Městský úřad Přeštice odbor výstavby a územního plánování Přeštice, Masarykovo nám. 107, telefon , fax :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městský úřad Přeštice odbor výstavby a územního plánování 334 01 Přeštice, Masarykovo nám. 107, telefon 377 332 555, fax : 377 332 505"

Transkript

1 Městský úřad Přeštice odbor výstavby a územního plánování Přeštice, Masarykovo nám. 107, telefon , fax : SPIS. ZN.: VÚP/543/2012/Se V Přešticích dne : NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: OVÚP-SEJ/6001/2012 OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: Jan Sedláček sedlacek@prestice-mesto.cz ROZHODNUTÍ Výroková část: Městský úřad Přeštice, odbor výstavby a územního plánování, jako stavební úřad příslušný podle 13 odst. 1 písm. f) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen "stavební zákon"), ve společném územním a stavebním řízení přezkoumal podle 84 až 91 a 109 až 114 stavebního zákona žádostí o vydání rozhodnutí o umístění a provedení stavby, které dne podali Mgr. Naděžda Květoňová, nar , Tyršova 943, Přeštice, Zdeněk Květoň, nar , Tyršova 943, Přeštice (dále jen "stavebník"), a na základě tohoto přezkoumání: I. Vydává r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y podle 79 a 92 stavebního zákona a 9 vyhlášky č. 503/2006 Sb., o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření na stavbu: Přístavba, nástavba a stavební úpravy stávajícího rodinného domu, Dolní Lukavice, Lišice č.p.101 (dále jen "stavba") na pozemku parc. č. st. 106 v katastrálním území Lišice u Dolní Lukavice. Druh a účel umisťované stavby: - Přístavba a nástavba stávajícího rodinného domu Umístění stavby na pozemku: - Stavba bude umístěna na pozemku parc. č. st. 106 na hranici s pozemkem č. parc. 76/2 a ve vzdálenosti 1,79 m od hranice s pozemkem parc. č vše v k.ú. Lišice u Dolní Lukavice. - Vše bude umístěno v souladu s výkresem č. C.1 C - SITUACE KOORDINAČNÍ v měřítku 1:200 se zakreslením stavebního pozemku, požadovaným umístěním stavby, s vyznačením vazeb a vlivů na okolí, zejména vzdáleností od hranic pozemku a sousedních staveb, který vypracoval v listopadu 2011 Ing. Antonín Postřihač, CSc. autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, statiku a dynamiku staveb. Určení prostorového řešení stavby: - Přístavbou nástavbou a stavebními úpravami vznikne nepodsklepený rodinný dům s jedním nadzemním podlažím a podkrovím s dvougaráží, nepravidelného půdorysu o rozměrech cca 19,5 x 9,75 m (zastavěná plocha 165,5 m2) a výšky hřebene max. 7,8 m od upraveného terénu. Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 1 (celkem 8)

2 Vymezení území dotčeného vlivy stavby: Stavba bude mít vliv na pozemek parc. č. st. 106 v katastrálním území Lišice u Dolní Lukavice. Stanoví podmínky pro umístění stavby: 1. Stavba bude umístěna v souladu s výkresem č. C.1 C - SITUACE KOORDINAČNÍ v měřítku 1:200 se zakreslením stavebního pozemku, požadovaným umístěním stavby, s vyznačením vazeb a vlivů na okolí, zejména vzdáleností od hranic pozemku a sousedních staveb, který vypracoval v listopadu 2011 Ing. Antonín Postřihač, CSc. autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, statiku a dynamiku staveb. 2. Vzhledem k tomu, že stavba bude realizována na území s možností výskytu archeologických nálezů, vztahují se na stavebníka povinnosti vyplývající z ustanovení zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči v platném znění. 3. Před zahájením výkopových prací v dostatečném předstihu min. 14 dnů je nutno, aby stavebník nechal vytýčit veškeré podzemní sítě od jejich správců a chránil je před poškozením. Vydává rozhodnutí o námitkách účastníků územního řízení: Námitky Venduly Boříkové trvale bytem Neumannova č.p. 2206/3, Plzeň 2-Slovany, Východní Předměstí, Plzeň 26, podané při veřejném ústním jednání dne , ve kterých namítá (citováno): Z předložené dokumentace vyplývá, že se nejedná o dílčí přestavbu, ale novostavbu, při které je třeba zohlednit všechny předpisy související se stavebním zákonem. Zcela se mění půdorysné osazení stavby do terénu, jak plyne i z demoličních prací stávajícího objektu. Nejedná se pouze o přístavbu či nástavbu a úpravu projednávaných objektů, nýbrž o novostavbu rodinného domku a stavbu dvougaráže. Není splněn 25 vyhlášky č. 501/2006 Sb. včetně novelizace vyhláškou 269/2009 Sb. o odstupu dvougaráže od společných hranic min. 2,0m (odstup lze vyřešit výstavbou pouze jedné garáže). Také přesah valbové střechy bude trvale na mém pozemku. Celá realizace včetně údržby dvougaráže se bude dotýkat mého pozemku. Pozemek ostatní komunikace 76/2 je určen jako příjezdová komunikace k předpokládané výstavbě na pozemku 76/3 a 76/4 i dle územního plánu. Tyto námitky stavební úřad zamítá Námitky Milana a Gabriely Šíchových podané , ve kterých namítají (citováno): Pozemek č 76/2 využíváme jako sjezd k veřejné komunikaci. Dále pak budeme realizovat inženýrské sítě. Při výkopových pracích může dojít k poškození novostavby (praskání zdiva, sedání základů). Z našeho pohledu by bylo vhodné zvážit umístění novostavby a předejít tak případným rizikům. Tyto námitky stavební úřad zamítá Účastníci řízení na něž se vztahuje rozhodnutí správního orgánu: Mgr. Naděžda Květoňová, nar , Tyršova 943, Přeštice Zdeněk Květoň, nar , Tyršova 943, Přeštice Další účastníci územního řízení: Obec Dolní Lukavice Vendula Boříková, Neumannova č.p. 2206/3, Plzeň 2-Slovany, Východní Předměstí, Plzeň Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 2 (celkem 8)

