VŠECHNO Z JEDNOHO ZDROJE S MNOHA VÝHODAMI PRO VÁS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VŠECHNO Z JEDNOHO ZDROJE S MNOHA VÝHODAMI PRO VÁS"

Transkript

1 VYBAVENÍ VOZIDEL

2 VŠECHNO Z JEDNOHO ZDROJE S MNOHA VÝHODAMI PRO VÁS

3 Špičková kvalita z našeho vlastního vývoje a výroby. Pro naše vybavení vozidel svědčí několik skutečností, které jsou zárukou jeho kvality. Jedním z nich je trvanlivost, další jsou ergonomie a efektivní pracovní postupy. Důležitá je mimo jiné i nízká váha spojená s maximální stabilitou. V souhrnu to znamená vysokou užitnou hodnotu - každodenně a po velmi dlouhou dobu. Konzultace a plánování při vysokém stupni technické kvalifikace. Naši specialisté přicházejí z různých obchodních odvětví. Se zkušenostmi s nejmodernějším grafickým softwarem jsme schopni rychle a bez komplikací na míru upravit jednotlivá zařízení. Díky tomu představuje naše vybavení vozidel mnohem více, než jen regály na kolech. Jsou to dokonalé přepravní a pracovní systémy. Bezpečnost je naší prioritou. Není pochyb o tom, že jako řidič vozidla s těžkým nákladem za zády se chcete cítit bezpečně. Vy i vaši spolucestující jste v našem vybavení vozidla dobře chráněni a materiál, který přepravujete, je optimálně uložen. Průběžně provádíme testy, abychom optimalizovali všechny díly a technologie související se zajištěním bezpečnosti. Nikdy od vás nejsme daleko. Pro nás není naše blízkost k zákazníkům jenom sloganem a znamená také mnohem více, než fyzickou blízkost a dostupnost. 3 specialisté prodeje jsou vám k dispozici téměř 24 hodin denně. Máme rovněž 14 poboček v České republice.

4 PRECIZNÍ VÝROBA MAXIMÁLNÍ KVALITA Naše vybavení vozidel je výsledkem našeho interního vývoje a je vyráběno v pobočce společnosti Würth Group. Vývoj našich systémů vychází z desetiletí trvajících zkušeností s našimi zákazníky ze všech obchodních odvětví a s odborníky. Ve výrobě dosahujeme špičkové kvality, protože používáme jen spolehlivé materiály. Máme k dispozici moderní výrobní systémy jako jsou plně automatizovaná vysekávací a ohraňovací centra a také několik robotů na svařování a bodové svařování. Výsledkem této perfektní technologie a certifikátu systému řízení kvality v souladu s ISO 9001 je vždy konečný výrobek vysoké kvality. Vedle vývoje a výroby průběžně vynakládáme úsilí na optimalizaci ochrany životního prostředí. Například pro provedení práškového povlaku nepoužíváme žádná rozpouštědla a kombinujeme bezolovnatý a bez-kadmiový prášek, který lze spolehlivě regenerovat.

5 V našem moderním ohýbacím centru vyrábíme vybavení vozidel s nejvyšší přesností. Náš vlastní systém aplikace práškových povlaků umožňuje efektivní a pružné nátěry, přátelské k životnímu prostředí.

6 OSOBNÍ KONZULTACE INDIVIDUÁLNÍ PLÁNOVÁNÍ V důsledku specifických požadavků jednotlivých sektorů a zákazníků je zřejmé, že ideální vybavení vozidla není standardní záležitost. Naším úkolem je optimalizovat prostor ve vozidle, aby vyhovoval pracovním postupům. Proto jsou naši prodejní specialisté schopni poskytnout vám podrobné poradenství a vyhledat nejlepší možné řešení odpovídající vašim individuálním potřebám. Používáme 3D zobrazení, abychom dokázali vaše specifikace vizualizovat precizně a jednoznačně, a abyste dostali přesný obraz řešení vašeho budoucího vybavení. Můžete si prohlédnout aplikaci našich různých řešení přímo v našich předváděcích vozech.

7 Používáme 3D zobrazení, abychom vytvořili rychle a bez komplikací vybavení vozidla ideální pro naše zákazníky. Nabízíme mnoho praktických detailů vybavení, zjednodušujeme pracovní postupy a tak způsobujeme, že je život trochu pohodlnější. Další informace najdete na

8 MAXIMÁLNÍ BEZPEČNOST ODPOVĚDNÝ POSTOJ K OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Každý den se na evropských silnicích pohybují tisíce vozidel s naším vybavením. Řidiči vozidel a také ostatní uživatelé komunikací si mohou být jisti, že všechno naše úsilí je směřováno na zajištění jejich bezpečnosti. Naše vybavení vozidel prochází řadou testů a kromě toho podporujeme bezpečnost pomocí výrobků zabezpečujících náklad. Nejen bezpečnost, i ekologie je další trvalou součástí kultury naší společnosti. Společnost Würth získala v roce 1996 certifikát v oblasti řízení životního prostředí. Trvale dodržujeme zásady sociálně tržního hospodářství, ochrany zdraví a životního prostředí. Trvale se zaměřujeme na zdokonalování našich postojů.

