KEMAS O PCS. PCS spol. s r. o., divize Security je autorizovaným partnerem a servisním střediskem depotních systémů KEMAS.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KEMAS O PCS. PCS spol. s r. o., divize Security je autorizovaným partnerem a servisním střediskem depotních systémů KEMAS."

Transkript

1

2 KEMAS O PCS PCS spol. s r. o., divize Security poskytuje dodávky kvalitních technologií vyhovujících velkým, středním i malým aplikacím s profesionální technickou podporou a servisem. V rámci nabízených služeb se soustředí na odbornou technickou podporu obchodních partnerů, provádí pravidelná školení projekčních společností a montážních firem. Pro investory nabízí kompletní projekční a poradenskou činnost, posouzení a analýzy v oblasti bezpečnosti. Krédem divize Security je držet krok s moderními technologiemi, neustále zvyšovat kvalitu a odbornou úroveň svých zaměstnanců a poskytovaných služeb. PCS spol. s r. o., divize Security je autorizovaným partnerem a servisním střediskem depotních systémů KEMAS. Dále aktivně spolupracuje s výrobci BOSCH, PELCO by Schneider, Aiphone, CBC, Baldwin Boxall a R.C.S. Audio, Etrovision a Genius Vision Digital (GVD). Skupina firem PCS Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem činností od komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a komunikačních systémů, detekce nebezpečných předmětů, přes dodávky analytických přístrojů a měřících ústředen, až po řešení bezpečnosti dat. Významnou součást tvoří vývoj vlastního ekonomického software a nemocničních informačních systémů. Sortiment divize Security obsahuje: kamerové systémy ozvučovací systémy elektronická zabezpečovací signalizace elektrická požární signalizace kongresové a tlumočnické systémy inteligentní depotní systémy Skupina PCS působí na českém a slovenském trhu již od roku 1990, zaměstnává přes 100 pracovníků a její roční obrat se pohybuje okolo 200 milionů Kč (2010). Vzájemná synergie jednotlivých činností je zárukou rozvoje a stability i do dalších let. Společnosti sídlí ve vlastních objektech v Praze, Brně a Blansku, její dceřiná společnost je aktivní v Bratislavě. Více informací najdete na a identifikační a docházkové systémy videotelefony a interimy systémová integrace, komplexní technická řešení, projektová podpora servis a opravy produktů

3 KLÍČOVÁ KOMPETENCE Každá společnost a instituce čelí problémům se správou a zabezpečením majetku. Zdroje je nutné neustále chránit. Je Vaším zájmem zavádět vhodná opatření, která zaručí bezpečný pohyb prostředků. Vy zodpovídáte za zamezení ztrátám, podvodům a znehodnocení. Proto jsme se specializovali na bezpečnostní opatření a optimalizaci každodenních procesů. Zaměřujeme se na řešení, která umožňují nejlepší možné použití a předávání objektů, které představují nebo poskytují přístup k firemním hodnotným prostředkům. Abychom to zkrátili: zabezpečujeme vše, co je pro naše klienty důležité! Současně je vaším úkolem zajistit, aby byly všechny zdroje nutné pro plnění firemních činností používány efektivně. Proto je nezbytná dobře koncipovaná organizace. Naším zájmem je být k dispozici s našimi zkušenostmi a znalostmi. Známe potřeby a požadavky klientů. Tyto znalosti umožnily společnosti KEMAS sestavit obsáhlou nabídku služeb v oblasti zabezpečovacích technologií s cílem implementovat nejlepší možnou ochranu a efektivnost materiálních zdrojů. Základem našich řešení jsou inteligentní depotní a řídicí systémy KEMAS, které sestávají z následujících součástí: mechanické součásti pro ochranu objektů, elektronické součásti pro řízení systému, softwarové součásti pro správu dat, identifikační technologie pro jednoznačnou identifikaci objektů a pro správu oprávnění různých skupin osob.

