Náš záměr je dát vám v pravou chvíli znamení a pomoci vám rychle vyhledat potřebná data. Intelligent Video Analysis

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Náš záměr je dát vám v pravou chvíli znamení a pomoci vám rychle vyhledat potřebná data. Intelligent Video Analysis"

Transkript

1 Náš záměr je dát vám v pravou chvíli znamení a pomoci vám rychle vyhledat potřebná data Intelligent Video Analysis

2 2 Intelligent Video Analysis Inteligentní strukturování Pokud jde o videosledování, je zrovna v kurzu mluvit o protokolu IP. Ačkoliv na světě stále existují miliony analogových instalací, faktem je, že dnes se při videosledování instalují častěji síťové kamery. Pro přechod k protokolu IP existují dobré důvody. Nejzřejmější výhodou je kvalita obrazu. V současném způsobu použití videosledování zaznamenáváme neustále rostoucí poptávku po lepším zobrazování detailů, což pro kvalitnější zpětnou analýzu vyžaduje vyšší rozlišení. Videosledování založené na protokolu IP poskytuje nejvyšší kvalitu videí IP navržených podle vašich potřeb. To znamená, že vám budou potřebná data dodána tehdy, když je potřebujete za všech okolností, kdekoliv a při nejnižších nákladech a zatížení sítě.

3 3 Intelligent Video Analysis Nebylo by skvělé, kdyby vaše bezpečnostní kamery rozuměly tomu, co vidí? Váš kamerový systém by mohl automaticky aktivovat poplach a upozornit vás, když je potřeba. Mohl by také detekovat potřebné informace, např. pohybující se objekty ve scéně, a neustále dynamicky optimalizovat zpracovávání obrazu pro zajištění expozice požadovaného objektu. Záznamy by mohly být označeny, abyste měli data okamžitě k dispozici a nemuseli se probírat hodinami uloženého videa. Vaše kamera by dokonce mohla živě přenášet pouze relevantní obraz, čímž by se zmenšilo zatížení sítě. Jinými slovy: nebylo by úžasné, kdybyste svůj videomateriál inteligentně strukturovali? Technologie Intelligent Video Analysis (IVA) společnosti Bosch to všechno a ještě více dělá za vás. Poskytuje vám inteligentní řešení pro záznam videí přes síť IP, které vám proaktivně pomáhá a automaticky vykonává úkoly, jež by jinak musel bezpečnostní personál nebo operátor provádět manuálně. Ve společnosti Bosch vám prostřednictvím produktu Intelligent Video Analysis (IVA) nabízíme špičkové inteligentní technologie a analytické nástroje. Technologie IVA vás upozorňuje v případě potřeby a umožňuje vám rychle získat potřebná data. Podívejte se na video o technologii IVA

4 4 Intelligent Video Analysis Upozornění v případě potřeby Nezáleží na tom, kolik kamer váš systém videosledování používá. Efektivní sledování všeho potřebného představuje úkol, který není jednoduchý. Po pouhých 20 minutách může operátor přehlédnout 90 % činnosti na obrazovce. Technologie IVA analyzuje obraz v reálném čase, aby mohla neustále odhalovat podezřelé události a podle potřeby vás upozornit. To pomáhá operátorům nebo bezpečnostnímu personálu trávit více času na jiných úkolech a reagovat pouze na důležité události. Protože nemůžete být vždy a všude, technologie IVA vás také navíc může případně upozorňovat pomocí vašeho mobilního zařízení. Nastavení pravidel IVA je snadné díky intuitivní nabídce, která umožňuje zadat, jaká událost nebo kombinace událostí spustí poplach. Pomocí chytré kombinace až 8 z 15 dostupných pravidel IVA lze zjednodušit složité úlohy a omezit falešné poplachy na minimum. Stabilizace obrazu zajišťuje, že kamera zachytí skutečný pohyb místo pohybu způsobeného kamerou samotnou. Pokročilé algoritmy technologie IVA umožňují inteligentně se přizpůsobit změnám, např. osvětlení a okolním podmínkám. Rušení obrazu způsobené deštěm, sněhem, mraky nebo poletujícím listím lze vyfiltrovat, čímž zajistíte nejvyšší spolehlivost.

