z 5. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "z 5. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S"

Transkript

1 Stránka č. 1 z 19 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 5. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: MUDr. Zdeněk Kadlec Bc. Jaroslav Lempera Mgr. Jiří Maděra Stanislav Marek Michal Šmarda Ing. Pavel Štorek Mgr. Helena Šustrová <dle prezenční listiny> <dle prezenční listiny> Věra Buchtová Mgr. Petr Hanych Ing. Jaroslav Koutník Michal Šmarda Mgr. Jiří Maděra Zástupci Sportovního klubu Nové Město na Moravě, pan Jakeš a pan Skřička spolu s panem architektem Ing. Pelikánem prezentovali záměr SNEŽNÉ DEPO - VYSOČINA ARENA. Prezentace trvala od 18:15 do 19:45hodin. MUDr. Zdeněk Kadlec opustil schůzi v 19:45 hodin. Číslo bodu Bod Komentář 1. Zahájení a schválení programu 5. zasedání Rady města Michal Šmarda, starosta města, zahájil schůzi v 15:30 hodin. Ověřovatelem zápisu jmenoval Mgr. Jiřího Maděru. Rada města Nového Města na Moravě schvaluje navrhovaný program schůze. Předkladatel: Starosta Výsledek hlasování: Přijato 2. 1/5/RM/2015 Aktualizace rozpočtu města č. 2 na rok 2015

2 Stránka č. 2 z 19 návrh aktualizace rozpočtu města Nového Města na Moravě č. 2 na rok 2015 Zpracovatel: Ing. Nela Sattlerová 3. 2/5/RM/2015 Aktualizace rozpočtu města č. 3 na rok 2015 Zastupitelstvu města Nového Města na Moravě aktualizaci rozpočtu města č. 3 na rok 2015 ke schválení Zpracovatel: Ing. Nela Sattlerová 4. 3/5/RM/2015 Pravidla pro použití účelových prostředků FRB Zastupitelstvu města schválit upravená pravidla pro použití účelových prostředků FRB dle přílohy Zpracovatel: Ing. Tomáš Vlček Pro: 6 Proti: 0 Zdrželo se: 1 Nehlasovalo: /5/RM/2015 Změna úvěru města na výstavbu Městských lázní Ing. Tomáš Vlček Zastupitelstvu města schválit úpravu stávající úvěrové smlouvy s Českou spořitelnou formou dodatku č.3 ke smlouvě o úvěru dle přílohy č. 1 Zpracovatel: Ing. Tomáš Vlček 6. 5/5/RM/2015 Materiál na stůl- Návrh na uložení volných finančních prostředků města Vlček Tomáš, Ing. zastupitelstvu města schválit uložení volných finančních prostředků města dle varianty č. 1 s tím, že založené finanční produkty se stanou součástí fondu rezerv a rozvoje.

3 Stránka č. 3 z 19 Zpracovatel: Ing. Tomáš Vlček Pro: 6 Proti: 1 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /5/RM/2015 Odlehčovací služba na Novoměstských sociálních službách záměr registrace odlehčovací pobytové služby dle 44 zák. č 108/2006 Sb., o sociálních službách a pověřuje Ing. Mgr. Hanu Janů, ředitelku Novoměstských sociálních služeb, zajištěním registrace této služby. II. Rada města souhlasí s provedením stavebních úprav v budově DPS, Žďárská 68, Nové Město na Moravě, ve vztahu na provozování odlehčovací pobytové služby, dle předloženého návrhu. Zpracovatel: Mgr. Alena Lukášová 8. 7/5/RM/2015 Program regenerace MPZ Nové Město na Moravě na rok 2015 Mgr. Alena Lukášová, PhDr. Žofie Řádková Zastupitelstvu města Nové Město na Moravě schválit návrh rozpisu neinvestičních dotací na regeneraci památek v městské památkové zóně v Novém Městě na Moravě z Programu regenerace městské památkové zóny Nové Město na Moravě na rok 2015 a to dle přílohy č.1 předloženého materiálu a návrh smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace na regeneraci památek v městské památkové zóně v Novém Městě na Moravě z Programu regenerace městské památkové zóny Nové Město na Moravě na rok 2015 a to dle přílohy č. 2 materiálu Zpracovatel: PhDr. Žofie Řádková 9. 8/5/RM/2015 Žádost Římskokatolické farnosti Křižanov - poskytnutí investiční dotace na památník sv. Zdislavy PhDr. Žofie Řádková, Mgr. Alena Lukášová I. Rada města bere na vědomí žádost Římskokatolické farnosti Křižanov o poskytnutí investiční dotace na realizaci památníku sv. Zdislavy v Křižanově. I poskytnutí investiční dotace ve výši 10 tis. Kč Římskokatolické farnosti Křižanov se sídlem Křižanov, Benešovo náměstí 194, IČ: za účelem realizace památníku sv. Zdislavy v Křižanově a její krytí z rozpočtu města z org. 177 (dotace a granty).

