Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v přednáškové síni Centra volnočasových aktivit v Milíně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 5. 2. 2015 od 16.30 hodin v přednáškové síni Centra volnočasových aktivit v Milíně"

Transkript

1 Č.j.: 131/2015 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v přednáškové síni Centra volnočasových aktivit v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní jednání ve složení: předseda J. Baštýř, členové Ing. J. Růžička a E. Vondrášek. 2. Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: Mgr. K. Křížek a V. Kalík. 3. Obecní zastupitelstvo schvaluje program jednání předložený na pozvánce. 4. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu starosty o jednání rady Obce Milín za období od do Obecní zastupitelstvo schvaluje záměr prodat část pozemku č. parc. 937/14 v k.ú. Milín vedeného jako trvalý travní porost o maximální výměře 300 m 2, za vyhlašovanou cenu minimálně 300 Kč/m 2. Náklady spojené s vypracováním oddělovacího geometrického plánu ponese žadatel i v případě, že nedojde k odprodeji. V případné kupní smlouvě bude zřízeno předkupní právo Obce Milín na dobu neurčitou za cenu odpovídající ceně prodeje pozemku. 6. Obecní zastupitelstvo neschvaluje odkoupení pozemků na základě nabídky Marie Jonákové a pověřuje starostu obce vyžádáním si doplňujících dokladů. 7. Obecní zastupitelstvo schvaluje bezúplatný převod pozemku č. parc. 907/4 v k.ú. Milín z majetku Města Příbram do majetku Obce Milín. 8. Obecní zastupitelstvo schvaluje zřízení věcného břemene na pozemcích v majetku Obce Milín, parc.č. 334/110 a 334/20 v k.ú. Milín ve prospěch ČEZ Distribuce, a.s. za účelem provedení a trvání stavby IP /VB/1(P5873) Milín - knn pro p.č. 334/81. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu ,- Kč + zákonná DPH. 9. Obecní zastupitelstvo schvaluje ukončení nájemní smlouvy se společností Potraviny Vodička s.r.o. dohodou ke dni Obecní zastupitelstvo schvaluje, aby na dobu sjednanou s původním nájemcem Potraviny Vodička s.r.o. tedy do byla za stejných cenových podmínek uzavřena nájemní smlouva na prostory k podnikání v domě č.p. 246 v Milíně s podnikatelským subjektem Ilona Podzimková, IČ: se sídlem Na Samotě 491, Příbram V. - Zdaboř, a to s počátkem nájmu od Obecní zastupitelstvo schvaluje vyhlášení záměru pronájmu části nebytových prostor v čp. 261 Milín za nájemné ve výši 40,- Kč/m 2 /měsíc a náklady za spotřebované energie. Zájemce předloží specifikaci záměru obecnímu zastupitelstvu. Výběr bude proveden na základě nejvhodnějšího záměru ve prospěch poskytování služeb občanům obce Milín. 12. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej nábytku ze zrušené ordinace dětského lékaře v domě čp. 237 Milín, dle žádosti, kterou předložila Oblastní nemocnice Příbram, a.s. za cenu ,- Kč bez DPH. 13. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí neplatnost těchto usnesení jednání obecního zastupitelstva ze dne bod č.18 a ze dne bod č.11.

2 14. Obecní zastupitelstvo doporučuje radě obce, vykonávající úkoly zřizovatele Základní školy Milín, jmenovat členy školské rady do konce jejího funkčního období Mgr. V. Trantinu, Mgr. V. Novotného a Bc. P. Zemanovou. 15. Obecní zastupitelstvo schvaluje vyhlášení připomínkového řízení ze strany milínských občanů k předpokládané výstavbě víceúčelové budovy na místě vyhořelé "Sokolovny". 16. Obecní zastupitelstvo pověřuje radu obce připravit záměr prodeje obecních pozemků v lokalitě Z_M22. Zastupitelstvo doporučuje rozdělit část pozemku parc.č. 85/51 v k.ú. Milín na čtyři samostatné pozemky a v případě nutnosti nechat vypracovat hlukovou studii. 17. Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č.1 rozpočtu Obce Milín na rok Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci Vladimíra Vojáčka o povinnostech Obce Milín, jakožto člena správní rady MAS Podbrdsko, z.s., vykonávat tuto funkci s odpovědností řádného hospodáře. 19. Obecní zastupitelstvo jmenuje Bc. Milana Křivánka členem komise Obce Milín pro životní prostředí. 20. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání žádosti o dotaci z podprogramu Podpora výstavby podporovaných bytů pro rok 2015 Státního fondu rozvoje bydlení, na Stavební úpravy čp. 237, Milín - 2 pečovatelské byty. 21. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání žádostí o dotaci na projekt "Dětské hřiště obce Milín" z programu: Podpora obnovy a rozvoje venkova, Ministerstva pro místní rozvoj. Celkové náklady projektu ,- Kč, požadovaná výše dotace ,- Kč. 22. Zastupitelstvo Obce Milín schvaluje podání žádosti o dotaci na projekt Oprava kapličky v Konětopech ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek pro rok 2015 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu. 23. Zastupitelstvo Obce Milín schvaluje podání žádosti o dotaci na projekt Rekonstrukce Sokolské ulice v Milíně ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst pro rok 2015 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu. Vladimír Vojáček zástupce starosty Ing. Pavel Nekl starosta obce

