PAN CEPH 3D CONE BEAM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PAN CEPH 3D CONE BEAM"

Transkript

1 PAN CEPH 3D CONE BEAM 2D - 3D panoramatický přístroj

2 PANORAMATICKÉ KEFALOMETRICKÉ 3D CBCT ZOBRAZENÍ I-MAX TOUCH Dotykové a přirozeně intuitivní panoramatické zobrazení Objevte jednoduchost a efektivnost tohoto přístroje, kterou může nabídnout společně s všestranným komfortem. Kombinace intuitivní a dotykové technologie v celém produktovém rozsahu vám umožní ušetřit drahocenný čas ve vaší praxi. Promyšlená konstrukce Díky svým malým rozměrům se I-Max Touch snadno a výborně nainstaluje do ordinace (šířka: 106 cm, hloubka: 127 cm). Moderní a elegantní, to bude přidaná hodnota pro vaše pracovní prostředí. Napolohování pacienta za pár sekund Napolohování pacienta může být provedeno během několika sekund pomocí centračních paprsků, které vám ušetří drahocenný čas. Panoramatická verze přístroje umožňuje se svými 14 programy provádět jakákoli klinická vyšetření: Standardní panoramatické pro děti a dospělé Segmentovaný panoramatický Panoramatický se sníženou dávkou Bitewing režim Frontální blok Maxilární sinus Panoramatický se zvýšenou kolmostí TMJ zavřené / otevřené 4 kvadranty / tomografické řezy Unikátní programová sada Intuitivní sada programů umožňuje rychlé zpracování obrazu ve vysokém rozlišení. Zobrazení snímku v reálném čase na dotykovém displeji

3 I-Max Touch 3 in 1 Profesionální zobrazení ve stomaiogii USB Uložení snímku do USB paměti: přenositelnost snímků I-Max Touch je schopen ukládat snímky bez nutnosti připojení k počítači. Jakmile přenesete snímky z ovládacího panelu do USB paměti, mohou být obrázky přeneseny do libovolného počítače. Vždy uživatelsky přátelské Žádné zdržení pro pacienta nebo obsluhu. Snímky jsou okamžitě k dispozici na displeji. Síťové sdílení a výběr programu I-Max Touch lze ovládat z počítače nebo z libovolné pracovní stanice připojené do sítě (více ordinací). Efektivita na konci dne Sdílení zdrojů je klíčem k efektivnímu řízení praxe, bez ohledu na konf guraci. Ergonomie software Ergonomie software byla navržena pro dotykové a intuitivní ovládání všech funkcí: nastavení vyšetření pomocí grafického uživatelského rozhraní konzole a možnost sledovat akvizici obrazu v reálném čase. Ovládání I-Max Touch z počítače prostřednictvím virtuálního panelu, je stejné jako z panoramatického přístroje.

4 PANORAMTICKÉ KEFALOMETRICKÉ 3D CBCT ZOBRAZENÍ I-MAX TOUCH CEPH Kefalometrie: Modul určený pro ortodontická vyšetření S přístrojem I-Max Touch můžete pořídit kefalometrické snímky ve vysoké kvalitě (High-Defnition), a při nízké dávce rtg. záření. Je-li přístroj rozšířen o kefalostat, pak je celkem dostupných 17 programů, které pokrývají veškeré diagnostické potřeby ve stomatologii: Standarní dospělý nebo dětský panoramatický Částečný panoramatický levý nebo pravý Panoramatický se sníženou dávkou Bitewing režim Frontální oblast Čelistní dutiny Panoramatický se zvýšenou kolmostí TMJ otevřená/zavřená ústa 4 kvadranty/tomografické řezy + Programy pro kefalo : volby z 5 formátů AP projekce : 24 x 22 cm Laterální projekce : 18 x 22 cm, 24 x 22 cm, 30 x 22 cm Zápěstí Mobilní senzor: Cenově dostupná a flexibilní kefalometrie Můžete si vybrat, v závislosti na použití (panoramatický nebo kefalometrický), režim s jedním senzorem nebo se dvěmi senzory. Každý senzor lze snadno přemístit pomocí ergonomické rukojeti.

5 I-Max Touch 3 in 1 Profesionální zobrazení ve stomatologii Rozsah I-MAX TOUCH: Rozšiřitelnost, jednoduchost, rychlost V okamžiku pořídí rentgenový přístroj detailní panoramatické snímky. Kefalometrický režim rozšiřuje přístroj I-Max Touch / 3D o možnost pořízení rentgenových snímků od lebky až po zápěstí. Režim 3D je dnes "nutností" a umožňuje získat objemové rentgenové snímky. 3D Ready - rozšíření z 2D na 3D Panoramatický přístroj je připraven k rozšíření o 3D modul. Změna přístroje na verzi I-Max Touch 3D je přirozeným vývojem, který poskytuje pro implantologii výhody třírozměrného zobrazení a umožňuje ještě preciznější endodontická vyšetření. 100% kompatibilita s programem QuickVision Uživatelsky přívětivé prostředí programu Quickvision s intuitivním ovládaním díky jeho kontextovému menu, ikonkám a přehlednému rozvržení, je 100% integrováno do panoramatického přístroje a nabízí tak rozsáhlé možnosti zpracování obrazu: kontrast, inverze, zvětšení, pseudo-barvy, zobrazení bodů stejné denzity, atd. To také umožňuje provádět velmi přesná a okamžitá měření přímo na rtg. snímku.