3 Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace, Oblastní správa JIH, Středisko výroby Plzeň-jih Milan Šícho, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice Gabriela Šíchová, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice II. Vydává s t a v e b n í p o v o l e n í podle 115 stavebního zákona a 5 a 6 vyhlášky č. 526/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení stavebního zákona ve věcech stavebního řádu na stavbu: Přístavba, nástavba a stavební úpravy stávajícího rodinného domu Dolní Lukavice, Lišice č.p. 101 na pozemku parc.č. st. 106 v katastrálním území Lišice u Dolní Lukavice. Stavba obsahuje: - Rodinný dům 1.NP zádveří, hala se schodištěm do podkroví, pokoj, jídelna, kuchyně, obývací pokoj, spíž, ložnice, koupelna, technická místnost, 2 x zádveří, garáž o 2 stáních Podkroví hala, WC, koupelna, ložnice, 3 x pokoj, šatna půda - Sjezd na pozemek parc. č. 73/1 z veřejné komunikace na pozemku parc. č vše v k.ú. Lišice u Dolní Lukavice. Stanoví podmínky pro provedení stavby: 1. Stavba bude provedena podle projektové dokumentace, kterou v listopadu 2011 vypracovala Alena Vochová autorizovaný technik pro pozemní stavby; případné změny nesmí být provedeny bez předchozího povolení stavebního úřadu. 2. Stavebník oznámí stavebnímu úřadu termín zahájení stavby. 3. Stavebník oznámí stavebnímu úřadu tyto fáze výstavby pro kontrolní prohlídky stavby: a) Po provedení hrubé stavby přízemí b) Po provedení krovu a střechy 4. Stavba bude dokončena do Stavba bude prováděna stavebním podnikatelem: Bude vybrán na základě výběrového řízení a před započetím prací bude oznámen písemně stavebnímu úřadu včetně kopie jeho oprávnění. 6. Budou splněny podmínky závazného stanoviska Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje, ze dne pod č.j. HSPM /2011 ÚPP : Splnit podmínky požárně bezpečnostního řešení stavby vypracovaného Ing. Jílkovou dne a splnit veškeré požadavky na zajištění požární bezpečnosti vyplývající z norem a technických předpisů. Při řízení k užívání stavby doložit splnění požadavků 6, 7, 9 vyhlášky 246/20001 Sb. o stanovení podmínek požární bezpečnosti a výkonu státního požárního dozoru. Při řízení k užívání stavby doložit doklad o kontrole provozuschopnosti vnějších vnějších odběrných míst požární vody. Instalace tepelných zařízení musí být provedena dle ustanovení ČSN a návodu výrobce. Komín pro zaústění plynového kotle musí být proveden dle ČSN Napojení na technickou infrastrukturu bude stávajícími přípojkami a na dopravní infrastrukturu novým sjezdem z místní komunikace na pozemku parc. č v k.ú. Lišice u dolní Lukavice. 8. Před zahájením stavby bude na viditelném místě u vstupu na staveniště umístěn štítek Stavba povolena, který obdrží stavebník, jakmile toto rozhodnutí nabude právní moci. Štítek musí být chráněn před povětrnostními vlivy, aby údaje na něm uvedené zůstaly čitelné a ponechán na místě do skončení stavby. Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 3 (celkem 8)

4 9. Stavebník je povinen oznámit stavebnímu úřadu záměr započít s užíváním stavby nejméně 30 dnů předem na předepsaném formuláři. Účastníci řízení na něž se vztahuje rozhodnutí správního orgánu: Mgr. Naděžda Květoňová, nar , Tyršova 943, Přeštice Zdeněk Květoň, nar , Tyršova 943, Přeštice Účastníci stavebního řízení - další dotčené osoby: Obec Dolní Lukavice Vendula Boříková, Neumannova č.p. 2206/3, Plzeň 2-Slovany, Východní Předměstí, Plzeň 26 Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace, Oblastní správa JIH, Středisko výroby Plzeň-jih Milan Šícho, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice Gabriela Šíchová, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice Vykonatelnost stavebního povolení se odkládá v souladu s ust. 74 odst. 1 správního řádu do dne nabytí právní moci územního rozhodnutí. O důvodnění Dne podal stavebník žádost o vydání rozhodnutí o umístění a provedení stavby. Uvedeným dnem bylo zahájeno územní a stavební řízení, které stavební úřad spojil podle 78 odst. 1 stavebního zákona v souladu s 140 odst. 1 správního řádu usnesením podle 140 odst. 4 správního řádu. Stavební úřad oznámil zahájení společného územního a stavebního řízení účastníkům řízení, dotčeným orgánům a veřejnosti. K projednání žádosti současně nařídil ústní jednání spojené na , o jehož výsledku byl sepsán protokol. Stavební úřad v provedeném společném územním a stavebním řízení přezkoumal předloženou žádost z hledisek uvedených v 86 a 111 stavebního zákona, projednal ji s účastníky řízení a s dotčenými orgány a zjistil, že jejím uskutečněním nebo užíváním nejsou ohroženy zájmy chráněné stavebním zákonem, předpisy vydanými k jeho provedení a zvláštními předpisy. V souladu s ust. 90 stavebního zákona stavební úřad v územním řízení posuzoval, zda je záměr: v souladu s vydanou územně plánovací dokumentací a dospěl k závěru, že umístění stavby je v souladu se schválenou územně plánovací dokumentací Územní plán obce Dolní Lukavice, která byla schválena Pozemek pro stavbu je vymezen v ploše Venkovské bydlení. Navržená stavba splňuje všechny regulativy stanovené pro uvedenou plochu. s požadavky zvláštních právních předpisů a se stanovisky dotčených orgánů (Hasičský záchranný sbor) a konstatoval, že byla vydaná kladná stanoviska dotčených orgánů. Umístění stavby je tedy v souladu se schválenou územně plánovací dokumentací a vyhovuje obecným požadavkům na využívání území. V souladu s 25 odst. 6 vyhl.č. 501/2006 Sb. je nově navržená dvougaráž pro užívání rodinného domu umístěna až na hranici pozemku u pozemku parc.č. 76/2 v k.ú. Lišice. Přičemž jsou dodrženy všechny podmínky v citovaném ustanovení uvedené. Stavba dvojgaráže nemá ve stěně na hranici pozemku žádný otvor, je zamezeno stékání dešťových vod nebo spadu sněhu ze stavby na sousední pozemek, žádná část stavby nepřesahuje na sousední pozemek. Projektová dokumentace stavby splňuje obecné technické požadavky na stavby. Stavební úřad v průběhu řízení neshledal důvody, které by bránily povolení stavby. Stanoviska sdělili: - Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, Kaplířova 9, Plzeň 1 ze dne č.j. HSPM /2011 ÚPP Stavební úřad zajistil vzájemný soulad předložených závazných stanovisek dotčených orgánů vyžadovaných zvláštními předpisy a zahrnul je do podmínek rozhodnutí. Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 4 (celkem 8)

