Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?"

Transkript

1 Manuál k HELIOS One Podnikatel

2 Obsah Registrace... 3 Jak mám postupovat hned po registraci?... 3 Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?... 3 Jak si založím další firmu?... 4 Jsem podnikatel. Jak vytvořím přístup do aplikace svému účetnímu?... 4 Jak vytvořím přístup do HELIOS One svému společníkovi?... 6 Používám pouze některé volby. Můžu si upravit menu tak, aby byly rychle k dispozici?... 6 Faktura... 6 Jak přidám logo na tisk faktury?... 6 Kde si nastavím údaje do patičky tisku faktury?... 7 Kde si můžu na faktuře dopsat doplňující text?... 7 Můžu si někde uložit text, který chci uvádět na faktury?... 8 Vystavuji fakturu do EU bez DPH a potřebuji na faktuře uvést frázi povinnou podle zákona o DPH. Jak mám postupovat?... 8 Chci použít jiné číslo faktury, než nabízí HELIOS One Chci si k faktuře zapsat poznámku, ale nechci, aby byla na tisku. Je to možné?... 9 Můžu si někde předdefinovat položky na fakturu? Chci vystavit fakturu v cizí měně. Jak to provedu? Kde si můžu naplnit ceník zboží a služeb? Můžu vytisknout fakturu také v jiném jazyce? Můžu přímo z HELIOS One em odeslat fakturu odběrateli? Jak? Seznam faktur Jak si prohlédnu seznam faktur vystavených na jednu firmu? Jak si odfiltruji faktury vystavené v určitý den? Jak zjistím, které faktury jsou nezaplacené po splatnosti? Kde si zjistím celkovou sumu nezaplacených faktur po splatnosti? Další funkčnosti Jak zjistím zůstatek na účtu? Jak můžu využít volbu Úlohy? Můžu si vyexportovat údaje z HELIOS One?... 16

3 Registrace Registrace se odehrává na portále T-Cloud: Po založení uživatelské struktury vaší společnosti pro služby z rodiny T-Cloud můžete jednotlivým aplikacím přiřazovat uživatele, kteří je budou použivát a to buď při aktivaci v objednávkovém formuláři, a nebo později ve správě aplikace Helios One na portále T-Cloud se vytvoří nová organizace ( mandant ) a konto uživatele. Jak mám postupovat hned po registraci? Hned při prvním přihlášení do HELIOS One se Vám otevře okno Nastavení Moje firma, kde si vyplňte a uložte skutečné údaje o Vaší organizaci. Vyplňte všechny povinné položky označené hvězdičkou. Po odhlášení a opětovném přihlášení už můžete začít vystavovat faktury. Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH? Klikněte si na volbu Nastavení / Nastavení Moje firma. V tomto okně vyplňte položku DIČ a zaškrtněte políčko Plátce DPH.

4 Jak si založím další firmu? Klikněte na volbu Nastavení / Uživatelé a organizace. Klikněte na Nová organizace a vyplňte formulář. Po vytvoření organizace nezapomeňte dát přístup do organizace oprávněným uživatelům zaškrtnutím políčka pod organizací: A. Zaškrtnuté políčko uživatel má přístup. B. Prázdné políčko uživatel přístup nemá. Jsem podnikatel. Jak vytvořím přístup do aplikace svému účetnímu? Klikněte na volbu Nastavení / Uživatelé a organizace. Zde jsou dvě možnosti:

5 A. Pokud Váš účetní nepracuje s HELIOS One, klikněte na ikonu Nový uživatel a zadejte údaje účetního ovou adresu a heslo. V položce Stránky vytvořit pro vyberte účetního. Nový uživatel se do aplikace hlásí zadaným em a heslem. Přihlásit se může okamžitě po tom, jak mu bude doručena zpráva o úspěšném vytvoření nového uživatele. B. Pokud Váš účetní s HELIOS One už pracuje, má zde své konto, klikněte na Pozvat uživatele a vyplňte do položky jeho ovou adresu. Vašemu účetnímu bude doručená správa s odkazem. Kliknutím na odkaz se svým kontem přihlásí do Helios One, v nabídce organizací vybere vaši organizaci, a může pracovat.

