Stát narození: Forma pobytu: Trvalý Jiný

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stát narození: Forma pobytu: Trvalý Jiný"

Transkript

1 Oznámení ojistné události Závažná onemocnění Pokyny ro vylnění formuláře: 1. Vylňte formulář ve všech bodech. Nezaomeňte vylnit číslo ojistné smlouvy. 2. U olíček s možností volby označte latnou odověď křížkem. 3. V říadě jakýchkoli nejasností ři vylňování formuláře nás můžete kontaktovat na bezlatné informační lince Klientského servisu nebo se můžete obrátit na svého oradce. 4. Oznámení zašlete dooručeně na adresu: Komerční ojišťovna, a. s., Palackého 53, Jihlava ÚDAJE O POJIŠTĚNÉ OSOBĚ Název ojištění: Číslo ojistné smlouvy: Příjmení a jméno: Rodné číslo:* Místo narození: Státní občanství: Pohlaví: Muž Žena Stát narození: Forma obytu: Trvalý Jiný Adresa trvalého bydliště včetně státu: Koresondenční adresa (liší-li se od adresy trvalého bydliště): Číslo růkazu totožnosti: Druh růkazu totožnosti: Pas Jiný Orgán, který růkaz totožnosti vydal: Platnost růkazu od / / do / / Telefon: PRÁVO NA POJISTNÉ PLNĚNÍ UPLATŇUJI ZA: Alastická anémie Bakteriální meningitida Cévní mozková říhoda Cor ulmonale Creutzfeldt-Jakobova nemoc Demence včetně Alzheimerovy choroby Encefalitida Hemilegie HIV získané ři transfuzi krve HIV získané ři výkonu ovolání Hluchota Chronické selhání ledvin Infarkt myokardu Kóma Koronární byass Kvadrulegie Meningitida Náhrada srdeční chloně rotézou Ochrnutí jedné končetiny Ochrnutí (aralýza) Oerace aorty Paralegie Parkinsonova nemoc Plicní hyertneze Revmatická horečka Roztroušená skleróza Sleota a těžká slabozrakost Systémová sklerodermie Tetanus Těžké oáleniny Translantace životně důležitých orgánů Zhoubné nádorové onemocnění (rakovina) Ztráta řeči Trěl/a jste řed vznikem závažného onemocnění zdravotními otížemi? Pokud ano, od kdy a jakými: Ano Ne Strana 1 z 5. Verze:

2 Trěl/a jste odobnými otížemi jako nyní již v minulosti? Pokud ano, kdy a jak jste byl/a léčen/a: Ano Ne Kdy došlo k rvním říznakům závažného onemocnění? Druh otíží: Kdy Vám byla orvé sdělena diagnóza závažného onemocnění: Uveďte název a adresy zdravotnických zařízení, říadně secialisty, u kterého jste se ro danou diagnózu léčil/a / léčíte: Zaškrtněte, které dokumenty řikládáte: lékařská zráva roouštěcí zráva oerační rotokol histologický nález jiné ÚDAJE PRO VÝPLATU POJISTNÉHO PLNĚNÍ** Žádám o výlatu ojistného lnění z výše uvedené ojistné smlouvy. Pojistné lnění oukažte: řevodem na existující smlouvu (uveďte číslo smlouvy): na běžný účet (ojistné lnění nelze řevádět na termínovaný nebo sořící účet), účet musí být veden na území České reubliky: Číslo účtu / kód banky: Jedná se o účet, jehož jste orávněným vlastníkem? Pokud ne, uveďte rosím vlastníka účtu a vztah ojištěného / zákonného zástuce k němu: Ano Ne na adresu (uveďte jméno, říjmení, ulice, číslo orientační a oisné, PSČ, obec), adresa musí být na území ČR: Jedná-li se o jinou než trvalou či koresondenční adresu, uveďte rosím důvod zaslání rávě na tuto adresu: Strana 2 z 5 Verze:

3 PROHLÁŠENÍ A ZMOCNĚNÍ Prohlašuji, že jsem byl seznámen/a s definicí oliticky exonované osoby ve smyslu zákona č. 253/2008 Sb., a že jsem *** nejsem oliticky exonovanou osobou nebo jejich osobou blízkou. Žádám o lnění z ojistné události a rohlašuji, že všechny údaje v tomto Oznámení jsem uvedl/a úlně a ravdivě. Jsem si vědom/a, že neúlné a nesrávné odovědi mají vliv na lnění ojišťovny. Souhlasím s tím, aby si ojišťovna vyžádala o mém léčení a zdravotním stavu veškerou otřebnou dokumentaci. V souladu se zněním zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v latném znění (dále jen zákon), uděluji ojistiteli jako srávci souhlas se zracováním osobních a citlivých údajů o mé osobě, které jsou uvedeny v ojistné smlouvě, či které srávce získal v souvislosti s lněním ráv a ovinností obsažených ve smlouvě. Dále souhlasím s ředáváním mých osobních údajů do jiných států v rámci zajišťovací činnosti. Tento souhlas uděluji na celou dobu existence vzájemných závazků vylývajících nebo souvisejících s ojistnou smlouvou. Prohlašuji, že osobní údaje oskytnuté ke zracování jsou ravdivé a řesné. Jakoukoliv jejich změnu se zavazuji sdělit ojistiteli bez zbytečného odkladu. Datum Podis ojištěného / zákonného zástuce Totožnost žadatele byla ověřena dle občanského růkazu res. cestovního asu. Jméno a říjmení zástuce ojišťovny Podis zástuce ojišťovny Název solečnosti Kód rodejce Číslo registrace ČNB Telefon * vylní se datum narození, nebylo-li rodné číslo v ČR řiděleno ** ojistné lnění lze vylatit vždy ouze na jednu adresu nebo na jeden bankovní účet (není možné lnění zasílat na více adres či účtů) *** okud je vaše odověď kladná, zašlete nám také vylněný dokument Čestné rohlášení oliticky exonovaná osoba Strana 3 z 5. Verze:

