Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice"

Transkript

1 Příloha č. 5 Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice Projekt: MAP v oblasti vzdělávání v ORP Boskovice CZ.0.68/0.0/0.0/15_005/ Zpracovatel: realizační tým MAP ORP Boskovice Verze: 2 ze dne Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

2 1. Vize Perspektivní a kvalitní škola znamená tvůrčí a podnětné zázemí, které si zakládá na p átelské atmosfé e, otev eném p ístupu školy vůči rodině a spolupráci s komunitami. Dítě/žák úspěšně rozvíjí své kompetence zamě ené na osobnostní rozvoj pro uplatnění v budoucím životě za aktivního p ispění kompetentního pedagoga, který ho inspiruje. 2. Popis zapojení aktérů Strategický rámec pro MAP ORP Boskovice byl vytvo en zcela v souladu s principy komunitního plánování. Zmíněná metoda poskytuje všem aktérům možnost aktivně se podílet na plánování a následně tak ovlivnit rozhodnutí zodpovědných orgánů. Zkušenosti, názory a pot eby zainteresovaných umožňují zachytit skutečné pot eby a vůli celého společenství. Vzniká jedinečný prostor pro vytvo ení takových podmínek a kroků, které dávají p íležitost využít co nejlépe dostupné zdroje, p ípadně zdroje nové. Partnerství aktérů se začalo formovat v úvodních měsících roku Hned na počátku byla dohodnuta spolupráce MAS Boskovicko PLUS a MAS Partnerství venkova, protože se obě MASky nacházejí v ORP Boskovice. Během úvodních jednání se p ipojily ještě dvě obce z ORP Blansko, a to Doubravice nad Svitavou a Býkovice. Postupně byli osloveni zástupci všech aktérů ovlivňujících p edškolní a základní vzdělávání v ešeném regionu. V dubnu 2016 se konalo ustavující jednání ídicího výboru, které podrobně p edstavilo náplň i cíle projektu. Na uvedeném jednání se začal vytvá et základ jednotlivých pracovních skupin, do nějž se pak průběžně nominovali i další akté i z oblasti vzdělávání v našem ORP. Konkrétně se na plánování vzdělávání dětí a žáků do 15 let v regionu zúčastní zástupci z izovatelů, zástupci škol i za ízení neformálního vzdělávání, zástupci KAP, rodičů a realizační tým projektu. Na základě povinných, doporučených a volitelných opat ení byly ustaveny následující pracovní skupiny: - Pracovní skupina Vzdělávání na ZŠ - Pracovní skupina P edškolní vzdělávání - Pracovní skupina Polytechnické a odborné vzdělávání - Pracovní skupina Dotační management a investice do škol - Pracovní skupina Mimoškolní a zájmové vzdělávání Celkem se uskutečnilo 15 setkání pracovních skupin a kontinuálně probíhaly další aktivity podporující p ípravu celého projektu. Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

3 3. Popis priorit a cílů Priorita 1 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení Kvalitní podmínky pro vzdělávání a celkový rozvoj dětí a žáků Kvalitní materiálně-technické podmínky pro vzdělávání dětí a žáků v různorodém kolektivu za současného nasměrování dětí a žáků na snahu vyjít vst íc společnosti a současně se prosadit.. Kvalitní materiálně-technické podmínky a) pestré zázemí, vybavenost škol a bezpečný prostor b) tvůrčí zázemí pro vzdělávání a výchovu, které rozvíjí c) dostupnost a využitelnost Je vhodné dosáhnout optimální vybavenosti škol a školských za ízení, tak aby bylo kvalitní zázemí pro vzdělávání dostupné všem dětem a žákům. p edškolní vzdělávání a péče: dostupnost inkluze kvalita inkluzivní vzdělávání a podpora dětí a žáků ohrožených školním neúspěchem rozvoj kompetencí dětí a žáků v polytechnickém vzdělávání s ohledem na po ízení vybavení polytechnických učeben investice do rozvoje kapacit základních škol rozvoj digitálních kompetencí dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet podpo ených osob - počet podpo ených škol a školských za ízení - počet realizovaných projektů Priorita 1 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Kvalitní podmínky pro vzdělávání a celkový rozvoj dětí a žáků Kvalitní materiálně-technické podmínky pro vzdělávání dětí a žáků v různorodém kolektivu za současného nasměrování dětí a žáků na snahu vyjít vst íc společnosti a současně se prosadit Otevřená škola s individuálním přístupem a) pochopení, p ijetí a zavedení inkluzivních principů b) aktivní p ístup pedagogů k dítěti/žáku jako jedinečné osobnosti c) otev ená škola/školské za ízení škola/školské za ízení spolupracující a široce komunikující (spolupráce pedagogů navzájem, mezi školami/školskými za ízeními, s rodinami i s širokou ve ejností) Pochopení a p ijetí a využití inkluzivních principů obohacuje nejen jedince, ale i celou společnost. Spolupráce je pak p ímo podmínkou pro zdárné fungování komunit. p edškolní vzdělávání a péče: dostupnost inkluze kvalita inkluzivní vzdělávání a podpora dětí a žáků ohrožených školním neúspěchem rozvoj podnikavosti a iniciativy dětí a žáků Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

4 Vazba na prů ezová a volitelná opat ení rozvoj sociálních a občanských kompetencí dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet škol zapojených do projektu spolupráce - počet zapojených dětí/žáků - počet akcí se zamě ením na inkluzi Priorita 1 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení Kvalitní podmínky pro vzdělávání a celkový rozvoj dětí a žáků Kvalitní materiálně-technické podmínky pro vzdělávání dětí a žáků v různorodém kolektivu za současného nasměrování dětí a žáků na snahu vyjít vst íc společnosti a současně se prosadit.. Škola a školská zařízení inspirující a) matematika baví, vysvětluje, definuje b) čtení je dobrodružství c) polytechnické vzdělávání + studium cizích jazyků + environmentální výchova, vzdělávání, osvěta = budoucnost a prosperita Zájem dětí a žáků o konkrétní činnosti či oblasti je často důležitým faktorem pro výběr povolání, ale i pro jejich další osobní růst a rozvoj. čtená ská a matematická gramotnost v základním vzdělání rozvoj kompetencí dětí a žáků v polytechnickém vzdělávání kariérové poradenství v základních školách rozvoj digitálních kompetencí dětí a žáků rozvoj kompetencí dětí a žáků pro aktivní používání cizího jazyka rozvoj kulturního povědomí a vyjád ení dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet nových čtená ských a matematických klubů - počet nových dílen - počet projektů se zamě ením na jazyky Priorita 1 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Kvalitní podmínky pro vzdělávání a celkový rozvoj dětí a žáků Kvalitní materiálně-technické i podmínky pro vzdělávání dětí a žáků v různorodém kolektivu za současného nasměrování dětí a žáků na snahu vyjít vst íc společnosti a současně se prosadit Kvalitní a pestré vzdělávání otevřené změnám a) alternativa jako zajímavé doplnění hlavního vzdělávacího proudu b) rozmanitost šance pro všechny c) různé formy vzdělávání obdobná hladina znalostí Rozmanitost ve vzdělávání dává šanci na výběr a zvyšuje kvalitu jednotlivých za ízení. p edškolní vzdělávání a péče: dostupnost inkluze kvalita inkluzivní vzdělávání a podpora dětí a žáků ohrožených školním neúspěchem Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

5 Vazba na prů ezová a volitelná opat ení investice do rozvoje kapacit základních škol aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet podpo ených škol a za ízení školského typu - počet realizovaných projektů - počet podpo ených osob - počet akcí zamě ených na alternativní vzdělávání Priorita 2 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení Podpora pedagogů a dětí a žáků v aktivním přístupu k životu Podpora pedagogů i samostatné práce dětí a žáků, tak aby se děti a žáci naučili účelně využívat svých schopností a dovedností, a aby uměli účelně využívat svůj čas a možnosti nejen ve spojitosti se svými povinnostmi, ale i v souvislosti se svým volným časem Inspirující, motivovaný a motivující pedagog a) pedagog, který se rozvíjí odborně i osobně (pedagog zvyšující svoje kompetence, prevence syndromu vyho ení u pedagogů apod.) b) pedagog podporuje individuality, jejich vzájemnou komunikaci i týmovou práci c) pedagog vytvá ející podmínky pro všestranný rozvoj žáků a dětí Jenom motivovaný pedagog je zdrojem pozitivní inspirace a motivace pro děti a žáky. p edškolní vzdělávání a péče: dostupnost inkluze kvalita čtená ská a matematická gramotnost v základním vzdělávání inkluzivní vzdělávání a podpora dětí a žáků ohrožených školním neúspěchem rozvoj podnikavosti a iniciativy dětí a žáků rozvoj kompetencí dětí a žáků v polytechnickém vzdělávání kariérové vzdělávání v základních školách rozvoj sociálních a občanských kompetencí dětí a žáků rozvoj kulturního povědomí a vyjád ení dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet podpo ených pedagogů - počet zrealizovaných školení pro pedagogy Priorita 2 Podpora pedagogů a dětí a žáků v aktivním přístupu k životu Podpora pedagogů i samostatné práce dětí a žáků, tak aby se děti a žáci naučili účelně využívat svých schopností a dovedností, a aby uměli účelně využívat svůj čas a možnosti nejen ve spojitosti se svými povinnostmi, ale i v souvislosti se svým volným časem. Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

