OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O."

Transkript

1 OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost PERFECT CROWD s.r.o., IČ: , sídlem Velké Kunratické 1576/3g, Praha 4 Kunratice, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka , je majitelem práv spojených s doménou kvalikvant.cz, na které provozuje v prostředí internetu vyvinutý systém poskytování služeb KVALIKVANT. (dále jen Provozovatel ) 2. Uživatelem se rozumí osoba, která provede pro účely využití systému služeb KVALIKVANT registraci a vyjádří souhlas s těmito obchodními podmínkami. (dále jen Uživatel ) 3. Provozovatel prostřednictvím systému poskytování služeb KVALIKVANT, provozovaného na webových stránkách poskytuje Uživatelům služby, jejichž účelem je vytvoření a zpracování konkrétního sociologického průzkumu. Předmětné služby jsou poskytovány ve zvoleném rozsahu funkcionality a zahrnují online tvorbu dotazníků, jejich rozeslání respondentům, sběr odpovědí respondentů (včetně možnosti využití tzv. PANELU RESPONDENTŮ) a následnou analýzu získaných dat. (dále jen Služby ) 4. Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti Provozovatele a Uživatele při poskytování Služeb. (dále jen Obchodní podmínky ) 5. Provedením registrace Uživatelem a jejím potvrzením Provozovatelem vzniká mezi Provozovatelem a Uživatelem smluvní závazkový vztah, spočívající v závazku Provozovatele poskytovat za splnění dalších podmínek dle těchto Obchodních podmínek Služby Uživateli ve sjednaném rozsahu a v závazku Uživatele dodržovat ustanovení těchto Obchodních podmínek Nedílnou součástí smluvního závazkového vztahu mezi Uživatelem a Provozovatelem jsou tyto Obchodní podmínky. Takto specifikovaný smluvní vztah mezi Uživatelem a Provozovatelem může být rozšířen o závazek Provozovatele poskytovat Uživateli placené služby ve sjednaném rozsahu a o závazek Uživatele uhradit Provozovateli cenu placených služeb. K tomuto rozšíření smluvního

2 2 vztahu dojde odesláním objednávkového formuláře placených služeb Uživatelem a jeho potvrzením Provozovatelem, není- li dále v těchto Obchodních podmínkách stanoveno jinak 1. (dále jen Smlouva o poskytování Služeb ) 6. Průzkumem se pro účely těchto Obchodních podmínek rozumí soubor všech dat, k jejichž tvorbě, sběru a zpracování v rámci sjednaného rozsahu poskytování Služeb dochází, a jejichž prostřednictvím je naplňován účel poskytování Služeb Uživateli. (dále jen Průzkum ) 7. Dotazníkem se pro účely těchto Obchodních podmínek rozumí dotazník vytvářený Uživatelem v rámci systému poskytování služeb KVALIKVANT, který je nedílnou součástí Průzkumu. (dále jen Dotazník ) 8. Poskytnutím registračních údajů Uživatel vyjadřuje souhlas s tím, aby Provozovatel tyto údaje zpracovával ve smyslu ustanovení 4 písm. e) z. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a to za účelem interního využití či pro své marketingové účely. 9. Provozovatel poskytuje Uživateli služby informační společnosti ve smyslu ustanovení 5 z. č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů. Provozovatel v souladu s tímto zákonným ustanovením odpovídá za obsah Průzkumů pouze tehdy, mohl-li vzhledem k předmětu své činnosti a okolnostem a povaze případu vědět, že obsah těchto Průzkumů nebo jednání Uživatele jsou protiprávní, nebo dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu Průzkumů nebo o protiprávním jednání Uživatele a neprodleně neučinil veškeré kroky, které lze po něm požadovat, k odstranění nebo znepřístupnění takovýchto informací. 10. Dochází-li v rámci sjednaného rozsahu Služeb mezi Provozovatelem a Objednatelem k přenosu informací poskytnutých Uživatelem, když tento přenos iniciuje sám Provozovatel, sám zvolí uživatele přenášené informace, či zvolí nebo změní obsah přenášené informace, odpovídá Provozovatel za obsah přenášené informace ve smyslu ustanovení 3 z. č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů. Z uvedeného důvodu je Provozovatel oprávněn poskytnutí takových služeb bez jakékoliv sankce odmítnout v případě, kdy existuje důvodné podezření o protiprávnosti obsahu takových informací. 1 viz. ustanovení bodu 21 e) a bodu 26 těchto Obchodních podmínek.