4 PŘÍLOHA: Informace ro klienta ožadavky na dolnění zdravotní dokumentace K žádosti o výlatu ojistného lnění řiložte, rosím, vždy následující dokumenty: Lékařskou zrávu z odborného racoviště otvrzující diagnózu, datum jejího stanovení a ois onemocnění, oříadě výkonu, který byl roveden (nař. roouštěcí zráva z hositalizace, ambulantní zráva). V říadě oerace oerační rotokol / roouštěcí zrávu z hositalizace solu s oisem oerace. Další ožadavky na doložení dokumentů ro jednotlivá onemocnění: Alastická anémie lékařské zrávy z hematologickoonkologického racoviště Cévní mozková říhoda roouštěcí zráva z hositalizace na neurologickém oddělení lékařská zráva ambulantního neurologa s konkrétním oisem reziduálního (zbytkového) neurologického deficitu Cor ulmonale lékařská zráva z odborného racoviště licního/inerního, ze které bude vylývat stav ravostranných srdečních oddílů Creutzfeld-Jakobova nemoc lékařské zrávy z sychiatrického říadně neurologického racoviště Demence lékařská zráva z sychiatrické kliniky s uvedením DSM-IV klasifikace Encefalitida roouštěcí zráva z hositalizace na neurologickém nebo infekčním oddělení lékařská zráva ambulantního neurologa s konkrétním oisem reziduálního neurologického deficitu Hemilegie lékařská zráva z říslušného odborného lékařského racoviště, oisující ochrnutí končetin a celkový stav organismu HIV transfuze krve lékařská zráva z AIDS centra ČR ísemné uznání odovědnosti instituce, nebo soudní rozhodnutí s doložkou rávní moci otvrzující odovědnost instituce, kde byla transfuze rovedena HIV z výkonu ovolání lékařská zráva z AIDS centra ČR výsledky vyšetření HIV viru rotilátek z doby nákazy doklad o vykonávané rofesi v době nákazy Hluchota lékařská zráva z ORL racoviště, odborné vyšetření určeným lékařem ojistitele Chronické selhání ledvin lékařská zráva z dialyzačního centra v ČR nebo translantačního centra v: ČR nebo členských státech EU nebo EHP nebo Švýcarsku s dokumentovanou evidencí nevratného selhání funkce ledvin Infarkt myokardu roouštěcí zráva z hositalizace na kardiologickém oddělení lékařská zráva ambulantního kardiologa za 3 měsíce od hositalizace včetně echokardiografického zhodnocení ejekční frakce levé komory Kóma lékařská zráva z hositalizace kliniky anesteziologicko-resuscitační či obdobného racoviště, nebo z kliniky neurologické či interní s kvantifikací dle Glasgowské stunice kómatu Koronární byass lékařská zráva z kardiocentra v: ČR, členských státech EU, EHP nebo Švýcarsku Kvadrulegie lékařská zráva z říslušného odborného lékařského racoviště, oisující ochrnutí končetin a celkový stav organismu Meningitida/ bakteriální meningitida lékařská zráva z klinického neurologického racoviště včetně uvedení nálezů araklinických vyšetřovacích metod (vyšetření moku, CT, MRI nebo EEG) Strana 4 z 5. Verze:

5 Náhrada srdeční chloně rotézou lékařská zráva z kardiocentra v: ČR, členských státech EU, EHP nebo Švýcarsku Ochrnutí jedné končetiny/ ochrnutí (aralýza) lékařská zráva z říslušného odborného lékařského racoviště, oisující ochrnutí končetin a celkový stav Oerace aorty lékařská zráva z kardiocentra v: ČR, členských státech EU, EHP nebo Švýcarsku Paralegie lékařská zráva z říslušného odborného lékařského racoviště, oisující ochrnutí končetin a celkový stav Parkinsonova nemoc lékařská zráva z neurologické kliniky s kvantifikací stuně závažnosti dle Hoehn a Yahr stunice Plicní hyertenze zráva odborného lékaře neumologa nebo kardiologa otvrzující diagnózu licní hyertenze Revmatická horečka lékařská zráva ze secializovaného racoviště (interna, kardiologie, revmatologie) Roztroušená skleróza lékařská zráva z neurologické kliniky s uvedením řítomnosti MacDonaldových kritérií Sleota a těžká slabozrakost lékařská zráva z oftalmologické kliniky s uvedením maximální ostrosti vidění a zorného ole Systémová sklerodermie lékařská zráva z říslušného odborného racoviště, zabývajícího se diagnostikou a léčbou tohoto systémového onemocnění Tetanus lékařská zráva z infekčního oddělení Těžké oáleniny roouštěcí zráva z hositalizace na klinice oálenin a rekonstrukční chirurgie s uvedením rocentuální kalkulace oálenin 3. stuně Translantace životně důležitých orgánů lékařská zráva z translantačního centra v: ČR, členských státech EU, EHP nebo Švýcarsku otvrzující nevratné selhání funkce orgánu Zhoubné nádorové onemocnění (rakovina) lékařská zráva onkologa obsahující klasifikaci TNM histologický nález atologa Ztráta řeči roouštěcí zráva z hositalizace na klinice otorinolaryngologie se závěry foniatrického vyšetření Strana 5 z 5. Verze:

Číslo pojistné smlouvy ÚDAJE O POJIŠTĚNÉ OSOBĚ. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno:

Číslo pojistné smlouvy ÚDAJE O POJIŠTĚNÉ OSOBĚ. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno: Číslo ojistné smlouvy Oznámení ojistné události Závažná onemocnění dítěte Pokyny ro vylnění formuláře: 1. Vylňte formulář ve všech bodech. Nezaomeňte vylnit číslo ojistné smlouvy. 2. U olíček s možností

Více

Číslo pojistné smlouvy

Číslo pojistné smlouvy Oznámení pojistné události Závažná onemocnění Pokyny pro vyplnění formuláře: 1. Vyplňte formulář ve všech bodech. Nezapomeňte vyplnit číslo pojistné smlouvy. 2. U políček s možností volby označte platnou

Více

Číslo pojistné smlouvy ÚDAJE O POJIŠTĚNÉM / ZRANĚNÉM. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno:

Číslo pojistné smlouvy ÚDAJE O POJIŠTĚNÉM / ZRANĚNÉM. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno: Oznámení ojistné události Úraz Pokyny ro vylnění formuláře: 1. Vylňte rvní dvě strany tohoto formuláře ve všech bodech, oslední stranu ředejte k vylnění ošetřujícímu lékaři. V říadě, že doba léčení Vašeho

