argus pingulux a Manuál

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "argus pingulux a Manuál"

Transkript

1 argus pingulux a Manuál

2 Manual Edision Argus To pingulux plus " Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe obrázky / popisy v detailu (v závislosti na softwaru Znění) můţe být reprezentována jinak. Hlavní menu kanál Instalace systém CA Argus online Seznam souborů Zapojte Síť online portál

3 Menu ladění, organizování sluţeb Upravit Oblíbené Uspořádání časovače, organizování sluţeb V tomto menu můţete vytvořit svůj seznam kanálů (y) pro televizní nebo rozhlasové stanice. Poznámky: Ujistěte se, ţe reţim, ve kterém je přijímač. Chtěli byste rádiového Upravit List sluţby, musí přijímač se nachází v reţimu rádia. Tlačítko TV / Radio Můţete přepínat mezi TV a rádia. Základy: V levém sloupci menu, můţete najít seznam stanic současně Zvolená stanice Seznam v levém sloupci, symboly pro 'Move je,' blok ',' Smazat ' "Přejmenovat" a "Skip".

4 Funkce a nastavení v menu: S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Můţete přepínat mezi sloupce v nabídce Okno tam a zpět změnit, s Nahoru / dolů přesuňte kurzor v příslušném sloupci nahoru nebo dolů. Jeden nebo více kanálů, můţete stisknout tlačítko v levém sloupci OK Označit. S červené tlačítko Můţete zobrazit seznam Všechny seznamy kanálů / kanál skupiny a vyberte si podle toho., Ve kterém seznamu hrajete v titulku okna zobrazit. S zelené tlačítko jsou další moţné varianty. Máte následující Volby: Všechny označené: Všechny stanice jsou označeny. Zrušit označení: Všechny kanály jsou vypnutá. Jiné označení: Tam jsou označeny všechny kanály, které dříve nebyly označeny. označena TP: To je místo, kde se všechny sluţby transpondéru být označeny. Poskytovatel: Zde mohou všechny kanály dodavatel vybrán. S Stiskněte tlačítko 'Vyhledat' Můţete rychle vyhledat kanály (název). Po stisknutí tohoto tlačítka Hledání okno. Vstup do vyhledávacího pole pomocí písmen a čísel pole, který se Klávesy se šipkami a stisknutím OK Kontrolní Není-li v současném seznamu Kanály jsou nalezeny odpovídající počátečních příznaků, ty na levé straně zobrazit. S EXIT opustit vyhledávací okno.

5 Program kanálu Přesunout kanál: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, které chcete přesunout. Druhý Nyní přejděte na šipku na pravé straně menu a navigace Kurzor pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů ikonu na 'Přesunout'. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK Nyní pouţijte Klávesy se šipkami nahoru / dolů zvoleného kanálu v seznamu na. Krok Můţete také přejít na stránku tlačítek. Stisknutím OK opustil stanici na novém místě a způsobu "Move" je vlevo. Tip: Můţete přesunout více stanic současně první místo v seznamu stanic (Levé menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak bylo vysvětleno výše Postupujte podle kroků 2-5 vedení.

6 Blokování kanálů Chcete-li blokovat kanálu: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, který si můţete zamknout chcete. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů ikonu na bloku, ". Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. V seznamu kanálů se objeví za kanál je nyní Registrujte se pro "Locked". Tip: Můţete zamknout více kanálů současně první v seznamu kanálů (vlevo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak vysvětlil výše uvedené kroky 2-3 provést. Při výběru zablokovaného kanálu, budete vyzváni k zadání kódu. V opačném případě bude vysílač se nezobrazí.

7 Vysílač odemknout Pro odemknutí kanálu: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na stanici, který se zavřel je. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor na ikonu pro 'bloku ". Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Zadejte kód, který jste zadali, a vysílač je odemčena. V seznamu kanálů, je odstraněn "Gesperrt" ikona. Tip: Můţete odemknout více kanálů současně první v seznamu kanálů (vlevo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak vysvětlil výše uvedené kroky 2-3 provést.

8 Odstranit stanici Chcete-li odstranit stanice: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, které můţete mazat chcete. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor na ikonu "Odstranit". Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je (po řádku) odstraní ze seznamu. Tip: Můţete smazat více kanálů současně první v seznamu kanálů (vlevo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak vysvětlil výše uvedené kroky 2-3 provést.

9 Přejmenování stanice Chcete-li přejmenovat kanál na: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, které chcete přejmenovat. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor na ikonu na moţnost Přejmenovat. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Okno s vstupního pole. S Klávesy se šipkami a OK vybrat Známky a dopisy. Můţete odstranit poslední znak (váš vstup), a ve schránce kurzor na znak "<-" tah (vpravo dole). Prostor Dodávají, pomocí šipek na druhém aţ poslední pole v poslední řadě navigovat a stiskněte tlačítko OK. Zadání potvrďte stisknutím červeného Button. Nový název je přidán do seznamu kanálů. Můţete Okno pro zadání kdykoli s EXIT opustit, a tak operaci zrušit.

10 Přeskakování kanálů Nemáte-li odstranit seznam kanálů, ale nejsou zobrazena, je moţné Stanice při procházení seznamu jednoduše přeskočit. Chcete-li označit odesílatele přeskočit: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu programů na kanále, který pro vás Přeskočit známky (tedy mapu) chtějí. Druhý Jít na pravé menu a přejít kurzorem na ikonu "Přeskočit". Třetí Stiskněte tlačítko OK. V seznamu programů se objeví za kanál je nyní Registrujte se pro 'kontejneru' na tj. Při procházení seznamu, zatímco TV nebo rádio reţim Vysílač je přeskočen. Ukončíte menu "Úpravy televizních kanálů stiskem EXIT. Změnili jste dělal, zobrazí se dialogové okno, kde budete vyzváni ke změně tohoto. Potvrzují Výběrem 'Ano' se změny v nastavení. Poznámka: Pokud nezvolíte 'Ano' stanice budou odstraněny, přesunuty a / nebo uzamčen. Zvolíte-li "ne" Ţádné změny se uloţí.

11 Upravit Oblíbené V tomto menu můţete nastavit své oblíbené seznamy kanálů pro televizní a rozhlasové programy. V Oblíbené seznamy, můţete uspořádat své oblíbené místo nebo oblíbenou rozhlasovou stanici a vysílač proto uţitečné rozšíření Dar. Základy: Tato nabídka je rozdělena do tří sloupců. Na levé straně najdete seznam dostupné kanály, v závislosti na indexu, který jste si zvolili. Na pravé straně Aktuálně vybraný seznam oblíbených. Ve středu najdete ikony pro 'Přidat', 'Odstranit' "Přesunout" a "Přejmenovat". Funkce a nastavení v menu: S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Můţete přepínat mezi sloupy tam a zpět mezi nimi, s Nahoru / dolů přesuňte kurzor do příslušného seznamu nahoru nebo dolů. Jeden nebo více kanálů, můţete stisknout OK Označit. Jste-li v levém sloupci, můţete se obrátit červené tlačítko Přehled všech Seznamy (s výjimkou seznamu oblíbených kanálů) lze zobrazit a pomocí šipek a tlačítka OK a Vyberte si jinou skupinu / seznam., Jehoţ seznam je uveden, můţete vidět v záhlaví levém sloupci. S zelené tlačítko jsou další moţné varianty kanálu výpisy. Mají tyto moţnosti: Všechny označené: Všechny stanice jsou označeny. Zrušit označení: Všechny kanály jsou vypnutá. Jiné označení: Tam jsou označeny všechny kanály, které dříve nebyly označeny. označena TP: To je místo, kde se všechny sluţby transpondéru být označeny. Poskytovatel: Zde mohou všechny kanály dodavatel vybrán.

