DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI AKCE MODERNIZACE SOUSTAVY CZT VE MĚSTĚ PŘEŠTICE (VE ZNĚNÍ K 16/11/2016)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI AKCE MODERNIZACE SOUSTAVY CZT VE MĚSTĚ PŘEŠTICE (VE ZNĚNÍ K 16/11/2016)"

Transkript

1 Dotaz č. 1. : Prosíme o zaslání těchto podkladů v excelu: Specifikace materiálu objektových předávacích stanic (OPS), Vybavení stanic jen ÚT, Vybavení stanic ÚT a TV. Odpověď: Zadavatel tyto podklady umísťuje na profil zadavatele ( Dotaz č. 2. Výkaz výměr má zamčenou strukturu sešitu, lze vyplnit pouze jednotková cena. Odpověď: Zadavatel si není vědom, že by výkaz výměr měl zamčenou strukturu sešitu, doporučuje si ještě jednou z profilu zadavatele položkový výkaz výměr obstarat, editace této verze je bezproblémová. Dotaz č. 3. Je potřeba v ocenění projektu uvažovat se záborem veřejného prostranství? Odpověď: Ano, náklady na zábor veřejného prostranství je potřeba do rozpočtu započítat, a to jako součást vedlejších nákladů - zařízení staveniště. Výše poplatku je dána vyhláškou města 6/2015 a činí 1,- Kč/m2/den (viz: Poplatek se hradí za dotčení ploch, vyznačených v příloze vyhlášky (č. 1a, 2.díl,viz: Dotaz č. 4. : Ve výkazu výměr chybí dopravní značení? Odpověď: Nikoliv, nechybí, dopravní značení je ve stavebních rozpočtech v položce 54 u SO 1 a 39 u SO 2. Dotaz č. 5. : Nebyly nalezeny podklady k položkám 21, 22 a 27 v části výkazu výměr SO 05E 11 Pol. Tyto položky se ve výkazu výměr vyskytují na třiceti místech, to vytváří velký prostor k cenovému úletu v případě odhadů výzbroje. Je k těmto rozvaděčům k dispozici bližší specifikace (např. jednopólová schémata)? Odpověď: Položka 21 dokumentace předjímá instalaci elektroměrové rozvodnice ve standardu ER112 (E- elektroměrový rozvaděč, R- modul pro elektroměr, 1- prostor pro osazení jednosazbového elektroměru, 1- počet elektroměrů, 2- přístroje na elektroměrové desce s plomb. krytem, uspořádání pro ČEZ a EON), vyrábí jej například Esta Ivančice (Plastové elektroměrové rozváděče Skříně elektroměrové pro přímé měření). Položka 22 a 27 pak bude řešena obdobně. Dotaz č. 6. : Budeme-li nabízet variantní řešení, je možné, aby si Uchazeč vytvořil vlastní výkaz výměr? Jaké požadavky jsou pro jeho vytvoření kladeny? Odpověď: Položkový rozpočet variantního řešení by měl pokud možno svou podrobností být identický s rozpočtem základní varianty a lišit se jen v částech, které jsou variantou měněny. Měněné stavební či technické prvky projektu by měly dále věcně náležet k projektu a být nezbytnými pro dosažení úspor primární energie a tedy se pozitivně projevit na hodnotícím kritériu č. 2.1, to je výši dodatečné úspory energie vůči referenčním podmínkám. U variantní nabídky by měl být základní výkaz výměr kopírován, případně rozepsán tam, kde se varianta od původního zadání odchyluje. Dotaz č. 7. : Jak má být oceněna oprava asfaltových povrchů dle výkazu výměr (SO01 stavba pol. 37 a SO02 stavba pol. 28), jsou-li výměry oproti skutečnosti více než poloviční? strana 1 (celkem 1)

2 Odpověď: Dle sdělení projektanta je výkaz výměr pro tyto položky platný/správný, pruh opravy povrchů je správně široký skutečně 1,5m, odpovídajícím způsobem tak jsou měněny výkresy příčných řezů (viz soubory " VD-SO2-103 Příčný řez.pdf" a " VD-SO1-103 Příčný řez detail.pdf", které jsou uvedeny v příloze). Dotaz č. 8. : Je možné u objektových předávacích stanic (OPS) nahradit uzavírací armatury z nerezu za jiné, splňující parametry media (tlak, teplota)? Případně u uvedeného materiálu nerez - je možno nahradit ocelovým kulovým kohoutem, jehož uzavíracím elementem je koule z nerezové oceli? Odpověď: Materiálové, tlakové a teplotní provedení uzavíracích armatur a dalších komponent OPS bylo voleno z důvodu zachování vysoké kvality armatur. Jsme si vědomi, že uzavírací armatury jsou kvalitativně (teplotně a tlakově) předimenzovány. Osazení levnějších armatur by vedlo pouze ke snížení kvality stanic = častějším netěsnostem při provozu, četnějším reklamacím a tím spojeným vedlejším nákladům. Zadavatel trvá na požadovaném provedení. Dotaz č. 9. : Pro regulační ventily u OPS je uvedený materiál bronz Br5 a zdvih 5,5mm, lineární charakteristika musí být přesně splněno dle popisu ve VV, nebo je to možno brát jako minimální požadavek a je tedy možné osadit litinový regulační ventil s vyšším zdvihem? Požadovaná havarijní funkce pro pohon RV přípravy TV o velikosti 400N je podle nás nedostačující, je možné nahradit silnějším ventilem? Jaký tlak pro havarijní uzavření je požadován, plných 1,6MPa? Odpověď: Navržené regulační ventily a servopohony je nutno brát jako minimální požadavek při zachování 24V 0-10V a havarijní funkce. Dotaz č. 10. : Uvedený materiál u popisu čerpadel je natolik konkretizován, že odpovídá s největší pravděpodobností pouze jedinému výrobci. Je možné nahradit čerpadlo jiným výrobcem splňujícím požadované parametry technologie? Uvedená vzdálenost mezi sacím a výtlačným hrdlem je pouze orientační nebo se musí dodržet? Odpověď: Navržená oběhová a cirkulační čerpadla byla volena dle zvyklostí projektanta. Čerpadla je možné nahradit jiným výrobcem při zachování parametrů a technologií (elektronicky řízená oběhová a cirkulační nerezová čerpadla). Dotaz č. 11. : Specifikace jednotlivých výrobků je natolik dopodrobna specifikována a konkretizována užitým názvoslovím, že umožňuje použít výrobek pouze jednoho výrobce (např.: cívka BB 230 AC, Airfixcontrol). Je možné nahradit tyto výrobky kvalitativně stejnými, ale od jiného výrobce? Odpověď: Ano, je to možné. Dotaz č. 12. : Jaký je dispoziční tlak pro jednotlivé stanice? Uvedený materiál a požadovaný rozsah nastavení a ovládání u RDT je konkretizován a odpovídá podle všeho pouze jednomu výrobci. Je možné nahradit konkretizovaný regulátor diferenčního tlaku jiným výrobcem z jiného materiálu, ovládání a rozsahu odpovídajícím požadavku dif. tlaku pro jednotlivé stanice? strana 2 (celkem 6)

