Obsah: 1 Důležité informace před vstupem do virtuální místnosti 2 Realizace online setkání

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obsah: 1 Důležité informace před vstupem do virtuální místnosti 2 Realizace online setkání"

Transkript

1

2 Obsah: 1 Důležité informace před vstupem do virtuální místnosti Nastavení zvuku a mikrofonu Instalace Adobe Flash Playeru Testování počítače Realizace online setkání Vstup do virtuální místnosti Přijmutí do virtuální místnosti Možnosti komunikace Audio/videohovor Chat (veřejný, soukromý, moderovaný) Posluchárna Sdílená plocha Sdílení souborů Whiteboard Sdílení obrazovky Nastavení Rozpoznávání řeči Informační funkce Monitoring kvality připojení Okamžitý report v případě potíží Funkce navíc po předání práv od vlastníka místnosti... 12

3 1 Důležité informace před vstupem do virtuální místnosti Před vstupem do virtuální místnosti si prosím ověřte následující : Nastavení zvuku Instalace Adobe Flash Playeru Otestování počítače hardware testem 1.1 Nastavení zvuku a mikrofonu Zkontrolujte prosím, zda jsou sluchátka s mikrofonem ve správných zdířkách (aby souhlasily kresby a barvy konektorů a zdířek). Podívejte se do celkové hlasitosti (většinou je na spodní liště systému Windows vpravo ikonka reproduktoru nebo ji najdu v ovládacích panelech Start/Ovládací panely) a odškrtněte tlačítko Ztlumit nebo Ztlumit vše a zvyšte hlasitost.

4 V případě, že vlastníte operační systém Windows 7 (8) můžete níže na obrázku vidět nastavení a výběr správného mikrofonu. Stačí kliknout pravým tlačítkem na ikonku reproduktoru a vybrat zařízení pro přehrávání (playback devices).

5 1.2 Instalace Adobe Flash Playeru Flash je bezpečná aplikace od společnosti Adobe. Jejím stáhnutím umožníte vašemu prohlížeči lépe zobrazovat mnoho webových stránek a aplikací. Flash si můžete stáhnout zdarma na: Odškrtněte Free Google Toolbar (pokud ho nechcete instalovat také). Pokud Váš prohlížeš Adobe Flash Player obsahuje, na této webové stránce Vám toto sdělí. 1.3 Testování počítače Hardware test je program vyvinutý pro testování kamery, mikrofonu a kvality připojení Vašeho počítače. Provede Vás kompletním nastavením tak, abyste byli připraveni na poslech a přenos ve virtuální místnosti. Výsledkem by mělo být zpoždění maximálně do 150 ms, viz obrázek níže. Váš počítač otestujete zde:

6 2 Realizace online setkání 2.1 Vstup do virtuální místnosti Vložením URL vlastníka místnosti do Vašeho webového prohlížeče se dostanete na následující formulář: Název webináře (místnosti). Zde vyplníte své jméno. Kliknutím na vstoupit požádáte o přijetí do místnosti, které může trvat několik sekund. Vstupte do místnosti kliknutím na tuto volbu požádám o přijetí do místnosti. Zde vyplníte svůj . Přihlásit se můžete nejen obecně jménem a em, ale můžete využít automatické google nebo facebook přihlášení. 2.2 Přijmutí do virtuální místnosti Přijmutím do virtuální místnosti je online komunikace zahájena. Okno dané virtuální místnosti se vám samo otevře. Na níže uvedeném obrázku je vyobrazeno základní rozložení místnosti s jedním videohovorem, chatem a sdíleným souborem.

7 2.3 Možnosti komunikace Ve virtuální místnosti SEATS můžete komunikovat prostřednictvím audio/videohovoru a textového chatu Audio/videohovor Po přijmutí do místnosti zůstáváte nejdříve v posluchárně a celý webinář můžete pouze poslouchat, chatovat a vidět vše, co se ve virtuální místnosti promítá na sdílené ploše. Pokud vás vlastník místnosti vyvolá z posluchárny do aktivního audio/videohovoru, objeví se vám okénko pro povolení (Adobe Flash Player) přístupu k vašemu mikrofonu (zvuku) a kamery (přenosu videa), viz obrázek níže. Možnost si vypnout zvuk vlastníka nebo jiného účastníka hovoru. Ikonky pro zapnutí/vypnutí kamery a mikrofonu. Vypnutím ikonky zčervenají. Indikátor zvuku pokud je kolem videookna žluté ohraničení, člověk hovoří. Hlasitost mikrofonu Vlastník místnosti Vy - účastník webináře