6 Jak vytvořím přístup do HELIOS One svému společníkovi? Klikněte na volbu Nastavení / Uživatelé a organizace a zde, přes ikonu Nový uživatel a zadejte údaje společníka ovou adresu a heslo. V položce Stránky vytvořit pro vyberte podnikatele. Používám pouze některé volby. Můžu si upravit menu tak, aby byly rychle k dispozici? Můžete si nejčastěji používané volby přidat do Oblíbených položek. Jak? Otevřete si volbu, kterou chcete přidat mezi oblíbené položky a v ní klikněte na srdíčko v pravém horním rohu okna. (Až budete chtít volbu z oblíbených odebrat, opět klikněte na srdíčko.) Faktura Jak přidám logo na tisk faktury? Klikněte na Nastavení / Nastavení Moje firma a tam na záložku Logo pro tisky. Zde můžete přidat logo, a podpis tak, že kliknete na Vyberte soubor a vyberete soubor s příslušným obsahem.

7 Kde si nastavím údaje do patičky tisku faktury? Do tisku faktury vstupují údaje: z volby Nastavení / Nastavení Moje firma vstupuje do patičky Název organizace a . Kde si můžu na faktuře dopsat doplňující text? Ve formuláři faktury je pod názvem oddílu Dodání zboží a služeb pole, určené pro tento text. Doplňte si doplňující text a fakturu uložte.

8 Můžu si někde uložit text, který chci uvádět na faktury? Text na tisk je možné předdefinovat ve volbě Fakturace / Seznam textů na tisk faktury. Můžete si tu vytvořit víc textů, vybrat si umístění nad položkami faktury, nebo v patičce faktury a můžete si také vybrat, v které evidenci bude text k dispozici - ve fakturách nebo v zálohových fakturách. Vystavuji fakturu do EU bez DPH a potřebuji na faktuře uvést frázi povinnou podle zákona o DPH. Jak mám postupovat? Jsou dvě možnosti: A. Pokud jde o jednorázový prodej do EU, můžete si text napsat přímo do faktury v patičce faktury. B. Pokud pravidelně vystavujete faktury do EU, můžete si předdefinovat text do Fakturace / Seznam textů na tisk faktury. My jsme pro Vás takové fráze do seznamu textů předdefinovali, můžete je použít.

9 Chci použít jiné číslo faktury, než nabízí HELIOS One. Klikněte na Fakturace / Vystavené faktury. Ve formuláři Nová faktura vyplňte do položky Faktura č. vlastní číslo faktury. Chci si k faktuře zapsat poznámku, ale nechci, aby byla na tisku. Je to možné? V patičce formuláře faktury je položka Poznámka. Slouží právě pro takovéto interní poznámky, které nechcete uvádět na tisku. Každá faktura může mít svou poznámku.

10 Můžu si někde předdefinovat položky na fakturu? A. Položky na fakturu si můžete nadefinovat v číselníku produktů, ve volbě Fakturace / Seznam produktů. Ve faktuře potom vyberte produkt přes položku Kód zboží. B. Nový produkt do číselníku můžete zapsat také přímo při zadávání nové položky faktury. Začněte psát text, zobrazí se nabídka seznamu produktů a na konci seznamu je akce Přidat produkt. Klikněte na akci a vyplňte údaje o produktu. Chci vystavit fakturu v cizí měně. Jak to provedu? Ve formuláři nové faktury je pod hlavičkou ikonka Nastavení fakturace. Klikněte na ni. Ve formuláři přibydou další položky nabídka na výběr měny a datum kurzu. Údaje vyplňte. Pokud vystavujete fakturu v cizí měně, pak také Cenu za M.j. na položkách uvádějte v cizí měně.

