Reklamní sdělení. Došlo!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Reklamní sdělení. Došlo!"

Transkript

1 Reklamní sdělení. Došlo! Firma s vedoucím postavením na trhu pro neadresované reklamní zásilky. PROSPEKT TISK OUT-OF-HOME DIGITÁLNÍ REKLAMA RÁDIO

2 01 Ingo Wienand Předseda představenstva. Společník a jednatel společnosti. Jan Lohse Jednatel společnosti

3 EDITORIAL Naše inovativní firemní kultura nám dodává nezaměnitelný profil. Vážnost našich klientů a jejich potřeb pro nás představuje nejvyšší princip. Maximálně efektivní dopravení Vašeho reklamního sdělení k Vaší cílové skupině to je naším úkolem. A pro to dělají naši zaměstnanci každý den maximum v oblasti poradenství, organizace a kontroly výsledků. Jako nezávislá mediální agentura šíříme Vaše sdělení prostřednictvím všech dostupných médií. Naše podstata je ale v neadresné distribuci letáků do domácností. V Německu v této oblasti zaujímáme vedoucí postavení na trhu: Celkem v 19 zemích distribuujeme více než 8,1 miliardy prospektů ročně pro velké i malé firmy z rozličných oborů. Jsme absolutní týmoví hráči a jsme přesvědčeni o výkonnosti našich zaměstnanců. Díky rozmanitosti našeho týmu můžeme každý úkol posoudit z odlišných úhlů pohledu a vždy pro Vás najít optimální řešení. Vzájemnou úctu považujeme za základ pro motivaci a vazbu mezi firmami.

4 Vše je zařízeno. Kompletní služby. Nejen v naší parádní disciplíně, reklamě do domácností, pro Vás využijeme všechny naše silné stránky. Zorganizujeme distribuci Vaší reklamy prostřednictvím všech mediálních kanálů. Individuální týmy poradců přidělené jednotlivým klientům koordinují celý proces od plánování rozpočtu přes nákup, výrobu a distribuci až po řízení zakázek a vyúčtování. Vaší výhodou je naše nezávislost. Bez omezení pro Vás můžeme rezervovat všechny mediální kanály a způsoby doručení. A to obzvlášť efektivně díky dlouholetým důvěryhodným partnerstvím. Jsme tak Vaším rozhraním k médiím, logistice tisku a doručovacím společnostem v rámci celé Evropy z jednoho místa.

5 MEDIA Central TŘI OBLASTI JEDEN BALÍČEK SLUŽEB: Mediální poradenství: Řídíme distribuci reklamy v rámci celé Evropy a prostřednictvím všech mediálních kanálů. Geomarketing: Díky přesné analýze definované cílové skupiny naši klienti dosáhnou maximální míry účinnosti reklamy. Řízení kvality: Díky permanentní kontrole a úplné transparentnosti kvality distribuce zaručujeme vysoce kvalitní reklamní opatření.

6 Zkušenosti se vyplácí. Mediální poradenství. Nemáme k dispozici jen mimořádně zkušené zaměstnance, ale také dlouholetá důvěryhodná partnerství s doručovacími společnostmi a nakladatelstvími. Díky tomu u nás mediální poradenství představuje rozhraní mezi našimi klienty, logistikou tisku a doručovacími společnostmi. Řídíme nejen všechny procesy kolem prospektu a inzerátu, ale také reklamu v rádiích, on-line reklamu a reklamu Out of Home. Tyto procesy řídí individuální poradenské týmy přidělené jednotlivým klientům. Od plánování rozpočtu a controllingu přes realizaci tisku a řízení logistiky až po řízení zakázek a vyúčtování v celé Evropě z jednoho místa. Tomu říkáme obchodní marketing zaměřený na klienta. Individuální balíček služeb za nejlepší cenu.