12 Jste-li v levém sloupci, můţete pouţít Stiskněte tlačítko 'Vyhledat' brzy po Název stanice vyhledávání. Po stisknutí tohoto tlačítka, vyhledávací okno. Vstup Vyhledávací pole je písmeno a číslo pole, které se Klávesy se šipkami a tlaky OK. Jízdy Pokud kanály v seznamu našel s odpovídajícími počátečními příznaky, Budou zobrazeny na levé straně. S EXIT nechte Hledat okno. S '' tlačítko FAV můţete změnit Oblíbené seznam prohlíţet nebo upravovat. Stiskněte "FAV" tlačítko Chcete-li zobrazit přehled oblíbených seznamů. Vybrat s Nahoru / dolů a OK Oblíbené seznam, který můţete upravit chcete. Seznam se zobrazí na pravé straně menu. Stanice do seznamu oblíbených Chcete-li přidat odesílatele do seznamu oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů v levém menu v okně Vysílač, který chcete přidat. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Přidat". Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je umístěn na konci seznamu oblíbených poloţek. Na na levé straně menu kanálu je označen symbolem. Tip: Můţete přidat více kanálů současně do seznamu oblíbených kliknutím na první Seznam kanálů (levé menu strana) s OK odpovídající vysílač a pak vyberte horní vysvětlil provést kroky 2-3.

13 Kanály ze seznamu oblíbených odebrat Pro odstranění kanálu ze seznamu oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu oblíbených poloţek v pravém podokně, klepněte v nabídce Vysílač, který chcete odstranit. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Odebrat". Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je odstraněn ze seznamu oblíbených poloţek. Na levé straně menu vysílače je jiţ označena symbolem. Tip: Můţete odstranit více stanic najednou z seznamu oblíbených poloţek, které jako první v Oblíbené seznam (na pravé straně menu) se OK Vyberte příslušný kanál a proveďte kroky 2-3, jak výše uvedené.

14 Program kanálu do seznamu oblíbených poloţek Chcete-li přesunout kanál z oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu oblíbených poloţek v pravém podokně, klepněte v nabídce Vysílač, který chcete přesunout. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Přesun". Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK Nyní pouţijte Nahoru / dolů přesunout vybraný kanál. Vysílač se pohybuje v seznamu nahoru nebo dolů. Stisknutím OK opustil stanici na novém místě a způsobu "Move" je vlevo. Tip: Můţete přesunout více stanic současně první místo v seznamu stanic (Levé menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak bylo vysvětleno výše Postupujte podle kroků 2-5 vedení.

15 Chcete-li přejmenovat oblíbených seznam: První Stiskněte "FAV" klíč a vyberte ze seznamu oblíbených poloţek, které můţete přejmenovat chcete. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Přejmenovat". Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Okno s vstupního pole. S Klávesy se šipkami a OK vybrat Známky a dopisy. Můţete odstranit poslední znak (váš vstup), a do schránky, přejděte kurzor na poslední znak v poštovní schránky. Chcete-li přidat mezery na druhém aţ poslední znak v poštovní schránky. Potvrďte Vstup stiskem červeného tlačítka. Můţete zadat okno kdykoli EXIT opustit, a tak operaci zrušit. Ukončíte menu "Úpravy oblíbené" stisknutím EXIT. Změnili jste dělal, zobrazí se dialogové okno, kde budete vyzváni ke změně tohoto. Potvrzují Výběrem 'Ano' se změny v nastavení. Poznámka: Pokud zvolíte "Ano" být odstraněny ze seznamů oblíbených kanálů, se stěhoval a / nebo přidat nebo změnit názvy seznamů oblíbených. Zvolíte-li 'Ne' Nebyly provedeny ţádné změny.

16 Uspořádání časovače Můţete si naplánovat více doprovodný program. Pro záznam připojený detekován přijímačem a USB paměťové zařízení s dostatečným poţadavkem úloţného prostoru. Tabulka těchto událostí (pokud existuje) se datum, čas začátku a konce jasně viditelný. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů přejděte řádek po řádku, tlačítkem OK Můţete si vybrat řádky nebo události. Stiskněte červené tlačítko odstranit (označené) události, s zelené tlačítko ke změně poloţky, a ţlutý klíč k otevření menu pro Vytvoření nové události na.

17 Časovač Nastavení menu Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Kurzorové klávesy [nahoru / dolů] přejděte a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Číslo: Nádraţí: Označuje počet čas / časově řízené události. Zde si můţete vybrat kanál. Název akce: Vloţte zde Název akce souboru. Chcete-li změnit tak, stiskněte červené Button. Datum zahájení: Čas zahájení: Datum ukončení: Konec: Opakuji: Reţim: Vloţte zde datum zahájení akce souboru. Definujte čas začátku události souboru. Zde můţete zadat koncové datum plánované události. Určete čas konce události souboru. Můţete určit, jak často se akce opakovat. Můţete si zvolit i záznam na připojené USB zařízení nebo kanál má být změna provedena. Jak jiţ bylo řečeno, můţete změnit název akce. Po stisknutí červeného Tlačítko, okno s vstupního pole. S modrým tlačítkem lze odstranit celý obsah Pole. Pomocí zeleného tlačítka pro navigaci na předchozí znak ve vstupním poli, s ţluté tlačítko na další znak. Pomocí šipek a tlačítka OK a vyberte znaky Dopis. Můţete změnit bílé tlačítko, vstupní metodu. Stiskněte červené tlačítko Zadání potvrďte. Můţete si nechat vstupní okno kdykoliv stisknutím EXIT a zrušit operaci. Opustíte nabídku "Organizovat časovače stisknutím EXIT.

18 Instalační menu Satelitní instalace Vezměte prosím na vědomí před konfiguračního menu, tyto informace: Pro HDTV televize se satelitním příjmem, je třeba satelitní anténa s minimální velikosti 80 cm. Systém by měl být kalibrován s profesionální digitální Fernsehpegelmeßgerät. V závislosti na tom, co budete mít moţnost, zobrazí se v dolní části této úrovně intenzity a která má na kvalitu signálu. Toto menu zobrazuje spoustu informací. Na levé straně najdete seznam satelitů na Správné informace k aktuálně vybraného satelitu. Níţe je intenzita a Kvalita signálu zobrazuje. Chcete-li nastavit přijímací stanice na satelitu: První Vyberte ze seznamu satelitů. Podmínkou je, ţe satelitní systém Tyto satelity, jejichţ odborná / byl kalibrován. Druhý Stiskněte červené tlačítko, otevřete menu vyhledávání. Třetí Pomocí kláves se šipkami vlevo / vpravo můţete zvolit jeden z těchto vyhledávacích kritérií: ALL FTA, ALL_TV, FTA_TV, All Rádio, FTA_Radio Pokud bodová hodnota síť "NIT ON 'reţimu a NIT (Network Information Tabulka) je k dispozici mají být zahrnuty, se příslušné informace v hledání. Stiskněte tlačítko OK pro spuštění vyhledávání. EXIT slouţí k Hledat proces kdykoliv. Hledání proces můţe trvat několik minut a je zobrazen v průběhu. Televizní programy lze nalézt na levé straně, rozhlasových programů uvedených na pravé straně. Jakmile vyhledávání dokončeno, potvrzení se zobrazí nabídka. Chcete-li ušetřit našel vyberte 'Ano'.

19 S modrým klíčem k otevření velmi uţitečné funkce pro snadnou instalaci vašeho systému na, bez zvláštních znalostí o připojených komponent a signálů jsou povinné. Po stisknutí tohoto tlačítka se připojená zařízení DiSEqC automaticky rozpoznán a správně nakonfigurován, včetně LNB. Stav připojení je a zobrazí se stisknutím tlačítka OK na potřeby na satelitu Nabízené vysílání hledal. S ţlutého tlačítka se otevře speciální menu pro nastavení transpondéru, ve kterém vyhledávání (s červeným tlačítkem) na začátku, transpondéry (zeleným tlačítkem) přidat změnit (ţluté tlačítko) a delete (s modrým tlačítkem) můţe. Pomocí tlačítka INFO se zobrazí informace o transpondéru. Ukončíte menu 'satelitní instalaci' tím, stisknutím EXIT.

