Produktový list služeb

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Produktový list služeb"

Transkript

1 Produktový list služeb Proč vznikl SingleCase Při konzultaci s naším advokátem jsme zjistili, že jej trápí komplikovanost jeho IT systému, nefunkční hledání ve spisech a čas, který ztrácejí denně jeho právníci přehrabováním dokumentů. Poptal nás, abychom pro něj vytvořili aplikaci, která by se odlišovala zejména svou jednoduchostí a užitečností. Tak začíná příběh SingleCase. Od té doby jsme se potkali s desítkami právníků a poslouchali jejich potřeby a starosti. Co jsme zjistili: Téměř 60 % advokátů ve větších kancelářích se špatně orientuje v obsahu spisu. Více než 50% advokátů mívá problém dohledat poslední verzi dokumentu, a to i v případě, že na ní sami pracovali. Celých 85 % právníků tvrdí, že jim současné systémy pro správu spisů práci spíše ztěžují, než aby ji ulehčovaly. Misí SingleCase je přinést právníkům možnosti 21. století se zachováním komfortu a jednoduchosti papírového spisu. Popis služby SingleCase je první moderní dokumentové úložiště (tzv. DMS) specificky určené pro ukládání právních dokumentů, spisů a související agendy. Stará se automaticky o verzování dokumentů, jejich sdílení, umožňuje v dokumentech fulltextově vyhledávat a otevírat pro úpravy v programu Microsoft Word. Ke spisům obsahuje poštu, termíny, úkoly a poznámky, umožňuje evidenci klientů. Již brzy bude poskytovat také modul pro vykazování času, přípravy faktury a reportingu výnosů a nákladů. Úplný seznam benefitů je obsažen v sekci Výhody pro právníky. Fyzicky jsou dokumenty uloženy v zašifrované podobě na serverech našeho partnera společnosti Amazon, špičce v oblasti cloudových řešení, a střeženy na bankovní úrovni zabezpečení. Alternativně umožňujeme také zprovoznit aplikaci SingleCase nad dokumentovým úložištěm ve vaší kanceláři (viz níže technické varianty provozu SingleCase). Komu je služba určena Malým advokátním kancelářím a samostatným advokátům, kteří pro ukládání dokumentů dosud používají disk počítače, sdílený disk nebo online úložiště (Dropbox, Google Drive).

2 Advokátním kancelářím střední velikosti, které dosud ukládaly dokumenty s pomocí sdíleného disku, DMS nástroje nebo systému pro řízení advokátní kanceláře (AK Win, ISAK, Synopsis, Systém4U). Velkým advokátním kancelářím, které používají informační systém pro řízení advokátní kanceláře, avšak nevyhovují jim možnosti pro správu dokumentů, případně složitost systému. Firemním právním oddělením, kterým nabízíme dokumentové úložiště na míru. Pro detaily nás prosím kontaktujte na adrese info@singlecase.cz. Jak to funguje Své vlastní úložiště si můžete založit jednoduše přímo z webu Na otestování ho od nás vždy dostanete zdarma a bez závazku. Na výběr máte ze tří tarifů služby (viz níže) a používaný tarif můžete kdykoli změnit. Po výběru varianty a vyplnění údajů kanceláře vám bude rovnou založeno nové úložiště, do něhož můžete ihned přizvat své kolegy a založit svůj první spis. Při prvním startu vám aplikace představí své nejčastěji používané funkce pomocí jednoduchého tutorialu. Chcete-li pro založení spisu raději využít svého IT specialistu, můžete, propracovaný systém rolí počítá i s touto variantou. Do spisu si můžete své první dokumenty přetáhnout z počítače (chytnout myší a přetáhnout do aplikace můžete také y nebo více dokumentů najednou), odeslat z ového programu (každý spis má svou vlastní adresu pro příjem elektronické pošty), nahrát ZFO dokument po stažení z datové schránky nebo naskenované fyzické dokumenty. Od této chvíle se o sdílení, udržování aktuálních verzí a prohledávání obsahu staráme za vás. S migrací dokumentů z vašeho sdíleného disku nebo jiného úložiště vám rádi pomůžeme, neváhejte nás prosím kontaktovat na adrese info@singlecase.cz. Výhody pro právníky 1) Jednoduché nahrávání: Dokumenty přidejte do spisu prostým přetažením myší do aplikace nebo přeposláním u. Okamžitě se postaráme o sdílení se všemi právníky s přístupem do spisu. 2) Přímá integrace s Wordem: Jedním kliknutím myši dokument otevřete pro prohlížení a úpravy ve Wordu. Po uložení se dokument automaticky nahraje zpět do aplikace. 3) Automatické verzování: Kdykoli uložíte upravovaný dokument nebo nahrajete dokument v aktuální podobě, vytvoří se v aplikaci nová verze dokumentu staré jsou kdykoli zpětně dostupné. Postaráme se také o automatickou kontrolu proti simultánním úpravám a o rychlé porovnávání obsahu dokumentů. 4) Fulltextové vyhledávání v obsahu dokumentů: Samozřejmostí je fulltextové prohledávání veškerého obsahu dokumentů, pošty, úkolů a všech jejich metadat. V tarifech Premium a Full můžete hledat i v obsahu obrázků a naskenovaných textů.

