Náklady životního cyklu LCC - NŽC Koupě automobilu. Koszt Cyklu Życia LCC - KCŻ Kupno samochodu. Dominik de Mehlem Synthos

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Náklady životního cyklu LCC - NŽC Koupě automobilu. Koszt Cyklu Życia LCC - KCŻ Kupno samochodu. Dominik de Mehlem Synthos"

Transkript

1

2 Náklady životního cyklu LCC - NŽC Koupě automobilu Koszt Cyklu Życia LCC - KCŻ Kupno samochodu Dominik de Mehlem Synthos

3 TCO Total Cost of Ownership TCO Total Cost of Ownership Celkové náklady na vlastnictví se týkají součtu všech nákladů po celou dobu vlastnění / provozování určeného předmětu. Tyto náklady skoro vždy převyšují původní cenu koupě. Całkowity koszt posiadania odnosi się do sumy wszystkich kosztów ponoszonych przez cały okres posiadania / używania danego przedmiotu. Koszt ten prawie zawsze wykracza poza pierwotną cenę zakupu.

4 TCO Total Cost of Ownership TCO Total Cost of Ownership TCO nám umožňuje nahlížet na koupi předmětu nejen prizmatem nejnižší pořizovací ceny předmětu, ale zároveň prizmatem všech ostatních budoucích nákladů souvisejících mimo jiné se školením, montáží, provozem, modernizací/vývojem, likvidací nebo zbytkovou hodnotou (reziduální) předmětu. Díky TCO se můžeme přesvědčit, že nejnižší cena koupě není vždy nejefektivnějším, tj. nejlevnějším řešením v dlouhodobém horizontu. TCO pozwala nam patrzeć na zakup danego przedmiotu nie tylko przez pryzmat najniższej ceny zakupu danego przedmiotu ale również przez pryzmat wszystkich innych przyszłych kosztów związanych m.in. z: szkoleniem, instalacją, eksploatacją, modernizacją/rozwojem oraz utylizacją lub wartością resztkową (rezydualną) danego przedmiotu. Dzięki TCO możemy się przekonać, iż nie zawsze najniższa cena zakupu jest najbardziej efektywnym - najtańszym rozwiązaniem w dłuższej perspektywie.

5 NŽC Náklady Životního Cyklu LCC - Life Cycle Costing Náklady životního cyklu je technika/metoda pro stanovení celkových nákladů na vlastnictví (TCO) z ekonomického pohledu. Jedná se o organizovaný přístup k nákupům, jež může pomoci v procesu výběru hodnoticích kritérií a stanovení jejich vah. Koszt Cyklu Życiowego jest techniką/metodą w celu ustalenia całkowitego kosztu posiadania (TCO) z ekonomicznego punktu widzenia. Jest to zorganizowane podejście do zakupów, które może wspomóc w procesie doboru kryteriów ocen i ustalenia ich wag.

6 LCC - Life Cycle Costing LCC - Life Cycle Costing LCC umožňuje určení, zda náklady na koupi dražšího řešení budou kompenzovány nižšími náklady na provoz a likvidaci, tj. co bude levnější s přihlédnutím k celému období provozování. Analýza LCC není nic jiného než porovnání všech nákladů, jež vzniknou v průběhu provozování - od samotného nákupu až k likvidaci předmětu. LCC pozwala ustalić czy koszt zakupu droższego rozwiązania będzie zrekompensowane niższymi kosztami użytkowania oraz likwidacji czyli co będzie tańsze biorąc pod uwagę cały okres użytkowania. Analiza LCC jest niczym innym jak porównywaniem wszystkich kosztów jakie poniesiemy w okresie eksploatacji - od zakupu do likwidacji danego przedmiotu.

7 Využití LCC/TCO při koupi automobilu je... Stosowanie LCC / TCO przy zakupie samochodu to ZMĚNA PŘÍSTUPU - nekupujeme automobil - kupujeme možnost přemísťování se: v určitém období - např.: 5 let na určitou vzdálenost - např.: 40 tisíc km/ročně na určité úrovni - např. automobil segmentu C, vybaven mimo jiné: ABS, elektricky ovládanými skly, apod. a následujícími minimálními parametry: zrychlení na 100 km/h za 9 s, min. plochou zavazadlového prostoru 400 L, apod. v určených podmínkách - všechna roční období v oblasti střední Evropy, v kombinovaném cyklu. ZMIANA PODEJŚCIA - nie kupujemy samochodu kupujemy możliwość przemieszczania się: w określonym czasie np.: 5 lat na określoną odległość np.: 40 tys. km/rocznie na określonym poziomie np.: samochód segmentu C minimum wyposażony w: ABS, Elektryczne szyby itp. o parametrach nie gorszych niż: przyspieszenie 9 sec. do 100 km/godz. bagażnik o pojemności min. 400 L itp.. w zdefiniowanych warunkach wszystkie pory roku odpowiednie dla środkowej Europy w cyklu mieszanym.

