Modernizace pracovišť FNUSA v oblasti prevence nozokomiálních infekcí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Modernizace pracovišť FNUSA v oblasti prevence nozokomiálních infekcí"

Transkript

1 Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: , fax: Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Modernizace pracovišť FNUSA v oblasti prevence nozokomiálních infekcí Zakázka je spolufinancována Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu (IOP) Prioritní osa: 6.3 Zvýšení kvality a dostupnosti veřejných služeb Cíl Konvergence, oblast intervence: Služby v oblasti veřejného zdraví, reg. č. projektu: CZ.1.06/3.2.01/ , evid. číslo 135V32C Zadávací dokumentace dle ust. 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k otevřenému řízení dle 27 zákona Zadávací dokumentace Strana 1 (celkem 8)

2 Obsah zadávací dokumentace: 1. Informace o zadavateli Kontaktní osoby Vymezení veřejné zakázky Předmět veřejné zakázky Rozdělení zakázky na části a variantní řešení Obchodní podmínky veřejné zakázky Doba a místo plnění veřejné zakázky Místo plnění Doba plnění Požadavky na prokázání kvalifikace Základní kvalifikační předpoklady Profesní kvalifikační předpoklady Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Technické kvalifikační předpoklady Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Způsob zpracování nabídky Způsob zpracování nabídkové ceny Celková nabídková cena jednotlivých částí Jednotkové ceny položek Podávání nabídek, zadávací lhůta a otevírání obálek Doručování nabídek Lhůta pro doručení nabídek Zadávací lhůta a datum otevírání obálek s nabídkami Další části zadávací dokumentace... 8 Zadávací dokumentace Strana 2 (celkem 8)

3 1. Informace o zadavateli Název: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Sídlo: Pekařská 53, Brno, IČ: DIČ: CZ Statutární orgán: Ing. Petr Koška, MBA, ředitel Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Brno-město Číslo účtu: /0100 IBAN: CZ SWIFT: KOMBCZPP 2. Kontaktní osoby Kontaktní osobou ve věcech technických je Ing. Jiří Pavlis, Odbor přístrojové techniky, tel.: , fax: , jiri.pavlis@fnusa.cz. Kontaktní osobou ve věcech organizačních a současně osobou oprávněnou činit elektronické úkony je Ing. Ivan Mrkva, Odbor právních věcí, tel.: , fax: , ivan.mrkva@fnusa.cz. 3. Vymezení veřejné zakázky 3.1 Předmět veřejné zakázky Předmětem zakázky je dodávka a montáž přístrojů a zařízení a dodávka, instalace a implementace software a hardware dle níže uvedeného seznamu. Musí jít o nové, nerepasované přístroje. Zakázka je rozdělena ve smyslu ustanovení 98 zákona na 8 částí A až H. Předmět plnění ks maximální cena za ks vč. DPH maximální cena celkem vč. DPH maximální cena suma Přístrojové vybavení na objektivizaci mikrobiologické kvality prostředí Microbilal A Air Monitoring Systém MAS ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Regálový tabletový systém (1+75) ,00 Kč ,00 Kč Transportní vozík (2x10) ,00 Kč ,00 Kč Transportní vozík (2x12) ,00 Kč ,00 Kč B Transportní vozík (3x10) ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Velkokapacitní myčka včetně příslušenství ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč C Myčka podložních mís ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč D Automatický dezinfektor endoskopů ,00 Kč ,00 Kč Automatický dezinfektor endoskopů II ,00 Kč ,00 Kč E Sušící a skladovací systém pro endoskopy ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Server 128GB RAM, 2xCPU čtyřjádrové 64bitové s HyperTransportem, Dual FC HBA 8GB, 10GbE, redundant PSU, technologie ilo, Rack mountable ,00 Kč ,00 Kč F Switch na propojení serveru a datového úložiště s 8Gb FC porty a 10Gb FC porty a duálním zdrojem ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Specielní Software pro řešení problematiky G operačních sálů - jednotlivé funkce jsou popsány v technické specifikaci ,00 Kč ,00 Kč část Zadávací dokumentace Strana 3 (celkem 8)

