Průvodce světem výhod kreditních karet

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Průvodce světem výhod kreditních karet"

Transkript

1 Průvodce světem výhod kreditních karet

2

3 K prvnímu nákupu Vám stačí 3 kroky! AKTIVACE KREDITNÍ KARTY 1. PODPIS Kartu podepište na zadní straně plastu. Podepište se tak, jak jste zvyklí, aby se podpis na kartě vždy shodoval s podpisem na stvrzence. Nepodepsaná karta je neplatná. 2. PIN KÓD Vyčkejte na doručení obálky s PIN kódem a aktivačním heslem. 4místný PIN slouží k ověření správnosti zadané částky u obchodníka a v bankomatu. 6místné aktivační heslo slouží pro aktivaci karty a pro komunikaci s námi. 3. AKTIVACE Aktivační linka Aktivujte si kartu pomocí hlasového automatu na lince Připravte si aktivační heslo a kartu a náš hlasový automat Vás k aktivaci navede pomocí jednoduchých kroků. Zákaznický servis Aktivujte kartu telefonicky na lince Zákaznického servisu (připravte si aktivační heslo a kartu) a náš operátor Vám s aktivací pomůže. Internet Banka Svou kartu aktivujete pohodlně a jednoduše i přes Vaši Internet Banku v sekci Karty. Pokud nemáte službu sjednanou, navštivte obchodní místo a o službu zažádejte.

4 Využívejte svoji kartu naplno! BEZ ÚROKU Bezúročné období platí pro bezhotovostní čerpání karty s výjimkou příkazů k úhradě. Plaťte kartou v obchodech nebo na internetu a nebudeme Vám účtovat žádné úroky až 50 dní. Bezúročné období se vztahuje na všechny typy kreditních karet. PENÍZE ZPĚT Z KAŽDÉHO NÁKUPU Získejte 1 % zpět z každé platby kartou MoneyCard Plus a MoneyCard Gold u obchodníků v rámci ČR nebo na internetu. Navíc u partnerů bene+ a bene+ gold v ČR získáte až 30 % z provedené platby zpět. PLATBY KARTOU Jsou bezpečné a bez poplatků. Platby kartou potvrzujete zadáním 4místného PIN kódu. Platit můžete všude, kde akceptují karty s logem MasterCard/VISA, doma i v zahraničí, a navíc u karty MoneyCard Plus a MoneyCard Gold i bezkontaktně. PLATEBNÍ PŘÍKAZY K ÚHRADĚ Potřebujete-li poslat peníze na jiný účet, využijte možnosti provést platbu prostřednictvím kreditní karty v Internet Bance, přes bankomat nebo obchodní místo GE Money Bank. Platbu provedete formou jednorázového platebního příkazu ve prospěch jakéhokoliv účtu. VÝBĚRY Z BANKOMATŮ Z kreditní karty můžete vybírat i hotovost prostřednictvím bankomatů.

5 Mějte peníze neustále pod kontrolou Nemusíte nic počítat, sledovat ani hlídat. Všechny informace najdete v Internet Bance nebo na výpisu, který obdržíte každý měsíc. Jednou za měsíc od nás obdržíte výpis v papírové nebo elektronické podobě s přehledem Vaší útraty, získanými odměnami v rámci věrnostního programu, výší minimální splátky a datem splatnosti. Do data splatnosti musíte uhradit alespoň minimální splátku (pokud si chcete svou útratu rozložit do splátek). Můžete však zaplatit i celou čerpanou částku, a využít tak bezúročné období až 50 dní. Platíte tak, jak Vám vyhovuje nejvíce bankovním převodem, inkasem nebo poštovní poukázkou.

6 MĚSÍČNÍ VÝPIS 4 840, Časové údaje o výpisu, tj. zvolené měsíční zúčtovací období 2 Úvěrový rámec a rámec pro výběr hotovosti 3 Výše minimální splátky a datum splatnosti 4 Aktuální stav zůstatků 5 Přehled transakcí na kartě 6 Výše odměny v zúčtovacím období 7 Výše odměny od založení karty Splátky můžete hradit těmito způsoby: Inkaso z Vašeho účtu: Každý měsíc převedeme automaticky minimální splátku z Vašeho účtu. Stačí jen, když povolíte dostatečně velké inkaso ve své bance. Jako optimální limit navrhujeme 15 % z Vašeho úvěrového rámce na kartě. Příkaz k úhradě z Vašeho účtu: Platbu minimální nebo Vámi zvolené splátky proveďte každý měsíc nejpozději 3 dny před datem splatnosti na účet /0600. Jako variabilní symbol uveďte číslo Vaší smlouvy, které naleznete na přední straně smlouvy o revolvingovém úvěru a vydání a užívání karty. Poštovní poukázky: Každý měsíc obdržíte ve výpisu dvě poštovní poukázky, jednu předvyplněnou na výši minimální měsíční splátky a jednu nevyplněnou. Sami si určíte, zda uhradíte minimální splátku, či splátku vyšší.

7 Bezpečné nákupy s kreditní kartou KREDITNÍ KARTY MAJÍ TYTO OCHRANNÉ PRVKY: ČIP Vaše karta je vybavena čipem, který ji chrání vůči neoprávněnému přečtení dat a případnému vytvoření falešné kopie karty. PIN Jedná se o 4místné číslo, které od nás obdržíte v samostatné obálce odděleně od karty. K zadání PIN kódu budete vyzváni při většině plateb v obchodech a vždy při výběru hotovosti z bankomatu. Pokud Vám přidělený PIN kód nevyhovuje, máte možnost si jej změnit v kterémkoliv bankomatu GE Money Bank. PIN kód si dobře zapamatujte, nesdělujte ho jiným osobám a uchovávejte ho odděleně od Vaší karty. CVV kódy CVC2/CVV2 je třímístný číselný kód zadávaný při platbách na internetu. Najdete ho na zadní straně karty v pravé části podpisového proužku. CVC2/CVV2 napomáhá k ověření Vaší totožnosti oprávněného držitele karty. Zadáním tohoto kódu lze minimalizovat riziko zneužití Vaší platební karty. Aktivační heslo Aktivační heslo je 6místný kód, který je uveden ve Vaší smlouvě a také v obálce s PIN. Slouží pro aktivaci Vaší karty a pro komunikaci se Zákaznickým servisem. Najdete ho v dispozicích ke smlouvě o revolvingovém úvěru a v obálce s PIN kódem. Aktivační heslo si dobře zapamatujte a nesdělujte ho třetím osobám. Aktivační heslo si můžete kdykoliv změnit na čísle Zákaznického servisu nebo požádat o jeho opětovné zaslání.