5 5 Intelligent Video Analysis Fakt: Po pouhých 20 minutách můžete přehlédnout 90 % činnosti na obrazovce Fakt: Vyhledávání ve videu je obtížné a časově náročné

6 6 Intelligent Video Analysis Rychlé vyhledávání důkazů Rychlé vyhledávání potřebných dat Když hledáte potřebná data, je vyhledávání v několikahodinovém videozáznamu obtížné a časově náročné. Technologie IVA zajišťuje zaznamenání dat o všem, co se děje v jednotlivých sledovaných scénách. Informace o analýze obsahu jsou generovány jako metadata a uloženy společně s videosnímky. Tím se vytváří inteligentní strukturování. Tato metadata obsahují podrobnosti o všech objektech, které do sledovaných oblastí vstupují nebo je opouští, např. rychlost, směr, barva a mnoho dalších. Analýza obsahu snímané scény se neomezuje jen na živé scény. Technologie IVA dokáže zajistit také rozpoznávání událostí při přehrávání nahraných videodat. Můžete dokonce najít události, které původně nebyly nastaveny jako poplašné. Funkce forenzního vyhledávání nabízí unikátní řešení stačí si prohlédnout archivovaný videozáznam s použitím nových detekčních kritérií. Metadata popisující specifické detaily obrazu jsou uchovávána ve formě jednoduchých textových řetězců. Jsou mnohem menší a jednodušeji se v nich vyhledává než v několikahodinovém videozáznamu. Vyhledáváním v metadatech za pomoci inteligentních vyhledávacích kritérií můžete z několikahodinového videozáznamu okamžitě získat potřebná data. Metadata mohou posloužit k získání nevyvratitelných důkazů pro soud nebo pomoci optimalizovat podnikové procesy, například na základě určení počtu osob nebo hustoty davu.

7 7 Intelligent Video Analysis Intelligent Tracking Ochrana obvodů areálů Prosazování předpisů Ochrana veřejných prostor Decentralizovaná inteligence Společnost Bosch zajišťuje díky technologii Intelligent Video Analysis tu nejvyšší kvalitu a spolehlivost analýzy obrazu. Proto dokážou všechny kamery Bosch IVA pracovat samostatně bez pomoci centrálního serveru pro analýzu nemají ani jediný bod, kde by mohlo dojít k selhání. Říká se tomu distribuovaná a decentralizovaná inteligence. V případě závady kamery nebo kodéru zůstávají zbývající části systému plně funkční. Rozšíření systému je proto rovněž snadné. Zatížení sítě a kapacitu úložiště lze snížit živým přenášením pouze potřebných scén, protože analýza je prováděna v kameře. Decentralizovaná inteligence výrazně zvyšuje odolnost a flexibilitu systému a zároveň snižuje náklady. U každé kamery IVA si můžete vybrat z široké palety pokročilých pravidel pro poplachy IVA od ochrany obvodů areálů (přelézání plotu) přes prosazování předpisů vztahujících se ke zdraví a bezpečnosti (parkování v oblastech s omezeným přístupem), inteligentní sledování pohyblivých předmětů až po ochranu veřejných prostor (nečinný objekt). Pomocí chytré kombinace až 8 z 15 těchto pravidel IVA lze zjednodušit složité úlohy a omezit falešné poplachy na minimum. Naši sílu podtrhává software IVA V5.60, který je zařazen do katalogu CSE 1. Schválen knihovnou snímků systémů inteligentní detekce i-lids jako systém primární detekce pro provozní poplašná zařízení používaná při sledování obvodů areálů a Schválen knihovnou snímků systémů inteligentní detekce i LIDS jako nahrávací systém založený na událostech s využitím pro sledování obvodů areálů 1 Katalog bezpečnostního vybavení (CSE)