4 Virtualizační software pro virtualizaci desktopů, s podporou technologií ZeroClient a centrální správy, základní roční podpora, licence pro školství a vědu, licence pro 70 tenkých klientů ,00 Kč ,00 Kč Licence na upgrade stávajícího aktivního FibreChannel prvku - zvýšení portů o 4ks ,00 Kč ,00 Kč Databázový softwarový server podporující SQL jazyk a licencovaný na procesor ,00 Kč ,00 Kč Tenký klient s podporou technologie ZeroClient + klávesnice, myš, 4USB HUB ,00 Kč ,00 Kč Laserová tiskárna ,00 Kč ,00 Kč Termotiskárna ,00 Kč ,00 Kč Tiskárna čárového kódu ,00 Kč ,00 Kč Čtečka čárového kódu - standard ,00 Kč ,00 Kč Čtečka čárového kódu s velkým rozlišením ,00 Kč ,00 Kč Licence pro operační systém s grafickým prostředím vhodný pro x86 procesory, kompatibilní s technologií Active Directory, klientská licence ,00 Kč ,00 Kč Operační systém s grafickým prostředím vhodný pro x86 procesory, kompatibilní s technologií Active Directory, serverová licecne ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč H Virtualizační software pro virtualizaci desktopů ,00 Kč ,00 Kč Klientské licence pro provoz operačního systému ve virtuálním prostředí ,00 Kč ,00 Kč Balík kancelářských aplikací, navzájem integrovaných s plnou podporou technologií OLE, ActiveX, Active Directory ,00 Kč ,00 Kč Disk do datového úložiště SAS 3Gb/s 1 TB, 3,5' ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Cena celkem ,00 Kč ,00 Kč Ceny za jednotlivé dílčí části i jednotkové ceny uvedené v tabulce jsou nejvýše přípustné. Pokud dodavatel nabídne jednotkovou nebo celkovou cenu přístrojů vyšší, bude jeho nabídka posouzena jako nabídka nevhodná. Zadavatel stanovil v příloze č. 6 technické podmínky předmětu veřejné zakázky minimální technické požadavky. Jejich nedodržení v toleranci ± 10 % nebude důvodem k vyloučení nabídky, pokud uchazeč prokáže, že nabízené zařízení vyhovuje pro požadovaný medicínský účel. 3.2 Rozdělení zakázky na části a variantní řešení Dodavatel může podat nabídku na všechny části nebo jen na některé části nebo jen na jednu část veřejné zakázky. Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Zadávací dokumentace Strana 4 (celkem 8)

