H1, Produktový plán

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "H1, 2016. Produktový plán"

Transkript

1 H1, 2016 Produktový plán

2 Switch se správou zařízení Produktové zaměření IPCAM propojitelnost Chytrý obchod & Chytrý domov 4G LTE

3 SmartCube 300W Inteligentní bezdrátová Cube kamera

4 Výhody kamery typu Cube Kamery typu Cube mají obecně výhody, které je činí populárními pro domácí užití. Jednoduchá na instalaci Montáž na pracovní plochu, strop i zeď Snadné nastavení úhlů a orientace Podpora bezdrátového připojení Zabudovaný reproduktor a mikrofon Snadno implementovatelný PIR senzor LED indikátory

5 Nevýhody kamery typu Cube Ale mají také některé vážné nevýhody, které omezují jejich užití v jiným prostředích. AirLive SmartCube se to chystá změnit. Nízká kvalita a rozlišení videa Žádná přidaná hodnota a vlastnosti Levné a nekvalitní komponenty Omezená funkcionalita Nedostatek flexibility při rozšiřování funkcí

6

7 Vhodné pro: Vinné sklepy Obchody Domácnost Sklady Využití SmartCube Péče o děti a zvířata Datová centra Skleníky

8 SmartCube 300W Mikrofon Senzory teploty a vlhkosti Širokoúhlý objektiv IR LED a ICR pro noční vidění PIR detektor pohybu Zabudovaný reproduktor

9 SmartCube 300W n Wi-Fi Napájení Ethernet port Micro SD Slot WPS a reset tlačítko

10 SmartCube 300W

11 10x vyšší rozlišení než VGA a 3x vyšší rozlišení než 720p HD. Může zachytit mnohem více detailů tam, kde je třeba.

12 Jednoduchá instalace

13 SmartCube může automaticky detekovat, zda do sítě vstupuje PC, chytrý telefon či tablet a zobrazit různá webová nastavení vytvořená pro dané zařízení. PC PC průvodce Chytrý telefon Průvodce v mobilu

14 Oznámení Kamera může zaslat upozornění na aplikaci v chytrém telefonu, když je někdo u předních dveří nebo teplota přesáhne hranici. V současné době SmartCube podporuje oznámení Detekce pohybu, Teplotní a vlhkostní překročení limitu a Selhání zápisu na SD.

15 P2P & relay* SmartCube podporuje P2P a tak video může jít skrze několik vrstev routeru nebo firewallu. Dokonce zahrnují relay server service pro proxy a 3G/4G prostředí. Můžete přijímat Live Video kdekoli, i když nemáte skutečnou IP adresu doma. *Relay služba má časový limit asi 3 minuty

16 Krok 1: Vytvoření připojení k síti Stiskněte tlačítko WPS na routeru Potom stiskněte WPS tlačítko na SmartCube

17 Krok 2: Instalace AirLive APPCAM Android a ios Podpora oznámení Sledování živého obrazu kdekoli Tvorba videa nebo snímku na váš telefon Funkce obousměrného audia Přidání kamery pomocí QR kódu

18 AirLive APPCAM Obousměrné audio Web Wizard Vytvoření videa nebo snímku

19 Krok 3: Přístup na webového průvodce kamery přes aplikaci Jednoduchá konfigurace pro kamery Nastavení scénářů kamery Nastavení funkcí času a u Nastavení audio funkcí Nastavení denních reportů Nastavení limitů teploty a vlhkosti Sledování teploty a vlhkosti

20 Aplikační scénáře

21 Aplikační scénáře Kamera je vybavena aplikačními scénáři jako např. Režim DoorCam a Režim vstupu do obchodu, které integrují softwarové a hardwarové funkce pro domácnosti a obchody. Jednoduše vyberte scénář v průvodci nastavením a SmartCube se postará o zbytek za vás. Režim DoorCam Vchod do obchodu

22 Režim DoorCam

23 Režim DoorCam Spustí nahrávání pohybu a je možné mluvit s osobou skrze aplikaci v chytrém telefonu. Kamera vydá zvuk, když se někdo objeví přede dveřmi. Následně odešle upozornění na váš chytrý telefon. *Kamera je určena pro vnitřní použití. Prosím, neinstalujte ji na místa, kde může být vystavena dešti nebo nízkým teplotám.

24 SmartCube 300W Zabudované audio a reproduktor Umožní obousměrnou hlasovou konverzaci skrze IP kameru.

25 Nahrání audio souborů SmartCube přichází s nahranými zvukovými soubory jako např. Zvonek dveří, Dobrý den / Vítejte a Nashledanou. Uživatel také může zaznamenat a nahrát vlastní audio soubory.

26

27 Režim vchodu do obchodu Smart Cube může počítat zákazníky každou hodinu a zaslat denní report na . Může také přehrát hlasový pozdrav jako např. vítejte, když zákazník vstoupí do obchodu. Zazvoní nebo přehraje nahranou zprávu, když zákazník vstoupí či opustí obchod. Počítání zákazníků vstupujících do obchodu každou hodinu a odeslání reportu s počty na konci dne.

28 Detekce obličeje Můžete si vybrat mezi rozpoznáním obličeje nebo počítáním objektů či zákazníků. Metoda rozpoznání obličeje rozpoznává obličeje, jakmile zákazník vstoupí do obchodu.

29 Počítání objektů instalace na stěnu Počítání objektů zaznamenává počet lidí, kteří přejdou ze zóny 1 do zóny 2 a naopak. Může mít samostatné počítání pro vchod a východ.

30 Počítání objektů stropní instalace Počítání objektů vyžaduje pro instalaci strop o výšce min. 3,2 metru. Čím je vyšší, tím jsou počty přesnější. Instalace může být z boku nebo přímo shora.

31 Rozpoznaní obličeje vs Počítání objektů Rozpoznání obličeje Pohled do tváře Ano Ne Počítání objektů Orientace instalace Čelem k vchodu. Shora nebo z boku. Požadavky na výšku stropu Výhody Nevýhody Doporučená prostředí Méně než 3,2 metru. Zisk snímku obličeje, jednoduché nastavení. Hlasový pozdrav pouze u vchodu. Pro obchody a vstupy prodejen. Více než 3,2 metrů. Vyšší přesnost, samostatné hlasové pozdravy pro vchod a východ. Složitější nastavení. Bez čelního záběru obličeje. Pro nákupní centra a vstupy do velkoobchodů.

