OBCHODNÍ A PRŮMYSLOVÁ ZÓNA LIBEREC SEVER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBCHODNÍ A PRŮMYSLOVÁ ZÓNA LIBEREC SEVER"

Transkript

1

2 Obchodní a průmyslová zóna, září 2004 CELKOVÉ INFORMACE Obchodní a průmyslová zóna je umístěna v severozápadníčásti Liberce, v katastrálním území Růžodol I. a Stráž nad Nisou. Nachází se v nezastavěném území a je vymezena: z jihu okrajovou zástavbou části Liberce Růžodolu a zahrádkářskou kolonií, z východu tratíčd Liberec Hrádek n. N. a silnicí I/35 Liberec - Děčín ze severu ulicí Pod Strání s přilehlou zástavbou, ze západu částečně Ostašovskou ulicí. s přiléhajícím letištěm Průmyslová zóna o celkové rozloze 67 ha byla vybudována na zelené louce a bude mít zcela nový systém sítí technické infrastruktury. Celé území má příznivou morfologii terénu s mírným sklonem k severu. Zóna má napojení na čtyřproudovou rychlostní komunikaci R 35 vedoucí z Liberce do Prahy a nově budovanou z Liberce k německým hranicím. Je přístupná MHD. Nachází se v dosahu železniční sítě. Cena pozemku zahrnuje přístupovou cestu k pozemku a přivedení sítí infrastruktury k hranicím pozemku (voda, plyn, odpady, elektřina).

3 VYUŽITÍ ÚZEMÍ PODLE ÚZEMNÍHO PLÁNU Celá plocha Průmyslové zóny je určena ve schváleném Územním plánu statutárního města Liberec jako prostor pro průmyslové a obchodní využití. Povolená zastavěnost dle územního plánu je maximálně 60% a minimální zelená plocha musí být 20%. Zbytek mohou zaujímat zpevněné plochy.

4 Vodohospodářské objekty Vodohospodářské objekty řeší odvedení dešťových vod z areálu navrhované obchodní a průmyslové zóny Liberec Sever a napojení areálu na veřejnou vodovodní a kanalizační síť včetně zajištění potřeby požární a pitné vody. Dešťové vody budou napojeny do řeky Nisy. Splašková kanalizace bude napojena na městskou kanalizační síť těsně před nátokem na ČOV. Zásobování pitnou vodou bude zajištěno napojením na stávající veřejnou vodovodní síť. Vodovod Pro potřeby zajištění pitné a požární vody pro areál obchodní a průmyslové zóny Liberec Sever bude provedeno rozšíření vodovodní sítě v lokalitě výstavby. Areál bude napojen na stávající vodovod DN 350 v ul. Ostašovské, rozvody po areálu zóny budou realizovány v dimenzích DN dle podrobnější specifikace potřeb vody v dalších stupních projektové dokumentace. Dešťová kanalizace Dešťové vody budou z areálu průmyslové zóny Růžodol odváděny systémem gravitačních kanalizací v dimenzích DN dle výpočtů v dalších stupních projektové dokumentace. Dešťové vody budou napojeny do řeky Nisy. OBCHODNÍ A PRŮMYSLOVÁ ZÓNA INFRASTRUKTURA

5 INFRASTRUKTURA Splašková kanalizace Splaškové vody budou z areálu průmyslové zóny Růžodol odváděny systémem tlakových kanalizací v dimenzích DN Splaškové vody budou napojeny na přítoku do čistírny odpadních vod uvnitř areálu ČOV. Plynofikace Pro zásobení plynem bude vybudována VTL přípojka z plynovodu, vedoucího cca 500 m západně od řešeného území. Přípojka bude ukončena v regulační stanici o kapacitě 5000 m3/hod. Z regulační stanice bude veden STL plynovod DN 250 k napojovacím místům v zóně. Energetická infrastruktura Napojení Průmyslové zóny na energetickou distribuční síť je plánováno kabelovým vedením VN 35 kv. Zóna bude napojena na distribuční trafostanici, ze které se budou sekundárními nízkonapěťovými kabelovými smyčkami napojeny jednotlivé sektory. Současná instalovaná kapacita je 15 MW. Veřejné osvětlení Veřejné osvětlení je plánováno podél místní obslužné komunikace a podél silničního přivaděče z mimoúrovňové křižovatky. Telekomunikace Areály v zóně je možné připojit ze stávajícího zařízení společnosti Telecom, a.s. s dostatečnou kapacitou pro všechny datové a telefonní linky. K dispozici je i optický kabel. Místní obslužná komunikace zóny Místní obslužná komunikace zóny propojuje hlavní silniční přivaděče Vzhledem ke skutečnosti, že komunikace bude zajišťovat přístup pro MHD a přístup pro pěší je podél komunikace navržen jednostranný chodník šíře 1,5 m.

