DOTAZNÍK STYLUUČENÍ- LSI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DOTAZNÍK STYLUUČENÍ- LSI"

Transkript

1 PŘÍLOHY 7.1. Příloha 1 - Dotazník stylu LSI (Learning Style Inventory) (Dunnová, Dunn, Price, 2004, s.73-75). DOTAZNÍK STYLUUČENÍ- LSI R. Dunn, K. Dunn (St. John's Univerzity, Jamaica, NY), G. E. Price (Price Systems, Inc., Lawrence, Kansas) Price Systems, Inc., Lawrence, Kansas (1975,1987,1989,1990) Překlad a modifikace: J. Mareš, LFUK v HK (1992) třída: identifikace: chlapec - dívka POKYNY PRO VYPLŇOVÁNÍ Dotazník se ptá na tvoje doma, když se učíš něco nového nebo dost těžkého. Přečti si pozorně každou větu a promysli, co říká. Potom rozhodni, jestli věta vystihuje tvůj způsob nebo ne. Dotazník se ptá na to, jak postupuješ při nejčastěji, jaký způsob ti nejvíc vyhovuje. Některé otázky se opakují v trochu pozměněné podobě. To proto, abychom získali spolehlivější výsledky. Neraď se s kamarády, odpovídej jen za sebe. Vždyť každý z vás má trochu jiný způsob. Nespěchej, odpovídej co nejpřesněji. Žádnou otázku nemůžeš přeskočit. Odpovídá se zakroužkováním jedné z nabízených možností. Odpovědi zahrnují škálu od úplného nesouhlasu po úplný souhlas. Vyplňování trvá přibližně půl hodiny. Než

2 začneš pracovat, prohlédni si pořádně ukázky a způsob odpovídání! Uvědom si, že přiděluješ body, neznámkuješ. Tady je ukázka, jak odpovídat. Když se spleteš, škrtni to, co neplatí a zakroužkuj správnou odpověď. možné odpovědi spíš těžko rozhodnout spíš ukázka otázek Moc rád něco stavím Učím se rád s kamarády Teď můžeš začít s odpovídáním! 1. Učení mně jde lépe, když je kolem ticho. 2. Vyhovuje mně, když mám při hodně světla. 3. Jsem raději, když mně někdo přesně řekne, co mám při dělat a nemusím to vymýšlet sám. 4. Nejlépe se soustředím na, když jsem v teple. 5. Nejlépe se mně doma učí, když sedím u stolu nebo u pracovního stolku. 6. Když se učím, raději sedávám v měkkém křesle nebo se rozložím na gauči. 7. Záleží mi na tom, abych měl ve škole dobré výsledky. 8. Obvykle je mi příjemněji v teplejším prostředí, než v chladnějším. 9. Mimoškolní záležitosti jsou pro mne důležitější, než ve škole. 10. Nejlépe se mně učí ráno. 11. Často mně dělá potíže dokončit zadané úkoly. 12. Když mám hodně, nejraději se učím sám. 13. Učivo si lépe zapamatuji, když ho čtu, než když poslouchám výklad.

3 14. Lépe mně to myslí, když během něco jím. 15. Mám raději, když ve škole dostanu přesné pokyny, co mám udělat, než když to učitel nechá na nás. 16. Nejlépe si věci zapamatuji, když se je učím brzo ráno. 17. Učivo potřebuji trochu prožívat, mít při nějaké pocity. 18. Zvuky mně obvykle překážejí v tom, abych se soustředil na. 19. Nové věci se raději učím tím, že o nich mluvím, než tím, že si o nich čtu. 20. Doma se obvykle učím tak, že si rozsvítím jen lampičku. Jinak je v celé místnosti šero. 21. Velmi rád dělám při nějaké pokusy, experimentuji. 22. Učení mně dělá potíže. 23. Na se nejlépe soustředím, když jsem v chladnějším prostředí. 24. Když se učím, rád se rozložím třeba na koberci, na dece, na gauči, v křesle nebo na posteli. 25. Myslím, že když mi to ve škole jde, má z toho náš učitel radost. 26. Co se mi řekne, to nezapomenu udělat. (Pokud souhlasíš, zakroužkuj 5.) 27. Učím se věci lépe tím, že si je čtu, než tím, že o nich povídám. 28. Když se zaberu do práce, přestávám vnímat zvuky kolem sebe. 29. Úkoly obyčejně všechny dokončím. 30. Když mám něco udělat do školy, musí se mně to několikrát připomenout. 31. Snadněji si zapamatuji učivo, které mně není lhostejné, které jsem při prožíval. 32. Vyhovuje mně, když se mně přesně řekne, přesně nalinkuje", co mám dělat a já se nemusím sám 33. Moji rodiče se zajímají, jak mi to ve škole jde. 34. Vyhovuje mně, když doma při mohu měnit místo, kde se učím. 35. Když mám spoustu, nejraději se učím úplně sám.