9 Pro naše vybavení vozidel to znamená: Crash testy pro všechna vybavení. Garantovaná nosnost u všech kolejnicových systémů. Vyznačení únosnosti na všech zásuvkách. Podlahové desky vyrobené z odolných surovin označené modrým eko-andělem. Práškové povrchové úpravy bez rozpouštědel. Testované výrobky pro zabezpečení nákladů. Nakládání s nebezpečnými materiály ve vozidlech. Více se dozvíte na:

10 MODULÁRNÍ VYBAVENÍ VOZIDEL VYROBENO Z OCELI MIMOŘÁDNĚ ROBUSTNÍ NABÍZEJÍCÍ MAXIMÁLNÍ ÚNOSNOST A ŽIVOTNOST! Pro segmenty jako je stavební průmysl a dokončovací práce je zatížení působící na vybavení vozidel velmi vysoké. Tyto požadavky ideálně splňuje modulární vybavení složené z konstrukčních prvků z vysokopevnostní oceli. Pro toto řešení je charakteristická maximální únosnost a stabilita a rovněž možnost dosažení speciálních řešení.

11 Vysouvací pracovní deska, která je stejně robustní jako ostatní vybavení vozidla a poskytuje dostatek prostoru pro bezpečnou práci. Bezpečné uložení a uspořádání: mnoho zásuvek a systémů třídění spolu s patentovaným systémem uzamykání zásuvek zajistí, že vaše zboží zůstane uloženo během dopravy tam, kde očekáváte. Rychlé otevírání po celé šířce. Funkční úchytky zásuvek umožňují odkudkoli zásuvku otevřít nebo zavřít - není nutné pohybovat se kolem zásuvky s malými, nevyhovujícím úchytkami. Praktické zavěšené klopné uzávěry polic jsou ovládány madlem. Stejně jako kryty úchytek na zásuvkách jsou vyrobeny z vysoce kvalitního anodizovaného hliníku. Úložné police s přihrádkami zajistí přehledné uspořádání malých součástek během dopravy. Přihrádky připevněné v policích zabezpečí pořádek a patentované čelní sklopné uzávěry zabezpečí snadný přístup. Podélné moduly umožňují pohodlný přístup z bočních dveří.

12 VARIABILNÍ VYBAVENÍ VOZIDLA VYROBENÉ Z HLINÍKU, OCELI A PLASTŮ ZAJIŠŤUJÍCÍ INDIVIDUÁLNÍ ŘEŠENÍ O NÍZKÉ HMOTNOSTI! Variabilní vybavení vozidla může být do nejmenších detailů přizpůsobeno vašim pracovním potřebám a přepravovanému materiálu. To je zárukou optimálního využití omezeného prostoru ve vozidle. Této maximální flexibility dosahujeme pěti standardními šířkami, třemi hloubkami a různými výškami. Rozumnou kombinací materiálů - hliníku, oceli a plastu - dosahujeme snížení hmotnosti a v důsledku toho snížení nákladů na palivo.

13 Systému přidávají na hodnotě i upevňovací pásy, které je možné upevnit na kolejnice zabezpečující náklad, plus další doplňky, které je možné zachytit za svislé rámy. Rychlé otevírání po celé šířce. Funkční úchytky zásuvek umožňují odkudkoli zásuvku otevřít nebo zavřít - není nutné pohybovat se kolem zásuvky s malými, nevyhovujícím úchytkami. Praktické zavěšené klopné uzávěry polic jsou ovládány madlem. Stejně jako kryty úchytek na zásuvkách jsou vyrobeny z vysoce kvalitního anodizovaného hliníku. Bezpečné uložení a uspořádání: mnoho zásuvek a systémů třídění spolu s patentovaným systémem uzamykání zásuvek zajistí, že vaše zboží zůstane uloženo během dopravy tam, kde očekáváte. Úložné police s přihrádkami zajistí přehledné uspořádání malých součástek během dopravy. Přihrádky připevněné v policích zabezpečí pořádek a umožní snadný přístup. Pracovní stůl stále cestuje s vámi: nezabírá ve vozidle prakticky žádné místo a když ho potřebujete, lze ho několika rychlými pohyby podle potřeby vytáhnout a snadno zajistit.

14 PŘÍKLADY VYBAVENÍ

15

16 PŘÍKLADY VYBAVENÍ

17

18 PŘÍKLADY VYBAVENÍ

19

20 SPECIÁLNÍ VÝROBKY PRO TÉMĚŘ VŠECHNY VÝROBCE VOZIDEL A VŠECHNY TYPY VOZIDEL

21 Hliníkový střešní nosič. Nosič nákladu. Osvětlení prostoru. Střešní nosič a úložný tubus. Žebříkový upínací systém. Nástupní schody. Pomůcky usnadňující nakládání. Přepravky na nářadí. Úložné boxy. Hliníkové boční panely. Podlahové desky. Obklady bočních stěn.

22 SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALE PROMYŠLENÉ AŽ DO NEJMENŠÍCH DETAILŮ Speciální úkoly vyžadují speciální řešení. Většinu z nich již dokáže modularita a variabilita našeho vybavení vozidel vyřešit. Mohli bychom vám poskytnout i další příklady kromě těch, které jsou dokumentovány na obrázcích. Řešení výrobce: vybavení od společnosti Würth vyhovuje perfektně. Zda si vyberete Mercedes, VW, Ford nebo Opel, Fiat, Renault, Peugeot nebo Citroën, je to jen vaše rozhodnutí. Naše systémy vybavení a jejich moduly jsou upraveny na míru všech vozidel vyrobených předními výrobci. Vybavení vašeho vozidla v designu, který používá vaše firma. Vybavení vozidel od společnosti Würth je dostupné ve všech standardních barvách RAL - aby perfektně doplnilo image vaší společnosti.

