Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav"

Transkript

1 Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav a) obecná ustanovení Popis realizace poskytování sociálních služeb Domov pro seniory Budislav / dále jen Domov / je příspěvkovou organizací ve smyslu ustanovení 23 odst. 1, písm, zákona č. 250/2006Sb., jejímž zřizovatelem je Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích. Domov vystupuje v právních vztazích svým jménem a nese odpovědnost z těchto vztahů vyplývající. Domov je zřízen za účelem poskytování sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociální službách ve znění pozdějších předpisů a prováděcí vyhlášky č. 505/2006 Sb v platném znění. Při své činnosti respektuje práva a lidskou důstojnost každého uživatele. Všichni zaměstnanci jsou povinni se řídit platnými předpisy a dodržováním etického kodexu zaměstnanců Domova. Domov pro seniory Budislav se skládá ze dvou pracovišť. Jedno je v obci Budislav a druhé v obci Tučapy. Pracoviště v Budislavi má kapacitu 56 lůžek a pracoviště v Tučapech má kapacitu 55 lůžek. Na webových stránkách mohou budoucí zájemci o sociální služby získat mnoho cenných rad a informací.

2 b) poslání a základní smysl Základním posláním Domova je poskytovat péči především osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku a zdravotního stavu, a které již potřebují určitou pomoc, podporu, případně plné uspokojení svých základních potřeb, které nemohou být zajištěny jejich rodinou či terénními nebo ambulantními sociálními službami. Domov je zřízen pro poskytování pobytových služeb osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu nebo jsou posouzeny jako osoby plně invalidní. Do zařízení nemohou však být přijati občané, jejichž zdravotní stav vyžaduje léčení a ošetřování v lůžkovém zdravotnickém zařízení, uživatelé návykových látek / závislost na alkohol, drogy, apod./ Dále osoby, jejichž chování by z důvodu duševní poruchy závažným způsobem narušovalo kolektivní soužití. Domov poskytuje základní činnosti dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů dle 35, dále poskytuje služby sociální péče dle 38, konkrétně definované v 49 zákona č. 108/2006 Sb.. Domov je také povinen zajistit zdravotní péči definovanou v 36 téhož zákona. pracoviště Budislav (1) c 1) zdravotní, ošetřovatelská a sociální péče Domov zajišťuje uživatelům na základě písemné smlouvy dohodnuté potřebné sociální služby. Zdravotní péče je zajištěna prostřednictvím smluvního praktického lékaře ZP, který dochází do zařízení pravidelně 2x týdně ve stanovenou dobu, dále provádí návštěvy dle potřeby, lékaře psychiatra (smluvního lékaře ZP) docházejícího na zařízení pravidelně 1x měsíčně. Další odborná vyšetření /včetně stomatologa/ je prováděno dle potřeb jednotlivých uživatelů na doporučení praktické lékařky. Uživatelé domova jsou vhodným způsobem informování o těchto lékařských návštěvách (písemně, nástěnky apod.). Ošetřovatelská péče je zajištěna zaměstnanci Domova (zdravotnický personál), kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání po dobu 24 hodin denně. Rehabilitační péče je zajištěna prostřednictvím zdravotnických zařízení nebo externími odbornými pracovníky.