5 4. Obchodní podmínky veřejné zakázky 4.1 Způsob plnění a dokumentace Zboží musí splňovat požadavky právních předpisů a technických norem ČSN a EN. Ke zboží dodá dodavatel dokumentaci dle právních předpisů a technických norem ČSN a EN (prohlášení o shodě, návod k obsluze v českém jazyce, pokyny pro údržbu, apod.) Na zboží nesmí váznout práva třetích osob. Vlastnické právo přechází na zadavatele okamžikem (předání) převzetí zboží. 4.2 Platební podmínky Cena bude uhrazena na základě daňových dokladů (faktur) se splatností 30 dnů. Závazek splatnosti je splněn okamžikem odepsání příslušné částky z účtu zadavatele na účet dodavatele Faktura musí mít veškeré náležitosti daňového a účetního dokladu. Na fakturách bude uveden název projektu Modernizace pracovišť Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně v oblasti prevence nozokomiálních infekcí, registrační číslo projektu CZ.1.06/3.2.01/ a věta: Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. 4.3 Sankce Smluvní pokuta při nedodržení termínu dodání plnění dodavatelem ve výši 0,02 % z ceny nedodaného plnění za každý započatý den prodlení, přičemž nárok na náhradu škody, která přesahuje smluvní pokutu, není dotčen Úrok z prodlení při nedodržení data splatnosti ceny zadavatelem ve výši 0,02 % z nezaplacené části kupní ceny za každý započatý den prodlení. 4.4 Záruka Záruční lhůta bude minimálně 24 měsíců od převzetí plnění. 4.5 Zveřejňování a součinnost Dodavatel souhlasí se zpřístupněním nebo zveřejněním všech náležitostí budoucích smluvních vztahů, které vyplynou z této veřejné zakázky Dodavatel poskytne kontrolním a obdobným orgánům veškerou potřebnou součinnost a dokumentaci při výkonu kontrol týkajících se této veřejné zakázky a smluv, které z ní vyplynou. Dodavatel poskytne zadavateli nebo jím určené osobě veškerou potřebnou součinnost a dokumentaci pro zpracování monitorovacích zpráv a hlášení v souvislosti s touto veřejnou zakázkou a smlouvami, které z ní vyplynou. Povinnost součinnosti zajistí dodavatel i u subdodavatelů, kteří se budou podílet na realizaci této veřejné zakázky. 4.6 Ostatní podmínky Smluvní vztah se bude řídit obchodním zákoníkem a právem České republiky. Spory budou řešit místně a věcně příslušné české soudy. Změny smlouvy budou možné pouze na základě písemných dodatků Další obchodní podmínky jednotlivých částí této veřejné zakázky jsou uvedeny ve vzorových návrzích smluv, které jsou v příloze této zadávací dokumentace. 5. Doba a místo plnění veřejné zakázky 5.1 Místo plnění Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Pekařská 53, Brno. Zadávací dokumentace Strana 5 (celkem 8)

6 5.2 Doba plnění Dodání a zprovoznění do termínů stanovených ve smlouvách, které tvoří přílohu zadávací dokumentace 6. Požadavky na prokázání kvalifikace Dodavatel předloží doklady prokazující splnění kvalifikace v souladu s 51, 52 a 57 zákona. Zadavatel akceptuje i obdobné doklady dodavatelů z jiných členských států EU nebo EHP prokazující rovnocennou kvalifikaci. 6.1 Základní kvalifikační předpoklady Dodavatel prokáže základní kvalifikační předpoklady uvedené v 53 odst. 1 zákona předložením dokladů uvedených v 53 odst. 2 zákona. 6.2 Profesní kvalifikační předpoklady Dodavatel prokáže profesní kvalifikační předpoklady dle 54 zákona předložením výpisu z obchodního rejstříku ( 54 písm. a) zákona), který nesmí být starší 90 dnů a předložením výpisu z živnostenského rejstříku ( 54 písm. b) zákona). 6.3 Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů Zadavatel akceptuje prokázání základních a profesních kvalifikačních předpokladů dle bodů 6.1 a 6.2 zadávací dokumentace předložením výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů podle 127 zákona v nabídce. Toto neplatí pro základní kvalifikační předpoklady dle 53 odst. 1 písm. k) a l), které musí být prokázány způsobem uvedeným v bodě 6.1 zadávací dokumentace. 6.4 Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Zadavatel nepožaduje. 6.5 Technické kvalifikační předpoklady Dodavatel dále prokáže technické kvalifikační předpoklady pro plnění veřejné zakázky dle 56 odst. 1 písm. f) doložením dokladu prokazující shodu požadovaného výrobku vydaného příslušným orgánem. 7. Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Hodnocení nabídek bude provedeno podle základního hodnotícího kritéria, kterým je nenižší nabídková cena včetně DPH. Každá část veřejné zakázky bude posuzována a hodnocena samostatně. 8. Způsob zpracování nabídky Nabídka bude zpracována v členění dle jednotlivých bodů zadávací dokumentace. Celá nabídka musí být v českém jazyce, musí být svázána do jednoho svazku a musí zejména obsahovat: Doklady k prokázání splnění kvalifikačních předpokladů. Vyplněný a statutárním zástupcem dodavatele podepsaný krycí list nabídky (viz příloha č. 1 zadávací dokumentace). Návrh smlouvy v souladu s obchodními podmínkami vymezenými zadávací dokumentací vč. cenového návrhu v rozsahu a členění v čl. 9 zadávací dokumentace. Přílohou zadávací dokumentace pro jednotlivé části veřejné zakázky jsou vzory smluv akceptující závazné cenové, platební a obchodní podmínky uvedené v zadávací dokumentaci, (viz příloha č. 2 až 5 zadávací dokumentace). Návrh smlouvy včetně doplněné přílohy bude podepsán osobou oprávněnou za dodavatele jednat a opatřen razítkem dodavatele. Předložení nepodepsaného textu smlouvy není předložením návrhu smlouvy dle Zadávací dokumentace Strana 6 (celkem 8)

