Domy a vily k pronájmu Houses and villas for rent

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Domy a vily k pronájmu Houses and villas for rent"

Transkript

1 Domy a vily k pronájmu Houses and villas for rent

2 Šťastného, Praha 4 - Kunratice # Reprezentativní, prostorná vila, situovaná v příjemné lokalitě Prahy 4 - Kunratic. Vila o rozloze 200 m 2 je nabízena nezařízená, na žádost klienta možno částečně dozařídit. Vila disponuje obývacím pokojem s jídelní částí, plně vybaveným kuchyňským koutem, 4 ložnicemi, šatnou, 2 koupelnami a extra toaletou. K vile náleží také garáž pro 2 vozy a zahrada (300 m 2 ). Klidné bydlení, vhodné pro rodinu s dětmi. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Modern spacious villa, situated in nice location of Prague 4 - Kunratice. The villa with area 200 sqm is offered unfurnished, can be partly furnished on client request. The villa comprises living room with dining area, fully equipped kitchen corner, 4 bedrooms, dressing room, 2 bathrooms and extra toilet. There are also garage for 2 cars and garden (300 sqm). Quiet living, suitable for family with children.

3 Dobřejovická, Praha 4 - Průhonice # Nadstandardní vila umístěná v klidné lokalitě Průhonic, s výhledem na Průhonický Park. Tato vila (200 m 2 ) nabízí 3 podlaží. Součástí přízemí je vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, velký obývací pokoj s krbem, plně vybavená kuchyně spotřebiči Siemens s jídelním koutem a koupelna. V prvním patře jsou 3 ložnice a koupelna s možností sauny. Suterén zahrnuje sklep, technickou místnost a dvougaráž. K vile náleží terasa se zahradou (850 m 2 ), alarm, vzduchotechnika, podlahové vytápění a zavlažovací systém. Příjemné bydlení vhodné pro rodinu s dětmi, 5 min. autem od nákupního centra Čestlice a dálnice D1. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Unique villa situated in quiet location of Průhonice, with view over the Průhonice Park. The villa (200 sqm) offers 3 floors. On the ground floor there are entrance hall with built in wardrobes, large living room with fireplace, fully equipped kitchen with Siemens appliances with dining area and bathroom. First floor consists of 3 bedrooms and bathroom with possibility of sauna. Basement includes cellar, utility room and double garage. The villa has terrace with garden (850 sqm), alarm, ventilation system, underfloor heating and irrigation system. Pleasant living for family with children, 5 min. from Čestlice shopping center.

4 Pod Valem II, Praha 4 - Průhonice # Samostatně stojící prostorná vila, která se nachází v klidné zástavbě rodinných domů v Praze 4 - Průhonice. Vila (230 m 2 ) je částečně zařízená. V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj, jídelna, plně vybavená kuchyně, pokoj, prádelna, kotelna a extra toaleta. První patro se skládá z 3 ložnic, 2 šaten, 2 koupelen, terasy a balkonu. K domu náleží zahrada a dvě zastřešená parkovací stání. Příjemné bydlení s dobrou dostupností do mezinárodních škol na Praze 4, 5 min. autem od nákupního centra Čestlice. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Spacious villa, located in quiet street in Prague 4 - Průhonice. The villa (230 sqm) is partly furnished. Ground floor comprises entrance hall, living room, dining room, fully equipped kitchen, bedroom, laundry room, boiler room and extra toilet. On the first floor there are 3 bedrooms, 2 dressing rooms, 2 bathrooms, terrace and balcony. There are also garden and two covered parking spaces. Comfortable living with easy access to the international schools in Prague 4, 5 min. from the shopping center Čestlice

5 Karfíkova, Praha 4 - Šeberov # Samostatně stojící rodinný dům, který se nachází v klidné lokalitě Prahy 4 - Šeberov. Tento prostorný dům (237 m 2 ) je nezařízený a nabízí obývací pokoj s krbem a plně vybaveným kuchyňským koutem, 4 ložnice a 3 koupelny. K domu náleží terasa (43 m 2 ), venkovní bazén, dvougaráž a zahrada (600 m 2 ). Součástí domu je klimatizace, alarm, pračka a sušička. Bydlení vhodné pro rodinu s dětmi s dobrou dostupností do mezinárodních škol. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Detached family house situated in quiet area of Prague 4 - Šeberov. This spacious house (237 sqm) is unfurnished and offers living room with fireplace, fully equipped kitchen corner, 4 bedrooms and 3 bathrooms. There are also terrace (43 sqm), outdoor swimming pool, double garage and garden (600 sqm). The house has air-conditioning, alarm, washing machine and dryer. Housing suitable for family with children, with good access to international schools in Prague 4.

6 Pod Valem II, Praha 4 - Průhonice # Velkolepý samostatně stojící dům (400 m 2 ) se nachází v pěkném prostředí, v zástavbě nových rodinných domů Prahy 4 - Průhonicích. Nezařízený dům nabízí k užívání obývací pokoj s krbem, plně vybavenou kuchyň s jídelnou, 5 ložnic, pracovnu/fitness, 3 koupelny a extra toaletu. Dále je k dispozici dvougaráž, terasa a velká zahrada (800 m 2 ). Dům je postaven v moderním stylu, v blízkosti Průhonického parku a zároveň leží kousek od nákupního centra Čestlice, 30 min. od letiště a 3 min. od dálnice D1. Vhodné pro rodinu s dětmi. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Magnificent detached house (400 sqm) is located in the quiet locality in Prague 4 - Průhonice. The house is unfurnished and comprises living room with fireplace and fully equipped kitchen with dining room, 5 bedrooms, study/fitness, 3 bathrooms and extra toilet. There are also double garage, terrace and large garden (800 sqm). Living in modern style, near the Průhonice Park and at the same time close to shopping center Čestlice, 30 min. drive from the airport and 3 min. from D1 motorway. Suitable for families with children.