8 LCC/TCO A Popis předmětu objednávky LCC/TCO A Opis Przedmiotu Zamówienia Popis předmětu objednávky musí být zpracován funkčním způsobem, aby nevylučoval jiná řešení přístupná na trhu. OPZ opisujemy w sposób funkcjonalny tak aby nie wykluczyć innych rozwiązań dostępnych na rynku.

9 LCC/TCO A Popis předmětu objednávky LCC/TCO A Opis Przedmiotu Zamówienia Jak tedy? Předmětem objednávky je koupě nového osobního automobilu s možností cestování najednou minimálně 5 osob, se spalovacím nebo hybridním motorem, s minimálním vybavením a doplňkovými službami v souladu s 2. bodem této kapitoly, ze segmentu C, se zárukou min. 3 roky, servisním balíčkem spolu s nezbytnými náhradními díly a spotřebním materiálem potřebnými k výměně výrobcem vozidla v období plánovaného provozu, tj. 5 let a 200 tisíc najetých km. Vozidlo bude provozováno v klimatických podmínkách vhodných pro oblast střední Evropy ve všech ročních obdobích a kombinovaném cyklu. Czyli jak? Przedmiotem zamówienia jest zakup nowego samochodu osobowego z możliwością podróżowania w jednym czasie min. 5 osób z silnikiem spalinowym lub hybrydowym oraz z minimalnym wyposażeniem i usługami dodatkowymi zgodnymi z punktem 2 niniejszego rozdziału, segmentu C, gwarancją nie krótszą niż 3 lata, pakietem serwisowym wraz z niezbędnymi częściami zamiennymi i eksploatacyjnymi jakie są przewidziane do wymiany przez producenta pojazdu w okresie planowanej eksploatacji tj.: 5 lat i 200 tys. km przebiegu. Pojazd będzie eksploatowany w warunkach klimatycznych odpowiednich dla regionu środkowej Europy przez wszystkie pory roku w cyklu mieszanym.

10 LCC/TCO výběr hodnoticích kritérií LCC/TCO dobór kryteriów oceny Hodnoticí kritéria zahrnují všechny náklady, jež vzniknou v předpokládaném období provozování. Kupní cena vozidla Náklady na pohonné hmoty Náklady na záruční a pozáruční servis spolu s nezbytnými náhradními díly a spotřebním materiálem. Cena likvidace - reziduální hodnota (zbytková) Do kryteriów oceny bierzemy wszystkie koszty jakie wystąpią w zakładanym okresie eksploatacji tj.: Cena zakupu pojazdu Koszt paliwa Koszt serwisu gwarancyjnego i po gwarancyjnego wraz z niezbędnymi częściami zamiennymi i eksploatacyjnymi Cena likwidacji wartość rezydualna (resztowa)

11 Popis hodnotících kritérií Opis kryteriów ocen Kupní cena vozidla 1. Cena v nabídce musí být ve měně PLN. 2. Nabídka musí obsahovat cenu bez DPH a cenu s DPH, se zaokrouhlením na druhé desetinné číslo. 3. Cena nabídky musí obsahovat všechny náklady související s realizací dodávky. Cena zakupu pojazdu 1. Cena w ofercie winna być wyrażona w PLN. 2. Oferta winna zawierać wartość netto i cenę brutto (z podatkiem VAT), zaokrągloną do drugiego miejsca po przecinku. 3. Cena oferty musi zawierać wszystkie koszty niezbędne do wykonania dostawy.

12 Popis hodnotících kritérií Opis kryteriów ocen Náklady na pohonné hmoty: Uchazeč je povinen sdělit náklady na nákup nezbytných pohonných hmot na 200 tisíc km, dle spotřeby uváděné výrobcem, v kombinovaném cyklu, za předpokladu následujících cen pro vozidla poháněná: ON 3,37 PLN/L bez DPH Pb 95 3,58 PLN/L bez DPH Pb 98 3,90 PLN/L bez DPH Koszt paliwa: Oferent zobowiązany jest podać koszt zakupu niezbędnego paliwa do przejechania 200 tys. km wg. deklarowanego przez producenta pojazdu spalania w cyklu mieszanym przy założeniu kosztu paliwa dla pojazdów napędzanych: ON 3,37 PLN/L netto Pb 95 3,58 PLN/L netto Pb 98 3,90 PLN/L netto

13 Popis hodnotících kritérií Opis kryteriów ocen Náklady na záruční a pozáruční servis spolu s nezbytnými náhradními díly a spotřebním materiálem. Uchazeč je povinen sdělit náklady (bez DPH) na budoucí záruční a pozáruční servisní služby spolu s potřebnými náhradními díly a spotřebním materiálem dle předpokládaných výměn uváděných výrobcem vozidla v plánovaném období provozu, tj.: 5 let, 200 tisíc km, v kombinovaném cyklu, ve středoevropských klimatických podmínkách.* * Ve smlouvě je třeba rozdělit termíny úhrady za koupi a servis. Koszt serwisu gwarancyjnego i po gwarancyjnego wraz z niezbędnymi częściami zamiennymi i eksploatacyjnymi Oferent zobowiązany jest podać koszt (netto) przyszłej świadczonej usługi serwisu gwarancyjnego i po gwarancyjnego wraz z niezbędnymi częściami zamiennymi i eksploatacyjnymi jakie są przewidziane do wymiany przez producenta pojazdu w okresie planowanej eksploatacji tj.: 5 lat, przebieg 200 tys. km w cyklu mieszany odpowiednim dla klimatu środkowoeuropejskiego.* * W umowie należy rozdzielić terminy płatność za zakup i serwis.