7 zadávací dokumentace, nabídka dodavatele se tak stává neúplnou a zadavatel takového dodavatele vyloučí z další účasti na zakázce. Vyplněné a osobou oprávněnou za dodavatele jednat podepsané tabulky s hodnotami a popisem technických požadavků, na část/i zakázky, na něž dodavatel podává nabídku (viz příloha č. 6 zadávací dokumentace). Technický popis nabízených přístrojů i příslušenství, technické parametry, základní funkce, podrobný popis dle technických požadavků zadání. Prospektovou dokumentaci (nemusí být v ČJ) Elektronickou podobu celé nabídky na datovém nosiči. 9. Způsob zpracování nabídkové ceny Dodavatel je povinen stanovit veškeré nabídkové ceny absolutní částkou v českých korunách v členění nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), sazba DPH, výše DPH a celková nabídková cena včetně DPH. Zadavatel doporučuje dodavatelům stanovit cenu s ohledem na veškeré náklady a zisk a přitom zohlednit všechny okolnosti, které mohou mít vliv na výši ceny této nabídky. Dodavatel odpovídá za to, že jeho nabídka, a tedy nabídková cena, zahrnuje všechny práce, dodávky a služby vymezené v podmínkách soutěže a v zadávací dokumentaci. Ceny za jednotlivé dílčí části i jednotkové ceny přístrojů/položek uvedené v tabulce v bodě 3.1 jsou nejvýše přípustné. 9.1 Celková nabídková cena jednotlivých částí V nabídce bude uvedena celková nabídková cena jednotlivé části, na kterou dodavatel podává nabídku, která bude stanovena za dodávky v množství a konfiguraci uvedené v čl. 3.1 a bude doplněna do krycího listu nabídky. 9.2 Jednotkové ceny položek V nabídce budou uvedeny ceny jednotlivých přístrojů/zařízení/položek v každé části, na kterou dodavatel podává nabídku v konfiguraci uvedené v čl Podávání nabídek, zadávací lhůta a otevírání obálek 10.1 Doručování nabídek Nabídku lze zadavateli doručit osobně nebo doporučeně poštou (při doručení poštou na obálku uvést neotevírat veřejná zakázka ) v řádně uzavřených obálkách označených názvem veřejné zakázky Modernizace pracovišť FNUSA v oblasti nozokomiálních infekcí a plnou adresou dodavatele na adresu: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Odbor právních věcí, budova L, 1. patro, dv. č. 16, k rukám pí Hany Honkové, Pekařská 53, Brno Lhůta pro doručení nabídek Dle oznámení o zakázce zveřejněného v uveřejňovacím subsystému informačního systému o veřejných zakázkách Zadávací lhůta a datum otevírání obálek s nabídkami Dle oznámení o zakázce zveřejněného v uveřejňovacím subsystému informačního systému o veřejných zakázkách. Zadávací dokumentace Strana 7 (celkem 8)

8 11. Další části zadávací dokumentace krycí list nabídky příloha č. 1 vzorová kupní smlouva pro části A, B příloha č. 2 vzorová smlouva o dílo pro části C, D, E příloha č. 3 vzorová kupní smlouva pro části F, H příloha č. 4 vzorová smlouva o dílo pro část G příloha č. 5 technické požadavky příloha č. 6 Zadávací dokumentace Strana 8 (celkem 8)

Modernizace pracovišť FNUSA v oblasti prevence nozokomiálních

Modernizace pracovišť FNUSA v oblasti prevence nozokomiálních ZPRÁVA O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zakázka je spolufinancována Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu

Více

Modernizace a inovace pracovišť FNUSA pro sekundární prevenci o dočasně nebo trvale zdravotně postižené

Modernizace a inovace pracovišť FNUSA pro sekundární prevenci o dočasně nebo trvale zdravotně postižené Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Modernizace a inovace pracovišť FNUSA

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Elektrická energie dle ust. 44 a násl.

