ve výši ,64 Kč, tj. na 64,87 %; - plnění rozpočtu na straně výdajů ve výši ,76 Kč, tj. na 38,18 %; - plnění rozpočtu financování ve výši ,78 Kč RM Rada města schvaluje ukončit nájemní smlouvu na pronájem městského bytu č. b. j. 14 v domě Tyršova 205/1, Letovice, s paní [osobní údaj odstraněn], Letovice ke dni

6 2016-RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 14 v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do , za stejných podmínek jako s předešlým nájemcem, dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města bere na vědomí zánik nájemní smlouvy na bytovou jednotku č v domě zvláštního určení (DPS) J. Haška 1082/12, Letovice, uzavřenou dne s paní [osobní údaj odstraněn] z důvodu úmrtí RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na bytovou jednotku č s paní [osobní údaj odstraněn], bytem Letovice, [osobní údaj odstraněn] ke dni , dle předem schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 11 [osobní údaj odstraněn] v domě Tyršova 205/1, Letovice, s paní [osobní údaj odstraněn] bytem [osobní údaj odstraněn], Letovice, na dobu určitou od do , dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu b. j. č. 7 v domě Tyršova 205/1, Letovice, s panem [osobní údaj odstraněn] Letovice, na dobu určitou od do dle schváleného vzoru smlouvy RM Rada města schvaluje ukončit nájemní smlouvu na bytovou jednotku č. 3 v domě Družstevní 22, Letovice, uzavřenou dne s panem [osobní údaj odstraněn] a [osobní údaj odstraněn] z důvodu úmrtí jednoho z nájemců, ke dni RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu na pronájem městského bytu č. 3 v domě Družstevní 22, Letovice, s paní [osobní údaj odstraněn], na dobu určitou od do dle přiloženého textu RM Rada města schvaluje uzavřít nájemní smlouvu s firmou Jatka Lanškroun, s. r.o., se sídlem Dukelských hrdinů 359, Lanškroun , IČ: , na nebytové prostory na adrese Pod Kostelem 96/1, Letovice, na dobu určitou od do , dle přiloženého textu smlouvy.

7 2016-RM Rada města schvaluje udělení souhlasu firmě Jatka Lanškroun, s. r. o., k projednání změny užívání části stavby na adrese Pod Kostelem 96/1, Letovice, s dotčenými orgány státní správy a stavebním úřadem RM Rada města schvaluje po úpravách předložený program zasedání zastupitelstva města Letovice dne 20. září RM Rada města bere na vědomí stav příprav k mezinárodnímu setkání "Vše o Evropě" konanému v Letovicích ve dnech RM Rada města doporučuje zastupitelstvu města vydat po úpravách Obecně závaznou vyhlášku č. 2/2016 o ochraně veřejného pořádku, veřejné zeleně a čistoty veřejných prostranství, dle předloženého materiálu RM Rada města schvaluje podání žádosti o finanční podporu z rozpočtu Jihomoravského kraje na projekt: "Letovice, ul. Pražská - oprava chodníku 1. etapa". Celkové náklady ,- Kč, požadavek neinvestiční dotace ,- Kč RM Rada města schvaluje aktualizaci Plánu zlepšování na rok RM Rada města bere na vědomí informaci k soutěži "Cena hejtmana Jihomoravského kraje za společenskou odpovědnost" RM Rada města navrhuje za město Letovice do soutěže "Cena hejtmana Jihomoravského kraje za společenskou odpovědnost" ředitele Centra sociálních služeb města Letovice Ing. Ivo Kubína RM Rada města bere na vědomí žádost Bc. Františka Bočka o projednání - řešení parkování na ul. Nádražní RM Rada města schvaluje podání žádosti o dotaci v rámci výzvy 59. Infrastruktura základních škol z IROP Základní školou Letovice, příspěvkovou organizací RM Rada města bere na vědomí nový návrh umístění busty V. Havla zpracovaný spolkem PaLetA.

8 2016-RM Rada města schvaluje zástupce města na služební cestě do Maďarska ve dnech Ing. Jiří Palbuchta, Radek Viška, Letovice, A. Krejčího RM Rada města schvaluje zástupce města na družební návštěvě města Stari Grad ve dnech Vladimír Stejskal RM Rada města schvaluje zvýšení osobního příplatku ředitelce MKS Letovice dle předloženého návrhu.