14 Popis hodnotících kritérií Opis kryteriów ocen Cena likvidace - reziduální hodnota (zbytková) Uchazeč je povinen předložit doklad zpracovaný certifikovaným odhadcem motorových vozidel, jež bude obsahovat odhadovanou hodnotu (bez DPH) nabízeného vozidla po období řádného provozu v souladu s určením, tj. 5 let, 200 tisíc km v kombinovaném cyklu, servis v souladu s požadavky dle ASO. Cena likwidacji wartość rezydualna (resztowa) Oferent zobowiązany jest przedstawić dokument opracowany przez uprawnionego Rzeczoznawcę samochodowego, który zawierać będzie szacunkową wartość (netto) oferowanego pojazdu po okresie prawidłowej i zgodnej z przeznaczeniami eksploatacji tj.: 5 lat, 200 tys. km przebiegu w cyklu mieszanym, serwisowanym zgodnie z wymogami obowiązującymi w ASO.

15 Hodnoticí kritéria - váhy Kryterium ocen wagi Jako nejvhodnější bude zvolena nabídka s nejnižší cenou bez DPH vypočtenou jako součet nákladů po odečtení zbytkové hodnoty: 100 % Kupní cena vozidla % Náklady na pohonné hmoty % Servisní náklady spolu s náhradními díly - 20 % Reziduální hodnota (zbytková) Jako najkorzystniejsza zostanie wybrana oferta z najniższą ceną netto wyliczoną jako sumę kosztów pomniejszoną o wartość resztkową: 100% Cena zakupu pojazdu + 100% Koszt paliwa + 100% Koszt serwisu wraz z częściami - 20% Wartość rezydualna (resztowa)

16 Děkuji za pozornost. Dziękuje za uwagę. Dotazy? Pytania? Dominik de Mehlem Synthos

Výběr mobilního operátora s využitím multikritérií Zastosowanie multikryteriów przy wyborze operatora sieci komórkowej

Výběr mobilního operátora s využitím multikritérií Zastosowanie multikryteriów przy wyborze operatora sieci komórkowej Výběr mobilního operátora s využitím multikritérií Zastosowanie multikryteriów przy wyborze operatora sieci komórkowej V roce 2014 proběhla aukce na výběr operátora mobilní sítě, který bude poskytovat

Více

Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů

Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů O společnosti Fleet Partners Založena 2008 Team: 70 let zkušeností: Automobilový trh Operativní leasing Marketingové

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky s názvem: Automobil pro potřeby PK KV

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky s názvem: Automobil pro potřeby PK KV Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky s názvem: Automobil pro potřeby PK KV 1. Identifikační údaje zadavatele Název: Projektová kancelář Kraje Vysočina, příspěvková organizace

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Hákový nosič kontejnérů - nástavba I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o.

Více

objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku

objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku ? Podle čeho vybírat ? Které je nejvýhodnější Je vám to povědomé? Výběr nejlevnějšího dodavatele je nejvýhodnější Je jedno univerzálně nejvýhodnější

Více

Rozdíl mezi nejlevn jší a nejdražší Položka kalkulace položkou (OL) Celková splátka 26%

Rozdíl mezi nejlevn jší a nejdražší Položka kalkulace položkou (OL) Celková splátka 26% TCO - objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku 1 Rozšířené mýty Výběr nejlevnějšího dodavatele je nejvýhodnější Je jedno univerzálně nejvýhodnější auto Je jedna univerzálně výhodná forma financování

Více

Vačkové spínače, spínací odpojovače, koncové spínače a elektromechanické průmyslové součásti

Vačkové spínače, spínací odpojovače, koncové spínače a elektromechanické průmyslové součásti Vačkové spínače, spínací odpojovače, koncové spínače a elektromechanické průmyslové součásti Łączniki krzywkowe, rozłączniki, łączniki krańcowe oraz inne elementy automatyki przemysłowej Naše výrobky VÍCE

Více

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Sluny, s.r.o. Sídlo: Náměstí 171, 538 51, Chrast IČO: 287 96 691 Zastoupený: Vít Navrátil Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Vít Navrátil Kontaktní osoba

Více

MĚSTO VIMPERK. Zadání veřejné zakázky. dodávka osobního automobilu pro vedení města Vimperk. Steinbrenerova 6 385 17 VIMPERK

MĚSTO VIMPERK. Zadání veřejné zakázky. dodávka osobního automobilu pro vedení města Vimperk. Steinbrenerova 6 385 17 VIMPERK MĚSTO VIMPERK Steinbrenerova 6 385 17 VIMPERK Zadání veřejné zakázky Město Vimperk jako zadavatel podává výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku jejímž předmětem je: dodávka osobního automobilu pro