3 Č.j.: 132/2015 Zápis z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v přednáškové síni Centra volnočasových aktivit v Milíně Přítomni: Ing. P. Nekl, V. Vojáček, Ing. J. Růžička, Ing. V. Srbek, V. Kalík, J. Fuka, Mgr. K. Křížek, Mgr. V. Trantina, Mgr. J. Pižl, J. Baštýř, D. Reiterová, E. Vondrášek, Mgr. O. Černá, a Mgr. V. Novotný. Omluven: Mgr. J. Trnka Starosta obce zahájil jednání a přítomné zastupitele i veřejnost přivítal. Starosta obce přednesl návrh na složení návrhové komise: předseda J. Baštýř, členové Ing. J. Růžička a E. Vondrášek. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní jednání ve složení: předseda J. Baštýř, členové Ing. J. Růžička a E. Vondrášek. Pro: 11 Proti: 0 Zdržel: 3 Starosta obce přednesl návrh na ověřovatele zápisu: Mgr. K. Křížek a V. Kalík. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: Mgr. K. Křížek a V. Kalík. Pro: 12 Proti: 0 Zdržel: 2 Starosta obce přednesl návrh programu jednání, ve znění tak jak bylo oznámeno i na pozvánce. Bez připomínek zastupitelů. 1) Zpráva z rady 2) Prodej pozemku 3) Pronájem nebytových prostor čp. 261 a čp ) Interpelace 5) Diskuse Starosta obce vyzval k hlasování o programu jednání.

4 Obecní zastupitelstvo schvaluje program jednání předložený na pozvánce. Bod č. 1 schváleného programu Starosta obce zhodnotil práci rady obce za období od do Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu starosty o jednání rady Obce Milín za období od do Bod č. 2 schváleného programu Starosta obce přednesl žádost pana Stanislava Čedíka o odkup části pozemku. Jedná se o pozemek o nějž již jednou žadatel žádal, nyní snížil výměru a předkládá nám žádost znovu. Obdobné pozemky jsme na Buku prodávali za 300,- Kč/m 2. V. Vojáček - domnívám se, že vyhlašovaná cena byla 250,- Kč a obálkovou metodou se pozemky prodaly za 300,- Kč/m 2. Mgr. Novotný - nevidím potřebu obce z uvedeného celku oddělovat část pozemku a tento prodat. A domnívám se, že žadatel může postavit dům na svém pozemku a část našeho pozemku nepotřebuje. Ing. Růžička - nebránil bych se prodeji 300 m 2 za podmínky zřízení předkupního práva. E. Vondrášek - také bych se přikláněl k prodeji, s tím, že se pozemek rozumně zarovná. Ing. Srbek - ohlídal bych si předkupní právo, aby nebylo s pozemkem dále spekulováno V. Vojáček - do usnesení bude dále potřeba uvést požadavek na úhradu oddělovacího geometrického plánu ze strany žadatele. Bez dalších připomínek zastupitelů.

