Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std."

Transkript

1 Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std. Systém WinShop Std. využívá k zápisům jednotlivých realizovaných pohybů (příjem zboží, dodací listy, výdejky, převodky, prodej zboží na pokladně..) dvou typů tabulek se vzájemnou relační vazbou. První tabulkou je tabulka HLAVIČEK dokladu a druhou tabulka POLOŽEK dokladu. V HLAVIČCE dokladu jsou uloženy informace společné celému dokladu (datum naskladnění, datum vyskladnění, datum prodeje, odběratel, dodavatel, celková hodnota dokladu, celkový počet položek dokladu apod.). V POLOŽKÁCH dokladu jsou pak informace o jednotlivých položkách dokladu (množství, prodejní cena, pořizovací cena, sleva apod.). V případech, kdy uživatel potřebuje získat informace o položkách dokladu, zdrojovou tabulkou je právě tabulka POLOŽKOVÁ. Položka v systému WinShop Std. má mnoho statických vlastností, dle kterých je možné výstupy statistik položkových třídit nebo agregovat (viz nastavení v ceníkové kartě položky). Hlavička dokladu zároveň obsahuje dynamické vlastnosti ( dodavatel, odběratel, datum dokladu..), které lze do podmínek statistického výstupu zařadit.

2 Takto vznikne mix parametrů položkové sestavy, které může uživatel systému dle potřeby kombinovat a získat tím požadovaný statistický výstup. 1. Datový dotaz, datová odpověď. Základem získání očekávaného statistického výstupu je správná formulace zadání datového dotazu. Datový dotaz je pak zaslán pohybovým tabulkám. Výsledkem datového dotazu je datová odpověď. Datovou odpověď si lze představit jako tabulku XLS, ve které jsou v jednotlivých sloupcích informace o vlastnostech položky a v řádcích všechny položky odpovídající datovému dotazu. Datová odpověď jsou tedy syrové informace, které je třeba ještě správně zobrazit. To znamená především setřídit, seřadit a opatřit součty v odpovídajícím tiskovém formuláři. Této části tak můžeme říkat interpretace datové odpovědi. 2. Sestavení datového dotazu. Víme tedy, že rozhodujícím faktorem pro získání statistického výstupu je správná formulace zadání požadavků. Pro sestavení požadavků nabízí systém WinShop Std. řadu výběrových komponent, které mají velmi podobné ovládání. Jako příklad je níže uvedeno zadávání požadovaných skupin zboží pro statistický výstup.

3 Komponenta výběru skupin pracuje ve dvou režimech. 1. definice spojitého intervalu Dle tohoto zadání bude statistika zařazovat do datové odpovědi všechny položky, které patří do skupiny od č. 505 až do skupiny 551 včetně. 2. definice selektivního výběru / grafický symbol myši / Dle tohoto zadání bude statistika zařazovat do datové odpovědi pouze takové položky, které patří do zeleně označených skupin (případně při volbě Negativ všechny položky kromě položek patřících do zeleně označených skupin) Podobným způsobem fungují i ostatní výběrové komponenty (výběr skladů, pokladen, položek, dodavatelů. Odběratelů, modelů sezon, témat, barev, velikostí, uživatelů, uživatelských skupin a další), které najdeme v sekci Základní parametry a rozšiřující parametry.

4 3. Interpretace datové odpovědi. Vhodnou volbou požadavků, které kombinujeme v souvislosti s očekávaným statistickým výstupem, získáme datový dotaz. Datový dotaz je odeslán do databáze WinShopu Std. k odpovídajícím tabulkám. Po vyhodnocení datového dotazu systém vrátí datovou odpověď. Datovou odpověď, jak jsme již zmínili dříve, je třeba vhodně setřídit, agregovat a sečíst. K definici interpretace datové odpovědi nám slouží sekce Nastavení výstupu. Prvním nástrojem k uspořádání výstupu je komponenta Řazení výstupu. Tato komponenta má dvě úrovně / Primární a sekundární /. Primární řazení definuje seskupování položek dle požadovaného Primárního výběru včetně souvisejících mezisoučtů. Sekundární řazení pak stanovuje pořadí položek v rámci Primárního seskupení. Pro příklad uvádíme požadavek na řazení dle SKUPIN / primární / a v rámci seskupených položek vybrané skupiny je pořadí dle NÁZVU jednotlivých položek. Tiskový výstup je tedy seskupen dle skupin zde jsou seskupeny položky skupiny Příslušenství k přilbám, součet na konci vybrané skupiny je pouze za položky této skupiny. Vnitřní pořadí položek skupiny Příslušenství k přilbám je sestaveno podle pole Název zboží. Výstup dle volby Náhled a Tisk:

5 Výstup v příplatkové formě SAP Crystal reports: Druhým nástrojem ze sekce Nastavení výstupu je komponenta Typ výstupu. Tato komponenta má dvě úrovně ( S položkami nebo Jen součty ) a definuje způsob zobrazení datové odpovědi v přímé návaznosti na nastavení komponenty Řazení výstupu. Doplňkovou volbou je pak tlačítko TOP, které řadí vybrané informace pro tisk dle celkového obratu v cenách bez DPH. Pro příklad budeme pokračovat ve výše uvedeném primárním třízení dle SKUPIN a sekundárním dle NÁZVU. Výše zobrazené tiskové výstupy jsou definovány jako Typ výstupu S položkami. Níže je zobrazen výstup pro volbu Jen součty. Jsou v něm schovány jednotlivé položky vybraných skupin a zobrazují se pouze sumární hodnoty za skupiny / za primární třízení / Třetím nástrojem ze sekce Nastavení výstupu je komponenta Filtr výstupu. Tato komponenta má různé výběry pro různé položkové statistiky. Nastavuje dodatečné filtrování datové odpovědi. Výchozí hodnotou je nastavení Všechny položky. Často využívanou hodnotou filtru je nastavení Pouze komise, které umožňuje rozdělit datovou odpověď na hodnoty za Komisní zboží dodavatelů / například prodej komisního zboží jako podmnožinu celkového prodeje /, případně Nenulové lze použít pro kontrolu záměny zboží ( doporučujeme v tom případě zvolit třídění dle kódu nebo dle názvu zboží). Ukáže zároveň stav položek do plusu i do mínusu, ale jsou vynechány karty se stavem zboží 0 kusů.

6 Dalším nástrojem ze sekce Nastavení výstupu je komponenta Externí formulář. Zde si lze vybrat ze seznamu individuálně připravených výstupních tiskových formulářů (platí pro volby Náhled a Tisk), které může připravit IT správce uživatele nebo dle objednávky HELP DESK společnosti WinShop software. V každé statistice je k dispozici základní standardní formulář. Posledním nástrojem ze sekce Nastavení výstupu, který naleznete ve všech položkových statistikách, je komponenta Formát výstupu. Formát výstupu definuje finální formát zobrazení datové odpovědi. K dispozici jsou volby Náhled a Tisk ( náhled na obrazovku a Tisk s výběrem přímo na tiskárnu ), Export XLS ( export zdrojové datové odpovědi k dalšímu zpracování v nástrojích MS Office, neobsahuje žádné formátování a mezisoučty ), Graf ( interní knihovna plošných grafů ). Volba Crystal reports je nadstavbovou funkcionalitou, které pro interpretaci datových odpovědí systému využívá knihovek SAP Crystal reports. Umožňuje používání tabulek grafů, následné formátované exporty do XLS, PDF, WORD. V případě zájmu o Crystal reports kontaktujte naše obchodní oddělení, tel: , Typy položkových statistik Uvedené principy lze bezezbytku využít ve všech položkových statistikách systému WinShop Std. Pro úplnost jsou níže jednotlivé položkové statistiky popsány Statistika Položková individuální Tato statistika je určena zkušenějším uživatelům systému WinShop Std. Využívá se v případech, kdy požadavky uživatele systému na statistické výstupy přesahují možnosti předdefinovaných výstupů jednotlivých standardních položkových statistik. Pomocí nástrojů této statistiky je možné připravit statistiky zcela na míru různým typům uživatelů od pracovníků provozu až po vrcholný management ( především s využitím nadstavbových SAP Crystal reports nebo kontingenčních SQL- XLS tabulek ). Jednotlivé statistiky lze individualizovat volbou statisticky zpracovávaných pohybových tabulek a jejich propojení, na úrovni výstupních tiskových formulářů nebo exportních formátu, formou třídění, TOP zpracování až po možnost nastavení automatizovaného odesílání výsledků ve formě PDF na zadanou ovou adresu.

7 4.2. Statistika příjmu příjem zboží od dodavatelů v čase. Samozřejmostí je rozlišení zboží komisního a nekomisního Statistika výdeje velkoobchodní prodej zboží formou dodacích listů / fakturovaných i nefakturovaných / a výdejů zboží formou interních výdejek v čase Statistika prodeje maloobchodní prodej na pokladnách nebo statistické sloučení maloobchodního s velkoobchodním prodejem formou fakturace v čase Statistika prodeje dle promoakcí Rozšiřující položková statistika systému WinShop Std. Rozšiřuje vyhodnocení maloobchodního prodeje v souvislosti s časovými promoakcemi Statistika prodeje s porovnáním dvou období Rozšiřující položková statistika systému WinShop Std. Umožňuje vyhodnocení maloobchodního a velkoobchodního prodeje v porovnání prodejů ve dvou definovaných období. Statistika pracuje i v případech systému s pravidelnými ročními uzávěrkami a otevíráním nových datových období Statistika převodů interní převody zboží mezi jednotlivými sklady ( středisky ) společnosti v čase Statistika nabídek vypracované nabídky velkoobchodním odběratelům nebo objednávek zákazníků napojeného eshopu včetně informací o procentuálním vykrytí v čase Statistika objednávek vytvořené objednávky k jednotlivým dodavatelům včetně informací o procentuálním vykrytí v čase Statistika prodeje dle skladů a aktuální stavy zásob Rozšiřující položková statistika systému WinShop Std. Rozšiřuje vyhodnocení maloobchodního a velkoobchodního prodeje o úroveň komparace obratu s aktuálními zásobami Dekádní statistika položková Základní položková statistika systému WinShop Std. Komplexní nástroj pro zobrazení všech pohybů vybraných položek včetně počátečních a konečných stavů v systému WinShop Std. v uživatelem zadaném období.

