MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013"

Transkript

1 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý Starosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Milena Hladíková vedoucí odboru RIMM Bc. Václav Filip vedoucí oddělení správy majetku

2 z1) záměr prodeje části pozemku parc. č. 2475/4 kú Písek v ulici Kollárova NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 2475/4 k. ú. Písek o výměře 20 m 2 paní Lence Gogelové, za cenu 1750,- Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. b) nesouhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 2475/4 k. ú. Písek o výměře 20 m 2 paní Lence Gogelové Důvodová zpráva: Paní Lenka Gogelová, požádala o prodej části pozemku parc. č. 2475/4 k. ú. Písek o výměře 20 m 2. Pozemek chce využít k přestavbě stávající dřevěné garáže na garáž zděnou. Pozemek je veden v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří, na pozemku jsou umístěny stávající garáže s právem hospodaření Domovní a bytové správy města Písku, dále plechové garáže soukromých vlastníků. Dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek, je minimální cena pro prodej pozemku pod starou zástavbou garáže v k. ú. Písek 1000,- Kč/m 2 (dle platných zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodávalo Město Písek v roce 2012). Zde se však jedná o zděné garáže. V případě paní Gogelové se jedná o dřevěnou garáž a výstavbu nové zděné garáže. Zde by měla být cena 1750,- Kč/m 2, tj. cena, za kterou se prodávaly pozemky na výstavbu nových garáží. Ve vnitroblocích prodej těchto pozemků nedoporučujeme s ohledem na budoucí úpravy vnitrobloků. Žadatelka nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: bude předloženo na zasedání ZM Vyjádření odboru ŽP: nedoporučuje prodej pozemku, doporučuje řešit až po vyřešení celého vnitrobloku Vyjádření majetkoprávní komise: Komise nedoporučuje prodej pozemku, doporučuje řešit až po vyřešení celého vnitrobloku Vyjádření Městských služeb s.r.o.: bez připomínek Vyjádření Domovní a bytové správy: DBS doporučuje postupovat komplexně v rámci všech pronajatých pozemků (pod dřevěnými i plechovými garážemi) v tomto vnitrobloku. V rámci prodeje těchto pozemků, bude nutno dořešit i VP průchodu a průjezdu u nemovitosti s průjezdem ve prospěch prodávaných pozemků Doporučení zpracovatele: Zpracovatel nedoporučuje prodej části pozemku parc.č. 2475/2 k ú Písek o výměře 20 m2 paní Lence Gogelové. Důvodem je budoucí předělávání vnitrobloků. Odbor doporučuje prodej pozemků pouze pod zděnými garážemi usnesení b) Vztah k rozpočtu: Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. stránka 2 (celkem 51)

3 Vztah ke strategickému plánu: Přílohy: Příloha č. 1 - umístění předmětného pozemku Příloha č. 2 - foto Příloha č. 1 umístění předmětného pozemku stránka 3 (celkem 51)

4 Příloha č. 2 - foto stránka 4 (celkem 51)

5 z2) záměr prodeje části pozemku parc. č. 2475/2 kú Písek v ulici Kollárova NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 2475/2 k. ú. Písek o výměře 40 m 2 panu Václavu Karvanovi, za cenu 1750,- Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. b) nesouhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 2475/2 k. ú. Písek o výměře 40 m 2 pan Václavu Karvanovi Důvodová zpráva: Pan Václav Karvan, požádal o prodej části pozemku parc. č. 2475/2 k. ú. Písek o výměře 40 m 2. Pozemek se nachází pod stávající plechovou garáží cca 20 m 2 a dalších cca 20 m 2 tvoří vedlejší plochu. Pozemek je veden v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří, na pozemku jsou dále umístěny stávající plechové garáže dalších soukromých vlastníků a také zděné blokové garáže s právem hospodaření Domovní a bytové správy města Písku. Dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek, je minimální cena pro prodej pozemku pod starou zástavbou garáže v k. ú. Písek 1000,- Kč/m 2 (dle platných zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodávalo Město Písek v roce 2012). Zde se však jedná o zděné garáže. V případě pana Karvana se jedná o plechovou garáž. Zde by měla být cena 1750,- Kč/m 2, tj. cena, za kterou se prodávaly pozemky na výstavbu nových garáží. Ve vnitroblocích prodej těchto pozemků nedoporučujeme s ohledem na budoucí úpravy vnitrobloků. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: bude předloženo na zasedání ZM Vyjádření odboru ŽP: nedoporučuje prodej pozemku, doporučuje řešit až po vyřešení celého vnitrobloku Vyjádření majetkoprávní komise: Komise nedoporučuje prodej pozemku, doporučuje ponechat řešení až po vyřešení celého vnitrobloku Vyjádření Městských služeb s.r.o.: bez připomínek Vyjádření Domovní a bytové správy: DBS doporučuje postupovat komplexně v rámci všech pronajatých pozemků (pod dřevěnými i plechovými garážemi) v tomto vnitrobloku. V rámci prodeje těchto pozemků, bude nutno dořešit i VP průchodu a průjezdu u nemovitosti s průjezdem ve prospěch prodávaných pozemků Doporučení zpracovatele: Zpracovatel nedoporučuje prodej části pozemku parc.č. 2475/2 k ú Písek o výměře 40 m2 panu Václavu Karvanovi. Důvodem je budoucí předělávání vnitrobloků. Odbor doporučuje prodej pozemků pouze pod zděnými garážemi usnesení b) stránka 5 (celkem 51)

6 Vztah k rozpočtu: Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: Příloha č. 1 - umístění předmětného pozemku Příloha č. 2 foto garáže a sousedního pozemku stránka 6 (celkem 51)

7 Příloha č. 1 umístění předmětného pozemku stránka 7 (celkem 51)

8 Příloha č. 2 stránka 8 (celkem 51)

9 z3) záměr prodeje části pozemku parc. č. 1561/7 kú Písek v ulici Harantova NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 1561/7 k. ú. Písek o výměře 2 m 2 paní Ladislavě Gabrielové, za cenu 1000,- Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. b) nesouhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 1561/7 k. ú. Písek o výměře 2 m 2 paní Ladislavě Gabrielové Důvodová zpráva: Paní Ladislava Gabrielová, požádala o prodej části pozemku parc. č. 1561/7 k. ú. Písek o výměře 2 m 2. Pozemek se nachází pod stávajícím vjezdem do zděné garáže, o výměře 2 m 2 v areálu Základní školy Svobodná. Garáž je ve vlastnictví žadatelky. Pozemek je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha, způsob využití ostatní komunikace. Dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek, je minimální cena pro prodej pozemku pod starou zástavbou garáže v k. ú. Písek 1000,- Kč/m 2 (dle platných zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodávalo Město Písek v roce 2012). Žadatelka nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: bude předloženo na zasedání ZM Vyjádření odboru ŽP: bez připomínek Vyjádření majetkoprávní komise: Komise doporučuje prodej pozemku. Garáž byla postavena dříve než se zřídila škola, vlastník garáže chce mít ve vlastnictví i nájezd, který je součástí stavby, ale vyhotovením GP bylo zjištěno, že se nachází na cizím pozemku. Jedná se o tzv. přestavek. Vyjádření Městských služeb s.r.o.: bez připomínek Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje prodej části pozemku parc. č. 1561/7 k. ú. Písek o výměře 2 m 2 paní Ladislavě Gabrielové, Písek usnesení a) Vztah k rozpočtu: Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: Příloha č. 1 - umístění předmětného pozemku Příloha č. 2 foto stránka 9 (celkem 51)