7 U Panské zahrady, Praha 5 - Jinonice # Samostatně stojící moderní vila, která se nachází v příjemném a klidném prostředí Prahy 5 - Jinonic. Tato vila (270 m 2 ) nabízí 4 podlaží. V suterénu je dvougaráž, sklad a technická místnost. Součástí přízemí je hala, obývací pokoj, plně vybavená kuchyně, spíž, hostinský pokoj, extra toaleta a sklad. V prvním patře naleznete chodbu, 3 ložnice, 3 šatny, 2 koupelny a extra toaletu. V druhém patře se nachází předsíň, kuchyňka, pracovna, extra toaleta a terasa (45 m 2 ). Luxusní bydlení vhodné pro rodinu s dětmi, pár kroků od Německé školy. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Detached modern villa is located in nice and quiet area of Prague 5 - Jinonice. The villa (270 sqm) offers 4 floors. In the basement there are double-garage, cellar and utility room. Ground floor comprises hall, living room, fully equipped kitchen, pantry, guest room, extra toilet and storage. On the first floor there are hall, 3 bedrooms, 3 dressing rooms, 2 bathrooms and extra toilet. On the second floor are located hall, kitchen, study, extra toilet and terrace (45 sqm). Luxury living suitable for family with children, a few steps from the German school.

8 Laténská, Praha 5 - Jinonice # Nový, moderní řadový dům, který je umístěný v rezidenčním centru Prahy 5 - Jinonic. Dům o dvou podlažích a suterénu nabízí obývací pokoj s krbem, plně vybavený kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči, jídelní kout, 3 ložnice, 2 koupelny a extra toaletu. Dále k domu náleží garáž pro jedno auto a zahrada o rozloze 700 m 2. Možno dům dozařídit s navýšením ceny. Atraktivní bydlení v blízkosti Německé školy a stanice metra Nové Butovice. Měsíční nájem Monthly rent: CZK New, modern terraced house, located in a residential center of Prague 5 - Jinonice. The house with two floors and basement comprises living room with fireplace, fully equipped kitchen corner, dining area, 3 bedrooms, 2 bathrooms and extra toilet. The house offers also garage for one car and garden 700 sqm. The house can be furnished with increase in prices. Attractive living near the German School and metro station Nové Butovice.

9 Pod Děvínem, Praha 5 - Smíchov # Luxusní, prostorná vila nacházející se v příjemné a klidné lokalitě Prahy 5 - Smíchov. Vila (250 m 2 ) je zařízená luxusním nábytkem. Součástí přízemí je vstupní hala, obývací pokoj, plně vybavená kuchyně a koupelna. V prvním patře jsou 3 ložnice, velká koupelna a pracovna. V druhém patře se nachází otevřený půdní prostor. Samostatná jednotka 2+kk s koupelnou leží v suterénu. K vile náleží 4 terasy s výhledem na panorama Prahy, venkovní bazén, zahrada a garáž pro dva vozy. Reprezentativní bydlení s dobrou dostupností na Anděl, kousek od autobusové zastávky. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Luxurious spacious villa located in quiet area of Prague 5 - Smíchov. The villa (250 sqm) is furnished with luxurious furniture. A part of ground floor is entrance hall, living room, fully equipped kitchen and bathroom. On the first floor there are 3 bedrooms, large bathroom and study. Open loft space is situated on the second floor. Separated 2-bedroom apartment with bathroom is in basement. There are also 4 terraces with beautiful view over the city, outdoor swimming pool, garden and garage for two cars. Representative living with easy access to the Anděl, a short walk from the bus stop.

10 Lomená, Praha 6 - Střešovice # Reprezentativní řadový dům v anglickém stylu, který se nachází v klidné ulici v části Prahy 6 - Střešovice. Dům o rozloze 225 m 2 je nezařízený. V přízemí se nachází obývací pokoj, plně vybavená kuchyně a extra toaleta. První patro disponuje 2 ložnicemi, pracovnou, koupelnou a extra toaletou. Ve druhém patře je ložnice, koupelna, toaleta a šatna. V suterénu je sauna s bazénkem, sprchou, skladovací a technická místnost. K domu náleží zahrádka (83 m 2 ). Příjemné bydlení v žádané lokalitě s dobrou dostupností do centra, na letiště a mezinárodních škol na Praze 6. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Representative terraced house in the English style situated in quiet street in Prague 6 - Střešovice. The house with area of 225 sqm is unfurnished. Ground floor offers living room, fully equipped kitchen and extra toilet. The first floor comprises 2 bedrooms, study, bathroom and extra toilet. The second floor offers bedroom, bathroom, toilet and cloakroom. In the basement there are sauna with small pool, shower, storage and utility room. The house has garden (83 sqm). Comfortable living with easy access downtown, to the airport and to the international schools in Prague 6.

11 Cukrovarnická, Praha 6 - Střešovice # Luxusní nadstandardní vila umístěná v prestižní lokalitě Prahy 6 - Střešovic. V suterénu se nachází technická místnost a sklep. V prvním patře je vstupní hala, obývací pokoj, 3 ložnice, plně vybavená kuchyně s jídelním koutem a koupelna. Druhé patro se skládá z 2 ložnic a koupelny. K domu náleží prostorná terasa, udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a 2 garáže. Výborná dostupnost do centra i na letiště. Měsíční nájem Monthly rent: EUR Luxury villa located in the prestigious area of Prague 6 - Střešovice. Utility room and cellar are in the basement. On the first floor there are entrance hall, living room, 3 bedrooms, fully equipped kitchen with dining area and bathroom. Second floor comprises 2 bedrooms and bathroom. There are also spacious terrace, landscaped garden with mature trees and 2 garages. Excellent access downtown and to the airport.

12 U Ladronky, Praha 6 - Břevnov # Luxusní, prostorný, representativní dům, který se nachází ve velmi žádané lokalitě Prahy 6 - Břevnově. Dům se rozkládá na třech patrech a celkem nabízí k užívání 3 haly, 5 ložnic, 4 koupelny, obývací pokoj a vybavenou kuchyni. Dále je zde k dispozici balkon, terasa a udržovaná zahrada (700 m 2 ). V garáži jsou 2 parkovací stání. Vilu je možné využívat jako residenční bydlení, nebo jako sídlo firmy. Příjemné bydlení s dobrou dostupností do centra, v blízkosti parku Ladronka. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Luxurious and spacious representative villa situated in sough after locality in Prague 6 - Břevnov. This 3-storey villa offers to use 3 halls, 5 bedrooms, 4 bathrooms, living room and fully equipped kitchen. There are also balcony, terrace and garden (700 sqm). Two parking spaces are available in garage. It is possible to use this villa as residential building or as company residence. Comfortable living with great access to the city center, close to Ladronka Park.

