Z á p i s Z 15. zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne v sá le hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s Z 15. zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 4.10.2004 v sá le hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou"

Transkript

1 Z á p i s Z 15. zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne v sá le hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomný ch. Přítomno 7 zastupitelů města. Omluveni: MUDr. Jiří Paroulek, František Matoušek Zapisovatel: Ing. Pavel Štěpá nek Ověř ovatelé zá pisu: Martin Petruška, Jiří Ď oubalík Ná vrhová komise: Předseda- Vladimír Vodseďálek, Č lenové- Petr Srna, Č estmír Slavík Program jedná ní 15. zasedá ní MZ: 1/Pozemky 2/Rů zné 3/Diskuse 4/Usnesení, zá věr Program jedná ní a orgá ny 15. zasedá ní MZ odsouhlaseno. 1) Pozemky. a) Žá dost TJ Vysoké nad Jizerou o zakoupení pozemku p.č. 606/1 v k.ú. Vysoké nad Jizerou.TJ nabízí i směnu za své lesní pozemky. Matura - navrhuje zveřejnit zá měr města o odprodeji, případněsměně. Kdo je pro, aby město Vysoké nad Jizerou zveřejnilo zá měro odprodeji, směněpozemku p. č. 606/1 v k.ú. Vysoké nad Jizerou? b) Žá dost pana Jana Vrabce o zakoupení pozemku p.č. 1141/7 v k. ú. Vysoké nad Jizerou. Pan Vrabec nabízí za pozemek v prostoru bývalé lesní školky ve Vysokém nad Jizerou o výměř e 1389 m2 300,- Kč/m2. Pan Vrabec by chtěl na předmětném pozemku vybudovat menší penzion. Vodseďálek - navrhuje žá dosti nevyhovět, vzhledem k tomu, že město neakceptovalo nabídku fi.tsjecho INVEST, která nabízela za pozemky v tomto prostoru cenu 450,- Kč/m2. Kdo je pro, aby nebyla akceptová na nabídka pana J. Vrabce na zakoupení pozemku p. č. 1141/7 v k. ú. Vysoké nad Jizerou?

2 c) Prodloužení proná jmu čá sti pozemku p.č. 225/1 v k.ú. Stará Ves. O prodloužení proná jmu požá dal pan Jiří Polá ček. Kdo souhlasí s tím, aby byl zveřejněn zá měr města pronajmout čá st pozemku (cca 450 m 2 ) p.č. 225/1 v k.ú. Stará Ves? d) Problematika odprodeje pozemků čá st p.č. 2222/6, p.č. 2218/2 a p.č. 2218/1 v k.ú. Vysoké nad Jizerou. Jedná se o pozemky v prostoru u čp. 182(v. Kukla) Vzhledem k tomu, že vyvěšení k prodeji uvedený ch pozemků proběhlo jižv roce 1998 a vzhledem k nestanovení ceny za čá st pozemku p.č. 2222/6 v k.ú. Vysoké nad Jizerou předložil ing. J. Bartoš MZ návrh na opětovné zveřejnění odprodeje výše uvedený ch pozemků ve smyslu zá kona o obcích. Kdo je pro,aby město Vysoké nad Jizerou zveřejnilo zá měr odprodat ze svého majetku tyto pozemky v k.ú. Vysoké nad Jizerou: čá st p.č. 2222/6, p.č. 2218/2, čá st 2218/1? e) Žá dost o navrá cení čá sti kupní ceny. Žá dost podali manželé Havlovi. Chybou údajů v KN město odprodalo žadatelů m (při prodeji p.č. 522/3, p.č. 522/4 v k.ú. Vysoké nad Jizerou) předmětné pozemky s celkovou výměrou o 146 m 2 větší. Město získalo neoprá vněně7.300,-kč (a 50,- Kč/m2). Ď oubalík - navrhuje žá dosti vyhovět a čá stku 7 300,- Kč žadatelů m navrá tit z rozpočtu města. Případné soudní spory s KN vidí jako neadekvá tní vzhledem k nevelké finanční čá stce, která je předmětem řešení. Kdo je pro, aby město Vysoké nad Jizerou ze svého rozpočtu uhradilo manželů m Havlový m čá stku 7 300,- Kč neoprá vněněinkasovanou, z dů vodu chyby KN, za prodej pozemků p.č. 522/3 a 522/4 v k.ú. Vysoké nad Jizerou? 2) Rů zné. a) Problematika změn v ÚPD města. Zastupitelstvo města odsouhlasilo, že případné změny v ÚPD města bude možno podá vat do konce roku Pan starosta navrhl, aby změny v ÚPD provedla opět firma AUREA Praha, která vyhotovila Kmenový územní plá n města. Petruška - doplnil, že MZ odsouhlasilo fakt, že žadatelé o změny v ÚPD by se měli podílet na ná kladech na zpracová ní těchto změn a zakomponová ní těchto změn do Kmenového ÚPD.