5 Obecní zastupitelstvo schvaluje záměr prodat část pozemku č. parc. 937/14 v k.ú. Milín vedeného jako trvalý travní porost o maximální výměře 300 m 2, za vyhlašovanou cenu minimálně 300 Kč/m 2. Náklady spojené s vypracováním oddělovacího geometrického plánu ponese žadatel i v případě, že nedojde k odprodeji. V případné kupní smlouvě bude zřízeno předkupní právo Obce Milín na dobu neurčitou za cenu odpovídající ceně prodeje pozemku. Starosta obce přednesl nabídku paní Jonákové na odprodej lesních pozemků na Kozím vrchu do majetku obce. Doplnil, že by se k nákupu těchto pozemků přikláněl. V. Vojáček - prodej také podporuje, ale požaduje dodat znalecký posudek a dále mu byla v loňském roce paní Jonákovou sdělena skutečnost, že má za povinnost část nabízených pozemků zalesnit, což budou pro nás případné další ne úplně malé náklady. Mgr. K. Křížek - přikláněl bych se také k tomu, vědět celkový stav věci a výši případných budoucích nákladů. Ing. J. Růžička - doporučil bych požádat P. Běhavého, aby spočetl náklady na zalesnění a zákonnou údržbu D. Reiterová - podle toho, že se využívá Kozí vrch k občasným turisticko - společenským akcím asi by nebylo vhodné celý prostor zalesňovat. V. Vojáček - ano, to je také potřeba zvážit jakou část pozemků zalesnit a jakou ponechat nezalesněnou. I zde však vyvstanou náklady, protože se pozemek musí vyjmout z lesních pozemků (PUPFL) a zaplatit jako vlastník odvod, byť jeho část nám bude jako obci vrácena. Opět to jsou náklady. Starosta obce ukončil diskusi s tím, že se bod projedná po doplnění podkladů na příštím jednání zastupitelstva. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo neschvaluje odkoupení pozemků na základě nabídky Marie Jonákové a pověřuje starostu obce vyžádáním si doplňujících dokladů.

6 V. Vojáček - v souvislosti s předchozím bodem bych byl rád kdyby byla zpracována určitá koncepce nabývání nemovitého majetku (pozemky, lesy, atd.) do vlastnictví obce. Domnívám se, že jsme o tom již hovořili v minulém volebním období. Osobně jsem pro jeho nákup, ale aby se v budoucnu nestalo, že se setkáme s názorem proč to či ono a od koho kupujeme nebo nekupujeme a za jakou cenu. Starosta obce - opět bych navrhoval toto projednat na příštím jednání zastupitelstva a na finančním výboru. Starosta obce seznámil zastupitele se skutečností, že Město Příbram schválilo na základě naší žádosti, kterou inicioval Ing. Růžička převod pozemku, který je součástí polní cesty na Buku. Je nyní na nás bezúplatný převod do majetku obce schválit. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje bezúplatný převod pozemku č. parc. 907/4 v k.ú. Milín z majetku Města Příbram do majetku Obce Milín. Starosta obce oznámil, že se nebude projednávat původně zaslaný materiál, s požadavkem schválení věcného břemene el. vedení k zahrádkám za silem, a to na základě požadavku projektanta. Další žádost o zřízení věcného břemene se týká pozemku v ulici U Stadionu k novostavbě, kterou bude provádět pan Bíba v sousedství fotbalového areálu. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje zřízení věcného břemene na pozemcích v majetku Obce Milín, parc.č. 334/110 a 334/20 v k.ú. Milín ve prospěch ČEZ Distribuce, a.s. za účelem provedení a trvání stavby IP /VB/1(P5873) Milín - knn pro p.č. 334/81. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu ,- Kč + zákonná DPH. Bod č. 3 schváleného programu: Starosta obce připomněl jednání, kdy zastupitelstvo neodsouhlasilo snížení nájemného společnosti Potraviny Vodička v prostorách čp. 246 prodejna potravin. Je zde nová žádost o postoupení nájmu ze společnosti Potraviny Vodička s.r.o. na podnikající

7 subjekt Ilona Podzimková z Příbrami. Nájem by byl přenechán do konce původně sjednané doby, tedy do D. Reiterová - domnívám se, že když to nechce provozovat původní nájemce a chce to přenechat jinému, který má zkušenosti v tomto oboru a provozuje již několik obchodů a cukráren v Příbrami, mohlo by se žádosti vyhovět. Ing. Srbek - i přesto, že má s provozováním zkušenosti, doporučil bych v budoucnu hlídat kvalitu služeb i jakost výrobků. Mgr. Novotný - vzhledem k tomu, že nastupuje úplně jiný provozovatel viděl bych jako čistší vyhlásit výběrové řízení. starosta obce - tady to není o nové soutěži, ale původní nájemce má právo nájmu, které chce převést na někoho jiného za stávajících podmínek. Osobně tuto variantu, už kvůli pokusu o zlepšení služeb podpořím. J. Baštýř - nemyslím si, že by nám v novém výběrovém řízení někdo zaplatil vyšší nájem než současných zhruba ,- Kč D. Reiterová a Ing. Růžička - také zastávají názor, že by nám nikdo nezaplatil vyšší nájem V. Vojáček - chápu názor Mgr. Novotného v tom, že by se mohlo vyhlásit výběrové řízení na převzetí nájmu za stejných podmínek a kromě jiných by se mohla přihlásit i paní Podzimková. Druhá věc je, že když k tomu nedáme souhlas, tak se oba dva subjekty dohodnou tak, že to možná ani nepoznáme. Nebo to Pekárny Vodička budou chtít převést na jimi nově založenou společnost, proti čemuž jsme ani v historii neměli námitek a tu pak paní Podzimkové prodají. Mgr. Křížek - to všechno samozřejmě může nastat, proto je snadnější převod práva nájmu odsouhlasit. Starosta obce přednesl formulaci usnesení doporučenou právníkem obce, usnesení je rozděleno na dvě následující části. Obecní zastupitelstvo schvaluje ukončení nájemní smlouvy se společností Potraviny Vodička s.r.o. dohodou ke dni Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 1