Více

Číslo pojistné smlouvy

Číslo pojistné smlouvy Oznámení pojistné události Závažná onemocnění dítěte Pokyny pro vyplnění formuláře: 1. Vyplňte formulář ve všech bodech. Nezapomeňte vyplnit číslo pojistné smlouvy. 2. U políček s možností volby označte

Více

Číslo pojistné smlouvy

Číslo pojistné smlouvy Oznámení pojistné události Úraz Pokyny pro vyplnění formuláře: 1. Vyplňte první dvě strany tohoto formuláře ve všech bodech, poslední stranu předejte k vyplnění ošetřujícímu lékaři. V případě, že doba

Více

Číslo pojistné události ÚDAJE O POJIŠTĚNÉM. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno: Místo narození: Pohlaví: Muž Žena

Číslo pojistné události ÚDAJE O POJIŠTĚNÉM. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno: Místo narození: Pohlaví: Muž Žena Čílo pojitné událoti Prezentační razítko Oznámení pojitné událoti Pracovní nechopnot Pokyny pro vyplnění formuláře: 1. Vyplňte formulář ve všech bodech. zapomeňte vyplnit čílo pojitné mlouvy. 2. U políček

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU Domov pro seniory, Reynkova 3643, 580 01 Havlíčkův Brod Žádost o poskytování sociální služby domov pro seniory v zařízení Domova pro seniory 1. Jméno a příjmení žadatele:

Více

Žádost o poskytování sociální služby domov pro seniory v zařízení Domova pro seniory, Reynkova 3643, Havlíčkův Brod

Žádost o poskytování sociální služby domov pro seniory v zařízení Domova pro seniory, Reynkova 3643, Havlíčkův Brod Žádost o poskytování sociální služby domov pro seniory v zařízení Domova pro seniory, Reynkova 3643, Havlíčkův Brod 1. Jméno a příjmení žadatele: (u žen uveďte i rodné příjmení) 2. Den, měsíc a rok narození:

Více

Hlášení pojistné události

Hlášení pojistné události Hlášení pojistné události vážné nemoci s flexibilní výplatou pro produkt FLEXI RISK Z2071 Kompletním vyplněním a doložením všech požadovaných dokladů přispějete k rychlé likvidaci pojistné události. V

Více

PRODUKTOVÉ LISTY. Platné od

PRODUKTOVÉ LISTY. Platné od PRODUKTOVÉ LISTY Pojištění Můj život Platné od 1. 10. 2016 OBSAH ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ 1. Trvalé následky úrazu a doba nezbytného léčení úrazu 2. Podíl nemocí/úrazů 3. Modelový příklad závažného onemocnění

Více

učiněný ve smyslu ustanovení 2884 až 2886 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen občanský zákoník )

učiněný ve smyslu ustanovení 2884 až 2886 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen občanský zákoník ) Veřejný příslib učiněný ve smyslu ustanovení 2884 až 2886 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen občanský zákoník ) Rozšíření pojistného krytí v pojištění

Více

rizikové životní pojištění

rizikové životní pojištění BEZ OBAV rizikové životní pojištění Masarykovo náměstí 1458, 532 18 Pardubice 1 Koncept produktu Bez Obav Vysoce flexibilní produkt s těmito vlastnostmi: Možnost pojistit na širokou škálu pojistných rizik

Více

Číslo pojistné události ÚDAJE O POJIŠTĚNÉM. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno: Místo narození: Pohlaví: Muž Žena

Číslo pojistné události ÚDAJE O POJIŠTĚNÉM. Název pojištění: Číslo pojistné smlouvy: Příjmení a jméno: Místo narození: Pohlaví: Muž Žena Čílo pojitné událoti Prezentační razítko Oznámení pojitné událoti Pracovní nechopnot Pokyny pro vyplnění formuláře: 1. Vyplňte formulář ve všech bodech. zapomeňte vyplnit čílo pojitné mlouvy. 2. U políček

Více

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Domov pro seniory Plaveč, příspěvková organizace Domov 1, 671 32 Plaveč IČ 45671702, tel.: 515 252 250 zřizovatel: Jihomoravský kraj ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Den přijetí

Více

ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby. Údaje o žadateli

ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby. Údaje o žadateli SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA PARDUBIC Domov pro seniory Dubina Pardubice Blahoutova 646-649, 530 12 Pardubice tel.: 466 989 402 e-mail: dubina@ssmpce.cz ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby Cílová

Více

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM - sociální služba je poskytována dle Zákona č. 108/2006Sb., 50

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM - sociální služba je poskytována dle Zákona č. 108/2006Sb., 50 Domov pro seniory Plaveč, příspěvková organizace Domov 1, 671 32 Plaveč IČ 45671702, tel.: 515 252 250 zřizovatel: Jihomoravský kraj ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM - sociální

Více

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY Domov pro seniory Plaveč, příspěvková organizace Domov 1, 671 32 Plaveč IČ 45671702, tel.: 515 252 250 zřizovatel: Jihomoravský kraj ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY Den přijetí žádosti

Více

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY - sociální služba je poskytována dle Zákona č. 108/2006Sb., 49

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY - sociální služba je poskytována dle Zákona č. 108/2006Sb., 49 Domov pro seniory Plaveč, příspěvková organizace Domov 1, 671 32 Plaveč IČ 45671702, tel.: 515 252 250 zřizovatel: Jihomoravský kraj ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY - sociální služba

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu Pardubický kraj Územnímu racovišti v, ve, ro Moravské Třebové T 0 Daňové identifikační číslo

Více

Žádost o poskytování sociální služby v Domově seniorů a Domově se zvláštním režimem Vojkov

Žádost o poskytování sociální služby v Domově seniorů a Domově se zvláštním režimem Vojkov Žádost o poskytování sociální služby v Domově seniorů a Domově se zvláštním režimem Vojkov Vojkov 1, Vrchotovy Janovice, 257 53 Tel.: 317 835 186 nebo 731 581 447 Datum podání žádosti: (vyplní sociální

Více

Žádost o poskytování služby v Domově pro seniory Mitrov, příspěvková organizace Mitrov 1, Strážek

Žádost o poskytování služby v Domově pro seniory Mitrov, příspěvková organizace Mitrov 1, Strážek Žádost o poskytování služby v Domově pro seniory Mitrov, příspěvková organizace Mitrov 1, 592 53 Strážek Příloha č. 1 Den podání žádosti (vyplní domov) 1. Žadatel příjmení (popř. rodné příjmení) jméno

