Čj.BEPPO 406 pro web B E P P O 4/2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Čj.BEPPO 406 pro web B E P P O 4/2006"

Transkript

1 Čj.BEPPO 406 pro web B E P P O 4/2006 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 14 - číslo 4 - rok neprošlo jazykovou úpravou zdarma Praha přivítá debrujáry na Vánocích! Překvapení bude i na valném shromáždění Asociace malých debrujárů ČR, Mouřínov 7, BUČOVICE Pobočka: AMD ČR, Senovážné náměstí 24, Praha 1, Bankovní spojení: ČSOB,a.s.divize poštovní spořitelna, č.účtu / IČO Tel/fax/zázn , tel , mobil , zapletal@adam.cz 1.

2 Dočerpání dotací na rok 2006 kj.info 406 dotace V BEPPU 3/2006 byli vedoucí klubů upozorněni, že mohou na ústředí podávat dodatečné žádosti k dočerpání dotací ještě v tomto roce. Na provozní náklady klubů jsou již prostředky vyčerpány, případně budou VV přiděleny klubům, které včas podaly žádosti. Můžete ještě na ústředí posílat své písemné požadavky na dočerpání prostředků pro: krátkodobé akce - do 50 Kč o/d/, účtování 70% - 30% - (na akce v trvání 2-6 dnů) - jednodenní akce (účtování do 50 % nákladů, tj. 50% - 50%) K vyúčtování je třeba připojit seznam účastníků s uvedením: jména, příjmení, adresy bydliště a data narození. Ke každému vyúčtování akce je třeba připojit její stručné hodnocení. Napište písemnou žádost o dodatečné posílení dotací na krátkodobé akce svého klubu. V žádosti uveďte: jméno vedoucího, místo působení klubu, název akce, předpokládaný počet účastníků, počet dnů a částku, o kterou žádáte. Informace pro výroční zprávu 2006 Valnému shromáždění předloží ústředí a výkonný výbor AMD ČR výroční zprávu o činnosti za letošní rok. Připomínáme, že zpráva bude tvořena především na základě informací, které dostaneme od zástupců regionů do Pošlete zástupcům ve svých regionech cokoli zajímavého o čem si myslíte, že by se mělo o vás ve výroční zprávě objevit. Přidělování finančních prostředků se mimo jiné odvíjí také od aktivit zpracovaných ve výroční zprávě, proto neváhejte! Přehled prezidentů a regionálních zástupců s kontakty: Region Zástupce Domácí adresa telefon JHČ Slabá Lenka Prachatická 1192/3, Č.Budějovice slaba@spsstavcb.cz JHM Ledererová Ludmila Glinkova 7, Brno ledeli@quick.cz KRHRA Míček Arnošt Formánkova 435, Hr.Králové arnost.micek@seznam.cz LIB Meixnerová Zdena Kosmonautů 359, Liberec meixner.prof@gfxs.hiedu.cz MRS Lepík Libor Revoluční 308, Frýdek-Místek lepiklibor@post.cz OL Černá Miroslava Dukelská 382, Litovel miroslava.cerna@zsviteznalitovel.cz PAR Coufal Josef Morašice 133, Morašice coufalbobes@centrum.cz PLZ Soukupová Jitka Soběslavova 1295, Stříbro jitule.sk@seznam.cz PHA Kulichová Marie Doubravčická 2127/9, Praha kulichova@centrum.cz STČ Veselý Marek Josefa Stříbrného 54, Lidice marek.vesely@zs.kladno.indos.cz VYS Vyhnálková Alexandra Nádražní 165, Žirovnice michaela.pokorna@tiscali.cz ZL Šmelcerová Dana Havlíčkova 1177, Valašské Meziříčí dsmelcerova@seznam.cz 2.

3 kj.info 406 ocenění NÁVRHY NA OCENĚNÍ 2006 Podle tradičního systému mají vedoucí klubů AMD ČR možnost podávat návrhy na oceněni nejúspěšnějších debrujárů za rok 2006 v těchto oceňovaných kategoriích: a) Ocenění vedoucími klubů AMD ČR (na základě návrhů vedoucích klubů) b) Ocenění AMD ČR (na základě návrhů výkonného výboru AMD ČR) c) Putovní pohár čestného prezidenta doc. Milana Rojka V letošním roce se stal držitelem Putovního poháru čestného prezidenta doc. Milana Rojka pro rok 2007 KMD LITOVEL, který zvítězil v letošní soutěži Za tajemstvím ocelového města. d) Titul Debrujár roku (na základě návrhů vedoucích klubů a rozhodnutím výkonného výboru AMD ČR) Nezapomeňte své návrhy napsat do návratek VALNÉHO SHROMÁŽDĚNÍ 2006 (je v příloze). Návrhy neváhejte dopsat a návratku odeslat ve stanoveném termínu do a o i v případě, že se valného shromáždění nebudete moci zúčastnit! ESI 2007 Durban Každé dva roky se koná setkání organizace MILSET, které jsme členy. Na ESI (Expo Science International) se prezentují organizace, děti a mládež působící v oblasti vědy a techniky. V příštím roce bude toto setkání v Durbanu (Jihoafrická republika). V této chvíli zatím mimo termínu bližší podrobnosti nemáme a postupně budou zveřejňovány na stránkách Přípravou a organizací případné skupiny naší asociace byl pověřen zástupce AMD ČR v MILSET Mgr. Libor Lepík. Zájemci o účast se mohou již nyní předběžně hlásit přímo u gestora akce: Mgr. Libor Lepík, lepiklibor@post.cz, mobil Veletrh GO a REGION TOUR 2007 Česká rada dětí a mládeže se bude opět prezentovat na veletrhu GO & REGIONTOUR ledna v Brně. Tradiční účast je zaměřena na propagaci Bambiriády, aktivního trávení volného času - tedy nabídky sdružení dětí a mládeže, setkání krajských rad či nabídku letních aktivit jednotlivých sdružení. Účast a prezentaci našeho sdružení po úspěších minulých let opět zajišťuje LUDMILA LEDEREROVÁ, prezidentka AMD ČR Jihomoravského regionu. Veletrh začíná bezprostředně po vánočních svátcích a proto je třeba přípravné práce zahájit co nejdříve. Prosíme zájemce o účast a případnou pomoc se zajištěním, aby se obraceli přímo na: LEDEREROVÁ Ludmila, ová adresa: ledeli@quick.cz, mobil