5 Stavební úřad rozhodl, jak je uvedeno ve výroku rozhodnutí, za použití ustanovení právních předpisů ve výroku uvedených. Účastníci řízení - další dotčené osoby: Obec Dolní Lukavice, Vendula Boříková, Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace, Oblastní správa JIH, Středisko výroby Plzeň-jih, Milan Šícho, Gabriela Šíchová Vypořádání s návrhy a námitkami účastníka - Venduly Boříkové: Zamítnuté návrhy a námitky: 1) Z předložené dokumentace vyplývá, že se nejedná o dílčí přestavbu, ale novostavbu, při které je třeba zohlednit všechny předpisy související se stavebním zákonem. Stavební úřad posoudil předloženou žádost včetně příloh a dospěl k závěru že se jedná o změnu stávající stavby rodinného domu, která spočívá ve stavebních úpravách, přístavbě a nástavbě. Proto stavební úřad námitku zamítl. 2) Zcela se mění půdorysné osazení stavby do terénu, jak plyne i z demoličních prací stávajícího objektu. Nejedná se pouze o přístavbu či nástavbu a úpravu projednávaných objektů, nýbrž o novostavbu rodinného domku a stavbu dvougaráže. Stavební úřad posoudil předloženou žádost včetně příloh a dospěl k závěru že se jedná o změnu stávající stavby rodinného domu, která spočívá ve stavebních úpravách, přístavbě a nástavbě. Proto stavební úřad námitku zamítl. 3) Není splněn 25 vyhlášky č. 501/2006 Sb. včetně novelizace vyhláškou 269/2009 Sb. o odstupu dvougaráže od společných hranic min. 2,0m (odstup lze vyřešit výstavbou pouze jedné garáže). Na základě výše uvedených skutečností je možno stavbu posuzovat dle ustanovení 25 odst. 6) vyhlášky č. 501/2006 Sb. o obecných požadavcích na využívání území, ve kterém je stanoveno: S ohledem na charakter zástavby je možno umístit až na hranici rodinný dům, garáž, a další stavby a zařízení související s užíváním rodinného domu. V takovém případě nesmí být ve stěně na hranici pozemku žádné stavební otvory, zejména okna, větrací otvory; musí být zamezeno stékání dešťových vod nebo spadu sněhu ze stavby na sousední pozemek; stavba, její část nesmí přesahovat na sousední pozemek. Po posouzení žádosti stavební úřad dospěl k závěru, že ustanovení výše uvedeného je beze zbytku naplněno. Proto stavební úřad námitku zamítl. 4) Také přesah valbové střechy bude trvale na mém pozemku. Celá realizace včetně údržby dvougaráže se bude dotýkat mého pozemku. Z předložené projektové dokumentace je patrno, že žádná část stavby nepřesahuje na sousední pozemek. Plánovaná dvougaráž bude zastřešena valbovou střechou, kde bude nárožní krokev usazena nikoliv v rohovém spoji pozednic, ale na pozednicích kolmých k hranici pozemku. Z tohoto důvodu budou tyto pozednice usazeny výše než pozednice na stěně kopírující hranici pozemků č. parc. 76/2 a st.p. 106 v k.ú. Lišice u Dolní Lukavice. Krokve směřující z nároží k pozemku parc. č. 76/2 budou ukončeny těsně za pozednicí a nebudou přesahovat na sousední pozemek. Pro odvod dešťových vod bude použit nástřešní žlab, vody z něj budou svedeny na sousední střešní plochu. Tento dešťový svod bude sloužit zároveň také jako sněhová zábrana proti skluzu sněhu na sousední pozemek. Proto stavební úřad námitku zamítl. 5) Pozemek ostatní komunikace 76/2 je určen jako příjezdová komunikace k předpokládané výstavbě na pozemku 76/3 a 76/4 i dle územního plánu. Po nahlédnutí do platné územně plánovací dokumentace Územní plán obce Dolní Lukavice, která byla schválena (dále jen ÚPD ), stavební úřad zjistil, že toto tvrzení není pravdivé, neboť pozemky parc. č. 76/3 a 76/4 jsou ve výše uvedené ÚPD navrženy v ploše Rozvojové plochy venkovského bydlení, které nají být napojeny na dopravní a technickou infrastrukturu jiným Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 5 (celkem 8)

6 způsobem, nikoliv přes pozemek č. parc. 76/2. Tato skutečnost je patrná z výkresu č. 4.2 VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY PRO VES LIŠICE v měřítku 1:2000, který v červnu 2004 vypracoval Ing. Jiří Kydlíček, a který je součástí ÚPD. Vše v katastrálním území Lišice u Dolní Lukavice. Proto stavební úřad námitku zamítl. Návrhy a námitky, o kterých nebylo rozhodováno: 6) Zároveň žádám o odsun plotu z mého pozemku 76/2 na základě soudního rozhodnutí, jak jsem již žádala dopisem z Jelikož námitka nesouvisí s věcí, která je předmětem tohoto řízení jedná se o stávající oplocení, které není tímto řízením nijak dotčeno, stavební úřad o této námitce nerozhodoval. Vypořádání s návrhy a námitkami účastníků - Milana a Gabrieli Šíchových: Návrhy a námitky, o kterých nebylo rozhodováno: 1) Vzhledem k tomu, že manželé Květoňovi chtějí stavět dům na hranici pozemku č. 76/2,chceme upozornit na situaci,která může v budoucnu nastat.zároveň tak předejít případným sousedským sporům a nedorozuměním. Nejedná se o námitku účastníků řízení. Jmenovaní nemají k uvedenému pozemku žádné vlastnické ani jiné právo. Stavebník nebude na hranici pozemku stavět dům, ale pouze provádět změny stávajícího rodinného domu umístěného na uvedené hranici pozemku. Po provedení této změny bude část rodinného domu stavebně upravena pro užívání jako garáž se dvěmi stáními. Vzhledem k výše uvedenému stavební úřad o této námitce nerozhodoval. Zamítnuté návrhy a námitky: 2) Pozemek č 76/2 využíváme jako sjezd k veřejné komunikaci. Dále pak budeme realizovat inženýrské sítě. Při výkopových pracích může dojít k poškození novostavby (praskání zdiva,sedání základů). Manželé Šíchovi nejsou vlastníky pozemku a nemají k němu ani jiná práva např. chůze či jízdy či věcného břemene k uložení inženýrských sítí. Pokud přesto uvedený pozemek používají pro příjezd a přístup k pozemku parc.č. 76/4 v k.ú. Lišice v jejich vlastnictví, a plánují na něm realizovat inženýrské sítě pro budoucí výstavbu rodinného domu na jejich pozemku v současné době, s ohledem na výše uvedené, musí stavební úřad konstatovat, že nemůže být navrženou stavbou dotčeno jejich vlastnické nebo jiné právo. Pozemek parc.č. 76/2 v k.ú. Lišice je ve vlastnictví jiné fyzické osoby a manželé Šíchovi v řízení nepředložili žádný důkaz o tom, že k pozemku mají právo, které by mohlo být navrženou stavbou dotčeno a k právu, které do budoucna možná vznikne nemůže stavební úřad přihlížet. Proto stavební úřad námitku zamítl. 3) Z našeho pohledu by bylo vhodné zvážit umístění novostavby a předejít tak případným rizikům. Stavební úřad posoudil předloženou žádost včetně příloh a dospěl k závěru že umístění stavby je v souladu se schválenou územně plánovací dokumentací a vyhovuje obecným požadavkům na využívání území. Neshledal ani jiný důvod, proč by měla být navržená změna stávajícího rodinného domu umístěna na pozemku odlišně od předložené žádosti. Proto stavební úřad námitku zamítl. Vyhodnocení připomínek veřejnosti: - Miluše Maršíková vznesla připomínku ohledně umístění stavby a trvá na dodržení 25 odst. 5) vyhlášky č. 501/2006 Sb. Stavební úřad vyhodnotil tuto připomínku jako neopodstatněnou, neboť dospěl k závěru, že s ohledem na ust. 25 odst. 6 uvedené vyhlášky se pro změnu stávajícího rodinného domu ustanovení 25 odst. 5 uvedené vyhlášky nepoužije. Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 6 (celkem 8)

