ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,"

Transkript

1 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS, Dušan Vaněček, Miloslav Albrecht, Jiří Vitejček Omluveni: Hosté: Bod č.: 1 Zahájení, přivítání přítomných, určení zapisovatele, seznámení s návrhem programu a pořadem jednání, schválení programu a pořadu jednání Starosta zahájil zasedání v 19:05 hod. a konstatoval, že zasedání bylo svoláno předepsaným způsobem. Pozvánka na toto jednání včetně programu byla vyvěšena v zákonné lhůtě na úřední desce. Jednání se účastní 7 zastupitelů, zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zápis z minulého jednání byl ověřen a schválen; bez podání námitek zastupitelů. Určení zapisovatele Starosta obce Tisem určuje vyhotovením zápisu Janu Starostovou, zastupitelé bez připomínek. Seznámení s návrhem programu a pořadu jednání Zastupitelstva obce Tisem dne Navržený doplněný program v pořadí: 1. Zahájení, přivítání přítomných, určení zapisovatele, seznámení s návrhem programu a pořadem jednání, schválení programu a pořadu jednání 2. Volba ověřovatelů zápisu 3. Podněty a připomínky občanů účastnících se zasedání 4. Žádost o pronájem nebo převod stavby bývalé trafostanice 5. Zpráva o činnosti obce, starosty a obecního úřadu 6. Došlá pošta na vědomí zastupitelům 7. Zpráva o finančním hospodaření 8. Příprava realizace záměru výstavby D3 9. Obecně závazná vyhláška o vytvoření společného školského obvodu mateřské školy 10. Nový územní plán, Posouzení nabídek, výběr vítězného dodavatele ZMR Pořizovatel územního plánu, Rozhodnutí o pořízení ÚP 11. Kontrola plnění přijatých usnesení, úkolů a vyřízení připomínek a podnětů 12. Dotazy, připomínky a podněty členů zastupitelstva 13. Projednání věcného břemene 14. Závěr Návrh usnesení č.: 37/09/2017 Zastupitelstvo obce Tisem schvaluje program a pořadí jednání Zastupitelstva obce Tisem v doplněném znění dne

2 Bod č.: 2 Volba ověřovatelů zápisu Starosta obce Tisem navrhuje ověřovatele zápisu: Miroslav Hruška, Dušan Vaněček. Návrh usnesení č.: 38/9/2017 Zastupitelstvo obce Tisem schvaluje ověřovatele zápisu: Miroslav Hruška, Dušan Vaněček. Bod č.: 3 Podněty a připomínky občanů účastnících se zasedání Důvodová zpráva: V souladu s platným jednacím řádem zastupitelstva je zařazen jako stálý bod zasedání ZO. Bod č.: 4 Žádost o pronájem nebo převod stavby bývalé trafostanice Důvodová zpráva: Na minulém zasedání ZO neuzavřeno. Zástupce spolku Příznivci hradu Kožlí byl požádán k účasti na zasedání, aby zde podal více informací o záměru s objektem. Zástupce spolku Příznivci hradu Kožlí předložil dne zastupitelstvu novou žádost (přílohou zápisu) kde žádá o převod do vlastnictví či o odprodej stavby bývalé trafostanice. J.Vitejček navrhuje pozvat zástupce spolku, aby podal vysvětlení o využití stavby. Návrh usnesení č.: 39/09/2017 Zastupitelstvo obce nesouhlasí s převodem ani prodejem stavby bývalé trafostanice. Hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdržel se: J. Vitejček, J. Starostová Usnesení není v rozporu s možností podat novou žádost i s objasněním využití stavby bývalé trafostanice. Bod č.: 5 Zpráva o činnosti obce, starosty a obecního úřadu Propachtování pozemků podepsaná smlouva s jediným zájemce, za cenu 2.550,- Kč/ha ročně. Cena byla stanovena po konzultaci se starosty okolních obcí a vychází i z dosavadní hodnoty pronájmu, která byla aktualizovaná. Vodovod S odběrateli jsou postupně uzavírány nové smlouvy o dodávce vody.