3 Sociální péče je zajištěna: - pracovníky v sociálních službách s odbornou způsobilostí vykonávající: a) přímou obslužnou péči, pomoc při osobní hygieně a oblékání, uspokojování psychosomatických potřeb po dobu 24 hodin denně, podílí se na vytváření základních a společenských kontaktů, dodržují vnitřní předpisy zejména provozní řád zdravotnického provozu; b) základní výchovnou nepedagogickou činností, např. provádění volno časových aktivit ve formě výtvarné, hudební a pohybové aktivity, zabezpečování zájmové a kulturní činnosti. - sociálním pracovníkem, který vykonává sociální šetření, zabezpečuje sociální agendy včetně řešení sociálně právních problémů a sociálně právní poradenství, analytickou, metodickou a koncepční činnost v sociální činnosti. d 1) ostatní služby - stravování; Strava se připravuje ve vlastním stravovacím provozu zaměstnanci domova v souladu se zásadami zdravé výživy a hygienických předpisů. Na základě doporučení lékaře a na požádání je uživateli poskytnuta dieta šetřící, diabetická. Zajištění celodenní stravy odpovídající věku, zásadám racionální výživy a potřebám dietního stravování, v rozsahu 3 hlavních jídel snídaně, oběd, večeře a jedna odpolední svačina denně. Strava je podávána podle týdně sestaveného stravovacího lístku. Uživatelé domova jsou vhodným způsobem informování o podávaní stravy a mohou se vyjadřovat ke kvalitě, složení a způsobu podávání jídla. Podněty mohou předávat přímo řediteli Domova pro seniory nebo prostřednictvím schránky na připomínky a podněty; - ubytování; Domov disponuje dvoulůžkovými a více lůžkovými pokoji o celkové kapacitě 56 lůžek. Sociální zařízení jsou umístěna na chodbách. K dispozici jsou koupelny vybavené hydromasážními vanami, polohově a výškově nastavitelnými s příslušnými doplňky. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny nábytkem organizace. Úklid ubytovacích prostor je denně prováděn zaměstnanci domova dle platných hygienických předpisů; - praní prádla; Domov je vybaven moderní prádelnou, která splňuje náročné provozní podmínky schválené orgánem ochrany veřejného zdraví. Provoz zajišťují zaměstnanci Domova zcela v souladu s potřebami uživatelů.

4 Uživateli Domova pro seniory je umožněno obvyklým způsobem užívat společně s ostatními v domově také: - bezbariérové WC - bezbariérový sprchový kout - koupelnu s masážní vanou (za přítomnosti ošetřujícího personálu) - zimní zahradu - společenskou místnost s televizí - park - nádvoří, altán - jídelny - voliéru s exotickým ptactvem Realizace veškerých služeb je poskytována na základě písemné smlouvy se zájemcem o služby, které Domov pro seniory Budislav poskytuje podle sazebníku. Sazebník je k nahlédnutí na webových stránkách v rubrice naše služby, případné informace podá sociální pracovnice na telefonním čísle Před přijetím do Domova je uživateli společně s příbuznými podána souhrnná informace o chodu a činnosti Domova. pracoviště Tučapy (2) c 2) zdravotní, ošetřovatelská a sociální péče Domov zajišťuje uživatelům na základě písemné smlouvy dohodnuté potřebné sociální služby. Zdravotní péče je zajištěna prostřednictvím smluvního praktického lékaře ZP, který dochází do zařízení pravidelně 2x týdně ve stanovenou dobu, dále provádí návštěvy dle potřeby, dále lékaře psychiatra (smluvního lékaře ZP) docházejícího na zařízení pravidelně 1x měsíčně. Další odborná vyšetření /včetně stomatologa/ je prováděno dle potřeb jednotlivých uživatelů na doporučení praktické lékařky. Uživatelé domova jsou vhodným způsobem informování o těchto lékařských návštěvách (písemně, nástěnky apod.). Ošetřovatelská péče je zajištěna zaměstnanci Domova (zdravotnický personál), kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání po dobu 24 hodin denně. Rehabilitační péče je zajištěna prostřednictvím zdravotnických zařízení nebo externími odbornými pracovníky. Sociální péče je zajištěna: - pracovníky v sociálních službách s odbornou způsobilostí vykonávající:

5 a) přímou obslužnou péči, pomoc při osobní hygieně a oblékání, uspokojování psychosomatických potřeb po dobu 24 hodin denně, podílí se na vytváření základních a společenských kontaktů, dodržují vnitřní předpisy zejména provozní řád zdravotnického provozu; b) základní výchovnou nepedagogickou činností, např. provádění volno časových aktivit ve formě výtvarné, hudební a pohybové aktivity, zabezpečování zájmové a kulturní činnosti. - sociálním pracovníkem, který vykonává sociální šetření, zabezpečuje sociální agendy včetně řešení sociálně právních problémů a sociálně právní poradenství, analytickou, metodickou a koncepční činnost v sociální činnosti. d 2) ostatní služby - stravování; Strava se připravuje ve vlastním stravovacím provozu zaměstnanci domova v souladu se zásadami zdravé výživy a hygienických předpisů. Na základě doporučení lékaře a na požádání je uživateli poskytnuta dieta šetřící, diabetická. Zajištění celodenní stravy odpovídající věku, zásadám racionální výživy a potřebám dietního stravování, v rozsahu 3 hlavních jídel snídaně, oběd, večeře a jedna odpolední svačina denně. Strava je podávána podle týdně sestaveného stravovacího lístku. Uživatelé domova jsou vhodným způsobem informování o podávaní stravy a mohou se vyjadřovat ke kvalitě, složení a způsobu podávání jídla. Podněty mohou předávat přímo řediteli Domova pro seniory nebo prostřednictvím schránky na připomínky a podněty. - ubytování; Domov disponuje dvoulůžkovými i více lůžkovými pokoji o celkové kapacitě 55 lůžek. Sociální zařízení jsou umístěna na chodbách. K dispozici jsou koupelny vybavené hydromasážními vanami, polohově a výškově nastavitelnými s příslušnými doplňky. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny nábytkem organizace. Úklid ubytovacích prostor je denně prováděn zaměstnanci domova dle platných hygienických předpisů; - praní prádla; Domov je vybaven moderní prádelnou, která splňuje náročné provozní podmínky schválené orgánem ochrany veřejného zdraví. Provoz zajišťují zaměstnanci Domova zcela v souladu s potřebami uživatelů. Uživateli Domova pro seniory je umožněno obvyklým způsobem užívat společně s ostatními v domově také: - bezbariérové WC

6 - bezbariérový sprchový kout - koupelnu s masážní vanou (za přítomnosti ošetřujícího personálu) - společenskou místnost s televizí - park - nádvoří - jídelny Realizace veškerých služeb je poskytována na základě písemné smlouvy se zájemcem o služby, které Domov pro seniory Budislav poskytuje podle sazebníku. Sazebník je k nahlédnutí na webových stránkách v rubrice naše služby, případné informace podá sociální pracovnice na telefonním čísle Před přijetím do Domova je uživateli společně s příbuznými podána souhrnná informace o chodu a činnosti Domova. Umístění na pracovišti v Tučapech je vhodné i pro manžele (uživatele služeb), pro které zaměstnanci Domova mohou poskytnout spokojené prožití na další společné cestě životem. V Budislavi, dne Jiří Eibl ředitel DpS Budislav

DOMOV DŮCHODCŮ U Zlatého kohouta Zborovská 857 Hluboká nad Vltavou

DOMOV DŮCHODCŮ U Zlatého kohouta Zborovská 857 Hluboká nad Vltavou DOMOV DŮCHODCŮ U Zlatého kohouta Zborovská 857 Hluboká nad Vltavou Poskytovatel sociálních služeb Motto: Ve stáří není lepší útěchy než to, že jsme celou sílu svého mládí vtělili do díla, které nestárne

Více

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poslání služby Našim posláním při zajištění odlehčovací pobytové služby

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Domov pro osoby se zdravotním postižením Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DOZP Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006 Sb.,

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Účinnost od: 1. 1. 2016 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DS Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory Určeno zájemcům o pobytovou sociální službu AMICA CENTRUM s.r.o, domov

Více

DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03

DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03 POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY 1. ÚVOD 1.1 Domov důchodců byl uveden do provozu v

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou I. Základní identifikační údaje Název zařízení: Domov U Anežky, poskytovatel sociálních služeb Adresa zařízení: nám. 17. listopadu 703, 294 71 Benátky nad Jizerou

Více

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Poslání: V rámci pobytové služby je našim posláním komplexní péče o osoby se sníženou soběstačností, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické

Více

Domovní řád. Poskytovatel: Služba je poskytována na adrese:

Domovní řád. Poskytovatel: Služba je poskytována na adrese: Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Poskytovatel: Městská správa sociálních služeb Vejprty S. K. Neumanna 842/2 se sídlem: Přísečnická 456/6 431 91 Vejprty Služba je poskytována na adrese:

Více

DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, Přerov

DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, Přerov DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, 750 02 Přerov Realizace poskytování sociální služby DOMOV PRO SENIORY Domov pro seniory - poskytuje sociální službu seniorům od 60 let se sníženou soběstačností,

Více

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Domov pro seniory Kamenec, (dále jen Domov pro seniory Kamenec) je celodenní pobytové zařízení v blízkosti centra města Ostravy s dostupným dopravním spojením

Více

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) paní.., narozená / / (dále jen klient ) 2) Domov pro seniory v Chebu, příspěvková organizace

Více

Základní informace pro žadatele

Základní informace pro žadatele Sněženková 2973/8 106 00 Praha 10 Zahradní Město Telefon: 272 654 151 3 e-mail: info@dszm.cz Základní informace pro žadatele Název zařízení: Domov pro seniory Zahradní Město Adresa, místo poskytování služby:

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby Smlouva o poskytnutí sociální služby č.j.sos//dss Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Pí. trvale bytem: v textu této smlouvy (dále jen uživatel ) datum narození: a Sociální a ošetřovatelské

Více

Základní informace pro žadatele

Základní informace pro žadatele Sněženková 2973/8 106 00 Praha 10 Zahradní Město Telefon: 272 654 151 3 e-mail: info@dszm.cz Základní informace pro žadatele Název zařízení: Domov pro seniory Zahradní Město Adresa, místo poskytování služby:

Více

Základní informace pro žadatele

Základní informace pro žadatele Sněženková 2973/8 106 00 Praha 10 Zahradní Město Telefon: 272 654 151 3 e-mail: info@dszm.cz Základní informace pro žadatele Název zařízení: Domov pro seniory Zahradní Město Adresa, místo poskytování služby:

Více

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM DOMÁCÍ ŘÁD DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Závazné pro: Zpracovala: Datum: 1. 1. 2015 Schválil: Termín aktualizace: leden 2016 všechny zaměstnance Centra Rožmitál pod Třemšínem, poskytovatele sociálních služeb

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752 DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2014 Stránka 1 z 6 1. Poslání, cílová skupina, cíle

Více

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa Popis realizace poskytování sociální služby v Domově se zvláštním režimem Krásná Lípa (DZR Krásná Lípa) Místo poskytování: Krásná Lípa Druh poskytované sociální služby: pobytová sociální služba Cílová

Více

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Dům klidného stáří, spol. s r. o., Domově se zvláštním režimem Kraslická 26, 357 03 Svatava DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Domácí řád_zjednodušená forma Stránka 1 ÚVOD Domácí řád upravuje podmínky

Více

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ CENTRUM LETINY s.r.o. Domov se zvláštním režimem Letiny 70, 336 01 Blovice (dále jen DZR) DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Zjednodušená verze doplněná obrázky SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně uzavřená mezi 1) pan (paní)., nar... r.č..., trvalé., Mariánské Lázně 35301 v textu této smlouvy

Více

Úvodní dokument k sociální službě sociální služby poskytované ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče

Úvodní dokument k sociální službě sociální služby poskytované ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Úvodní dokument k sociální službě sociální služby poskytované ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Posláním sociální služby poskytované ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče je poskytovat svým klientům

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Účinnost od: 1. 7.2018 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Vedoucí služby DZR Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2014 Stránka 1 z 7 1. Poslání, cílová skupina, cíle

Více

Domácí řád. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje. 2. Stravování

Domácí řád. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje. 2. Stravování Domácí řád Tento domácí řád obsahuje zásady pro zajištění klidného a spokojeného života v našem Domově. Je závazný pro všechny uživatele i zaměstnance Domova. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje

Více

Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace

Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Domov je držitelem certifikátu Vážka udělovaným Českou alzheimerovskou společností V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Rok 2013 Název organizace: Domov pro seniory

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Pan (paní), nar., bydliště, rodné číslo, v textu této smlouvy dále jen Osoba a Domov seniorů Benešov, poskytovatel

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-092-011-16 ze dne 3.10.2016 Sazebníky úhrad služeb poskytovaných příspěvkovou organizací Sociální služby městské části Praha 12, příspěvková organizace

Více

čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon:

čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: O D B O R K A N C E L Á Ř H E J T M A N A čj.: KUJCK 12481/2012 KHEJ/3 datum: 28. 5. 2012 vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: 386 720 225 *KUJCP00SGOCC* KUJCP00SGOCC Odpověď na žádost o poskytnutí informace

Více

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Obsah 1. Smysl dokumentu... 2 2. Seznámení zaměstnanců a klientů se Základním prohlášením... 2 3. Základní prohlášení Domova pro seniory Krč... 3 3.1. Poslání...