4 VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ 2006 kj.vs06 info V souladu se stanovami svolává výkonný výbor VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ AMD ČR 2006, které se uskuteční v rámci akce Vánoce debrujárů DATUM: sobota 9. prosince 2006 od hod. MÍSTO KONÁNÍ: Praha Základní škola Břečťanová Zahradní Město metrem do stanice SKALKA,dále busem č.195 k obchodnímu domu Květ,škola je cca 300 m naproti ORGANIZACE Sobota prezence, registrace, předání podkladových materiálů valného shromáždění společný oběd ve školní jídelně osobní volno a ubytování v Penzionu Zahradní Město,Topolová 2916/14, Praha 10 (nedaleko) společná večeře ve školní jídelně ukázky pokusů a návodů debrujárských činností (M.Rojko a další hosté) společenský večer Neděle Individuální odjezdy účastníků PROGRAM VALNÉHO SHROMÁŽDĚNÍ 1. Zahájení, přivítání (Zapletal, Rojko). 2. Schválení programu, jednacího řádu, mandátové a návrhové komise (Členové komisí). 3. Oznámení doplnění názvu organizace o občanské sdružení o.s. do stanov. 4. Zpráva o činnosti AMD ČR za rok 2006 (Zapletal a gestoři projektů) 5. Návrh plánu činnosti na rok 2007 (úvodní slovo Zapletal) 6. Zpráva o hospodaření (J.Horská,I.Bauerová) a revizní činnosti za rok 2006 (Rouhová, Křičková). 7. Zpráva mandátové komise. 8. Zpráva návrhové komise. Schválení: Účetní uzávěrky za rok 2005 Zprávy o činnosti za uplynulé období a plán činnosti na budoucí období Činnosti orgánů AMD a stanovení jejich základních pracovních a metodických cílů Zpráva kontrolní komise Usnesení VS a schválení usnesení VS 9. Předání ocenění AMD ČR za uplynulé období. 10. Přijetí dalšího čestného prezidenta AMD ČR Vojty Ondruška doc.milanem Rojkem. 11. Závěr jednání. 4.

5 UBYTOVÁNÍ UBYTOVÁNÍ je zajištěno ve dvou a třílůžkových pokojích vždy se společným příslušenstvím a k záloze 100 Kč doplácí za ubytování AMD ČR. Uzávěrka pro zájemce o zajištění ubytování v Penzionu Zahradní Město,Topolová 2916/14, Praha 10 je do Neváhejte a zašlete návratky raději hned! Zájemcům o elektronické přihlášení zašleme formulář po vyžádání na adrese: zapletal@adam.cz. Vše potřebné, průběžné a aktuální informace najdete také na v článku valné shromáždění Telefonické informace na DALŠÍ INFORMACE Všem přihlášeným do bude hrazeno cestovné za veřejnou dopravu na VS a zpět proti vyplněnému cestovnímu příkazu s přílohou jízdenek. Ubytování bude zajištěno všem, kteří požádají v návratce a do uhradí 100 Kč. Strava oběd a večeře NÁVRATKY najdete v příloze Beppa 4/2006 (lze stáhnout na a poslat elektronicky) zasílejte na adresu: AMD ČR, Senovážné nám. 24, Praha 1 do MATERIÁLY, které obdrží všichni delegáti: Program, jednací řád a stanovy Zprávy o činnosti za rok 2006, návrh plánu a rozpočtu na rok 2007 Přihlášku do diskuse a podklady pro připomínky k pracovním komisím a doplňujícím návrhům (můžete své připomínky a návrhy zasílat s předstihem do , abychom na ně mohli reagovat při jednání VV a VS se soustředilo na zásadní a koncepční obsah jednání) DELEGÁTI VALNÉHO SHROMÁŽDĚNÍ Delegáty VS, vždy s jedním mandátem, tvoří všichni řádně registrovaní vedoucí klubů, kteří budou přítomni osobně na VS. Individuální členové mají jeden volební mandát vždy za 15 přítomných, řádně registrovaných individuálních členů. Tyto informace i přehled přihlášených delegátů najdete na debrujárských stránkách v článku Valné shromáždění 2006 PODKLADY PRO VÝROČNÍ ZPRÁVU Abychom vedoucí klubů zbytečně nezatěžovali nadbytečnou administrativou, bude letošní výroční zpráva obsahovat mimo jiné také rekapitulaci činnosti za jednotlivé regiony. Připomínáme, že je na zástupcích jednotlivých regionů, jaké podklady pro zpracování VZ dodají. Podklady již byly zástupcům regionů odeslány a termín vrácení na ústředí AMD ČR je do 10. listopadu Není snad třeba připomínat, že počet uvedených akcí a aktivit zásadně ovlivňuje výši dotací pro váš klub na příští rok! Připište cokoliv chcete, aby se o vás ve výroční zprávě objevilo. 5.