Více

Záznamy pojistitele Oznámení pojistné události Trvalé následky úrazu

Záznamy pojistitele Oznámení pojistné události Trvalé následky úrazu ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Masarykovo náměstí 1458, 532 18 Pardubice tel.: 800 100 777, fax: 467 007 444, e-mail: info@csobpoj.cz, www.csobpoj.cz Životní pojištění Záznamy pojistitele Oznámení

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu hlavní město m Prahu Územnímu racovišti v, ve, ro Prahu Daňové identifikační číslo C Z Identifikační

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM (pro zájemce s Alzheimerovou chorobou nebo jiným typem demence)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM (pro zájemce s Alzheimerovou chorobou nebo jiným typem demence) příspěvková organizace ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM (pro zájemce s Alzheimerovou chorobou nebo jiným typem demence) Razítko/den podání žádosti/číslo jednací: Žadatel...

Více

DOTAZ na umístění v pobytových službách Domov se zvláštním režimem

DOTAZ na umístění v pobytových službách Domov se zvláštním režimem DOTAZ na umístění v pobytových službách Domov se zvláštním režimem DOMICIL AKTIVNÍCH SENIORŮ o.p.s. Olešná 8, 398 43 1. Tazatel/ka Příjmení (včetně rodného příjmení)... jméno (křestní) 2. Narozen(a)..

Více

ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby. Údaje o žadateli

ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby. Údaje o žadateli SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA PARDUBIC Domov pro seniory Dubina Pardubice Blahoutova 646-649, 530 12 Pardubice tel.: 466 989 402 e-mail: dubina@ssmpce.cz ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby Cílová

Více

Žádost do domova pro seniory Chvalkov

Žádost do domova pro seniory Chvalkov Evidenční údaje žádosti: Žádost do domova pro seniory Chvalkov Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41 374 01 Trhové Sviny telefon: 386 323 137 fax: 386322250 IČ: 00666246 1. Žadatel Pan / í. příjmení (popř.

Více

Maximal Profit - 11 Z 2837 Zvláštní pojistné podmínky - POJIŠTĚNÍ PRO PŘÍPAD SMRTI ZPP S 04/2018

Maximal Profit - 11 Z 2837 Zvláštní pojistné podmínky - POJIŠTĚNÍ PRO PŘÍPAD SMRTI ZPP S 04/2018 ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí 530 02 Pardubice, Česká republika IČO 45534306, DIČ: CZ699000761 zapsaná v OR u KS v Hradci Králové, oddíl B, vložka

Více

Oznámení pojistné události Pracovní neschopnost

Oznámení pojistné události Pracovní neschopnost ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí 530 02 Pardubice, Česká republika tel.: 466 100 777, fax: 467 007 444 www.csobpoj.cz, e-mail: PU-zivot@csobpoj.cz Jak

Více

Žádost odlehčovací služba

Žádost odlehčovací služba Žádost o poskytnutí služby Žádost odlehčovací služba Datum podání žádosti o odlehčovací službu: Zájemce o službu: Jméno a příjmení (u žen též rodné příjmení) Datum narození: Zdravotní pojišťovna: Trvalé

Více

ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace U Lesíka 3547/ 11 669 02 Znojmo ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY ZVOLTE POŽADOVANOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

Více

ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby. Údaje o žadateli

ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby. Údaje o žadateli SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA PARDUBIC Domov pro seniory Dubina Pardubice Blahoutova 646-649, 530 12 Pardubice tel.: 466 989 402 e-mail: dubina@ssmpce.cz ŽÁDOST pro zájemce o poskytování sociální služby Cílová

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu hlavní město m Prahu Územnímu racovišti v, ve, ro Prahu 0 Daňové identifikační číslo C Z

Více

Investice do vaší budoucnosti. Evropská unie. PODPOROVÁNO Z EVROPSK~O FONDU PRO REGIONÁLNí ROZVOJ. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Investice do vaší budoucnosti. Evropská unie. PODPOROVÁNO Z EVROPSK~O FONDU PRO REGIONÁLNí ROZVOJ. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace **.... " ".. " " "*" PODPOROVÁNO Z EVROPSK~O FONDU Výzva k odání nabídky a rokázání kvalifikace Název akce: "Stavební úravy a ijdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově" Zůsob zadání a výběru dodavatele

Více

1. ŽADATEL jméno... příjmení:... rodné číslo:... datum narození:... občanství (státní příslušnost):... rodinný stav žadatele ženatý/vdaná jiný

1. ŽADATEL jméno... příjmení:... rodné číslo:... datum narození:... občanství (státní příslušnost):... rodinný stav žadatele ženatý/vdaná jiný podací razítko (vyplňuje MěÚ) DOTAZNÍK - AKTUALIZACE ŽÁDOSTI O PŘIDĚLENÍ BYTU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU na rok 2019 ve smyslu Zásad pro uzavírání smluv o nájmu bytů majetku města Domažlice 1. ŽADATEL jméno...

Více

Žádost o umístění do Soc. sl. SOVY o.p.s., Vyšehradská 260, Český Krumlov (dům s pečovatelskou službou) (žádost pro jednotlivce)

Žádost o umístění do Soc. sl. SOVY o.p.s., Vyšehradská 260, Český Krumlov (dům s pečovatelskou službou) (žádost pro jednotlivce) Město Český Krumlov nám. Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov pracoviště: Městský úřad Český Krumlov, Odbor sociálních věcí a zdravotnictví, Kaplická 439, 381 01 Český Krumlov tel.: 380 766 111 Žádost o umístění

Více

ŽÁDOST o přijetí do Domova pro seniory Jevišovice, p.o.

ŽÁDOST o přijetí do Domova pro seniory Jevišovice, p.o. ŽÁDOST o přijetí do Domova pro seniory Jevišovice, p.o. Jevišovice 104, 671 53 Sociální služba: Domov se zvláštním režimem Den podání žádosti Žadatel: příjmení (u žen i rodné) jméno (křestní) Narozen:.