8 2.3.2 Chat (veřejný, soukromý, moderovaný) Komunikovat textovým chatem můžete vždy, pokud vlastník místnosti tuto funkci nezakáže. Psát zprávy můžete všem (tab všichni) nebo vlastníkovi místnosti. Veřejný chat. Soukromý chat s vlastníkem místnosti. Psaní zprávy. Poslání zprávy do chatu. V rámci efektivity a možných otázek během webináře, které chce vlastník místnosti řešit na konci webináře, se využívá moderovaný chat. Vaše (veřejné) zprávy se budou archivovat a vlastník místnosti je buď potvrdí do veřejného chatu nebo pro opakovatelnost smaže. Vlastníkovi místnosti můžete stále psát soukromě. Moderovaný chat poznáte dle červeného ohraničení celého textového chatu, viz obrázek níže. Soukromý chat s vlastníkem místnosti. Upozornění, že se zpráva neobjeví ve veřejném textovém chatu dokud ji vlastník místnosti nepotvrdí.

9 2.4 Posluchárna Posluchárnu (lidé v místnosti) uvidíte pouze pokud vlastník místnosti zaškrtne toto zobrazení v nastavení místnosti. U každého účastníka uvidíte zařízení, ze kterého přichází (PC, tablet, mobilní telefon). Také můžete vyjádřit svoji náladu smajlíky. Rozpoznání zařízení PC, tablet, mobilní telefon. Vlastník místnosti. Přihlášení chci něco říct, nečemu nerozumím. 2.5 Sdílená plocha Sdílení souborů Na sdílené ploše můžete vidět soubory (MS office, PDF, YouTube videa a další), které sdílí vlastník místnosti. Aktuální stránku sdíleného souboru si můžete pomocí ikonek lupy zmenšit či zvětšit nezávisle na ostatních, také ji si můžete stáhnout jako obrázek pomocí ikonky fotoaparátu. Pokud budete v aktivním hovoru přibude vám funkce kreslení, zvýrazňování, psaní textu do sdíleného dokumentu či sdílený kurzor. Vše je znázorněno na obrázku níže. Lupa pro minimalizaci a maximalizaci stránky dokumentu. Screenshot aktuální stránky dokument uloží se do PC.

10 2.5.2 Whiteboard Novinkou v našem systém je tzv. whiteboard neboli interaktivní tabule (bílá stránka), do které můžete v aktivním hovoru psát a malovat v rámci panelu kreslení. I tuto stránku si můžete kdykoliv (i v posluchárně) ikonkou fotoaparátu stáhnout jako obrázek do PC. Panel kreslení zobrazí se pouze pokud jste v aktivním hovoru. Screenshot celé tabule uloží se do PC Sdílení obrazovky Další možnost je sdílení obrazovky, tzn. uvidíte jak vlastník místnosti prochází svou plochu počítače může procházet webové stránky či pouze psát a ukazovat dokumenty v reálném čase. Změní se vám rozložení místnosti, videookno vidět nebude, ale stále se bude přenášet audio a můžete s hosty chatovat.. Rozložení místnosti se změní pouze na sdílenou plochu, audio. a chat.

11 2.6 Nastavení Nastavení najdete v pravém horním rohu ikonka ozubených koleček. Obecně si můžete nastavit si jazyk aplikace (čeština/angličtina) a jazyk rozpoznávání řeči. Dále si můžete projít nastavením mikrofonu a kamery, viz níže uvedené obrázky. Výběr mikrofonu v PC. Výběr kamery v PC. Čím méně snímků za vteřinu, tím je kvalita přenosu je horší. 2.7 Rozpoznávání řeči K této funkci je zapotřebí webový prohlížeč Google Chrome. Pokud vlastník místnosti klikne na tuto ikonku, objeví se Vám v chatu tab rozpoznávání řeči a tam text přepisující jeho hlas.

