ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VÝBORU A REDAKCE SPOLEČNOSTI KRIZOVÁ PŘIPRAVENOST ZDRAVOTNICTVÍ ČLS JEP USKUTEČNĚNÉHO DNE V PRAZE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VÝBORU A REDAKCE SPOLEČNOSTI KRIZOVÁ PŘIPRAVENOST ZDRAVOTNICTVÍ ČLS JEP USKUTEČNĚNÉHO DNE 18. 1. 201 V PRAZE"

Transkript

1 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VÝBORU A REDAKCE SPOLEČNOSTI KRIZOVÁ PŘIPRAVENOST ZDRAVOTNICTVÍ ČLS JEP USKUTEČNĚNÉHO DNE V PRAZE Přítomni: Výbor SKPZ: MUDr. Josef Štorek, Ph.D., Ing. Anton Tencer, MUDr., Mgr. Šárka Nováková, Pavel Hrdlička (MUDr. Bc. D. Hlaváčková omluvena; viz prezenční listina Výboru příloha č. 14) Redakční rada: MUDr. Jana Prattingerová, MUDr. Jiří Mašek, Ing. Pavel Častulík, Hosté: MUDr. František Bílek (RO SKPZ), Mgr. Martina Štanclová, Bořek Procházka I. ČLENSKÁ ZÁKLADNA SKPZ 1.1. Sumarizace přihlášených členů - aktuální stav přihlášených členů k je 75 fyzických osob. - v průběhu ledna byla doručena 1 přihláška ze USZS MSK David Machálek. Ú1: Dokončit databázi krizových pracovníků ve zdravotnictví a na základě ní oslovit potenciální členy na severní Moravě. II. ZASEDÁNÍ VÝBORU SKPZ 2.1. Zasedání v roce odsouhlasen zápis z ustavující schůze SKPZ, která se uskutečnila dne , Ú2: Dosud nesplněné úkoly nadále evidovat tajemníkem Prohlášení Výboru - odsouhlasen předložený návrh Prohlášení Výboru SKPZ, zveřejnit v časopise a na našem webu (příloha č. 2), - představení záměru předsedy společnosti o vytvoření pracovních skupin v rámci SKPZ pracovní skupina se zástupci armády (využít jejich zkušeností z misí), dále D. Hlaváčková, J. Štorek, J. Hora, V. Fišer a další (Intervenční tým Úrazové nemocnice Brno Trauma tým, Lékaři bez hranic apod.) Rozpočet 2010 a předpoklad na jednohlasně schválen rozpočet loňského roku a jeho uzavření, rok uzavřen s pozitivním výsledkem hospodaření, předat Revizní komisi (příloha č. 3a+b), - předložen návrh rozpočtu na rok 2011 včetně akcí SKPZ (příloha č. 4a+b) jelikož akce roku 2011 nejsou v definitivní podobě schváleny, jedná se o předběžný rozpočet, který bude upřesněn. Korespondenční odsouhlasení členy Výboru zajistí tajemník, následně bude předpokládaný rozpočet roku 2011 předložen Revizní komisi.