23 VW Amarok Servisní vozidla Instalace solárních panelů Ford Ranger Piaggio DOSTUPNÝ VE VŠECH STANDARDNÍCH BARVÁCH RAL

24 VYBAVENÍ VOZIDEL Würth, spol. s r.o. Nepřevázka Mladá Boleslav T F info@wuerth.cz, Platnost od Uvedené ceny jsou bez 21 % DPH. MW VH 02/09/2015 auto_0428 Dotisk pouze se svolením společnosti Würth, spol. s.r.o. Všechny obrázky jsou pouze ilustrativní a mohou se v některých případech lehce lišit od zboží, které je dodáno. Zároveň nepřejímáme odpovědnost za škody vzniklé případnými tiskovými chybami apod. Vyhrazujeme si právo na změny produktů, které by z našeho pohledu sloužily ke zlepšení kvality produktů, nebo služeb námi poskytovaných. Tuto změnu jsme oprávněni provést kdykoliv bez nutnosti předem na ni upozorňovat.

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport Caddy Touran T5 Crafter VW s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

VESTAVĚNÉ OPERAČNÍ SÁLY. ...kvalita provìøená medicínou

VESTAVĚNÉ OPERAČNÍ SÁLY. ...kvalita provìøená medicínou VESTAVĚNÉ OPERAČNÍ SÁLY...kvalita provìøená medicínou Vestavěné operační sály Společnost Hypokramed je tradičním a zkušeným dodavatelem sofistikovaných vestavěných operačních sálů, hybridních operačních

Více

DÍLENSKÉ VESTAVBY DO AUT

DÍLENSKÉ VESTAVBY DO AUT OBOROVÁ ŘEŠENÍ Naše vestavby denně slouží profesionálům z nejrůznějších oborových odvětví. Jsou vhodné pro všechny typy vozů od malých kombi, pick-up, přes středně velké dodávky až po nákladní automobily.

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 1 Zadávací dokumentace TECHNICKÁ SPECIFIKACE OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. SEZNAM PŘÍLOH... 5 3. POPIS KOLEJOVÉHO SYSTÉMU... 6 4. POPIS OCELOVÉHO BOXU... 8 5. POŽADAVKY NA VÝROBU OCELOVÉ KONSTRUKCE...

Více

8 120 KČ 8 770 KČ 9 100 KČ 12 990 KČ 8 950 KČ

8 120 KČ 8 770 KČ 9 100 KČ 12 990 KČ 8 950 KČ Classic Line vyrobeno z oceli 8 120 KČ 8 770 KČ 9 100 KČ 12 990 KČ 8 950 KČ Modul: C-M001 507 x 361/271 x 992 24,30 kg 1 Regálová police s 1 dělící přepážkou 1 Police s 2mi odnímatelnými zásobníky 1 Vrchní

Více

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Kompaktní rozvaděče

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Kompaktní rozvaděče INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING Kompaktní rozvaděče integ kompaktní rozvaděče Skupina kompaktních rozvaděčů integ je díky nejmodernější technologii laserového svařování unikátní svým čistým

Více

Připravte se na svůj velký příjezd

Připravte se na svůj velký příjezd Příslušenství Stylové doplňky Připravte se na svůj velký příjezd Udělejte unikátní dojem! Kompletní sortiment stylového příslušenství pro vůz i40 poskytuje vše, co potřebujete, abyste mohli vdechnout svůj

Více

Z vnějšku Peugeot zevnitř

Z vnějšku Peugeot zevnitř Peugeot_CZ.qxd:CitroĎn_Belgien 28.4.2009 20:38 Stránka 1 Z vnějšku Peugeot zevnitř...nápady PRO PROFESIONÁLY Peugeot_CZ.qxd:CitroĎn_Belgien 28.4.2009 20:38 Stránka 2 Dokonalá kombinace s Vaším Peugeotem.

Více

Lista Selection 75/200 Zásuvkové skříně, pracovní stoly, dělicí materiál

Lista Selection 75/200 Zásuvkové skříně, pracovní stoly, dělicí materiál Lista Selection 75/200 Zásuvkové skříně, pracovní stoly, dělicí materiál 2 www.lista.com 2008 Spolehlivá, cenově dostupná, přímo ze skladu Lista Selection 75/200 Důkladně vybrané nejprodávanější výrobky

Více

Kögel Skříňová vozidla

Kögel Skříňová vozidla Kögel Skříňová vozidla Obrázky Ilustrační mohou obrázek obsahovat / může zvláštní obsahovat výbavu / výrobky zvláštní podléhají výbavu neustálým technickým změnám Proč se vlastně hovoří o inženýrském umění?...

Více

OM Canopies s.r.o. Nádražní 2442/22 CZ - 680 01 Boskovice

OM Canopies s.r.o. Nádražní 2442/22 CZ - 680 01 Boskovice PŘÍSLUŠENSTVÍ Společnost Road Ranger působí na poli užitkových vozů již více než 30 let. Zabývá se výrobou vybavení a doplňků pro terénní pickupy, zejména nástaveb (hardtopů), kterých produkuje přes 12.000

Více

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz DESIGN COLLECTION DESIGN COLLECTION Vážení zákazníci, KASPER DESIGN v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat výrobky značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech

Více

Nádrže na pitnou vodu z polyesterového sklolaminátu (GRP) FLOWTITE. Profesionální řešení pro uskladnění pitné vody