12 2.8 Informační funkce Monitoring kvality připojení Důležité pro přenos videokonference či webináře je sledovat rychlost připojení a zpoždění. Každý účastník ve virtuální místnosti má k dispozici vpravo nahoře ikonku kvality připojení. Pro plynulý přenos videohovoru by se zpoždění (latence) mělo pohybovat do 150 ms tato informace se vám zobrazí po kliknutí na ikonku kvality připojení. V případě nedostatečného připojení se přes ikonku zobrazí červený vykřičník Okamžitý report v případě potíží Pokud shledáte v systému chybu či nestandardní funkčnost, je možné každých 10 minut informovat výrobce aplikace pomocí této ikonky. S vaší zprávou přijde i LOG (výpis ze systému), kterým se bude výrobce aplikace neprodleně zabývat. 2.9 Funkce navíc po předání práv od vlastníka místnosti V případě, že vám vlastník předá jeho práva, máte k dispozici tyto funkce automaticky: Uvidíte vždy posluchárnu Můžete vyvolávat účastníky do aktivního hovoru (kliknutím na jejich jména v posluchárně) Sdílení souborů z podadresáře najdete na hlavní ploše (sdílení souborů) nebo v záložce s plus Pokud vlastník místnosti zaškrtne v nastavení místnosti, že můžete nahrávat soubory z PC, objeví se vám tato možnost v knihovně souborů, také můžete soubory nyní smazat. (záložka plus) Sdílení interaktivní tabule (whiteboard,) a YouTube videí najdete na hlavní ploše nebo v záložce s plus Vždy máte zobrazený panel kreslení (bez předání těchto práv vidíte panel kreslení, pouze pokud jste v aktivním hovoru)

13 Sdílení souborů Filtrovat soubory můžete dle názvu (podle abecedy), dle typu souboru, velikosti souboru a data vložení. Nahrání souboru do knihovny souborů. Možnost smazat soubor z knihovny souborů. Otevření souboru na sdílené ploše.

1 Důležité informace před vstupem do virtuální místnosti

1 Důležité informace před vstupem do virtuální místnosti Obsah: 1 Důležité informace před vstupem do virtuální místnosti... 3 1.1 Nastavení zvuku a mikrofonu... 3 1.2 Instalace Adobe Flash Playeru... 5 1.3 Testování počítače... 5 1.4 Další technické požadavky

Více

Obsah. Manuál pro uživatele aplikace ONIF platný ke dni 22. 9. 2011 Řešení společnosti icord International s.r.o. www.icord.cz

Obsah. Manuál pro uživatele aplikace ONIF platný ke dni 22. 9. 2011 Řešení společnosti icord International s.r.o. www.icord.cz Obsah Rychlý návod... 3 Chci se s vámi bezplatně spojit online. Co mám udělat? Rychlý návod... 3 Co vše mohu:... 3 Podrobněji:... 4 Chci se s vámi bezplatně spojit online. Co mám udělat? Podrobněji...

Více

1 Přihlášení do virtuální místnosti SEATS

1 Přihlášení do virtuální místnosti SEATS Obsah: 1 Přihlášení do virtuální místnosti SEATS... 3 2 Nastavení pro Adobe Flash Player... 3 3 Ukázka virtuální místnosti... 4 4 Funkce a moduly virtuální místnosti SEATS... 5 4.1 Základní komunikace...

Více

1 Přihlášení do aplikace Online Operátor. 2 Nastavení pro Adobe Flash Player

1 Přihlášení do aplikace Online Operátor. 2 Nastavení pro Adobe Flash Player Obsah 1 Přihlášení do aplikace Online Operátor... 3 2 Nastavení pro Adobe Flash Player... 3 3 Ukázka virtuální místnosti Online Operátor... 4 4 Funkce a vlastnosti aplikace Online Operátor... 5 4.1 Klientské

Více

1 Přihlášení do aplikace Online Operátor Chat

1 Přihlášení do aplikace Online Operátor Chat Obsah 1 Přihlášení do aplikace Online Operátor Chat... 3 2 Nastavení pro Adobe Flash Player... 3 3 Ukázka virtuální místnosti Online Operátor... 4 4 Funkce a vlastnosti aplikace Online Operátor... 5 4.1

Více

Online komunikační místnost VOSK

Online komunikační místnost VOSK Online komunikační místnost VOSK (VIDEO ONLINE S KONFERENCÍ) verze 2.0 Verze 1.01 srpen 2012 Obsah Co je potřeba k používání systému VOSK? 3 Nastavení zvuku a hlasitosti 3 Instalace Adobe Flash Playeru

Více

PROGRAM SKYPE. Návod Skype. www.workline.cz VERZE NÁVODU A PROGRAMU VYUŽITÍ PRO V TOMTO NÁVODU SE NAUČÍTE. STÁHNUTÍ A INSTALACE

PROGRAM SKYPE. Návod Skype. www.workline.cz VERZE NÁVODU A PROGRAMU VYUŽITÍ PRO V TOMTO NÁVODU SE NAUČÍTE. STÁHNUTÍ A INSTALACE PROGRAM SKYPE VERZE NÁVODU A PROGRAMU Verze 1 1.7.2008 Verze Skype 3.5.0.239 VYUŽITÍ PRO Telekonference pro více účastníků Videokonference pro 2 účastníky Instant Messaging (chat) Zasílání souborů V TOMTO

Více

Uživatelský manuál. Uživatelský manuál. pro operátory

Uživatelský manuál. Uživatelský manuál. pro operátory Uživatelský manuál pro operátory Obsah Úvodem... 3 1. O aplikaci OnOp Chat... 4 2. Přihlášení do aplikace OnOp Chat... 4 3. Ukázka virtuální místnosti Online Operátor... 5 3.1. Před přijetím klienta...

