DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1"

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 Zadavatel: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, Praha 8 IČ: Osoba oprávněná jednat za zadavatele: prof. Jan Řídký, DrSc., ředitel Název veřejné zakázky: HPC Výpočetní cluster pro projekt ELI Výše uvedený zadavatel v souladu s ustanovením 49 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), sděluje následující dodatečné informace k zadávacím podmínkám vztahujícím se k dané nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané formou otevřeného řízení dle 27 zákona. Dotaz č. 1 Požadavky na LAN-network a Rack-Vodní-Chlazení v Cluster-Specification požadují kompatibilitu s FzÚ (IoP). Prosím o vyjasnění kompatibility s FzÚ (IoP) dokument o různých FZU kompatibilitách nemáme doposud k dispozici. Odpověď: V rámci instalace do sítě LAN FzÚ (IoP) je požadována kompatibilita s IPv6 a pro připojení clusteru do sítě jsou k dispozici 1Gbit metalické linky. Ohledně systému vodního chlazení je důležitá podmínka, že všechny vodou chlazené dveře včetně ventilů by měly mít tlakovou ztrátu menší než 200kPa (jsou zapojené paralelně). Další bližší informace o systému vodního chlazení pro Rack skříně jsou poskytnuty v odpovědi na otázku 4. V případě dalších nejasností je možné sjednat návštěvu místa instalace clusteru. Dotaz č. 2 Požadavky na redundanci zdrojů/ventilátorů v IB/1GE/10GE switchích nejsou jasně vyjádřeny v Cluster-Specification. Prosím o vyjasnění požadavku na redundanci zdrojů/ventilátorů v IB/1GE/10GE switchích. Odpověď: Všechny komponenty zajišťující přenos dat (IB/1GE/10GE) jsou v rámci standardu a kompatibility osazovány redundantními zdroji a ventilátory, přičemž u ventilátoru je brán v potaz fakt, že zařízení je vybaveno sadou interních ventilátorů, které není možné vždy měnit v režimu Hot-Plug. V případě selhání interního ventilátoru je proudění vzduchu zajištěno dalším ventilátorem, přičemž výměna ventilátoru je řešena odpojením zařízení v době možného výpadku a provedena výměna. Dotaz č. 3 Požadavky na IB konektivitu front-end serverů nejsou jasně vyjádřeny v Cluster- Specification (3 front-endy s 2x IB konektivitou). Prosím o upřesnění, zda na každý frontend stačí 1x IB-port nebo je potřeba 2x IB-port na každém front-endu. Odpověď: Požadujeme, aby každý front-end server úložného systému měl 2x IB-port. Dotaz č. 4 Požadavky na Rack integraci nejsou jasně vyjádřeny v Cluster-Specification. Prosím o vyjasnění připojení zadních chladících dveří do systému chlazení datového centra: 4.1. Jsou na páteřním rozvodu připraveny odbočky pro nově osazované zařízení? Jaký počet?

2 Odpověď: Ano jsou připraveny 2 odbočky Dimenze těchto přípojných bodů Odpověď: Na takto formulovanou otázku není zadavatel schopen jednoznačně odpovědět. Prosím, specifikujte, co je myšleno dimenzí přípojných bodů Jsou přípojné body osazeny uzavíracími armaturami? Předpokládáme, že jsou instalovány kulové kohouty. Odpověď: Přípojné body jsou osazeny uzavíracími armaturami a zakončeny zátkami Jaká je vzdálenost přípojných bodů od předpokládaného místa instalace chladicích dveří? Odpověď: Tato vzdálenost je necelé 3 metry Jsou ve zdvojené podlaze přichystány výřezy pro výstup připojovacích hadic k chladicím dveřím? Odpověď: Výřezy ve zdvojené podlaze budou před dodávkou clusteru připraveny podle požadavků dodavatele Jaký je teplotním spád chladné vody v páteřním rozvodu? Odpověď: Okruh vodního chlazení je provozován při teplotách vstup/výstup 12/18 stupňů Celsia. Dotaz č. 5 Požadavky na silové napájení nejsou jasně vyjádřeny v Cluster-Specification Prosím o vyjasnění: 5.1 Jsou pro napájení HPC clustru připraveny silové napájecí přívody? Jaký počet? Odpověď: Silové napájecí přívody budou připraveny před dodáním clusteru podle požadavků dodavatele. 5.2 Jak jsou tyto napájecí přívody ukončeny a jakým prvkem jištěny (16A, 32A, 3x16A, 3x32A)? Odpověď: Napájecí přívody i jejich jištění bude připraveno před dodávkou clusteru podle požadavků dodavatele. Jištění je možné všemi způsoby uvedenými v otázce. 5.3 Jaká je vzdálenost přípojných bodů od předpokládaného místa instalace chladicích dveří? Odpověď: Přípojné body budou přivedeny ke skříni Rack do vzdálenosti 1metru. Dotaz č. 6