6 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení 2.2. Podmínky, zázemí pro individuální práci s dětmi a žáky a) podchycení a podpora znevýhodněných dětí b) podpora talentů a práce s nimi c) vytvo ení dostatečného časového prostoru pro osobnostní rozvoj jedince Každé dítě je jedinečnou osobností se svými specifiky. Některé je t eba podpo it, aby nezaostávaly za ostatními. Jiné musíme povzbudit v jejich talentu. p edškolní vzdělávání a péče: dostupnost inkluze kvalita čtená ská a matematická gramotnost v základním vzdělávání inkluzivní vzdělávání a podpora dětí a žáků ohrožených školním neúspěchem rozvoj podnikavosti a iniciativy dětí a žáků rozvoj kompetencí dětí a žáků v polytechnickém vzdělávání kariérové poradenství rozvoj sociálních a občanských kompetencí dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet realizovaných projektů - počet podpo ených zájmových kroužků - počet akcí - počet podpo ených žáků - počet podpo ených pedagogů Priorita 2 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení Podpora pedagogů a dětí a žáků v aktivním přístupu k životu Podpora pedagogů i samostatné práce dětí a žáků, tak aby se děti a žáci naučili účelně využívat svých schopností a dovedností, a aby uměli účelně využívat svůj čas a možnosti nejen ve spojitosti se svými povinnostmi, ale i v souvislosti se svým volným časem.. Škola/školské zařízení radí a směřuje děti k výběru adekvátního povolání a) školy/školská za ízení podporují rozvoj kariérního poradenství a jsou v této své snaze podporovány b) zájmové kroužky smě ující děti a žáky k výběru adekvátního povolání c) efektivní spolupráce škol/školských za ízení s podnikatelskými subjekty Zájem dětí a žáků o konkrétní činnosti či oblasti je často důležitým faktorem pro výběr povolání, ale i pro jejich další osobní růst a rozvoj. rozvoj podnikavosti a iniciativy dětí a žáků rozvoj kompetencí dětí a žáků v polytechnickém vzdělávání kariérové poradenství v základních školách rozvoj digitálních kompetencí dětí a žáků rozvoj kompetencí dětí a žáků pro aktivní používání cizího jazyka aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

7 P edpokládané indikátory - počet akcí zrealizovaných s firmami a podniky - počet nových zájmových kroužků zamě ených na budoucí povolání - počet nových kariérních poraden Priorita 3 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení Rovnoměrný a zdravý vývoj každého dítěte Rodina hraje v životě každého dítěte/žáka podstatnou, fakticky nejdůležitější roli. Rodina poskytuje p íklady a dává zásadní podněty nutné pro rozvoj dětí a žáků. Škola je pak průvodce spletitými cestami poznání, iniciátor získávání nových zkušeností a poznatků a p edevším partner rodiny i celé ve ejnosti Škola/školské zařízení a rodina spolupracují a) dobrá komunikace a spolupráce mezi rodinou a školou/školským za ízením b) podnětná rodina c) škola/školské za ízení vychází rodině vst íc Dobrá komunikace a spolupráce mezi školou/školským za ízením a rodinou je základem úspěšného vstupu do života. p edškolní vzdělávání a péče: dostupnost inkluze kvalita rozvoj sociálních a občanských kompetencí dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet akcí smě ovaných k rodině - počet škol zapojených do akcí a opat ení, které vycházejí rodině vst íc Priorita 3 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení Rovnoměrný a zdravý vývoj každého dítěte Rodina hraje v životě každého dítěte/žáka podstatnou, fakticky nejdůležitější roli. Rodina poskytuje p íklady a dává zásadní podněty nutné pro rozvoj dětí a žáků. Škola je pak průvodce spletitými cestami poznání, iniciátor získávání nových zkušeností a poznatků a p edevším partner rodiny i celé ve ejnosti Škola/školské zařízení je centrem i iniciátorem dění a) škola/školské za ízení centrum společenského dění a prostor pro vzájemná setkávání b) otev ená, komunikující škola/školské za ízení c) aktivní a rozvinutá spolupráce spolků a jiných zájmových organizací a škol/školských za ízení Škola/školské za ízení plní v některých zejména menších obcích roli hybatele a centra veškerého společenského dění. rozvoj podnikavosti a iniciativy dětí a žáků rozvoj sociálních a občanských kompetencí dětí a žáků rozvoj kulturního povědomí a vyjád ení dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

8 P edpokládané indikátory - počet mimoškolních akcí - počet akcí zrealizovaných ve spolupráci s dalšími subjekty - počet podpo ených za ízení, klubů, zájmových sdružení Priorita 3 Cíl a popis cíle Vazba na povinná a doporučená opat ení Vazba na prů ezová a volitelná opat ení Rovnoměrný a zdravý vývoj každého dítěte Rodina hraje v životě každého dítěte/žáka podstatnou, fakticky nejdůležitější roli. Rodina poskytuje p íklady a dává zásadní podněty nutné pro rozvoj dětí a žáků. Škola je pak průvodce spletitými cestami poznání, iniciátor získávání nových zkušeností a poznatků a p edevším partner rodiny i celé ve ejnosti.. Zdravý život život v pohybu a) pohyb je zdrojem radosti a spojuje b) aktivně trávený volný čas rozvíjí a inspiruje c) aktivita je základ úspěchu Aktivní trávení volného času a zdravý životní styl celkově zlepšuje celkovou kondici organismu a vede dítě a žáka ke komplexnímu zapojení do života společnosti. p edškolní vzdělávání a péče: dostupnost inkluze kvalita rozvoj podnikavosti a iniciativy dětí a žáků rozvoj sociálních a občanských kompetencí dětí a žáků rozvoj kulturního povědomí a vyjád ení dětí a žáků aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP a OP PPR P edpokládané indikátory - počet akcí zamě ených na pohyb - počet volnočasových aktivit škol - počet podpo ených klubů, kroužků Cíle MAP a jejich návaznost na povinná, doporučen a volitelná opat ení Postupů MAP se 3 úrovněmi vazby (X slabá, XX st ední, XXX silná) Opat ení Cíl Cíl 1.2. Cíl Cíl 1.4 Cíl 2.1 Cíl 2.2 Cíl Cíl 3.1 Cíl 3.2 Cíl P edškolní vzdělávání a péče: dostupnost - inkluze - kvalita XXX XXX XXX XXX XXX XXX X Čtená ská a matematická gramotnost v základním vzdělávání XXX XX XX Inkluzivní vzdělávání a podpora dětí a žáků ohrožených školním neúspěchem XXX XXX XXX XX XXX Rozvoj podnikavosti a iniciativy dětí a žáků XX XX XX XXX X X Rozvoj kompetencí dětí a žáků v polytechnickém vzdělávání XXX XXX XX XX XXX Kariérové poradenství v základních školách XX XX XX XXX Rozvoj digitálních kompetencí dětí a žáků XX XXX XX Rozvoj kompetencí dětí a žáků pro aktivní používání cizího jazyka XXX XX Rozvoj sociálních a občanských kompetencí dětí a žáků XX XX XX XXX XXX XXX Rozvoj kulturního povědomí a vyjád ení dětí a žáků X X XXX XXX Investice do rozvoje kapacit základních škol XXX XXX Aktivity související se vzděláváním mimo OP VVV, IROP, OP PPP XXX X X X X X X X X X Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