4 36. Při vydržím sedět na jednom místě velmi dlouho. 37. Učení ve škole mně nebaví. (Pokud souhlasíš, zakroužkuj 5.) 38. Lépe si věci zapamatuji, když o nich slyším, než když o nich čtu. 39. Nikoho moc nezajímá, jak mně ve škole vlastně jde. (Pokud souhlasíš, zakroužkuj 5.) 40. Baví mně něco vymodelovat vlastníma rukama. 41. Když se učím, rozsvítím všechna světla. 42. Když se učím, musím při tom něco jíst, pít, nebo aspoň žvýkat žvýkačku. 43. Když mám hodně, rád se učím s několika spolužáky či kamarády. 44. Učivo si nejlépe zapamatuji, když se učím brzo ráno. 45. Často zapomínám, že máme nějaké úkoly. 46. Nejlépe mi to myslí večer. 47. Než začnu řešit nějaký úkol, potřebuji, aby mi někdo dal bližší pokyny a nenechával to jenom na mně. 48. Nejlépe se cítím tak kolem desáté hodiny dopoledne. To mně jde samo. 49. Když se učím, potřebuji, aby byl po ruce někdo z dospělých. 50. Naše rodina si přeje, abych měl ve škole dobré známky. 51. Nejraději se učím, když mohu něco vyrábět, skládat, prostě vytvářet vlastníma rukama. 52. Často raději začínám něco úplně nového, než abych dokončoval rozdělané věci. 53. Často se mně stane, že zapomenu udělat to, co mně bylo uloženo. 54. Lépe se vžívám do učiva, když ho mohu vyjádřit nějakým pohybem, když mohu ten pohyb prožívat. 55. Rád se učím pomocí opravdových zážitků, když mohu učivo prožívat. 56. Když se doma učím, jsem rád, když je na dosah někdo z dospělých.

5 57. Když se zaberu do, přestanu vnímat většinu okolních zvuků. 58. Když se mám naučit něčemu novému, raději si o tom sám čtu, než abych si o tom s někým povídal. 59. Nejlépe mi jde dopoledne, tak kolem desáté hodiny. 60. Školu mám docela rád. 61. Věci si lépe zapamatuji, když si o nich mohu s někým popovídat, než když si o nich jenom čtu. 62. Když se doma učím, musím přitom něco přikusovat. 63. Učím se rád s kamarády. 64. Je pro mne těžké, abych vydržel při sedět dlouho na jednom místě. 65. Lépe si věci pamatuji, když se učím až večer. 66. Myslím, že náš učitel chce, abych měl dobré známky. 67. Rád se učím s dospělými, ne sám. 68. Moc rád něco stavím. 69. Při mi vadí hluk a různé zvuky. 70. Když mám moc, raději se učím se spolužáky. 71. Velmi rád se učím nové věci Příloha 2 Přepis internetové verze dotazníku LSI Dotazník stylu LSI Dobrý den, chtěli bychom Vás poprosit o vyplnění dotazníku (na nějž naleznete odkaz výše). Dotazník se ptá na Vaše cizího jazyka doma, když se učíte něco nového nebo dost těžkého. Přečtěte si pozorně každou větu a promyslete, co říká. Potom rozhodněte, jestli věta vystihuje Váš způsob nebo ne. Dotazník se ptá na to, jak postupujete při cizího jazyka nejčastěji, jaký způsob Vám nejvíc vyhovuje. Některé otázky se opakují v trochu pozměněné podobě. To proto, abychom získali spolehlivější výsledky. Neraďte

6 se s kamarády, odpovídejte jen za sebe. Vždyť každý z nás má trochu jiný způsob. Nespěchejte, odpovídejte co nejpřesněji. Žádnou otázku nemůžete přeskočit. Odpovídá se označením jedné z nabízených možností. Odpovědi zahrnují škálu od úplného nesouhlasu po úplný souhlas. Vyplňování trvá přibližně půl hodiny. Než začnete pracovat, prohlédněte si pořádně ukázky a způsob odpovídání! Uvědomte si, že přidělujete body, neznámkujete. Tady je ukázka, jak odpovídat. otázka: Moc rád něco stavím. možné odpovědi: na stupnici 1-5 zaškrtněte, nakolik dané tvrzení pro Vás platí, nakolik s ním souhlasíte, přičemž krajní body jsou 1 = nesouhlasí a 5 = souhlasí. otázka: Učím se rád s kamarády. Na konci jsou ještě 4 doplňující otázky určené ke statistickému zpracování dat (je třeba zaškrtnout pohlaví, dopsat věk v letech a Vaše bydliště). Teď můžete začít s odpovídáním! Učení mně jde lépe, když je kolem ticho. Vyhovuje mně, když mám při hodně světla. Jsem raději, když mně někdo přesně řekne, co mám při dělat a nemusím to vymýšlet sám.

7 Nejlépe se soustředím na, když jsem v teple. Nejlépe se mně doma učí, když sedím u stolu nebo u pracovního stolku. Když se učím, raději sedávám v měkkém křesle nebo se rozložím na gauči. Vždy mi záleželo na tom, abych měl ve škole dobré výsledky. Obvykle je mi příjemněji v teplejším prostředí, než v chladnějším. Mimoškolní záležitosti byly pro mne důležitější, než ve škole. Nejlépe se mně učí ráno. Často mně dělá potíže dokončit zadané úkoly.