13 Sibeliova, Praha 6 - Střešovice # Prostorná, samostatně stojící třípodlažní vila (292 m 2 ) se zahradou ve vyhledávané části Prahy 6 - Střešovic. Přízemí nabízí vstupní chodbu, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, spíž, zimní zahradu a koupelnu. V prvním patře se nachází 2 ložnice, pracovna a koupelna. V podkroví jsou další 2 ložnice a koupelna. K domu patří dvougaráž, prádelna a skladové prostory. Příjemné a klidné bydlení s dobrou dostupností do centra, na letiště i do mezinárodních škol ISP, Riverside School, Park Line a French School. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Spacious, detached 3-storey villa (292 sqm) with garden is situated in popular part of Prague 6 - Střešovice. Ground floor offers entrance hall, living room with fully equipped kitchen corner, pantry, conservatory and bathroom. On the first floor there are 2 bedrooms, study and bathroom, while on the top floor are another 2 bedrooms and bathroom. There are also double garage, laundry and storage spaces. Comfortable and quiet living with easy access to the downtown, airport and the international schools - Riverside School, Park Line and French School.

14 Hanzelkova, Praha 6 - Dejvice # Reprezentativní polovina dvoj-domu, která se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 6 - Hanspaulce. Tento třípodlažní dům (182 m 2 ) nabízí obývací pokoj s jídelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem s přístupem na zahradu s jacuzzi, 3 ložnice, 2 koupelny, saunu a extra toaletu. K domu náleží také terasa s malebným výhledem na panorama Prahy, garáž pro jedno auto a 2 stání na pozemku. Luxusní bydlení, vhodné pro rodinu s dětmi s výbornou dostupností do centra, na letiště a mezinárodní školy ISP v Nebušicích. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Modern semi-detached house located in popular area of Prague 6 - Hanspaulka. This 3-storey house (182 sqm) offers living room with dining area, fully equipped kitchen corner with access to garden with jacuzzi, 3 bedrooms, 2 bathrooms, sauna and extra toilet. The house has terrace with beautiful view over the city, garage for one car and 2 spaces in the yard. Luxurious living, suitable for family with children with excellent access to the downtown, airport and International School of Prague in Nebušice.

15 Na Malé Šárce, Praha 6 - Nebušice # Světlý rodinný dům (197 m 2 ), nacházející se ve vyhledávaném komplexu rodinných domů Na Malé Šárce. Dům se skládá z obývacího pokoje, vybavené kuchyně, 3 ložnic a 2 koupelen. K domu také náleží terasa, zahrada a 1 parkovací stání v garáži. Velmi žádaná lokalita blízko Mezinárodní školy ISP v Nebušicích, s dobrou dostupností do centra i na letiště. Měsíční nájem Monthly rent: CZK Very nice villa (197 sqm) situated in complex of family houses Na Malé Šárce. This house comprises living room, equipped kitchen, 3 bedrooms and 2 bathrooms. There are also terrace, garden and 1 parking space in the garage. Very attractive and sough after location close to the International school in Nebušice, with good traffic connection to the city centre and also to the airport.

16 LEXXUS a.s., V Celnici 1040/5, Praha 1 tel.: , info@lexxusnorton.cz,

Byty k pronájmu Apartments for rent. better reality

Byty k pronájmu Apartments for rent. better reality Byty k pronájmu Apartments for rent Haštalská, Praha 1 #406254 Nově zrekonstruovaný světlý byt 3+1 (100 m 2 ), který se nachází v činžovním domě s výtahem v centru historického města. Byt je umístěný ve

Více

Byty k pronájmu Apartments for rent

Byty k pronájmu Apartments for rent Byty k pronájmu Apartments for rent Masarykovo nábřeží, Praha 1 #406494 Jedinečný, světlý byt (205 m 2 ) v prvním patře historické budovy ve vyhledávané lokalitě Prahy 1 Nové Město. V roce 2013 byl kompletně

Více

Krásný rodinný dům, 315 m 2, Praha 4 Chodov, 17 000 000 Kč Beautiful family house, 315 sq. m., Praha 4 Chodov, 17 000 000 Kč

Krásný rodinný dům, 315 m 2, Praha 4 Chodov, 17 000 000 Kč Beautiful family house, 315 sq. m., Praha 4 Chodov, 17 000 000 Kč Krásný rodinný dům, 315 m 2, Praha 4 Chodov, 17 000 000 Kč Beautiful family house, 315 sq. m., Praha 4 Chodov, 17 000 000 Kč Zajímavě architektonicky zajímavě řešený zděný dům 7+1 s terasou a zahradou

Více

Luxusní bydlení. L uxury living. v nejzelenější části Prahy. in the most green part of Prague

Luxusní bydlení. L uxury living. v nejzelenější části Prahy. in the most green part of Prague Luxusní bydlení v nejzelenější části Prahy L uxury living in the most green part of Prague Luxusní bydlení v nejzelenější části Prahy L uxury living in the most green part of Prague Rezidence Rooseveltova

Více

For complete portfolio or real estates visit www.faraon.cz. FARAON reality, s.r.o., Polská 26, 120 00 Praha 2, tel. +420 224 829 322, info@faraon.

For complete portfolio or real estates visit www.faraon.cz. FARAON reality, s.r.o., Polská 26, 120 00 Praha 2, tel. +420 224 829 322, info@faraon. Prodej Novostavba řadového rodinného domu 5+kk, Praha 5 Lipence, 59 590 000 Kč Sale Newly built terraced family house 5 + kk, Prague 5 Lipence, CZK 59 590 000 Nabízíme novostavbu rodinného řadového domu

Více

Mezonet 3+kk s výhledem na Pražský hrad, 160m2, Praha 5, 15 500 000 Kč A duplex with great view to Prague Castle, 160m2, Smíchov, 15 500 000 Kč

Mezonet 3+kk s výhledem na Pražský hrad, 160m2, Praha 5, 15 500 000 Kč A duplex with great view to Prague Castle, 160m2, Smíchov, 15 500 000 Kč Mezonet 3+kk s výhledem na Pražský hrad, 160m2, Praha 5, 15 500 000 Kč A duplex with great view to Prague Castle, 160m2, Smíchov, 15 500 000 Kč Exkluzivně nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt. Jedná