7 Mediální poradenství NAŠE PORADENSTVÍ ZAHRNUJE:» řízení všech marketingových procesů v rámci celé Evropy» plánování a organizaci reklamy ve všech mediálních kanálech» plánování rozpočtu a controlling

8 Bereme to zcela přesně. Geomarketing. Intuice a zkušenost? Mnohem víc než to! Pomocí našich rozsáhlých možností analýzy odhalíme tržní potenciál našich klientů. Opíráme se přitom o rozsáhlé aktuální databáze. Pomocí našeho softwaru MCmaps, který jsme sami vyvinuli, lze také provádět analýzy v reálném čase. Každý klient má vlastní přístup a může na základě databáze, která je každý den aktualizována, přijímat důležitá marketingová rozhodnutí. Na tomto základě také našim klientům poskytujeme poradenství a neustále optimalizujeme náš balíček nabídek a služeb. Ať jde o analýzu doby dojezdu, zobrazení konkurence, nebo index kupní síly: MCmaps umožňuje jako jednotná platforma propojení mezi Vámi, využívanými doručovacími firmami a námi. Výsledek geomarketingu: snížení nákladů při současném zvýšení efektivity!

9 Geomarketing GEOMARKETING: Odhalení potenciálu trhu a optimalizace distribučních ploch prostřednictvím:» používání nejnovějších sociodemografických ukazatelů, mj. od společností GfK, microm a Michael Bauer-Research» znázornění a analýzy dat o domácnostech a struktur doručování» kontroly úspěšnosti reklamy (ROI)» použití inovativních geografických informačních systémů jako např. MapInfo Professional nebo námi vyvinutého softwaru MCmaps

10 Dokonalost od začátku Řízení kvality. Proč řízení kvality váže největší zdroje v rámci společnosti MEDIA Central? Je to zcela jednoduché: Abychom s naším individuálním balíčkem služeb překonali standardy, které jsou v oboru běžné. Žádné doručení bez kontroly! to je naše krédo. V tomto smyslu přebíráme také řízení reklamací, pro které využíváme vlastnoručně vyvinutý software: MCquality. MCquality kdykoliv poskytuje on-line rychlé a spolehlivé reporty. Vysoce kvalitní reklamní opatření díky neustálé kontrole a díky úplné transparentnosti kvality doručování v tom spatřujeme náš úkol.

11 Řízení kvality KONTROLA KVALITY NA BÁZI SOFTWARU, JEJÍŽ SOUČÁSTÍ JE:» monitorování a kontrola kvality doručování» řízení reklamací» analýza jako základ pro efektivní mediální poradenství» reporting prostřednictvím softwaru MCquality Inovace v řízení kvality: Naše aplikace pro chytré telefony MCprofi doplňuje běžné metody kontroly kvality a poskytuje informace o kvalitě doručování v reálném čase. Použití doplňují další možnosti využití (jako např. kupony nebo výzkum trhu).

12 Vždy na Vaší straně. V mezinárodním měřítku. Obchodní společnosti jsou často propojeny přes hranice jednotlivých zemí a expandují na různé trhy. Proto zorganizujeme doručování Vaší reklamy do domácností nejen v rámci České republiky, ale v současné době také v dalších 19 evropských zemích. I v zemích Vaší expanze se tak k Vaší cílové skupině dostaneme s obvyklou precizností a efektivitou. Profitujte také v mezinárodním měřítku z našich kompletních služeb. Všechny naše služby Vám rádi poskytneme nad rámec hranic. Vedle naší centrály v Německu jsme Vám prostřednictvím dceřiné společnosti k dispozici také v Polsku, v České republice a ve Francii. Náš cíl: Být všude tam, kde jste Vy.

13 Mezinárodní působnost MEDIA Central Polsko MEDIA Central Německo MEDIA Central Česká republika MEDIA Central Francie VŽDY O KROK NAPŘED:» Aktivní v 19 zemích» Geomarketing s celoevropskou databází» Efektivní řízení reklamací nad rámec hranic jednotlivých zemí

14 Mix zaručuje výsledek. Mediální mix. Prospekt Celých 86 procent dotázaných uvádí, že minimálně příležitostně prohlíží letáky 63 procent to dělá dokonce minimálně jednou týdně. 60 procent hledá v prospektech zcela cíleně výhodné ceny a 49 procent má hlavní snahu ušetřit peníze. Zdroj: IFH Kolín nad Rýnem / MEDIA Central: Prospekt funguje! Symbióza namísto kanibalizace?, 2016 Tisk Jako médium, které působí na více smyslů, je tisk nejvhodnější k tomu, abyste svou cílovou skupinu současně informovali a emocionálně aktivovali. Protože tištěné produkty se nejen čtou, ale lze je uchopit i smysly. Zorganizujeme pro Vás celý proces od poradenství přes nákup, výrobu a logistiku Vašich tištěných produktů nebo rezervaci inzerátů až po řízení kvality.