4 INTELIGENTNÍ TECHNOLOGIE, CHYTRÁ ŘEŠENÍ DEPOTNÍ SCHRÁNKY Depotní boxy KEMAS umožňují organizovanou ochranu materiálních zdrojů, chrání před neoprávněnou manipulací a podvody. Nabízíme různé typy a velikosti boxů, v závislosti na formě, velikosti a hmotnosti objektů. Jako jediný poskytovatel vybavuje výrobce svá zařízení centrálním, mechanickým nouzovým spínačem, který rovněž zaručuje přístup k uskladněným objektům v případě poruchy elektrické nebo datové sítě. Kromě modulů ve formě zásuvky, které jsou pro KEMAS typické a nabízejí nepřekonatelně snadné použití, obsahuje sortiment produktů řadu dalších provedení od schránek na úschovu a správu klíčů, přes kartové moduly pro monitoring návštěv až po depotní moduly pro ochranu rozvrhů a plánů nouzového provozu. Moderní design systémů dokazuje, že i zabezpečovací technologie mohou vypadat vkusně. Funkce ochranné a funkce úložné jsou z hlediska konstrukce odděleny, což umožňuje instalaci systému jak na stěnu, tak ve formě zapouštění do zdi, ale také jako volně stojící systém. Výrobce nabízí i přizpůsobený design požadavkům firemní identity nebo okolní architektuře. Všechny typy depotních systémů staví na modulární platformě, která jim umožňuje individuálně kombinovat různé varianty depotních boxů v rámci systému KEMAS. Systémy lze adaptovat dle měnících se potřeb z hlediska kvantitativní struktury a rozmístění.

5 Software Modulární koncepce depotních zařízení KEMAS pokračuje i v softwarové architektuře. Platforma KEMAS NET utváří základ pro všechna systémová řešení a obsahuje základní funkce, jakými je (mimo jiné) administrace a správa osobních dat, zařízení a klientských struktur. K dispozici jsou jednotlivé balíky od jednoduchých požadavků po neomezené firemní licence. Pohodlné navádění obsluhy přímo v systému je založeno na struktuře, kterou lze přizpůsobit z hlediska množství a obsahu komunikace s uživatelem a rovněž z hlediska grafického provedení a firemní identity. Na této platformě staví různé aplikace, které lze přizpůsobit potřebám zákazníka. Tyto aplikace pak umožňují konkrétní funkce např. správy klíčů, návštěvníků nebo vozového parku. Platforma je propojena s velkým množstvím rozhraní pro import a export, což umožňuje interaktivní výměnu dat s periferními systémy. Koncepce je založena na škálovatelné webové aplikaci a obsluha je zajišťována prostřednictvím standardizovaných prohlížečů, nezávisle na stávajících platformách.

6 JEDNOZNAČNÁ IDENTIFIKACE OSOBY OBJEKTY Základem správy oprávnění v systémech KEMAS je jednoznačná identifikace uživatele. Výrobce zde využívá svých rozsáhlých odborných znalostí v oblasti všech identifikačních systémů a technologií dostupných na trhu. Proto je možné do zařízení KEMAS bez problémů integrovat průkazy zaměstnanců, transpondéry, kódy PIN nebo biometrické technologie, které již jsou ve společnosti klienta používány. Při zkombinování více způsobů identifikace se dá rovněž implementovat princip čtyř očí. Pro zjištění a ověření toho, který objekt byl použit, kdy a jak dlouho je nezbytná jednoznačná identifikace. Výběr a použití vhodných technik závisí na fyzických rysech objektů, provozních procesech ve spojení s jejich účelem použití a rovněž na ekonomických faktorech. Ve většině případů spoléhá výrobce na technologie RFID. V tomto ohledu je obvykle nutné standardizované značení objektů. Lze však použít i kódování, které se již na objektech (např. klíčích od aut) nachází. Pokud značení objektů na bázi RFID není možné z fyzických důvodů nebo nemá smysl kvůli ekonomickým faktorům, KEMAS jako jediný poskytovatel depotních systémů alternativně nabízí možnosti identifikace na bázi optických nebo gravimetrických technik a rovněž na bázi senzorové technologie.

7 ZÁKAZNICKÝ SERVIS OD A DO Z PORADENSTVÍ, PLÁNO- VÁNÍ, PROJEKTOVÉ PRÁCE TECHNICKÁ PODPORA Naším primárním cílem v každém zákaznickém projektu je realizovat nejlepší možná řešení. Proto je pro zajištění kvality důležité naslouchat vašim potřebám. Vypracování účinného projektu a volba vhodné koncepce zabezpečení je možná pouze pokud známe konkrétní požadavky a rizika zákazníka. Proto vás bude podporovat odborný tým prodejců, produktová podpora. Hlavní úlohou našeho servisního týmu a týmu produktových manažerů je zaručit dostupnost systémů. Jejich činnost sahá od co nejrychlejší a nejhladší instalace systémové technologie, přes uvedení systémů do provozu, po proškolení zaměstnanců organizace. Během provozu systému rovněž získáte rozsáhlou technickou podporu.