3 3 Práva a povinnosti Uživatele 11. Uživatel se zavazuje při registraci poskytnout pravdivé a úplné registrační údaje. 12. Uživatel se zavazuje chránit své přístupové údaje před zneužitím, tzn. zejména, že Uživatel nebude poskytovat své přístupové údaje třetím osobám ani získání svých přístupových údajů třetím osobám neumožní. Provozovatel neodpovídá za škodu způsobenou zneužitím přístupových údajů Uživatele. 13. Uživatel se zavazuje při tvorbě a správě Průzkumu v systému KVALIKVANT používat pouze takový obsah komunikace, kterým nebudou porušována práva a oprávněné zájmy třetích osob či jakkoliv jinak porušovány závazné právní předpisy České republiky či jiných států. Je zejména zakázáno vkládat obsah Průzkumu a) naplňující skutkovou podstatu trestného činu ve smyslu z. č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (např. podněcující nenávist vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod; hanobící národ, rasu, etnickou nebo jinou skupinu osob; projevující sympatie k hnutí směřujícím k potlačení práv a svobod člověka; obsahující pornografická díla projevující násilí či neúctu k člověku, zobrazující dítě, či styk se zvířetem; podněcující k páchání trestné činnosti či schvalující trestnou činnost apod.) b) neoprávněně zasahující do práv duševního vlastnictví třetích osob, jako zejména do práv autorských, práv k ochranné známce, obchodní firmě, práv průmyslových apod.; c) neoprávněně zasahující do osobnostních práv fyzických osob či do dobré pověsti právnických osob; d) porušující zákonem stanovenou povinnost mlčenlivosti či neoprávněně zasahující do obchodního tajemství třetích osob. 14. Uživatel je oprávněn kdykoliv smazat jím vytvořené části Průzkumu. Práva a povinnosti Provozovatele: 15. Provozovatel je oprávněn smazat jakoukoliv část Průzkumu Uživatele, pokud má důvodně za to, že předmětnou částí Průzkumu byly porušeny závazky Uživatele stanovené odstavcem 13. těchto Obchodních podmínek.

4 4 16. Provozovatel se zavazuje chránit registrační údaje poskytnuté Uživatelem a dbát o řádné zabezpečení přístupu ke správě Průzkumů vytvořených Uživatelem v systému poskytování služeb KVALIKVANT. 17. Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli reklamní sdělení o jím nabízených službách prostřednictvím ové adresy, s čímž Uživatel vyslovuje svůj souhlas. 18. Provozovatel není v souladu s ustanovením 6 z. č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, povinen dohlížet na obsah dat ukládaných v Průzkumech či aktivně vyhledávat skutečnosti a okolnosti poukazující na protiprávní obsah informací (s výjimkou uvedenou v odst. 30. těchto Obchodních podmínek). 19. Provozovatel neodpovídá za případnou dočasnou nedostupnost systému služeb KVALIKVANT. Provozovatel neprovádí trvalou zálohu Průzkumů a není odpovědný za případnou škodu způsobenou ztrátou dat v nich obsažených. Podmínky poskytování Služeb 20. Služby definované v odstavci 3. těchto Obchodních podmínek jsou Uživateli poskytovány za splnění následujících předpokladů a v dále uvedeném rozsahu funkcionality. 21. Uživatelům jsou Služby poskytovány po provedení registrace. Součástí registrace je vyjádření souhlasu s těmito Obchodními podmínkami. Zpoplatněný rozsah Služeb je Uživateli poskytován po odeslání vyplněného objednávkového formuláře a potvrzení objednávkového formuláře ze strany Provozovatele. Nedílnou součástí objednávkového formuláře je prohlášení Uživatele, že se seznámil s těmito Obchodními podmínkami a platným ceníkem Provozovatele. Služby jsou Uživateli poskytovány v následujícím rozsahu: a) FREE Uživatel, který zvolí tento rozsah poskytovaných Služeb je oprávněn zdarma využít Služeb v rozsahu definovaném v ceníku Provozovatele, který je zveřejněn na webových stránkách domény kvalikvant.cz a je nedílnou součástí těchto obchodních podmínek b) BASIC - Uživatel, který zvolí tento rozsah poskytovaných Služeb je oprávněn využít Služeb v rozsahu a za cenu definovanou v ceníku Provozovatele, který je zveřejněn na webových stránkách domény kvalikvant.cz a je nedílnou součástí těchto obchodních podmínek. Poskytnutí tohoto souboru Služeb je podmíněno úplnou úhradou poplatku dle platného ceníku Provozovatele.