32 Reporty denních počtů SmartCube může posílat reporty denních em v uživatelem nastavený čas. Denní report je ve formátu CSV, který může být otevřen v grafickém programu jako např. can be open with a spread sheet program Microsoft Excel. Ukazuje počet návštěvníků během každé hodiny za posledních 24 hodin. Maximální hodnota ukazuje nejvyšší počet během té dané hodiny. Jinými slovy, je to maximální počet zákazníků vstupujících najednou do obchodu v určitém okamžiku.

33 Může použít program grafického zobrazení jako např. Microsoft Excel na převedení dat do grafu k jednoduššímu přehledu o toku zákazníků v obchodě.

34 Senzory teploty a vlhkosti

35 SmartCube 300W Senzor teploty a vlhkosti* Zobrazí teploty a vlhkosti vzduchu v reálném čase nebo zašle denní zprávu. Upozorní, když teplota nebo vlhkost překročí určitou hodnotu nebo se dostanou pod ní. * Teplota a vlhkost dosáhne rovnováhy 30 minut po zapnutí s přesností do 5 C pro teplotu a 10% pro vlhkost.

36 Upozornění přesažení limitu Můžete nastavit maximální a minimální hodnoty pro teplotu i vlhkost. Je-li hodnota vyšší, SmartCube vyšle upozorňující zprávu na váš chytrý telefon.

37 Displej teploty a vlhkosti Displej chytrého telefonu OSD displej

38 Rozsah teploty a vlhkosti Teplota Vlhkost

39 Teplotní a vlhkostní denní reporty Denní report je ve formátu CSV, který může být otevřen v grafickém programu jako např. can be open with a spread sheet program Microsoft Excel. Ukazuje teplotu a vlhkost každých 30 minut během posledních 24 hodin.

40 Můžete použít grafický program jako např. Microsoft Excel k převedení dat do grafů, které snadno ukáží přehled historie teploty a vlhkosti.

41 Sledování dětí nebo zvířat

42 Vinný sklep

43 Farma

44 Rekreační domy Zkontrolujte teplotu a vlhkost ve vašem rekreačním domě před plánovaným příjezdem. Zabezpečte váš dům s oznámením na aplikaci.

45 Pokročilé funkce videa Temper detekce Stabilizace obrazu WDR Uživatelem definované privátní masky Pokročilé video Odmlžování Pokročilé nastavení expozice Režim chodby

46

47 Switch se správou zařízení Správa AirLive Access Point a IP kamer

48 E-map a Google Map Zobrazí síťová zařízení na plánu půdorysu nebo na Google Map. Správa Layer 2+ Kompletní SNMP, Private MIB, RMON, DHCP Snooping, RSTP, MSTP, Voice VLAN, 802.1x Radius functions. Kontrolní zařízení PoE switche Automaticky najde všechna síťová zařízení v místní síti a zobrazí topologický diagram. AP a IPCAM Správa Zobrazí stav a provede jednoduché konfigurace na bezdrátové AP nebo IP kamerách. Ochrana zařízení Monitoruje vaše zařízení PoE sítě. Restartuje zařízení, když neodpovídá.

49 PoE switch se správou zařízení POE-GSH port 370W POE switch Kontrola a správa zařízení Ovládání IPCAM a bezdrátové AP E-map a Google Map Automatický topologický diagram SNMP, RSTP, DHCP Snooping PoE ochrana zařízení

50 Automatická topologie sítě Nalezne síťová zařízení a automaticky zobrazí schéma zapojení. Umožní zobrazit a řešit problémy vaší sítě okamžitě.

51 Funkce Google Map Zobrazí síťová zařízení v reálných místech na Google Map

52 E-map: Půdorysový pohled Nahrajte půdorys vaší kanceláře, obchodu nebo podniku do switche. Můžete pak zobrazit síťová zařízení na půdorysu. Vidíte status zařízení a spravujete jej kliknutím na jeho ikony.

53 Správa IPCAM Kliknutím na ikonu zařízení na topologickém diagramu nebo E-map, můžete pozorovat živé video a stav IP kamer. Automatické objevení zařízení Zobrazení informací a stavu Detekce odpojení zařízení Živé video Restart zařízení Oznámení protokolu zařízení

54 Správa AP Kliknutím na ikonu zařízení na topologickém diagramu nebo E-map, můžete sledovat stav Access Pointu a změnit některá základní nastavení. Automatické objevení zařízení Zobrazení informací a stavu Rozpoznání a upozornění na odpojení Změna zabezpečení bezdrátové sítě Úprava Tx Power a Channel Sledování připojených uživatelů

55 Ochrana zařízení (Device Guard) Můžete nastavit funkci ochrany zařízení na automatický restart, když dojde k selhání spojení nebo když IP kamera přestane rozesílat video streamy.

56 SNMP upozornění Switch může posílat upozornění přes , Syslog nebo SNMP Trap, pokud jsou zjištěny události, chyby nebo odpojení.

57 POE-GSH-2624 vs. POE-GSH2004L POE-GSH POE-GSH2004L-370 Poznámka Správa zařízení Ano Ne Diagram auto topologie Ano Ne E-map Ano Ne Google Map Ano Ne SNMP, RMON Ano Ne Ochrana zařízení Ano Ano DHCP Snooping, Server, Relay 802.1X Radius Authenticator Ano Ne DHCP Snooping zabrání neoprávněné instalaci DHCP serveru Ano Ne Radius authenticator pouze. Ne server. Voice VLAN Ano Ne Automaticky vloží VoIP traffic do vlastní VLAN skupiny. MSTP Ano Ne Umožní Spanning Tree mezi VLANy

58 WiFi řešení

59 AC-1200UR 1200Mbps souběžný Dual Band 833Mbps 11AC + 300Mbps 11n 5 Gigabit LAN porty Odpojitelné antény USB port pro sdílení tiskárny a úložiště Nezávislý rádiový provoz Centrální management

60 Gigabit LAN/WAN porty Gigabit LAN/WAN porty jsou velmi důležité pro spojení s NAS k zajištění optimální rychlosti při prohlížení souborů videa nebo přenosu velkých souborů z úložiště.

61 Sdílení USB portu AC-1200R poskytuje USB 2.0 pro sdílení tiskárny, skeneru nebo MFP. Můžete také zvolit připojení paměťového zařízení USB ke sdílení jeho obsahu přes Samba nebo FTP.