3 5) Časová osa pro přehled vývoje spisu: Veškeré důležité revize, y od klienta, budoucí lhůty nebo třeba poznámky k vývoji případu uvidíte přehledně na časové ose spisu. 6) Správa pošty ke spisu: Do spisů SingleCase lze vkládat nejen dokumenty, ale také připojovat poštu přijatou datovými schránkami, em i fyzicky. Důležitou komunikaci ke spisu tak máte stále při ruce (i pokud přišla kolegům) a můžete na ni přímo ze systému odpovídat. 7) Hlídání termínů a úkolů: Ke spisu můžete vytvářet termíny a také úkoly konkrétním advokátům tak abyste nezmeškali žádné jednání nebo lhůtu. Termíny i úkoly hlídá SingleCase za vás a automaticky na ně upozorňuje em. Můžete si je také synchronizovat do kalendáře v Outlooku. 8) Poznámky ke spisu a dokumentům: Jste zvyklí přidávat si poznámky k dokumentům, úkolům nebo celému případu, na kterém pracujete? Mysleli jsme si to. Se SingleCase je to hračka. 9) Jednoduché vykazování s předvyplňováním času: Do budoucna bude možné se SingleCase počítat čas strávený na jednotlivých případech. Umíme napovídat a předvyplňovat výkazy za vás a zpříjemnit tak tuto málo oblíbenou činnost. 10) Fakturace pracuje s různými typy účtování, umí pracovat i se speciálními variantami (dvě hodinové sazby po dosažení paušálu/capu apod.), umožňuje úpravu výkazů (seškrtání), zahrnutí do paušálu, generuje podklady k fakturaci. Umí počítat budoucí cashflow (přehled rozpracované práce). 11) Poskytujeme pokročilý reporting výnosů a nákladů zobrazeny podle klientů (všech spisů, všech klientů, spisů daného klienta, spisů daného odpovědného advokáta). Počítáme vykázanou práci oproti vyfakturované, recovery rate reálnou hodinovou sazbu. U právníků počítáme efektivitu práce a další parametry. 12) Funguje na tabletu i na mobilu: Poskytujeme aplikaci pro mobilní telefony, která hlídá termíny, zobrazuje změny ve spisu a náhled dokumentů. Obsažena je také verze pro tablety se stejnými funkcemi jako aplikace na PC. Podporujeme ios, Android i Windows Mobile. Neplatí pro tarif Basic. 13) Flexibilní dostupnost systému: Díky cloudovému řešení jsou vám dokumenty v systému SingleCase dostupné 24 hodin denně. Běžná dostupnost systému je 99,95% času. 14) Robustní zálohování. Vaše dokumenty jsou automaticky zálohovány na více fyzicky oddělených místech současně, tak abyste o ně nikdy nepřišli. Poslední dva body platí pro online variantu. Tarify a varianty provozu Služby SingleCase si můžete objednat v rámci tří placených tarifů (do srpna 2014 pouze dvou). Spolu s výběrem jednoho z tarifů je nutné se zaregistrovat spolu s vyplněním kontaktních údajů a názvu firmy. Služby si můžete nezávazně vyzkoušet po dobu 30 dní poté vás budeme kontaktovat s požadavkem na úhradu faktury pro další pokračování služeb.

4 Cena nabízených tarifů je popsána zvlášť v ceníku a na webu Nabízenými tarify jsou Basic, Premium a Full s touto funkcionalitou: Úložiště dokumentů a související agendy klientů, spisů, pošty, termínů, úkolů a poznámek Fulltextové vyhledávání v obrázcích a skenech Basic Premium Full Mobilní aplikace Vykazování času s předvyplňováním, úprava pro fakturaci Reporting výnosů a nákladů SingleCase dodáváme ve dvou technických variantách, které se liší místem, na kterém jsou uložena veškerá data, a ze kterého systém běží. Doporučenou variantou je řešení cloudové úložiště, kdy si můžete službu založit online z webu Výhodami jsou vysoká dostupnost, profesionální zálohování, bezpečnost dokumentů a veškerá údržba v ceně a v naší režii. Alternativní variantou je řešení s vlastním serverem, které běží přímo z vaší kanceláře. Doporučujeme pouze pro případy, kdy jste již investovali do technického vybavení a máte k dispozici IT administrátory schopné provádět technickou podporu. Srovnání výhod a nevýhod obou variant nabízí následující tabulka: Cloudové úložiště (doporučeno) Dokumenty šifrovány při uložení i při přenosu Fyzicky střežený přístup k serverům Neomezené dokumentové úložiště * Garantovaná dostupnost 99,5 % ** Zálohování 24/7 na více fyzicky oddělených místech (minimálně 3) Automatická obnova ze záloh bez výpadku Pravidelné aktualizace (max 1x měsíčně) Pravidelné bezpečnostní audity (1x týdně) HW i SW i údržba v ceně Vlastní server Šifrování dokumentů je závislé na použitém úložišti, může být omezen přístup k aplikaci. Přístup k serveru v kompetenci IT kanceláře Úložiště omezeno kapacitou HW v kanceláři Dostupnost závislá na HW v kanceláři Zálohování není součástí, k dispozici zálohovací skripty Obnova ze záloh v kompetenci kanceláře Aktualizace maximálně dvakrát ročně Bezpečnostní audit není součástí V ceně pouze aplikace a základní údržba * Podléhá principu rozumného užívání, viz VOP ** V případě menší dostupnosti vracíme poplatek za daný měsíc