6 PANORAMATICKÉ KEFALOMETRICKÉ 3D CBCT ZOBRAZENÍ I-MAX TOUCH 3D Garance spolehlivé a přesné implantologie I-Max Touch 3D je rozšířením I-Max Touch panoramatického přístroje, který je mezi stomatology respektován s více než instalacemi během posledních 2 let. Kromě vytříbeného vzhledu, elegance, uživatelské přívětivosti, kvality obrazu a spolehlivosti, nabízí I-Max 3D nejlepší objemové zobrazení pro stomatology v současnosti. Universal 3D volume. Díky svému objemu 9,3 cm v průměru o výšce 8,3 cm, zaručuje I-Max Touch 3D zachycení celé čelisti jedinou expozicí, včetně zaklíněných molárů a to bez ohledu na morfologii pacienta. 9,3x8,3 8x8 CBCT Senzor s vysokým rozlišením Použitý senzor je Flat panel, který vytváří kontrastní snímky s vysokým rozlišením, jež umožňují lékaři přesně určit diagnózu během několika vteřin. 3 IN 1 3 režimy akvizice jedním univerzálním přístrojem, přirozené a jednoduché řešení I-Max Touch 3D je moderní panoramatický přístroj za dostupnou cenu, který poskytuje vysoce kvalitní rtg. snímky. Přístroj umožňuje provádět 3D akvizice, pořizovat skutečné panoramatické snímky (žádná rekonstrukce z 3D objemu) a také získat kefalometrické snímky (za příplatek). Zvýšená ochrana nízkou dávkou rtg. záření Pouze jedna expozice s velmi sníženou dávkou rentgenového záření na patcienta. 3D programy: Kompletní chrup TMJ levý TMJ pravý Čelistní dutiny + Panoramatické programy + Kefalometrické programy (za příplatek)

7 I-Max Touch 3 in 1 Profesionální zobrazení ve stomaiogii Jedinečné řešení all-in-one Firmy Owandy a Materialise Dental podepsaly strategické partnerství, které jim umožňuje nabízet své nejlepší 3D řešení dostupné na dentálním trhu: výkonný panoramatický he přístroj powerful s kuželovým cone b paprskem I-Max Touch 3D spojený 3s nejlepším 3D programem pro plánování implantátů software, SimPlant. SimPlant. SimPlant mnohem víc než jen nástroj pro plánování SimPlant je spolehlivý, uživatelsky přívětivý program, který Vám umožní naplánovat implantaci, rychle, přesně a efektivně (okamžité zobrazení kompatibilních implantátů, pilířů a SurgiGuide šablon pro vrtání). Obsahuje knihovnu s více než 8000 implantáty od 90 různých výrobců, přesný nástroj pro označení mandibulárního nervového kanálu, SimPlant nabízí nejlepší 3D diagnostické a implantologické nástroje dostupné na trhu. Jedinečné řešení all-in-one Díky jedinečnému řešení all in one, je možné provést všechny tyto navazující procesy ve vaší ordinaci: Vytvoření složky pacienta v softwaru QuickVision 3D objemová akvizice Plánování a simulace implantace Tvorba chirurgických šablon - v případě potřeby

8 PANORAMATICKÉ KEFALOMETRICKÉ 3D CBCT ZOBRAZENÍ Precizní panoramatické snímky umožňují jasně zobrazit bukální anatomické struktury prostřednictvím programů přizpůsobených pro děti i dospělé.

9 I-Max Touch 3 in 1 Profesionální zobrazení ve stomatologii Kefalometrická modalita nabízí možnost pořídit frontální a laterální snímky v různých velikostech stejně jako snímek ruky (zápěstí). Program se zvýšenou ortogonalitou snižuje překrývání zubů na panoramatických snímcích. TMJ programy umožňují pořízení snímků otevřených a / nebo zavřených úst, zatímco program bitewing nabízí rychlou alternativu k bitewing snímků pořízených intraorálními senzory.

10 PANORAMATICKÉ KEFALOMETRICKÉ 3D CBCT ZOBRAZENÍ 3D objemy se používají k posouzení kvality kosti v oblasti implantátu a zobrazení veškerých okolních anatomických struktur prostřednictvím různých rovin, které si může uživatel posunovat. Rozsáhlá knihovna implantátů zjednodušuje plánování operace. Je možné označit mandibulární kanál a toto zakreslení se zobrazí ve všech rovinách řezu při plánování chirurgických zákroků na dolní čelisti. Tento software zobrazí upozornění, když je implantát umístěn příliš blízko kanálu.