6 PŘEDPOKLÁDANÝ HARMONOGRAM VÝSTAVBY přivadě č Total inž. sítě Územní rozhodnutí Stavební povolení Výstavba Územní rozhodnutí Stavební povolení Výstavba VI VII VIIIIX X. XI XII I II III IV V VI VII VIIIIX X XI XII I II III IV V VI

7 Silniční spojení OBCHODNÍ A PRŮMYSLOVÁ ZÓNA DOPRAVNÍ NAPOJENÍ V bezprostřední blízkosti zóny vede čtyřproudová rychlostní komunikace R 35, zajišťující spojení s Prahou za cca 50 min. V současné době je ve výstavbě pokračování této komunikace ve směru k německým hranicím s možností napojení na místní dálniční síť. Železniční doprava Hlavní nádraží Liberec je cca 2 km od zóny. Na železniční trati Liberec Frýdlant včechách Zawidów je železniční hraniční přechod do Polska pro nákladní dopravu zařazený do systému mezinárodní kombinované dopravy AGTS. Letecká doprava Nejbližší mezinárodní letiště je v Praze-Ruzyni, vzdálené od zóny cca 125 km a zajišťující spojení do více než 50 míst světa. V Liberci v těsné blízkosti zóny je letiště pro soukromé a sportovní lety. Hraniční přechody Hraniční přechod do Polska Habartice-Zawidów je vzdálen 35 km a hraniční přechod do Německa Hrádek n. Nisou 20 km. Silniční přivaděč do zóny Hlavní přístup do zóny je navržen ze silnice prvé třídy I/35, z mimoúrovňové křižovatky. Šíře této komunikace bude 8 m.

8 Výstavba mostu na přístupové komunikaci do zóny

9 Liberec je město s velkou základnou kvalifikované pracovní síly zaměřené na průmyslovou výrobu, s tradičním výzkumným potenciálem a s rozvinutou strukturou odborných technických středních škol, učilišť a Technické univerzity. Celkový počet ekonomicky aktivních obyvatel v okrese Liberec k byl PRACOVNÍ SÍLA Průměrná měsíční mzda v okrese Liberec v roce 2006 dosahovala cca ,- Kč. Rozsah pracovních příležitostí v okrese Liberec po roce 1997 výrazně poklesl, přestože se obyvatelstvo okresu vyznačuje nadprůměrnou vzdělaností zejména v technických oborech. Tato situace souvisí s útlumem uranového průmyslu, rozdělením a zeštíhlením velkých textilních a stavebních podniků i se zánikem několika větších podniků. V evidenci úřadů práce Libereckého kraje bylo ke konci měsíce září 2006 evidováno uchazečů o zaměstnání. V okrese Liberec je k evidováno 7327 uchazečů o zaměstnání. Míra nezaměstnanosti činí 7,8%. Na jedno pracovní místo je ke stejnému datu 3,9 uchazečů.

10 VZDĚLANOST V LIBERECKÉM KRAJI Struktura škol na Liberecku Struktura učňovských oborů, středních a vysokých škol Libereckého regionu vycházela z historických tradic výroby (textilní, strojírenský, plastikářský a sklářský průmysl), přičemž zde vyrostly i střední umělecké školy nadregionálního významu. V Liberci je letitá tradice vzdělávání a školství, české a německé školy včetně odborných školních zařízení vykazovaly již v minulosti vysokou úroveň. Současné školství v Liberci představuje ucelený systém základního, středoškolského a vysokoškolského vzdělání pro všechny věkové a mnohé zájmové skupiny studentů.

11 Studijní programy středních odborných škol v Liberci Na dvou ze čtyř gymnázií v Liberci lze studovat také v německém, anglickém a francouzském jazyce.

12 Studijní programy Technické univerzity v Liberci Technická univerzita v Liberci spolupracuje se 60-ti zahraničními univerzitami z téměř celého světa.vědeckovýzkumnáčinnost Technické univerzity v Liberci se rozvíjí v rámci grantů vypisovaných nejrůznějšími institucemi včeské republice i v zahraničí. Mnoho výzkumných projektů se realizuje rovněž ve Výzkumném ústavu textilních strojů, a.s. v Liberci.

13 POČTY STUDENTŮ A ABSOLVENTŮ TECHNICKÉ UNIVERSITY V LIBERCI v r Technická univerzita v Liberci spolupracuje se 60-ti zahraničními univerzitami z téměř celého světa. Zdroj: Technická universita v Liberci

14 OBCHODNÍ A PRŮMYSLOVÁ ZÓNA DŮVODY PRO INVESTOVÁNÍ DO ZÓNY Na základě provedené analýzy podnikatelského a sociálně-demografického prostředí Liberce lze identifikovat následující faktory, které mohou pozitivně přispět k rozhodování o umístění investičních aktivit v Liberci: VÝHODNÁ GEOGRAFICKÁ POLOHA LIBERCE blízko hranic se státy Spolkovou republikou Německo a s Polskou republikou (20 km) a evropských dopravních koridorů součást Euroregionu NISA, který sdružuje okresy Libereckého kraje České republiky, dolnoslezské části Polské republiky a saské části Spolkové republiky Německo DOPRAVNÍ NAPOJENÍ LIBERCE kvalitní a rychlé silniční spojení s Prahoučtyřproudovou rychlostní komunikací (cca 45 minut) kvalitní silniční spojení s průmyslovým centrem v Mladé Boleslavy (Škoda Volkswagen Mladá Boleslav) plánované prodloužení rychlostní silniční komunikace umožní napojení na dálniční síť SRN na železniční trati Liberec Frýdlant v Čechách Zawidow je železniční hraniční přechod do Polska pro nákladní dopravu zařazený do systému mezinárodní kombinované dopravy AGTS dobré dopravní napojení na mezinárodní letiště v Praze Ruzyni (125 km, cca 80 minut) nabízející spojení do více než 50 destinací ve světě existence letiště v Liberci, které má zatím pozastaven statut mezinárodního letiště

15 DŮVODY PRO INVESTOVÁNÍ DO ZÓNY POSTAVENÍ MĚSTA LIBERCE šesté největší město v České republice a dominantní metropole na severu Čech hlavní město Libereckého kraje a největší město Euroregionu Nisa významné hospodářské, správní, vzdělanostní a kulturní centrum v rámci regionu PŘÍZNIVÁ VZDĚLANOSTNÍ STRUKTURA OBYVATEL LIBERCE daná uceleným systémem základního, středoškolského, vysokoškolského a rekvalifikačního vzdělávání všech věkových skupin obyvatel v různých oblastech rozvinutá síť odborných technických středních škol a učilišť, která vychází z historických tradic strojírenského, stavebního a textilního průmyslu regionu kolem nových absolventů opouští každý rok odborné a střední školy v regionu