Více

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele ZADÁVACÍ KUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Sluny, s.r.o. Sídlo: Náměstí 171, 538 51, Chrast IČO: 287 96 691 Zastoupený: Vít Navrátil Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Vít Navrátil

Více

VALNÍKOVÉ NÁSTAVBY VALNÍKOVÉ NADSTAVBY ZABUDOWY SKRZYNIOWE. Zdvojená podlaha CTD II / Zdvojená podlaha CTD II / Podwójna podłoga CTD II

VALNÍKOVÉ NÁSTAVBY VALNÍKOVÉ NADSTAVBY ZABUDOWY SKRZYNIOWE. Zdvojená podlaha CTD II / Zdvojená podlaha CTD II / Podwójna podłoga CTD II 2010/06/14 Zdvojená podlaha CTD II / Zdvojená podlaha CTD II / Podwójna podłoga CTD II Zdvojená podlaha valníku CTD II je složena z: CTD II podélných nosníků. Airline - upevňovacích profilů pro výškově

Více

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Veřejná zakázka malého rozsahu na nákup zboží Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky Vás v souladu se zákonem

Více

Informace o výběrovém řízení. Název výběrového řízení: Nákup stroje na tamponový tisk. Šikulové výroba modelářských doplňků. Šikulové s.r.o.

Informace o výběrovém řízení. Název výběrového řízení: Nákup stroje na tamponový tisk. Šikulové výroba modelářských doplňků. Šikulové s.r.o. Informace o výběrovém řízení Registrační číslo projektu: Název výběrového řízení: CZ.1.06/3.1.02/08.08355 Nákup stroje na tamponový tisk Název projektu: Název příjemce: Sídlo příjemce: Telefon: Osoba oprávněná

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Specifikace poptávky/specyfikacja zapytania

Specifikace poptávky/specyfikacja zapytania Specifikace poptávky/specyfikacja zapytania 1. Předmět poptávky/przedmiot zamówienia Design a stavba stánku na BUDMA 2016, Poznań International Fair/Międzynarodowe Targi Poznańskie, Poznań, Polsko pro

Více

Město Jílové Mírové nám. 280 Odbor správy majetku a stavební úřad

Město Jílové Mírové nám. 280 Odbor správy majetku a stavební úřad Poř. č. výzvy: 42 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na službu s názvem Výměna oken v bytě č. 2 Dům s pečovatelskou službou, Přemyslova 298, Jílové zadávanou v řízení mimo

Více

DODÁVKU OSOBNÍHO AUTOMOBILU PRO MĚSTO TRHOVÉ SVINY. 1. Zadavatel

DODÁVKU OSOBNÍHO AUTOMOBILU PRO MĚSTO TRHOVÉ SVINY. 1. Zadavatel Poptávka vypsaná v souladu s ustanovením 18 odst. 3, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

Verso 1,6 D-4D (diesel)

Verso 1,6 D-4D (diesel) Verso 1,6 D-4D (diesel) Autorizovaný servis: HO-LA CENTER Model: Verso WAR20 Platnost od: 1.10.2014 Motor: 1,6L (82kW) 1WW Výroba: 01/2014-20 000 km / 1 rok * Práce Práce - údržba Verso 1,3 h 1 337 Kč

Více

Nákup zavlažovací technologie - Hevlín

Nákup zavlažovací technologie - Hevlín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na realizaci veřejné zakázky - zjednodušené podlimitní řízení podle 38, zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Veřejná zakázka Nákup zavlažovací

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

STES a.s. se sídlem Na Zátorce 6, 160 00 Praha 6 Česká republika dále jen zadavatel. vyhlašuje výběrové řízení na zakázku

STES a.s. se sídlem Na Zátorce 6, 160 00 Praha 6 Česká republika dále jen zadavatel. vyhlašuje výběrové řízení na zakázku STES a.s. se sídlem Na Zátorce 6, 160 00 Praha 6 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje výběrové řízení na zakázku LED reklamní perimetr pro fotbalová utkání dále jen zakázka Kontaktní osoba zadavatele

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby s názvem: Nákup a servis multifunkční skupinové tiskárny

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby s názvem: Nákup a servis multifunkční skupinové tiskárny Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby s názvem: Nákup a servis multifunkční skupinové tiskárny 1. Identifikační údaje zadavatele Název: Regionální rada regionu soudržnosti

Více

Schengenská kontrolní vozidla,

Schengenská kontrolní vozidla, 1 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČR úsek náměstka policejního prezidenta pro ekonomiku Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR3474317/ČJ2015990640 Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012 Sb.,

Více

Úplné náklady v soukromém a veřejném sektoru

Úplné náklady v soukromém a veřejném sektoru nezávislá podpora a poradenství s vazbou na ICT procesy projekty strategie informatika Nadpis Úplné náklady vlastnictví (TCO) presentace v soukromém a veřejném sektoru 16. Petr Hujňák Certified Project