62

63

64 PoE Extender Venkovní WiFi pro velké vzdálenosti Venkovní 4G brána AirLive IP dohledová propojitelnost PoE Switch 4G brána pro dopravu

65 AirMax-5X Venkovní WiFi připojení pro IP kamery

66 Dálkové WiFi řešení pro IP dohled AirMax5X může dosáhnout vzdálenosti až 10 km při dobré viditelnosti. Výkonnější model AirMax-5X-20 může dosáhnout vzdálenosti až 20 km. I na vzdálenost 10 km mohou mít propustnost až 77Mbps.

67 48V PoE Pass-through AirMax-5X má na výstupu PoE 48 voltů, který může napájet standardní 802.3af PoE IP kameru nebo jiný AirMax5X. Proto není potřeba dalšího PoE switche pro účely propojení mezi IP kamerou a AirMax5X pro venkovní instalace.

68 AirMax-4GW Venkovní LTE brána

69 Připojení IPCAM S AirMax-4GW se můžete připojit k internetu s jakýmikoli kamerami kabelem či bezdrátově na libovolném místě. To umožní instalaci kamery na vzdálených místech.

70 WISP AirMax-4GW může okamžitě zajistit připojení k internetu v jakékoli lokalitě. Ať se jedná o odlehlou vesnici či národní park. Není potřeba připojení externího ADSL nebo jiné širokopásmové linky. Vše je zahrnuto v tomto zařízení.

71 AirMax-4GW

72 VPN Video AirMax4GW má hardwarovou funkci VPN, která poskytuje zabezpečený přenos obrazu. Kromě toho umožňuje vzdáleným IP kamerám být na stejné IP síti jako váš VMS nebo NVR. Proto je možné vzdálené nahrávání videa.

73 Instalace odlehlých IP kamer

74 Řešení pro rekreační objekty a chaty

75 Internet pro akce

76 Rozmístění hotspotů ve městě

77 Internet pro odlehlé vesnice

78 VH-4GW 4G LTE brána pro dopravní prostředky

79 4G brána umístěná v autě VH-4GW 3G/4G LTE brána pro vozidla 300Mbps n WiFi Pro automobily, autobusy nebo vlaky Odolná proti vibracím ISO7637 konektor napájení z vozidla Vysoce ziskové antény Správa VPN, SMS Zabudovaný GPS modul

80 VH-4GW porty Velká 4G LTE anténa umožní VH-4GW příjem 4G LTE signálu tam, kde mobilní telefony a kapesní routery nestačí. Anténu můžete prodloužit na střechu vozidla pomocí R-SMA konektorů. R-SMA 4G Antenna Connectors ISO Vdc Power Connector Napájení přímo z vozidel s ISO konektorem.

81 Veřejná doprava Poskytuje internetové služby uvnitř autobusu nebo vlaku. Připojí IP kamery pro živý přenos z centrální kanceláře. Zabudovaný GPS modul nabízí informaci o lokaci.

82 Policejní vozy Připojení policie k informačním konzolám a připojení IP kamer k centrále pro živý obraz.

83 VPN Video VH-4GW má hardwarovou funkci VPN, která poskytuje zabezpečený přenos obrazu. Kromě toho umožňuje vzdáleným IP kamerám být ve stejné síti jako váš VMS nebo NVR. Proto je možné vzdálené nahrávání videa.

84 PoE Extender Rozšíří PoE vzdálenost až o 300 metrů

85 Venkovní PoE Extender Lze řetězit až 2 PoE Extenderů k rozšíření PoE vzdálenosti až o 300 metrů.

86 Vnitřní PoE Extender PoE-200AT může napájet až 2 IP kamery. Číslo modelu PoE-100AT POE-200AT PoE port výstupy 1 2 Datové porty 1 2 Přenos dat 10/100Mbps 10/100Mbps Požadavky příkonu 45~55Vdc 45~55Vdc Požadavky výkonu 12~48W 12~48W Pasivní PoE výstup Pin 4/5+, Pin 7/8- Pin 4/5+, Pin 7/8-

87 Venkovní PoE Extender Venkovní PoE extender je perfektním řešením k rozšíření PoE vzdálenosti.

88 Venkovní PoE Extender Číslo modelu OD-1000PE OD-2000PE Venkovní PoE Extender může být používán jako venkovní switch pro spojení mezi venkovní IP kamerou a bezdrátovými zařízeními. PoE port výstupy 1 2 Datové porty 2 2 Přenos dat 10/100/1000 Mbps Požadavky příkonu 45~55Vdc 10/100/100 Mbps 45~55Vdc Požadavky výkonu 12~48W 12~48W Pasivní PoE výstup Pin 4/5+, Pin 7/8- Pin 4/5+, Pin 7/8-

89 Firemní PoE switche

90 Nevlídná prostředí AirLive firemní PoE switch může pracovat v teplotách od -40 C do 70 C. Je vhodný pro zařízení umístěná ve venkovním prostředí*. Je také odolný vůči prachu pro továtny a skladiště. * Přístroj není odolný vůči vodě, je nutné jej nainstalovat do ochranného obalu pro venkovní užití

91 Duální napájení s redundancí AirLive firemní PoE switch umožňuje dvě DC napájení, může mít záložní napájení. Když jedno z DC napájení selže, spustí se relé. Může upozornit uživatele, že napájení selhalo.

92 Certifikáty EN55011: Průmyslová, vědecká a lékařská (ISM) zařízení EN50155 : Zařízení pro drážní vozidla EN / EN Vibrace EN / EN Náraz EN / EN Volný pád EN Užití na železnici Elektromagnetická kompatibilita Část 4 Emise a odolnost Zabezpečovacích a telekomunikačních přístrojů EN : Užití na železnici Elektromagnetická kompatibilita Část 3-2 Zařízení drážního vozidla

93 Modely Číslo modelu IE-541POE IE-840POE IG-642POE Gigabit Ethernet port Rychlý Ethernet port Optický port 1 SC 0 2 PoE port PoE typ 802.3af/at 802.3af/at 802.3af/at Teplota -40 C - 70 C -40 C - 70 C -40 C - 70 C IP Rating IP-31 IP-31 IP-31

94

Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE. Manager

Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE. Manager Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE Manager Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu 06 Nastavení možností

Více

Upozornění před instalací

Upozornění před instalací Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Neumisťujte kameru do blízkosti zdrojů tepla, jako jsou televize nebo trouby. Chraňte kameru