Nádrže na pitnou vodu z polyesterového sklolaminátu (GRP) FLOWTITE. Profesionální řešení pro uskladnění pitné vody Nádrže na pitnou vodu z polyesterového sklolaminátu (GRP) FLOWTITE Profesionální řešení pro uskladnění pitné vody AMIANTIT úspěšná skupina AMITECH Germany kvalifikace pro GRP Skupina AMIANTIT je společnost

Více

KOMERČNÍ SKLADOVACÍ SILA

KOMERČNÍ SKLADOVACÍ SILA KOMERČNÍ SKLADOVACÍ SILA Pevnější a silnější SILA Světová jednička ve výrobě skladovacích sil z vlnitého ocelového plechu, společnost Grain Systems, nabízí nejodolnější a nejpevnější skladovací sila na

Více

Když potřebujete... Řešení MATRIX optimálně kombinuje variabilní výdejní automat s výkonným řídícím software. MAXI nebo MINI? Vše plně modifikovatelné

Když potřebujete... Řešení MATRIX optimálně kombinuje variabilní výdejní automat s výkonným řídícím software. MAXI nebo MINI? Vše plně modifikovatelné Když potřebujete... Optimalizovat skladové zásoby Spočítat cenu za položku a životnost nástroje Zaručit výrobní kapacitu Snížit náklady Najít skladové řešení na míru Ujistit se, že používáte k práci právě

Více

sestavené moduly Vestavby do užitkových vozidel

sestavené moduly Vestavby do užitkových vozidel sestavené moduy Vestavby do užitkových vozide Vhodnost moduových boků pro jednotivé typy automobiů. Výrobce / typ vozida Citroen Mode Rozvor mm 0963 60 801 0963 60 802 0963 60 803 0963 60 804 0963 60 805

Více

NOVÁ GENERACE Příslušenství

NOVÁ GENERACE Příslušenství NOVÁ GENERACE Příslušenství Jste sebevědomí, hledáte inspiraci a teď jste ji našli v novém voze Hyundai Santa Fe. Ale dobrodružství ještě nekončí. Vlastně teprve začíná, protože teď můžete dát svému vozu

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Witzenmann Opava, spol. s r.o. Nákladní ul. č.7 74601 Opava Telefon +420-553 760 200 Telefax +420-553 625 223 opava@witzenmann.cz www.witzenmann.

Witzenmann Opava, spol. s r.o. Nákladní ul. č.7 74601 Opava Telefon +420-553 760 200 Telefax +420-553 625 223 opava@witzenmann.cz www.witzenmann. Witzenmann Opava Witzenmann Opava, spol. s r.o. Nákladní ul. č.7 74601 Opava Telefon +420-553 760 200 Telefax +420-553 625 223 opava@witzenmann.cz www.witzenmann.cz SKUPINA S 23 podniky v 18 zemích je

Více

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT KANGOO ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití. Zvyšuje praktické využití vozidla a jeho hodnotu.

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT TRAFIC ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití.

Více

SPACE TOWER. Potravinová skříň splní nejvyšší nároky. www.blum.com

SPACE TOWER. Potravinová skříň splní nejvyšší nároky. www.blum.com SPACE TOWER Potravinová skříň splní nejvyšší nároky www.blum.com 2 Podívejte se na film o SPACE TOWER www.blum.com/ trailerspacetower Více volného prostoru v kuchyni SPACE TOWER budí nadšení díky lehkému,

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro

dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 2 vyšší perspektiva s okny z profilů GENEO

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer UZPŮSOBTE SVŮJ UŽITKOVÝ VŮZ POTŘEBÁM SVÉ PROFESE Funkční, praktický a ve všech směrech profesionální: vybrali jste si výkonný a efektivní vůz Peugeot Expert nebo Boxer. Oba

Více

RGK Unikátní jako každý. z nás Společnost RGK vznikla před více než třiceti lety díky naší společné vášni pro basketbal vozíčkářů.

RGK Unikátní jako každý. z nás Společnost RGK vznikla před více než třiceti lety díky naší společné vášni pro basketbal vozíčkářů. RGK Unikátní jako každý Abdi Jama, kapitán britského národního basketbalového týmu vozíčkářů 2x bronzová medaile na paralympiádě 2x zlatá medaile na mistrovství Evropy z nás Společnost RGK vznikla před

Více

Garážová vrata UniPro

Garážová vrata UniPro Garážová vrata UniPro Vítejte ve světě garážových vrat WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních,

Více

Obsah. Některé z uvedených. EcoBoost nejsou dostupné na českém trhu.

Obsah. Některé z uvedených. EcoBoost nejsou dostupné na českém trhu. EcoBoost FORD Obsah Co je to EcoBoost? EcoBoost a jeho vývoj v čase Společné znaky Rozdíly v rámci řady Ocenění Hrdinové řady Ford EcoBoost Rady pro úspornou jízdu Shrnutí 3 4 7 9 11 13 18 21 Některé z

Více

ECO. Montáž pneumatik Samolepící závaží. 01 Zinkové lepicí tyčinky 45 g Potah z umělé hmoty

ECO. Montáž pneumatik Samolepící závaží. 01 Zinkové lepicí tyčinky 45 g Potah z umělé hmoty Pneuservis Montáž pneumatik Samolepící závaží Zinkové lepicí tyčinky 45 g Potah z umělé hmoty č. zboží 9834-14-745 --Šířka: 19,0 mm --Výška: 3,8 mm --Rozdělení: 5 g + 10 g --potah z umělé hmoty nárazuvzdorný

Více

Užijte si formuli MEARIN Se žlaby MEARIN Plus a Expert jste vždy na čele! MEARIN Expert. MEARIN Plus. Odvodňovací systémy

Užijte si formuli MEARIN Se žlaby MEARIN Plus a Expert jste vždy na čele! MEARIN Expert. MEARIN Plus. Odvodňovací systémy Užijte si formuli MEARIN Se žlaby MEARIN Plus a Expert jste vždy na čele! MEARIN Plus MEARIN Expert Odvodňovací systémy S inovací a zkušeností k úspěchu! Formule MEARIN pro Vaše odvodňovací systémy: Silná.