8 Vás a Vaše peníze ochráníme DENNÍ LIMITY Jsou důležitým bezpečnostním prvkem Vaší kreditní karty a snižují riziko zneužití. Nastavujete si je při žádosti o kreditní kartu a můžete si je kdykoliv změnit v Internet Bance, telefonicky na čísle Zákaznického servisu nebo v obchodním místě GE Money Bank. Denní limity pro nákupy v obchodech, na internetu a pro výběry hotovosti jsou na sobě nezávislé a obnovují se mezi hod. až 3.00 hod. SEČ. Abyste si mohli bez obav užívat jednoduchost a pohodlí nákupů na internetu, připravili jsme pro Vás několik služeb pro vyšší ochranu Vaší platební karty. 3D SECURE Služba 3D Secure je moderní a bezpečný způsob ochrany při platbách kartou na internetu. Kromě poskytnutí standardních údajů o Vaší platební kartě (čísla karty, doby platnosti a CVC kódu) potvrzujete platbu i jednorázovým tzv. 3D Secure heslem, které Vám zdarma zašleme na mobilní telefon. Získáte tím jistotu, že s Vaší kartou nezaplatí na internetu nikdo kromě Vás. Jak využívat službu 3D Secure? Internetový obchod musí tento způsob platby podporovat. E-shop se službou 3D Secure poznáte podle loga: Při placení kartou na internetu jste přesměrováni na stránku certifikovaného zprostředkovatele plateb (autorizační centrum), a obchodník tak nemá přístup k údajům o Vaší platební kartě a nemůže dojít ke zneužití údajů. Údaje navíc potvrdíte jednorázovým tzv. 3D Secure heslem, které Vám zašleme zdarma na Váš mobilní telefon.

9 V České republice většina internetových obchodů tento způsob platby podporuje. Pokud obchodník službu 3D Secure nepodporuje, můžete i přesto zvolit platbu kartou. Platba pak není chráněna službou 3D Secure a nebudete ji potvrzovat jednorázovým 3D Secure heslem. Aktivujte si službu 3D Secure na Vaší platební kartě Kde je možné si službu 3D Secure aktivovat? Buď budete vyzváni přímo v průběhu placení u obchodníka na internetu se službou 3D Secure, nebo si ji můžete aktivovat kdykoliv ve Vaší Internet Bance v části Karty (vyberte si kartu a klikněte na detail karty), nonstop v Zákaznickém servisu na čísle nebo na obchodních místech GE Money Bank. Pokud máte u GE Money Bank více platebních karet, kterými chcete platit na internetu, je třeba si službu aktivovat ke každé kartě zvlášť. Aktivace služby je zdarma, je trvalá a není ji třeba znovu opakovat při další platbě na internetu (pokud se Vám nezmění číslo karty). Platba na internetu pomocí 3D Secure hesla je mnohem bezpečnější. Proto umožňujeme maximálně tři platby kartou na internetu bez aktivované služby 3D Secure u 3D Secure obchodníků. Po vyčerpání tohoto limitu budete muset provést aktivaci služby 3D Secure pro další on-line nákupy u 3D Secure obchodníků. INTERNETOVÉ TRANSAKCE Povolení internetových transakcí pro zajištění bezpečnosti je na všech platebních kartách od GE Money Bank vypnuta možnost placení kartou na internetu. Pokud chcete kartou na internetu platit, je třeba internetové transakce zapnout. Po úspěšně provedené platbě je doporučujeme opět vypnout. Tím ochráníte Vaši kartu před zneužitím, zejména pokud neplatíte u obchodníků se službou 3D Secure. Při vydání jsou všechny platební karty nastaveny jako neaktivní pro platby na internetu. Kde je možné internetové transakce vypnout a zapnout? Nonstop v Internet Bance v části Karty (vyberte si kartu a klikněte na detail karty) nebo nonstop v Zákaznickém servisu na čísle

10 Povolení internetových transakcí a aktivace služby 3D Secure jsou na sobě nezávislé. Pokud budete mít službu 3D Secure aktivovanou, ale internetové transakce budou vypnuté, nebude možné s kartou na internetu zaplatit. Zároveň povolení internetových transakcí neznamená aktivaci služby 3D Secure. POVOLENÍ TRANSAKCÍ Povolení tzv. MO/TO transakcí (z angl. Mail Order / / Telephone Order) i tento způsob platby máte u GE Money Bank plně pod kontrolou. Setkáte se s ním např. v chytrých telefonech při platbách za nákup či aktualizace mobilních aplikací, při telefonické objednávce a platbě za službu u autodopravců, při rezervaci hotelu apod. K platbě postačí, pokud jsou poskytnuty citlivé údaje o kartě, tj. číslo karty, datum platnosti a CVC/CVV kód bez dalšího zabezpečení. Z hlediska zvýšení bezpečnosti jsou všechny platební karty GE Money Bank při vydání nastaveny jako neaktivní pro MO/TO transakce. Pokud přesto chcete MO/TO transakce využívat, je třeba si je aktivovat: nonstop v Internet Bance v části Karty (vyberte si kartu a klikněte na detail karty) nebo nonstop v Zákaznickém servisu na lince Při poskytování údajů o platební kartě buďte velmi obezřetní! V žádném případě nesdělujte obchodníkovi PIN k platební kartě! Po každé takovéto transakci doporučujeme možnost MO/TO transakcí opět vypnout. DOČASNÁ BLOKACE KARTY Chystáte se na dovolenou, chcete nechat kartu doma a rádi byste ji po dobu dovolené zabezpečili proti zneužití? Využijte dočasnou blokaci karty. Kartu můžete dočasně zablokovat maximálně na 30 dní. Kdykoliv v této lhůtě můžete blokaci zrušit a stejnou kartu se stejným PIN využívat nadále. Dočasná blokace je zdarma. Blokací karty se nepřestávají účtovat případné poplatky za vedení kreditní karty.