8 Když mám hodně, nejraději se učím sám. Učivo si lépe zapamatuji, když ho čtu, než když poslouchám výklad. Lépe mně to myslí, když během něco jím. Mám raději, když dostanu přesné pokyny, co mám udělat, než když to učitel nechá na nás. Nejlépe si věci zapamatuji, když se je učím brzo ráno. Učivo potřebuji trochu prožívat, mít při nějaké pocity. Zvuky mně obvykle překážejí v tom, abych se soustředil na. Nové věci se raději učím tím, že o nich mluvím, než tím, že si o nich čtu.

9 Doma se obvykle učím tak, že si rozsvítím jen lampičku. Jinak je v celé místnosti šero. Velmi rád dělám při nějaké pokusy, experimentuji. Učení mně dělá potíže. Na se nejlépe soustředím, když jsem v chladnějším prostředí. Když se učím, rád se rozložím třeba na koberci, na dece, na gauči, v křesle nebo na posteli. Myslím, že když mi to jde, má z toho náš učitel radost. Co se mi řekne, to nezapomenu udělat. Učím se věci lépe tím, že si je čtu, než tím, že o nich povídám.

10 Když se zaberu do práce, přestávám vnímat zvuky kolem sebe. Úkoly obyčejně všechny dokončím. Když mám něco udělat na výuku, musí se mně to několikrát připomenout. Snadněji si zapamatuji učivo, které mně není lhostejné, které jsem při prožíval. Vyhovuje mně, když se mně přesně řekne, přesně nalinkuje", co mám dělat a já se nemusím sám rozhodovat. Moji rodiče se vždy zajímali, jak mi to ve škole jde. Vyhovuje mně, když doma při mohu měnit místo, kde se učím. Když mám spoustu, nejraději se učím úplně sám.

11 Při vydržím sedět na jednom místě velmi dlouho. Učení ve škole mně nikdy nebavilo. Lépe si věci zapamatuji, když o nich slyším, než když o nich čtu. Nikoho moc nezajímá, jak mně vlastně jde. Baví mně něco vymodelovat vlastníma rukama. Když se učím, rozsvítím všechna světla. Když se učím, musím při tom něco jíst, pít, nebo aspoň žvýkat žvýkačku. Když mám hodně, rád se učím s několika spolužáky či kamarády. Učivo si nejlépe zapamatuji, když se učím brzo ráno.

12 Často zapomínám, že máme nějaké úkoly. Nejlépe mi to myslí večer. Než začnu řešit nějaký úkol, potřebuji, aby mi někdo dal bližší pokyny a nenechával to jenom na mně. Nejlépe se cítím tak kolem desáté hodiny dopoledne. To mně jde samo. Když se učím, potřebuji, aby byl po ruce někdo z dospělých. Naše rodina si vždy přála, abych měl ve škole dobré známky. Nejraději se učím, když mohu něco vyrábět, skládat, prostě vytvářet vlastníma rukama. Často raději začínám něco úplně nového, než abych dokončoval rozdělané věci.

13 Často se mně stane, že zapomenu udělat to, co mně bylo uloženo. Lépe se vžívám do učiva, když ho mohu vyjádřit nějakým pohybem, když mohu ten pohyb prožívat. Rád se učím pomocí opravdových zážitků, když mohu učivo prožívat. Když se doma učím, jsem rád, když je někdo na dosah. Když se zaberu do, přestanu vnímat většinu okolních zvuků. Když se mám naučit něčemu novému, raději si o tom sám čtu, než abych si o tom s někým povídal. Nejlépe mi jde dopoledne, tak kolem desáté hodiny. Školu mám docela rád.

14 Věci si lépe zapamatuji, když si o nich mohu s někým popovídat, než když si o nich jenom čtu. Když se doma učím, musím přitom něco přikusovat. Učím se rád s kamarády. Je pro mne těžké, abych vydržel při sedět dlouho na jednom místě. Lépe si věci pamatuji, když se učím až večer. Myslím, že náš učitel chce, abych měl dobré výsledky. Rád se učím s druhými lidmi, ne sám. Moc rád něco stavím.

15 Při mi vadí hluk a různé zvuky. Když mám moc, raději se učím se spolužáky. Velmi rád se učím nové věci. Věk: Pohlaví: Bydliště (město): muž žena 7.3. Příloha 3 - Průvodní dopis Dobrý den, jsem studentka oboru Psychologie na Filozofické Fakultě Karlovy Univerzity v Praze a moje závěrečná práce se Vliv bilingvismu na výuku cizích jazyků. Zabývá se studiem shodných a rozdílných znaků při studiu cizích jazyků u lidí, kteří od narození vyrůstali v jednojazyčném (monolingvním) prostředí a těch, jejichž rodiče mají jiný mateřský jazyk, který používali ke komunikaci s dítětem od jeho narození, neboli pochází z dvojjazyčného (bilingvního) prostředí. Proto bych Vás ráda touto cestou chtěla požádat o vyplnění krátkého dotazníku, který se týká Vašeho studia angličtiny. Tento dotazník se zabývá preferencí různých podmínek při studiu.