11 Kde si můžu naplnit ceník zboží a služeb? Jako ceník využijte Seznam produktů. Klikněte na Fakturace / Seznam produktů a naplňte si ho vašimi produkty. Ke každému produktu zadejte Prodejní cenu. Když potom na faktuře produkt vyberete, údaj z prodejní ceny se zapíše ve faktuře do Cena za M.j. a nebudete ji muset vyplňovat. Ceník seznam produktů můžete plnit i průběžně a to tak, že přímo při zadávání nové položky faktury začněte psát text. Zobrazí se nabídka seznamu produktů, na konci kterého je akce Přidat produkt. Kliknete na akci a vyplníte údaje o produktu. Produkt bude zapsaný do Seznamu produktů.

12 Můžu vytisknout fakturu také v jiném jazyce? Ano. Když máte otevřený vyplněný formulář faktury, klikněte na akci Tisknout a vyberte si z nabídky: CS tisk v češtině EN tisk v angličtině DE tisk v němčině. Můžu přímo z HELIOS One em odeslat fakturu odběrateli? Jak? Ano, fakturu je možné přímo z formuláře odeslat em. Když máte otevřený vyplněný formulář faktury, klikněte na akci Poslat a vyberte si z nabídky: CS tisk v češtině EN tisk v angličtině DE tisk v němčině.

13 Seznam faktur Jak si prohlédnu seznam faktur vystavených na jednu firmu? Do vyhledávače napište název firmy, za kterou chcete vidět seznam vystavených faktur. Takto můžete vyhledávat také podle sumy, čísla faktury, data vystavení faktury... Jak si odfiltruji faktury vystavené v určitý den? Do vyhledávače napište datum, za který chcete vidět vystavené faktury.

14 Jak zjistím, které faktury jsou nezaplacené po splatnosti? V seznamu faktur pod vyhledávačem jsou ikonky, kterými si vyberete zobrazení faktur podle stavu. A. Všechny faktury B. Uhrazené faktury C. Neuhrazené faktury D. Neuhrazené faktury po splatnosti Takže pokud si chcete prohlédnout seznam neuhrazených faktur po splatnosti, klikněte na ikonku D. Kde si zjistím celkovou sumu nezaplacených faktur po splatnosti? Přímo ve Start menu je dlaždice Očekávané příjmy. Když na ni kliknete, dostanete grafické zobrazení fakturace. V koláčovém grafu Faktury po splatnosti najdete informaci o celkové sumě nezaplacených faktur splatných, i po splatnosti a informaci o největších dlužnících.

15 Další funkčnosti Jak zjistím zůstatek na účtu? Přímo ve Start menu se nachází dlaždice Finanční prostředky. Klikněte na ni. Zobrazí se Vám aktuální zůstatky na všech účtech a pokladnách. V grafu finančních prostředků vidíte nejen aktuální zůstatek ale i pohyb peněz na jednotlivých účtech a pokladnách v aktuálním účetním období.

16 Jak můžu využít volbu Úlohy? Můžete si tu zapsat činnosti, které chcete provést a na které nechcete zapomenout. Můžete ji využít jako kalendář. Využijete ji také jako komunikační prostředek mezi více uživateli. Můžu si vyexportovat údaje z HELIOS One? Můžete si údaje vyexportovat do Excelu a uložit podle potřeby. Klikněte na Export/ Export do Excelu. Zde zaškrtněte všechny volby, které chcete vyexportovat, tedy uložit do souboru: A. Zaškrtnuté volby bude vyexportováno do souboru *.xls. B. Nezaškrtnuté volby exportovány nebudou.