11 I-Max Touch 3 in 1 Profesionální zobrazení ve stomatologii Zkoumání úst ve třech dimenzích umožňuje studium vztahů mezi různými anatomickými strukturami při současně zlepšené lokalizaci impaktních nebo dočasných zubů. U trojrozměrného zobrazení TMK, analýza kondyl, kloubů a okolních struktur je snadná. Dual Scan volitelný software umožňuje rychlou vizualizaci existujícího chrupu pomocí rentgenkontrastních značek.

12 I-Max Touch 3 in 1 Profesionální zobrazení ve stomatologii I-MAX TOUCH HF Generátor: stejnosměrné napětí Ohnisko: 0,5 EN60336 Min. celková filtrace: 2,5 mm Al ekvivalent Anodové napětí: kv Anodový proud: 6-10 ma PAN, 6-12 ma CEPH Expoziční čas: Pan 13,8 s / Ceph od 4,5 s Sloup: Teleskopický s motorickým pojezdem SID (Vzdálenost ohnisko - receptor) Pan 500 mm / Ceph 1650 mm Digitální senzor HD CCD + optická vlákna CCD rozlišení: 10.4 lp/mm Připojení: Přímá akvizice (síťový kabel) a/ nebo integrovaný dotykový displej Ukládání snímků: Počítač a/nebo USB paměť Napájení: V, V, 50/60Hz Proud: 8 A I-MAX TOUCH 3D 3D rotace 200 (180 TMJ) Čas rotace 20 s Expoziční doba 8 s (generátor v pulsním módu) Sen or Digitální senzor: flat panel z amorfního křemíku Plocha 130 x 130 mm, 512 x 512 bodů Akviziční objem: 93x83 mm / 53x93 mm / 43x93 mm Velikost voxelu 3D objemu: 92 µm RCS Meaux /2012-IMTG-CZ Razítko distributora Owandy Radiology 2, rue des Vieilles Vignes Croissy-Beaubourg FRANCE Tel : +33 (0) Fax : +33 (0) export@owandy.com SOFTWARE DIGITÁLNÍ SENZORY PANORAMTICKÉ PŘÍSTROJE INTRAORÁLNÍ RADIOLOGIE KAMERY

I-MAX EASY. Dostupný, stylový panoramatický systém. owandv

I-MAX EASY. Dostupný, stylový panoramatický systém. owandv I-MAX EASY Dostupný, stylový panoramatický systém owandv Dostupný, stylový panoramatický systém Vybavte svou ordinaci špičkovou technologií za rozumnou cenu. I-Max Easy: Vítězná kombinace k získání digitálních

Více

OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST

OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST Intraorální rentgenový přístroj Pokročilá technologie s jednoduchostí Nová generace přístroje Owandy-RX: vylepšené intuitivní ovládání, velký LCD displej pro optimální

Více

Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu

Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu e h t Let egin! b e tur fu Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu Vybroušený industriální díky bezkonkurenční odbornosti. technologické Nejnovější a generace panoramatických rentgenů I-Max je zde,

Více

Možnost chirurgického plánování a precizní ortodontická analýza prostřednictvím jedinečného 3D zobrazovacího systému i-cat

Možnost chirurgického plánování a precizní ortodontická analýza prostřednictvím jedinečného 3D zobrazovacího systému i-cat Přední pozice ve 3D dentálních zobrazovacích systémech Možnost chirurgického plánování a precizní ortodontická analýza prostřednictvím jedinečného 3D zobrazovacího systému i-cat Chirurgické předpoklady:

Více

OWANDY-RX PRECIZNOST a JEDNODUCHOST

OWANDY-RX PRECIZNOST a JEDNODUCHOST OWANDY-RX PRECIZNOST a JEDNODUCHOST Intraorální RTG přístroj Jednoduché pořízení snímků je realita Přesnost Maniable despnpipiooosttrès Exkluzivně vyvinuto firmou Owandy, Owandy-RX generátor je vyráběn

Více

Výkonnost v malých rozměrech a elegantním design: Planmeca ProOne

Výkonnost v malých rozměrech a elegantním design: Planmeca ProOne Výkonnost v malých rozměrech a elegantním design: Planmeca ProOne Planmeca představuje nový Planmeca ProOne, univerzální, plně digitální rentgen. S jeho kompaktními rozměry, špičkovou technologií a jednoduchým

Více

udělejte si to snadné s Ray

udělejte si to snadné s Ray Nižší dávky záření Rychlé skenovací časy Pulzní rentgenová technologie Mnoho skenovacích módů 3 Speciální detektory Spolehlivý výkon Žádné poškození Dlouhá životnost Snadno upgradovatelný Připraven na