15 Mediální mix Out-of-Home Oslovte svoji cílovou skupinu na ulici. Reklama Out of Home spojuje výhody přesného prostorového nasměrování s velkým dosahem. Abyste z toho optimálně profitovali, vyvineme pro Vás přesný mediální plán, který vytěží maximum z Vašeho rozpočtu. Digitální reklama Přihlédněte k měnícímu se vztahu k informacím u své cílové skupiny. Zjistíme pro Vás, prostřednictvím jakých digitálních kanálů můžeme účinně oslovit Vaše zákazníky a ty, kteří by se jimi měli stát. Ať jde o digitální prospekt, on-line reklamu, nebo pohyblivý obraz; ať jde o nákup, výrobu, nebo distribuci: Zajistíme úspěch Vaší digitální kampaně. Rádio Dostane se do ucha, zůstane v hlavě to slibuje radiocentrála ve svých rozhlasových spotech. Vyšlapeme Vašemu reklamnímu sdělení prostřednictvím rádia cestu přes uši do hlav Vaší cílové skupiny v místním, národním a celoevropském měřítku. Přitom Vám poskytneme podporu nejen při výběru vhodných rozhlasových stanic, ale v případě potřeby také při výrobě a vytváření Vaší kampaně.

16 Klienti z přesvědčení.. S našimi klienty a poskytovateli služeb máme vztahy partnerského charakteru. Patří k nim krátké rozhodovací cesty a úplná transparentnost i díky našim vlastním softwarovým řešením. Tímto způsobem se optimalizují čas a rozpočty a také se analyzují a odstraňují zdroje nebezpečí. Automatizované procesy a útlé struktury jsou základem pro naši trvale vysokou kvalitu poskytovaných služeb. Na základě podpory databáze zajistíme, aby se Vaše reklama vždy přesně dostala k Vaší cílové skupině. To našim klientům umožňuje pravidelnou optimalizaci jejich doručovacích oblastí. Rozpočet na reklamu je tak vždy efektivně využíván a zajištěn prostřednictvím controllingu. I v budoucnosti chceme zůstat hybnou silou oboru. Expanze posledních obchodních let hovoří sama za sebe a za náš obchodní model.

17 Klienti So viel, so gut, so günstig!

18 Náš slib Vaše výhody. Koordinace všech reklamních opatření Jedna kontaktní osoba pro celou Evropu Vyjednávání o podmínkách a kontrola rozpočtu Specifická analýza pro konkrétního zákazníka na základě aktuálních dat trhu Nejmodernější geomarketing Žádné reklamní opatření bez kontroly Profesionální řízení kvality Hodnocení a žebříček kvality poskytovatelů služeb Analýza efektivity a kontrola úspěšnosti reklamy (ROI)

19 výhody Setkání je začátek, setrvání pospolu je pokrok, spolupráce je úspěch. Henry Ford

20 MEDIA Central Gesellschaft für Handelskommunikation & Marketing mbh MEDIA Central Polska Sp. z o.o. MEDIA Central ČR s.r.o. MEDIA Central France S.A.R.L. Neuhofstraße Mönchengladbach Německo ul. Grzybowska 80/ Warszawa Polsko Anděl Park Karla Engliše 3201/ Praha Česká republika 9, rue du Quatre Septembre Paris Francie Telefon: +49 (0) Fax: +49 (0) Telefon: +48 (0) Fax: +48 (0) Telefon: Fax: Telefon: +33 (0) Fax: +33 (0) info@media-central.de contact@media-central.pl contact@media-central.cz contact@media-central.fr

DISTRIBUCE LETÁKŮ DO SCHRÁNEK PO CELÉ EVROPĚ

DISTRIBUCE LETÁKŮ DO SCHRÁNEK PO CELÉ EVROPĚ DISTRIBUCE LETÁKŮ DO SCHRÁNEK PO CELÉ EVROPĚ Naše inovativní firemní kultura nás odlišuje od konkurence. Nejvyšší prioritou pro nás je ocenění našich klientů a jejich potřeby. Integrita: Usilujeme o poctivost

Více

Každý má svou adresu, najdeme pro váš busine PRODUKTOVÝ sst uv a KATALOG ši.