2 2.4. Stanovy SKPZ Ú3: Tajemníkem zajistit korespondenční odsouhlasení členskou základnou včetně zpřístupnění na webu SKPZ. T: Do Tiskovka a společenský večer - dne 25. ledna se uskuteční tisková konference s novináři za účelem prezentovat vznik společnosti a její zámysl vzniku, v druhé části křest časopisu Krizová připravenost zdravotnictví, který v letošním roce vychází oficiálně jako 1. ročník, - vysloven souhlas s připravenou tiskovou zprávou, pozvánkou na obě části (příloha č. 5a+b), účast potvrdil MUDr. M. Vít a MUDr. Šteflová, účastnit se budou také zástupci ČLS JEP, prof. Pokorný (účast dalších zástupců MZ ČR bude teprve projednána). Ú4: Tajemník je pověřen rozesláním pozvánek včetně sledování účasti. T: do Seminář pandemie Brno - jednodenní seminář v Brně na NCO NZO (kapacita sálu 80 míst), - seminář bude pod záštitou WHO ČR a WHO SR, společně s MZ ČR (MUDr. Vít) a Českou vakcinologickou společností ČLS JEP (prof. Prymula), koordinace příprav SKPZ, - domluvit s hlavními představiteli termín konání (březen 2011), mezi účastníky pozvat epidemiology KHS, zástupce krajských úřadů, UKM nemocnic, členy SKPZ a ČVS MEKA Brno - zaslána žádost na ředitele FN Brno s pozitivní odpovědí ke spolupráci, - záměrem je prodloužit program konference do odborným seminářem (diskuse na odborné téma analýza současného stavu v KRP zdravotnictví a přínos SKPZ včetně diskuse k pracovnímu materiálu zabývajícím se Koncepcí krizové připravenosti zdravotnictví z roku 2007, v druhé části semináře prohlídka FN Brno), seminář je bezplatný, Ú5: Sledovat účast nahlášenou členy SKPZ (podmínka nahlášení účasti do t.r.) a zajistit organizaci semináře ve spolupráci s FN Brno. T: Do MEKA Zlín - dosud stanoven pouze termín 8. až 10. června 2011, další informace ze strany EGA Zlín neposkytnuty přes veškeré urgence ze strany tajemníka i předsedy SKPZ, - nabídka spolupráce agentury BPP Bořek Procházka: uspořádání letošního ročníku konference (v Luhačovicích) včetně finančního zabezpečení za předem dohodnutou provizi, poskytnutí registračního systému pro účastníky konference elektronickou formou (web), zabezpečení tiskových materiálů, sborníku včetně ISBN atd.; SKPZ by nastavila odborný program, zajistila účastníky konference v podobě seznamů adresátů, vhodné je předat seznam firem pro sponzorství; konečné vyjádření o organizaci a pořádání konference ve spolupráci s agenturou je nutné předat do konce měsíce ledna, výhodou agentury jsou nejen zkušenosti s pořádáním obdobných akcí a profesionální přístup, ale i akceptování způsobu hospodaření v rámci ČLS JEP, - pokud nebude situace s EGEM Zlín vyjasněna do konce měsíce ledna včetně stanovení organizátora konference, organizačního výboru a vědecké rady, která by zajišťovala odborný program, bude od letošního ročníku upuštěno z časových a organizačních důvodů.

3 III. OSTATNÍ 3.1. Návštěva u prof. Blahoše (ČLS JEP) - Předseda SKPZ společně s tajemníkem navštívili v minulém týdnu prof. J. Blahoše (předseda ČLS JEP) za účelem nastavení spolupráce v letošním roce, pozvání na připravované akce a především pomoci při zahájení spolupráce s Ministerstvem zdravotnictví ČR. Následně byl připraven ze strany SKPZ dopis o možnostech vzájemné spolupráce, který prof. Blahoš zašle svým jménem na MZ ČR (příloha č. 13). - Dne se uskuteční Sjezd delegátů ČLS JEP s volbami do Představenstva a Revizní komise ČLS JEP tohoto sjezdu se za SKPZ zúčastní předseda MUDr. J. Štorek Vizitky a PF Výbor dále souhlasí s tiskem vizitek pro členy Výboru (následně i pro členy Revizní komise) prozatím v počtu 50 ks/os. - Výbor bere na vědomí seznam adresátů elektronických PF 2011 rozeslaných v prosinci Ú6: Tajemník zajistí tisk odsouhlasených vizitek a přípravu zbývajících Informace členů SKPZ Výbor souhlasí s účastí MUDr. J. Prattingerové na konferenci CBRN v Turecku. IV. HARMONOGRAM ZASEDÁNÍ Konference MEKA Brno: 4. února 2011 setkání členů SKPZ Konference ve Sloupu: dubna 2011 zasedání Výboru a Revizní komise Konference MEKA Zlín: června 2011 zasedání Výboru Konference MEKA Hradec Králové: listopad 2011 zasedání Výboru 4.1. Další zasedání Výboru Další zasedání se uskuteční ve Sloupu, přičemž pracovní setkání se uskuteční ještě v únoru 2011 při příležitosti konání konference Medicína katastrof 2011 v Brně, příp. záležitosti k projednání ohledně semináře k pandemii budou diskutovány korespondenčně. V. USNESENÍ VÝBORU Výbor na svém zasedání dne 18. ledna 2011: a) vzal na vědomí informaci tajemníka dle bodu 1.1., dále výsledek jednání Redakční rady v bodech 3.1., 6.1., 6.2., 6.3., b) ukládá Revizní komisi provést kontrolu hospodaření v roce 2010 a předloženého návrhu rozpočtu na rok 2011, dále provést kontrolu přijatých závěrů a usnesení Výboru dle Stanov společnosti, c) souhlasí s výsledkem závěrů projednávaných bodů 2.1., 2.2., 2.3., 2.4., 2.5., 2.6., 2.7., 2.8., 3.2., 3.3., 4.1.