Více

Centrum sociálních služeb Naděje Broumov Jiráskova 193, 550 01 Broumov IČO 48623865 Tel. 491 523 595-6, 774 450 631 e-mail: domovd.broumov@tiscali.

Centrum sociálních služeb Naděje Broumov Jiráskova 193, 550 01 Broumov IČO 48623865 Tel. 491 523 595-6, 774 450 631 e-mail: domovd.broumov@tiscali. Centrum sociálních služeb Naděje Broumov Jiráskova 193, 550 01 Broumov IČO 48623865 Tel. 491 523 595-6, 774 450 631 e-mail: domovd.broumov@tiscali.cz Kontakty: Ředitelka: Ing. Milada Kubalíková tel. 491

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením Domov bez hranic U Stadionu 1425/3, 408 01 Rumburk Rumburk Tel.: 412 338 345, IČ: 47274549 příspěvková organizace E-mail: vera.brslicova@domovrumburk.cz renata.grundzova@domovrumburk.cz www.domovrumburk.cz

Více

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY Příloha č. 2 ČASTO KLADENÉ OTÁZKY DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Bruntál / Vrbno pod Pradědem / Horní Benešov Co je to,,domov pro osoby se zdravotním postižením (dále DOZP): Jedná se o pobytové

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I.

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje 1. Název a adresa zařízení: Denní stacionář Ratolest

Více

Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace

Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Domov je držitelem certifikátu Vážka udělovaným Českou alzheimerovskou společností V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Rok 2014 Název organizace: Domov pro seniory

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují v důsledku zhoršeného

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 D O M Á C Í Ř Á D ODLEHČOVACÍ SLUŽBY TEPELSKÁ 752 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2016 1. 1 Poslání, cílová skupina, cíle Posláním Odlehčovacích služeb (dále jen OS) v Mariánských Lázních je poskytnout dočasné sociální

Více

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 2 2019 UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj Služba ubytování

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Centrum pro seniory Zahrada, o.p.s. Domov pro seniory pobytová Centrum pro

Více

Sazebník poskytovaných služeb

Sazebník poskytovaných služeb Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Domov Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Sazebník poskytovaných služeb platný od 1. 7. 2011 I. Obecná ustanovení 1. V souladu se zákonem č. 108/2006

Více

Veřejný závazek. Odlehčovací služba

Veřejný závazek. Odlehčovací služba Účinnost od: 23.7.2015 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Ryjáčková Romana Vedoucí služby Ověřovatel: Bc. Ludmila Lacinová Schvalovatel: Správce dokumentace Mgr. Eva Šulcová Představitel

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

Výroční zpráva za rok 2008

Výroční zpráva za rok 2008 Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, 392 01 Soběslav Výroční zpráva za rok 2008 Základní funkce Domova Domov pro seniory Budislav / dále jen Domov / je příspěvkovou organizací

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha

Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha 20. červen 2014 Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha Našim posláním je poskytovat pobytovou službu sociální péče mužům a ženám, kteří vzhledem ke svému zdravotnímu postižení potřebují

Více

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace. Dlouhá 75, Lovosice

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace. Dlouhá 75, Lovosice Popis sociální služby Domov sociální péče Chotěšov domovy pro osoby se zdravotním postižením Název zařízení: Centrum sociální pomoci Litoměřice, p.o. Domov sociální péče Chotěšov Adresa zařízení: Poskytovatel:

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Účinnost od ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Účinnost od ODLEHČOVACÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Účinnost od 19.3.2019 Druh soc. služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Název a místo zařízení, místo poskytování sociální služby: Domov pro seniory a dům s pečovatelskou

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace Smlouva o poskytnutí sociální služby odlehčovací služby poskytované v domově pro seniory v Mariánských Lázních č.