7 Vypořádání s vyjádřeními účastníků k podkladům rozhodnutí: - Účastníci se k podkladům rozhodnutí nevyjádřili. Vymezování okruhu účastníků řízení: Při vymezování okruhu účastníků řízení se dospěl stavební úřad k závěru, že v daném případě toto právní postavení podle stavebního zákona přísluší pouze účastníkům výše uvedeným. Dne podali žádost o zahrnutí do okruhu účastníků řízení Milan Šícho, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice a Gabriela Šíchová, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice. Stavební úřad při vymezování účastníků řízení nepovažoval Šíchovi za účastníka řízení, neboť dle jeho uvážení nemůže být sousední pozemek parc. č. 76/4 stavbou nijak dotčen. V žádosti ze dne uvedli, že se cítí být stavbou rodinného domu dotčeny a při veřejném ústním jednání vyšlo najevo, že jako příjezd na svůj pozemek parc. č. 76/4 používají komunikaci na pozemku č. parc. 76/2, jejíž vlastník byl do okruhu účastníků řízení zahrnut, vše v k.ú. Lišice u Dolní Lukavice. Stavební úřad proto dne vydal usnesení č.j. OVÚP-SEJ/5628/2012, ve kterém zahrnul manžele Šíchovi do okruhu účastníků řízení. Vlastnictví ani jiná práva k dalším (vzdálenějším) pozemkům a nemovitostem nemohou být tímto rozhodnutím přímo dotčena. Poučení účastníků Proti tomuto rozhodnutí se lze odvolat do 15 dnů ode dne jeho oznámení ke Krajskému úřadu Plzeňského kraje podáním u zdejšího správního orgánu. Odvolání se podává s potřebným počtem stejnopisů tak, aby jeden stejnopis zůstal správnímu orgánu a aby každý účastník dostal jeden stejnopis. Nepodá-li účastník potřebný počet stejnopisů, vyhotoví je správní orgán na náklady účastníka. Odvoláním lze napadnout výrokovou část rozhodnutí, jednotlivý výrok nebo jeho vedlejší ustanovení. Odvolání jen proti odůvodnění rozhodnutí je nepřípustné. Stavební úřad po právní moci rozhodnutí předá ověřenou dokumentaci pro umístění stavby stavebníkovi, případně obecnímu úřadu, jehož územního obvodu se umístění stavby týká, není-li sám stavebním úřadem, popřípadě též speciálnímu stavebnímu úřadu. Stavebníkovi zašle jedno vyhotovení ověřené projektové dokumentace a štítek obsahující identifikační údaje o povolené stavbě. Další vyhotovení ověřené projektové dokumentace zašle vlastníkovi stavby, pokud není stavebníkem. Stavebník je povinen štítek před zahájením stavby umístit na viditelném místě u vstupu na staveniště a ponechat jej tam až do dokončení stavby, případně do vydání kolaudačního souhlasu; rozsáhlé stavby se mohou označit jiným vhodným způsobem s uvedením údajů ze štítku. Rozhodnutí má podle 93 odst. 1 stavebního zákona platnost 2 roky. Podmínky rozhodnutí o umístění stavby platí po dobu trvání stavby či zařízení, nedošlo-li z povahy věci k jejich konzumaci. Stavba nesmí být zahájena, dokud se stavební povolení nestane vykonatelným. Stavební povolení pozbývá platnosti, jestliže stavba nebyla zahájena do 2 let ode dne, kdy nabylo právní moci. otisk úředního razítka Za správnost vyhotovení: Jan Sedláček v.r. referent odboru výstavby a ÚP Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 7 (celkem 8)

8 Tato písemnost musí být vyvěšena po dobu 15 dnů na úřední desce Městského úřadu Přeštice a Obecního úřadu Dolní Lukavice. Písemnost se zveřejní též způsobem umožňujícím dálkový přístup. Patnáctým dnem po vyvěšení se písemnost považuje za doručenou. Vyvěšeno dne:... Sejmuto dne:... Po tuto dobu byla písemnost rovněž zveřejněna způsobem umožňujícím dálkový přístup.. Razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyvěšení a sejmutí písemnosti a zveřejnění způsobem umožňujícím dálkový přístup. Poplatek: Správní poplatek podle zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích položky 18 písm. a) ve výši 1000 Kč, položky 17 odst. 1 písm. a) ve výši 300 Kč, celkem 1300 Kč byl zaplacen Obdrží: účastníci územního řízení podle 85 odst. 1 SZ a stavebního řízení (doporučeně do vlastních rukou adresáta) Mgr. Naděžda Květoňová, Tyršova č.p. 943, Přeštice Zdeněk Květoň, Tyršova č.p. 943, Přeštice Obec Dolní Lukavice, IDDS: vmha863 ostatní účastníci stavebního řízení (doporučeně do vlastních rukou adresáta) Vendula Boříková, Neumannova č.p. 2206/3, Plzeň 2-Slovany, Východní Předměstí, Plzeň 26 Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace, Oblastní správa JIH, Středisko výroby Plzeň-jih, IDDS: qbep485 Milan Šícho, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice Gabriela Šíchová, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice dotčené orgány (dodejkou) Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, IDDS: p36ab6k Městský úřad Přeštice, odbor životního prostředí, Masarykovo nám. č.p. 107, Přeštice Městský úřad Přeštice, odbor správní a dopravní, Masarykovo nám. č.p. 107, Přeštice ostatní (dodejkou k vyvěšení a podání zprávy stavebnímu úřadu o datu vyvěšení a sejmutí oznámení) Městský úřad Přeštice, Masarykovo nám. č.p. 107, Přeštice Obecní úřad Dolní Lukavice, Dolní Lukavice č.p. 134, Dolní Lukavice účastníci územního řízení podle 85 odst. 2 SZ veřejnou vyhláškou Vendula Boříková, Neumannova č.p. 2206/3, Plzeň 2-Slovany, Východní Předměstí, Plzeň 26 Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace, Oblastní správa JIH, Středisko výroby Plzeň-jih, IDDS: qbep485 Milan Šícho, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice Gabriela Šíchová, Horní Lukavice č.p. 170, Horní Lukavice Č.j. OVÚP-SEJ/6001/2012 Strana 8 (celkem 8)

Městský úřad Přeštice odbor výstavby a územního plánování 334 01 Přeštice, Masarykovo nám. 107, telefon 377 332 555, fax : 377 332 505

Městský úřad Přeštice odbor výstavby a územního plánování 334 01 Přeštice, Masarykovo nám. 107, telefon 377 332 555, fax : 377 332 505 Městský úřad Přeštice odbor výstavby a územního plánování 334 01 Přeštice, Masarykovo nám. 107, telefon 377 332 555, fax : 377 332 505 SPIS. ZN.: OVÚP/3852/2014/KON Přeštice 15.října 2014 NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ:

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 3658/10/VYS/Jen V Sušici

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPIS.ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: VÚP/02922/11/H 03510/11/SÚ Hofmanová

Více

ROZHODNUTÍ. Vykonatelnost stavebního povolení se odkládá do doby nabytí právní moci územního rozhodnutí.