Každý má svou adresu, najdeme pro váš busine PRODUKTOVÝ sst uv a KATALOG ši. Každý má svou adresu, najdeme pro váš business tu vaši. PRODUKTOVÝ KATALOG OPŘETE SE O SILNÉHO PARTNERA Kdo jsme aneb moderní dodavatel pro vás: Jsme jednička na českém trhu, máme již 25leté zkušenosti

Více

INFORMACE O ČESKÉ DISTRIBUČNÍ

INFORMACE O ČESKÉ DISTRIBUČNÍ Každý má svou adresu, najdeme pro váš business tu vaši. INFORMACE O ČESKÉ DISTRIBUČNÍ Působíme na českém trhu již od roku 1991. Od roku 2012 jsme součástí skupiny Vltava Labe Media. Jsme alternativní poštovní

Více

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 TISK a LOGISTIKA 10 1 ADRESNÁ DISTRIBUCE Zajistíme adresnou distribuci listovních zásilek, klientských časopisů, obálek, katalogů: - do

Více

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dozvíte? Co je PPC reklama Jak naplánovat úspěšnou PPC kampaň Jak investuje konkurence v CR Jak lidé

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

Česká distribuční a.s.

Česká distribuční a.s. Česká distribuční a.s. V Ostravě, dne 1. 7. 2014 www.distribucni.cz Představení společnosti Informace o České distribuční působí na českém trhu od roku 1991 od roku 2012 je součástí skupiny VLTAVA-LABE-PRESS

Více

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy Reklamní strategie, reklamní kampaň Plánování reklamy Jak postupovat při přípravě reklamní kampaně 1. Stanovení cílů kampaně CO se očekává? 2. Potvrzení rozpočtu budget - KOLIK se utratí? 3. Stanovení

Více

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním sledovanost televize Provádíme elektronické měření sledovanosti televize (TV metry). Máme vlastní měřicí technologii a komplexní systém pro sběr, údržbu a zpracování dat. Náš tým odborníků má k dispozici

Více

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Přeměna vašeho podniku Canon Business Services Chování zákazníků se mění rychleji než kdykoliv předtím a vaše organizace musí být připravena na změnu ve způsobu, jakým vytváříte

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.4, od 6. 4. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma. 2014 SOCIFI Ltd. - 4G & WiFi monetization, promotion and advertising platform

Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma. 2014 SOCIFI Ltd. - 4G & WiFi monetization, promotion and advertising platform Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma 7 SOCIFI vznikla v britské digitální agentuře PositiveZero. Po 7 letech v digitálních médiích a 2 letech vývoje byla společnost SOCIFI představena veřejnosti

Více

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností!

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností! Připojte se k jedné z největších franchisových sítí v Evropě Jedno místo, mnoho možností! SHIP CENTER Česká republika Ship Center je franchisová síť, poskytující kurýrní a reklamní služby. Díky spolupráci

Více

Bezpečně Vás provedeme světem GIS. Možnosti a přínosy využití GIS při zpracování dat

Bezpečně Vás provedeme světem GIS. Možnosti a přínosy využití GIS při zpracování dat Bezpečně Vás provedeme světem GIS Možnosti a přínosy využití GIS při zpracování dat Bezpečně Vás provedeme světem GIS Obsah prezentace Představení společnosti Jaké výhody přináší zobrazení firemních dat

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. InstoreRadio vzbuzuje emoce! InstoreRadio je přes satelit vysílaný hudební a informační program, díky kterému supermarket zpříjemňuje nákup zákazníkům. Tyto programy jsou oblíbené,

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com DELTA Už tři desetiletí děláme totéž. Nejprve přemýšlíme. Budoucnost není pokračováním přítomnosti, ale realizací představ. Objevovat souvislosti,