20 Systém menu Výchozí PVR / HDD nastavení nastavení sítě upgrade Výchozí Následující sub-menu moţnosti jsou zde (na pravé straně menu) je k dispozici: Jazyková nastavení Nastavení času Ochrana dětí a mladistvých A / V výstup Tovární nastavení Různá nastavení Informace o systému

21 Jazyk Nastavení Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Jazyk nabídky: Jazyk zvuku: Audio Priorita: EDIVISION jazyk: Teletext Jazyk: Jazyk titulků: Zobrazení titulků: Jazyk: Zde můţete určit jazyk, ve kterém se zobrazují texty v menu. Nastavit jazyk zvuku. Zde můţete určit, které audio mode pro stávající by měly být přednostně pouţity. (Voice / Dolby) Nastavení jazyka určit, jak elektronické Programový průvodce je zobrazen. (Jazyk potřeby Program poskytovatelé jsou podporovány). Vloţte zde jazyk, ve kterém teletextu / Teletext informace mají být zobrazeny. (Jazyk potřeby vysílání jsou podporovány.) Vloţte zde jazyk pro zobrazení titulků informace, v jakém by měla být. (Jazyk musí být podporována ze strany poskytovatele programu být.) Zde můţete určit, jak (pokud vůbec) se zobrazí titulky měl. (Automatický, Ruční) Některé online menu (např. ruční), můţete dát sem Nastavení jazyka stanovena. Opustíte menu nastavení jazyka 'tím, stisknutím tlačítka EXIT.

22 Čas Nastavení Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Aktualizováno: dd.mm.rr: Čas: GMT změnit: Letní čas: Probuzení: Kanál, pokud Zapnutí: Wake-up čas: Časovač: Vyberte si automaticky "ON" a přijímač přijímá aktuální Čas (prostřednictvím satelitního signálu). Pokud ji změnit na "OFF" Můţete zadat následující body v datum a čas sám. Tento bod můţe být dosaţeno pouze "aktualizace čas 'v okamţiku, kdy Volbu 'Off' byl nastaven. Pomocí kláves se šipkami přejděte doleva / doprava ke dni, který chcete nastavit nebo zadejte datum Pomocí numerické klávesnice. Tento bod můţe být dosaţeno pouze "aktualizace čas 'v okamţiku, kdy Volbu 'Off' byl nastaven. Přejděte pomocí šipek vlevo / vpravo v době, kterou chcete upravit, nebo zadejte čas číselné klávesy. Definovat jiný časový posun určenou vaší lokalitě. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava na odpovídající hodnotu vybrat. Atény / Bukurešť / Istanbul je GMT +02:00. Pro Německo / Rakousko / Švýcarsko je GMT +01:00. Zde si můţete zvolit, zda letní čas by měly být povaţovány (ON / OFF). Zde můţete povolit nebo zakázat moţné alarm /. Tato poloţka je k dispozici pouze po přechodu na 'probuzení' hodnotu Mít 'na' souboru. Zde je moţné určit, s nimiţ vysílač Chcete-li být probuzen. Tato poloţka je pouze dosaţeno, kdyţ bod To probudit "moţnost Byla nastavena na "ON". Zadejte datum pomocí číselných tlačítek. Zde můţete nastavit časovač pro automatické vypnutí Zapnout / vypnout.

23 Sleep čas: Tento bod můţe být dosaţeno pouze v případě poloţky "časovač 'volba Byla nastavena na "ON". Zadejte datum pomocí číselných tlačítek. Na Tentokrát vypnout přijímač. Ukončíte menu 'časové preference států stisknutím tlačítka EXIT. Ochrana dětí a mladistvých Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Ochrana mládeţe: Nezletilí věk: Doba řízení: Od - do: Změnit heslo: Potvrdit heslo: Zde můţete zapnout nebo vypnout ochranu dětí a mládeţe, resp. Určit, kdo smí vidět prostřednictvím tohoto přijímače. - Vše: Přístup pro kaţdého - Vše zablokováno: přístup pouze s PIN kódem : Nelze získat přístup klasifikovány podle věkových programů. Řízení času, můţete zapnout nebo vypnout (ON / OFF). Tento bod můţe být dosaţeno pouze v případě poloţky "časovač" ON " byl nastaven. Uveďte, v jakém období přijímače bez Zadejte kód PIN udělit přístup. Pomocí příkazu Číslo klíče. Vloţit sem nové číslo kombinace jako nové heslo. Pomocí numerické klávesnice je maximálně čtyř-místné číslo je to moţné. Zopakujte nové heslo. Tento bod je dosaţeno pouze pokud jste změnit heslo "ve vstupním bodem učinili.

24 A / V výstup Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Poměr obrazu: Konverze: TV standard: SPDIF: Specifikujte, která se zobrazí s poměrem stran obrazu by měla být. (4:3, 16:9, CAR) Obraz je moţné nastavit automaticky. V jakém formátu si dát k tomuto rozhodnutí. Vyberte si mezi moţnostmi 480, 576, 720, 1080i, 1080p nebo Z vozu. Zde můţete vytvořit nastavení pro výstup S / PDIF dělat. Ukončíte menu 'A / V výstupu "stisknutím tlačítka EXIT.

25 Vðchozí Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Load default Tovární nastavení a Smazat seznam kanálů (Nastavení) Uloţit jako výchozí Vymazání všech vysílačů Díky této nabídce můţete dát přijímač na původní nastavení jako výchozí nastavení definována software záda. Po zvolení této poloţky menu, to vše Settings (nastavení jazyka, TV se satelitním seznam kanálů atd.) se zrušují. Po restartu, budete vyzváni k veškeré nastavení znovu. Prostřednictvím tohoto menu můţete zobrazit aktuální Softwarové nastavení na tovární nastavení přijímače. Značka O tomto místě můţete smazat všechny kanály. Ukončíte menu 'default' stisknutím tlačítka EXIT.

26 Různá nastavení, Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Banner Čas zobrazení: OSD Průhlednost: Pohotovostní reţim: Dálkové ovládání: Definujte zobrazení trvání informačního okna (např. Informační panel) pevně. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava Hodnota (od 1 do 20 sekund), změnit nebo upravit. Můţete nastavit průhlednost (transparentnost) nabídky OSD. Soubor Zde definovat, jak přijímač začne z pohotovostního reţimu měl. Při nastavení na "normální", přijímač začne od Pohotovostní reţim, např. se úvodní obrázek. Při nastavení na "rychlé" Spuštění trvá několik sekund. Máte více zařízení od 'Argus rodiny "série, můţete sada dvou kanálů je reagovat načeţ přijímače. Vezměte prosím na vědomí: Vzali polohou "RC1 'nebo' 'na osmé RC2 Jasně, ţe i pomocí dálkového ovládání, příslušný kanál je nastaven. Nastavení na dálkovém ovládání k převzetí "RC1/RC2" tlačítko dříve. Chcete-li zjistit, který kanál je nastaven na dálkovém ovládání je: Stiskněte tlačítko dálkového ovládání Tlačítko POWER. Je za tím Tlačítko POWER červená LED se nachází, takţe máte kanál 1 (RC1) je nastaven. Pokud svítí zeleně, máte kanál 2 (RC2) byl vybrán. Stisknutím "RC1/RC2" tlačítko na Dálkové ovládání ke změně kanálů. HBBTV Chtěli byste HbbTV (hybridní vysílání broadband TV) pouţití, můţe Aby to bylo moţné zde (). Vezměte prosím na vědomí, ţe pouţíváte pro HbbTV potřebují stabilní a rychlé připojení k internetu. Poskytuje Vysílač je HbbTV nabízí to udělat na televizní obrazovce zobrazit. Začnou tyto sluţby, které se po stisknutí červené tlačítko na dálkovém ovladači.

27 Informace o systému Zde si můţete prohlédnout informace o zařízení. Tyto informace se mohou stát důleţité, pokud chcete kontaktovat svého prodejce. Můţete také najít Verze přijímače softwaru. Poznámka: Údaje jsou uvedeny v údajích obrazových vzorků a neodpovídají do přístroje. Ukončíte menu "Systémové informace 'stisknutím tlačítka EXIT. PVR / Nastavení HDD Poznámka: Tato poloţka je pouze dosaţeno, pokud je vhodný datový USB storage je připojen a uznané přijímače. Jinak isind tuto nabídku, stejně jako Pod poloţky nabídky není moţné dosáhnout. Následující sub-menu moţnosti jsou zde (na pravé straně menu) je k dispozici: Formátování HDD USB Speed Test Záznam Nastavení TimeShift nastavení Youtube záznam nastavení (nastavení)

28 HDD formátování V tomto menu můţete naformátovat paměťovou USB diskový oddíl a / nebo. Poznámka: Formátování odstraní veškerá data uloţená na USB paměti.