3 Kdo je pro, aby předložené změny v ÚPD města Vysokého nad Jizerou, které bude možno podá vat do zpracovala firma AUREA Praha? Ná klady na změnu ÚPD ponesou i žadatelé o změny. b) Odsouhlasení (dodatečné) doplň ku o převodech zá vazků a pohledá vek, které jsou v účetní evidenci k Tento doplněk zařadit jako nedílnou součá st zřizovací listiny. Problematika se tý ká ÚCHR a PCH ve Vysokém nad Jizerou. Kdo souhlasí s vyhotovením doplň ku ke ZL ÚCHR a PCH ve Vysokém nad Jizerou, který se tý ká převodu zá vazků a pohledá vek v účetní evidenci k ? c) Pů jčka z FRB. O půjčku z Fondu rozvoje bydlení ve výši ,-Kč na rekonstrukci koupelny, požá dala paní Dana Ná chodská. Kdo je pro, aby město Vysoké nad Jizerou poskytlo paní DaněNá chodské pů jčku z FRB ve výši ,-Kč na rekonstrukci koupelny jejího RD ve Tříč i? d) Rozpočtové změny. S problematikou sezná mil přítomné pan starosta. Jedná se o změny rozpočtu, které souvisejí s přijetím finančních prostředků od kraje a např. pro MŠ, ZŠ a jejích ná sledného převodu přímo MŠ a ŽŠ. Kdo souhlasí se změnami v rozpočtu města ve smyslu předloženého ná vrhu? e) Problematika napojení na vodovodní přivaděč Rejdice Vysoké nad Jizerou. O napojení na vodovodní přivaděč požá dali pan Kahuda, spolumajitel hospody Na Perlíč ku a paní Markéta Paulová, majitelka chaty v Paseká ch. Pan starosta konzultoval problematiku s projektantem přivaděče panem ing. Vá vrou. Projektant nedoporučuje připojová ní na vodovodní přivaděč. Kdo je pro,aby bylo respektová no stanovisko ing.vá vry a nebylo umožněno další napojení na vodovodní řá d Rejdice Vysoké nad Jizerou, který je v majetku města Vysokého n ad Jizerou?

4 f) Rozpočtové změny v souvislosti s příjmem finančních prostředků ve výši 2,2 mil.kč za prodej nemovitosti čp. 55 ve Vysokém nad Jizerou. Slavík - prostředky směrovat na dodělá ní bytů v bývalé ŠD a zbytek na opravu mík. ve Tříč i (zimní strana). Vodseďálek - souhlasí se směrová ním financí do dodělá ní bytů a do oprav mík, ale domnívá se, že by město mělo přispět finanční čá stkou na opravu objektu divadla Krakonoš ve Vysokém nad Jizerou. Navrhuje pro DS Krakonoš čá stku min ,-Kč, v případěže některý zastupitel navrhne vyšší čá stku pro divadlo, jeho ná vrh podpoří. Navrhuje 1,72 mil.kč na dodělá ní bytů, ,-Kč pro DS Krakonoš, ,-Kč mík, ,-Kč na opravu kříže u křižovatky do Stanového. Kellner -byty dodělat za spoluúčastí uživatelů, preferuje směř ová ní finančních prostředků do inž. sítí, které slouží široké veřejnosti (kanalizace, vodovodní řá d, osvětlení, cesty). Blíže nespecifiková no. Ď oubalík - souhlasí, aby podstatná čá stka byla směrová na na dodělá ní bytů (blíže nespecifikuje). Navrhuje čá stku ,- Kč ve prospěch DS Krakonoš na opravu budovy divadla. Jako předseda Č eského ski klubu jiždelší dobu vystupuje jako zastá nce spolků.velmi vysoko cení prá ci členů DS Krakonoš. Případný zbytek směrovat do oprav mík. Matura- navrhuje ,- Kč opravy mík. (Tříč, stará cesta na Tříč, Vysoké nad Jizerou u Rydvalů ) ,-Kč příspěvek na opravu divadla, ,-Kč křížek, 1,18 mil.kč na dodělá ní bytů. Srna- 1,8 mil.kč na dodělá ní bytů, ,-Kč DS Krakonoš, zbytek mík Tříč K problematice dokončení bytů se vyjá dřil pan Petruška. Dokončení bytů by řešilo i další navazující problémy města: přemístění knihovny - uvolnění prostor pro ZŠ, vybudová ní kanalizačního řá du od ŠD snadnější řešení rekonstrukce odkanalizová ní školního dvora u ZŠ. Pan Petruška zá roveň garantoval cenu za dodělá ní bytů ve výši 1,8 mil.kč. Doporučuje zavést v nový ch bytech ekonomické ná jemné místo regulovaného. Jakl - podal vysvětlení k vý znamu kulturní pamá tky kříž u silnice do Stanového. Vaverka - poděkoval některý m zastupitelů m, kteří se berou za požadavek DS Krakonoš. Podotkl, že činnost DS Krakonoš představuje podstatnou čá st kulturního života ve městě.