6 Čj.BEPPO406Vánoce VÁNOCE DEBRUJÁRŮ "Vánoce debrujárů prosince 2006 v Praze! "Vánoce debrujárů" se staly tradičním oceněním celoroční práce debrujárských klubů spojeným s návštěvou Prahy. Letos proběhne šestnáctý ročník a to už je pěkná tradice! Kdo umí počítat, tak ví, že v příštím roce oslaví debrujáři 15. výročí svého založení. Jak to, že Vánoce debrujárů budou už po šestnácté? To proto, že debrujáři se na své první společné akci Vánocích setkali už 2x před oficiálním založením organizace Pochopitelně nemohou chybět oblíbené návštěvy technických památek, muzeí, divadel V rámci spolupráce navštíví všechny kluby muzeum hlavního města Prahy a při představení klubů můžete předvést a ochutnat soustu regionálních specialit a dobrot! Cíle Prezentovat ukázku celoroční činnosti klubu Shlédnout pracoviště a laboratoře ČVUT a Mat.fyz. fakulty UK Praha Navštívit muzeum hl.města Prahy v rámci dohody o spolupráci a přípravy projektu Festival debrujárů 2007 Ocenit pobytem v Praze návštěvou technických památek a historických zajímavostí členy nejaktivnějších klubů AMD ČR Rámcový harmonogram akce: Čtvrtek příjezd na ZŠ Břečťanová, Praha 10, Zahradní Město, ubytování večeře v jídelně školy příprava představení činností klubů a regionálních specialit prezentace činností klubů v jídelně školy porada vedoucích, organizační pokyny, upřesnění návštěv v Praze (Šmídová) Pátek snídaně ve školní jídelně ZŠ Břečťanová odjezd do centra na programy podle rozdělení skupin program v Praze večeře ve školní jídelně ZŠ Břečťanová možnost zařazení kulturního programu, příp. individuální programy Sobota snídaně v ZŠ Břečťanová, pokračování programů klubů v Praze PODMÍNKY ÚČASTI Každý klub může přihlásit max. 8 dětí a 2 vedoucí PŘIHLÁŠKY: řádně vyplněnou NÁVRATKU odešle vedoucí klubu do na adresu ústředí AMD současně s účastnickým poplatkem (na přihlášky došlé po tomto datu bude brán zřetel pouze v případě volné kapacity - návratky jsou v příloze Beppo 4/2006) Klub musí být schopen prezentovat svoji činnost na malé výstavce v prostorách jídelny školy (výstavka z historie klubu, vlastní výrobky, pokusy, ukázky práce dětí apod.) Každý klub přiveze a představí malou ukázku regionálních specialit (např. ukázky vánočního cukroví, co je v okolí působení vašeho klubu typické apod.) 6.

7 Akce se zúčastní pouze vybrané a zařazené kluby Do budou kluby vyrozuměny o účasti do max. počtu 120 účastníků. Při rozhodování o zařazení klubu na akci se bude přihlížet k plnění základních povinností klubu (úhrada čl.příspěvků, podklady pro projekty na rok 2007, úhrada účastnického poplatku atd.). Bezpečnost! Upozorněte děti na bezpečnost a zákaz používání ohně. Připravte si také něco na přikrytí stolů, aby po vašich pokusech zůstalo vzorně uklizené místo Klíče od ubytování: budou po neblahých zkušenostech vydávány proti vratné záloze 100 Kč Účastnický poplatek za klub musí být uhrazen složenkou do (á 350 Kč + 1 dospělý zdarma) Všem účastníkům bude proplacena doprava veřejným dopravním prostředkem na akci a zpět, proti vyplněnému cestovnímu příkazu s přílohou jízdenek. K cestovním příkazu přiložte seznam účastníků s uvedením jména, příjmení, adresy bydliště, data narození a podpisu účastníka. V případě společné dopravy do výše veřejné dopravy za jednoho účastníka z místa bydliště do Prahy a zpět. MHD v Praze si každý účastník hradí sám. Využijte, prosím veškeré možné slevy. Všem účastníkům bude zajištěno ubytování na vlastním materiálu v prostorách ZŠ Břečťanová, Praha 10 a strava uvedená v programu (2x večeře, 2x snídaně). Program: z nabídky programů uveďte předběžně svůj zájem do návratky podle preferencí Storno: případnou neúčast klubu oznamte IHNED na ústředí AMD ČR, aby mohl být zařazen další zájemce. Po zařazení klubu na akci je účastnický poplatek nevratný a klub si musí zajistit náhradníky. PREZENTACE REGIONÁLNÍCH SPECIALIT při našich návštěvách zahraničních akcí jsme zjistili, že velmi oblíbeným bodem programů jsou ukázky specialit z jednotlivých regionů. Určitě najdete v kuchařkách svých rodičů něco, co je právě u vás typické nebo oblíbené. Neváhejte požádat rodiče o pomoc a takovéto vzorky přivézt s sebou. Při představení klubu nám je představíte a potom můžeme také společně ochutnávat! Lze využít i publikace Debrujárská kuchařka. MUZEUM HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY partnerem naší asociace je i zajímavé Muzeum hlavního města Prahy, které v rámci programu Vánoc debrujárů každý z klubů navštíví. Vaším úkolem bude nejenom shlédnout expozice muzea, ale připravit si také vlastní projekt jak získané informace využít v debrujárské činnosti. Kluby s nejlepšími nápady budou pozvány do Prahy v rámci akce Festival debrujárů v květnu 2007 a své projekty představí široké veřejnosti. Kde najdete další informace? odkazy na web stránky Informace a foto-galerie z Vánoc debrujárů 2005: Návratka s platbou Vánoce debrujárů 2006" musí být na ústředí AMD do