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Manuál pro Zákaznický servis CCS

Manuál pro Zákaznický servis CCS Manuál pro Zákaznický servis CCS 1 Obsah: 1. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU 3 2. VÝBĚR Z MENU (DOMŮ) 4 - VYHLEDÁVÁNÍ 5 3. KONTAKTY 6 4. OBJEDNÁVKA KARET 7 5. DOSUD NEVYŘÍZENÉ OBJEDNÁVKY KARET 8 6. DOSUD NEVYŘÍZENÉ

Více

Následně je již možné provést vlastní přenos číselníků do Dotykačky a to v menu Sklad / Akce / Dotykačka / Export. Zde systém nejprve provede

Následně je již možné provést vlastní přenos číselníků do Dotykačky a to v menu Sklad / Akce / Dotykačka / Export. Zde systém nejprve provede Adresář Nové údaje pro zadání fyzické osoby s možností kontroly insolvence V adresáři firem je nyní možné zapsat i údaje o fyzické osobě. Pokud zároveň budete mít placenou funkci Credit Check hlídání insolvence

Více

Evoneet návod k použití

Evoneet návod k použití Evoneet návod k použití Děkujeme, že jste si nainstalovali aplikaci Evoneet. Aplikaci můžete používat prvních 30 dní v plné verzi, poté se sama přepne na vámi zakoupenou verzi nebo verzi Lite, která je

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky Dealer Extranet 3 Cenové nabídky Obsah Vytvoření cenové nabídky se slevou Velux 3 Vytvoření klientské cenové nabídky ze stávající cenové nabídky 10 Vytvoření klientské cenové nabídky pomocí Konfigurátoru

Více

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Registrace do aplikace Registrace do aplikace probíhá prostřednictvím webového formuláře na adrese https://portal.eon.cz/hreg/r/register.bsp - vyberte, zda jste

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

EET kalkulačka návod k použití

EET kalkulačka návod k použití EET kalkulačka návod k použití Instalace a první spuštění aplikace - aplikaci stáhnete a nainstalujete z GooglePlay pod názvem EET kalkulačka - při prvním spuštění budete vyzváni k registraci aplikace,

Více

EET účtenka návod k použití

EET účtenka návod k použití EET účtenka návod k použití Instalace a první spuštění aplikace - aplikaci stáhnete a nainstalujete z GooglePlay pod názvem EET kalkulačka - při prvním spuštění budete vyzváni k registraci aplikace, aby

Více

Systém eprojekty Příručka uživatele

Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM http://www.ys.cz Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM, spol. s r.o., se sídlem Praha Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, IČ: 00174939, DIČ: CZ00174939, zapsaná v obchodním rejstříku,

Více

2HCS Fakturace 3 - modul Banka -

2HCS Fakturace 3 - modul Banka - 2HCS Fakturace 3 - modul Banka - Autor: Tomáš Halász 2H C.S. s.r.o. Dukelská 691/5, 742 21 Kopřivnice Email: info@faktury.cz Web: www.faktury.cz pro verzi: dne: 3.7.23 a novější 01.09.2010 1/16 Obsah Úvod...3

Více

Proč používat b2b? Dodatečná sleva 3% z uskutečněného nákupu odměna za Vaši samostatnost

Proč používat b2b? Dodatečná sleva 3% z uskutečněného nákupu odměna za Vaši samostatnost Proč používat b2b? Dodatečná sleva 3% z uskutečněného nákupu odměna za Vaši samostatnost cenové objednávky a nabídky kdykoliv vím svůj aktuální stav objednávek kreditu pohledávek/závazků při nákupu pomocí

Více

Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS

Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS Nejprve se zaregistrujte do Centrálního úložiště výkazů ÚZIS Pokud již jste registrovaní na ÚZIS 1, pokračujte na Vytvoření statistiky v Praktiku

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk

Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk Postup k obsluze portálu O2 Delivery Desk 1 Obecné informace... 3 1.1 Koncový uživatel... 3 1.2 Založení koncového uživatele... 3 2 Často kladené dotazy... 5 3 Zvýhodněné nabídky tarifů a služeb... 5 4

Více

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN.