3 Odpověď: Dispoziční tlaky pro jednotlivé stanice nejsou zjištěny. Navržené regulátory tlakové diference byly voleny dle zvyklostí projektanta. Je možné je nahradit jiným výrobcem při zachování parametrů a požadavků nastavení dif. tlaku. Dotaz č. 13. : U ostatních armatur pro OPS jsou uvedeny konkretizované materiály, rozsahy teplot, barvy, tepelné vodivosti atd. Musí být dodrženy nebo je možné je brát pouze jako minimální požadovaný standart? Odpověď: Je možná náhrada s dodržením stejných nebo vyšších parametrů. Dotaz č. 14. : U položek uzavíracích kohoutů pro čidla v OPS předpokládáme, že se jedná o kohouty pro tlaková čidla a jako takové by mělo mít minimálně odvzdušnění, je tedy požadován manometrický ventil celonerezový? Odpověď: Ano. Dotaz č. 15. : Ve specifikaci části MaR se opakuje rozporuplná položka Ventil tlakový redukční IVAR /2" se specifikací jako TK-1112L,PN25,čep-matice-čep,G1/2,plyn,(ž.p.), třícestný mosazný manometrický kohout (Light), přičemž redukční ventil IVAR.5350 a mosazný manometrický kohout TK-1112L jsou rozdílné výrobky. Jak u těchto položek máme postupovat? Odpověď: Specifikace položky je správně následující: Ventil, M20x1.5, PN16, 150 C, 3cest., mosaz, ventil tlakoměrový zkušební uzavírací. Dotaz č. 16. : Výnosy za demontované železo, armatury apod. zůstávají zadavateli? Prosíme o přesný postup, (kde skladovat, kam odvážet železo, bude nutno dokladovat vážní lístky, atd.)? Odpověď: Výnos za šrot zhotovitel vrátí zadavateli. Množství šrotu a cenu za něj bude dokladovat. Kde skladovat a kam odvážet je plně v kompetenci zhotovitele. Dotaz č. 17. : Kdo zajišťuje likvidaci demontovaných izolací, kde mají být skladovány, kam je odvážet, dokladovat likvidované izolace, atd.? Odpověď: Likvidaci izolací zajišťuje zhotovitel. Kde skladovat, kam odvážet a jak vést jejich dokladování bude plně v kompetenci zhotovitele. Dotaz č. 18. : Je požadováno předložit nabídku, kde technické řešení je zpracováno zadavatelem, a je také požadováno předložit variantní nabídku, kde technické řešení navrhuje zhotovitel. Znamená to tedy, že uchazeči budou hodnoceny všechny varianty samostatně a bude mít tedy více bodových hodnocení? V případě, že ano jak se budou vzájemně porovnávat jednotlivé varianty, když za řešení dle zadávací dokumentace je možné dostat max. 80 bodů a za variantní řešení až 100 bodů? Jaká jsou kritéria, podle kterých se bude vyhodnocovat, které variantní řešení je nejlepší? Odpověď: Všechny (základní i případné variantní) nabídky, jež splní požadované náležitosti, budou vyhodnoceny dle stejných hodnotících kritérií a následně stanoveno jejich celkové pořadí. Variantní nabídka není požadavkem, ale možností, kterou zadavatel připouští. V případě, že žádný z uchazečů strana 3 (celkem 6)

4 nenavrhne variantní řešení s dodatečnými úsporami, všechny projekty budou hodnoceny pouze podle kritérií č. 1 a č. 3, tedy maximální bodový zisk bude 80 bodů. Pokud alespoň jeden z uchazečů nabídne variantní řešení, budou všechny přijaté nabídky i varianty posuzovány společně i v rámci kritéria č. 2 a maximální bodový zisk tak vzroste na 100 bodů. Dotaz č. 19. : Je možné do dosažené úspory v rámci variantního řešení zahrnout i úspory na potrubních rozvodech? Stávající hodnotící kritérium to neumožňuje. Odpověď: Ano, úspory tepelných ztrát při distribuci tepla je možné do dosažené úspory zahrnout způsobem, jaký uvádí příloha č. 7b zadávací dokumentace, tj. hodnotící kritérium to umožňuje. Dotaz č. 20. : Do přílohy č.4 SoD se mají zapisovat komponenty s jinou délkou záruky než 24 měsíců. Je možné, aby se záruky vztahovaly k celkům jako např. STAVBA nebo musí být vždy uvedeny konkrétní položky, kterých se týká konkrétní záruka? Odpověď: Z uvedeného popisu komponent s odlišnou délkou záruky než 24 měsíců musí být patrné, o které položky jde tak, aby bylo následně možné váženým průměrem, podle odpovídající výše investice pro každou délku záruční doby, vyjádřit výslednou záruční dobu pro vzájemné srovnání v rámci kritéria. Dotaz č. 21. : Zadavatel požaduje nahrazení stávajících plynových kotlů v kotelně Husova novými kondenzačními kotli o výkonu 2x800kW. Je možné nahradit stávající plynové kotle novými kondenzačními kotli o různých výkonech jednotlivých kotlů (např. 1x400kW a 1x1200kW, apod ), pokud bude splněna podmínka celkového výkonu min. 1600kW? Odpověď: Zadavatel trvá na kotlích stejného výkonu. Použití kotlů rozdílného výkonu by nutně vedlo k tomu, že kotle nebude možno střídat, takže potom může být jeden například větší - kotel více opotřebený než ten druhý - malý, který by byl potom v časově omezeném provozu. Dotaz č. 22. : V předaném výkazu výměr jsme identifikovali chyby v součtových vzorcích na listech SO 05E 01 až SO 05E 29 (s výjimkou listu SO 05E 28 ). Tyto chyby ve svém důsledku dramaticky ovlivní součet ceny na listu SO 05 Rek Elektro a nadřazených tabulkách. Jedná se konkrétně o tyto chyby s chybějícím součtovým vzorcem: SO 05E 01 subtotal pro oddíl M21DR (řádek 30), subtotal pro oddíl M36D (R47), subtotal pro M36D1 (R77), subtotal pro oddíl M21 (R84), subtotal pro oddíl M36 (R132) a subtotal pro oddíl ON (R146). SO 05E 02 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 03 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 04 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 05 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 06 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 07 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. strana 4 (celkem 6)