5 Bankovní úroveň zabezpečení SingleCase provozujeme na cloudových serverech EC2 společnosti Amazon, jejíž datová centra jsou chráněna fyzickými zabezpečovacími mechanismy včetně vojenského perimetru. Přístup k zařízením je povolen pouze autorizovaným osobám. Fyzicky jsou dokumenty uloženy v zašifrované podobě na serverech společnosti Amazon v Irsku a data Vaše i Vašich klientů nikdy neopustí země Evropského hospodářského prostoru (EEA). Citlivá data před uložením šifrujeme 256-bitovou šifrou AES, která je vysokým standardem šifrování a chrání mimo jiné také bankovní a přísně tajné dokumenty americké vlády. Přenos dat je zabezpečen 128-bitovým SSL šifrováním a certifikáty důvěryhodných certifikačních autorit. Elektronické verze dokumentů jsou neustále zálohovány na záložním serveru, na kterém jejich správa odpovídá přísným bezpečnostním normám Evropské unie. Provoz je certifikován standardem managementu bezpečnosti informací ISO 9001/ Pravidelný bezpečnostní audit Provádíme pravidelné penetrační testy, které odpovídají požadavkům na softwarové produkty českých bank. Veškeré změny v aplikaci a dokumentech jsou logovány, včetně pokusů o neoprávněný přístup. Technické požadavky K běhu SingleCase Vám stačí běžné PC s internetovým prohlížečem. Pro bezproblémovou funkci doporučujeme: Windows XP, Vista, 7, 8 nebo Mac OS X Prohlížeč Chrome 14 a vyšší, Firefox 5 a vyšší, Internet Explorer 9 a vyšší, Safari 5 a vyšší aktuální Java s povoleným Java pluginem v prohlížeči (pouze pro funkcionalitu automatického otevírání a ukládání dokumentů) Známé problémy Na Mac OS X nelze využít funkcionality automatického otevírání dokumentů, online úprav a ukládání s prohlížečem Chrome. Důvodem je chybějící 64-bitová verze prohlížeče a nekompatibilita s Javou. Pro OS X doporučujeme používat prohlížeč Safari, kde je aplikace plně funkční.

6 Jsme tu pro vás! Navštivte nás na našem webu nebo se zastavte osobně, rádi vás pozveme na kávu! Kontaktní adresa: SingleCase Badeniho 290/ Praha 6 - Hradčany Pavel Krkoška CEO, produktový vývoj, prodej pavel.krkoska@thesinglecase.cz Martin Pejša jednatel martin.pejsa@thesinglecase.cz Dominik Franěk vedoucí vývoje dominik.franek@thesinglecase.cz Lucie Koutníková marketing lucie.koutnikova@thesinglecase.cz Sídlo společnosti: Single Case, s.r.o. Národní 973/ Praha 1 Fakturační údaje: IČ: Zápis v OR u Městského soudu v Praze, oddíl C., vložka Nejsme plátcem DPH. Číslo účtu: /5500

Bezpečnost SingleCase

Bezpečnost SingleCase Bezpečnost SingleCase (aktualizace 29. 11. 2016) BEZPEČNOST DAT A POVINNOST MLČENLIVOSTI ADVOKÁTA... 2 MÍSTO A ZPŮSOB ULOŽENÍ DAT... 2 ZÁLOHOVÁNÍ A EXPORT... 2 ŘÍZENÍ PŘÍSTUPU K DATŮM A TECHNICKÉ OPATŘENÍ

Více

Systém zabezpečení dat

Systém zabezpečení dat Systém zabezpečení dat (aktualizace 9. 1. 2017) Tímto dokumentem se my, společnost Single Case, s.r.o., se sídlem Národní 973/41, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČO: 02894815, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

ELEKTRONICKÉ PODÁNÍ OBČANA

ELEKTRONICKÉ PODÁNÍ OBČANA Strana č. 1 ELEKTRONICKÉ PODÁNÍ OBČANA NÁVOD NA VYPLŇOVÁNÍ A ODESLÁNÍ FORMULÁŘŮ IČ: 63078236, DIČ: CZ63078236, OR: MS v Praze, oddíl B, vložka 3044 Strana 1 / 13 Strana č. 2 1 Obsah 1 Obsah... 2 2 Úvod...