3 Váhy hodnotících kritérií v zadávací dokumentaci se nám jeví jako protichůdné. Kritérium výkonu a kapacity motivuje dodavatele k navyšování počtu zařízení a nepřímo tedy i spotřeby, naopak kritérium příkonu motivuje k minimalizaci počtu zařízení. Prosím o zvážení, zda by kritérium příkonu nemělo být vázáno poměrně na jednotku výkonu (SPECbod nebo uzel) anebo na jednotku kapacity (TB) Odpověď: Kritérium příkonu zůstává tak, jak bylo specifikováno při vyhlášení výběrového řízení. Dotaz č. 7 Požadavky odstavce 14. V kapitole Additional specification of the storage system v Cluster-Specification se nám jeví nejasné: 14. Data storage solution components disks, power supplies, RAID s, switches, servers must be replaceable during operation without causing any failure of the data storage operation. Prosím o vyjasnění: 7.1 Pakliže dojde k výpadku diskového pole (RAID s) dojde zcela jistě k výpadku i storage operací požadujete tedy systém synchronně zrcadlící dvě disková pole(raid s), aby k výpadku nedocházelo Odpověď: Nepožadujeme systém synchronně zrcadlící dvě disková pole (RAID). Požadujeme, aby v případě poruchy některé z částí úložného systému nebyla narušena možnost ukládat data do doby odstranění poruchy a aby bylo možné provést výměnu porouchané součásti za chodu systému. 7.2 Pakliže dojde k výpadku IB/1GE/10GE switche nebo propojovacího kabelu a frontend server i výpočetní uzel má mít (dle požadavků) pouze jedno IB/1GE/10GE napojení dojde zcela jistě k výpadku i storage operací požadujete tedy o Servery osazené redundantními IB/1GE/10GE kanály, aby k výpadku nedocházelo o Servery napojené redundantními IB/1GE/10GE datovými cestami, aby k výpadku nedocházelo o Zdvojení IB/1GE/10GE switchů, aby k výpadku nedocházelo Odpověď: Požadavek uvedený v dotazu se týká pouze úložného systému, nepožadujeme tedy redundanci kanálů ani datových cest ani zdvojení switchů. Dotaz č. 8 Požadavky odstavce 4. v kapitole III. Předmět smlouvy v Kupní smlouvě se nám jeví nejasné: 4. Předmětem plnění dle této Smlouvy je dále závazek Prodávajícího na písemný pokyn Kupujícího provést na své náklady a svoji zodpovědnost, v termínu dle čl. VI odst. 3 Smlouvy a v místě plnění dle čl. VII odst. 1 Smlouvy demontáž zařízení, zařízení přepravit do výzkumného centra ELI v Dolních Břežanech a reinstalovat je, kdy reinstalace zařízení bude sestávat z opětovného sestavení zařízení a z jeho uvedení do provozu tak, aby zařízení bylo funkční a odpovídalo stavu zařízení před jeho převzetím pro účely reinstalace, o kterém bude mezi Stranami sepsán protokol dle čl. IX odst. 11 této Smlouvy (dále jen reinstalace zařízení ). Prosím o vyjasnění-upřesnění:

