e-invoicing mojefakturace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "e-invoicing mojefakturace"

Transkript

1 e-invoicing mojefakturace

2 V případě potřeby kontaktujte Tel.: Obsah Vítejte v aplikaci mojefakturace 3 Registrace do mojefakturace 4 efakturace, eplatba 10 Přihlášení 11 Přístup do efakturace 13 Vyhledávání a třídění 15 Platba faktury 17 Prohlížení výpisů z účtů 22 Reklamace faktur 25 Přidání dalších účtů 29 Změna hesla 31 Zrušení registrace 33 Specifikace 34

3 Vítejte v aplikaci mojefakturace Administrativa může být časově náročný proces. Když máte na práci sto a jednu věc, to poslední, co potřebujete, je spousta papírů, které je třeba zaevidovat a založit. Rychlost a jednoduchost je to, co potřebujete. Abychom vám usnadnili život, vyvinuli jsme elektronický administrativní systém, který vám umožní spravovat všechny své účty faktury, dobropisy, vyúčtování a platby několika málo kliknutími. Je to chytré, je to rychlé a také zelené. Nic nemůže být jednodušší. Tato příručka vám řekne vše, co potřebujete vědět o používání TNT online fakturačního systému efektivnějším způsobu správy vašich účtů.

4 Registrace do mojefakturace s TNT Registrace do mojefakturace s TNT je rychlá a jednoduchá. Jděte na a vyberte odkaz na mojefakturace. Tak se dostanete na stránku přihlášení do mojefakturace. Nyní stačí kliknout na možnost Registrace a projít čtyři jednoduché kroky. 1. Registrační informace Tyto údaje budou použity k vytvoření vašeho přihlašovacího ID včetně vašeho uživatelského jména, hesla a ové adresy. Zvolte svůj jazyk a zadejte číslo svého TNT účtu. Země bude předvyplněna. Kontaktní ová adresa je ová adresa, na které chcete být kontaktováni po dokončení registrace do aplikace mojefakturace. Tato adresa bude jako výchozí zkopírována do ostatních polí pro ovou adresu v celém registračním formuláři. Přihlašovací jméno musí být jedinečné v rámci našich systémů a musí být v rozmezí šesti až padesáti znaků. Jako přihlašovací jméno doporučujeme použít obecnou ovou adresu. Heslo musí obsahovat písmena a čísla, celkem nejméně šest znaků. Jakmile vyplníte všechna povinná pole označená červenou hvězdičkou, klikněte na tlačítko Pokračovat.

5 Registrace do mojefakturace s TNT 2. Přihlášení Ujistěte se prosím, že máte k dispozici fakturu, která není starší než 3 měsíce. Pak vyplňte údaje o svém účtu a ověřte svůj zákaznický status uvedením čísla faktury a celé částky včetně DPH.

6 Registrace do mojefakturace s TNT 2. Přihlášení Pokud máte více než jeden účet, opakujte postup, a jakmile přidáte všechny své účty, klikněte na Potvrdit.

7 Registrace do mojefakturace s TNT 3. Podmínky Zaškrtnutím políčka musíte přijmout přepravní podmínky TNT. Pro dokončení registrace klikněte na Potvrdit.

8 Registrace do mojefakturace s TNT 4. Potvrzení Nyní jste úspěšně zaregistrováni v aplikaci mojefakturace. Můžete vytisknout své registrační údaje kliknutím na Tisknout potvrzovací údaje. Pro aktivaci přihlašovacích údajů krátce nato obdržíte aktivační .

9 Registrace do mojefakturace s TNT 5. Vítejte v aplikaci mojefakturace Stačí do 24 hodin kliknout na odkaz v obdrženém aktivačním u. Pro úspěšnou aktivaci registrace zadejte své přihlašovací jméno a heslo.