Komunikace programu WinShop s externími E-shopy

Komunikace programu WinShop s externími E-shopy Komunikace programu WinShop s externími E-shopy Komunikace probíhá na základě předávání dat v souborech typu CSV nebo XML, soubory jsou ukládány na FTP server. Soubory je možné exportovat: 1) Ručním spuštěním

Více

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace

Allegro fakturace. Schéma fakturačního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Fakturace Allegro fakturace Obsahuje evidenci faktur vydaných i přijatých a stejně tak zálohových faktur vydaných i přijatých. Ačkoli je modul z praktických důvodů veden jako samostatný celek, jeho úzká provázanost

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Allegro obchodní doklady

Allegro obchodní doklady Allegro obchodní doklady Modul obchodních dokladů nabízí vše, co je zapotřebí pro obchodování menších a středních firem. K dispozici je evidence nákupu a objednávek materiálu, systém pokrývá celý prodejní

Více

Marketingová komunikace. 3. soustředění. Mgr. Pavel Vávra 9103@mail.vsfs.cz. Kombinované studium Skupina N9KMK3PH (vm3bph)

Marketingová komunikace. 3. soustředění. Mgr. Pavel Vávra 9103@mail.vsfs.cz. Kombinované studium Skupina N9KMK3PH (vm3bph) Marketingová komunikace Kombinované studium Skupina N9KMK3PH (vm3bph) 3. soustředění Mgr. Pavel Vávra 9103@mail.vsfs.cz http://vavra.webzdarma.cz/home/index.htm Zdroje Studijní materiály Heleny Palovské

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access generování složitějších sestav Ing. Kotásek Jaroslav

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access generování složitějších sestav Ing. Kotásek Jaroslav Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access generování

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access formuláře a sestavy - vytváření Ing. Kotásek Jaroslav

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access formuláře a sestavy - vytváření Ing. Kotásek Jaroslav Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access formuláře

Více

Použijeme-li prostorový typ grafu, můžeme pro každou datovou zvolit jiný tvar. Označíme datovou řadu, zvolíme Formát datové řady - Obrazec

Použijeme-li prostorový typ grafu, můžeme pro každou datovou zvolit jiný tvar. Označíme datovou řadu, zvolíme Formát datové řady - Obrazec Čtvrtek 15. září Grafy v Excelu 2010 U grafů, ve kterých se znázorňují hodnoty řádově rozdílné, je vhodné zobrazit ještě vedlejší osu 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 hmotná investice 500 550 540 500

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Stručný obsah. K2118.indd 3 19.6.2013 9:15:27

Stručný obsah. K2118.indd 3 19.6.2013 9:15:27 Stručný obsah 1. Stručný obsah 3 2. Úvod 11 3. Seznamy a databáze v Excelu 13 4. Excel a externí data 45 5. Vytvoření kontingenční tabulky 65 6. Využití kontingenčních tabulek 81 7. Kontingenční grafy

Více

Allegro release 2.59 ( )

Allegro release 2.59 ( ) Allegro release 2.59 (28. 3. 2019 18. 4. 2019) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví - Výpočet DPH z částky včetně daně probíhá nově dle změny v zákoně o DPH (tzn. ne dle zaokrouhlovaného koeficientu

Více

Tablet a čtečka čárových kódů. (modul Sklad)

Tablet a čtečka čárových kódů. (modul Sklad) Tablet a čtečka čárových kódů (modul Sklad) [1] 1. Technické vybavení Projekt je určen pro tablet s operačním systémem xxx a čtečkou čárových kódů, která je napojena na tablet prostřednictvím Bluetooth.

Více

Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android.

Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android. Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android. Úvod popis funkcí softwaru. Nový doklad Ceník Kontakty Doklady Nastavení Reporty Import Export Přihlášení

Více

Reporting. Ukazatele je možno definovat nad libovolnou tabulkou Helios Orange, která je zapsána v nadstavbě firmy SAPERTA v souboru tabulek:

Reporting. Ukazatele je možno definovat nad libovolnou tabulkou Helios Orange, která je zapsána v nadstavbě firmy SAPERTA v souboru tabulek: Finanční analýza Pojem finanční analýza Finanční analýza umožňuje načítat data podle dimenzí a tyto součty dlouhodobě vyhodnocovat. Pojem finanční analýza není nejpřesnější, protože ukazatele mohou být

Více

Úvod do MS Access. Modelování v řízení. Ing. Petr Kalčev

Úvod do MS Access. Modelování v řízení. Ing. Petr Kalčev Úvod do MS Access Modelování v řízení Ing. Petr Kalčev Postup při tvorbě aplikace Vytvoření tabulek Vytvoření relací Vytvoření dotazů Vytvoření formulářů Vytvoření sestav Tabulky Slouží k definování polí,

Více

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 V Přerově, 2.2.2009 Účetnictví Při vypnutém automatickém účtování dokladů (Nastavení základní konfigurace Účetnictví záložka Účetní období a

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky I. Obsah příručky I. OBSAH PŘÍRUČKY...I-1 II. ÚVODNÍ INFORMACE...II-2 III. OVLÁDÁNÍ MODULU...III-3 Sklad evidence zboží...iii-3 Fak.př. faktury přijaté...iii-10 Odb. + Dod. odběratelé nebo dodavatelé...iii-12

Více

DATABÁZE A SYSTÉMY PRO UCHOVÁNÍ DAT 61 DATABÁZE - ACCESS. (příprava k vykonání testu ECDL Modul 5 Databáze a systémy pro zpracování dat)