Více

16,5 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ

16,5 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ 15 0 67 16,5 23 90 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ Revoluce zobrazování ve stomatologii Senzor bez omezení VISTEO TO JE NOVÉ ŘEŠENÍ V DENTALNÍ RADIOGRAFII: Unikátní sada: senzor, ovládací box a univerzální angulátor

Více

Planmeca ProMax. zobrazovací možnosti panoramatického rentgenu

Planmeca ProMax. zobrazovací možnosti panoramatického rentgenu Planmeca ProMax zobrazovací možnosti panoramatického rentgenu U panoramatického rentgenu nové generace Planmeca ProMax neexistuje žádné mechanické omezení geometrie zobrazení. Nastavit lze libovolné požadované

Více

Všestrannost bez kompromisů. GENDEX Novinka!!

Všestrannost bez kompromisů. GENDEX Novinka!! GENDEX Novinka!! Všestrannost bez kompromisů 3D Cone Beam zobrazovací zařízení Panoramatické rtg. zařízení Intraorální rtg. zařízení Digitální intraorální snímače Digitální foliové zobrazovací zařízení

Více

5.1 Programy panoramatického snímkování

5.1 Programy panoramatického snímkování 5.1 Programy panoramatického snímkování 5.1.1 Standardní panoramatický program Velikost a tvar fokusované oblasti Standardní panoramatický program je součástí základního programového balíku. Rentgenový

Více

Přehled důležitých parametů při výběru zobrazovací techniky OPG a CT. Část II. 3D zobrazení, dentální CT/CBT

Přehled důležitých parametů při výběru zobrazovací techniky OPG a CT. Část II. 3D zobrazení, dentální CT/CBT Přehled důležitých parametů při výběru zobrazovací techniky OPG a CT Část II. 3D zobrazení, dentální CT/CBT Tento materiál vznikl ve spolupráci se společností CAMOSCI CZECH s.r.o. specialistou na zobrazovací

Více

Dental Excellence - ve všech oblastech. OP 3D Nejefektivnější vstup do rentgenového světa KaVo 3D.

Dental Excellence - ve všech oblastech. OP 3D Nejefektivnější vstup do rentgenového světa KaVo 3D. Dental Excellence - ve všech oblastech. Vybavení ordinace KaVo stomatologické soupravy a světla, stomatologické židličky, systémy pro komunikaci s pacienty, stomatologický mikroskop a další příslušenství.

Více

Všestrannost bez kompromisů. DRT. NEW from Gendex! Dose Reduction Technology

Všestrannost bez kompromisů. DRT. NEW from Gendex! Dose Reduction Technology NEW from Gendex! Všestrannost bez kompromisů. DRT Dose Reduction Technology 3D Cone Beam zobrazovací zařízení Panoramatické rtg. zařízení Intraorální rtg. zařízení Digitální intraorální snímače Digitální

Více

Intraorální rentgen další generace je tu!

Intraorální rentgen další generace je tu! Gendex expert DC Intraorální rentgen další generace je tu! Zobrazovací systémy 3D Cone-Beam Panoramatické rentgenové přístroje P Intraorální rentgenové systémy Digitální intraorální snímače Digitání systémy

Více

R A Y. Company profile. 24.4.2015. Copyright 2013 RAY Co., Ltd., All rights reserved.

R A Y. Company profile. 24.4.2015. Copyright 2013 RAY Co., Ltd., All rights reserved. R A Y Company profile. 24.4.2015 Co nás čeká 1. Historie firmy 2. Představení RAYSCAN α 3. Zobrazování RAYSCAN α 4. Technické informace 5. Reference 1. Historie firmy 3 1-1. SAMSUNG Healthcare Family,

Více

ČEŠTINA. Pokročilé nástroje pro ortodoncii

ČEŠTINA. Pokročilé nástroje pro ortodoncii ČEŠTINA Pokročilé nástroje pro ortodoncii Kompletní řešení pro ortodoncii Jediný přístroj jediný software Snímkování panoramatické Cefalometrické CBCT 3D fotografie 3D skenování otisků Přístroj Planmeca

Více

Palodex Group OY Nahkelantie 160 FI Tuusula Finsko

Palodex Group OY Nahkelantie 160 FI Tuusula Finsko Technické specifikace. Montáž rentgenu Profil paprsku Ohnisko trubice Snímač obrazu Velikost voxelu Doba pořízení Vysokofrekvenční, konstantní potenciál, 90-120 kvp, 3-8 ma (impulsní) Paprsek kolimátoru

Více

Orthoralix 9200. Panoramatický rentgen. Panoramatický a cefalometrický systém s širokou škálou výhod