4 Stránka č. 4 z 19 Zpracovatel: PhDr. Žofie Řádková Pro: 0 Proti: 5 Zdrželo se: 2 Nehlasovalo: 0 Usnesení bylo: Zamítnuto 10. 9/5/RM/2015 Žádost pobočného spolku OREL jednota Nové Město na Mor. - poskytnutí investiční dotace Mgr. Alena Lukášová, PhDr. Žofie Řádková 1) Zastupitelstvu města Nového Města na Moravě vzít na vědomí žádost pobočného spolku OREL jednota Nové Město na Moravě ze dne o poskytnutí investiční dotace na výstavbu I. etapy projektu " Víceúčelového sportovního areálu OREL jednota Nové Město na Moravě" a požaduje od žadatele odstranit formální nedostatky této žádosti. 2) Zastupitelstvu města Nového Města na Moravě vyjádřit podporu při podání žádosti pobočného spolku OREL jednota Nové Město na Moravě o investiční dotaci na stavbu " Víceúčelového sportovního areálu OREL jednota Nové Město na Mor." na MŠMT a deklaruje připravenost města pomoci pobočnému spolku OREL při realizaci výstavby sportovního areálu tak, že na I. etapu výstavby sportovního areálu uvolní částku ve výši 1,2mil.Kč., a to za předpokladu, že se podaří pobočnému spolku získat na tuto akci dotaci ve výši 50% celkových nákladů, a částku ve výši 700 tis. Kč pro realizaci II. etapy výstavby, tj. vybudování venkovního víceúčelového hřiště s umělým povrchem a vybavením. 3) Zastupitelstvu města Nového Města na Moravě poskytnout v roce 2015 pobočnému spolku OREL jednota Nové Město na Moravě se sídlem Hájkova 403, Nové Město na Moravě, IČ: investiční dotaci ve výši 1,9 mil. Kč z neinvestiční rezervy města. Zpracovatel: PhDr. Žofie Řádková /5/RM/2015 Žádosti o neinvestiční dotace - Stanice Pavlov o.p.s., Nadační fond GAUDEAMUS PhDr. Žofie Řádková, Mgr. Alena Lukášová 1) poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 2 tis. Kč Stanici Pavlov o.p.s se sídlem Pavlov 54, Ledeč nad Sázavou 59451, IČ: za účelem podpory činnosti Záchranné stanice pro handicapované volně žijící živočich, kryté z rozpočtu města z org. 177 (dotace a granty). 2) poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 5 tis. Kč Nadačnímu fondu GAUDEAMUS se sídlem Nerudova 7, Cheb, IČ: za účelem podory organizace dějepisné soutěže studentů gymnázií z ČR a SR, která se uskuteční dne v Chebu, kryté z rozpočtu města z org. 177 (dotace a granty). Zpracovatel: PhDr. Žofie Řádková Pro: 1 Proti: 6 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0 Usnesení bylo: Zamítnuto

5 Stránka č. 5 z /5/RM/2015 Zřízení nové zastávky MHD v areálu nemocnice, poskytnutí investiční dotace a změna stávajícího jízdního řádu. I. Rada města souhlasí s výstavbou nové zastávky MHD v areálu Nemocnice Nové Město na Moravě dle předloženého návrhu a jejím zařazením do jízdního řádu MHD Nové Město na Moravě. I 1.zastupitelstvu města schválit poskytnutí investiční dotace ve výši ,- Kč Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkové organizaci, Žďárská 610, Nové Město na Moravě, IČ: , a to podle přiloženého návrhu smlouvy o poskytnutí investiční dotace. 2. zastupitelstvu města schválit rozpočtové opatření spočívající v rozpočtovém opatření spočívající v převodu částky ve výši ,- Kč z neinvestiční rezervy města do investiční části rozpočtu na org Dotace na poskytnutí Investiční dotace Nemocnici Nové Město na Moravě. Zpracovatel: Bc. Petr Pazour /5/RM/2015 Zpráva o činnosti Městské policie Nové Město na Moravě za rok 2014 Jiří Hradil I. Rada města Rada města Nové Město na Moravě doporučuje předložit zprávu o činnosti Městské policie Nové Město na Moravě za období roku 2014 Zastupitelstvu města Nové Město na Moravě. Zpracovatel: Jiří Hradil /5/RM/2015 Bytová problematika - vývoj stavu dluhů k RK Pamex, Žďár nad Sázavou I. Rada města bere na vědomí předložený materiál ve věci přehledu a vývoje stavu dluhů na bytovém hospodárství k II. Rada města Ukládá 1. Marcela Kratochvílová 1.1.dopracování podrobného přehledu o provedených úkonech zpracovaný RK Pamex tak, aby bylo zřejmé, jaké konkrétní úkony RK učinila v posledním kvartále pro snížení dluhu u každého jednotlivého dlužníka. Dle příslušného podkladu budou přijata a realizována potřebná opatření pro minimalizaci a předcházení dluhů v rámci bytového hospodářství.

6 Stránka č. 6 z 19 Termín: Zpracovatel: Marcela Kratochvílová /5/RM/2015 Bytová problematika - odpis dluhu na nájemném včetně příslušenství z důvodu úmrtí - BJ 715/3 na ul. Žďárská v Novém Městě na Moravě Zastupitelstvu města Nové Město na Moravě odpis dluhu na nájemném včetně služeb spojených s užíváním bytu a poplatků a úroků z prodlení bývalého nájemce bytu č. 715/3 na ul. Žďárská v Novém Městě na Moravě, zemřelé , a to v celkové výši Kč (z toho Kč dluh na nájemném včetně služeb spojených s užíváním bytu a Kč za poplatky a úroky z prodlení). Zpracovatel: Marcela Kratochvílová /5/RM/2015 Bytová problematika - Žádost o novou nájemní smlouvu na byt č. 540/17 na ul. Drobného v Novém Městě na Moravě uzavření nové Nájemní smlouvy mezi městem Nové Město na Moravě, jakožto pronajímatelem a, trvale bytem, Nové Město na Moravě, jakožto nájemcem na byt č.540/17 na ul. Drobného v Novém Městě na Moravě na dobu určitou 3 měsíce, za nájemné 65 Kč/m 2. Zpracovatel: Marcela Kratochvílová /5/RM/2015 Bytová problematika - VŘ na byt 2+k č.301/9 na ul. Drobného v Novém Městě na Moravě I. Rada města 1.bere na vědomí proběhlé výběrové řízení na obsazení bytu 2+k č.301/9 na ul.drobného v Novém Městě na Moravě 2.rozhoduje o přímém přidělení bytu 2+k č.301/9 na ul.drobného v Novém Městě na Moravě mimo výběrové řízení a schvaluje uzavření nové Nájemní smlouvy mezi městem Nové Město na Moravě, jakožto pronajímatelem a trvale bytem, Nové Město na Moravě, jakožto nájemcem na byt č.301/9 na ul. Drobného v Novém Městě na Moravě na dobu určitou 1 rok, za nájemné 65 Kč/m 2, s tím, že před podpisem nájemní smlouvy bude uhrazena jistota ve výši šestinásobku měsíčního nájemného. Současně bude uvolněn byt 1+0 č. 301/8.

