1. Dotazník pro vyučující

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Dotazník pro vyučující"

Transkript

1 1. Dotazník pro vyučující Dotazník pro učitele Komunikace rodiny a školy Vážená paní učitelko, vážený pane učiteli, obracím se na Vás s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník je součástí výzkumu k mé bakalářské práci na téma Komunikace matek a otců se školou a s laskavým svolení vedení Vaší školy ho jako případovou studii provádím právě na Vaší škole. Součástí výzkumu je také dotazníkové šetření s rodiči Vašich žáků. Věřím, že závěry z výzkumu budou i pro vaši školu zajímavou informací, které třeba pomůže v rozvoji komunikace mezi školou a rodinami. Vyplnění dotazníku je anonymní! Dotazník obsahuje 11 otázek a zabere Vám cca 10 minut. Pokud není uvedeno jinak, vámi zvolené odpovědi vybírejte z nabízených možností (označte křížkem), případně vypište slovy. V případě, že byste měli jakékoli otázky či připomínky týkající se výzkumu, prosím obraťte se na mě, buď osobně, nebo na barbora.caskova@gmail.com. Budu ráda za jakékoli reakce. Velice děkuji za Váš čas i ochotu účastnit se výzkumu! Barbora Čašková, studentka 2.ročníku Pedagogické fakulty UK 1* Vnímáte rozdíl mezi komunikací s matkami a komunikací s otci? ne nevím ano - jaký (prosím vypište): 2* Škola nabízí rodině k vzájemné komunikaci různé komunikační prostředky (telefon, , osobní kontakt, vzkazy v ŽK atd.) Máte dojem, že rodiny využívají některý z komunikačních prostředků obecně častěji či raději než ostatní? ne nevím ano - (prosím vypište který a proč): 3* Shledáváte nějaký rozdíl v tom, které komunikační prostředky využívají především otcové a které matky? ne, matky i otcové využívají stejné prostředky nevím ano, matky a otcové využívají jiné prostředky jiná možnost (prosím vypište): Pokud ano, které prostředky podle vás využívají častěji matky a které otcové? (prosím označte křížkem v tabulce) matky otcové 1. individuální osobní kontakt 2. třídní schůzky 3. telefon 4. sms vzkazy v žákovské knížce 7. vzkazy přes žáka/žákyni 8. kontakt na akcí pořádaných školou (např. jarmark) 9. jiné (prosím vypište): 4* Komunikace mezi rodiči a vyučujícími se týká široké škály různých témat. Máte dojem, že o některých tématech komunikují více matky a o jiných více otcové? ne, matky i otcové komunikují o stejných tématech

2 nevím ano, matky a otcové komunikují o různých tématech jiná možnost (prosím vypište): Pokud ano, o kterých tématech podle vás komunikují častěji matky a o kterých častěji otcové? (prosím označte křížkem v tabulce) matky otcové 1. každodenní školní události (probíraná látka, úkoly, známky, pochvaly, poznámky) 2. celkový prospěch dítěte (např. čtvrtletní hodnocení) 3. celkové chování dítěte ve škole 4. domácí příprava (jak a co se s dítětem doma učit) 5. uvolňování dítěte z výuky (nemoc, mimořádné události) 6. akce školy a třídy (školní výlety, školy v přírodě, jarmark..) 7. další studijní postup dítěte (výběr střední školy) 8. záležitosti týkající se řízení a organizace školy 9. obecné zaměření výuky (učivo a vyučovací metody školní vzdělávací program) 10. jiné (prosím vypište): 5* Který z rodičů podle vašich zkušeností komunikuje se školou častěji? jednoznačně matky jednoznačně otcové více matky, ale komunikujících otců přibývá matky i otcové stejně často jiná možnost (prosím vypište): Pokud jste odpověděli, že častěji se školou komunikují matky, proč tomu podle vás tak je? (můžete označit i více možností) matky více pečují o děti, zajímají se tedy více i o školní docházku matky mají více času než otcové matky komunikují pro to, že ve škole jsou především také ženy (učitelky) jiný důvod (prosím vypište): 6* V některých případech jsou se školou v kontaktu otcové. Jaké důvody podle vás stojí za tím, že se školou komunikují otcové? (u každého důvodu označte prosím, zda se podle vás vyskytuje často, zřídka, či vůbec) často zřídka vůbec nevím 1. rodiče se střídají vyšla řada na otce matka výjimečně nemohla, otec ji zastupuje matka chce, aby se otec více zapojil do výchovy dítěte otec sám chce více se podílet na životě dítěte kvůli dítěti vnímá větší důležitost toho, co se děje ve škole otec chrání matku (např. před nepříjemnými zprávami) otec demonstruje sílu rodiny, chce proti učiteli/učitelce něco prosadit a domnívá se, že by se to matce nepovedlo 8. jiný důvod (prosím vypište): * Se kterým rodičem komunikujete raději? s matkami - proč? (prosím vypište): s otci - proč? (prosím vypište): matky, ani otce v komunikaci neupřednostňuji nevím jiná možnost (prosím vypište):

3 8* Máte dojem, že komunikace rodičů se školou je závislá na věku dítěte nebo na jeho pohlaví? (u každého výroku prosím uveďte, zda s ním souhlasíte (ano), či nesouhlasíte (ne)) 1. Otcové komunikují častěji, jde-li o syna. ano ne nevím 2. Otcové komunikují častěji, jde-li o dceru. ano ne nevím 3. Matky komunikují po celou školní docházku se stejnou intenzitou, zatímco zapojení otců kolísá. ano ne nevím 4. Otcové komunikují více na začátku školní docházky a poté už tolik ne. ano ne nevím 5. Ve vyšších ročnících komunikují otcové více, než když je dítě malé. ano ne nevím 6. Ve vyšších ročnících komunikují více otcové především, jde-li o syna. ano ne nevím 7. Ve vyšších ročnících komunikuje otec více, pokud se jedná ano ne nevím o další studijní postup dítěte (odchod na střední školu). ano ne nevím 8. Otec komunikuje se školou často v situaci, kdy došlo či dochází ano ne nevím k nějakému konfliktu. 9* Máte pocit, že by komunikace mezi školou a rodinou probíhala jinak, pokud by za rodinu komunikovali více otcové? ne - proč? (prosím vypište): nevím ano - proč? (prosím vypište): 10* Domníváte se, že by komunikace mezi školou a rodinou probíhala jinak, pokud by bylo mezi vyučujícími více mužů? ne - proč? (prosím vypište): nevím ano - proč? (prosím vypište): 11* Na závěr prosím o vyplnění několika údajů o Vás. Jste muž, nebo žena? Jaká je délka Vaší praxe? Jste třídní učitelkou/učitelem? ano ne muž žena Které předměty v současnosti vyučujete? Velice Vám děkuji za vyplnění dotazníku!