8 Čj. BEPPO 406 přihláška Chcete být členem AMD ČR? Nemáte ještě členskou kartu? Chcete se stát členem Asociace malých debrujárů ČR? Chcete dostávat pravidelně 4x ročně informační BEPPO, nabídku dalších pokusnických materiálů, mít možnost účastnit se našich akcí, soutěží, setkání, zahraničních výjezdů nebo si založit vlastní klub? Už jste členové a nemáte novou členskou kartu? Čtěte pozorně následující řádky! Naše asociace sdružuje především KLUBY, tj. alespoň 5 dětí + jeden vedoucí nad 18 let. Členové mohou být i INDIVIDUÁLNÍ, tzn. jednotlivci bez rozdílu věku. ČLENSTVÍ - KLUBY: komunikace s kluby je velmi jednoduchá, oboustranně výhodná a organizačně nenáročná. Veškeré informace jsou sdělovány prostřednictvím BEPPA, písemnou formou, semináři a akcemi určenými klubům. Proto i členství zůstává u klubů jednoduché: podání přihlášky, zaregistrování na ústředí, roční poplatek pro děti á 10 Kč a dospělé á 20 Kč. ČLENSTVÍ INDIVIDUÁLNÍ: pokud budou mít zájem o členství i jednotlivci, mohou si podat přihlášku, budou zaregistrováni, 4x ročně obdrží BEPPO a mohou si vybírat z nabídky určené individuálním členům za členský příspěvek á 100 Kč na jeden rok. Každý klub nebo individuální člen zašle na adresu ústředí: AMD ČR, Senovážné náměstí 24, Praha 1 řádně vyplněnou přihlášku a členské příspěvky podle počtu členů. My je zaregistrujeme, obratem odešleme odpovídající počet členských karet a zařadíme do data baze. K daného roku upravujeme členskou základnu podle uhrazených členských příspěvků. Pokud jsem vše vysvětloval příliš složitě, znázorním ještě jednou postup k získání členství: a) vypiš přihlášku - za klub nebo individuálně b) zašli celkovou částku za počet členů klubu nebo á 100 Kč za individuální členství c) jsi řádně zaregistrován a obratem obdržíš členské karty Přihlášku je také možné podat elektronicky. Formulář a pokyny jsou na adrese: Přihláška za člena Asociace malých debrujárů České republiky - REGISTRA ČNÍ LIST Členství: INDIVIDUÁLNÍ - KLUB (zakroužkujte) Jméno, příjmení: Titul: (individuální člen nebo vedoucí klubu) Datum narození: rodné číslo: / (dobrovolné) Adresa domů Město/obec: PSČ ulice: číslo: Telefon(i UTO): / mobil: Adresa místa působení klubu Okres: Region: Název klubu (nebo KMD při: škole, jiném zařízení apod.): Město/obec: PSČ ulice: číslo: Telefon(i UTO): / fax: / (zakroužkujte, kam si přejete posílat poštu - pokud nezvolíte, bude vám chodit automaticky domů) Souhlasím, aby AMD ČR evidovala a zpracovávala mnou uvedené osobní údaje podle 5 zákona 101/00 Sb. Pro prezentaci vašeho klubu na připojte FOTO a případně další informace Pou ze pro kluby Infobulletin BEPPO budu odebírat: POŠTOU ELEKTRONICKY (označ) Počet členů do 14 let: let : let: nad 26 let: Počet členů celkem: KLUB NÁM POMOHL ZALOŽIT:. p o d p i s v e d o u c í h o k l u b u Členské příspěvky uhrazeny hotově dne: v částce: Kč Převodem na účet: /0300 dne: Z účtu číslo: var..symbol: v částce: Kč podpis člena nebo vedoucího klubu 8.

9 Čj.VS06+vánoce návratky N ávratka Vánoce debrujárů 2006" musí být na ústředí AMD do Náz ev klubu: Jméno vedoucího: Adresa klubu: PSČ: tel: Počet debrujárů: á 350 Kč = celkem: Kč odesláno dne: Počet vedoucích: (max 2, z toho jeden á 350 Kč) Počet účastníků celkem: (max. 10) Z nabídky programů uveďte předběžně svůj zájem do návratky podle preferencí: - návštěva odborných pracovišť a laboratoří ČVUT - planetárium - návštěva pracovišť MATFYZ UK Praha - Národní muzeum - Stavovské divadlo - Národní divadlo - Muzeum hlavního města Prahy (v rámci připravovaného projektu navštíví všechny kluby) - mám zájem o pomoc při zajištění (doplňte): Pro uvedený počet žádám o proplacení jízdného na místě (proti cestovnímu příkazu a přiloženým jízdenkám), dále ubytování a stravu na ZŠ Břečťanová, Praha 10, Zahradní Město. V dne: 2006 Podpis vedoucího klubu: Návratka VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ AMD ČR 2006" musí být na ústředí AMD do DELEGÁT KLUBU AMD ČR Jméno a příjmení delegáta: Místo působení klubu: Adresa bydliště: Valného shromáždění se: ZÚČASTNÍM Žádám zajištění noclehu z 9. na NEZÚČASTNÍM (prosím, označte) ANO NE Příspěvek na ubytování 100 Kč jsem uhradil/a složenkou dne: (zbytek doplácí organizace) Žádám o bezplatné zajištění stravy: oběd - večeře (označte) Žádám o proplacení cestovného za jízdné veřejnou dopravou přikládám kopii platby ANO - NE ANO NE Návrh na ocenění + krátké zdůvodnění: Návrh na titul "Debrujár roku 2006" + krátké zdůvodnění: V dne: 2006 Podpis delegáta:

debrujár si vždycky ví rady!

debrujár si vždycky ví rady! Čj.BEPPO 3 2010 hlavička B E P P O 3/2010 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 18 - číslo 3 - rok 2010 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Seminář v Anglii s

Více

VÁNOCE DEBRUJÁRŮ 2010

VÁNOCE DEBRUJÁRŮ 2010 VÁNOCE DEBRUJÁRŮ 2010 Vánoce, no kdo by se netěšil?...a debrujáři se mohou těšit na své VÁNOCE DEBRUJÁRŮ v Praze 9.- 11. prosince 2010. V tomto článku najdete všechny potřebné informace i návratky. Tady

Více

debrujár si vždycky ví rady!

debrujár si vždycky ví rady! Čj.BEPPO 308 komplet B E P P O 3/2008 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 16 - číslo 3 - rok 2008 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Dobojováno. ŠIFRA KOMENSKÉHO

Více

B E P P O 3/2005. Jak jste se měli

B E P P O 3/2005. Jak jste se měli Čj.BEPPO 305 hlavička B E P P O 3/2005 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 11 - číslo 3 - rok 2005 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Jak jste se měli vyýýýýý?

Více

Čj.BEPPO105 hlavička B E P P O 1/2005

Čj.BEPPO105 hlavička B E P P O 1/2005 Čj.BEPPO105 hlavička B E P P O 1/2005 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 11 - číslo 1 - rok 2005 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Asociace malých debrujárů

Více

Valné shromáždění 2007.

Valné shromáždění 2007. Valné shromáždění 2007....když už chystáme VÁNOCE DEBRUJÁRŮ, tak proč nepřidat zrovna pozvání a informace k valnému shromáždění, že jo? Těšíme se, že se nás v roce oslav 15. výročí založení AMD ČR sejde

Více

B E P P O 1/2006. Pro řádné členství nezapomeňte poslat přihlášku a příspěvky do 28.2.2006!!