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka digitálního tiskového stroje a linky na knižní vazbu V1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka digitálního tiskového stroje a linky na knižní vazbu V1 Střední škola polygrafická Praha, s. r. o. Beranových 140/695, 199 00 Praha 18 - Letňany Výukový program Výroba publikací za pomoci digitálního tisku reg. č.: CZ.2.17/3.1.00/34060 Č.j.: VZ-10/04-2012 Praha,

Více

Péče o firemní auta z pohledu TCO

Péče o firemní auta z pohledu TCO Péče o firemní auta z pohledu TCO Projekt ProFirmy.eu Nezávislý portál podporující konkurenceschopnost českých firem Praktické tipy pro efektivní řešení firemních potřeb Auta, energie, pojištění, telekomunikace,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Pořízení 5 příměstských autobusů pro provoz IDS JMK Zadavatel: Znojemská dopravní společnost

Více

Avensis 250-1,8 VVT-i (benzín)

Avensis 250-1,8 VVT-i (benzín) Avensis 250-1,8 VVT-i (benzín) Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA Model: Avensis ZZT251 Platnost od: 28.2.2015 Motor: 1,8L 95kW) 1ZZ-FE Výroba: 01/2003-10/2008 15 000 km / 1 rok * Filtr olejový 1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Zajištění oprav, údržby, servisu, měření emisí a zajištění technické kontroly motorových vozidel MPSV zadávanou ve zjednodušeném

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Projektový záměr & Projektová žádost. Propozycja projektowa & Wniosek projektowy

Projektový záměr & Projektová žádost. Propozycja projektowa & Wniosek projektowy Projektový záměr & Projektová žádost Propozycja projektowa & Wniosek projektowy Projektový záměr příloha č. 6 Příručky pro žadatele WORD 8 týdnů před příjmem projektových žádostí Formální náležitosti:

Více

Zadávací dokumentace pro dodávku Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení pasty a lepidla v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3.

Zadávací dokumentace pro dodávku Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení pasty a lepidla v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3. Zadávací dokumentace pro dodávku Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení pasty a lepidla v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3.00/25096 Název zakázky: Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E

M Ě S T O I V A N Č I C E M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Č.j.: MI-14439/2011 Výzva k podání nabídek Město Ivančice vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNí NABíDKY

VÝZVA K PODÁNí NABíDKY VÝZVA K PODÁNí NABíDKY 1. Identifikacní údaje zadavatele: Název zadavatele: Sociální služby Uherské Hradište, príspevková organizace (Zrizovatel: Zlínský kraj, Tr. T. Bati 21, 761 90 Zlín) Štepnická 1139,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název zakázky: Automobily pro ranou péči OS LOGO Výzva probíhá v rámci projektu registrovaném v programu MPSV 01331 Rozvoj a obnova materiálně-technické základy sociálních služeb

Více

Auris 180-1,4 D-4D s DPF (diesel)

Auris 180-1,4 D-4D s DPF (diesel) Auris 180-1,4 D-4D s DPF (diesel) Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA Model: Auris NDE180 Platnost od: 7.3.2016 Motor: 1,4L (66kW) 1ND-TV s DPF Výroba: 10/2012-15 000 km / 1 rok * Práce Práce - údržba Auris

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

POTŘEBA OBNOVY DOPRAVNÍHO PARKU MĚST

POTŘEBA OBNOVY DOPRAVNÍHO PARKU MĚST POTŘEBA OBNOVY DOPRAVNÍHO PARKU MĚST Přednášející: Ing. Jan Tichý, Ph.D. ČVUT Fakulta dopravní a IODA, z.s. tichy@ioda.cz Náklady životního cyklu LCC= NP + NV + NL kde: LCC Life Cycle Cost NP pořizovací

Více

RAV4 40 2,0 Valvematic AWD (benzín)

RAV4 40 2,0 Valvematic AWD (benzín) RAV4 40 2,0 Valvematic AWD (benzín) Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA Model: RAV4 ZSA44 Platnost od: 28.2.2015 Motor: 2,0L (111kW) 3ZR-FAE Výroba: 12/2012-15 000 km / 1 rok * Práce Práce - údržba

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Smykový nakladač I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o. Sídlo: Chebská 1939,

Více

Zobrazování provozních nákladů

Zobrazování provozních nákladů Zobrazování provozních nákladů Všimli jste si při nákupu spotřebiče odhadovaných provozních nákladů? Není to zbytečný parametr navíc. Naopak je to velmi užitečná informace při srovnávání spotřebičů. Energetický

Více

Název veřejné zakázky: Dodávka osobních vozidel. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. splněním veřejné zakázky naplněny

Název veřejné zakázky: Dodávka osobních vozidel. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. splněním veřejné zakázky naplněny Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákonem č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: OBEC SOVĚTICE Sovětice