7 Stránka č. 7 z 19 Zpracovatel: Marcela Kratochvílová /5/RM/2015 Bytová problematika - Dodatek č. 5 k Mandátní smlouvě s RK Pamex uzavření Dodatku č. 5 k Mandátní smlouvě o obstarávání správy nemovitostí a výkonu dalších práv a povinností ze dne ve znění Dodatku č.1 ze dne , Dodatku č.2 ze dne , Dodatku č. 3 ze dne a Dodatku č.4 ze dne , uzavřené mezi městem Nové Město na Moravě, jakožto mandantem a Realitní kanceláří PAMEX, s.r.o., se sídlem Strojírenská 2426, Ždár nad Sázavou, IČ: , jakožto mandatářem, jehož předmětem je úprava povinností mandatáře a výše odměny za celkové snížení dluhu k dle přílohy tohoto materiálu. Zpracovatel: Marcela Kratochvílová /5/RM/2015 Dispozice s majetkem - prodej BJ č. 727/1 v k.ú. Nové Město na Moravě - dražba 1.Zastupitelstvu města Nového Města na Moravě schválit úplatný převod bytové jednotky č. 727/1 o výměře 57,12 m 2 v domě č.p.726, 727 a 728 na ul. Tyršova v Novém Městě na Moravě spolu se spoluvlastnickým podílem ve výši 5712/ na společných částech domu č.p.726,727 a 728 a se spoluvlastnickým podílem ve výši 5712/ na pozemcích p.č.46/1, 46/2, 46/3 v k.ú. Nové Město na Moravě, a to do společného jmění manželů panu, bytem a paní, bytem za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že kupující je poplatníkem daně z nabytí nemovitosti. 2.Zastupitelstvu města Nového Města na Moravě schválit pořadí zájemců o úplatný převod BJ č.727/1 v domě č.p. 726,727 a 728 na ul. Tyršova v Novém Městě na Moravě v případě, že nebude realizován úplatný převod bytové jednotky dle bodu 1. tohoto usnesení, a to dle výše jejich nabídek- viz příloha-protokol o provedeném výběrovém řízení "na určení pořadí" ze dne Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Marcela Kratochvílová

8 Stránka č. 8 z /5/RM/2015 Dispozice s majetkem - odprodej areálu zahradnictví - dražba ZM schválit úplatný převod č.p. 330 (objekt bydlení) s p.č (zastavěná plocha a nádvoří) o výměře 429 m2, pozemek p.č. 2036/14 (zastavěná plocha a nádvoří) o výměře 221 m2, pozemek p.č. 2038/1 (zastavěná plocha a nádvoří) o výměře 151 m2, část pozemku 2036/12 (orná půda) o výměře 2942 m2 (dle GP p.č. 2036/17 o výměře 2942 m2) a část p.č. 2036/12 (orná půda) o výměře 8 m2 (dle GP p.č. 2036/18 o výměře 8 m2) včetně všech součástí a příslušenství v k.ú. Nové Město na Moravě, a to panu, bytem, za dohodnutou kupní cenu ,-Kč s tím, že kupující je poplatníkem daně z nabytí nemovitostí. Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Radek Fila /5/RM/2015 Dispozice s majetkem-věcná břemena přes poz. v k.ú Hlinné- E.on ( 2x) Wurzelová Dana, Ing. 1. uzavření smlouvy o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene (město Nové Město na Moravě) trpět na části pozemku p.č.132 v k.ú.hlinné umístění distribuční soustavy - zemního kabelovéh vedení NN, v rozsahu vymezeném v situačním plánku, a to ve prospěch oprávněného z věcného břemene (E.ON Distribuce, a.s. se sídlem České Budějovice, IČ: ). Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou, s jednorázovou fin.úplatou ,-Kč + DPH. 2. uzavření smlouvy o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, spočívající v povinnosti povinného z věcného břemene (město Nové Město na Moravě) trpět na částech pozemků p.č.25/1, 185/4, 185/3, 280/4 v k.ú.hlinné umístění distribuční soustavy- zemního kabelového vedení NN v rozsahu vymezeném v situačním plánku, a to ve prospěch oprávněného z věcného břemene (E.ON Distribuce, a.s. se sídlem České Budějovice, IČ: ). Právo věcného břemene bude zřízeno na dobu neurčitou, s jednorázovou fin.úplatou ,-Kč + DPH. Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Taťána Vinklerová /5/RM/2015 Dispozice s majetkem-věcná břemena v k.ú. Maršovice a NM, kabelové vedení VO ( město oprávněný z věcného břemene - 19x)