10 Příloha č. 1 umístění předmětného pozemku stránka 10 (celkem 51)

11 Příloha č. 2 - foto stránka 11 (celkem 51)

12 z4) záměr prodeje 3 ks podzemních garáží Gregorova ulice pod pozemkem parc. č. 61 k.ú. Písek včetně schválení formy výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí se záměrem prodeje 3 ks podzemních garáží Gregorova ulice pod pozemkem parc. č. 61 k.ú. Písek: garáž č. 1 na pozemku parc.č. 61/2 o výměře 35 m2 včetně pozemku, garáž č. 2 na pozemku parc.č. 61/3 o výměře 22 m 2 včetně pozemku, garáž č. 3 na pozemku parc.č. 61/4 o výměře 23 m 2 včetně pozemku, vše katastrální území Písek, formou výběrového řízení obálkovou metodou minimálně za cenu dle znaleckého posudku. V prvním kole výběrového řízení budou garáže nabídnuty vlastníkům, příp. nájemníkům objektu čp. 131 v Píseckého ulici. Ve druhém kole výběrového řízení budou garáže nabídnuty všem občanům města Písku s trvalým pobytem ke dni zveřejnění prodeje na úřední desce. b) souhlasí se záměrem prodeje 3 ks podzemních garáží Gregorova ulice pod pozemkem parc. č. 61 k.ú. Písek: garáž č. 1 na pozemku parc.č. 61/2 o výměře 35 m2 bez pozemku, garáž č. 2 na pozemku parc.č. 61/3 o výměře 22 m 2 bez pozemku, garáž č. 3 na pozemku parc.č. 61/4 o výměře 23 m 2 bez pozemku, vše katastrální území Písek a ukládá odboru RIMM zřídit věcné břemeno přístupu na pozemek parc.č. 61 kú Písek, za účelem udržování a případných budoucích oprav garážových objektů. Výběrového řízení bude provedeno obálkovou metodou minimálně za cenu dle znaleckého posudku. V prvním kole výběrového řízení budou garáže nabídnuty vlastníkům, příp. nájemníkům objektu čp. 131 v Píseckého ulici. Ve druhém kole výběrového řízení budou garáže nabídnuty všem občanům města Písku s trvalým pobytem ke dni zveřejnění prodeje na úřední desce. Pozemek nad garážemi - parc.č. 61 kú Písek bude následně prodán a přednostně nabídnut vlastníkům domu čp. 131 v Píseckého ulici. c) nesouhlasí se záměrem prodeje 3 ks podzemních garáží Gregorova ulice pod pozemkem parc. č. 61 k.ú. Písek Důvodová zpráva: Odboru RIMM předkládá záměr prodeje 3 ks podzemních garáží v Gregorově ulici, umístěných pod pozemkem parc. č. 61, kú Písek. Garáže užívá Městský úřad a v současné době jedna není využívána a u zbylých dvou se plánuje přesunutí parkovacích míst služebních vozidel do bývalého výměníku v ulici Třebízského. Prodej by byl uskutečněn až po fyzickém uvolnění objektu. Garáž č.1, umístěná na parc.č. 61/2 dle přiloženého geometrického plánu má zastavěnou plochu 35 m 2. Garáž č. 2 na parc. č. 61/3 má zastavěnou plochu 22 m 2 a garáž č. 3 na p.p.č. 61/4 23 m 2. Jedná se o betonové, řadové garáže, zapuštěné do zahrady parc. č. 61, s vjezdem z Gregorovy ulice, všechny pod úrovní terénu. Garáže jsou v poměrně dobrém stavu, úměrnému časovému opotřebení. stránka 12 (celkem 51)

13 Podzemní garáže jsou součástí pozemku parc. č. 61, který je v katastru nemovitostí veden jako zahrada a vlastníkem je město Písek. V případě schválení prodeje garáží bez pozemků, bude na pozemku parc. č. 61 kú Písek zřízeno věcné břemeno pro budoucí vlastníky, za účelem práva přístupu a provedení případných budoucích oprav na těchto garážových podzemních objektech. Pozemek nad garážemi - parc.č. 61 kú Písek bude následně prodán a přednostně nabídnut vlastníkům domu čp. 131 v Píseckého ulici. Odbor RIMM navrhuje v prvním kole výběrového řízení oslovit vlastníky, příp. nájemníky objektu čp. 131, Píseckého ulice na st.p.č. 346 a to z důvodu, že se jedná o sousední pozemek se zahradou parc.č. 61 v ulici Gregorově. Prodej by byl uskutečněn minimálně za cenu znaleckého posudku. Druhé kolo výběrového řízení, kterého se mohou zúčastnit všichni občané města Písku s trvalým pobytem ke dni zveřejnění prodeje na úřední desce, by bylo provedeno obálkovou metodou za minimálně cenu znaleckého posudku. Rada města projednala záměr prodeje 3 ks garáží v Gregorově ulici dne a doporučila ZM schválení usnesení b) - prodej bez pozemku: U s n e s e n í RM č. 3/13 Rada města Písku doporučuje Zastupitelstvu města souhlasit se záměrem prodeje 3 ks podzemních garáží Gregorova ulice pod pozemkem parc. č. 61 k.ú. Písek: garáž č. 1 na pozemku parc.č. 61/2 o výměře 35 m 2 bez pozemku, garáž č. 2 na pozemku parc.č. 61/3 o výměře 22 m 2 bez pozemku, garáž č. 3 na pozemku parc.č. 61/4 o výměře 23 m 2 bez pozemku, vše katastrální území Písek a uložit odboru RIMM zřízení věcného břemene přístupu na pozemek parc.č. 61 k.ú. Písek, za účelem udržování a případných budoucích oprav garážových objektů. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření majetkoprávní komise: Komise doporučuje prodej garáží včetně pozemku, který tvoří střechu garáží. O výběrovém řízení nechť jsou vyrozuměni vlastníci bytů v domě čp.131 Píseckého ul.. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje prodej 3 ks podzemních garáží Gregorova ulice pod pozemkem parc. č. 61 k.ú. Písek - usnesení b) bez pozemku Vztah k rozpočtu: Případný prodej je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p., Obč. zákoník, Obch. zákoník. Vztah ke strategickému plánu: Žádný. Přílohy: Příloha č. 1 - umístění garáží Příloha č. 2 - geometrický plán stránka 13 (celkem 51)

14 Příloha č. 3 - foto Příloha č. 1 - umístění garáží stránka 14 (celkem 51)

15 Příloha č. 2 - geometrický plán stránka 15 (celkem 51)

16 Příloha č. 3 - foto stránka 16 (celkem 51)

17 z5) záměr prodeje budovy čp.227 Rokycanova ulice, včetně pozemku st. parc.č.902 k.ú. Písek a pozemku parc.č. 1740/21- zahrada schválení formy výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí b) nesouhlasí se záměrem prodeje budovy čp. 227 Rokycanova ulice, včetně pozemku st.parc.č. 902 o výměře 559m 2 v k.ú. Písek a pozemku parc.č. 1740/21 o výměře 206 m 2 v k.ú. Písek obálkovou metodou. Výběr kupce provede majetková komise. Nejnižší cena je stanovena znaleckým posudkem a činí ,- Kč. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupujícího. Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města na svém jednání dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 240/11 Zastupitelstvo města projednalo materiál o stavu budov ve vlastnictví města a ukládá odboru RIMM připravit záměr prodeje nemovitostí čp. 57 Chelčického, čp. 227 Rokycanova, čp. 260 Pražská. Dům čp. 227 Rokycanova ulice je zděný, patrový nepodsklepený objekt v řadové zástavbě, s pavlačí ve dvorní části a průjezdem do dvorní části. Přízemí i patro je využito pro bytové účely (5 bytů). Vytápění je kombinací etážového vytápění na tuhá paliva s elektro vytápěním a lokálním vytápěním na tuhá paliva. Cca v roce 1961 proběhla generální oprava domu. V současné době je objekt ve špatném technickém stavu (střecha, fasáda, okna). Všechny byty v objektu jsou volné celkem 5 bytových jednotek. Bytový dům spravovala DBS. Objekt je vyklizen, předání od DBS proběhlo v listopadu S budovou na výše uvedeném pozemku sousedí pozemek parc.č. 1740/21 k.ú. Písek o výměře 206 m 2, který je v majetku města, v katastru nemovitostí je veden jako zahrada a byl využíván nájemníky z domu čp.227 Rokycanova ulice. Z tohoto důvodu je navržen prodej včetně zahrady. Cena nemovitostí dle ZP činí ,- Kč Objekt: čp. 227 Rokycanova byty č. Název Podlahová plocha m2 1 Byt Kategorie 104,51 4 Byt Kategorie 73,59 5 Byt Kategorie 111,62 6 Byt Kategorie 37,30 7 Byt Kategorie 59,17 Přehled výdajů a příjmů Nájemce Poznámka stránka 17 (celkem 51)