Více

střešní Pás rdi 3d 15 let Pás z sbs modifikovaného asfaltu s působivým vzhledem posypu

střešní Pás rdi 3d 15 let Pás z sbs modifikovaného asfaltu s působivým vzhledem posypu střešní Pás rdi 3d 15 let záruka na systémové řešení www.zaruka.icopal.cz osobní záruka kvality icopal Pás z sbs modifikovaného asfaltu s působivým vzhledem posypu zejména pro šikmé střechy s vysokou hydroizolační

Více

Zásady osvětlování pozemních komunikací. bezpečnost dopravy a bezpečí občanů

Zásady osvětlování pozemních komunikací. bezpečnost dopravy a bezpečí občanů Zásady osvětlování pozemních komunikací & bezpečnost dopravy a bezpečí občanů Cherchez l œil Zdroj: Greenlighting.cz 5.5.2008 2 Za vším hledej oko Zdroj: Greenlighting.cz 5.5.2008 3 Za vším hledej oko

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Osobní automobil I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o. Sídlo: Chebská 1939,

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Prodloužený dodávkový automobil pro dopravu osob

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Prodloužený dodávkový automobil pro dopravu osob Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU ZADAVATEL: Název: Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Písek, Čelakovského 200 Adresa:

Více

Elektromobilita. Dosavadní vývoj, praxe a trendy CIGRE, Skalský dvůr

Elektromobilita. Dosavadní vývoj, praxe a trendy CIGRE, Skalský dvůr Elektromobilita Dosavadní vývoj, praxe a trendy 25. 3. 2015 CIGRE, Skalský dvůr Aktuálně: regulace provozu automobilů v Paříži, 23. 3. 2015. Obsah Silniční doprava Úvod v kostce Faktory rozvoje elektromobility

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 4828/2015-ÚVN V Praze dne: 30.7.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Sluny, s.r.o. Sídlo: Náměstí 171, 538 51, Chrast IČO: 287 96 691 Zastoupený: Vít Navrátil Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Vít Navrátil Kontaktní osoba

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení Dodávka nákladního automobilu pro výcvik skupiny C v autoškole školy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení Dodávka nákladního automobilu pro výcvik skupiny C v autoškole školy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení Dodávka nákladního automobilu pro výcvik skupiny C v autoškole školy Specifikace předmětu zakázky zakázka na dodávku Identifikační údaje Název zakázky: Dodávka

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-15994-10/ČJ-2014-990640 Počet listů: 9 Přílohy: 5/16. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-15994-10/ČJ-2014-990640 Počet listů: 9 Přílohy: 5/16. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-15994-10/ČJ-2014-990640 Počet listů: 9 Přílohy: 5/16 Zadávací dokumentace (dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

Poptávkové ř ízení veřejná zakázka

Poptávkové ř ízení veřejná zakázka SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU A CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŠUMAVA el.kontakt:petr.kubis@npsumava.cz váš dopis značky / ze dne naše značka datum vyřizuje / linka NPS 3.2.2011 Kubiš/ 388450243 Poptávkové ř ízení

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Verso 1,6 Valvematic (benzín)

Verso 1,6 Valvematic (benzín) Verso 1,6 Valvematic (benzín) Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA Model: Verso ZGR20 Platnost od: 28.2.2015 Motor: 1,6L (97kW) 1ZR-FAE Výroba: 02/2009-15 000 km / 1 rok * Práce Práce - údržba Verso

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ"), a prováděcí vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

rok zkušeností s elektromobilem km -den po dni, od nabíječky k nabíječce Ing. Bc. Mirek Matyáš tel.

rok zkušeností s elektromobilem km -den po dni, od nabíječky k nabíječce Ing. Bc. Mirek Matyáš tel. 1 rok zkušeností s elektromobilem 35.000 km -den po dni, od nabíječky k nabíječce Ing. Bc. Mirek Matyáš mirek.matyas@gmail.com tel.: 602 500 777 2 Ve spolupráci s VŠAPsvzniká studie o tom, co ovlivňuje

Více

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROB Přátelství 815, Praha Uhříněves IČ , DIČ CZ

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROB Přátelství 815, Praha Uhříněves IČ , DIČ CZ VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROB Přátelství 815, 104 00 Praha Uhříněves IČ 00027014, DIČ CZ00027014 BY, v.v.i. Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zák. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a vyhlášky č.

Více

Nákup víceúčelových nosičů

Nákup víceúčelových nosičů Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 4096/2015-ÚVN V Praze dne: 10.7.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Fakultní nemocnice Olomouc vypisuje v souladu s ust. 18 odst.5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných Zakázkách veřejnou zakázku malého rozsahu na:

Fakultní nemocnice Olomouc vypisuje v souladu s ust. 18 odst.5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných Zakázkách veřejnou zakázku malého rozsahu na: VYŘIZUJE: Milan Solovský V Olomouci DNE: 21.3.2013 PROVOZ DOPRAVY Veřejná zakázka malého rozsahu na servis,opravy a údržbu vozidel Fakultní nemocnice Olomouc vypisuje v souladu s ust. 18 odst.5 zákona

Více

Informace o výběrovém řízení. Název výběrového řízení: Nákup stroje na 3D polymerní tisk. Šikulové výroba modelářských doplňků. Šikulové s.r.o.