Více

Jak se př ihla sit na webina ř

Jak se př ihla sit na webina ř Jak se př ihla sit na webina ř Nikdy jste se neúčastnili webináře? Je to pro Vás něco nového? Máte obavy z toho, jak to probíhá? V tomto článku se dozvíte, jak se na naše webináře přihlásit. Na úvodní

Více

Webová aplikace OnOp. z pohledu klienta verze 1.0.11

Webová aplikace OnOp. z pohledu klienta verze 1.0.11 Webová aplikace OnOp z pohledu klienta verze 1.0.11 Obsah Úvodem... 3 O aplikaci Online Operátor... 4 1. Přihlášení do aplikace Online Operátor... Error! Bookmark not defined. 2. Ukázka virtuální místnosti

Více

Obsah. Úvod do virtuální třídy. Další možnosti. Možnosti virtuální třídy. Technické požadavky na váš počítač

Obsah. Úvod do virtuální třídy. Další možnosti. Možnosti virtuální třídy. Technické požadavky na váš počítač Úvod do virtuální třídy Co je to virtuální třída Výčet funkcí Technické požadavky Pravidla užívání Obsah Úvod do virtuální třídy Rychlý start Zvuk a video Prezentace Tabule Co je to virtuální třída Virtuální

Více

Obsah: Manuál pro uživatele aplikace CHATS platný ke dni 1. 1. 2015 Řešení společnosti icord LC s.r.o. - www.icord.cz

Obsah: Manuál pro uživatele aplikace CHATS platný ke dni 1. 1. 2015 Řešení společnosti icord LC s.r.o. - www.icord.cz Obsah: CHATS... 2 Konfigurace počítače... 2 Registrace a objednávka systému CHATS... 3 Funkce aplikace CHATS... 4 1 Stavy... 5 2 Záložky uživatelů a skupin... 5 3 Vyhledávání zpráv... 5 4 Nastavení...

Více

Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1

Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1 Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1 V této posluchárně je přednášejícím k dispozici hlavní dataprojektor s velkým plátnem, dále druhý dataprojektor spolu s interaktivní tabulí SmartBoard

Více

Webináře manuál OBSAH

Webináře manuál OBSAH Webináře manuál OBSAH CO je webinář?...2 PROČ webinář?...2 CO POTŘEBUJETE na webinář?...2 PŘIHLÁŠENÍ na webinář?...3 PRŮBĚH webináře?...3 POPIS učebny pro webinář...6 CO je webinář? Slovo WEBINÁŘ vzniklo

Více

Webová aplikace OnOp. z pohledu klienta verze 1.0.11

Webová aplikace OnOp. z pohledu klienta verze 1.0.11 Webová aplikace OnOp z pohledu klienta verze 1.0.11 Obsah Úvodem... 3 1. O aplikaci Online Operátor... 4 2 Jak se klient dostane do aplikace OnOp... 4 2.1. Webchat... 5 2.2. Instant Call Back... 6 2.3.

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

Uživatelský manuál. verze 1.0.11. Operátor

Uživatelský manuál. verze 1.0.11. Operátor Uživatelský manuál verze 1.0.11 Operátor Obsah Úvodem... 3 1. O aplikaci Online Operátor... 4 2. Přihlášení do aplikace Online Operátor... 4 3. Ukázka virtuální místnosti Online Operátor... 5 3.1. Před

Více

Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker Windows Live Movie Maker Tento program slouží k vytváření vlastních filmů, která se mohou skládat z fotografií, videí, titulků a zvuku. Movie Maker je součástí instalace operačního systému Windows 7 a

Více

Stručný manuál pro účastníka schůzky v Adobe Connect

Stručný manuál pro účastníka schůzky v Adobe Connect Stručný manuál pro účastníka schůzky v Adobe Connect Vážený uživateli, Děkujeme za Vaši důvěru v systém Adobe Connect. Aby vše fungovalo k Vaší spokojenosti, přinášíme Vám stručný návod, jak se systémem