10 efakturace a eplatba mojefakturace zjednodušuje proces zpracování faktur. Pouhými několika kliknutími můžete získat přístup ke všem informacím o svém účtu a saldu, aniž byste museli ztrácet čas hledáním faktur ve svých systémech nebo vyplňováním údajů ručně. Přijímejte faktury elektronicky em vás upozorní na nově vystavené fakuty Stahujte si faktury a vyúčtování ve formátech PDF nebo Excel Přístup k fakturám a saldu 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu, 365 dnů v roce Plaťte faktury online Možnost reklamace faktury a sledování průběhu reklamace

11 Přihlášení do mojefakturace s TNT Je několik způsobů, jak se přihlásit do aplikace mojefakturace. Můžete se přihlásit na vybrat mojefakturace z nabídky záložky Online služby a přihlásit se do mojefakturace. Můžete jít přímo na Nebo pokud vám oznámíme, že faktura byla zaúčtována na váš účet, můžete kliknout na odkaz v u. Poté prostě vložte své přihlašovací jméno a heslo a klikněte na přihlašovací tlačítko. Pokud zapomenete své přihlašovací jméno nebo heslo, klikněte na Zapomenuté přihlaš. jméno/heslo a my vám ho zašleme na vaši ovou adresu, případne na vaši zadanou generickou adresu.

12 Přihlášení do mojefakturace s TNT Po přihlášení vstoupíte na hlavní stránku mojefakturace. Kliknutím na eplatba můžete zaplatit faktury online, zobrazit saldo nebo reklamovat fakturu a sledovat průběh reklamace. Kliknutím na efakturace si můžete prohlédnout všechny své faktury a dobropisy za posledních 26 týdnů v několika běžných formátech.

13 Přístup do efakturace Prohlížení Jakmile jste po přihlášení vybrali efakturaci, automaticky se zobrazí seznam vašich nových faktur a dobropisů. Můžete si je prohlédnout: V PDF. Jedná se o kopii skutečné faktury, která obsahuje přesně stejné informace jako originální faktura a lze ji vytisknout, odeslat em nebo faxem. Datový soubor (CSV, XLS nebo XML). Lze jej importovat přímo do vašeho účetního softwaru. Chcete-li zobrazit soubor v požadovaném formátu, stačí kliknout na příslušnou ikonu. Pokud si chcete stáhnout několik různých faktur (maximálně deset), vyberte formáty souborů, které potřebujete, klikněte na tlačítko Stáhnout vybrané, a tím se vytvoří soubor ZIP. Jakmile je faktura stažena nebo prohlédnuta, bude soubor na stránce automaticky přesunut do sekce Všechny faktury.

14 Přístup do efakturace Odstranění Chcete-li odstranit položku z Nových faktur, vyberte tu, kterou chcete odebrat, a klikněte na tlačítko Odstranit z nových faktur. Faktura se tak označí jako přečtená a bude převedena do sekce Všechny faktury.

15 Vyhledávání a třídění Vyhledávání Pokud potřebujete nalézt dokument, který jste již prohlíželi, klikněte na Všechny faktury. Budete moci hledat podle: Čísla zákaznického účtu Čísla faktury Data vystavení faktury Typu dokumentu

16 Vyhledávání a třídění Třídění Své faktury můžete řadit vzestupně nebo sestupně podle: Čísla zákaznického účtu Čísla faktury Data vystavení faktury Typu dokumentu Částky Data splatnosti Pro vzestupné pořadí klikněte na příslušné záhlaví sloupce jednou,pro pořadí sestupné dvakrát. earchiving/archivace efakturace vám umožní prohlížet fakturační údaje až 26 týdnů od data registrace. Po 26 týdnech bude nejstarší faktura odstraněna, proto si nezapomeňte stáhnout soubory, které potřebujete ponechat ve vašem systému.

17 Platba faktur eplatba Z hlavní stránky mojefakturace vyberte eplatba pro platbu svých faktur online, prohlížení a stahování salda nebo pro reklamaci faktury a sledování průběhu reklamace. Výběr faktur Vyberte faktury a veškeré související dobropisy, které chcete zaplatit. Chcete-li provést částečnou úhradu, změňte částku platby na vybrané faktuře (fakturách) v políčku Částky k platbě. Klikněte na tlačítko Pokračovat.

18 Platba faktur Platební metoda Vyberte způsob úhrady z nabídky ze seznamu. Poté ze seznamu vyberte platební metodu. Klikněte na tlačítko Pokračovat.

19 Platba faktur Platební údaje Vložte platební údaje podle platební metody, kterou jste vybrali. Klikněte na tlačítko Pokračovat.