5 5 c) PROFI - Uživatel, který zvolí tento rozsah poskytovaných Služeb je oprávněn využít Služeb v rozsahu a za cenu definovanou v ceníku Provozovatele, který je zveřejněn na webových stránkách domény kvalikvant.cz a je nedílnou součástí těchto obchodních podmínek. Poskytnutí tohoto souboru Služeb je podmíněno úplnou úhradou poplatku dle platného ceníku Provozovatele. e) PREMIUM - Odeslání objednávkového formuláře se zvolením souboru Služeb PREMIUM je výzvou určenou Provozovateli k předložení návrhu bližších smluvních podmínek týkajících se poskytování zvoleného souboru Služeb. Poskytnutí tohoto souboru Služeb je podmíněno sjednáním bližších smluvních podmínek dle předchozí věty. Do okamžiku sjednání bližších smluvních podmínek se právní vztah mezi Provozovatelem a Uživatelem řídí Smlouvou o poskytování Služeb v rozsahu souboru Služeb FREE dle těchto Obchodních podmínek, nebo Smlouvou o poskytování Služeb v rozsahu již dříve sjednaného souboru Služeb. 22. Uživatel tímto potvrzuje, že se seznámil s obsahem ceníku Provozovatele, který je zveřejněn na webových stránkách domény kvalikvant.cz a je nedílnou součástí těchto obchodních podmínek. 23. Provozovatel vykoná nezbytná opatření k zajištění přístupu ke konkrétnímu projektu pouze řádně registrovanému Uživateli. Provozovatel neodpovídá za škodu způsobenou neoprávněným použitím přístupových údajů. 24. Zahájení poskytování Služeb v rozsahu FREE je realizováno úspěšným dokončením registrace zakliknutím aktivačního linku v u potvrzujícím registraci. Zahájení poskytování Služeb v rozsahu BASIC, PROFI a PREMIUM je zahájeno doručením informačního u o aktivaci Služeb v předmětném rozsahu Uživateli. Panel respondentů 25. Zvláštní součástí poskytovaných Služeb ve zvoleném rozsahu může být tzv. PANEL RESPONDENTŮ. Předpokladem pro poskytnutí Služby PANEL RESPONDENTŮ je zvolení této Služby v objednávkovém formuláři a sjednání ceny za poskytnutí této Služby mezi Provozovatelem a Uživatelem. 26. Po zvolení Služby PANEL RESPONDENTŮ v objednávkovém formuláři a jeho odeslání, kontaktuje Provozovatel Uživatele za účelem sjednání ceny a bližších podmínek poskytnutí Služby PANEL RESPONDENTŮ.