Orthoralix 9200. Panoramatický rentgen. Panoramatický a cefalometrický systém s širokou škálou výhod Orthoralix 9200 Panoramatický rentgen Panoramatický a cefalometrický systém s širokou škálou výhod Orthoralix 9200 Dlouhá tradice v oblasti kvalifikace a spolehlivosti 2 Strategie Gendex spočívá a vždy

Více

3D technologie. CBCT Cone Beam Computed Tomography. CBVT Cone Beam Volumetric Tomography. DVT Digital Volume Tomography

3D technologie. CBCT Cone Beam Computed Tomography. CBVT Cone Beam Volumetric Tomography. DVT Digital Volume Tomography 3D technologie CBCT Cone Beam Computed Tomography CBVT Cone Beam Volumetric Tomography DVT Digital Volume Tomography Technologické výhody oproti tradičnímu 'CAT Scan', 'medical CT' nebo 'fan beam CT' Cone

Více

Přehled důležitých parametů při výběru zobrazovací techniky OPG a CT. Část II. 3D zobrazení, dentální CT/CBT

Přehled důležitých parametů při výběru zobrazovací techniky OPG a CT. Část II. 3D zobrazení, dentální CT/CBT Přehled důležitých parametů při výběru zobrazovací techniky OPG a CT Část II. 3D zobrazení, dentální CT/CBT Tento materiál připravila společnost CAMOSCI CZECH s.r.o. Specialista na zobrazovací technologie,

Více

Planmeca ProMax 3D s Vlastnosti Technická specifikace

Planmeca ProMax 3D s Vlastnosti Technická specifikace 1(5) PŘÍSTROJ PLANMECA PROMAX 3D CBVT 1 Planmeca ProMax 3D s hlavní funkce Planmeca ProMax 3D má všechny funkce přístroje Planmeca ProMax, plus: Platforma Planmeca ProMax 3D má programovatelné SCARA 3

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE MANUÁL. www.tekscan.cz

RYCHLÝ PRŮVODCE MANUÁL. www.tekscan.cz RYCHLÝ PRŮVODCE MANUÁL Využití přístroje - Digitální analýza okluze a artikulace. - Pořízení časového snímku v jakém pořadí a jakou silou dojde k okluzi. - Přesné zaznamenání procentuálního zatížení jednotlivých

Více

Primescan. Nová éra skenování.

Primescan. Nová éra skenování. Primescan Nová éra skenování. Co mě motivuje? Nejlepší výsledek. A tím je pro mě Primescan. Primescan pro mě znamená nový standard v technologii skenování zubů. Pro celý můj tým je nyní intraorální skenování

Více

VistaScan Mini skener paměťových fólií malý, ale výkonný

VistaScan Mini skener paměťových fólií malý, ale výkonný VistaScan Mini skener paměťových fólií malý, ale výkonný STlAČEnÝ VZDUCH ODSÁVÁnÍ ZOBRAZOVACÍ SYSTÉMY PÉČE O ZUBY HYGIEnA Nová dimenze rentgenové diagnostiky chairside přímo u zubařského křesla VistaScan

Více

Gendex GXDP-700 tak mnohostranný jako praví odborníci.

Gendex GXDP-700 tak mnohostranný jako praví odborníci. Gendex GXDP-700 tak mnohostranný jako praví odborníci. KaVo Imaging Efektivní konfigurace Jednoduchá manipulace Vysoká spolehlivost 2 D 3 D KaVo - spojení Dental Excellence a inovace v zobrazování. Velký

Více

KOMPLEXNÍ POHLED PRO PŘESNOU DIAGNÓZU FONA XPan 3D. Fona Imaging

KOMPLEXNÍ POHLED PRO PŘESNOU DIAGNÓZU FONA XPan 3D. Fona Imaging KOMPLEXNÍ POHLED PRO PŘESNOU DIAGNÓZU FONA XPan 3D Fona Imaging Nový Showroom showroom Dentamed Přijměte naše pozvání do nového showroomu! Domluvte si Vaší návštěvu a využijte možnost vyzkoušení přístrojů.

Více

OBČASNÍK PRO DENTISTY TÉMA ČÍSLA: POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT

OBČASNÍK PRO DENTISTY TÉMA ČÍSLA: POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT OBČASNÍK PRO DENTISTY 02 18 TÉMA ČÍSLA: POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT Připravili jsme pro vás už druhé číslo našeho stomatologického časopisu

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

INTRAORÁLNÍ SENZOR S VYJÍMEČNOU KVALITOU OBRAZU, Technologie Schick

INTRAORÁLNÍ SENZOR S VYJÍMEČNOU KVALITOU OBRAZU, Technologie Schick Imaging a zvětšení Fona CDRelite INTRAORÁLNÍ SENZOR S VYJÍMEČNOU KVALITOU OBRAZU, Technologie Schick CMOS APS - potlačení šumu, Nejlepší poměr cena/výkon VŽDY PŘIPRAVEN NA EXPOZICI Není potřebná aktivace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Nadlimitní zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů Předmět veřejné zakázky Extrakorporální