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Touch, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití

Více

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

Návod k obsluze CC&C WA-6212-V2

Návod k obsluze CC&C WA-6212-V2 Návod k obsluze CC&C WA-6212-V2 Bezdrátový přístupový bod/klient/router Popis zařízení WA-6212-V2 je WiFi router s podporou přenosových rychlostí až 300 Mbps při 802.11n. Dále podporuje IPv6, je vybaven

Více

HDCVI DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI

HDCVI DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI Obsah 1. Obsah balení a instalace pevného disku... 1 1.1 Obsah balení... 1 1.2 Instalace pevného disku (HDD)... 1 1.2.1 Otevření skříně... 1 1.2.2

Více

Nastavení telefonu Samsung I9195 Galaxy S4 mini

Nastavení telefonu Samsung I9195 Galaxy S4 mini Nastavení telefonu Samsung I9195 Galaxy S4 mini Telefon Samsung I9195 Galaxy S4 mini, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál DVR

DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál DVR Uživatelský manuál DVR Obsah 1. Obsah balení a instalace pevného disku... 1 1.1 Obsah balení... 1 1.2 Instalace pevného disku (HDD)... 1 1.2.1 Otevření skříně... 1 1.2.2 Demontáž krytu DVR... 2 1.2.3 Upevnění

Více

Uživatelská příručka Tablet G7 DUAL SIM (cz)

Uživatelská příručka Tablet G7 DUAL SIM (cz) Uživatelská příručka Tablet G7 DUAL SIM (cz) Děkujeme, že jste si zakoupili náš tablet. Prosím, pečlivě si přečtěte tento manuál, předtím než začnete zařízení používat. Uchovejte tento manuál k pozdějšímu

Více

KOUKAAM a.s. U Vinných sklepů 7 190 00 Praha 9 www.koukaam.se

KOUKAAM a.s. U Vinných sklepů 7 190 00 Praha 9 www.koukaam.se KOUKAAM a.s. U Vinných sklepů 7 190 00 Praha 9 www.koukaam.se Co jsou IP kamery a jaké je jejich využití? Digitální IP kamery se nazývají také síťové kamery, protože se připojují přímo do počítačové sítě,

Více

WiFi IP videozvonek - 720p, P2P, PIR

WiFi IP videozvonek - 720p, P2P, PIR WiFi IP videozvonek - 720p, P2P, PIR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Jednoduché nastavení a ovládání Aplikace pro Android i iphone Příznivý poměr výkon x cena www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Obsah

Více

Tablet Android 4.0 (cz)

Tablet Android 4.0 (cz) Tablet Android 4.0 (cz) LTLM S7 Děkujeme, že jste si zakoupili náš tablet. Prosím, pečlivě si přečtěte tento manuál, předtím než začnete zařízení používat. Uchovejte tento manuál k pozdějšímu nahlédnutí.

Více

Prosím, dodržujte následující bezpečnostní opatření, aby nedošlo k poškození nebo ztrátě dat způsobené nesprávným provozem.

Prosím, dodržujte následující bezpečnostní opatření, aby nedošlo k poškození nebo ztrátě dat způsobené nesprávným provozem. 1. Doporučení před instalací a provozem zařízení Prosím, dodržujte následující bezpečnostní opatření, aby nedošlo k poškození nebo ztrátě dat způsobené nesprávným provozem. DVR by mělo být provozováno

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WEBOVÉ KAMERY HP

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WEBOVÉ KAMERY HP UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WEBOVÉ KAMERY HP Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou v USA registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation.

Více

www.metel.eu Instalační manuál rev. 201606 Tento instalační manuál je určen k instalaci switchů níže uvedených výrobních sérií:

www.metel.eu Instalační manuál rev. 201606 Tento instalační manuál je určen k instalaci switchů níže uvedených výrobních sérií: Instalační manuál rev. 201606 Tento instalační manuál je určen k instalaci switchů níže uvedených výrobních sérií: 2G-2S.0.2.F-BOX-PoE 2G-2S.0.2.F-BOX-PoE-PP 2G-2S.0.3.F-BOX-PoE 2G-2S.0.3.FC-BOX 2G-2S.3.0.F-BOX

Více

Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus

Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus Uživatelská p íru ka Uživate ská príru ka VisionBook 7Q Plus Popis za ízení 1. Tla ítko zapnutí / vypnutí (Power) 2. Tla ítka pro ovládání hlasitosti 3. Micro

Více

Obsah balení. Stručný návod k obsluze. ARCHOS 70b Helium. Záruční, právní a bezpečnostní upozornění. Nabíječka. USB kabel. Záruční

Obsah balení. Stručný návod k obsluze. ARCHOS 70b Helium. Záruční, právní a bezpečnostní upozornění. Nabíječka. USB kabel. Záruční Obsah Český Obsah balení Začínáme Popis zařízení Vložení SIM a Micro SD karty 4G a Wi-Fi připojení Rozhraní operačního systému Android ARCHOS Fusion Storage Seznamování se systémem Android Odstraňování

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO WEBOVOU KAMERU HP WEBCAM HD

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO WEBOVOU KAMERU HP WEBCAM HD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO WEBOVOU KAMERU HP WEBCAM HD Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrovanými ochrannými známkami společnosti Microsoft

Více

Představte si Záznam v reálném čase při plném rozlišení

Představte si Záznam v reálném čase při plném rozlišení Záznam v plném rozlišení D1 v reálném čase SVR-3200/1680/1660/1645/960/945 Představte si Záznam v reálném čase při plném rozlišení Jedná se o řadu vybroušených digitálních záznamových zařízení, která jsou

Více

FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54

FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54 FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54 Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Jednoduché ovládání MMS www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 1.1 Popis zařízení www.spyobchod.cz Stránka

Více

WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE

WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE Úvodem WD je mobilní verze klasického WEBDISPEČINKU, která je určena pro chytré telefony a tablety. Je k dispozici pro platformy ios a Android,

Více

E.ON Bezpečí. pouze pro zákazníky E.ON Energie, a.s. JABLOTRON 100 Alarm s revolučním ovládáním

E.ON Bezpečí. pouze pro zákazníky E.ON Energie, a.s. JABLOTRON 100 Alarm s revolučním ovládáním E.ON Bezpečí Speciální nabídka pouze pro zákazníky E.ON Energie, a.s. JABLOTRON 100 Alarm s revolučním ovládáním Ovládání Ústřednu může ovládat až 300 uživatelů. Pro ovládání systému jsou k dispozici sběrnicové

Více

FE8171V. 3MP 360 Panoramic View Vandal-proof

FE8171V. 3MP 360 Panoramic View Vandal-proof FE8171V 3MP 360 Panoramic View Vandal-proof Upozornění před instalací Pokud bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Informace o provozní teplotě naleznete v uživatelské

Více

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení.