6 6 27. Službou PANEL RESPONDENTŮ se rozumí databáze Provozovatele, prostřednictvím které Provozovatel zajišťuje respondenty Dotazníků Uživatelů. 28. Provozovatel se zavazuje při zvolení Služby PANEL RESPONDENTŮ a sjednání ceny a bližších podmínek poskytnutí této Služby, zajistit pro Uživatele rozeslání Dotazníků předem sjednanému okruhu respondentů z PANELU RESPONDENTŮ, a dále zajistit vyplnění a online odevzdání Dotazníků zvoleného okruhu respondentů (tzn. sběr dat) v předem sjednaném časovém období. 29. Při využití PANELU RESPONDENTŮ není Uživatel oprávněn dotazovat se respondentů na jejich osobní či kontaktní údaje ( , telefon apod.). V takovém případě je Provozovatel oprávněn rozeslání Dotazníků odmítnout. 30. Uživatel nemá vůči Provozovateli nárok na poskytnutí kontaktních údajů respondentů zahrnutých v PANELU RESPONDENTŮ. 31. Dotazníky vytvořené Uživateli při využití PANELU RESPONDENTŮ jsou zasílány respondentům prostřednictvím Provozovatele. Provozovatel v tomto případě odpovídá ve smyslu ustanovení 3 z. č. 480/2004 Sb., o některých službách informačních společností, ve znění pozdějších předpisů, za obsah Dotazníků jejichž přenos sám iniciuje a volí jejich respondenty. Z tohoto důvodu je Provozovatel oprávněn odmítnout rozeslání Dotazníků respondentům obsahujících takový obsah, u něhož existuje důvodná pochybnost o rozporu s právními předpisy, a to zejména ve smyslu ustanovení odst. 13 těchto Obchodních podmínek. Zánik Smlouvy o poskytování Služeb 32. Poskytování Služeb v rozsahu FREE je ukončeno účinností výpovědi Smlouvy o poskytování Služeb doručené druhé smluvní straně. Poskytování Služeb v rozsahu BASIC, PROFI a PREMIUM je ukončeno rovněž uplynutím období, na které byla uhrazena cena tohoto rozsahu Služeb, není-li mezi Provozovatelem a Uživatelem projektu sjednáno zvláštním ujednáním jinak. 33. Provozovatel je oprávněn Smlouvu o poskytování Služeb vypovědět, pokud dojde k jejímu porušení ze strany Uživatele ke dni doručení výpovědi, jinak ke dni uplynutí výpovědní doby, která činí 14 dní od doručení výpovědi Uživateli. 34. Uživatel je oprávněn Smlouvu o poskytování Služeb vypovědět bez udání důvodu ke dni skončení období, na které byla cena Služeb uhrazena. V případě bezplatného poskytování Služeb dojde k ukončení Smlouvy o poskytování Služeb uplynutím výpovědní doby, která činí 14 dní od doručení výpovědi Provozovateli.

7 7 35. V případě Zániku Smlouvy o poskytování Služeb uzavřené mezi Provozovatelem a Uživatelem, je Provozovatel oprávněn znepřístupnit Průzkumy vytvořené tímto Uživatelem. Totéž právo náleží Provozovateli v případě uplynutí období, na které byla uhrazena cena rozsahu Služeb BASIC, PROFI a PREMIUM, není-li mezi Provozovatelem a Uživatelem sjednáno zvláštním ujednáním jinak. Závěrečná ustanovení 36. Právní vztahy mezi Provozovatelem a Uživatelem se řídí právním řádem České republiky. 37. Provozovatel a Uživatel tímto sjednávají, že vzájemná komunikace, na základě které vznikají Provozovateli a Uživateli práva a povinnosti, bude probíhat elektronicky. 38. Provozovatel je oprávněn změnit tyto Obchodní podmínky. O změně Obchodních podmínek je Provozovatel povinen Uživatele vhodným způsobem informovat nejméně 30 dní přede dnem účinnosti nových Obchodních podmínek. V případě, že Uživatel ve lhůtě 30 ode dne informování o změně Obchodních podmínek neoznámí svůj nesouhlas se změnou Provozovateli, má se za to, že se změnou souhlasí a nové Obchodní podmínky nabudou vůči takovému Uživateli právních účinků ke stanovenému dni. 39. Tyto obchodní podmínky nabývají platnosti a účinnosti dne

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost PERFECT CROWD s.r.o., IČ: 275 87 673, sídlem Velké Kunratické 1576/3g, 148 00 Praha 4 Kunratice, zapsaná v obchodním

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných společností Nodus Technologies spol. s r.o. na serveru Ulož.to (dále jen Podmínky )

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných společností Nodus Technologies spol. s r.o. na serveru Ulož.to (dále jen Podmínky ) Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných společností Nodus Technologies spol. s r.o. na serveru Ulož.to (dále jen Podmínky ) Nahráním souboru na server Ulož.to nebo zaregistrováním se a

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání

Všeobecné smluvní podmínky užívání Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných na serveru Ovcee.cz (dále jen Podmínky ) Nahráním souboru na server Ovcee.cz nebo zaregistrováním se a vytvořením účtu uživatele souhlasí uživatel