9 4.Prioritizace té at při posouze í souladu pro i terve ce z IROP a OP VVV Investiční priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI, IPRÚ a CLLD zpracovaný pro ORP, území MAP ORP Boskovice + Doubravice nad Svitavou a Býkovice (ORP Blansko) je uveden v p íloze č.1 a v p íloze č. 2. Prioritizace projektových záměrů byla provedena na základě projednání s jednotlivými zástupci ve vzdělávání v území s realizátorem projektu MAP ORP Boskovice. Součástí tabulek je soulad projektových záměrů s cíli strategického rámce MAP. P ed schválením 2. verze měly zapojené subjekty možnost svoje projektové záměry aktualizovat. Svoje záměry jedním projektem doplnily Mate ská škola Letovice, T ebětínská, okres Blansko, p. o., 2. MŠ Velké Opatovice, p íspěvková, Základní škola Černovice, okres Blansko, Mate ská škola Drnovice, okres Blansko a Základní škola p i Dětské léčebně K etín, p íspěvková ; Základní škola a Mate ská škola Knínice, p íspěvková doplnila pět projektů. Dále se jednalo o úpravy termínu realizace projektů a očekávaných celkových nákladů na projekt. Tyto změny provedly následující : Mate ská škola Letovice, Čapkova, okres Blansko, p íspěvková, Mate ská škola Letovice, T ebětínská, okres Blansko, p. o, Mate ská škola Svitávka, okres Blansko, p. o., 2. MŠ Velké Opatovice, p íspěvková, Základní škola Edvarda Beneše Lysice, Mate ská škola Žďárná, okr. Blansko, p íspěvková, Mate ská škola a Základní škola p i Dětské léčebně K etín, p íspěvková, Na Slunci, z. s. a St edisko volného času Boskovice, p íspěvková, Základní škola p i Dětské léčebně K etín, p íspěvková a spolek Na Slunci, z. s. změnily název projektu. Se svými projekty se zapojily t i další subjekty, Junák český skaut, st edisko Erb Letovice, z. s. dodal jeden projektová záměr, Mate ská škola Valchov, okr. Blansko, p ísp. org. čty i projektové záměry a Mate ská škola Deštná, p ísp. org. také čty i projektové záměry. Ve strategickém rámci byl vyznačen i jeden projekt, které již byl realizován a to u 2. MŠ Velké Opatovice, p íspěvková (Konvektomat) a Mate ská škola Svitávka, okres Blansko, p. o. jeden projekt nebude realizovat z organizačních důvodů ve škole. Schválil ídicí výbor MAP jako aktuální platnou verzi k PaedDr. Zdeněk Peša Podpis p edsedy ídicího výboru MAP Místní akční skupina Boskovicko PLUS, z. s.

10

11 Příloha č. 1 Místního akčního plánu Roční akční plán pro Školní rok 2016/2017 Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název: IČO: IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Název projektu: Keramická dílna Podnětné vybavení školní zahrady Očekávan é celkové náklady na projekt v Kč Očekávan ý termín realizace projektu (od do) Soula d s cíle m MAP * Typ projektu: s vazbou na klíčové kompetence IROP Cizí jazyk Přírodní vědy ** Technické a řemeslné obory ** Práce s digitál. technologie -mi *** Bezbari érovost školy, školské ho zařízení **** Rozšiřová ní kapacit kmenovýc h učeben mateřskýc h nebo základních škol *****

12 Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: Přístavba Bílkova Bezbariérové stavební úpravy a rekonstrukce Stavební úpravy a rekonstrukce tříd Stavební úpravy a rekonstrukce herny Stavební úpravy a rekonstrukce školní jídelny Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - rekonstrukce zpevněných

13 IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: ploch šk. zahrady Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - rekonstrukce obrub pískovišť na šk. zahradě Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - rekonstrukce podezdívek u plotu a oplocení Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - pořízení herních prvků šk. zahrady Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - pořízení semaforů na DDH Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - pořízení sociální zařízení na šk. zahradě Vybavení tříd

14 IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. Vybavení prostorů pro polytechnické dovednosti Vybavení herny Vybavení školní jídelny Vybavení výpočetní technikou pro potřeby pedagogů Vybavení kompenzačními a didaktickými pomůckami tříd Zabezpečení budov

15 IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Cetkovice, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Cetkovice, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Cetkovice, okres Blansko, Rekonstrukce elektrorozvodů Keramická dílna stavební úpravy Třída, herna vybavení, podnětné prostředí (polytechnické dovednosti, rozvoj jednotlivých pregramotností, čtenářský koutek, didaktické pomůcky) Výpočetní technikavybavení

16 IČO: IZO: IZO: Černovice, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Letovice, Čapkova 802/10, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Letovice, Čapkova 802/10, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: (software, připojení k internetu, interaktivní tabule, audiovizuální technika) Školní zahrada Rekonstrukce školní terasy Interaktivní tabule do tří tříd

17 MŠ Letovice, Komenského 671/11, okr, Blansko IČO: IZO: IZO: MŠ Letovice, Komenského 671/11, okr, Blansko IČO: IZO: IZO: Letovice, Třebětínská 28/19, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Lysice, okr.blansko, přísp.org. IČO: IZO: IZO: Lysice, okr.blansko, přísp.org. IČO: IZO: Rekonstrukce zahrad. domků Vybavení dílny Školní zahrada Keramická dílna Stavebnice - polytechnika

18 IZO: Lysice, okr.blansko, přísp.org. IČO: IZO: IZO: Lysice, okr.blansko, přísp.org. IČO: IZO: IZO: Obora, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Obora, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Obora, okres Blansko, p. o. IČO: WI-FI síť Interaktivní tabule Vybavení školní kuchyně Audiovizuální technika - televize pro děti Vybavení výpočetní technikou pro

19 IZO: IZO: pedagog. pracovníky Obora, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Okrouhlá, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Okrouhlá, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Rozseč nad Kunštátem IČO: Vybavení prostorů školy pro rozvoj polytechnických dovedností - tablety pro děti Vybavení na podporu podnětného vnitřního prostředí školyčtenářské koutky Vybavení herny Modernizace vybavení tříd

20 IZO: IZO: Suchý IČO: IZO: IZO: Svitávka, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Svitávka, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Svitávka, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Svitávka, okres Blansko, p. o. IČO: Školní zahrada, hřiště Vybavení tříd a herny Vybavení prostorů pro polytechnické dovednosti Keramická dílna Čtenářské koutky

21 IZO: IZO: Svitávka, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: Šebetov,prísp.org., IČO: IZO: IZO: Šebetov,prísp.org., IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice IČO: IZO: IZO: Školní jídelna vybavení - nebude se realizovat z organizačních důvodů Audiovizuální technika - televize Vyb. na podporu - čten.kroužky Školní zahrada ICT technika, WIFI síť,

22 1.MŠ Velké Opatovice IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice, IČO: Třídy-vybavení audiovizuální technikou, interaktivními tabulemi Bezbariérový vstup Školní zahrada Vybavení polytechnická výchova Knihovna doplnění fondu

23 IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: MŠ Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Benešov, okres Blansko, IČO: Vybavení třídy nábytkem Konvektomat již zrealizováno Interaktivní tabule Využití půdního prostoru ZŠ (přístupová cesta - výtah, školní družina, školní klub, jazyková učebna,

24 IZO: IZO: přírodovědná učebna) Benešov, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Benešov, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Benešov, okres Blansko, IČO: IZO: Rekonstrukce vnitřních prostor tělocvičny (hala, šatny, sprchy) Učebna informatiky Rekonstrukce toalet žáků

25 IZO: Benešov, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: Úprava venkovních prostranství (úprava prostranství okolo školy s možností využití ve výuce přírodovědných předmětů, cizího jazyka, vybudování víceúčelového hřiště) Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání Venkovní zázemí pro ŠD Odborné učebny fyziky, chemie - rekonstrukce, vybavení Jazykové učebny - rekonstrukce, vybavení

26 IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: Vybavení dílen Vybavení počítačových učeben Zabezpečení budovy Renovace umělých povrchů hřišť a běžeckých drah Renovace povrchů tělocvičen Učebna informatiky - rekonstrukce Kmenové třídy - rekonstrukce

27 IZO: ZŠ Boskovice, p. o. IČO: IZO: IZO: Základní škola Cetkovice, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Základní škola Cetkovice, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Základní škola Cetkovice, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Základní škola Cetkovice, okres Školní jídelna - rekonstrukce Stavební úpravy a rekonstrukce tělocvičny Stavební úpravy a rekonstrukce kmenových tříd Stavební úpravy a rekonstrukce knihovny, informačního centra školy Stavební úpravy a rekonstrukce

28 Blansko, IČO: IZO: IZO: Základní škola Cetkovice, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Základní škola Cetkovice, okres Blansko, IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko učebny informatiky Stavební úpravy a rekonstrukce školní jídelny, družiny Stavební úpravy a vybavení na podporu podnětného venkovního prostředí školy - školní zahrady Školní pozemek Vybavení kmenových tříd

29 IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko Vybavení mobilní počítačové učebny Vybavení školní družiny Software pro ICT techniku Připojení k internetu Interaktivní tabule

30 IČO: IZO: IZO: Základní škola Černovice, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Drnovice, okres Blansko (MŠ) IČO: IZO: IZO: Drnovice, okres Blansko (ZŠ) IČO: IZO: IZO: Kompenzační, spec. pomůcky Přístavba MŠ, vybavení tříd, vybavení herny, nové didaktické pomůcky, stavební úpravy a rekonstrukce tříd, stavební úpravy a rekonstrukce herny, rekonstrukce školní jídelny Rekonstrukce školní jídelny, kmenové učebny a školní družiny Vybavení počítačové učebny