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů Phasec 3 tel.: 222500101-105 - detektor z řady defektoskopů V Phasec 3 Series je defektoskop na bázi vířivých proudů a byl navržen k detekci chyby železných a neželezných kovů a je vhodný pro téměř všechny

Více

Ing. Radovan Pařízek Brno

Ing. Radovan Pařízek Brno Ing. Radovan Pařízek Brno 11.6.2016 Nová řada skiagrafií Top STROPNÍ ZÁVĚS - AUTOPOSITIONING, POKROČILÉ APLIKACE Střed STROPNÍ ZÁVĚS - AUTOTRACKING Levné Výhody 1. Různé konfigurace systému 2. Jednoduché

Více

STRUČNÝ PRŮVODCE DIGITÁLNÍMI ZOBRAZOVACÍMI SYSTÉMY

STRUČNÝ PRŮVODCE DIGITÁLNÍMI ZOBRAZOVACÍMI SYSTÉMY J IŽ 13 LET ZASTUPUJEME NA Č ESKÉM TRHU FIRMU STRUČNÝ PRŮVODCE DIGITÁLNÍMI ZOBRAZOVACÍMI SYSTÉMY V.M.K., spol. s r.o., Na Proseku 9/45, P.O.Box 43, 190 21 Praha 9 tel. 283 880 151, fax 283 882 255, e-mail:

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP019 156 Obj. číslo: 106000488 Výrobce: Optilia Anotace Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

Návrh rozsahu přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability. skiagrafických radiodiagnostických rtg zařízení s digitalizací obrazu.

Návrh rozsahu přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability. skiagrafických radiodiagnostických rtg zařízení s digitalizací obrazu. Návrh rozsahu přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability skiagrafických radiodiagnostických rtg zařízení s digitalizací obrazu. 2007 Objednatel: Zhotovitel: Státní úřad pro jadernou bezpečnost

Více

Robustní provedení Robustní vodicí sloupec i měřicí hlava Vysoce přesný měřicí systém s kontrolní měřicí hlavou, systém není citlivý na nečistoty

Robustní provedení Robustní vodicí sloupec i měřicí hlava Vysoce přesný měřicí systém s kontrolní měřicí hlavou, systém není citlivý na nečistoty - 2-16 Nový výškoměr Chcete-li dosáhnout přesných výsledků jednoduše a rychleji, je zde nový výškoměr. Výškoměr je použitelný v dílně i ve výrobě. Přesně jak to od našich měřidel očekáváte. Uživatelsky

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Dental Excellence - ve všech oblastech.

Dental Excellence - ve všech oblastech. Dental Excellence - ve všech oblastech. Vybavení ordinace KaVo stomatologické soupravy a světla, stomatologické židličky, systémy pro komunikaci s pacienty, stomatologický mikroskop a další příslušenství.

Více

PROTOKOL přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability intraorálních rentgenů

PROTOKOL přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability intraorálních rentgenů identifikace firmy (včetně tel., faxu popř. e-mail.adresy, IČO) PROTOKOL přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability intraorálních rentgenů oprávněný pracovník: č.povolení SÚJB: platnost: Protokol

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP019 185 Obj. číslo: 106000856 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

MEDATRON, spol. s r.o.

MEDATRON, spol. s r.o. MEDATRON, spol. s r.o. MEDATRON, spol. s r.o. byla založena v roce 1992 v Brně a je ryze českou společností. Od zahájení činnosti se intenzivně věnuje oblasti diabetologie a od roku 1998 i prodeji přístrojů

Více

nový Český respektovaný vůdce v dentálních rentgenech

nový Český respektovaný vůdce v dentálních rentgenech nový Český nejlepší volba pro dentální praxi Rentgeny Planmeca Proline - nainstalováno více než 30.000 kusů Od uvedení na trh nastavily panoramatické rentgeny řady Planmeca Proline standardy vysoké kvality,

Více

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou Jednosměrné měřicí soupravy: Tyto měřící soupravy měří pouze v jednom směru. Pro měření v druhém směru je nutné přemístění. Výhodou těchto souprav je nízká cena. Schéma zapojení těchto měřicích soustav

Více

Získání obrazu Dlouhodobá reprodukovatelnost standardního nastavení expozice Homogenita receptoru obrazu Nekorigovaný vadný prvek detektoru

Získání obrazu Dlouhodobá reprodukovatelnost standardního nastavení expozice Homogenita receptoru obrazu Nekorigovaný vadný prvek detektoru Přílohy Tabulka č. 1: Minimální rozsah a četnost zkoušek provozní stálosti Test Četnost Základní kontrolní parametry Vizuální kontrola negatoskopu Kontrola artefaktů obrazu Vizuální kontrola CR systému

Více

dodavatel vybavení provozoven firem ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis

dodavatel vybavení provozoven firem  ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP019 155 Obj. číslo: 106000855 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera

Více

Inspekční kamerová technika Přehled systémů pro video inspekci. Který systém ROSCOPE zvolit? ROSCOPE i2000

Inspekční kamerová technika Přehled systémů pro video inspekci. Který systém ROSCOPE zvolit? ROSCOPE i2000 Přehled systémů pro video inspekci ROSCOPE i2000 Modulární systém pro inspekci trubek a dutin Jednoduché pořizování foto a videozáznamů na SD kartu Různé moduly pro trubky různých průměrů a délky Modul

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Dental Excellence ve všech oblastech.