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY Postaráme se o vaše IT potřeby > Řešení havarijních stavů vašeho IT > Zajistíme bezproblémový chod vašich počítačů, serverů i cloudových

Více

OFFICE 365 popis služeb

OFFICE 365 popis služeb OFFICE 365 popis služeb Obsah OFFICE 365... 3 Office Professional Plus... 3 Exchange Online... 4 SharePoint Online... 4 Lync Online... 4 Office 365 pro každého... 5 Office 365 pro Small Business a Professional...

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Google Apps. Administrace

Google Apps. Administrace Google Apps Administrace Radim Turoň 2015 Administrátorská konzole Google Apps Místo, ve kterém se nacházejí administrační nástroje pro správu vašeho Google Apps Administrátorská konzole - kde ji naleznete

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Vážení klienti, v tomto informačním memorandu Vám poskytujeme informace o Vašich právech souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů správcem TaxCura, s.r.o.,

Více

Část 1 - Začínáme. Instalace

Část 1 - Začínáme. Instalace Obsah Část 1 - Začínáme... 4 Instalace... 4 Nastavení domovské obrazovky... 7 Základní nastavení kanceláře... 9 První kroky s Kleosem... 11 Moje první kauza... 15 2 3 Část 1 - Začínáme Instalace Kleos

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o.

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Workshop DSP 2013 Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Co je to imos? Aplikace umožňující snadnou a efektivní práci s výsledky zpracovaných dat Datové sběrné pošty. Online Pro všechna zařízení

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

Doporučeno pro předpokládané využití serveru pro zpracování 2000 dokumentů měsíčně. HW: 3GHz procesor, 2 jádra, 8GB RAM

Doporučeno pro předpokládané využití serveru pro zpracování 2000 dokumentů měsíčně. HW: 3GHz procesor, 2 jádra, 8GB RAM 1. Doporučené SW a HW nároky Doporučeno pro předpokládané využití serveru pro zpracování 2000 dokumentů měsíčně. HW: 3GHz procesor, 2 jádra, 8GB RAM SW: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8 Microsoft

Více

BEZPEČNÉ UKLÁDÁNÍ ÚŘEDNÍCH DOKUMENTŮ. e-government 20:10, Mikulov. Mgr. Andrea Barešová

BEZPEČNÉ UKLÁDÁNÍ ÚŘEDNÍCH DOKUMENTŮ. e-government 20:10, Mikulov. Mgr. Andrea Barešová BEZPEČNÉ UKLÁDÁNÍ ÚŘEDNÍCH DOKUMENTŮ e-government 20:10, Mikulov Mgr. Andrea Barešová 5. 9. 2017 Obsah Ukládání elektronických Bezpečné úložiště České pošty Ukládání elektronických Bezpečné úložiště České

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Přihlášení uživatele do aplikace

Přihlášení uživatele do aplikace Informační systém GRANTY modul hodnocení Vypracováno pro MHMP Přihlášení uživatele do aplikace GRANTY modul Hodnocení vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. Dokument ze dne: 23. 8. 2016, verze 1.03

Více

MobileIron Demo. DATUM VYTVOŘENÍ: 8. srpna 2014. AUTOR: Daniel Vodrážka

MobileIron Demo. DATUM VYTVOŘENÍ: 8. srpna 2014. AUTOR: Daniel Vodrážka DATUM VYTVOŘENÍ: 8. srpna 2014 AUTOR: Daniel Vodrážka Obsah Obsah... 2 Úvod... 3 Co budete potřebovat... 3 Důležité upozornění... 3 Možnosti testování... 3 MobileIron Admin konzole... 4 Registrace ios

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Právnické kanceláře)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Právnické kanceláře) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Právnické kanceláře) Dropbox Noste sebou své soubory kamkoliv se pohnete. Dropbox je cloudovým úložištěm, kde si může celá vaše kancelář uložit všechny dokumenty, se kterými pracujete.

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

Průvodce Mobilní agendou

Průvodce Mobilní agendou Průvodce Mobilní agendou DATUM VYTVOŘENÍ: 18.11.2014 AUTOR: Mgr. Jiří Brusenbauch VERZE DOKUMENTU: 1.0 Advokátní agenda v novém kabátě! Vaše online kancelář všude s vámi. Naše jedinečná aplikace Advokátní

Více

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS ÚČINNÝ OD 1. ÚNORA 2015 OBSAH Technické požadavky 01 Bezpečnostní prvky 01 Povinnost zřízení a vedení účtu 01 Dostupnost 01 Limity aktivních

Více

Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu www.protel.net protel hotelsoftware GmbH 2015 www.septim.

Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu www.protel.net protel hotelsoftware GmbH 2015 www.septim. Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu protel hotelsoftware GmbH 2015 www.protel.net www.septim.cz protel Air Bez limitů. Benefity jen začít! Hotelový management

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o.