31 Drnovice, okres Blansko (ZŠ) IČO: IZO: IZO: Drnovice, okres Blansko (ZŠ) IČO: IZO: IZO: Zabezpečení ZŠ Základní škola Multifunkční Jabloňany, okres prostor (pro ZŠ) Blansko, p. o. Jabloňany IČO: IZO: IZO: Knínice, IČO: IZO: IZO: "Pozn. Multifunkční prostor (pro ZŠ) Jabloňany - jedná o víceúčelovou nadstavbu, s klíčovým využitím pro ZŠ Jabloňany (učebna na kroužky - školní klub/družina, využití pro výuku spec. předmětů, s možností dataprojekce,...; výdejna stravy vč. soc. zařízení - ZŠ nemá šk. jídelnu, prostor pro cvičení - náhrada tělocvičny,...) a s multifunkčním využitím pro spolky v obci (Sbor dobrovolných hasičů, Malá kopaná, TJ Sokol,...), možnost mateřského centra a další využití pro potřeby obce,... Projekt připraven vč. stavebního povolení, hledají se finance..." Dílna - vybavení

32 Knínice, IČO: IZO: IZO: Knínice, IČO: IZO: IZO: Knínice, IČO: IZO: IZO: Knínice, IČO: IZO: IZO: Družina vybavení Audiovizuální technika Mobilní počítačová učebna Vybavení tříd Vybavení tělocvičny

33 Knínice, IČO: IZO: IZO: Obora, okres Blansko, p. o. IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: Audiovizuální technika - televize pro děti Vybavení tříd Vybavení školy pro rozvoj polytechnických dovedností Vybavení tělocvičny IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: Vybavení VT pro potřeby ped. prac

34 IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: Software IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: Didaktické pomůcky , IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: Vyb. bezb. nábytkem atd , IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (MŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: Kompenzační pomůcky pro děti SVP Podpora podnětného venkovního prostředí školy , , , Rekonstrukce střechy ZŠ

35 IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: Učebna v přírodě, st. úpravy venkovního prostředí školy Vybavení kmenových tříd Vybavení knihovny Vyb. mobilní poč. učebny Vybavení ŠJ,ŠD Software pro ICT techniku Připojení k internetu

36 IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Křetín (ZŠ) IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: Vyb. bezb. nábytkem atd. Kompenzační pomůcky SVP Podpora podnětného prostředí Nové didaktické pomůcky Vybavení tělocvičny Odborná učebna hudební výchovy , , , ,

37 IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Moderní info. technologie ve škole Landartová zahrada u školy Odborná učebna dějepisu Digitální jazyková učebna

38 Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Učebna pracovních činností - vaření Jednací místnost s veřejností Učebna literární výchovy Optimální prostředí žáků ve třídách Odborná učebna chemie

39 Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: Odborná učebna fyziky Aktivní učebna Hv 1.stupně Činností učebna matematiky 1. stupně Praktická učebna prvouky a přírodovědy

40 IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Tvořivá učebna Vv a arteterapie Pracovna poradenské péče a šk. výtah Vybavení multimediální učebny Přístavba školního bazénu

41 Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Kunštát, IČO: IZO: IZO: Herní prvky na zahradu MŠ Alternativ. zdrojkogenerační jednotka Přístupové plochy kolem školní budovy Přístavba MŠ Zázemí atletického areálu

42 Kunštát, IČO: IZO: IZO: Základní škola Letovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Letovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Letovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Edvarda Beneše Lysice IČO: Vybudování LAN a WIFI sítě Jazyková učebna Učebna výpočetní techniky Školní zahrada

43 IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: Odborná učebna a kabinet chemie, sklad chemikálií Odborná učebna a kabinet přírodopisu Kabinet fyziky Odborná učebna přírodovědy a prvouky Jazyková učebna 2. stupeň

44 IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: Jazyková učebna 1. stupeň Internet a internetová síť s WIFI do školy a zřízení serveru výukových programů Mobilní IT učebna přírodovědné předměty Mobilní učebna IT matematika Stálá a mob. učebna IT - žáci -specifické poruchy učení

45 IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: Vybavení učeben 1. st. ZŠ interaktivními tabulemi - čtenářská a matematická gramotnost Vybavení školní knihovny Nákup multilicencí SW - výukové programy a instalace na školní server Bezbariérový přístup, schodišťová sedačka Venkovní učebna v přírodě

46 IZO: IZO: mateřská škola města Olešnice IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Sebranice, okr. Blansko, přísp. org. (MŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Sebranice, okr. Blansko, přísp. org. (MŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Sebranice, okr. Blansko, přísp. org. (MŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Sebranice, okr. Blansko, přísp.org. (ZŠ) IČO: Vybavení pro školní dílnu, sklad Celková rekonstrukce herny MŠ Rozšíření ICT techniky Školní zahrada polyt. dílna Zastřešení budovy školy

47 IZO: IZO: ZŠ a MŠ Sebranice, okr. Blansko, přísp.org. (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Sebranice, okr. Blansko, přísp.org. (ZŠ) IČO: IZO: IZO: ZŠ Svitávka, okres Blansko IČO: IZO: IZO: ZŠ Svitávka, okres Blansko IČO: IZO: IZO: ZŠ Svitávka, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Bezbariérový přístup do školy Obnova ICT techniky Odborná učebna chemie odborná učebna informatiky WIFI síť

48 Základní škola Šebetov, okres Blansko IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Úsobrno IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Úsobrno IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Úsobrno IČO: IZO: IZO: ZŠ a MŠ Vanovice IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, Altán -učebna na školní zahradě s naučnou stezkou Vybudování učebny pro pracovní činnosti Rozšíření a obnova IT učebny a datových rozvodů Relaxačně odpočinkový koutek Zahradní altán Rekonstrukce - cvičný byt

49 IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: Rekonstrukce Wi-Fi síť, konektivita Rekonstrukce - odborná učebna přírodopisu Rekonstrukce - odborná učebna a laboratoř chemie Rekonstrukce - odborná učebna fyziky a laboratoř

50 IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Základní škola Velké Opatovice, IČO: IZO: IZO: Renovace školního skleníku Školní pozemek a učebna pěstitelských prací Rekonstrukce a modernizace počítačové učebny Rekonstrukce a vybavení stávajících prostor ZŠ za účelem vytvoření podmínek pro vzdělávání žáků SVP - komplexní řešení =

51 Žďárná, okr. Blansko,, Žďárná IČO: IZO: IZO: Žďárná, okr. Blansko,, Žďárná IČO: IZO: IZO: Doubravice nad Svitavou, IČO: IZO: IZO: Doubravice nad Svitavou, BEZBARIÉROV OST Interaktivní učebna Renovace učeben Školní zahrada Rekonstrukce fasády

52 IČO: IZO: IZO: Doubravice nad Svitavou, IČO: IZO: IZO: Býkovice IČO: IZO: IZO: Býkovice IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, Rekonstrukce topení Ze dřeva i z papíru vyrábíme na míru Aktivně s interaktivními prvky Rekonstrukce kmenových tříd

53 IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, Školní pozemekpřír. učebna Vybavení PC učebny Vybavení tělocvičny Didaktické pomůcky

54 IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, IČO: IZO: IZO: MŠ, ZŠ a PrŠ Boskovice, IČO: IZO: Připojení k internetu Kompenzační pomůcky Vybavení kmenových tříd Vybavení prostoru pro rozvoj čtenářské gramotnosti

55 IZO: Základní škola při Dětské léčebně Křetín 12, (MŠ IČO: IZO: IZO: Základní škola při Dětské léčebně Křetín 12, (MŠ IČO: IZO: IZO: a Základní škola při Dětské léčebně Křetín 12, (ZŠ) IČO: IZO: IZO: Letokruh - středisko volného času Letovice, p.o. IČO: IZO: Vybavení herny MŠ polytechnické dovednosti, rozvoj jednotlivých pregramotností Podnětné vybavení školní zahrady Výpočetní a kancelářská technika Přírodní "Zahrada čtyř živlů"

56 IZO: Letokruh - středisko volného času Letovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Na Slunci, z.s. IČO: Na Slunci, z.s. IČO: Když nevíš kudy kam, zajdi k nám, z. s. IČ: Když nevíš kudy kam, zajdi k nám, z. s. IČ: Prostřední Poříčí, p. o. IČO: IZO: IZO: Přírodovědná učebna Výstavba environmentální centrum Keramická a řemeslná dílna Mzdové náklady na průvodce v lesní školce Velenovská ptáčata Mobilní dřevěný dům, jako zázemí lesní školky Velenovská ptáčata Dětské hřiště

57 Středisko volného času Boskovice, IČO: IZO: IZO: Středisko volného času Boskovice, IČO: IZO: IZO: Středisko volného času Boskovice, IČO: IZO: IZO: Středisko volného času Boskovice, IČO: IZO: IZO: Deštná, přísp. org. Vybavení elektrotechnikou Vybavení dílen pro řemeslné obory Venkovní hřiště - učebna Vybavení - Aikido - tatami Rekonstrukce podlahy a stěn v MŠ podnětná