8 Obecní zastupitelstvo schvaluje, aby na dobu sjednanou s původním nájemcem Potraviny Vodička s.r.o. tedy do byla za stejných cenových podmínek uzavřena nájemní smlouva na prostory k podnikání v domě č.p. 246 v Milíně s podnikatelským subjektem Ilona Podzimková, IČ: se sídlem Na Samotě 491, Příbram V. - Zdaboř, a to s počátkem nájmu od Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 1 Starosta obce dále otevřel diskusi k problematice pronájmu prostor, které byly zrekonstruovány pro ordinaci dětského lékaře. ten, přestože to bylo Oblastní nemocnící Příbram slíbeno, doposud ordinovat nezačal, a jak bylo řečeno, ani nezačne. V. Vojáček - pominu zbytečně vynaložené investiční náklady a dodám, že si stěžují nájemníci nad uvedenými prostorami na nevytápění těchto prostor a tím i chlad a vlhkost v jejich bytech. J. Baštýř - předpokládám, že na základě slibů nemocnice jsou prostory upraveny jako ordinace a předělání na byt by si vyžádalo opětovné stavební úpravy starosta obce - ano je to tak, projekt se přizpůsoboval požadavku lékařů nemocnice, nezbývá nic jiného než se pokusit prostory pronajmout ke komerčnímu využití. je tedy potřeba stanovit nájem a další podmínky. V. Vojáček - osobně se domnívám, že by bylo vhodné prostory nabídnout k pronájmu za fixní částku tomu, kdo předloží nejvhodnější záměr. Nejedná se o tak velké prostory - cca 50 m 2, na kterých by obec měla zbohatnout, ale od samého začátku byly rekonstruovány k tomu, aby sloužili veřejnosti a nepředpokládali jsme z nich v důsledku potřeby lékařů v obci inkasovat žádný nájem. Navrhuji stanovit částku pronájmu na 40,- Kč, což je výše nájemného v bytech, pod které bychom neměli "jít" a vypsat soutěž o nejvhodnější záměr, a ten v zastupitelstvu posoudit. E. Vondrášek - soutěž bych trochu pootevřel a částku bych navýšil až do 50,- Kč. Mgr. K. Křížek - to bychom ale už soutěžili dvě věci, záměr a cenu a těžko bychom to posuzovali. Ing. J. Růžička - předpokládám, že k nájmu budou připočteny i náklady na služby a energie starosta obce - ano nájem 40,- Kč + služby D. Reiterová - s návrhem vybrat nejvhodnější nájem souhlasím a bylo by vhodné vybrat takový záměr, který nebude rušit současné využití zubním lékařem