Více

Nová média & Efektivita

Nová média & Efektivita Nová média & Efektivita Marketingový mix start-up projektu Božena Zbranková Rok bezrealitky.cz První profesionální řešení pro transkace s nemovitostmi bez realitní kanceláře. Stáří projektu: 12 měsíců

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Marketingový výzkum 11. Výzkum pro potřeby marketingové komunikace

Marketingový výzkum 11. Výzkum pro potřeby marketingové komunikace Marketingový výzkum 11 Výzkum pro potřeby marketingové komunikace Struktura přednášky Proč realizovat výzkum marketingové komunikace? Příprava výzkumu Přehled typů a metod výzkumu Podstata některých metod

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio.

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio. KKTS Plzeň 2019 Představení Media Bohemia Rádia 37 stanic 60 licencí Vysílací infrastruktura Hitrádia, Blaník, Fajn radio, Rock Radio studia, vysílače, softwary Rádiová reklama Radiohouse+MMS Reklamní

Více

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ Obecná prezentace JSME PŘEDNÍM SVĚTOVÝM ODBORNÍKEM NA NÁBOR KOMPETENTNÍCH, PROFESIONÁLNÍCH A KVALIFIKOVANÝCH ZAMĚSTNANCŮ Presenter's name

Více

KDO JSME. Na našem portálu najdete. Naše publikace

KDO JSME. Na našem portálu najdete. Naše publikace PŘEDSTAVENÍ PORTÁLU KDO JSME FXstreet.cz je první nezávislý server o FOREX tradingu v České republice i na Slovensku. Jsme největší komunitní portál v ČR a Sk se zaměřením na obchodníky na finančních trzích

Více

ÚVOD JEN TEN, KDO POCHOPÍ ROZMANITOST A RŮZ- NORODOST CÍLOVÝCH SKUPIN A JEJICH PŘÁNÍ A POŽADAVKŮ, DOKÁŽE VYTVÁŘET POSELSTVÍ, KTERÁ SE NEMINOU ÚČINKEM.

ÚVOD JEN TEN, KDO POCHOPÍ ROZMANITOST A RŮZ- NORODOST CÍLOVÝCH SKUPIN A JEJICH PŘÁNÍ A POŽADAVKŮ, DOKÁŽE VYTVÁŘET POSELSTVÍ, KTERÁ SE NEMINOU ÚČINKEM. ÚSPĚCH V DIALOGU 2/3 ÚVOD JEN TEN, KDO POCHOPÍ ROZMANITOST A RŮZ- NORODOST CÍLOVÝCH SKUPIN A JEJICH PŘÁNÍ A POŽADAVKŮ, DOKÁŽE VYTVÁŘET POSELSTVÍ, KTERÁ SE NEMINOU ÚČINKEM. TOMU, KDO DOKÁŽE MYSLET JEŠTĚ

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací

Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací Jiří Vavřínek a tým, Enterprise Europe Network,Technologické centrum AV ČR 5.12.2018, Praha Mapování inovačních

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Kupní síla Španělů přibližně odpovídá evropskému průměru

Kupní síla Španělů přibližně odpovídá evropskému průměru Tisková zpráva 17. prosinec 2015 Andrea Winklerová Marketing Communications T +420 737 263 113 andrea.winkerova@gfk.com Kupní síla Čechů dosahuje přibližně poloviny evropského průměru GfK Purchasing Power

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

Tisková zpráva. Tři roky českého internetu v číslech

Tisková zpráva. Tři roky českého internetu v číslech Tři roky českého internetu v číslech Projekt NetMonitor - měření návštěvnosti a výzkum sociodemografického profilu návštěvníků internetových serverů v České republice, který realizuje Mediaresearch ve

Více

stikcredit Business přehled říjen, 2018 Data Driven Capital Allocation Společnost registrovaná v EU VAT No. BG BNB licensed

stikcredit Business přehled říjen, 2018 Data Driven Capital Allocation Společnost registrovaná v EU VAT No. BG BNB licensed stikcredit Data Driven Capital Allocation Business přehled říjen, 2018 Společnost registrovaná v EU VAT No. BG202557159 BNB licensed O NÁS Poskytujeme služby těm, kterým nevyhoví banky. STC je inovativní

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU INTERCLIMA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU INTERCLIMA VYPLATÍ? Největší veletrh ve Francii se zaměřením na výrobky a technologie v oblasti HVAC, který je součástí největšího francouzského stavebního veletrhu Mondial du Bâtiment. www.interclima.com PROČ SE INVESTICE

Více

Využívat energii chytře.