58 IČO: IZO: IZO: herní plocha

59 Příloha č. 2 Místního akčního plánu Roční akční plán pro Školní rok 2017/2018 Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název: IČO: IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: Název projektu: Zateplení budovy MŠ Rekonstrukce střechy MŠ Keramická dílna Očekávan é celkové náklady na projekt v Kč Očekávan ý termín realizace projektu (od do) Soula d s cíle m MAP * Typ projektu: s vazbou na klíčové kompetence IROP Cizí jazyk Přírodní vědy ** Technické a řemeslné obory ** Práce s digitál. technologie -mi *** Bezbari érovost školy, školské ho zařízení **** Rozšiřová ní kapacit kmenovýc h učeben mateřskýc h nebo základních škol *****

60 IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Borotín, okres Blansko IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: Podnětné vybavení školní zahrady Výrobní řemeslná dílna Vybavení na podporu polytechnických dovedností Přístavba Bílkova Bezbariérové stavební úpravy a rekonstrukce

61 IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. Stavební úpravy a rekonstrukce tříd Stavební úpravy a rekonstrukce herny Stavební úpravy a rekonstrukce školní jídelny Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - rekonstrukce zpevněných ploch šk. zahrady Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - rekonstrukce obrub pískovišť na šk. zahradě Stavební úpravy a vybavení na

62 IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: podporu VPŠ - rekonstrukce podezdívek u plotu a oplocení Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - pořízení herních prvků šk. zahrady Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - pořízení semaforů na DDH Stavební úpravy a vybavení na podporu VPŠ - pořízení sociální zařízení na šk. zahradě Stavební úpravy - rekonstrukce bazénu Vybavení tříd Vybavení

63 Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: Boskovice, p.o. IČO: IZO: IZO: prostorů pro polytechnické dovednosti Vybavení knihovny Vybavení herny Vybavení školní jídelny Vybavení výpočetní technikou pro potřeby pedagogů Stavební úpravy a rekonstrukce knihovny

Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice

Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice Příloha č. 5 Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice Projekt: MAP v oblasti vzdělávání v ORP Boskovice CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000154 Zpracovatel: realizační tým MAP ORP Boskovice Verze: 2 ze dne 7.

Více

Dohoda o prioritách projektu MAP pro ORP Litovel (reg. Číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/ )

Dohoda o prioritách projektu MAP pro ORP Litovel (reg. Číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/ ) Dohoda o prioritách MAP pro ORP Litovel (reg. Číslo : CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000288) Podkativita Dohoda o prioritách spočívala ve 3 postupných krocích, a to v analýze území, vytvoření strategického

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice

Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice Strategický rámec MAP pro ORP Boskovice Projekt: MAP v oblasti vzdělávání v ORP Boskovice CZ.0.68/0.0/0.0/15_005/0000154 Zpracovatel: realizační tým MAP ORP Boskovice Verze: 1 ze dne 26. 9. 2016 1. Vize

Více

VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH A ZÁKLADNÍCH ŠKOL MAP vzdělávání Tišnovsko

VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH A ZÁKLADNÍCH ŠKOL MAP vzdělávání Tišnovsko VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH A ZÁKLADNÍCH ŠKOL MAP vzdělávání Tišnovsko Hlavní oblasti podporované z OP Podpora inkluzivního / společného vzdělávání Podpora rozvoje čtenářské pregramotnosti

Více

Výsledky dotazníkového šetření potřeb ZŠ a MŠ v rámci projektu MAP OP VVV v území ORP Rychnov n/k

Výsledky dotazníkového šetření potřeb ZŠ a MŠ v rámci projektu MAP OP VVV v území ORP Rychnov n/k Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000331 Výsledky dotazníkového šetření potřeb ZŠ a MŠ v rámci projektu MAP OP VVV v území ORP Rychnov n/k

Více

Investiční priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro CLLD zpracovaný pro ORP Tanvald. Soulad s cílem MAP*

Investiční priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro CLLD zpracovaný pro ORP Tanvald. Soulad s cílem MAP* Investiční priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro CLLD zpracovaný pro ORP Tanvald Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu. Název: IČO: RED

Více

Soulad s cíli MAP* Očekávaný termín realizace projektu (od do) Cizí jazyk C2, C C4, C

Soulad s cíli MAP* Očekávaný termín realizace projektu (od do) Cizí jazyk C2, C C4, C Příloha č. 6 Investiční priority seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI a CLLD zpracovaný pro území MAP SO ORP. Identifikace školy, školského

Více

Příloha 1 Investiční a další priority

Příloha 1 Investiční a další priority Projekt Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Reg. č. CZ.02.3.68./0.0/0.0/15_005/0000133 Příloha 1 Investiční a další priority Strategického rámce MAP do roku 2023 pro ORP Seznam projektových

Více

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Tabulka 1 Seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI a CLLD zpracovaný pro území MAP ORP Lipník nad. Identifikace

Více

CZ /0.0/0.0/15_005/ STRATEGICKÝ RÁMEC DO ROKU 2023 PŘÍLOHA Č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY

CZ /0.0/0.0/15_005/ STRATEGICKÝ RÁMEC DO ROKU 2023 PŘÍLOHA Č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0002258 MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 18 LETŇANY A MČ PRAHA ČAKOVICE STRATEGICKÝ RÁMEC DO ROKU PŘÍLOHA Č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Seznam projektových záměrů

Více

Očekávan é celkové náklady na projekt v mil. Kč. Typ projektu: s vazbou na klíčové kompetence IROP. Soula d s cíle m MAP*

Očekávan é celkové náklady na projekt v mil. Kč. Typ projektu: s vazbou na klíčové kompetence IROP. Soula d s cíle m MAP* Investiční priority - - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v rámci MAP ORP Turnov do roku 2023 a pro SC 2.4 IROP a integrované nástroje ITI, IPRÚ a CLLD zpracovaný pro ORP, území MAP

Více

Příloha 1 Investiční a další priority

Příloha 1 Investiční a další priority Projekt Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Reg. č. CZ.02.3.68./0.0/0.0/15_005/0000133 Příloha 1 Investiční a další priority Strategického rámce MAP do roku 2023 pro ORP Seznam projektových

Více

SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP

SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP 15. 6. 2016 INVESTIČNÍ ZÁMĚRY IROP klíčové kompetence Cizí jazyk Přírodní vědy Technické a řemeslné obory Práce s digitálními technologiemi Bezbariérovost Strategický rámec MAP

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ REGIONU SPOLEČNÁ CIDLINA Strategický rámec

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ REGIONU SPOLEČNÁ CIDLINA Strategický rámec MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ REGIONU SPOLEČNÁ CIDLINA 2017-2020 Strategický rámec 3. Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervence z IROP a OP VVV Investiční priority - seznam projektových záměrů

Více

celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín realizace projektu (od do)

celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín realizace projektu (od do) Investiční priority seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI, IPRÚ, CLLD a ostatní zdroje pro území ORP Šlapanice Identifikace školy, školského

Více

Projektové záměry v souladu s prioritami IROP - Projekt Místní akční plán pro ORP Jihlava, reg. č. CZ /0.0/0.

Projektové záměry v souladu s prioritami IROP - Projekt Místní akční plán pro ORP Jihlava, reg. č. CZ /0.0/0. Příloha Strategického rámce: Projektové záměry v souladu s prioritami IROP - Projekt Místní akční plán pro ORP Jihlava, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000036 Investiční priority - seznam projektových

Více

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Investiční priority seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI,

Více

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_005/

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_005/ Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000402 1. Vize Škola funguje jako otevřené společenské centrum vesnice, do kterého se zapojují všechny části vesnice, která

Více

Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP České Budějovice CZ /0.0/0.0/15_005/

Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP České Budějovice CZ /0.0/0.0/15_005/ Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP České Budějovice CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000021 Výsledky dotazníkového šetření MŠMT potřeb základních a mateřských škol v rámci projektu MAP OP VVV v ORP České

Více

Místní akční plán rozvoje vzdělávání. Dotazníkové šetření MŠMT

Místní akční plán rozvoje vzdělávání. Dotazníkové šetření MŠMT Místní akční plán rozvoje vzdělávání Dotazníkové šetření MŠMT MAP Českolipsko Základní školy V rámci ORP Česká Lípa vyplnilo dotazníkové šetření od MŠMT celkem 100 % Základních škol, což činí 32 organizací.

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Liberec

Strategický rámec MAP pro ORP Liberec Strategický rámec pro ORP Liberec Verze č. 1 ŘV 08/2016 Obsah 1. Vize... 3 2. Popis dosavadního zapojení aktérů... 3 3. Popis priorit a cílů... 4 3.1 Identifikace priorit a cílů... 4 3.1 Specifikace cílů...