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Bezpečnostní pokyny Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Prosím, nabíjejte baterie, když: o symbol baterie ukazuje, že je

Více

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace čipové karty s certifikátem... 5 3 Instalace čtečky čipových karet... 10 3.1 Instalace z Windows Update... 10 3.2 Manuální instalace

Více

Odpájecí stanice pro SMD. Kontrola teploty, digitální displej, antistatické provedení SP-HA800D

Odpájecí stanice pro SMD. Kontrola teploty, digitální displej, antistatické provedení SP-HA800D Odpájecí stanice pro SMD Kontrola teploty, digitální displej, antistatické provedení SP-HA800D Upozornění Teplota trysek je 400 C a v případě nesprávného zacházení s přístrojem může dojít ke zranění, požáru

Více

SAFETICA 7 DATA LOSS PREVENTION

SAFETICA 7 DATA LOSS PREVENTION SAFETICA 7 DATA LOSS PREVENTION Nejsou Vaše citlivá data u konkurence? Jsou náklady na IT efektivně vynaložené? Víte, kudy z Vaší firmy unikají důležité dokumenty? Firmy mají problém s tím, že zaměstnanci

Více

Nastavení telefonu Samsung S6500 Galaxy Mini 2

Nastavení telefonu Samsung S6500 Galaxy Mini 2 Nastavení telefonu Samsung S6500 Galaxy Mini 2 Telefon Samsung S6500 Galaxy Mini 2, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

Upozornění před instalací. Obsah balení CZ - 99. Informace o provozní teplotě naleznete v uživatelské příručce.

Upozornění před instalací. Obsah balení CZ - 99. Informace o provozní teplotě naleznete v uživatelské příručce. 50000G Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Neumisťujte síťovou kameru na nestabilní povrchy. Nevkládejte do síťové kamery žádné

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a užívaná společností Hewlett- Packard Company v souladu

Více

Pro záznam zvuku i obrazu. KX-NTV150 komunikační SIP kamera KX-NTV160 SIP dveřní video telefon

Pro záznam zvuku i obrazu. KX-NTV150 komunikační SIP kamera KX-NTV160 SIP dveřní video telefon Pro záznam zvuku i obrazu KX-NTV150 komunikační SIP kamera KX-NTV160 SIP dveřní video telefon KX-NTV150 Komunikační SIP kamera Vestavěný reproduktor, mikrofon a kamera Záznam zvuku a snímání obrazu v HD

Více

Tekla Structures Multi-user Mode

Tekla Structures Multi-user Mode Tekla Structures Multi-user Mode Úvod V programu Tekla Structures můžete pracovat buď v režimu jednoho uživatele (single-user) nebo v režimu sdílení modelu (multi-user mode). Sdílení modelu umožňuje současný

Více

Praktické úlohy- zaměření specializace

Praktické úlohy- zaměření specializace Praktické úlohy- zaměření specializace Realizace praktických úloh zaměřených na dovednosti v oblastech specializace POS: Síťový OS, instalace, konfigurace a optimalizace podle zamýšleného použití; Inicializace

Více

DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ

DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ Libor DOUŠEK, Marek SUSČÍK ACE Design, s.r.o., Drážní 7, Brno, oko@acedesign.cz Anotace: DotWalker je aplikace pro usnadnění cestování zrakově hendikepovaných

Více

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů)

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

2N NetSpeaker. IP Audio Systém. Manuál 1.4

2N NetSpeaker. IP Audio Systém. Manuál 1.4 2N NetSpeaker IP Audio Systém Manuál Verze 1.4 www.2n.cz Společnost 2N TELEKOMUNIKACE a.s. je českým výrobcem a dodavatelem telekomunikační techniky. K produktovým řadám, které společnost vyvíjí, patří

Více

Quido USB 0/1 230. Spínač síťového napětí 230 V ovládaný z PC přes USB rozhraní. 28. února 2011 w w w. p a p o u c h. c o m

Quido USB 0/1 230. Spínač síťového napětí 230 V ovládaný z PC přes USB rozhraní. 28. února 2011 w w w. p a p o u c h. c o m Quido USB 0/1 230 Spínač síťového napětí 230 V ovládaný z PC přes USB rozhraní 28. února 2011 w w w. p a p o u c h. c o m Quido USB 0/1 230 Q uido USB 0/1 230 Katalogový list Vytvořen: 9.12.2010 Poslední

Více

Nastavení telefonu LG KB770

Nastavení telefonu LG KB770 Nastavení telefonu LG KB770 Telefon LG KB770, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

MonkeyTech. WiFi Teploměr - Instalační manuál Edice pro portál www.tmep.cz

MonkeyTech. WiFi Teploměr - Instalační manuál Edice pro portál www.tmep.cz MonkeyTech WiFi Teploměr - Instalační manuál Edice pro portál www.tmep.cz 1. Obsah balení Teplotní sensor (příp. vlhkostní sensor) Čidlo MicroUSB kabel Manuál Pro napájení doporučujeme běžnou USB nabíječku

Více

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách.

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. Připojení k PC je pomocí USB konektoru na rekordéru, z PC je rekordér

Více

NAS SYNOLOGY DS214 Play

NAS SYNOLOGY DS214 Play NAS SYNOLOGY DS214 Play Kód: Výrobce: Záruční doba: DS214P SYNOLOGY 24 měsíců Tento malý a vysoce výkonný výkonný dvoudiskový server je určený zejména pro náročné domácí uživatele, kterým nabízí vysokou

Více

Konektor pro záplavový kabel

Konektor pro záplavový kabel HWg-WLD MANUÁL ETHERNET 10/100 Mbps Status LED Žlutá: Napájení & Režim Zelená: Link & Activity Připojovací vodič 100 m max Napájecí vstup Napájení 5V stejnosměrně Použijte dodaný napájecí adaptér SENZOR

Více

GSM alarm INTELIGENTNÍ základna

GSM alarm INTELIGENTNÍ základna GSM alarm INTELIGENTNÍ základna Neumísťujte hlavní jednotku alarmu v blízkosti velkých kovových objektů, zařízení způsobujících vysokofrekvenční rušení a silných překážek jako například železobetonové

Více

Zabezpečení Uživatelská příručka

Zabezpečení Uživatelská příručka Zabezpečení Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

KX-TDA verze 2.02. Rozšiřte kapacitu a schopnosti Vašeho systému KX-TDA povýšením na verzi 2.02.