Více

domy C * houses C 5 domů v nízkoenergetickém standardu / Etapa 1 energetický štítek A - mimořádně úsporná budova

domy C * houses C  5 domů v nízkoenergetickém standardu / Etapa 1 energetický štítek A - mimořádně úsporná budova domy C * houses C domy C * houses C 5 domů v nízkoenergetickém standardu / Etapa 1 energetický štítek A - mimořádně úsporná budova 5 houses in low-energy consumption standard / Phase 1 A label - extremely

Více

domy A * houses A www.top-rezidence.cz 6 domů v nízkoenergetickém standardu energetický štítek A - mimořádně úsporná budova

domy A * houses A www.top-rezidence.cz 6 domů v nízkoenergetickém standardu energetický štítek A - mimořádně úsporná budova domy A * houses A domy A * houses A 6 domů v nízkoenergetickém standardu energetický štítek A - mimořádně úsporná budova 6 houses in low-energy consumption standard A label - extremely efficient building

Více

Myšák Gallery. Vodičkova 710/31 kanceláře k pronájmu offices to let

Myšák Gallery. Vodičkova 710/31 kanceláře k pronájmu offices to let Vodičkova 710/31 kanceláře k pronájmu offices to let POPIS Tato budova nabízí moderní kancelářské prostory a obchodní prostory o celkové rozloze 7.400 m2 splňující mezinárodní standardy. Velký důraz byl

Více

Varenská Office Centrum. Ostrava

Varenská Office Centrum. Ostrava Varenská Office Centrum Ostrava Varenská Office Center VARENSKÁ OFFICE CENTER nabízí moderní administrativní prostory v budově, která mezi lety 2006 a 2007 prošla kompletní, nákladnou rekonstrukcí pro

Více

PEACEFUL RESIDENTIAL LOCATION

PEACEFUL RESIDENTIAL LOCATION ABOUT THE PROJECT The třížkov Views project features 16 representative apartments with balconies, terraces or front gardens and breathtaking views of the city of Prague. The project consists of a couple

Více

Myšák Gallery. Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1

Myšák Gallery. Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1 Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1 POPIS Tato budova nabízí moderní kancelářské prostory a obchodní prostory o celkové rozloze 7.400 m2 splňující mezinárodní standardy. Velký důraz byl kladen na flexibilní

Více

Václavské náměstí 1, Praha 1

Václavské náměstí 1, Praha 1 K A N C E L Á Ř S K É P R O S T O R Y K P R O N Á J M U Václavské náměstí 1, Praha 1 P A L Á C K O R U N A POPIS OBJEKTU Prestižní adresa na Praze 1 Budova v centru Prahy na tzv. Zlatém kříži, na rohu

Více

ATTRACTIVE LOCATION OF PRAGUE 5

ATTRACTIVE LOCATION OF PRAGUE 5 ABOUT THE PROJECT The U Pernikářky 7 project consists of elegant, south-facing apartments in a low-energy villa house with underground parking. This architecturally distinct building will be set in the

Více

U32 Vila Primola II. Vilová čtvrť PRIMAVERA Garden suburb

U32 Vila Primola II. Vilová čtvrť PRIMAVERA Garden suburb U32 Vila Primola II Umístění v 1. etapě Pozemek U32- Vila Primola II Plocha pozemku Zastavěná plocha vily Podlahová plocha celkem Příjezdová cesta a vstup Plocha pochozích teras 903,00 m2 98,00 m2 150,24

Více

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT VILY CHUCHLE 6+1 M 1:150. sousední vila 1BL 15 300 8 700 6 600. vstup. řez +0,000. 0 2m 4m. 6m 8m 10m 12m 14m ULICE

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT VILY CHUCHLE 6+1 M 1:150. sousední vila 1BL 15 300 8 700 6 600. vstup. řez +0,000. 0 2m 4m. 6m 8m 10m 12m 14m ULICE 240 l 240 l 3 250 8 435 3 250 ní branka vrata 5 710 5 975 ULICE možnost umístění bazénu 4+kk 6+1 268,50 183,5 m 2 půdorys půdorys 2NP, 1.NP - A.10.2 VILA 2B 6 450 13 750 1.12 6+1-0,020 268,50 m 2 8 700

Více

LOCATION Koruna palace is situated in one of the most prestigious area of Prague central business district. The building is located

LOCATION Koruna palace is situated in one of the most prestigious area of Prague central business district. The building is located R E P R E Z E N T A T I V N Í K A N C E L Á Ř E K P R O N Á J M U V á c l a v s k é n á m ě s t í 1, 1 0 0 0 0 P r a h a 1 P A L Á C K O R U N A LOKALITA Palác Koruna se nachází na prestižní adrese v centru

Více

U11 Vila Zafferano. Vilová čtvrť PRIMAVERA Garden suburb

U11 Vila Zafferano. Vilová čtvrť PRIMAVERA Garden suburb U11 Vila Zafferano Umístění v 1. etapě Pozemek U11 - Vila Zafferano Plocha pozemku Zastavěná plocha vily Podlahová plocha celkem Příjezdová cesta a vstup Plocha pochozích teras Plocha nepochozích teras

Více

B1 MORE THAN THE CITY

B1 MORE THAN THE CITY B1 MORE THAN THE CITY INTRODUCTION ÚVOD B1 Budova B1 je součástí moderního kancelářského projektu CITY WEST a nově budované městské čtvrti Západní město, Praha 5 - Stodůlky. Tato lokalita kromě vynikající

Více

AJ 3_05_Housing.notebook. November 08, 2013. Úvodní strana

AJ 3_05_Housing.notebook. November 08, 2013. Úvodní strana Úvodní strana 1 HOUSING AJ 3 Konverzační témata DUM č. 5 sexta osmiletého gymnázia Mgr. Jitka Freundová Gymnázium Sušice Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Gymnázium Sušice Brána vzdělávání II

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

Kanceláře a nebytové prostory k pronájmu Offices and Commercial Space for Lease

Kanceláře a nebytové prostory k pronájmu Offices and Commercial Space for Lease Kanceláře a nebytové prostory k pronájmu Offices and Commercial Space for Lease Nový administrativní objekt v Ostravě 24 600 m2 pronajímatelných kancelářských ploch v 6 nadzemních podlaží a 2 900 m2 obchodních

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

OSTRAVA Kancelářské prostory k pronájmu Office Space for Lease

OSTRAVA Kancelářské prostory k pronájmu Office Space for Lease OSTRAVA Kancelářské prostory k pronájmu Office Space for Lease Nový administrativní objekt v srdci Ostravy 24.700 m 2 pronajímatelných kancelářských ploch v 5 nadzemních podlažích a 3.800 m 2 obchodních