18 rok Opravy, údržba Nájemné Výhled nákladů na 5 let , , výměna střešní krytiny , , , výměna oken, , ,- oprava fasády , , , , ,- případně návrh na odprodej domu , , , ,- celkem , ,- Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření majetkové komise: Komise doporučuje prodej budovy a pozemku za cenu dle znaleckého posudku obálkovou metodou. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje v souladu s usnesením ZM č. 240/11 prodej objektu čp. 227, Rokycanova obálkovou metodou (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Případný prodej je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p., Obč. zákoník, Obch. zákoník. Vztah ke strategickému plánu: Žádný. Přílohy: Příloha č. 1 umístění budovy Příloha č. 2 - foto stránka 18 (celkem 51)

19 Příloha č. 1 umístění budovy stránka 19 (celkem 51)

20 Příloha č. 2 - foto stránka 20 (celkem 51)

21 z6) záměr směny pozemku parc. č. 722/21 k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví města Písek za pozemek parc. č. 806/35 k. ú. Písek z vlastnictví pana Zdeňka Zunta přičlenění pozemku k vlastním nemovitostem NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí b) nesouhlasí se záměrem směny pozemku parc. č. 722/21 k. ú. Hradiště u Písku o výměře 1575 m 2 z vlastnictví města Písek, za pozemek parc. č. 806/35 k. ú. Písek o výměře 921 m 2 z vlastnictví pana Zdeňka Zunta, do vlastnictví Města Písek bez cenového vyrovnání. Důvodová zpráva: Pan Zdeněk Zunt, Písek, požádal o směnu pozemku parc. č. 722/21 k. ú. Hradiště u Písku o výměře 1575 m 2 z vlastnictví města Písek, za pozemek parc. č. 806/35 k. ú. Písek o výměře 921 m 2 ze svého vlastnictví, do vlastnictví Města Písek. Pan Zdeněk Zunt zdůvodňuje svou žádost kontaminací svého stavebního pozemku a navrhuje směnu za jiný, nezávadný. Pozemek parc. č. 806/35 kú Písek koupil od společnosti Lesostavby Třeboň a.s za cenu 1100,- Kč/m 2. Jedná se o pozemek v lokalitě u Sv. Václava. Společnost Lesostavby Třeboň a.s. koupila pozemky od Města Písku za cenu 401,- Kč/m 2 a poté jej zasíťovala. Pozemek ve vlastnictví města Písek par.č. 722/21, navrhovaný ke směně, byl nabízen k prodeji za vyvolávací cenu 800,- Kč/m 2, tak jako většina ostatních pozemků v dané lokalitě. Naposledy byl schválen ZM prodej pozemku v této lokalitě v roce 2012 za cenu 750,- Kč/m 2. Jedná se o poměrně svažitý pozemek, jehož část se nachází v ochranném pásmu lesa a tudíž z této skutečnosti plynoucí omezení z hlediska jeho budoucího možného zastavění. Pozemek parc. č. 722/1 byl opakovaně (několikrát od roku 2009) neúspěšně nabízen v dražbách. Veškeré okolní pozemky jsou již ve vlastnictví soukromých osob a řádně užívány, i z tohoto důvodu je nutná údržba pozemku parc. č. 722/1 a z ní plynoucí náklady na sečení a odvoz hmoty (trvalý travní porost). Na základě uvedených skutečností odbor RIMM směnu pozemků předkládá i přesto, že pan Zunt pozemek parc. č. 806/35 k. ú. Písek o výměře 921 m 2 koupil za cenu ,- Kč a pozemek města parc. č. 722/21 k. ú. Hradiště u Písku o výměře 1575 m 2 má dle posledního prodeje schváleného ZM v této lokalitě hodnotu 750,- Kč/m 2, tj ,- Kč. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. RM projednala záměr směny pozemků dne U s n e s e n í RM č. 2/13 Rada města Písku doporučuje Zastupitelstvu města souhlasit se záměrem směny pozemku parc. č. 722/21 k. ú. Hradiště u Písku o výměře 1575 m 2 z vlastnictví města Písek, za pozemek parc. č. 806/35 k. ú. Písek o výměře 921 m 2 z vlastnictví pana Zdeňka Zunta, Písek, do vlastnictví Města Písek s cenovým vyrovnáním s tím, že cena pozemku ve vlastnictví p. Zunta by byla stanovena ve výši 401 Kč/m 2. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: bez připomínek Vyjádření majetkové komise: stránka 21 (celkem 51)

22 Komise doporučuje navrhovanou směnu. Je třeba řádně zdůvodnit odchylku od obvyklé ceny. Vyjádření Osadního výboru Sv. Václav: členové osadního výboru projednali žádost o směnu pozemků mezi panem Zdeňkem Zuntem a Městem Písek a souhlasí s prostou směnou pozemků. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel ponechává na rozhodnutí ZM Vztah k rozpočtu: Nemá vztah k rozpočtu. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: Přílohy: Příloha č. 1 žádost p. Zunta Příloha č. 2 majetkové vztahy s vyznačením pozemek p. Zunta Příloha č. 3 majetkové vztahy s vyznačením pozemek ve vlastnictví Města Písek Příloha č. 1 žádost p. Zunta neveřejná příloha stránka 22 (celkem 51)

23 Příloha č. 2 majetkové vztahy s vyznačením pozemek p. Zunta Příloha č. 3 majetkové vztahy s vyznačením pozemek ve vlastnictví Města Písek stránka 23 (celkem 51)

24 stránka 24 (celkem 51)

25 z7) záměr prodeje nemovitostí v areálu bývalého Muničního skladu Vráž včetně schválení formy výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města d) souhlasí e) nesouhlasí se záměrem prodeje těchto nemovitostí: - jiná stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 86 k. ú. Horní Ostrovec, SO 035 ubytovna, včetně kotelny a sítí, včetně pozemku parc. č. st. 86 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 717 m 2 - jiná stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 142 k. ú. Horní Ostrovec, SO 038 dozorčí kontroly vchodu, včetně pozemku parc. č. st. 142 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 93 m 2 - jiná stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 143 k. ú. Horní Ostrovec, včetně pozemku parc. č. st. 143 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 264 m 2 a jiná stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 144 k. ú. Horní Ostrovec, včetně pozemku parc. č. st. 144 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 43 m 2, SO 029 psinec - garáž bez čp/če na pozemku parc. č. st. 145 k. ú. Horní Ostrovec, SO 028 garáže pro mechanizační prostředky, včetně pozemku parc. č. st. 145 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 127 m 2 - garáž bez čp/če na pozemku parc. č. st. 146 k. ú. Horní Ostrovec, SO 027 garáže, včetně pozemku parc. č. st. 146 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 199 m 2 - jiná stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 147 k. ú. Horní Ostrovec, SO 026 kanceláře, včetně pozemku parc. č. st. 147 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 450 m 2 - jiná stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 148 k. ú. Horní Ostrovec, SO 031 sklad MTP, včetně pozemku parc. č. st. 148 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 15 m 2 - jiná stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 149 k. ú. Horní Ostrovec, SO 025 sklad obalů, včetně pozemku parc. č. st. 149 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 473 m 2 - jiná stavba bez čp./če na pozemku parc. č. 438/1 k. ú. Horní Ostrovec, SO 036 ocelový montovaný sklad paliva, bez pozemku - kanalizační přípojky v areálu včetně objektu ČOV na pozemku. parc. č. 438/1 k. ú. Horní Ostrovec - vodovodní přípojky v areálu včetně dvou vrtaných studní na p.p.č. 438/1 (každá o celkové hloubce 12 m, zhlavím o průměru 1,0 m hlubokém 3,0 m a vrtu 9,0 m) obálkovou metodou. Výběr kupce provede majetková komise. Nejnižší cena bude stanovena znaleckým posudkem. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupujícího. Důvodová zpráva: V souvislosti s ukončením pronájmu níže uvedených nemovitostí se společností STAMONT METAL International, spol. s r. o. ke dni předkládá odbor RIMM návrh prodeje nemovitostí v areálu bývalého Muničního skladu Vráž. Jedná se o následující objekty: Budova Ubytovny včetně kotelny, na pozemku parc. č. st. 86 k. ú. Horní Ostrovec, včetně pozemku parc. č. st. 86, k. ú. Horní Ostrovec o výměře 717 m 2. Zděná, dvoupodlažní stránka 25 (celkem 51)