KX-TDA verze 2.02. Rozšiřte kapacitu a schopnosti Vašeho systému KX-TDA povýšením na verzi 2.02. KX-TDA verze 2.02 Rozšiřte kapacitu a schopnosti Vašeho systému KX-TDA povýšením na verzi 2.02. Digitální IP pobočkový system Panasonic KX-TDA výkonný firemní komunikační system poskytující vyspělá řešení

Více

Talos. Návod k obsluze

Talos. Návod k obsluze Talos Návod k obsluze Před prvním použitím Vážený uživateli, děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku. Abychom zajistili rychlé a pohodlné používání nového tabletu Ainol, přečtěte si prosím před použitím

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 6. 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

Přední panel SP3364 SP3367

Přední panel SP3364 SP3367 Představení Toto zařízení je kompatibilní s novými ADSL2+ standardy a zaručuje vysoký výkon a jednoduché použití. Poskytuje uživatelům rychlé a spolehlivé připojení k Internetu pomocí kabelového, ale i

Více

Pokyny k instalaci FRIATRACE Verze 5.3

Pokyny k instalaci FRIATRACE Verze 5.3 FRIATOOLS CS Pokyny k instalaci FRIATRACE Verze 5.3 1 1 Obsah 1. Představení softwaru FRIATRACE 3 2. Instalace softwaru FRIATRACE 4 3. Instalační program 4 4. Instalace v systémech Microsoft Windows 2000,

Více

Testování uživatelského rozhraní aplikace fotoaparátu telefonu Sony Ericsson Xperia Neo

Testování uživatelského rozhraní aplikace fotoaparátu telefonu Sony Ericsson Xperia Neo České Vysoké Učení Technické Fakulta Elektrotechnická Testování uživatelského rozhraní aplikace fotoaparátu telefonu Sony Ericsson Xperia Neo AD7B39TUR - Semestrální projekt A Martin Friebel friebmar@fel.cvut.cz

Více

SNÍMAČE TEPLOTY, VLHKOSTI, TLAKU se sériovým výstupem RS485 teplota rosného bodu* absolutní vlhkost*měrná vlhkost*směšovací poměr*specifická entalpie

SNÍMAČE TEPLOTY, VLHKOSTI, TLAKU se sériovým výstupem RS485 teplota rosného bodu* absolutní vlhkost*měrná vlhkost*směšovací poměr*specifická entalpie SNÍMAČE TEPLOTY, VLHKOSTI, TLAKU se sériovým výstupem RS485 POUŽITÍ - měření teploty, vlhkosti, tlaku : - ve skladech potravin, léčiv, surovin - v prostorách se servery a výpočetní technikou - ve výrobních

Více

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem Příloha č. 7 Technická specifikace pro veřejnou zakázku Inteligentní zastávky Ústí nad Labem nadlimitní veřejná zakázka na realizaci inteligentních zastávek zadávaná v otevřeném řízení, dle zákona o veřejných

Více

Nastavení telefonu LG GD510 Pop

Nastavení telefonu LG GD510 Pop Nastavení telefonu LG GD510 Pop Telefon LG GD510 Pop, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops.

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops. Hodinky s kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu www.spyshops.cz stránka 1 1. Popis tlačítek A. Tlačítko on/off a pro pořízení záznamu, fotografie

Více

GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka

GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka 1 Pohled zepředu: Světelný senzor Pohled zboku: MicroSD karta Napájení Host USB Port OTG USB Port Mini Sluchátka HDMI port USB host se používá především k připojení

Více

Vasco Traveler Premium 5

Vasco Traveler Premium 5 Vasco Traveler Premium 5 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Ovládání přístroje 4 1.1. Funkční tlačítka 5 1.2. Nabíjení baterie 6 1.3. Paměťová

Více

Zákaznická linka: +420 585 496 211. Uživatelský manuál mobilní aplikace. Patriot EU

Zákaznická linka: +420 585 496 211. Uživatelský manuál mobilní aplikace. Patriot EU Zákaznická linka: +420 585 496 211 Uživatelský manuál mobilní aplikace Patriot EU 1.4.2016 1. OBSAH 1. OBSAH... 2 2. APLIKACE PATRIOT EU... 3 2.1 Stažení a instalaci aplikace... 3 2.2 Přidání vozidel do

Více

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Chat 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune je zvuková

Více

HWg-STE HWg-STE PoE MANUÁL

HWg-STE HWg-STE PoE MANUÁL HWg-STE HWg-STE PoE MANUÁL Bezpečnost práce Zařízení odpovídá požadavkům norem platných v ČR, je provozně odzkoušeno a je dodáváno v provozuschopném stavu. Pro udržení zařízení v tomto stavu je nutno řídit

Více

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách Návod k použití Hlavní výhody produktu: Vzhledem k výkonu malá velikost Wifi HD kvalita www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. USB konektor 2. Baterie

Více

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Více

Technická specifikace požadovaného řešení

Technická specifikace požadovaného řešení Technická specifikace požadovaného řešení V tomto dokumentu jsou uvedeny technické podmínky kladené na dodávky zařízení, technického a programového vybavení, které jsou předmětem plnění veřejné zakázky

Více

Nastavení telefonu PRADA phone by LG 3.0

Nastavení telefonu PRADA phone by LG 3.0 Nastavení telefonu PRADA phone by LG 3.0 Telefon PRADA phone by LG 3.0, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Vlastnosti: Příklad použití.