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

Podmínky užívání služeb serveru TheMail.cz

Podmínky užívání služeb serveru TheMail.cz Podmínky užívání služeb serveru TheMail.cz (dále jen Podmínky ) I. Úvodní ustanovení a definice 1. Tyto Podmínky užívání služeb serveru themail.cz (dále i jen server ) stanoví práva a závazky uživatelů

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Společnost ABOR, s.r.o., se sídlem Poříčí nad Sázavou, Potoční 292, PSČ 257 21, IČ 284 90 517 (dále též ABOR ),, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro webhostingové a doménové služby

Všeobecné obchodní podmínky pro webhostingové a doménové služby Všeobecné obchodní podmínky pro webhostingové a doménové služby Grand Media s.ro. Sídlo: U Elektry 650/1, 1988 Praha 9 IČO: 24284637 uzavřená mezi: Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeného

Více

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén ".sk" u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén .sk u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání u spol. General Registry Provozovatel Provozovatelem jsou v následujícím dokumentu myšleny společnosti: 1. General Registry, s.r.o. Žižkova 1 370 01 České Budějovice Česká republika IČ: 26027267 DIČ:CZ26027267

Více

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y O B C H O D N Í P O D M Í N K Y užívání portálu AUKROCITY.CZ I. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem internetových stránek www.aukrocity.cz je společnost Allegro Group s.r.o., IČ: 276 84 555, se sídlem

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti TutoryApp s.r.o. se sídlem Evžena Rošického 1062/3, Svinov, 721 00 Ostrava, IČO: 06985009, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka

Více

1.2. Obchodní podmínky jsou nedílnou součástí Smlouvy.

1.2. Obchodní podmínky jsou nedílnou součástí Smlouvy. OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVATELE 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) obchodní společnosti IMP net s.r.o., IČ: 28351801, se sídlem Šimáčkova 137, 628 00 Brno, zapsané

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 DEFINICE POJMŮ Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy s velkým počátečním písmenem obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o Půjčce následující význam: 1.1 Dlužník znamená

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti R2B2 s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 028 86 286 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 225031

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis LICENČNÍ PODMÍNKY užívání softwarové aplikace Beautis Tyto licenční podmínky užívání softwarové aplikace Beautis (dále jen Licenční podmínky ) představují smlouvu uzavřenou mezi Geesoft.net s.r.o. se sídlem

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku se sídlem: Sokola Tůmy 1099/1, Hulváky 709 00 Ostrava jednající: jednatelem společnosti IČ: 023 56 937 DIČ: CZ

Více

Licenční podmínky pro uživatele

Licenční podmínky pro uživatele Licenční podmínky pro uživatele Společnost Plzeňský Prazdroj a.s. se sídlem U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň IČ: 45357366 zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni, odd. B, vložka 227 (dále jen

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky České informační agentury, s. r. o. 1. Úvodní ustanovení a) Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) České informační agentury, s. r. o. (dále jen Poskytovatel ) vycházejí

Více

Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění

Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění Přílohy: Příloha č. 1 - Roční paušál Balíček 500 1. Smluvní strany Smluvní strany této smlouvy,

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Kultura.cz, s.r.o. se sídlem Podbělohorská 1341/23, 150 00 Praha 5 - Smíchov IČ: 29414261 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 205137

Více

Obchodní podmínky ke službě GovDaily Denní přehled veřejných zakázek

Obchodní podmínky ke službě GovDaily Denní přehled veřejných zakázek Obchodní podmínky ke službě Denní přehled veřejných zakázek (platné od 3. 12. 2018) Čl. I. Smluvní strany 1. Poskytovatel: enovation, s.r.o., IČ 27909751, se sídlem Na Příkopě 583/15, Praha 1, 110 00,

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Definice

I. Úvodní ustanovení. II. Definice Smluvní podmínky Smluvní podmínky užívání služeb na serveru dostupném z internetové adresy (URL) http://www.videoboard.net (dále jen Smluvní podmínky ) I. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost VIDEOBOARD

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM 1 PŘEDMĚT VŠEOBECNÝCH OBCHODNÍCH PODMÍNEK 1.1 Předmětem těchto všeobecných obchodních podmínek jsou podmínky, na základě kterých budou poskytovány