8 ZABEZPEČENÍ Cílem našich řešení v oblasti ZABEZPEČENÍ je ochrana materiálních zdrojů před ztrátou, neoprávněnou manipulací a podvodným používáním. Depotní systémy KEMAS v této oblasti dominují díky individuálně nastaveným provozním procesům a dokonalé integraci do okolních procesů a příslušného systémového prostředí. Škála objektů, které potřebují ochranu, je rozsáhlá. Nabízíme řešení pro následující objekty: Klíče Musí být definován přístup pro různé skupiny osob do různých oblastí společností nebo veřejných institucí. Přínosy, které vám poskytuje systém KEMAS: zabezpečená a přehledná ochrana a správa klíčů přístup pouze pro oprávněné osoby protokolované předávání pro transparentní ověření úspora nákladů díky zkrácení doby hledání zamezení nadbytečnému uchovávání a zpracování dat

9 Zbraně Léky Služební zbraně používané ve věznicích, v policejních a ozbrojených složkách a rovněž pro ostrahu podniků musí být uchovávány ve speciálních zařízeních pro zaručení bezpečí a zamezení podvodům. Na klinikách a v nemocnicích musí být přidělování léků a anestetik prováděno se značnou opatrností, jelikož ztráta nebo nesprávné přidělení může vést k závažným zraněním a poškození životního prostředí. Přínosy, které vám poskytuje systém KEMAS: uschování služebních zbraní odolné vůči manipulaci trvalé sledování úložiště nepřerušené protokolování Přínosy, které vám poskytuje systém KEMAS: přístup pouze pro oprávněné osoby bezpečné ukládání léků a farmak rychlé a protokolované odebírání omezení zneužití a nesprávného přidělení správa nezávislá na lokaci

10 LOGISTIKA Na manipulaci se zdroji je třeba nahlížet nejen z pohledu zabezpečení, ale vždy také se zohledněním ekonomických faktorů což je záměrem LOGISTIKY. Pro efektivní používání zdrojů je nutné vhodně pojaté uspořádání. Systémy KEMAS pomáhají standardizovat a automatizovat provozní procesy a poskytují důležité informace o stavu a dostupnosti zdrojů. Depozitní středisko Správa nástrojů Systémy KEMAS organizují rozmístění a předávání speciálních nástrojů, měřicích technologií, náhradních dílů, spotřebního materiálů a dalších objektů. Tím je zabezpečena dostupnost těchto pracovních prostředků a významně tak optimalizujete využití jejich kapacity. Současně jsou všechna zařízení uchovávána v bezpečí před ztrátou a manipulací a snižují se náklady. Při propojování interních toků komodit s externími poskytovateli logistických služeb je třeba řešit velké množství činností. Obzvláště obtížné je získat spolehlivé údaje jako základ pro dispozitivní a transparentní procesy. Dále se interní a externí procesy mohou odchylovat z hlediska času. Z tohoto důvodu společnost KEMAS nabízí předávací stanice sloužící jako tzv. předávací terminály, nabízející větší flexibilitu pro obě strany a poskytující nezbytné informace o dostupnosti a procesech výměny. Poštovní a dokumentové středisko S rostoucí velikostí společnosti a instituce rostou požadavky na vnitrofiremní zpracování pošty a dokumentů. To vyžaduje komplexní koncepci organizace práce, jelikož spotřeba personálu a času musí být naplánována co nejefektivněji. Dokumentová střediska od společnosti KEMAS tyto procesy dokážou zlepšit.

11 MOBILITA Správa vozového parku Elektronická kontrola řidičských průkazů Kompletní řešení pro vozové parky jsou klíčovými oblastmi MOBILITY. Řešení zahrnují vyhodnocování poptávky a dostupnosti osobních automobilů, dodávek i nákladních automobilů, kontrolu řidičských průkazů, nejlepší možné uspořádání a automatizované předávání vozidel, knihy jízd a dokonce i fakturaci. Výrobce tak rozšiřuje dostupný software pro správu vozového parku založený na datech o funkci řízení a plnění každodenních a praktických manipulačních procesů. Přínosy, které vám poskytuje systém KEMAS: úspora nákladů díky optimalizaci dostupnosti vozidel omezení ztrát a krádeží protokolování všech procesů a generování důležitých údajů pro správu pojistných událostí V rozsahu odpovědnosti vlastníka mají správci vozového parku zákonnou povinnost pravidelně kontrolovat řidičské průkazy všech osob ve společnosti, které jsou oprávněny řídit vozidlo. Licence softwaru KEMAS NET tuto činnost zajišťuje. Přínosy, které vám poskytuje systém KEMAS: úspora nákladů díky automatizovanému řízení procesů a omezení rizik splnění právních formalit prostřednictvím ověřitelných řídicích procesů odolných vůči manipulaci naprostá transparentnost při pořizování a následných nákladech generovaná data zůstávají ve společnosti lze individuálně definovat intervaly zkoušek elektronicky generované knihy jízd předávání bez personálu v jakoukoli dobu