29 Za prvé, stávající datové paměťové moduly se zobrazí. Stiskem červeného tlačítka spustíte proces formátování. Nejprve vyberte formát (FAT32/EXT2) od. Potvrďte následující okno s "Ano" a formátování začne okamţitě. Pomocí zeleného tlačítka zaloţit Partition Manager. V menu Partition manaţer informace o případném přidělení paměti se zobrazí. O zelené tlačítko pro přidání nového oddílu, ţluté tlačítko smazat Oddíl, který je aktuálně vybrán. Pomocí modrého tlačítka pro formátování oddílu, stisknout červené tlačítko nebo přiřadit změny. Tlačítkem OK vyberte diskový oddíl, pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů na navigaci a tlačítka EXIT opustíte nabídku.

30 USB Speed Test V tomto menu volby můţete měnit rychlost připojených USB zařízení. Určení V důsledku toho okna je moţné rychlost zápisu / čtení rychlost zobrazena a zda skladování vysokém rozlišení nebo standardní televizní vysílání a Pouţití posunu u.u. současně s tím je to moţné. Test je při volání menu jiţ běţí, stisknutím červeného tlačítka si můţete vybrat opakovat to kdykoli. Ukončíte menu 'USB test rychlosti' tím, stisknutím tlačítka EXIT.

31 Záznam Nastavení Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Nahrávání cesty: Stiskněte tlačítko OK na jiné místo pro natáčení upravit. V u.u. Zobrazí stromovou strukturu sloţek, přejděte na Šipka nahoru / dolů a tlačítka OK tlačítko pro otevření sloţky. S červená Stisknutím tlačítka pro potvrzení sloţku s ţlutého tlačítka můţete vyhledat Vyberte vstupu "Nová sloţka" vytvořit novou sloţku. Zdá se, Okno se vstupní pole a těchto prvků: S modré tlačítko Chcete-li odstranit celý obsah vstupního pole. Se zeleným tlačítkem přejít na předchozí znak do vstupního pole, na ţluté tlačítko další znak. Pomocí šipek a tlačítka OK a vyberte znaky Dopis. Můţete změnit bílé tlačítko, vstupní metodu. Stiskněte červené tlačítko pro potvrzení. Můţete Vstupní okno kdykoli stisknutím tlačítka EXIT a nechat tak proces. Zrušit Doba trvání: Pokročilý Doba záznamu: Kdyţ k tomu obecně určit, jak dlouho výstřel. Aţ 12 Hodin, můţete pomocí šipek [doleva / doprava] set. Poznámka: Poznámka: velikost paměti připojeného USB zařízení. Zde si můţete pro časově zaloţené záznam pre-a post minut. Soubor To dává smysl, protoţe vysílací konec poskytovatele není vţdy minut a vede např. naplánované programy pro nahrávání trochu brzy mohou být přenášeny.

32 TimeShift, Nastavení Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Zapnutí: Timeshift cesta: Zapnout / vypnout tuto funkci, časový posun (time-zpoţděním Televize). Dejte sem cestu / adresář pro dočasné skladování časově posunuty televizi. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů a Tlačítka OK přejděte do sloţky struktury moci. Stiskněte červené tlačítko potvrdit sloţku s ţlutého tlačítka si můţete zvolit podle Vstupu "Nová sloţka" vytvořit sloţku. Zobrazí se okno s Pole a následující funkce: odstranění modrého tlačítka Celý obsah vstupního pole. Pomocí zeleného tlačítka pro navigaci v Vstupní pole na předchozí znak, ţluté tlačítko na další znak. Pomocí šipek a tlačítka OK zvolte písmen a znaků. Stiskněte červené tlačítko pro potvrzení. Nechte Window stiskem EXIT. Čas: Nastavte čas pro časově posunuté televize. Pouţití Klávesy se šipkami doleva / doprava vyberte 10, 30 nebo 60 minut.

33 Záznam Youtube nastavení (nastavení) Argus pingulux je přes hlavní menu poloţku "online sítě" v poloze na Youtube videa A nahrávání na připojeném zařízení USB. Přidat k této nabídce Umístění (záznam cesta). Pomocí kláves se šipkami pohybovat nahoru / dolů a stiskněte tlačítko OK pro vstup do struktury sloţek. S červené tlačítko pro potvrzení sloţku s ţlutého tlačítka si můţete vybrat podle Vstupu "Nová sloţka" vytvořit sloţku. Okno se vstupní pole a těmito vlastnostmi: S modré tlačítko odstranit celý obsah vstupního pole. S zelené tlačítko pro navigaci na předchozí znak do vstupního pole, na ţluté tlačítko další znak. Pomocí šipek a tlačítka OK zvolte písmen a znaků. Stiskněte červené tlačítko pro potvrzení. Nechte příslušné okno stiskem EXIT. nastavení sítě Následující sub-menu moţnosti jsou zde (na pravé straně menu) je k dispozici: IP FTP hesla sítě Pevný disk IP Můţete říci, argus pingulux kabelové nebo bezdrátové. přes WiFi tyče v síti nebo na internetovou linku. Tato nabídka umoţňuje zadat nastavení. Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Poznámky: Jde o IP adresu, masku sítě a gateway jsou pouze dosáhnout, pokud Point 'DHCP', hodnota "OFF" byl nastaven.

34 Funkce a nastavení v menu: Typ sítě DHCP: IP adresa: Maska sítě: Brána: DNS server: Mac Adresa: Uţ jste připojili Argus pingulux kabelem RJ45 do sítě, vyberte zde nastavení magazínu Wired. Chtěli byste pingulux od Argus Integrace bezdrátových tyč (bezdrátový) ve vaší síti, nastavte tento "bezdrátový". Pokud pouţíváte DHCP server na TCP / IP síti, která můţe Zde nastavte hodnotu "ON" pro automatické získání IP adresy. Zadejte nepouţitou IP adresu ze sítě. Zadejte příslušnou masku podsítě pro síť (maska podsítě) se. Zadejte IP adresu z brány do internetu. Můţete zadat IP adresu upřednostňovaný server DNS. Tento bod je uveden na straně hardwaru a zobrazuje ID Síťové rozhraní. Poznámka: Slouţí k zadávání čísel, číselných tlačítek na dálkovém ovládání. FTP hesla Je vaše argus pingulux úspěšně integrovány do sítě, můţete to přes FTP (File Transfer Protocol) přístup. Pomocí této poloţky menu v IP konfigurační sadě nebo přiřazena IP adresa, normálně jako 'root' uţivatelské jméno a heslo 'root'. V menu 'FTP Heslo' můţete pouţít jiné heslo pro FTP přístup k těmto Přijímač nastavit. Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami nahoru / dolů k navigaci a tlačítka EXIT Opuštění menu.