8 8 Intelligent Video Analysis Centralizovaná inteligence LAN Jediný bod, kde by mohlo dojít k selhání Síťové úložiště Klientská pracovní stanice Decentralizovaná inteligence Analýza obrazu pomocí centrálního serveru pro analýzu LAN NEOBSAHUJE jediný bod, kde by mohlo dojít k selhání Síťové úložiště Klientská pracovní stanice Decentralizovaná inteligence s kamerami IVA společnosti Bosch

9 9 Intelligent Video Analysis Vždy o krok napřed Společnost Bosch spolu se svou automobilovou divizí průběžně vyvíjí pokročilé algoritmy IVA, aby mohla dodávat mimo jiné nejspolehlivější a nejodolnější systémy videosledování založené na protokolu IP. Tento nepřetržitý vývoj zajišťuje využívání nejmodernějších technologií. Funkčnost stávajících systémů se vylepšuje pomocí aktualizací softwaru, což vám přináší možnost být vždy o krok napřed. Přizpůsobení vašeho systému tak, aby vyhovoval budoucím požadavkům, je při instalaci kamer nebo kodérů IVA snadné. Protože technologie IVA je do našich kamer zabudovaná, zjednodušila se i integrace softwaru jiných výrobců. Integrováním našich kamer IVA také můžete získat přístup k našim jedinečným událostem vyvolaným algoritmem IVA, možnosti překrývání v grafickém uživatelském rozhraní (GUI) nebo funkcím forenzního vyhledávání.

10 10 Intelligent Video Analysis Pravidla pro poplachy technologie Intelligent Video Analysis Použití Automatický alarm se spustí v případě Neoprávněná manipulace vychýlení kamery z její původní pozice zakrytí či pomalování kamery oslnění kamery laserovými ukazovátky Ochrana obvodů areálů překročení jedné nebo více imaginárních linií externím činitelem (překročení čáry) vstupu externího činitele do areálu (s omezeným přístupem) nebo odchod činitele z areálu (objekt v poli nebo nečinný objekt) přelezení plotu Prosazování předpisů týkajících se zdraví a bezpečnosti vniknutí na jednosměrnou cestu ze špatného směru (sledování trajektorie) zablokování nouzového východu zaparkování auta v zóně, kde je parkování zakázáno nebo omezeno Ochrana veřejných prostor příliš dlouhého setrvávání externího činitele v parkovací zóně nebo u bankomatu (neobvyklé zdržování se na místě) zapomenutí podezřelého předmětu v areálu (nečinný objekt) překročení určité úrovně zalidnění areálu nebo v případě vytvoření davu Ochrana majetku (např. muzeum) odstraňování předmětu (odstraněný předmět) pokusu o to, dotknout se předmětu Sledování davu pohybu lidí na eskalátoru v opačném směru překročení určité úrovně zalidnění areálu překročení předem definovaných hodnot pro počet lidí (počítání osob) změn, jako je např. velikost, rychlost, směr pohybu, barva a poměr stran (přikrčení) ve stanoveném časovém rozpětí (například padající člověk)

11 11 Intelligent Video Analysis Další použití Popis Fotografování obličejů Kamera automaticky zachytí snímek obličeje. Ideální pro další zabezpečení veřejných prostor, muzeí, úředních budov a spousty jiných. Fotografie obličejů také mohou být použity pro účely jiných dodavatelů softwaru pro rozpoznávání obličejů. Automatické sledování objektů Automaticky sledujte pohybující se objekty na základě předem definovaných pravidel pro poplachy nebo pomocí jednoduchého klepnutí. Už své sledované objekty neztrácejte z dohledu a pokračujte ve zlepšování bezpečnosti. Optimalizace firemních postupů Informace týkající se počítání osob (normální a ptačí perspektiva), informace o hustotě davu a informace o pohybu předmětů nebo osob mohou být také velmi dobře využity pro marketingové účely a k optimalizaci firemních procesů.