Dental Excellence ve všech oblastech. Vybavení ordinace KaVo stomatologické soupravy a světla, stomatologické židličky, systémy pro komunikaci s pacienty, stomatologický mikroskop a další příslušenství. KV_31_17_0344_REV0 Copyright KaVo Dental

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

inspirace x-ray X-ray generátory Generátor SE-8x serie opravdový propagátor nového směru v technologii a designu x r a y g e n e r á t o r y

inspirace x-ray X-ray generátory Generátor SE-8x serie opravdový propagátor nového směru v technologii a designu x r a y g e n e r á t o r y inspirace xray Xray generátory Informace v tomto dokumentu obsahují všeobecné popisy současně disponibilních technických možností. Individuální parametry požadované každým uživatelem lze projednat a dohodnout

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou Řešení MATRIX TM je optimální kombinací: variabilního výdejního automatu nástrojů výkonného řídícího a analytického software Skříň DLS Skříň Mini Skříň Maxi Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

STROMOVÉ KAMERY. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro www.fineprint.cz. 418322 MOC s DPH

STROMOVÉ KAMERY. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro www.fineprint.cz. 418322 MOC s DPH STROMOVÉ KAMERY Maskovaná 3D kamera 418322 MOC s DPH 7 789 Kč 9 347 Kč - Infračervená technologie blesku, kterou nezaznamenává zvěř - Zachytává černobíle cíle na vzálenost 30 stop(9 metrů) - 2.0 megapixelová,

Více

Český. budoucnost dentální rentgenografie

Český. budoucnost dentální rentgenografie Český nová éra v možnostech dentálního snímkování Dokonalejší dentální diagnosy Dizajn a principy činnosti maxilofaciálního rentgenového přístroje Planmeca ProMax jsou založeny na nejnovějších vědeckých

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam.

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam. Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální kamera Flexia HM OP-019 195 Obj. číslo: 106000751 Výrobce: Optilia Anotace Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření

Více

MINDENT 70 DC provedení k zavěšení na stěnu

MINDENT 70 DC provedení k zavěšení na stěnu Dentální rentgen MINDENT 70 DC provedení k zavěšení na stěnu Article No.: K012443/1 Article No.: K012444/1 (otočné rameno 450 mm) (otočné rameno 750 mm) Návod k použití BMT a. s. Výrobce: Servisní partner:

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro verze pro operační systém Symbian 1 1. Popis Aplikace je určena pro mobilní telefony NOKIA s operačním Symbian a vybavené technologií NFC. Slouží pro správu identifikačních

Více

Laboratoř RTG tomografice CET

Laboratoř RTG tomografice CET Výzkumná zpráva Pro projekt NAKI DF12P01OVV020 Komplexní metodika pro výběr a řemeslné opracování náhradního kamene pro opravy kvádrového zdiva historických objektů Laboratoř RTG tomografice CET Vypracovala:

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

3Shape TRIOS. Ohromte své pacienty

3Shape TRIOS. Ohromte své pacienty 3Shape TRIOS Ohromte své pacienty Nové možnosti pro Vaši ordinaci s 3Shape TRIOS S 3Shape TRIOS můžete zlepšit zážitek pacienta, zkrátit dobu návštěvy a otevřít mnoho nových možností ošetření. TRIOS je

Více

Řídicí jednotka řady Evolution

Řídicí jednotka řady Evolution Řídicí jednotka řady Evolution 4 až 16 stanic Programování pomocí počítače Vnitřní a venkovní provedení Modulární Představujeme příští generaci řídicích jednotek. Díky intuitivnímu rozhraní a mimořádným

Více

VideoGhost Monitoring obrazovek

VideoGhost Monitoring obrazovek VideoGhost Monitoring obrazovek Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Softwarově neodhalitelný Jednoduchý a spolehlivý Kompletní monitoring obrazovek www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Specifikace

Více

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ NOVINKA MicorTIG série VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ www.lorch.eu Balíček TIG-Power: Kompaktní. Vysoce flexibilní. Intuitivní. TIG svařování, kdekoli chcete: Je jedno, zda jde o provoz na rozvodnou síť,

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Strojírenský průmysl. REFERENCE Červenec 2017

Strojírenský průmysl. REFERENCE Červenec 2017 Strojírenský průmysl REFERENCE Červenec 2017 www.myscada.org myscada Technologies s.r.o. 2017 ÚVOD Tato reference popisuje reálný projekt, ve kterém se spojily firmy TOSHULIN a.s., která je mezinárodním

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí.