35 Funkce a nastavení v menu: Jméno: Staré heslo: Změnit heslo: Potvrzení hesla Tato poloţka není moţné změnit. Zadejte staré heslo. Zadejte nové heslo. Pouţití zobrazení Letter Box, kláves se šipkami pohybovat a tlačítko OK pro výběr znaků zadat nové heslo. Pro potvrzení své nově zvolené heslo znovu. Stiskněte červené tlačítko pro uloţení změn. sítě Pevný disk Máte argus pingulux úspěšně integrovat do vaší sítě, můţete kliknout na síti sdílené prostředky (sloţky, soubory, síťové disky) přístup. Povinné Nastavení provedete v této nabídce. Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Sítě Pevný disk Jméno: Typ sluţby: Podíl sloţky: Server IP: Jméno: Heslo: Stav: Vloţte zde písmeno pro síťový disk zdrojů. Vyberte si pro komunikaci se sítí sdílené prostředky nezbytné protokol. CIFS (Common Internet File System) / NFS (Network File System) (protokoly Přístup k souborům přes síť). Zadejte síťové sdílené sloţky (název Zdroj). Zadejte adresu IP sítě TCP / IP) stávající zdroj (síťová pevný disk, počítač, atd.),. Zdroj byla uvolněna pouze pro určité uţivatele, zadejte Zde vhodné uţivatelské jméno pro ni na. Pokud Zdrojů byly vydány pro všechny nebo potřebujete Zde i.d.r. není uvedeno jinak. Jsou potřebné pro zdrojů hesla, zde je vstup nutné. Aktivaci připojení volbou "Aktivní". Pokud Hodnoty uvedené ţádné spojení lze zjistit, na "neaktivní" je připojen. Poznámka: V úspěšně spjaté skupině zdrojů, hlavní menu "Seznam souborů" a pak zobrazí na televizoru zde a budete řídit dopis přístupné. upgrade Poznámka: Tato poloţka je pouze dosaţeno, pokud je vhodný datový USB storage je připojen a uznané přijímače. V opačném případě tato nabídka není přístupný.

36 Následující sub-menu moţnosti jsou zde (na pravé straně menu) je k dispozici: Upgrade USB záloţní systém na HDD Vezměte prosím na vědomí: Při této příleţitosti musíme poznamenat, ţe záruční opravy pouze bude přijat, pokud původní software pouţívaný Edision této stránky je. Upgrade USB Tlačítkem OK nebo kláves se šipkami doleva / doprava vyberte nastavení, které Šipka nahoru / dolů slouţí k pohybu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Funkce a nastavení v menu: Aktualizujte Typ: Zde můţete určit, které části přijímače s jinou verzí by měla být poskytnuta (seznam stanic, software a seznamu kanálů, nebo pouze Software). Sloţka: Prosím, vyberte umístění (cestu) na USB paměti kde (Version.xml) soubor (y) je uloţen na aktualizaci. Pouţití Navigace struktura sloţek zobrazen kláves se šipkami nahoru / dolů a Výběr sloţku, stiskněte tlačítko OK. Stiskem červeného tlačítka převzít. Stiskněte červené tlačítko pro spuštění procesu upgradu. Tento proces můţe trvat nějakou dobu. Převzetí NENÍ vypnutí přijímače - přijímač bude start (v případě potřeby) nový samo o sobě.

37 záloţní systém na HDD Funkce a nastavení v menu: Typ: Cesta: Jméno: Zde můţete zadat z které části přijímače software pro zálohování (backup) Měla by být přijata (seznam stanic, software a seznam kanálů nebo jen software). Vyberte umístění (cesta) na připojené USB paměťové zařízení, kde Záloţní soubor bude uloţen. Slouţí k procházení zobrazí Struktura sloţek, kláves se šipkami nahoru / dolů vyberte sloţku, stiskněte tlačítko OK. Zde můţete zadat název souboru zálohy. Stiskem červeného tlačítka spustíte proces zálohování.

38 Menu CA K dispozici máte smart karet (karet) se systémem Conax. Pokud Pomocí mapy různými poskytovateli zaplatit programy zde můţete pouţít více programů zjistit, které jsou šifrována pomocí tohoto systému. V tomto menu najdete informace o čipové kartě, který jste vloţili do slotu mají. Tyto informace se mohou lišit v závislosti na poskytovateli karty. Nebuďte Karta, poloţky menu u.u. k dispozici. Ukončíte menu 'CA' stisknutím tlačítka EXIT.

39 Menu Argus online Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe pro funkce v Argus z přijímače na on-line nabídce Musí být připojen k internetu. Následující sub-menu moţnosti jsou k dispozici zde: Zpráva Aktualizace softwaru Předpověď počasí Manuál Konfigurace Zpráva Zde zprávy. Nepřečtené zprávy budou uzavřeny Obálka ikona, přečtěte si otevřený dopis s symbolu. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů k navigaci po řádcích, stiskněte tlačítko OK pro výběr nebo prohlíţení zprávu a tlačítka EXIT opustíte nabídku. Stiskněte červené tlačítko, můţete třídit zprávy o stavu, odesílatele, předmětu nebo času. S zelené tlačítko, aby odstranit zprávu, odstranit ţlutý klíč ke všem zprávám. Ukončení "zprávu" stisknutím tlačítka EXIT.

40 aktualizace softwaru Zde si můţete zjistit, které verzi softwaru a jaké nastavení soubor (y) (Seznam kanálů) Argus on-line servery jsou k dispozici. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava můţete přepínat mezi Změna software a seznamu kanálů. Chtěli byste nainstalovat novou verzi softwaru nebo nastavení na vašem přijímači, zvolte odpovídající záznam pomocí šipek nahoru / dolů a stiskněte červené tlačítko (upgrade). Stáhněte si příslušnou soubor (y) a začíná, v závislosti na přenosové rychlosti nějakou dobu trvat. Poznámka: Údaje jsou uvedeny v údajích obrazových vzorků a neodpovídají do přístroje. Vezměte prosím na vědomí: Při této příleţitosti musíme poznamenat, ţe záruční opravy pouze bude přijat, pokud původní Edision software se pouţívá. Ukončíte menu 'update software' tím, stisknutím tlačítka EXIT.

41 Předpověď počasí Prostřednictvím tohoto menu můţete zobrazit údaje o počasí a další několik dní, konkrétní místo na displeji. Stiskněte zelené tlačítko a stiskněte tlačítko pro výběr a Navigace poštovní schránky se šipkami a tlačítko OK určit nové umístění. S červené tlačítko pro potvrzení umístění zadáno.

42 Pokud jste definovali více místa, můţete pouţít klávesy se šipkami nahoru / dolů mezi Údaje o počasí z různých míst změn. Pomocí kláves se šipkami přejděte doleva / doprava a zase zpátky před několika dny. Ukončíte menu 'počasí' tím, stisknutím tlačítka EXIT. Manuál Díky této funkci můţete soustředit na televizní obrazovce v manuálu Přijímač displej. Pomocí kláves se šipkami procházet, zvolit tlačítko OK. V pravém sloupci, pouţijte tlačítko OK pro zobrazení menu pro zobrazení informací o. Mohou Je-li několik stránek s informacemi k dispozici, můţete pouţít šipky pro pohyb mezi procházet tyto stránky, stisknutím tlačítka PLAY spusťte automatický proces a klíč EXIT opustíte tento názor. Ukončíte menu manuálního stiskem tlačítka EXIT.

43 Konfigurace Zde můţete zadat některá nastavení, aby plně vyuţít Argus Online můţe. Zadání vaše jméno, telefon, adresu, a prostřednictvím poštovní schránky v které si navigaci pomocí kláves se šipkami a tlačítkem OK vyberte znaky. Stiskněte červené tlačítko pro uloţení informace zadané, ţlutého tlačítka Chcete-li odstranit tyto údaje. Pomocí zeleného tlačítka se dostanete do dalšího menu. Zde můţete určit, zda si některé sluţby by si návod zobrazit. Ukončíte menu "Konfigurace", stiskněte tlačítko EXIT.

44 V nabídce Soubor seznam Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe tato poloţka menu je k dispozici pouze paměťové zařízení USB je připojen a uznané přijímače. Díky této funkci si můţete prohlédnout befinde končí na paměťové zařízení USB hudby, filmu a zobrazení obrazové soubory a organizovat. Pomocí kláves se šipkami pro navigaci a tlačítko OK pro výběr. Vybrali jste kategorii (skupina), je v aktivním okně, opustil strukturu sloţek a vpravo se zobrazí informace o vesmíru. Stiskem červeného tlačítka pro vyvolání menu, kde můţete určit typ, který Soubory mají být zobrazeny. Stiskněte zelené tlačítko pro vyvolání menu, třídění zobrazení Nastavit soubory. Pomocí ţlutého tlačítka odstranit soubor, s modrým tlačítkem můţete obvykle Soubory (Např. smazat) známka - pokud je to software, soubor. V softwaru Soubory lze spustit stisknutím modrého tlačítka na procesu upgradu. Vezměte prosím na vědomí: Aktualizační proces začne okamţitě! Hudba seznam souborů Nabídka okna Hudební soubory např. se symbolem "MP3" je označeno na obrázku. Máte Hudební soubor nalezen, můţete si přehrávat stiskem tlačítka OK nebo na tlačítko Spustit.