5 Kdo je pro, aby finanční prostředky z prodeje nemovitostí čp.55 ve Vysokém nad Jizerou ve výši 2,2 mil. Kč byly rozděleny dle ná vrhu: nvrhovatel Petr Srna Jindřich Matura Jiří Ď oubalík Ing. Karel Kellner nehlasová no Vladimír Vodseďálek Č estmír Slavík Jelikož žá dný z podaný ch návrhů nezískal potřebný počet hlasů, bylo rozhodnuto o dohadovacím řízení, z kterého vzešel tento kompromisní ná vrh pro hlasová ní: Kdo je pro toto rozdělení finančních prostředků z prodeje nemovitosti čp.55 ve výši 2,2 mil.kč: ,- Kč na byty v objektu bý valé ŠD ,- Kč na mík (Tříč k Vrá nom, propustek, Vysoké nad Jizerou Na Zá boji) ,- Kč DS Krakonoš ,- Kč oprava kříže Petruška g) Problematika dotisku sborníku Putová ní s medvědem. S návrhem na dotisk sborníku se obrá til na pana starostu pan I. Vodseďálek. První vý tisk v počtu 500 ks byl během dvou dnů rozebrá n a dle pana Vodseďálka se na řadu zá jemců již nedostalo. Cena dotisku 500 ks by stá la ,-Kč (82,-Kč /kus). Z ná vrhu není zřejmé, zda nabídka zahrnuje i DPH. Pan Vodseďálek navrhuje, že v případě, když MZ neodsouhlasí financová ní dotisku sborníku z prostředků města, objedná dotisk jiná prá vnická osoba a město se vzdá všech prá v plynoucích z pů vodního ná vrhu. Vodseďálek V. z pověř ení Mgr. Slá dkové je oprá vněn sezná mit přítomné s tím, že I. Vodseďálek vylučuje variantu financová ní dotisku sborníku jinou prá vnickou osobou. Podle sdělení pracovníků muzea pan I.Vodseďálek takovou osobu nesehnal. Jakl - vyjá dřil se k možnosti dotisku menšího počtu sborníku. V muzeu je evidová no cca 40 žá dostí o koupi sborníku. Vodseďálek 500 ks je dle něho velký počet, zájem byl velký v doběkoná ní oslav. Doporučuje ná klad dotisku 200 ks.. Matura upřesnil, že by cena za jeden sborník při nákladu 200 ks neměla překročit 100,- Kč.