ROZHODNUTÍ. Vykonatelnost stavebního povolení se odkládá do doby nabytí právní moci územního rozhodnutí. STAVEBNÍ ÚŘAD, RONOVSKÁ 10, 621 00 BRNO VÁŠ DOPIS ČJ.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: -- 2012-06-27 MCBORE/459/2012 SZ MCBORE/373/2012 Ing. Soňa Dvořáková 541 237 257 541 237

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 4289/11/VYS/Oud V Sušici dne:6.2.2012 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn: 1526/15/VYS/Pr V Sušici dne: 5.6.2015

Více

, v. stavební úřad. Tatenice 86,561 31 Tatenice. v,, \ti VEREJNA VYHLASKA ROZHODNUTÍ

, v. stavební úřad. Tatenice 86,561 31 Tatenice. v,, \ti VEREJNA VYHLASKA ROZHODNUTÍ OBECNÍ, v URAD stavební úřad Tatenice 86,561 31 Tatenice TATENICE Č.j.: Spisová značka: Vyřizuje: Telefon: E-mail: OUT A 239/2013 aut As4521l2/SUII 7 Ing. Eva Tulisová 465381 230 ou@tatenice.cz Datum:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO SPISOVÁ ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/03498/2011/BN MeUSM/04509/2011 Marek Bartoň 572 416

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby Benešova 295, 330 23 Nýřany Spis. zn..: OV-Tom/33805/2011 Nýřany, dne 12.3.2012 Č.J.: OV-Tom/5904/2012 Vyřizuje: Tomanová Telefon: 377 832 321 Fax: 377

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : Č.j.: 2754/14/VYS/Pr 2754/14 - rozhodnutí

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst.3055/3129/10-Ř V Nové Bystřici dne 22.9.2010 Č.j.: 4330/10/SU Vyřizuje: Tel.:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : Č.j.: 7/13/VYS/Va 34720/12/VYS, 34721/12/VYS

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO SPISOVÁ ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/05913/2012/K MeUSM/00832/2013 Ing. Miroslav Kašpar

Více

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: SU/1449/2012 Za Zachová Pavla 386804030 zachovap@c-budejovice.cz 9.5.

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: SU/1449/2012 Za Zachová Pavla 386804030 zachovap@c-budejovice.cz 9.5. Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad Melantrichova 2000, 25101 Říčany, tel. 323 618 111, fax. 323 618 160 SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 22944/2012/Vř 32741/2012-MURI/OSÚ/00496

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 782/11/VYS/Va V Sušici dne: 22.4.2011 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 1789/2012/SÚ Č.j.: CJ 2002/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 1789/2012/SÚ Č.j.: CJ 2002/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 1789/2012/SÚ Č.j.: CJ 2002/2012/SÚ

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 262/11/V/Pa Ve Kdyni, dne 8.9.2011 Vyřizuje: Palečková, 379 413 528 E-mail: paleckova@radnice.kdyne.cz Výroková část:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPIS.ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: VÚP/01825/15/H 03144/15/MHo Hofmanová

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 1328/10/VYS/Jen V Sušici

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn Č.j. MUHT 1956/2012 str. 1 Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn *MUHTX0037C4D* MUHTX0037C4D SPIS.ZN.: OVÚP/312/2012/Ba Č.J.: MUHT

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Ú ř a d M ě s t y s u K ř i v o k l á t S t a v e b n í o d b o r Dr. Miroslava Tyrše 93, 270 23 Křivoklát telefon: 313 558 982, 313 558 276 Spis. zn.: SO 328.3-0957/2012/Sa-56 Křivoklát dne: 20.6.2012

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V Š E R U B Y STAVEBNÍ ÚŘAD R O Z H O D N U T Í

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V Š E R U B Y STAVEBNÍ ÚŘAD R O Z H O D N U T Í Tel.: 377 915 477 Fax : 377 915 278 E-mail: jana.melicharova@vseruby.cz M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V Š E R U B Y STAVEBNÍ ÚŘAD Č. j. : Stav. 427/2012 Všeruby 19.3.2013 R O Z H O D N U T Í ROZHODNUTÍ JE DORUČOVÁNO

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KAMENICE NAD LIPOU

MĚSTSKÝ ÚŘAD KAMENICE NAD LIPOU MĚSTSKÝ ÚŘAD KAMENICE NAD LIPOU Odbor výstavby a životního prostředí nám. Čsl. armády 52, 394 81 Kamenice nad Lipou ČÍSLO SPISU: ČÍSLO JEDNACÍ: ODPOVĚDNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: E-MAIL: VŽP/0188/2011/Hd

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Sp.zn.: SURI/4164/2012/Kree Mohelnice, dne 31. 10. 2012 Č.j.: SURI/23545-12/Kree R O Z H O D N U T Í

Sp.zn.: SURI/4164/2012/Kree Mohelnice, dne 31. 10. 2012 Č.j.: SURI/23545-12/Kree R O Z H O D N U T Í Městský úřad Mohelnice - odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice telefon 583 452 111, fax 583 430 767 www.mohelnice.cz e-mail: mesto@mohelnice.cz, IDDS: 6qtbthy Vyřizuje:

Více

+NVIMY113FIYS+ Městský úřad Hlinsko. stavební úřad. Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

+NVIMY113FIYS+ Městský úřad Hlinsko. stavební úřad. Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Městský úřad Hlinsko, stavební úřad Adresa pracoviště: Adá mkova 554, Hlinsko +NVIMY113FIYS+ Váš dopis ze dne: 4.7.2012 Vaše značka: Č.j.: Hl 16427/2012/SÚ Opráv. úřed. osoba: Mudroch Pavel, Ing. Kozáčková

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO SPISOVÁ ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/03548/2012/BN MeUSM/04591/2012 Marek Bartoň 572 416

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 zn: 62/13/VYS/Bla V Sušici dne: 7.9.2015 č.j.: VYŘIZUJE:

Více

Úřad městyse Křemže, odbor výstavby, stavební úřad

Úřad městyse Křemže, odbor výstavby, stavební úřad Úřad městyse Křemže, odbor výstavby, stavební úřad Náměstí 35, 382 03 Křemže tel. 380 741 205, 380 741 192 IČO 00245950 fax: 380 741 181 www.kremze.cz e-mail:stav.urad@kremze.terms.cz Č.j.: Výst/822/2011-Bü

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313 517302, www.murako.

MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313 517302, www.murako. MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313 517302, www.murako.cz Č.j.: Výst./18021120 IllKy (MURA/25526/2011) Vyřizuje: Kynclová Tel: 313

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A STAVEBNÍ POVOLENÍ

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A STAVEBNÍ POVOLENÍ Spis. zn. (č.j.): MeRo/1993/OST/16 Bas V Rokycanech: 12.5.2016 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany

Více

Obec Dymokury -vybudování 4 nových učeben ZŠ

Obec Dymokury -vybudování 4 nových učeben ZŠ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M Ě S T E C K R Á L O V É stavební úřad Náměstí Republiky 1, 289 03 Městec Králové Č.j.: 300-Výst/3468+3469/09 Městec Králové, dne 21.10.2009 Vyřizuje: Ing. Křížová Tel: 325 643 403

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn.: 8692/OST/10 Vág V Rokycanech: 22.11.2010 Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany 10657/OST/10 Miroslava

Více

12171/11/Kri Telefon : 386 301 427. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í. sklad zemědělských potřeb,

12171/11/Kri Telefon : 386 301 427. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í. sklad zemědělských potřeb, Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst 6564/276-B/2011/Kr Trhové Sviny, dne 22.4.2011 Vyřizuje : František Kříha 12171/11/Kri Telefon : 386 301 427

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 8.8.2012 Telefon: 318 822 742, linka 241 R O Z H O D N U T Í Dne 28.6.2012 podal pan Tomáš Valtera, nar.

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : Č.j.: 2825/10/VYS/Ko V Sušici dne:

Více

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ-1300/2011/Ko MUBN-2615/2011/jk Jana Košková 412 589 818 jana.koskova@benesovnpl.cz DATUM:

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad nám. Svobody 1, 664 47 Střelice SPIS. ZN.: STAV/4136/2010/Ba Č. J.: 4878/2010 - SU VYŘIZUJE: Ing. Baar TEL.: 547 427 415 E-MAIL: stavebni@streliceubrna.cz

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 2336/8 PSČ 401 00 STAVEBNÍ ODBOR schránka 100

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 2336/8 PSČ 401 00 STAVEBNÍ ODBOR schránka 100 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 2336/8 PSČ 401 00 STAVEBNÍ ODBOR schránka 100 Č. SPISU: 18605/2016 V ÚSTÍ NAD LABEM Č.JEDNACÍ: MM/SO/S/38415/2016/VaL 9.4.2015 VYŘIZUJE: Lenka Váňová TELEFON:

Více

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100. Doručenkou!

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100. Doručenkou! Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 Doručenkou! Pan Milan Rezek Kasejovice 387 KASEJOVICE 335 44 Č.j. 57/2009/Výst. Zdeňka Kučerová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZÁBŘEH stavební a vyvlastňovací úřad Masarykovo nám. 6, 789 01 Zábřeh, tel.: 583 468 111, ID DS: hk9bq2f

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZÁBŘEH stavební a vyvlastňovací úřad Masarykovo nám. 6, 789 01 Zábřeh, tel.: 583 468 111, ID DS: hk9bq2f MĚSTSKÝ ÚŘAD ZÁBŘEH stavební a vyvlastňovací úřad Masarykovo nám. 6, 789 01 Zábřeh, tel.: 583 468 111, ID DS: hk9bq2f Spisová zn. Výst. 704/2012/Ba Zábřeh, dne 13.7.2012 Č.j. 2012/704/SV-MUZB-10 Oprávněná

Více

ROZHODNUTÍ. 1.část. a na základě tohoto přezkoumání:

ROZHODNUTÍ. 1.část. a na základě tohoto přezkoumání: Spis.zn.: 18465/SÚ/12/So Karlovy Vary, dne 8.2.2013 Č.j.: 2016/SÚ/13 Vyřizuje: Sochnová Berenika tel. 353118507, e-mail: b.sochnova@mmkv.cz Spisový znak: 330 Skartační znak: V/10 ROZHODNUTÍ Výroková část:

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn. (č.j.): 1486/OST/12 May V Rokycanech: 11.6.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 4707/OST/12

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-25100/2015/SPDO-5 Spisová značka: MUZBK-25100/2015/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.1 A20 Počet listů/příloh/listů

Více

Městský úřad Přeštice odbor životního prostředí

Městský úřad Přeštice odbor životního prostředí Městský úřad Přeštice odbor životního prostředí 334 01 Přeštice, Masarykovo náměstí 107, telefon 377 332 520 SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: MAIL: DATUM: OŽP/4864/2015/VOT PR-OŽP-VOT/836/2016 Tomáš Vondrovic

Více

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 okres Plzeň - jih -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ROZHODNUTÍ. MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov

ROZHODNUTÍ. MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov Spis.zn.: SÚ 3297/2011/156Žd Č.j.:SÚ24737/11/3297/2011 156 Kyjov, dne 17.6.2011 Vyřizuje: Ždánská Ludmila, tel. 518 697 543, e-mail: l.zdanska@mukyjov.cz

Více

Č.j.: MuJc/2016/709/SU/Rez Jičín, dne 30.12.2015 Spisová značka: Výst. 2015/23138/Ve. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ č. 207/2015

Č.j.: MuJc/2016/709/SU/Rez Jičín, dne 30.12.2015 Spisová značka: Výst. 2015/23138/Ve. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ č. 207/2015 *MUJCX00NLSQO* MUJCX00NLSQO Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18 Č.j.: MuJc/2016/709/SU/Rez Jičín, dne 30.12.2015 Spisová značka: Výst. 2015/23138/Ve Oprávněná úřední osoba:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD V KOSTELCI NAD LABEM odbor výstavby 277 13 Kostelec nad Labem, nám.komenského 1 tel.326 700 651 ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD V KOSTELCI NAD LABEM odbor výstavby 277 13 Kostelec nad Labem, nám.komenského 1 tel.326 700 651 ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD V KOSTELCI NAD LABEM odbor výstavby 277 13 Kostelec nad Labem, nám.komenského 1 tel.326 700 651 Č.j.:VýstVýst/184/26/10/P Vyřizuje:Prchlík V Kostelci nad Labem 5.3.2010 Ing. Natalia Kadlecová

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/1080/11/Za Mnichovice : 23.8.2011 Vyřizuje: Ing. Jitka Zákravská telefon: 323 666 322 VEŘEJNÁ

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/1600/11/Vl Mnichovice : 26.10.2011 Vyřizuje: Ing. Táňa Vladyková telefon: 323 666 333 ROZHODNUTÍ

Více

ROZHODNUTÍ. MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov

ROZHODNUTÍ. MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov MĚSTSKÝ ÚŘAD KYJOV stavební úřad Masarykovo nám. 1, 697 01 Kyjov Spis.zn.: SÚ 9576/2012/243Vá Č.j.:SÚ4934/13/243 / SÚ 9576/2012/243Vá Kyjov, dne 28.1.2013 Vyřizuje: Vávrová Simona, tel. 518 697 544, e-mail:

Více

odbor životního prostředí a výstavby, tel. 353 176 311, fax. 353 951 778 ROZHODNUTÍ

odbor životního prostředí a výstavby, tel. 353 176 311, fax. 353 951 778 ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÁ ROLE, Chodovská 236, 362 25 Nová Role odbor životního prostředí a výstavby, tel. 353 176 311, fax. 353 951 778 ČÍSLO JEDNACÍ.: VYŘIZUJE: OŽPV/1479/08/Kf Kaufmannová NOVÁ ROLE DNE 9.10.2008

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis. zn.: OVÚP/3928/12/My V Klatovech, dne : 24.9.2012 Č.j.: OVÚP/6640/12/My

Více

ROZHODNUTÍ DODATEČNÉ POVOLENÍ ZMĚNY STAVBY PŘED DOKONČENÍM VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Výroková část:

ROZHODNUTÍ DODATEČNÉ POVOLENÍ ZMĚNY STAVBY PŘED DOKONČENÍM VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Výroková část: M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H O R A Ž Ď O V I C E Odbor výstavby a územního plánování Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice tel.: 376 547 542, fax: 376 547 529, e-mail: jstulikova@muhorazdovice.cz Váš dopis č.j.