26 nepodsklepená budova, se sedlovou střechou, podlahová plocha 345,5 m 2, zastavěná plocha 416 m 2, obestavěný prostor 2053 m 3 Budova dozorčího kontroly vchodu na pozemku parc. č. st. 142 k. ú. Horní Ostrovec, včetně pozemku parc. č. st. 142 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 93 m 2. Zděný objekt se sedlovou střechou, nepodsklepený, jednopodlažní o zastavěné ploše 87 m 2. Dva objekty psinců na pozemku parc. č. st. 143 o zastavěné ploše 264 m 2 a parc.č. st. 144 o zastavěné ploše 38 m 2. Přízemní, jednopodlažní, nepodsklepený objekt se sedlovou střechou. Objekt řadových garáží pro mechanizační prostředky na pozemku parc. č. st. 145, včetně pozemku parc. č. st. 145 k. ú. Horní Ostrovec o zastavěné ploše 127 m 2. Zděná stavba se šikmou střechou. Objekt garáží a skladu NZ na na pozemku parc. č. st. 146, včetně pozemku parc. č. st. 146 k. ú. Horní Ostrovec o zastavěné ploše 198 m 2. Zděná stavba, sedlová střecha s krytinou z vlnitého plechu. Budova kanceláří na parc. č. st. 147 k. ú. Horní Ostrovec, včetně pozemku parc. č. st. 147 k. ú. Horní Ostrovec o zastavěné ploše 416 m 2. Jednopodlažní nepodsklepená budova se sedlovou střechou. Ocelová konstrukce, opláštění vlnitým plechem. Objekt příručního skladu na parc. č. st. 148 k. ú. Horní Ostrovec, včetně pozemku parc. č. st. 148 k. ú. Horní Ostrovec o zastavěné ploše 15 m 2 Objekt bývalého skladu obalů na pozemku parc. č. st. 149 k. ú. Horní Ostrovec, včetně pozemku parc. č. st. 149 k. ú. Horní Ostrovec o zastavěné ploše 473 m 2 Ocelový montovaný sklad paliva na pozemku parc. č. 438/1 k. ú. Horní Ostrovec, bez pozemku Kanalizační přípojky v areálu včetně objektu ČOV na pozemku. parc. č. 438/1 k. ú. Horní Ostrovec Vodovodní přípojky v areálu včetně dvou vrtaných studní na p.p.č. 438/1 (každá o celkové hloubce 12 m, zhlavím o průměru 1,0 m hlubokém 3,0 m a vrtu 9,0 m) Areál MS se rozkládá cca 10 km severně od města Písek, západní okraj areálu přiléhá k silnici spojující obce Vráž a Ostrovec, východní okraj areálu se nachází cca 50 m od Jesenického potoka. Obec Ostrovec se nachází přibližně 1, 2 km severně od vjezdu do objektu, obec Vráž cca 1, 5 km jižně. Téměř celý areál se rozprostírá v lesním porostu, nezalesněné pozemky se vyskytují pouze v nejzápadnější části základny v okolí administrativní budovy a vrátnice. Celý areál, původně zásobovací základna munice VZ 1337 Vráž u Písku, sloužil jako vojenský prostor Ministerstva obrany ČR. Účelu, skladování munice odpovídá i stavební charakter většiny objektů, hlavně v zadní části zalesněného prostoru. Jedná se především o specifické skladové budovy, ostatní objekty tvoří v podstatě zázemí pro obsluhu a strážní službu tohoto zvláštního zařízení. Ve zmiňovaných budovách se nacházely především ubikace, kanceláře, autopark, čerpací stanice pohonných hmot dílny, kotelny, psinec, strážnice, čistírna odpadních vod a další podružná provozní zařízení. Jako celek byla základní struktura zásobovací základny munice vybudována v první polovině padesátých let minulého století. Usnesením vlády České republiky č. 25 ze dne 4. ledna 2006 o bezúplatném převodu do vlastnictví územních samosprávných celků, dle zákona č. 174 / 2003 Sb. byl vojenský objekt: Vráž u Písku muniční sklad Vráž ( CE ) převáděn v evidenční hodnotě nemovitého majetku zapsaného do katastru nemovitostí tis. Kč. Vše v k. ú. Horní Ostrovec, obec Ostrovec, okres Písek kraj Jihočeský. Objekty navrhované k prodeji jsou ve stavu úměrnému opotřebení vzhledem k jejich stáří, způsobu využití a také ke skutečnosti, že většina z nich nebyla poměrně dlouho využívána. Posledním nájemcem byla společnost STAMONT METAL International, spol. s.r.o., která ukončila nájemní vztah k Dne bylo Odborem RIMM vypsáno nové výběrové řízení na pronájem výše uvedených nebytových prostor, do tohoto výběrového řízení se nepřihlásil žádný zájemce. V objektech je nutné zajištění fyzické ostrahy. Z tohoto stránka 26 (celkem 51)

27 důvodu byla uzavřena dohoda o pracovní činnosti s Ing. Sloupem, který vlastní sousední nemovitost. Dále byla odborem RIMM provedena poptávka na zajištění fyzické ostrahy areálu, cena za jeden den monitoringu a ostrahy areálu činí 1.100,-- Kč bez DPH. Zásobování vodou v areálu je ze stávající vrtané studny, na kterou je též napojen soukromý objekt hájenka při vjezdu do areálu. Odpadní vody jsou svedeny do původní čistírny odpadních vod. Přístup k jednotlivým budovám je zajištěn přes p.p.č. 532 ostatní plocha, způsob využití ostatní komunikace a přes p.p.č. 438/1 lesní pozemek, oba pozemky ve vlastnictví Města Písek. I z těchto důvodů je předkládán návrh prodeje všech objektů jako celku, nikoliv po jednotlivých objektech. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: bude předloženo na zasedání ZM Vyjádření odboru ŽP: bez připomínek Vyjádření Lesů města Písku, s. r. o.: souhlasí s prodejem nemovitostí v areálu bývalého Muničního skladu ve Vráži usnesení a) Vyjádření majetkové komise: Komise doporučuje prodej nemovitostí formou výběrového řízení. za cenu dle znaleckého posudku obálkovou metodou. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválení záměru prodeje nemovitostí v areálu bývalého Muničního skladu ve Vráži usnesení a) Vztah k rozpočtu: Případný prodej je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p., Obč. zákoník, Obch. zákoník. Vztah ke strategickému plánu: Žádný. Přílohy: Příloha č. 1 umístění jednotlivých budov Příloha č. 2 - foto stránka 27 (celkem 51)