Více

SCHMIDT ManualPress. Od 1,6 kn do 22 kn

SCHMIDT ManualPress. Od 1,6 kn do 22 kn SCHMIDT ManualPress Od 1,6 kn do 22 kn Vyrábět ekonomicky znamená používat přiměřené výrobní prostředky a ne automatizaci za každou cenu. Právě u malých sérií je ruční pracoviště s mechanickými lisy často

Více

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala...

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA je v principu jednoduchý, ale promyšlený konstrukční systém pro různorodé potřeby zákazníků - řešení na míru. HalaSystem

Více

GS PŘÍSLUŠENSTVÍ. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl

GS PŘÍSLUŠENSTVÍ. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl GS PŘÍSLUŠENSTVÍ Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl VÝRAZ JEDINEČNOSTI Zcela nový Lexus GS kompletně redefinuje koncept výkonného sedanu. Je v něm zakotvena filosofie neustálé

Více

11 190 KČ 12 090 KČ 12 850 KČ 15 090 KČ 11 990 KČ

11 190 KČ 12 090 KČ 12 850 KČ 15 090 KČ 11 990 KČ Infinity vyrobeno z tvrzeného hliníku 11 190 KČ 12 090 KČ 12 850 KČ 15 090 KČ 11 990 KČ Modul: I-M001 525 x 375/275 x 1018 16,60 kg 1 Police s 2mi odnímatelnými zásobníky po stranách Modul: I-M002 775

Více

NáŘaDí PrO autoservisy

NáŘaDí PrO autoservisy NáŘaDí PrO autoservisy DílENSKé vybavení...176 výměna OlEjE/filtrŮ...180 výměna SvíčEK...182 SErviS motoru...184 SErviS BrZD...186 SErviS tlumičů PérOváNí...187 SErviS KOl...188 NáŘaDí PrO KarOSáŘE...190

Více

Volvo Premium Sound. značky Harman Kardon

Volvo Premium Sound. značky Harman Kardon Volvo Premium Sound značky Harman Kardon Užívejte si zvuk stvořený pro Vás "Naše vášeň pro co nejživější reprodukci hudby se proměnila ve Váš dokonalý poslechový zážitek." Při navrhování nového Volva se

Více

Skladba vrstev. Barevnost systému. * pouze na objednávku. oboustranný polyuretanový lak 50 μm

Skladba vrstev. Barevnost systému. * pouze na objednávku. oboustranný polyuretanový lak 50 μm OKAPOVÝ SYSTÉM www.satjam.cz Okapový systém SATJAM Niagara disponuje řadou výhod, mezi nimiž dominují především dlouhá životnost, minimální nároky na údržbu, velmi nízká roztažnost a vysoká odolnost vůči

Více

Speciální sedadla do osobních automobilů pro řidiče i spolujezdce

Speciální sedadla do osobních automobilů pro řidiče i spolujezdce Vozka v tomto čísle představuje nabídku čtyř firem, které dodávají speciální sedadla do osobního auta pro řidiče či spolujezdce s postižením. Nejde o reprezentativní přehled, ale o tip na velmi užitečnou

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

DRIVEN BY QUALITY NOVÉ MOTORY EURO 6 TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY NOVÉ MOTORY EURO 6 TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM NOVÉ MOTORY EURO 6 SÍLA EFEKTIVITY Nové modely DAF XF, CF a LF Euro 6 dostanou kompletně novou řadu špičkových motorů PACCAR. Od nejmenšího motoru PX-5 pro řadu LF po nejvýkonnější typ MX-13 s výkonem

Více

Borco-Höhns v tom prodávají profesionálové. Mobilita. Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa. www.borco.de

Borco-Höhns v tom prodávají profesionálové. Mobilita. Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa. www.borco.de Mobilita Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa Borco-Höhns v tom prodávají profesionálové www.borco.de Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa Prodejní mobilní vozidla od Borco-Hőhns a Vaše peníze přijdou

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

A Member of the Constructor Group KONZOLOVÉ REGÁLY. Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží

A Member of the Constructor Group KONZOLOVÉ REGÁLY. Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží A Member of the Constructor Group KONZOLOVÉ REGÁLY Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží Konzolové regály: Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží "Bez rozdílu materiálu - pro plastové

Více

ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST

ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST CZ ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST TrimaVersa-XSeries TM Čelní nakladač pro traktory do 12o koňských sil x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 Jednodušší cesta k vyšší produktivitě Díky Versa-X se rozšířila

Více

Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic.

Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic. Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic. testo 380: inovativní a komplexní řešení pro měření na spalovacích zařízeních pro pevná paliva, olej a plyn. testo 380

Více

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Odsávací a filtrační zařízení (středotlaká) Konstrukce filtračního zařízení... 71 Inteligentní filtrační technika... 72 Detailní popis odsávacích a

Více

řada N700 VODNÍ LÁZNĚ ZANUSSI POPIS ŘADY

řada N700 VODNÍ LÁZNĚ ZANUSSI POPIS ŘADY POPIS ŘADY Řada N700, tj. nabídka více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití. Řada N700 byla vyvinuta s ohledem na nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě. Samozřejmostí je špičková spolehlivost

Více

SERVIS SPOLEČNOSTI HACH

SERVIS SPOLEČNOSTI HACH SPOLEHNĚTE SE NA SERVIS SPOLEČNOSTI HACH S námi získáte větší jistotu a klid, protože údržba a oprava vašeho přístroje bude v rukou odborníků. SNIŽTE RIZIKO A DOSÁHNĚTE ÚSPĚCHU SE SERVISEM SPOLEČNOSTI

Více

Schindler 3100 Jednoduchý a praktický. Náš osobní výtah pro menší rezidenční budovy, který vás skutečně dá do pohybu.

Schindler 3100 Jednoduchý a praktický. Náš osobní výtah pro menší rezidenční budovy, který vás skutečně dá do pohybu. Jednoduchý a praktický. Náš osobní výtah pro menší rezidenční budovy, který vás skutečně dá do pohybu. Osobní výtahy Schindler 2 Co slíbíme, dodržíme. A slibujeme hodně. Rozumná volba Hledáte osobní výtah

Více

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet 1 Barový stůl ks 4 0 Kč výška 110 cm, průměr 60 cm, barva desky modrá RAL5010, noha chromová/nerezová 2 Pohovkový díl 180x80x40cm ks 3 0 Kč Výrobek nejméně

Více

Vestavby do vozidel pro elektrikáře

Vestavby do vozidel pro elektrikáře Vestavby do vozidel pro elektrikáře Inteligentní systémy - víc než jen uspořádání Přeprava klimatizací, světel, zářivek, kabelových kanálů nebo pohled na ochranné instalační trubky představuje častou

Více

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST!

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! PŘÍSLUŠENSTVÍ 3008 ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! Vybrali jste si Peugeot 3008, originální a inteligentní crossover, který vám nabízí svou technologickou vyspělost, prvotřídní komfort a bezpečnost. Jeho

Více

2016 / 2017. Stojanové rozváděče 3-14. Nástěnné rozváděče 15-29 OPTRO RACK

2016 / 2017. Stojanové rozváděče 3-14. Nástěnné rozváděče 15-29 OPTRO RACK 2016 / 2017 DATOVÉ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ Stojanové rozváděče 3-14 Nástěnné rozváděče 15-29 OPTRO RACK DATOVÉ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ OPTRO RACK Datové rozváděčové skříně jsou určeny pro instalaci prvků datových

Více

Výkresová dokumentace - SEZNAM PŘÍLOH

Výkresová dokumentace - SEZNAM PŘÍLOH P ř í l o h a č. 4 s m l o u v y o d í l o Výkresová dokumentace - SEZNAM PŘÍLOH ČÍSLO NÁZEV VÝKRESU A01a PŮDORYS - VARIANTA 01 1:50 A01b PŮDORYS - VARIANTA 02 1:50 A02 ZASKLENÍ OTVORŮ 1:50 A03 NÁVRH LETTERBOXŮ

Více

Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny

Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny Flexibilní pomůcka pro transport Problémy s přepravou chytře vyřešeny C www.aat-online.de Při časté přepravě těžkých předmětů, jež částečně dokonce převyšují vlastní hmotnost těla, může docházet k úrazům

Více

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT Systém třídění odpadu S jistotou více komfortu - praktický, stabilní, snadno montovatelný. stabilní tichý chod zkrácená doba montáže Využití místa. Krycí plech slouží jako úložný prostor. Jistota plánování.

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA NOVINKA ODOLNÉ ZVENKU INTELIGENTNÍ UVNITŘ EXISTUJE POUZE 1 VOLBA ŘADA LI-ION VÝKON INTELIGENCE EFEKTIVITA

OBCHODNÍ NABÍDKA NOVINKA ODOLNÉ ZVENKU INTELIGENTNÍ UVNITŘ EXISTUJE POUZE 1 VOLBA ŘADA LI-ION VÝKON INTELIGENCE EFEKTIVITA ODOLNÉ ZVENKU INTELIGENTNÍ UVNITŘ ZÁŘÍ - PROSINEC 2011 VÝKON OBCHODNÍ NABÍDKA INTELIGENCE OVLADATELNOST A KOMFORT EXISTUJE POUZE 1 VOLBA EFEKTIVITA NOVINKA ŘADA LI-ION www.dewalt.cz ČESKÁ REPUBLIKA Stanley

Více

VR_132_Nákup proměnného dopravního značení pro Dopravní VaV centrum. Dodávka Předzvěstného vozíku LED dle specifikace PPK-VOZ

VR_132_Nákup proměnného dopravního značení pro Dopravní VaV centrum. Dodávka Předzvěstného vozíku LED dle specifikace PPK-VOZ VR_132_Nákup proměnného dopravního značení pro Dopravní VaV centrum Číslo Povinné požadavky Dodávka Předzvěstného vozíku LED dle specifikace PPK-VOZ 1. Uchazeč zajistí dodávku 1 ks Předzvěstného vozíku

Více

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

odpadkové koše/sortéry

odpadkové koše/sortéry odpadkové koše/sortéry base system spazio box 2 box 3 base system Promyšlené organizační využití veškerého místa ve skříňce pod dřezem Snadná montáž Vyjímatelné výsuvné části Snadný přístup ke všem instalacím,