16 Pocházíte-li z monolingvního prostředí, vyplňte prosím dotazník na této adrese: UmRaTU1CSFBXVEE6MQ Pocházíte-li z bilingvní rodiny, vyplňte prosím dotazník na této adrese: WtGazhITVNyWVE6MQ Po vyplnění dotazníku a po odkliknutí položky Submit dotazník zaslán k hromadnému zpracování. Dotazník již nemusíte zasílat zpět na mou adresu či někomu jinému. Tímto je zajištěna naprostá anonymita dotazníku. Zároveň bych Vás chtěla požádat o rozeslání této žádosti dalším osobám, o kterých víte, že v současné době studují angličtinu. Předem velmi děkuji za pravdivé vyplnění dotazníku a pokud byste měli zájem o výsledky tohoto výzkumu, obraťte se na mě na ové adrese: janavrbacka@ ,cz. S přáním hezkého dne, Jana Vrbacká

17 7.4. Příloha 4 - Přehled odpovědí z dotazníku LSI monolingvní otázka: osoba:

18

19 pohlaví věk bydliště žena 18 Kolín žena 20 Praha muž 18 praha žena 18 Praha muž 19 havlíčkův Brod muž 18 Praha žena 20 havlíčkův brod žena 18 Praha žena 18 Olomouc muž 30 brno žena 23 Nymburk žena 32 Olomouc žena 31 Praha žena 32 Praha muž 19 Praha žena 30 nymburk žena 30 Praha žena 38 Praha muž 25 České Budějovice žena 30 Praha žena 35 Praha žena 31 Praha žena 29 Praha muž 33 Praha žena 29 praha žena 19 Praha žena 28 Praha muž 31 Písek muž 35 Praha muž 33 Praha muž 31 Praha žena 22 praha žena 29 Semily žena 40 Praha muž 25 Karlovy vary žena 22 České Budějovice muž 19 Tachov muž 18 Brno muž 19 Praha žena 30 Praha muž 25 Praha žena 39 liberec muž 40 sokolov muž 26 Praha žena 37 olomouc muž 40 olomouc muž 34 Nymburk žena 32 Brno žena 21 Praha žena 29 třebíč muž 35 Praha žena 28 Beroun žena 34 Praha žena 36 Praha žena 31 praha žena 30 Most žena 39 Tachov žena 30 Praha západ

20 7.5. Příloha 5 - Přehled odpovědí z dotazníku LSI bilingvní otázky: osoby:

21

22 pohlaví věk bydliště žena 18 Praha žena 19 Praha žena 18 Praha žena 18 Praha žena 18 Praha muž 18 Praha žena 18 Úvaly žena 18 Praha žena 30 Praha žena 30 Praha žena 23 Praha žena 28 Praha žena 23 Nymburk žena 28 Praha žena 30 Poděbrady žena 30 Nymburk žena 29 Jičín muž 39 Praha muž 28 Semily muž 37 Praha žena 27 Praha žena 29 praha muž 31 Lomnice nad Popelkou žena 35 Praha žena 29 Semily žena 29 praha žena 26 praha muž 18 Praha žena 29 Milovice žena 24 Praha muž 28 Praha žena 29 Beroun žena 32 Prha muž 37 Praha žena 30 Nymburk žena 25 semily žena 26 Praha žena 27 Praha muž 36 Praha muž 26 Praha muž 27 Praha muž 27 Praha muž 31 Praha žena 38 Praha žena 32 Rakovnik žena 30 Praha muž 22 Praha žena 28 Praha žena 27 Sedlčany žena 29 Jablonec nad Nisou žena 29 Praha muž 35 Praha

23 7.6. Příloha 6 - Přehled vypočítaných faktorů u monolingvních osob faktor: osoba : Preferován í ticha Hluk při nevadí Potřeba světla při Potřeba tepla při Nábytek Vnitřní motivace Vytrvalost Odpovědnost Strukturování úkolů Učit se sám

24 Učit se s kamarády Autorita dospělých Auditivní / vizuální Taktilní Zážitkové Konzumování jídla, pití při Ranní / večerní Dopolední Změna místa při Vnější motivace - rodiče Vnější motivace - učitel

25 7.7. Příloha 7 - Přehled vypočítaných faktorů u bilingvních osob faktory: osoby: Preferování ticha Hluk při nevadí Potřeba světla při Potřeba tepla při Nábytek Vnitřní motivace Vytrvalost Odpovědnost Strukturování úkolů Učit se sám

26 Učit se s kamarády Autorita dospělých Auditivní / vizuální Taktilní Zážitkové Konzumování jídla, pití při Ranní / večerní Dopolední Změna místa při Vnější motivace - rodiče Vnější motivace - učitel

možné odpovědi nesouhlasím spíš nesouhlasím těţko rozhodnout spíš souhlasím souhlasím

možné odpovědi nesouhlasím spíš nesouhlasím těţko rozhodnout spíš souhlasím souhlasím DOTAZNÍK STYLU UČENÍ - LSI R. Dunn, K. Dunn (St. John s Univerzity, Jamaica, NY), G. E. Price (Price Systems, Inc., Lawrence, Kansas) Price Systems, Inc., Lawrence, Kansas (1975, 1987, 1989,1990) Překlad