9 Stránka č. 9 z 19 Zastupitelstvu města ke schválení uzavření Smluv o budoucí smlouvách o zřízení věcných břemen - služebnosti inženýrských sítí spočívající v povinnosti budoucíh povinných z věcných břemen ( fyzických a právnických subjektů dle smluv, jež jsou přílohou tohoto materiálu ) strpět na svých budoucích služebných pozemcích v k.ú.maršovice u Nového Města na Moravě a k.ú. Nové Město na Moravě vedení inženýrské sítě - kabelového vedení VO, vč. stožárů na budoucích služebných pozemcích pro budoucího oprávněného z věcného břemene města Nového Města na Moravě a jeho dodavatelů za účelem provozování a udržování umístěné inženýrské sítě, a to vše dle podmínek specifikovaných v návrhu smluv o smlouvách budoucích o zřízení věcných břemen uvedených v příloze tohoto materiálu s tím, že věcná břemena jsou zřizována na dobu určitou - na dobu životnosti stavby inženýrských sítí a s jednorázovou finanční úplatou ze strany města ve výši 500,-Kč za každé zřízené věcné břemeno a bezúplatně za zřízení věcného břemene s Krajem Vysočina, jakožto povinným z věcného břemene. Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Taťána Vinklerová /5/RM/2015 Dispozice s majetkem - věcná břemena přes pozemky v k.ú. NMNM( 2x) - město oprávněný( Nad Městem) 1. zastupitelstvu města ke schválení uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě spočívající v povinnosti budoucího povinného z věcného břemene pana strpět na svých služebných pozemcích p.č. 3389/1, p.č. 3935/12 vše v k.ú. Nové Město na Moravě, vedení inženýrské sítě-kanalizace trubní dešťové, vč. práva vstupu a vjezdu na služebné pozemky oprávněného z věcného břemene Města Nového Města na Moravě a jeho dodavatelů za účelem provozování a udržování umístěné inženýrské sítě, a to vše dle podmínek specifikovaných v návrhu smlouvy o o zřízení věcného břemene uvedené v příloze tohoto materiálu, s tím, že věcné břemeno je zřizováno na dobu určitou - na dobu životnosti inženýrské sítě a s jednorázovou finanční úplatou ze strany města ve výši 500,-Kč. 2. zastupitelstvu města ke schválení uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě spočívající v povinnosti budoucíh povinných z věcného břemene trpět na svém služebném pozemku p.č. 3394/120 ( každý v podílu id.1/2) v k.ú. Nové Město na Moravě, vedení inženýrské sítě-kanalizace trubní dešťové,, včetně 1 ks kanalizační šachty, vč. práva vstupu a vjezdu na služebný pozemek oprávněného z věcného břemene Města Nového Města na Moravě a jeho dodavatelů za účelem provozování a udržování umístěné inženýrské sítě, a to vše dle podmínek specifikovaných v návrhu smlouvy o zřízení věcného břemene uvedené v příloze tohoto materiálu, s tím, že věcné břemeno je zřizováno na dobu určitou - na dobu životnosti inženýrské sítě a s jednorázovou finanční úplatou ze strany města ve výši 500,-Kč, a to každému oprávněnému ve výši 250,-Kč.

10 Stránka č. 10 z 19 Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Taťána Vinklerová /5/RM/2015 Dispozice s majetkem - pronájem části p.č.51 v k.ú. Olešná ( J.V.) Wurzelová Dana, Ing. pronájem části pozemku p.č.51 o výměře cca 80 m 2 v k.ú. Olešná na Moravě, a to panu,na dobu neurčitou, s 3-měsíční výpovědní lhůtou, s ročním nájemným 290,-Kč vč. DPH, za účelem využití jako parkovací stání pro automobil. Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Taťána Vinklerová /5/RM/2015 Dispozice s majetkem - úplatný převod plynárenského zařízení Slavkovice Zastupitelstvu města Nové Město na Moravě schválit úplatný převod plynárenského zařízení "STL plynovod a STL plynovodní přípojky pro obytný soubor RD Slavkovice", a to mezi městem Nové Město na Moravě jakožto prodávajícím na straně jedné a RWE GasNet, s.r.o., Klíšská 940, Ústí nad Labem, IČ jakožto kupujícím na straně druhé za kupní cenu ,-- Kč bez DPH a za podmínek uvedených v předloženém návrhu kupní smlouvy č / Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Lubomír Kubík /5/RM/2015 Dispozice s majetkem-bezúpl. nabytí poz. p.č. 567/2 v k.ú. Olšany u Prostějova - podíl id.1/4 do majetku města v souvislosti s ukončením řízení o pozůstalosti zastupitelstvu města ke schválení bezúplatné nabytí nemovitosti - pozemku p.č. 567/2 (orná půda) o výměře m2 (orná) v podílu vyjádřeném id. 1/4 v k.ú. Olšany u Prostějova do majetku města, a to v souvislosti s ukončením řízení o pozůstalosti osoby, které město vypravilo sociální pohřeb.

11 Stránka č. 11 z 19 Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Taťána Vinklerová /5/RM/2015 Dispozice s majetkem - záměr prodeje p.č. 2010/14 vk.ú. NMNM( ul. Lesní) zastupitelstvu města ke schválení předložený záměr a návrh způsobu prodeje pozemku p.č. 2010/14 o výměře m2 v k.ú. Nové Město na Moravě ( ul. Lesní), a to formou prodeje " na určení pořadí" za tržní cenu se stanovením minimální vyvolávací ceny ve výši ,-Kč a za dalších podmínek uvedených v předloženém návrhu záměru prodeje. Michal Šmarda, starosta města předložil návrh na společné hlasování pro dispozice s majetkem. Členové rady návrh přijali. Zpracovatel: Ing. Taťána Vinklerová /5/RM/2015 Brožkův kopec - záměr dispozice s pozemky Wurzelová Dana, Ing. uveřejnění záměru na prodej částí pozemků parc.č. 3037/106, 3037/139 a pozemku parc.č. 3037/192, v celkové výměře cca m2, vše v katastrálním území a obci Nové Město na Moravě, které jsou ve vlastnictví města, určených pro budoucí výstavbu rodinných domů v lokalitě Brožkův kopec (rozsah cca dle přílohy č. 1 - schéma pozemky), a to v souladu s návrhem záměru v příloze č. 3 - záměr, a to včetně Právních a rámcových technických podmínek uvedených v příl. č. 4. Zpracovatel: Ing. Dana Wurzelová /5/RM/2015 Záměr nákupu budovy Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR v Novém Městě na Moravě Ing. Dana Wurzelová 1.ZM schválit nákup budovy č.p.16, včetně pozemků a příslušenství v k.ú. Nové Město na Moravě a to do maximální částky ve výši 15 mil. Kč a pověřit starostu Michala Šmardu účastnit se aukce (dražby) a za město podávat nabídky na koupi objektu v této výši. 2.ZM schválit zařazení nové investiční akce "Nákup objektu VZP" do strategických projektů, k jejichž financování lze použít fond rezerv a rozvoje. 3.