4 1) Zda se bude jednat pouze o reinstalace zařízení umístěných v dodaných rack skříních, zatímco rack skříně zůstanou v místě prvotní instalace připojeny na rozvody chladící kapaliny 2) Zda se bude jednat pouze o reinstalace zařízení umístěných v dodaných rack skříních, včetně dodaných rack skříní a odpojení od rozvodů chladící kapaliny a následné integrace přemístěných rack skříní do chladícího systému v druhé lokalitě Dotazované informace jsou podstatné pro kalkulaci nákladů na reinstalaci zařízení Odpověď: Reinstalací máme na mysli demontáž zařízení z rack skříní umístěných na FzÚ, transport do nových prostor a instalaci do rack skříní připravených a zapojených na rozvody chladící kapaliny umístěných v prostorách místa reinstalace ve výzkumném centrum ELI v Dolních Břežanech. Dotaz č. 9 Požadavky na LAN-network nejsou ze zadání zcela zřejmé: - Zadání uvádí Internal network connection 1Gbit o Není nikde dále specifikován požadavek na interní propojení přes 10Gbit o Dovozuji tedy, že Login/Master ani FrontEnd servery nemají/nemusí být napojeny na interní 10Gbit LAN o Dovozuji tedy, že Login/Master ani FrontEnd servery nemají/nemusí být interně propojeny a není tedy nutno nabízet 10Gbit LAN switche Odpověď: Login server, Master server i FrontEnd servery úložného systému budou integrovány v síťi Infiniband. Nepočítame s jejich propojením pomocí interní sítě 10Gbit LAN a switche pro tento účel není nutné nabízet. Interní síť v HPC clusteru slouží pouze pro správu a management infrastruktury, nikoliv k přenosu dat. - Zadání uvádí požadavek 1x 10Gbit RJ45 LAN connection pro každý Login/Master a FrontEnd server o Interní 10Gbit switche nejsou požadovány o Dovozuji tedy, že se každý Login/Master server musí být napojen externě na 10Gbit switche s RJ45 konektivitou Odpověď: Ano, interní switche 10Gbit nejsou požadovány. Servery Login a Master i FrontEnd servery úložného systému budou v budoucnu integrovány do sítě ELI připojením na 10Gbit switche s RJ45 a SFP+ konektivitou. Po dobu provozu v rámci sítě FzÚ (do přechodu do areálu v Dolních Břežanech) bude využita konektivita 1Gbit. - Zadání uvádí Outside connection through login and admin and storage front-end (HOME, SCRATCH) nodes min. 4 x 10Gbit SFP+ (fiber) o Dovozuji tedy, že každý Login/Master a FrontEnd server musí mít kromě požadovaného 10Gbit RJ45 kanálu ještě další 10Gbit SFP+ kanál Odpověď: Ano, každý Login serven, Master server a FrontEnd server úložného systému má mít 10 Gbit RJ45 kanál a 10 Gbit SFP+ kanál.

5 - Prosím o zvážení dostatečnosti návrhu řešení, kde každý Login/Master a FrontEnd server by měl jeden nebo alternativně dva redundantní 10Gbit SFP+ kanály napojené na vnější jeden nebo alternativně dva redundantní 10Gbit switche s SFP+ konektory Odpověď: Redundance v tomto případě je zajištěna množstvím Login/Master a FrontEnd serverů. Pro každý node je tedy plně dostačující připojení definované v zadání a upřesněno výše. V Praze dne

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková.

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková. Dodatečná informace č. 5 k nadlimitní veřejné zakázce, zadávané formou otevřeného řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 V Praze dne 21. března 2014 k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka a montáž laboratorního nábytku a vybavení k akci Rekonstrukce laboratoře pro organickou

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje Dodatečná informace č. 3 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky IOP Název veřejné zakázky Technologické centrum

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP IT infrastruktura II

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP IT infrastruktura II ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ

STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ Strukturovaná kabeláž představuje univerzální kabelový rozvod v rámci budovy, který umožňuje přenos digitálních a analogových signálů bez nutnosti další instalace speciálních kabelových

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace. Technická dokumentace, specifikace požadovaného plnění a popis hodnocení

Příloha č. 1 zadávací dokumentace. Technická dokumentace, specifikace požadovaného plnění a popis hodnocení Příloha č. 1 zadávací dokumentace Dodávka komponent výpočetního clusteru národní gridové infrastruktury pro projekt Velká infrastruktura CESNET Technická dokumentace, specifikace požadovaného plnění a

Více

Výpočetní klastr pro molekulové modelování

Výpočetní klastr pro molekulové modelování ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 1 CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Veřejná zakázka Poskytování služeb outsourcingu Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s., sídlem: Český Krumlov, Horní Brána 429, PSČ 381 27 IČ: 260 95 149 DIČ:

Více

Technická specifikace HW pro Upgrade systému NS-VIS PROD

Technická specifikace HW pro Upgrade systému NS-VIS PROD Technická specifikace HW pro Upgrade systému NS-VIS PROD Příloha č. 1 Serverové šasi 2 ks velikost IO konektivita Ethernet IO konektivita Fiber Channel Midplane Management Napájení Server format blade

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 5 Zadavatel: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: doc. Jan Řídký, DrSc., ředitel