28 Příloha č. 1 umístění jednotlivých budov stránka 28 (celkem 51)

29 Příloha č. 2 - foto Budova dozorčího kontroly vchodu stránka 29 (celkem 51)

30 Budova ubytovny Ocelový montovaný sklad paliva stránka 30 (celkem 51)

31 Objekty psinců Budova kanceláří stránka 31 (celkem 51)

32 Objekty garáží a skladu NZ stránka 32 (celkem 51)

33 Objekt příručního skladu stránka 33 (celkem 51)

34 z8) záměr prodeje částí pozemku parc. č. 648/16 k. ú. Hradiště u Písku Cihlářská ulice lokalita Hradiště Za Kaplí společnost DENVER REALESTATE s. r. o. NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí b) nesouhlasí se záměrem prodeje částí pozemku parc. č. 648/16 k. ú. Hradiště u Písku o výměře cca 70,6 m 2 společnosti DENVER REALESTATE s. r. o., IČ , se sídlem Praha 4, Jaurisova 515/4 za cenu 240,- Kč/m 2 s tím, že GP na oddělení částí pozemku bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Společnost DENVER REALESTATE s. r. o., prostřednictvím společnosti DOMYJINAK s. r. o. (na základě plné moci) žádá o prodej části pozemku parc. č. 648/16 k. ú. Hradiště u Písku o výměře cca 70,6 m 2. Jedná se o pozemek, který tvoří ulici Cihlářskou v lokalitě Za Kaplí, Hradiště (viz. příloha č. 1). Pozemek i stavba komunikace jsou ve vlastnictví města. Na požadovaných částech pozemku parc. č. 648/16 k. ú. Hradiště u Písku bude v rámci stavby Hradiště u Písku sjezdy z komunikace a rozšíření parkovacích stání vybudováno 6 sjezdů na pozemky parc. č. 650/1 a č. 650/16 vše k. ú. Hradiště u Písku (ve vlastnictví žadatele), na kterých budou vystavěny řadové rodinné domy. Sjezdy budou vybudovány přes travnatý pruh o šířce cca 2,0 m (část současné plochy komunikace viz. příloha č. 2) celková plocha zpevněných sjezdů vybudovaných na pozemku parc. č. 648/16 k. ú. Hradiště u Písku bude 70,6 m 2. Zákres sjezdů tvoří přílohu č. 3. Všechny náklady spojené s výstavbou, včetně uvedení zbylé části zeleného pruhu do původního stavu, a dále vyhotovení geometrického plánu hradí žadatel. Se žadatelem bude uzavřena budoucí kupní smlouva a po dokončení stavebních úprav a vybudování sjezdů bude uzavřená kupní smlouva. Pozemek je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha ostatní komunikace. Cena za prodej částí pozemku pod vybudovanými sjezdy je navrhována ve výši 240,-- Kč/m 2 (vzhledem k tomu, že žádost byla podána v roce 2012, ale nemohla být předložena v prosinci je cena ještě dle starých zásad platných v roce 2012 u pozemků pod komunikacemi činí cena 240,-- Kč/m 2 ). Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření majetkové komise: Komise doporučuje prodej celého zatravněného pruhu, ne pouze částí na vjezdy Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Z hlediska ÚPnSÚ Písek - bez připomínek. Vyjádření odboru ŽP: Bez připomínek. Vyjádření odboru dopravy: S majetkovým vypořádáním podle zaslaného materiálu souhlasíme. Vyjádření Městských služeb Písek s. r. o.: Bez připomínek. Doporučení zpracovatele a předkladatele: stránka 34 (celkem 51)

35 Doporučují prodej částí pozemku žadateli za cenu 240,- Kč/m 2. (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Prodejem by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu: --- Přílohy: Příloha č. 1 umístění pozemku Příloha č. 2 ortofotomapa Příloha č. 3 zákres požadovaných částí pozemku stránka 35 (celkem 51)

36 Příloha č. 1 stránka 36 (celkem 51)

37 Příloha č. 2 stránka 37 (celkem 51)

38 Příloha č. 3 stránka 38 (celkem 51)

39 z9) záměr prodeje budovy čp. 260 Pražská ulice, včetně pozemku st. parc.č.1059 k.ú. Písek a pozemku parc.č. 355/27- zahrada schválení výherce výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí b) nesouhlasí se záměrem prodeje budovy čp. 260 Pražská ulice, včetně pozemku st.parc.č o výměře 344m 2 v k.ú. Písek a pozemku parc.č. 355/27 o výměře 272 m 2 v k.ú. Písek panu Jiřímu Procházkovi za cenu ,-Kč. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Získané finanční prostředky z prodeje budovy budou použity na opravy budov v majetku města. Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města na svém jednání dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 240/11 Zastupitelstvo města projednalo materiál o stavu budov ve vlastnictví města a ukládá odboru RIMM připravit záměr prodeje nemovitostí čp. 57 Chelčického, čp. 227 Rokycanova, čp. 260 Pražská. ZM dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 14/12 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje budovy čp. 260 Pražská ulice, včetně pozemku st.parc.č o výměře 344m 2 v k.ú. Písek a pozemku parc.č. 355/27 o výměře 272 m 2 v k.ú. Písek obálkovou metodou. Výběr kupce provede majetková komise. Nejnižší cena bude stanovena znaleckým posudkem. Dům by byl prodáván bez nájemníků, nájemníkům by byly nabídnuty náhradní prostory. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupujícího. Získané fin. prostředky z prodeje budov budou použity na opravy budov v majetku města. ZM dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 172/12 Zastupitelstvo města ruší své usnesení č. 14/12 ze dne a souhlasí se záměrem prodeje budovy čp. 260 Pražská ulice, včetně pozemku st.parc.č o výměře 344 m 2 v k.ú. Písek a pozemku parc.č. 355/27 o výměře 272 m 2 v k.ú. Písek obálkovou metodou. Výběr kupce provede majetková komise. Nejnižší cena bude stanovena znaleckým posudkem. Dům by byl prodáván včetně jednoho nájemního bytu, který se nepodařilo vystěhovat. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupujícího. Získané finanční prostředky z prodeje budovy budou použity na opravy budov v majetku města. Na základě těchto usnesení bylo vyhlášeno výběrové řízení na prodej výše uvedených nemovitostí, kde byla stanovena minimální kupní cena ,-Kč. Do tohoto výběrového řízení se přihlásil pouze jeden uchazeč. Obálka byla otevřena na jednání majetkové komise dne O nemovitosti projevil zájem pan Jiří Procházka a nabídl cenu ,-Kč. Vyjádření majetkové komise: Majetková komise doporučuje prodej nemovitosti do vlastnictví zájemce. Doporučení zpracovatele: Doporučuje prodej panu Jiřímu Procházkovi za cenu ,-Kč usnesení a) Vztah k rozpočtu: stránka 39 (celkem 51)

40 Případný prodej je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p., Obč. zákoník, Obch. zákoník. Vztah ke strategickému plánu: Žádný. Přílohy: Příloha č. 1 umístění budovy Příloha č. 2 - foto stránka 40 (celkem 51)

41 Příloha č. 1 umístění budovy stránka 41 (celkem 51)

42 Příloha č. 2 - foto stránka 42 (celkem 51)

43 z10) záměr prodeje budovy čp.120 Burketova ulice, včetně pozemku st. parc.č.2086 k.ú. Písek schválení výherce výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) souhlasí b) nesouhlasí se záměrem prodeje budovy čp. 120 Burketova ulice, včetně pozemku st.parc.č o výměře 567 m 2 v k.ú. Písek manželům Pavlovi a Magdaléně Červenkovým za cenu ,-Kč za podmínky zachování provozu restauračního zařízení. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Získané finanční prostředky z prodeje budovy budou použity na opravy budov v majetku města. Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města na svém jednání dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 239/11 Zastupitelstvo města projednalo materiál o budovách s nebytovými prostory ve vlastnictví města a ukládá odboru RIMM připravit záměr prodeje nemovitostí Nádražní 2129 a Burketova 120. Dále ZM dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 270/11 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje budovy čp. 120 Burketova ulice, včetně pozemku st.parc.č o výměře 567m 2 v k.ú. Písek dražbou nebo elektronickou aukcí za vyvolávací cenu dle znaleckého posudku. Po výběru kupujícího budou ukončeny nájemní smlouvy se stávajícími nájemci. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Dále ZM dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 216/12 Zastupitelstvo města nesouhlasí se záměrem prodeje budovy čp. 120 Burketova ulice, včetně pozemku st.parc.č o výměře 567m 2 v k.ú. Písek panu Marcelovi Holubovi, Písek za cenu Kč a trvá na prodeji za vyvolávací cenu dle znaleckého posudku tj Kč. Prodej nemovitosti proběhne výběrovým řízením obálkovou metodou. Nabízení nemovitosti k prodeji bude probíhat opakovaně za cenu dle ZP (min. ve třech výběrových řízeních). Výběr kupce provede majetková komise. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Na základě těchto usnesení bylo vyhlášeno nové výběrové řízení na prodej výše uvedené nemovitosti, kde byla stanovena minimální kupní cena ,-Kč. Do tohoto výběrového řízení se přihlásil pouze jeden uchazeč. Obálka byla otevřena na jednání majetkové komise dne O nemovitosti projevili zájem manželé Pavel a Magdalena Červenkovi. Manželé Červenkovi nabídli cenu ,-Kč. Vyjádření majetkové komise: majetková komise doporučuje prodej nemovitosti do vlastnictví zájemce stránka 43 (celkem 51)

44 Doporučení zpracovatele: Doporučuje prodej budovy a pozemku za cenu ,-Kč manželům Červenkovým usnesení a) Vztah k rozpočtu: Prodejem by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: Příloha č.1 - foto stránka 44 (celkem 51)