4 2. Dotazník pro rodiče Dotazník pro rodiče Komunikace mezi rodinou a školou Vážení rodiče, obracím se na Vás s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Je součástí výzkumu k mé bakalářské práci na téma: Komunikace matek a otců se školou. Dotazník je zcela anonymní. Závěry z šetření budou poskytnuty škole jako zpětná vazba a doufám, že při komunikaci mezi školou a Vámi třeba pomohou. Vyplněný formulář můžete hned odevzdat učiteli/učitelce, nebo ho dát do označené schránky u vrátnice při výcházení ze školy. Dotazník obsahuje 18 otázek a pokud není uvedeno jinak, vámi zvolené odpovědi vybírejte z nabízených možností (označte křížkem), případně vypište slovy. Vyplnění vám zabere asi 10 minut. Pokud máte na této škole více dětí, vyplňujte prosím dotazník pouze vzhledem k dítěti, v jehož třídě jste formulář obdrželi. Pokud byste měli jakoukoli otázku či připomínku, prosím obraťte se na mne na osobně, případně dodatečně na barbora.caskova@gmail.cz. Budu vděčná za jakékoli reakce! Velice děkuji za Váš čas i ochotu účastnit se výzkumu! Barbora Čašková, studentka 3.ročníku Pedagogické fakulty UK 1* Kdo z rodiny nejčastěji komunikuje se školou? matka dítěte otec dítěte jiná osoba (prosím vypište): jiná možnost (prosím vypište): 2* Pokud komunikuje se školou ještě další člen/členové rodiny, napište prosím o koho jde: (jaký je jeho/její vztah k dítěti např. otec, babička apod.) 3* Jakým způsobem komunikujete se školou? (u každé možnosti (1-12) prosím označte jak často konkrétní způsob používáte ) 1 - několikrát týdně, 2-1x za týden, 3- několikrát za měsíc 4 - několikát za pololet, 5 - zcela výjimečně, 6- nikdy Několikrát týdně 1x za týden několikrát za: měsíc pololetí zcela výjimečně 1. individuální osobní konktakt s učitelem/učitelkou individuální osobní kontakt s vedením školy prostřednictvím třídních schůzek prostřednictvím telefonu prostřednictvím sms prostřednictvím u prostřednictvím vzkazů v žákovské knížce prostřednictvím vzkazů přes dítě informace získávám z webových stránek školy informace získávám z nástěnek ve škole na akcí pořádaných školou (např.jarmark) jiné (prosím vypište): nikdy 4* Pokud se školou komunikuje také jiný člen rodiny, uveďte prosím, které způsoby komunikace nejčastěji používá (podle předchozí otázky zakroužkujte možnosti) Proč využívá právě tyto způsoby? 5* Shledáváte komunikaci se školou dostatečnou? podle mého názoru, je komunikace optimální preferoval/a bych možnost aktivnější komunikace z obou stran (mé i školy)

5 uvítal/a bych, kdyby škola sama poskytovala více informací myslím, že komunikace je až přehnaná jiná možnost (prosím vypište): 6* Vyhovují vám způsoby komunikace se školou? ano, zcela spíše ano spíše ne ne jiná možnost (prosím vypište): Pokud ne, který způsob komunikace byste si přál/a rozšířit: a který způsob komunikace byste raději omezil/a: 7* Domníváte se, že je váš partner/vaše partnerka, či jiný komunikující člen rodiny spokojen s komunikací mezi rodinou a školou? ano, je zcela spokojen/a spíš ano ne spíše ne nevím 8* Domníváte se, pokud by komunikace se školou probíhala jiným způsobem, zapojoval by se váš partner/partnerka, případně jiný člen rodiny více? ne spíše ne spíše ano ano nevím Pokud ano, o který způsob komunikace se jedná (prosím vypište): 9* Se kterými osobami zastupující školu jste v kontaktu? (u každé možnosti (1-11)uveďte prosím jak často s nimi přicházíte do kontaktu na škále od nejčastějšího k nejméně častému) 1 - několikrát týdně, 2-1x za týden, 3- několikrát za měsíc 4 - několikát za pololetí, 5 - zcela výjimečně, 6- nikdy Několikrát týdně 1x za týden několikrát za: měsíc pololetí zcela výjimečně nikdy 1. s ředitelkou s zástupkyní s třídní učitelkou se speciální pedagožkou s psycholožkou s výchovnou poradkyní s poradkyní pro volbu povolání s učitelkou českého jazyka s učitelkou cizího jazyka (AJ,NJ) s učitelkou matematiky s učitelkou/učitelem jiného předmětu (prosím vypište:) jiná možnost (prosím vypište): * Pokud komunikuje se školou také váš partner/partnerka, se kterými osobami zastupující školu komunikuje nejčastěji? (zakroužkujte možnosti podle předcházející otázky) * Komunikace rodiny se školou se věnuje různým tématům, prosím označte, jak často

6 komunikujete o následujících tématech? (u každé možnosti (1-10) prosím označně na škále od nejčastějšího po nejméně časté.)1 -několikrát týdně, 2-1x za týden, 3- několikrát za měsíc, 4 - několikát za pololetí, 5 - zcela výjimečně, 6- nikdy Několikrát týdně 1x za týden několikrát za: měsíc pololetí zcela výjimečně nikdy 1. každodenní život dítěte (probíraná látka, úkoly, známky, pochvaly, poznámky atd.) celkový prospěch dítěte (čtvrtletní hodnocení) celkové chování dítěte ve škole domácí příprava (jak a co se s dítětem doma učit) uvolňování dítěte z výuky (nemoc, mimořádné události) akce školy a třídy (školní výlety, školy v přírodě, jarmark..) další studijní postup dítěte (výběr střední školy) záležitosti týkající se řízení a organizace školy studijní plány (učivo a vyučovací metody školní vzdělávací program) 10. jiné (prosím vypište): * Pokud se školou komunikuje také váš partner/partnerka, nebo jiný člen rodiny, označte prosím, kterým tématům se nejčasteji věnuje. (zakroužkujete možnost podle předchozí otázky) A proč se věnuje právě těmto tématům?(prosím vypište): 13* V některých případech je kontakt mezi školou a rodinou vyžádaný z jedné strany (ze strany rodiny/ ze strany školy). Uveďte prosím, kdo z rodiny v těchto případech se školou komunikuje nejčastěji. konzultace vyžádané školou: konzultace vyžádané rodinou: 14* Jak vnímáte situace, kdy škola požádá o osobní kontakt se zástupcem rodiny? je to běžná situace, komunikace probíhá obvykle většinou jde o mimořádnou situaci, více o tom doma mluvíme, ale komunikace ve škole probíhá obvykle jde o mimořádnou situaci, cítím napětí, ovlivňuje to komunikaci se školou Jak?(prosím vypište): jiná možnost (prosím vypište): 15* V některých případech obsah komunikace ovlivňuje to, jaký prostředek komunikace je použit. Uveďte prosím v jakých případech volíte tyto způsoby komunikace: 1. třídní schůzky: 2. individuální kontakt s učitelkou/učitelem přímý (osobní/telefonický):

7 3. individuální kontakt s učitelkou/učitelem nepřímý ( , sms): 4. vzkazy (ŽK, přes dítě ): 16* Máte pocit, že by komunikace mezi školou a rodinou probíhala jinak, pokud by za rodiny komunikovali více otcové? Ne Proč? (prosím vypište): Nevím Ano Proč? (prosím vypište): 17* Domníváte se, že by komunikace mezi školou a rodinou probíhala jinak, pokud by bylo (pracovalo) ve škole více mužů? Ne Proč? (prosím vypište): Nevím Ano Proč? (prosím vypište): 18* Na závěr prosím odpovězte na několik otázek týkající se Vás a Vašeho dítěte. Jste muž nebo žena? muž žena Jaký je váš věk? Jaké je vaše vzdělání? ZŠ SŠ -VŠ Jaký je věk vašeho partnera/partnerky/jiné pečující osoby (pokud ji/ho v dotazníku uvádíte) Jaké je jeho/její vzdělání? ZŠ SŠ -VŠ Do které třídy chodí Vaše dítě: Jaké je pohlaví (tohoto) Vašeho dítěte? muž - žena Kolikáté v pořadí je narozené Vaše dítě? Jaký je celkový prospěch vašeho dítěte? výborný dobrý ucházející - špatný Kolik máte dětí? Kolik jich chodí či chodilo na tuto školu? V jakém typu rodiny žije Vaše dítě: v úplné rodině ve střídavé péči pouze se mnou pouze s druhým rodičem se mnou a mým novým partnerem/partnerkou (nejde o rodiče dítěte) se mnou a jinou pečující osobou (prosím vypište): s druhým rodičem a jeho novým partnerem/partnerkou jiná možnost (prosím vypište): Mnohokrát Vám děkuji za vyplnění dotazníku!