DATABÁZE A SYSTÉMY PRO UCHOVÁNÍ DAT 61 DATABÁZE - ACCESS. (příprava k vykonání testu ECDL Modul 5 Databáze a systémy pro zpracování dat) DATABÁZE A SYSTÉMY PRO UCHOVÁNÍ DAT 61 DATABÁZE - ACCESS (příprava k vykonání testu ECDL Modul 5 Databáze a systémy pro zpracování dat) DATABÁZE A SYSTÉMY PRO UCHOVÁNÍ DAT 62 Databáze a systémy pro uchování

Více

Grafy opakování a prohloubení Při sestrojování grafu označíme tabulku a na kartě Vložit klikneme na zvolený graf

Grafy opakování a prohloubení Při sestrojování grafu označíme tabulku a na kartě Vložit klikneme na zvolený graf Pátek 30. září Grafy opakování a prohloubení Při sestrojování grafu označíme tabulku a na kartě Vložit klikneme na zvolený graf Nástroje grafu (objeví se při označeném grafu) - 3 záložky návrh, rozložení,

Více

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 2.5.2014 Major Bohuslav, Ing. Datum tisku 2.5.2014 2 Struktura zásob Struktura zásob Obsah Struktura... 4 Použité zkratky... 4 Stromeček... 4 Sklady (Z01,

Více

TRIFID 2011. Dodatek k uživatelské příručce. popis rozdílů verze programu 5.83 oproti verzi 5.74 (TRIFID 2010)

TRIFID 2011. Dodatek k uživatelské příručce. popis rozdílů verze programu 5.83 oproti verzi 5.74 (TRIFID 2010) TRIFID 2011 Dodatek k uživatelské příručce popis rozdílů verze programu 5.83 oproti verzi 5.74 (TRIFID 2010) (c) 2011 TRIFID software, Vysoké Mýto Rokycanova 114, tel. 465 424 587, www.trifid-sw.cz Dodatek

Více

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy Mobilní terminály slouží pro sběr dat v terénu a následnou automatickou tvorbu dokladů typu zakázka, vydaná objednávka nebo skladový doklad v systému WAK INTRA. Komunikace mezi přenosnými terminály a systémem

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Allegro release 2.42 ( )

Allegro release 2.42 ( ) Allegro release 2.42 (28. 6. 2018 23. 7. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Test posloupnosti finančních dokladů Nová aplikace pro kontrolu návaznosti počátečních a koncových stavů dokladů

Více

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy Celkem před slevou Přehled prodeje za doklad Editační pole pro práci zadávání informací o prodeji Numerická klávesnice libovolné informace na skladové kartě - Artikl, EAN, MATCH, Cena, Název, Značka SW

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký 2 ÚVOD : Program skladové evidence "Konsignační skaldy" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu a výdeje až do 99 druhů skladů ma př. zboží od různých dodavatelů,

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

Multimédia a pokladní systémy

Multimédia a pokladní systémy Společnost Apls je dodavatelem profesionálních pokladních systémů. Pokladní systémy APLS DOS a WinShop používá více než 4 000 uživatelů v České republice a na Slovensku. Vybrané reference: Sítě obchodů

Více

Nové funkcé programu TRIFID 2019

Nové funkcé programu TRIFID 2019 Nové funkcé programu TRIFID 2019 Nové typy bankovních terminálů, cashback, návrat Během roku 2018 byl uveden do provozu nový typ bankovního terminálu YOMANI, využívaný Komerční bankou a Českou spořitelnou.

Více

Marketingová komunikace. 2. soustředění. Mgr. Pavel Vávra 9103@mail.vsfs.cz. Kombinované studium Skupina N9KMK1aPH/N9KMK1bPH (um1a1ph/um1b1ph)

Marketingová komunikace. 2. soustředění. Mgr. Pavel Vávra 9103@mail.vsfs.cz. Kombinované studium Skupina N9KMK1aPH/N9KMK1bPH (um1a1ph/um1b1ph) Marketingová komunikace Kombinované studium Skupina N9KMK1aPH/N9KMK1bPH (um1a1ph/um1b1ph) 2. soustředění Mgr. Pavel Vávra 9103@mail.vsfs.cz http://vavra.webzdarma.cz/home/index.htm Minulé soustředění úvod

Více

Hotline Helios Tel.: 800 129 734 E-mail: helios@ikomplet.cz Pokročilé ovládání IS Helios Orange

Hotline Helios Tel.: 800 129 734 E-mail: helios@ikomplet.cz Pokročilé ovládání IS Helios Orange Hotline Helios Tel.: 800 129 734 E-mail: helios@ikomplet.cz Pokročilé ovládání IS Helios Orange 2013 BüroKomplet, s.r.o. Obsah 1 Kontingenční tabulky... 3 1.1 Vytvoření nové kontingenční tabulky... 3 2

Více

Vzorová úloha 1: Prokažte znalosti aplikace Microsoft Access na zvolené ukázkové databázi.