Využívat energii chytře. Firemní prezentace Využívat energii chytře. Přímý přístup na energetické trhy pro průmyslové podniky Vyvážení cenových nabídek a tržní volatility Posílení vašich tržních nástrojů prostřednictvím mezinárodních

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

Úvod... VII. 1. Podstata marketingu Shrnutí... 8 Klíčová slova... 9 Otázky... 9 Literatura Strategické marketingové řízení...

Úvod... VII. 1. Podstata marketingu Shrnutí... 8 Klíčová slova... 9 Otázky... 9 Literatura Strategické marketingové řízení... BOUČKOVÁ Jana MARKETING Obsah Úvod... VII Oddíl A Pojetí marketingu a marketingového řízení 1. Podstata marketingu... 3 Shrnutí... 8 Klíčová slova... 9 Otázky... 9 Literatura... 9 2. Strategické marketingové

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Partnerství s PEF MENDELU

Partnerství s PEF MENDELU Partnerství s PEF MENDELU C h a r a k t e r i s t i k a fa k u lt y Prestižní studium praktické a flexibilní studium vysoká zaměstnanost absolventů nejlepší ekonomická fakulta na Moravě* třetí nejlepší

Více

Mobilní telefon v roli komunikačního a reklamního prostředku

Mobilní telefon v roli komunikačního a reklamního prostředku Pracovní skupina pro mobilní reklamu Mobilní telefon v roli komunikačního a reklamního prostředku 6.4. 2009 Konference ISSS, Hradec Králové Michal Němec, T-Mobile Mobilní telefon je unikátní komunikační

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

Mediální struktura komunikace - farmacie

Mediální struktura komunikace - farmacie Mediální struktura komunikace - farmacie 2.10.2018 Ing. Petr Uchytil, MBA Efektivita médií mýty vs realita Vychází ze studie mezinárodního auditora Ebiquity Ebiquity pro Radiocentre (UK, 2018) identifikovala

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

Zaměření portálu. Vážení zákazníci,

Zaměření portálu. Vážení zákazníci, Zaměření portálu Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit ojedinělý tematický portál SPEKTRUM ZDRAVÍ a nabídnout speciální reklamní balíčky, které Vám pomohou získat nové zákazníky, umožní propagaci

Více

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Profil společnosti Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Jsme specialisté na výrobu Jsme ITeuro česká konzultační a softwarová společnost, která se specializuje na podnikové aplikace,

Více

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Petr Kasa Předseda představenstva Pilulka Lékárny, a.s. Předseda představenstva CoPharm, a.s. Jednatel Top Farma s.r.o. 1 Agenda Online nejsou jen e-shopy

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

Úvod do on-line marketingu

Úvod do on-line marketingu Úvod do on-line marketingu Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře co je on-line marketing možnosti,výhody a rizika on-line marketingu pozice on-line marketingu v marketingovém mixu stanovení cílů a měření

Více

Řízení podniku a elektronické obchodování

Řízení podniku a elektronické obchodování Řízení podniku a elektronické obchodování Elektronické podnikání Všechny podnikové procesy ovlivněné internetem Elektronický obchod Řízení dodavatelských sítí Řízení zdrojů podniku Řízení vztahů se zákazníky

Více

Daňové a transakční poradenství

Daňové a transakční poradenství Daňové a transakční poradenství Committed to your success Daňové a transakční poradenství Strategické plánování, znalost daňové legislativy a optimalizace daňového zatížení povedou ke stálému zlepšování

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o.