8 3. Tabulky, které nebyly použity v samotném textu Ne 46,7% Nevím 0,0% Ano 53,3% 3.1 Dotazníky od vyučujících (řazeno dle otázek v dotazníku) Otázka č. 1: Vnímáte rozdíl mezi komunikací s matkami a komunikací s otci? Otázka č. 2: Máte pocit, že rodiče využívají některé komunikační prostředky častěji než jiné? Ne 6,7% Nevím 6,7% Ano 86,7% Nejčastěji byly vyjmenovávány prostředky jako telefon, , vzkazy v ŽK a osobní kontakty. V prvních dvou případech především kvůli rychlosti a časové nenáročnosti, osobní kontakty pak pro doplnění informací. Otázky č. 3: Shledáváte rozdíly v užití komunikačních prostředků mezi matkami a otci? Ne 86,7% Nevím 0,0% Ano 6,7% Jiné 6,7% Otázka č. 4: Máte dojem, že matky a otcové komunikují o jiných tématech? Ne 33,3% Nevím 6,7% Ano 53,3% Jiné 6,7% Otázka č. 5: Kdo komunikuje se školou nejčastěji Jednoznačně matky 40,0% Jednoznačně otcové 0,0% Více matky, otců přibývá 60,0% Matky i otcové stejně 0,0% Jiné 0,0%

9 Otázka č. 7: Se kterým rodičem komunikujete raději? S matkami 6,7% S otci 20,0% Nikoho neuprřednostňuju 66,7% Nevím 6,7% 3.2 Dotazníky od rodičů (řazeno dle posuzovaných kritérií) Výsledky rozdělené dle pohlaví rodičů Četnost komunikace rodičů vzhledem k osobám s nimiž je komunikováno Muži Ženy Celkem počet průměr počet průměr počet průměr Ředitelkou 19 5, , ,21 Zástupkyní řeitelky 20 4, , ,13 Třídní učitelkou 28 3, , ,49 Spec.pedagagožkou 20 5, , ,77 Psycholožkou 19 5, , ,87 Vých.poradkyní 19 5, , ,86 Poradkyní pro volbu povolání 19 5, , ,84 Učitelkou ČJ 18 4, ,6 86 4,59 Učitelkou cizhí jazyka 21 4, , ,8 Učitelkem/kou matematika 16 4, , ,74 Četnost komunikace rodičů vzhledem k osobám s nimiž je komunikováno Muži Ženy Celkem počet průměr počet průměr počet průměr Každodení_život 25 3,2 87 3, ,37 Celkovýprospěch 22 3, , ,9 Celkové chování 23 3, , ,79 Domácí příprava 21 3, , ,75 Uvolňování dítěte z výuky 22 4, , ,18 Akce školy 21 3, , ,02 Další studijní postup dítěte 20 4,8 76 5, ,26 Řízení a organizace školy 20 5, , ,07 Školní vzděávací program 19 4, , ,1 Je s komunikací spokojen váš partner/ vaše partnerka?

10 Muži Ženy Celkem Ano, je zcela spokojen 51,90% 44,20% 45,90% Spíše spokojen 33,30% 42,10% 40,20% Nespokojen 3,70% 1,10% 1,60% Spíše nespokojen 3,70% 3,20% 3,30% Nevím 7,40% 9,50% 9,00% Zapojoval by se váš partner/ vaše partnerka více pokud by komunikace probíhala jinak? Muži Ženy Celkem Ne 51,90% 44,60% 46,10% Spíš ne 33,30% 30,70% 31,30% Spíše ano 3,70% 8,90% 7,80% Ano 0,00% 1,00% 0,80% Nevím 11,10% 14,90% 14,10% Nejvyšší dosažené vzdělání rodičů Muži Ženy Celkem Základní 0,00% 1,00% 0,80% Střední 40,70% 53,90% 51,20% Vysoké 59,30% 45,10% 48,10% Pohlaví dítěte u rodičů vyplňující dotazník Muži Ženy Celkem Chlapec 69,20% 52,50% 56,00% Dívka 30,80% 47,50% 44,00% Počet dětí které rodiče celkem mají Muži Ženy Celkem Jedno 17,90% 22,30% 21,40% Dvě 60,70% 66,00% 64,90% Tři 14,30% 11,70% 12,20% Čtyři 7,10% 0,00% 1,50% Kolik dětí chodí na tuto školu

11 Muži Ženy Celkem Jedno 42,30% 63,00% 58,70% Dvě 46,20% 34,00% 36,50% Tři 7,70% 3,00% 4,00% Čtyři 3,80% 0,00% 0,80% V jakém typu rodiny žije dítě Muži Ženy Celkem V úplné rodině 89,30% 79,80% 81,80% Ve střídavé péči 3,60% 1,00% 1,50% Pouze se mnou 0,00% 5,80% 4,50% Se mnou a mým novým partnerem/partnerkou 7,10% 10,60% 9,80% Se mnou a jinou pečující osobou 0,00% 1,00% 0,80% Jiné 0,00% 1,90% 1,50% Dělení podle tříd z hlediska zda byl otec uveden, či nikoliv Otec neuveden Otec uveden 2. třída 14 10,77% 11 8,46% 3. třída 20 15,38% 17 13,08% 4. třída 13 10,00% 9 6,92% 5.třída 7 5,38% 8 6,15% 6.třída 8 6,15% 7 5,38% 7.třída 2 1,54% 1 0,77% 8.třída 10 7,69% 3 2,31% Celkem 74 56,92% 56 43,08% Výsledky rozdělené podle pohlaví dítěte VYUŽITÍ PROSTŘEDKŮ KOMUNIKACE Využití individuálních konzultací z hlediska pohlaví dítěte

12 Několikrát týdně 4,90% 0,00% 2,80% 1x za týden 3,30% 4,20% 3,70% Několikrát za měsíc 24,60% 16,70% 21,10% Několikrát za pololetí 50,80% 43,80% 47,70% Zcela výjimečně 13,10% 31,30% 21,10% Nikdy 3,30% 4,20% 3,70% Využití konzultací s vedením školy z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 2,00% 0,00% 1,10% Několikrát za pololetí 2,00% 5,00% 3,30% Zcela výjimečně 58,00% 62,50% 60,00% Nikdy 38,00% 32,50% 35,60% Využití třídních schůzek z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 5,20% 6,30% 5,70% Několikrát za pololetí 93,10% 87,50% 90,60% Zcela výjimečně 1,70% 4,20% 2,80% Nikdy 0,00% 2,10% 0,90% Využití telefonu z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 1,90% 0,00% 1,00% Několikrát za měsíc 13,20% 13,00% 13,10% Několikrát za pololetí 37,70% 28,30% 33,30% Zcela výjimečně 37,70% 43,50% 40,40% Nikdy 9,40% 15,20% 12,10% Využití SMS zpráv z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 2,10% 0,00% 1,10% Několikrát za měsíc 14,60% 7,00% 11,00% Několikrát za pololetí 16,70% 11,60% 14,30% Zcela výjimečně 39,60% 46,50% 42,90% Nikdy 27,10% 34,90% 30,80% Využití u z hlediska pohlaví dítěte