45 Nabídka souborů fotografií seznam oken Obrazové soubory jsou například s symbol 'JPG' označené na obrázku. Máte soubor s obrázkem nalezen, můţete sledovat po stisknutí tlačítka OK nebo na tlačítko Spustit. S modré tlačítko, můţete vybrat více obrazových souborů a poté stiskněte tlačítko Play slideshow Okapat.

46 Menu souborů snímků seznam oken Nahrávání obrázků jsou reprezentovány znakem "REC" označeny. Najdete zde od Tento přijímač Nahrává ve sloţce 'pvr' nebo ve sloţce, kde vás na Poloţky nabídky záznamové Cesta 'menu' Nastavení systému 'na "PVR", set záznamové Nastavení' mají. Našli jste na obrázek, můţete stisknout tlačítko OK nebo Play tlačítko pro přehrávání.

47 Menu seznam souborů okenní fólie Tato nabídka umoţňuje získávat informace z připojeného zařízení USB existující filmové soubory. Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe u.u. Ne všechny filmové soubory, protoţe z různých kodeků apod. lze přehrávat. Přejděte do sloţky struktury s šipkami nahoru / dolů stiskem tlačítka OK nebo Pravou šipkou otevřete sloţku, která je Získáte obsah sloţky, s šipkou Vlevo, dostanete se na (pokud existuje) nadřazené sloţky. Filmové soubory jsou například reprezentován symbolem 'mp4 je,' mpg 'nebo' WMV "poznamenán. Našli jste na filmový soubor, můţete stisknout tlačítko OK nebo na tlačítko Play. Hra Ukončíte menu "File List 'tím, stisknutím tlačítka EXIT.

48 Zapojte menu Tato nabídka zobrazuje seznam nainstalovaných softwarových rozšíření (pluginy). Z Hlavní je pouţití kalkulátorů instalovaných jako plug. Jiní na obrázku zobrazeném Data jsou ukázková data. Za názvy se zobrazí, pokud se spustí plugin (zelená Znaky) nebo pokud není v provozu (červená znaků). Stiskem červeného tlačítka, kdo kabel do nový (restart), stisknutím tlačítka OK, aby plug in a zelené tlačítko můţe Můţete být aplikace (např. kalkulačku) na obrazovce. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů řádek po řádku navigace a tlačítko EXIT Opuštění menu.

49 Menu Online Network Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe pouţití tohoto poloţku menu přijímače k Internetu musí být připojen. Všimněte si také, ţe u některých sluţeb, velmi dobrý Připojení k Internetu je nutné. Díky této funkci můţete dostat na internet, nebo přímo s některými populární Internetové sluţby připojit a pouţívat. Pomocí tlačítek se šipkami v menu nahoru / dolů nebo navigační tlačítko OK pro výběr. You Tube Díky této funkci můţete snadno připojit k platformě internetu videa YouTube. Poznámky: Všimněte si, ţe přenos dat platformy YouTube (video) nějaký čas Mohou (za určitých podmínek, v závislosti na poţadavcích připojení k internetu atd.) dokončit. Kromě toho, nesplňují You Tube video všechny nejvyšší standard pro HDTV v nejvyšší kvalitě. Na pravé straně stávajících nabídek jsou uvedeny You Tube videa. S Šipka nahoru / dolů tlačítka pro procházení tohoto seznamu, tlačítko OK k videu lze přehrávat. Video je nejprve hrál v přehrávači vpravo nahoře. Opakovaně stiskněte OK, video (pokud moţno) se zobrazí v celoobrazovkovém reţimu. Pouţití PAUSE pozastavit video nechat tlačítko PLAY ke spuštění videa na a STOP tlačítko pro zastavení přehrávání videa. Pomocí zeleného tlačítka pro vyvolání menu, kde Vám mimo jiné můţete určit, které konkrétní zemi Stránka by měla být zobrazeny. Pomocí ţlutého tlačítka, můţete určit kategorie, který se zobrazí, ze které videa s modré tlačítko na You Tube ukazuje, videa nejlepších seznamů. Tlačítko EXIT pro opuštění menu You Tube.

50 Shoutcast Rádio na internetu - tato poloţka umoţňuje. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů v seznamu na stanici, kterou chcete slyšet, co vy. Na Výběr, stiskněte tlačítko OK. Stiskněte červené tlačítko můţete určit kategorii, pod kterým bude vysílač uveden. Tlačítka EXIT opustíte Shoutcast menu. Picasa Díky této funkci můţete snadno připojit k internetové platformy Picasa obrázků. Vybrali jste si tuto poloţku menu, po krátké době seznam obrázků. S Klávesy se šipkami pro pohyb v tomto seznamu. Po stisknutí tlačítka OK, můţete získat představu zvětšený pohled. V zoom reţimu, můţete pomocí šipek vlevo / vpravo, Vyberte stisknutím tlačítka EXIT opustíte tento reţim. Kaţdý obrázek byl vloţen uţivatelem na platformě Picasa - se zelené tlačítko můţe Můţete zobrazit všechny fotografie od uţivatele. Pomocí ţlutého tlačítka můţete zobrazit všechny související fotografie do alba. Tlačítko EXIT pro opuštění menu Picasa. RSS Touto poloţkou máte přístup k různým krátkých zpravodajských serverů na internetu. Tlačítko EXIT pro opuštění menu RSS. Opera Opera je k dispozici na mnoha přístrojů a systémů, internetových prohlíţečů. Prohlíţeč je jeho rychlost, malé rozměry, bezpečnost, přizpůsobivost, a podporovat Webové standardy známé. Je vaše argus pingulux připojen k Internetu, můţete snadno surfovat na internetu pomocí tohoto menu. Pro vstupy a pro ovládání můţete pouţívat myš a / nebo klávesnice do USB portu pomocí USB rozbočovač nebo bezdrátový verze Connect (bezdrátová myš / klávesnice bezdrátové). Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe u.u. Ne všechny typy klávesnic / vstupní zařízení jsou podporovány být. Pokud nemáte externí klávesnici / myši na dosah ruky, můţete také pouţít dálkové ovládání na internetu surfování. Tento pomocí šipek a tlačítka OK přejděte na webovou stránku, nebo na vstupních polí v zobrazeném obrazovce klávesnice. F1 na dálkovém ovládání pro přepínání mezi vstupem a dálkovým ovládáním Vstup s připojeným myš / klávesnice přes. S 6 tlačítka na dálkovém ovládání pro zvětšení prohlíţeče obsahu, s klíčovou 7. Dálkové ovládání je stisknuto. EXIT tlačítko na dálkovém ovládání ukončit prohlíţeč Opera.

51 FTP klient Díky této funkci můţete připojit k FTP serveru a pak soubory odtud stáhnout. Pomocí kláves se šipkami v menu a tlačítko OK pro výběr. Pro připojení k FTP serveru: První Změna v FTP menu se šipkou vpravo na panelu nástrojů a přejděte na Šipka dolů na ikonu "Přidat". Druhý Stiskněte tlačítko OK. Třetí V zobrazeném okně, odpovídající FTP data. Stisknutím zelené tlačítko testovat data Přijímat data stiskem červeného tlačítka. Z panelu nástrojů vyberte FTP z "spojení". Stiskněte Tlačítko OK a připojení k serveru FTP se snaţí produkovat. Pokud je připojení úspěšné, na levé straně FTP nabídky Struktura sloţek na FTP serveru obrázku. V tom si pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů.