16 COMMERCIAL AND INDUSTRIAL PARK LIBEREC NORTH TECHNICKÁ UNIVERZITA s tradičním výzkumným zázemím, která zajišťuje vzdělávání v oblasti strojního, textilního inženýrství, mechatroniky a mezioborových inženýrských studií, architektury, pedagogiky, podnikové ekonomiky, pojišťovnictví a informačních systémů a technologií (kolem 700 absolventů ročně) poměrně dobrá jazyková vybavenost obyvatelstva související s historickou tradicí danou blízkostí hranic Spolkové republiky Německo a koncepcí vzdělávání v regionu (existence základní školy s rozšířenou výukou jazyků, gymnázia s výukou v německém, francouzském a anglickém jazyce, státních a soukromých jazykových škol a rozšířené výuky pěti světových jazyků na Technické univerzitě). PRACOVNÍ SÍLA DŮVODY PRO INVESTOVÁNÍ DO ZÓNY dostatečně velký potenciál kvalifikované pracovní síly zaměřené především na tradiční strojírenskou, elektrotechnickou, plastikářskou, gumárenskou a textilní průmyslovou výrobu vysoce kvalifikovaná pracovní síla především v oblasti elektrotechnického a automobilového průmyslu nárůst nezaměstnanosti v souvislosti s restrukturalizací a zánikem několika velkých podniků v regionu relativně nižší průměrné mzdy ( cca o 10%) v porovnání s vývojem mezd v České republice.

17 DŮVODY PRO INVESTOVÁNÍ DO ZÓNY PŘÍZNIVÉ INVESTIČNÍ PODMÍNKY A PROSTŘEDÍ existence průmyslové zóny LIBEREC JIH o rozloze cca 120 ha v blízkosti čtyřproudové rychlostní komunikace od Prahy a Mladé Boleslavi s kompletní infrastrukturou, která navazuje na již existující výrobní území v Liberci podpora investičních záměrů ze strany Magistrátu města Liberce zajištění služeb spojených s realizací investic firmou Investorsko-inženýrská a.s. poměrně diverzifikovaná podnikatelská struktura s vysokým počtem podnikatelských subjektů rozvinutá podnikatelská základna především v oblasti výroby strojů a přístrojů, komponentů pro výrobu automobilů, plastů, textilního, elektrotechnického a potravinářského průmyslu a stavebnictví představující potenciální partnery a subdodavatele pro budoucí investory vysoce kvalitní dodavatelská základna v oblasti opracování kovů a většiny strojírenských oblastí nejenom v Liberci, ale v celém libereckém okrese a v Jablonci nad Nisou

18 DŮVODY PRO INVESTOVÁNÍ DO ZÓNY PŘÍZNIVÉ INVESTIČNÍ PODMÍNKY A PROSTŘEDÍ vhodné podmínky pro realizaci investic v oblasti výroby automobilových komponentů dané malou vzdáleností a dobrým dopravním spojením mezi Libercem a Mladou Boleslaví a také i existující kvalifikovanou pracovní silou v daném oboru dobrá vybavenost města Liberce infrastrukturou (plyn, voda, elektrické vedení, telekomunikace) nárůst počtu podnikatelských subjektů se zahraničním kapitálem v české části Euroregionu Nisa od roku 1992 o 326,5 %. na území okresu Liberce podniká 49 zahraničních výrobních investorů a to převážně v oblasti automobilových komponentů Dalšími silnými stránkami Liberce jsou atraktivní přírodní prostředí, dobrá občanská vybavenost, rozsáhlá síť kulturních, sportovních, sociálních a zdravotnických zařízení a další aspekty kvalitního sociálního životního prostředí včetně příznivých podmínek pro rekreaci, ozdravné a léčebné aktivity, provozování letních a zimních sportů jako jsou lyžování, turistika, plavání a golf.

19

20 REALIZACE VAŠICH INVESTIČNÍCH ZÁMĚRŮ NA TRHU PRŮMYSLOVÝCH A KOMERČNÍCH ZÓN Developer: Investorsko inženýrská a.s. Kontakt: Adresa: U Prašné brány Praha 1 Czech Republic T: F: CZECH REPUBLIC

INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010

INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010 INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010 Investorsko Inženýrská a.s., Gorkého 658/15, 460 01 Liberec Tel. +420 485 253 333, fax +420 485 253 344, www.iias.cz, e-mail ii@iias.cz Průmyslová zóna

Více

PRŮMYSLOVÁ ZÓNA STUDÉNKA

PRŮMYSLOVÁ ZÓNA STUDÉNKA Nabídka PRŮMYSLOVÁ ZÓNA STUDÉNKA ČESKÁ REPUBLIKA Duben 2010 Investorsko In enýrská a.s., Gorkého 658/15, 460 01 Liberec Tel. +420 485 253 333, fax +420 485 253 344, www.iias.cz, e-mail ii@iias.cz Vážení,

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice skačka Hradec Králové

Více

Územní studie na zastavitelné plochy Z28, obec Soběšovice

Územní studie na zastavitelné plochy Z28, obec Soběšovice Územní studie na zastavitelné plochy Z28, obec Soběšovice POŘIZOVATEL: Magistrát města Frýdku-Místku, odbor územního rozvoje a stavebního řádu, Radniční 1148, 738 22 Frýdek-Místek ŽADATEL: územní studie