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Obsah 1. Obecné informace...1 2. Internetový prohlížeč...1 3. Nastavení kompatibilního zobrazení...1 4. Nastavení důvěryhodných serverů...2

Více

1. Pořízení dokumentu

1. Pořízení dokumentu 1. Pořízení dokumentu Vytvoření kdykoliv čitelného, ověřitelného a nezpochybnitelného dokumentu je pomocí aplikací Long- Term Docs rychlé a velice jednoduché. Stačí se zaregistrovat a vybrat si zařízení,

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele

Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele Rozvoj počítačové gramotnosti na českých školách č. CZ.1.07/1.3.00/51.0020 Implementace E-learningového prostředí Office 365 mezi školní uživatele Kromě technické implementace Office 365 na školu je naprosto

Více

1.2 Operační systémy, aplikace

1.2 Operační systémy, aplikace Informační a komunikační technologie 1.2 Operační systémy, aplikace Studijní obor: Sociální činnost Ročník: 1 Programy (Software - SW) V informatice se takto označují všechny samospustitelné soubory které

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Uživatelská dokumentace Verze 14-06 2010 Stahování DTMM (v rámci služby Geodata Distribution) OBSAH OBSAH...2 1. O MAPOVÉM SERVERU...3 2. NASTAVENÍ PROSTŘEDÍ...3 2.1 Hardwarové požadavky...3 2.2 Softwarové

Více

Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena

Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena Vytvořil TEMEX, spol. s r. o. Obsah 1. Úvod... 2 Formáty... 2 Cena... 2 2. Systémové požadavky... 3 Interaktivní PDF verze... 3 HTML

Více

Artikul system s.r.o. www.dsarchiv.cz UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA tel. +420 727 827 422 dsarchiv@artikulsystem.cz

Artikul system s.r.o. www.dsarchiv.cz UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA tel. +420 727 827 422 dsarchiv@artikulsystem.cz Obsah DS Archiv... 2 Nastavení připojení k internetu... 2 Nastavení aplikace... 3 Nastavení databáze... 4 Nastavení datové schránky... 4 Příjem zpráv z datové schránky... 6 Odeslání zprávy... 7 Ověření

Více

ABRA Software a.s. ABRA on- line

ABRA Software a.s. ABRA on- line ABRA Software a.s. ABRA online ÚVOD 2 2.1 ABRA on-line - úvod 1 ČÁST 1 2 1.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené aplikace z prostředí OS MS Windows 1 ČÁST 2 11 2.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené

Více

Tomáš Chytil 27. Května 2014 Svatá Kateřina. AutoCont řešení s využitím MS platformy

Tomáš Chytil 27. Května 2014 Svatá Kateřina. AutoCont řešení s využitím MS platformy Tomáš Chytil 27. Května 2014 Svatá Kateřina AutoCont řešení s využitím MS platformy Přehled o úkolech, projektech Splnění požadavků ISO auditu Softwarová řešení Jednoduchost administrativních úkonů Elektronizace

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více

AMBULANTNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM V ORDINACI 21. STOLETÍ Daniel Petričko, Eva Husáková

AMBULANTNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM V ORDINACI 21. STOLETÍ Daniel Petričko, Eva Husáková AMBULANTNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM V ORDINACI 21. STOLETÍ AMBULANTNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM V ORDINACI 21. STOLETÍ Daniel Petričko, Eva Husáková Anotace: Stále častěji se setkáváme s pojmem ehealth, neboli elektronické

Více

Centrum veřejných zakázek e-tržiště České pošty

Centrum veřejných zakázek e-tržiště České pošty Centrum veřejných zakázek e-tržiště České pošty www.centrumvz.cz Konference ISSS 8. dubna 2013 RNDr. Vít Příkaský Česká pošta a egovernment? Informační systém datových schránek (ISDS) Datový trezor (dlouhodobé

Více

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o. p. s. Informační systémy. Advokátní kancelář. Přednášející: Ing. Zdeněk Jelínek. Vypracoval: Ivo Raisigl

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o. p. s. Informační systémy. Advokátní kancelář. Přednášející: Ing. Zdeněk Jelínek. Vypracoval: Ivo Raisigl Západomoravská vysoká škola Třebíč, o. p. s. Informační systémy Advokátní kancelář Přednášející: Ing. Zdeněk Jelínek Vypracoval: Ivo Raisigl V Brně, 3.12.2012 Obsah 1 Schéma provozovny... 3 2 Podlaha...

Více

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o.

Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Nastavení klientských stanic pro webové aplikace PilsCom s.r.o. Obsah 1. Obecné informace... 1 2. Internetový prohlížeč... 1 3. Nastavení kompatibilního zobrazení... 1 4. Nastavení důvěryhodných serverů...

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

SOFTWARE 5P. Instalace. SOFTWARE 5P pro advokátní praxi 2010. Oldřich Florian

SOFTWARE 5P. Instalace. SOFTWARE 5P pro advokátní praxi 2010. Oldřich Florian SOFTWARE 5P Instalace SOFTWARE 5P pro advokátní praxi 2010 Oldřich Florian 2010 Instalace Stránka 1 z 16 Obsah Instalace Runtime Access 2010... 2 Instalace klienta (programu)... 3 Instalace databáze...