9 Obecní zastupitelstvo schvaluje vyhlášení záměru pronájmu části nebytových prostor v čp. 261 Milín za nájemné ve výši 40,- Kč/m 2 /měsíc a náklady za spotřebované energie. Zájemce předloží specifikaci záměru obecnímu zastupitelstvu. Výběr bude proveden na základě nejvhodnějšího záměru ve prospěch poskytování služeb občanům obce Milín. Bod č. 4 schváleného programu: Starosta okomentoval žádost Oblastní nemocnice Příbram, která má zájem na odkoupení vybavení ordinace dětského lékaře, která obec odkoupila v roce 2013 od MUDr. Čermáka. Vybavení je z části využitelné pouze pro dětskou ordinaci a zbylou část aktuálně obec nepotřebuje. Nemocnice je připravena zaplatit ,- Kč. V. Vojáček - vybavení jsme zakoupili za ,- Kč. Na všem, co jsme měli do činění s nemocnicí jsme prodělali. Starosta - může nás těšit, že vybavení poslouží dětem. Bez dalších připomínek. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej nábytku ze zrušené ordinace dětského lékaře v domě čp. 237 Milín, dle žádosti, kterou předložila Oblastní nemocnice Příbram, a.s. za cenu ,- Kč bez DPH. Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 1 Starosta obce otevřel problematiku jmenování školské rady, která byly naposledy řešena na minulém jednání zastupitelstva a paní ředitelka ZŠ postup jmenování zpochybnila. V. Vojáček - zpochybnění ze strany paní ředitelky přednesené v radě obce se týkalo, té skutečnosti, zda je možné v zastupitelstvu jmenovat členy na kratší dobu než tři roky, což je funkční období školské rady. Bylo nám potvrzeno Legislativně - právním odborem Svazu měst a obcí a následně i právníkem obce JUDr. Košťálem, že zřizovatel může jmenovat i odvolávat na základě svého rozhodnutí. Byli jsme však upozorněni na skutečnost, že tím kdo jmenuje je rada obce, tudíž, obě dvě jmenování jsou neplatná. V.Vojáček, přečetl oba dva komentáře ke školskému zákonu, a ty jsou součástí zápisu z jednání zastupitelstva.

10 J. Baštýř - nezdá se mi skutečnost, že to nemůže rozhodnout zastupitelstvo, když je nadřízený orgán rady obce Mgr. V. Novotný - také jsem měl pochybnosti, ale po té co jsem si prostudoval školský zákon je výklad zákona jasný. Bez dalších připomínek zastupitelů. V. Vojáček - okomentoval další postup. Je třeba vzít na vědomí neplatnost předchozích usnesení. A následně můžeme doporučit radě obce jmenovat za členy školské rady Mgr. V. Trantinu, Mgr. V. Novotného a Bc. P. Zemanovou, jak bylo schváleno na minulém jednání zastupitelstva. Jak bylo, ale okomentováno, rada obce nemusí podle zákona doporučení zastupitelstva akceptovat. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí neplatnost těchto usnesení jednání obecního zastupitelstva ze dne bod č.18 a ze dne bod č.11. Obecní zastupitelstvo doporučuje radě obce, vykonávající úkoly zřizovatele Základní školy Milín, jmenovat členy školské rady do konce jejího funkčního období Mgr. V. Trantinu, Mgr. V. Novotného a Bc. P. Zemanovou. Starosta obce otevřel diskusi k budoucí rekonstrukci objektu "Sokolovny". Záměrem obce je vyhlášení výběrového řízení na vypracování studie, jak by měla budova v budoucnu vypadat. V současné době proběhlo poptávkové řízení na dokončení demolice zbytku objektu. Dále je předpoklad proplacení vyčíslené škody ve výši cca 6, ,- Kč, které jsme zaslali pojišťovně Kooperativa. A zjišťují se možnosti dotací na stavbu nového objektu. D. Reiterová - důležitý bude i název projektu, tak aby z něj vyplýval charakter budoucího využívání. Starosta obce - určitě by se měl obnovit taneční sál a restaurace. V. Vojáček - s tím asi všichni v Milíně počítají, ale jsem si jist, že z "evropských fondů" nebude na takto definované využití možné získat dotaci. Bude potřeba se více

11 zaměřit na hromadné kulturní, ale především sportovní využívání objektu. Je navíc úplně jasné, že na část restaurace - což je podnikatelská činnost nedostaneme z dotací ani korunu. Starosta obce - je tedy potřeba, aby jsme pro vyhlášení soutěže na studii dodali co možná nejvíce podkladů, ze kterých vyjde co vlastně požadujeme. D. Reiterová - výzvu k podávání podkladů zveřejníme na webových stránkách obce a v Milínském zpravodaji. Obecní zastupitelstvo schvaluje vyhlášení připomínkového řízení ze strany milínských občanů k předpokládané výstavbě víceúčelové budovy na místě vyhořelé "Sokolovny". Zástupce starosty seznámil zastupitele s narůstajícím zájmem ze strany milínských občanů o koupi pozemků, které jsou ve vlastnictví obce a v územním plánu obce Milín se nacházejí v lokalitě Z_M22. Z části pozemku parc. č. 85/51 by bylo možné pro účel výstavby RD vyčlenit cca 3850 m 2. Je tedy na zvážení zastupitelstva, zda záměr prodeje odsouhlasit nebo se tím prozatím nezabývat. Obecný souhlas s možností zpracovat záměr. Starosta obce - bylo by vhodné prodej upravit tak, aby pozemky nesloužili ke spekulaci nebo uložení peněz. V. Vojáček - s tím souvisí otázka zda část pozemku pouze oddělit a prodat v celku nebo ho dále rozdělit na několik dílů a ty pak prodat. Dle územního plánu může mít pozemek nejmenší výměru 800 m 2, ale samozřejmě i víc. Ing. Růžička - rozdělit na maximální počet Mgr. Křížek - tím je možné předpokládat vyšší zisk V. Vojáček - územní plán dále předpokládá vypracování hlukové studie, což by měli být kromě geom. plánu jediné výdaje. V lokalitě jsou dostupné veškeré sítě a připojení stavebních pozemků na ně bude na náklady stavebníků. Zamezení spekulace by pomohlo ustanovení v kupní smlouvě o povinnosti do určité doby zahájit stavbu.