45 Příloha č. 1 foto Pohled na průčelí objektu č.p. 120 v Burketově ulici Pohled ze strany od Strakonic stránka 45 (celkem 51)

46 z11) prodej nedobytných pohledávek města Písku za neuhrazené nájemné a plnění poskytovaná s užíváním bytu výsledek výběrového řízení Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města: a) souhlasí b) nesouhlasí se záměrem prodeje nedobytných pohledávek města Písku za neuhrazené nájemné a plnění poskytovaná s užíváním bytu včetně příslušenství dle seznamu v příloze za ,-Kč panu Jiřímu Hasalíkovi. Důvodová zpráva: Záměr prodeje nedobytných pohledávek byl předložen k projednání RM dne na základě žádosti společnosti Bulana spol. s r.o.. U s n e s e n í č. 121/12 Rada města po projednání doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej nedobytných pohledávek města Písku za neuhrazené nájemné a plnění poskytovaná s užíváním bytu včetně příslušenství dle seznamu v příloze ve výběrovém řízení obálkovou metodou. Jediným kritériem výběru bude výše nabízené ceny. Podmínky výběrového řízení budou schváleny radou města. Kupní smlouva bude předložena ke schválení zastupitelstvu města. Pohledávky nechť jsou předloženy v aktuální podobě k datu schválení podmínek výběrového řízení. ZM dne přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 69/12 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje nedobytných pohledávek města Písku za neuhrazené nájemné a plnění poskytovaná s užíváním bytu včetně příslušenství dle seznamu v příloze ve výběrovém řízení obálkovou metodou. Jediným kritériem výběru bude výše nabízené ceny. Podmínky výběrového řízení budou schváleny radou města. Kupní smlouva bude předložena ke schválení zastupitelstvu města. Pohledávky nechť jsou předloženy v aktuální podobě k datu schválení podmínek výběrového řízení. Na základě tohoto usnesení byly zpracovány podmínky výběrového řízení. Pohledávky včetně příslušenství byly aktualizovány k Výběrové řízení by bylo vypsáno od do Minimální kupní cena byla ,-Kč s tím, že kupní cena za dlužné nájemné je ,-Kč a kupní cena za příslušenství k dlužným částkám je ,-Kč. Do tohoto výběrového řízení se nikdo nepřihlásil byl doručeno oznámení od společnosti Bulana spol. s r.o., že za podmínek, které město Písek stanovilo ve výběrovém řízení nemá o výkup pohledávek zájem. Pokud by město uvažovalo o prodej výběrovým řízením bez stanovení nejnižší kupní ceny, má společnost Bulana spol. s r.o. zájem se do tohoto výběrového řízení přihlásit. Tato žádost byla znovu předložena do ZM dne a bylo přijato usnesení: U s n e s e n í č. 217/12 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje nedobytných pohledávek města Písku za neuhrazené nájemné a plnění poskytovaná s užíváním bytu včetně příslušenství dle seznamu v příloze ve výběrovém řízení obálkovou metodou. Jediným kritériem výběru bude výše nabízené ceny, nebude stanovena nejnižší kupní cena, město si vyhradí možnost nevybrat žádného z účastníků výběrového řízení. Kupní smlouva bude předložena ke schválení zastupitelstvu města. stránka 46 (celkem 51)

47 Na základě tohoto usnesení bylo vyhlášeno nové výběrové řízení na prodej níže uvedených pohledávek Do tohoto výběrového řízení se přihlásil pouze jeden uchazeč, společnost Bulana spol. s.r.o se nepřihlásila. Obálka byla otevřena na jednání majetkové komise dne Nabídka pana Jiřího Hasalíka byla ,-Kč za všechny nedobytné pohledávky včetně příslušenství. Přehled, kolik se ročně vymůže pohledávek přes exekutora: Rok částka ,-Kč ,-Kč ,-Kč 2012 zatím ,-Kč Vyjádření majetkové komise:. nedoporučuje prodej do vlastnictví zájemce, doporučuje pokračovat ve vymáhání pohledávek jako doposud. Doporučení zpracovatele: nedoporučuje prodej za cenu ,-Kč panu Hasalíkovi Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Vztah ke strategickému plánu: Přílohy: Příloha č. 1 - seznam nedobytných pohledávek stránka 47 (celkem 51)

48 Příloha č. 1 seznam nedobytných pohledávek Adresa čp. Částka Příslušenství Právní stav pohledávky Datum vzniku dluhu Otavská Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Vinařického Kč Kč exekuce tř.přátelství Kč Kč exekuce Na Stínadlech Kč Kč exekuce Dr.M.Horákové Kč Kč exekuce Rokycanova Kč Kč exekuce Otavská Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Na Stínadlech Kč Kč exekuce Harantova Kč Kč exekuce Jablonského Kč Kč exekuce tř.přátelství Kč Kč exekuce Čechova Kč Kč exekuce Otavská Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Sedláčkova Kč Kč exekuce Vinařického Kč Kč exekuce Nádražní Kč Kč exekuce Otavská Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce Šafaříkova Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Otavská Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Čechova Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce Jablonského Kč Kč exekuce Mírové náměstí Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Čechova Kč Kč exekuce Smetanovo náměstí Kč Kč exekuce stránka 48 (celkem 51)

49 Tyršova Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce Harantova Kč Kč exekuce Čechova Kč Kč exekuce Táborská Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Nádražní Kč Kč exekuce Mírové náměstí Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce tř.přátelství Kč Kč exekuce Táborská Kč Kč exekuce Dvořákova Kč Kč exekuce Na Stínadlech Kč Kč exekuce nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Dvořákova Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce Budovatelská Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Na Stínadlech Kč Kč exekuce Čechova Kč Kč exekuce Hradební Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Erbenova Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce Prokopova Kč Kč exekuce Dvořákova Kč Kč exekuce nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Dvořákova Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Čechova Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Budějovická Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce Otavská Kč Kč exekuce Dvořákova Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce Dr.M.Horákové Kč Kč exekuce stránka 49 (celkem 51)

50 nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce Budějovická Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Budějovická Kč Kč exekuce Dr.M.Horákové Kč Kč exekuce Pražská Kč Kč exekuce Dr.M.Horákové Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce Táborská Kč Kč exekuce listopadu Kč Kč exekuce Topělecká Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Budějovická Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Rokycanova Kč Kč exekuce Dvořákova Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Otavská Kč Kč exekuce Dr.M.Horákové Kč Kč exekuce Erbenova Kč Kč exekuce Mírové náměstí Kč Kč exekuce Jeronýmova Kč Kč exekuce Kollárova Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce nábřeží 1. máje Kč Kč exekuce Svatoplukova Kč Kč exekuce Purkratice Kč Kč exekuce Jiráskovo nábřeží Kč Kč exekuce Na Pěníku Kč Kč exekuce Třebízského Kč Kč exekuce Budovatelská Kč Kč exekuce CELKEM Kč Kč stránka 50 (celkem 51)

51 stránka 51 (celkem 51)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodeje NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 01.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 16.01.2013 Přítomni Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne 15.01.2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Karel Vodička,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o prodeji PL U Honzíčka NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 13.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o podporu v rámci operačního programu SFŽP bývalý

Více

Usnesení č. 2/06Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje doplnění nového bodu programu dnešního 6. zasedání, a sice bodu č.

Usnesení č. 2/06Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje doplnění nového bodu programu dnešního 6. zasedání, a sice bodu č. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 14.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013.

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013. Strana č. 1 / 11 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.09.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing.

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing. Město Ostrov Usnesení z 20. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 20. září 2011 od 13:00 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Ostrov Členové RM: Přítomni: Omluveni: Tajemnice:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Upravená verze ke zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Rada města: č.2167

Více

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 22.10.2009 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice (10.

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 22.10.2009 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice (10. 3. PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 22.10.2009 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice (10. schůze v roce) Program odboru správy majetku 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Zvýšení nákladního

Více

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 839 / 84 / 2014

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 839 / 84 / 2014 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 839 / 84 / 2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Rekreační chata bez garáže v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění Budova č.p. dosud nepřiděleno,

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 471/8 o výměře 248 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 471/8 o výměře 248 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 471/8 o výměře 248 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou O prodej tohoto pozemku požádali vlastníci bytových jednotek v navazujícím objektu Vodní 26. Pozemek si chtějí koupit

Více

Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim

Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Datum a místo konání: 12. května 2014 ve 14.00 hod., zasedací místnost tajemníka, budova ul. Pardubická 67 Přítomní: viz prezenční listina,

Více

Miroslavu Dundrovi, vedoucímu OVMaŽP, informovat žadatele o výsledku jednání zastupitelstva města a zajistit uzavření kupní smlouvy.