5 SO 05E 08 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 09 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 10 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 11 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 12 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 13 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 14 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 15 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 16 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 17 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 18 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 19 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 20 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 21 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 22 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 23 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 24 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 25 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 26 subtotal pro oddíly M21DR, M36D, M36D1, M21, M36 a ON. SO 05E 27 subtotal pro oddíl M21DR a ON. SO 05E 28 O.K.. SO 05E 29 subtotal pro oddíl M21DR. Odpověď: Zadavatel děkuje za upozornění, omlouvá se, a opravený výkaz výměr uveřejňuje na profilu zadavatele k možnému použití. strana 5 (celkem 6)

6 Přílohy: Dodatečná informace č. 1 - SO5, část 1/3 - Specifikace materiálu objektových předávacích stanic (OPS) Dodatečná informace č. 1 - SO5, část 2/3 - Vybavení stanic jen ÚT Dodatečná informace č. 1 - SO5, část 3/3 - Vybavení stanic ÚT a TV Dodatečná informace č. 1 - SO5, část 3/3 - Vybavení stanic ÚT a TV Dodatečná informace č. 7 soubor " VD-SO2-103 Příčný řez.pdf" Dodatečná informace č. 7 soubor " VD-SO1-103 Příčný řez detail.pdf strana 6 (celkem 1)

Soubor dodatečných informací č. 3

Soubor dodatečných informací č. 3 Soubor dodatečných informací č. 3 pro zadání veřejné zakázky na stavební práce zadávané jako zakázka malého rozsahu dle čl. 5.3.3 Zásad vztahů orgánů Jihomoravského kraje k řízení příspěvkových organizací,

Více

1. ÚVOD A PŘEDMĚT NABÍDKY

1. ÚVOD A PŘEDMĚT NABÍDKY 1. ÚVOD A PŘEDMĚT NABÍDKY Společenství vlastníků bytových jednotek bytových domů na tř. Kpt. Jaroše 4 a 4A v Brně se rozhodlo předběžně poptat dodávku a instalaci nového zařízení předávací stanice tepla

Více

Obsah: 1. Úvod. 2. Podklady. 3. Stávající stav. 4. Navrhované řešení

Obsah: 1. Úvod. 2. Podklady. 3. Stávající stav. 4. Navrhované řešení Obsah: 1. Úvod 2. Podklady 3. Stávající stav 4. Navrhované řešení 1. Úvod Předmětem této dokumentace je technické řešení výměny zařízení pro přípravu teplé vody ve výměníkové stanici v ZŠ Ratibořická 1700/28,

Více

Dodatečná informace č. 12

Dodatečná informace č. 12 Dotaz uchazeče 1) ze dne 3.2.2015: Dodatečná informace č. 12 Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky strana, bod 15.2 Zadavatel píše, že nabídková cena bude prokázána Položkovými rozpočty, tj. oceněným

Více

Technická zpráva. D.1.4 Vytápění. Projekt pro stavební řízení a realizaci stavby. Oprava otopného systému STROJOVNA VÝMĚNÍKU Věznice Nové Sedlo

Technická zpráva. D.1.4 Vytápění. Projekt pro stavební řízení a realizaci stavby. Oprava otopného systému STROJOVNA VÝMĚNÍKU Věznice Nové Sedlo Technická zpráva D.1.4 Vytápění Projekt pro stavební řízení a realizaci stavby Akce: Oprava otopného systému STROJOVNA VÝMĚNÍKU Věznice Nové Sedlo Investor: Česká republika, Vězeňská služba České republiky

Více

Maxi S - sek. Tlakově závislá kompaktní předávací stanice pro vytápění a přípravu teplé vody

Maxi S - sek. Tlakově závislá kompaktní předávací stanice pro vytápění a přípravu teplé vody Maxi S - sek Společnost Alfa Laval zúročila své mnohaleté zkušenosti z oblasti centrálního zásobování teplem v technologiích přinášejících maximálně energeticky úsporná řešení. Řada kompaktních předávacích

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Předávací stanice pro ubytovnu objektu L /02. Ing. Roman HAVLAN. Ing. Roman HAVLAN Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Předávací stanice pro ubytovnu objektu L /02. Ing. Roman HAVLAN. Ing. Roman HAVLAN Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě Ing. Roman HAVLAN Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě Dolní Žďár 31, 363 01 OSTROV Tel.: 353 615 982 Mobil: 721 780 797 E-mail: roman.havlan@volny.cz Předávací stanice pro ubytovnu objektu L TECHNICKÁ

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ Ing. Jaroslav Z i m a, Ph.D. vedoucí oddělení 4502 Ekologické škody

MINISTERSTVO FINANCÍ Ing. Jaroslav Z i m a, Ph.D. vedoucí oddělení 4502 Ekologické škody MINISTERSTVO FINANCÍ Ing. Jaroslav Z i m a, Ph.D. vedoucí oddělení 4502 Ekologické škody V Praze dne 07.05.2013 PID: MFCR3XFGAF Č.j.: MF-27250/2013/45-4502-14 Věc: Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím

Více

Cetetherm Maxi S - sek

Cetetherm Maxi S - sek Cetetherm Maxi S - sek Tlakově závislá kompaktní předávací stanice Naše firma působí v oboru přípravy teplé vody a vytápění od roku 1923. U systému Cetetherm Maxi S - sek je využito našich mnohaletých

Více

Oprava regulace napojovacího uzlu ÚT pro územní

Oprava regulace napojovacího uzlu ÚT pro územní Krycí list 1/1 Oprava regulace napojovacího uzlu ÚT pro územní Zhotovitel: Investor: RICHTER-Projekční kancelář Národní tř. č.1 736 01 Havířov-Město Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje,

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č.

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č. Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dodatečná informace č. 1 k zadávacím pomínkám veřejné zakázky na stavební práce zadávané v podlimitním

Více

Položkový rozpočet Fakultní nemocnice Brno - PDM, přechod z páry na horkou vodu Provozní soubory Technologie

Položkový rozpočet Fakultní nemocnice Brno - PDM, přechod z páry na horkou vodu Provozní soubory Technologie S: T16093 O: D.2 R: D.2.1 Položkový rozpočet Fakultní nemocnice Brno - PDM, přechod z páry na horkou vodu Provozní soubory Technologie P.č. Číslo položky Název položky MJ množství cena / MJ celkem Díl:

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ Městys Koloveč U Staré fary 142, 34543 Koloveč Stupeň dokumentace: Dokumentace pro stavební povolení (DSP) Zodpovědný projektant: Ing.