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Infuzní roztoky

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Infuzní roztoky Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Infuzní roztoky dle ust. 44 a násl.

Více

FNUSA - ICRC N2 tanky

FNUSA - ICRC N2 tanky Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Plicní ventilátor

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Plicní ventilátor Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Plicní ventilátor dle ust. 44 a násl.

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Modernizace a obnova přístrojového vybavení

Více

Přístroj ultrazvukový diagnostický

Přístroj ultrazvukový diagnostický Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na dodávky Přístroj ultrazvukový diagnostický dle

Více

Hemokultivační automat

Hemokultivační automat Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Hemokultivační automat dle ust. 44 a

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Antianemika dle ust. 44 a násl. zákona

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na dodávky Modernizace a obnova přístrojového vybavení

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

SMLOUVA O DODÁVCE HW, SW A POSKYTNUTÍ LICENCÍ K SW

SMLOUVA O DODÁVCE HW, SW A POSKYTNUTÍ LICENCÍ K SW Příloha č. 5 vzor smlouvy o dodávce HW, SW a poskytnutí licencí k SW SMLOUVA O DODÁVCE HW, SW A POSKYTNUTÍ LICENCÍ K SW uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanoveními 409 a násl.,

Více

s názvem Konsolidace HW technologického centra Moravská Třebová

s názvem Konsolidace HW technologického centra Moravská Třebová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (oprava ze dne 29. 5. 2015) pro zjednodušené podlimitní řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ), ve znění pozdějších předpisů

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Zemní plyn

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Zemní plyn Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Zemní plyn dle ust. 44 a násl. zákona

Více

KUPNÍ SMLOUVA. mezi těmito smluvními stranami:

KUPNÍ SMLOUVA. mezi těmito smluvními stranami: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami:. IČ:..

Více

Kroměřížská nemocnice a.s.

Kroměřížská nemocnice a.s. IČ: 27660532 DIČ:CZ27660532 Telefon: 573 322 111, e-mail: post@nem-km.cz Registrace vedená u Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 4416 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Věc: Veřejná zakázka

Více

KUPNÍ SMLOUVA. mezi těmito smluvními stranami: Příloha č. 2 zadávací dokumentace

KUPNÍ SMLOUVA. mezi těmito smluvními stranami: Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami:. IČ:..

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného nadlimitního

Více

Stěhovací a manipulační práce

Stěhovací a manipulační práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Pekařská 53, 656 91 Brno, Česká

Více

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky.

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (textová část) Pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávku: "Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ, Moderní strojařina pro dospělé, Modernizace výuky biologie a chemie

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské služby

FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské služby Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na služby FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Stránka 1 z 13

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Stránka 1 z 13 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY Stránka 1 z 13 Obsah Obsah... 2 Identifikace zadavatele... 3 Identifikace projektu... 3 Vymezení předmětu zakázky... 3 Specifikace zakázky...

Více

Smlouva o zprostředkování

Smlouva o zprostředkování Smlouva o zprostředkování (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2445 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ). I. Smluvní strany Střední škola

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Slovanské gymnázium Olomouc tř. Jiřího z Poděbrad 13 771 11 Olomouc tel.: +420 585 231 532 fax: +420 585 220 448 e-mail: sgo@sgo.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Identifikace projektu: Program: Operační program

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Obec Řehlovice IČ: 00266981 Sídlo: Řehlovice 1, 403 13 Zastoupen: Josefem Macháčkem, starostou obce jako kupující na straně jedné