Miroslavu Dundrovi, vedoucímu OVMaŽP, informovat žadatele o výsledku jednání zastupitelstva města a zajistit uzavření kupní smlouvy. ***************************** Do zasedání Zastupitelstva města Meziboří konaného dne 13. 12. 2010 ***************************** Zpracovala: Lenka Šrotýřová, referentka odboru VMaŽP Předkládá: Miroslav

Více

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č. 59 AP PRK GP Produkty a služby v cestovním ruchu Nové cyklotrasy Třeboňska 499/2014-117 3. Rozpočtové

Více

Informace o přijatých usneseních ze 4. zasedání Zastupitelstva města Šluknov konaného 2. června 2011 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních ze 4. zasedání Zastupitelstva města Šluknov konaného 2. června 2011 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města bod č. 5 Číslo zasedání: 29. Termín zasedání: 19. 9. 2013 Předkládá: Jiří Částečka, starosta MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města PRODEJE - ZÁMĚRY 1. Žádost o prodej pozemku p. č. 1954/5 o výměře

Více

strana 1 Popis č. 4114/2014

strana 1 Popis č. 4114/2014 strana 1 Popis č. 4114/2014 o ceně nemovitostí pozemek parc.č. st. 1587, jehož součástí je rodinný dům č.p. 308 stojící na pozemku parc.č. st. 1587, pozemek parc.č. st. 473/1, jehož součástí je budova

Více

SI IVU lili lil lili MMB2015000000375

SI IVU lili lil lili MMB2015000000375 Rada města Brna Z7/06. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19. 5. 2015 SI IVU lili lil lili MMB2015000000375 ZMJIAUČ Název: v Návrh prodeje části pozemku p.č. 260 v k.ú. Medlánky při ul. Zebětínek

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007 Spis.zn.: 84176/2007 Č.j.: 85190/2007 USNESENÍ z 23. schůze rady města Šumperka ze dne 30. 8. 2007. Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I

Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I 1 materiál do jednání zastupitelstva města dne: 26. 06. 2014

Více

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha Zápis č.30 z 30. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 19.9.2005, konaného od 13.00 hodin v prostorách Radničního sálu Staré radnice v Prachaticích Přítomni: Ing. Jan Bauer, Ing. Jan Beran, Ing.

Více

Znalecký posudek číslo 1762/252/2008

Znalecký posudek číslo 1762/252/2008 Znalecký posudek číslo 1762/252/2008 o obvyklé, obecné, tržní hodnotě nemovitostí rekreační chaty č.e. 1 nacházející se na pozemku parc.č.st. 210, budovy bez čp/če nacházející se na pozemku parc.č. 1303/2

Více

Jednání řídil předseda Výboru MUDr. Marek Zeman MBA.

Jednání řídil předseda Výboru MUDr. Marek Zeman MBA. Z á p i s z 3. jednání Výboru pro majetek Městské části Praha 3 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání : 2.6.2011

Více

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 268. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Znalecký posudek číslo 2167/132/2010

Znalecký posudek číslo 2167/132/2010 Znalecký posudek číslo 2167/132/2010 o obvyklé, obecné, tržní hodnotě nemovitostí ideálního spoluvlastnického podílu o velikosti 1/2 na rodinném domě č.p. 93 nacházejícím se na pozemku parc.č.st. 170 a

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Z Á P I S č. 5/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 05. 05. 2015

Z Á P I S č. 5/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 05. 05. 2015 Z Á P I S č. 5/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 05. 05. 2015 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Aleš Navrátil místopředseda Členové: Ing. Petra Dokládalová, Ing. Jiřina Frýbová,

Více

odbor : správy majetku dne: 26.10.2015 Název bodu jednání: [>>>Žádost o prodej pozemků v majetku města v k.ú. Příbram <<<]

odbor : správy majetku dne: 26.10.2015 Název bodu jednání: [>>>Žádost o prodej pozemků v majetku města v k.ú. Příbram <<<] Město Příbram Pro jednání ZM odbor : správy majetku dne: 26.10.2015 Název bodu jednání: [>>>Žádost o prodej pozemků v majetku města v k.ú. Příbram

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2965/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 31. ledna 2014 Zápis

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 09.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh změny Zásad prodeje městských bytů NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

Znalecký posudek č. 49-3604/13 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č. 26/2000 Sb.

Znalecký posudek č. 49-3604/13 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č. 26/2000 Sb. Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 49-3604/13 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č. 26/2000 Sb. pro dražebníka Rodinný dům č.p. 19 na pozemku parc.č. 332 a pozemky parc.č.

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3487/031/2014 6 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Katastrální údaje: Pozemek p.č. st.205/1 s rodinným domem č.p. 117 a pozemky p.č. 1290/1 a p.č. 1294/1,

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Znalecký posudek číslo 2503-31/10

Znalecký posudek číslo 2503-31/10 Znalecký posudek číslo 2503-31/10 o obvyklé, obecné, tržní hodnotě nemovitostí spoluvlastnického podílu ideální ½ na rodinném domě č.p. 55 nacházejícím se na pozemku parc.č. 320, vše se všemi součástmi,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1539-125/2014

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1539-125/2014 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1539-125/2014 o odhadu ceny obvyklé na nemovité věci: rodinný dům č.p. 140 na pozemku parc. č. St. 65, včetně pozemku parc.č. St. 65, 34/2 (zahrada) a příslušenství, katastrální

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015. Odbor správy majetku. Bezúplatný převod pozemku parc. č. 2781/18 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015. Odbor správy majetku. Bezúplatný převod pozemku parc. č. 2781/18 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Znalecký posudek č. 041-2016/3670

Znalecký posudek č. 041-2016/3670 E56 Elektronická verze Vyhotovení č.: E Znalecký posudek č. 041-2016/3670 Vlastník nemovitosti: K podílu nebo celku 1) Ing. Hana Nováčková, bytem Milíčov čp.10, Milíčov 588 05, nar. 6.4.1970 2) Jan Nováček,

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1216

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1216 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1216 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Frenštát pod Radhoštěm Insolvenční řízení CALIBRA PLUS, s.r.o. OBSAH Čerpací stanice PHM Frenštát pod Radhoštěm,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) konané dne 7.1.2015 od 15:45 v kanceláři vedoucího OSNMM Přítomni: MUDr. Ondřej Štěrba František Kadeřábek Ing. Zdeněk Bezděka Ing. Zdeněk

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3492/036/2014 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. 1644/1 s budovou čp. 979 jiná stavba, pozemek p.č. 1644/2 s budovou bez čp/če průmyslový objekt, pozemky p.č.

Více

Znalecký posudek číslo S 252/01/2015 6 NEMOVITOST: Podíl ve výši 1/2 na rodinném domě č. p. 33, který je součástí pozemku parc. č. St.