3 Pasport místních komunikací dokončen. Budou další jednání o umístění dopravního značení v obci. Návrh usnesení č.: 40/09/2017 Zastupitelstvo obce projednalo návrh zadání Pasportu místních komunikací a ukládá starostovi podat do 30 dní žádost na místně příslušný Silniční správní úřad OÚ Tisem o vydání rozhodnutí ve věci zařazení vybraných dopravních cest na území obce Tisem do kategorie místních komunikací. Buřtochod 2017 Akce proběhla ve spolupráci s SDH Tisem s náklady Kč. Návrh usnesení č.: 41/09/2017 Zastupitelstvo obce Tisem bere na vědomí zprávu o činnosti obce, starosty a obecního úřadu. Bod č.: 6 Došlá pošta na vědomí zastupitelům Tisem v Pražské integrované dopravě - informační materiál o rozdělení tarifních pásem v Pražské integrované dopravě, výhody předplatného oproti jednotlivým jízdenkám. Materiál bude vyvěšen. Krajský úřad Středočeského kraje odbor správních agend - metodika týkající se povinností obcí vůči konatelům veřejných sbírek i povinností obcí konajících veřejné sbírky. Kross, s.r.o. Praha - žádost o poskytnutí informací o problémech s holuby, špačky, kormorány či jiným škodlivým ptactvem v obci. Krajský úřad Středočeského kraje odbor správních agend informace Ministerstva financí k povolování hazardních her. Krajský úřad Středočeského kraje odbor správních agend doplňující informace k zajištění voličských průkazů pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a volbu prezidenta republiky. Poštovní podmínky, objednávka dodání hlasovacích lístků. Pozvánka na školení zapisovatelů. Krajský úřad Středočeského kraje odbor dopravy informace k distribuci pověření státního dozoru na pozemních komunikacích. MěÚ Benešov odbor výstavby a územního plánování oznámení jednání o návrhu územního plánu Bystřice a vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území. Ostatní běžná pošta nebo komerční nabídky. Návrh usnesení č.: 42/09/2017 Zastupitelstvo obce Tisem bere na vědomí informaci o došlé korespondenci

4 Bod č.: 7 Zpráva o finančním hospodaření, rozpočtové opatření Zastupitelstvu je předložen výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu k Konečný zůstatek na účtech obce k ČSOB běžný účet Kč ČSOB spořící účet Kč ČNB Kč Z toho ve Fondu na obnovu vodohospodářského majetku: celkem Kč, z vodného 0 Kč. Významné výdaje srpen 2017: Významné příjmy srpen 2017: žádné významné výdaje běžné daňové příjmy Dílčí přezkoumání hospodaření obce proběhlo dne Výsledek porušeny předpisy o účetnictví obec neúčtovala o předpisech za nájemné, poplatek za odpady a psy ke dni vzniku účetního případu, ale opožděně až ke dni úhrady. Náprava nedostatek byl odstraněn účetní obce přeúčtováním v účetnictví obce dokladem č. 319 V části upozornění: 1) na úřední desce nebyl dohledán rozpočtový výhled vyjádření obce: dle čl. XV zákona č. 24/2017 Sb. Přechodné ustanovení se výhled rozpočtu zveřejňuje až na následující roky od roku Toto dále ověřeno ze zpráv ministerstva financí ročník 17, číslo 2, str. 7. Obec má rozpočtový výhled do roku ) povinnost zveřejnění odkazů a úřední desce vyjádření obce: obec oznámení na úřední desce zveřejnila, ale po 15 dnech sejmula. náprava: obec opět oznámení (odkazy) na úřední desce trvale zveřejní Návrh usnesení č.: 43/09/2017 Zastupitelstvo obce Tisem: a) bere na vědomí zprávu o finančním hospodaření b) bylo seznámeno s výsledkem dílčího hospodaření obce c) ukládá místostarostovi trvale zveřejnit oznámení na úřední desce dle par. 3, 11, 16, 17 zákona č. 250/2000 Sb. Bod č.: 8 Příprava realizace záměru výstavby D3 Hydrogeologický průzkum v katastru obce Tisem nebude prováděn. Bude poveden u rybníka Michovec v katastrálním území Maršovice. Dne se starosta zúčastnil setkání v Netvořicích. Z materiálu Analýza a příprava opatření ke zmírnění negativních dopadů sucha a nedostatku vody na území Středočeského kraje vyplynulo, že v rámci budoucí výstavby a provozu dálniced3 dojde pravděpodobně k negativnímu ovlivnění zdrojů pitné vody. Z tohoto důvodu je nezbytné vybudování vodárenského systému v koridoru dálnice D3.