Více

Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba -

Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba - Smluvní strany Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba - 1. Paní: Datum narození: Bydliště: Zastoupen/a: zástupcem na základě plné moci ze dne paní/panem.trvalé bydliště

Více

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel sociální služby chráněné bydlení (identifikátor 9510127): Nalžovický zámek,

Více

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: ,

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: , Domov důchodců Mlázovice, registrovaný poskytovatel pobytové sociální služby domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách, číslo registrace: 1665958 Zřizovatel: městys Mlázovice, www.mlazovice.cz

Více

Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby

Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách I. Smluvní strany 1. Klient: pan/paní,

Více

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Podrobný informační materiál o poskytované službě: Pečovatelská služba NADĚJE Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Forma služby: Místo: terénní Arménská 4, 625 00 Brno Kontaktní

Více

Středisko: Domov pro seniory v Bystrém, Nad Kašpárkem 496, 569 92 Bystré Zastoupený: Jiřinou Leinweberovou, vedoucí DpS (dále jen poskytovatel ).

Středisko: Domov pro seniory v Bystrém, Nad Kašpárkem 496, 569 92 Bystré Zastoupený: Jiřinou Leinweberovou, vedoucí DpS (dále jen poskytovatel ). Smlouva č. XX/2011 o poskytnutí sociální služby domovy pro seniory dle 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, kterou uzavřeli 1) Paní XXXX, nar. XXXX Bydliště:

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče č./ze dne..

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče č./ze dne.. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče č./ze dne.. Smluvní strany: Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02 zastoupená MUDr. Ing. Robertem Plachým

Více

Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla

Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Poskytovatel: Městská správa sociálních služeb S. K. Neumanna 842/2 se sídlem: Přísečnická 456/6 431 91 Vejprty Služba je poskytována na adrese: S.

Více

Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace

Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Smlouva č. X/2017 o poskytování sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením Dne.. u z a v ř e l i 1. Pan/í.., narozen/a, bydliště v textu této smlouvy dále jen Osoba Zastoupena/ý a 2. Bellevue, poskytovatel

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby č. <<Číslo smlouvy>>/dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov

Smlouva o poskytnutí sociální služby č. <<Číslo smlouvy>>/dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov Smlouva o poskytnutí sociální služby č. /dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov Klient JMÉNO Bydliště Datum narození Poskytovatel Sociální služby Chomutov,

Více

Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov

Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, 696 42 Vracov Název: Pečovatelská služba Vracov Informace, kontakt: Pečovatelská služba Vracov je organizační složkou města Vracov. Je

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB v Centru pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. uzavřená v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, podle 70 a 71 citovaného zákona

Více

NAŠE PRAVIDLA. Domova se zvláštním režimem

NAŠE PRAVIDLA. Domova se zvláštním režimem NAŠE PRAVIDLA Domova se zvláštním režimem Závaznost: Sociální pracovnice, PSS, SZP, vedoucí služby Zodpovědná osoba: Vedoucí služby Spoluúčast na tvorbě metodického postupu: zaměstnanci ÚOSS, PSS, vedoucí

Více

Domácí řád Domova důchodců Proseč u Pošné, příspěvkové organizace

Domácí řád Domova důchodců Proseč u Pošné, příspěvkové organizace DOMOV DŮCHODCŮ Proseč u Pošné, p.o. Proseč u Pošné 1 PACOV 395 01 Tel.: 565 442 295 Informace č.: 1 pro žadatele, klienty, kontaktní osoby a návštěvy Domova 1) Úvod Domácí řád Domova důchodců Proseč u

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB uzavřená dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a Občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami:

Více

Popis realizace poskytování sociální služby Domov pro seniory Horní Stropnice

Popis realizace poskytování sociální služby Domov pro seniory Horní Stropnice Domov pro seniory Horní Stropnice 373 35 Horní Stropnice 54 Kontaktní osoba: ředitelka: Valhová Eva Vrchní sestra: Mgr.Kubaláková Jarmila e-mail: dd.stropnice@post.cz, tel. 386 327 130, 386 327 377, fax