12 Stránka č. 12 z 19 ZM schválit zařazení nové investiční akce "Nákup objektu VZP" do rozpočtu města na rok 2015 ve výši 15 mil. Kč z fondu rezerv a rozvoje k datu a současně ve stejné výši zvýšit schodek hospodaření města na položce financování ( změna stavu krátkodobých prostředků na bankovních účtech). Zpracovatel: Ing. Radek Fila /5/RM/2015 Pacht budovy Městských lázní Ing. Dana Wurzelová uzavření pachtovní smlouvy na budovu Městských lázní na ulici Hornická v Novém Městě na Moravě za pachtovné ve výši 600,-Kč za m 2 /rok bez DPH s tím, že pachtovné bude každoročně navyšováno o míru inflace, smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s šestiměsíční výpovědní dobou, a to mezi Městem Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto propachtovatelem a Novoměstkými službami s.r.o., Soškova 1346, Nové Město na Moravě, IČ: , jakožto pachtýřem, ve znění dle přiloženého návrhu. Zpracovatel: Ing. Radek Fila /5/RM/2015 Správa Cyklo Arény Vysočina (singletracků) Wurzelová Dana, Ing. Návštěvní řád Cyklo Arény Vysočina ve znění dle přílohy č. 1 I Pokyny na údržbu singletracků ve znění dle přílohy č. 2 II uzavření Smlouvy o správě Cyklo Arény Vysočina se SPORTOVNÍM KLUBEM NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ, IČ ve znění dle přílohy č. 3. Zpracovatel: Ing. Dana Wurzelová Pro: 6 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /5/RM/2015 Dodatek č.1 - nájemní smlouvy na č.p.97 - P-Cafe s.r.o. Ing. Dana Wurzelová

13 Stránka č. 13 z 19 uzavření Dodatku č.1 ke smlouvě o nájmu prostor sloužících k podnikání ze dne mezi městem Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103, Nové Město na Moravě, IČ: jakožto pronajímatelem a P-cafe s.r.o., Náměstí republiky 4, Žďár nad Sázavou, IČ: jakožto nájemcem, jehož predmětem je změna vymezení prostor užívané nájemcem, ostatní ustanovení tímto nedotčená zůstávají beze změny. Prostory užívané nájemcem budou rozšířeny o místnost č.6 (sklad) v I.NP v č.p.97 v Novém Městě na Moravě, a to podílem 9/10. Zpracovatel: Ing. Radek Fila /5/RM/2015 Pronájem části prostor sloužících k podnikání - č.p.731 na ul. Tyršova v Novém Městě na Moravě Ing. Dana Wurzelová uzavření Smlouvy o nájmu prostor sloužících k podnikání mezi městem Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103, Nové Město na Moravě, IČ jakožto pronajímatelem a Vodafone Czech Republic, náměstí Junkových 2 808/2 Stodůlky, Praha 5, IČ , jakožto nájemcem, jehož předmětem je pronájem části prostor sloužících k podnikání na objektu č.p. 731, který je součástí pozemku parcelní číslo 38 v k.ú. Nové Město na Moravě, na ul. Tyršova, za nájemné Kč/rok bez DPH, s tím, že nájemné bude každoročně upravené o inflaci, za účelem umístění telekomunikačních zařízení, a to na dobu určitou 10 let. Nájemce je povinen umožnit pronajímateli nezbytné opravy nebo údržbu předmětu nájmu, s tím, že náklady na případné přemístění technologie budou hrazeny nájemcem. Zpracovatel: Marcela Kratochvílová /5/RM/2015 Smlouva o společném postupu zadavatelů - nákup elektrické energie Ing. Dana Wurzelová uzavření smlouvy o centralizovaném zadávání nákupu elektrické energie prostřednictvím komoditní burzy mezi městem Nové Město na Moravě, organizacemi zřizovanými a založenými městem a ostatními zadavateli jako podřazenými odběrateli, jejichž seznam je uveden v příloze č. 1. tohoto materiálu. Zpracovatel: Vladimír Dobiáš /5/RM/2015 Smlouva o společném postupu zadavatelů - nákup zemního plynu Ing. Dana Wurzelová

14 Stránka č. 14 z 19 uzavření smlouvy o centralizovaném zadávání nákupu zemního plynu prostřednictvím komoditní burzy mezi městem Nové Město na Moravě, organizacemi zřizovanými a založenými městem a ostatními zadavateli jako podřazenými odběrateli, jejichž seznam je uveden v příloze č. 1. tohoto materiálu. Zpracovatel: Vladimír Dobiáš /5/RM/2015 Studie cyklostezky U Jatek - Černý rybník - Medin Wurzelová Dana, Ing. I. Rada města bere na vědomí předloženou rozpracovanost studie cyklostezky U Jatek - Černý rybník - Medin. I pokračování řešení trasy podél železniční trati k přístupovému chodníku k Medinu a podél silnice ke stávající cyklostezce Medin - Vysočina aréna. III. Rada města ukádá odboru ISM připravit výkup pozemků a projekční řešení rozšíření chodníku podél areálu Medin, včetně přípravy žádosti o dotaci. Zpracovatel: Ing. Lubomír Kubík /5/RM/2015 Zahájení veřejné zakázky na dílo "Kompletní rekonstrukce kotelny v č.p.12 v Novém Městě na Moravě" Wurzelová Dana, Ing. zahájení veřejné zakázky malého rozsahu na práce "Kompletní rekonstrukce kotelny v č.p.12 v Novém Městě na Moravě", a v této souvislosti: 1. schvaluje předložený návrh zadávacích podmínek a smlouvy o dílo; 2. schvaluje návrh dodavatelů k výzvě pro podání nabídek; 3.pověřuje starostu Michala Šmardu a v jeho nepřítomnosti místostarostu Stanislava Marka, aby jménem města činil úkony směřující k výběru dodavatele prací "Kompletní rekonstrukce kotelny v č.p.12 v Novém Městě na Moravě", a to včetně případného rozhodnutí o vyloučení uchazečů a současně uzavření smlouvy o dílo a k uzavření jejích případných dodatků. Zpracovatel: Ing. Radek Fila /5/RM/2015 Zahájení veřejné zakázky na dílo "Oprava střechy radnice v Novém Městě na Moravě" Wurzelová Dana, Ing.