6 Kdo je pro, aby město zajistilo dotisk sborníku Putová ní s medvědem v ná kladu 200 ks s podmínkou, že cena tisku nepřekročí 100,-Kč/1 kus? 5 1 Petruška 1 Slavík h) Žá dost MŠ ve Vysokém nad Jizerou o zvýšení příspěvku o ,- Kč. Tato č á stka je vybírá na pro město na zá kladě OZV města o č á steč né úhradě neinvestičních ná kladů v MŠ a ŠD. Matura - MŠ dostá vá od města v roce 2004 dostatečný příspěvek ve výši ,-Kč. Navrhuje, aby MŠ ve Vysokém nad Jizerou převedla vybíraný poplatek v plné výši na město Vysoké nad Jizerou. Kdo je pro, aby MŠ ve Vysokém nad Jizerou nebyl ponechá n poplatek vybíraný na čá stečné pokrytí neinv. ná kladů a kdo je pro, aby MŠ tuto finanční čá stku převedla na účet města? i) Žá dost manželů Dvořá kový ch o řešení problematiky rozšíření jejich bytu v čp. 130 ve Vysokém nad Jizerou o půdní prostory. Manželé Dvořá kovi předložili posouzení jejich záměru odborný m projektantem. Statické posouzení je v pořá dku. Petruška - spatřuje problém při kolaudaci. Zda je možné zahrnout upravené půdní prostory do obytný ch místností. Matura-v případě, že upravené prostory nebudou zahrnuty do obytný ch místností dle kolaudačního rozhodnutí, není možnost financová ní z FRB. Navrhuje, aby byla problematika řešena po předložení vyjá dření projektanta k možnostem kolaudace předmětného prostoru na obytné prostory. Kdo je pro, aby problematika rozšíření bytu manželů Dvořá kový ch v čp. 130 ve Vysokém nad Jizerou o pů dní prostory byla řešena ažpo předložení vyjá dření projektanta k možnosti zkolaudová ní těchto prostor jako obytné místnosti?

7 j) Problematika parková ní kamionů v prostoru náměstí ve Vysokém nad Jizerou. Matura - navrhuje, aby byl pověř en ing. Štěpá nek jedná ním s příslušný mi orgá ny, které povede k zamezení parková ní kamionů v prostoru ná městí. Kdo je pro, aby ing. Štěpá nek zajistil s příslušný mi orgá ny označení zá kazu parková ní kamionů v prostoru ná městí ve Vysokém nad Jizerou? k) Rozbor hospodaření ÚCHR a PCH ve Vysokém nad Jizerou za I. pololetí Kdo souhlasí s předložený m rozborem hospodaření ÚCHR a PCH ve Vysokém nad Jizerou za I. pololetí 2004? l) Zprá va o činnosti ZŠ ve Vysokém nad Jizerou. MZ bere tuto zprá vu na vědomí. 3) Diskuse. Petruška - sezná mil přítomné se stavem prací na přestavběobjektu bývalé ŠD ve Vysokém nad Jizerou Matura podal informaci o jedná ní s fi.eurest, která byla požá d á na o ná vrhy řešení problematiky zabezpečení stravová ní v ZŠ a MŠ dle nový ch hygienický ch norem Problematika bude dá le řešena na příštím zasedá ní MZ. Pan starosta zároveň sezná mil přítomné s vyjá dřením pana Šrétra k odprodeji svý ch pozemků ve Vysokém nad Jizerou (čá st koupaliště). Pan starosta zá roveň poděkoval všem, kteří se podíleli na zdá rném prů běhu oslav 650. vý ročí založení města. 4) Usnesení, zá věr. Jedná ní bylo ukončeno v hod. Zá pis vypracoval ing. Pavel Štěpá nek. Zá pis vyhotoven a zveřejněn

Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14.7.2008 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14.7.2008 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14.7.2008 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Z á p i s z 26. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 20. 7. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 26. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 20. 7. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 26. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 20. 7. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 7 zastupitelů

Více

Z á p i s z 10. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 22. 10. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 10. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 22. 10. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 10. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 22. 10. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Z á p i s z 9.zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou konaného dne 9.2.2004 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 9.zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou konaného dne 9.2.2004 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 9.zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou konaného dne 9.2.24 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni:viz listina přítomný ch Zapisovatel: Ing. Pavel Š těpá

Více

Program jednání a orgány 5. zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek.

Program jednání a orgány 5. zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek. Z á p i s Z 5. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 19.2.2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů

Více

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů města

Více

ROZPRAVA: Matura-navrhuje, aby předmětné pozemky byly nadále inzerovány k odprodeji (Větrník, internet apod.)

ROZPRAVA: Matura-navrhuje, aby předmětné pozemky byly nadále inzerovány k odprodeji (Větrník, internet apod.) Z á p i s Z 19. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 16.5.2005 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných Přítomno 7 zastupitelů

Více

Z á p i s. 1/Hospodaření města za rok 2004 2/Rozpočet města na rok 2005 3/Pozemky 4/Obecně závazné vyhlášky 5/Různé 6/Diskuse 7/Usnesení,závěr

Z á p i s. 1/Hospodaření města za rok 2004 2/Rozpočet města na rok 2005 3/Pozemky 4/Obecně závazné vyhlášky 5/Různé 6/Diskuse 7/Usnesení,závěr Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 28.2.2005 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz.listina přítomných. Přítomno 9 zastupitelů

Více

Program jednání a orgány 6.zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek.