12 OBLASTI VYUŽITÍ VĚZNICE, POLICEJNÍ A OZBROJENÉ SLOŽKY VELKÉ OBCHODNÍ CELKY Zabezpečení má nejvyšší prioritu ve věznicích a rovněž v policejních a ozbrojených složkách. S řešeními od společnosti KEMAS mají přístup do konkrétních oblastí pouze oprávněné osoby. Prostřednictvím depotních systémů KEMAS lze klíče jednoduše uchovávat v bezpečí, spravovat a monitorovat (např. pomocí technologie RFID). Při obchodu ve velkém měřítku musí být splněna značná řada požadavků v oblasti zabezpečení, a to bez ohledu na to, zda se jedná o zajištění přístupu různých skupin osob do citlivých oblastí, jako je výzkum a vývoj, nebo k cennostem společnosti, jako jsou klíče od kanceláří a vozidel či pracovní vybavení. Se speciálním depotním systémem určeným pro věznice nabízí výrobce řešení na zakázku konkrétně navržené pro manipulaci s klíči od vězeňských cel a s osobními systémy tísňové signalizace. Modulární systémy KEMAS rovněž umožňují bezpečné uchovávání, uvolňování a vracení objektů, jako jsou zbraně a střelivo a také uchovávání osobních předmětů v celách předběžného zadržení. Vzhledem k protokolované historii uživatelů se zvyšuje informovanost o manipulaci s cennostmi společnosti a současně se snižují ztráty. Například řešení e-reception spravuje registraci a příjem hostů, informace o pravidlech chování v prostorách a přiřazování individuálně definovaných průkazů návštěvníků to vše zároveň. Navíc lze vytvářet jednodenní náhradní průkazy pro zaměstnance bez zvýšení pracovní zátěže ostrahy závodu.

13 CHEMICKÝ A FARMACEU- TICKÝ PRŮMYSL ENERGETIKA A ZPRACOVÁNÍ ODPADU Technologie KEMAS je použita v bezpečnostních řídicích centrech a dalších výrobních oblastech, v chemickém a farmaceutickém průmyslu. V tomto případě je jejím cílem zajistit nejvyšší možné zabezpečení osob, které zde pracují. Produkty KEMAS lze proto najít v oblasti řízení přístupu do objektu, přístupu ke klíčům od laboratoří a pracoven, k dokumentaci o výzkumu a vývoji a rovněž k pracovnímu vybavení a nástrojům pro měření a testování. Úplná integrace systémové technologie KEMAS do specifických provozních postupů ve spojení s rozhraními do komunikace se všemi souvisejícími periferními systémy je nezbytná, jelikož pouze integrace umožňuje zjistit a okamžitě implementovat potřebná bezpečnostní opatření. Elektrárny a společnosti zabývající se zpracováním odpadu jako jsou jaderné elektrárny a komunální služby, mají z hlediska zabezpečení ty nejvyšší nároky. Řešení společnosti KEMAS umožňují, aby přístup do konkrétních bezpečnostních zón měly pouze oprávněné osoby s předem definovanými způsoby přístupu. Modulární systémy společnosti KEMAS mohou zajišťovat předávání a správu těchto klíčů a dalších zařízení, jako jsou vysílače, měřicí a zkušební technologie, a rovněž bezpečné uchovávání osobních předmětů. Navíc flexibilní správa oprávnění umožňuje provádění úprav v jakoukoli dobu. Je dosaženo vysokého standardu zabezpečení pro personál a externí poskytovatele služeb. Vedle vybavení nepohyblivých zařízení nabízí výrobce také zajímavá řešení pro údržbu terénních technických provozů a správu vozového parku.

14 OBLASTI VYUŽITÍ PŘEPRAVA A LOGISTIKA FINANCE Řešení KEMAS lze použít také na letištích, nádražích a ve skladech, Pracovní postupy pro interní a externí zaměstnance musí být vždy zajištěny dle nejpřísnějších bezpečnostních předpisů. Řešení společnosti KEMAS nabízí správu přístupu k důležitým klíčům a rovněž k rozmístění a předávání operačních plánů, pracovního vybavení, nástrojů a zkušebního vybavení a rovněž k vozidlům a příslušenství vozového parku. Účinná správa klíčů v bankovnictví a pojišťovnictví je předpokladem pro snížení ztrát a krádeží klíčů a rovněž pro omezení provozních a administrativních nákladů. Systémy KEMAS pro správu klíčů poskytují každému internímu i externímu zaměstnanci individuální stále protokolované oprávnění přístupu do různých bezpečnostních zón. To zahrnuje kartotéční skříně, oblasti, kde se pracuje s hotovostí, datová centra, trezory nebo serverovny. Vzhledem k přesnému sledování může být zajištěna jejich dostupnost na základě potřeb a jejich použití z hlediska ekonomické efektivity se může zlepšit, aniž by byly zanedbány otázky zabezpečení nebo to obnášelo další časově náročné úkony. Společnost KEMAS již v této oblasti našla řadu klientů, od zabezpečení letišť po provozovatele železnic, půjčovny aut a spediční firmy. Pobočková koncepce systému KEMAS nabízí unikátní řešení obzvláště pro začlenění externích dodavatelů služeb do celostátní správy prostředků v pobočkách. Výrobce rovněž implementuje správu pečlivé manipulace s dokumenty klientů, jako jsou smlouvy a certifikáty, prostřednictvím sledování dokumentů na bázi technologie RFID.