15 Stránka č. 15 z 19 zahájení veřejné zakázky malého rozsahu na práce "Oprava střechy radnice v Novém Městě na Moravě", a v této souvislosti: 1. schvaluje předložený návrh zadávacích podmínek a smlouvy o dílo; 2. schvaluje upravený návrh dodavatelů k výzvě pro podání nabídek; 3.pověřuje starostu Michala Šmardu a v jeho nepřítomnosti místostarostu Stanislava Marka, aby jménem města činil úkony směřující k výběru dodavatele prací "Opravy střechy radnice v Novém Městě na Moravě", a to včetně případného rozhodnutí o zrušení výběrového řízení, vyloučení uchazečů a k uzavření smlouvy o dílo a jejích případných dodatků. V případě nepřidělení dotace nebude zakázka realizována a bude znovu požádáno o dotaci v roce Zpracovatel: Ing. Radek Fila /5/RM/2015 Informace o průběhu investičních akcí města 2015 Ing. Dana Wurzelová I. Rada města bere na vědomí předložené informace o průběhu investičních akcí a velkých oprav města v r I předložit ke schválení návrh aktualizace rozpočtu města spočívající ve vyřazení investičních akcí č.org.342 "Tyršova - rekonstrukce kanalizace" a č.org.367 "Tyršova - rekonstrukce místní komunikace (úsek Křenkova - Monseova) po kanalizaci" z plánu investic k realizaci na rok 2015, a to z důvodu záměru společné realizace těchto staveb s připravovanou stavbou č.org.387 "Parkovací místa Tyršova" v r Zpracovatel: Ing. Lubomír Kubík /5/RM/2015 Kontrola plnění úkolů Rady města Nové Město na Moravě předloženou zprávu o plnění úkolů rady města s tím, že vypouští úkol číslo 11). Zpracovatel: Aneta Linková /5/RM/2015 Výsledky veřejné zakázky Restaurování kašny se sloupem a sochou sv. Anny PhDr. Žofie Řádková, Mgr. Alena Lukášová I. Rada města bere na vědomí

16 Stránka č. 16 z 19 výsledky veřejné zakázky malého rozsahu Restaurování kašny se sloupem a sochou sv. Anny na Vratislavově nám. v Novém Městě na Moravě dle přílohy materiálu. I výběr vítězného uchazeče veřejné zakázky malého rozsahu Restaurování kašny se sloupem a sochou sv. Anny, kterým je Mg.A. Josef Červinka, Jičínská 1512/32, Nymburk, IČ: a pověřuje starostu města Michala Šmardu uzavřením smlouvy o dílo s tímto uchazečem. Zpracovatel: PhDr. Žofie Řádková /5/RM/2015 Návrh darovací smlouvy - Gymnázium V. Makovského Nové Město na Moravě Zastupitelstvu města Nové Město na Moravě schválit uzavření darovací smlouvy mezi Městem Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103, Nové Město na Moravě jako dárcem a Gymnáziem Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě, Leandra Čecha 152, Nové Město na Moravě, jako obdarovaným. Předmětem daru je dalekohled CELESTRON XLT CPC XLT GPS v hodnotě ,- Kč a kamera/qhz 5L II (HE) CCD GUIDER MONO v hodnotě 6 194,- Kč. Mgr. Maděra konstatoval, že se z důvodu střetu zájmů zdrží hlasování. Zpracovatel: Mgr. Alena Lukášová Pro: 5 Proti: 0 Zdrželo se: 1 Nehlasovalo: /5/RM/2015 Omezení nákladní dopravy na ulici Žďárská Wurzelová Dana, Ing. návrh místní úpravy provozu na silnici III/35314 ul. Nečasova-ul. Žďárská, spočívající v omezení vjezdu nákladních vozidel v úseku od kruhového objezdu po křižovatku Žďárská- Dukelská dle předloženého návrhu a ukládá odboru finančnímu zapracovat nezbytné finanční náklady ve výši 54 tis. Kč bez DPH na tuto úpravu do rozpočtu města I 1.s účinností od zrušení celé finanční kompenzace firmě ZDAR a.s. za objížďku linkových autobusů ze zastávky "Nové Město na Mor. "nemocnice" po I/19 na zastávku "Nové Město na Mor., centrum" a souhlasí s obousměrným provozem pravidelné linkové autobusové dopravy po ulici Nečasova a Žďárská.