Více

KLIDNÁ REZIDENČNÍ LOKALITA

KLIDNÁ REZIDENČNÍ LOKALITA O PROJEKTU Projekt třížkovské výhledy zahrnuje celkem 16 reprezentativních ů s balkony, terasami či předzahrádkami a poutavými výhledy na Prahu. Dvojice navazujících viladomů, architektonicky inspirovaných

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ O PROJEKTU Projekt U Pernikářky 7 tvoří celkem slunných, jižně orientovaných bytů v nízkoenergetickém viladomě s podzemním parkováním. Architektonicky výrazná novostavba bude citlivě zasazena do prvorepublikové

Více

RODINNÝ DŮM KUŘIM 01 REALIZACE 33 KUŘIM JIŘÍ KNESL, JAKUB KYNČL, VÁCLAV ŠTOJDL / KNESL + KYNČL ARCHITEKTI

RODINNÝ DŮM KUŘIM 01 REALIZACE 33 KUŘIM JIŘÍ KNESL, JAKUB KYNČL, VÁCLAV ŠTOJDL / KNESL + KYNČL ARCHITEKTI RODINNÝ DŮM KUŘIM 01 REALIZACE 33 KUŘIM JIŘÍ KNESL, JAKUB KYNČL, VÁCLAV ŠTOJDL / KNESL + KYNČL ARCHITEKTI Dům se nachází v západní části obce Kuřim, na úpatí kopce Horka. Je situován ve spodní části svažitého

Více

Administrativní a skladovací centrum Modletice Administrative and storage facilities Modletice. Crenel Business Park Modletice s.r.o.

Administrativní a skladovací centrum Modletice Administrative and storage facilities Modletice. Crenel Business Park Modletice s.r.o. Administrativní a skladovací centrum Modletice Administrative and storage facilities Modletice Crenel Business Park Modletice s.r.o. Investiční skupina crenelgroup nabízí k pronájmu nový moderní areál

Více

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Luxusní rezidence Kralupy nad Vltavou 5+1 895 m 2 13.990.000 Kč Nabízíme Vám zprostředkování prodeje luxusní rezidence v

Více

Popis nemovitostí Oceňovaná nemovitost Byt č. 1391/27 (4+kk) Krakovská, Praha 1 - Nové Město zdroj informací: VÝPOČET POROVNÁVACÍ HODNOTY nemovitost č. 1 nemovitost č. 2 nemovitost č. 3 nemovitost č. 4

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti Realitní kancelář HERRYS nabízí luxusní samostatně stojící dům s venkovní terasou, pozemkem o velikosti 42.000 m2 včetně 10.050 m2 vlastního

Více

Rezidenční development o marketingu nově

Rezidenční development o marketingu nově Rezidenční development o marketingu nově Rezidenční developement o marketingu nově Péče o klienta. Jak dostat klienta k prodejci. Klienti jsou zkušenější. Péče o klienta Tento marketingový aspekt je zatím

Více

Varenská Office Centrum. Ostrava

Varenská Office Centrum. Ostrava Varenská Office Centrum Ostrava Varenská Office Center Varenská Office Center nabízí moderní administrativní prostory v budově, která mezi lety 2006 a 2007 prošla kompletní, nákladnou rekonstrukcí. Díky

Více

Warehouse for sublease or with 3PL service/ Skladové prostory na podnájem nebo s využitím logistických služeb

Warehouse for sublease or with 3PL service/ Skladové prostory na podnájem nebo s využitím logistických služeb Up to 7,000 sqm of modern A-class warehouse space immediately available for sublease or with 3PL services. Additional 600 sqm of ADR storage Flexible length of sublease contract minimum 12 months. Až 7.000

Více

www.czenglish.net/czenglish-1/tri/ Czenglish 1 (201-300)

www.czenglish.net/czenglish-1/tri/ Czenglish 1 (201-300) 1 201 Where's your school bag? Kde je tvoje aktovka? 202 Is she married? Je vdaná? 203 Are you tired? Jste unavení? 204 Aren't you tired? Nejsi unavený? 205 This dog is big but that dog is small. Tento

Více

Pod zahtevom. Dolní Břežany, Praha-západ MLS ID: 098-N Ukupan broj prostorija: Floors: Spavace sobe: Spratnost: Kupatila: Total SqM: Year Build:

Pod zahtevom. Dolní Břežany, Praha-západ MLS ID: 098-N Ukupan broj prostorija: Floors: Spavace sobe: Spratnost: Kupatila: Total SqM: Year Build: Dolní Břežany, Prahazápad Pod zahtevom MLS ID: 098N01855 Ukupan broj prostorija: Floors: 2 Spavace sobe: Spratnost: Kupatila: Total SqM: 213 Toaleti: Year Build: 2015 Parking Spaces: 1 Nezavisna kuća Na

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT 288,0 možnost umístění bazénu PRAČKA SUŠIČKA BUS BUS VILA PARCELA 2B 6+1s typovou 268,50 vilou m 2 4Bpůdorys A.101 2NP, - 1033 A.10.2 m 2 291,450 291,450 291,0 292,0 293,090 290,0 20 terasa 1 ní branka

Více

Nabídka nemovitostí červen 2010

Nabídka nemovitostí červen 2010 Nabídka nemovitostí červen 2010 NABÍDKA BYTŮ v Renaissance Village, Fort Myers, Florida o Renaissance Village nabízí svým obyvatelům rozlehlý, vyhřívaný plavecký bazén a vířivku, fitness centrum, kavárnu,

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

pohled z ul. Pomezní (stávající stav)

pohled z ul. Pomezní (stávající stav) VILLA pohled z ul. Pomezní (stávající stav) pohledy z ulice Pomezní (vizualizace) OBSAH CONTENT ÚVOD INTRODUCTION LOKALITA LOCATION INFORMACE O PROJEKTU PROJECT INFORMATION KONTAKTY CONTACTS SCHÉMA PODLAŽÍ

Více

AMBICÍ PROJEKTU NOVÁ ENVELOPA JE STÁT SE NOVOU MODERNÍ DOMINANTOU MĚSTA OLOMOUCE.