5 Na setkání se řešila otázka budoucího investora stavby vodovodního přivaděče v koridoru dálnice D3, jako potenciální investor se zvažuje svazek obcí. M.Hruška navrhuje provést průzkum množství vody, zřídit ochranné pásmo a toto zahrnout do připravovaného územního plánu Bod č.: 9 Obecně závazná vyhláška o vytvoření společného školského obvodu mateřské školy Důvodová zpráva: V návaznosti na minulé zasedání zastupitelstva obce, usnesení č. 35/8/2017, byla dne uzavřena s městem Benešov Dohoda o vytvoření společného školského obvodu mateřské školy. Na základě uzavřené smlouvy a ustanovení 178 odst. 2 písm. c) a 179 odst. 3 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s 10 písm. d) zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, je zastupitelstvu obce předložena ke schválení obecně závazná vyhláška, kterou se stanoví část společného školského obvodu mateřské školy. V souladu s ustanovením a 84 odst. 2 písm. h) zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), je vydávat obecně závazné vyhlášky vyhrazenou pravomocí zastupitelstva obce. Návrh usnesení č.: 44/09/2017 a) Zastupitelstvo obce Tisem schvaluje vydání obecně závazné vyhlášky č.1/2017, kterou se stanoví část společného školského obvodu mateřské školy v předloženém znění. b) Ukládá starostovi zákonným způsobem zajistit vydání obecně závazné vyhlášky č.1/2017. Bod č.: 10 Nový územní plán, Posouzení nabídek, výběr vítězného dodavatele ZMR Pořizovatel územního plánu, Rozhodnutí o pořízení ÚP Důvodová zpráva: Stávající Územní plán obce pozbyde dle zákona Zákon 183/2006 sb. v platném znění platnosti V případě, že nebude ukončen proces pořizování nového územního plánu do uvedeného data, nebude se moci stavět za hranicemi zastavěného území a pozbyde i platnost vydaného regulačního plánu. Z toho důvodu započal OÚ na počátku roku s přípravnými pracemi k vydání nového územního plánu. Akce je časově naplánována tak, aby bylo možné požádat MMR o dotaci na pořízení ÚP, ta byla v minulých letech v maximální výši Kč, odhad na úspěch získání dotace je více než 50%. POSTUP, KTERÝ BUDE NEZBYTNÉ NAPLNIT, ABY BYL ÚZEMNÍ PLÁN SCHVÁLEN: a) Územní plán (dále ÚP) bude zpracován podle zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a v souladu s prováděcími předpisy, zejména s vyhláškou č. 500 / 2001 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti a vyhl. 501/2006 Sb.