52 Chcete-li stáhnout soubor z FTP serveru: První Vyberte ţlutý kurzor (bar) v FTP serveru nabídce, se kterou Chcete se připojit. Druhý Z panelu nástrojů vyberte FTP z "spojení". Stiskněte Tlačítko OK a připojení k serveru FTP se snaţí produkovat. Třetí Pokud je připojení úspěšné, na levé straně FTP nabídky Struktura sloţek na FTP serveru obrázku. V tom si pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů Přejděte na soubor, který chcete stáhnout, co vám. Přejít na panelu nástrojů pomocí kláves se šipkami na ikonu FTP (download), a stiskněte pak stiskněte tlačítko OK. Vyberte okno, které se zobrazí, název a umístění staţeného souboru. Spusťte proces stahování pomocí červeného tlačítka. Proces běţí na pozadí. Stiskněte tlačítko Přenos menu, červené tlačítko a vyberte poloţku "Stahuji seznam". Tam jsou všechny soubory jsou zobrazeny, se oni (by) staţeno k dnešnímu dni. Ukončíte menu 'ftp' stisknutím tlačítka EXIT.

53 Portál menu Tato nabídka vám dává moţnost vytvořit konkrétní aplikace (aplikace a programy) na přijímači k pouţití. Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe pouţití tohoto poloţku menu přijímače k Internetu musí být připojen. Všimněte si také, ţe u některých sluţeb, velmi dobrý Připojení k Internetu je nutné. Stiskněte tlačítko MENU pro zobrazení nabídek. Domácí Prohlíţeč Aktualizovat Klávesnice Myš Konec Pomoc Při pouţití dálkového ovládání pomocí kláves se šipkami v menu a Tlačítko OK pro výběr. Chcete-li přidat aplikaci do svého domovskou stránku portálu: První Přesuňte kurzor v menu na ikonu App Store a stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Druhý Vyberte si ze seznamu, aplikace, kterou chcete pouţít to, co (s Klávesy se šipkami / OK). Třetí Po stisknutí tlačítka OK se zobrazí detailní informace o aplikaci Pouţijte 'Přidat do portálu "přidat aplikaci na své stránky (home page) přidáno. Vyberte volbu 'Run "a aplikace se spustí. Ukončete aplikaci stisknutím klávesy F1 na dálkovém ovladači. Budete přesměrováni na Portál domácí stránka s nově přidané aplikace.

54 Uskutečnili jste více aplikací na domovské stránce portálu, pouţijte ţluté tlačítko na Dálkové ovládání pro změnu uspořádání a zobrazení modré tlačítko opustit informace. Chcete-li pouţít aplikaci na domovské stránce portálu: První Přesuňte kurzor na domovskou stránku portálu, klepněte na ikonu aplikace, kterou chcete pouţít. Druhý Stiskněte tlačítko OK a aplikace se spustí. Třetí Ukončete aplikaci stisknutím klávesy F1 na dálkovém ovladači. Ukončíte menu 'portál "volbou Exit ikonu v panelu nástrojů (pomocí funkce MENU).

argus Piccollo + HDIP Manuál

argus Piccollo + HDIP Manuál argus Piccollo + HDIP Manuál Manual Edision Argus To Piccollo + HDIP " Dálkové ovládání Základní funkce Informační panel / Informační panel EDIVISION Seznam programů Hlavní funkce menu program Instalace

Více

Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program

Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program Poznámka: Tato příručka je zaloţena na přijímače ve verzi 2.1.70 Dálkové ovládání Základní funkce Informační panel - Váš informační lišta v televizi nebo rádio EDIVISION - Váš elektronický programový průvodce

Více

Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel / Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program. Instalace.

Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel / Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program. Instalace. Argus Manuál Všimněte si, ţe některé poloţky menu a funkce v závislosti na 'Argus VIP "- model, verze se mohou lišit. Poznámka: Tato příručka je zaloţena na přijímače ve verzi 2.1.38 Dálkové ovládání Základní

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

Návod na použití portálu 802

Návod na použití portálu 802 Návod na použití portálu 802 Použití nápovědy Nápovědu aktivujete stiskem zeleného tlačítka v dolní části ovladače (Aplikace) a zeleného tlačítka (Help). Rolování v textu provedete pomocí rolovacích tlačítek.

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba Dragon TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi 1 Obsah Označení interaktivních funkcí... 4 Zobrazení TV nabídky... 5 Nabídka EPG... 6 Hledání v TV archivu změna dne... 7 TV archiv / přetáčení / pozastavení...

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk)

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk) Jednoduchá příručka Číslo Popis Funkce Číslo Popis Funkce 1 Tlačítko Zap/Vyp Zapne přijímač / Vypne přijímač do Stand By 8 Mód videa Změní mód videa 2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit

Více

X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9)

X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9) X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9) UPOZORNĚNÍ: Prosím přesvěčte se, že k použití webového rozhraní máte na Vašem X10 nainstalovaný upgrade R1644 nebo vyšší. 1. Jak provést nastavení k možnosti

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV RETE tv Obsah: 1. Úvod... 2 2. Pojmy... 2 3. Registrace zařízení... 3 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 3 3.2. Autorizace webového prohlížeče...

Více

S A T E L I T

S A T E L I T S A T E L I T 380002650 Obsah balení BOX 1x Dálkový ovladač 1x HDMI kabel 1x El. Zdroj 1x Dálkový ovladač 1. POWER - Zapnout/Vypnout přijímač 2. MUTE - Zapnout/Vypnout zvuk 3. FIND - Vyhledat kanál, program

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk VU+ DUO 2 Krátký návod Český Jazyk - Satelitní přijímač - Krátký návod - HDD šrouby - HDMI kabel - Dálkové Ovládání - SATA kabel - Síťový kabel - Loop-through kabel - Baterie Obsah balení Přední Panel

Více

Zkrácená uživatelská příručka

Zkrácená uživatelská příručka Zkrácená uživatelská příručka Hlavní popis Satelitní Twin Tuner HD přijímač HDMI Výstup (až do 1080p) Podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 (USALS) Dolby Digital audio výstup (S / PDIF) Rozšířené EPG a programová

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba M.NET TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Naladění programů na přijímači Alma SAT HD

Naladění programů na přijímači Alma SAT HD Naladění programů na přijímači Alma SAT HD Postup pro: 1. naladění programů z nového transpondéru (frekvence) podle tabulky sítí (NIT) 2. naladění programů z nového transpondéru (frekvence) ručním zadáním

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál B Series Waterproof Model IP Kamera Uživatelský manuál Obsah 1 ÚVODEM... 3 2 VZHLED A ROZHRANÍ... 3 3 PŘIPOJENÍ KE KAMEŘE Z VAŠÍ LAN SÍTĚ... 4 4 PŘIPOJENÍ KAMERY PŘES WAN ROZHRANÍ... 8 5 DALŠÍ NASTAVENÍ...

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Autorizace webového prohlížeče... 4 3.2. Instalace a autorizace mobilní aplikace...5 4. Popis funkcí Set-Top

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 4 3.2. Autorizace webového prohlížeče... 6 3.3. Instalace a autorizace

Více

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV v.2.4 Obsah Označení interaktivních funkcí... 3 Zobrazení TV nabídky... 4 Nabídka EPG... 5 Hledání v TV archivu změna dne... 6 TV archiv / přetáčení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV ARRIS 1113 1 Obsah Označení interaktivních funkcí...4 Zobrazení TV nabídky...5 Nabídka TV...6 Hledání v TV archivu změna dne...7 TV archiv / přetáčení

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

Uživatelská příručka k síťovému projektoru

Uživatelská příručka k síťovému projektoru Uživatelská příručka k síťovému projektoru Obsah Příprava...3 Připojení projektoru k vašemu počítači...3 Kabelové připojení... 3 Dálkové ovládání projektoru pomocí webového prohlížeče...5 Podporované rozlišení...7

Více

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ Trojúhelníkové heslo: pro vstup do nastavení poklepejte na oblasti 1, 2 a 3. SPRÁVCE NASTAVENÍ (ADMINISTRATOR

Více

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1 Uživatelský manuál Format Convert V3.1 Obsah Obsah 1 Kapitola 1 - Popis softwaru Systémové požadavky 2 Podporovaná zařízení a formáty 2 Odinstalace 3 Kapitola 2 - Ovládání Výběr formátu souboru 4 Výběr