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

UŽIVATELSKÉ SKUPINY. Sdílení souborů, katalogů, oprávnění

UŽIVATELSKÉ SKUPINY. Sdílení souborů, katalogů, oprávnění UŽIVATELSKÉ SKUPINY Sdílení souborů, katalogů, oprávnění OBSAH 1. Úvod... 3 2. Uživatelské skupiny... 3 2.1. Přehled... 3 2.2. Veřejné skupiny... 5 2.3. Vytvořit skupinu... 6 2.4. Informace o mě... 7 2.5.

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Základní informace pro správnou funkčnost služby Internetového bankovnictví Obsah 1. Úvod 2 2. Základní informace pro správnou funkčnost SLUŽBY INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ 3 1/4

Více

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod:

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod: Internetový prohlížeč CHROME Pro správné fungování veškerých funkcionalit, které nám nástroje společnosti Google nabízí, je dobré používat prohlížeč Chrome. Jeho instalaci je možné provést z webové adresy:

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

GO! ONLINE & TRACK UŽIVATELSKÝ MANUÁL ČAS JE VŠE

GO! ONLINE & TRACK UŽIVATELSKÝ MANUÁL ČAS JE VŠE GO! ONLINE & TRACK UŽIVATELSKÝ MANUÁL ČAS JE VŠE Obsah 1 Systémové požadavky 3 2 Po přihlášení 4 2. 1 Změna hesla 4 2. 2 Potvrzení Všeobecných obchodních podmínek 4 3 Objednávání zásilek 5 3. 1 Objednání

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Pokud není

Více

dokumentu, pošty nebo u ke spisu Drobná vylepšení v mobilní verzi Advokátní agendy

dokumentu, pošty nebo  u ke spisu Drobná vylepšení v mobilní verzi Advokátní agendy Novinky verze 6.2 Soudní řízení Předplatné Typ případu přes číselník Pohledávka spisu Pohled na spisy s paušálem Lepší možnosti vzhledu faktury Ekonomika spisu Pohled na faktury dle klientů Automatické

Více

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Návod popisuje kroky od vystavení certifikátu až po odeslání a podepsání dat v obchodním systému CS OTE v prostředí operačního systému Apple

Více

Nápověda pro systém ehelpdesk.eu

Nápověda pro systém ehelpdesk.eu www.ehelpdesk.eu Nápověda pro systém ehelpdesk.eu Obsah 1. Základní informace o ehelpdesk.eu... 2 1.1 Rychlé použití aplikace ehelpdesk.eu... 2 1.2 Příklady nasazení... 2 2. Příručka pro uživatele ehelpdesk.eu...

Více

Když si musíte být jistí. Bezpečné sdílení. dokumentů. 5 způsobů, jak mohou advokáti předejít rizikům při sdílení. dokumentů

Když si musíte být jistí. Bezpečné sdílení. dokumentů. 5 způsobů, jak mohou advokáti předejít rizikům při sdílení. dokumentů Když si musíte být jistí Bezpečné sdílení dokumentů 5 způsobů, jak mohou advokáti předejít rizikům při sdílení dokumentů 5 způsobů, jak se advokáti mohou vyhnout rizikům při sdílení dokumentů Sdílení dokumentů

Více

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o.

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o. Digitalizace a oběh dokumentů Automatizace obchodních porcesů Likvidace odběratelských a dodávatelských faktur Efektivita firemních procesů je jedním ze základních pilířů fungování celé společnosti. Některé

Více

Identifikátor materiálu: ICT-3-16

Identifikátor materiálu: ICT-3-16 Identifikátor materiálu: ICT-3-16 Předmět Téma sady Informační a komunikační technologie Téma materiálu Cloudové technologie Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí Cloudové technologie.

Více

Informace. OpenScape Web Collaboration

Informace. OpenScape Web Collaboration Informace OpenScape Web Collaboration OpenScape Web Collaboration je škálovatelné, bezpečné a vysoce spolehlivé řešení webové konference pro podniky všech velikostí. Communication for the open minded Siemens

Více

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný Jednoduše pro PRÁVNICKOU osobu Trivi Jednoduše - Vytvoření přiznání k dani z příjmů právnických osob - Účetní závěrka - Zpracování 24 dokladů (rok) - zpracování 48 transakcí na bankovém účtu (rok) Roční

Více

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Popis služby Služba T-Cloud ZAKÁZKA (dále jen ZAKÁZKA) poskytuje svým uživatelům informace o 99% veřejných zakázek vypsaných v České republice. Služba nabízí uživatelům následující

Více

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný

... Trivi Jednoduše. os. Účetní Klient Účetní Klient Faktura, Zálohová FA, Dobropis, Daňový doklad k záloze, pokladní doklady Přijatý/Vydaný Jednoduše pro PRÁVNICKOU osobu Trivi Jednoduše - Vytvoření přiznání k dani z příjmů právnických osob - Účetní závěrka - Zpracování 24 dokladů (rok) - zpracování 48 transakcí na bankovém účtu (rok) Roční