AMBICÍ PROJEKTU NOVÁ ENVELOPA JE STÁT SE NOVOU MODERNÍ DOMINANTOU MĚSTA OLOMOUCE. AMBICÍ PROJEKTU NOVÁ ENVELOPA JE STÁT SE NOVOU MODERNÍ DOMINANTOU MĚSTA OLOMOUCE. THE AMBITION OF THE NOVA ENVELOPA PROJECT IS TO BECOME A NEW MODERN LANDMARK OF OLOMOUC. PROJEKT NOVÁ ENVELOPA Projekt

Více

AREÁL SVATOVÁCLAVSKÉ VINICE A VILLA RICHTER / ST. WENCESLAS VINEYARD AND VILLA RICHTER

AREÁL SVATOVÁCLAVSKÉ VINICE A VILLA RICHTER / ST. WENCESLAS VINEYARD AND VILLA RICHTER FLOOR PLANS VILLA & VINEYARD 10.000 m 2 01 AREÁL SVATOVÁCLAVSKÉ VINICE A VILLA RICHTER / ST. WENCESLAS VINEYARD AND VILLA RICHTER Restaurace Villa Richter se skládá ze dvou navzájem propojených prostor

Více

RODINNÉ DOMY STODŮLKY

RODINNÉ DOMY STODŮLKY RODINNÉ DOMY STODŮLKY SLOVO ARCHITEKTA Pro výstavbu rodinných domů byla investorem vybrána atraktivní lokalita ve Stodůlkách, která je celá situována na slunný jihozápad a určena pro obytnou zástavbu.

Více

HOTEL ZLI!ÍN A NEW PROJECT FOR SALE IN PRAGUE 5 ZLI!ÍN, CZECH REPUBLIC. ARCHITECT: ALFAVILLE, spol. s r.o. Ing.arch. Marek Todl www.alfaville.

HOTEL ZLI!ÍN A NEW PROJECT FOR SALE IN PRAGUE 5 ZLI!ÍN, CZECH REPUBLIC. ARCHITECT: ALFAVILLE, spol. s r.o. Ing.arch. Marek Todl www.alfaville. HOTEL ZLI!ÍN A NEW PROJECT FOR SALE IN PRAGUE 5 ZLI!ÍN, CZECH REPUBLIC ARCHITECT: ALFAVILLE, spol. s r.o. Ing.arch. Marek Todl www.alfaville.cz Project of a new hotel with restaurant in Prague - Zlicin.

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u :

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : PSANÍ Jazyk Úroveň Autor Kód materiálu Anglický jazyk 9. třída Mgr. Martin Zicháček aj9-kap-zic-psa-15 Z á k l a d o v ý t e x t : Flat to rent BBW Real Estate Agency offers for rent three bedroom flat

Více

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 4 000 000 Kč 2 250 000 Kč možnost doobjednat.

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 4 000 000 Kč 2 250 000 Kč možnost doobjednat. LINIA 1061 předpokl spotřeba energie za rok vhodný do řadové zástavby nebo jako dvojdům či samostatně stojící dům úzká dispozice vhodná na úzké parcely zasunutá terasa poskytuje soukromí v řadové zástavbě

Více

ÚJV ŘEŽ, a. s. Investiční Memorandum

ÚJV ŘEŽ, a. s. Investiční Memorandum ÚJV ŘEŽ, a. s. Obsah 1. Úvod 2. Celkový přehled nabízených nemovitostí 3. Struktura vlastnictví 4. Lokalita 5. Klíčové výhody 6. Hotel s pozemkem 7. Prvorepubliková vila 8. Bytové jednotky 9. Pozemky 10.

Více

MODERN 01. Podlahová plocha 160m2 Plocha teras 48m2. Podlahová plocha 80m2

MODERN 01. Podlahová plocha 160m2 Plocha teras 48m2. Podlahová plocha 80m2 MODERN MODERN 01 Podlahová plocha 160m Plocha teras 48m 1. předsíň 6,8. technická 6,4 3. koupelna 3, 4. chodba 6,7 5. kuchyně s jídelnou 13, 6. obývací pokoj 3 7. pokoj 10, 8. terasa Podlahová plocha 80m

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

DUNES BEACH Marbella. New exclusive residential project in Marbella

DUNES BEACH Marbella. New exclusive residential project in Marbella DUNES BEACH Marbella New exclusive residential project in Marbella With contemporary design and the finest finishes. Just a few steps from the best sandy beach. DUNES BEACH Marbella Is an exclusive residential

Více

Conference capacity and set out kapacity a uspořádání sálů

Conference capacity and set out kapacity a uspořádání sálů ENG /CZ HOTEL TRANZIT CONGRESS HALL Conference capacity and set out kapacity a uspořádání sálů u n i q u e p o s i t i o n a t P r a g u e A i r p o r T j e d i n e č n á p o l o h a n a p r a ž s k é

Více

Ceník Pricelist. Platný od Valid as of 1st Nov. 2017

Ceník Pricelist. Platný od Valid as of 1st Nov. 2017 Ceník Pricelist Platný od 1. 11. 2017 Valid as of 1st Nov. 2017 JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / SINGLE ROOM Velikost 22 m 2 Cena za pokoj 10 500 Kč 404 EUR Počet 9 Vybavení varná deska, lednice, mikrovlnná trouba,

Více

New Multifunctional Cultural and Congress Center Nové multifunkční kulturní a kongresové centrum

New Multifunctional Cultural and Congress Center Nové multifunkční kulturní a kongresové centrum New Multifunctional Cultural and Congress Center Nové multifunkční kulturní a kongresové centrum Praha, Czech Republic Universal Place. Unique Space. 1 Address Českomoravská 2345/17 190 00 Praha 9 Czech

Více

INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST INVESTMENT OPPORTUNITY

INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST INVESTMENT OPPORTUNITY INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST INVESTMENT OPPORTUNITY Modletice, D1 Roztylská 1860/1, Praha 11 - Chodov PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI THE INVESTMENT OPPORTUNITY PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Objekt Roztylská 1 je kancelářská

Více

INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST INVESTMENT OPPORTUNITY VÍTĚZNÉ NÁMĚSTÍ 10, PRAHA 6

INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST INVESTMENT OPPORTUNITY VÍTĚZNÉ NÁMĚSTÍ 10, PRAHA 6 INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST INVESTMENT OPPORTUNITY PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI THE INVESTMENT OPPORTUNITY PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Vítězné náměstí 10, Praha 6 je komerční objekt v městské zástavbě nacházející