11 Kde si můžete Vaši kartu dočasně zablokovat a následně odblokovat? V Internet Bance v části Karty, volba Zablokovat. Telefonicky na lince Zákaznického servisu V kterémkoliv obchodním místě GE Money Bank. K odblokování dojde automaticky v den, který si nastavíte. Můžete však i sami blokaci zrušit před požadovaným termínem. Odblokování karty Vám potvrdíme SMS. POJIŠTĚNÍ VYČERPANÉ ČÁSTKY Jde o volitelné pojištění Vaší kreditní karty s pojistným krytím ve výši 100 % Vaší vyčerpané částky z kreditní karty i pro případ pojistných rizik, jako jsou dlouhodobá pracovní neschopnost nebo ztráta zaměstnání a další. V případě pojistné události obdržíte pojistné plnění jako jednorázovou částku na Váš účet, takže můžete obratem doplatit kreditní kartu nebo použít peněžní prostředky na Vaše běžné výdaje. Flexibilní poplatek, který se stanovuje vždy podle aktuální výše Vaší vyčerpané částky, Vám navíc zaručí, že v situaci, kdy kartu nepoužíváte a nemáte vyčerpanou žádnou částku, za pojištění neplatíte. POJIŠTĚNÍ ASISTENČNÍCH SLUŽEB COMPLETE COMFORT Toto pojištění je poskytováno pouze ke kreditní kartě MoneyCard Gold, kde je automaticky sjednáno a je nedílnou součástí karty. Nabízí rychlou pomoc v nouzové situaci nebo v případě havárie v domácnosti, ale také spolehlivě pomůže zajistit a zorganizuje celou řadu věcí na cesty, pro významné příležitosti či pohodové trávení volného času. Pomůže nejen s organizováním, ale pojišťovna uhradí i vzniklé výdaje do výše limitu pojistného plnění. Asistenční služby se postarají o Váš komfort, jsou k dispozici při jakýchkoliv událostech kdekoliv na světě.

12 Bezkontaktní platby Bezkontaktní karta je nejmodernější typ platební karty, kterou zaplatíte rychleji a pohodlněji než kdykoliv předtím. Při placení jednoduše přiložíte kartu k platebnímu terminálu a máte zaplaceno. Pokud platíte v obchodě, kde ještě bezkontaktně platit nelze, nevadí, placení proběhne standardním způsobem (zasunutím karty do terminálu za pomoci čipu). Stejně tak si kartou vyberete hotovost v bankomatech nebo můžete platit na internetu. Jak poznám, že mohu kartou platit bezkontaktně? Bezkontaktní kartu poznáte podle tohoto symbolu na přední či zadní straně Vaší karty. Máte o tuto novinku zájem? Není Vaše karta označena symbolem bezkontaktního placení a máte o tuto novinku zájem? Navštivte obchodní místo GE Money Bank. Kde mohu bezkontaktní kartou zaplatit? U všech obchodníků, kteří přijímají platební karty MasterCard, Maestro nebo VISA. Bezkontaktně můžete platit u těch obchodníků, kteří přijímají bezkontaktní kreditní karty. Síť obchodů, kde můžete zaplatit bezkontaktně, se rozrůstá. Tyto obchody jsou označeny symboly: zde plaťte bezkontaktně

13 JAK PROBÍHÁ BEZKONTAKTNÍ PLACENÍ? Při platbě za nákup kartu pouze přiložíte k terminálu. Při nákupu do 500 Kč zpravidla nemusíte zadávat PIN. Obchodník zadá částku za nákup, která se objeví na platebním terminálu. Přiložíte kartu ke čtečce terminálu, který Vám vzápětí viditelně i zvukem potvrdí provedení platby. Hotovo. Nákup je zaplacený. Při nákupu nad 500 Kč částku potvrzujete PIN. Proč bych měl mít bezkontaktní platební kartu? Rychlost platba bezkontaktní kartou je rychlejší než platba kartou standardní či v hotovosti. Jednoduchost při platbách do 500 Kč zpravidla nemusíte zadávat PIN, jednoduše zaplatíte přiložením karty k terminálu. Je bezkontaktní platební karta bezpečná? Ano, budete-li dodržovat zásady bezpečného používání kreditních karet. Kartu zablokujete stejně rychle a nonstop jako standardní kartu. Kartu máte po celou dobu placení pod kontrolou (při transakcích nad 500 Kč zadáváte PIN). Pro větší ochranu proti zneužití karet můžete být požádáni o vložení karty do terminálu a zadání PIN i při platbě do 500 Kč.

14 Bene+ Za platby kartou s věrnostním programem bene+ a bene+ gold získáte část peněz na svou kartu zpět. Odměna platí pro veškerý sortiment. Do programu jsou zařazeny kreditní karty MoneyCard PLUS, GOLD a Visa Gold. PŘÍKLADY PARTNERŮ BENE+ 2 % 4 % 6 % 6 % 5 % 4 % 6 % 10 % 2 % 6 % 2 % 6 % 3 % 2 % 10 % 4 % 3 % 6 % 10 % 10 % 10 % 1 % Kdekoliv jinde v ČR a na internetu. Uvedené odměny u partnerů bene+ i bene+ gold platí při platbě kreditní kartou a jsou poskytovány pouze na území ČR.

15 Bene+ ve Vašem mobilu S mobilní aplikací bene+ získáte rychlý a aktuální přehled o všech nabídkách a výhodách. Aplikace pozná, kde se nacházíte a jaké odměny a slevy jsou Vám nejblíže. Filtrace oblíbených položek je samozřejmostí. Informace jsou přístupné i v off-line režimu. Pro přesnější navigaci je dostupná například i aplikace Rozšířená realita. K dispozici je také přehled historie Vámi čerpaných nabídek. Více na

16 Máte dotazy? Neváhejte se nás zeptat! Pokud byste se chtěli na cokoliv zeptat, volejte na Zákaznický servis nebo navštivte kterékoliv obchodní místo GE Money Bank. GE Money Bank, a.s. Zákaznický servis, Vyskočilova 1422/1a, Praha 4 Zákaznický servis: Blokace kreditní karty: nebo Aktivace kreditní karty: Podrobné informace Veškeré informace o Vašich právech a povinnostech vyplývajících ze smlouvy o revolvingovém úvěru a vydání a užívání kreditní karty najdete v příslušných produktových podmínkách, všeobecných produktových podmínkách, reklamačním řádu, aktuálním sazebníku a úrokovém lístku. Všechny tyto dokumenty jsou vždy v aktuálně platné verzi uvedeny na stránkách Podrobnější informace o věrnostním programu bene+ naleznete na infolinka GE Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, Praha 4 Michle, zapsáno u MS v Praze, odd. B, vl. 5403, IČ , tel.:

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET www.gemoney.cz zákaznická linka: 224 443 636 Podle Vašich představ 082012 GE Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, 140 28 Praha 4-Michle, zapsáno u MS v Praze,

Více

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET MAESTRO MASTERCARD Maestro Dětské Maestro MasterCard Standard MasterCard stříbrná MasterCard Gold Mezinárodní akceptace ANO ANO ANO ANO ANO PLATBY ZA ZBOŽÍ A

Více

MANUÁL PRO PLATEBNÍ KARTU V MOBILU

MANUÁL PRO PLATEBNÍ KARTU V MOBILU MANUÁL PRO PLATEBNÍ KARTU V MOBILU www.gemoney.cz infolinka: 844 844 844 Jak funguje platební karta v mobilu? Platební karta v mobilu od GE Money Bank je novinkou na trhu platebních karet a zcela průlomovým

Více

Kreditní karta Odměna České spořitelny Odměna za každý nákup

Kreditní karta Odměna České spořitelny Odměna za každý nákup Kreditní karta Odměna České spořitelny Odměna za každý nákup Úvod Vážená klientko, vážený kliente, děkujeme Vám, že jste si vybrali Kreditní kartu Odměna České spořitelny. Plaťte své nákupy kreditní kartou

Více

PLATBY KARTOU NA INTERNETU

PLATBY KARTOU NA INTERNETU PLATBY KARTOU NA INTERNETU Chcete rychle, pohodlně a bezpečně nakupovat z pohodlí domova či kanceláře? Není nic jednoduššího, než nakupovat přes internet kartou. Karta šetří Váš čas i peníze S kartou můžete

Více

Vaše nová Vodafone kreditní karta. Jaké výhody a možnosti použití vám karta nabízí Více na www.vodafone.cz/rb a www.rb.cz

Vaše nová Vodafone kreditní karta. Jaké výhody a možnosti použití vám karta nabízí Více na www.vodafone.cz/rb a www.rb.cz Vaše nová Vodafone kreditní karta Jaké výhody a možnosti použití vám karta nabízí Více na www.vodafone.cz/rb a www.rb.cz Děkujeme vám, že jste si vybrali právě Vodafone kreditní kartu, a přejeme, ať se

Více

Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji

Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji Výhody Extra karty Úspora až 40 % na služby od O 2 Nastavte si ze své Extra karty inkaso pro platbu vyúčtování za služby od O 2 a plaťte s ní všechny své

Více

Jak začít s O 2 Citi kartou

Jak začít s O 2 Citi kartou Jak začít s O 2 Citi kartou odměny s každým nákupem 5% sleva za mobilní služby od O 2 bonus za první platbu kartou 1. Jak aktivovat a začít s O 2 Citi kartou 1. 2. Karta je z bezpečnostních důvodů neaktivní.

Více

Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka

Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka Když k nám rádi chodíte, rádi vám i půjčíme. Úvěrová karta Tesco Příručka ke kartě Jak funguje Úvěrová karta Tesco? Jaké jsou výhody karty? Blahopřejeme vám k získání

Více

Platební karta v mobilu

Platební karta v mobilu Platební karta v mobilu Jak funguje platební karta v mobilu? Platební karta v mobilu od GE Money Bank je novinka na trhu platebních karet a zcela průlomovým způsobem propojuje svět mobilních telefonů se

Více

Internet Banka v mobilu

Internet Banka v mobilu Internet Banka v mobilu Obsah Co je Internet Banka v mobilu?... 3 Co umí Internet Banka v mobilu?... 3 Kdo může používat Internet Banku v mobilu?... 3 Na jakých telefonech Internet Banka v mobilu funguje?...

Více

Jak nejlépe využít kartu Exclusive

Jak nejlépe využít kartu Exclusive Podrobné informace o kartě Generali a programu Exclusive naleznete na www.rb.cz a www.exclusiveprogram.cz. Jak nejlépe využít kartu Exclusive Příručka pro členy programu Exclusive Příručka pro držitele

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám 1. Kreditní karty 1.1. Sjednání,

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty České spořitelny 2. Debetní karty 3. Předplacené karty 4. Ceny za transakce 5. Ostatní služby ke kartám

Více

Příručka pro držitele

Příručka pro držitele Příručka pro držitele Stříbrné karty Home Credit hotovost vždy po ruce vydání a vedení karty Stříbrná karta Home Credit nyní máte hotovost vždy po ruce! k dispozici máte částku ve výši úvěrového rámce

Více

Sjednání/změna úvěrového limitu ke kreditní kartě VISA Infinite. Vedení a používání 1. karty VISA Infinite měsíčně zdarma

Sjednání/změna úvěrového limitu ke kreditní kartě VISA Infinite. Vedení a používání 1. karty VISA Infinite měsíčně zdarma CENÍK ERSTE PREMIER infolinka 956 777 569 www.erstepremier.cz Strana 1/4 Karta Visa Infinite 1. Vydání a používání karty 2. Služby ke kartě Visa Infinite 3. Ceny za transakce 4. Úroková sazba pro Visa

Více

Sbírka tipů pro SERVIS 24

Sbírka tipů pro SERVIS 24 Sbírka tipů pro SERVIS 24 AKTIVACE LIMITY 3D SECURE SMS PIN Obsah Aktivace elektronického výpisu... 1 Změna limitů u platební karty... 2 Oblíbené položky... 3 Zrychlené převody... 4 Recyklace plateb...

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Peníze na cokoliv vždy po ruce

Peníze na cokoliv vždy po ruce Peníze na cokoliv vždy po ruce Flexibilní karta vám zjednoduší život JAK FUNGUJE FLEXIBILNÍ KARTA? Děkujeme, že jste si ke své Flexibilní půjčce vybrali i Flexibilní kartu (dále jen karta). Flexibilní

Více

PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s.

PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s. PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/14 Obsah: 1. Všeobecné informace...3 2. Placení prostřednictvím Karty na internetu...3 3. 3D Secure...4 3.1.