B E P P O 1/2006. Pro řádné členství nezapomeňte poslat přihlášku a příspěvky do 28.2.2006!! Čj.BEPPO 106 hlavička B E P P O 1/2006 B E P P O informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky Ročník 14 - číslo 1 - rok 2006 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Pro řádné členství nezapomeňte

Více

100 let chovu kamzíka horského v Jeseníkách

100 let chovu kamzíka horského v Jeseníkách Občanské sdružení Jesenický kamzík ve spolupráci s Muzeem v Bruntále a Jesenickou lesnickou společností Vás srdečně zvou na mezinárodní konferenci pořádanou pod záštitou ministra zemědělství ČR, hejtmana

Více

Vaše případné další PŘÍSPĚVKY, fotografie, komentáře nebo kontakty rádi připojíme...

Vaše případné další PŘÍSPĚVKY, fotografie, komentáře nebo kontakty rádi připojíme... Seminář vedoucích. Od pátku 30. března do neděle 1. dubna 2007 se sejdou v hotelu OGAR v Luhačovicích vedoucí debrujárských klubů. Tradiční setkání nadšenců hry s vědou a technikou bude mít netradiční

Více

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA 2. BĚH ŠKOLENÍ Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze Školení ZATÍŽENÍ STAVEBNÍCH

Více

České kalibrační sdružení

České kalibrační sdružení České kalibrační sdružení! Palackého tř. 100, 612 00 Brno ČESKÉ KALIBRAČNÍ SDRUŽENÍ pořádá 28. KONFERENCI na téma Směrnice EU týkající se měřicích přístrojů (MID) 4. a 5. května 2004 Hotel Skalský dvůr

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ve spolupráci se ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ pořádá 31. května - 1. června 2007 7. ročník REPUBLIKOVÉHO FINÁLE srovnávací soutěže základních škol se zaměřením

Více

Č e s k ý i n s t i t u t i n t e r n í c h a u d i t o r ů NOVÉ PARAGRAFY PRO VNITŘNÍ ŘÍZENÍ A KONTROLU ANEB KLÍČOVÉ VÝZVY PRO INTERNÍ AUDIT

Č e s k ý i n s t i t u t i n t e r n í c h a u d i t o r ů NOVÉ PARAGRAFY PRO VNITŘNÍ ŘÍZENÍ A KONTROLU ANEB KLÍČOVÉ VÝZVY PRO INTERNÍ AUDIT A KONTROLU ANEB KLÍČOVÉ VÝZVY 23. 24. dubna 2015 W o r k s h o p p r o v e ř e j n o u s p r á v u Vážené kolegyně, vážení kolegové, ve dnech 23. 24. dubna 2015, organizuje Český institut interních auditorů

Více

20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE

20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE 20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE 27. 29. srpna, 2015 Hotel U Kata Kutná Hora Druhý cirkulář 1 20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE 27. 29. SRPNA 2015, HOTEL U KATA, KUTNÁ HORA ČESKÁ REPUBLIKA

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2015

SEDIMENTY A ZEMINY 2015 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 1. prosince 2015 BRNO

Více

Přes nepříliš zdařilé setkání finalistů v německém Limbachu si můžete prohlédnout fotogalerie zúčastněných týmů

Přes nepříliš zdařilé setkání finalistů v německém Limbachu si můžete prohlédnout fotogalerie zúčastněných týmů SPACE FIVE - 2009 Je to až neuvěřitelné, ale náš vesmírný projekt SPACE slaví takové malé výročí. Právě startujeme již pátý ročník a těšíme se, že se budete bavit stejně dobře jako v minulých letech. V

Více

Váš prezident Petr Zapletal

Váš prezident Petr Zapletal Čj.BEPPO 307 web B E P P O 3/2007 ROK 15.VÝROČÍ ZALOŽENÍ AMD ČR BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 15 - číslo 3 - rok 2007 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma

Více

PAPY METODIKA A SKLADBA ÚČETNICTVÍ 2014 PO ZMĚNÁCH K

PAPY METODIKA A SKLADBA ÚČETNICTVÍ 2014 PO ZMĚNÁCH K Centrum pro vzdělávání pracovníků ve veřejné správě Alfa eduka s.r.o. vzdělávací instituce akreditované Ministerstvem vnitra ČR číslo akreditace AK/I 49/2010 IČ: 29218705 tel.: 516.442.310, mobil 602.568.728

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2016

SEDIMENTY A ZEMINY 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 29. listopadu 2016

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 24. - 25. 10. 2009 Turnaj je pořádán

Více

ZEMINY A SEDIMENTY 2016

ZEMINY A SEDIMENTY 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ WORKSHOP ZEMINY A SEDIMENTY

Více

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2019

Více

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář 8. březen 2017 Brno

Více

ISPOP - NOVINKY 2017 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2017 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2017

Více

NOVELIZACE ODPADOVÉ LEGISLATIVY v první polovině roku 2016

NOVELIZACE ODPADOVÉ LEGISLATIVY v první polovině roku 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář Moravská zemská knihovna,

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2019

SEDIMENTY A ZEMINY 2019 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ Odborný, rozšířený workshop SEDIMENTY

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2018

SEDIMENTY A ZEMINY 2018 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ SEDIMENTY A ZEMINY 2018 23. leden 2018

Více

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014)

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) KONSTRUKCE 2014 Konference České asociace ocelových konstrukcí a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) 6. listopadu 2014, Clarion Congress Hotel Ostrava Zkrácená 2703, 700 30 Ostrava-Zábřeh Pozvánka

Více

SROBF 8 8. KONFERENCE SPOLEČNOSTI RADIAČNÍ ONKOLOGIE, BIOLOGIE A FYZIKY

SROBF 8 8. KONFERENCE SPOLEČNOSTI RADIAČNÍ ONKOLOGIE, BIOLOGIE A FYZIKY SROBF 8 8. KONFERENCE SPOLEČNOSTI RADIAČNÍ ONKOLOGIE, BIOLOGIE A FYZIKY HRADEC KRÁLOVÉ 2. a 3. března 2012 Organizátoři Klinika onkologie a radioterapie LFUK a FN Hradec Králové Společnost radiační onkologie,