20 Platba faktur Autorizace Při autorizaci platby buďte prosím trpěliví.

21 Platba faktur Potvrzení Po autorizaci platby se zobrazí potvrzení o zaplacení spolu s referenčním číslem platby. Prosím vytiskněte si potvrzení o provedené platbě. Klikněte na Zpět na faktury pro návrat do otevřených faktur.

22 Prohlížení uhrazených faktur Uhrazené faktury Stahování Platební údaje Chcete-li zobrazit faktury, které jste již dříve zaplatili, zvolte stav Zpracované a období, které chcete zobrazit, a pak klikněte na tlačítko Najít. Pokud si chcete stáhnout seznam dříve uhrazených faktur, stačí kliknout na tlačítko pro stáhnutí. Poté budete vyzváni ke stažení seznamu do CSV souboru. Chcete-li zobrazit podrobnosti o platbách, uvedených na faktuře k zaplacení, jednoduše klikněte na již zaplacenou částku na faktuře, kterou chcete zobrazit.

23 Prohlížení otevřených položek Otevřené položky Podrobný náhled Stahování Faktury můžete seřadit vzestupně nebo sestupně podle: Reference Referenčního data Čísla dokumentu Částky Pro vzestupné pořadí klikněte na příslušné záhlaví sloupce jednou, pro pořadí sestupné dvakrát. Pro zobrazení otevřených položek v konsolidovaném seznamu klikněte na tlačítko Podrobný náhled. Pokud chcete stáhnout seznam otevřených položek, klikněte na tlačítko Podrobný náhled. Pak můžete stahovat v Excelu nebo CSV. V podrobném náhledu je také k dispozici možnost tisku.

24 Prohlížení zůstatků & jednotlivých položek Zůstatky Podrobný náhled Zobrazit/skrýt prodeje Zvolte rok, jehož zůstatky si chcete prohlížet. Chcete-li zobrazit položky, které tvoří některý zůstatek, klikněte na částku v debetních, kreditních či zůstatkových sloupcích. Chcete-li zobrazit další sloupec, který zobrazuje hodnotu prodejů za každý měsíc, klikněte v nabídce na Zobrazit prodeje.

25 Reklamace faktury a sledování průběhu Vyberte fakturu V nabídce zvolte Otevřené položky. U faktury, kterou chcete reklamovat, klikněte na ikonu Akce.

26 Reklamace faktury a sledování průběhu Údaje pro reklamaci Vyberte důvod z nabídky a zadejte podrobné připomínky do volného textového pole. Uveďte prosím, kterou zásilku na vaší faktuře chcete reklamovat, případně kontaktní údaje na vás včetně ové adresy. Poté klikněte na tlačítko Odeslat.

27 Reklamace faktury a sledování průběhu Potvrzení reklamace Obdržíte potvrzení, že váš případ reklamace byl vytvořen. Pro sledování průběhu reklamace klikněte na Reklamace v nabídce.

28 Reklamace faktury a sledování průběhu Reklamace Pro zobrazení všech reklamací, které jste již dříve vznesli, vyberte stav Všechny a období, které chcete zobrazit, a klikněte na tlačítko Najít. Chcete-li zobrazit pouze reklamace, které jsou v současné době otevřené, vyberte stav Otevřené a období, které chcete zobrazit, a klikněte na tlačítko Najít. Podrobný náhled Chcete-li zobrazit podrobnosti o řešení reklamace nebo poslat zprávu TNT týkající se reklamace, klikněte na reklamační ID příslušné reklamace.

29 Přidání dalších účtů Registrace dalších účtů Chcete-li přidat více účtů pod jedno přihlašovací jméno pro mojefakturace, zvolte Správa účtu z hlavní stránky mojefakturace. Zvolte Registrovat další účet. Vymazání účtu Na této stránce můžete také odebrat účet ze svého přihlašovacího o jnéna. Vyberte číslo účtu, který chcete odstranit, a klikněte na tlačítko Smazat/odstranit účet. Pro návrat na hlavní stránku mojefakturace, klikněte na Zrušit.