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané 09. 10. 2018 2018-RM-93-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 9.10. 2018. 2018-RM-93-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané 29. 11. 2016 2016-RM-53-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 29. 11. 2016. 2016-RM-53-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané 19. 09. 2017 2017-RM-70-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 19. 9. 2017. 2017-RM-70-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané 24. 08. 2017 2017-RM-69-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů tajemnice MěÚ k 24. 8. 2017. 2017-RM-69-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané 06. 09. 2016 2016-RM-45-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 6. 9. 2016. 2016-RM-45-2 Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané 27. 10. 2015 2015-RM-26-1 Rada města bere na vědomí stav prováděných oprav na opěrné zdi komunikace k Zámku Letovice. 2015-RM-26-2 Rada města doporučuje

Více

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané 10. 07. 2019 2019-RM-13-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 7. 2019. 2019-RM-13-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané 20. 12. 2016 2016-RM-55-1 Rada města schvaluje přijetí hmotného daru v hodnotě 500,- Kč Centrem sociálních služeb města Letovice, se sídlem J. Haška

Více

U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané 18. 07. 2017 2017-RM-67-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 18. 7. 2017. 2017-RM-67-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 31. SRPNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 120. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, Hosté: 0 RM schvaluje

Více

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 28. 08. 2019 2019-RM-16-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 28. 8. 2019. 2019-RM-16-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané 22. 3. 2016 2016-RM-36-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 22. 3. 2016. 2016-RM-36-2 Rada města bere na vědomí

Více

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne 15. 11. 2016 1. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu týkající se nesplněných úkolů z Rady města Újezd u Brna za rok 2016.

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 02. 06. 2015 2015-RM-16-1 Rada města schvaluje úpravu usnesení č. 2015-RM-13-8 ze schůze RM Letovice z 9. 4. 2015 do usnesení bude doplněno slovo

Více

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané 02. 02. 2016 2016-RM-34-1 Rada města schvaluje Organizační řád MKS Letovice s nabytím účinnosti a planosti ode dne 1. 3. 2016. 2016-RM-34-2 Rada

Více

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané 19. 06. 2018 2018-RM-86-1 Rada města schvaluje firmě TENA REAL s.r.o., Letovice, průjezd ke stavbě v ul. Zámecká prostorem zámeckého parku vozidly

Více

U S N E S E N Í. konané Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015.

U S N E S E N Í. konané Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015. U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Letovice konané 27.01.2015 Rada města Letovice po projednání 2015-rm-7-1 Kontrola úkolů FO plnění úkolů finančního odboru ke dni 27. ledna 2015. 2015-rm-7-2 Kontrola

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2.

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í z 5. jednání rady města ze dne 22.12.2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu. UR/5/1/2014 Schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e program 5. jednání rady města Bod

Více

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané 25. 08. 2015 2015-RM-20-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru uložených k termínu RM 25. 8. 2015. 2015-RM-20-2 Rada města bere

Více

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané 01. 03. 2016 2016-RM-35-1 Rada města neschvaluje poskytnutí dotace p. [osobní údaj odstraněn], na stavební úpravy z důvodu nestabilního svahu, který

Více

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Letovice konané 10. 3. 2015 2015-RM-10-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 10. 3. 2015. 2015-RM-10-2 Rada města bere na vědomí

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2019 2019-RM-8-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 4. 2019. 2019-RM-8-02 Rada města Letovice bere na

Více

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2018 2018-RM-82-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 20. 3. 2018. 2018-RM-82-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané

U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané 20. 02. 2019 2019-RM-6-01 Rada města Letovice schvaluje program dnešní schůze rady města. 2019-RM-6-02 Rada města Letovice bere na vědomí Zprávu Policie

Více

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané 24. 05. 2016 2016-RM-39-1 Rada města bere na vědomí zprávu o postupu řešení přípravy zbudování autobusových zastávek v lokalitě "Písečná". 2016-RM-39-2

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 18. schůze rady města konané dne 05.06.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané 19. 12. 2018 2018-RM-3-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 19. 12. 2018. 2018-RM-3-02 Rada města Letovice bere

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.06.2009 Usnesení č. 518 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25.05.2009 Usnesení č. 519 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo jejíž předmětem

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM Usnesení z 93. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 27.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0

124. SCHŮZE. A. Žádost o změnu čerpání dotace z rozpočtu města Nejdku u organizace JoN Jde o Nejdek, o. s. termín: ihned zodpovídá: OE 4-0-0 ZÁPIS USNESENÍ 19. ŘÍJNA 2010 R A D A MĚSTA NEJDKU 124. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje předložený

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

I. schválila záměr na zřízení věcného břemene ve prospěch společnosti E.ON Distribuce, a. s.,

I. schválila záměr na zřízení věcného břemene ve prospěch společnosti E.ON Distribuce, a. s., USNESENÍ z 82. zasedání Rady města Staré Město, konaného 22.08.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou, Bratří

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav přípojky vodovodu k vodovodnímu řadu a vodoměrné šachty.