12 Tradice kvality a inovací Více než 125 let představuje jméno Bosch nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Společnost Bosch je dodavatelem inovativních technologií s celosvětovou působností, zajišťovaných nejvyššími standardy služeb a podpory. Bosch Security Systems nabízí široký sortiment zabezpečovací techniky, komunikačních a ozvučovacích řešení, na něž se spoléhá řada organizací při každodenním používání po celém světě, od vládních institucí přes místa určená ke shromažďování široké veřejnosti až po komerční prostory, školy a domácnosti. Snadno vyberte a porovnejte produkty pomocí našeho online nástroje Spočítejte si potřebnou kapacitu úložiště Verze: listopad 2015 Bosch Security Systems Další informace o videosystémech najdete na webové stránce Sledujte nás: Náš záměr je dát vám v pravou chvíli znamení a pomoci vám rychle vyhledat potřebná data

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli Technologie 4k ultra HD Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli 2 Technologie 4K ultra HD Uvidíte každičký detail, a to kdekoli Zabrat velkou oblast a zároveň umožnit identifikaci

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

Zaměřte svou pozornost Technologie inteligentní analýzy obrazu Bosch

Zaměřte svou pozornost Technologie inteligentní analýzy obrazu Bosch Zaměřte svou pozornost Technologie inteligentní analýzy obrazu Bosch 2 A podnikněte potřebné kroky s technologií inteligentní analýzy obrazu Bosch Nezáleží na tom, kolik kamer váš systém používá. Efektivní

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete

Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete 2 Videosystémy Videosystémy 3 Společnost Bosch Security Systems nabízí široký sortiment zabezpečovacích, bezpečnostních a komunikačních

Více

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů Kamery AUTODOME IP Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů 2 Řada AUTODOME IP Sledování Udržení sledovaných osob v záběru i v případě jejich _ rychlého pohybu. Vyhledání Možnost

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy 2 Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace digitálních

Více

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC 2 Ústředna EPS, kterou lze snadno instalovat, konfigurovat, udržovat a používat. Obrazovka LCD s indikací stavu pro všechny detekční zóny Barevné kódování

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

Jistota detekce. Záruka spolehlivosti. Detektory pohybu Commercial Series

Jistota detekce. Záruka spolehlivosti. Detektory pohybu Commercial Series Jistota detekce. Záruka spolehlivosti. Detektory pohybu Commercial Series Detekce představuje první krok pro ochranu domácností nebo podniků a lidí a majetku uvnitř jejich zdí. Okamžitá odezva na narušitele

Více

1. Pot eby uživatel 1. Pot eby uživatel - ti, i k te e í í p ra r cu c jí í s C CTV T V den e n n oper e á r to o i i od C CTV T V o o e

1. Pot eby uživatel 1. Pot eby uživatel - ti, i k te e í í p ra r cu c jí í s C CTV T V den e n n oper e á r to o i i od C CTV T V o o e KAMEROVÉ SYSTÉMY - CCTV Mgr. Zdeněk Štěpánek, PhD. Policejní akademie ČR POSOUZENÍ VHODNOSTI APLIKACE CCTV 1. Potřeby uživatelů - ti, kteří pracují s CCTV denně (operátoři)...od CCTV očekávají, že budou

Více

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide Divar Aplikační průvodce Bosch Divar application Divar Digitální guide univerzální rekordér Bosch Divar Digitální univerzální rekordér Divar je zkratka pro digitální univerzální rekordér přibližující digitální

Více

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Ing. Pavel Fiala Trade FIDES, a.s. Rámec pro řešení zabezpečení muzeí výtvarných umění Základní

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu 2 Modulární stropní reproduktor Navrženo s ohledem na montážní pracovníky Skvěle se hodí do prakticky libovolného stropu Inovativní

Více

Inteligentní analýza obrazu. Ing. Robert Šimčík

Inteligentní analýza obrazu. Ing. Robert Šimčík Inteligentní analýza obrazu Ing. Robert Šimčík Jaký je přínos video analýzy? 2 Typické CCTV pracoviště? Příliš mnoho kamer! Pomoc! 3 Proč použít video analýzu? Analýza tisíců video záznamů Redukce zátěže

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Systém je deaktivován Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku

Více

Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit.

Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit. Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit. Nyní také mnohabodový antimasking s detekcí zastříkání sprejem Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE Bezpečnostní systémy a technologie» Analýza rizik a bezpečnostní audit.» Doporučení nejlepších způsobů zabezpečení majetku a osob.» Dodání, instalace a servis bezpečnostních

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují schopnost detekce a omezují vznik falešných poplachů Tradiční detektory

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Kamerový systém Security Center OMNICAST

Kamerový systém Security Center OMNICAST Kamerový systém Security Center OMNICAST Security Center Omnicast je dlouhodobou investicí do bezpečnosti vaší firmy. Díky maximální flexibilitě, otevřené architektuře a pravidelně uváděným aktualizacím

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

PremiumTower. SWISS MADE. Třífázové UPS kw se špičkovou dostupností

PremiumTower.   SWISS MADE. Třífázové UPS kw se špičkovou dostupností PremiumTower Třífázové UPS 10-250 kw se špičkovou dostupností SWISS MADE www.centiel.com Maximální flexibilita Integrovaná doba zálohy a typizované bateriové skříně Do PremiumTower 10-60 kw lze umístit

Více

technologie pro vaše řešení

technologie pro vaše řešení Řešení pro vaše e technologie, technologie pro vaše řešení Ladislav Špička PCS spol. s r.o. Divize Security stánek 45 přízemí PCS spol. s r.o. - divize SECURITY I Na Dvorcích18, Praha 4 I tel: 296 796

Více

UVOLNÍME ZABLOKOVANÉ ULICE

UVOLNÍME ZABLOKOVANÉ ULICE UVOLNÍME ZABLOKOVANÉ ULICE DETEKCE PŘESTUPKŮ SYSTÉM PRO DETEKCI NEDOVOLENÉHO STÁNÍ A PARKOVÁNÍ VIDEO MONITORING SYSTÉM PRO MONITORING VJEZDŮ DO KONTROLOVANÝCH ZÓN Volné a průjezdné silnice ve městech Zvýšení

Více

Bezpečnostní systémy - rychlostní kamery Identifikace SPZ a RZ. www.mestozlin.cz

Bezpečnostní systémy - rychlostní kamery Identifikace SPZ a RZ. www.mestozlin.cz Bezpečnostní systémy - rychlostní kamery Identifikace SPZ a RZ Město Zlín Jednou z možností monitorování a řízení dopravy v obcích je automatické snímání silničního provozu Monitorování dopravy vozidel

Více

Predikce a řízení incidentů, událostí a poruchových stavů v reálném čase

Predikce a řízení incidentů, událostí a poruchových stavů v reálném čase Predikce a řízení incidentů, událostí a poruchových stavů v reálném čase Martin Bajer 1.11.2017 Postupná změna bezpečnostních hrozeb Narušení objektu DDoS útok Hackeři Přelezení plotu Vyřazení rozvodny

Více

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah.

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. 2 Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Kompaktní, kvalitní a nepřekonatelné pokrytí Špičkový

Více

Videodetekce. 1 Úvod. 2 Popis systému

Videodetekce. 1 Úvod. 2 Popis systému 1 Úvod Videodetekce V tomto dokumentu je popsán software pro videodetekci pracující na otočné či stacionární přehledové kameře. Podstatnou inovací, kterou popisovaný systém nabízí je skutečnost, že umožňuje

Více

Software Avigilon Control Center s HDSM technologií

Software Avigilon Control Center s HDSM technologií Avigilon Control Center (ACC) je distribuovaná zabezpečná síťová platforma nejvyšší třídy. ACC efektivně snímá, spravuje a uchovává multimagapixelové video z dohlížených míst ve vysokém rozlišení a zároveň