Více

Zřízení technologického centra ORP Dobruška

Zřízení technologického centra ORP Dobruška Příloha č. Technická specifikace. části zakázky: Zřízení technologického centra ORP Dobruška položka číslo Popis blade chassis pro servery: provedení do racku kapacita minimálně 8x dvouprocesorový blade

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Nákup HW a SW Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): dodávka Datum vyhlášení zakázky: 31. 3. 2016 Název/ obchodní firma zadavatele: Obchodní akademie, Střední

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Město Rosice, jako veřejný zadavatel, ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním

Více

I. PŘEDMĚT II. KVALIFIKACE ZÁJEMCE

I. PŘEDMĚT II. KVALIFIKACE ZÁJEMCE FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Dodávka notebooků, počítače a jejich příslušenství

Dodávka notebooků, počítače a jejich příslušenství Zadávací dokumentace pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro příjemcefinanční podpory Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost: Dodávka notebooků, počítače

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky. S m l o u v a o d o d á v c e z a ř í z e n í p r o s t a t i c k o u

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky. S m l o u v a o d o d á v c e z a ř í z e n í p r o s t a t i c k o u Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s požadavky 156 odst.1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění.

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s požadavky 156 odst.1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Zadavatel : Město Nové Město na Moravě Sídlo: Vratislavovo náměstí 103 592 31 Nové Město na Moravě IČ: 00294900 osoba oprávněná jednat za zadavatele: Michal Šmarda, starosta města Odůvodnění veřejné zakázky

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

FNUSA - ICRC Box pro manipulaci buněk v hypoxii včetně inkubátoru

FNUSA - ICRC Box pro manipulaci buněk v hypoxii včetně inkubátoru Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky na dodávky Inovace oblasti dokončovacího zpracování tiskovin Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného podlimitního

Více

zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka výpočetní techniky a datového úložiště

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka výpočetní techniky a datového úložiště Dodávka výpočetní techniky a datového úložiště stránka 1 (5) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky a datového úložiště Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Doplnění a rozšíření SW vybavení "

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Doplnění a rozšíření SW vybavení Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název programu: Název projektu: Registrační číslo projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova CZ.1.07/1.4.00/21.1659

Více

KUPNÍ SMLOUVA Tisková zařízení A3

KUPNÍ SMLOUVA Tisková zařízení A3 KUPNÍ SMLOUVA Tisková zařízení A3 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 2568/2015-ÚVN V Praze dne: 5.5.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Dodávka a instalace digitální techniky I. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 2 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podání nabídky v rámci výběrového řízení na dodávku komponentů pro optiku a počítačové vybavení Název veřejné zakázky: Dodávka komponentů pro optiku a počítačové vybavení Zadavatel

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1 Projekt je spolufinancován z fondů EU v rámci Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Střední Morava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ev.č. 18685/2015 č.j. MUCL/15189 /2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Elektronizace správních řízení a jejich příprava na základní registry

Elektronizace správních řízení a jejich příprava na základní registry Odůvodnění nadlimitní veřejné zakázky Elektronizace správních řízení a jejich příprava na základní registry podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i zákon) a metodického pokynu ROP Střední Morava Zadávání zakázek a veřejných zakázek

Více

U Hřiště 527, Velešín 382 32

U Hřiště 527, Velešín 382 32 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka vybavení odborných učeben pro fyziku a elektrotechniku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 28.11.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

P R A C O V N Í S T A N I C E G I S A D P Z

P R A C O V N Í S T A N I C E G I S A D P Z K U P N Í S M L O U V A P R A C O V N Í S T A N I C E G I S A D P Z P R O D Á V A J Í C Í Jméno Sídlem IČO DIČ zapsaná u soudu v oddíl vložka 12345 zastoupen A K U P U J Í C Í Jméno Centrum výzkumu globální

Více

Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku s názvem Výměna vybavení počítačové učebny

Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku s názvem Výměna vybavení počítačové učebny FAKULTNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA PŘI PEDAGOGICKÉ FAKULTĚ UNIVERZITY KARLOVY ZÁKLADNÍ ŠKOLA PÍSNICKÁ V PRAZE 12, PÍSNICKÁ 760/11, PRAHA 4 KAMÝK IČ: 613 882 54, TEL.: 241 470 306, ZSPISNICKA@ZSPISNICKA.CZ, WWW.ZSPISNICKA.CZ