Více

DISCORD. Návod k použití pro IVAO-CZ. Zpracoval: Jan Podlipský

DISCORD. Návod k použití pro IVAO-CZ. Zpracoval: Jan Podlipský DISCORD Návod k použití pro IVAO-CZ Zpracoval: Jan Podlipský O DISCORDU OBECNĚ Discord je komunikační software, který poprvé vyšel v roce 2015, a od prosince 2017 bylo registrováno přibližně 87 miliónů

Více

NÁVOD jak na webinář přes WizIQ

NÁVOD jak na webinář přes WizIQ NÁVOD jak na webinář přes WizIQ Obsah: Jak se dostanu na webinář?... 2 Použití manuálu bez tisku... 2 Co potřebuji k připojení na webinář?... 2 Jak se dostanu do vzdělávací třídy?... 2 Adobe Flash Enabler...

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

Uživatelský manuál. OnOp Chat 1.0. pro operátory

Uživatelský manuál. OnOp Chat 1.0. pro operátory Uživatelský manuál OnOp Chat 1.0 pro operátory Obsah Úvodem... 3 1. O aplikaci OnOp Chat 1.0... 4 2. Přihlášení do aplikace OnOp Chat... 4 3. Ukázka virtuální místnosti Online Operátor... 5 3.1. Před zahájením

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Uživatelská příručka T UC-One pro windows

Uživatelská příručka T UC-One pro windows Co je to T UC-One? T UC-One poskytuje koncovým uživatelům jednotnou komunikaci (UC) skrz všední mobily (tablety a mobilní telefony) a počítačové platformy (počítače a notebooky) včetně Windows, Mac, ios

Více

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat AiFoto pro správu fotografií

Více

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates.

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates. Adobe Connect stručný průvodce vkládáním a zveřejňováním výukových materiálů Vkládat lze soubory v jednom z následujících formátů: *.ppt, pptx*, *.flv, *.swf, *.pdf, *.gif, *.jpg, *.png, *.mp3, *.html,

Více

Váš první webinář aneb jak na to?

Váš první webinář aneb jak na to? Váš první webinář aneb jak na to? 1. Po registraci k účasti na online-schůzce (webináři), obdržíte do své e-mailové schránky zprávu s instrukcemi a přístupovým odkazem pro připojení do vybraného webináře.

Více

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka UMAX VisionBook 10Wi Uživatelská příručka Součásti balení Součástí balení jsou: Tablet USB kabel Napájecí adaptér Klávesnice Uživatelská příručka Popis tabletu Horní pohled Pohled zleva Přední pohled Spodní

Více

Úvod 2 Snížení intervalu pro automatický import zásilek 3 Možnost použít jiné jméno odesílatele na štítku 4 Podporujeme i webový prohlížeč Opera

Úvod 2 Snížení intervalu pro automatický import zásilek 3 Možnost použít jiné jméno odesílatele na štítku 4 Podporujeme i webový prohlížeč Opera Moje DPD Víkendová aktualizace 21. 1. 2017 Obsah 1 Úvod 1 2 Snížení intervalu pro automatický import zásilek 2 3 Možnost použít jiné jméno odesílatele na štítku 3 4 Podporujeme i webový prohlížeč Opera

Více

NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517

NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517 NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517 Obsah 1 Ovládání světel... 3 2 Klimatizace... 4 3 Otevírání oken... 5 4 Zapnutí audiovizuální techniky... 6 5 Režim Bílá tabule... 7 6 Připojovací panel... 9 7 Zvuk... 10

Více

Jednoduchý pomocník pro aplikaci Elektronická příloha č. 2 EP2W EP2 Workspace

Jednoduchý pomocník pro aplikaci Elektronická příloha č. 2 EP2W EP2 Workspace 1. Obecné informace... 1 2. Žádost o přílohu č. 2... 2 3. Vyplnění a odeslání přílohy č. 2 k podpisu do VZP... 3 4. Podpis a odeslání přílohy č. 2 do VZP... 4 4.1 Podepsání jednotlivého dokumentu... 4

Více

Návod na Lync webinář

Návod na Lync webinář Návod na Lync webinář 1. Po úspěšné registraci na náš webinář obdržíte do své schránky mail s instrukcemi a přístupovým odkazem k přístupu do webináře. Pro otevření jeho internetové aplikace klikněte na