4 VI. ZASEDÁNÍ REDAKCE SKPZ 6.1. Redakční rada a Statut RR - Redakční rada zůstává v nezměněném složení, členové se shodli, že není nutné provádět jmenování členů redakce, Statut Redakční rady zůstává rovněž ve stávajícím znění. Ú: Oslovit další vhodné kandidáty na členství v redakci (pí Jirásková). Ú: Všem členům redakce bude koncem ledna zaslán aktuální návrh Statutu k připomínkování do , následně bude statut postoupen členům Výboru ke konečnému schválení Redakční plán vydávání časopisu - schválen harmonogram vydávání časopisu pro rok 2011 (příloha č. 7) včetně doplnění témat jednotlivých čísel časopisu (zveřejnit na webu), - po celý rok předpokládá Redakční rada vydávání v elektronické podobě. - žádost o přidělení ISSN odsouhlasena, nejprve zveřejnit na webových stránkách časopis, teprve potom je možné žádost odeslat (příloha č. 8). Ú: Rozšířit distribuci časopisu na krajské úřady vedoucí odboru zdravotnictví bez ohledu na jejich členství v SKPZ. Ú: Zajistit tajemníkem zpřístupnění obou čísel časopisu na webu SKPZ Analýza Koncepce KRP Výbor bere na vědomí připomínky a výsledek jednání Redakční rady k pracovnímu materiálu Analýza Koncepce krizové připravenosti zdravotnictví a připraví materiál Otevřená, široká diskuse ke Koncepci krizové připravenosti zdravotnictví, k němuž bude zahájena diskuse se členy SKPZ na odborném setkání členů SKPZ dne 4. února 2011 v Brně (v rámci konference MEKA Brno 2011). Tato diskuse společně s připraveným materiálem a podrobnou analýzou stávajícího stavu včetně připomínek členů se stane podkladem pro přípravu nového návrhu Koncepce krizové připravenosti zdravotnictví, kterou je nutné dle sděleného názorů členů SKPZ připravit. Diskuse a připomínky členů budou uzavřeny na konferenci v červnu, kde budou k tomuto tématu přijaty závěry, neboť členové Výboru se necítí v tento okamžik kompetentními k vypracování takového stanoviska bez předchozí diskuse v široké členské základně. Přijaté závěry pak Výbor předloží Ministerstvu zdravotnictví ČR. Ú: Za tímto účelem pověřuje redakce tajemníka zasláním stávající Koncepce krizové připravenosti členům Výboru a jejím zveřejněním na webu SKPZ. Postoupena bude rovněž obdobná koncepce ze Slovenské republiky. T: do Časopis a ostatní záležitosti - diskutovány vybrané články v prvním čísle časopise navrženy úpravy některých článků, - diskutována titulní strana (příloha č. 10) a celkový layout (vzhled) časopisu členy redakce vybrán návrh číslo 1, který je bližší stávající verzi titulní strany s modelem kříže, na titulní stranu nebudeme umísťovat fotografii, ale ponecháme v každém čísle stejnou titulku s křížem, který bude seskládán z jednotlivých zástupných symbolů (ZZS, orgány veřejného zdraví, zdravotnická zařízení, stát a občan), Ú: Ing. Častulík připraví návrh pravidel a postupů pro zasílání a psaní příspěvků do časopisu a postoupí k doplnění ostatním členům redakce Další zasedání Redakční rady Zasedání se uskuteční cca 14 kalendářních dní před distribucí druhého čísla časopisu, tj. v den uzávěrky t.r. (čtvrtek). Místo bude upřesněno (předpokládaný čas zahájení je ve 14 h). REDAKCE SOUHLASÍ S PROJEDNANÝMI BODY A JEJICH ZÁVĚRY BEZ PŘIPOMÍNEK.

5 VI. RŮZNÉ Zápis bude zaslán všem členům Výboru k připomínkování ve lhůtě 1 kalendářního týdne, následně bude zápis uzavřen a postoupen předsedovi Revizní komise ke kontrole (1 kalendářní týden). Zápis ze zasedání bude tajemníkem zpřístupněn na internetových stránkách SKPZ (bez příloh). Zapsala: Š. Nováková Dne: Odsouhlasil: MUDr. Josef Štorek, předseda Výboru Dne: SEZNAM PŘÍLOH: Příloha č. 1 Nesplněné úkoly z roku 2010 Příloha č. 2 Prohlášení Výboru SKPZ Příloha č. 3 a) Pokladní kniha roku 2010 b) Strukturovaný rozpočet roku 2010 Příloha č. 4 a) Předpokládaný rozpočet roku 2011 b) Rozpočet roku 2011 dle ČLS JEP Příloha č. 5 a) Podklady k tiskové konferenci a večeru b) Tisková zpráva Příloha č. 6 Pozvánka na seminář v Brně 4. února 2011 Příloha č. 7 Návrh harmonogramu vydávání časopisu v roce 2011 Příloha č. 8 Žádost o přidělení ISSN Příloha č. 9 Analýza Koncepce KP zdravotnictví Příloha č. 10 Titulní strana 1. čísla časopisu 2011 Příloha č. 11 Seznam odeslaných PF 2011 Příloha č. 12 Návrh vizitek Příloha č. 13 Dopis prof. Blahošovi Příloha č. 14 Prezenční listina Výboru