Více

Platební styk Druhy platebních styků 1... o Přesun skutečných peněz (oběživa)

Platební styk Druhy platebních styků 1... o Přesun skutečných peněz (oběživa) Platební styk Druhy platebních styků 1... o Přesun skutečných peněz (oběživa) o. o Karty vklady/výběry o Přepážka 2. o Přesun bankovních (bez hotovostních) peněz mezi o Příkaz k../k (jednorázový či trvalý)

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka Expresní linka První kroky se službou Expresní linka OBSAH Co Vám Expresní linka nabízí? 3 Možnost zabezpečení přístupu k Expresní lince 4 První kroky Registrace čísla Vašeho mobilního telefonu 4 První

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM Co je otevřené bankovnictví Ve světě otevřeného bankovnictví si snadno propojíte své účty s aplikacemi třetích stran, a usnadníte si tak jejich ovládání

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny, Penzijní karta České spořitelny**) 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním

Více

Ostatní služby bank. Bc. Alena Kozubová

Ostatní služby bank. Bc. Alena Kozubová Ostatní služby bank Bc. Alena Kozubová Ostatní služby Obchody s cizími měnami Přímé bankovnictví Platební karty Operace s cennými papíry Poradenské služby Obchody s cizími měnami Česká národní banka na

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám 1. Kreditní karty 1.1. Sjednání,

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -7. modul Platební karty

Finanční gramotnost pro SŠ -7. modul Platební karty Modul č. 7 Ing. Miroslav Škvára Platební karty a jak se v nich vyznat Co si myslíte? Platební karta je VÝHRA nebo POHROMA? 2 Druhy platebních karet 1. Debetní platební karta 2. Kreditní platební karta

Více

Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce financí. Váš průvodce aplikací

Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce financí. Váš průvodce aplikací Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce Váš průvodce aplikací Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Co je Správce? Co je Správce? Nevíte, na jaký účet poslat splátku?

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: IV. Kartové služby

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: IV. Kartové služby Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: 1. Vydání/používání karty 2. Úvěry poskytované prostřednictvím kreditních a charge karet 3. Vyrobení náhradní karty 4. Omezení

Více

Sazebník bankovních poplatků mbank

Sazebník bankovních poplatků mbank Sazebník bankovních poplatků mbank platný od 11. 11. 2007 I Osobní účet mkonto 1. Zřízení, vedení a zrušení účtu a) zřízení osobního účtu mkonto b) vedení osobního účtu mkonto / měsíc c) zrušení osobního

Více

Peníze na cokoliv vždy po ruce

Peníze na cokoliv vždy po ruce Peníze na cokoliv vždy po ruce Flexibilní karta vám zjednoduší život JAK FUNGUJE FLEXIBILNÍ KARTA? Děkujeme, že jste si ke své Flexibilní půjčce vybrali i Flexibilní kartu (dále jen karta). Flexibilní

Více

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Pasivní operace Zůstatky na účtech Přehled transakcí Přehled příkazů k úhradě zadaných on-line kanály Zobrazení nezaúčtovaných transakcí Zobrazení odmítnutých

Více

Uživatelská příručka aplikace George klíč

Uživatelská příručka aplikace George klíč Uživatelská příručka aplikace George klíč OS, 3-3651 02/2019 1/19 Obsah: 1. Co je to aplikace George klíč?... 3 1.1. Co všechno vám George klíč umožní... 3 1.2. Denní finanční limity pro transakce autorizované

Více

Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let

Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let Co se na vašem účtu mění Způsob podepisování Nyní už všechny dokumenty podepisujete pouze vy. Platební karta Týdenní limit pro výběry z bankomatů

Více

Chytrá karta České spořitelny

Chytrá karta České spořitelny Chytrá karta České spořitelny Martin Techman, ředitel úseku rozvoje obchodu ČS Tomáš Reytt, manažer projektu Chytrá karta ČS 11. srpna 2008 Obsah Volně nastavitelné produkty Trh kreditních karet v ČR Chytrá

Více

Seznam neaktuálních produktů

Seznam neaktuálních produktů Dětské konto Beruška Seznam neaktuálních produktů Účet pro děti od narození do 15 let - od 8 let s vlastní kartou. Všechny výhody Účet pro děti od narození do 15 let Od 8 let dítě může využívat platební

Více

Každý klient si zaslouží individuální přístup. To nejdůležitější ze světa Vaší banky

Každý klient si zaslouží individuální přístup. To nejdůležitější ze světa Vaší banky inspirace Každý klient si zaslouží individuální přístup To nejdůležitější ze světa Vaší banky 24 02 02 03 04 Účelová půjčka v novém kabátě Podnikatelské ekonto ŽIVNOST Přes 100 tisíc klientů s ekontem

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE 1 Podporované platformy Aplikace MC Mobile je podporovaná na zařízeních: iphone (iphone 3GS, iphone 4, iphone 4S, iphone 5) ipad (ipad, ipad 2, ipad 3rd generation) Android. Pozn.: minimální podporované

Více

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Pasivní operace Zůstatky na účtech Přehled transakcí Přehled příkazů k úhradě zadaných on-line kanály Zobrazení nezaúčtovaných transakcí Zobrazení odmítnutých

Více

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od 1. 6. 2014

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od 1. 6. 2014 Sazebník poplatků za produkty a pro fyzické osoby nepodnikatele platný od. 6. 04 Část Platební a neplatební účty, platební styk a ostatní Vážená klientko, vážený kliente, v Sazebníku najdete poplatky za

Více

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Pasivní operace Internet Banka s mobilním klíčem Internet Banka s certifikáty Internet Banka Mini Zůstatky na účtech Přehled transakcí Přehled příkazů

Více

Vítejte ve světě platebních karet

Vítejte ve světě platebních karet Vítejte ve světě platebních karet Vážení klienti, KARTA ZBLÍZKA rádi bychom vám poděkovali, že využíváte našich služeb. S mezinárodní platební kartou získáváte jednoduchý přístup ke svým financím. Věříme,

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn)

Více

Sazebník České Spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: IV. Kartové služby JUNIOR X konto zdarma v rámci X konta *)

Sazebník České Spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: IV. Kartové služby JUNIOR X konto zdarma v rámci X konta *) Sazebník České Spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. VYDÁNÍ/POUŽÍVÁNÍ KARTY 2. VOLITELNÉ POJIŠTĚNÍ 3. OSTATNÍ SLUŽBY 1. VYDÁNÍ/POUŽÍVÁNÍ KARTY 1.1. Domácí bankomatové

Více

Visa Electron. Debetní karty. Typ karty. elektronická osobní i služební. Limity

Visa Electron. Debetní karty. Typ karty. elektronická osobní i služební. Limity Katalog karet 2 Visa Electron elektronická osobní i služební - celkový denní limit až 50 000 - denní limit pro výběr v bankomatu až 50 000 - denní limit pro platbu u obchodníka až 50 000 - denní limit

Více

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Sazebník poplatků Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Účinný od 7. 7. 2015 Obsah 1. Každodenní bankovnictví 02 1.1 Běžné účty 02 1.2 Bezhotovostní platební styk 04 1.3 Depešový klíč 04 1.4 Platební

Více

Akontace je část ceny nákupu, kterou při čerpání úvěru platí kupující přímo obchodníkovi. Zpravidla se pohybuje kolem 10 %.