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. www.mptoner.cz Společnost MP toner, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kompatibilních tonerů MP Print a prodejem kompletního

Více

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE strana: 1/8 TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE Název předmětu u maturitní zkoušky: Studijní obor: Ekonomika Podnikání Školní rok: 2012 2013 1.1. Předmět: Ekonomika 1) Předmět ekonomie a

Více

Kombinace outsourcingu, in-housingu a insourcingu?

Kombinace outsourcingu, in-housingu a insourcingu? Kombinace outsourcingu, in-housingu a insourcingu? - případová studie Lenka Bartizalová Leden 2013 1 CSA-S-20, verze 2 Základní údaje Sídlo a název společnosti: ; Praha 6, Za Teplárnou 1111/3, PSČ 160

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512

Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512 Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Marketing Reklama

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018

Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018 Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018 3 dobré důvody, proč inzerovat u nás 1/ máme největší databázi a fórum registrovaných strojařů a čtenářů 2/ máme nejnavštěvovanější web Portál profesionálů STROJIRENSTVI.CZ

Více

Přehled marketingového plánu Mnichov Brno Mnichov Únor červen 2017

Přehled marketingového plánu Mnichov Brno Mnichov Únor červen 2017 Příloha č. 1 Přehled marketingového plánu Mnichov Brno Mnichov Únor červen 2017 Pozadí Můj kolega Fabrice Binet mě informoval o žádosti o komplexní marketingové partnerství mezi bmi regional a městem Brno,

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Průvodce službami Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. Modletice 135 251 01 Říčany, Praha - východ, info@dpd.cz

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

... VÁŠ KLÍČ K ÚSPĚCHU

... VÁŠ KLÍČ K ÚSPĚCHU ... VÁŠ KLÍČ K ÚSPĚCHU Regionální DENÍK vhodný prostor pro Vaši inzerci Regionální DENÍK je nejčtenějším zpravodajským deníkem v České republice Regionální DENÍK nabízí inzerci za nejvýhodnější cenu (nejnižší

Více

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE Ing. Jiří Nosek Sector Leader Financial Services & Digital Technology Praha, hotel Boscolo Prague, 3.10.2012 GfK 2012 CFO

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více

Nabídka reklamních formátů v rámci serveru - lokální weby -

Nabídka reklamních formátů v rámci serveru  - lokální weby - Nabídka reklamních formátů v rámci serveru www.denik.cz - lokální weby - Zpravodajský server denik.cz přináší 24 hodin denně bezkonkurenčně nejrozsáhlejší online zpravodajství ze 72 regionů České republiky.

Více

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s.

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Obsah 1 Nové technologie pro získávání adres 2 Listbroking 3 Výběr cílové skupiny - příklad Seite 2 Nové technologie

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Povolání Media buyer zajišťuje nákup reklamního prostoru a času v médiích na základě analýzy jejich hodnoty a účinku.

Povolání Media buyer zajišťuje nákup reklamního prostoru a času v médiích na základě analýzy jejich hodnoty a účinku. Media buyer Media buyer zajišťuje nákup reklamního prostoru a času v médiích na základě analýzy jejich hodnoty a účinku. Odborný směr: Odborný podsměr: Kvalifikační úroveň: Alternativní názvy: Podřízené

Více

SUBSTITUCE NEJDRAŽŠÍCH ZÁSAHOVÝCH BODŮ V TV REKLAMĚ POMOCÍ ONLINE VIDEA

SUBSTITUCE NEJDRAŽŠÍCH ZÁSAHOVÝCH BODŮ V TV REKLAMĚ POMOCÍ ONLINE VIDEA SUBSTITUCE NEJDRAŽŠÍCH ZÁSAHOVÝCH BODŮ V TV REKLAMĚ POMOCÍ ONLINE VIDEA PROČ? Online video je jednotkově přibližně 3 x dražší, než spotová reklama v TV Morpheus základní informace Systém Morpheus slouží

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

PODPORA VAŠEHO PODNIKÁNÍ. Marketingové strategie a inovace Trénink a koučink

PODPORA VAŠEHO PODNIKÁNÍ. Marketingové strategie a inovace Trénink a koučink PODPORA VAŠEHO PODNIKÁNÍ Marketingové strategie a inovace Trénink a koučink MOTTO A POSLÁNÍ Marketing není nepodobný architektuře, pokud chce zaujmout, hledá nové prvky. Potřebuje Vaše firma zaujmout,

Více

Auditorské služby. Committed to your success

Auditorské služby. Committed to your success Auditorské služby Committed to your success Auditorské služby Expertní znalosti, individuální přístup a dlouhodobá péče jsou klíčem k nezávislému a profesionálnímu ověření vašich ekonomických informací.