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části F114 A1 Změna zdroje vytápění Místo Česká Lípa. Rozpočet číslo Zpracoval Dne

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části F114 A1 Změna zdroje vytápění Místo Česká Lípa. Rozpočet číslo Zpracoval Dne KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby Česká Lípa - Víceúčelová sportovní hala JKSO Název objektu SO-01 Víceúčelová sportovní hala EČO Název části F114 A1 Změna zdroje vytápění Místo Česká Lípa Dodatek č.1 -

Více

Trojcestné ventily s vnějším závitem, PN16

Trojcestné ventily s vnějším závitem, PN16 4 464 Trojcestné ventily s vnějším závitem, PN6 VXG44 Tělo ventilu z bronzu CC49K (Rg5) DN 5DN 40 k vs 0,2525 m 3 /h Připojení vnějším závitem G podle ISO 228/ s plochým těsněním Sady šroubení ALG3 se

Více

ENERGETICKÝ MANAGEMENT

ENERGETICKÝ MANAGEMENT ENERGETICKÝ MANAGEMENT 1 KDE SE NACHÁZÍTE???? Stav základní - běžný Stav poučený Stav znalý Stav profesionální 2 Kontinuální měření spotřeby energie Výpočet potřebného energetického potenciálu Návrh a

Více

Věc: DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 v rámci zadávacího řízení ČOV Horoměřice intenzifikace, zhotovitel. 21. března 2016

Věc: DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 v rámci zadávacího řízení ČOV Horoměřice intenzifikace, zhotovitel. 21. března 2016 Věc: DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 v rámci zadávacího řízení ČOV Horoměřice intenzifikace, zhotovitel 21. března 2016 Zadavatel Obec Horoměřice, se sídlem: Velvarská 100, 252 Horoměřice, zástupce: Zdeněk Babka,

Více

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa *MUCHX00QDVHT* Dotčení uchazeči VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Bc. Jiří Kurucz/172 06.03.2014 Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba V souladu s ustanovením

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č.8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č.8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č.8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název veřejné zakázky: Denní lázně BLISS DAY SPA Evidenční číslo VZ: 344537 Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Hodonín Sídlo: Masarykovo náměstí

Více

Snížení energetické náročnosti objektu obecního úřadu v obci Bořetice včetně výměny zdroje vytápění, č.p. 39 na parcele č. 461 PLYNOVÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH

Snížení energetické náročnosti objektu obecního úřadu v obci Bořetice včetně výměny zdroje vytápění, č.p. 39 na parcele č. 461 PLYNOVÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH PLYNOVÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 1. Identifikační údaje stavby 2. Úvod 3. Popis stávajícího stavu 4. Plynová zařízení 5. Popis řešení 6. Uvedení do provozu 7. Obsluha spotřebiče 8. Montážní práce 9. Závěr Související

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části F114 A1 Objektová předávací stanice Místo Česká Lípa Dodatek č.1 - méněpráce. Rozpočet číslo Zpracoval Dne

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části F114 A1 Objektová předávací stanice Místo Česká Lípa Dodatek č.1 - méněpráce. Rozpočet číslo Zpracoval Dne KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby Česká Lípa - Víceúčelová sportovní hala JKSO Název objektu SO-01 Víceúčelová sportovní hala EČO Název části F114 A1 Objektová předávací stanice Místo Česká Lípa Dodatek

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

REKAPITULACE STAVEBNÍCH DÍLŮ VEDLEJŠÍ ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

REKAPITULACE STAVEBNÍCH DÍLŮ VEDLEJŠÍ ROZPOČTOVÉ NÁKLADY KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název objektu : JKSO : Název stavby : SKP : Projektant : Ing.Miroslav Jurásek Počet měrných jednotek : Objednatel : ČR - SÚIP Náklady na MJ : Počet listů : Zakázkové číslo : O-22/2011

Více

6) Pro objekt D.1.4.B Vytápění a předávací stanice není Technická zpráva.

6) Pro objekt D.1.4.B Vytápění a předávací stanice není Technická zpráva. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám: 6) Pro objekt není Technická zpráva. Dotaz: Žádáme zadavatele o její zaslání. Vypořádání: Technická zpráva zaslána a vložena na profil zadavatele. DOKUMENTACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu - 1 - OBEC VÁCLAVOV U BRUNTÁLU Horní Václavov 69, 793 41 Václavov u Bruntálu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu Obec Václavov

Více

Technická specifikace - oprava rozvaděčů ÚT

Technická specifikace - oprava rozvaděčů ÚT Příloha č. 2 k č.j.: VS 18/004/001/2014-20/LOG/500 Technická specifikace - oprava rozvaděčů ÚT Stávající stav Vytápění a rozdělení objektu Funkčně je objekt rozdělen na tři části označené A, B a C. Objekt

Více

Krycí list rozpočtu. Rozpočtové náklady v A B C. 0,00 Zařízení staveniště. Ostatní materiál Přesun hmot a sutí 0,00 0,00

Krycí list rozpočtu. Rozpočtové náklady v A B C. 0,00 Zařízení staveniště. Ostatní materiál Přesun hmot a sutí 0,00 0,00 Název stavby: Inštalácia nízkoemisných zdrojov pre výrobu tepla v obci Novoť - rekonštrukcia kotolně Krycí list rozpočtu Objednatel: Druh stavby: OÚ a KD Novot Projektant: IČ/DIČ: Lokalita: Novot, č.p.

Více

Podmínky a požadavky zadavatele

Podmínky a požadavky zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: " Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí - jih zhotovitel - Opatření na Vápenickém potoku" zpracovaná dle 44 zákona č.137/2006

Více

Společný předpis. Podmínky pro připojení na soustavu centralizovaného zásobování teplem pro město Štětí

Společný předpis. Podmínky pro připojení na soustavu centralizovaného zásobování teplem pro město Štětí Společný předpis Podmínky pro připojení na soustavu centralizovaného zásobování teplem pro město Štětí 2007 Obsah 1. Dodavatel tepla 2. Účel připojovacích podmínek (PP) 3. Pojmy a zkratky 4. Popis soustavy

Více

VIESMANN VITOTRANS 100. List technických údajů Obj. č. aceny:vizceník VITOTRANS 100. Deskový výměník tepla. Pokyny pro uložení:

VIESMANN VITOTRANS 100. List technických údajů Obj. č. aceny:vizceník VITOTRANS 100. Deskový výměník tepla. Pokyny pro uložení: VIESMANN VITOTRANS 100 Deskový výměník tepla List technických údajů Obj. č. aceny:vizceník Pokyny pro uložení: Složka Vitotec, registr 17 VITOTRANS 100 Typ PWT Pro předávací stanice zásobovacích tepelných