Více

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr I. HD-SDI Hybrid Porovnání rozlišení SD(Analog) a HD-SDI DVR SD DVR zobrazí maximálně rozlišení o velikosti D1 (720*576) což není mnoho. Ale HD-SDI (Serial Digital

Více

WIN-PAK SE/PE s podporou EZS Galaxy INTEGROVANÉ ŘEŠENÍ EZS, VIDEOMONITORINGU A ŘÍZENÍ PŘÍSTUPU. Kombinace, jíž nelze odolat

WIN-PAK SE/PE s podporou EZS Galaxy INTEGROVANÉ ŘEŠENÍ EZS, VIDEOMONITORINGU A ŘÍZENÍ PŘÍSTUPU. Kombinace, jíž nelze odolat WIN-PAK SE/PE s podporou EZS Galaxy INTEGROVANÉ ŘEŠENÍ EZS, VIDEOMONITORINGU A ŘÍZENÍ PŘÍSTUPU Kombinace, jíž nelze odolat Využijte, co se vám nabízí! Typické aplikace Kancelářské budovy Školky Lékárny

Více

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Společnost Bosch Security Systems rozšiřuje portfolio videa o řadu Advantage Line novou a cenově dostupnou řadu profesionálních

Více

Schopné zajistit duševní pohodu Profesionální nahrávání a správa videodat

Schopné zajistit duševní pohodu Profesionální nahrávání a správa videodat Schopné zajistit duševní pohodu Profesionální nahrávání a správa videodat 2 Bosch Recording Solutions Vysoce kvalitní řešení pro každého Z naší komplexní řady řešení nahrávání si můžete zvolit to, které

Více

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR Stránka 1 Webové rozhraní Dahua XVR Obsah Spuštění webového rozhraní XVR...3 Hlavní pracovní plocha...3 Menu Správa...4 Kamera... 4 Síť... 5 Úložiště... 5 Systém... 5 Účet... 6 Menu Ikony...6 Živě... 7

Více

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím Vzduchotechnické jednotky Systemair Access Snadný přístup k pokročilým technologiím SNADNÝ PŘÍSTUP K POKROČILÝM TECHNOLOGIÍM Systemair Access V Systemairu děláme vše pro to, abychom našim zákazníkům co

Více

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti 2 Udáváme směr v akustické dokonalosti Rozsáhlé odborné znalosti z akustiky Společnost Bosch má více než 60leté zkušenosti v navrhování

Více

Návod na instalaci a použití programu

Návod na instalaci a použití programu Návod na instalaci a použití programu Minimální konfigurace: Pro zajištění funkčnosti a správné činnosti SW E-mentor je potřeba software požívat na PC s následujícími minimálními parametry: procesor Core

Více

Otevřená platforma VMS systému od firmy AxxonSoft

Otevřená platforma VMS systému od firmy AxxonSoft w w w. a x x o n n e x t. c o m Vy z k o u š e j t e N E X T NEXT úroveň výkonnosti, str. 2 NEXT úroveň spolehlivosti, str. 3 NEXT úroveň použitelnosti, str. 7 NEXT úroveň funkčnosti, str. 9 NEXT úroveň

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše Kontrolu máte všestranný vy Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových

Více

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení...

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení... Modul Události Obsah Popis modulu... 2 Přístup k modulu... 2 Popis rozhraní... 2 Práce s rozhraním... 3 Selektor událostí... 3 Události na zařízení... 3 Události na vstupu zařízení... 3 Události v rozhraní...