Více

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ Kontakt Pro: Národní síť Místních akčních skupin České republiky, z.s. Datum zpracování: 26. 6. 2015 Zpracoval: Petr Janovský T: +420 602 524 743 E: petr.janovsky@newtonmedia.cz

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty)

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty) D L M Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Píšeme pro lidi v rozhodovacích pozicích s vlivem na společenské dění, politiku a ekonomiku. Oslovujeme čtenáře

Více

Evropská politika soudržnosti 2014 2020

Evropská politika soudržnosti 2014 2020 Evropská politika soudržnosti 2014 2020 Návrhy Evropské komise Politika soudržnosti Struktura prezentace 1. Proč Komise navrhuje změny pro roky 2014-2020? 2. Jaké jsou hlavní zmeny? 3. Jaké bude financování

Více

Evropská politika. soudržnosti. Návrhy Evropské komise. Politika. soudržnosti

Evropská politika. soudržnosti. Návrhy Evropské komise. Politika. soudržnosti Evropská politika soudržnosti 2014 2020 Návrhy Evropské komise Politika soudržnosti Struktura prezentace 1. Jaký je dopad politiky soudržnosti EU? 2. Proč Komise navrhuje změny pro roky 2014-2020? 3. Jaké

Více

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Náš zákazník Henkel Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Shrnutí Přeprava zboží z různých míst v Evropě zákazníkům v Bulharsku, Rumunsku, Srbsku nebo Chorvatsku po nejjednodušší trase, v různých

Více

Představení a ceník inzerce L M

Představení a ceník inzerce L M Představení a ceník inzerce D L M Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Píšeme pro lidi v rozhodovacích pozicích s vlivem na společenské dění, politiku a

Více

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok.

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok. Představení projektu Internetový deník Borovan.cz je nezávislý ekonomický web zaměřený na zábavní průmysl, média a reklamu. Borovan.cz denně přináší zpravodajství, komentáře ze všech odvětví zábavního

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Reklama v rozhodování firmy. Reklamní výdaje a jejich účinnost. Praktické rozhodování o reklamních výdajích. Volba optimální reklamní technologie. Reklama v různých tržních strukturách. Efekty reklamy

Více

České Vrbné 1929, České Budějovice Czech Republic, www.wstrends.com. Využití moderních IT technologií v energetice Smart Grids + Smart Metering

České Vrbné 1929, České Budějovice Czech Republic, www.wstrends.com. Využití moderních IT technologií v energetice Smart Grids + Smart Metering České Vrbné 1929, České Budějovice Czech Republic, www.wstrends.com Využití moderních IT technologií v energetice Smart Grids + Smart Metering DEFINICE Smart Grids? zákaznicky orientované sítě, které umožňují

Více

INFORMACE O PROJEKTU

INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU o Cílem projektu je podpořit malé a střední podniky a živnostníky srozumitelnou a jednoduchou formou v orientaci při zavádění nových technologií založených na

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

iaudit ADVERT Monitoring internetové reklamy

iaudit ADVERT Monitoring internetové reklamy iaudit ADVERT Monitoring internetové reklamy Prezentace pro SPIR 05-2005 Obsah Prezentace Představení iaudit Přehled produktů iaudit Monitoring Reklamy iaudit ADVERT Sumář iaudit představení Naším cílem

Více

INCOMA GfK RegioGraph 2009 Guided Tour

INCOMA GfK RegioGraph 2009 Guided Tour RegioGraph představuje komplexní řešení pro Vaše regionální analýzy! Analýzy potencionálních a stávajících zákazníků, konkurence, oblastí prodeje atp. Plánování prodejních teritorií, optimalizace obchodní

Více

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš spolehlivý partner v energetice Naše výrobky pro přenos energie musí splňovat nejenom

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více