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

1. Provozovatel je oprávněn stanovit podmínky registrace adresátů, přičemž:

1. Provozovatel je oprávněn stanovit podmínky registrace adresátů, přičemž: Podmínky užívání služeb mamemail.cz (dále jen Podmínky ) I. Úvodní ustanovení a definice 1. Tyto Podmínky užívání služeb mamemail.cz stanoví práva a závazky uživatelů služeb mamemail.cz a jsou závazné

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Swinging Dogs s.r.o. se sídlem Za mototechnou 939/23, Praha 13, Česká republika, IČ: 248 256 71 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU SMLOUVA O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ SMLOUVY O SPOLUPRÁCI V AFFILIATE PROGRAMU 1.1 Tato smlouva o spolupráci v Affiliate programu (dále jen Smlouva ) se použije pro smluvní vztahy

Více

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL Smluvní strany: Člověk v tísni, o.p.s. IČ 25755277 se sídlem Šafaříkova 24, 120 00 Praha 2 zastoupený Karlem Strachotou, ředitelem programu Jeden

Více

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě.

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují právní vztahy mezi Organizátorem a Účastníkem související s registrací a účastí na celodenní konferenci Týdne inovací ČR 2019 a

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost WVG Solution s.r.o., se sídlem Nad Mazankou 1392/30, Libeň (Praha 8), 182 00 Praha, IČO: 02145138, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

Smlouva o spolupráci partnerský program

Smlouva o spolupráci partnerský program Smlouva o spolupráci partnerský program uzavřená podle ust. 269 odst.2 obchodního zákoníku mezi: chytryhonza.cz s.r.o. se sídlem: Office park budova B, Na Hřebenech II 1718/8, Praha 4 IČ: 289 336 48, DIČ:

Více

Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR)

Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR) se sídlem v ulici Freyova 82/27, 190 00 Praha 9 - Vysočany identifikační číslo: 69781389 zapsaného ve

Více

DOHODA O MLČENLIVOSTI, OCHRANĚ INFORMACÍ A ZÁKAZU JEJICH ZNEUŽITÍ

DOHODA O MLČENLIVOSTI, OCHRANĚ INFORMACÍ A ZÁKAZU JEJICH ZNEUŽITÍ DOHODA O MLČENLIVOSTI, OCHRANĚ INFORMACÍ A ZÁKAZU JEJICH ZNEUŽITÍ kterou uzavřely dle ustanovení 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění níže uvedeného dne Smluvní strany:

Více

Podmínky užívání služby Bitport

Podmínky užívání služby Bitport Podmínky užívání služby Bitport 1. ÚVOD Bitport je datovým úložištěm, do kterého Uživatelé mohou pro svou potřebu ukládat soubory výlučně stažením z Internetu prostřednictvím Torrentů. Každý Uživatel,

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro využívání hostingových služeb m-hosting.cz

Všeobecné obchodní podmínky pro využívání hostingových služeb m-hosting.cz Všeobecné obchodní podmínky pro využívání hostingových služeb m-hosting.cz Všeobecné obchodní podmínky poskytování služby pronájmu kapacitních, výpočetních a programových prostředků počítače připojeného

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) jazykové školy Jazykové studio Karlov, se sídlem provozovny v ulici Školní 2147, který je vedený pod

Více

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Platnost od 1.9.2013 TeleUspory s.r.o. Římská 103/12, 120 00 Praha 2 www.uspory.cz Zapsaná v oddíle C, vložce 178856 obchodního rejstříku vedená u Městského

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby Online poštovní schránka

Obchodní podmínky pro poskytování služby Online poštovní schránka Obchodní podmínky pro poskytování služby Online poštovní schránka I. Základní pojmy Pojmy uvedené velkým písmenem a dále nedefinované mají následující význam: 1.1. Uživatelem se rozumí fyzická nebo právnická

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti

1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVATELE 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti firma: Radek Maňák, IČ: 88663418, DIČ: neplátce

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O SPOLUPRÁCI při zprostředkování

RÁMCOVÁ SMLOUVA O SPOLUPRÁCI při zprostředkování RÁMCOVÁ SMLOUVA O SPOLUPRÁCI při zprostředkování 1. e-finance Reality, s.r.o. IČ: 255 54 824, DIČ: CZ25554824, plátce DPH zapsaná v Obchodní rejstříku v Brně, oddíl C, vložka 33074 se sídlem Rooseveltova