Více

Žádost o poskytování sociální služby v domově pro seniory

Žádost o poskytování sociální služby v domově pro seniory Jezerní 1281, 386 01 Strakonice Den podání žádosti... Žádost o poskytování sociální služby v domově pro seniory Jméno a příjmení zájemce... Narození Den, měsíc, rok... místo... Trvalý pobyt...psč... Současný

Více

Mám přiznán průkaz OZP Pobírám příspěvek na péči stupeň:... Stručný popis zdravotního stavu:...

Mám přiznán průkaz OZP Pobírám příspěvek na péči stupeň:... Stručný popis zdravotního stavu:... Město Český Krumlov nám. Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov pracoviště: Městský úřad Český Krumlov, Odbor sociálních věcí a zdravotnictví, Kaplická 439, 381 01 Český Krumlov tel.: 380 766 111 Žádost o umístění

Více

ANAMNÉZA DÁRKYNĚ PUPEČNÍKOVÉ KRVE

ANAMNÉZA DÁRKYNĚ PUPEČNÍKOVÉ KRVE ANAMNÉZA DÁRKYNĚ PUPEČNÍKOVÉ KRVE JMÉNO A PŘÍJMENÍ DÁRKYNÉ DATUM NAROZENÍ RODNÉ ČÍSLO ZAMĚSTNÁNÍ TELEFON ULICE A ČÍSLO POPISNÉ MĚSTO PSČ PORODNÍK MINULÉ TĚHOTENSTVÍ počet předchozích porodů počet spontánních

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu racovišti v, ve, ro Boskovicích 0 Daňové identifikační číslo C

Více

ŽÁDOST o odlehčovací pobyt v Domově důchodců Sušice

ŽÁDOST o odlehčovací pobyt v Domově důchodců Sušice V období: ŽÁDOST o odlehčovací pobyt v Domově důchodců Sušice ZÁKLADNÍ ÚDAJE O POSKYTOVATELI SOCIÁLNÍ SLUŽBY Sociální služby Města Sušice, příspěvková organizace Nábřeží Jana Seitze 155, 342 01, Sušice

Více

POJISTNÉ PODMÍNKY POJIŠTĚNÍ VITAL PREMIUM V USD ze dne

POJISTNÉ PODMÍNKY POJIŠTĚNÍ VITAL PREMIUM V USD ze dne POJISTNÉ PODMÍNKY POJIŠTĚNÍ VITAL PREMIUM V USD ze dne 1. 12. 2018 Článek 1 Základní ustanovení 1.1. Pojištění VITAL PREMIUM V USD je rezervotvorné životní ojištění (dále jen ojištění ), které oskytuje

Více

Vstupní a výstupní věk. dovršených 18 let 70 let. dovršených 18 let

Vstupní a výstupní věk. dovršených 18 let 70 let. dovršených 18 let PŘEDSMLUVNÍ DOKUMENTACE Z2020 B) PRODUKTOVÝ LIST Tento produktový list nabývá účinnosti dne 1. 8. 2015 FLEXI ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ JUNIOR Co pojištění nabízí Jedná se o pojištění sjednávané ve prospěch dítěte,

Více

DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring

DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring Číslo návrhu - variabilní symbol Reg. č. pojišťovacího

Více

POJISTNÉ PODMÍNKY PRO RIZIKOVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ ze dne

POJISTNÉ PODMÍNKY PRO RIZIKOVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ ze dne POJISTNÉ PODMÍNKY PRO RIZIKOVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ ze dne 1. 10. 2012 Článek 1 - Úvodní a obecná ustanovení 1.1. Pro toto soukromé pojištění (dále jen pojištění ), které poskytuje Komerční pojišťovna, a.

Více

Hlášení pojistné události invalidita, dlouhodobá péče ve stupni závislosti II a vyšším

Hlášení pojistné události invalidita, dlouhodobá péče ve stupni závislosti II a vyšším Hlášení pojistné události invalidita, dlouhodobá péče ve stupni závislosti II a vyšším Z4039 Hlášení pojistné události vyplňte, máte-li sjednané pojištění, které s danou pojistnou událostí souvisí: pojištění

Více

ŽÁDOST O PROVEDENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY Životní pojištění

ŽÁDOST O PROVEDENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY Životní pojištění ŽÁDOST O PROVEDENÍ ZMĚNY POJISTNÉ SMLOUVY Životní pojištění Změnu proveďte k datu splatnosti 1 ) Pojistitel: Česká pojišťovna a.s. Spálená 75/16 113 04 Praha 1 Česká republika IČ: 45272956 zapsaná v Obchodním

Více

Životní a úrazové pojištění

Životní a úrazové pojištění Životní a úrazové pojištění Garant Plus Garant Plus je flexibilní (univerzální) životní pojištění s garantovanou úrokovou mírou ve výši 2,4 %. Toto pojištění je jedinečným spojením pojistné ochrany a zhodnocování

Více

Žádost o poskytování služby v Domově důchodců Velká Bíteš

Žádost o poskytování služby v Domově důchodců Velká Bíteš Žádost o poskytování služby v Domově důchodců Velká Bíteš Občanský průkaz Číslo Rodné číslo žadatele Den podání žádosti 1. Žadatel příjmení (popř. rodné jméno) jméno (křestní) 2. Narozen den, měsíc, rok

Více

Domov důchodců sv. Zdislavy v Červené Vodě

Domov důchodců sv. Zdislavy v Červené Vodě Domov důchodců sv. Zdislavy v Červené Vodě Zřizovatel: Obec Červená Voda Adresa: 561 61 Červená Voda 253 Telefon: 465 626 203, 465 626 412 Bank. spojení: ČS Králíky e-mail: domov.svzdislavy@tiscali.cz

Více

ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace U Lesíka 3547/ 11 669 02 Znojmo ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY ZVOLTE POŽADOVANOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

Více

Žádost o poskytnutí péče v Sociálně aktivizačních službách pro rodiny s dětmi - STONOŽKA

Žádost o poskytnutí péče v Sociálně aktivizačních službách pro rodiny s dětmi - STONOŽKA Žádost o poskytnutí péče v Sociálně aktivizačních službách pro rodiny s dětmi - STONOŽKA 1. Poskytovatel: Občanské sdružení Biliculum, Růžová 561/1, 692 01 Mikulov 2. Zařízení: Sociálně aktivizační služby

Více

Žádost o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Třebíč, Koutkova Kubešova příspěvková organizace 674 01 Třebíč

Žádost o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Třebíč, Koutkova Kubešova příspěvková organizace 674 01 Třebíč Žádost o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Třebíč, Koutkova Kubešova příspěvková organizace 674 01 Třebíč Den podání žádosti 1. Žadatel: příjmení jméno (křestní) 2. Datum narození: den,

Více

Žádost o umístění. 1. Žadatel.. příjmení (i rodné ) jméno (křestní) titul. 2. Narozen.. den, měsíc, rok místo okres. 3. Bydliště...