15 ZDRAVOTNICTVÍ VZDĚLÁNÍ A VÝZKUM Zajištění bezpečnosti v sektoru zdravotnictví představuje nesmírnou zodpovědnost vzhledem k ohromnému a stále se měnícímu množství lidí. Nutnost spravovat a monitorovat citlivé objekty je neustálá. Bezpečné uchovávání osobních předmětů pacientů, zajišťování správné a ekonomické manipulace s léky, čisticími materiály, produkty lékařské péče a spotřebním a lékařským vybavením, moderní správa klíčů pro flexibilní řízení přístupu a oprávnění všechny tyto problémy potřebují najít řešení, aby byla zajištěna bezpečná a efektivní péče o pacienty. Přínosy modulární struktury systému KEMAS se v této oblasti mohou plně projevit. Manipulace s nejrozličnější škálou objektů je centrálně kompatibilní s jednou a stejnou platformou. V kombinaci s vysoce kvalitní a individuální péčí o zákazníky je důvodem k tomu, proč velké množství nemocnic, klinik a dalších institucí spoléhá na produkty KEMAS. Implementace produktů společnosti KEMAS v oblasti vzdělávání a výzkumu zvyšuje zabezpečení a rovněž pořádek a efektivitu při práci s nezbytným pracovním vybavením. Systémy pro správu klíčů a skladištní systémy KEMAS se v této oblasti velmi dobře uplatní. Vydávání klíčů do učeben a přednáškových sálů, laboratoří, zkušebních oblastí a archivů, rovněž poskytování pracovního vybavení, jako jsou přenosné počítače, projektory nebo učební pomůcky, jsou jedním z logistických problémů pro vzdělávací instituce. Navíc lze s nepotními systémy KEMAS zajišťovat vnitřní předávání pošty a dokumentů.

16 Divize Security je autorizovaný partner a servisní středisko pro produkty KEMAS v České republice. KEMAS GmbH wüstenbrander Str Oberlungwitz Německo PCS spol. s r. o., divize Security Na Dvorcích Praha 4 Česko Telefon: Fax: info@kemas.de Telefon: Fax: security@pcs.cz Bquad CZ

technologie pro vaše řešení

technologie pro vaše řešení Řešení pro vaše e technologie, technologie pro vaše řešení Ladislav Špička PCS spol. s r.o. Divize Security stánek 45 přízemí PCS spol. s r.o. - divize SECURITY I Na Dvorcích18, Praha 4 I tel: 296 796

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

3 PROFIL SPOLEČNOSTI

3 PROFIL SPOLEČNOSTI PROFIL SPOLEČNOSTI 3 2 Základní údaje: Generální ředitel a člen představenstva: Ing. Jindřich Špringl Sídlo společnosti: Rohan Business Centre (Budova A, 6.patro) Rohanské nábřeží 671/15 186 00 Praha -

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Certifikované zabezpečení shoda se standardy potvrzeny nezávislými certifikačními

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Flexibilní integrace efektivní komunikace Certifikované zabezpečení shoda

Více

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Ing. Pavel Fiala Trade FIDES, a.s. Rámec pro řešení zabezpečení muzeí výtvarných umění Základní

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world... Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové

Více

Současný stav a rozvoj elektronického zdravotnictví - pohled Ministerstva zdravotnictví

Současný stav a rozvoj elektronického zdravotnictví - pohled Ministerstva zdravotnictví Současný stav a rozvoj elektronického zdravotnictví - pohled první ročník semináře ehealth 2012 kongresový sál IKEM 1.11.2012 Elektronizace zdravotnictví: 1. jedná se o dlouhodobé téma 2. povede ke zvýšení

Více

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY TV Filmy Internet Hudba Rádio Telefonní komunikace Pokojová služba Digitální informační systém ŘEŠENÍ IP KOMUNIKACE PŘIZPŮSOBENÉ VAŠIM POTŘEBÁM NEMOCNICE HOTELY ADMINISTRATIVNÍ

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

VoltTerra základní informace

VoltTerra základní informace VoltTerra základní informace VoltTerra je operační systém pro elektromobilitu - Nabízí veškeré softwarové end-to-end funkcionality pro e- mobilitu - Realizuje v jednotlivých dobíjecích bodech různé obchodní

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Písemná příprava. Název předmětu: Řízení zdrojů v ozbrojených silách. Garant předmětu: doc. RSDr. Luboš Štancl, CSc.