Více

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství Příloha č.1 PŘIHLÁŠKA k členství v ČMOS PŠ podle čl.10 Stanov ČMOS PŠ Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště Telefon E-mail Pracovní zařazení Třída Adresa pracoviště (u důchodců adresa posledního

Více

Školení pracovníků elektrické údržby lanových drah Sporthotel Rýžoviště, Harrachov (úterý-čtvrtek)

Školení pracovníků elektrické údržby lanových drah Sporthotel Rýžoviště, Harrachov (úterý-čtvrtek) Školení pracovníků elektrické údržby lanových drah Sporthotel Rýžoviště, Harrachov 29. 31. 5. 2012 (úterý-čtvrtek) Zamerení školení: Školení je určeno pro všechny elektrotechniky a elektrikáře lanových

Více

"NA LODI"seminář vedoucích

NA LODIseminář vedoucích "NA LODI"seminář vedoucích Po úspěšném semináři OGAR 2009 jsme připravili další zajímavé setkání pro vedoucí debrujárských klubů. Tentokrát zavítáme do Veselí nad Moravou, kde je připraven pestrý program

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop SEDIMENTY A ZEMINY

Více

NOVÉ PARAGRAFY PRO VNITŘNÍ ŘÍZENÍ A KONTROLU ANEB KLÍČOVÉ VÝZVY PRO INTERNÍ AUDIT. 23. 24. dubna 2015

NOVÉ PARAGRAFY PRO VNITŘNÍ ŘÍZENÍ A KONTROLU ANEB KLÍČOVÉ VÝZVY PRO INTERNÍ AUDIT. 23. 24. dubna 2015 Č e s k ý i n s t i t u t i n t e r n í c h a u d i t o r ů A KONTROLU ANEB KLÍČOVÉ VÝZVY 23. 24. dubna 2015 Workshop pro veře jnou spr ávu Hlavní partner partner Vážené kolegyně, vážení kolegové, ve dnech

Více

*** Hotel Zámek Templářská 1 696 15 Čejkovice

*** Hotel Zámek Templářská 1 696 15 Čejkovice Místo konání akce: *** Hotel Zámek Templářská 1 696 15 Čejkovice Příjezd z dálnice D 1: Sjezd na D2 EXIT 41 Podivín, dále přes Velké Bílovice. Kontaktní adresa: Ing. Jan Kudláček Na Studánkách 782 551

Více

Čj.BEPPO 108 hlavička B E P P O 1/2008

Čj.BEPPO 108 hlavička B E P P O 1/2008 Čj.BEPPO 108 hlavička B E P P O 1/2008 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 16 - číslo 1 - rok 2008 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma To jsem zvědav jak si

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář POZOR ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ

Více

ODPADY novinky a připravované změny v roce 2016

ODPADY novinky a připravované změny v roce 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář Moravská zemská knihovna,

Více

NOVÉ PARAGRAFY PRO VNITŘNÍ ŘÍZENÍ A KONTROLU ANEB

NOVÉ PARAGRAFY PRO VNITŘNÍ ŘÍZENÍ A KONTROLU ANEB Č e s k ý i n s t i t u t i n t e r n í c h a u d i t o r ů A KONTROLU ANEB KLÍČOVÉ VÝZVY 23. 24. dubna 2015 Workshop pro veře jnou spr ávu Vážené kolegyně, vážení kolegové, ve dnech 23. 24. dubna 2015,

Více

- občanské sdružení pro pomoc náhradním rodinám se sídlem v Olomouci ZPRAVODAJ č. 16 (květen 2012)

- občanské sdružení pro pomoc náhradním rodinám se sídlem v Olomouci ZPRAVODAJ č. 16 (květen 2012) - občanské sdružení pro pomoc náhradním rodinám se sídlem v Olomouci ZPRAVODAJ č. 16 (květen 2012) Vážení členové občanského sdružení ISIS, vážení přátelé! Přinášíme Vám informace důležité pro řádný chod

Více

ČR, 24, / IČO

ČR, 24, / IČO Čj.BEPPO 1 2014 hlavička B E P P O 1/2014 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 22 - číslo 1 - rok 2014 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Asociace malých debrujárů

Více

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ AKTUALIZACE NORMY ISO

Více

Rámcový program semináře

Rámcový program semináře Pro pracovníky organizací je mnohdy obtížné sledovat současný vývoj v oblasti legislativních požadavků na proces výroby a jeho produkty, zejména z pohledu charakteristik systému managementu kvality a prokazování

Více

IČ: 29218705 tel.: 516.442.310, mobil 602.568.728 seminare@alfaeduka.cz DIČ: CZ29218705 fax 516.442.313 www.alfaeduka.cz

IČ: 29218705 tel.: 516.442.310, mobil 602.568.728 seminare@alfaeduka.cz DIČ: CZ29218705 fax 516.442.313 www.alfaeduka.cz Centrum pro vzdělávání pracovníků ve veřejné správě Alfa eduka s.r.o. vzdělávací instituce akreditované Ministerstvem vnitra ČR číslo akreditace AK/I 49/2010 IČ: 29218705 tel.: 516.442.310, mobil 602.568.728

Více

Zásady členství v Českém svazu házené

Zásady členství v Českém svazu házené Zásady členství v Českém svazu házené červenec 2016 1 Článek 1 Úvodní ustanovení a definice 1.1 Zásady členství v Českém svazu házené (dále jen ČSH ) jsou prováděcím předpisem upravujícím zásady členství

Více

PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ NOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA

PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ NOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ

Více

Členské a klubové příspěvky

Členské a klubové příspěvky Členské a klubové příspěvky Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha Údaje o zápisu ve spolkovém

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2016

SEDIMENTY A ZEMINY 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 15. listopadu 2016

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

METODICKÝ POKYN KRAJSKÝCH KONFERENCÍ

METODICKÝ POKYN KRAJSKÝCH KONFERENCÍ METODICKÝ POKYN KRAJSKÝCH KONFERENCÍ Na základě Stanov CDO, o.s. musí být svolána jednou za rok řádná krajská konference, která je volební, protože funkční období předsedy krajské sekce je vždy nejdéle

Více

Svaz školkařů České republiky, z.s.