Program jednání a orgány 6.zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek. Z á p i s Z 6. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 19.3.2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů

Více

1) Zakoupení objektu ČS, a.s.ve Vysokém nad Jizerou. Jedná se o objekt školícího a rekreačního střediska ČS, a.s. na náměstí ve Vysokém nad Jizerou.

1) Zakoupení objektu ČS, a.s.ve Vysokém nad Jizerou. Jedná se o objekt školícího a rekreačního střediska ČS, a.s. na náměstí ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s Z 27.zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 29.5.2006 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Program 37.schů ze zastupitelstva obce Dalovice konané dne 5.3.2009 od 18.00 hodin v zasedacímístnosti Obecního úřadu.

Program 37.schů ze zastupitelstva obce Dalovice konané dne 5.3.2009 od 18.00 hodin v zasedacímístnosti Obecního úřadu. Program 37.schů ze zastupitelstva obce Dalovice konané dne 5.3.2009 od 18.00 hodin v zasedacímístnosti Obecního úřadu. Přítomnízastupitelé: Monika Brabcová, Milan Holý, Ing. Gustav Hošťá lek, Ing. Lukáš

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

Zá pis a usnesení 43. jedná nízastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od hodin v zasedacímístnosti obecního ú řadu.

Zá pis a usnesení 43. jedná nízastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od hodin v zasedacímístnosti obecního ú řadu. Zá pis a usnesení 43. jedná nízastupitelstva Obce Dalovice konaného dne 5.11. 2009 od 18.00 hodin v zasedacímístnosti obecního ú řadu. Přítomni: Monika Brabcová, Ing. Vladimír Dejmek, Milan Holý, Ing.

Více

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 9.7.2007 v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Přítomni: J. Strýček, M. Glejtek, S. Zemba, R. Rajnochová, B. Kostiha, L. Švehla, P. Pargač,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

V Z O R. D o d a t e k č. /2019

V Z O R. D o d a t e k č. /2019 V Z O R 2019/OKP/ D o d a t e k č. /2019 k ver ejnopra vni smlouvě o poskytnuti dotace na čtyr letý projekt v oblasti.., uzavr ené dne.., č. Agendia /OKP/ ; č. OKP/ / / (da le jen smlouva ) Smluvni strany,

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 24. června 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Milan Kubík,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20. 01. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou.

Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20. 01. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou. Zápis z 34. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20. 01. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 17.12.2008 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: B.Lacinová, J.Blinka, Mgr. J. Bělina, RNDr. J. Dobroruková, A.Forman, B.Fleček,

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

6. Volba místostarosty obce 7. Volba kontrolního výboru 8. Zpráva finančního a kontrolního výboru 9. Různé 10. Diskuse 11.

6. Volba místostarosty obce 7. Volba kontrolního výboru 8. Zpráva finančního a kontrolního výboru 9. Různé 10. Diskuse 11. Z á p i s a u s n e s e n í ze 6. řádného zasedání zastupitelstva Obce Staré Sedlo konaného dne 5.10.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zasedání Zastupitelstva obce Staré Sedlo

Více

USNESENÍ z 29. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod ze dne

USNESENÍ z 29. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod ze dne USNESENÍ z 29. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod ze dne 13. 9. 2010 Zastupitelstvo Města Vyšší Brod I. Ber e n a věd o m í 1. Kontrolu usnesení z předešlých zasedání ZM a RM v období od 14. 6. do

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města -1- Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 8.2.2016 Zastupitelstvo města 11/216 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích.

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. zá P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. Přítomni: Josef Prudík, Marie Procházková, Ivana

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

KNIHOVNÕ Ř D MěstskÈ knihovny v Třeboni

KNIHOVNÕ Ř D MěstskÈ knihovny v Třeboni KNIHOVNÕ Ř D MěstskÈ knihovny v Třeboni V souladu se zakl dacì listinou InformačnÌho a kulturnìho střediska města Třeboně, schv lenou Městskou radou v Třeboni dne 22. 4. 1992 podle ß 14/2/b z. č. 367/90

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

ZÁPIS. č. 3-30/9/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 3-30/9/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 3-30/9/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 30.9.2017 od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav Ladman,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. června 2015 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 5.9.2019 Přítomni: Ing. Jan Kudrle, Karel Sokol Bc., Monika Kubařová, Pavla Rácová, Josef Topka, Jiří Pavelka, Dana Machová Omluveni: Ing. Vladislav Prokop,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 23.3.2011, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod. Ukončení :