Více

Metodický postup č. 1/2016 Pracovní postupy při poskytování jednotlivých činností v domově pro seniory. Poskytnutí ubytování

Metodický postup č. 1/2016 Pracovní postupy při poskytování jednotlivých činností v domově pro seniory. Poskytnutí ubytování Metodický postup č. 1/2016 Pracovní postupy při poskytování jednotlivých činností v domově pro seniory Místo realizace: Penzion pro seniory Frýdek-Místek, p. o., Domov pro seniory Závaznost: všichni pracovníci

Více

Vnitřní předpis č. 33 /2014. Veřejný závazek. Obsah: 1 - Služba DOZP Všebořice 2 - Služba Chráněné bydlení

Vnitřní předpis č. 33 /2014. Veřejný závazek. Obsah: 1 - Služba DOZP Všebořice 2 - Služba Chráněné bydlení Domovy pro osoby se zdravotním postižením Ústí nad Labem, příspěvková organizace, středisko DOZP Všebořice Pod Vodojemem 312/3C, 400 10 Ústí nad Labem, IČ 751 49 541 Vnitřní předpis č. 33 /2014 Veřejný

Více

Zpracování: Jarmila Hlavicová sociální pracovnice Ev. číslo: II SQ 11/2015. Schválení: Mgr. M. Pavlůsková ředitelka Verze: 01

Zpracování: Jarmila Hlavicová sociální pracovnice Ev. číslo: II SQ 11/2015. Schválení: Mgr. M. Pavlůsková ředitelka Verze: 01 MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Nahrazuje: Proces Jméno a příjmení Funkce Podpis Domov pro seniory Jasenka - Vsetín Dolní Jasenka 2274 755 01 Vsetín Zpracování: Jarmila Hlavicová

Více

Sazebník poskytovaných služeb

Sazebník poskytovaných služeb Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Domov Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Sazebník poskytovaných služeb platný od 1. 7. 2014 I. Obecná ustanovení 1. V souladu se zákonem č. 108/2006

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Domov se zvláštním režimem

Smlouva o poskytování sociální služby Domov se zvláštním režimem Smlouva o poskytování sociální služby Domov se zvláštním režimem 1) Domov Na zámku, příspěvková organizace č. p. 1; 747 68 Kyjovice zastoupený ředitelem Ing. Leo Nevřelou Tel.: 553 778 026 (v textu této

Více

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno Standard č. 1 Poslání a cíle Provoz odlehčovací služby byl zahájen v květnu 2009. Zřizovatelem služby je Český červený kříž oblastní

Více

Popis realizace služby

Popis realizace služby Dům klidného stáří Pravětín /domov pro seniory dle 49 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách/ Popis realizace služby Posláním Domu klidného stáří Pravětín je poskytovat ubytování a sociální služby

Více

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY

DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY Naše komunita je zřízená od ledna 2007. Na 5. komunitě bydlí 8 obyvatel ve čtyřech dvoulůžkových pokojích. Všichni naši obyvatelé jsou zcela závislí na pomoci personálu. Tato pravidla

Více

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 6. 2018 UBYTOVÁNÍ: 190,- Kč za 1 den/1 lůžkový pokoj 175,- Kč za 1 den/2 lůžkový pokoj zahrnuje: ubytování, inventář

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb. Charitní domov Otrokovice, Otrokovice

Popis realizace poskytování sociálních služeb. Charitní domov Otrokovice, Otrokovice Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita sv. Anežky Otrokovice Domov pro seniory pobytová Charitní domov Otrokovice,

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175/II., 377 01 Jindřichův Hradec tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2012 V souladu se zákonem

Více

Veřejný závazek sociální služby

Veřejný závazek sociální služby Domov pro seniory Červenka, příspěvková organizace Veřejný závazek sociální služby Platný od 1. 1. 2018 1 1. Domov pro seniory Červenka, příspěvková organizace (dále jen Domov) je příspěvkovou organizací,