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN. Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN http://lcr.csystem.cz/ 1 1. Přihlášení do objednávkového portálu Po přihlášení se objeví úvodní stránka. Vpravo nahoře je uvedeno Jméno a příjmení

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA

Metodika pro systém výkaznictví REMA Metodika pro systém výkaznictví REMA Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná od jakéhokoli počítače, můžete

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký 2 ÚVOD : Program skladové evidence "SKLAD500" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu a výdeje až do 99 druhů skladů (Sklady materiálů, zboží, potovarů, vlastních

Více

2HCS Fakturace 3 - přechod na rok 2008 - - změna snížené sazby DPH na 9% - - převod dat z předchozího roku -

2HCS Fakturace 3 - přechod na rok 2008 - - změna snížené sazby DPH na 9% - - převod dat z předchozího roku - 2HCS Fakturace 3 - přechod na rok 2008 - - změna snížené sazby DPH na 9% - - převod dat z předchozího roku - Autor: Tomáš Halász - 776 052 219 pro verzi: 3.5.100 a novější 2H C.S. s.r.o. dne: 22.12.2007

Více

Vytvoření statistiky v Praktiku

Vytvoření statistiky v Praktiku Vytvoření statistiky v Praktiku 1. V hlavní obrazovce Praktika (8 okének Pacienti, Nepravidelná péče ) zvolte Statistiky 2. V menu vyberte ÚZIS roční výkaz o činnosti poskytovatele ZS 3. V otevřeném okně

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA

Metodika pro systém výkaznictví REMA Metodika pro systém výkaznictví REMA Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná od jakéhokoli počítače, můžete

Více

E K O N O M I C K Ý S O F T W A R E PŘÍRUČKA UŽIVATELE

E K O N O M I C K Ý S O F T W A R E PŘÍRUČKA UŽIVATELE E K O N O M I C K Ý S O F T W A R E Daňová hlášení PŘÍRUČKA UŽIVATELE verze 2010/2 18.02.2010 H&M DataSoft spol. s r.o. - Žarošická 30, 628 00, BRNO HotLine: +420 548 214 162-3, fax: +420 548 214 160 e-mail:

Více

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz 1 Nakupování na Našem e-shopu Na e-shopu ELKOV elektro a.s. může nakupovat: Podnikatel, registrace je podmíněna živnostenským oprávněním.

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE

Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE Metodika pro systém vykazování výrobce/dovozce 1) Pro klienty, kteří uvádí na trh fotovoltaické panely a další elektro Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE 2) Pro klienty, kteří uvádí na

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná od

Více

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY www.akreditovanekurzy.cz V dokumentu naleznete dvě verze postupu vytvoření objednávky. 1 2 V KOSTCE DETAILNÍ NÁVOD Pro znalé uživatele, kteří potřebují osvěžit paměť. Postup

Více

WinFAS. 4 účto. Praktický úvod do WinFASu Obchodník (fakturace)

WinFAS. 4 účto. Praktický úvod do WinFASu Obchodník (fakturace) 4 účto Praktický úvod do WinFASu Obchodník (fakturace) verze z 4.5.2005 Zadání WinFAS Zadání úkolů: 1) Vystavte fakturu s více položkami - vystavte fakturu pro firmu Zempomarket a.s. - adresa pro placení

Více

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Podle novely Zákona o DPH mají plátci DPH od 1.1.2016 povinnost podávat Kontrolní hlášení DPH. Hlášení se podává v elektronické podobě ve formátu XML.

Více

Moje PNS. Návod použití

Moje PNS. Návod použití Moje PNS Návod použití První přihlášení Pro první přihlášení potřebujete Zvací email. Ten jsme Vám zaslali, pokud známe Vaši emailovou adresu. V emailu najdete návod na první přihlášení. Heslo, které budete

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

CGMesky. Rozšiřující služba

CGMesky. Rozšiřující služba CGMesky Rozšiřující služba Návod Dokumentace Poslední aktualizace: 15.7.2015 CGMesky Služba CGMesky umožňuje odesílat textové SMS zprávy přímo z prostředí Vašeho programu. Rychle a efektivně můžete informovat

Více

Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ

Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ STŘEDISKO INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ FŽP a FLD Obsah manuálu: 1. Změna hesla... 3 2. Zápis předmětů-učitelé... 4 3. Předměty... 5 4. Zobrazení a export studentů