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE VYBUDOVÁNÍ TECHNOLOGICKÉHO CENTRA ORP VARNSDORF část I Pořízení technické infrastruktury pro vybavení Technologického

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Tabulka splnění technických požadavků

Tabulka splnění technických požadavků Příloha č. 1 Tabulka splnění technických požadavků Technická specifikace diskového pole AOPK Požadavek na funkcionalitu Rozšíření stávající skupiny diskových polí Dell EqualLogic PS4110E a EqualLogic 4110X

Více

OBNOVA, MODERNIZACE A ZABEZPEČENÍ INFRASTRUKTURY MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY

OBNOVA, MODERNIZACE A ZABEZPEČENÍ INFRASTRUKTURY MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon ), 86 odst. 2 zákona a 156 zákona. OTEVŘENÉ NADLIMITNÍ ŘÍZENÍ NA DODÁVKY

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Místo: Kamil Válek 572 615 131 kamil.valek@ub.cz 2008-11-13 Uherský

Více

Dodatečná informace I. Zadavatele k zadávacím podmínkám dle ust. 49 odst. 4 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Dodatečná informace I. Zadavatele k zadávacím podmínkám dle ust. 49 odst. 4 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČO 68378271 Pověřená osoba: HOLEC, ZUSKA & Partners Palác Anděl, Radlická 1C/3185 150 00 Praha 5 Dodatečná informace I. Zadavatele

Více

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Minimální požadavky

Více

Pořádek je základ. Datová centra. Josef Křišťan

Pořádek je základ. Datová centra. Josef Křišťan Pořádek je základ Datová centra Josef Křišťan Toto je častý obrázek.. 1 Nebo toto ;-).. 2 Jaký je důvod takového stavu...? Proč takový nepořádek vzniká? Nesprávné prostorového uspořádání serverovny, datového

Více

Infrastruktura IT4Innovations Superpočítač Anselm. Ing. Jan Przezwiecki

Infrastruktura IT4Innovations Superpočítač Anselm. Ing. Jan Przezwiecki Infrastruktura IT4Innovations Superpočítač Anselm Ing. Jan Przezwiecki Superpočítač ANSELM Proč padla volba na kontejnerové řešení? Krátký pohled do historie V roce 2011/12 bylo zřejmé, že budova určená

Více

KIVS setkání 2. 9. 2011. Další postup realizace KIVS

KIVS setkání 2. 9. 2011. Další postup realizace KIVS KIVS setkání 2. 9. 2011 Další postup realizace KIVS Agenda (1) Představení KIVS teamu a organizace KIVS (2) Historie KIVS (3) Harmonogram dalšího postupu KIVS (4) Seznámení s hlavními principy připravované

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 Zadavatel: Sídlem: Česká republika Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Česká republika Název veřejné zakázky: OBNOVA CENTRÁLNÍ HW INFRASTRUKTURY V DATOVÉM CENTRU Evidenční číslo veřejné

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

OpenScape 4000 EcoServer je postaven na bázi x86 architektury jako nástupce DSCXL2 architektur.

OpenScape 4000 EcoServer je postaven na bázi x86 architektury jako nástupce DSCXL2 architektur. OpenScape 4000 EcoServer popis systému Jde o nový HW server, nástupce původního řešení tzv. průmyslového PC, tj. cpci platformy. Systém může být používán jako samostatně umístěný systém (standalone), tak

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Forenzní analytická jednotka - technická specifikace (9 ks)

Forenzní analytická jednotka - technická specifikace (9 ks) Technická specifikace ČÁST 1 Název veřejné zakázky ČÁST 1 Technologická obměna a doplnění informačními technologiemi HW- Část 1 Termín a místo plnění Termín plnění od vybraní subjektu a uzavření smlouvy

Více

zahájeném dne 31.05.2013 odesláním výzvy o zahájení zadávacího řízení

zahájeném dne 31.05.2013 odesláním výzvy o zahájení zadávacího řízení D O D A T EČNÉ IN F O R M A C E podle ust. 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) z j e d n o d u š e n é p o d l i m i t n í řízení Dodávka a instalace

Více

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka pracovní

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce zadávané v souladu s 25 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ve zjednoduš eném podlimitním řízení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem je: Nákup serveru II. Druh zadávacího

Více

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu příloha č. 1 k PPR-15689-2/ČJ-2013-990656 Část 1 Technická specifikace Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu Předmět Veřejné zakázky: Řešení pro dodání speciálního SW pro