30 Přidání dalších účtů Údaje o účtu Ujistěte se, že máte k dispozici fakturu, která není starší než 3 měsíce. Pak vyplňte údaje o svém účtu a ověřte svůj zákaznický status uvedením čísla faktury a celé částky včetně DPH. Klikněte na Přidat účet.

31 Změna hesla Změna hesla Pro změnu hesla zvolte Správa hesla na hlavní stránce mojefakturace. Poté zvolte Změna hesla.

32 Změna hesla Změna hesla Zadejte stávající heslo a poté dvakrát zadejte heslo nové. Klikněte na tlačítko Uložit.

33 Zrušení registrace do mojefakturace Zrušení registrace Pro zrušení registrace zvolte Správa hesla na hlavní stránce mojefakturace. Poté zvolte Zrušit registraci a potvrďte zrušení.

34 Specifikace Pro provoz aplikace mojefakturace jsou nutné následující náležitosti. Vyžadované systémy: Webové prohlížeče Nejnovější verze Microsoft Internet Explorer 7 nebo pozdější a Firefox 3 Pro prohlížení faktur ve formátu PDF Adobe Acrobat v9.0 a Adobe Reader v8.0 Pro stahování fakturačních údajů Microsoft Excel 97 a vyšší Minimální parametry: Windows 95, NT4, 98, Me, 2000 nebo XP Professional Procesor 500 MHz RAM 64 MB Displej 800 x 600 rozlišení obrazovky a 16bitové barvy

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

Shell Card Online Služba e-fakturace Příručka uživatele. Verze 2.6

Shell Card Online Služba e-fakturace Příručka uživatele. Verze 2.6 Příručka uživatele Verze 2.6 září 2011 Obsah 1 Přístup k Shell Card Online službě e-fakturace... 3 1.1 Přímý vstup... 3 1.2 Přes Shell Card Online... 3 1.3 Postup při ztrátě hesla... 4 2 Použití služby

Více

INSTRUKCE PRO PŘIHLÁŠENÍ DODAVATELE

INSTRUKCE PRO PŘIHLÁŠENÍ DODAVATELE INSTRUKCE PRO PŘIHLÁŠENÍ DODAVATELE www.miag.com Classification level: Public MEMBER OF METRO GROUP 1 OBSAH 1. Důležité upozornění s. 3 2. Přihlášení na www.miag.com s. 4-5 3. Registrace e-mailové adresy

Více

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE USERGUIDE Obsah Vaše výhody na první pohled... 3 Přihlášení... 3 Cenová nabídka... 4 Jak si poradit s chybou krok 1... 7 Jak si poradit s chybou krok 2... 10 Jak vygenerovat z nabídky novou objednávku...

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

INSTITUT PRO TESTOVÁNÍ A CERTIFIKACI, a. s. NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMŮM VYSTAVENÝCH DOKUMENTŮ

INSTITUT PRO TESTOVÁNÍ A CERTIFIKACI, a. s. NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMŮM VYSTAVENÝCH DOKUMENTŮ INSTITUT PRO TESTOVÁNÍ A CERTIFIKACI, a. s. www.itczlin.cz NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMŮM VYSTAVENÝCH DOKUMENTŮ Obsah: I. Návod na registraci pro přístup k seznamům vystavených dokumentů (odborná posouzení,

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Registrace na portálu ereading.cz... 4 2. Instalace Adobe Digital

Více

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Tento dokument popisuje jak snadno stahovat media profily z Antalis ICC Profile Center a jak je nahrát do vašeho RIP Software. Vítejte na ICC Profile

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Registrace do aplikace Registrace do aplikace probíhá prostřednictvím webového formuláře na adrese https://portal.eon.cz/hreg/r/register.bsp - vyberte, zda jste

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet Tento stručný návod vám ukáže: 1. jak postupovat při registraci do CitiManager a) Pouze pro stávající držitele karet, kteří používají online výpisy b) Pouze pro držitele karet, kteří používají papírové

Více

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA,

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA, Profil investora Založení Profilu investora Profil investora, jehož prostřednictvím můžete spravovat své účty, registrovat se na semináře, stahovat obchodní aplikace a školící materiály, si můžete založit