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná z jakéhokoli

Více

Uživatelský manuál. Obsah

Uživatelský manuál. Obsah Uživatelský manuál Obsah Úvodní stránka a horní menu Registrace uživatele Registrace studenta Registrace pedagoga Registrace firmy Přihlášeni do systému Obnovení zapomenutého hesla Nastavení uživatelského

Více

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Google Kalendář Google Kalendář je dostupný z hlavní stránky www.google.cz, kde je odkaz Kalendář buď přímo v horní liště: Horní lišta www.google.cz

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty Manuál pro Registrované uživatele / Klienty OBSAH 1. Přihlášení klienta web stránka, region, jméno a heslo 2. Po přihlášení klienta vysvětlení jednotlivých položek 2.1. Přidávání a odebírání staveb z oblíbených

Více

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE USERGUIDE Obsah Vaše výhody na první pohled... 3 Přihlášení... 3 Cenová nabídka... 4 Jak si poradit s chybou krok 1... 7 Jak si poradit s chybou krok 2... 10 Jak vygenerovat z nabídky novou objednávku...

Více

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze 1 Návod pro studenty DSP 1.1 Vyplnění tabulky v Excelu Vzorovou tabulku ke stažení naleznete na webu www.fld.czu.cz

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů Vážená klientko, vážený kliente, v internetovém bankovnictví Raiffeisenbank máme pro Vás k dispozici funkcionality pro import hromadných plateb

Více

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA OBSAH Co je na www.alax.cz nového? Jak pracovat a využívat nový systém?... 1 1) FILTRY...1 2) MOŽNOST ZPRACOVÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY PRO KLIENTA...2 3) ONLINE OBJEDNÁVÁNÍ...2 4) PROFIZÓNA... 2 JAK PRACOVAT

Více

Malý program pro EET Uživatelský manuál

Malý program pro EET Uživatelský manuál Malý program pro EET Uživatelský manuál 1) Objednávka a aktivace licence Po instalaci programu běží 30-ti denní zkušební lhůta. Čas zbývající do konce dema se zobrazí na horní liště programu. Pokud se

Více

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Softwarová podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Verze 1.3 Zpracováno v rámci projektu CZ.1.04/4.1.00/62.00008 ELEKTRONICKÁ

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny 21.3.2013 Obsah Obsah... 2 Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK...

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

POSTUP OBJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÉ ZKOUŠKY 2014

POSTUP OBJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÉ ZKOUŠKY 2014 Obsah Registrace uchazeče o vykonání jednotlivé zkoušky na portálu JZ... 1 Změna registračních údajů... 1 Přihlášení registrovaného uživatele... 2 Postup pro objednání jednotlivé zkoušky/zkoušek... 2 Záložky

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu 21.1.2013 Obsah Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK... 3 Stránka pro přihlášení

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že je kdykoliv přístupná z jakéhokoliv

Více

ZPRÁVY. Uživatelská příručka SeeMe - Ecofleet. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace

ZPRÁVY. Uživatelská příručka SeeMe - Ecofleet. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace alarmy do vozidel, sledování úbytku paliva a další služby ZPRÁVY Uživatelská příručka SeeMe - Ecofleet Identifikace IČO:28550650 Rejstříkový soud: Praha, Oddíl C vložka 149630 Modul Zprávy... 3 Komunikace

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o.

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. 1. Zřízení profilu zadavatele.2 1.1. Registrace a přihlášení.2

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

EET kalkulačka lite návod k použití

EET kalkulačka lite návod k použití EET kalkulačka lite návod k použití EET kalkulačka lite je zjednodušená verze androidní aplikace EET kalkulačka a je zdarma. V aplikaci nelze oproti placené verzi využít předdefinované ceníkové položky.