Více

Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D

Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D Nová dimenze pro perfektní design: Quadro 4D Nejnovější trend designu nábytku charakterizují přímé linie s ostrými siluetami. Akcent je kladen

Více

Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka)

Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka) Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka) Výzva: Český svaz žen vyhlašuje v rámci projektu EQUAL Modelový

Více

Široký sortiment: 19" datové rozvaděče stojanové. 19" serverové rozvaděče. 19" datové rozvaděče skládané. 19" datové rozvaděče nástěnné

Široký sortiment: 19 datové rozvaděče stojanové. 19 serverové rozvaděče. 19 datové rozvaděče skládané. 19 datové rozvaděče nástěnné ATRACK jsou vyráběny nejmodernější technologií pro pro zpracování plechů, zaručující vysokou kvalitu výroby, kterou deklaruje certifi kát ISO 9001:2000 a TUV. Certifi kát kvality zahrnuje i certifi kát

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Příloha 1 Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 Skupina 1 Skupina 2 Skupina 3 Skupina 4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Světlomet pravý levý mlhovka pravá levá ostřikovače

Více

Crawford DL6010S. Typový list výrobku. Hydraulický vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Nosnost: 6 t (60 kn) Typový list výrobku Crawford DL6010S

Crawford DL6010S. Typový list výrobku. Hydraulický vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Nosnost: 6 t (60 kn) Typový list výrobku Crawford DL6010S cz_2016a.docx 10.01.2016 Strana: 1 / 8 Typový list výrobku Hydraulický vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Nosnost: 6 t (60 kn) cz_2016a.docx 10.01.2016 Strana: 2 / 8 (Swingdock) Stacionární vyrovnávací

Více

bott VARIO Modul T 31

bott VARIO Modul T 31 1 Modul T 31 VÝROBCE/ Rozvor Montáž na stranu vozidla TYP VOZIDLA mm (ve směru jízdy) le. VAPK pr. VAPK Citroën Berlingo 2690 Jumpy 2824 Jumpy 3224 Jumper 06-3000 Jumper 06-3450 Jumper 06-4035 Fiat Doblė

Více

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946.

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. forterra forterra forterra hsx forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. Nejsilnější a nejlépe vybavené traktory v portfoliu ZETOR F F HSX F HD Max. výkon (kw) 100,2 = 100,2 108,2 Točivý

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.16/01.0001

Více

VÝROBA Z PLASTŮ. www.plastyotahal.cz info@plastyotahal.cz

VÝROBA Z PLASTŮ. www.plastyotahal.cz info@plastyotahal.cz VÝROBA Z PLASTŮ PORADENSTVÍ PLÁNOVÁNÍ VÝROBA DOPRAVA MONTÁŽ ZÁKAZNICKÝ SERVIS www.plastyotahal.cz info@plastyotahal.cz O firmě Původní soukromou firmu na výrobu nádrží a zařízení z plastů - polypropylénu,

Více

Rychlejší. Silnější. Lepší pro Váš motor. XTL TECHNOLOGY. Novinka: Převratná technologie v motorových olejích

Rychlejší. Silnější. Lepší pro Váš motor. XTL TECHNOLOGY. Novinka: Převratná technologie v motorových olejích Rychlejší. Silnější. Lepší pro Váš motor. XTL TM TECHNOLOGY Novinka: Převratná technologie v motorových olejích Moderní motory, vyšší zatížení motorových olejů. Moderní automobilové motorové oleje, které

Více

Technické podmínky pro technický automobil chemický

Technické podmínky pro technický automobil chemický Technické podmínky pro technický automobil chemický 1. Předmětem technických podmínek je pořízení jednoho technického automobilu chemického pro detekci chemických látek. Automobil umožňuje odběr, zpracování,

Více

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer LUXURY PANELS Dovolte, abychom Vám představili značku Luxury Panels, která nabízí především širokou škálu luxusních dekorativních interiérových prvků. Výrobky ze dřeva a z umělého kamene přinášejí rozmanité

Více

INTERIA MOST s. r. o.

INTERIA MOST s. r. o. INTERIA MOST s. r. o. Báňská 287 tel. +420 476 206 843, fax 476 208 091 mob. +420 602 446 481, 602 446 482 E mail : info@interiamost.cz http://www.interiamost.cz aše společnost Vám nabízí : kancelářský

Více

Hygienický standard pro vysokou produktivitu a bezpečnost

Hygienický standard pro vysokou produktivitu a bezpečnost Hygienický design Hygienický standard pro vysokou produktivitu a bezpečnost Rittal The System. znamená promyšlená systémová řešení pro hygienickou výrobu v potravinářském průmyslu. Právě v otevřených procesech,

Více

Dodávka interiéru na stavbu haly Polárka

Dodávka interiéru na stavbu haly Polárka Zadávací dokumentace ve veřejné zakázce na dodávky pod názvem Dodávka interiéru na stavbu haly Polárka Zakázka v režimu zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Vyvážecí traktory 810E/1010E

Vyvážecí traktory 810E/1010E Vyvážecí traktory 810E/1010E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION John Deere přichází s novou modelovou řadou vyvážecích traktorů E s ojedinělou

Více

KATALOG PŘÍPOJNÝCH MÍST

KATALOG PŘÍPOJNÝCH MÍST KATALOG PŘÍPOJNÝCH MÍST 2007 (platný od 1.3.2007) Úvod Dovolte nám představit vám firmu Pavel Král AV Control. Jsme firma zabývající se výrobou, prodejem, instalací a servisem projekční a prezentační techniky.