13 Několikrát týdně 2,00% 2,20% 2,10% 1x za týden 4,10% 6,70% 5,30% Několikrát za měsíc 22,40% 13,30% 18,10% Několikrát za pololetí 34,70% 6,70% 21,30% Zcela výjimečně 18,40% 44,40% 30,90% Nikdy 18,40% 26,70% 22,30% Využití vzkazů v žákovských knížkách z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 15,10% 17,00% 16,00% 1x za týden 7,50% 6,40% 7,00% Několikrát za měsíc 28,30% 10,60% 20,00% Několikrát za pololetí 26,40% 29,80% 28,00% Zcela výjimečně 13,20% 21,30% 17,00% Nikdy 9,40% 14,90% 12,00% Využití vzkazů přes dítě z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 6,40% 4,30% 5,40% 1x za týden 6,40% 10,90% 8,60% Několikrát za měsíc 14,90% 19,60% 17,20% Několikrát za pololetí 25,50% 26,10% 25,80% Zcela výjimečně 40,40% 19,60% 30,10% Nikdy 6,40% 19,60% 12,90% Získávání informací z webových stánek z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 2,00% 2,20% 2,10% 1x za týden 8,20% 11,10% 9,60% Několikrát za měsíc 28,60% 20,00% 24,50% Několikrát za pololetí 30,60% 31,10% 30,90% Zcela výjimečně 26,50% 24,40% 25,50% Nikdy 4,10% 11,10% 7,40% Získávání informací z nástěnek ve škole z hlediska pohlaví dítěte

14 Několikrát týdně 2,10% 2,20% 2,10% 1x za týden 4,20% 4,30% 4,30% Několikrát za měsíc 10,40% 10,90% 10,60% Několikrát za pololetí 16,70% 23,90% 20,20% Zcela výjimečně 54,20% 41,30% 47,90% Nikdy 12,50% 17,40% 14,90%

15 Využití příležitostí ke komunikace na akcích školy z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 4,50% 4,50% 4,50% Několikrát za pololetí 45,50% 38,60% 42,00% Zcela výjimečně 38,60% 38,60% 38,60% Nikdy 11,40% 18,20% 14,80% SPOKOJENOST S KOMUNIKACÍ Hodnocení komunikace z hlediska pohlaví dítěte Komunikace je optimální 79,70% 83,30% 81,30% Mohla by být aktivnější z obou stran 4,30% 5,60% 4,90% Škola by měla poskytovat víc info 15,90% 11,10% 13,80% Spokojenost rodiče s komunikací z hlediska pohlaví dítěte Zcela spokojen/a 51,40% 61,80% 56,00% Spíše spokojen/a 44,30% 30,90% 38,40% Spíše nespokojen/a 4,30% 7,30% 5,60% Názor rodiče na to, zda je partner/ka spokojen/a s komunikací z hlediska pohlaví dítěte

16 Ano, je zcela spokojen 46,20% 49,00% 47,40% Spíše spokojen 43,10% 38,80% 41,20% Nespokojen 1,50% 0,00% 0,90% Spíše nespokojen 3,10% 4,10% 3,50% Nevím 6,20% 8,20% 7,00%

17 Názor rodiče na to, zda by se jeho/její partner/ka zapojoval/a víc, pokud by komunikace probíhala jiným způsobem z hlediska pohlaví dítěte Ne 45,60% 48,10% 46,70% Spíš ne 36,80% 25,00% 31,70% Spíše ano 5,90% 9,60% 7,50% Ano 0,00% 1,90% 0,80% Nevím 11,80% 15,40% 13,30% KOMUNIKACE S OSOBAMI PRACUJÍCÍMI VE ŠKOLE Komunikace rodičů s ředitelkou školy z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 2,10% 2,30% 2,20% Několikrát za pololetí 12,50% 7,00% 9,90% Zcela výjimečně 43,80% 55,80% 49,50% Nikdy 41,70% 34,90% 38,50% Komunikace rodičů se zástupkyní ředitelky z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 2,10% 0,00% 1,10% Několikrát za pololetí 14,90% 7,10% 11,20% Zcela výjimečně 48,90% 64,30% 56,20% Nikdy 34,00% 28,60% 31,50% Komunikace rodičů s třídní učitelkou z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 4,30% 3,80% 4,10% 1x za týden 5,70% 11,30% 8,10% Několikrát za měsíc 38,60% 24,50% 32,50% Několikrát za pololetí 47,10% 54,70% 50,40% Zcela výjimečně 1,40% 5,70% 3,30% Nikdy 2,90% 0,00% 1,60%

18 Komunikace rodičů se speciální pedagožkou z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 2,10% 0,00% 1,10% Několikrát za pololetí 4,30% 0,00% 2,20% Zcela výjimečně 14,90% 9,30% 12,20% Nikdy 78,70% 90,70% 84,40% Komunikace rodičů se školní psycholožkou z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za pololetí 4,30% 0,00% 2,20% Zcela výjimečně 8,50% 7,00% 7,80% Nikdy 87,20% 93,00% 90,00% Komunikace rodičů s výchovnou poradkyní z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za pololetí 4,40% 0,00% 2,30% Zcela výjimečně 8,90% 7,00% 8,00% Nikdy 86,70% 93,00% 89,80% Komunikace rodičů s poradkyní pro volbu povolání z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za pololetí 11,40% 0,00% 5,80% Zcela výjimečně 2,30% 7,10% 4,70% Nikdy 84,10% 92,90% 88,40% Komunikace rodičů s učitelkou českého jazyka z hlediska pohlaví dítěte

19

20 Několikrát týdně 0,00% 2,60% 1,20% 1x za týden 0,00% 2,60% 1,20% Několikrát za měsíc 14,00% 12,80% 13,40% Několikrát za pololetí 37,20% 33,30% 35,40% Zcela výjimečně 25,60% 12,80% 19,50% Nikdy 20,90% 35,90% 28,00%

21 Komunikace rodičů s učitelkou cizího jazyka z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 0,00% 2,40% 1,20% Několikrát za měsíc 8,90% 9,80% 9,30% Několikrát za pololetí 37,80% 22,00% 30,20% Zcela výjimečně 22,20% 34,10% 27,90% Nikdy 28,90% 31,70% 30,20% Komunikace rodičů s učitelem/kou matematiky z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 0,00% 2,70% 1,30% 1x za týden 0,00% 2,70% 1,30% Několikrát za měsíc 12,50% 13,50% 13,00% Několikrát za pololetí 35,00% 24,30% 29,90% Zcela výjimečně 17,50% 16,20% 16,90% Nikdy 32,50% 40,50% 36,40% TÉMATA KOMUNIKACE Komunikace rodičů o každodenních životě dítěte z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 22,60% 15,20% 19,40% 1x za týden 1,60% 6,50% 3,70% Několikrát za měsíc 17,70% 15,20% 16,70% Několikrát za pololetí 43,50% 45,70% 44,40% Zcela výjimečně 11,30% 10,90% 11,10% Nikdy 3,20% 6,50% 4,60% Komunikace rodičů o celkovém prospěchu z hlediska pohlaví dítěte

22 Několikrát týdně 1,70% 0,00% 0,90% 1x za týden 0,00% 2,00% 0,90% Několikrát za měsíc 15,50% 16,30% 15,90% Několikrát za pololetí 75,90% 69,40% 72,90% Zcela výjimečně 5,20% 6,10% 5,60% Nikdy 1,70% 6,10% 3,70%

23 Komunikace rodičů o celkovém chování z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 6,60% 2,00% 4,50% 1x za týden 3,30% 6,00% 4,50% Několikrát za měsíc 16,40% 20,00% 18,00% Několikrát za pololetí 63,90% 56,00% 60,40% Zcela výjimečně 4,90% 6,00% 5,40% Nikdy 4,90% 10,00% 7,20% Komunikace rodičů o domácí přípravě z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 5,60% 15,20% 10,00% 1x za týden 3,70% 4,30% 4,00% Několikrát za měsíc 18,50% 13,00% 16,00% Několikrát za pololetí 42,60% 47,80% 45,00% Zcela výjimečně 29,60% 8,70% 20,00% Nikdy 0,00% 10,90% 5,00% Komunikace rodičů o uvolňování z výuky z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 1,80% 0,00% 1,00% Několikrát za měsíc 15,80% 10,90% 13,60% Několikrát za pololetí 42,10% 56,50% 48,50% Zcela výjimečně 40,40% 30,40% 35,90% Nikdy 0,00% 2,20% 1,00% Komunikace rodičů o akcích školy z hlediska pohlaví dítěte Několikrát týdně 1,80% 0,00% 1,00% Několikrát za měsíc 28,10% 8,30% 19,00% Několikrát za pololetí 52,60% 64,60% 58,10% Zcela výjimečně 17,50% 20,80% 19,00% Nikdy 0,00% 6,30% 2,90%