JEDNÁNÍ VÝBORU SKPZ A VÝBORU KONFERENCE MEKA

JEDNÁNÍ VÝBORU SKPZ A VÝBORU KONFERENCE MEKA JEDNÁNÍ VÝBORU SKPZ A VÝBORU KONFERENCE MEKA A REDAKCE SKPZ DNE 7. 6. 2011 V LUHAČOVICÍCH Přítomni: MUDr. Štorek, MUDr. Mašek, Ing. Jirásková, Mgr. Nováková, Ing. Častulík, prof. Masár a MUDr. Hrdlička

Více

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných.

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných. Z á p i s Ze zasedání republikového výboru Sekce policejní veterán o.s., konaného dne 08.01.2008 v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zápis z 301. zasedání předsednictva TA ČR

Zápis z 301. zasedání předsednictva TA ČR Zápis z 301. zasedání předsednictva TA ČR Číslo jednací TACR/41-20/2016 Datum a čas: 26. 5. 2016, 9:30 12:30 h Místo konání: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Miroslav Janeček, CSc. (MJ),

Více

XXVIII. Konference. České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP

XXVIII. Konference. České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP XXVIII. Konference Sekce perinatální medicíny České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP 6. 8. 4. 2011 Kongresové centrum Parkhotelu Plzeň I. INFORMACE Pořadatelé: Sekce perinatální medicíny

Více

zahájení jednání Rozšířený výbor souhlasí, aby se Dr. Jan Šnitr stal členem revizní komise SPV o. s.

zahájení jednání Rozšířený výbor souhlasí, aby se Dr. Jan Šnitr stal členem revizní komise SPV o. s. Z á p i s Ze zasedání rozšířeného výboru Sekce policejní veterán o. s. koordinátorů a členů komisí konaného dne 15. 04.2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

[Krizová připravenost zdravotnictví]

[Krizová připravenost zdravotnictví] 1 Číslo: 2/2011 1. ročník Úvodní slovo šéfredaktora J. Štorek Čtvrtletník se věnuje krizovému řízení a plánování ve všech složkách IZS, organizacích působících ve zdravotnictví a dalších subjektech, které

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

[Krizová připravenost zdravotnictví]

[Krizová připravenost zdravotnictví] Úvodní slovo šéfredaktora J. Štorek Číslo: 1/2011 1. ročník Čtvrtletník se věnuje krizovému řízení a plánování ve všech složkách IZS, organizacích působících ve zdravotnictví a dalších subjektech, které

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5

Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5 Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5 ČÁST 1 Úvod Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod

Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 23. 2. 2017 od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 21. 3. 2015 Místo konání: Doba konání: Přítomni:

Více

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014.

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014. Český svaz chovatelů, Maškova 3, 182 53 Praha 8, tel. 28468 3440, fax 28468 14 51 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

JEDNACÍ ŘÁD Psychiatrické společnosti ČLS JEP

JEDNACÍ ŘÁD Psychiatrické společnosti ČLS JEP JEDNACÍ ŘÁD Psychiatrické společnosti ČLS JEP 1 Východiska a působnost (1) Jednací řád Psychiatrické společnosti ČLS JEP (dále jen PS ) vychází z příslušných ustanovení Stanov PS (dále jen Stanov ). (2)

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně, z.s. Společnost krizové připravenosti zdravotnictví

Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně, z.s. Společnost krizové připravenosti zdravotnictví 13. ročník celostátní konference MEDICÍNA KATASTROF ZKUŠENOSTI, PŘÍPRAVA, PRAXE 24. - 25. listopadu 2016 v Hradci Králové Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně, z.s. Složka Společnost krizové

Více

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU ČESKÉHO VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V PRAZE FAKULTY DOPRAVNÍ

JEDNACÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU ČESKÉHO VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V PRAZE FAKULTY DOPRAVNÍ Akademický senát Českého vysokého učení technického v Praze schválil dne 28. června 2017 vnitřní předpis Českého vysokého učení technického v Praze doc. Ing. Jan Janoušek, Ph.D. předseda Akademického senátu

Více

Zápis č. 4/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 27. 4. 2011

Zápis č. 4/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 27. 4. 2011 Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -12- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín Zápis č. 4/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 27. 4.