Více

Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 16. dubna 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 16. dubna 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 16. dubna 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 8 občanů: 5 (omluven Vancl M.) Ověřovatelé:

Více

Z 19. zasedá ní zastupitelstva obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního ú řadu v Dalovicích

Z 19. zasedá ní zastupitelstva obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního ú řadu v Dalovicích DALOVICE ZÁ PIS Z 19. zasedá ní zastupitelstva obce Dalovice konaného dne 10. 01.2008 od 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního ú řadu v Dalovicích Přítomní zastupitelé: Monika Brabcová, Milan Holý,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 27. srpna 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 27. srpna 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 27. srpna 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 17. 12. 2014, od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 17.12.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Jitka

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 22. 6. 2011 Projednání předkládaných zpráv: 1. Slib člena zastupitelstva města 2. Prodej pozemků ke stavbě rodinných domů v lokalitě

Více

Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 7. dubna 2010 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 19. hodin.

Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 7. dubna 2010 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 19. hodin. Z Á P I S ze čtvrté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 7. dubna 2010 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 19. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 7 občanů: 3 (Bureš Jan omluven) (Jurečka Stanislav

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

OBEC TEPLICE NAD BE VOU

OBEC TEPLICE NAD BE VOU OBEC TEPLICE NAD BE VOU ZÁPIS. 5/2007 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Be vou, které se konalo dne 12. zá í 2007 v sále Hasi ské zbrojnice v Teplicích nad Be vou P ítomni: Ladislav Táborský

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 26. 1. 2011 od 16,00 hodin v zasedací

Více

čl. 2 Formy výběru nájemců

čl. 2 Formy výběru nájemců Příloha č. 2 usnesení rady městské čá sti Praha 12 č. 12.25.07 Zásady pronájmu obecních bytů svěřených městské čá sti Praha 12 a obecních bytů ve vlastnictví hl.m. Prahy Tyto zásady se vztahují na proná

Více

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 09.05.2018 ZO Tvrdonice schvaluje: Návrh usnesení č. 226: Zastupitelstvo obce Tvrdonice schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 15.11.2017 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rajdlová,

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 16. 9. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 634/2015/OUNE Celkem přítomno: 8 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE ZÁPIS č. 20 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DUBČANY ze dne 27. 3. 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: Bc. Karel

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne 25.1.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 24. 4. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 49. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 13. června 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 20.6.2016 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Petr Riedel, Jan Ondraczka, Jindřich Mackowski, Roman Pientok,

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Zápis č. 4/2013. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 06. 06. 2013 v obřadní síni Městského úřadu v 17 00 hod.

Zápis č. 4/2013. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 06. 06. 2013 v obřadní síni Městského úřadu v 17 00 hod. Zápis č. 4/2013 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 06. 06. 2013 v obřadní síni Městského úřadu v 17 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Antoš Miroslav Neomluveni: Nešněra

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.k.schwarz, p.b.wolf, p.p.drda, p.g.valeriánová

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zá pis č. 21 z veřejného jedná ní Zastupitelstva obce Rusava, konaného dne 20.9. 2010 v 18.00 v zasedací síni Obecního ú řadu Rusava

Zá pis č. 21 z veřejného jedná ní Zastupitelstva obce Rusava, konaného dne 20.9. 2010 v 18.00 v zasedací síni Obecního ú řadu Rusava Zá pis č. 21 z veřejného jedná ní Zastupitelstva obce Rusava, konaného dne 20.9. 2010 v 18.00 v zasedací síni Obecního ú řadu Rusava Přítomno: 9 členů zastupitelstva - dle prezenční listiny Omluveni: 2

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17. Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš,

Více

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 4-22/12/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 22.12.2017 od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem. Návrh na prodej části obecního pozemku p.č. 2131/69 v k.ú. Lysá nad Labem, prodloužení ul.

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem. Návrh na prodej části obecního pozemku p.č. 2131/69 v k.ú. Lysá nad Labem, prodloužení ul. Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 2. 3. 2016 Návrh na prodej části obecního pozemku p.č. 2131/69 v k.ú. Lysá nad Labem, prodloužení ul. Máchova Fibichova Zpráva se předkládá z důvodu: Usnesení

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 17. 5. 2018 od 15:00 do 15:48 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více