12 Starosta obce - povinnost zahájit stavbu by byla zkonzultována s právníkem obce Obecní zastupitelstvo pověřuje radu obce připravit záměr prodeje obecních pozemků v lokalitě Z_M22. Zastupitelstvo doporučuje rozdělit část pozemku parc.č. 85/51 v k.ú. Milín na čtyři samostatné pozemky a v případě nutnosti nechat vypracovat hlukovou studii. Zástupce starosty obce seznámil zastupitele s rozpočtovou změnou č.1, kdy se v rozpočtu obce Milín mění jediný údaj a tím je v příjmové části položka: Neinvestiční dotace ze státního rozpočtu na výkon státní zprávy. Výše nám byla sdělena v uplynulých dnech a příjem těchto prostředků bude probíhat v rozsahu 1/12 z celkové částky rovnoměrně každý měsíc. Jedná se o dotaci na fungování matriky a stavebního úřadu, které svou agendu vykonávají pro širší území obcí v okolí Milína. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č.1 rozpočtu Obce Milín na rok Mgr. K. Křížek - v souvislosti s předcházejícím bodem okomentoval první pracovní schůzku finančního výboru, který se sešel předcházející den a na kterém byli členové seznámeni paní Vopěnkovou a Vandasovou s agendou účetnictví a místostarostou obce s agendou rozpočtu Obce Milín. Dalším bodem bylo vyjádření představ o práci finančního výboru a o prezentování plnění rozpočtu prostřednictvím webových stránek obce. Starosta obce poděkoval za informace. Z dalšího jednání se z důvodu pracovních povinností omluvil E. Vondrášek. V. Vojáček - seznámil zastupitele s právním postavením na činnost Obce Milín jakožto člena správní rady MAS Podbrdsko. Celý text je přílohou zápisu. Starosta obce doplnil, že obdobné právní postavení zaujímají obce i v dobrovolných svazcích obcí a tak je tomu i ve Svazku pro vodovody a kanalizace Příbram, kde zastupuje Obec Milín v pozici předsedy správní rady.

13 Bez dotazů zastupitelů. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci Vladimíra Vojáčka o povinnostech Obce Milín, jakožto člena správní rady MAS Podbrdsko, z.s., vykonávat tuto funkci s odpovědností řádného hospodáře. Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 0 Ing. J. Růžička - jako předseda komise pro životní prostředí jsem měl úkol doplnit komisi na pětičlenný stav. Dovoluji si navrhnout jako pátého člena pana BC. Milana Křivánka, který je přítomen a s návrhem souhlasí. Starosta obce se dotázal jmenovaného, zda je tomu tak a jaké má vzdělání a zaměstnání. Bc. M. Křivánek - ano návrh přijímám. V současné době pracuji na Městském úřadě Příbram na stavebním úřadě a studuji magisterské studium na České zemědělské univerzitě obor regionální environmentální správa. Bez dalších připomínek a dotazů zastupitelů. Obecní zastupitelstvo jmenuje Bc. Milana Křivánka členem komise Obce Milín pro životní prostředí. Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 0 V. Vojáček - seznámil zastupitele s možností podat žádost o dotace. A to ke Státnímu fondu rozvoje bydlení na úpravu prostor po dětském a zubním lékaři v domě čp. 237 Milín na dva bezbariérové byty. Předpokládaná možná dotace až ,- Kč na byt. K podání dotace je potřeba připravit projektovou dokumentaci a mít vydané stavební povolení. Další dotační možnost poskytuje Ministerstvo pro místní rozvoj, které i v letošním roce podporuje výstavbu dětských hřišť. Ve spolupráci s D. Reiterovou za Centrum volnočasových aktivit a M. Walenkovou za MC Milínek jsme připravili žádost na úplnou obnovu hřiště na sídlišti za blokem domů čp Starosta obce - další z možností kde získat dotaci je Středočeský kraj a to na rekonstrukci kapličky v Konětopech, která je poškozená v blízkosti rostoucími, dnes již skácenými stromy.