Více

Příloha 1: Dotazník předvýzkum

Příloha 1: Dotazník předvýzkum Příloha 1: Dotazník předvýzkum Dobrý den milý ţáku, milá ţákyně základní školy! Dotazník, který se ti dostává do rukou, se skládá ze tří částí. V části A a C si prosím pozorně přečti každou otázku a odpověz

Více

K problematice učebního stylu dětí školního věku na tradičních a daltonských školách

K problematice učebního stylu dětí školního věku na tradičních a daltonských školách K problematice učebního stylu dětí školního věku na tradičních a daltonských školách Zdenka Stránská FF MU Brno Učení je a vždy zřejmě zůstane nejdůležitější náplní práce žáků a studentů na všech typech

Více

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU Projekt MOTIVALUE Jméno: Třida: Pokyny Prosím vyplňte vaše celé jméno. Vaše jméno bude vytištěno na informačním listu s výsledky. U každé ze 44 otázek vyberte a nebo

Více

Jméno a Příjmení. Třída. Škola

Jméno a Příjmení. Třída. Škola Studentský dotazník Vážení studenti, cílem tohoto průzkumu je zjistit váš postoj k matematice a k výukovému nástroji Khan Academy. Vaše názory a odpovědi pomohou dalším studentům a učitelům při zapojování

Více

Žákovský dotazník. 4. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26, P. O. Box 1 110 06 Praha 1

Žákovský dotazník. 4. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26, P. O. Box 1 110 06 Praha 1 Žákovský dotazník 4. ročník Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26, P. O. Box 1 110 06 Praha 1 International Association for the Evaluation of Educational

Více

TRENDS IN INTERNATIONAL MATHEMATICS AND SCIENCE STUDY

TRENDS IN INTERNATIONAL MATHEMATICS AND SCIENCE STUDY Identification Label TRENDS IN INTERNATIONAL MATHEMATICS AND SCIENCE STUDY Žákovský dotazník 4. ročník Česká školní inspekce Fráni Šrámka 37 150 21 Praha 5 IEA, 2014 Pokyny V tomto dotazníku najdeš otázky,

Více

BeLL Dotazník. www.bell-project.eu

BeLL Dotazník. www.bell-project.eu Q BeLL Dotazník www.bell-project.eu Vážení účastníci kurzů vzdělávání dospělých, Cílem tohoto průzkumu je sběr informací o vzdělávání dospělých. Zajímají nás všeobecné kurzy, tedy takové, které nejsou

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

Anketa pro žáky soubor otázek

Anketa pro žáky soubor otázek Anketa pro žáky soubor otázek Nabídka všech otázek nástroje pro základní školu MOTIVACE: Co je pro Tebe ve škole důležité? Co by Ti měla škola pomoci dosáhnout? naučit se co jvíce připravit se na přijímací

Více

Přílohy. 5) Jak často si zpíváš? a) denně b) často c) občas d) vůbec ne. Příloha 1: dotazník. Věk:... Třída:... chlapec dívka Škola: ZŠ Gymnázium

Přílohy. 5) Jak často si zpíváš? a) denně b) často c) občas d) vůbec ne. Příloha 1: dotazník. Věk:... Třída:... chlapec dívka Škola: ZŠ Gymnázium Příloha 1: dotazník Dotazník Milí studenti, Katedra hudební výchovy se dlouhodobě zaměřuje na výzkumy hudebních preferencí a efektivity hudební výchovy s cílem zlepšit úroveň hudební výchovy a její působení.

Více

EVALUACE KIMATU ŠKOLY

EVALUACE KIMATU ŠKOLY EVALUACE KIMATU ŠKOLY 1 Cíle evaluačního šetření C 1: Zjistit, zda na základě vyhodnocených dat škola splňuje charakteristiku příjemného klimatu školy. C 2: Zjistit, jak charakterizují školní klima ţáci

Více

Žákovský dotazník. 8. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26, P. O. Box 1 110 06 Praha 1

Žákovský dotazník. 8. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26, P. O. Box 1 110 06 Praha 1 Žákovský dotazník 8. ročník Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26, P. O. Box 1 110 06 Praha 1 International Association for the Evaluation of Educational

Více

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu Rozhovory s rodiči Podle čeho jste vybírali/a, do jaké základní školy přihlásíte vaše dítě? o Co všechno vaši volbu ovlivnilo? Rozhodovali

Více

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5)

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5) Přílohy Příloha č.1 - Dotazník Ahoj kluci a holky, prosím o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník má šest stránek. U otázek zaškrtni vždy jen jednu variantu, pokud není uvedeno jinak. Dotazník je