Více

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY www.akreditovanekurzy.cz V dokumentu naleznete dvě verze postupu vytvoření objednávky. 1 2 V KOSTCE DETAILNÍ NÁVOD Pro znalé uživatele, kteří potřebují osvěžit paměť. Postup

Více

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky slouží uživatelům programu TDS-TECHNIK a také i ostatním zájemcům pro zadávání dotazů souvisejících s používáním programu TDS-TECHNIK. Pro uživatele

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Technická podpora: tel

Technická podpora:   tel Návod na vyplnění el. žádosti o dotace v prostředí portálu Komunikace pro občany Než začnete vyplňovat elektronický formulář Budete potřebovat: e-mailovou schránku, na kterou máte přístup zařízení s přístupem

Více

INSTRUKCE PRO PŘIHLÁŠENÍ DODAVATELE

INSTRUKCE PRO PŘIHLÁŠENÍ DODAVATELE INSTRUKCE PRO PŘIHLÁŠENÍ DODAVATELE 11.07.2018 1 OBSAH 01 Důležité upozornění p. 3 02 Přihlášení na www.miag.com p. 4-5 03 Registrace e-mailové adresy pro elektronické zasílaní avíz p. 6 04 Přidání a odstranění

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Návod k obsluze systému fakturace.no

Návod k obsluze systému fakturace.no Tým fakturace.no představuje: Návod k obsluze systému fakturace.no Vydáno: 25.06.2014 Registrace do systému Za účelem registrace do systému vyberte po vstupu na hlavní stranu zaregistrujte se. Zobrazí

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů Vážená klientko, vážený kliente, v internetovém bankovnictví Raiffeisenbank máme pro Vás k dispozici funkcionality pro import hromadných plateb

Více

Postup objednávky www.rentel.cz

Postup objednávky www.rentel.cz Postup objednávky www.rentel.cz Objednávky e-learningových kurzů Rentel a.s. lze provést prostřednictvím On-line objednávky. Do objednávkového systému je možné vstoupit prostřednictvím: 1. Přihlášení přes

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další)

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Instalace čtečky...

Více

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY 1.) Pro přihlášení účastníka do kroužku SVČ Odry na webových stránkách www.svcodry.cz zvolte v menu sekci KROUŽKY a klikněte na kroužek, o který máte zájem: 2.) U vybraného kroužku

Více

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní.

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní. Před přihlášením - HLAVNÍ MENU Přihlášení do banky Přihlášení s Internetovým přístupovým kódem 1. Vepište své Zákaznické ID do kolonky 'identifikátor uživatele'. (Vaše Zákaznické ID je 8-místný číslovat

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Obsah Kapitola 1: Registrace a přihlášení k samoobslužnému portalu 1 Kapitola 2: Základní informace 5 Kapitola 3: Registrace produktu 7 Kapitola 4: Případy

Více

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit.

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit. On Line databáze Danni UPOZORNĚNÍ SYSTÉM DANNI JE KOMPATIBILNÍ POUZE S PROHLÍŽEČEM INTERNET EXPLORER - verze 7 A VYŠŠÍ (máte-li nižší verzi, můžete si ji zdarma aktualizovat na http://www.microsoft.com/cze/windows/internet-explorer/

Více

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Aktivace účtu... 1 3. První přihlášení... 2 4. Práce se zásilkami... 2 4.1. Vkládání zásilek... 2 4.2. Editace zásilek... 3 4.3. Uzavírání dávek... 4 4.4. Tisk

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Postup pro přihlášení k EET

Postup pro přihlášení k EET Postup pro přihlášení k EET Krok 1. autentizační údaje Žádost o autentizační údaje neboli přihlašovací jméno a heslo. Přihlásit se o ně můžete na daňovém portálu MF http://adisspr.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_pub/eet/eet_sluzby.faces,

Více

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 M j ú et Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum.......................................................................................... 4 2 Zprávy systému...................................................................................................................

Více

PORTÁL OBCHODNÍKA PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE

PORTÁL OBCHODNÍKA PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE PORTÁL OBCHODNÍKA PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE SERVICE. DRIVEN. COMMERCE Obsah Úvod... 3 Dostupnost a historie dat... 3 Dřív než začneme... 4 Registrace... 4 Přihlášení se... 5 Domovská stránka... 6 Orientace

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

Uživatelská příručka. J e d n o d u š e L e p š í Ú d a j e!