Více

reg.č. CZ /0.0/0.0/15_005/

reg.č. CZ /0.0/0.0/15_005/ reg.č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000404 SETKÁNÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ A ZŘIZOVATELŮ ŠKOL 30.3.2016 4. 2. 2016 podána žádost, prošla formálním hodnocením. Žadatel: MAS Slavkovské bojiště, partneři: MAS

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0.

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0. Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000334 září 2016 1 Popis zapojení aktérů do projektu MAP Zapojení aktérů

Více

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_005/

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_005/ Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000402 1. Vize Škola funguje jako otevřené společenské centrum vesnice, do kterého se zapojují všechny části vesnice, která

Více

Strategický rámec MAP

Strategický rámec MAP Strategický rámec MAP ORP Bystřice nad Pernštejnem Verze č. 1 Schváleno 30. června 2016 Realizováno v rámci Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Registrační číslo : CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000038

Více

MAP PRO ORP ČERNOŠICE, BRANDÝS NAD LABEM, ŘÍČANY, KLADNO A SLANÝ POROVNÁNÍ DAT Z DOTAZNÍKU MŠMT

MAP PRO ORP ČERNOŠICE, BRANDÝS NAD LABEM, ŘÍČANY, KLADNO A SLANÝ POROVNÁNÍ DAT Z DOTAZNÍKU MŠMT MAP PRO ORP ČERNOŠICE, BRANDÝS NAD LABEM, ŘÍČANY, KLADNO A SLANÝ POROVNÁNÍ DAT Z DOTAZNÍKU MŠMT SLANÝ, 7. 4. 2016 Počty škol (právnických osob vykonávajících činnost ZŠ / MŠ) Černošice Brandýs Říčany Kladno

Více

Místní akční plány rozvoje vzdělávání

Místní akční plány rozvoje vzdělávání Místní akční plány rozvoje vzdělávání Východisko: Každé dítě má unikátní charakteristiku, zájmy, schopnosti a vzdělávací potřeby. Pokud má právo na vzdělávání vůbec něco znamenat, musí existovat takové

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Karviná. Statutární město Karviná Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Karviná

Strategický rámec MAP pro ORP Karviná. Statutární město Karviná Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Karviná Strategický rámec MAP pro ORP Karviná Nositel: Projekt: Registrační číslo: Statutární město Karviná Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Karviná CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000040 1 1. Sdílená vize

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0.

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0. Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000334 duben 2017 1 Popis změn Mateřská škola DUHA, Soběslav změna názvu

Více

Strategický rámec MAP

Strategický rámec MAP Strategický rámec MAP ORP Bystřice nad Pernštejnem Verze č. 2 12. ledna 2017 Realizováno v rámci Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Registrační číslo : CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000038

Více

Strategický rámec MAP

Strategický rámec MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání ORP Milevsko CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000032 Strategický rámec pro ORP Milevsko Platná aktuální verze k 1. červenci 2016 Obsah 1 Vize... 3 2 Popis zapojení aktérů...

Více

Projekt Místní akční plán vzdělávání na Broumovsku Registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/ Strategický rámec MAP do roku 2023

Projekt Místní akční plán vzdělávání na Broumovsku Registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/ Strategický rámec MAP do roku 2023 Projekt Místní akční plán vzdělávání na Broumovsku Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000095 Strategický rámec do roku 2023 Aktuální verze k 27. 9. 2016 Obsah 1. Vize... 3 2. Popis

Více

Strategický rámec MAP

Strategický rámec MAP PROJEKT MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ SO ORP PÍSEK Reg.č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000020 Strategický rámec MAP do roku 2023 pro ORP Písek Platná aktuální verze k 8. červnu 2016 Obsah 1 Vize...

Více

MAP BOSKOVICE PRACOVNÍ SKUPINY , Boskovice

MAP BOSKOVICE PRACOVNÍ SKUPINY , Boskovice MAP BOSKOVICE PRACOVNÍ SKUPINY 11. 5. 2017, Boskovice MAP strategický dokument 1. 3. 2016 31. 8. 2017 MAP ORP Boskovice +Doubravice nad Svitavou a Býkovice Strategický rámec k 26. 9. 2016 nyní aktualizace

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Karviná. Statutární město Karviná Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Karviná

Strategický rámec MAP pro ORP Karviná. Statutární město Karviná Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Karviná Strategický rámec MAP pro ORP Karviná Nositel: Projekt: Registrační číslo: Statutární Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Karviná CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000040 1 1. Sdílená vize vzdělávání v

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0.

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0. Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000334 duben 2018 1 Popis zapojení aktérů do projektu MAP Zapojení aktérů

Více

Typ projektu: s vazbou na klíčové kompetence IROP. Soulad s cílem MAP*

Typ projektu: s vazbou na klíčové kompetence IROP. Soulad s cílem MAP* Příloha č. 1: Investiční záměry škol Jedná se o tabulku sebraných záměrů škol (platné k 27.3.2017) Investiční priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Jablonec nad Nisou

Strategický rámec MAP pro ORP Jablonec nad Nisou Strategický rámec pro ORP Jablonec nad Nisou Verze č. 1 ŘV 08/2016 Obsah 1. Vize... 3 2. Popis dosavadního zapojení aktérů... 3 3. Popis priorit a cílů... 4 3.1 Identifikace priorit a cílů... 4 3.1 Specifikace

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0.

Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ /0.0/0. Strategický rámec Místního akčního plánu pro ORP Soběslav V rámci projektu MAP v ORP Soběslav, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000334 Říjen 2018 1 Popis zapojení aktérů do projektu MAP Zapojení aktérů

Více

Strategický rámec MAP pro SO ORP Šlapanice

Strategický rámec MAP pro SO ORP Šlapanice Strategický rámec MAP pro SO ORP Šlapanice 1 1. Vize Všechny vzdělávací organizace na Šlapanicku disponují dobrými podmínkami pro kvalitní činnost. Spolupracují na zajištění komplexní a kvalitní nabídky

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání správního obvodu obce s rozšířenou působností Hlinsko do roku 2023

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání správního obvodu obce s rozšířenou působností Hlinsko do roku 2023 16. DUBNA 2018 Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání správního obvodu obce s rozšířenou působností Hlinsko do roku 2023 Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání správního obvodu

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ PRO ORP TIŠNOV. Strategický rámec. Řídící výbor

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ PRO ORP TIŠNOV. Strategický rámec. Řídící výbor MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ PRO ORP TIŠNOV Strategický rámec Řídící výbor 13. 12. 2016 ZÁKLADNÍ INFORMACE O STRATEGICKÉM RÁMCI Struktura Postup tvorby a zapojení aktérů Vize Tematická opatření SWOT-3

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání správního obvodu obce s rozšířenou působností Hlinsko do roku 2023

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání správního obvodu obce s rozšířenou působností Hlinsko do roku 2023 23. BŘEZNA 2017 Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání správního obvodu obce s rozšířenou působností Hlinsko do roku 2023 Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání správního obvodu

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Havířov

Strategický rámec MAP pro ORP Havířov Strategický rámec MAP pro ORP Havířov Aktualizace březen 2017 1. Sdílená vize vzdělávání v území ORP Havířov Příznivé a přátelské prostředí pro vzdělávání přizpůsobené potřebám člověka 21. století a zajištění

Více

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice Verze 4 1. Vize Škola funguje jako otevřené společenské centrum vesnice, do kterého se zapojují všechny části vesnice, která je personálně i materiálně kvalitně

Více

Strategický rámec MAP1

Strategický rámec MAP1 Strategický rámec MAP1 Základním finálním výstupem realizace projektů místního akčního plánování je dokument s názvem Místní akční plán. Tento dokument má několik částí, které vznikají na základě partnerské

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání ORP Hlinsko II do roku 2023

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání ORP Hlinsko II do roku 2023 25. BŘEZNA 2019 Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání ORP Hlinsko II do roku 2023 Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Hlinsko II Registrační číslo: CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009503

Více

Strategický rámec MAP. pro ORP Roudnice nad Labem. do roku 2023

Strategický rámec MAP. pro ORP Roudnice nad Labem. do roku 2023 Strategický rámec MAP pro ORP Roudnice nad Labem do roku 2023 Verze 1 2 1. Vize Vzdělání všechny baví - kvalitní vzdělávání funguje efektivně, spravedlivě a dává všem stejnou šanci. Děti a žáci se rádi

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Benešov

Strategický rámec MAP pro ORP Benešov Strategický rámec MAP pro ORP Benešov 1. Vize Vytvoření optimálního prostředí spolupráce zřizovatelů škol, mateřských a základních škol, rodičů dětí, organizací neformálního a zájmového vzdělávání, vzdělávacích