24 Komunikace rodičů o dalším studijním postupu dítěte z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 6,70% 4,30% 5,50% Několikrát za pololetí 11,10% 8,70% 9,90% Zcela výjimečně 33,30% 32,60% 33,00% Nikdy 48,90% 54,30% 51,60% Komunikace rodičů o záležitostech týkající se řízení a organizace školy z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 4,30% 0,00% 2,20% Několikrát za pololetí 23,40% 19,60% 21,50% Zcela výjimečně 42,60% 39,10% 40,90% Nikdy 29,80% 41,30% 35,50% Komunikace rodičů o školním vzdělávacím programu z hlediska pohlaví dítěte Několikrát za měsíc 2,20% 6,50% 4,30% Několikrát za pololetí 23,90% 17,40% 20,70% Zcela výjimečně 37,00% 23,90% 30,40% Nikdy 37,00% 52,20% 44,60% KONZULTACE VYŽÁDANÉ RODINOU/ŠKOLOU Komunikace rodičů při konzultacích vyžádaných školou z hlediska pohlaví dítěte Matka 68,00% 72,20% 69,80% Otec 6,00% 5,60% 5,80% Jiné 10,00% 2,80% 7,00% Oba rodiče 8,00% 11,10% 9,30% Situace nenastala 4,00% 2,80% 3,50%

25 Komunikace rodičů při konzultacích vyžádaných rodinou z hlediska pohlaví dítěte Matka 67,40% 74,30% 70,40% Otec 4,30% 2,90% 3,70% Jiné 8,70% 8,60% 8,60% Oba rodiče 8,70% 5,70% 7,40% Situace nenastala 4,30% 2,90% 3,70% Hodnocení konzultací vyžádaných školou z hlediska pohlaví dítěte Běžná situace, komunikace probíhá normálně 32,80% 33,30% 33,00% Mimořádná sit.více doma mluvíme, ve škole kom.probíhá normálně 54,70% 47,10% 51,30% Mimořádná situace ovlivňuje kom.ve škole 6,30% 7,80% 7,00% Není zkušenost, ještě se to nestalo 6,30% 11,80% 8,70% Kombinace některých otázek Shledáváte komunikace dostatečnou? Probíhala by komunikace jinak, kdyby komunikovalo více otců? Ne Nevím Ano Celkem Komunikace je optimální 83,90% 83,60% 61,50% 81,50% Mohla by být aktivnější z obou stran 3,60% 6,60% 7,70% 5,40% Škola by měla sama poskytovat víc informací 12,50% 9,80% 30,80% 13,10% Shledáváte komunikace dostatečnou? Probíhala by komunikace jinak, pokud by bylo na škole víc mužů? Ne Nevím Ano Celkem Komunikace je optimální 96,30% 80,80% 66,70% 81,10% Mohla by být aktivnější z obou stran 0,00% 5,50% 11,10% 5,50% Škola by měla sama poskytovat víc informací 3,70% 13,70% 22,20% 13,40%

26 Probíhala by komunikace jinak, kdyby komunikovalo více otců? Vyhovují vám způsoby komunikace se školou? Ne Nevím Ano Celkem Ano, zcela 58,90% 59,70% 46,20% 58,00% Spíše ano 33,90% 37,10% 46,20% 36,60% Spíše ne 7,10% 1,60% 7,70% 4,60% Ne 0,00% 1,60% 0,00% 0,80% Probíhala by komunikace jinak, pokud by bylo na škole víc mužů? Vyhovují vám způsoby komunikace se školou? Ne Nevím Ano Celkem Ano, zcela 81,50% 50,70% 51,90% 57,40% Spíše ano 14,80% 45,30% 37,00% 37,20% Spíše ne 3,70% 4,00% 7,40% 4,70% Ne 0,00% 0,00% 3,70% 0,80% Kdo za rodinu nejčastěji komunikuje Kdo komunikuje konzultace vyžádané školou. Matka Otec Oba rodiče Celkem Matka 76,60% 14,30% 37,50% 68,80% Otec 1,30% 42,90% 12,50% 5,40% Jiné 10,40% 0,00% 0,00% 8,60% Oba rodiče 5,20% 14,30% 37,50% 8,60% Situace nenastala 3,90% 14,30% 0,00% 4,30% Jak je vnímána situaci, kdy škola požádá o osobní kontakt se zástupcem rodiny? Kdo komunikuje konzultace vyžádané školou. Matka Otec Jiné Oba Situace rodiče nenastala Běžná situace, komunikace probíhá normálně 64,50% 16,10% 0,00% 6,50% 3,20% Mimořádná situace, více doma mluvíme, ve škole komunikace probíhá normálně 82,90% 0,00% 7,30% 7,30% 0,00% Mimořádná situace ovlivňuje komunikace ve škole 60,00% 0,00% 10,00% 20,00% 10,00% Není zkušenost, ještě se to nestalo 33,30% 0,00% 33,30% 11,10% 22,20% Celkem 69,20% 5,50% 7,70% 8,80% 4,40% *13,2 Kdo komunikuje konzultace vyžádané rodinou. Kdo za rodinu nejčastěji komunikuje Matka Otec Oba rodiče Celkem Matka 79,20% 16,70% 14,30% 69,80% Otec 0,00% 33,30% 14,30% 3,50% Jiné 9,70% 0,00% 0,00% 8,10% Oba rodiče 4,20% 0,00% 57,10% 8,10% Situace nenastala 4,20% 16,70% 0,00% 4,70%

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Území MAP Dotazníkové šetření mezi rodiči probíhalo v základních školách v období 14. 24. 2. 2017. V území MAP je celkem 14 základních škol zapojených do MAP, z toho

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Vyplňování dotazníku je zcela anonymní.

Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Vyplňování dotazníku je zcela anonymní. PŘÍLOHY Dotazník pro rodiče Autor: Veronika Kafková, pedagogika,5. ročník, FF UK v Praze Vážení rodiče, ráda bych Vás požádala o spolupráci při výzkumu, na kterém pracuji v rámci své diplomové práce. Jde

Více

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017 Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 217 Rozdaných dotazníků: 83 Odevzdaných dotazníků: 64 Z toho : Třída 1. třída 2.

Více

VÝSTUP Z DIAGNOSTICKÉ METODY ANKETA PRO RODIČE

VÝSTUP Z DIAGNOSTICKÉ METODY ANKETA PRO RODIČE VÝSTUP Z DIAGNOSTICKÉ METODY ANKETA PRO RODIČE Škola Základní škola Spuštěno 26. 11. 2015 Dokončeno 17. 12. 2015 Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí edukační reality vycházíme na naší škole i z názorů

Více

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu Rozhovory s rodiči Podle čeho jste vybírali/a, do jaké základní školy přihlásíte vaše dítě? o Co všechno vaši volbu ovlivnilo? Rozhodovali

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče Příloha č. 2 : Dotazník pro děti Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi Příloha č. 4 : Žádost o souhlas s vyplněním dotazníku Příloha č. 1 - Dotazník

Více

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s.