Více

Veselí nad Moravou Podnikatelský park

Veselí nad Moravou Podnikatelský park Průmyslová zóna Veselí nad Moravou Podnikatelský park Lokalita Vlastnictví obec/okres Veselí nad Moravou/Hodonín soukromé 13,9 ha katastrální území Veselí Předměstí obecní 17 ha celková plocha disponibilní

Více

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE Základní údaje k nabídce Název kraje: STŘEDOČESKÝ Město /obec/: CERHOVICE Lokalita: CERHOVICE Celková plocha pozemků vč. zastavěného území: 3,7 ha Nezastavěná plocha pozemků

Více

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU Obecně závazná vyhláška města Benátky nad Jizerou o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Benátky nad Jizerou Vyhláška č. 5/1998 Na základě usnesení č. 32/98 ze dne

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE TUKLATY

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE TUKLATY ÚZEMNÍ PLÁN OBCE TUKLATY PŘEDPOKLADY A ZÁVĚRY - STRUČNÝ PŘEHLED Dle údajů uvedených v návrhu ÚPD vypracoval Ing. Ivan Franc Charakteristika stávajícího stavu Plocha řešeného území celkem: 823,21 ha (dle

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Územní studie Sezemice lokalita Z1

Územní studie Sezemice lokalita Z1 Územní studie Sezemice lokalita Z1 Obsah: Průvodní zpráva Výkres širších vztahů M 1:10 000 Zákres do katastrální mapy M 1:1000 Situace urbanistického a architektonického řešení M 1:1000 Situace inženýrských

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most

CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most Změna 2010 identifikační číslo obce 02666 kód obce 02666 PODKLADY 1. Údaje o počtu obyvatel obce ze sčítání lidu z r. 2001 ze Statistického úřadu 2.

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2006

Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 MĚSTO DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ZASTUPITELSTVO MĚSTA Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ZMĚNY Č. 6 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA ve znění obecně závazných vyhlášek č.3/2002, č.4/2002, č.3/2004, č.4/2004,

Více

ÚZEMNÍ STUDIE CHOUSTNÍK, lokalita B3

ÚZEMNÍ STUDIE CHOUSTNÍK, lokalita B3 ÚZEMNÍ STUDIE CHOUSTNÍK, lokalita B3 květen 2015 Pořizovatel: Zodpovědná osoba pořizovatele: Zpracovatel: Obecní úřad Choustník Ing. arch. Dagmar Buzu Ing. arch. Dagmar Buzu, Kostnická 158, 390 01 Tábor

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah textové části: A1. ÚVOD 1.1. Základní údaje, zadání úkolu 1.2. Vazby na územně plánovací dokumentaci 1.3. Použité podklady 1.4. Vymezení řešeného

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

ÚSTÍ NAD LABEM KOČKOV Ú S T Í N A D L A B E M P L O C H A Z M Ě N Y Z ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 9)

ÚSTÍ NAD LABEM KOČKOV Ú S T Í N A D L A B E M P L O C H A Z M Ě N Y Z ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 9) ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 9) OBSAH A. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 2 A.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ÚZEMÍ... 2 A.2. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 2 A.3. ZDŮVODNĚNÍ ZADÁNÍ A CÍLE ŘEŠENÍ... 2 A.4. POUŽITÉ PODKLADY...

Více

OBSAH DOKUMENTACE Skupina změn J2, J3, J4 a J7 ÚPN SÚ Jedovnice. kapitola- název

OBSAH DOKUMENTACE Skupina změn J2, J3, J4 a J7 ÚPN SÚ Jedovnice. kapitola- název OBSAH DOKUMENTACE Skupina změn J2, J3, J4 a J7 ÚPN SÚ Jedovnice Textová část průvodní zpráva: kapitola- název strana A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE...3 1. Název úkolu, objednatel, zpracovatel...3 2. Obsah změny územního

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDE PLOCH P8, Z9 a Z12 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Strategická průmyslová zóna Nošovice. Zpracoval: Mgr. Martin Radvan říjen 2008

Strategická průmyslová zóna Nošovice. Zpracoval: Mgr. Martin Radvan říjen 2008 Strategická průmyslová zóna Nošovice Zpracoval: Mgr. Martin Radvan říjen 2008 Základní charakteristika investice Hyundai Největší investice v dějinách České republiky Výše investice 1,148 mld. EUR (cca

Více

STUDIE ROZŠÍŘENÍ VODOVODU OBCE HALENKOVICE

STUDIE ROZŠÍŘENÍ VODOVODU OBCE HALENKOVICE --------------------------------------------------- arekop, s.r.o. ------------------------------------------- 760 01 Zlín, Kvítková 1576, tel. 577 011 045-47 -------------------------------------------------

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA Ulipová Radana, Humpolecká 209, Havlíčkův Brod Tel., fax. : 569429432 e-mail: ulipova.drupos@tiscali.cz ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA Pořizovatel: MÚ Havlíčkův Brod,

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH : A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY...2 A1.2. ÚDAJE O ŽADATELI...2 A1.3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PROJEKTANTA...2 B1. SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ...3 C1. ÚDAJE

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL

ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL ÚPN SÚ Hvozdec Změna č.i a Změna č.ia C. ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL s.r.o. architektonický atelier Bayerova 40 602 00 Brno květen 2005 OBSAH: 1. URBANISTICKÁ KONCEPCE 3 2. VYUŽITÍ PLOCH A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Strategický plán města Frýdlant