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo zakázky: 27/2013 Název zakázky: Server pro Městský úřad Předmět zakázky (služba, Dodávka HW včetně instalace SW dodávka, stavební práce)

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Město Odry Masarykovo náměstí 16/25 742 35 Odry Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Název zakázky: Technologické centrum a kybernetická bezpečnost města Odry Zadavatel: Město Odry, se sídlem: Masarykovo

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah

TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah TECHNICKÁ ZPRÁVA Název stavby: Investor: Hala pro úpravu plochého skla parc. č. 269. 505, 506, 213/1, 213/4, 213/5, 213/6 v k.ú. Lázně Toušeň WINDOW HOLDING a.s. Stupeň projektu: Dokumentace pro provedení

Více

DOTAZY A ODPOVĚDI - Nákup přístrojového vybavení pracoviště PET/CT Evidenční číslo v IS VZ US: 60016956. ZNĚNÍ DOTAZU ze dne 9.5.

DOTAZY A ODPOVĚDI - Nákup přístrojového vybavení pracoviště PET/CT Evidenční číslo v IS VZ US: 60016956. ZNĚNÍ DOTAZU ze dne 9.5. DOTAZY A ODPOVĚDI - Nákup přístrojového vybavení pracoviště PET/CT Evidenční číslo v IS VZ US: 60016956 ZNĚNÍ DOTAZU ze dne 9.5.2008 Dobrý den, účastníme se výběrového řízení na PET kameru ve vaší nemocnici

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1. Rozvoj klíčových kompetencí - Základní škola Vyškov, Tyršova 4

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1. Rozvoj klíčových kompetencí - Základní škola Vyškov, Tyršova 4 VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 veřejné zakázky s názvem: Rozvoj klíčových kompetencí - Základní škola Vyškov, Tyršova 4 Identifikace zadavatele: Název zadavatele Základní škola

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Diskové pole IBM Storwize V7000 Unified

Diskové pole IBM Storwize V7000 Unified Diskové pole IBM Storwize V7000 Unified 1. Rozpis komponent diskového pole A. Hardware: Produkt Popis Množství 2076-324 IBM Storwize V7000 Disk Control Enclosure 1 10 Storage Engine Preload 1 3514 400GB

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Struktur. kabeláž shrnutí a opakování

Struktur. kabeláž shrnutí a opakování Struktur. kabeláž shrnutí a opakování 1 Předmět: Téma hodiny: Třída: Počítačové sítě a systémy Shrnutí a opakování strukturované kabeláže 3. a 4. ročník SŠ technické Autor: Ing. Fales Alexandr Software:

Více

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel )

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) MODERNIZACE ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH V IDS JMK - ELEKTRONICKÉ ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH Evidenční

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky K č. j. 1017/2015 Zadavatel: CESNET, zájmové sdružení právnických osob se sídlem Zikova 4, 160 00 Praha 6 IČ: 63839172 zapsané ve spolkovém rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, pod spisovou značkou

Více

Tabulka splnění technických požadavků

Tabulka splnění technických požadavků Příloha č. 1 Tabulka splnění technických požadavků Technická specifikace diskového pole AOPK Požadavek na funkcionalitu Rozšíření stávající skupiny diskových polí Dell EqualLogic PS4110E a EqualLogic 4110X

Více

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Nouzové volání Telefonie VoIP Platební systém Multimedia Internet Intranet Radio TV.. VISOCALL IP IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Komunikační kanály systému Nouzové přivolání pomoci

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám podlimitní veřejné zakázky

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám podlimitní veřejné zakázky Krycí list Dodatečné informace k zadávacím podmínkám podlimitní veřejné zakázky Dodání automatického systému pro hemokultivaci bakterií včetně hemokultivačních nádobek VZ ev. č. 60024675 Zadavatel ÚSTAV

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů Institut klinické a experimentální medicíny - Úsek informační a komunikační Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů V Praze dne: 8.8.2011 1. Preambule Tato výzva je vypracována jako

Více

DODÁVKA TECHNOLOGICKÉHO CENTRA

DODÁVKA TECHNOLOGICKÉHO CENTRA Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj Operační program: IOP Integrovaný operační program Prioritní osa: 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě Oblast

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. 2. Popis předmětu veřejné zakázky Oproti skutečnostem uvedeným v předběžném oznámení

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. 2. Popis předmětu veřejné zakázky Oproti skutečnostem uvedeným v předběžném oznámení K č. j. 1015/2015 Zadavatel: CESNET, zájmové sdružení právnických osob se sídlem Zikova 4, 160 00 Praha 6 IČ: 63839172 zapsané ve spolkovém rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, pod spisovou značkou