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Přílohy Seznam příloh Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Dobrý den! Do rukou se Vám dostal dotazník, který bude sloužit jako

Více

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte Anketa pro rodiče Vážení rodiče, v zájmu zkvalitnění komunikace mezi vámi a školou vás prosíme o vyplnění tohoto dotazníku. Vámi vybru odpověď označte křížkem. Jsou pro Vás dostačující informace, které

Více

Section A: Základní údaje

Section A: Základní údaje Vážená paní, vážený pane, jsem studentem Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity a obracím se na Vás s žádostí o vyplnění tohoto dotazníku, který slouží ke zpracování výzkumné části mé diplomové práce.

Více

4. Studujete nebo jste absolvoval/la studium manažerského zaměření? (můžete označit i více možností)

4. Studujete nebo jste absolvoval/la studium manažerského zaměření? (můžete označit i více možností) Podpora profesního rozvoje učitelů ze strany ředitele Dobrý den, jsem studentka PedF UK obor Školský management.věnujte prosím několik minut svého času vyplnění následujícího dotazníku, který se týká šetření

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Benešova základní škola a mateřská škola Plzeň Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Školní rok 1-17 Úvod: Vážení rodiče, děkujeme Vám za vyplnění dotazníků, které jsme pro Vás připravili. Rozdali jsme

Více

ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ

ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ Systém měřitelnosti a hodnocení kvality služeb Odborné sociální poradenství má několik různých způsobů a nástrojů, jimiž získává zpětnou vazbu o kvalitě

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Program rozvoje města Nový Bor. ANKETA určena obyvatelům města

Program rozvoje města Nový Bor. ANKETA určena obyvatelům města Program rozvoje města Nový Bor ANKETA určena obyvatelům města Vážení obyvatelé našeho města, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o pomoc. Město připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce

Více

Příloha č. 1 Průvodní dopis a dotazník A ) průvodní dopis RODINNÉ KONSTELACE ŘEDITELŮ ŠKOL- VÝZKUM

Příloha č. 1 Průvodní dopis a dotazník A ) průvodní dopis RODINNÉ KONSTELACE ŘEDITELŮ ŠKOL- VÝZKUM Přílohy Příloha č. 1 Průvodní dopis a dotazník A ) průvodní dopis RODINNÉ KONSTELACE ŘEDITELŮ ŠKOL- VÝZKUM Vážená paní ředitelko, pa řediteli, jmenuji se Iva Bartošková, jsem speciálním pedagogem ve Vězeňské

Více

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 27/8 Souhrnný přehled - Uživatel: STU atum: 28. 2. 28 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky číslicemi

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 1. učit žáky slušně se chovat 182 75 % 50 21 % 10 4 % 1 0 1,3 ZŠ celkem 14505 62 % 5901 25 % 2372 1 454

Více

Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče

Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče Zákonní zástupci žáků naší školy byli vyzváni k vyplnění anonymních dotazníků, týkajících se vztahů (v souvislosti se školou), výchovy a vzdělání,

Více

Příloha č Vyučuji na: - základní škole - střední škole / střední odborné škole - gymnáziu

Příloha č Vyučuji na: - základní škole - střední škole / střední odborné škole - gymnáziu SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Využití tabletů ve vyučování (dotazník podoba před vložením na webové stránky) pro učitele, kteří tablet mají k dispozici a ve výuce ho využívají Příloha č. 2: Využití tabletů

Více

a) soukromá SOŠ manažerská a zdravotnická s.r.o. Břeclav b) Střední odborná škola zdravotnická a sociální, Kyjov

a) soukromá SOŠ manažerská a zdravotnická s.r.o. Břeclav b) Střední odborná škola zdravotnická a sociální, Kyjov 1 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 dotazník pro pedagogy Dotazník Vážení pedagogové, jmenuji se Ivona Dobešová a jsem studentkou 3. ročníku Mendelovy univerzity v Brně. Moje bakalářská práce se nazývá Hmotné

Více

DOTAZNÍK ASISTENTA PEDAGOGA

DOTAZNÍK ASISTENTA PEDAGOGA DOTAZNÍK ASISTENTA PEDAGOGA Dobrý den, chtěla bych Vás tímto požádat o spolupráci při vypracovávání mé diplomové práce zabývající se skupinovou integrací žáků se specifickými vývojovými poruchami chování

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) červen Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ) žáků školy. Tento průzkum se uskutečnil

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016 Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření 216 V roce 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí

Více

Příloha č. 1 : Dotazník pro žákyni/žáka

Příloha č. 1 : Dotazník pro žákyni/žáka Příloha č. 1 : Dotazník pro žákyni/žáka Milá žákyně, milý žáku. Jsem studentkou Pedagogické fakulty Masarykovy university a ve své bakalářské práci se zabývám problematikou vztahu mezi učitelem a žákem

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Doubrava, okres Karviná, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Dotazník pro rodiče Datum: 28. 04. 2016 Graf 1: Celkový

Více

Škola: ALOR Datum:

Škola: ALOR Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: ALOR Datum: 2. 5. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření.

Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření. Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření. 1 Příloha číslo 1: DOTAZNÍK K INKLUZIVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ pro výchovné poradce Dobrý den,

Více

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka, červen 2015 Pasport vzorku (kdo vyplňoval?): Na třídních schůzkách v dubnu byli rodiče požádáni,

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017 Dotazníkové šetření ke kvalitě poskytované ambulantní a terénní služby sociální rehabilitace

Více

DOTAZNÍK PRO DOBROVOLNÍKY

DOTAZNÍK PRO DOBROVOLNÍKY DOTAZNÍK PRO DOBROVOLNÍKY U každé z následujících otázek zvolte jednu odpověď (pokud není uvedeno jinak), která se shoduje se skutečností. 1. Jak dlouho jste dobrovolníkem v tomto zdravotnickém zařízení?

Více

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4.

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4. Dotazník pro rodiče (r. 2015) Vážení rodiče, máme velký zájem o to, aby byl Váš syn /Vaše dcera ve škole spokojený/á a naše výuka byla co nejkvalitnější. Proto se mimo jiné snažíme získávat co možná nejvíce

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011 PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011 Číslo dotazníku: (Nevyplňujte prosím.) Vážená paní, vážený pane, obracíme se na Vás se žádostí o spolupráci při šetření spokojenosti zaměstnanců.

Více

Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky

Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky Když se řekne škola...vybaví se prostředí, které velmi dobře znáte. Také Vaše informace mohou přispět ke zlepšení života ve škole. Zamyslete se nad uvedenými

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Dotazník

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Dotazník SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Dotazník 1 Dotazník Milí studenti, jmenuji se Denisa Ondryášová a jsem studentkou Mendelovy univerzity v Brně. Provádím průzkum pro účely bakalářské práce, zaměřený na internetové

Více

Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce.

Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce. DOTAZNÍK PRO OBČANY Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce. Program rozvoje obce Josefův Důl Protože je

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) září 2015 (zpracovala Mgr. Jana Fričová) Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ)

Více

Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013

Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013 Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013 1. Je atmosféra naší školy, když ji navštívíte, pozitivní? určitě ano 46% spíše ano 49% nevím, nedokážu posoudit 4% spíše ne 1% 2. Líbí se Vám vnitřní

Více

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Příloha č. 1 Vážení zaměstnanci, předkládáme vám tento dotazník a prosíme vás o co nejpřesnější a pravdivé zodpovězení otázek. Získané informace o vašich názorech umožní

Více

c) Kompletní znění dotazníku přístupného z přímého odkazu rozeslaného v u:

c) Kompletní znění dotazníku přístupného z přímého odkazu rozeslaného v  u: Příloha č. 1: Dotazník a) Průvodní dopis rozeslaný emailem (ředitelky MŠ v Praze z internetové databáze) Dobrý den, Vážená paní ředitelko, zdravím a obracím se na Vás s žádostí o vyplnění dotazníku k mé

Více

Seznam příloh. Příloha 1: Dotazník pro učitele. Příloha 2: Dotazník pro žáky

Seznam příloh. Příloha 1: Dotazník pro učitele. Příloha 2: Dotazník pro žáky Seznam příloh Příloha 1: Dotazník pro učitele Příloha 2: Dotazník pro žáky 1 Příloha 1: Dotazník pro učitele Milé kolegyně, milí kolegové, ráda bych Vás touto cestou požádala o vyplnění tohoto dotazníku.