14 V. Vojáček - v minulosti byla již zpracovaná projektová dokumentace na rekonstrukci části ulice Sokolská a naskýtá se možnost podat žádost o dotaci ke Středočeskému kraji. Zde se předpokládají náklady v hodnotě cca 1, ,- Kč. Veškeré uvedené dotace do finální podoby připraví společnost SIGMIN, a.s. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání žádosti o dotaci z podprogramu Podpora výstavby podporovaných bytů pro rok 2015 Státního fondu rozvoje bydlení, na Stavební úpravy čp. 237, Milín - 2 pečovatelské byty. Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 0 Obecní zastupitelstvo schvaluje podání žádostí o dotaci na projekt "Dětské hřiště obce Milín" z programu: Podpora obnovy a rozvoje venkova, Ministerstva pro místní rozvoj. Celkové náklady projektu ,- Kč, požadovaná výše dotace ,- Kč. Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 0 Zastupitelstvo Obce Milín schvaluje podání žádosti o dotaci na projekt Oprava kapličky v Konětopech ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek pro rok 2015 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu. Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 0 Zastupitelstvo Obce Milín schvaluje podání žádosti o dotaci na projekt Rekonstrukce Sokolské ulice v Milíně ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst pro rok 2015 a zavazuje se spolufinancovat uvedený projekt ve výši minimálně 5 % z celkových nákladů projektu.

15 Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 0 V. Vojáček - ještě bych se chtěl zeptat na názor k oznámení společnosti O 2, o zrušení veřejného telefonního automatu u kulturního domu. Starosta obce doplnil - jedná se o požadavek na doplácení cca 500,- Kč měsíčně ze strany obce. Podle statistik se zde uskuteční 11 hovorů měsíčně. Obecné respektování faktu ze strany zastupitelů, že dojde ke zrušení veřejného telefonního automatu. Starosta obce oznámil, že se uskuteční školení na Povolování kácení mimolesních dřevin, a vyzval zastupitel V. Kalíka, aby o jeho absolvování jako člena komise pro životní prostředí uvažoval, a tím by byl splněn požadavek na absolvování vzdělávání opravňující případné vedení komise. V. Kalík vzal informaci na vědomí. J. Fuka - upozornil na nepřehlednost v křižovatce u Motocentra, kde výhledu při jízdě z R4 na I/66 brání ve svahu rostoucí borovice. Starosta obce - možnost jejich pokácení prověřím. Mgr. K. Křížek - na základě nového energetického zákona vznesl dotaz, zda všude kde rozúčtováváme teplo je osazeno měření. V. Vojáček - měřidla jsou osazena ve všech bytových domech, kde je společná kotelna, jedinou výjimkou jsou pokoje na ubytovnách, které pronajímáme jinou smlouvou než byty. Prověříme s právníkem nutnost osazovat ubytovnu a v případě nutnosti tak bude uskutečněno. Další ustanovení en. zákona mluvilo o povinnosti vypracování energ. štítků budov. Tento doklad máme pro veškeré bytové domy, kulturní dům, CVA a milínskou hasičskou zbrojnici. Pro budovu radnice, ZŠ a MŠ jednáme se společností, která vyhotovovala energetický audit. Bude vyřešeno v nejbližších měsících. Mgr. O. Černá - vznesla dotaz, proč byl při poslední změně jízdního řádu posunut odjezd ranního školního autobusu z Konětop na poměrně brzkou dobu a školáci jsou čekají cca 40 min. na zahájení vyučování. D. Reiterová - přidala dotaz, zda by bylo možné upozornit dopravce, že někteří řidiči odmítají zastavovat podle jízdního řádu u knihovny a zastavují až u radnice. výsledkem je matení cestujících a jejich následné dotazy. Starosta obce - uvedené prověřím a budu informovat na příštím zastupitelstvu.