Vzorová úloha 1: Prokažte znalosti aplikace Microsoft Access na zvolené ukázkové databázi. Vzorová úloha 1: Prokažte znalosti aplikace Microsoft Access na zvolené ukázkové databázi. Zadání: S využitím software Microsoft Access byla připravena aplikace pro fiktivní obchod s nářadím a nástroji

Více

Návod Démos24plus verze 2012

Návod Démos24plus verze 2012 Návod Démos24plus verze 2012 Přihlášení Démos24Plus Zadat uživatele Zadat heslo Vybrat si jazykovou verzi Přehled Přidat panel (okno) Zmenšení Zobrazit vše Zavřít okno Obnovení původního vzhledu Možnost

Více

Databáze MS-Access. Obsah. Co je to databáze? Doc. Ing. Radim Farana, CSc. Ing. Jolana Škutová

Databáze MS-Access. Obsah. Co je to databáze? Doc. Ing. Radim Farana, CSc. Ing. Jolana Škutová Databáze MS-Access Doc. Ing. Radim Farana, CSc. Ing. Jolana Škutová Obsah Principy a možnosti databází. Uložení dat v databázi, formáty dat, pole, záznamy, tabulky, vazby mezi záznamy. Objekty databáze

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55 V Přerově 15. února 2011 Nastavení základní konfigurace Základní parametry a sazby přidán parametr pro zamykání evidenčních dokladů v

Více

Kontingenční tabulky v MS Excel 2010

Kontingenční tabulky v MS Excel 2010 Kontingenční tabulky v MS Excel 2010 Autor: RNDr. Milan Myšák e-mail: milan.mysak@konero.cz Obsah 1 Vytvoření KT... 3 1.1 Data pro KT... 3 1.2 Tvorba KT... 3 2 Tvorba KT z dalších zdrojů dat... 5 2.1 Data

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Rubrika Zajímavostí ze zahraničního obchodu končí, ostatní zdroje získávání dat zůstávají

Rubrika Zajímavostí ze zahraničního obchodu končí, ostatní zdroje získávání dat zůstávají 31. 12. 2015 Rubrika Zajímavostí ze zahraničního obchodu končí, ostatní zdroje získávání dat zůstávají Oznamujeme příznivcům rubriky Zajímavosti ze zahraničního obchodu (ZO), že od 1. ledna 2016 dochází

Více

Microsoft Access. Úterý 26. února. Úterý 5. března. Typy objektů databáze: Vytvoření a návrh nové tabulky

Microsoft Access. Úterý 26. února. Úterý 5. března. Typy objektů databáze: Vytvoření a návrh nové tabulky Úterý 26. února Microsoft Access Databáze je seskupení většího množství údajů, které mají určitou logiku a lze je určitým způsobem vyhodnocovat, zpracovávat a analyzovat Access je jedním z programů určených

Více

KOMPONENTY APLIKACE TreeINFO. Petr Štos ECM Business Consultant

KOMPONENTY APLIKACE TreeINFO. Petr Štos ECM Business Consultant KOMPONENTY APLIKACE TreeINFO Petr Štos ECM Business Consultant CO JE TO APLIKACE TreeINFO Sada komponent Komponenty rozšiřující sloupce Komponenty rozšiřující pohledy na data Aplikační části Využití jednotlivě

Více

Novinky ve verzi 1.72.A

Novinky ve verzi 1.72.A Novinky ve verzi 1.72.A U DDT sestav jsme přistoupili k číslování. Pokud má sestava nějaký formulář, zobrazí se v jeho záhlaví verze (v.x.y) v je jen zkratka verze, x.y. - je pak číslo verze, začínáme

Více

Manuál k produktu. fajny shop. FajnyWEB.cz 2008 (6.11.2008)

Manuál k produktu. fajny shop. FajnyWEB.cz 2008 (6.11.2008) Manuál k produktu fajny shop FajnyWEB.cz 2008 (6.11.2008) Obsah Obsah... 2 1 Popis administrace... 4 1.1 Objednávky... 4 1.1.1 Přehled... 4 1.1.1.1 Filtry a vyhledávání... 4 1.1.1.2 Seznam objednávek a

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký ÚVOD : Program skladové evidence "SKLAD503" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu převodů a výdeje až do 99 druhů skladů. Sortiment materiálu je ve všech skladech

Více

Microsoft Access. Typy objektů databáze: Vytvoření a návrh nové tabulky. Vytvoření tabulky v návrhovém zobrazení

Microsoft Access. Typy objektů databáze: Vytvoření a návrh nové tabulky. Vytvoření tabulky v návrhovém zobrazení Microsoft Access Databáze je seskupení většího množství údajů, které mají určitou logiku a lze je určitým způsobem vyhodnocovat, zpracovávat a analyzovat Access je jedním z programů určených pro zpracování

Více

Access. Tabulky. Vytvoření tabulky

Access. Tabulky. Vytvoření tabulky Access správa databáze (tabulky, relace, omezující podmínky, data...) uživatelské prostředí pro práci s databází (formuláře, sestavy, datové stránky, makra...) ukázková aplikace Northwind hlavní okno databáze

Více

Video průvodci. Výkazy práce a výdajů. Zadávání výkazů práce

Video průvodci. Výkazy práce a výdajů. Zadávání výkazů práce Video průvodci Zadávání výkazů práce Průvodce je k dispozici též na YouTube: https://www.youtube.com/ watch?feature=player_embedded&v=ak0vrub7nuy Nastavení automatického oceňování výkazů práce Průvodce

Více

7. 2 Exporty sestav a dokladů

7. 2 Exporty sestav a dokladů 7. 2 Exporty sestav a dokladů 1 Exporty sestav a dokladů (tiskových formulářů) do formátů xls, pdf, doc, html Program svými nadstandardními funkcemi umožňuje většinu výstupů exportovat do jiného formátu,