6 b) Bude zpracován pro správní území obce Tisem, tj. katastrální území Tisem a v souladu s požadavky obce, které budou formulovány v zadání ÚP. c) Pokud nebude na základě projednání zadání ÚP ze strany dotčených orgánů požadován koncept (v souvislosti s požadavkem na SEA - posouzení vlivu na životní prostředí, posouzení na soustavu NATURA, apod.), bude ÚP zpracován ve dvou etapách, případně ve třech etapách (řešení námitek a připomínek uplatněných po veřejném projednání). d) Územní plán bude zpracován v digitální podobě do podkladů, které budou k dispozici (t.j nejnovější mapové podklady). I. ETAPA PRŮZKUMY A ROZBORY V první etapě budou zpracovány průzkumy a rozbory v rozsahu územně analytických podkladů (ÚÚP), které zmapují současný stav území, provedou podrobnou analýzu střetů zájmů v řešeném území a nastíní náměty řešení ÚP. SKLADBA DOKUMENTACE I. ETAPY : A PRŮZKUMY A ROZBORY Textová část Výkresová část Stávající stav území 1 : příloha zadání ÚP (hodnoty území, limity využití území, záměry změn využití území, problémy k řešení) B NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU Na základě průzkumů a rozborů bude projektant spolupracovat s pořizovatelem a s obcí na návrhu zadání ÚP Tisem (ve skladbě dle přílohy č. 6 vyhlášky č. 500 / 2001 Sb.), který stanoví pokyny pro řešení hlavních střetů zájmů v řešeném území, podmínky rozvoje a ochrany jeho hodnot a rozsah prací na ÚP pro další etapy práce návrhu ÚP. II. ETAPA B - NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU Návrh Územního plánu (dále ÚP) Tisem bude zpracován v souladu s usnesením zastupitelstva obce o schválení zadání ÚP a v průběhu prací bude konzultován v pracovní (tužkové) podobě s pořizovatelem ÚP a se zastupiteli obce. Obsah dokumentace bude zpracován v rozsahu stanoveném vyhláškou č. 500/2001 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti. Součástí práce je zapracování připomínek vzešlých z projednání návrhu ÚP. V řešení návrhu ÚP bude řešeno zejména: Návrh koncepčního přístupu k disponování územím v zastavěné části obce (funkční a prostorové podmínky využití ploch, plochy stabilizované tj. plochy dle současného stavu a návrhové tj. rozvojové a veřejného prostranství). Návrh podmínek využití jednotlivých ploch - regulativů stanovujících hlavní, přípustné využití území, nepřípustné využití, případně podmíněně přípustné využití a základní koncepci ochrany krajinného rázu. Návrh etapizace zástavby (na základě požadavku obce nebo DO). Vymezení ploch pro veřejně prospěšné stavby. Krajinu a přírodu - návrh ekologické stability území (bude vycházet z územně analytických podkladů). Vyhodnocení požadavků na zábor zemědělského a lesního půdního fondu. Návrh dopravní obsluhy území, koncepce řešení technického vybavení obce, ochranná pásma. Na projednání územního plánu se vztahují 47 až 54 stavebního zákona.