Písemná příprava. Název předmětu: Řízení zdrojů v ozbrojených silách. Garant předmětu: doc. RSDr. Luboš Štancl, CSc. Písemná příprava Název předmětu: Řízení zdrojů v ozbrojených silách Garant předmětu: doc. RSDr. Luboš Štancl, CSc. Zpracoval: doc. Ing. Miroslav Cempírek, CSc. Téma: Informační systém logistiky MO a AČR

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Electricity Meters Residential Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Rozšiřitelnost pro budoucí funkce Rozšiřitelnost pro budoucí komunikační

Více

DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI

DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI t DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI DETEKCE DOPRAVY SČÍTÁNÍ A KLASIFIKACE VOZIDEL CROSSCOUNT SČÍTÁNÍ DOPRAVY, KLASIFIKACE VOZIDEL, DOJEZDOVÉ ČASY, NEZBYTNÁ DATA PRO SPRÁVCE SILNIC A ŘIDIČE CROSSCOUNT TECHNOLOGIE

Více

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Náš zákazník Jaguar Land Rover Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Outsourcing reklamy. Pro obchodní a marketingová oddělení je v dnešní době stále více důležité udržet náklady na minimu.

Více

Jedna karta na všechno.

Jedna karta na všechno. Jedna karta na všechno. Zabezpečení na cestách od společnosti UTA po celé Evropě. VAŠE VÝHODY Vaše výhody - pro všestranně lepší služby Se společností UTA máte vždy toho správného partnera pro mýtné, tankovací

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE Vám přináší efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku: Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel Provádění oprav a pravidelného

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

3. Očekávání a efektivnost aplikací

3. Očekávání a efektivnost aplikací VYUŽÍVANÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ V ŘÍZENÍ FIREM Ota Formánek 1 1. Úvod Informační systémy (IS) jsou v současnosti naprosto nezbytné pro úspěšné řízení firem. Informačním ním systémem rozumíme ucelené softwarové

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

Zařízení pro kontrolu výrobků

Zařízení pro kontrolu výrobků Zařízení pro kontrolu výrobků Školení Obsluha Manažeři zabezpečování jakosti Technici údržby Školení Využívejte svá zařízení naplno Školení ke kontrolním přístrojům Školení uživatelů Jistota a know-how

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

DODÁVÁME VÍC NEŽ VÝROBKY Mgr. Václav Halama

DODÁVÁME VÍC NEŽ VÝROBKY Mgr. Václav Halama DODÁVÁME VÍC NEŽ VÝROBKY Mgr. Václav Halama Dlouhodobé partnerství poradenství sortiment Service služby partnerské smlouvy Skladové hospodářství Procesní analýzy Služby HARTMANN Zprostředkování dotací

Více

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC Oficiální dodavatel pilotního projektu e-cmr v Beneluxu Náskok před ostatními Náskok před ostatními TransFollow digitalizuje nákladní listy, čímž celý řetězec

Více

Docházkový a přístupový systém nové generace

Docházkový a přístupový systém nové generace Docházkový a přístupový systém nové generace Moderní a inovativní technologie od slovenské společnosti Innovatrics - světové špičky v oblasti biometrie. VÝHODY DOCHÁZKOVÉHO SYSTÉMU FINGERA Pro správce

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

Filip Navrátil PCS spol. s r.o. Divize DataGuard stánek 45 přízemí

Filip Navrátil PCS spol. s r.o. Divize DataGuard stánek 45 přízemí Řešení pro vaše e technologie, technologie pro vaše řešení Filip Navrátil PCS spol. s r.o. Divize DataGuard stánek 45 přízemí Skupina PCS Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem

Více

Elektromobilita nejsou jen vozidla na elektřinu

Elektromobilita nejsou jen vozidla na elektřinu Elektromobilita nejsou jen vozidla na elektřinu Ing. Jan Vurm Siemens, s.r.o. Inteligence procesní infrastruktury 20.9.2012 Siemens 2012 IC MOL základ pro individuální dopravu šetrnou k životnímu prostředí

Více

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Role technologií v čisté mobilitě 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Obsah 1. Trendy v oblasti automotive a monitoringu vozidel 2. Řešení O2 Car Control a reference 3. Obchodní příležitosti.