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

c) Kompletní znění dotazníku přístupného z přímého odkazu rozeslaného v u:

c) Kompletní znění dotazníku přístupného z přímého odkazu rozeslaného v  u: Příloha č. 1: Dotazník a) Průvodní dopis rozeslaný emailem (ředitelky MŠ v Praze z internetové databáze) Dobrý den, Vážená paní ředitelko, zdravím a obracím se na Vás s žádostí o vyplnění dotazníku k mé

Více

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY Identification Label PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY 4. ročník Česká školní inspekce Oddělení mezinárodních šetření Fráni Šrámka 37, 150 21 Praha 5 IEA, 2015 Pokyny V tomto dotazníku najdeš

Více

Kód kraje Kód okresokres CZ011 CZ0110 Praha

Kód kraje Kód okresokres CZ011 CZ0110 Praha Kód kraje Kód okresokres CZ021 CZ0211 Benešov CZ021 CZ0211 Benešov CZ021 CZ0211 Benešov CZ021 CZ0211 Benešov CZ021 CZ0211 Benešov CZ021 CZ0211 Benešov CZ021 CZ0211 Benešov CZ021 CZ0211 Benešov CZ021

Více

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-27 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 5 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky ZŠ 2018/2019 Základní škola, Liberec, Broumovská 847/7, příspěvková organizace () Tabulky s výslednými y Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora. POPIS ČÍSELNÍKU : OKRES_LAU Název: Okresy v České republice Charakteristika: Číselník okresů v České republice založený na číselníku okresů OKRES_LAU, který vydal Český statistický úřad s platností od

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče Příloha č. 2 : Dotazník pro děti Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi Příloha č. 4 : Žádost o souhlas s vyplněním dotazníku Příloha č. 1 - Dotazník

Více

Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony,

Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony, Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony, dotykové tablety, mobilní telefony bez připojení k internetu,

Více

PŘÍLOHA Č. 1 (Ukázka z učebnice Macurové, Homoláče a kol. 1998, s. 20)

PŘÍLOHA Č. 1 (Ukázka z učebnice Macurové, Homoláče a kol. 1998, s. 20) PŘÍLOHA Č. 1 (Ukázka z učebnice Macurové, Homoláče a kol. 1998, s. 20) PŘÍLOHA Č. 2 (Ukázka z učebnice Macurové, Homoláče a kol. 1998, s. 27) PŘÍLOHA Č. 3 (Ukázka z učebnice Holé 2000, s. 37) PŘÍLOHA Č.

Více

DOTAZNÍK pro rodiče ČÁST 1

DOTAZNÍK pro rodiče ČÁST 1 Příloha 2 - Dotazníky Základní školy, Burešova, Praha 8 Dotazník pro žáky Základní školy, Burešova, Praha 8 Vážení rodiče, naše základní škola pro Vás připravila následující dotazník, který se stane pravidelným

Více

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti,

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti, PŘÍLOHY Příloha I.- Dotazník Milí studenti, dovoluji si Vás požádat o spolupráci na diplomové práci s názvem Sport ve volném čase studentů středních škol. V tomto pojetí pojímáme sport za organizovanou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

G RAF Č.1 SPOKOJENOST S PROSTŘEDÍM ŠKOLY

G RAF Č.1 SPOKOJENOST S PROSTŘEDÍM ŠKOLY Dotazníky ŽÁCI Dotazníkové šetření probíhalo dne 24. 9. 25. 9. 2015. Dotazníkového šetření se zúčastnilo 84 žáků (39 dívek, 45 chlapců). Ne všichni žáci zodpověděli všechny otázky. Položky dotazníků byly

Více

6. SEZNAM PŘÍLOH: Příloha č. 1 Žádost o provedení pedagogického výzkumu na škole

6. SEZNAM PŘÍLOH: Příloha č. 1 Žádost o provedení pedagogického výzkumu na škole 6. SEZNAM PŘÍLOH: Příloha č. 1 Žádost o provedení pedagogického výzkumu na škole Příloha č. 2 Příloha č. 3 Příloha č. 4 Příloha č. 5 Informovaný souhlas rodičů Dotazník 1. společná část Dotazník pro žáky

Více

Název okresu BYT 2+1*

Název okresu BYT 2+1* Název okresu BYT 2+1* Okres Benešov 1 630 000 1 630 000 1 646 300 1 Okres Beroun 1 640 000 1 640 000 1 656 400 1 Okres Blansko 1 250 000 1 250 000 1 240 000 0 Okres Brno-město 2 200 000 2 200 000 2 310

Více

Přílohy. Příloha č. 1 dotazník. Dobrý den,

Přílohy. Příloha č. 1 dotazník. Dobrý den, Přílohy Příloha č. 1 dotazník Dobrý den, jmenuji se Radka Mikulová a jsem studentkou posledního ročníku Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, obor český jazyk a hudební výchova. Ráda bych vás

Více

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD PODZIMU 2005

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD PODZIMU 2005 Žáci - první stupeň Zaškrtni všechno, čeho se bojíš: starších spolužáků + Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené: český jazyk + vlastivěda - přírodověda - hudební výchova + pracovní

Více

Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky

Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky Když se řekne škola...vybaví se prostředí, které velmi dobře znáte. Také Vaše informace mohou přispět ke zlepšení života ve škole. Zamyslete se nad uvedenými

Více

Jaké pokusy potřebujeme z termiky?