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Benešov

Strategický rámec MAP pro ORP Benešov Strategický rámec MAP pro ORP Benešov 1. Vize Vytvoření optimálního prostředí spolupráce zřizovatelů škol, mateřských a základních škol, rodičů dětí, organizací neformálního a zájmového vzdělávání, vzdělávacích

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území SO ORP Nové Město nad Metují (dále i SR MAP-N )

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území SO ORP Nové Město nad Metují (dále i SR MAP-N ) Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území SO ORP Nové Město nad Metují (dále i SR -N ) 1. Vize Území správního obvodu ORP Nové Město nad Metují se pyšní kvalitní a efektivně

Více

Místní akční plán rozvoje vzdělávání. Zpracování agregovaných dat z dotazníků

Místní akční plán rozvoje vzdělávání. Zpracování agregovaných dat z dotazníků Místní akční plán rozvoje vzdělávání Zpracování agregovaných dat z dotazníků Základní školy ORP Votice 2 Priorizace oblastí podpory OP řediteli ORP Votice 1. Rozvoj infrastruktury školy, vč. rekonstrukcí

Více

Místní akční plán vzdělávání na území ORP Hradec Králové. 1. setkání pracovních skupin Mžany

Místní akční plán vzdělávání na území ORP Hradec Králové. 1. setkání pracovních skupin Mžany Místní akční plán vzdělávání na území ORP Hradec Králové 1. setkání pracovních skupin 11. 10. 2016 Mžany 1. setkání pracovních skupin Program jednání: 1. Prezence, zahájení 2. Představení dosavadních výstupů

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO SO ORP PRACHATICE Zpracováno v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro ORP Prachatice, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000329

Více

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice

Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice Strategický rámec MAP pro SO ORP Bučovice Verze 3 1. Vize Škola funguje jako otevřené společenské centrum vesnice, do kterého se zapojují všechny části vesnice, která je personálně i materiálně kvalitně

Více

Strategický rámec MAP do roku 2023

Strategický rámec MAP do roku 2023 Strategický rámec MAP do roku 2023 ORP Náměšť nad Oslavou Verze č. 1 13. září 2016 Realizováno v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Náměšť nad Oslavou Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000727

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Hradec Králové do roku 2023

Strategický rámec MAP pro ORP Hradec Králové do roku 2023 MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ NA ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ HRADEC KRÁLOVÉ CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000319 Strategický rámec MAP pro ORP Hradec Králové do roku 2023 ZÁŘÍ 2017 Evropská unie Evropské

Více

Příloha č. 1 Ročního akčního plánu na rok 2018 Přehled investičních záměrů (aktualizace k ) Investiční priority

Příloha č. 1 Ročního akčního plánu na rok 2018 Přehled investičních záměrů (aktualizace k ) Investiční priority r. č.: CZ.068/0.0/0.0/15_005/0000590 je realizovaný a financovaný s podporou ESF, Operačního programu výzkum, vývoj a vzdělávání, státních Příloha č. 1 Ročního akčního plánu na rok 2018 Přehled investičních

Více

Strategický rámec místního akčního plánování rozvoje vzdělávání pro ORP Jindřichův Hradec

Strategický rámec místního akčního plánování rozvoje vzdělávání pro ORP Jindřichův Hradec Projekt MAP Jindřichův Hradec reg. číslo CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000077 Strategický rámec místního akčního plánování rozvoje vzdělávání pro ORP Jindřichův Hradec Obsah 1 Vize... 3 2 Popis zapojení aktérů...

Více

Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název projektu: Očekávané celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín Soulad s cílem realizace projektu (od do) MAP* Typ projektu: Název:

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP SPRÁVNÍHO OBVODU ORP ŽATEC

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP SPRÁVNÍHO OBVODU ORP ŽATEC STRATEGICKÝ RÁMEC MAP SPRÁVNÍHO OBVODU ORP ŽATEC Obsah Vize... 3 Popis zapojení aktérů... 3 Přehled zapojených aktérů a cílových skupin... 4 Popis priorit a cílů... 5 Přehled cílů a jejich vazeb na témata

Více

Místní akční plány rozvoje vzdělávání správní obvod Praha 7

Místní akční plány rozvoje vzdělávání správní obvod Praha 7 Název projektu: Místní akční plány rozvoje vzdělávání správní obvod Praha 7 Registrační číslo: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000718 Třetí zasedání Řídícího výboru MAP MČ P7 23.2.2017 Název projektu: Místní

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Klatovy. Zpracování Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Klatovy CZ /0.0/0.

Strategický rámec MAP pro ORP Klatovy. Zpracování Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Klatovy CZ /0.0/0. Strategický rámec pro ORP Klatovy Zpracování Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Klatovy CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000383 Platná aktuální verze č. 1 k 27. 1. 2017 1 Strategický rámec pro

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PRO SPRÁVNÍ OBVOD OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ÚSTÍ NAD LABEM č. projektu: CZ /0.0/0.

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PRO SPRÁVNÍ OBVOD OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ÚSTÍ NAD LABEM č. projektu: CZ /0.0/0. MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PRO SPRÁVNÍ OBVOD OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ÚSTÍ NAD LABEM č. projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000407 Společné jednání pracovních skupin úterý 3.5.2016, 15:00

Více

Strategický rámec MAP

Strategický rámec MAP Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Rožnov pod Radhoštěm CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000501 Strategický rámec MAP pro ORP Rožnov pod Radhoštěm 1 Obsah 1 Vize... 4 2 Popis zapojení aktérů...

Více

Strategický rámec MAP do roku 2023 v území ORP Plzeň

Strategický rámec MAP do roku 2023 v území ORP Plzeň Příloha č. 2 k NU OSMT/9 do RMP dne 21. 12. 2017 Strategický rámec MAP do roku 2023 v území ORP Plzeň Aktualizace č. 2 prosinec 2017 Aktualizace dokumentu je vyznačena modrou barvou. PROJEKT: MÍSTNÍ AKČNÍ

Více

Strategický rámec MAP ORP Turnov do roku 2023

Strategický rámec MAP ORP Turnov do roku 2023 Strategický rámec MAP ORP Turnov do roku 2023 1. Vize Vzdělávání se nachází v popředí zájmu společnosti i jednotlivců a je považováno za významnou hodnotu. Region Turnovska poskytuje kvalitní vzdělávání.

Více

Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název: IČO: RED IZO: IZO:

Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název: IČO: RED IZO: IZO: či dalšího subjektu Základní škola, Šlapanice, okres Modernizace odborných učeben ZŠ Šlapanice 11 800 000 2017-2018 X X X organizace, IČO: 75023920, Red IZO:600110516 Základní škola Újezd u Brna, okres

Více

Strategický rámec priorit MAP do roku 2023 na území SO ORP Litoměřice

Strategický rámec priorit MAP do roku 2023 na území SO ORP Litoměřice Strategický rámec priorit MAP do roku 2023 na území SO ORP Litoměřice Verze 1 MAP ORP LITOMĚŘICE Město Litoměřice MAS České středohoří, z.s. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000588 Ploskovice 50 map@mascs.cz

Více

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území SO ORP Nové Město nad Metují (dále i SR MAP-N )

Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území SO ORP Nové Město nad Metují (dále i SR MAP-N ) Strategický rámec Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území SO ORP Nové Město nad Metují (dále i SR -N ) 1. Vize Území správního obvodu ORP Nové Město nad Metují se pyšní kvalitní a efektivně

Více

Výsledky dotazníkového šetření potřeb mateřských škol v rámci projektu MAP OP VVV v ORP Kladno

Výsledky dotazníkového šetření potřeb mateřských škol v rámci projektu MAP OP VVV v ORP Kladno Výsledky dotazníkového šetření potřeb mateřských škol v rámci projektu MAP OP VVV v ORP Kladno Výsledky představují agregovaný výstup z výzkumu potřeb mateřských škol uskutečněné v období listopad 2015

Více

Soulad s cílem MAP* Očekávaný termín realizace projektu (od do) Priorita IV, cíl IV.1a IV.4

Soulad s cílem MAP* Očekávaný termín realizace projektu (od do) Priorita IV, cíl IV.1a IV.4 Investiční priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI, IPRÚ a CLLD zpracovaný pro ORP Český Brod Číslo projekt u Identifikace školy, školského

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Jablonec nad Nisou

Strategický rámec MAP pro ORP Jablonec nad Nisou Strategický rámec pro ORP Jablonec nad Nisou Verze č. 1 ŘV 08/2016 Obsah 1. Vize... 3 2. Popis dosavadního zapojení aktérů... 3 3. Popis priorit a cílů... 4 3.1 Identifikace priorit a cílů... 4 3.1 Specifikace

Více

11. Strategický rámec priorit MAP do roku 2023

11. Strategický rámec priorit MAP do roku 2023 11. Strategický rámec priorit MAP do roku 2023 11.1 Vize Na území správního obvodu obce s rozšířenou působností Třebíč jsou na základních i mateřských školách tvořeny takové podmínky, aby ze škol odcházeli

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO ORP IVANČICE

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO ORP IVANČICE STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO ORP IVANČICE Zpracováno v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Ivančice Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000680

Více

Strategický rámec MAP

Strategický rámec MAP Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Rožnov pod Radhoštěm CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000501 Strategický rámec MAP pro ORP Rožnov pod Radhoštěm 1 Obsah 1 Vize... 4 2 Popis zapojení aktérů...