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: SESTAVA COMBITOP - bez skříně 2) Typ: IVAR.COMBITOP 3) Charakteristika použití:

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: SESTAVA COMBITOP - bez skříně 2) Typ: IVAR.COMBITOP 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: SESTAVA COMBITOP - bez skříně 2) Typ: IVAR.COMBITOP Doporučeno pro teplotní spád radiátorového systému +75 C / +65 C 3) Charakteristika použití: Kompaktní rozdělovací a mísicí sestava pro kombinaci

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY. Rekonstrukce otopného systému Na Okraji

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY. Rekonstrukce otopného systému Na Okraji intecon Projekce a inženýring I N T E C O N spol. s r. o. Stará 2569/96 400 11 Ústí nad Labem Česká republika ZÁKAZNÍK 6 ZPRACOVATEL - PM 1 INTECON OR ROZDĚLOVNÍK Číslo projektu Číslo dokumentu List Rev.

Více

Soubor dodatečných informací č. 2

Soubor dodatečných informací č. 2 Soubor dodatečných informací č. 2 pro zadání veřejné zakázky na stavební práce zadávané jako zakázka malého rozsahu dle čl. 5.3.3 Zásad vztahů orgánů Jihomoravského kraje k řízení příspěvkových organizací,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Předávací stanice pro rodinné domy, dvojdomky, řadové domy a pro byty

Předávací stanice pro rodinné domy, dvojdomky, řadové domy a pro byty VX Solo II Předávací stanice pro rodinné domy, dvojdomky, řadové domy a pro byty Předávací stanice pro soustavy centrálního zásobování tepla určená pro nepřímé. S připojovacím m pro zásobníkový TV. Určeno

Více

ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT

ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla s integrovanými zásobníky tepla ATREA IZT-U, IZT-U-T, IZT-U-TS, IZT-U-TTS ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT INTEGROVANÝCH

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/265119/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/176146/16/VZKÚ/19 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa 1. Popis objektu Předmětem projektové

Více

Pořad. Položka Zkrácený popis Měr. Množ. Jednotk. Cena Hmotn. Hmotn. číslo jedn.

Pořad. Položka Zkrácený popis Měr. Množ. Jednotk. Cena Hmotn. Hmotn. číslo jedn. Pořad. Položka Zkrácený popis Měr. Množ. Jednotk. Cena Hmotn. Hmotn. číslo jedn. cena celkem jednotk. celkem Výměna kotlů a spalinových cest, úprava rozvodů a regulace plynové kotelny ZŠ a MŠ Chraštice

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na části : Část

Více

Věc: Dodatečné informace č.4 k zakázce Nádrže LPH 2x5000 I. Etapa

Věc: Dodatečné informace č.4 k zakázce Nádrže LPH 2x5000 I. Etapa Věc: Dodatečné informace č.4 k zakázce 0224003986 Nádrže LPH 2x5000 I. Etapa Zadavatel poskytuje uchazečům dotazy a odpovědi na dotazy, které upřesňují zadání zakázky: uvedenému dotazu: Dotaz č.11 PS 04

Více

Úsporné řešení pro vaše topení

Úsporné řešení pro vaše topení Čerpadlové skupiny a rozdělovače pro topné okruhy Úsporné řešení pro vaše topení Systém čerpadlových skupin a rozdělovačů Stavebnicový systém čerpadlových skupin a rozdělovačů umožňuje vytvářet sestavy

Více

Projektová dokumentace řeší vytápění objektu domova pro osoby bez přístřeší v Šumperku.

Projektová dokumentace řeší vytápění objektu domova pro osoby bez přístřeší v Šumperku. 1 Projektová dokumentace řeší vytápění objektu domova pro osoby bez přístřeší v Šumperku. Podkladem pro zpracování PD byly stavební výkresy a konzultace se zodpovědným projektantem a zástupci investora.

Více

Výzva k podání nabídky. Forma zakázky Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce není zadávána dle zákona o veřejných zakázkách.

Výzva k podání nabídky. Forma zakázky Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce není zadávána dle zákona o veřejných zakázkách. Výzva k podání nabídky Název zakázky Výměna zdroje vytápění v budově školy, školky a úřadu, čp. 126 Forma zakázky Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce není zadávána dle zákona o veřejných zakázkách.

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

Výzva na zpracování prováděcí projektové dokumentace pro rekonstrukci plynové kotelny

Výzva na zpracování prováděcí projektové dokumentace pro rekonstrukci plynové kotelny Výzva na zpracování prováděcí projektové dokumentace pro rekonstrukci plynové kotelny Gymnázium a Střední odborná škola, Rýmařov, příspěvková organizace 795 01 Rýmařov, Sokolovská 466/34 I. Identifikační

Více

Inštalácia nízkoemisných zdrojov pre výrobu tepla v obci Pakostov rekonštrukcia kotolne v ZŠ. Technologie zdroje tepla

Inštalácia nízkoemisných zdrojov pre výrobu tepla v obci Pakostov rekonštrukcia kotolne v ZŠ. Technologie zdroje tepla HEGAs, s.r.o. 739 61 Třinec, ul. Kaštanová 182 558 321 152 hegas@hegas.cz, www.hegas.cz Název stavby : Část stavby : Místo stavby : Investor : Stupeň PD : Inštalácia nízkoemisných zdrojov pre výrobu tepla

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: DUAL-MIX - sestava pro kombinaci podlahového vytápění s radiátorovým včetně skříně 2) Typ: IVAR.

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: DUAL-MIX - sestava pro kombinaci podlahového vytápění s radiátorovým včetně skříně 2) Typ: IVAR. 1) Výrobek: DUAL-MIX - sestava pro kombinaci podlahového vytápění s radiátorovým včetně skříně 2) Typ: IVAR.CI 557 VP Doporučeno pro teplotní spád radiátorového systému +75 C / +65 C 3) Charakteristika

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Uchazeč Váš dopis zn.: Naše zn.: ev. č. 65280/2012 MUCL/49759/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Obsah: 1. Úvod. 2. Přehled vzduchotechnických zařízení. 3. Technické řešení. 4. Protihluková opatření. 5. Požární opatření. 6. Požadavky na profese

Obsah: 1. Úvod. 2. Přehled vzduchotechnických zařízení. 3. Technické řešení. 4. Protihluková opatření. 5. Požární opatření. 6. Požadavky na profese Obsah: 1. Úvod 2. Přehled vzduchotechnických zařízení 3. Technické řešení 4. Protihluková opatření 5. Požární opatření. 6. Požadavky na profese 7. Tepelné izolace a nátěry 8. Závěr 1. Úvod Tato dokumentace