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Všeobecné podmínky užívání služeb poskytovaných na internetových stránkách společnosti Kreditech Česká republika, s.r.o. 1 Obecná ustanovení

Všeobecné podmínky užívání služeb poskytovaných na internetových stránkách společnosti Kreditech Česká republika, s.r.o. 1 Obecná ustanovení Všeobecné podmínky užívání služeb poskytovaných na internetových stránkách společnosti Kreditech Česká republika, s.r.o. 1 Obecná ustanovení 1. Společnost Medius Collection Czech Republic s.r.o., IČ: 06185746,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. SMLUVNÍ STRANY Eshop na Facebook se sídlem Malešická 13 Praha-3 Žižkov 130 00 IČ: 87409178 (dále jen "Poskytovatel") a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby

Více

2.5 Třetí osobou je jakýkoli subjekt odlišný od Provozovatele a Uživatele.

2.5 Třetí osobou je jakýkoli subjekt odlišný od Provozovatele a Uživatele. Pravidla užívání stránek I. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost Paper-Dog s.r.o., se sídlem Koulova 1594/6, 160 00 Praha 6, IČ: 04412338, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.

Více

1. Definice základních pojmů

1. Definice základních pojmů Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb společnosti iwebs s.r.o., IČ: 26977966, se sídlem Praha, Kunratice, Františka Šimáčka

Více

Licenční podmínky. 1. Všeobecná ustanovení

Licenční podmínky. 1. Všeobecná ustanovení Licenční podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky se týkají uzavření dohody o užívání softwarového produktu Robeeto (dále jako Program ) mezi Podnikatelem a společností JobAs s.r.o.,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ WEBOVÉHO PORTÁLU Verze 4.0 účinná od:

SMLUVNÍ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ WEBOVÉHO PORTÁLU   Verze 4.0 účinná od: SMLUVNÍ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ WEBOVÉHO PORTÁLU WWW.JSNS.CZ Verze 4.0 účinná od: 25. 5. 2018 I. Základní pojmy Portál výukových audiovizuálních děl (dále jen "portál") - obsahuje audiovizuální lekce (AV lekce)

Více

SMLOUVA O VYDÁNÍ MEZINÁRODNÍ PLATEBNÍ KARTY DINERS CLUB ROAD ACCOUNT

SMLOUVA O VYDÁNÍ MEZINÁRODNÍ PLATEBNÍ KARTY DINERS CLUB ROAD ACCOUNT SMLOUVA O VYDÁNÍ MEZINÁRODNÍ PLATEBNÍ KARTY DINERS CLUB ROAD ACCOUNT Níže uvedeného dne měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Společnost: Diners Club Czech, s.r.o. Se sídlem: Široká 5, č. p. 36, 110 00

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA č. 740 000 0003 (dále jen rámcová smlouva ) Rámcovou smlouvu uzavírají společnosti: Česká spořitelna, a. s. se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, PSČ 140 00 IČ: 45244782 DIČ:

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8070457717 Smluvní strany, se sídlem Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice IČO: 45534306, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové,

Více

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů Obchodní podmínky 1. Vymezení pojmů Poskytovatel poskytovatelem se pro účely těchto všeobecných podmínek rozumí Společnost HRS Hotelonline s.r.o., se sídlem Praha 2, Vinohrady, Vinohradská 2165/48, okres

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SÍTĚ VZDĚLÁVÁNÍ NETEDO 1. VÝKLADOVÁ USTANOVENÍ

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SÍTĚ VZDĚLÁVÁNÍ NETEDO 1. VÝKLADOVÁ USTANOVENÍ 1.1. Základní pojmy VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SÍTĚ VZDĚLÁVÁNÍ NETEDO (dále také jen všeobecné podmínky ) 1. VÝKLADOVÁ USTANOVENÍ V tomto článku jsou pro účely těchto všeobecných podmínek definovány významy následujících

Více

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů (dále jen Podmínky ) Před zahájením užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů umístěných na internetovém serveru www.martinu.cz si prosím