Uživatelská příručka. J e d n o d u š e L e p š í Ú d a j e! Uživatelská příručka J e d n o d u š e L e p š í Ú d a j e! OBSAH OBSAH... 3 ÚVOD... 3 O této příručce...3 O programu Volt 3 Určení 3 Potřebný Software 3 Co je ve Voltu nového...3 JAK ZAČÍT... 4 etoken...4

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget INSTALAČNÍ MANUÁL TME gadget OBSAH 1 KROKY PŘED INSTALACÍ... 2 1.1 Kontrola operačního systému a internetového připojení... 2 1.2 Příprava instalačního souboru TMEgadget.exe... 2 2 INSTALACE... 2 2.1 Spuštění

Více

KLIENTSKÝ PORTÁL PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE

KLIENTSKÝ PORTÁL PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE KLIENTSKÝ PORTÁL PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE BŘEZEN 2015 Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Dostupnost a historie dat... 3 2. Než začneme... 4 2.1. Registrace... 4 2.2. Přihlášení... 6 3. Domovská stránka... 7 4. Orientace

Více

Edu-learning pro školy

Edu-learning pro školy Edu-learning pro školy ONLINE VARIANTA Příručka pro instalaci a správu EDU 2000 s.r.o. Počítačové vzdělávání a testování Oldřichova 49 128 00 Praha 2 www.edu2000.cz info@edu2000.cz www.edu-learning.cz

Více

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN.

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN. Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN http://lcr.csystem.cz/ 1 1. Přihlášení do objednávkového portálu Po přihlášení se objeví úvodní stránka. Vpravo nahoře je uvedeno Jméno a příjmení

Více

Manuál aplikace Projektový záměr

Manuál aplikace Projektový záměr Manuál aplikace Projektový záměr Registrace a přihlášení 1. Registrace a přihlášení probíhá na titulní stránce aplikace, která je na adrese pz-iti.brno.cz. Pro jistotu Vám na zadanou adresu přijde e-mail

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

MOODLE PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 3, září 2010)

MOODLE PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 3, září 2010) MOODLE PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 3, září 2010) První přihlášení a úprava profilu, zápis do kurzu První přihlášení a úprava profilu Na stránkách školy přejděte vpravo v sekci elearning odkaz Moodle

Více

Manuál aplikace Projektový záměr

Manuál aplikace Projektový záměr Manuál aplikace Projektový záměr Registrace a přihlášení 1. Registrace a přihlášení probíhá na titulní stránce aplikace, která je na adrese www.pz.olomoucka-aglomerace.eu. Pro jistotu Vám na zadanou adresu

Více

Elektronický výpis v Internet Bance

Elektronický výpis v Internet Bance Elektronický výpis v Internet Bance Obsah Elektronický výpis...3 Jak si nastavíte elektronický výpis...3 Jak si prohlédnete elektronický výpis...5 Jak si nastavíte upozornění na nový elektronický výpis...7

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

Uživatelská příručka pro respondenty

Uživatelská příručka pro respondenty Uživatelská příručka pro respondenty Statistický informační systém Českého statistického úřadu Subsystém DANTE WEB Funkční blok Objednavatel: Český statistický úřad Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 Dodavatel:

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

MojeBanka Business. První kroky se službou MojeBanka Business

MojeBanka Business. První kroky se službou MojeBanka Business MojeBanka Business První kroky se službou MojeBanka Business Obsah Co Vám MojeBanka Business nabízí? 3 První kroky Přihlášení 4 První kroky Nastavení oblíbených položek menu 5 První kroky Zobrazení transakční

Více

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application Přehled Vítejte v elektronickém obchodě Moeller, přístup do systému je ze stránky na adrese www.eshop.moeller.cz, kde budete muset zadat jméno uživatele

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Pro školská zařízení Pardubického kraje Microsfot Enrollment for Education Solutions Praha, duben 2016 Obsah Registrace na SoftwareONE Academic portálu... 1 Výběr

Více

Citibank Elektronické výpisy

Citibank Elektronické výpisy Citibank Elektronické výpisy ELEKTRONICKÝ VÝPIS Elektronický výpis je zcela identický jako Váš papírový výpis z běžného či kartového účtu. Je ve formátu PDF a po vytištění je plnohodnotný papírovému výpisu.