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav přípojky vodovodu k vodovodnímu řadu a vodoměrné šachty. U S N E S E N Í z 48. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 01.03.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadateli dle přílohy prodloužení pronájmu bytové jednotky č. 112

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne 10.12.2018 USNESENÍ č. 62/18/RM3 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých jednáních.

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 795 Rada města souhlasí se stavbou Třebová 653/21,22, p. Falta SS 200 na pozemku Města Česká Třebová ppč. 3423/2 v katastrálním území a obci Česká Třebová, a souhlas s vydáním územního souhlasu, dle

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svoboda, tajemník MěÚ

Více

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM Usnesení z 77. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 15.5.2017 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.05.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem nebytových prostor o výměře 84 m 2 v budově č.

Více

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.3.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 157/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miloslava

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Letovice konané 17.02.2015 2015-RM-9-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 17. 2. 2015. 2015-RM-9-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolu

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční ve středu 21.10.2015 v 17:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-82/2017 Datum jednání: 25.10.2017 2) Program jednání (USN-R3-1788/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení dohody o poskytnutí finančního

Více

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019-143/R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne 29.04.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019 bere na vědomí zprávu o hospodaření s bytovým

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU /2016

VÝPIS USNESENÍ ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU /2016 VÝPIS USNESENÍ ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU 7.11.2016 15/2016 1/15/2016 RM bere na vědomí kontrolu usnesení ze zasedání RM č. 6/2016 konané dne 11.5.2016, ze zasedání RM 7/2016 konané dne

Více

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chotěboř konané dne 5.6.2019 442/15/RM/2019 Stanovení ceny a způsob distribuce knihy "Historie a současnost veřejné knihovny v Chotěboři 1843-2018. prodejní cenu

Více

Usnesení 97. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. října 2018

Usnesení 97. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. října 2018 Usnesení 97. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. října 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 1848/97/18 1) schvaluje program 97. schůze rady

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za I. pololetí 2015 (tisk R/183)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za I. pololetí 2015 (tisk R/183) U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Kojetína, konané dne 19. srpna 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín:

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín: U S N E S E N Í z 12. schůze rady města Žacléř, konané dne 15. dubna 2019 od 16:00 hodin v kanceláři starosty města Program: 1. Program jednání rady města. 2. Městská policie. 3. Záměr prodeje části pozemku

Více

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou,

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou, Usnesení ze 111. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 11.06.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne:

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 12.11.2018 14:35:02/14:35:02/ 2:20 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. Lepší NM Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen Lepší

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 21/2017 při výkonu funkce jediného společníka společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol.

Více

U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2018 2018-RM-83-1 Rada města schvaluje revokaci usnesení z 82. schůze RM Letovice: V usnesení č. 2018-RM- 82-42 a v zápise z 82. schůze RM

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce.

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 4.12.2013 v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. Přítomných ZO: 7 Č.j.: 64/2013 Zastupitelstvo obce schvaluje návrhovou

Více

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis z usnesení rady č. 28/2015 konané dne 30.11.2015 v 15:00 hodin na MěÚ Rosice Rada města Rosice na svém jednání dne 30.11.2015 přijala

Více

Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019

Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019 Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019 1/ Kontrola usnesení 13/100 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozpočtové opatření č. 10/2019 13/101

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 11. 12. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-3/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013. U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané dne 27. listopadu 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení zastupitelstva

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Usnesení. 1.2 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 5/ a 6/ Tisk 139/07/19/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 5/ a 6/ Tisk 139/07/19/ /RM Usnesení ze 7. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2018-2022, která se uskutečnila v pondělí 04.02.2019 ve 14:00 hodin v kanceláři starosty města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Hostinné, konané dne 16.07.2019 299/19/RM/2019 Schválení programu 19. schůze RM program 19. schůze: 1. Schválení programu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 12.12.2016 680/27/RM/2016 Prodej pozemku (H.V. a J.,V. E. a M.) I. Rada města navrhuje

Více

POŘAD 92. schůze rady města konané dne

POŘAD 92. schůze rady města konané dne POŘAD 92. schůze rady města konané dne 25.06.2018 1. Prodej nepotřebného majetku Prodej nepotřebného majetku 2. Výjimka z nejvyššího počtu žáků ve třídách a příspěvek na spolufinancování asistenta pedagoga.

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 16. 09. 2019 1 Přidělení bytu v domě č. p. 710 RM-26/2019/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy o nájmu bytu se Z.G.

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015.

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015. U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. října 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne 12.9.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více