Více

Novinky mobilních aplikací imos a imiks

Novinky mobilních aplikací imos a imiks již od roku 1991 Novinky mobilních aplikací imos a imiks www.infopharm.eu 1 imos integrovaný Marketingový a Obchodní Systém INFOPHARM již od roku 1991 www.infopharm.eu 20.09.2016 3 20.09.2016 4 20.09.2016

Více

Novinky Mediox 3000 verze Výdej dle exspirace. v rychlém vyhledávání sortimentních skupin ve filtru skladu

Novinky Mediox 3000 verze Výdej dle exspirace. v rychlém vyhledávání sortimentních skupin ve filtru skladu Obsah 1 Novinky Mediox 3000 verze 266 29. červen 2016 Obsah: 1 Úpravy v programu 3 1 Výdej dle exspirace 3 2 Zvýraznění příznaků receptů v retaxaci 4 3 Nové označení pojištěnce EU na expedici a hlavičce

Více

Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová. 5. Statistica

Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová. 5. Statistica Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová 5. Statistica StatSoft, Inc., http://www.statsoft.com, http://www.statsoft.cz. Verze pro Mac i PC, dostupná

Více

Výpisy Výsledek zpracování

Výpisy Výsledek zpracování Výpisy Výsledek zpracování Tlačítka (formát(rrrrmm)) a pro zadaný stát. Zobrazí výsledky měsíčního zpracování zadaného období Vytiskne výsledky. Prodejci - provize Třídění se provádí klepnutím na záhlaví

Více

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons LFC Group, s.r.o. Martin Šveda ředitel společnosti Společnost LFC Group, s.r.o. Agenda Představení společnosti LFC Group, s.r.o. Otázky / kvíz Implementace a konzultační

Více

DATABÁZE MS ACCESS 2010

DATABÁZE MS ACCESS 2010 DATABÁZE MS ACCESS 2010 KAPITOLA 5 PRAKTICKÁ ČÁST TABULKY POPIS PROSTŘEDÍ Spuštění MS Access nadefinovat název databáze a cestu k uložení databáze POPIS PROSTŘEDÍ Nahoře záložky: Soubor (k uložení souboru,

Více

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk.

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk. Obecně o EET v systému Evidence Autobazaru Systém Evidence Autobazaru je od 1.3.2017 napojen na evidenci EET. EET se týká veškerých příjmů (tržeb) realizovaných v hotovosti, nebo platební kartou. Tržbou

Více

Informatika I. ení 5 - podpora

Informatika I. ení 5 - podpora Informatika I cvičen ení 5 - podpora 1 kontingenční tabulka tvorba formuláře e (využit ití vzorců,, funkcí) makra v Excelu ukázka kódu k makra ve Visual Basicu 2 Kontingenční tabulka je interaktivní tabulka,

Více

Práce s programem IIS Ekonom

Práce s programem IIS Ekonom Práce s programem IIS Ekonom Obsah 1 Ovládání programu IIS Ekonom... 2 1.1 Ovládání přes hlavní nabídku... 2 1.2 Panel nástrojů a funkční klávesy... 2 2 Přihlašovací dialog... 4 3 Úvodní obrazovka... 4

Více

Portálová aplikace ipokladna

Portálová aplikace ipokladna Portálová aplikace ipokladna Uživatelská příručka https://ipokladna.cz 1 Obsah 1.Úvod... 3 2.První přihlášení...3 3.Technická podpora...3 4.Základní průvodce portálem ipokladna...4 4.1 Přihlášení/registrace

Více

Allegro release 2.51 ( )

Allegro release 2.51 ( ) Allegro release 2.51 (16. 11. 2018 6. 12. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Dopis nesplacené faktury zákazník i dodavatel Nová sestava tisk dopisu se seznamem nesplacených faktur pro společnosti,

Více

Excel - pokračování. Př. Porovnání cestovních kanceláří ohraničení tabulky, úprava šířky sloupců, sestrojení grafu

Excel - pokračování. Př. Porovnání cestovních kanceláří ohraničení tabulky, úprava šířky sloupců, sestrojení grafu Excel - pokračování Př. Porovnání cestovních kanceláří ohraničení tabulky, úprava šířky sloupců, sestrojení grafu Př. Analýza prodeje CD základní jednoduché vzorce karta Domů Př. Skoky do dálky - funkce

Více

Allegro release 2.15 ( )

Allegro release 2.15 ( ) Allegro release 2.15 (25.4.2017 18.5.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Účtování faktur, finančních a interních dokladů Seznamy zaúčtovaných dokladů byly rozšířeny o možnost zobrazit i doklady

Více

PELIKAN DANIEL - Definice CSV exportů

PELIKAN DANIEL - Definice CSV exportů PELIKAN DANIEL - Definice CSV exportů 21.10.2013 Aktualizace stavů skladu (dostupnost produktů) Availability.csv (komprimováno v archivu PELIKAN-DANIEL_Availability_CSV.zip) Data pro pravidelnou aktualizaci

Více

Microsoft Access tvorba databáze jednoduše

Microsoft Access tvorba databáze jednoduše Microsoft Access tvorba databáze jednoduše Časový rozsah: 2 dny (9:00-16:00) Cena: 3300 Kč + DPH Úvod do relačních databází. Funkce databázových objektů Microsoft Access. Návrh tabulek, definice základních