Více

Reklamační systém pro zákazníky portálu www.adart.cz

Reklamační systém pro zákazníky portálu www.adart.cz ADART COMPUTERS s.r.o. Sokolovská 161, 180 00 Praha 8 OR Praha, Oddíl C, vložka 47307 www.aligator.cz Reklamační systém pro zákazníky portálu www.adart.cz Obsah Reklamační systém pro zákazníky portálu

Více

Návod k obsluze systému fakturace.no

Návod k obsluze systému fakturace.no Tým fakturace.no představuje: Návod k obsluze systému fakturace.no Vydáno: 25.06.2014 Registrace do systému Za účelem registrace do systému vyberte po vstupu na hlavní stranu zaregistrujte se. Zobrazí

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

Manuál k Národnímu informačnímu systému v adiktologii (NISA) Obsah

Manuál k Národnímu informačnímu systému v adiktologii (NISA) Obsah Manuál k Národnímu informačnímu systému v adiktologii (NISA) Obsah Úvodní slovo... 3 1 Uživatel - Volná registrace... 5 1.1 Vytvoření a přihlášení uživatele... 5 1.1.1 Registrace... 5 1.1.2 Aktivace...

Více

Doklady, u kterých dodavatelé použijí ustanovení 92a zákona o DPH, je třeba do programu zapsat následovně:

Doklady, u kterých dodavatelé použijí ustanovení 92a zákona o DPH, je třeba do programu zapsat následovně: Účtování o přenesení daňové povinnosti Reverse charge Doklady, u kterých dodavatelé použijí ustanovení 92a zákona o DPH, je třeba do programu zapsat následovně: DF) V případě obdržení došlé faktury zapište

Více

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Obsah 1 Registrace... 2 2 Přihlášení a odhlášení... 2 3 Správa profilu... 2 3.1 Vytvoření uživatelského účtu... 3 4 Domovská

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

Uživatelská příručka k portálu WWW.DIAGNOSTIK.CZ

Uživatelská příručka k portálu WWW.DIAGNOSTIK.CZ Uživatelská příručka k portálu WWW.DIAGNOSTIK.CZ Společnost pro kvalitu školy, o.s. část první registrace školy a první přihlášení Ostrava 2012 1 Obsah Portál Společnosti pro kvalitu školy, o.s.... 3 1.

Více

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Obsah: Kapitola 1) Přihlášení a změna hesla str. 2 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 3 3) Založení akce str. 4 4) Vyplňování formulářů str. 6 5) Přístup do Portálu

Více

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Vyhledávání údajů o materiálu... 2 Porovnávání materiálů... 4 Tvorba a editace... 5 Vytvoření materiálu... 5 Vytvořit nový materiál... 6 Vytvoř z

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Obsah: Kapitola 1) Přihlášení a změna hesla str. 2 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 3 3) Založení akce str. 4 4) Vyplnění formulářů str. 6 5) Přístup a vyhledání

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

Moodle Návod pro studenty

Moodle Návod pro studenty Moodle Návod pro studenty Co je to Moodle? Moodle je e-learningové prostředí vytvořené v rámci projektu MAPLIMAT. Jsou zde ke stažení studijní opory a další materiály k předmětům inovovaným, nebo nově

Více

Převést objednávek do faktur. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Převést objednávek do faktur. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Převést objednávek do faktur Toto video jsme vytvořili, abychom vám ukázali, jak je snadné odesílat faktury a dobropisy prostřednictvím metody převodu objednávky portálu systému Tungsten Network. Chcete-li

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb. UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb http://lesycr.bestdrive.cz/ Tento manuál je určen pracovníkům, kteří jsou pověřeni nákupem pneumatik a pneuservisních služeb pro svou OJ.

Více

Google Apps. kontakty. verze 2011

Google Apps. kontakty. verze 2011 Google Apps kontakty verze 0 Obsah Obsah... Úvod... Popis prostředí... Přidání kontaktu mezi Moje kontakty... Výběr ze skupiny Všechny kontakty... Ruční přidání kontaktu... Import kontaktů... Úprava kontaktu...