Akontace je část ceny nákupu, kterou při čerpání úvěru platí kupující přímo obchodníkovi. Zpravidla se pohybuje kolem 10 %. Akontace je část ceny nákupu, kterou při čerpání úvěru platí kupující přímo obchodníkovi. Zpravidla se pohybuje kolem 10 %. Bankomat (ATM) je peněžní výdajový automat sloužící pro výplatu hotovosti prostřednictvím

Více

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od. 4. 04 Část Platební a neplatební účty, platební styk a ostatní služby Vážená klientko, vážený kliente, v Sazebníku najdete

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0036. Inovace a individualizace výuky VY_62_INOVACE_ZEL16. BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ AKADEMIE BRNO, s.r.o.

CZ.1.07/1.5.00/34.0036. Inovace a individualizace výuky VY_62_INOVACE_ZEL16. BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ AKADEMIE BRNO, s.r.o. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu Inovace a individualizace výuky Číslo materiálu Název školy Autor VY_62_INOVACE_ZEL16 BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ AKADEMIE BRNO, s.r.o., střední škola Ing.

Více

Spotřebitelské úvěry. určeny na nepodnikatelské účely, např.:

Spotřebitelské úvěry. určeny na nepodnikatelské účely, např.: Spotřebitelské úvěry určeny na nepodnikatelské účely, např.: nákup spotřebního zboží nákup automobilů vybavení domácnosti opravy střechy splacení závazků mezi občany (vypořádání mezi dědici či manželi,

Více

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil 1 Obsah Užitečné informace... 3 Získání SIM s novým číslem... 3 Získání SIM se svým současným číslem... 3 Aktivace SIM... 3 ČVOP... 4 Jak získat ČVOP...

Více

Dodatek k Ceníku produktů a služeb pro soukromé osoby 1. část

Dodatek k Ceníku produktů a služeb pro soukromé osoby 1. část Dodatek k Ceníku produktů a služeb pro soukromé osoby 1. část Od 1. 9. 2014 Raiffeisenbank a.s. především zavádí nový tarif SMART. Současně přidává Bezkontaktní nálepku MasterCard do ceny tarifu KOMPLET,

Více

Průvodce pro nového klienta Co mám dělat, když...

Průvodce pro nového klienta Co mám dělat, když... Průvodce pro nového klienta Co mám dělat, když... 1 Vážená klientko, vážený kliente, vítáme Vás v Raiffeisenbank. Jsme rádi, že můžeme být Vaší bankou, a přejeme si, aby pro Vás používání našich služeb

Více

WALETKA FIREMNÍ SMART KARTA

WALETKA FIREMNÍ SMART KARTA WALETKA FIREMNÍ SMART KARTA 1 K A R T A W A L E T K A N A B Í Z Í C E L O U Ř A D U P E R S O N I F I K O V A N Ý C H F U N K C Í, V Ý H O D A F I R E M N Í C H Ř E Š E N Í 2 W A L E T K A J E U N I V

Více

Ceník pro Osobní účet České spořitelny II

Ceník pro Osobní účet České spořitelny II ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/6 Ceník pro Osobní účet České spořitelny II 1. Osobní účet ČS II 2. Tuzemské úhrady 3. Zahraniční úhrady 4. Hotovost/Používání hotovosti 5. Poskytnutí debetní

Více

PRODUKTOVÉ PODMÍNKY REVOLVINGOVÉHO ÚVĚRU A KREDITNÍ KARTY GE MONEY BANK, A.S.

PRODUKTOVÉ PODMÍNKY REVOLVINGOVÉHO ÚVĚRU A KREDITNÍ KARTY GE MONEY BANK, A.S. PRODUKTOVÉ PODMÍNKY REVOLVINGOVÉHO ÚVĚRU A KREDITNÍ KARTY GE MONEY BANK, A.S. ÚČINNÉ OD 1. ČERVNA LEDNA 2013 www.gemoney.cz infolinka: 844 844 844 Produktové podmínky revolvingového úvěru a kreditní karty

Více

Diners Club International

Diners Club International 1 Diners Club International první kreditní karta na světě s více než 60letou historií vlastníkem značky Diners Club International je finanční skupina Discover více než 18 mil. držitelů po celém světě akceptace

Více

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány?

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány? PLATEBNÍ BRÁNA ČASTO KLADENÉ DOTAZY - FAQ Co je to Platební brána? Platební brána je jednoduchá a bezpečná platební metoda. Platební brána umožňuje realizovat on-line platby za zboží a služby pomocí internetového

Více

Běžný účet. Zřízení účtu ZDARMA ZDARMA INDIVIDUÁLNĚ Vedení účtu (měsíčně) ZDARMA ZDARMA ZDARMA Zrušení účtu ZDARMA ZDARMA ZDARMA

Běžný účet. Zřízení účtu ZDARMA ZDARMA INDIVIDUÁLNĚ Vedení účtu (měsíčně) ZDARMA ZDARMA ZDARMA Zrušení účtu ZDARMA ZDARMA ZDARMA Sazebník poplatků FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELÉ A PRÁVNICKÉ OSOBY Platný od 01.02.2015 Běžný účet Zřízení účtu Vedení účtu (měsíčně) 99 Kč 149 Kč 369 Kč Zrušení účtu Běžný účet v EUR, USD Účet advokátní/ notářské

Více

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Obsah KLIENTSKÁ LINKA POŠTOVNÍ SPOŘITELNY 2 1 1.1 Základní navigace pro výběr služby 2 1.2 Úvodní menu Telefonního bankovnictví 2 AUTOMATICKÉ SLUŽBY 2 2

Více

Sazebník. bankovních poplatků mbank. Platný od 1. 11. 2012.

Sazebník. bankovních poplatků mbank. Platný od 1. 11. 2012. Sazebník bankovních poplatků mbank Platný od 1. 11. 2012. Obsah I. Osobní účet mkonto 2 II. Spořicí účet emax / emax plus 2 III. Termínovaný vkladový účet mvklad 3 IV. Platební karty 3 V. Kreditní karty

Více

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD Šablona platby (zadání,

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn) Příchozí úhrada platba

Více

BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku. MOPET CZ a.s.

BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku. MOPET CZ a.s. BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku MOPET CZ a.s. Proč předplacená platební karta Na českém trhu do roku 2014 neexistovala

Více

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty Manuál pro majitele Korporátní karty Obsah příručky 1 MojeBanka Business...3 1.1 Přihlášení do aplikace MojeBanka Business...3 1.2 Elektronické výpisy v sekci evýpisy...3 1.3 Výpisy v sekci Výpisy transakcí...4

Více

mlinka: Sazebník bankovních poplatků maximum výhod a pohodlí

mlinka: Sazebník bankovních poplatků maximum výhod a pohodlí www.mbank.cz : 844 777 000 Sazebník bankovních poplatků maximum výhod a pohodlí Sazebník bankovních poplatků mbank platný od 15. 9. 2008 I. Osobní účet mkonto 1. Zřízení, vedení a zrušení účtu a) zřízení

Více

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Platný od 1.2.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD

Více

George. Aktuální přehled funkčností OBSAH PŘEHLEDOVÁ OBRAZOVKA PŘEHLEDOVÁ OBRAZOVKA BĚŽNÉ ÚČTY BĚŽNÉ ÚČTY V CIZÍ MĚNĚ

George. Aktuální přehled funkčností OBSAH PŘEHLEDOVÁ OBRAZOVKA PŘEHLEDOVÁ OBRAZOVKA BĚŽNÉ ÚČTY BĚŽNÉ ÚČTY V CIZÍ MĚNĚ Aktuální přehled funkčností George OBSAH BĚŽNÉ ÚČTY BĚŽNÉ ÚČTY V CIZÍ MĚNĚ 1 1 3 SPOŘENÍ VČETNĚ STAVEBNÍ SPOŘITELNY ČS A PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI ČS KARTY DEBETNÍ I KREDITNÍ ÚVĚRY INVESTOVÁNÍ 3 4 5 6 POJIŠTĚNÍ

Více

zdarma vyhotovení + poštovné + poštovné vyhotovení

zdarma vyhotovení + poštovné + poštovné vyhotovení ČS ČS ČS ČS ČSOB ČSOB Sporožirový účet Výhodný program Komplexní program Exclusive konto ČSOB Konto ČSOB Aktivní konto Minimální vklad 100,- 100,- 100,- 100,- 200.- 200,- Zřízení účtu Zřízení balíčku Vedení

Více

Telefon Banka. První kroky

Telefon Banka. První kroky Telefon Banka První kroky Obsah Co Vám Telefon Banka nabízí... 3 Zabezpečení Telefon Banky... 3 Výhody Telefon Banky... 3 Telefon Banka Vám umožní... 3 Rychlý start... 4 První přihlášení do Telefon Banky...

Více

Běžný účet CZK, EUR, USD. Vedení účtu v CZK pro fyzické osoby podnikatele (měsíčně) 99 Kč Vedení účtu v CZK pro právnické osoby (měsíčně) 149 Kč

Běžný účet CZK, EUR, USD. Vedení účtu v CZK pro fyzické osoby podnikatele (měsíčně) 99 Kč Vedení účtu v CZK pro právnické osoby (měsíčně) 149 Kč Sazebník poplatků FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELÉ A PRÁVNICKÉ OSOBY Platný od 01.06.2014 Běžný účet CZK, EUR, USD Vedení účtu v CZK pro fyzické osoby podnikatele (měsíčně) 99 Kč Vedení účtu v CZK pro právnické

Více

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Sazebník poplatků Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Účinný od 5. 2. 2015 Obsah 1. Každodenní bankovnictví 02 1.1 Běžné účty 02 1.2 Bezhotovostní platební styk 04 1.3 Depešový klíč 04 1.4 Platební

Více

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby:

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby: SIPO Proč platit přes SIPO SIPO Vám umožní sdružit všechny pravidelné platby (voda, plyn, nájem, telefon, pojistné, předplatné novin atd.) do jediné platby. Každý měsíc samozřejmě dostáváte podrobný výpis

Více

VÝTAH Z CENÍKU PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY

VÝTAH Z CENÍKU PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY VÝTAH Z CENÍKU PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY Pro Vaší lepší orientaci jsme pro Vás připravili přehled názvů původních Citi karet s novými kartami od Raiffeisenbank, na které se původní karty převádí

Více

Sazebník bankovních poplatků

Sazebník bankovních poplatků Sazebník bankovních poplatků PLATNÝ OD 15. 3. 2012 www.mbank.cz I. Osobní účet mkonto 1. Zřízení, vedení a zrušení účtu a) Zřízení osobního účtu mkonto b) Vedení osobního účtu mkonto c) Zrušení osobního

Více

Sazebník - účty Pro občany, platný od

Sazebník - účty Pro občany, platný od Sazebník - účty Pro občany, platný od 13.12.2014 Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK při aktivním využívání služeb Equa bank při neaktivním využívání služeb Equa bank Měsíční vedení účtu v

Více

Ceník pro Osobní konto České spořitelny

Ceník pro Osobní konto České spořitelny Ceník pro Osobní konto České spořitelny 1. Osobní konto 2. Tuzemský platební styk 3. Debetní karta Visa Gold 4. Přímé bankovnictví 5. Nedodržení smluvních podmínek 1. OSOBNÍ KONTO ČS 1.1 Založení, přechod

Více

Vedení účtu včetně vyhotovení měsíčního výpisu. Přechod na jiný typ účtu. 4 6 produkty/služby Standard 29 69 109 149 + 20 159 289 389 + 80

Vedení účtu včetně vyhotovení měsíčního výpisu. Přechod na jiný typ účtu. 4 6 produkty/služby Standard 29 69 109 149 + 20 159 289 389 + 80 Sazebník Osobní účet České spořitelny Základní operace spojené se správou účtu Zřízení Vedení účtu včetně vyhotovení měsíčního výpisu Přechod na jiný typ účtu Zrušení Měsíční cena za produkty a služby

Více

Podmínky pro vydávání a používání kreditních karet mbank

Podmínky pro vydávání a používání kreditních karet mbank Podmínky pro vydávání a používání kreditních karet mbank Platné a účinné od 20. 11. 2016 mbank.cz 222 111 999 1. Úvodní ustanovení 1.1. Předmět Podmínek Tyto Podmínky pro vydávání a používání kreditních

Více

Běžný účet. Běžný účet pro právnické osoby All inclusive. Běžný účet pro právnické osoby

Běžný účet. Běžný účet pro právnické osoby All inclusive. Běžný účet pro právnické osoby Sazebník poplatků FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELÉ A PRÁVNICKÉ OSOBY Platný od 01.04.2015 * v EUR, Zřízení účtu INDIVIDUÁLNĚ Vedení účtu při splnění níže uvedené podmínky (měsíčně) Průměrný měsíční zůstatek na

Více

PENÍZE A PLACENÍ. Mgr. Ing. Šárka Dytková

PENÍZE A PLACENÍ. Mgr. Ing. Šárka Dytková PENÍZE A PLACENÍ Mgr. Ing. Šárka Dytková Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU peníze středním školám - OP VK 1.5.