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Management času FleetBoard Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu.

Management času FleetBoard Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu. A Daimler company Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu. 2014 Driver and logistics management Daimler FleetBoard 1 To se vyplatí. Ekonomicky, efektivně a transparentně

Více

Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví. Jan Dienstbier, Radek Fiala

Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví. Jan Dienstbier, Radek Fiala Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví Jan Dienstbier, Radek Fiala Konference ISSS 2008, Hradec Králové, 7.-8. dubna 2008 Agenda 1. Úvod 2. Co nabízíme 3. Představení vybraných aplikací 4. Přínosy

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění 2.0 Software pro vyhodnocení dat z tachografu jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění v souladu se zákony Splňuje zákonné požadavky Přesný seznam

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

PRO ZAJIŠTĚNÍ AŽ 50% ÚSPORY MULTIFUNKČNÍ VÝDEJNÍ AUTOMATY / / S DISTRIBUČNÍ APLIKACÍ IDS

PRO ZAJIŠTĚNÍ AŽ 50% ÚSPORY MULTIFUNKČNÍ VÝDEJNÍ AUTOMATY / / S DISTRIBUČNÍ APLIKACÍ IDS 9 PRO ZAJIŠTĚNÍ AŽ 50% ÚSPORY MULTIFUNKČNÍ VÝDEJNÍ AUTOMATY / / S DISTRIBUČNÍ APLIKACÍ IDS IDS APLIKACE IDS - INTEGRATED DISTRIBUTION SYSTEM Aplikace j možnost definovat, vytvářet a tisknout veškeré reporty

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+ Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m DrawerVend 5.0+ updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než

Více

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Rychlý a spolehlivý, přesný a nevyžadující údržbu až dva roky: Přístroj Dräger Pac 3500 je ideálním řešením pro průmyslovou osobní detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku

Více

Představení společnosti

Představení společnosti TOPENÍ VODA PLYN MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE PROJEKTOVÁ ŘÍZENÍ V OBORU TZB Představení společnosti www.esl.cz 04 / 2012 Přinášíme nové systémy pro technická a technologická zařízení budov. Základní

Více

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Náš zákazník Henkel Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Shrnutí Přeprava zboží z různých míst v Evropě zákazníkům v Bulharsku, Rumunsku, Srbsku nebo Chorvatsku po nejjednodušší trase, v různých

Více

Základ úspěšných procesů. Správa ů. s ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise Content Management

Základ úspěšných procesů. Správa  ů. s ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise Content Management Základ úspěšných procesů Správa e-mailů s ELOxc for Microsoft EWS Enterprise Content Management www.elo.com Správa e-mailů s ELOxc for Microsoft EWS Využití informací. Optimalizace procesů. Úspora nákladů

Více

www.cdc-monitoring.cz

www.cdc-monitoring.cz Monitoring sítí a serverů Dnešní požadavky na výkon ethernetových, wifi nebo jiných sítí, jejich serverů a aktivních prvků jsou velmi striktně nastaveny. Síť musí být koncipována tak, aby byla zaručena

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny zemí světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny zemí světa. ČEŠTINA A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem zařízení pro průmyslový inkoustový potisk. Podstata našeho podnikání spočívá ve vývoji a výrobě inkoustových tiskáren s vysokým rozlišením doplněných

Více

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla.

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. ...s kartou MercedesServiceCard se dostanete dále! Lahůdky z Francie, solární panely z Německa,

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

f i r e m n í p r e z e n ta c e

f i r e m n í p r e z e n ta c e f i r e m n í p r e z e n ta c e TSS Group - je mladá dynamická společnost zabývající se vývojem, výrobou, dovozem a distribucí bezpečnostních technologií. V současnosti zaměstnává přibližně 140 zaměstnanců.

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

CYBER SECURITY. Ochrana zdrojů, dat a služeb.

CYBER SECURITY. Ochrana zdrojů, dat a služeb. CYBER SECURITY Ochrana zdrojů, dat a služeb. Služby kybernetické bezpečnosti Kybernetickou bezpečnost považujeme za jednu z klíčových hodnot každé organizace. Skutečně funkční a komplexní řešení je dle

Více

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Úspěšná logistická strategie exportéra Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Agenda Základní představení DHL Express Customer Operations Department COG Nestandardní

Více

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 O nás 1980 založena MATERNA. 1.400 zaměstnanců v 11 národních a 11 mezinárodních pobočkách v Evropě. 158 milionů Euro obrat v roce 2013. MATERNA působí úspěšně v oboru

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě.