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst. 3821/3805/08-Ř V Nové Bystřici dne 18.11.2008 Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Spis. zn. (č.j.): MeRo/11224/OST/12 Kle V Rokycanech: 15.10.2013 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany

Více

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou STAVEBNÍ ODBOR 671 67 Hrušovany nad Jev., náměstí Míru 22

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou STAVEBNÍ ODBOR 671 67 Hrušovany nad Jev., náměstí Míru 22 Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou STAVEBNÍ ODBOR 671 67 Hrušovany nad Jev., náměstí Míru 22 Č.j. 6701/2012/STU2 Hrušovany nad Jevišovkou 17.08.2012 Spis. č. USP 195/12 Vyřizuje: Šprynar (telefon: 515

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L I T O V E L Havlíčkova ul. 818, PSČ 784 01 odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L I T O V E L Havlíčkova ul. 818, PSČ 784 01 odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L I T O V E L Havlíčkova ul. 818, PSČ 784 01 odbor výstavby SPIS. ZN.: VYS 8/2013/MPo Č.J.: LIT 8790/2013 VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 9.5.2013 Podsedníková, oprávněná úřední osoba

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/585/10/HBo Mnichovice : 4.6.2010 Vyřizuje: Ing. Helena Bočková telefon: 323666321 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. Technické zázemí FVE Bežerovice Sudoměřice u Bechyně, Bežerovice

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. Technické zázemí FVE Bežerovice Sudoměřice u Bechyně, Bežerovice MĚSTSKÝ ÚŘAD BECHYNĚ ODBOR VÝSTAVBY A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ nám. T.G.Masaryka 2, 391 65 Bechyně IČO: 00252069 DIČ: CZ00252069 TEL. 381 477 010, fax 381 477 049 BANK. SPOJENÍ: Č.spořitelna Bechyně E-MAIL:

Více

Obecní úřad Jesenice Odbor životního prostředí a výstavby oddělení výstavby Budějovická 303, PSČ 252 42 Jesenice, e-mail: vystavba@oujesenice.

Obecní úřad Jesenice Odbor životního prostředí a výstavby oddělení výstavby Budějovická 303, PSČ 252 42 Jesenice, e-mail: vystavba@oujesenice. Obecní úřad Jesenice Odbor životního prostředí a výstavby oddělení výstavby Budějovická 303, PSČ 252 42 Jesenice, e-mail: vystavba@oujesenice.cz Bankovní spojení: KB Praha 4, č.ú. 3725111 / 0100 IČ : 00241318

Více

M ě s t s k ý ú ř a d N o v á V č e l n i c e odbor výstavby a územního plánování

M ě s t s k ý ú ř a d N o v á V č e l n i c e odbor výstavby a územního plánování M ě s t s k ý ú ř a d N o v á V č e l n i c e odbor výstavby a územního plánování SPIS. ZN.: Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: Výst. 2284/11/Ne 2666/11/SÚ Nebeská Pavlína 384371328 pnebeska@meu.vcelnice.cz

Více

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/092383/2015 ST1/Kru MMHK/228469/2015 ST1/Kru Ing. Jana Krušinová 495 707 865 jana.krusinova@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

Stavební úřad ÚM Klenčí pod Čerchovem č.p. 118 345 34 Klenčí pod Čerchovem

Stavební úřad ÚM Klenčí pod Čerchovem č.p. 118 345 34 Klenčí pod Čerchovem Stavební úřad ÚM Klenčí pod Čerchovem č.p. 118 345 34 Klenčí pod Čerchovem Tel.: 379 794 041 Naše č. j.: SÚ/472/12 Spis. zn.: ZN/36/SÚ/12 Klenčí pod Čerchovem, dne 30. dubna 2012 R o z h o d n u t í Čerchovem,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov Odbor stavební a územního plánování ČÍSLO SPISU: ČÍSLO JEDNACÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚP/90106/2009/Kl 100039/2009 Koláčková Věra 359 808 230 vera.kolackova@mu-sokolov.cz

Více

R O Z H O D N U T Í. ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU tel: +420 384 342 160, fax: +420 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.

R O Z H O D N U T Í. ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU tel: +420 384 342 160, fax: +420 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon. ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU tel: +420 384 342 160, fax: +420 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz Spis zn.: METR_S 307/2012 OÚPaSŘ Ze dne: 11.01.2012 Naše č.j.: METR 427/4/2012-FrPa

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad nám. Svobody 1, 664 47 Střelice SPIS. ZN.: STAV/1193/2012/Ka Č. J.: 1648/2012 - SU VYŘIZUJE: Ing. Kabadelova TEL.: 547 427 422 E-MAIL: stavebni@streliceubrna.cz

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Spis. zn. (č.j.): 7530/OST/11 Pol V Rokycanech: 28.2.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: Výroková část: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: 267 902 111 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 1033/11/VYS/Jen V Sušici dne:18.5.2011 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí Tel: 499 405 328 Vyřizuje: Adéla Romaniaková, DiS. Fax: 499 421 691 Spis.zn.: výst. 17434/2009/Ha Č.j.: 17434/2009-6 E-mail: Romaniakovaadela@muvrchlabi.cz

Více

ODBOR STAVEBNÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY, STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODBOR STAVEBNÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY, STAVEBNÍ POVOLENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/181055/2012 ST2/Fej MMHK/003025/2013 ST2/Fej Ing. Marcela Fejková 495 707 885 marcela.fejkova@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : Č.j.: 4645/14/VYS/Oud 29687/14-3 V Sušici dne: 5.3.2015

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BRANDÝS NAD LABEM-STARÁ BOLESLAV ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU Masarykovo nám. 1, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD BRANDÝS NAD LABEM-STARÁ BOLESLAV ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU Masarykovo nám. 1, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD BRANDÝS NAD LABEM-STARÁ BOLESLAV ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU Masarykovo nám. 1, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Sp.zn.: Výst. 003 I 82/20121JJ Č.j.: 023563/2013 Vyřizuje: Jandourková, tel. 326909113

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis. zn.: OVÚP/4555/10/My V Klatovech, dne : 11.2.2011 Č.j.: OVÚP/966/11/My