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

Dotazník pro žáky SŠ

Dotazník pro žáky SŠ Dotazník pro žáky SŠ Poznatky ze všech předmětů, které se na mém oboru vyučují, uplatním při výkonu povolání. Očekávám, že budu vykonávat povolání, pro které mě obor připravuje. Během výkladu nové látky

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci březnu roku 2012 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou

Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad 07. 02. 2017 21:55:40 Základní údaje Název výzkumu Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Autor Iva Sieberová Jazyk

Více

Příloha č. 1 - Suburbanizace v České republice a zahraničí

Příloha č. 1 - Suburbanizace v České republice a zahraničí Příloha č. 1 - Suburbanizace v České republice a zahraničí Obrázek č. 1: foto obec Zeleneč, Praha východ (zdroj: www.suburbanizace.cz) Obrázek č. 2 foto obec Nupaky, Praha východ, plánovaná lokalita nové

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci dubnu roku 2014 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují:

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: Počet odpovědí: 296 v.voltr@zs-jestedska.cz Upravit formulář Zobrazit všechny odpovědi Publikovat analýzu Souhrn Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: I. 172 58 % II. 84 28 % I.

Více

DOTAZNÍKOVÉ HODNOCENÍ KVALITY VÝUKY PRO SOUČASNÉ STUDENTY NA FAKULTĚ METALURGIE A MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ

DOTAZNÍKOVÉ HODNOCENÍ KVALITY VÝUKY PRO SOUČASNÉ STUDENTY NA FAKULTĚ METALURGIE A MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ DOTAZNÍKOVÉ HODNOCENÍ KVALITY VÝUKY PRO SOUČASNÉ STUDENTY NA FAKULTĚ METALURGIE A MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ Projekt ModIn Modulární inovace bakalářských a navazujících magisterských programů na Fakultě

Více

Příloha 1: Dotazník předvýzkum

Příloha 1: Dotazník předvýzkum Příloha 1: Dotazník předvýzkum Dobrý den milý ţáku, milá ţákyně základní školy! Dotazník, který se ti dostává do rukou, se skládá ze tří částí. V části A a C si prosím pozorně přečti každou otázku a odpověz

Více

Přílohy. příloha č.1. Dotazník č. 1 - pro pracovníky České školní inspekce

Přílohy. příloha č.1. Dotazník č. 1 - pro pracovníky České školní inspekce Přílohy Dotazník č. 1 - pro pracovníky České školní inspekce příloha č.1 Dobrý den, dovolte mně, abych Vás požádala o vyplnění přiloženého dotazníku, který potřebuji pro závěrečnou bakalářskou práci. Studuji

Více

Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice

Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice - Vážení respondenti, Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku zaměřeného na popularitu házené v České

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE Obec Vinaře DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE a VINICE Vážení spoluobčané, Zastupitelstvo obce v současné době zpracovává Program rozvoje obce, ve kterém chce stanovit priority

Více

Dotazník pro posouzení kvality života ženy v období po porodu MOTHER-GENERATED INDEX

Dotazník pro posouzení kvality života ženy v období po porodu MOTHER-GENERATED INDEX Dotazník pro posouzení kvality života ženy v období po porodu MOTHER-GENERATED INDEX 1. krok identifikace důležitých oblastí života 2. krok ohodnocení oblastí života 3. krok přidělování bodů Prosím Vás

Více

Drogy a volný čas - porovnání 2007 vs vs vs vs vs vs vs.2014 vs

Drogy a volný čas - porovnání 2007 vs vs vs vs vs vs vs.2014 vs Drogy a volný čas - porovnání vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. - Porovnání výsledků výzkumů provedených na SOŠ a SOU Jičínská 762 - Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Jičínská 762, 293 01

Více

Příloha 1. Dotazník pro ředitelky MŠ manažerská práce zástupkyň ředitelek MŠ

Příloha 1. Dotazník pro ředitelky MŠ manažerská práce zástupkyň ředitelek MŠ Příloha 1. Dotazník pro ředitelky MŠ manažerská práce zástupkyň ředitelek MŠ Pro zjednodušení nerozlišuji pojmy zástupkyně a vedoucí učitelka, souhrnně označuji pojmem zástupkyně. 1) Jak dlouho jste ve

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Dotazník pro rodiče. Jméno dítěte.. datum narození... národnost. bydliště... telefon. škola.. třída...

Dotazník pro rodiče. Jméno dítěte.. datum narození... národnost. bydliště... telefon. škola.. třída... PEDAGOGICKO-PSYCHOLOGICKÁ PORADNA PRO PRAHU 1, 2 A 4 Francouzská 56, 101 00 Praha 10; tel. 267 997 011 e-mail: poradna@ppppraha.cz; www.ppppraha.cz; IČO: 68407441 Dotazník pro rodiče Důvěrné! Vážení rodiče,

Více

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Dotazníkové šetření pro potřeby zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor občanů na kvalitu

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA II. stupeň WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka se základním

Více

Dotazník Zpětná vazba absolventů

Dotazník Zpětná vazba absolventů Dotazník Zpětná vazba absolventů Milí absolventi, obracíme se na Vás s žádostí o vyplnění online dotazníku, který zjišťuje, jak s odstupem jednoho roku hodnotíte studium na střední škole. Šetření je anonymní

Více

ANAMNESTICKÝ DOTAZNÍK

ANAMNESTICKÝ DOTAZNÍK Speciálně pedagogické centrum pro děti a mládež s vadami řeči se zaměřením na augmentativní a alternativní komunikaci s.r.o Jivenská 7, Praha 4, 140 00 E-mail: spcvadyreci@seznam.cz tel/fax: 222 51 82

Více

1) Adresa ZŠ : 2) Pohlaví : chlapec dívka 3) Věk :.. let 4) Třída :.

1) Adresa ZŠ : 2) Pohlaví : chlapec dívka 3) Věk :.. let 4) Třída :. PŘÍLOHY Vážení rodiče, jsem studentkou Pedagogické fakulty UK v Praze a mým diplomovým úkolem je téma pohybové aktivity dětí na 1.stupni ZŠ. Součástí práce je i výzkumná část, která má přinést informace

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DOMU POKOJNÉHO STÁŘÍ

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DOMU POKOJNÉHO STÁŘÍ NADĚJE, POBOČKA ZLÍN DŮM POKOJNÉHO STÁŘÍ DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DOMU POKOJNÉHO STÁŘÍ Vážení rodinní příslušníci našich klientů, obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku.

Více

Dotazníkové šetření cílové skupiny rodiče dětí MŠ (Školní rok 2014/2015)

Dotazníkové šetření cílové skupiny rodiče dětí MŠ (Školní rok 2014/2015) Dotazníkové šetření cílové skupiny rodiče dětí MŠ (Školní rok 2014/2015) 1. Chodí Vaše dítě do MŠ rádo? 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří? 3. MŠ se k potřebám Vás rodičů staví vstřícně? 4. O vzdělávacím

Více

8.1. Příloha 1 Dotazník určený pro učitele. Výuka sexuální výchovy na školách v Libereckém kraji

8.1. Příloha 1 Dotazník určený pro učitele. Výuka sexuální výchovy na školách v Libereckém kraji 8. Přílohy 8.1. Příloha 1 Dotazník určený pro učitele Výuka sexuální výchovy na školách v Libereckém kraji Dobrý den, Jmenuji se Lucie Buriánková a jsem studentkou 4. ročníku Přírodovědecké fakulty Karlovy

Více

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději?