16 J. Baštýř - jaká je situace okolo provozu kantýny na fotbalovém hřišti. Starosta obce - podnět, řeší příslušné orgány, kterým jsem předal požadovaný doklad - nájemní smlouvu a prozatím nemám jiné informace. D. Reiterová - jak je možné omezit v Milíně těžkou nákladní dopravu, především v ulici Nádražní? Starosta obce - projektant vypracovává návrh dopravního značení tak aby se uvedená doprava omezila. Rozhodnutí bude na Ředitelství silnic a dálnic a na Správě a údržbě silnic Středočeského kraje. Bod č. 5 schváleného programu Ing. Srbek - nemám připomínku zastupitele, ale jako soukromá osoba bych rád poděkoval milínským hasičům, kteří se zúčastnili zásahu při vichřici, kdy stromy z našeho lesa mohli poškodit cizí majetek. Což se díky nim nestalo. Do interpelací ani diskuse občanů se již nikdo nepřihlásil. Starosta obce požádal o závěrečné usnesení. Návrh na usnesení přednesl Ing. J. Růžička. Hlasování o schválení usnesení: Pro: 13 Proti: 0 Zdržel: 0 Zapsal: Vladimír Vojáček Ověřovatelé zápisu: Mgr. K. Křížek V. Kalík

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 527/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 4. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní

Více

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro

Více

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 13. 6. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 28. 11. 2012 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

Č.j.: 424/2015 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 8. 4. 2015 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 424/2015 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 8. 4. 2015 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 424/2015 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 8. 4. 2015 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín Č.j.: 759/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 30. 5. 2012 od 16.30 hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne 16. 12. 2013 od 18 hodin v MŠ Štěchovice Přítomni: M. Čapek, P. Zeman, J. Marková, J. Andrle, RNDr. J. Malý, A. Sládeček, P. Bechyně, S. Žemlička,

Více

Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 16.prosince 2014 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 12.09.2011 1. Zpráva výběrové komise provozovatel VaK Přezletice 2. Otevírání obálek

Více

Zápis. z 39. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 6. června 2014.

Zápis. z 39. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 6. června 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 39. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Přítomni: 8 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing. arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, Petr

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne 20.3.2019 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola

Více

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 14. 09.2016 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p.

Více

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 25. 1. 2016 Zasedání zahájila v 18. hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele a hosty z řad veřejnosti. Konstatovala, že počet zastupitelů

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín Č.j.: 702 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 21. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě dne v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18,01 hodin Přítomni: 9 Omluven: 0 Občané: 11 Hosté: 5 Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě dne 12.12.2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Ověřovatelé zápisu:

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 Omluveni: 2 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová Komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 13/2012 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.12.2012 Přítomni: Omluven: p. Slanina Odřich, p. Grundmann Roland, ing. Grundmann

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 9 Členů ZO Omluveni: 2 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 11. 2018 Přítomni dle prezenční listiny (viz příloha č. 1 zápisu) 9 nově zvolených zastupitelů obce Zahájení jednání: 1. 11. 2018 18:03

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Č.j.: 1233/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 9. 2012 od 16.00 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1233/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 9. 2012 od 16.00 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1233/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 9. 2012 od 16.00 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice.

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice. ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 019 dne 13.3.2019 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S (6) členů,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

Obecní úřad Veliká Ves

Obecní úřad Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2011 Datum konání: 9. 11. 2011 od 18.30 hodin Přítomni: p.krčil, p.čuchal, p.hanykýř, p.pokorná, p.kučerová Omluveni: p.vorlová a

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání.

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání. MCPNE 02141/2016 Zápis č. 23 z 20. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 28.11.2016 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Petr Šimáček,

Více

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 11. 2011 v 19.00 hod. Počet přítomných členů dle

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 20.6.2017 v 18:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 11. 7. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:32 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno: 7 členů, MK je

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 4 / 2015 ze dne 30.3.2015 09.04.2003 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Eva Opltová, Martin Burda, Vít Šnévajs Omluven: Lucie

Více

Z Á P I S č. 10/2013 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 10.12.2013

Z Á P I S č. 10/2013 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 10.12.2013 Z Á P I S č. 10/2013 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 10.12.2013 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Bc. Zdenek Krutek - místopředseda Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková,

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

Zápis z 12. Veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne

Zápis z 12. Veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne Zápis z 12. Veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 15.8. 2012. Program: 1. Zahájení zasedání, schválení ověřovatelů, oznámení zapisovatele. 2. Návrh na schválení programu

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Obec Dobrá Voda. Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne

Obec Dobrá Voda. Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne Obec Dobrá Voda Zápis schůze zastupitelstva obce Dobrá Voda, konané dne 10. 12. 2010 Přítomni: Marie Žejšková, Mgr. Marie Pokorná, Stanislav Pekárek, Vladimír Zástěra, Miroslav Špaček, Jaromír Kubiš, Pavel

Více