Více

Nástavba, přístavba a stavební úpravy mateřské školy Nové Město na Moravě část C V Y B A V E N Í specifikace položek vybavení podčást C.1 Profese A.X. Číslo položky Vybavení část Vybavení učeben Poř. číslo

Více

Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM

Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM Název veřejné zakázky: Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c)zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

příklady nestandardních doplňkových prvků regálového systému signální žlutá (signal yellow) RAL 3020 RAL 3002 RAL 4005

příklady nestandardních doplňkových prvků regálového systému signální žlutá (signal yellow) RAL 3020 RAL 3002 RAL 4005 REGÁLOVÝ SYSTÉM SU RAL SU 0 základní barevné provedení prezentovaných výrobků příklady nestandardních doplňkových prvků regálového systému DOPLŇKOVÉ PRVKY REGÁLOVÉHO SYSTÉMU 0 přístěnný regál 00mm s kovovými

Více

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ VÁHY A VÁŽICÍ SYSTÉMY VÁHY PRO KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ Cenově výhodné váhy v úředně kalibrovatelném nebo cejchuschopném provedení

Více

DIELENSKÉ SKRINE. PANAS Tools s.r.o. Hradište 371, SK- 95854 Tel. +421 (0)38 7496764-5, +421 (0) 38 7491373 panas@stonline.sk, www.panas.

DIELENSKÉ SKRINE. PANAS Tools s.r.o. Hradište 371, SK- 95854 Tel. +421 (0)38 7496764-5, +421 (0) 38 7491373 panas@stonline.sk, www.panas. DIELENSKÉ SKRINE PANAS Tools s.r.o. Hradište 371, SK- 95854 Tel. +421 (0)38 7496764-5, +421 (0) 38 7491373 panas@stonline.sk, www.panas.sk Skříně s křídlovými dveřmi SK Standardní konfigurace SK1 Promyšlená

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace K r a v í h o r a 2, 6 1 6 0 0 B r n o, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k podání

Více

Produktový list Sauto.cz

Produktový list Sauto.cz Produktový list Sauto.cz O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě Trh ojetých i nových vozidel můžete omrknout i z pohodlí domova. Sauto.cz přináší aktuální nabídku prodejců České republiky, ve které

Více

Crawford Swingdock 610

Crawford Swingdock 610 Strana: 1 / 8 Hydraulický vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Typ č.: A2020130 Nosnost: 6 t (60 kn) Strana: 2 / 8 Stacionární vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Elektrohydraulické provedení vyrovnávacího

Více

Topná tělesa VITOSET

Topná tělesa VITOSET VITOSET VITOSET Všechno z jedné ruky 2/3 Program Vitoset společnosti Viessmann nabízí veškeré potřebné příslušenství pro topné systémy, k němuž patří i velký výběr různých topných těles. K tepelně technickému

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU.

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. NOVÝ OPEL CORSAVAN JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. Nabitý praktičností Nový opel Corsavan je vizitkou vašeho podnikání. sportovní design a prostorná kabina z něj dělají ideální pracovní vůz

Více

ORSY BULL. Inovace na první pohled:

ORSY BULL. Inovace na první pohled: ORSYBULL ORSY BULL Systém je podstata: ORSY BULL je výsledkem vlastního vývoje firmy Würth. Se systémem ORSY BULL získáte neuvěřitelně stabilní prostředek, který zvládne všechno, s jeho pověstnou flexibilitou

Více

HITY. 30 990 Kč VYVAŽOVAČKA KOL PROBALANCE 7310 MOTOROVÝ OLEJ CARTECHNIC 5W40 11/2012

HITY. 30 990 Kč VYVAŽOVAČKA KOL PROBALANCE 7310 MOTOROVÝ OLEJ CARTECHNIC 5W40 11/2012 11/2012 HITY Nabídka je platná od 1. 11. do 30. 11. 2012 nebo do vyprodání zásob! 30 990 Kč VYVAŽOVAČKA KOL PROBALANCE 7310 Cenově výhodná elektronická vyvažovačka pneumatik s digitálním displejem, pro

Více

Ramac. www.petruzalek.cz. - balení technických předmětů. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111

Ramac. www.petruzalek.cz. - balení technických předmětů. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 - balení technických předmětů Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Ramac Společnost RAMAC působí v oblasti balení již od roku 1976 a svým zákazníkům zajišťuje

Více

DETEKTOR PLYNU Art. 0715 53 260

DETEKTOR PLYNU Art. 0715 53 260 DETEKTOR PLYNU Art. 0715 53 260 CZ Návod Pro vaši bezpečnost Před prvním použitím přístroje si přečtěte tento návod k použití a dodržujte jej. Uschovejte jej pro případné pozdější použití nebo pro dalšího

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner

PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner JEŠTĚ PROFESIONÁLNĚJŠÍ! Peugeot Bipper nebo Partner vybrali jste si ovladatelný, kompaktní a velmi flexibilní užitkový vůz, který se umí přizpůsobit požadavkům vaší profese

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost Čisticí stroje Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost 3 2 Nízké opotřebení Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

Název zakázky: Milady Horákové 549 PD na výměnu rozvodů ústředního topení a zdravotechnických instalací

Název zakázky: Milady Horákové 549 PD na výměnu rozvodů ústředního topení a zdravotechnických instalací V Hradci Králové dne 11.09.2015 Veřejná zakázka č. 1550 výzva k předložení nabídky Název zakázky: Milady Horákové 549 PD na výměnu rozvodů ústředního topení a zdravotechnických instalací Zadavatel zakázky:

Více