Žádost o umístění. 1. Žadatel.. příjmení (i rodné ) jméno (křestní) titul. 2. Narozen.. den, měsíc, rok místo okres. 3. Bydliště... Žádost o umístění do Domova pro seniory Strážnice, příspěvková organizace o domov pro seniory o domov se zvláštním režimem Datum podání:... Číslo P: Rodné číslo: 1. Žadatel.. příjmení (i rodné ) jméno

Více

Z1093. Část 1. Pojištěný

Z1093. Část 1. Pojištěný doručeno dne: Pojišťovna České spořitelny, a.s., Vienna Insurance Group, náměstí Republiky 115, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, IČ: 47452820. Datum zápisu v OR vedeném KS v Hradci Králové 1. 10. 1992

Více

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU

ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU ŽÁDOST O POBYTOVOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY DOMOV POHODA (Domov se zvláštním režimem) Místo pro podací razítko Jméno a příjmení.. titul.... Rok narození:... Bydliště:.. PSČ. Adresa pro doručování

Více

Žádost subjektu údajů o přístup k osobním údajů

Žádost subjektu údajů o přístup k osobním údajů Žádost subjektu údajů o přístup k osobním údajů V souladu s článkem 15 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

Žádost o poskytnutí sociální služby: Domov se zvláštním režimem v Jedlí

Žádost o poskytnutí sociální služby: Domov se zvláštním režimem v Jedlí Žádost o poskytnutí sociální služby: Domov se zvláštním režimem v Jedlí Jméno a příjmení žadatele: Datum narození: Adresa trv. bydliště /včetně PSČ/: Telefon: Příspěvek na péči přiznán: ano ne* *Pokud

Více

PŘEHLED POJISTNÉHO PLNĚNÍ a limitů pojistného plnění k POJIŠTĚNÍ NÁSLEDNÉ PÉČE sjednávanému v rámci produktu CESTA ZDRAVÍ

PŘEHLED POJISTNÉHO PLNĚNÍ a limitů pojistného plnění k POJIŠTĚNÍ NÁSLEDNÉ PÉČE sjednávanému v rámci produktu CESTA ZDRAVÍ PŘEHLED POJISTNÉHO PLNĚNÍ a limitů pojistného plnění k POJIŠTĚNÍ NÁSLEDNÉ PÉČE sjednávanému v rámci produktu CESTA ZDRAVÍ č. 04/2014-CZ-NP Pojistné plnění je poskytováno až do výše limitů pojistného plnění,

Více

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ KE ZLATÝM KARTÁM pojistné podmínky pojištění ze dne

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ KE ZLATÝM KARTÁM pojistné podmínky pojištění ze dne CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ KE ZLATÝM KARTÁM ojistné odmínky ojištění ze dne 2. 8. 2017 Pojistný rogram držitelů Zlatých karet a Zlatých firemních karet (Gold Card) vydaných Komerční bankou, a. s. Toto ojištění

Více

ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace U Lesíka 3547/ 11 669 02 Znojmo ŽÁDOST O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY ZVOLTE POŽADOVANOU SOCIÁLNÍ SLUŽBU DOMOV PRO SENIORY DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

Více

Žádost o umístění do Soc. sl. SOVY o.p.s., Vyšehradská 260, Český Krumlov (dům s pečovatelskou službou) (žádost pro jednotlivce)

Žádost o umístění do Soc. sl. SOVY o.p.s., Vyšehradská 260, Český Krumlov (dům s pečovatelskou službou) (žádost pro jednotlivce) Město Český Krumlov nám. Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov pracoviště: Městský úřad Český Krumlov, Odbor sociálních věcí a zdravotnictví, Kaplická 439, 381 01 Český Krumlov tel.: 380 766 111 Žádost o umístění

Více

ŽÁDOST O POBYT vyberte si službu

ŽÁDOST O POBYT vyberte si službu Otisk podacího razítka: ŽÁDOST O POBYT vyberte si službu v domově pro seniory v domově se zvláštním režimem v odlehčovací službě Vila Vančurova o.p.s. Vančurova 1217/5, 746 01, Opava Tel.: +420 731 152

Více

Mám přiznán průkaz OZP Pobírám příspěvek na péči stupeň:... Stručný popis zdravotního stavu:...

Mám přiznán průkaz OZP Pobírám příspěvek na péči stupeň:... Stručný popis zdravotního stavu:... Město Český Krumlov nám. Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov pracoviště: Městský úřad Český Krumlov, Odbor sociálních věcí a zdravotnictví, Kaplická 439, 381 01 Český Krumlov tel.: 380 766 111 Žádost o umístění

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY G-centrum Mikulov, příspěvková organizace, Republikánské obrany 945/13, 692 01 Mikulov e-mail: gcentrum@gcentrummikulov.cz web: www.gcentrummikulov.cz IČ: 72048841 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Sociální

Více

Žádost o přijetí dítěte do mateřské školy

Žádost o přijetí dítěte do mateřské školy Žádost o přijetí dítěte do mateřské školy Dítě: Registrační číslo: razítko mateřské školy Jméno : Datum narození : Příjmení : Trvalý pobyt : Zdravotní pojišťovna: Státní občanství: O přijetí žádají rodiče,

Více

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK Pro účely preventivní sportovně-kardiologické prohlídky ve zdravotnickém zařízení ProCorde s.r.o. v Chomutově. Příjmení, jméno:............................... Rodné číslo:.....................