Více

ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT. Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla k rovnotlakým větracím jednotkám s rekuperací tepla ATREA

ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT. Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla k rovnotlakým větracím jednotkám s rekuperací tepla ATREA ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla k rovnotlakým větracím jednotkám s rekuperací tepla ATREA DUPLEX 170, 370, 570 EC5.RD5;.CP DUPLEX 280, 380, 580 ECV5.RD5;.CP

Více

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU, OSTRAVA-ZÁBŘEH, příspěvková organizace Gurťjevova 8, Ostrava-Zábřeh 700 30 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna ležatých

Více

ČERPADLOVÉ SKUPINY A ROZDĚLOVAČE PRO TOPNÉ OKRUHY

ČERPADLOVÉ SKUPINY A ROZDĚLOVAČE PRO TOPNÉ OKRUHY ČERPADLOVÉ SKUPINY A ROZDĚLOVAČE PRO TOPNÉ OKRUHY CZ verze 1.1 Systém čerpadlových skupin a rozdělovačů Stavebnicový systém čerpadlových skupin a rozdělovačů umožňuje vytvářet sestavy pro různé topné

Více

Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla k větracím jednotkám s cirkulací ATREA DUPLEX RA5, RB5, RK5, RDH5 ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT

Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla k větracím jednotkám s cirkulací ATREA DUPLEX RA5, RB5, RK5, RDH5 ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla k větracím jednotkám s cirkulací ATREA DUPLEX RA5, RB5, RK5, RDH5 ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT Větrací jednotky s cirkulací

Více

TECHNICKÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu C3-4 na akci Obytný soubor Štěrboholy/Dolní Měcholupy, Praha 15

TECHNICKÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu C3-4 na akci Obytný soubor Štěrboholy/Dolní Měcholupy, Praha 15 Příloha č. 1 zadávací dokumentace TECHNICKÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu C3-4 na akci Obytný soubor Štěrboholy/Dolní Měcholupy, Praha 15 Předmětem výběrového

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD LABEM Mgr.Mandát/tel. 776882831 27. 5. 2014 Věc: Plavecký areál

Více

Ventily s tlakovou kompenzací (PN 25) VM 2 dvoucestný ventil, vnější závit VB 2 dvoucestný ventil, příruba

Ventily s tlakovou kompenzací (PN 25) VM 2 dvoucestný ventil, vnější závit VB 2 dvoucestný ventil, příruba Ventily s tlakovou kompenzací (PN 25) dvoucestný ventil, vnější závit VB 2 dvoucestný ventil, příruba Popis VB 2 a VB 2 jsou dvoucestné ventily určené k použití s elektrickými pohony Danfoss AMV(E) 10,

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace V

Vysvětlení zadávací dokumentace V Zadavatel: Statutární město Brno se sídlem: Dominikánské nám. 196/1, 601 67 Brno IČO: 44992785 Veřejná zakázka: Rekonstrukce bazénů koupaliště Riviéra veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném

Více

2) Typ: IVAR.COMBITOP Doporučeno pro teplotní spád radiátorového systému +75 C / +65 C

2) Typ: IVAR.COMBITOP Doporučeno pro teplotní spád radiátorového systému +75 C / +65 C 1) Výrobek: SESTAVA COMBITOP bez skříně 2) Typ: IVAR.COMBITOP Doporučeno pro teplotní spád radiátorového systému +75 C / +65 C 3) Charakteristika použití: Kompaktní rozdělovací a mísicí sestava pro kombinaci

Více

PŘÍLOHY VYTÁPĚNÍ. OPRAVA OTOPNÉHO SYSTÉMU PN SADSKÁ PAVILON A místo. Lázeňská 515 Sadská Ing. Pavel Javůrek. Sadská duben 2016 DPS

PŘÍLOHY VYTÁPĚNÍ. OPRAVA OTOPNÉHO SYSTÉMU PN SADSKÁ PAVILON A místo. Lázeňská 515 Sadská Ing. Pavel Javůrek. Sadská duben 2016 DPS PŘÍLOHY 01 Legenda, specifikace základního materiálu 02 Specifikace základního materiálu 03 Výpočet tepelného výkonu dle ČSN EN 12831 projektant Ing. Pavel Javůrek Ing. Pavel Javůrek U Závor 1667 28802

Více

BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/01.0030

BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/01.0030 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 6 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Ústav molekulární

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: DUAL sestava pro kombinaci podlahového vytápění s radiátorovým - bez skříně 2) Typ: IVAR.

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: DUAL sestava pro kombinaci podlahového vytápění s radiátorovým - bez skříně 2) Typ: IVAR. 1) Výrobek: DUAL sestava pro kombinaci podlahového vytápění s radiátorovým - bez skříně 2) Typ: IVAR.CI 557 KS Doporučeno pro teplotní spád radiátorového systému +75 C / +65 C 3) Charakteristika použití:

Více

REKONSTRUKCE PLYNOVÉ KOTELNY V ZÁKLADNÍ ŠKOLE T.G.MASARYKA V ULICI MODŘANSKÁ 10, PRAHA

REKONSTRUKCE PLYNOVÉ KOTELNY V ZÁKLADNÍ ŠKOLE T.G.MASARYKA V ULICI MODŘANSKÁ 10, PRAHA Akce : Objednavatel: Stupeň: REKONSTRUKCE PLYNOVÉ KOTELNY V ZÁKLADNÍ ŠKOLE T.G.MASARYKA V ULICI MODŘANSKÁ 10, PRAHA 12 Městská část Praha 12, Úřad městské části Písková 830/25, Praha 4 Dokumentace pro

Více

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky

Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky KLÍČOVÉ VLASTNOSTI SYSTÉMU POPIS SOUČASNÉHO STAVU 1. Regulace jednotlivých panelů interaktivního výukového systému se dokáže automaticky funkčně přizpůsobit rozsahu dodávky 2. Jednotlivé panely interaktivního

Více

VÝVOJ A INOVACE SYSTÉMU INVYSYS

VÝVOJ A INOVACE SYSTÉMU INVYSYS VÝVOJ A INOVACE SYSTÉMU INVYSYS PŘÍLOHA 1 VZOROVÁ VÝUKOVÁ METODIKA PRO MODUL KOMBINOVANÝ ROZDĚLOVAČ + SBĚRAČ. AUTOŘI: JIŘÍ ŠICNER PROJEKT: CZ.01.1.02/0.0/0.0/15_013/0005044 OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A

Více

Buderus. Schéma zapojení kondenzačního kotle Logano plus GB212 RC300 HC1

Buderus. Schéma zapojení kondenzačního kotle Logano plus GB212 RC300 HC1 Schéma zapojení kondenzačního kotle Logano plus GB1 Alternativně k třícestnému přepínacímu ventilu DW je možné ohřev T realizovat vlastním nabíjecím čerpadlem. RC300 ásobník T Otopný okruh HC1 30 PH Logano

Více

Stavební úpravy části objektu, p.č.st. 184/1, k.ú. Kolín Město Kolín, Karlovo náměstí 78, Kolín I, 28002 Kolín D.1.4.