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově pro seniory Ústav sociálních služeb města Nové Paky dle zákona č. 108/2006, 49 dále jen Smlouva

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově pro seniory Ústav sociálních služeb města Nové Paky dle zákona č. 108/2006, 49 dále jen Smlouva Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově pro seniory Ústav sociálních služeb města Nové Paky dle zákona č. 108/2006, 49 dále jen Smlouva a 1) Pan (paní) v textu této smlouvy dále je Uživatel

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Domovy pro seniory Šluknov Krásná Lípa,p.o. Křečanská 630 Služba Domovy pro osoby se zdravotním postižením Středisko Krásná Lípa Nemocniční 1056/19 Krásná

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2008 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče podle 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v Charitním domově Otrokovice - Domov pro seniory -

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče podle 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v Charitním domově Otrokovice - Domov pro seniory - Smlouva o poskytnutí služby sociální péče podle 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v Charitním domově Otrokovice - Domov pro seniory - (v textu dále jen Smlouva ), kterou níže uvedeného

Více

ŽÁDOST o ubytování a poskytnutí sociálních služeb

ŽÁDOST o ubytování a poskytnutí sociálních služeb ŽÁDOST o ubytování a poskytnutí sociálních služeb Datum přijetí žádosti Evidenční číslo žádosti Razítko a podpis ÚDAJE O ŽADATELI : Jméno a příjmení: Rodné příjmení : Datum narození :. Místo narození :...

Více

CÍLE A ZPŮSOBY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

CÍLE A ZPŮSOBY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Zřizovatel: Právo na život IČ: 270 32 558 Zařízení: Domov Slunce, Francouzská 16, Brno, 602 00 Tel.: 545 213 641, 545 213 564 www.slunce.pravonazivot.cz CÍLE A ZPŮSOBY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB O NÁS

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče (Domov pro seniory)

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče (Domov pro seniory) Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, Odry, 742 35 Tel.: 556 730 133, www.ddodry.cz Poskytované služby: Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem ALDa Smlouva o poskytnutí služby sociální

Více

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta Ceník Od 1. ledna 2007 nahradila dávku zvýšení důchodu pro bezmocnost nová dávka, příspěvek na péči ve smyslu zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. (dále jen PNP )

Více

ZÁSADY. I. Obecná ustanovení

ZÁSADY. I. Obecná ustanovení ZÁSADY pro umisťování starých a zdravotně postižených občanů do ústavů sociální péče, domů s pečovatelskou službou a bezbariérových domů na území města Českých Budějovic I. Obecná ustanovení Umístění občanů

Více

Domov pro seniory - Domov Duha

Domov pro seniory - Domov Duha 20. červen 2014 Domov pro seniory - Domov Duha Našim posláním je poskytovat pobytovou službu sociální péče lidem, kteří vzhledem ke svému věku a ztrátě soběstačnosti potřebují péči, která jim nemůže být

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

Provozovatel: FARNÍ CHARITA LITOMĚŘICE Zařízení: DOMOV NA DÓMSKÉM PAHORKU domov pro seniory POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY K 1.6.

Provozovatel: FARNÍ CHARITA LITOMĚŘICE Zařízení: DOMOV NA DÓMSKÉM PAHORKU domov pro seniory POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY K 1.6. Provozovatel: FARNÍ CHARITA LITOMĚŘICE Zařízení: DOMOV NA DÓMSKÉM PAHORKU domov pro seniory POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY K 1.6.2014 Poslání: Posláním Domova na Dómském pahorku je poskytování pobytových,

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

Smlouva o poskytování služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytování služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytování služby sociální péče v domově pro seniory Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále

Více

Pravidla pro stravování

Pravidla pro stravování Pravidla pro stravování ( informace pro uživatele ) 1. Stravování v Domově je zajišťováno vlastním kuchyňským provozem a poskytována je strava celodenní s možností odebírání stravy normální (D3), dietní

Více

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno Standard č. 1 Poslání a cíle Přílohy: Metodický pokyn č.1 Etický kodex zaměstnanců Provoz odlehčovací služby byl zahájen v květnu 2009.

Více