Strategický plán města Frýdlant C. GLOBÁLNÍ SWOT ANALÝZA Globální SWOT analýza je zásadním analytickým výstupem, který v dalším procesu tvorby strategického plánu slouží jako výchozí podklad pro formulaci návrhových cílů a aktivit. Jednotlivé

Více

Územní studie pro plochy Z17 a Z18, k.ú. Sviadnov, město Frýdek-Místek

Územní studie pro plochy Z17 a Z18, k.ú. Sviadnov, město Frýdek-Místek Územní studie pro plochy Z17 a Z18, k.ú. Sviadnov, město Frýdek-Místek Zodpovědný projektant: Ing. Arch. Boris Petrov autorizovaný architekt - číslo autorizace: 1867 Ing. Josef Doleček autorizovaný inženýr

Více

Prezentace podnikatelských ploch pro investory. Prezentace průmyslových ploch pro investory

Prezentace podnikatelských ploch pro investory. Prezentace průmyslových ploch pro investory Prezentace průmyslových ploch pro investory 1 Obsah Město Přerov Mapa podnikatelských ploch Informace o jednotlivých plochách Brownfieldy ve městě Kontakty 2 Město Přerov: Základní přehled Počet obyvatel

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

SENICE NA HANÉ ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU. okres Olomouc I.A TEXTOVÁ ČÁST. Odbor výstavby, úřad územního plánování

SENICE NA HANÉ ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU. okres Olomouc I.A TEXTOVÁ ČÁST. Odbor výstavby, úřad územního plánování ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SENICE NA HANÉ okres Olomouc I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Litovel, Odbor výstavby, úřad územního plánování Objednatel: Zpracovatel: Obec Senice na Hané Ing. arch.

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 3/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 3 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

RR E F E R E N C E. Projekt CZ Region Perninský vrch integrovaný projekt řešení inženýrských sítí

RR E F E R E N C E. Projekt CZ Region Perninský vrch integrovaný projekt řešení inženýrských sítí Projekt CZ0012.03.01 Region Perninský vrch integrovaný projekt řešení inženýrských sítí Investor: Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech Termín: 8/2002 6/2004 Cena díla: cca 131 mil. Kč Předmětem

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

Silnicei/38 J67. informační leták, 10/2013 uvedeno do provozu. Pávov. Bedøichov. Jihlava, MÚK Pávov. zrušené napojení na I/38.

Silnicei/38 J67. informační leták, 10/2013 uvedeno do provozu. Pávov. Bedøichov. Jihlava, MÚK Pávov. zrušené napojení na I/38. 352 Silnicei/38 informační leták, 10/2013 uvedeno do provozu zrušené napojení na I/38 38 J67 Bedøichov Dopravní význam stavby Dostavbou mimoúrovňové křižovatky na silnici I/38 v Jihlavě u místní části,

Více

BODOVÉ HODNOCENÍ PŘÍPRAVA A ROZVOJ PODNIKATELSKÝCH ZÓN

BODOVÉ HODNOCENÍ PŘÍPRAVA A ROZVOJ PODNIKATELSKÝCH ZÓN BODOVÉ HODNOCENÍ PŘÍPRAVA A ROZVOJ PODNIKATELSKÝCH ZÓN K 1 Úroveň nezaměstnanosti ve spádové oblasti podnikatelské zóny 30% bodů K 1.1 Míra nezaměstnanosti ve spádové oblasti PZ K 1.2 Počet uchazečů o

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019 ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019 Název: Druh dokumentace: ÚZEMNÍ STUDIE Řešené území: p.p.č. 1912/2, p.p.č. 1914 v k.ú. Jiříkov [661074] Datum zpracování: 11.6.2019

Více

A R C H DAN LEGENDA KE ZMĚNĚ Č. 1: DOPLNĚNO 04 a 07/2014 P R O J E K T O V Á K A N C E L Á Ř 1: /2013 ZMĚNA Č. 1 A.1

A R C H DAN LEGENDA KE ZMĚNĚ Č. 1: DOPLNĚNO 04 a 07/2014 P R O J E K T O V Á K A N C E L Á Ř 1: /2013 ZMĚNA Č. 1 A.1 VŠEOBECNĚ OBYTNÉ SE ZMĚNOU REGULATIV PŘÍRODNÍ NELESNÍ POROSTY POTOKY, RYBNÍKY, VODNÍ NÁDRŽE OSTATNÍ PLOCHY VIZ LEGENDA SCHVÁLENÉHO ÚP S. III/27611 VÝKRES ZÁKLADNÍHO ČLENĚNÍ ÚZEMÍ - LOKALITA Č. 1 A.1 VŠEOBECNĚ

Více

PŘÍPRAVA A REALIZACE PRŮMYSLOVÝCH ZÓN

PŘÍPRAVA A REALIZACE PRŮMYSLOVÝCH ZÓN www.projektsako.cz PŘÍPRAVA A REALIZACE PRŮMYSLOVÝCH ZÓN Pracovní list č. 1 Téma: Napojení průmyslových zón na sítě technického vybavení Lektor: Mgr. Jan Hoza Projekt: Student a konkurenceschopnost Reg.