Stavební úpravy části objektu, p.č.st. 184/1, k.ú. Kolín Město Kolín, Karlovo náměstí 78, Kolín I, 28002 Kolín D.1.4. D.1.4.1 ZDRAVOTECHNIKA D.1.4.1-01 D.1.4.1-02 D.1.4.1-03 TECHNICKÁ ZPRÁVA KANALIZACE VODOVOD D.1.4.1-01 TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA OBSAH: A. VODOVOD A0. Všeobecně A1. Úvod A2. Množství potřeby pitné

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO INSTALACI ÚSTŘEDNÍHO VYTÁPĚNÍ PROVÁDĚCÍ PROJEKT ZDROJ TEPLA TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH VODA

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO INSTALACI ÚSTŘEDNÍHO VYTÁPĚNÍ PROVÁDĚCÍ PROJEKT ZDROJ TEPLA TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH VODA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO INSTALACI ÚSTŘEDNÍHO VYTÁPĚNÍ - PROVÁDĚCÍ PROJEKT ZDROJ TEPLA TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH VODA (OBEC OKROUHLO) Obsah Obsah...2 1 Úvod...3 2 Výchozí podklady...3 3 Tepelně technické

Více

Akce : REKONSTRUKCE KOTELNY Sociální služby Šebetov, p.o. Šebetov č.p.1, p.č.: st. 90, k.ú. Šebetov

Akce : REKONSTRUKCE KOTELNY Sociální služby Šebetov, p.o. Šebetov č.p.1, p.č.: st. 90, k.ú. Šebetov P r o s tějov, v. o. s. Újezd 2175/9a, 796 01 Prostějov w ww.vproje kt.cz, email:vpro j e kt@ vproje kt.cz, tel.,fax: +420 582 336767 LEGENDA KOTELNY Akce : REKONSTRUKCE KOTELNY Sociální služby Šebetov,

Více

Realizace solární soustavy od A do Z

Realizace solární soustavy od A do Z 1/22 Realizace solární soustavy od A do Z Marie Hrádková Československá společnost pro sluneční energii (ČSSE) JH Solar s.r.o., Plavsko 88 2/22 Vstupní předpoklady typ soustavy ohřev TV, přitápění, ohřev

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE REKONSTRUKCE BYTU NA HUTÍCH STUPEŇ DSP TECHNICKÁ ZPRÁVA-VYTÁPĚNÍ OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1 2. ÚVOD... 1 3. VÝCHOZÍ PODKLADY... 2 4. VÝPOČTOVÉ HODNOTY KLIMATICKÝCH POMĚRŮ... 2 5. TEPELNÁ BILANCE...

Více

1. Identifikace zadavatele: Firma: Nobilis Tilia s.r.o. Sídlo: Krásná Lípa - Vlčí Hora 147 IČ: DIČ: CZ

1. Identifikace zadavatele: Firma: Nobilis Tilia s.r.o. Sídlo: Krásná Lípa - Vlčí Hora 147 IČ: DIČ: CZ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky Dodávka a instalace automatického kotle na pevná paliva a předávací stanice v rámci projektu Úspory energie Nobilis Tilia, OP PIK 1. Identifikace zadavatele: Firma: Nobilis

Více

VIESMANN VITOTRANS 100 Deskový výměník tepla

VIESMANN VITOTRANS 100 Deskový výměník tepla VIESMANN VITOTRANS 100 Deskový výměník tepla List technických údajů Obj. čísla a ceny: viz ceník VITOTRANS 100 Typ PWT Pro předávací stanice zásobovacích tepelných sítí, k oddělování systémů v topných

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝMĚNA TEPLOVODNÍHO KOTLE K2 VČETNĚ HOŘÁKU ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ-KOTELNA

TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝMĚNA TEPLOVODNÍHO KOTLE K2 VČETNĚ HOŘÁKU ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ-KOTELNA TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce: VÝMĚNA TEPLOVODNÍHO KOTLE K2 VČETNĚ HOŘÁKU Místo: Kongresová 2/1666, 140 21 Praha 4 Část: ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ-KOTELNA Investor: Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy, 140

Více

Snížení energetické náročnosti objektu základní školy ve městě Rajhrad včetně výměny zdroje vytápění. Projektová dokumentace pro výměnu zdroje tepla

Snížení energetické náročnosti objektu základní školy ve městě Rajhrad včetně výměny zdroje vytápění. Projektová dokumentace pro výměnu zdroje tepla Snížení energetické náročnosti objektu základní školy ve městě Rajhrad včetně výměny zdroje vytápění Projektová dokumentace pro výměnu zdroje tepla Stupeň dokumentace: Dokumentace pro Výběr Zhotovitele

Více

Položkový rozpočet PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA REKONSTRUKCI KOTELNY ZS HOLÁSECKÁ 1 UL. HOLÁSECKÁ 775/31, BRNO, K.Ú. BRNO-MĚSTO.

Položkový rozpočet PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA REKONSTRUKCI KOTELNY ZS HOLÁSECKÁ 1 UL. HOLÁSECKÁ 775/31, BRNO, K.Ú. BRNO-MĚSTO. Položkový rozpočet Rozpočet: UL. HOLÁSECKÁ 775/3, 620 00 BRNO, K.Ú. BRNO-MĚSTO Vytápění Projektant Objednatel: Zhotovitel: Rozpis ceny: Celkem: Vedlejší náklady Ostatní náklady Celkem: Rekapitulace daní:

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY ód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY CT_Svibice_8 JSO: CC-CZ: Objednatel: D Zhotovitel: 26862638 Viatherm s.r.o. D CZ26862638 Projektant: D Zpracovatel: D Poznámka: Náklady z rozpočtů Ostatní náklady ze souhrnného

Více

SYMPATIK Vila Aku. Obrázek RD

SYMPATIK Vila Aku. Obrázek RD SYMPATIK Vila Aku Obrázek RD Obr. Budova SYSTHERM SYMPATIK Vila Aku je předávací stanice, určená pro individuální vytápění a přípravu teplé vody v rodinných domech a malých objektech připojených na systémy