Více

Zápis ze zasedání výboru ČSHLM ze dne v Místo konání: Vojenská zotavovna Měřín, Jablonné nad Vltavou. Přítomni: (abecedně)

Zápis ze zasedání výboru ČSHLM ze dne v Místo konání: Vojenská zotavovna Měřín, Jablonné nad Vltavou. Přítomni: (abecedně) Zápis ze zasedání výboru ČSHLM ze dne 6. 6. 2017 v 10.30. Místo konání: Vojenská zotavovna Měřín, Jablonné nad Vltavou Přítomni: (abecedně) MUDr. Michal Hájek, Ph.D. PhDr. Miloslav Klugar, Ph.D. MUDr.

Více

Česká kriminologická společnost z.s. Stanovy

Česká kriminologická společnost z.s. Stanovy Česká kriminologická společnost z.s. Stanovy I. Základní ustanovení 1. Název spolku je Česká kriminologická společnost z.s. (dále jen ČKS ). 2. ČKS je nezávislým odborným spolkem vzniklým v r. 2012 podle

Více

Plánovaný datum osobního setkání: 14:00 hodin, 15. června 2011 PRAHA, ČSTV, Strahov

Plánovaný datum osobního setkání: 14:00 hodin, 15. června 2011 PRAHA, ČSTV, Strahov Jednání Metodické komise Číslo zápisu: 008/2011 Datum vypracování: 23. května 2011 Vypracoval: Jiří Vogel Plánovaný datum osobního setkání: 14:00 hodin, 15. června 2011 PRAHA, ČSTV, Strahov Navrhované

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Malá zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 3. října 2018 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování.

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování. Zápis z náhradní valné hromady/náhradního zasedání členské schůze Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 5. 12. 2014 Místo

Více

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY LÉKAŘSKÉ FAKULTY V HRADCI KRÁLOVÉ

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY LÉKAŘSKÉ FAKULTY V HRADCI KRÁLOVÉ UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY LÉKAŘSKÉ FAKULTY V HRADCI KRÁLOVÉ Akademický senát Lékařské fakulty v Hradci Králové se podle 27 odst. 1 písm. b) a 33 odst.

Více

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná Zápis z jednání 16. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve středu 28.11.2012 od 10,00 hodin v kanceláři Svazku měst a obcí Rakovnicka, Husovo náměstí 255, Rakovník Přítomni členové rady

Více

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE PŘEDNÁŠKY OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing.

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

S T A N O V Y. Obecná ustanovení. 2 Poslání a cíle

S T A N O V Y. Obecná ustanovení. 2 Poslání a cíle Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně Česká společnost hyperbarické a letecké medicíny S T A N O V Y 1 Obecná ustanovení 1. Česká společnost hyperbarické a letecké medicíny ( dále jen ČSHLM

Více

ČESKOMORAVSKÉ SDRUŽENÍ ORGANIZACÍ ZEMĚDĚLSKÉHO ZÁSOBOVÁNÍ A NÁKUPU

ČESKOMORAVSKÉ SDRUŽENÍ ORGANIZACÍ ZEMĚDĚLSKÉHO ZÁSOBOVÁNÍ A NÁKUPU ČESKOMORAVSKÉ SDRUŽENÍ ORGANIZACÍ ZEMĚDĚLSKÉHO ZÁSOBOVÁNÍ A NÁKUPU P r o t o k o l ze zasedání představenstva Českomoravského sdružení organizací zemědělského zásobování a nákupu, které se konalo dne 26.

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 6. 12. 2013 Místo konání: Česká lékařská společnost

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 3. října 2018 od 10:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 7/2015 (120) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 4. 5. 2015 Přítomni: Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., prof. Ing. Petr Dostál, CSc., prof. Ing. Roman

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Správní rady Vysoké školy polytechnické Jihlava

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Správní rady Vysoké školy polytechnické Jihlava Správní rada Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis č. 1/2018 ze zasedání Správní rady Vysoké školy polytechnické Jihlava Termín zasedání: 12. dubna 2018 Přítomni: prof. MVDr. Vladimír Večerek, CSc.,

Více

JEDNACÍ ŘÁD LOKÁLNÍHO PARTNERSTVÍ LIBEREC

JEDNACÍ ŘÁD LOKÁLNÍHO PARTNERSTVÍ LIBEREC JEDNACÍ ŘÁD LOKÁLNÍHO PARTNERSTVÍ LIBEREC I. Úvodní ustanovení 1. Tento Jednací řád upravuje jednání Lokálního partnerství Liberec. 2. Lokální partnerství Liberec je dobrovolným sdružením subjektů, aktivně

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

ZÁPIS. ze zasedání Předsednictva č. 61 ACRI - Asociace podniků českého železničního průmyslu. Datum a místo konání: 10. června h sídlo ACRI

ZÁPIS. ze zasedání Předsednictva č. 61 ACRI - Asociace podniků českého železničního průmyslu. Datum a místo konání: 10. června h sídlo ACRI ZÁPIS ze zasedání Předsednictva č. 61 ACRI - Asociace podniků českého železničního průmyslu Datum a místo konání: 10. června 2009 12h sídlo ACRI Účastníci: Členové předsednictva: Tomáš Ignačák, Zdeněk

Více

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s.