Více

Identifikační údaje. Údaje o stavební akci. Územní studie pro lokalitu Z-10(V) - Mělnické Vtelno

Identifikační údaje. Údaje o stavební akci. Územní studie pro lokalitu Z-10(V) - Mělnické Vtelno C.1.1 C.1.1.1 Identifikační údaje Údaje o stavební akci název akce: místo: parcelní čísla 1143/1, 1392, 1393/2 katastrální území Mělnické Vtelno [692808] C.1.1.3 C.1.1.4 C.1.1.2 Údaje o investorovi Údaje

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Leština Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_015_01_08052 Název obce: Leština Kód obce (IČOB): 537713 (537713) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

Integrovaný projekt SVS a.s. Lužická Nisa

Integrovaný projekt SVS a.s. Lužická Nisa Integrovaný projekt SVS a.s. Lužická Nisa Mgr. Petr Medřický Severočeská vodárenská společnost a.s. Severočeská vodárenská společnost a.s., Teplice založena v r.1993 akcie v držení 459 měst a obcí Libereckého

Více

ANALÝZA SPZ OSTRAVA MOŠNOV A SPZ HOLEŠOV J A N H A N A

ANALÝZA SPZ OSTRAVA MOŠNOV A SPZ HOLEŠOV J A N H A N A ANALÝZA SPZ OSTRAVA MOŠNOV A SPZ HOLEŠOV J A N H A N A Úvod Důvody pro budování průmyslových zón: - podpora strukturálně postižených regionů - příprava ploch pro investory Průmyslová zóna: Průmyslovou

Více

DUŠNÍKY ÚZEMNÍ PLÁN. POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8

DUŠNÍKY ÚZEMNÍ PLÁN. POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 DUŠNÍKY ÚZEMNÍ PLÁN POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 říjen 2013 Název územně plánovací dokumentace - ÚPD: Územní plán Dušníky

Více

Změna č.2 ÚPO Raspenava. Územní plán obce Raspenava

Změna č.2 ÚPO Raspenava. Územní plán obce Raspenava IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Akce: Územní plán obce Raspenava Fáze: Změna č.2 - návrh Pořizovatel Městský úřad Frýdlant odbor SÚ a ŽP náměstí T.G.Masaryka 37 464 01 Frýdlant Objednatel: Město Raspenava Fučíkova

Více

Stavební úpravy části objektu na p.p.č.728/23, k.ú. Česká Lípa, v areálu NsP Česká Lípa, a.s. pro potřeby ZZS LK A Průvodní zpráva 02/2016

Stavební úpravy části objektu na p.p.č.728/23, k.ú. Česká Lípa, v areálu NsP Česká Lípa, a.s. pro potřeby ZZS LK A Průvodní zpráva 02/2016 Obsah A.1 Identifikační údaje...2 A.1.1 Údaje o stavbě...2 A.1.2 Údaje o objednateli...2 A.1.3 Údaje o zpracovateli dokumentace...2 A.2 Seznam vstupních podkladů...2 A.3 Údaje o území...2 a) rozsah řešeného

Více

[Pouze akademické použití]

[Pouze akademické použití] [Pouze akademické použití] Obsah 1 Identifikační údaje... 3 1.1 Údaje o stavbě... 3 1.2 Údaje o žadateli... 3 1.3 Údaje o zpracovateli dokumentace... 3 2 Seznam vstupních podkladů... 3 3 Údaje o území...

Více

POZEMKY PRO INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI MĚSTO SEMILY

POZEMKY PRO INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI MĚSTO SEMILY POZEMKY PRO INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI MĚSTO SEMILY Kontaktní údaje : Město Semily Husova 82, 513 13 Semily tel. 481 629 211 e-mail : podatelna@mu.semily.cz IČ : 00276111 ID datové schránky : d36bywp Městský

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

Apartmanove domy Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM www.bedrichovskymlyn.cz

Apartmanove domy Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM www.bedrichovskymlyn.cz Apartmanove domy Bedrichovsky mlyn Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM www.bedrichovskymlyn.cz A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1. Popis širšího okolí 2. Stručná charakteristika obce 3. Popis lokality 3.1. Specifické

Více

6. VEŘEJNÁ DOPRAVNÍ A TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.1 HRADECKO

6. VEŘEJNÁ DOPRAVNÍ A TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.1 HRADECKO 6.1 HRADECKO DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA - funkční MHD s obsluhou navazujících obcí - nový terminál hromadné dopravy v Hradci Králové - dobré napojení krajského města všemi druhy dopravy mimo - existence letiště

Více

Územní studie ÚS 53/I - 03/2016 Krmelínská Prodloužená, Nová Bělá

Územní studie ÚS 53/I - 03/2016 Krmelínská Prodloužená, Nová Bělá Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie ÚS 53/I - 03/2016 Krmelínská Prodloužená, Nová Bělá Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta a stavebního

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE OSTROMĚŘ č. 3/05

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE OSTROMĚŘ č. 3/05 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE OSTROMĚŘ č. 3/05 O závazné části územního plánu obce Ostroměř Obecní zastupitelstvo Ostroměř rozhodlo na svém zasedání dne 23.06.2005 vydat podle ustanovení 10, písm. a), 84,

Více

Silnicei/44. Červenohorské sedlo jih M55. informační leták, stav k 03/2015

Silnicei/44. Červenohorské sedlo jih M55. informační leták, stav k 03/2015 Silnicei/44 Červenohorské sedlo jih informační leták, stav k 03/2015 M55 Dopravní význam stavby Stavba silnice I/44 Červenohorské sedlo jih navazuje na dokončenou modernizaci úseku silnice I/44 na severní

Více

Obecně závazná vyhláška města Děčín č. 1/2005,

Obecně závazná vyhláška města Děčín č. 1/2005, MĚSTO DĚČÍN Obecně závazná vyhláška města Děčín č. 1/2005, kterou se vymezuje závazná část územně plánovací dokumentace 1. změny Územního plánu města Děčín Zastupitelstvo města Děčín se na svém zasedání

Více

Silnicei/9. Sosnová MÚK L51. informační leták, 12/2011 UVEDENO DO PROVOZU. Sosnová. Estakáda pøes tra a silnici. MÚK Sosnová