Více

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, 742 58 Příbor Písemná výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice rady města č. 2/2015 k zadávání

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET - shrnutí. Aparáty R35 - Kotel 0. MaR R35 - Kotel 0

POLOŽKOVÝ ROZPOČET - shrnutí. Aparáty R35 - Kotel 0. MaR R35 - Kotel 0 POLOŽKOVÝ ROZPOČET - shrnutí Položka Cena bez DPH Aparáty R35 - Kotel 0 Armatury 35 MaR R35 - Kotel 0 CENA CELKEM* * Cena zahrnuje jednotku Fischer-Tropschovy syntézy (vč. všech položek zahrnutých v příloze

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Teplo Těšín Výměna kotle kotelny MěÚ Český Těšín, Svibice 8 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

VÝMĚNA OKEN U BUDOVY KULTURNÍHO DOMU TRHOVÉ SVINY. 1. Zadavatel

VÝMĚNA OKEN U BUDOVY KULTURNÍHO DOMU TRHOVÉ SVINY. 1. Zadavatel Poptávka vypsaná v souladu s ustanovením 18 odst. 3, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

CENÍK 2013 KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

CENÍK 2013 KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ KOMPONENTY PRO SOLÁRNÍ A TOPNÉ SYSTÉMY PRACOVNÍ STANICE PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY A PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK 2013 SFERATEC s.r.o. Krále Jana 511, 58301 Chotěboř Telefon: +420 566 466 245 Email: info@sferatec.cz www.sferatec.cz

Více

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I Příloha č. 1 - Technická specifikace pro výběrové řízení na dodavatele opatření pro Snížení energetické náročnosti firmy Koyo Bearings Česká Republika s.r.o. ČÁST Č. 1 Výměna chladícího zařízení technologie

Více

Seznam příloh. 1. Technická zpráva D Půdorys ústřední vytápění D Schema napojovacího uzlu D Schéma vytápění D.1.4.

Seznam příloh. 1. Technická zpráva D Půdorys ústřední vytápění D Schema napojovacího uzlu D Schéma vytápění D.1.4. Seznam příloh 1. Technická zpráva D.1.4.1 2. Půdorys ústřední vytápění D.1.4.1-1 3. Schema napojovacího uzlu D.1.4.1-2 4. Schéma vytápění D.1.4.1-3 Objednatel : VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. RUSKÁ 3077/135 700

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA PLYNOVÉ KOTELNY ZŠ NÁM. MÍRU - BRNO. Datum: 07/2015 PROJEKCE TZB A ENERGETIKY TECHNOLOGICKÁ ČÁST

TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA PLYNOVÉ KOTELNY ZŠ NÁM. MÍRU - BRNO. Datum: 07/2015 PROJEKCE TZB A ENERGETIKY TECHNOLOGICKÁ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA PLYNOVÉ KOTELNY ZŠ NÁM. MÍRU - BRNO TECHNOLOGICKÁ ČÁST Vypracoval : Ing. Lenka Nováková Datum: 07/2015 1/5 1. ÚVOD Tato projektová dokumentace řeší opravu stávajících plynových

Více

Trojcestné kohouty PN10, vnitřní závit

Trojcestné kohouty PN10, vnitřní závit 4 232 SÉRIE 02 Trojcestné kohouty PN10, vnitřní závit VBI31... Trojcestné kohouty, PN10, vnitřní závit Šedá litina EN-GJL-250 DN 20 40 k vs 6,3...25 m 3 /h Úhel natočení 90 Vnitřní připojovací závit, Rp

Více

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Zodpovědný projektant: Ing. Luboš Knor Vypracoval: Ing. Daniela Kreisingerová Stupeň dokumentace:

Více

ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT

ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT Orientační schémata zapojení různých zdrojů tepla k dvouzónovým teplovzdušným jednotkám ATREA DUPLEX RA4, RB4, RK4, RDH ORIENTAČNÍ SCHÉMATA ZAPOJENÍ ÚT TEPLOVZDUŠNÝCH JEDNOTEK

Více

Slepý rozpočet. Název stavby: Předávací stanice pro ubytovnu "L" Doba výstavby: Objednatel: Vězenská služba ČR,Věznice Ostrov,36350 Ostrov

Slepý rozpočet. Název stavby: Předávací stanice pro ubytovnu L Doba výstavby: Objednatel: Vězenská služba ČR,Věznice Ostrov,36350 Ostrov Krycí list rozpočtu Název stavby: Druh stavby: Lokalita: T-14 004/T technologie Ostrov - Vykmanov Objednatel: Projektant: Zhotovitel: Vězenská služba ČR,Věznice Ostrov,36350 Ostrov Ing. Roman Havlan, Dolní

Více

Krycí list rozpočtu. Rozpočtové náklady v A B C. 0,00 Zařízení staveniště. Ostatní materiál Přesun hmot a sutí 0,00 0,00. ORN celkem ORN celkem z obj.

Krycí list rozpočtu. Rozpočtové náklady v A B C. 0,00 Zařízení staveniště. Ostatní materiál Přesun hmot a sutí 0,00 0,00. ORN celkem ORN celkem z obj. Název stavby: Inštalácia nízkoemisných zdrojov pre výrobu tepla v obci Pakostov - rekonštrukcia kotolně v ZŠ Krycí list rozpočtu Objednatel: Druh stavby: Základní škola Pakostov Projektant: IČ/DIČ: Lokalita:

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚT

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚT 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚT Název zakázky: Místo stavby: Investor: Instalace TRV a následná regulace systému ÚT - budova Kina, Frenštát pod Radhoštěm Frenštát pod Radhoštěm město Město Frenštát pod Radhoštěm

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Zateplení sportovní haly v Železném

Více

MACH projektování tepelné techniky a MaR U Bazénu 485/6, 142 00 Praha 4 TECHNICKÁ ZPRÁVA

MACH projektování tepelné techniky a MaR U Bazénu 485/6, 142 00 Praha 4 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA zakázkové číslo: P1544/2015 název akce: Rekonstrukce výměníkové stanice objektu Církevní MŠ Ke Kamýku místo stavby: Praha 4, Kamýk, Ke Kamýku 686 odběratel: Městská část Praha 12 datum

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

statutární město Olomouc Magistrát města Olomouce odbor investic oddělení veřejných zakázek

statutární město Olomouc Magistrát města Olomouce odbor investic oddělení veřejných zakázek statutární město Olomouc Magistrát města Olomouce odbor investic oddělení veřejných zakázek Metodický pokyn č. 5/2013 Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny a způsob práce s elektronickým

Více