17 Stránka č. 17 z 19 Zpracovatel: Bc. Petr Pazour /5/RM/2015 Bytová problematika - Směrnice č. 1/2015 na pronájem bytů (změna směrnice č.1/2014) Ing. Dana Wurzelová, Marcela Kratochvílová I. Rada města ukládá odboru ISM dopracovat materiál a předložit na příští schůzi rady města včetně podrobného rozboru. Zpracovatel: Marcela Kratochvílová /5/RM/2015 Krátkodobé pronájmy KD Jiříkovice - ceník Ing. Dana Wurzelová ceník na pronájem prostor v kulturním domě v Jiříkovicích č.p.58, a to dle přílohy č.1 tohoto materiálu. Zpracovatel: Ing. Radek Fila /5/RM/2015 Žádost SVJ Wolkerova 1230 o opravu příjezdové plochy k domu Wurzelová Dana, Ing. I. Rada města bere na vědomí žádost vlastníků bytového domu č.p.1230 na ul.wolkerova o opravu asfaltové komunikace (chodníku), která není ve vlastnictví města a je umístěná na pozemích města (parcela č.3431/1, kú Nové Město na Moravě), o výměře cca 100 m2. Vzhledem na nezájem žadatelů o koupi pozemku pod zmíněnou komunikací a s ohledem na to, že se nejedná o komunikaci v majetku města, doporučuje žadatelům dohledat vlastníka komunikace a obrátit se na něj s žádostí o opravu jeho komunikace. II. Rada města ukládá odoru ISM dále jednat o podmínkách převodu pozemků na vlastníky přilehlé nemovitosti. Zpracovatel: Luboš Smetana /5/RM/2015 Výpůjčka vývěsní skříňky pro DDM Nové Město na Moravě Ing. Dana Wurzelová

18 Stránka č. 18 z 19 uzavření smlouvy o výpůjčce vývěsní skříňky č.14 na ulici Školní s Domem dětí a mládeže, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě, IČ , dle předloženého návrhu. Zpracovatel: Luboš Smetana /5/RM/2015 Dlužné nájemné z vývěsní skříňky Wurzelová Dana, Ing. I. Rada města souhlasí Rada Města Nového Města na Moravě schvaluje prominutí dlužného nájemného ve výši 2331,-Kč a příslušenství ve výši 424,70,-Kč za pronájem vývěsních skříněk na Školní ulici a Komenského náměstí za rok 2012, 2013 a část roku 2014 bývalého nájemníka paní Mgr.Marty Fialové, V Zahrádkách 803, Žďár nad Sázavou, IČ: Zpracovatel: Luboš Smetana /5/RM/2015 Dopravní řešení Jánská - Horní Dvůr ( informativní zpráva) Ing. Dana Wurzelová I. Rada města bere na vědomí předloženou informativní zprávu ve věci plánované investiční akce " Dopravní řešení Jánská - Horní Dvůr". Vzhledem k tomu, že vlastníci potřebných pozemků neprojevili ochotu spolupracovat s městem na řešení dopravní situace, považuje město za současných podmínek za nevhodné pokračovat v této lokalitě v další výstavbě. Toto stanovisko ukládá panu MST města uplatňovat v rámci příslušných správních řízení. Zpracovatel: Ing. Taťána Vinklerová /5/RM/2015/1 Informace o činnosti komisí města Nového Města na Moravě I. Rada města bere na vědomí 1. předloženou zprávu z jednání bytové komise a nemá k činnosti komise připomínky. 2.předloženou zprávu z jednání komise pro mádež, sport a volný čas a nemá k činnosti komise připomínky. 3.předloženou zprávu z jednání komise pro rozvoj města a nemá k činnosti komise připomínky. 4. předloženou zprávu z jednání komise dopravní a nemá k činnosti komise připomínky. 5. předloženou zprávu z jednání komise společenské a kulturní.

19 Stránka č. 19 z 19 Zpracovatel: Aneta Linková /5/RM/2015/2 Informace o činnosti komisí města Nového Města na Moravě I. Rada města jmenuje jako dalšího člena komise společenské a kulturní paní Jarmilu Křížovou,. Zpracovatel: Aneta Linková Pro: 4 Proti: 0 Zdrželo se: 2 Nehlasovalo: /5/RM/2015 Materiál na stůl- změna plánu schůzí zasedání Rady města Nového Města na Moravě změnu plánu schůzí Rady města Nového Města na Moravě tak, jak je uvedeno v příloze. Zpracovatel: Aneta Linková Pro: 5 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: Diskuze Pan Maděra informoval radní o činnosti komise pro mládež sport a volný čas. Michal Šmarda, starosta města schůzi ukončil ve 21:28 hodin. Předkladatel: Starosta Pro: 0 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0 Výsledek hlasování: Nevzniklo Michal Šmarda starosta Stanislav Marek místostarosta

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 15 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 23.3.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka č. 1 z 10 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 13. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.9.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Hovory s občany. Ze zasedání zastupitelstva města je pořizován zvukový a obrazový záznam a on-line přenos. Předsedá: Michal Šmarda, starosta města

Hovory s občany. Ze zasedání zastupitelstva města je pořizován zvukový a obrazový záznam a on-line přenos. Předsedá: Michal Šmarda, starosta města Záznam z 3. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.3.2015 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Ze zasedání zastupitelstva města je pořizován

Více

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne:

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 12.11.2018 14:35:02/14:35:02/ 2:20 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. Lepší NM Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen Lepší

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 20.4.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 18. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.12.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 11.4.2016 PREZENCE č. 1 19:14:07 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 11.4.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 22 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 16. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 6.11.2015 od 13:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

z 2. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 2. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 19 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 2. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.12.2014 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 10.10.2016 PREZENCE č. 1 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS Zápis 45!RMJ6.1I.2O17J Fage I oř6 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 45. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 6.11.2017 od 18:00 hodin v zasedací mistnosti Přítomni: Omluveni:

Více

ZÁPIS. Rada města Nové Město na Moravě. z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedaci místnosti

ZÁPIS. Rada města Nové Město na Moravě. z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedaci místnosti Zápis [39/RM!5.6.2017] Page 1 of 12 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 5.6.2017 od 15:00 hodin v zasedaci místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S. I. Rada města schvaluje navrhovaný program schůze s tím, že do programu byl doplněn bod čislo 27.

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S. I. Rada města schvaluje navrhovaný program schůze s tím, že do programu byl doplněn bod čislo 27. Page 1 of 13 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 33. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 16.1.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

28. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

28. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 28. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 12.9.2016 15:01:41 Bod: 01.Zahájení a schválení programu 15:01:42/15:01:42/ 0:06 PREZENCE č. 1 15:02:35 Kadlec Zdeněk MUDr.