7 FÁZE PROCESU POŘIZOVÁNÍ ÚP: Fáze první: zahájení prací Fáze druhá: projednání zadání územního plánu Fáze čtvrtá: úprava návrh územního plánu podle výsledků společného jednání, posouzení návrhu krajským úřadem a po řízení s veřejností Fáze pátá: podklady pro zastupitelstvo obce k vydání územního plánu a činnosti po jeho vydání Další související dílčí fáze např. vyhodnocení obdržených návrhů na změny v území, které mohou tvořit další podkladový materiál pro návrh zadání nebo opakované veřejné projednání na základě uplatněných připomínek nebo námitek. Přípravné práce OÚ: - Seznámení se s problematikou vydání ÚP, zjištění možnosti získání dotace - OÚ vypsal řízení na výběr dodavatele Pořizovatel územního plánu, vyzval písemně 3 potenciální dodavatele k podání nabídky, zadávací dokumentaci zveřejnil na internetových stránkách obce. Termín k podání nabídky uplynul v 19:30. Hodnocení nabídek má být provedeno podle kritéria v zadání veřejné zakázky, kterým je ekonomická výhodnost nabídky. V případě akceptace způsobu pořízení územně plánovací dokumentace osobou oprávněnou k výkonu územně plánovací činnosti ve smyslu ust. 24 stavebního zákona, tzn. uzavřením smlouvy s fyzickou osobou, může zastupitelstvo, v souladu s interní směrnicí 1/2016 o postupech zadávání VZ, kdy nebyla ustanovena hodnotící komise, nabídky posoudit a vybrat vítězného uchazeče. Nabídku podali 2 uchazeči viz. protokol o otevírání obálek s nabídkami, který byl zastupitelům zaslán jako materiál k zasedání el. poštou. Na dnešním zasedání je navrženo: a) rozhodnout o pořízení ÚP b) rozhodnout o způsobu pořizování, tj. jaký způsob bude zvolen (v návaznosti na podané informace na předchozích zasedání je v návrhu usnesení navržen způsob pořízení ÚP uzavřením smlouvy s oprávněnou osobou, tj. fyzická osoba mající k této činnosti oprávnění podle 24 stavebního zákona, tato pak odpovídá za zákonnost postupu a celého procesu pořizování a to v dohodě s projektantem a určeným zastupitelem, řeší problémy v území. K této činnosti musí být oprávnění (např. vysokoškolské vzdělání + institut v BN nebo udělená výjimka MMR). c) určit, kdo bude osobou, která bude spolupracovat s projektantem a s pořizovatelem. Tato osoba bude v průběhu celého procesu informovat zastupitele o probíhajícím postupu prací na ÚP, bude sdělovat, co si přeje ZO atd. Je to vlastně styčný důstojník mezi ZO, projektantem a pořizovatelem. Nelze zvolit dva členy ZO, ale musí být určen pouze jeden zastupitel. d) posoudit podané nabídky a vybrat vítězného dodavatele. (V případě akceptace způsobu pořízení ÚP), schválit vybraného dodavatele a podpis smlouvy s ním. e) Rozhodnout o zahájení výběrového řízení na zpracovatele dokumentace ÚP (projektanta). V důvodové zprávě (označené kurzívou) byly použity částečné nebo přímé citace autora pí Bechyňové. VZMR Pořizovatel územního plánu Posouzení nabídek a výběr dodavatele. K posouzení jsou ZO předloženy 2 nabídky. Je ověřeno, že obě nabídky byly řádně podány ve stanovené lhůtě, v souladu s výzvou a zadávací dokumentací. Doručeny byly nabídky těchto uchazečů: 1. Pavla Bechyňová, IČ: , Pražského povstání 2266, Benešov 2. Zdeňka Klenorová, IČ: , Skalická 183, Žitenice

8 Otevírání obálek s nabídkami proběhlo v přítomnosti 3 osob dle Protokolu o otevírání obálek s nabídkami ze dne Je konstatováno, že obě nabídky uchazečů jsou úplné a obsahují požadované náležitosti. U nabídky paní Bechyňové slouží dokument krycí list jako požadovaný dokument rozpočet, rozpis je pak součástí smlouvy o dílo, obě nabídky je možné hodnotit. Oba uchazeči splňují požadovanou kvalifikaci. Hodnocení nabídek podle stanoveného hodnotícího kritéria, kterým je ekonomická výhodnost nabídky. Nabídka ceny: Pavla Bechyňová Kč Zdeňka Klenorová Kč Nabídka ceny na plnění, která nejsou uvedena v předmětu smlouvy (vícepráce): Pavla Bechyňová 350 Kč/hod a cestovné ve výši 8,50 Kč/km. Zdeňka Klenorová 450 Kč/hod a cestovné ve výši 8,50 Kč/km. Vícepráce nejsou očekávané, ani se nedají předvídat. Na základě provedeného hodnocení nabídek ZO rozhodlo, že jako nabídka první v pořadí se umístila nabídka uchazeče Zdeňka Klenorová. Návrh usnesení č.: 45/09/2017 Zastupitelstvo obce Tisem: 1. rozhodlo a) o pořízení územního plánu (dále jen ÚP) Tisem v souladu s ustanovením 6 odst. 5 písm. a) zákona č. zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) z vlastního podnětu, b) o způsobu pořízení územně plánovací dokumentace osobou oprávněnou k výkonu územně plánovací činnosti ve smyslu ust. 24 stavebního zákona, tzn. uzavřením smlouvy s fyzickou osobou v souladu s ust. 6 odst. 6, písm. b) stavebního zákona (dle bodu 3, písm. a) tohoto usnesení); 2. určilo člena zastupitelstva obce pana Zdeňka Hlaváčka, aby spolupracoval s pořizovatelem ( 6 odst. 5 písm. f stavebního zákona) při pořizování ÚP Tisem; 3. schvaluje a) Zdeňku Klenorovou, fyzickou osobu oprávněnou k výkonu územně plánovací činnosti, která zajistí Obecnímu úřadu Tisem splnění kvalifikačních požadavků, vzešlé z výběrového řízení s názvem Pořizovatel územního plánu Tisem jako vítězný uchazeč. b) Smlouvu o dílo na pořízení územního plánu pro obec Tisem ve znění zadávací dokumentace k VZMR doplněnou o údaje doplněné vítězným uchazečem. 4. ukládá a) starostovi do 14 dní od přijetí tohoto usnesení zajisti podpis smlouvy o dílo s vítězným uchazečem VZMR Pořizovatel územního plánu Tisem s paní Zdeňkou Klenorovou. b) místostarostovi do 14 dní od přijetí tohoto usnesení vypsat výběrové řízení na dodavatele zpracování dokumentace územního plánu (projektanta).