Silnicei/9. Sosnová MÚK L51. informační leták, 12/2011 UVEDENO DO PROVOZU. Sosnová. Estakáda pøes tra a silnici. MÚK Sosnová Silnicei/ informační leták, 12/2011 UVEDENO DO PROVOZU Estakáda pøes tra a silnici MÚK Sosnová L51 Sosnová Silnice I/ Dopravní význam stavby Navrhovaná přeložka silnice I/ tvoří západní ochvat měst Nový

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá pořizovatel: Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Květen 2017 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č

ZNALECKÝ POSUDEK. č ZNALECKÝ POSUDEK č. 4375-045 - 2015 o ceně stavebních pozemků a pozemků vedených v katastru nemovitosti jako druh ostatních pozemků (ost. komunikace) uvedených na listu vlastnictví č. 3481 pro katastrální

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM zpracovaný v souladu s ustanovením 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č. 500/2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD HOŘICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE Zastupitelstvo města Hořic na svém zasedání dne 29.4. 2002 schválilo změnu č. 2 ÚPSÚ Hořice. Učinilo tak

Více

Dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a ohlášení stavby

Dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a ohlášení stavby Dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a ohlášení stavby A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 ÚDAJE O STAVBĚ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Místo: DOSTAVBA ZÁKLADNÍ ŠKOLY V TEPLÝŠOVICÍCH Teplýšovice75

Více

Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM

Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1. Popis širšího okolí 2. Stručná charakteristika obce 3. Popis lokality 3.1. Specifické charakteristiky

Více

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Slavičín Stavební úřad ZPRACOVATEL: S-projekt plus, a.s. Zlín, tř.t. Bati 508 Ředitel a.s.: Ing. arch. František Balajka Vedoucí ateliéru C: Ing. arch. Karel Dokoupil Hlavní

Více

CZECH DEVELOPMENT INVEST a.s. a Investorsko Inženýrsk. enýrské

CZECH DEVELOPMENT INVEST a.s. a Investorsko Inženýrsk. enýrské Dlouholetá úspěšná spolupráce REAL SPEKTRUM a Investorsko Inženýrsk enýrské Postavení privátn tní společnosti na trhu průmyslových zónz Využití zkušeností, kapacit všech zakladatelů společnosti a spolupráce

Více

Název části obce. Počet bydlících obyvatel Česká Mez trvale bydlící. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem

Název části obce. Počet bydlících obyvatel Česká Mez trvale bydlící. Bydlící obyvatelé přechodně bydlící celkem A. OBEC Sázava Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 715 Kód obce PRVKUK 0615.015.715.00 Kód obce (IČOB) 14626 (596701) Číslo ORP (ČSÚ) 015 (6115) Název ORP Kód POU (ČSÚ) 61151 Název POU Žďár nad Sázavou

Více

silnice I/14 Liberec Kunratická, 2. a 3. etapa 07/2008 uvedeno do provozu

silnice I/14 Liberec Kunratická, 2. a 3. etapa 07/2008 uvedeno do provozu silnice I/14 Liberec Kunratická, 2. a 3. etapa 07/2008 uvedeno do provozu DOPRAVNÍ VÝZNAM STAVBY Stavba přeložky silnice I/14 v úseku Liberec Kunratická, která byla rozdělena do tří etap, vyřešila dlouhotrvající

Více

Podvyužité areály (brownfields) 61. Himpex, U Náhonu 12

Podvyužité areály (brownfields) 61. Himpex, U Náhonu 12 Podvyužité areály (brownfields) 61 Budova Himpex, U Náhonu 12 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA PLOCHY: Bývalé drobné zboží Březhrad. Skladovací objekt s výhledem na rybník, louky a pole. Dvě výrobní haly a panelová

Více

Podnikatelská zóna Šternberk

Podnikatelská zóna Šternberk Podnikatelská zóna Šternberk PŘÍKLAD ÚSPĚŠNÉ REGENERACE BROWNFIELDU Ing. Pavel Stonawský, 2. místostarosta V Brně, 23. 4. 2014 MĚSTO ŠTERNBERK - OLOMOUCKÝ KRAJ Město Šternberk Obec s rozšířenou působností

Více

Dopravní řešení silnice III. třídy s ochranným pásmem 15 m místní komunikace III. třídy místní komunikace III. třídy zklidněná místní komunikace IV. třídy účelová komunikace v krajině O 04 4.8 4.2 9.0

Více

Základní informace km 2 (4. nejrozsáhlejší kraj) Významné řeky: Nejvyšší bod:

Základní informace km 2 (4. nejrozsáhlejší kraj) Významné řeky: Nejvyšší bod: JIHOMORAVSKÝ KRAJ Základní informace Rozloha: Počet obyvatel: 7 188 km 2 (4. nejrozsáhlejší kraj) 1 178 812 (3. nejlidnatější kraj) Hustota obyvatel: 164 obyv./km 2 HDP: Sousední země: 498 757 mil. Kč,

Více

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY Pořizovatel: Městský úřad Šlapanice, odbor výstavby, oddělení územního plánování a památkové péče Pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno Zpráva o

Více

Věznice Horní Slavkov

Věznice Horní Slavkov INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI Věznice Horní Slavkov město: Horní Slavkov Počet obyvatel obce: 5.633 Katastrální území: Horní Slavkov (644056) Okres: Rozloha lokality (ha): Typ lokality: Sokolov cca 12.00 volných:2.00

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Řádek 1. zastavěné území 2. plochy výroby 3. plochy občanského vybavení

Více

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921.