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději? Dotazník pro rodiče dětí MŠ Tetčice Vážení rodiče, prosíme Vás o vyplnění této ankety, která nám poslouží k získání celkového pohledu na úroveň naší MŠ ze strany rodičovské veřejnosti a může být také podnětem

Více

1. Chodí Vaše dítě do MŠ:

1. Chodí Vaše dítě do MŠ: Výsledky dotazníkového šetření: Hodnocení mateřské školy Husinec pohledem rodičů - školní rok 2016/2017 Jako jeden z hlavních cílů své práce si vytyčila naše Mateřská škola vytváření tzv. pozitivního klimatu.

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

Dotazník způsobů komunikace I

Dotazník způsobů komunikace I Dotazník způsobů komunikace I Tento anonymizovaný dotazník slouží k výzkumným účelům týkajícím se vzdělávání dospělých. Anonymita respondentů je zajištěna kódovým označením a ve výsledné diplomové práci

Více

Drogy a volný čas - porovnání 2007 vs vs vs vs vs vs vs.2014 vs vs vs vs.

Drogy a volný čas - porovnání 2007 vs vs vs vs vs vs vs.2014 vs vs vs vs. Zuzana Komínková, Hořovice srpen Drogy a volný čas - porovnání vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. - Porovnání výsledků výzkumů provedených na SOŠ a SOU Jičínská 762 - Střední odborná škola a Střední

Více

HODNOCENÍ SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ EKONOMICKÉ FAKULTY TUL

HODNOCENÍ SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ EKONOMICKÉ FAKULTY TUL HODNOCENÍ SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ EKONOMICKÉ FAKULTY TUL Vážené kolegyně a kolegové, v rámci zvyšování spokojenosti a kvality pracovních podmínek na EF TUL byl vytvořen tento dotazník, jehož prostřednictvím

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka se základním

Více

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015)

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) V březnu letošního roku byl v Mateřské škole Hluk iniciován Městským úřadem Hluk dotazník, jehož cílem bylo zjistit potřeby

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsících lednu a únoru letošního roku 2015 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem

Více

Projekt: Zlepšení kvality procesního řízení a strategického managementu města Černošice Registrační číslo: CZ.1.04/4.1.01/

Projekt: Zlepšení kvality procesního řízení a strategického managementu města Černošice Registrační číslo: CZ.1.04/4.1.01/ VYHODNOCENÍ A ANALÝZA SPOKOJENOSTI KLIENTŮ S PRACÍ MĚSTSKÉHO ÚŘADU ČERNOŠICE 2012 Projekt: Zlepšení kvality procesního řízení a strategického managementu města Černošice Registrační číslo: CZ.1.04/4.1.01/53.00083

Více

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 %

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 % Vyhodnocení dotazníků: rozdáno 100% dotazníků, vráceno 95% dotazníků na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče Je atmosféra školy, když ji navštívíte, podle vás pozitivní? a) určitě ano

Více

Obrázek č. 9 reklamní plakát

Obrázek č. 9 reklamní plakát Obrázek č. 9 reklamní plakát MĚSTO MÍSTO Dotazník - Řezané květiny Prosím o vyplnění, Vaše odpovědi budou podkladem k diplomové práci. 1) Vaše nejčastější důvody nákupu řezaných květin: vyberte minimálně

Více

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2016 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ 2. ČÁST ÚDAJE PŘI VÝSTUPU Z PROJEKTU Tento dotazník slouží k zjištění přínosů účasti v projektech financovaných z Operačního programu Zaměstnanost, které jsou

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Roztoky, okres Rakovník, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: KLIMA ŠKOLY 2017 Datum: 26. 04. 2017 Graf 1: Celkový přehled

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ

Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ Území MAP Dotazníkové šetření mezi rodiči probíhalo v mateřských školách v období 14. 24. 2. 2017. V území MAP je celkem 17 mateřských škol zapojených do MAP, z toho

Více

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj Péče bez překážek, z. s. Praha 2019 JIHOMORAVSKÝ KRAJ 3483 2 příjemců příspěvku

Více

Fyzické tresty Výzkum PR

Fyzické tresty Výzkum PR Fyzické tresty Výzkum PR Statistická chyba Respondenti 18+ velikost vzorku (N) dolní hranice procento populace 5% 15% 20% 25% 30% 35% 40% 45% 50% horní dolní horní dolní horní dolní horní dolní horní dolní

Více

Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR

Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR Příloha č. 2 Systém vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků Příloha č. 3 Dotazník DOTAZNÍK Vážení zdravotničtí pracovníci, chtěla bych Vás požádat o zodpovězení

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Individuální zpráva Základní škola (xxxx) Informace o projektu INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU 1072 Počet dotazníků zpracovaných za vaši školu 161 Počet škol, s nimiž

Více

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Závěrečná zpráva Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Pro ZŠ a MŠ Velké Losiny připravila Kantar TNS Czech s.r.o. Květen 2017 1 Obsah Metodologie 3 Základní škola - shrnutí 4 Základní

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola a Mateřská škola Neznašov Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy - 2015/2016 (červen) Datum: 26. 05. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy

Více

Vaše pravdivé odpovědi jsou pro nás cenné a předem Vám za ně děkujeme. Královská stezka o.p.s.

Vaše pravdivé odpovědi jsou pro nás cenné a předem Vám za ně děkujeme. Královská stezka o.p.s. Vážení uživatelé sociálních služeb, obracíme se na Vás s prosbou o vyplnění našeho krátkého dotazníku, který bude sloužit jako podklad pro zpracování Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v ORP

Více

Hodnocení žáků - ŠVP: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace

Hodnocení žáků - ŠVP: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace 6. Hodnocení žáků 6.1 Zásady klasifikace a hodnocení hodnocení žáka je nedílnou součástí výchovně vzdělávacího procesu a je komplexním posouzením prospěchu a chování žáka klasifikace je jednou z forem

Více

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Spuštěno: 16 Dokončeno: 16 Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí působení školy, vymezených vyhláškou, na naší škole vycházíme

Více

Analytická činnost nabídky a poptávky v oblasti vzdělávání dospělých. Dotazníkové šetření pro účastníky ověřování vzdělávacích programů

Analytická činnost nabídky a poptávky v oblasti vzdělávání dospělých. Dotazníkové šetření pro účastníky ověřování vzdělávacích programů Projekt Další vzdělávání pro Vás Analytická činnost nabídky a poptávky v oblasti vzdělávání dospělých Dotazníkové šetření pro účastníky ověřování vzdělávacích programů V březnu uskutečnila Střední škola

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko 24. 05. 2016 15:11:50 Základní údaje Název výzkumu Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko Autor Bc. Václava Kunická Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/t1v7x8k0x9y2e9t8y

Více

Mapa školy pro SŠ. Analytická zpráva pro rodiče 2010/2011. Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ

Mapa školy pro SŠ. Analytická zpráva pro rodiče 2010/2011. Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ Mapa školy pro SŠ Analytická zpráva pro rodiče 010/011 Vážení rodiče, Mapa školy je dotazníkové šetření zaměřené na

Více

DOTAZNÍK. Před začátkem vyplňování si, prosím, přečtěte následující informace:

DOTAZNÍK. Před začátkem vyplňování si, prosím, přečtěte následující informace: Příloha č. 3 DOTAZNÍK Před začátkem vyplňování si, prosím, přečtěte následující informace: Dotazníkový formulář, který právě držíte v rukou, poslouží pouze pro potřeby bakalářské práce na téma Vybrané

Více