9 Bod č.: 11 Kontrola plnění přijatých usnesení, úkolů a vyřízení připomínek a podnětů Důvodová zpráva: V souladu s platným jednacím řádem zastupitelstva je zařazen jako stálý bod zasedání ZO. Kontrolu provádí kontrolní výbor. Prostřednictvím námitek mohou provádět kontrolu i členové zastupitelstva. Bod č.: 12 Dotazy, připomínky a podněty členů zastupitelstva Po dohodě s harmonikářem o vhodném termínu, bude uspořádáno posezení pro důchodce. Obec nemůže sehnat klempíře na opravu střechy u vodárny. Bod č.: 13 Projednání věcného břemene Společnost ELMOZ (zastupující ČEZ) žádá o zřízení věcného břemene služebnosti č. IP /3. Návrh usnesení č.: 46/09/2017 Zastupitelstvo obce Tisem souhlasí se zřízením věcného břemene služebnosti č. IP /3.

10 Bod č.: 14 Závěr Vzhledem k tomu, že nebylo dalších dotazů, připomínek či námětů starosta ukončil jednání zastupitelstva ve 20:55 hod. Plánovaný termín příštího zasedání zastupitelstva je v 19:00 hod. Bohuslav Čermoch starosta obce Ověřovatelé zápisu:.. Přílohy: Oznámení o konání zasedání, listina přítomných zasedání Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu k Žádost spolku Příznivci hradu Kožlí. Vyvěšeno na úřední desce dne: Sejmuto dne:.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 16. 10. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Miloslav Albrecht,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 23. 1. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 7. 11. 2016 KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 27. 12. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 18:00 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Jana Starostová DiS, Dušan Vaněček, Martin Hruška, Mgr.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 5. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 14. 5. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 6. 5. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Jana Starostová DiS, Dušan Vaněček, Martin Hruška, Mgr.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 12. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 2.6.2014, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Mgr. Anna Mottlová Malinová,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 5. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 1. 8. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 7.9.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS, Dušan

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2.3.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS, Dušan

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 11. 2014 Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Jana Starostová DiS, Zdeněk Hlaváček,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 6. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 1. 7. 2013, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Václav Vaněček, Milan Albrecht, Dušan Vaněček,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 1.4.2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Jana Starostová DiS, Dušan Vaněček, Martin Hruška, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL Zastupitelstvo obce Benešov u Semil příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 3. 12. 2013, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:00 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Mgr. Anna Mottlová Malinová,

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 24.11.2014, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miloslav Albrecht, Miroslav

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 18. 6. 2014

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 18. 6. 2014 Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 18. 6. 2014 Místo a čas: budova obecního úřadu 18,00 hodin Přítomni: Houšková, Klobusovský, Zdechovan Jan st., Hůrka, Zvonař, Stoiber Omluveni:

Více

Územní plán Malý Beranov

Územní plán Malý Beranov Pořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Malý Beranov, xx. xx xx. Zastupitelstvo obce Malý Beranov souladu s ustanovením 6 odst.