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. Preambule Jednací řád MAS upravuje přípravu a svolání jednání Valné hromady spolku, Rady spolku a Kontrolního a monitorovacího

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis z 273. zasedání předsednictva TA ČR

Zápis z 273. zasedání předsednictva TA ČR Zápis z 273. zasedání předsednictva TA ČR Číslo jednací TACR/94815-8/2015 Datum a čas: 7. 10. 2015, 13:00 16:15 h Místo konání: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Rut Bízková (RB), RNDr.

Více

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -17- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č.

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -17- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č. Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -17- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín Zápis č. 5/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 25. 5.

Více

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Místo konání: Fakultní nemocnice v Motole, Interní klinika, uzel D, 4. poschodí,

Více

XVI. Dostálovy dny urgentní medicíny. Pod záštitou ČSUM a MK

XVI. Dostálovy dny urgentní medicíny. Pod záštitou ČSUM a MK Pod záštitou ČSUM a MK Hradec nad Moravicí 7. - 8. října 2009 Dostálovy dny si za patnáct let existence zajistily pevné místo v kalendáři akcí urgentní medicíny. Od nejistých začátků v podobě edukačních

Více

Český svaz chovatelů

Český svaz chovatelů Český svaz chovatelů Ústřední odborná komise chovatelů holubů, Maškova 3, 182 53 Praha 8 - Kobylisy Tel.: 284684224, fax: 284681451, e-mail: holubi@cschdz.eu http://www.cschdz.eu IČO: 00443204, DIČ: CZ00443204,

Více

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny, PharmDr. Jana Třešňáková člen Rady KHK,

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny, PharmDr. Jana Třešňáková člen Rady KHK, Z á p i s z 2. jednání Výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 7. 4. 2009 od 14.00 hod., v zasedací místnosti N2.903 RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni:

Více

Zápis z 58. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR

Zápis z 58. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR Zápis z 58. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR Místo jednání: sídlo TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Datum: 5. 2. 2016 Čas: Přítomni: Omluveni: Hosté: 9.00 12.30 hodin prof. Ing. Vladimír Mařík,

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

list 1 Zápis z jednání Kulturní komise ze dne Místo konání: kancelář pana starosty, budova radnice Jírova 2, Brno-Líšeň Přítomni - přítomno

list 1 Zápis z jednání Kulturní komise ze dne Místo konání: kancelář pana starosty, budova radnice Jírova 2, Brno-Líšeň Přítomni - přítomno list 1 Zápis z jednání Kulturní komise ze dne 4.3.2015 Místo konání: kancelář pana starosty, budova radnice Jírova 2, Brno-Líšeň Přítomni - přítomno 11 členů, viz příloha č.1 prezenční listina, přítomní

Více

SMĚRNICE PRO ZŘIZOVÁNÍ OSADNÍHO VÝBORU A FINANCOVÁNÍ OSADY V HLUBOKÉM NUČICE

SMĚRNICE PRO ZŘIZOVÁNÍ OSADNÍHO VÝBORU A FINANCOVÁNÍ OSADY V HLUBOKÉM NUČICE SMĚRNICE PRO ZŘIZOVÁNÍ OSADNÍHO VÝBORU A FINANCOVÁNÍ OSADY V HLUBOKÉM NUČICE V souladu s 120 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění (dále jen zákon o obcích ) zřídilo zastupitelstvo obce Nučice

Více

1. Poslání a cíle ČSAKI jsou shodné s posláním a cíli ČLS JEP, uvedenými ve Stanovách ČSL JEP (viz 2, bod 1-5).

1. Poslání a cíle ČSAKI jsou shodné s posláním a cíli ČLS JEP, uvedenými ve Stanovách ČSL JEP (viz 2, bod 1-5). Stanovy společnosti Část první: Obecná ustanovení 1 Charakteristika 1. Česká společnost alergologie a klinické imunologie (dále jen ČSAKI ) je dobrovolné sdružení lékařů, vysokoškoláků-nelékařů a ostatních

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Program: 1) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Program: 1) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 24. 9. 2012 od 13 30 h v areálu Hoštické a. s. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Lukáš Volný,

Více

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne Akademický senát Fakulty strojního inženýrství VUT Technická 2 616 69 Brno Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne 16.3.2006 Místo konání: zasedací místnost děkana FSI VUT v