Vlastnosti: Příklad použití. S54 v1.0 Switch 5-portový S54 pro 4 IP kamer Vydání: 2 ze dne 22.02.2016 Nahrazuje vydání: -------- CZ** Vlastnosti: 5 portů 10/100 Mb/s 4 portů PoE (přenos dat a napájení) 15,4W pro každý port PoE, obsluha

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ 4,3 DIGITÁLNÍ DVEŘNÍ KUKÁTKO DPV43HD-M

NÁVOD NA POUŽITÍ 4,3 DIGITÁLNÍ DVEŘNÍ KUKÁTKO DPV43HD-M NÁVOD NA POUŽITÍ 4,3 DIGITÁLNÍ DVEŘNÍ KUKÁTKO DPV43HD-M 1 VENKOVNÍ JEDNOTKA 1. Čočka snímací kamery a IR LED pro noční vidění 2. Pohybový senzor 3. Tlačítko dveřního zvonku VNITŘNÍ JEDNOTKA 1. Tlačítko

Více

Specifikace. Detektor pohybu PIR bez reakce na domácí zvířata. Funkce

Specifikace. Detektor pohybu PIR bez reakce na domácí zvířata. Funkce Detektor pohybu PIR bez reakce na domácí zvířata Funkce PIR-910 je vysoce výkonný bezdrátový detektor pohybu PIR. Skládá se z digitálního infračerveného řídicího čipu s dvojím jádrem a fuzzy logikou a

Více

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace:

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: 1. na str. 3 požadujete: Volání a SMS mezi zaměstnanci zadavatele zdarma bez paušálního poplatku za tuto službu. Tento požadavek

Více

11. Počítačové sítě protokoly, přenosová média, kapacity přenosu. Ethernet

11. Počítačové sítě protokoly, přenosová média, kapacity přenosu. Ethernet 11. Počítačové sítě protokoly, přenosová média, kapacity přenosu. Ethernet Protokoly Protokol je soubor pravidel, který popisuje způsob vzájemné komunikace síťových zařízení. Protokoly popisují, jakým

Více

Travelair AC Bezdrátová paměťová jednotka

Travelair AC Bezdrátová paměťová jednotka Travelair AC Bezdrátová paměťová jednotka Uživatelská příručka 1 ASUS Travelair AC CZ11182 Druhá edice V2 Leden 2016 Copyright 2016 ASUSTeK Computer Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky,

Více

CAR 198 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR 198 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR 198 N kamera pro Váš automobil Noční vidění Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů, pročtěte si prosím tento

Více

Z-E2026 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ

Z-E2026 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ Z-E2026 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ CZ OBSAH PŘEHLED O TÉTO PŘÍRUČCE...S. 02 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...S. 02 PŘED PRVNÍM POUŽITÍM...S. 02 PŘEHLED ZAŘÍZENÍ ZENEC SYSTEM...S. 03 MULTIFUNKČNÍ VOLANT...S. 04

Více

Bude nás sledovat inteligentní prach? Ing. Bibiána Buková, PhD. (17. 12. 2004)

Bude nás sledovat inteligentní prach? Ing. Bibiána Buková, PhD. (17. 12. 2004) Bude nás sledovat inteligentní prach? Ing. Bibiána Buková, PhD. (17. 12. 2004) Využití inteligentního prachu je návrh futuristický, uvažuje s možností využít zařízení, označovaného jako inteligentní prach

Více

DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY

DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY Děkujeme Vám za zakoupení DVR kamery od naší společnosti. Přečtěte pečlivě před použitím návod. Začínáme používat videokameru v autě. Zapnutí / vypnutí

Více

Systém domovního video telefonu Venkovní kamerový modul (94223-CM60) Uživatelský manuál. Popis částí a ovládacích prvků. Řada A

Systém domovního video telefonu Venkovní kamerový modul (94223-CM60) Uživatelský manuál. Popis částí a ovládacích prvků. Řada A Systém domovního video telefonu Venkovní kamerový modul (94223-CM60) Uživatelský manuál Popis částí a ovládacích prvků Řada A 1. Povětrnostní stříška 2. Přisvětlovací IR LED 4. Reproduktor 5. Tlačítko

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 64 61 50 Úvod Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši důvěru a za nákup našeho malého bezdrátového pokojového a venkovního teploměru. Tento přístroj dokáže přijímat signály naměřené

Více

Motorola RFS4000 návod k použití

Motorola RFS4000 návod k použití Motorola RFS4000 návod k použití 1. Obsah balení RFS4000 RF Switch s držáky + šrouby; konzole kabel Šířka 30,48 cm/12,0 in. Výška 4,445 cm/1,75 in. Hloubka 25,4 cm/10,0 in. Hmotnost 2,15 kg/4,75 lbs. Provozní

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Září 2010 SOLARIX: FTP kabel Cat5E, drát, PVC - šedý, stíněný Stíněný FTP kabel typu "drát" můžete použít všude tam, kde nedochází k častému ohýbání kabelu. Např. tedy na

Více

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Černá skříňka DVR07 Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Dvoupásmový přístupový bod pro venkovní použití Návod k obsluze - EC-WA6202 (EC-WA6202M)

Dvoupásmový přístupový bod pro venkovní použití Návod k obsluze - EC-WA6202 (EC-WA6202M) Dvoupásmový venkovní přístupový bod / most podporuje pevná bezdrátová propojení point-to-point nebo point-to-multipoint. Jediné propojení mezi dvěma body lze použít pro připojení vzdáleného místa k větší

Více

Semestrální práce z předmětu mobilní komunikace na téma: Bezdrátové optické sítě

Semestrální práce z předmětu mobilní komunikace na téma: Bezdrátové optické sítě Semestrální práce z předmětu mobilní komunikace na téma: Bezdrátové optické sítě Kafka Petr Pondělí 10.00-11.30 2006 Úvod Optika do domu není levnou záležitostí pro řešení první míle (poslední míle). Určitou

Více

Ltl Acorn Ltl-5210M Series

Ltl Acorn Ltl-5210M Series Ltl Acorn Ltl-5210M Series uživatelský manuál OBSAH Obecné informace 1.1 Úvod 1.2 Použití 1.3 fotografie fotopasti Rychlý START 2.1 Vložení SIM karty 2.2 Vložení baterií 2.3 Vložení SD karty 2.4 Vstup

Více

Stručný průvodce instalací

Stručný průvodce instalací BR - 6104K Stručný průvodce instalací Začínáme Následuje postup pro zahájení používání routeru a připojení k Internetu. 1. Připravte si síťové prostředí podle následujícího obrázku. Síťový adaptér ADSL

Více

animeo Compact animeo Compact

animeo Compact animeo Compact animeo Compact řídicí systém pro sluneční a pohledové clony v komerčních budovách - 1 - Řídicí systém SOMFY animeo Compact představuje novou generaci řídicích systémů, která uživateli poskytuje bohaté