Informace o výběrovém řízení. Název výběrového řízení: Nákup stroje na 3D polymerní tisk. Šikulové výroba modelářských doplňků. Šikulové s.r.o. Informace o výběrovém řízení Registrační číslo projektu: Název výběrového řízení: CZ.1.06/3.1.02/08.08355 Nákup stroje na 3D polymerní tisk Název projektu: Název příjemce: Sídlo příjemce: Telefon: Osoba

Více

Servis a opravy služebních dopravních prostředků tovární značky Škoda v rámci KŘP-J

Servis a opravy služebních dopravních prostředků tovární značky Škoda v rámci KŘP-J Krajské ředitelství policie kraje Vysočina Servis a opravy služebních dopravních prostředků tovární značky Škoda v rámci KŘP-J Provádění záručních a pozáručních oprav a dodávky náhradních dílů pro služební

Více

KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ZLÍNSKÉHO KRAJE. Nákup spotřebního automobilního materiálu, maziv a autochemie

KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ZLÍNSKÉHO KRAJE. Nákup spotřebního automobilního materiálu, maziv a autochemie VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Číslo zakázky Č.j. KRPZ-119711-5/ČJ-2013-1500VZ-MET Název Předmět zakázky (služba, dodávka

Více

Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu

Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu ŠMIDINGEROVA KNIHOVNA Zámek 1, 386 11 Strakonice II tel.: 380 422 700 www.knih-st.cz Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu

Více

Inteligentní firemní mobilita - komfort i úspory současně

Inteligentní firemní mobilita - komfort i úspory současně Inteligentní firemní mobilita - komfort i úspory současně Několik faktů o firmě Fleet Partners Aktivní v České republice a dalších zemích Evropy Orientace na: podporu efektivní správy firemních vozových

Více

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT Nabídka pro zákazníky CCS Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! Není univerzální řešení pro kaţdý vozový park. Pozvěte si odborníky, kteří Vám toto řešení pro právě Váš

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie: CNC obráběcí centra a příslušenství

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie: CNC obráběcí centra a příslušenství Zadávací dokumentace pro výběrové řízení na dodávku technologie: CNC obráběcí centra a příslušenství zadávanou v rámci programu OP PIK program TECHNOLOGIE III., dle Pravidel pro výběr dodavatelů. Zadavatel:

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od

PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od 1. 1. 2018 Zadavatel: se sídlem: zástupce: Město Vyškov Masarykovo náměstí 108/1, 682 01 Vyškov Ing.

Více

PŘÍKLADNÁ ROLE STÁTU V OBLASTI NAKUPOVÁNÍ VYBRANÝCH VÝROBKŮ (V NÁVAZNOSTI NA ČLÁNEK 6 SMĚRNICE O ENERGETICKÉ ÚČINNOSTI)

PŘÍKLADNÁ ROLE STÁTU V OBLASTI NAKUPOVÁNÍ VYBRANÝCH VÝROBKŮ (V NÁVAZNOSTI NA ČLÁNEK 6 SMĚRNICE O ENERGETICKÉ ÚČINNOSTI) PŘÍKLADNÁ ROLE STÁTU V OBLASTI NAKUPOVÁNÍ VYBRANÝCH VÝROBKŮ (V NÁVAZNOSTI NA ČLÁNEK 6 SMĚRNICE O ENERGETICKÉ ÚČINNOSTI) 1 ÚVOD Směrnice č. 2012/27/EU, o energetické účinnosti, hodlá důsledně prosazovat

Více

Nař í zení vla dy č. 173/2016 Sb., o stanovení za vazny čh zada vačíčh podmí nek přo veř ejne zaka zky na poř í zení silnič ní čh vozidel

Nař í zení vla dy č. 173/2016 Sb., o stanovení za vazny čh zada vačíčh podmí nek přo veř ejne zaka zky na poř í zení silnič ní čh vozidel Nař í zení vla dy č. 173/2016 Sb., o stanovení za vazny čh zada vačíčh podmí nek přo veř ejne zaka zky na poř í zení silnič ní čh vozidel ze dne 11. května 2016 Vláda nařizuje podle 37 odst. 7 písm. a)

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

POPTÁVKOVÝ LIST. Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta IČ Adresa Albertov 6, Praha 2 Osoby oprávněné za zadavatele jednat

POPTÁVKOVÝ LIST. Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta IČ Adresa Albertov 6, Praha 2 Osoby oprávněné za zadavatele jednat POPTÁVKOVÝ LIST Základní údaje k výzvě pro podání nabídek dodavatelů v poptávkovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu prováděné mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

GENERÁLNÍ INSPEKCE BEZPEČNOSTNÍCH SBORŮ

GENERÁLNÍ INSPEKCE BEZPEČNOSTNÍCH SBORŮ GENERÁLNÍ INSPEKCE BEZPEČNOSTNÍCH SBORŮ ODDĚLENÍ SPRÁVY MAJETKU pracoviště veřejných zakázek Č. j.: GI-1822-3/ČJ-2017-840402-VZ Praha 10. května 2017 Počet listů: 6 Přílohy. 4/7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále

Více

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn Fiat CNG program vozy s pohonem na zemní plyn Jezdíme s ohledem na budoucnost! Ohled na životní prostředí, na přírodu a na svět, ve kterém žijeme každý den, nutně klade požadavky jak na výrobce, tak na

Více

Čj: 568-22/2014-ÚVN V Praze dne: 12.05.2014 Počet listů: 6 Výtisk: 1 Dodávka mikrochirurgické jednotky pro přední a zadní oční segmentaci

Čj: 568-22/2014-ÚVN V Praze dne: 12.05.2014 Počet listů: 6 Výtisk: 1 Dodávka mikrochirurgické jednotky pro přední a zadní oční segmentaci Čj: 568-22/2014-ÚVN V Praze dne: 12.05.2014 Počet listů: 6 Výtisk: 1 Dodávka mikrochirurgické jednotky pro přední a zadní oční segmentaci Ústřední vojenská nemocnice Praha, vyhlašuje marketing na dodávku

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 1 - předběžné oznámení ve Věstníku VZ

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 1 - předběžné oznámení ve Věstníku VZ Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 1 - předběžné oznámení ve Věstníku VZ Odůvodnění dle 1 písm. a) až d). Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny (plánovaný cíl). Popis předmětu

Více

Prodej osobních automobilů Škoda Fabia Combi

Prodej osobních automobilů Škoda Fabia Combi Prodej osobních automobilů Škoda Fabia Combi Plzeňské městské dopravní podniky, a.s., Denisovo nábřeží 920/12, nabízí k prodeji 2 ks použitých osobních automobilů Škoda Fabia Combi. 1. 1 ks osobního automobilu

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Pořízení osobního vozidla pro OSPOD Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem probíhá podle vnitřního předpisu města Dvůr Králové

Více

ČELNÍ KOLOVÝ NAKLADAČ

ČELNÍ KOLOVÝ NAKLADAČ Zadavatel: DIAMO, státní podnik odštěpný závod Těžba a úprava uranu, Máchova 201,471 27 Stráž pod Ralskem, IČ: 00002739 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. zadávanou jako zakázka malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Operativní leasing automobilů

Operativní leasing automobilů Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater V Praze dne 05. 05. 2014 Čj.: 568-29/2014 - ÚVN Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje poptávku na dodání přístroje pro

Více

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, 110 15 Praha 1 IČ:47609109

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, 110 15 Praha 1 IČ:47609109 Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, 110 15 Praha 1 IČ:47609109 Zadávací dokumentace Tato zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek v rámci zadání veřejné zakázky

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko MUHLX00ECW6N Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, 539 23 Hlinsko Č.j.: Hl - 3989 /2019/ODP Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Tel.: 469

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele 1) Identifikace zadavatele Firma: Dura Automotive Systems CZ s.r.o., Sídlo: Průmyslový park 300, Kopřivnice 742 21 IČ: 26031531 / DIČ: CZ26031531 Osoba zastupující zadavatele: Ing. Tomáš Hurta E-mail:

Více

ERRATA DO INSTRUKCJI OBSŁUGI / KARTA PRODUKTU

ERRATA DO INSTRUKCJI OBSŁUGI / KARTA PRODUKTU ZIM 616 ZIM 416 ZZM 427 I ZZM 429 I ZIM 427 ZIM 429 ZIM 627 ZIM 629 ZZM 629 I ZWM 676 W ZWM 676 S ZWM 476 S ZWM 476 W ZIM 446E ZIM 646E ZWM 446 IE ZWM 446 WE ZWM 646 IE ZWM 646 WE ZWM 646 BE ZZM 636 I

Více

VXC. Skraplacze wyparne. Odpaøovací kondenzátory INSTRUKCJA DOBORU I DANE TECHNICZNE VÝBÌR A TECHNICKÁ DATA. Bulletin D117/3-6 Pl/Cz

VXC. Skraplacze wyparne. Odpaøovací kondenzátory INSTRUKCJA DOBORU I DANE TECHNICZNE VÝBÌR A TECHNICKÁ DATA. Bulletin D117/3-6 Pl/Cz Skraplacze wyparne Odpaøovací kondenzátory INSTRUKCJA DOBORU I DANE TECHNICZNE VÝBÌR A TECHNICKÁ DATA Bulletin D117/3-6 Pl/Cz DANE I PROCEDURA DOBORU / DATA PRO VÝBÌR A POSTUP PØI VÝBÌRU TABELA 1 - BAZOWE

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 11. května o stanovení závazných zadávacích podmínek pro veřejné zakázky na pořízení silničních vozidel

NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne 11. května o stanovení závazných zadávacích podmínek pro veřejné zakázky na pořízení silničních vozidel Systém ASP - 173/2016 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 11. května 2016 o stanovení závazných zadávacích podmínek pro veřejné zakázky na pořízení silničních vozidel Vláda nařizuje podle 37 odst. 7 písm. a) a 118

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka služebního automobilu SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Název veřejné zakázky:

Více