Více

Místní akční plán pro správní obvod ORP Vrchlabí. Strategický rámec MAP pro správní obvod ORP Vrchlabí

Místní akční plán pro správní obvod ORP Vrchlabí. Strategický rámec MAP pro správní obvod ORP Vrchlabí Místní akční plán pro správní obvod ORP Vrchlabí CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000376 Strategický rámec MAP pro správní obvod ORP Vrchlabí Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání (OP VVV) Řešitelský tým:

Více

Strategický rámec MAP Praha 12- Investiční priority MČ Praha 12. **** Rozšiřov. Vazba na klíčové kompetence (ano/ ne)

Strategický rámec MAP Praha 12- Investiční priority MČ Praha 12. **** Rozšiřov. Vazba na klíčové kompetence (ano/ ne) Investiční priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP, SC 4.1 OP PPR a pro integrované nástroje ITI, IPRÚ a CLLD zpracovaný pro ORP, území MAP Praha 12 Identifikace školy,

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000386 STRATEGICKÝ RÁMEC MAP pro území ORP Uherský Brod do roku 2023 Strategický rámec MAP pro území ORP Uherský Brod 10.01.2017 CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000386 strana 1 CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000386

Více

Strategický rámec MAP do roku 2023 ORP Dobruška

Strategický rámec MAP do roku 2023 ORP Dobruška Projekt Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území SO ORP Dobruška MAP ORP Dobruška reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000102 Strategický rámec MAP do roku 2023 ORP Dobruška Aktuální verze k 21.09.

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PRO SO ORP ÚSTÍ NAD LABEM

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PRO SO ORP ÚSTÍ NAD LABEM Tento projekt je financován z ESF (http://www.esfcr.cz/) prostřednictvím OP VVV (http://www.msmt.cz/strukturalni-fondy-1/op-vvv). MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PRO SO ORP ÚSTÍ NAD LABEM VYHODNOCENÍ

Více

Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název projektu: Očekávané celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín Soulad s cílem realizace projektu (od do) MAP* Typ projektu: Název:

Více

Zpracování Místního akčního plánu vzdělávání pro ORP Lovosice CZ /0.0/0.0/15_005/ (Výzva č. 02_15_005 pro Místní akční plány)

Zpracování Místního akčního plánu vzdělávání pro ORP Lovosice CZ /0.0/0.0/15_005/ (Výzva č. 02_15_005 pro Místní akční plány) Zpracování Místního akčního plánu vzdělávání pro ORP Lovosice CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000713 (Výzva č. 02_15_005 pro Místní akční plány) Schváleno Řídícím výborem dne 30.1.2017 SERVISO, o. p. s. Komenského

Více

Strategický rámec Místní akční plán Trutnovsko

Strategický rámec Místní akční plán Trutnovsko Strategický rámec Místní akční plán Trutnovsko CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000123 Obsah 1 STRATEGICKÝ RÁMEC TRUTNOVSKO... 3 1.1 VIZE... 3 1.2 POPIS ZAPOJENÍ AKTÉRŮ... 3 1.3 POPIS PRIORIT A CÍLŮ... 5 1.3.1

Více

Strategický rámec MAP 1

Strategický rámec MAP 1 Strategický rámec MAP 1 Přehled změn Umístění změny Bližší určení změny (oproti verzi 1, platné od 1. 7. 2016) Úvod, odstavec 2 Text částečně přeformulován: Strategický rámec MAP je tvořen na základě SWOT-3

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP ORP TŘEBOŇ

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP ORP TŘEBOŇ STRATEGICKÝ RÁMEC MAP ORP TŘEBOŇ Zdroj: ČSÚ prosinec 2017 1 Název projektu: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Třeboň 1 seznam zkratek ORP MŠMT ČR MAP MAS MŠ ZŠ ZUŠ SVP RED IZO IROP ITI CLLD obec

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Blovice

Strategický rámec MAP pro ORP Blovice Strategický rámec MAP pro ORP Blovice 1. Vize Území SO ORP Blovice disponuje personálně kapacitně i technicky kvalitní sítí vzdělávacích zařízení, které vzájemně spolupracují v oblasti i volnočasových

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Havířov Aktualizace březen 2017

Strategický rámec MAP pro ORP Havířov Aktualizace březen 2017 Strategický rámec MAP pro ORP Havířov Aktualizace březen 2017 1. Sdílená vize vzdělávání v území ORP Havířov Příznivé a přátelské prostředí pro vzdělávání přizpůsobené potřebám člověka 21. století a zajištění

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP TACHOV

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP TACHOV STRATEGICKÝ RÁMEC MAP ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP TACHOV Verze 3.0 ze dne 19. června 2017 Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Tachov CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000035 1. Vize Spolupráce místních

Více

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení Specifický cíl 2.4 PODPORA INFRASTRUKTURY PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ PODPORA ZAŘÍZENÍ PÉČE O DĚTI DO 3 LET, DĚTSKÝCH SKUPIN

Více

Strategický rámec MAP pro území SO ORP Jilemnice a Města Vysoké nad Jizerou ( , verze 3.0)

Strategický rámec MAP pro území SO ORP Jilemnice a Města Vysoké nad Jizerou ( , verze 3.0) Strategický rámec pro území SO ORP Jilemnice a Města Vysoké nad Jizerou (31.1.2017, verze 3.0) 1. Vize Vzdělávání je celospolečenskou prioritou, v území máme zajištěno financování školských zařízení, a

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP PRO ORP HORAŽĎOVICE

STRATEGICKÝ RÁMEC MAP PRO ORP HORAŽĎOVICE STRATEGICKÝ RÁMEC MAP PRO ORP HORAŽĎOVICE Vypracovala: Ing. Radka Schusterová koordinátorka MAP ORP Verze č. 1 platná k 18. 1. 2017 Úvod Místní akční plán v oblasti obce s rozšířenou působností (MAP ORP

Více

Koncepce podpory mládeže a OP VVV

Koncepce podpory mládeže a OP VVV Koncepce podpory mládeže a OP VVV Neformální a zájmové vzdělávání v místních akčních plánech Praha, 23. června 2016 Mgr. Eva Hekrle Ferdinand Hrdlička Obsah: 1) Koncepce podpory mládeže a OP VVV 2) Prioritní

Více

MAP PRO ORP KLADNO VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU MŠMT

MAP PRO ORP KLADNO VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU MŠMT Místní akční plán vzdělávání na území ORP Kladno, č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000053 Korespondenční adresa: Wilsonova 599, 274 01 Slaný mobilní telefon: +420 606 605 202, www.premyslovci.cz, oficiální

Více

Investiční a další priority

Investiční a další priority Investiční a další priority - seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI, IPRÚ a CLLD a seznam dalších záměrů pro území, zpracovaný pro SO ORP Prachatice

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU PRO ÚZEMÍ PŮSOBNOSTI OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ROSICE

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU PRO ÚZEMÍ PŮSOBNOSTI OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ROSICE STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU PRO ÚZEMÍ PŮSOBNOSTI OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ROSICE Projekt: MAP Rosice CZ.02.3.68/0.0./0.0/15_005/0000332 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA BRÁNA BRNĚNSKA, Z.S. Zpracovatel:

Více

Strategický rámec MAP na území ORP Kaplice do roku 2023

Strategický rámec MAP na území ORP Kaplice do roku 2023 Projekt Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Kaplice Reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000709 Strategický rámec MAP na území ORP Kaplice do roku 2023 Platná aktuální verze 2.0 k 03/2017 Změny

Více

Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Bílinsku CZ /0.0/0.0/15_005/ Strategický rámec MAP pro území ORP Bílina

Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Bílinsku CZ /0.0/0.0/15_005/ Strategický rámec MAP pro území ORP Bílina Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Bílinsku CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000396 Strategický rámec MAP pro území ORP Bílina Verze 2.0 ze dne 14.05.2018 1 Vize Misí (posláním) organizací působících v

Více

Strategický rámec MAP na území ORP Kaplice do roku 2023

Strategický rámec MAP na území ORP Kaplice do roku 2023 Projekt Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Kaplice Reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000709 Strategický rámec MAP na území ORP Kaplice do roku 2023 Platná aktuální verze 1.0 k 9. září 2016

Více

Strategický rámec MAP pro ORP Kladno

Strategický rámec MAP pro ORP Kladno Strategický rámec MAP pro ORP Kladno verze 1-26. 9. 2016 Název projektu: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000053 Projekt je spolufinancován

Více