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KAMENICE NAD LIPOU Odbor výstavby a životního prostředí nám. Čsl. armády 52, 394 81 Kamenice nad Lipou

MĚSTSKÝ ÚŘAD KAMENICE NAD LIPOU Odbor výstavby a životního prostředí nám. Čsl. armády 52, 394 81 Kamenice nad Lipou MĚSTSKÝ ÚŘAD KAMENICE NAD LIPOU Odbor výstavby a životního prostředí nám. Čsl. armády 52, 394 81 Kamenice nad Lipou ČÍSLO SPISU: ČÍSLO JEDNACÍ: ODPOVĚDNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: E-MAIL: VŽP/4264/2012/Vo

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1 MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1 Značka: Vyřizuje: Tel.: Datum: Sp. zn.:měú/ov/4887/2012/br Jana Brožová 777 759 471 26.4.2013 Č.j.: MěÚ/1445/2013/Br e-mail: jana.brozova@rudolfov.cz

Více

Městský úřad Ivanovice na Hané

Městský úřad Ivanovice na Hané Městský úřad Ivanovice na Hané STAVEBNÍ ÚŘAD 683 23 Ivanovice na Hané, Palackého náměstí 796, tel. 517325670, fax 517363252 Č.j. 430/2012 Ivanovice na Hané, dne 26.02.2013 Vyřizuje: Bohumír Novotný (Telefon:517325670)

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst 2042/184-UR/2010/Kr Trhové Sviny, dne 19.3.2010 Vyřizuje : František Kříha 8608/10/Kri Telefon : 386 301 427

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: Spis. Zn.: Vyřizuje: MUMN/227/2015/padm SÚ/5064/2014/padm Ing. Markéta Padevětová telefon: 323

Více

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A ROZHODNUTÍ

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A ROZHODNUTÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/172591/2012 ST2/Več MMHK/204863/2012 ST2/Več Ing. arch. Petr Večeřa 495 707 884 petr.vecera@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/1536/09/Che Mnichovice : 25.11.2009 Vyřizuje: Chejnová Pavlína Telefon: 323 666 322 VEŘEJNÁ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO SPISOVÁ ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/01912/2012/F MeUSM/03371/2012 František Henčl 572 416

Více

Městský úřad Varnsdorf - Stavební úřad Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

Městský úřad Varnsdorf - Stavební úřad Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Městský úřad Varnsdorf - Stavební úřad Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf Spis. zn.: 19019/2010/SÚ-Šu Varnsdorf, dne 22.11.2010 Č.j.: MUVA 24749/2010 Vyřizuje: Tel.: E-mail: Hana Šumová 412 372 241kl.: 131

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: Spis. Zn.: Vyřizuje: MUMN/4258/2012/podm SÚ/3305/2012/Po Podholová Marta telefon: 323 666 317 Mnichovice

Více

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Spis. zn.: Č.j.: Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Tel. 380724417, 380724419, Fax. 380724420, e-mail:stavebniurad@horniplana.cz Výst./3653/10-Gr HP - 4207/2010 Vyřizuje:

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a

V e ř e j n á v y h l á š k a O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 773/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/1185/11/Po Mnichovice : 19.9.2011 Vyřizuje: Podholová Marta telefon: 323 666 317 V E Ř E J N

Více

Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad náměstí 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411

Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad náměstí 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411 Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad náměstí 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411 Č.j: 194/2012-3.Výst Zbraslavice, dne: 21.2.2013 Vyřizuje: Jan Jursík E-mail: stavebni@obeczbraslavice.cz Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÝ KRUMLOV Stavební úřad Kaplická 439, Český Krumlov, tel.: 380 766 801, 380 766 800

MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÝ KRUMLOV Stavební úřad Kaplická 439, Český Krumlov, tel.: 380 766 801, 380 766 800 MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÝ KRUMLOV Stavební úřad Kaplická 439, Český Krumlov, tel.: 380 766 801, 380 766 800 Sp. zn..: S-MUCK 43882/2012-Bi Č.j.: MUCK 49725/2012 Český Krumlov, dne 12.11.2012 Vyřizuje: Lukáš Bína

Více

R O Z H O D N U T Í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y s t a v e b n í p o v o l e n í Stanoví podmínka pro umístění stavby:

R O Z H O D N U T Í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y s t a v e b n í p o v o l e n í Stanoví podmínka pro umístění stavby: Č.j.: MBE 11893/2011/VÝST-Čp V Berouně dne 3. května 2011 Spis zn.: 321/2011/VÝST Vyřizuje: Miroslava Čepelová, tel.: 311654254, e-mail.: vyst7@muberoun.cz R O Z H O D N U T Í Městský úřad Beroun, odbor

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 20 Sokolov odbor stavební a územního plánování NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚP/36336/2008/Du Dufková Jana 359 808 220 jana.dufkova@mu-sokolov.cz DATUM: 16.

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu územního rozhodnutí o umístění stavby. 77/12-Mo 77/12-Mo. Spis.zn. Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Email:

R O Z H O D N U T Í. změnu územního rozhodnutí o umístění stavby. 77/12-Mo 77/12-Mo. Spis.zn. Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Email: Vypraveno dne: OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ MARŠOV Stavební úřad Bertholdovo náměstí 102 Spis.zn. Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Email: 77/12-Mo 77/12-Mo Jitka Moclová, oprávněná úřední osoba 499 874 132 moclova@hornimarsov.cz

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad nám. Svobody 1, 664 47 Střelice SPIS. ZN.: STAV/0254/2012/Bi Č. J.: 0715/2012 - SU VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Bínek TEL.: 547427416 E-MAIL: lbinek@streliceubrna.cz

Více

Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy

Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy C.j.: Výst./149/09/Ei Dolní Benešov, dne 19.1.2010 Vyřizuje : Eichlerová, oprávněná úřední osoba Tel. : 553 651 285 Obec Bohuslavice Lenka Kocurová Zahradní

Více

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK Odbor výstavby a územního plánování. ROZHODNUTÍ - veřejná vyhláška - Výroková část:

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK Odbor výstavby a územního plánování. ROZHODNUTÍ - veřejná vyhláška - Výroková část: Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK Odbor výstavby a územního plánování SPIS. ZN.: VÚP 706/2013-Han Č.J.: VUP 5843/13-HAN 706/2013 VYŘIZUJE: Ladislav Hána TEL.: 388 459 057 E-MAIL: ladislav.hana@mesto.vimperk.cz

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LIBOCHOVICE odbor stavebního úřadu a životního prostředí

MĚSTSKÝ ÚŘAD LIBOCHOVICE odbor stavebního úřadu a životního prostředí MĚSTSKÝ ÚŘAD LIBOCHOVICE odbor stavebního úřadu a životního prostředí náměstí 5. května č.p. 48, 411 17 Libochovice e-mail: stavebni@libochovice.cz; tel.: 416 725 843; mobil: 606 785 711 Spis.zn.: 1397/12/OSÚŽP/SÚ//SÚ/VYDR

Více