Více

WD My Book Essential Edition

WD My Book Essential Edition WD My Book Essential Edition Pro zabezpečení bezproblémové funkčnosti, stability a vyšší výkonnosti, je doporučeno stažení a nainstalování nejnovější verze service pack pro Windows a také nejnovější aktualizace

Více

Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV

Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV Úvod Elektronické podávání nabízí uživatelům kvalitní a bezpečnou formu komunikace s Úřadem při současné úspoře finančních nákladů a času. Je

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník 1 Obor CZ.1.07/1.5.00/34.0514 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Operační systém a textový editor,

Více

František Hudek. březen ročník. Informační a komunikační technologie OS WINDOWS Hlavní panel

František Hudek. březen ročník. Informační a komunikační technologie OS WINDOWS Hlavní panel VY_32_INOVACE_FH05_WIN Jméno autora výukového materiálu Datum (období), ve kterém byl VM vytvořen Ročník, pro který je VM určen Vzdělávací oblast, obor, okruh, téma Anotace František Hudek březen 2013

Více

panelu na tlačítko Start ->Programy -> VideoCAM Look>Uninstall VideoCAM Look a potom instalaci

panelu na tlačítko Start ->Programy -> VideoCAM Look>Uninstall VideoCAM Look a potom instalaci Důležité upozornění: Nejdříve nainstalujte ovladač a potom k portu USB připojte zařízení VideoCAM Look. Přečtěte si toto důležité upozornění před instalací 1. Instalace softwaru VideoCAM Look A. Vložte

Více

Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena

Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena Vytvořil TEMEX, spol. s r. o. Obsah 1. Úvod... 2 Formáty... 2 Cena... 2 2. Systémové požadavky... 3 Interaktivní PDF verze... 3 HTML

Více

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení Přístup a správa souborů NAS z ios a Android zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Spravovat soubory z NAS aplikací pro

Více

Aplikace gdmss, idmss V

Aplikace gdmss, idmss V Aplikace gdmss, idmss V3.46.000 DAHUA VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:00 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojování pomocí protokolu

Více

Postup přihlášení (první přihlášení)

Postup přihlášení (první přihlášení) Postup přihlášení (první přihlášení) 1. ve webovém prohlížeči zapište následující adresu: https://portal.office.com objeví se úvodní přihlašovací stránka 2. do prvního vstupního řádku zapište jako přihlašovací

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Průvodce e learningem

Průvodce e learningem Průvodce e learningem 1. Požadavky na PC Pro správnou funkci kurzů je nutné používat aktuální verze internetových prohlížečů. Pokud si nejste jisti, jakou verzi internetového prohlížeče používáte, doporučujeme

Více

Razer ManO War česká příručka

Razer ManO War česká příručka Razer ManO War česká příručka Seznam: Str. 1 - Obsah balení, systémové požadavky a registrace Str. 2 Přehled rozvržení zařízení Str. 3 Použití a Instalace Str. 7 - Nastavení Str. 11 Bezpečnost a údržba

Více

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod:

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod: Internetový prohlížeč CHROME Pro správné fungování veškerých funkcionalit, které nám nástroje společnosti Google nabízí, je dobré používat prohlížeč Chrome. Jeho instalaci je možné provést z webové adresy:

Více

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání Návod k použití O 2 TV Nahrávání Pomocí Tv Pomocí internetu Pomocí telefonu Pomocí iphone O 2 TV Nahrávání nastavení nahrávání přes internet 1. Úvodní stránka Stránku, kde si můžete nastavit nahrávání,

Více

VOIPEX KOMUNIKÁTOR NÁVOD K OBSLUZE

VOIPEX KOMUNIKÁTOR NÁVOD K OBSLUZE VOIPEX KOMUNIKÁTOR NÁVOD K OBSLUZE Autor: Lubomír Kaplan Vytvořeno: 02.07.2018 Verze: 1 IPEX a.s., Roháčova 77, Praha Co najdete v návodu Co najdete v návodu... 2 VOIPEX komunikátor aplikace pro firemní

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Česká příručka. Seznam: Obsah balení a systémové požadavky:

Česká příručka. Seznam: Obsah balení a systémové požadavky: Česká příručka Seznam: Str. 1 - Obsah balení a systémové požadavky Str. 2 - Instalace Str. 3 - Přehled rozvržení Str. 4 - Používání Str. 5 - Nastavení Str. 9 - Údržba a čištění Obsah balení a systémové

Více

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze 1 Návod pro studenty DSP 1.1 Vyplnění tabulky v Excelu Vzorovou tabulku ke stažení naleznete na webu www.fld.czu.cz

Více

Bakala ř i - manua l. Obsah

Bakala ř i - manua l. Obsah Bakala ř i - manua l Obsah 1 Úvod... 2 2 Osobní údaje... 3 3 Klasifikace... 3 3.1 Průběžná klasifikace... 3 3.2 Pololetní klasifikace... 4 3.3 Výchovná opatření... 4 3.4 Opravné zkoušky... 4 4 Kommens...