Více

Express Import systém

Express Import systém Express Import systém Návod pro příjemce Express Import systém TNT Express Import systém umožňuje snadné objednání vyzvednutí zásilek na žádost příjemce, a to ze 168 zemí světa. Vy - jako příjemce zboží

Více

ČSOB Business Connector

ČSOB Business Connector ČSOB Business Connector Instalační příručka Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace aplikace ČSOB Business Connector... 3 3 Získání komunikačního certifikátu... 3 3.1 Vytvoření žádosti o certifikát

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Uživatelský manuál.

Uživatelský manuál. Uživatelský manuál www.dpd.cz/objednavkaprepravy Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení 1 2.1 Nový uživatel, zapomenuté heslo 1 3 Nastavení 2 3.1 Nastavení 2 3.2 Uživatelé 3 3.3 Bankovní účty 4 3.4 Adresář 5 3.4.1

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV Získejte ze svého elektromobilu Nissan co nejvíc se systémem NissanConnect EV. Podle následujících pokynů můžete ovládat svůj vůz přes počítač nebo chytrý telefon.

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Dallmayr WebShop Tiliaris s. r. o. 2014 Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Obsah 1. Účel dokumentu... 3 2. Nápověda... 4 Kategorie zboží... 4 Filtrování a třídění zboží... 4 Vyhledávání... 5 Nejčastěji

Více

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Na webových stránkách fakulty www.ktf.cuni.cz (obrázek č. 1) a v záložce Veřejnost a dále Univerzita třetího věku naleznete informace o pořádaných kurzech

Více

JOSEPHINE Manuál účastníka

JOSEPHINE Manuál účastníka JOSEPHINE Zkrácený návod Vás rychle a jednoduše provede procesem přihlášení, zasíláním zpráv a předkládáním nabídek v systému určeném pro elektronizaci zadávání veřejných zakázek JOSEPHINE. Přejete-li

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 2 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro rodiče. 1 Registrace a přihlašování...

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro rodiče. 1 Registrace a přihlašování... SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Zadání registračního klíče... 3 1.2.1 Registrační klíč mi nepřišel... 3 1.2.2 Vložení registračního

Více

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze 1 Návod pro studenty DSP 1.1 Vyplnění tabulky v Excelu Vzorovou tabulku ke stažení naleznete na webu www.fld.czu.cz

Více

Část 1 - Začínáme. Instalace

Část 1 - Začínáme. Instalace Obsah Část 1 - Začínáme... 4 Instalace... 4 Nastavení domovské obrazovky... 7 Základní nastavení kanceláře... 9 První kroky s Kleosem... 11 Moje první kauza... 15 2 3 Část 1 - Začínáme Instalace Kleos

Více

Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32

Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32 Informační systém ISOP 7-13 Vypracováno pro CzechInvest Konfigurace pracovní stanice pro ISOP-Centrum verze 1.21.32 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. Dokument ze dne 20.2.2015, verze 1.00 Konfigurace

Více

Pro přístup k aplikaci Bristol-Myers Squibb pro vyhledávání faktur, spusťte Internetový prohlížeč.

Pro přístup k aplikaci Bristol-Myers Squibb pro vyhledávání faktur, spusťte Internetový prohlížeč. Pro přístup k aplikaci Bristol-Myers Squibb pro vyhledávání faktur, spusťte Internetový prohlížeč. Do okénka pro adresu napište http://supplierlink.bms.com/, pak klikněte na BMS Ceska republika. V sekci

Více

Podrobné popisy služby a detailní postupy naleznete v uživatelské příručce MojeBanka (dostupné na a v nápovědě.

Podrobné popisy služby a detailní postupy naleznete v uživatelské příručce MojeBanka (dostupné na  a v nápovědě. MojeBanka První kroky se službou MojeBanka Vážená klientko, vážený kliente, dovolte, abychom vás přivítali mezi uživateli služby MojeBanka moderního systému přímého bankovnictví Komerční banky. Internetové

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb. UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb http://lesycr.bestdrive.cz/ Tento manuál je určen pracovníkům, kteří jsou pověřeni nákupem pneumatik a pneuservisních služeb pro svou OJ.