Jaké pokusy potřebujeme z termiky? Úvod Jaké pokusy potřebujeme z termiky? Václava Kopecká KDF MFF UK; Vaclava.Kopecka@mff.cuni.cz Fyzikální pokusy učitel používá k přiblížení učiva žákům při výkladu snad všech částí fyziky. Ale máme dostatek

Více

Dotazník Zpětná vazba absolventů

Dotazník Zpětná vazba absolventů Dotazník Zpětná vazba absolventů Milí absolventi, obracíme se na Vás s žádostí o vyplnění online dotazníku, který zjišťuje, jak s odstupem jednoho roku hodnotíte studium na střední škole. Šetření je anonymní

Více

DOTAZNÍK. Před začátkem vyplňování si, prosím, přečtěte následující informace:

DOTAZNÍK. Před začátkem vyplňování si, prosím, přečtěte následující informace: Příloha č. 3 DOTAZNÍK Před začátkem vyplňování si, prosím, přečtěte následující informace: Dotazníkový formulář, který právě držíte v rukou, poslouží pouze pro potřeby bakalářské práce na téma Vybrané

Více

DIOT1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0%

DIOT1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci. stupně V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce proti současnému (206) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno,

Více

G RAF Č. 1 SPOKOJENOST VE ŠKOLE

G RAF Č. 1 SPOKOJENOST VE ŠKOLE Dotazníky PEDAGOGOVÉ Dotazníkové šetření probíhalo dne 23. 9. 2015 během porady učitelů. Dotazníkového šetření se zúčastnilo 16 pedagogů, z toho 3 učitelé nastoupili do pracovního procesu začátkem září

Více

KVALITA ŽIVOTA U EPILEPSIE (QOLIE)-31 (Verze 1.0)

KVALITA ŽIVOTA U EPILEPSIE (QOLIE)-31 (Verze 1.0) KVALITA ŽIVOTA U EPILEPSIE (QOLIE)-31 (Verze 1.0) Formulář pro pacienta dnešní datum / / den měsíc rok jméno a příjmení pacienta číslo pacienta pohlaví: muž žena datum narození / / den měsíc rok POKYNY

Více

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s.

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Přílohy Seznam příloh Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Dobrý den! Do rukou se Vám dostal dotazník, který bude sloužit jako

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 ANIMA VIVA o. s. 1/14 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte Anketa pro rodiče Vážení rodiče, v zájmu zkvalitnění komunikace mezi vámi a školou vás prosíme o vyplnění tohoto dotazníku. Vámi vybru odpověď označte křížkem. Jsou pro Vás dostačující informace, které

Více

Dotazník pro rodiče. Jméno dítěte.. datum narození... národnost. bydliště... telefon. škola.. třída...

Dotazník pro rodiče. Jméno dítěte.. datum narození... národnost. bydliště... telefon. škola.. třída... PEDAGOGICKO-PSYCHOLOGICKÁ PORADNA PRO PRAHU 1, 2 A 4 Francouzská 56, 101 00 Praha 10; tel. 267 997 011 e-mail: poradna@ppppraha.cz; www.ppppraha.cz; IČO: 68407441 Dotazník pro rodiče Důvěrné! Vážení rodiče,

Více

Přílohy. 1. Dotazník 2. Rozhovor 3. Grafy č.i,2 4. Tabulky č.l až č.17

Přílohy. 1. Dotazník 2. Rozhovor 3. Grafy č.i,2 4. Tabulky č.l až č.17 Přílohy 1. Dotazník 2. Rozhovor 3. Grafy č.i,2 4. Tabulky č.l až č.17 43 Příloha č. 1: Dotazník pro středoškolské studenty a žáky ZŠ Žebrák V ážení studenti, žáci máte v rukou dotazník, který zjišťuje

Více

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně škola žáci 1. stupně Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené: cizí jazyk 35 % 23 % vlastivěda 8 % 17 % tělesná výchova 60 % 73 % pracovní činnosti 28 % 8 % Zaškrtni nejvíce 3 předměty,

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 1. Chodíš do školy rád(a)? Vyber jednu odpověď. A) Do školy chodím hodně rád(a). B) Do školy chodím rád(a)

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Květen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Květen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Květen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha 2019 www.uradprace.cz 1

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Duben 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha květen 2019 www.uradprace.cz

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva červenec Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva červenec Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva červenec 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová vedoucí oddělení realizace projektů a statistik https://web.uradprace.cz/web/cz/statistiky-praha

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník BUDE UPŘESNĚN NA ZÁKLADĚ ZVOLENÉHO TYPU SOUTĚŽE Extraliga o udržení 1.NHbL o udržení Ex SD Ex MD MČR SŽ MČR MŽ MČR P MČR MP MČR Ž MČR PH TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník 2012-2013 den datum SOUTĚŽ

Více

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Příloha č. 1 Vážení zaměstnanci, předkládáme vám tento dotazník a prosíme vás o co nejpřesnější a pravdivé zodpovězení otázek. Získané informace o vašich názorech umožní