Svaz školkařů České republiky, z.s. Svaz školkařů České republiky, z.s. si Vás dovoluje pozvat na dvoudenní akci, při které se uskuteční jednání valné hromady Svazu školkařů ČR a odborný seminář Školkařské dny 2018 pořádané ve dnech dne

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 2. února 2017 Hradec

Více

MMaS od 18:00 od 08:00 od 10:30 od 11:00 od 16:00 od 08:00 od 14:00 od 18:30 od 08:00 od 14:00 od 18:30 od 08:00 od 14:00 od 18:00 od 08:00

MMaS od 18:00 od 08:00 od 10:30 od 11:00 od 16:00 od 08:00 od 14:00 od 18:30 od 08:00 od 14:00 od 18:30 od 08:00 od 14:00 od 18:00 od 08:00 SK Slavia Orlová ve spolupráci s Moravskoslezským krajským šachovým svazem pořádá Mistrovství Moravy a Slezska kat. H+D10, H+D12, H+D14, H+D16 2012 pro kraje: Jihomoravský, Moravskoslezský, Olomoucký,

Více

Stanovy občanského sdružení VIA TEMPORA NOVA. Článek 1. Název a sídlo organizace

Stanovy občanského sdružení VIA TEMPORA NOVA. Článek 1. Název a sídlo organizace Stanovy občanského sdružení VIA TEMPORA NOVA Článek 1 Název a sídlo organizace 1. Název organizace: VIA TEMPORA NOVA, o.s. 2. VIA TEMPORA NOVA má sídlo ve Václavské ulici 1526, Roztoky u Prahy Článek 2

Více

Vážení přátelé povrcháři,

Vážení přátelé povrcháři, Vážení přátelé povrcháři, Centrum pro povrchové úpravy si Vás dovoluje pozvat na 7. Mezinárodní odborný seminář Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav, kde se tradičně setkávají povrcháři

Více

24. BETONÁŘSKÉ DNY 2017

24. BETONÁŘSKÉ DNY 2017 POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu Partner konference Českomoravský beton, a.s. www.transportbeton.cz VÝZNAMNÍ VYZVANÍ ŘEČNÍCI ZE ZAHRANIČÍ! Konference s mezinárodní účastí 24. BETONÁŘSKÉ

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2017

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2017 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT V BRNĚ KATEDRA INFORMATIKY FEI VŠB - TU OSTRAVA SCS, EUROSIM, CSSS, MARQ. VÁS ZVOU NA ASIS 2006

FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT V BRNĚ KATEDRA INFORMATIKY FEI VŠB - TU OSTRAVA SCS, EUROSIM, CSSS, MARQ. VÁS ZVOU NA ASIS 2006 FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT V BRNĚ KATEDRA INFORMATIKY FEI VŠB - TU OSTRAVA SCS, EUROSIM, CSSS, MARQ. VÁS ZVOU NA XXVIII. MEZINÁRODNÍ PODZIMNÍ KOLOKVIUM POKROKY TVORBY A VYUŽITÍ SIMULAČNÍCH MODELŮ

Více

Výroční členská schůze KSBC spojená s burzou HB cukrů

Výroční členská schůze KSBC spojená s burzou HB cukrů sobota 8. prosinec 2007 Křenovice u Slavkova Výroční členská schůze KSBC spojená s burzou HB cukrů Program: prezentace 10.30-11.30 výroční členská schůze klubu 11.30-13.00 společný oběd 13.00-14.00 burza

Více

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2019

Více

27. PELIKÁNŮV SEMINÁŘ

27. PELIKÁNŮV SEMINÁŘ 27. PELIKÁNŮV SEMINÁŘ 28. 10 30. 10. 2016 MORAVSKÝ KRAS HOTEL SKALNÍ MLÝN HLAVNÍ TÉMATA: Horská, expediční a cestovní medicína, medicína v divočině, první pomoc a záchrana v horách, lezecké úrazy a nehody

Více

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. FITE a.s. a Technické služby města Olomouce, a.s. si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci ODPADY pořádanou ve dnech 10. - 11. 5. 2017 Konference je

Více

ISPOP - NOVINKY 2016 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2016 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2016

Více

SPOLEK VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÝCH SLUŽEB MÍSTOPŘEDSEDA

SPOLEK VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÝCH SLUŽEB MÍSTOPŘEDSEDA SPOLEK VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÝCH SLUŽEB MÍSTOPŘEDSEDA Ve Zlíně dne 25.3.2015 Vážení obchodní přátelé, v součinnosti s plenárním zasedání ředitelů a statutárních zástupců Spolku veřejně prospěšných služeb v České

Více

Postup při administraci žádostí: Obsah žádosti: Kritéria posouzení: Povinnosti příjemce finančního příspěvku:

Postup při administraci žádostí: Obsah žádosti: Kritéria posouzení: Povinnosti příjemce finančního příspěvku: MĚSTO DESNÁ Rada města 468 61 Desná v Jizerských horách, Krkonošská 318, Tel. 483 337 941, Fax. 483 337 953, Mobil:737248436 e-mail : epodatelna@mesto-desna.cz Pravidla pro poskytování finančních příspěvků

Více

Hradec Králové, čtvrtek 10. května 2012 Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis

Hradec Králové, čtvrtek 10. května 2012 Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích:

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích: Bantam 1998 25. 28. 8. 2011 Mezinárodní hokejový turnaj žáků Peewee 2000 1. 4. 9. 2011 Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna. Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011 Vodní záchranná služba ČČK MS Český Krumlov U kasáren 111, 38101 Český Krumlov tel. 380 717 995, 606 270 047 e-mail. info@zachranari.com IČO: 60630256 DIČ: CZ 60630256 www.zachranari.com Mezinárodní mistrovství

Více

1. 2. listopadu 2012 Národní muzeum fotografie, Jindřichův Hradec

1. 2. listopadu 2012 Národní muzeum fotografie, Jindřichův Hradec FOTOGRAFICKÉ SYMPOSIUM Komora fotografických živností ve spolupráci s Národním muzeem fotografie Vás srdečně zve na podzimní setkání živnostníků, studentů a pedagogů s výrobci, dovozci a distributory techniky

Více

OZNÁMENÍ O SVOLÁNÍ KONFERENCE

OZNÁMENÍ O SVOLÁNÍ KONFERENCE OZNÁMENÍ O SVOLÁNÍ KONFERENCE Na základě povinnosti vyplývající ze Zásad sestavení exekutivy ČSH pro období 2016-2020 svolává Exekutiva Olomouckého krajského svazu házené jednání 5. Konference Olomouckého

Více

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ, s vyhláškou č. 387/2016 Sb.