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens. Building Technologies Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.com/homesecurity Podléhá změnám bez předchozího upozornění. Vytištěno v České

Více

Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě

Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě Záleží nám na Vašem úspěchu. Na Vaší cestě k udržení konkurenceschopnosti vidíme tyto výzvy: Jane, CEO Jak snížit naše celkové náklady (TCO),

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT

Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT Společnost založena v roce 1991, sídlo v Pardubicích 120 stálých zaměstnanců Zaměřena na: systémovou integraci v oblasti pokročilého zpracování

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Certifikované zabezpečení shoda se standardy potvrzeny nezávislými certifikačními

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Flexibilní integrace efektivní komunikace Certifikované zabezpečení shoda

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Kontrolně analytické centrum (KAC) Nástroj moderního řízení a organizace železniční dopravní cesty

Kontrolně analytické centrum (KAC) Nástroj moderního řízení a organizace železniční dopravní cesty Kontrolně analytické centrum (KAC) Nástroj moderního řízení a organizace železniční dopravní cesty Jiří Kristek ředitel obchodu a marketingu Michal Drápalík vedoucí projektu KAC Co KAC poskytuje? Jednotné

Více

FlowMon ADS 3. Nová generace řešení pro analýzu provozu datové sítě. Pavel Minařík pavel.minarik@advaict.com

FlowMon ADS 3. Nová generace řešení pro analýzu provozu datové sítě. Pavel Minařík pavel.minarik@advaict.com 3 Nová generace řešení pro analýzu provozu datové sítě Pavel Minařík pavel.minarik@advaict.com Přehled produktu Plug-in pro řešení FlowMon Network Behavior Analysis Určen pro detekci provozních a bezpečnostních

Více

Připravte se na konjunkturu se systémem řízení údržby SGM. SGM moderní nástroj pro řízení údržby nejen výrobních zařízení

Připravte se na konjunkturu se systémem řízení údržby SGM. SGM moderní nástroj pro řízení údržby nejen výrobních zařízení Připravte se na konjunkturu se systémem řízení údržby SGM SGM moderní nástroj pro řízení údržby nejen výrobních zařízení 30.3.2010 konference EAM, Brno Boris Soukeník ředitel Synergit s.r.o. Agenda prezentace

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Firma CARAT fakta a čísla

Firma CARAT fakta a čísla CARAT Fórum 2017 Firma CARAT fakta a čísla Úspěšně působí na trhu už 28 let. Kolem 38.000 uživatelů na celém světě a více než 3 milióny plánování ročně. Vedoucí firma na trhu v Evropě. Software CARAT se

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

Laboratorní software. LabX Výkon na Váš stůl

Laboratorní software. LabX Výkon na Váš stůl Laboratorní software Laboratorní software LabX Flexibilita pracovních postupů Transparentní provoz Široké možnosti bezproblémového připojení Bezpečnost procesů LabX Výkon na Váš stůl Software LabX Jednoduše

Více

- 1. VOTUM s.r.o., Jindřišská 939/20, 110 00 Praha 1 info@votum.cz. www.votum.cz

- 1. VOTUM s.r.o., Jindřišská 939/20, 110 00 Praha 1 info@votum.cz. www.votum.cz - architekti energie SolarEdge vyrábí nejpokročilejší generaci invertorů, které účinně eliminují známá omezení ve světě fotovoltaiky. Chytrá DC ASIC technologie a aktivní elektronika umožňuje zvýšit výrobu

Více

Detektory pohybu řady Blue Line V detekci je síla

Detektory pohybu řady Blue Line V detekci je síla Detektory pohybu řady Blue Line V detekci je síla Zabezpečení, na které se můžete spolehnout Detektory pohybu Blue Line Gen 2 Bez ohledu na to, zda zabezpečujete domov, obchod nebo jiné komerční prostory,

Více

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka DVR68WIFI Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka Uživatelská příručka DVR kamera je určena k instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Obsah... 2 Technické specifikace... 2 Popis

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

IntraVUE 2.0.3 Co je nového

IntraVUE 2.0.3 Co je nového IntraVUE 2.0.3 Co je nového Michal Tauchman Pantek (CS) s.r.o. Červen 2008 Strana 2/8 Úvod IntraVUE je diagnostický a podpůrný softwarový nástroj pro řešení komunikačních problémů, vizualizaci a dokumentaci