Více

Terminal server, vzdálená plocha

Terminal server, vzdálená plocha Terminal server, vzdálená plocha aneb jak z domu (a nejen z domu!!) pracovat se SASem, kancelářskými aplikacemi, skenovat nebo třeba pracovat s poštou 1. Úvod (ale moóc důležitý) Nově nainstalovaný terminal

Více

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka verze 2018-06 Pokud nechcete využít provoz v cloudu a chcete provozovat systém na vaší infrastruktuře, tak je to možné

Více

TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223

TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223 TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223 IČO: 28116313 e-mail: info@profiuspora.cz telefon: 724000006 724000008 Nabídka Poradenství a servis v Telekomunikacích 1 TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

OCHRANA SOUKROMÍ CRON SYSTEMS, S.R.O. PRO WEBOVOU STRÁNKU 1. Obecné informace.

OCHRANA SOUKROMÍ CRON SYSTEMS, S.R.O. PRO WEBOVOU STRÁNKU 1. Obecné informace. OCHRANA SOUKROMÍ CRON SYSTEMS, S.R.O. PRO WEBOVOU STRÁNKU www.orphica.cz 1. Obecné informace. 1. Provozovatelem webové stránky je společnost Cron Systems, s.r.o., Alexandra Rudnaya 21, 010 01 Žilina, Slovensko,

Více

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti.

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti. Obsah Přihlášení k Office 365... 1 Nastavení přeposílání (předávání) doručené pošty... 2 Instalace plného balíku aplikací Office 365 Pro Plus pro studenty... 3 Přihlášení v plné verzi Office 365 Pro Plus

Více

S klávesovými zkratkami ovládnete Windows jako profík Novinky.cz

S klávesovými zkratkami ovládnete Windows jako profík Novinky.cz Page 1 of 5 S klávesovými zkratkami ovládnete Windows jako profík Většina lidí ovládá počítač především myší a klávesnici používá pouze na psaní. Pomocí dvou nebo třech tlačítek, které zmáčknete najednou,

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Verze Express

Více

ADVIA Office Centre 24

ADVIA Office Centre 24 ADVIA Office Centre 24 Na Poříčí 1071/17 110 00 Praha 1 tel.: +420 777 857 758 ADVIA Office Centre Sídlo pro Vaši společnost Pod Altánem 9/105 Praha 10 Strašnice PSČ 100 00 ADVIA GROUP s.r.o. IČO 66 24

Více

Společnost ICZ a.s. představuje hostované řešení elektronické spisové služby

Společnost ICZ a.s. představuje hostované řešení elektronické spisové služby e-spis LITE Společnost ICZ a.s. představuje hostované řešení elektronické spisové služby 1 Základní informace o společnosti ICZ a.s. V rámci regionu střední Evropy patříme mezi významné společnosti nabízející

Více

SharePoint Online. Vyhledávání Můžete hledat weby, osoby nebo soubory. Vytvoření webu nebo příspěvku

SharePoint Online. Vyhledávání Můžete hledat weby, osoby nebo soubory. Vytvoření webu nebo příspěvku Úvodní příručka Zvládněte toho více, ať jste kdekoli, se zabezpečeným přístupem, sdílením a ukládáním souborů. Přihlaste se ke svému předplatnému Office 365 a ve spouštěči aplikací vyberte SharePoint.

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

Základ úspěšných procesů. Správa ů. s ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise Content Management

Základ úspěšných procesů. Správa  ů. s ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise Content Management Základ úspěšných procesů Správa e-mailů s ELOxc for Microsoft EWS Enterprise Content Management www.elo.com Správa e-mailů s ELOxc for Microsoft EWS Využití informací. Optimalizace procesů. Úspora nákladů

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.15.0 ze dne 6. 12. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik nových vylepšení. Soustředili jsme se zejména

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

ppesystem Elektronický nástroj pro řízení firemních nákupních operací a veřejných zakázek modul B2B a VZ verze 1.01

ppesystem Elektronický nástroj pro řízení firemních nákupních operací a veřejných zakázek modul B2B a VZ verze 1.01 ppesystem Elektronický nástroj pro řízení firemních nákupních operací a veřejných zakázek modul B2B a VZ verze 1.01 Uživatelský manuál pro podepisování JAVOU Poslední aktualizace 10/2014 Centrum klientské

Více

Easycars Aplikace pro správu autobazaru

Easycars Aplikace pro správu autobazaru Easycars Aplikace pro správu autobazaru Obsah 1 Úvod... 2 1.1 Požadavky... 2 2 Přihlášení do systému... 3 2.1 Úvodní stránka... 4 3 Správa nabídek vozů a klienů... 5 3.1 Výpis vozidel... 5 3.1.1 Export

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Uživatelská příručka T UC-One pro windows

Uživatelská příručka T UC-One pro windows Co je to T UC-One? T UC-One poskytuje koncovým uživatelům jednotnou komunikaci (UC) skrz všední mobily (tablety a mobilní telefony) a počítačové platformy (počítače a notebooky) včetně Windows, Mac, ios

Více

Postup instalace umožňující el. podpis v IS KP14+ pro Internet Explorer 11 přes novou podpisovou komponentu.