Více

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE CO JE APLIKACE KALIBRACE-ONLINE? KALIBRACE-ONLINE = Kompletní online správa a přehled potřebných údajů k měřidlům a vybavení měřicí techniky. HLAVNÍ

Více

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché!

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Jsme Vám

Více

Nejčastější kladené dotazy

Nejčastější kladené dotazy Nejčastější kladené dotazy Než začnete vyplňovat žádost prostřednictvím jednotného inteligentního formuláře, je vhodné si přečíst návod. Přesto se může stát, že v něm nenajdete všechno. V takovém případě

Více

Elektronická komunikace s ČSSZ

Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace není ani v roce 2017 povinná. Nicméně je dobré být připraven a na elektronickou komunikaci se připravit. Elektronická komunikace v DUNA MZDY se týká

Více

Přidání Edookitu na plochu (v 1.0)

Přidání Edookitu na plochu (v 1.0) Přidání Edookitu na plochu (v 1.0) Obsah : Progresivní aplikace 2 1. Operační systém Android v prohlížeči Chrome 3 2. Operační systém ios v prohlížeči Safari 6 3. Operační systém Windows (desktopová aplikace)

Více

1. Přidání hostitele. 1. Spusťte GV-Edge Recording Manager

1. Přidání hostitele. 1. Spusťte GV-Edge Recording Manager 1. Přidání hostitele Pro připojení GV-DVR / GV-NVR / GV-VMS, ověřte, že jsou zapnuty služby Control Center a Remote ViewLog. Služby zapnete v síťovém nastavení GV-DVR/NVR/VMS. 1. Spusťte GV-Edge Recording

Více

Registrace dodavatele na tržiště NEN

Registrace dodavatele na tržiště NEN Registrace dodavatele na tržiště NEN Co budete předem potřebovat: a) Podpisový osobní certifikát Postsignum nebo 1. Certifikační Autorita b) Prohlížeč Google Chrome c) Uživatelská práva na instalaci programů

Více

NAS 107 Seznámení s Control Center

NAS 107 Seznámení s Control Center NAS 107 Seznámení s Control Center Naučte se používat Control Center pro základní správu vašeho NAS A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat Control Center pro základní

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Manuál pro administrátory. Manuál. Verze 1.0.11. pro administrátory

Manuál pro administrátory. Manuál. Verze 1.0.11. pro administrátory Manuál Verze 1.0.11 pro administrátory Obsah 1 Přihlášení do administračního rozhraní... 3 2 Administrační rozhraní... 5 2.1. Hlavní stránka... 5 2.2. Společnost... 6 2.2.1 Stav online... 6 2.2.2 Uživatelé...

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Autorizace webového prohlížeče... 4 3.2. Instalace a autorizace mobilní aplikace...5 4. Popis funkcí Set-Top

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba Dragon TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

EasyN aplikace. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: ,

EasyN aplikace. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: , EasyN aplikace Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Rychlý start Stáhněte a nainstalujte

Více

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu Stručný manuál pro webový editor Ukládáni základních informací, tvorba menu Po přihlášení ( zadejte zaslané přihlašovací jméno a heslo ) se Vám zobrazí stránka, kde jsou následující údaje: 1. blok, který

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Váš Demo trading začíná třemi jednoduchými kroky: 1. Volba typu Demo účtu ActTrader, nebo Metatrader 4. Stažení softwaru

Více

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Návod popisuje kroky od vystavení certifikátu až po odeslání a podepsání dat v obchodním systému CS OTE v prostředí operačního systému Apple

Více

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty Obsah 1. Instalace SecureStore... 2 2. Nastavení Internet Exploreru... 3 3. První přihlášení...

Více

Tiskový manažer - Printman

Tiskový manažer - Printman Tiskový manažer - Printman Tiskový manažer je program, který je součástí programu Praktik. Používá se v případě, pokud máte připojenou tiskárnu přes USB port (nebo vaše tiskárna není v seznamu podporovaných

Více

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?...