Znalecký posudek číslo S 252/01/2015 6 NEMOVITOST: Podíl ve výši 1/2 na rodinném domě č. p. 33, který je součástí pozemku parc. č. St. Znalecký posudek číslo S 252/01/2015 6 NEMOVITOST: Podíl ve výši 1/2 na rodinném domě č. p. 33, který je součástí pozemku parc. č. St. 15 Adresa nemovitosti: Katastrální údaje: Ostatní stavby: Pozemky:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3677/271/2014 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. st. 7 jehož součástí je stavba čp. 66, to vše v k.ú. Nový Hrádek obce Nový Hrádek. Adresa nemovitosti: Hradní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.03.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2829/38/2013 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 861 Adresa nemovitosti: Čeladná 861 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Frýdek-Místek, obec Čeladná, k.ú. Čeladná,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK stanovení ceny obvyklé

ZNALECKÝ POSUDEK stanovení ceny obvyklé ZNALECKÝ POSUDEK stanovení ceny obvyklé č. 103/103/2015 O ceně pozemku parcela: St. 128 o výměře 721m 2, zastavěná plocha a nádvoří, součástí je stavba: Kluky, č. p. 119, bydlení, Stavba stojí na pozemku

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 3. 2012. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 3. 2012. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 3. 2012 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti

Odhad obvyklé ceny nemovitosti Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 3059/2009 NEMOVITOST: Bytová jednotka, 1352/13 se spoluvlastnickým podílem na domě a pozemku p.č. 2061/672 Adresa nemovitosti: V.Volfa 1352 / 4, České Budějovice Katastrální

Více

Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov

Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov Usn. RM č. 621/07 - Kontrola plnění usnesení RM 1. RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení RM a vyřazuje ze sledování usnesení z roku 2005 pod č. 671/05,

Více

U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Oder konané dne 17. 10. 2011

U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Oder konané dne 17. 10. 2011 U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Oder konané dne 17. 10. 2011 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1833/108/2015/8

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1833/108/2015/8 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1833/108/2015/8 NEMOVITOST: Objekt individuální rekreace, č.e. 39 Adresa nemovitosti: Bulovka 39, 464 01 Bulovka Katastrální údaje : Kraj Liberecký,

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3690/284/2014 6 NEMOVITOST: Rodinný dům čp. 199, který je součástí pozemku p.č. st. 134, s příslušenstvím a pozemky p.č. st. 134 a p.č. 1008/1, vše v

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ KE ZJIŠTĚNÍ ZÁJEMCŮ O KOUPI A VYBRÁNÍ VHODNÉHO KUPCE PRO STÁT NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ KE ZJIŠTĚNÍ ZÁJEMCŮ O KOUPI A VYBRÁNÍ VHODNÉHO KUPCE PRO STÁT NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ KE ZJIŠTĚNÍ ZÁJEMCŮ O KOUPI A VYBRÁNÍ VHODNÉHO KUPCE PRO STÁT NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU Česká republika - Ministerstvo obrany, Agentura pro nakládání s nepotřebným majetkem, s adresou

Více

llllllllllllllllllllllllllll MMB2015000000742

llllllllllllllllllllllllllll MMB2015000000742 Rada města Brna Z7/09. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 8. 9. 2015 llllllllllllllllllllllllllll MMB2015000000742 116 ZM7/ flffž Název: Návrh směny části pozemku p.č. 2220/1 v k.ú. Řečkovice

Více

Rada města usnesením č. 2012/1829 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 52. schůze rady města místostarostu Mgr. Ivo Kaletu.

Rada města usnesením č. 2012/1829 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 52. schůze rady města místostarostu Mgr. Ivo Kaletu. USNESENÍ 52. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 11. června 2012 usnesením č. 2012/1828 program 52. schůze rady města, konané dne 11.06.2012. usnesením č. 2012/1829 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6259-023/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, Pozemek p.č. st. 85 s budovou č.p. 149 a pozemkem p.č. 182/27 Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Břeclav, obec Březí,

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1210

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1210 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1210 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Golčův Jeníkov Insolvenční řízení CALIBRA TANK, s.r.o. OBSAH Čerpací stanice PHM Golčův Jeníkov, okr. Havlíčkův

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25. 02. 2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25. 02. 2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 09. 02. 2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25. 02. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku KN st. parc. č. 902 včetně budovy s č.p. 227

Více

Znalecký posudek č. 2011/105

Znalecký posudek č. 2011/105 Znalecký posudek č. 2011/105 O ceně nemovitosti: Spoluvlastnický podíl 1/2 k nemovitostem zapsaným na LV č. 365 pro katastrální území Vendryně, obec Vendryně, okres Frýdek - Místek, kraj Moravskoslezský,

Více

Znalecký posudek číslo 2945 175/14

Znalecký posudek číslo 2945 175/14 Znalecký posudek číslo 2945 175/14 O obvyklé ceně pozemku parcelní číslo st. 99, jehož součástí je stavba bydlení číslo popisné 83 a garáže bez čp/če na pozemku jiného vlastníka parcelní číslo st. 183

Více

znalec a certifikovaný odhadce Brigádnická 65 621 00 Brno tel./fax: + 602755296 e-mail: svancarova@iol.cz

znalec a certifikovaný odhadce Brigádnická 65 621 00 Brno tel./fax: + 602755296 e-mail: svancarova@iol.cz Znalecký posudek číslo 2056-007/2012 o obvyklé, obecné, tržní hodnotě nemovitostí - rodinného domu č.pop. 2665 v Břeclavi, ul.lanžhotská 55/2665, včetně všech součástí a příslušenství na pozemku parc.č.

Více

2 800 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6396/46 odhad obvyklé ceny nemovitosti dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

2 800 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6396/46 odhad obvyklé ceny nemovitosti dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6396/46 odhad obvyklé ceny nemovitosti dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 6.2 Areál - víceúčelový Stávající Číslo popisné: 108 Na pozemku parc. č.: st.133 Pozemky

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.935/180/2014

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.935/180/2014 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.935/180/2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Řadová garáţ v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění Garáţ bez č.p./č.e. dosud,

Více

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010 *59/15-70* Exekutorský úřad Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín, Česká republika S o u d n í e x e k u t o r Mgr. Ing. Monika Michlová tel.: 558847012, fax: 558847016, mobil: 602757870, e-mail:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 222/15 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. st. 1299, součástí je stavba: Filipov, č.p. 228, rodinný dům, a pozemku p.č. 5106/2, s příslušenstvím, LV číslo 807, katastrální

Více

Usnesení z 31. řádného jednání rady městského obvodu Pardubice V ze dne 4.9.2008

Usnesení z 31. řádného jednání rady městského obvodu Pardubice V ze dne 4.9.2008 Usnesení z 31. řádného jednání rady městského obvodu Pardubice V ze dne 4.9.2008 Přítomni: Jaroslav Kňava, Ing. Miroslav Baťa, Ladislav Doležal, MVDr. Karel Norek Omluveni: Bc. David Matýsek Program: I.

Více

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Rady města Kolína z 6. schůze konané dne 12.01.2015.

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Rady města Kolína z 6. schůze konané dne 12.01.2015. MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Rady města Kolína z 6. schůze konané dne 12.01.2015. Usnesení č. 6/193/2015 6/214/2015 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011 od 8:00:00 do 14:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 254/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 254/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 254/15 o obvyklé ceně podílu id 1/2 na nemovitých věcech - pozemku p.č. st. 124, součástí je stavba: Rtyně v Podkrkonoší č.p. 87, rodinný dům, pozemku p.č. 404, s příslušenstvím, LV

Více

Exekutorský úřad Jeseník

Exekutorský úřad Jeseník Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 2385-285/2009 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 52, dílna na p.č. St.54/1, p.č. St.53, St.54/1, 7/12, 7/13 a 211/14 Adresa nemovitosti: Karolín 52, 679 02

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM.

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 03.09.2012 Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. Starosta Ing. Jiří Houdek zahájil jednání v 18:02 hodin, přivítal členy zastupitelstva,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. ZP-9918. Insolvenční správce Soukenická 5 305 51 Plzeň. zjištění obvyklé ceny nemovitosti pro účely prodeje

ZNALECKÝ POSUDEK. č. ZP-9918. Insolvenční správce Soukenická 5 305 51 Plzeň. zjištění obvyklé ceny nemovitosti pro účely prodeje ZNALECKÝ POSUDEK č. ZP-9918 o ceně obvyklé nemovitých věcí rodinného domu č.p. 164 stojící na pozemku parc.č. st. 65 o výměře 164 m 2, zastavěná plocha a nádvoří, vše zapsáno na LV č. 4659 vedeném Katastrálním

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 31. schůzi 04.06.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1761-347/2014

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1761-347/2014 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1761-347/2014 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci pozemku parc.č. St. 29/1 jehož součástí je rodinný dům č.p. 68 a pozemků parc.č. 38/2 a 38/3 a příslušenství, katastrální území

Více

U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938.

U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938. U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938. 90 / 3 / 07 Návrhová komise z v o l i l o návrhovou komisi ve složení:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační: EURODRAŽBY.CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 27/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 100 Na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3943/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3943/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3943/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 50, Rodinný dům č.p. 50 s pozemky Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Liberec, obec Hrádek nad Nisou, k.ú. Oldřichov na Hranicích Adresa

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více