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky 1. Název zakázky: Dodávka výpočetní a ostatní techniky určené pro projekt Centrum pro další vzdělávání v elektrotechnice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Elektronické učebnice veřejná zakázka na služby zadávaná

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

FNUSA - ICRC Speciální mikroskopy

FNUSA - ICRC Speciální mikroskopy Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

V Ý K O N N É P R A C O V N Í S T A N I C E 1 4 0 2

V Ý K O N N É P R A C O V N Í S T A N I C E 1 4 0 2 K U P N Í S M L O U V A V Ý K O N N É P R A C O V N Í S T A N I C E 1 4 0 2 P R O D Á V A J Í C Í Jméno Sídlem IČO DIČ zapsaná u soudu v oddíl vložka 12345 zastoupen A K U P U J Í C Í Jméno Centrum výzkumu

Více

Příloha č.5 Obchodní podmínky

Příloha č.5 Obchodní podmínky Příloha č.5 Obchodní podmínky Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu 1. CZ.1.07/1.1.32/01.0022

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

Smlouva o dílo. uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník )

Smlouva o dílo. uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) Smlouva o dílo uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany uzavírají tuto Smlouvu na

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně.

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně. ZPRÁVA O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zakázka je spolufinancována Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, IČ: 00248789 www.mestopacov.cz podatelna@mestopacov.cz tel. 565 455 111 fax. 565 455 155 Č.j.: Spis. zn.: MP/10042/2013 MP/10042/2013/01 Vyřizuje: Tomáš Kocour,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka databázového systému pro projekt Konsolidace IT infrastruktury a rozvoj služeb TC obcí z 22. Výzvy Integrovaného operačního

Více

Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva )

Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva ) Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva ) uzavřená ve smyslu ustanovení dle 1746 odst. 2 zákona č.

Více

ARCHEOLOGICKÝ ÚSTAV AV ČR, v.v.i. Letenská 4 118 01 Praha 1 IČ: 679 85 912 DIČ: CZ 679 85 912 VÝZVA

ARCHEOLOGICKÝ ÚSTAV AV ČR, v.v.i. Letenská 4 118 01 Praha 1 IČ: 679 85 912 DIČ: CZ 679 85 912 VÝZVA ARCHEOLOGICKÝ ÚSTAV AV ČR, v.v.i. Letenská 4 118 1 Praha 1 IČ: 679 85 912 DIČ: CZ 679 85 912 VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst.3 ve spojení s 18 odst.5 zákona č. 137/26

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka vybavení Srdce v domě, příspěvková organizace Transformace

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy SŠ a ZŠ Lipník nad Bečvou, Osecká 301, 751 31 Lipník nad Bečvou Škola spolupracující s Pedagogickou fakultou UP Olomouc tel.: 581 773 766 mob. : 733 171 806 www.zslipnik.cz email: zvspslipnik@email.cz

Více

uzavřená dle 409 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/91 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 409 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/91 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 409 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/91 Sb.) č. smlouvy kupujícího: č. smlouvy prodávajícího: Článek 1 Smluvní strany Kupující:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-9312-14/ČJ-2012-0099EC Počet listů:5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro zakázku malého rozsahu podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Sp. zn.: CN/156/CN/15 Č.j.: 6918/15/CN Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Zajištění pronájmu softwarových licencí a souvisejících služeb pro osobní počítače a servery SŠZP Klatovy

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky malého rozsahu VÝPOČETNÍ TECHNIKA 2014

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky malého rozsahu VÝPOČETNÍ TECHNIKA 2014 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky malého rozsahu VÝPOČETNÍ TECHNIKA 2014 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Dodávka výpočetní techniky pro účely projektu Autisté nikoli v autu

Dodávka výpočetní techniky pro účely projektu Autisté nikoli v autu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky pro účely projektu Autisté nikoli v autu Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Kupující: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech

Více

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: HUBRU - síťová

Více

Kupní smlouva č. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník

Kupní smlouva č. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník Kupní smlouva č. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník 1.1 Kupující: Název: Sídlo: Zastoupen: I. Smluvní strany Statutární město Most Radniční 1, 434 69 Most Ing. Vlastimilem

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/92443/Kle/11 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX: 596

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Základní škola Ústí nad Labem, Stříbrnická 3031/4, příspěvková organizace 31. 3. 2011

Základní škola Ústí nad Labem, Stříbrnická 3031/4, příspěvková organizace 31. 3. 2011 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu v rámci projektu reg. č. CZ.1.07/1.4.00/21.0542 ZŠ STŘÍBRNICKÁ-INOVACE Věc: Výzva k podání nabídek Zadavatel ve Výzvě k podání nabídek oznamuje dodavatelům

Více

Kupní smlouva. č.j.: PPR-20985-22/ČJ-2011-0099EC

Kupní smlouva. č.j.: PPR-20985-22/ČJ-2011-0099EC Kupní smlouva č.j.: PPR-20985-22/ČJ-20-0099EC Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 70 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou

Více

V rámci projektu EU peníze školám, reg. číslo CZ.1.07/1.4.00/21.1802 a dotace zřizovatele školy

V rámci projektu EU peníze školám, reg. číslo CZ.1.07/1.4.00/21.1802 a dotace zřizovatele školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci veřejné zakázky malého rozsahu 1 VÝBĚR DODAVATELE VÝPOČETNÍ TECHNIKY A SOFTWARU V rámci projektu EU peníze školám, reg. číslo CZ.1.07/1.4.00/21.1802

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ Stránka 1 z 17 Vymezení předmětu zakázky... 4 Předmět plnění zakázky a jeho

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na: Dodávka serverů pro systémy ytrack a ylocator. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Firma: ysystem, spol. s r. o IČO: 26192322 Sídlo: Na Pankráci

Více

OBEC BEDIHOŠŤ Prostějovská 13, 798 21 Bedihošť, 582 368 528, e-mail: obecbedihost@volny.cz

OBEC BEDIHOŠŤ Prostějovská 13, 798 21 Bedihošť, 582 368 528, e-mail: obecbedihost@volny.cz OBEC BEDIHOŠŤ Prostějovská 13, 798 21 Bedihošť, 582 368 528, e-mail: obecbedihost@volny.cz Vaše zn.: Naše zn.: Vyřizuje: Ing. Datum.: věc: Výzva k předložení nabídky na zpracování PD v rozsahu a obsahu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Rýmařov 795 01 Rýmařov, nám. Míru 230/1 IČO 00296 317 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce rozdělené na dílčí části, zveřejněné dne 25.6.2010 v IS VZ US pod evidenčním číslem

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) vydaná k otevřené, nadlimitní, významné veřejné zakázce na dodávky s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) vydaná k otevřené, nadlimitní, významné veřejné zakázce na dodávky s názvem č.j. 13458/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) vydaná k otevřené, nadlimitní, významné veřejné zakázce na dodávky s názvem Pardubická krajská nemocnice, a.s. multioborový pavilon dodávka zdravotnických

Více

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Příloha č. 0963-12-P11

Příloha č. 0963-12-P11 Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Cílem veřejné zakázky, části 1 (Krajská digitální spisovna a Krajský digitální repozitář) je zajistit

Více

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

Naše značka Vyřizuje Ve Slatiňanech ZŠSL/379/13 ing. Korbelová 8. 10. 2013

Naše značka Vyřizuje Ve Slatiňanech ZŠSL/379/13 ing. Korbelová 8. 10. 2013 ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLATIŇANY okres CHRUDIM T.G.Masaryka 136, 538 21 Slatiňany Tel: 469 681 413 IČO: 750 16 460.www.zsslatinany.net. zsslatinany@centrum.cz Naše značka Vyřizuje Ve Slatiňanech ZŠSL/379/13 ing.

Více