Více

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Popis stávajícího řešení u zadavatele Česká centra (dále jen ČC ) provozují 8 fyzických serverů, připojené k local storage. Servery jsou rozděleny

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. 2. Popis předmětu veřejné zakázky Oproti skutečnostem uvedeným v předběžném oznámení

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. 2. Popis předmětu veřejné zakázky Oproti skutečnostem uvedeným v předběžném oznámení K č. j. 1027/2015 Zadavatel: CESNET, zájmové sdružení právnických osob se sídlem Zikova 4, 160 00 Praha 6 IČ: 63839172 zapsané ve spolkovém rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, pod spisovou značkou

Více

Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek

Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek K č. j.: 1051/2013 Dodatečné informace číslo: 1 Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek Veřejná zakázka: Název: Dodávka řešení softwarových videokonferenčních

Více

Technická specifikace HW pro rok 2012

Technická specifikace HW pro rok 2012 Technická specifikace HW pro rok 2012 Blade šasi 1 ks Položka Hloubka vnitřní Napájení Ventilátory Management LAN konektivita FC konektivita Vzdálená správa rackové min. 14 aktivních pozic pro blade servery.

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-33407-18/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 21. ledna 2015 Počet listů: 5

Více

Snížení skrytých nákladů spojených se zvýšením kapacity napájení datových středisek

Snížení skrytých nákladů spojených se zvýšením kapacity napájení datových středisek Snížení skrytých nákladů spojených se zvýšením kapacity napájení datových středisek Richard Sawyer White Paper #73 Resumé Zvýšení kapacity napájení tradičních systémů UPS vede ke skrytým nákladům, které

Více

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Název veřejné zakázky: Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Odůvodnění Zaškolení obsluhy:

Více

Technické požadavky -příloha- celkem 14 stran

Technické požadavky -příloha- celkem 14 stran Technické požadavky -přílohacelkem 14 stran Technické požadavky Nabídku vyplnil: A) 10 kusů PC včetně operačního softwaru a kancelářského balíku s následujícími parametry: Požadavek RAM: minimálně 4GB

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY II. Vybavení Technologického Centra

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY II. Vybavení Technologického Centra DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY II. Vybavení Technologického Centra Město Litoměřice Se sídlem: Mírové náměstí 15/7, 412 01 Litoměřice, Česká republika IČ:

Více

Věc: Dodatečné informace ve veřejné zakázce číslo 237303 s názvem NDA - zadávací řízení na dodavatele technologií ICT a implementaci a vývoj SW".

Věc: Dodatečné informace ve veřejné zakázce číslo 237303 s názvem NDA - zadávací řízení na dodavatele technologií ICT a implementaci a vývoj SW. Národní archiv Jiří Bernas Archivní 2257/4 149 01 Praha 4 jiri.bernas@nacr.cz Praha 28.3.2013 Věc: Dodatečné informace ve veřejné zakázce číslo 237303 s názvem NDA - zadávací řízení na dodavatele technologií

Více

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Příloha č. k čj.: /0/0-0 Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR. Obsah. Obsah.... Předmět veřejné zakázky.... Požadavky na nový HW..... Komoditní x Servery

Více

Technická specifikace ČÁST 1. Místo plnění: PČR Kriminalistický ústav Praha, Bartolomějská 10, Praha 1

Technická specifikace ČÁST 1. Místo plnění: PČR Kriminalistický ústav Praha, Bartolomějská 10, Praha 1 Technická specifikace ČÁST 1 Název veřejné zakázky ČÁST 1 Technologická obměna a doplnění informačními technologiemi HW- Část 1 Termín a místo plnění Termín plnění od vybraní subjektu a uzavření smlouvy

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 V Praze dne 1. 8. 2016 Čj.: 5779/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 Zadávací dokumentace

Více

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 28.11.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Čj.:292 /./2010/DP ÚVN V Praze dne Zpracování Projektové dokumentace datového centra

Čj.:292 /./2010/DP ÚVN V Praze dne Zpracování Projektové dokumentace datového centra Čj.:292 /./2010/DP ÚVN V Praze dne 30.6.2011 Zpracování Projektové dokumentace datového centra Ústřední vojenská nemocnice Praha, marketing na projektovou dokumentaci datového centra dle 6 v rámci zákona