Více

Nové funkcé programu TRIFID 2018

Nové funkcé programu TRIFID 2018 Nové funkcé programu TRIFID 2018 1. Nastavení způsobu práce EET odlišně pro různé druhy úhrad Vzhledem k rozdílným požadavkům za způsob zasílání různě placených dokladů do evidence EET, bylo přidáno odpovídající

Více

Novinky v programu SKLADEK

Novinky v programu SKLADEK Novinky v programu SKLADEK Vysvětlivky: zásadní změna vlastností programu drobná úprava opravy chyby 20.3.2019 v kartě se dá ručně označit, že je díl již nějak objednaný a takový se potom v přehledu zobrazuje

Více

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Ing. Richard Bejr 20. uživatelská konference firmy ORTEX, 21. a 22.května 2009 1 Nová verze 9.2 Rozšíření desetinných míst u cen za měrnou jednotku Rozšíření

Více

InsideBusiness Payments CEE

InsideBusiness Payments CEE InsideBusiness Payments CEE Referenční příručka k novému vzhledu Přístupová cesta do střední a východní Evropy InsideBusiness Payments CEE Potřebujete pohodlný a bezproblémový přístup k úplné nabídce služeb

Více

Sklad rev.201004191 Seznam skladových karet Obsah

Sklad rev.201004191 Seznam skladových karet Obsah Obsah Sklad... 2... 3 Navigátor... 4 Seznam hlaviček skladových karet... 4 Barevné rozlišení v seznamu skladových karet... 5 Menu Vztahy... 6 Skladová karta... 7 Popis záložek... 7 Obecné... 7 Příjem...

Více

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB V rámci instalace MultiCash KB je SEPA modul její součástí od poloviny roku 2010 (v3.21 a vyšší). Dodavatel softwaru (fy. MD Praha) doporučuje minimálně verzi 3.22 a vyšší. Pokud máte verzi nižší, kontaktujte

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký 2 ÚVOD : Program skladové evidence "SKLAD500" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu a výdeje až do 99 druhů skladů (Sklady materiálů, zboží, potovarů, vlastních

Více

SKLAD. verze 9.xx.xx, licence BASIC. Stručný popis programu

SKLAD. verze 9.xx.xx, licence BASIC. Stručný popis programu SKLAD verze 9.xx.xx, licence BASIC Stručný popis programu Ovládání programu Ovládání je kromě myši přizpůsobeno i klávesnici. Je rozděleno do třech vrstev. 1, hlavní nabídka zde najdete výběr hlavních

Více

Internetový přístup do databáze FADN CZ - uživatelská příručka Modul FADN BASIC

Internetový přístup do databáze FADN CZ - uživatelská příručka Modul FADN BASIC Internetový přístup do databáze FADN CZ - uživatelská příručka Modul FADN BASIC Modul FADN BASIC je určen pro odbornou zemědělskou veřejnost bez větších zkušeností s internetovými aplikacemi a bez hlubších

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Case Parts e-shop. Spuštění registrace

Case Parts e-shop. Spuštění registrace Case Parts e-shop 1. O e-shopu Case Parts: E-shop CaseParts nabízí registrovaným uživatelům možnost nákupu originálních náhradních dílů a příslušenství CASE IH od společnosti Agri CS a.s. a dalších autorizovaných

Více

Všechny používané dočasné účty najdeme v účetní osnově s nastaveném filtru na poli popis a F7 ->*dočas* a dostaneme :

Všechny používané dočasné účty najdeme v účetní osnově s nastaveném filtru na poli popis a F7 ->*dočas* a dostaneme : Příklad MS Dynamics NAV - Očekávaná cena Vytvořil : Skorkovský Datum : 29.6.2011 Důvod : školení, interní materiál Databáze : NAV 5.0 Určeno pro. to whom it may koncern 1. Situace : při nákupu se registruje

Více

Tabulkový procesor otázka č.17

Tabulkový procesor otázka č.17 Tabulkový procesor otázka č.17 Seřazení (sort = řazení, třídění) je přeorganizování seznamu nebo jakékoli jiné tabulky podle klíčů. Klíč představuje vybrané pole seznamu, podle kterého se na základě zvoleného

Více

ZŠ ÚnO, Bratří Čapků 1332

ZŠ ÚnO, Bratří Čapků 1332 MS Excel 2002 Grada - po spuštění je třeba kliknout do středu obrazovky - v dalším dialogovém okně (Přihlášení) vybrat uživatele, zřídit Nového uživatele nebo zvolit variantu Bez přihlášení (pro anonymní

Více

Allegro release 2.00 ( do )

Allegro release 2.00 ( do ) Allegro release 2.00 (19.8.2016 do 16.9.2016) Účetnictví Tisk účetních reportů Do tisku účetních reportů (sestava dle uživatelské definice) byla doplněna možnost místo sloupce předchozího období tisknout

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

Elektronická spisová služba GalateA PilsCom, s.r.o.