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí. Příloha č. 4 - Technická specifikace Název zařízení/sestavy: Systém plně automatických profesionálních meteostanic Počet kusů: 7 ks samostatných meteostanic v různých sestavách podle specifikace Použití

Více

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT Technické parametry SMART Document Camera Model SDC-330 Fyzické parametry Velikost Otevřená Sklopená Hmotnost 28,9 cm (Š) 41,7 cm (V) x 37 cm (H) (11 3/8" 16 3/8"

Více

Co je nového v aplikaci PaperPort 12?

Co je nového v aplikaci PaperPort 12? Vítejte! Aplikace PaperPort společnosti Nuance je softwarový balíček pro správu dokumentů pracovní plochy, který vám usnadní skenování, uspořádání, sdílení, správu a přístup k papírovým a digitálním dokumentům

Více

www.bosch-professional.cz

www.bosch-professional.cz Opravdu Bosch! Aby vrtání nebylo sázka do loterie Bosch D-tect 150 a 150 SV Professional pro spolehlivou lokalizaci kovů, elektrického vedení, dřeva a plastových trubek. Modré elektrické nářadí: pro řemeslo

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská tř. 581 500 05 Hradec Králové

Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská tř. 581 500 05 Hradec Králové ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

Dell Vostro 230. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti.

Dell Vostro 230. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Vostro 230 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. VAROVÁNÍ: Nepokoušejte se provádět servis počítače bez

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA - 40 LET VÝŠKOMĚRŮ DIGIMAR 817

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA - 40 LET VÝŠKOMĚRŮ DIGIMAR 817 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA - 40 LET VÝŠKOMĚRŮ DIGIMAR 817 AKČNÍ CENY PLATNÉ OD 1. ÚNORA DO 15. března 2016 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Využijte naší mimořádné nabídky a pořiďte si vysoce přesný a uživatelsky příjemný výškoměr

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

DX-D 600 DX-D 600 DR SKIAGRAFICKÝ SYSTÉM

DX-D 600 DX-D 600 DR SKIAGRAFICKÝ SYSTÉM DX-D 600 DR SKIAGRAFICKÝ SYSTÉM Systém DX-D 600 je spojením vynikajícího designu a vynikající obrazové kvality Agfa HealthCare, celek tvoří řešení s vysokou produktivitou, ať již s přímou radiografií (DR)

Více

TELEMEDICÍNA. ...kvalita provìøená medicínou

TELEMEDICÍNA. ...kvalita provìøená medicínou TELEMEDICÍNA...kvalita provìøená medicínou TruVidia Manager Chcete mít vše pod kontrolou? Efektivní možnosti pro komunikaci při každodenní klinické práci Digitální svět pokračuje ve vítězném pochodu na

Více

převzato

převzato Úspěšnost implantací Autor: Jana Bellanová, Kateřina Horáčková Dentální implantáty Dnešní moderní zubní lékařství může pacientovi nabídnout různé možnost ošetření. Všem známé snímací zubní protézy se netěší

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

Uživatelský manuál. Aplikace GraphViewer. Vytvořil: Viktor Dlouhý

Uživatelský manuál. Aplikace GraphViewer. Vytvořil: Viktor Dlouhý Uživatelský manuál Aplikace GraphViewer Vytvořil: Viktor Dlouhý Obsah 1. Obecně... 3 2. Co aplikace umí... 3 3. Struktura aplikace... 4 4. Mobilní verze aplikace... 5 5. Vytvoření projektu... 6 6. Části

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl.

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 obchod@btl.cz www.btl.cz Všechna práva vyhrazena. 2007 BTL zdravotnická technika,

Více

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE SÉRIE Z DIODOVÉ HODINY Nabídka platná od 01.01.2012 A8LED je oficiální distributor panelů technologie LED (používané LED diody se super-jasnou svítivosti, s velkým úhlem svíceni). Zařízení ze série Z nabízíme

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Grafický displej pro univerzální modul do kabiny (MKU) Uživatelská příručka Vydání 1.0 Počet stran: 12 1 Obsah: 1 Úvod... 3 2 Obchodní informace... 4 2.1 Záruka... 4 2.2 Opravy... 4 2.3 Informace o výrobci...

Více

2D snímkování. Čeština

2D snímkování. Čeština 2D snímkování Čeština Vítejte Úvod prezidenta společnosti Špičkové 2D rentgenové přístroje...4 Nové standardy v extraorálním snímkování...6 Planmeca ProMax 2D...8 Dokonalé panoramatické snímky pokaždé...

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty Ing. Jakab Barnabáš

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty Ing. Jakab Barnabáš Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty

Více