Více

FORMULÁŘ K PŘIDĚLENÍ ELEKTRICKÉHO VOZÍKU

FORMULÁŘ K PŘIDĚLENÍ ELEKTRICKÉHO VOZÍKU 1 FORMULÁŘ K PŘIDĚLENÍ ELEKTRICKÉHO VOZÍKU Podmínkou schválení úhrady elektrického vozíku je schopnost pojištěnce jej bezpečně samostatně ovládat při splnění následujících kritérií: 1. postižení obou dolních

Více

Tabulka povinností údajů ONZ

Tabulka povinností údajů ONZ Tabulka ovinností údajů ONZ Legenda: atový ty: le řiložené tabulky élka: Je-li uvedeno samostatné číslo, jedná se o fixní délku, je-li uveden interval, jedná se o min.-max. délku Ty akce - definice kontrol:

Více

I. ÚDAJE O ŽADATELI. Ulice, číslo popisné a orientační: Nestátní nezisková organizace: RČ (fyzická osoba) Ano Ne Telefon E-mail: Fax:

I. ÚDAJE O ŽADATELI. Ulice, číslo popisné a orientační: Nestátní nezisková organizace: RČ (fyzická osoba) Ano Ne Telefon E-mail: Fax: Příloha č. 2 k příloze č. 1 k usnesení Rady HMP č. 2464 ze dne 9. 9. 2014 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor Kancelář ředitele Magistrátu PID ŽÁDOST O GRANT HL. M. PRAHY CELOMĚSTSKÉ

Více

ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY SKUPINOVÉHO POJIŠTĚNÍ PRO POJIŠTĚNÍ ZÁVAŽNÝCH ONEMOCNĚNÍ

ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY SKUPINOVÉHO POJIŠTĚNÍ PRO POJIŠTĚNÍ ZÁVAŽNÝCH ONEMOCNĚNÍ ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY SKUPINOVÉHO POJIŠTĚNÍ PRO POJIŠTĚNÍ ZÁVAŽNÝCH ONEMOCNĚNÍ ZPPSNP CI 1.4 účinnost od 1. dubna 2017 Kód: Group 160 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ (ČÍM SE POJIŠTĚNÍ ŘÍDÍ) 1.1 Účinnost těchto

Více

Hlášení pojistné události onemocnění

Hlášení pojistné události onemocnění Hlášení pojistné události onemocnění Kompletním vyplněním a doložením všech požadovaných dokladů přispějete k rychlé likvidaci pojistné události. V případě jakýchkoliv dotazů se obraťte na informační linku

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Středisko BETANIA Komorní Lhotka Domov pro seniory

SLEZSKÁ DIAKONIE Středisko BETANIA Komorní Lhotka Domov pro seniory Žádost o přijetí do zařízení Slezské diakonie BETANIA, Komorní Lhotka, domov pro seniory Komorní Lhotka č. 151, PSČ 739 53 Hnojník Tel. 558 694 267, e-mail: betania@slezskadiakonie.cz Datum podání žádosti.

Více

Žádost o poskytování sociální služby

Žádost o poskytování sociální služby Žádost o poskytování sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením Paprsek p.o. Velké Opatovice Datum podání ţádosti: Datum a způsob vyřízení ţádosti: 1. Jméno a příjmení zájemce:. (popř.

Více

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Právnická osoba - základní a živnostenská část

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Právnická osoba - základní a živnostenská část ČÁST A - PODNIKATEL 01 Podnikatel a) obchodní firma / název *) právnické osoby podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Právnická osoba - základní a živnostenská část b) právní forma c) identifikační

Více

98/2012 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 22. března 2012

98/2012 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 22. března 2012 98/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 22. března 2012 o zdravotnické dokumentaci Změna: 236/2013 Sb. Změna: 364/2015 Sb. Změna: XXX/2017 Sb. Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle 120 zákona č. 372/2011 Sb., o

Více

ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY SKUPINOVÉHO POJIŠTĚNÍ PRO POJIŠTĚNÍ ZÁVAŽNÝCH ONĚMOCNĚNÍ METLIFE POJIŠŤOVNY A.S.

ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY SKUPINOVÉHO POJIŠTĚNÍ PRO POJIŠTĚNÍ ZÁVAŽNÝCH ONĚMOCNĚNÍ METLIFE POJIŠŤOVNY A.S. 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ (ČÍM SE POJIŠTĚNÍ ŘÍDÍ) ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY SKUPINOVÉHO POJIŠTĚNÍ PRO POJIŠTĚNÍ ZÁVAŽNÝCH ONĚMOCNĚNÍ METLIFE POJIŠŤOVNY A.S. 1.1 Účinnost těchto zvláštních pojistných podmínek

Více

ROZDÍLOVÁ TABULKA NÁVRHU PRÁVNÍHO PŘEDPISU S PŘEDPISY EU

ROZDÍLOVÁ TABULKA NÁVRHU PRÁVNÍHO PŘEDPISU S PŘEDPISY EU V. ROZDÍLOVÁ TABULKA NÁVRHU PRÁVNÍHO PŘEDPISU S PŘEDPISY EU Rozdílová tabulka návrhu vyhlášky, kterou se mění vyhláška č. 277/2004 Sb., o stanovení zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel, zdravotní

Více

HLÁŠENÍ TRVALÝCH NÁSLEDKŮ ÚRAZU

HLÁŠENÍ TRVALÝCH NÁSLEDKŮ ÚRAZU Upozornění a pokyny pro pojištěného Osobní údaje pojištěného HLÁŠENÍ TRVALÝCH NÁSLEDKŮ ÚRAZU Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Pobřežní 665/23, 186 00 Praha 8, IČ: 63998530,

Více

Žádost o nájem startovacího bytu

Žádost o nájem startovacího bytu MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ANTALA STAŠKA 2059/80B 140 45 PRAHA 4 odbor obecního majetku Místo pro razítko podatelny - nevyplňovat Žádost o nájem startovacího bytu Žadatelé 1) Jméno Příjmení Stav Telefon Mobil

Více

ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ DO SENIORSKÉHO DOMU PÍSEK

ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ DO SENIORSKÉHO DOMU PÍSEK ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ DO SENIORSKÉHO DOMU PÍSEK SENIORSKÝ DŮM PÍSEK Čelakovského 8, 397 01, Písek Telefon: 382 201 730 - recepce 382 201 731 sociální pracovnice 732 874 017 E-mail: info@seniorskydum.cz www.seniorskydum.cz

Více

Žádost subjektu údajů o omezení zpracování osobních údajů

Žádost subjektu údajů o omezení zpracování osobních údajů Žádost subjektu údajů o omezení zpracování osobních údajů V souladu s článkem 18 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA DOJÍŽĎKU