Více

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup ÚZIS ČR Palackého nám. 4 128 01 Praha 2 - Nové Město Výtisk č.: Počet listů 19 Přílohy: 0 ÚZIS ČR Role žadatel - postup Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti

Více

Technická podpora: tel

Technická podpora:   tel Návod na vyplnění el. žádosti o dotace v prostředí portálu Komunikace pro občany Než začnete vyplňovat elektronický formulář Budete potřebovat: e-mailovou schránku, na kterou máte přístup zařízení s přístupem

Více

Manuál pro zasílání záznamů o úrazech

Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Obsah: Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Kapitola 1) Získání přihlašovacích údajů str. 3 2) Přihlášení a změna hesla str. 3 3) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 4 4) Založení akce str. 5 5)

Více

NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI.

NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI. NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI. 1. ZMĚNA ČEKAJÍCÍ PLATBY Nově je možné změnit budoucí platbu čekající na splatnost.

Více

Manuál pro žadatele OBSAH

Manuál pro žadatele OBSAH Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla... 6 5. Obnova zapomenutého hesla... 7 6. Vyplňování formuláře žádosti o dotaci... 8 6.1.

Více

Návod Démos24plus verze 2012

Návod Démos24plus verze 2012 Návod Démos24plus verze 2012 Přihlášení Démos24Plus Zadat uživatele Zadat heslo Vybrat si jazykovou verzi Přehled Přidat panel (okno) Zmenšení Zobrazit vše Zavřít okno Obnovení původního vzhledu Možnost

Více

Gluco Diary Elektronický diář měření krevní glukózy

Gluco Diary Elektronický diář měření krevní glukózy Gluco Diary Elektronický diář měření krevní glukózy (Uživatelská příručka) Obsah 1. Představení programu Gluco Diary a. Uživatelská příručka b. Zákaznický servis 2. Součásti programu Gluco Diary 3. Požadavky

Více

Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload

Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload Aplikaci spustíte dvojklikem na ikonu s logem ČP Upload zobrazí se následující okno aplikace: Pro

Více

Připomínkování nového územního plánu hlavního města Prahy (Metropolitní plán) Elektronický formulář pro podání připomínky

Připomínkování nového územního plánu hlavního města Prahy (Metropolitní plán) Elektronický formulář pro podání připomínky Uživatelská příručka Obsah 1 Úvodní informace 2 Technické požadavky 3 Spuštění a ukončení aplikace 4 Spuštění aplikace 4 Odhlášení 4 Přihlášení a registrace 5 Registrace 5 Přihlašovací údaje 5 Identifikační

Více

Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?

Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH? Manuál k HELIOS One Podnikatel Obsah Registrace... 3 Jak mám postupovat hned po registraci?... 3 Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?... 3 Jak si založím další firmu?... 4 Jsem podnikatel. Jak vytvořím

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV

Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV Manuál k elektronickému podávání přihlášek a žádostí u ÚPV Úvod Elektronické podávání nabízí uživatelům kvalitní a bezpečnou formu komunikace s Úřadem při současné úspoře finančních nákladů a času. Je

Více

Postup propojení se zákazníky. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Postup propojení se zákazníky. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Postup propojení se zákazníky Vítejte. Toto video jsme vytvořili, abychom vám ukázali, jak snadné je propojit se se zákazníky prostřednictvím portálu systému Tungsten Network. Služba Propojení se zákazníky

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým

Více

XENGO. nová definice mobility VIRTUÁLNÍ OBCHOD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

XENGO. nová definice mobility VIRTUÁLNÍ OBCHOD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA XENGO nová definice mobility VIRTUÁLNÍ OBCHOD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah 1. Úvod 3 2. Jak nakonfigurovat virtuální obchod? 4 2.1. Konfigurace kategorií 4 Jak přidat kategorii? 4 Jak editovat kategorii?

Více

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka Expresní linka První kroky se službou Expresní linka OBSAH Co Vám Expresní linka nabízí? 3 Možnost zabezpečení přístupu k Expresní lince 4 První kroky Registrace čísla Vašeho mobilního telefonu 4 První

Více