Postup instalace umožňující el. podpis v IS KP14+ pro Internet Explorer 11 přes novou podpisovou komponentu. Pořízení aplikace MS2014+ a zajištění jejího provozu a rozvoje Registrační číslo projektu: CZ.1.08/2.1.00/12.00147 Postup instalace umožňující el. podpis v IS KP14+ pro Internet Explorer 11 přes novou

Více

Programové vybavení počítačů operační systémy

Programové vybavení počítačů operační systémy Programové vybavení počítačů operační systémy Operační systém Základní program, který oživuje hardware a poskytuje prostředí pro ostatní programy Řídí využití procesoru, síťovou komunikaci, tisk, ovládá

Více

DOMUS. verze 9. Pro Váš vyšší komfort Vám verze přináší: Nové uživatelské rozhraní. Fulltextové vyhledávání. Strom oken. Zásilky

DOMUS. verze 9. Pro Váš vyšší komfort Vám verze přináší: Nové uživatelské rozhraní. Fulltextové vyhledávání. Strom oken. Zásilky DOMUS verze 9 Pro Váš vyšší komfort Vám verze přináší: Nové uživatelské rozhraní Fulltextové vyhledávání Strom oken Zásilky O SYSTÉMU DOMUS INFORMACE NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ Systém DOMUS představuje komplexní

Více

Objednávkový systém Beskyd Fryčovice a.s. objednavky.beskyd.cz. OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM BESKYD FRYČOVICE a.s.

Objednávkový systém Beskyd Fryčovice a.s. objednavky.beskyd.cz. OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM BESKYD FRYČOVICE a.s. OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM BESKYD FRYČOVICE a.s. Obsah Technické parametry... 3 Harmonogram objednávek... 3 Stála objednávka... 3 Objednávka na přelomu měsíce... 3 Vlastní zpracování objednávky... 3 1. Nová objednávka...

Více

Agenda Systém G5i Uživatelský manuál Autor RH SID, s.r.o.

Agenda Systém G5i Uživatelský manuál Autor RH SID, s.r.o. Agenda Systém G5i Uživatelský manuál 3.5.2017 1 Obsah: 1 2 3 4 Internetový informační portál Integri G5i... 3 Minimální konfigurace pro provoz G5i... 3 Přihlášení... 4 Struktura informačního portálu...

Více

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE CO JE APLIKACE KALIBRACE-ONLINE? KALIBRACE-ONLINE = Kompletní online správa a přehled potřebných údajů k měřidlům a vybavení měřicí techniky. HLAVNÍ

Více

IBM Connections. Informace o produktu

IBM Connections. Informace o produktu IBM Connections Informace o produktu IBM Connections doplňují firemní infrastrukturu o řešení, která umožňují snadnou výměnu informací mezi uživateli, sdílení informací v projektovém týmu i dlouhodové

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Uživatelská dokumentace Konfigurace webového prohlížeče Verze 01-04 2013 e-utilityreport - vyjadřování k existenci sítí OBSAH OBSAH... 2 1. O SLUŽBĚ E-UTILITYREPORT... 2 2. NASTAVENÍ PROSTŘEDÍ... 3 2.1

Více

Programové vybavení počítače

Programové vybavení počítače Programové vybavení počítače Číslo projektu Název školy Předmět CZ.1.07/1.5.00/34.0425 INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ BENEŠOV Černoleská 1997, 256 01 Benešov IKT Tematický okruh Téma Počítač Programové

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Informační systém pro vysoké a vyšší odborné školy Technická specifikace Obecný popis systému Technická specifikace Obecný popis systému Computer Aided Technologies, s.r.o. Tato příručka je součástí dokumentace

Více

Základní popis https://icompllex.com

Základní popis https://icompllex.com Základní popis https://icompllex.com icompllex IT řešení funkce compliance Moderní webová aplikace k zajištění funkce compliance finančními institucemi. icompllex představuje robustní vysoce efektivní

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

Připojení k internetu pro domácnosti

Připojení k internetu pro domácnosti Připojení k internetu pro domácnosti V současné době poskytujeme naše služby na 19-ti místech po celé Praze a okolí. Do budoucna je v plánu rozšíření pokrytí internetovým připojením na další území Prahy

Více

Vize. Thang Do. Adam Papoušek.

Vize. Thang Do. Adam Papoušek. Vize Thang Do dothang@fel.cvut.cz Adam Papoušek papouada@fel.cvut.cz 1 Základní informace... 3 2 Zainteresované osoby a instituce... 3 2.1 Zákazník... 3 2.2 Dodavatel... 3 2.3 Uživatelé systému... 3 3

Více