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA DOJÍŽĎKU Registrační číslo Úřadu práce ČR: Příspěvek na dojížďku Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA DOJÍŽĎKU 106 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

Datum zpět vzetí žádosti:

Datum zpět vzetí žádosti: Domov PETRA Mačkov Mačkov 79, 388 01 Blatná tel.: 383 413 111 fax: 383 413 198 e mail : info@domovpetra.cz internet www.domovpetra.cz č. účtu: 27228291/0100 IČ: 708 717 79 DIČ: CZ 708 717 79 Podání žádosti:

Více

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA PŘESTĚHOVÁNÍ

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA PŘESTĚHOVÁNÍ Registrační číslo Úřadu práce ČR: Příspěvek na přestěhování Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA PŘESTĚHOVÁNÍ 106 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby Základní část V případě, že jste se rozhodli učinit níže uvedené úkony pomocí jednotného registračního formuláře na Centrálním registračním

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY ve smyslu 90 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Datum podání žádosti (podací razítko, číslo jednací): Poskytovatel: Domov seniorů Havířov, příspěvková organizace

Více

Žádost o dávku pěstounské péče - odměna pěstouna

Žádost o dávku pěstounské péče - odměna pěstouna 12ZadDPPOdmPes.pdf DÁVKY PĚSTOUNSKÉ PÉČE Tiskopis prosím vyplňte čitelně podací razítko Žádost o dávku pěstounské péče - odměna pěstouna A. Žadatel - pěstoun, poručník 1) nebo osoba, která má zájem stát

Více

Kontaktní adresa Ulice Č.p. PSČ. Jméno, příjmení, adresa a telefon praktického lékaře, u kterého je vedena kompletní zdravotní dokumentace pojištěného

Kontaktní adresa Ulice Č.p. PSČ. Jméno, příjmení, adresa a telefon praktického lékaře, u kterého je vedena kompletní zdravotní dokumentace pojištěného doručeno dne: Pojišťovna České spořitelny, a.s., Vienna Insurance Group, náměstí Republiky 115, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, IČ: 47452820. Datum zápisu v OR vedeném KS v Hradci Králové 1. 10. 1992

Více

ŽÁDOST o umístění do Zámečku Střelice

ŽÁDOST o umístění do Zámečku Střelice ŽÁDOST o umístění do Zámečku Střelice Typ služby: Domov pro osoby se zdravotním postižením (celoroční pobyt) Týdenní stacionář Domov pro osoby se zdravotním postižením - Tréninkové bydlení Denní stacionář

Více

NA PŘÁNÍ , Invalidita, Vážné onemocnění, Smrt v rodině, Best Doctors. Zaměřené na rizika

NA PŘÁNÍ , Invalidita, Vážné onemocnění, Smrt v rodině, Best Doctors. Zaměřené na rizika FACELIFT 2017 NA PŘÁNÍ 2017, Invalidita, Vážné onemocnění, Smrt v rodině, Best Doctors Zaměřené na rizika 1. 12. 2017 nová rizika ještě větší transparentnost bez dopadu na cenu 2 NA PŘÁNÍ 2017 Invalidita,

Více

Zvláštní pojistné podmínky - POJIŠTĚNÍ PRO PŘÍPAD SMRTI ZPP S 07/2015

Zvláštní pojistné podmínky - POJIŠTĚNÍ PRO PŘÍPAD SMRTI ZPP S 07/2015 Obchodní firma: ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Právní forma: akciová společnost Sídlo: Pardubice, Masarykovo náměstí čp. 1458, Zelené Předměstí PSČ: 530 02, Česká republika IČO: 45534306 zapsaná

Více

FORMULÁŘ K PŘIDĚLENÍ ELEKTRICKÉHO VOZÍKU

FORMULÁŘ K PŘIDĚLENÍ ELEKTRICKÉHO VOZÍKU FORMULÁŘ K PŘIDĚLENÍ ELEKTRICKÉHO VOZÍKU Podmínkou schválení úhrady elektrického vozíku je schopnost pojištěnce jej bezpečně samostatně ovládat při splnění následujících kritérií: 1) Postižení obou dolních

Více

Žádost o umístění do domova pro seniory

Žádost o umístění do domova pro seniory Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice, IČO 71 23 27 45, č.ú. 35 4327880247/0100 Žádost o umístění do domova pro seniory Místo pro podací razítko

Více

Pojistné podmínky pro životní pojištění Wüstenrot ProBudoucnost 24 (ve znění platném od 1. 3. 2013)

Pojistné podmínky pro životní pojištění Wüstenrot ProBudoucnost 24 (ve znění platném od 1. 3. 2013) podmínky Pojistné podmínky pro životní pojištění Wüstenrot ProBudoucnost 24 (ve znění platném od 1. 3. 2013) Pojistitel je Wüstenrot, životní pojišťovna, a.s. se sídlem Praha 4, Na Hřebenech II 1718/8,

Více

ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ DO SENIORSKÉHO DOMU PÍSEK

ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ DO SENIORSKÉHO DOMU PÍSEK ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ DO SENIORSKÉHO DOMU PÍSEK SENIORSKÝ DŮM PÍSEK Čelakovského 8, 397 01, Písek Telefon: 382 201 730 - recepce 382 201 731 sociální pracovnice 732 874 017 E-mail: info@seniorskydum.cz www.seniorskydum.cz

Více

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility Registrační číslo Úřadu práce ČR: Regionální mobilita Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility 106 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších

Více

Pojistné podmínky pro životní pojištění WÜSTENROT ProSichr

Pojistné podmínky pro životní pojištění WÜSTENROT ProSichr Pojistné podmínky pro životní pojištění WÜSTENROT ProSichr Pojistitel je Wüstenrot, životní pojišťovna, a.s. se sídlem Praha 4, Na Hřebenech II 1718/8, PSČ 140 23, IČ 25720198, zapsána u Městského soudu

Více

Žádost o přijetí evidenční list dítět e do dětské skupiny Zázraky

Žádost o přijetí evidenční list dítět e do dětské skupiny Zázraky Žádost o přijetí evidenční list dítět e do dětské skupiny Zázraky Žádám o příjetí dítěte do dětské skupiny Zázraky Netín 66, 59444 Radostín nad Oslavou ke dni. Údaje o DÍTĚTI: Jméno a příjmení: Adresa

Více