Více

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Vše otestováno Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Výkonná a přesto jednoduchá Ústředna EZS Výkonná ústředna EZS nemusí být složitá. Vynikajícím

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Mnoho dodavatelů řeší HD IP kamerový systém nekompletně s použitím produktů třetích stran. IP kamerový systém ENDURA společnosti Schneider

Více

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave Kompletní řešení vašeho chytrého domu v kameře IC722z je IP kamera s vysoce kvalitním obrazem a vestavěnou řídicí

Více

MATRIX F82. O jeden dotek napřed

MATRIX F82. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F82 Díky produkčním komponentům je zajištěna vysoká produktivita. Pro všechny, kteří chtěj í zpracovávat velké množství korespondence rychle a spolehlivě, každý den. O jeden dotek

Více

12.1.a Rozvoj technologií a využití Městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) Integrace v rámci regionu - studie proveditelnosti 2017

12.1.a Rozvoj technologií a využití Městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) Integrace v rámci regionu - studie proveditelnosti 2017 12.1.a Rozvoj technologií a využití Městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) Integrace v rámci regionu - studie proveditelnosti 2017 Stávající stav popis6468 Kamery, přenosy videosignálů Stávající

Více

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo od společnosti Bosch Udržujte

Více

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný 2 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Okamžité použití po zapojení, snadné použití a vysoká produktivita

Více

MATRIX F22 / F32

MATRIX F22 / F32 www.xertec.cz MATRIX F22 / F32 Velká barevná obrazovka pro lepší přehled při výběru vhodných poštovních služeb. Dobře promyšlený systém pro širokou škálu korespondence. O jeden dotek napřed ŘADA MATRIX

Více

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení Služby pro zařízení vysokého napětí Spolehlivé sledování stavu zařízení Strategie údržby Jaký přístup je nejlepší? Údržba dle skutečného stavu zařízení Údržba založená na průběžném monitorování funkce

Více

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Kamera PTZ splňující veškeré požadavky Pokud pevná kamera minidome nesplňuje vaše požadavky a tradiční kamera PTZ je více než

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

Chytré město pro 21. století

Chytré město pro 21. století Chytré město pro 21. století Listopad, 2016 Fujitsu Technology Solutions Filip Snášel Fujitsu Globální ICT společnost Přes156 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa Technologický lídr Téměř dvě miliardy

Více

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Před použitím F-WVR610 Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj

Více

IP kamerové systémy a jejich skladba

IP kamerové systémy a jejich skladba 1 Portál pre odborné publikovanie ISSN 1338-0087 IP kamerové systémy a jejich skladba Rejdík Martin Informačné technológie 30.08.2013 Článek si klade za cíl nahlédnout do problematiky IP kamerových systémů

Více

FlowMon Vaše síť pod kontrolou

FlowMon Vaše síť pod kontrolou FlowMon Vaše síť pod kontrolou Kompletní řešení pro monitorování a bezpečnost počítačových sítí Michal Bohátka bohatka@invea.com Představení společnosti Český výrobce, univerzitní spin-off Založena 2007

Více

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Nadstavbový systém pro sledování, správu a vyhodnocování elektronických systémů budov a rozlehlých objektů. Umožňuje efektivně

Více

AXIS Camera Station. Víc než jen spolehlivý dohled.

AXIS Camera Station. Víc než jen spolehlivý dohled. AXIS Camera Station Víc než jen spolehlivý dohled. 2 AXIS Camera Station Snadný a účinný dohled Buďte v klidu a v bezpečí Řešení využívající AXIS Camera Station se vyznačuje snadným používáním i správou.

Více

F-DV600C. Digitální videorekordér

F-DV600C. Digitální videorekordér F-DV600C Digitální videorekordér Před použitím Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj odpojte od napájení.

Více