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 18 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 36. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.4.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis [31/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [31/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 31. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 14.11.2016 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 10.4.2017 PREZENCE č. 1 14:38:09 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr.

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 13 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 27. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 25.7.2016 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 13.3.2017 PREZENCE č. 1 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 24.7.2017 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen

Více

Zápis. z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě

Zápis. z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě Zápis z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 4.4.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103 Starosta města zahájil v 15:05 hodin dnešní schůzi rady

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS žádost Zápis [32/Rrvĺ/5.12.2016J Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 32. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 5.12.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni; Omluveni:

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 12 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 5. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 21.9.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 61. schůzi 06.01.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS návrh fyzický Zápis [51/RM/19.3.20l8] Page I Of II Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 51. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 19.3.2018 od 14:30 hodin v zasedací místnosti

Více

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. 1 UR01/17/2019 Schválení programu 17. schůze Rady města Uničova

Více

USNESENÍ ze 43. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 12. července 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 43. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 12. července 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 43. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 12. července 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/43/2016 Schválení programu 43. schůze Rady města Uničova

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 18 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 12. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 20.8.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne 25.08.2014 Číslo: 2800 Zodpovídá: OdPVV Termín: program schůze dne 25.08.2014 Číslo: 2801 Zodpovídá: FO Termín: 11.09.2014 zápis z jednání finančního výboru

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 15 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 30.11.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S které se konalo dne 29.9.2014

https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S které se konalo dne 29.9.2014 Page 1 of 22 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 29.9.2014 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 113. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 07.07.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 5

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 32. schůzi 05.09.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j. MUCH 23715/2014 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 6. schůze Rady města Chebu konané

Více

VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne 28. 08. 2019 Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 110/2019

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 90. řádné schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 24.9.2014 1394/90/RM/2014 Zpráva o připravenosti ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977, okres Vyškov na školní rok

Více

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 23/2016

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2014/ZM až /2014/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2014/ZM až /2014/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 10.02.2014 č. 612-26/2014/ZM až 636-26/2014/ZM USNESENÍ č. 612-26/2014/ZM ze dne 10.02.2014 schvaluje MUDr. K. Navrátila, Ing. P. Kheka a p. V. Semeráda

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 21/2017 při výkonu funkce jediného společníka společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol.

Více

Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014

Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014 Město Holešov,, Masarykova 628, Holešov Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014 přijaté usnesení č. 203/2014 - N 3293 v z a l a n a v ě d o m í informaci tajemníka

Více

UR02/40/2016 Kontrola zápisu z 39. schůze Rady města Uničova Rada města Uničova bere na vědomí zápis z 39. schůze Rady města Uničova bez připomínek.

UR02/40/2016 Kontrola zápisu z 39. schůze Rady města Uničova Rada města Uničova bere na vědomí zápis z 39. schůze Rady města Uničova bez připomínek. USNESENÍ ze 40. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 31. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 v Uničově UR01/40/2016 Schválení programu 40. schůze Rady města

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 15. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 15. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 24.2.2016 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 97. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. září 2014, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

USNESENÍ z 33. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. března 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 33. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. března 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 33. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. března 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/33/2016 Schválení programu 33. schůze Rady města Uničova

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 ZÁPIS z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 PROGRAM: --------------- Zahájení primátor Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Schválení záměru vybudování cyklodomu Ing. Měřínský 4. Schválení

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více

N Á V R H U S N E S E N Í

N Á V R H U S N E S E N Í Page 1 of 6 Město Nové Město na Moravě N Á V R H U S N E S E N Í 8. Zastupitelstva města konaného dne 22.2.2016 Využití předkupního práva k budově VZP ČR Město dne 2.2.2016 (č.j.:munmnm/1823/2016) obdrželo

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 24. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 30.3. 2016 v 16 : 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 795 Rada města souhlasí se stavbou Třebová 653/21,22, p. Falta SS 200 na pozemku Města Česká Třebová ppč. 3423/2 v katastrálním území a obci Česká Třebová, a souhlas s vydáním územního souhlasu, dle

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 18/2012 ze schůze Rady města Čelákovic 20. září 2012

USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 18/2012 ze schůze Rady města Čelákovic 20. září 2012 USNESENÍ RADY MĚSTA Usnesení č. 18/2012 ze schůze Rady města Čelákovic 20. září 2012 Rada města Čelákovic: 1.1. Schvaluje předložený program jednání 1.2.1. Jmenuje Miloše Sekyru ověřovatelem usnesení.

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 8. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 22.2.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 21.3.2016 14:54:43 Bod: 01.Zahájení a schválení programu PŘEDKLÁDÁ Šmarda Michal 14:54:46/14:54:46/ 0:01 14:54:48/14:54:48/

Více

Usnesení. přísp. 2007

Usnesení. přísp. 2007 Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 29.10.2007 od 15.00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 21 členů

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z á p i s č. 38/2012 z jednání rady města Velká Bystřice dne ve 16:30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici

Z á p i s č. 38/2012 z jednání rady města Velká Bystřice dne ve 16:30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici Z á p i s č. 38/2012 z jednání rady města Velká Bystřice dne 22.10..2012 ve 16:30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici Přítomni : Ing. Marek Pazdera, Mgr. Ivo Slavotínek,, Ing. Martin

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

08. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne:

08. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 08. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 13.05.2019 14:29:36/14:29:36/ 0:58 14:30:41/14:30:41/ 0:01 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. Lepší NM Přítomen Marek Stanislav

Více

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 91.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 26. 2. 2014 od 16:00 hodin

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 č. RM 238/2018 u p r a v e n á v e r z e 1. schvaluje rozpočtové opatření č. 6/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové

Více