Více

JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / SINGLE ROOM

JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / SINGLE ROOM Ceník Pricelist JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / SINGLE ROOM Velikost 22 m 2 Cena za pokoj 11 000 Kč 430 EUR Počet 9 Vybavení varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, nábytek Size 22 m 2 Price per room 11,000 CZK

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ TYPOVÉ DOMY DEKHOME VÝBĚR DOMU Volba vhodného a plně vyhovujícího domu je s jistotou jednou ze starostí z kategorie těch příjemných. Na druhou stranu se však

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň RČ: CZ.1.07/1.2.00/47.0005

Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň RČ: CZ.1.07/1.2.00/47.0005 Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň RČ: CZ.1.07/1.2.00/47.0005 Výukové materiály pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami a žáky sociálně znevýhodněné Název

Více

N a b í d k a O f f e r

N a b í d k a O f f e r www.inpark.cz N a b í d k a O f f e r Pronájem PREZENTAČních, skladových a kancelářských prostor IN PARK Ostrava - Vítkovice RENTAL OF THE BUSINESS AND storage premises IN PARK Ostrava - Vítkovice Podnikatelský

Více

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT PARCELA s typovou vilou 2B C.011 898 m 2 309,710 energopilíř ní branka vjezdová brána 306,890 309,0 308,0 307,0 >36,5% 307,860 307,0 opěrná zeď možnost umístění bazénu 306,050 306,050 terasa 2 306,0 PRAČKA

Více

PITKOVICKÉ ZAHRADY PRAHA 10 PITKOVICE NOVÉ BYTY V ŽÁDANÉ LOKALITĚ U PŘÍRODNÍHO PARKU

PITKOVICKÉ ZAHRADY PRAHA 10 PITKOVICE NOVÉ BYTY V ŽÁDANÉ LOKALITĚ U PŘÍRODNÍHO PARKU PITKOVICKÉ ZAHRADY PRAHA 10 PITKOVICE NOVÉ BYTY V ŽÁDANÉ LOKALITĚ U PŘÍRODNÍHO PARKU OBLÍBENÉ VILADOMY JEN 10 MINUT OD METRA Bytový areál Pitkovické zahrady nabízí celkem 21 moderních bytů v centru nově

Více

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Prodej rekreačních apartmánů v areálu Lipno Lake Resort - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Všeobecné informace Rekreační areál s apartmány Lipno Lake Resort v obci Lipno nad Vltavou

Více

architektura RD SVATBÍN

architektura RD SVATBÍN blok_02_15_8_sestava 1 6/10/15 1:45 AM Stránka 38 architektura RD SVATBÍN Osada Svatbín krásné klidné místo, domy ukryté v zeleni starých zahrad. Dnes tady žije pár desítek obyvatel, je tu blízko do přírody

Více

Rezidenční vila Višňová Praha 4 - Krč. Půdorysy bytů

Rezidenční vila Višňová Praha 4 - Krč. Půdorysy bytů Rezidenční vila Višňová Praha 4 - Krč Půdorysy bytů Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6, Praha 1 tel: 603 27 07 17, 802 10 80 80 mail: jana.kovarikova@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

Statenice Project. A Lifestyle Community. Statenice Project A Lifestyle Community

Statenice Project. A Lifestyle Community. Statenice Project A Lifestyle Community Statenice Project A Lifestyle Community ORD FROM FRANCO MANGHI Úvodní slovo Slovo Franca Manghiho Thank you very much for your interest in Manghi Czech. The vigorous development Rychlý of the rozvoj Czech

Více

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Lipno nad Vltavou Lipno Lake Resort Nabídka rekreačních nemovitostí: Areál Lipno Lake Resort byl postaven v letech 2005-2007, v

Více

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku. Byt 2+1, 54 m2 Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov 4 690 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.cz Popis Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví

Více

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT 93,0 PRAČKA SUŠIČKA 90,0 BUS BUS PARCELA s typovou vilou A A.10 773 m 0 opěrná zeď 93,435 93,435 91,0 90,5 90,610 0 9,5 91,95 t 91,445 možnost umístění bazénu terasa 1 S orientační situace etapy I. t 91,445

Více

Podklady a literatura

Podklady a literatura VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA STAVEBNÍ ÚSTAV POZEMNÍHO STAVITELSTVÍ FACULTY OF CIVIL ENGINEERING INSTITUTE OF BUILDING STRUCTURES RODINNÝ DŮM FAMILY HOUSE BAKALÁŘSKÁ

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7 NUVO i Jedná se o typový funkcionalistický rodinný dům menší velikostní kategorie, nepodsklepený s třemi podlažími. V objektu je situována jedna obytná jednotka. Objekt je navržen svojí dispozicí pro mírně

Více

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ P

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ P 240 l 240 l 3 950 ní branka 3 950 16 920 7 910 3 800 2 660 14 370 6 500 vjezdová brána ULICE VILA 14 220 2B 7 620 6 600 6+1 268,50 m 2 půdorys 1.NP 6+1 268,50 m 2 půdorys 2NP, - A.10.2 půdorys 2NP, - A.10.2

Více

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - - Prodejní cena od 1.976.000,- Kč Všeobecný popis Rekreační areál Riviera Lipno v obci Lipno nad Vltavou se nachází v klidném prostředí, přímo u Lipenského

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2015

ZNALECKÝ POSUDEK č /2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4224-23/2015 O ceně bytové jednotky č.906/42 v Brně, místní část Lesná, Dusíkova 906, vč.příslušenství a podílu o velikosti 728/114729 na společných částech domu a pozemku p.č.902/264,

Více

Project 1, 3.vydání, lekce 5

Project 1, 3.vydání, lekce 5 www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Project,.vydání, lekce (p_v_lekce_.jbb) Project,.vydání, lekce Lekce: Lekce Cvičení: SLOVÍČKA - A My room bed postel bedside table noční stolek

Více

Space handled with care+

Space handled with care+ Goodman Jažlovice Logistics Centre 8,295 sqm warehouse unit for lease Space handled with care+ Discover an 8,295 sqm warehouse unit for lease Goodman Jažlovice Logistics Centre Zděbradská 94, 251 01 Říčany

Více

RODINNÝ DŮM NAD TEJNKOU

RODINNÝ DŮM NAD TEJNKOU NAD TEJNKOU RODINNÝ DŮM NAD TEJNKOU rekonstrukce dostavba 5 PRAHA 6 JAN SCHINDLER / SCHINDLER SEKO ARCHITEKTI Kontext V širším pohledu je dům součástí historické domkářské zástavby bývalé osady Tejnka.