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 10. 9. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 1. 12. 2016 Přítomni: Ing. Jan Kudrle, Karel Sokol, Monika Kubařová, Pavla Rácová, Dana Cimburková, Jiří Nepodal, Josef Topka Omluveni: Jana Mrázová, Vladimír

Více

OBEC LIPOVICE PROGRAM:

OBEC LIPOVICE PROGRAM: ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 18. srpna 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastu p ite ls t va obce Zlatn ík y- H o d ko v ic e è. 1/2 0 1 7 / O O P ZMĚNA č. 1 regulačního plánu Zlatníky-Hodkovice lokalita H2 Obec Zlatníky Hodkovice ZASTUPITELSTVO OBCE

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

LITOBRATŘICE 671 66 Litobratřice

LITOBRATŘICE 671 66 Litobratřice MĚSTSKÝ ÚŘAD ZNOJMO ODBOR ROZVOJE oddělení územního plánu OBROKOVÁ 10/12, 669 22 ZNOJMO Obecní úřad LITOBRATŘICE 671 66 Litobratřice Váš dopis značky/ze dne naše značka vyřizuje tel.: 515 216 334 MUZN

Více

OBEC HVĚZDONICE Zápis a usnesení zasedání ZO ze dne

OBEC HVĚZDONICE Zápis a usnesení zasedání ZO ze dne OBEC HVĚZDONICE --------------------------------------------------------------------------- Zápis a usnesení zasedání ZO ze dne 20.02.2013 Přítomni: pí Baňařová, Škodová, Kuželková Valíková, p Cibulka,

Více

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno.

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno. Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 5. 10. 2016 konaného v budově Knihovny v Městečku č. p. 121 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 8.12.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rýdlová,

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne 30.5.2016 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Přítomni: Omluveni: Hosté: Zapisovatel: Ověřovatelé: Pavlína

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 31.5.2019, od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 23. 11. 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 23. 11. 2016 Čas jednání: zahájení:

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 7.9.2017 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 19.5.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY

POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY Odbor územního plání, MěÚ Černošice vedoucí: Ing. Helena Ušiaková referent: Ing. arch. Kristýna Jirsová ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ vytváří předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 29. 3. 2019 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: J. Čadek, Ing. E. Kaprová, V. Končelík,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.08/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva města Mnichovice. è. 1/2011. ZMĚNA č. 3. územního plánu města Mnichovice

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva města Mnichovice. è. 1/2011. ZMĚNA č. 3. územního plánu města Mnichovice OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstva města Mnichovice è. 1/2011 ZMĚNA č. 3 územního plánu města Mnichovice MÃSTO MNICHOVICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA Masarykovo náměstí 83, 267 01 Mnichovice; okres Praha-východ,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Územní plán Hybrálec

Územní plán Hybrálec 0dPořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Hybrálec, xx. xx xx. Zastupitelstvo obce Hybrálec souladu s ustanovením 6 odst. 5

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ Zastupitelstvo obce Bělá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna Obec Krouna, Krouna 218, 539 43 Krouna Územní plán Krouna Zastupitelstvo obce Krouna, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

Územní plán Hodice- návrh opatření obecné povahy jihlvp17v01exk. Č. j. xxxxxxx Hodice, xx. xx. xxxx

Územní plán Hodice- návrh opatření obecné povahy jihlvp17v01exk. Č. j. xxxxxxx Hodice, xx. xx. xxxx Pořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Hodice, xx. xx. xxxx Zastupitelstvo obce Hodice v souladu s ustanovením 6 odst. 5 písm.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: 20. 6. 2016 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE 10. 06. 2016 Konaného dne: Ověřovatelé: Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více