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Datum a místo konání: 11. března 2015 budova Ministerstva dopravy ČR Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha 1 Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ)

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Zápis z Valné hromady Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Datum: Dne 23. 11. 2006 od 10:30 do 14:40 Místo konání: Způsob svolání: Institut celoživotního vzdělávání na Mendlově zemědělské a lesnické

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 244

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 244 Datum: 12. 2. 2015 Místo: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 244 Od do: 9:15 13:30 h Přítomni: Ing. Rut Bízková (RB), Ing. Miroslav Janeček,

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí Honzíková, p. Třeštík, p. Maksa, p. Češka, pí Dolejšková, p. Souhrada, p. Hroch Omluveni: pí Bambuškarová, pí Kašparová Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

NÁVRH ODBORNÉHO PROGRAMU

NÁVRH ODBORNÉHO PROGRAMU NÁVRH ODBORNÉHO PROGRAMU Finální verze, ze dne 29.5.2013 12.06.2013 10:30 11:30 Bufet menzy Tisková konference: Pouze pro zvané hosty 12:00 18:00 1. přednáškový blok: Připravenost státní správy a samosprávy

Více

STANOVY SPOLKU UNIE ENOLOGŮ ČR, z.s. Článek 1 Název spolku. Článek 2 Sídlo spolku. Článek 3 Cíle Spolku a jeho činnost:

STANOVY SPOLKU UNIE ENOLOGŮ ČR, z.s. Článek 1 Název spolku. Článek 2 Sídlo spolku. Článek 3 Cíle Spolku a jeho činnost: STANOVY SPOLKU UNIE ENOLOGŮ ČR, z.s. 1.1. Název spolku je UNIE ENOLOGŮ ČR, z.s. (dále v textu jen Spolek) Článek 1 Název spolku 1.2. Spolek je založen podle z.č. 89/2012 Sb. občanského zákoníku. 1.3. Spolek

Více

Zápis ze zasedání výboru České fytopatologické společnosti 3.12.2008, 12:00 ÚZPI, Slezská 7, Praha 2, 2. patro, salónek. Zápis č.

Zápis ze zasedání výboru České fytopatologické společnosti 3.12.2008, 12:00 ÚZPI, Slezská 7, Praha 2, 2. patro, salónek. Zápis č. Zápis č. 5/2008 Přítomni: Prof. Ing. Aleš Lebeda, DrSc.; Prof. Ing. Vladimír Táborský, CSc.; Ing. Petr Komínek, Ph.D.; Ing. Věra Mokrá, CSc.; Ing. Alena Hauptmanová host: Doc. Ing. Radovan Pokorný, Ph.D.,

Více

CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Stanovy Zapsaného spolku

CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Stanovy Zapsaného spolku CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Stanovy Zapsaného spolku Podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Čl. 1 Název a sídlo Název: CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Sídlo: Zámecký vrch 1400, Liberec Vratislavice

Více

Zápis z výroční schůze Společnosti pro Bioimplantologii ČLS JEP

Zápis z výroční schůze Společnosti pro Bioimplantologii ČLS JEP Zápis z výroční schůze Společnosti pro Bioimplantologii ČLS JEP Datum: 13.4.2012, 14:00 Místo: konferenční salónek hotelu Holiday Inn, Brno Dne 13.4.2012 se v konferenčním salónku hotelu Holiday Inn Brno

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 21. 11. 2016 od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

NÁDORY HLAVY A KRKU 2014

NÁDORY HLAVY A KRKU 2014 MEZIOBOROVÁ KONFERENCE CHIRURGIE HLAVY A KRKU, PATOLOGIE & ONKOLOGIE HRADEC KRÁLOVÉ 28. - 29. března 2014 Organizátoři: Univerzita Karlova v Praze, Lékařská fakulta v Hradci Králové a Onkologická sekce

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 7. 1. 2015 Místo

Více

Zápis z výborové schůze KA ČR. konané dne 23. 2. 2012

Zápis z výborové schůze KA ČR. konané dne 23. 2. 2012 Zápis z výborové schůze KA ČR konané dne 23. 2. 2012 Přítomni: Michaela Bakrlíková, Stanislav Mašek, Jitka Maroušková, Ivan Vrkoč, Renata Mandová 1. upřesnění funkcí a rozdělení práce ve výboru - Michaela

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Schválený konferencí ZO OS KOVO TŽ 24.4.2012 Seznam použitých zkratek: ZO TŽ OS KOVO VZO P-VZO

Více

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Č. j.: FZS/0027/18 PID: 406182 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Přítomni: dle

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne 12.12.2016 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, L. Mozdík, U. Stannerová, M. Stanner, Ing. Petr, J. Michálek, Z. Kiršbaum,