Více

JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / SINGLE ROOM

JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / SINGLE ROOM Ceník Pricelist JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / SINGLE ROOM Velikost 22 m 2 Cena za pokoj 10 500 Kč 404 EUR Počet 9 Vybavení varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, nábytek Size 22 m 2 Price per room 10,500 CZK

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

Goodman Mladá Boleslav Logistics Centre. 35 000 sqm of logistics space for development. Drive your business+

Goodman Mladá Boleslav Logistics Centre. 35 000 sqm of logistics space for development. Drive your business+ Goodman Mladá Boleslav 35 000 sqm of logistics space for development Drive your business+ Goodman Mladá Boleslav Plazy 129, 293 01 Plazy/Mladá Boleslav, Česká Republika Flexibilní logistické a výrobní

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

classic 01 Podlahová plocha 53m2 Plocha teras 23m2 1. předsíň 2. obývací pokoj s kuchyní 3. koupelna 4. ložnice 5. ložnice 6. chodba 7.

classic 01 Podlahová plocha 53m2 Plocha teras 23m2 1. předsíň 2. obývací pokoj s kuchyní 3. koupelna 4. ložnice 5. ložnice 6. chodba 7. CLASSIC classic 0 Podlahová plocha 53m Plocha teras 3m 3,9 m 3,3 m. předsíň. obývací pokoj s kuchyní 3. koupelna 4. ložnice 5. ložnice 6. chodba 7. terasa Classic 0 3+kk 53 m 3 m podlahová plocha plocha

Více

butterfly a living work

butterfly a living work a living work FACT SHEET lokalita Adresa: GPS: Pozice vůči městu: Pernerova, Praha 8, 180 00, CZ 50 05 31.3 N 14 27 27.6 E velmi blízko centra Prahy, cca 5 minut autem nebo MHD pronajímatelná plocha Celkem:

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ RODINNÝ DŮM, OKR. ZNOJMO FAKULTA STAVEBNÍ ÚSTAV POZEMNÍHO STAVITELSTVÍ BAKALÁŘSKÁ PRÁCE BACHELOR'S THESIS

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ RODINNÝ DŮM, OKR. ZNOJMO FAKULTA STAVEBNÍ ÚSTAV POZEMNÍHO STAVITELSTVÍ BAKALÁŘSKÁ PRÁCE BACHELOR'S THESIS VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA STAVEBNÍ ÚSTAV POZEMNÍHO STAVITELSTVÍ FACULTY OF CIVIL ENGINEERING INSTITUTE OF BUILDING STRUCTURES RODINNÝ DŮM, OKR. ZNOJMO DETACHED

Více

PS 1 - LEKCE 5. Lekce: 5.1 Předložky místa. www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA. Cvičení: Na židli, pod židlí. Cvičení: Před krabicí, za krabicí.

PS 1 - LEKCE 5. Lekce: 5.1 Předložky místa. www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA. Cvičení: Na židli, pod židlí. Cvičení: Před krabicí, za krabicí. www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu PS - LEKCE 5 (ps lekce_5.jbb) PS - LEKCE 5 Lekce: 5. Předložky místa Cvičení: Na židli, pod židlí. on the chair na židli The cat is on the chair.

Více

STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE

STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE ZADAVATEL: Jiří Novotný Za Kovářským rybníkem, Praha AUTOR: Ing. arch. Naďa Richterová Zahořany 32, 411 48 Křešice DATUM: 14. 10. 2014 FORMÁT: 23 A4 1

Více

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT VILY CHUCHLE VILA 1BL 2B 6+1. M 1:150 0 2m 4m. vstup. řez. sousední vila 1BP. 6m 8m 10m 12m 14m. vstup. 1.

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT VILY CHUCHLE VILA 1BL 2B 6+1. M 1:150 0 2m 4m. vstup. řez. sousední vila 1BP. 6m 8m 10m 12m 14m. vstup. 1. vrata ní branka ULICE 240 l 240 l 8 435 3 250 5 975 5 710 možnost umístění bazénu 4+kk 6+1 268,50 183,5 m 2 půdorys půdorys 2NP, 1.NP - A.10.2 VILA 2B 6+1 268,50 m 2 půdorys 2NP, - A.10.2 8 700 6 600 12

Více

DUAL m Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE A + B obytné místnosti. 2 x 5 zastavěná plocha

DUAL m Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE A + B obytné místnosti. 2 x 5 zastavěná plocha DUAL 1523 ROZPOČTOVÉ NÁKLADY NA KLÍČ 6 970 000 Kč ROZPOČTOVÉ NÁKLADY ZA MATERIÁL 3 830 000 Kč A + B 2 x 5 882 + 880 m 2 obestavěný prostor 6638 + 6605 m 3 celková užitková plocha 2 x 1360 m 2 celková obytná

Více

Znalecká společnost s.r.o. se sídlem Praha 1 Nové Město, Palackého 715/15, PSČ 110 00

Znalecká společnost s.r.o. se sídlem Praha 1 Nové Město, Palackého 715/15, PSČ 110 00 Znalecká společnost s.r.o. se sídlem Praha 1 Nové Město, Palackého 715/15, PSČ 110 00 KRAJSKÝ SOUD V PRAZE Nám. Kinských 5 150 75 Praha 5 17 Co 147/2015 V Praze dne 27. dubna 2015 Věc: Celkový popis, ocenění

Více

PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ

PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ NOVÝ TYP NÁJEMNÍHO BYDLENÍ Možnost komfortního nájemního bydlení s nadstandardními benefity je v Plzni ojedinělá, nabízí širokou škálu služeb a individuální přístup. Atraktivita

Více

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK Hanspaulka Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK PROPERTIES ID 11242 Hanspaulka Jeden z klenotů pražských rezidenčních čtvrtí Kouzelná část šesté pražské čtvrti Dejvice,

Více

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01 VILA 1AP 4+kk 183,2 m 2 půdorys 1.NP 240 l 240 l 12 380 5 320 7 060 vstup řez možnost umístění bazénu 11 685 10 935 2 990 1.09 terasa 1.03 1.04 +1,425 1.06 1.05 +0,000 1.02 1.07 1.01 8 435 3 250 11 660

Více