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing

Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing Podmínky užití mobilní aplikace Fishsurfing Instalací mobilní aplikace Fishsurfing (dále jen aplikace ) a provedenou registrací nebo přihlášením do aplikace uživatel aplikace souhlasí s těmito podmínkami

Více

Zvláštní poštovní a obchodní podmínky společnosti Mediaservis,s.r.o. pro službu Sběrná pošta

Zvláštní poštovní a obchodní podmínky společnosti Mediaservis,s.r.o. pro službu Sběrná pošta Zvláštní poštovní a obchodní podmínky společnosti Mediaservis,s.r.o. pro službu Sběrná pošta Obsah Čl. 1 Obecná ustanovení... 2 Čl. 2 Vymezení používaných pojmů... 2 Čl. 3 Popis služby Sběrná Pošta...

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) upravují užití agenturní části internetového portálu Outvia dostupného na

Více

1.3. Provozovatel bude Partnerovi vyplácet za jeho činnost propagující Heureku odměnu, a to za podmínek dále uvedených v těchto Pravidlech.

1.3. Provozovatel bude Partnerovi vyplácet za jeho činnost propagující Heureku odměnu, a to za podmínek dále uvedených v těchto Pravidlech. Obchodní podmínky Pravidla užívání Affiliate programu společnosti Naspers OCS Czech Republic, s.r.o. se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, IČ 02387727, DIČ CZ02387727, zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro užívání vyhledávacího portálu operatio.cz Poskytovateli služeb, ze dne obchodní společnosti operatio.cz, a. s.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro užívání vyhledávacího portálu operatio.cz Poskytovateli služeb, ze dne obchodní společnosti operatio.cz, a. s. Verze 02/2016 OBCHODNÍ PODMÍNKY pro užívání vyhledávacího portálu operatio.cz Poskytovateli služeb, ze dne 1.11.2016 obchodní společnosti operatio.cz, a. s. IČ: 614 61 954 se sídlem Opletalova 25, 110

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ChinaCert s.r.o. se sídlem K Zaječímu vrchu 734, 33901 Klatovy, Česká republika identifikační číslo: 04267273 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Společnost MEATUS CZ spol. s r.o., IČ: 01671545, se sídlem Sušilova 1528/1, Pražské Předměstí,

Více

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek Obchodní podmínky A. Obchodní podmínky užití stránek www.fmcityfest.cz 1. Úvodní ustanovení Vlastníkem a provozovatelem internetové domény www.fmcityfest.cz je společnost Evolution Brothers s.r.o., IČO:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Firma na zážitky, s.r.o. a Vámi jako kupujícím produktu Black Boxes, případně příjemcem produktu Black Boxes, pokud

Více

1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele

1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele Na Kurz Teď zhubneš! ZDARMA navazuje kurz Teď zhubneš PREMIUM, zaplacením objednávky on line kurzu Teď zhubneš! PREMIUM souhlasí uživatel s níže uvedenými podmínkami a zavazuje se dodržovat pravidla v

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru lesni-obchody.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru lesni-obchody.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru lesni-obchody.cz I. Obecná ustanovení 1. Společnost Bohemia Brethren, s.r.o. se sídlem Mlýnská 500, 373 82 Boršov nad Vltavou, IČ: 26371979, zapsaná

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

Podmínky užití webové stránky callgirlsprague.com

Podmínky užití webové stránky callgirlsprague.com Podmínky užití webové stránky callgirlsprague.com TYTO PODMÍNKY PRO UŽITÍ WEBOVÉ STRÁNKY CALLGIRLSPRAGUE.COM (dále jen Podmínky) se především řídí zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Philips Coreline (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ Provozovatelem slevového portálu www.bejkr.cz je společnost Jk Joblife s.r.o., se sídlem Chudenická 1059/30, 102 00 Praha, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném rejstříkovým

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Preambule Prodávající, společnost Evropská asociace finančního plánování Česká republika (dále EFPA ČR), IČ: 720 84 529, se sídlem Praha, Krakovská 1366/25,

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb elektronického nástroje TENDER ARENA

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb elektronického nástroje TENDER ARENA Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb elektronického nástroje TENDER ARENA Název, sídlo a identifikační údaje provozovatele: Název: Tender systems, s.r.o. Sídlo: nám. Před Bateriemi 692/18, 162

Více