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 3. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.1.213 3.1.213

Více

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ:

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ: Test týmových rolí Pokyny: U každé otázky (I - VII), rozdělte 10 bodů mezi jednotlivé věty podle toho, do jaké míry vystihují vaše chování. V krajním případě můžete rozdělit těchto 10 bodů mezi všechny

Více

Výsledek dotazníku - "Klima školy - žáci"

Výsledek dotazníku - Klima školy - žáci Výsledek dotazníku - "Klima školy - žáci" Tabulka 1 Přehled dle kategorií [%] ne ne Prostředí, materiální zázemí 54,2 31,8 2,5 8,6 2,8 81,5 % Lidé 35,7 43,2 11,1 7,9 2,0 75,7 % Komunikace, vztahy 37,2

Více

Screeningový dotazník specifické poruchy učení

Screeningový dotazník specifické poruchy učení Screeningový dotazník specifické poruchy učení Přečtěte si pozorně následující tvrzení a na uvedené škále označte variantu, která Vás nejlépe vystihuje. Měl/a jste uzpůsobené podmínky konání státní maturitní

Více

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4.

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4. Dotazník pro rodiče (r. 2015) Vážení rodiče, máme velký zájem o to, aby byl Váš syn /Vaše dcera ve škole spokojený/á a naše výuka byla co nejkvalitnější. Proto se mimo jiné snažíme získávat co možná nejvíce

Více

Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků

Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků MBTI - OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK COPE - STRATEGIE ZVLÁDÁNÍ Vítejte na stránkách, jež jsou součástí bakalářské práce na téma "Strategie zvládání ve vztahu

Více

Umění učit se. Bc. Alena Kozubová

Umění učit se. Bc. Alena Kozubová Umění učit se Bc. Alena Kozubová Soustředění Pokud se chcete soustředit na nějaký text, nejprve se musíte naučit soustředit sami na své tělo. Udělejte si ve svém pohodlí takový maličký autogenní trénink.

Více

WHOQOL 100 česká verze

WHOQOL 100 česká verze PCP 00 WHOQOL 00 česká verze Instrukce Tento dotazník zjišťuje, jak vnímáte kvalitu svého života, zdraví a ostatních životních oblastí. Odpovězte prosím na všechny otázky. Pokud si nejste jist/a, jak na

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracovaly: Ing. Vladana Piskořová a Ing. Dagmar Habiňáková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/msk/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva květen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

1. Dotazník pro vyučující

1. Dotazník pro vyučující 1. Dotazník pro vyučující Dotazník pro učitele Komunikace rodiny a školy Vážená paní učitelko, vážený pane učiteli, obracím se na Vás s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník je součástí

Více

CGST1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0%

CGST1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci. stupně V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce proti současnému (206) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno,

Více

Klima školy - varianta pro žáky

Klima školy - varianta pro žáky Základní škola Roztoky, okres Rakovník, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro žáky výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: NEJMLADŠÍ ŽÁCI Datum: 07. 06. 2017 Graf 1: Celkový přehled

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva červenec Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva červenec Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě Měsíční statistická zpráva červenec 2019 Zprávu předkládá: Ing. Vladana Piskořová vedoucí Oddělení metodiky https://web.uradprace.cz/web/cz/statistiky-msk Ostrava

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 28.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 31.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovaly: Ing. Vladana Piskořová a Ing. Dagmar Habiňáková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/msk/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva září 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Žáci -Výzdoba školy se mi líbí

Žáci -Výzdoba školy se mi líbí Autoevaluace ZŠ, Praha 13, Klausova 2450, 155 00 Praha 5 Velká Ohrada Rozhodli jsme se provést autoevaluaci školy prostřednictvím žáků, učitelů i rodičů přesto, že již není povinná. Chtěli jsme však zpětnou

Více

VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ Zastupitelstva, ve kterých byla zvolena alespoň 1/2 zastupitelů navržených stranou:

VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ Zastupitelstva, ve kterých byla zvolena alespoň 1/2 zastupitelů navržených stranou: VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - Praha STC Benešov Beroun Kladno Kolín Kutná Hora Mělník Mladá Boleslav h byla zvolena alespoň 1/2 zastupitelů navržených stranou: - 0,1 - - - - - - - - 1,4 0,9 2,4 1,0 -

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Dolování dat z dotazníků. Ondřej Takács

Dolování dat z dotazníků. Ondřej Takács Dolování dat z dotazníků Ondřej Takács Úvod Součást projektu, který se zabývá individualizovaným e-learningem virtuální učitel, který svůj výklad přizpůsobuje statickým či dynamicky se měnícím vlastnostem

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Mgr. Radomíra Teubnerová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

TIMSS & PIRLS Žákovský dotazník. 4. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí Praha 1

TIMSS & PIRLS Žákovský dotazník. 4. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí Praha 1 TIMSS & PIRLS 2011 Žákovský dotazník 4. ročník Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26 110 06 Praha 1 IE, 2011 Pokyny V tomto dotazníku najdeš otázky, které

Více