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Systémové požadavky Xesar

Systémové požadavky Xesar Xesar První kroky Systémové požadavky Xesar Osobní počítač; min. 1,2 GHz nebo vyšší Nejméně 8 GB RAM (u 64bitového systému, z toho 4 GB dostupné pro systém Xesar) 2 hostitelské zařízení USB 2.0 pro kódovací

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003

Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003 Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003 Volba televizního kanálu Po zapnutí se set-top-box automaticky nastaví do režimu přehrávání televize, odkud je možné provést změnu

Více

S e t - t o p B o x M o t o r o l a VI P 1 9 0 0

S e t - t o p B o x M o t o r o l a VI P 1 9 0 0 S e t - t o p B o x M o t o r o l a VI P 1 9 0 0 1.1 Vybalení Set-top Boxu Set-top Box je dodán v krabici s příslušenstvím, které Vám usnadní připojení k Vašemu televiznímu přijímači a k zařízení poskytovatele

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače

Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače INSTALACE Přední panel Zadní panel LNB IN: PŘIPOJENÍ K SATELITNÍ ANTÉNĚ LNB OUT: PŘIPOJENÍ K JINÉMU PŘIJÍMAČI KOMPOZITNÍ VÝSTUP VIDEO SIGNÁLU ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Postup přechodu na podporované prostředí Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Obsah Zálohování BankKlienta... 3 Přihlášení do BankKlienta... 3 Kontrola verze

Více

Obsah Úvod Symboly Set-top Box První instalace Vlastnosti Možné závady ------------------------------------------------------------------

Obsah Úvod Symboly Set-top Box První instalace Vlastnosti Možné závady ------------------------------------------------------------------ Obsah ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ⅰ Úvod------------------------------------------------------------------------------------- 2

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i 41-001575-00 REV00 KVĚTEN 2015 Následující návod popisuje nejčastěji používané funkce, nicméně možnosti tohoto přístroje jsou mnohem širší. Nastavení a

Více

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka ZMODO NVR KIT Instalační příručka KROK 1 1. Zkontrolujte si obsah balení ZMODO NVR Kitu: NVR server 4 x IP kamera Napájecí adaptéry pro IP kamery LAN kabel CD se softwarem Příručka ( ke stažení na www.umax.cz)

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Smart PSS dohledový systém

Smart PSS dohledový systém Smart PSS dohledový systém Uživatelský manuál OBSAH Spuštění...3 Obecné nastavení...4 Účty...5 Přidat uživatele...5 Úprava a vymazání uživatele...6 Správce zařízení...7 Přidat zařízení...7 Nastavení parametrů...9

Více

LuxRiot uživatelský manuál verze 1.6.12. Uživatelský manuál Verze 1.6.12. -1-2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA

LuxRiot uživatelský manuál verze 1.6.12. Uživatelský manuál Verze 1.6.12. -1-2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA Uživatelský manuál Verze 1.6.12-1- 2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA LuxRiot je softwarový balík, určený pro sledování a ukládání dat z kamer. Umožňuje přijímat data z IP kamer a video serverů

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK902 II Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK902 II MK902 II je revoluční TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým procesorem RK3288 a grafikou Mali T764. S

Více

DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE!

DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE! DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE! Tento dodatek k uživatelské příručce obsahuje postup nastavení USB portu pro ADSL modem CellPipe 22A-BX-CZ Verze 1.0 01/2004 Úvod Vážený zákazníku, tento text popisuje

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ typ 1 verze návodu 1.1 Vážení uživatelé, děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme.

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Návod k použití aplikace Reliview

Návod k použití aplikace Reliview Návod k použití aplikace Reliview 1. Představení funkcí aplikace Tato aplikace je určena k připojení mobilních telefonů Android a Iphone na kamery a rekordéry Relicam. 1. Zajišťuje příjem obrazu z kamer

Více

Windows 8.1 (5. třída)

Windows 8.1 (5. třída) Windows 8.1 (5. třída) Pracovní plocha: takto vypadá Pracovní plocha u nás ve škole - pozadí Pracovní plochy - ikony na pracovní ploše - Hlavní panel - ikony na Hlavním panelu (zvýrazněná ikona spuštěné

Více

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ Rikomagic R1 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic R1 Rikomagic R1 je přenosný projektor s operačním systémem Android, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem RK3128. Mezi hlavní

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

Zkrácený návod k použití

Zkrácený návod k použití Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Verze: 1.1 Datum: 30-8-2016 WWW.IPOX.CZ Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..6 Nahrávání při

Více

Connect Genius V2. Instalace programu.

Connect Genius V2. Instalace programu. Connect Genius V2 Program připojíte k PC přes RS 232. Instalace programu. Vložte CD do PC a automaticky se nabídne instalační program. Otevřete instalační program a klikněte dvojklikem na setup.exe a program

Více

Česky. 1. Obecné informace Funkce Obsah krabice

Česky. 1. Obecné informace Funkce Obsah krabice 1. Obecné informace Terminál pro příjem digitálního pozemního vysílání TVGo DVB-T31 umožňuje sledovat digitální televizní vysílání na televizoru a nabízí vysoce kvalitní výstup digitálního zvuku pro systémy

Více

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé,

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé, Vážení uživatelé, Zásady bezpečnosti děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme. Před použitím boxu si, prosím, prostudujte tento

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P1

Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový 1,8GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Pokročilé uţivatelské školení

Pokročilé uţivatelské školení Pokročilé uţivatelské školení Cíl a obsah kurzu Cílem kurzu je seznámit se s pokročilými funkcemi aplikace Word Členění kurzu, obsah jednotlivých lekcí Kurz je členěn do pěti samostatných lekcí. Kaţdá

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu

Uživatelská příručka Set-top Boxu ITonis IPTV and VoD Platform Uživatelská příručka Set-top Boxu 10. října 2007 i Obsah 1 Motorola Set-top Box VIP1500/VIP1700 1 1.1 Vybalení Set-top Boxu... 1 1.2 Zapojení Set-top Boxu...

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

uživatelský manuál CZ

uživatelský manuál CZ uživatelský manuál CZ Před použitím si pečlivě přečtěte tuto příručku. Technické specifikace a provozní postupy uvedené v této příručce podléhají změnám bez předchozího upozornění. V případě jakýchkoliv

Více

Příručka rychlého nastavení připojení sítě

Příručka rychlého nastavení připojení sítě Xerox WorkCentre M118/M118i Příručka rychlého nastavení připojení sítě 701P42718 V této příručce naleznete následující pokyny: Procházení obrazovek na displeji na straně 2 Nastavení sítě pomocí DHCP na

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U2

Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.1 a má dvoujádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Zálohování v MS Windows 10

Zálohování v MS Windows 10 Zálohování v MS Windows 10 Historie souborů Způsob zálohování jako v MS Windows 8.1 Nastavení Aktualizace a zabezpečení Zálohování nebo Ovládací panely Systém a zabezpečení - Historie souborů Přidat jednotku

Více

Návod ke službě IPTV HD internet.tv

Návod ke službě IPTV HD internet.tv +420 499 949 494, 777 719 280 (8:00-20:00) info@hdinternet.cz / www.hdinternet.cz Návod ke službě IPTV HD internet.tv 1 Obsah tohoto dokumentu: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Popis funkcí Set-Top boxu...

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Připojení ke směrovači 3 Kabelová síť 3 Bezdrátová síť 3 Konfigurace připojení k síti: Začínáme 4 Kabelové sítě 5 Bezdrátové sítě 6 Instalace a použití softwaru AllShare na počítači

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití Obsah 1. Úvod...2 2. Systémové požadavky...2 3. Instalace Ladibug...3 4. Začínáme používat Ladibug...5 5. Provoz...6 5.1 Hlavní

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1?

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Zařízení zapojte do televizoru pokud možno do HDMI vstupu. Pokud Váš televizor HDMI vstup nemá, použijte přibalené CINCH konektory, případně se SCART redukcí.

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti pořadu...5 4. Programový průvodce...6 5.

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1. Úvod Služba IP TELEVIZE vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve Vaší domácnosd. Díky připojení k internetu můžete

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více