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... Jak pracovat na fóru Adresa fóra je www.iruv.cz/forum Registrace na fóru... 2 Jak vložit nový příspěvek... 3 Časté otázky k funkcím fóra... 5 Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... 5

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

Uživatelský manuál. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví.

Uživatelský manuál. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Uživatelský manuál Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. 1 Osobní diagnostika Značka Veroval prezentuje nejucelenější

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. NÁVOD K POUŽITÍ IP kamerový systém www.slkamery.cz 1 1. Práce se systémem CMS 1. Instalace aplikace Aplikaci CMS nainstalujeme z přiloženého CD. Pokud není CD součástí balení, stáhneme instalační soubory

Více

Návod na instalaci programu evito Win Service. Instalace programu evito Win Service

Návod na instalaci programu evito Win Service. Instalace programu evito Win Service Návod na instalaci programu evito Win Service USB ANT+ je zařízení určené pro přenos naměřených hodnot prostřednictvím PC. Zajišťuje komunikaci ve chvíli, kdy je vloženo do USB slotu v počítači. Podmínkou

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4

Více

Elektronický výpis v Internet Bance

Elektronický výpis v Internet Bance Elektronický výpis v Internet Bance Obsah Elektronický výpis...3 Jak si nastavíte elektronický výpis...3 Jak si prohlédnete elektronický výpis...5 Jak si nastavíte upozornění na nový elektronický výpis...7

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

EasyN P aplikace. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: ,

EasyN P aplikace. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: , EasyN P aplikace Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Rychlý start Stáhněte a nainstalujte

Více

Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data

Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data Tento instalační průvodce slouží pro rychlé nainstalování ovladačů pro EasyGate UMTS Data a zprovoznění internetového připojení pomocí HSDPA/GPRS. Vložené screenshoty

Více

IP kamera. Uživatelský manuál

IP kamera. Uživatelský manuál IP kamera Uživatelský manuál Upozornění: Tento manuál nemusí zcela přesně popisovat některé technické detaily nebo může obsahovat tiskařské chyby. Pokud byste nemohli vyřešit některé problémy pomocí tohoto

Více

lightclass systém pro videokonferenční výuku Představení uživatelského rozhraní

lightclass systém pro videokonferenční výuku Představení uživatelského rozhraní lightclass systém pro videokonferenční výuku Představení uživatelského rozhraní Technické požadavky: Počítač Pro připojení do konferenční místnosti budete potřebovat běžný stolní počítač či notebook osazený

Více

SDC aplikace - návod k instalaci. Somfy Digital Control application

SDC aplikace - návod k instalaci. Somfy Digital Control application SDC aplikace - návod k instalaci Somfy Digital Control application 1 Tento návod popisuje, jak nainstalovat do svého tabletu, chytrého telefonu nebo počítače (dále vaše zařízení) SDC aplikaci. Somfy SDC

Více

PowerPoint 2010 Kurz 5, 6

PowerPoint 2010 Kurz 5, 6 PowerPoint 2010 Kurz 5, 6 Obsah Kurz 5... 1 1. Časování prezentace 1 2. Audiozáznamy 2 3. Záhlaví a zápatí 3 Kurz 6... 4 4. Tvorba fotoalba 4 5. Komprese obrázků 5 6. Příprava výstupů 5 7. Tisk prezentace

Více

MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016)

MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016) MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016) MOBILNÍ VERZE SYTÉMU ASJA V současné době bylo možné systém ASJA spustit na mobilních telefonech nebo na tabletech, ale prakticky jen v podobě jak

Více

Manuál pro Zákaznický servis CCS

Manuál pro Zákaznický servis CCS Manuál pro Zákaznický servis CCS 1 Obsah: 1. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU 3 2. VÝBĚR Z MENU (DOMŮ) 4 - VYHLEDÁVÁNÍ 5 3. KONTAKTY 6 4. OBJEDNÁVKA KARET 7 5. DOSUD NEVYŘÍZENÉ OBJEDNÁVKY KARET 8 6. DOSUD NEVYŘÍZENÉ

Více

Uživatelská příručka. Marushka Photo. aplikace firmy GEOVAP, spol. s r.o.

Uživatelská příručka. Marushka Photo. aplikace firmy GEOVAP, spol. s r.o. Uživatelská příručka Marushka Photo aplikace firmy GEOVAP, spol. s r.o. Obsah: Návod k aplikaci MarushkaPhoto pro Android... 2 Návod k aplikaci MarushkaPhoto pro WindowsPhone... 6 Návod k aplikaci MarushkaPhoto

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 4 3.2. Autorizace webového prohlížeče... 6 3.3. Instalace a autorizace

Více