Více

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

Digitální album návod k použití

Digitální album návod k použití Digitální album návod k použití ALBUM je schopné stahovat (nahrávat) fotografie přímo z digitálního fotoaparátu bez použití počítače. Pojme více než 20 tisíc fotografií ve formátu JPG, optimalizovaných

Více

Modul Řízení objednávek. www.money.cz

Modul Řízení objednávek. www.money.cz Modul Řízení objednávek www.money.cz 2 Money S5 Řízení objednávek Funkce modulu Obchodní modul Money S5 Řízení objednávek slouží k uskutečnění hromadných akcí s objednávkami, které zajistí dostatečné množství

Více

CL232. Převodník RS232 na proudovou smyčku. S galvanickým oddělením, vysokou komunikační rychlostí a se zvýšenou odolností proti rušení

CL232. Převodník RS232 na proudovou smyčku. S galvanickým oddělením, vysokou komunikační rychlostí a se zvýšenou odolností proti rušení Převodník RS232 na proudovou smyčku S galvanickým oddělením, vysokou komunikační rychlostí a se zvýšenou odolností proti rušení 28. dubna 2011 w w w. p a p o u c h. c o m CL232 Katalogový list Vytvořen:

Více

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 uzavřený na základě vzájemné dohody smluvních stran, jehož předmětem je rozšiřování Městského kamerového dohlížecího systému pro město Stříbro,

Více

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ Minix NEO X6 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO X6 Minix NEO X6 je revoluční media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali 450. S

Více

SECURITY, FIRE ALARMS AND DOMOTICS

SECURITY, FIRE ALARMS AND DOMOTICS Generátor bezpečnostní mlhy Nový doplněk k EZS systémům RIELLO ELETTRONICA SECURITY, FIRE ALARMS AND DOMOTICS Představujeme Vám nový prvek zabezpečení, který vám dokáže zajistit nenahraditelnou ochranu

Více

EAGLE 1 & EAGLE 2. Manuál pro uživatele. Univerzální detektory pohybu pro automatické dveře EAGLE 1 : jednosměrný radar EAGLE 2 : dvousměrný radar

EAGLE 1 & EAGLE 2. Manuál pro uživatele. Univerzální detektory pohybu pro automatické dveře EAGLE 1 : jednosměrný radar EAGLE 2 : dvousměrný radar EAGLE 1 & EAGLE 2 Manuál pro uživatele Univerzální detektory pohybu pro automatické dveře EAGLE 1 : jednosměrný radar EAGLE 2 : dvousměrný radar Technická specifikace Technologie : Vysoká frekvence a mikroprocesor

Více

S TaHoma je celý dům vždy k Vašim službám! Senzory: otevírání dveří / oken, požární signalizace, pohybová čidla, siréna, vnitřní a vnější kamery.

S TaHoma je celý dům vždy k Vašim službám! Senzory: otevírání dveří / oken, požární signalizace, pohybová čidla, siréna, vnitřní a vnější kamery. Connected home S TaHoma je celý dům vždy k Vašim službám! Senzory: otevírání dveří / oken, požární signalizace, pohybová čidla, siréna, vnitřní a vnější kamery. Ovladače a automatizované systémy Fasádní

Více

Zámkový systém pro trez ory

Zámkový systém pro trez ory Zámkový systém pro trez ory NÁVOD K PROGRAMOVÁNÍ A OBSLUZE Informace o TechMaster 4 1. Master Menu 7 1.1. Nastavení asu a data 7 1.2. asový zámek 7 1.2.1. asový zámek dodatek 7 1.2.2. asový zámek ov ení

Více

PŘÍLOHA 1.3 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PŘÍSTUP K ŠIROKOPÁSMOVÝM SLUŽBÁM

PŘÍLOHA 1.3 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PŘÍSTUP K ŠIROKOPÁSMOVÝM SLUŽBÁM PŘÍLOHA 1.3 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PŘÍSTUP K ŠIROKOPÁSMOVÝM SLUŽBÁM Obsah 1 Přehled Služeb...3 2 Služba Internet CA...5 3 Upgrade Služby Internet CA...8 4 Služba Multimedia

Více

Seznámení žáků s pojmem makra, možnosti využití, praktické vytvoření makra.

Seznámení žáků s pojmem makra, možnosti využití, praktické vytvoření makra. Metodické pokyny k pracovnímu listu č. 11 Používání maker Třída: 8. Učivo: Základy vytváření maker Obsah inovativní výuky: Seznámení žáků s pojmem makra, možnosti využití, praktické vytvoření makra. Doporučený

Více

Specifikace. Použití. Tracker Auto-GPS návod k použití

Specifikace. Použití. Tracker Auto-GPS návod k použití Tracker Auto-GPS návod k použití Specifikace Rozměry Hmotnost Síť Rozsah pásma GPS čip GSM/GPRS modul Citlivost GPS Přesnost GPS Nastartování Auto nabíječka Nabíječka Baterie Výdrž Pracovní teplota Vlhkost

Více

SPECIFIKACE SLUŽEB AC VYŠKOV

SPECIFIKACE SLUŽEB AC VYŠKOV SPECIFIKACE SLUŽEB AC VYŠKOV (platná od 1. 5. 2013) Internetové služby 1. Služby přístupu k síti Internet radiová síť v pásmu 2,4 GHz Položka ceníku: 1 Připojení k internetu pomocí radiové sítě ACVyškov

Více

1. Požadavky na provoz aplikací IISPP

1. Požadavky na provoz aplikací IISPP 1. Požadavky na provoz aplikací IISPP 1.1. Podporované prohlížeče Aplikace IISPP jsou primárně vyvíjeny a testovány v prohlížečích Internet Explorer a Mozilla Firefox. V jiných než uvedených prohlížečích

Více

KODÉR PRO 18 ÚČASTNÍKŮ S INTEGROVANOU HLASOVOU JEDNOTKOU 1072/19A

KODÉR PRO 18 ÚČASTNÍKŮ S INTEGROVANOU HLASOVOU JEDNOTKOU 1072/19A KODÉR PRO 18 ÚČASTNÍKŮ S INTEGROVANOU HLASOVOU JEDNOTKOU 1072/19A VLASTNOSTI Instalace do dvousloupcového tlačítkového panelu 725 nebo DOMUS AURA Svorkovnice pro připojení 18 tlačítek přímo k modulu Při

Více