Více

Ceník pro Základní účet

Ceník pro Základní účet ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro Základní účet 1. Základní účet 2. Tuzemské úhrady 3. Zahraniční úhrady 4. Hotovost/Používání hotovosti 5. Poskytnutí debetní karty 6. Telefonní

Více

Podmínky pro vydávání a používání kreditních karet mbank

Podmínky pro vydávání a používání kreditních karet mbank Podmínky pro vydávání a používání kreditních karet mbank Platné a účinné od 3. 12. 2015 mbank.cz 222 111 999 Obsah 1. Úvodní ustanovení... 2 1.1. Předmět Podmínek...2 1.2. Smlouva o používání kreditních

Více

Spolupráce společností Diners Club a MBI o vydávání karet. Diners Club Pure+

Spolupráce společností Diners Club a MBI o vydávání karet. Diners Club Pure+ Spolupráce společností Diners Club a MBI o vydávání karet Diners Club Pure+ Píše se rok 1949 a zámožný newyorský podnikatel Frank McNamara zjišťuje, že u sebe nemá dostatek hotovosti na zaplacení večeře,

Více

Výpis ze sporožirového účtu Číslo účtu: /0800 Výpis č.: D.004 IBAN: CZ Strana č.

Výpis ze sporožirového účtu Číslo účtu: /0800 Výpis č.: D.004 IBAN: CZ Strana č. IBAN: CZ55 0800 0000 0010 3953 0193 Strana č.: 1 / 5 Název účtu: AXMANN JAN Měna účtu: CZK BIC: GIBACZPX Způsob předání výpisu: elektronicky Frekvence předání výpisu: měsíčně Předchozí výpis ze dne: 31.03.2009

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO PODNIKATELE, FIRMY A INSTITUCE ÚČINNÝ OD 1. LEDNA 2012 OBSAH. Běžný účet CREDITAS 1. Spořící vklad CREDITAS 2

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO PODNIKATELE, FIRMY A INSTITUCE ÚČINNÝ OD 1. LEDNA 2012 OBSAH. Běžný účet CREDITAS 1. Spořící vklad CREDITAS 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO PODNIKATELE, FIRMY A INSTITUCE ÚČINNÝ OD 1. LEDNA 2012 OBSAH Běžný účet CREDITAS 1 Spořící vklad CREDITAS 2 Termínovaný vklad CREDITAS 3 Ostatní poplatky 3 Internetové bankovnictví

Více

Přehled změn ve službě ČSOB InternetBanking 24 1. Nový vzhled

Přehled změn ve službě ČSOB InternetBanking 24 1. Nový vzhled Přehled změn ve službě ČSOB InternetBanking 24 1. Nový vzhled Do služby vstoupíte přes přihlašovací obrazovku, která hodně napoví o novém vzhledu služby. Po přihlášení se zobrazí vstupní obrazovka. 1/5

Více

Firemní program Domino

Firemní program Domino Firemní program Domino pro zaměstnance společnosti SPŠ Mladá Boleslav Prezentace FP Domino BĚŽNÝ ÚČET V KČ Srovnání nabídky kont Perfekt Konto Extra Konto Premium Konto Měsíční kreditní obrat > 10 000

Více

Platební karta vám pomáhá plánovat výdaje a řídit vaše finance - každý měsíční výpis vám ukáže, kde, kdy a jak jste ji použili.

Platební karta vám pomáhá plánovat výdaje a řídit vaše finance - každý měsíční výpis vám ukáže, kde, kdy a jak jste ji použili. Platební karty Kdo by neznal tuto situaci. V obchodě vidíte báječnou věc, jenže nemáte u sebe tolik peněz, abyste si ji mohli koupit. Pokud ovšem vlastníte platební kartu, rázem si ji koupit můžete. Platební

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO OBČANA ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2011 OBSAH. Běžný účet CREDITAS 1. Spořící vklad CREDITAS 2. Spořící účet CREDITAS 3

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO OBČANA ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2011 OBSAH. Běžný účet CREDITAS 1. Spořící vklad CREDITAS 2. Spořící účet CREDITAS 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO OBČANA ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2011 OBSAH Běžný účet CREDITAS 1 Spořící vklad CREDITAS 2 Spořící účet CREDITAS 3 Vkladní knížka CREDITAS 4 Termínovaný vklad CREDITAS 5 Ostatní poplatky

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

Základní cena měsíčně 100 Kč. Cena pro klienty, kterým chodí na Účet starobní důchod měsíčně 50 Kč. Odměna za využívání Účtu měsíčně 50 Kč

Základní cena měsíčně 100 Kč. Cena pro klienty, kterým chodí na Účet starobní důchod měsíčně 50 Kč. Odměna za využívání Účtu měsíčně 50 Kč Služba Moje zdravé finance infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro službu Moje zdravé finance 1. Služba Moje zdravé finance Základní cena měsíčně Cena pro klienty, kterým chodí na Účet starobní

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 1 Číslo

Více

mlinka: Sazebník bankovních poplatků maximum výhod a pohodlí

mlinka: Sazebník bankovních poplatků maximum výhod a pohodlí www.mbank.cz : 844 777 000 Sazebník bankovních poplatků maximum výhod a pohodlí Sazebník bankovních poplatků mbank platný od 28. 4. 2008 I Osobní účet mkonto 1. Zřízení, vedení a zrušení účtu a) zřízení

Více

GE Money Manager pro platební karty

GE Money Manager pro platební karty GE Money Manager pro platební karty Obsah Dokonalý přehled o Vašich příjmech a výdajích...3 Přehled transakcí v sekci Karty...3 Zatříděné vs. nezatříděné transakce...4 Ruční třídění karetních transakcí...4

Více