Více

Statut pracovního výboru pro Architekturu a strategii Rady vlády pro informační společnost

Statut pracovního výboru pro Architekturu a strategii Rady vlády pro informační společnost Statut pracovního výboru pro Architekturu a strategii Rady vlády pro informační společnost (dále jen statut ) Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Pracovní výbor pro Architekturu a strategii (dále jen pracovní

Více

MĚSTO POLNÁ. Zastupitelstvo města JEDNACÍ ŘÁD VÝBORŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA POLNÁ

MĚSTO POLNÁ. Zastupitelstvo města JEDNACÍ ŘÁD VÝBORŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA POLNÁ MĚSTO POLNÁ Zastupitelstvo města JEDNACÍ ŘÁD VÝBORŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA POLNÁ Zastupitelstvo města Polná se na svém 2 zasedání dne 10. prosince 2018 usnesením č. ZM-.../02/2018 usneslo vydat v souladu

Více

Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov

Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov Úvodní ustanovení Článek I.. Tento Statut a Jednací řád upravuje podobu a jednání Řídícího výboru v rámci projektu MAP ORP Sokolov 2. Řídící

Více

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská (dále jen spolek ) je

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-46-2014 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 11.3.2014 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.30 hod. Přítomni: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav Peštál,

Více

B E Z P E Č N O S T N Í R A D A S T Á T U. Jednací řád Výboru pro obranné plánování

B E Z P E Č N O S T N Í R A D A S T Á T U. Jednací řád Výboru pro obranné plánování B E Z P E Č N O S T N Í R A D A S T Á T U P ř í l o h a č. 3 k usnesení Bezpečnostní rady státu ze dne 23. června 2014č 23 Jednací řád Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Jednací řád (dále jen Jednací řád )

Více

Z á p i s. ze 6. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 14. července 2009

Z á p i s. ze 6. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 14. července 2009 Z á p i s ze 6. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 14. července 2009 Zasedání Akademické rady AV ČR zahájil a řídil předseda AV ČR Jiří Drahoš. I. Ověření zápisu z 5. zasedání Akademické rady

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

zahájení jednání - - -

zahájení jednání - - - Z á p i s Ze zasedání republikového výboru Sekce policejní veterán o.s. konaného dne 18. 03. 2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne

Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne 5.3.2011 Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatele 2. Schválení programu 3. Členství a kontrola odpracovaných brigád za rok 2010

Více

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole Zastupitelstvo městské části Brno Královo Pole Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva městské části Brno Královo Pole, konaného v pondělí dne 27. prosince 2011 v 16,30 hod. v zasedací místnosti Úřadu městské

Více

Zápis z výroční schůze Společnosti pro Bioimplantologii ČLS JEP

Zápis z výroční schůze Společnosti pro Bioimplantologii ČLS JEP Zápis z výroční schůze Společnosti pro Bioimplantologii ČLS JEP Datum: 29. Dubna 2015 Místo: konferenční salónek hotelu Myslivna, Brno Dne 29.4.2015 se v konferenčním salónku hotelu Myslivna v Brně uskutečnila

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne 4. 5. 2017 Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů Omluveni: Marie Pavlíková, Paulína Maderová, Mgr. Naděžda Calabová,

Více

POZVÁNKA KLINICKÉ MIKROBIOLOGIE, INFEKČNÍCH NEMOCÍ A EPIDEMIOLOGIE KONGRES VII. ročník. Hotel Flora, Olomouc

POZVÁNKA KLINICKÉ MIKROBIOLOGIE, INFEKČNÍCH NEMOCÍ A EPIDEMIOLOGIE KONGRES VII. ročník. Hotel Flora, Olomouc POZVÁNKA KONGRES KLINICKÉ MIKROBIOLOGIE, INFEKČNÍCH NEMOCÍ A EPIDEMIOLOGIE VII. ročník Společnost pro lékařskou mikrobiologii ČLS JEP Společnost infekčního lékařství ČLS JEP Společnost pro epidemiologii

Více

SROBF 8 8. KONFERENCE SPOLEČNOSTI RADIAČNÍ ONKOLOGIE, BIOLOGIE A FYZIKY

SROBF 8 8. KONFERENCE SPOLEČNOSTI RADIAČNÍ ONKOLOGIE, BIOLOGIE A FYZIKY SROBF 8 8. KONFERENCE SPOLEČNOSTI RADIAČNÍ ONKOLOGIE, BIOLOGIE A FYZIKY HRADEC KRÁLOVÉ 2. a 3. března 2012 Organizátoři Klinika onkologie a radioterapie LFUK a FN Hradec Králové Společnost radiační onkologie,

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:03 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více