Více

Technické a dodací podmínky

Technické a dodací podmínky Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) A) Společné podmínky

Více

Bezpečnostní mechanismy serverové infrastruktury

Bezpečnostní mechanismy serverové infrastruktury Bezpečnostní mechanismy serverové infrastruktury Miroslav Novotný Setkání správců NIS Seč, 19. 20.5.2008 Bezpečnostní hrozby Výskyt bezpečnostních incidentů za poslední dva roky a trend výskytu: 1. SPAM,

Více

Podrobné technické specifikace a požadavky k dílčímu plnění 1B:

Podrobné technické specifikace a požadavky k dílčímu plnění 1B: Podrobné technické specifikace a požadavky k dílčímu plnění 1B: Konsolidace LAN navýšení optických spojů (1GB) pro zajištění plné funkčnosti virtuálních serverů (5 Switchů) Konsolidace LAN navýšení optických

Více

1x server pro distanční vzdělávání (výpočtový server)

1x server pro distanční vzdělávání (výpočtový server) Příloha č. 5 1x server pro distanční vzdělávání (výpočtový server) CPU 1 CPU mark >= 19970, podpora virtualizace ve virtualizaci RAM Volitelně Celkem >= 128 GB HDD 2 kapacita >= 2TB, SATA, min 7200 RPM,

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 2. Řešení IT síťové bezpečnosti BIOCEV. v otevřeném řízení

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 2. Řešení IT síťové bezpečnosti BIOCEV. v otevřeném řízení Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 2 ze dne 7. 7. 2014 k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky Řešení IT síťové bezpečnosti BIOCEV Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Dotazy k zadávacímu řízení Digitalizace dat SUKL:

Dotazy k zadávacímu řízení Digitalizace dat SUKL: Dotazy k zadávacímu řízení Digitalizace dat SUKL: Je požadováno v rámci digitalizace dokumentů skenovat dokumenty přes tzv. ploché lože (sešité dokumenty, smlouvy apod.)? Ano, digitalizovány budou také

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 7

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 7 Zadavatel Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava se sídlem Ostrava Poruba, 17. listopadu 15/2172, PSČ: 708 33 IČO: 61989100 Veřejná zakázka Superpočítač Velký cluster ev. č.: 234444 DODATEČNÉ

Více

Technická specifikace vymezené části 1 SERVER

Technická specifikace vymezené části 1 SERVER Technická specifikace vymezené části 1 SERVER 1 Předmět vymezené části 1.1 Předmětem veřejné zakázky je dodávka a moderního a spolehlivého serverového řešení pro potřeby Krajského ředitelství PČR Karlovarského

Více

Příloha č. 1 k Č.j.: OOP/10039/2-2011 Specifikace zařízení

Příloha č. 1 k Č.j.: OOP/10039/2-2011 Specifikace zařízení Příloha č. 1 k Č.j.: OOP/10039/2-2011 Specifikace zařízení Zadavatel požaduje dodávku 16 kusů serverů a 4kusů síťových datových úložišť. Servery se požadují bez dodání operačního systému. Specifikace minimálních

Více

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění: Příloha č. 4 Technické podmínky Veřejná zakázka: Dodávka seismických aparatur a datových spojů II Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20 Mikulov IČ: 00283347 DIČ: CZ00283347 Telefon: +420 519 444 555 E-mailová adresa: podatelna@mikulov.cz

Více

Dodatečné informace č. 5b

Dodatečné informace č. 5b Dodatečné informace č. 5b Název veřejné zakázky: Dodávka HW pro technologickou základnu Uveřejněna: Ve Věstníku veřejných zakázek dne 3. 10. 2016 pod evidenčním číslem 642217, v Úředním věstníku Evropské

Více

Najde si Software Defined Storage své místo na trhu?

Najde si Software Defined Storage své místo na trhu? Moderní a spolehlivá řešení pro ukládání dat Najde si Software Defined Storage své místo na trhu? Jan Cipra GAPP System Software defined Storage Integrace výpočetního výkonu a diskového prostoru Jednoduchá

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: VYBUDOVÁNÍ A PROVOZ KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY MZE AGRIBUS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné

Více

Technické a dodací podmínky

Technické a dodací podmínky Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) A) Společné podmínky

Více

Dodávka datového a výpočetního centra pro projekty NTIS a CTPVV. Název veřejné zakázky:

Dodávka datového a výpočetního centra pro projekty NTIS a CTPVV. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Dodávka datového a výpočetního centra pro projekty NTIS a CTPVV Část 1 veřejné zakázky - Dodávka výpočetního clusteru a serverů pro virtualizaci Odůvodnění vymezení technických podmínek

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

VirtualizaceKlatovské nemocnice a.s.