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ, s vyhláškou č. 387/2016 Sb. EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ,

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50. výročí založení Katedry elektrotechnologie FE VUT v Brně

Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50. výročí založení Katedry elektrotechnologie FE VUT v Brně ÚSTAV ELEKTROTECHNOLOGIE Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií Vysokého učení technického v Brně zve srdečně na konferenci s mezinárodní účastí Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50.

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na patnáctý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Mediální partneři: Litoměřický

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. čtvrtek 21. dubna 2011 Hradec Králové, Studijní a vědecká knihovna

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. čtvrtek 21. dubna 2011 Hradec Králové, Studijní a vědecká knihovna SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČR V CYKLISTICE

OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČR V CYKLISTICE Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na sedmnácté OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČR V CYKLISTICE Akce se koná v rámci mistrovství světa v cyklistice zdravotně znevýhodněných sportovců, které probíhá

Více

Program dotace pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny Živé město 2019

Program dotace pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny Živé město 2019 Program dotace pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny Živé město 2019 I. Úvodní ustanovení: Poskytování a použití dotací se řídí obecně závaznými předpisy zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění

Více

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. úterý 4. října 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. úterý 4. října 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo TJ Březejc, z.s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s. ve spolupráci s Centrem Kociánka, pracoviště Březejc a městem Velké Meziříčí pořádá Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1.

Více

BEZPEČNOST, HYGIENA A POŽÁRNÍ OCHRANA PŘI SVAŘOVÁNÍ

BEZPEČNOST, HYGIENA A POŽÁRNÍ OCHRANA PŘI SVAŘOVÁNÍ ČESKÁ SVÁŘEČSKÁ SPOLEČNOST CZECH WELDING SOCIETY Novotného lávka 5, 110 01 Praha 1; telefon: 221 082 377; fax: 221 082 239 ČESKÁ SVÁŘEČSKÁ SPOLEČNOST člen mezinárodních organizací MEZINÁRODNÍHO SVÁŘEČSKÉHO

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Povinnosti zaměstnavatele

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Povinnosti zaměstnavatele EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková

Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková, IČ 70945349 (dále jen ŠKOLA ZAD MARIE ZEMÁNKOVÉ) 1. Objednávat

Více

Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO

Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO (Tato Směrnice byla schválena Ústřední výkonnou radou ČSOP dne 5. 6. 2010 (nahrazuje stejnojmennou směrnici schválenou dne 1. 7. 2010) a změněna byla

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Posuzování vlivů záměrů

Více

ASIS 2008 POKROKY TVORBY A VYUŽITÍ SIMULAČNÍCH MODELŮ

ASIS 2008 POKROKY TVORBY A VYUŽITÍ SIMULAČNÍCH MODELŮ ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA TECHNOLOGICKÉ UNIVERZITY VE WROCLAWI FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT V BRNĚ KATEDRA INFORMATIKY FEI VŠB - TU OSTRAVA SCS, EUROSIM, CSSS, MARQ. VÁS ZVOU NA XXX. MEZINÁRODNÍ

Více

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky Čl. 1 Úvodní ustanovení Hlavním cílem evidence členské základny Svazu lyžařů České republiky, o.s. (dále jen SLČR) je získání trvalého

Více

TECHNOLOGIE BETONU 2

TECHNOLOGIE BETONU 2 POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA www.cbsbeton.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze a Ústavem technologie stavebních hmot a dílců FAST VUT v Brně NOVÉ ŠKOLENÍ SYSTÉMU ČBS AKADEMIE O TECHNOLOGII

Více

Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti zájmové činnosti

Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti zájmové činnosti Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti zájmové činnosti Schváleno usnesením Rady obce Tlumačov č. R9/05/04/15 Úvodní ustanovení

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pracovnělékařské služby z pohledu zaměstnavatele

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pracovnělékařské služby z pohledu zaměstnavatele EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

Jílové minerály a zeolity v praxi a materiálovém výzkumu

Jílové minerály a zeolity v praxi a materiálovém výzkumu ZEOLITOVÝ SEMINÁŘ A 20. JÍLOVÁ KONFERENCE V ČESKÉ REPUBLICE Jílové minerály a zeolity v praxi a materiálovém výzkumu 12. září, 2017 VŠCHT Praha Druhý cirkulář 1 ZEOLITOVÝ SEMINÁŘ A 20. JÍLOVÁ KONFERENCE

Více

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE VALNÁ HROMADA ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE PRAHA - 22.9.2018 PODKLADOVÉ MATERIÁLY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E ZÁTOPKOVA 100/2, 160 17 PRAHA 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, BANKOVNÍ

Více

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ AKTUALIZACE NORMY ISO

Více

MISE FOOD & AGRO URAL Ťumeň Jekatěrinburg Čeljabinsk, Rusko Potravinářství, zemědělství

MISE FOOD & AGRO URAL Ťumeň Jekatěrinburg Čeljabinsk, Rusko Potravinářství, zemědělství MISE FOOD & AGRO URAL Ťumeň Jekatěrinburg Čeljabinsk, Rusko Potravinářství, zemědělství Zastoupení CzechTrade v Jekatěrinburgu připravuje za podpory Generálního konzulátu České republiky v Jekatěrinburgu

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Posuzování vlivů záměrů

Více