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Úvod EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Poskytujeme komplexní služby pro architekty, investory,

Více

Produktový katalog. Nabíjecí infrastruktura pro elektromobily Služby ABB Connected

Produktový katalog. Nabíjecí infrastruktura pro elektromobily Služby ABB Connected Produktový katalog Nabíjecí infrastruktura pro elektromobily Služby ABB Connected Služby Connected Produkty na podporu vašeho podnikání Abyste ze své nabíjecí sítě elektromobilů získali maximum, potřebujete

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Role datových schránek v elektronické komunikaci zdravotnických zařízení

Role datových schránek v elektronické komunikaci zdravotnických zařízení Role datových schránek v elektronické komunikaci zdravotnických zařízení Ing. Svetlana Drábková konzultant pro oblast zdravotnictví email: drabkova@datasys.cz Základní fakta o společnosti DATASYS Společnost

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario Novinky v CONSTRUCTU Nové vedení společnosti Nové produkty řady Vario Aktualita NOVÉ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Společnost CONSTRUCT, působící na českém trhu více než 20 let, prošla zásadní personální změnou.

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

Ověření technologií v oblasti autonomního řízení v prostředcích městské hromadné dopravy

Ověření technologií v oblasti autonomního řízení v prostředcích městské hromadné dopravy Ověření technologií v oblasti autonomního řízení v prostředcích městské hromadné dopravy siemens.cz/mobility Page 2 Page 3 Konsorcium společností: Institut für Klimaschutz, Energie und Mobilität Page 4

Více

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Citroen Nemo Berlingo Jumpy Jumper

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Citroen Nemo Berlingo Jumpy Jumper bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Citroen Nemo Berlingo Jumpy Jumper bott vario Vestavba pro Váš Citroën 2 Rozhodli jste se pro vozidlo Citroen. Touto volbou jste si vytvořili perfektní základnu pro

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7 AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Automaty na výdej a evidenci osobních ochranných a pracovních prostředků

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Vysoký výkon při vychystávání

Vysoký výkon při vychystávání Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energetická účinnost Jednoduchá integrace Vysoký výkon při vychystávání Intralogistické trendy budoucnosti Na co byste měli být připraveni: Podstatné

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM ANALÝZA A NÁVRH OPTIMALIZACE VAŠICH DOKUMENTŮ REDUKCE NÁKLADŮ NA TISK ÚSPORA ČASU A

Více

Bezpečnostní politika společnosti synlab czech s.r.o.

Bezpečnostní politika společnosti synlab czech s.r.o. Bezpečnostní politika společnosti synlab czech s.r.o. Platnost dokumentu: 14. ledna 2015 Datum vypracování: 8. ledna 2015 Datum schválení: 13. ledna 2015 Vypracoval: Schválil: Bc. Adéla Wosková, Ing. Jaroslav

Více

Chytřejší Moravskoslezský kraj Strategie pro roky Akční plán pro roky

Chytřejší Moravskoslezský kraj Strategie pro roky Akční plán pro roky Chytřejší Moravskoslezský kraj Strategie pro roky 2017 2023 Akční plán pro roky 2017 2019 Expertní týmy Zpracoval: Ing. Jakub Unucka, MBA Datum: Náměstek hejtmana kraje 17. 8. 2017 Program setkání expertních

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa. A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem průmyslových inkoustových tiskáren. Společnost byla založena v Dánsku v roce 1993 a její hlavní činností je vývoj a výroba in-koustových tiskáren s vysokým

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

Xesar. Jednoduše všestranný

Xesar. Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše všestranný Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových komplexech, ve vzdělávacím

Více

Flexibilní řešení pro nářadí. Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání

Flexibilní řešení pro nářadí.   Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Flexibilní řešení pro nářadí Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Rozsáhlý sortiment s více než 15 000 položkami Více než 500 položek ergonomického ručního nářadí Velké množství osvědčených

Více

Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration

Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration Ing. Petr Škvařil, Pardubický kraj Dipl. Ing.Zdeněk Havelka PhD. A-21 s.r.o. 1 Nepříjemné dotazy Jsme efektivní v provozování veřejné správy?

Více

Jan-Willem Storm. Jednatel spol. Wulf Johannsen KG GmbH & Co.

Jan-Willem Storm. Jednatel spol. Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Jan-Willem Storm Jednatel spol. Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Kiel, Německo 2 Naše výrobní závody Kiel, Německo 3 Wulf Johannsen KG GmbH & Co. Předmět podnikání Datum založení

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

MEDIAKIT 2015 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL. www.elogistika.info

MEDIAKIT 2015 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL. www.elogistika.info MEDIAKIT 2015 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL www.elogistika.info LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL PŘINÁŠÍME ZPRÁVY DO ČECH Nezávislý portál plný informací a společenských událostí pro všechny, kdo přicházejí

Více