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. 2 STUDIE STAVBY VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ CENTRUM společnosti WRT.cz Plzeň Letkov WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. zdroj:

Více

OBEC Patokryje Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 ze dne

OBEC Patokryje Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 ze dne OBEC Patokryje Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 ze dne 14. 12. 2006 o závazných částech územního plánu obce Patokryje Zastupitelstvo obce Patokryje vydává dne 14. 12. 2006 obecně závaznou vyhlášku o závazných

Více

PROCES. Ing. Lubor Hruška, Ph.D. a kolektiv PROCES Centrum pro rozvoj obcí a regionů, s.r.o

PROCES. Ing. Lubor Hruška, Ph.D. a kolektiv PROCES Centrum pro rozvoj obcí a regionů, s.r.o PROCES 2012 Rozbor udržitelného rozvoje území pro správní obvod obce s rozšířenou působností Jindřichův Hradec AKTUALIZACE 2012 Část D Vyhodnocení změn RURÚ Ing. Lubor Hruška, Ph.D. a kolektiv PROCES Centrum

Více

ÚPO KAMENEC U POLIČKY

ÚPO KAMENEC U POLIČKY 1 ZMĚNY č.1 ÚPO KAMENEC U POLIČKY II.1 ODŮVODNĚNÍ Zpracovatel: ing.arch.milan Vojtěch, Nerudova 77, 533 04 Sezemice Pořizovatel: Městský úřad Polička Datum: Září 2008 2 Obsah: A. Vyhodnocení koordinace

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

Návrh zadání změny č.4 územního plánu Polerady

Návrh zadání změny č.4 územního plánu Polerady Návrh zadání změny č.4 územního plánu Polerady okres Praha - východ kraj Středočeský březen 2008 na základě podkladu a územního plánu obce zpracovaného ing. arch. Zuzanou Krčmářovou upravil Marek Šplíchal

Více

Ú Z E M N Í P L Á N HOLETÍN

Ú Z E M N Í P L Á N HOLETÍN Ú Z E M N Í P L Á N HOLETÍN Územní plán HOLETÍN Zastupitelstvo obce Holetín jako příslušný orgán podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) v

Více

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Informační memorandum k nemovitosti Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Obsah 1) POPIS NEMOVITOSTI.. 3 A) ADRESA. 3 B) PŘEDMĚT NÁJMU.. 3 C) POPIS LOKALITY. 3 D) DOPRAVNÍ SITUACE.. 3 E) POPIS

Více

DATABÁZE GREENFIELDS LIBERECKÉHO KRAJE STATISTICKÉ ÚDAJE

DATABÁZE GREENFIELDS LIBERECKÉHO KRAJE STATISTICKÉ ÚDAJE STATISTICKÉ ÚDAJE V databázi Greenfields Libereckého kraje evidujeme celkem 18 rozvojových lokalit o celkové rozloze 487ha. Tento počet se mění v závislosti na změnách územních plánů jednotlivých územních

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH P3, P4 a Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 279 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

Znalecký posudek číslo /18

Znalecký posudek číslo /18 Znalecký posudek číslo 4773 3/18 O ceně nemovité věci: Pozemek komunikace, Chýně katastrální území: Chýně bývalý okres: Praha-západ Objednatel znaleckého posudku: Mgr. Pavla Fučíková soudní exekutor Vlastník

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 4. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Dopravní napojení na silnici I/35 Zpracoval: odbor, oddělení: Irena Weinerová, odd. přípravy

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM VŘ č. 123 Příloha č. 1 Oznámení Technické a jiné podmínky po umístění budovy trvalé stavby v oblasti SEVER; Podrobnější informace k předmětným pozemkům TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY

Více

Zpráva. o uplatňování Územního plánu Zblovice

Zpráva. o uplatňování Územního plánu Zblovice Zpráva o uplatňování Územního plánu Zblovice dle ust. 55 odst. 1 zák.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů Zpracoval : Městský úřad Znojmo,

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy

Více

rh - arch Tel: Fax:

rh - arch Tel: Fax: rh - arch Nekázanka 9, Praha 1, 110 00 Tel: +420-222 240 082 Fax: +420-603 240 116 projekt@rh-arch.com www.rh-arch.com ODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. arch. Mgr. Rostislav Říha KLIENT: 1.ÚVALSKÁ S.R.O. AKCE:

Více

ÚZEMNÍ STUDIE - NOVÝ JIČÍN-LOUČKA, LOKALITA ZA HUMNY ÚPRAVA LOKALITA 1 I. ÚVODNÍ ÚDAJE

ÚZEMNÍ STUDIE - NOVÝ JIČÍN-LOUČKA, LOKALITA ZA HUMNY ÚPRAVA LOKALITA 1 I. ÚVODNÍ ÚDAJE Důvodem pro úpravu Územní studie Nový Jičín Loučka, lokalita Za Humny zpracované v 08/2011 byl požadavek pořizovatele přizpůsobit původní návrh řešení aktuální katastrální mapě s novým vymezením parcely

Více

10 Místní části města Kopřivnice

10 Místní části města Kopřivnice 10 Místní části města Kopřivnice Město Kopřivnice je rozděleno pro statistické účely na dvacet základních sídelních jednotek 23, které lze sloučit do čtyř ucelených částí městské sídlo Kopřivnice, přilehlá

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 SEZNAM PŘÍLOH: A - TEXTOVÁ ČÁST - obsah: a) vymezení řešeného území b) podmínky pro vymezení a využití pozemků c) podmínky pro umístění a prostorové

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Hrušková. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Hrušková. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.349.417.125.2 Název obce: Sokolov Kód obce (IČOB): 15222 (56286) Číslo ORP3 (ČSÚ): 417 (417) Název ORP3:

Více