Elektronická spisová služba GalateA PilsCom, s.r.o. Elektronická spisová služba GalateA PilsCom, s.r.o. Obsah prezentace: 1) GalateA el. spisová služba 2) Příjem příchozích písemností 3) Zpracování příchozích písemností 4) Zpracování odchozích písemností

Více

ANS orientace v aplikaci a pokladně

ANS orientace v aplikaci a pokladně ANS orientace v aplikaci a pokladně Rožnov pod Radhoštěm 756 61 BÚ:86-2201060287/0100 číslo spisu C.26504 1 1. Vyhledávání a třídění v ANS 1.1.1. Třídění: Scroll dokladů si můžeme pro snadnější vyhledávání

Více

Modul Zásoby IQ sestavy a jejich nastavení Materiál pro samostudium +1170

Modul Zásoby IQ sestavy a jejich nastavení Materiál pro samostudium +1170 Modul Zásoby IQ sestavy a jejich nastavení Materiál pro samostudium +1170 20.5.2014 Major Bohuslav, Ing. Datum tisku 20.5.2014 2 Modul Zásoby IQ sestavy a jejich nastavení Modul Zásoby IQ sestavy a jejich

Více

RELAČNÍ DATABÁZE ACCESS

RELAČNÍ DATABÁZE ACCESS RELAČNÍ DATABÁZE ACCESS 1. Úvod... 2 2. Základní pojmy... 3 3. Vytvoření databáze... 5 4. Základní objekty databáze... 6 5. Návrhové zobrazení tabulky... 7 6. Vytváření tabulek... 7 6.1. Vytvoření tabulky

Více

PALSTAT s.r.o. systémy řízení jakosti PALSTAT CAQ verze. 3.00.01.16 Výstupní kontrola 07.1/2009. 1 Obsah

PALSTAT s.r.o. systémy řízení jakosti PALSTAT CAQ verze. 3.00.01.16 Výstupní kontrola 07.1/2009. 1 Obsah 1 Obsah 1 Obsah... 1 2 Úvod... 2 2.1 Výhody... 2 2.2 Základní ovládání... 2 3 Menu... 3 3.1 Menu Soubor... 3 3.1.1 Menu Soubor/Filtr... 3 3.1.2 Menu Soubor/Tisk vybraného záznamu... 3 3.1.3 Menu Soubor/Tisk

Více

Inventura skladových zásob

Inventura skladových zásob Inventura skladových zásob E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 (celkem 6) Kroky inventury... 3 Průběh inventury... 3 Inventurní soupis skladu k datu (2.3.3.1)...

Více

Jak využít kancelářské aplikace ve výuce MS Office 2007. Gymnázium a SOŠ Orlová 14. 11. 2007 Ing. Marta Slawinská

Jak využít kancelářské aplikace ve výuce MS Office 2007. Gymnázium a SOŠ Orlová 14. 11. 2007 Ing. Marta Slawinská Jak využít kancelářské aplikace ve výuce MS Office 2007 Gymnázium a SOŠ Orlová 14. 11. 2007 Ing. Marta Slawinská Cíle školení Seznámit se s novým uživatelským rozhraním MS Office 2007 a jeho specifikacemi

Více

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz Prosper Basic Upgrade 2007 Příručka uživatele verze 7Xpa01 1 Obsah 1.OBECNÉ...3 1.1.Export tiskových sestav...3 1.2.E-mailování tiskových sestav...4 2.MODUL ÚČETNICTVÍ...5 2.1.Dynamické součty hlavní knihy...5

Více

Návod k používání eshopu Iveco

Návod k používání eshopu Iveco Návod k používání eshopu Iveco Rozložení hlavní stránky Hlavní strana eshopu se skládá ze čtyř základních sekcí: 1) Hlavní menu 2) Přehled právě probíhajících akcí 3) Ukázka akčního zboží 4) Uživatelská

Více

Sklady 2006. Zadávací dokumentace Verze 1.0

Sklady 2006. Zadávací dokumentace Verze 1.0 Sklady 2006 Zadávací dokumentace Verze 1.0 ApS Brno s.r.o., 2006 Kapitola 1. Obsah KAPITOLA 1. OBSAH... 2 KAPITOLA 2. ÚVOD... 3 KAPITOLA 3. TERMINÁLY... 4 A. PODPOROVANÁ PERIFERNÍ ZAŘÍZENÍ... 4 KAPITOLA

Více

III. Kontingenční tabulky v Excelu. Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M.

III. Kontingenční tabulky v Excelu. Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. III. Kontingenční tabulky v Excelu Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová Kontingenční tabulky v Excelu Ukázka kontingenční tabulky Kontingenční

Více

Obsah. Rozsah implementovaného řešení

Obsah. Rozsah implementovaného řešení Obsah Obsah... 1 1 Rozsah implementovaného řešení... 1 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 Finance... 1 Správa majetku... 3 Obchod a prodej... 4 Řízení obchodu Správce vztahů... 5 Nákup... 6 Řízení zásob... 7

Více

Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem

Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem údaje o firmě V našem pokladním systému má klient možnost spravovat si údaje o své společnosti,

Více

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Cyclope Print Management Software- uživatelská příručka... 1 1. Přehled produktu... 2 2. Stručný popis produtku CPMS... 2 2.1. Stažení CPMS...

Více

ENTRY výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011

ENTRY výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011 Ekonomický systém Entry - výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011 strana 1 výběr z novinek verzí 1/2012 a 12/2011 Poznámka: Detailní popis obsahu upgrade 12/2011 je obsažen v samostatném dokumentu. Novinky

Více

Ceník ekonomického software a služeb

Ceník ekonomického software a služeb 1. Dodací podmínky 6K spol. s r.o., Praha 9, Paříkova 7 Ceník ekonomického software a služeb od 15.06.2015 1.1. Předmětem dodávky ekonomického software je poskytnutí uživatelských práv k programovému vybavení,

Více