Více

Postup objednávky www.rentel.cz

Postup objednávky www.rentel.cz Postup objednávky www.rentel.cz Objednávky e-learningových kurzů Rentel a.s. lze provést prostřednictvím On-line objednávky. Do objednávkového systému je možné vstoupit prostřednictvím: 1. Přihlášení přes

Více

Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí

Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí Evidence náhradního plnění - neveřejný přístup pro odběratele Uživatelská příručka verze 3.0 Historie dokumentu Verze Datum Autor Změny 1.0 31. 5. 2019

Více

Lyoness tajemství nakupovat

Lyoness tajemství nakupovat Možnosti nakupování Lyoness tajemství nakupovat 1. Uplatnění CashBack karty 2. Přímá platba (Potvrzení o platbě) 3. Originální poukázky 4. Online poukázka 5. Převod elektrické energie a plynu 1. Uplatnění

Více

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2014

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2014 CUZAK Uživatelská příručka Verze 2.0 2014 Copyright 2014 Altair Software s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Informační systém pro Ocenění odškodňování újem na zdraví ztížení společenského uplatnění (ZSU)

Informační systém pro Ocenění odškodňování újem na zdraví ztížení společenského uplatnění (ZSU) Informační systém pro Ocenění odškodňování újem na zdraví ztížení společenského uplatnění (ZSU) Přihlášení do aplikace Pro vstup do aplikace zadejte přihlašovací jméno a heslo, které jste obdrželi. Pokud

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2015

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2015 CUZAK Uživatelská příručka Verze 2.0 2015 Copyright 2015 Altair CUZAK s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů

Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů Příloha 7c Závěrečné zprávy projektu č. NS 10650-3/2009 podpořeného Interní grantovou agenturou MZ ČR, Výzkum metod standardizace zdravotní péče zaměřený

Více

T CLOUD MANUÁL ZÁKLADNÍHO POUŽÍVÁNÍ. PŘIHLÁŠENÍ K ÚČTU Přihlaste se z nabídky Přihlášení k účtu:

T CLOUD MANUÁL ZÁKLADNÍHO POUŽÍVÁNÍ. PŘIHLÁŠENÍ K ÚČTU Přihlaste se z nabídky Přihlášení k účtu: T CLOUD MANUÁL ZÁKLADNÍHO POUŽÍVÁNÍ 1 PŘIHLÁŠENÍ K ÚČTU Přihlaste se z nabídky Přihlášení k účtu: 1 2 REGISTRACE ÚČTU Pokud jste již stávajícím zákazníkem T-Mobile, můžete využívat spousty výhod! Stačí

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Novinky v elektronické žákovské knížce Nová verze elektronické žákovské knížky Webová aplikace Bakaláři je v provozu na adrese https://jmenoskoly.bakalari.cz

Více

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat.

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat. JAK SE PŘIHLÁSIT NA TÁBOR DDM POLNÁ Přihlašování na tábory bude zahájeno v pondělí 12.2.2018 Od 12. 2. 2018 pouze pro děti, které v tomto školním roce 2017/2018 navštěvují kroužek v DDM Polná. Přihlašování

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY 1. Nejsem registrován na webu ChO... 1 1.1. Přihlášení e-mailem... 2 1.2. Přihlášení přes Google... 7 1.3. Přihlášení přes Facebook... 11 2. Jsem registrován

Více

Jídelníčky WEB NÁVOD

Jídelníčky WEB NÁVOD Jídelníčky WEB NÁVOD www.aktion.cz POPIS V tomto manuálu naleznete informace o webové aplikaci a agendě Jídelníčky. Jde o jednoduchý nástroj pro tvorbu, editaci a mazání jídelníčků v systému Aktion.NEXT.

Více

Práce s programem Termíny zkoušek - vypisování

Práce s programem Termíny zkoušek - vypisování Práce s programem Termíny zkoušek - vypisování Obsah Práce s programem...- 1 - Termíny zkoušek - vypisování...- 1-1. Spuštění programu...- 2-2. Nový termín jak ho založit...- 2 - Jak omezit aby se mohli

Více

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY 1.) Pro přihlášení účastníka do kroužku SVČ Odry na webových stránkách www.svcodry.cz zvolte v menu sekci KROUŽKY a klikněte na kroužek, o který máte zájem: 2.) U vybraného kroužku

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více