VirtualizaceKlatovské nemocnice a.s. VirtualizaceKlatovské nemocnice a.s. Jiří Johánek Štěpán Douša Historie nemocnice téměř současně se založením města Klatovy (1263) se vyvíjí na Klatovsku zdravotnictví Zdravotnická tradice trvající 700

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne 26.7.2013 č. j. FZU/ELI-800/2013 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Předkládám Vám výzvu k podání nabídky ve výběrovém řízení pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Více

6) Pro objekt D.1.4.B Vytápění a předávací stanice není Technická zpráva.

6) Pro objekt D.1.4.B Vytápění a předávací stanice není Technická zpráva. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám: 6) Pro objekt není Technická zpráva. Dotaz: Žádáme zadavatele o její zaslání. Vypořádání: Technická zpráva zaslána a vložena na profil zadavatele. DOKUMENTACE

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 10

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 10 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 10 Zadavatel: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: doc. Jan Řídký, DrSc., ředitel

Více

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Záměr Zadáním výběrového řízení je doplnění audiovizuální techniky v posluchárně D3 Fakulty informatiky

Více

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor systémového řízení

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor systémového řízení Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor systémového řízení TECHNICKÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Nákup aktivních prvků sítě LAN včetně

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) Zadavatel zavádí dynamický nákupní systém na dodávky audiovizuální

Více

FUJITSU PRIMEFLEX. Human Centric Innovation in Action. Integrované systémy pro Vaše řešení. 30. května 2017 Pavel Čáslavský. 0 Copyright 2017 FUJITSU

FUJITSU PRIMEFLEX. Human Centric Innovation in Action. Integrované systémy pro Vaše řešení. 30. května 2017 Pavel Čáslavský. 0 Copyright 2017 FUJITSU FUJITSU PRIMEFLEX Human Centric Innovation in Action Integrované systémy pro Vaše řešení 30. května 2017 Pavel Čáslavský 0 Copyright 2017 FUJITSU Integrované systémy FUJITSU PRIMEFLEX Definice Před-konfigurované,

Více

IBM BladeCenter VYSOCE VÝKONNÝ, FLEXIBILNÍ A NEUVĚŘITELNĚ PROSTOROVĚ EFEKTIVNÍ SYSTÉM NOVÉ KONCEPCE

IBM BladeCenter VYSOCE VÝKONNÝ, FLEXIBILNÍ A NEUVĚŘITELNĚ PROSTOROVĚ EFEKTIVNÍ SYSTÉM NOVÉ KONCEPCE IBM BladeCenter VYSOCE VÝKONNÝ, FLEXIBILNÍ A NEUVĚŘITELNĚ PROSTOROVĚ EFEKTIVNÍ SYSTÉM NOVÉ KONCEPCE IBM BladeCenter šasi IBM BladeCenter E IBM BladeCenter T IBM BladeCenter S IBM BladeCenter H IBM BladeCenter

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 38280/2018 Naše sp. zn.: 37633/2018 TAJ/PAKO *MUSPX01VC56N* Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Více

6-cestný kulový kohout HS 523

6-cestný kulový kohout HS 523 HS K 7008 0.207 6-cestný kulový kohout HS 23 6-cestný kulový kohout pro připojení spotřebiče s jedním výměníkem k 4-trubkovému rozvodu přepínání režimu topení/chlazení Technický popis Přednosti Oblast

Více

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 02 dle ustanovení 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ Zadavatel:

Více

Veřejná zakázka. Infrastruktura výpočetního sálu MMR klimatizace

Veřejná zakázka. Infrastruktura výpočetního sálu MMR klimatizace Příloha č. 1 Veřejná zakázka Infrastruktura výpočetního sálu MMR klimatizace Specifická část V Praze dne 15. 9. 2011 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Staroměstské nám. 6 110 15 Praha 1 IČ: 66002222 1

Více

Hyperkonvergovaná řešení jako základní stavební blok moderního IT

Hyperkonvergovaná řešení jako základní stavební blok moderního IT Hyperkonvergovaná řešení jako základní stavební blok moderního IT Jan Cipra Hyperkonvergovaná infrastruktura Gartner Says Hyperconverged Integrated Systems Will Be Mainstream in Five Years http://www.gartner.com/newsroom/id/3308017

Více