interiéry v klasickém stylu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "interiéry v klasickém stylu"

Transkript

1 interiéry v klasickém stylu

2 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky nejmodernějším technologiím, které užívá při výrobě, a díky precizní práci zaměstnanců patří dnes k nejvýznamnějším firmám u nás. Důraz na nejvyšší kvalitu a špičkový, originální design nás řadí mezi mistry oboru. Alnus je středně velká firma. Naše velikost je pro nás předností, nikoliv nevýhodou, umožňuje vysokou míru flexibility, ať už v reakcích na trh, aktuální designové trendy, nebo technologický vývoj. Alnus vyrábí nábytek na zakázku. To znamená, že jakékoliv přání zákazníka, jakoukoliv jeho potřebu je možné uspokojit. To patří k základním pravidlům firmy již od doby jejího založení. Vše je možné, vše jsme schopni vytvořit, zkombinovat a vyřešit. Dalším důležitým bodem je, že u nás si zákazník kupuje komplexní dílo. Jsme schopni perfektně propojit jednotlivé části interiéru, dořešit jednotlivé detaily i celkovou barevnost vytváříme kompletní a jednotný design interiérů. Rozhodnete-li se i Vy spolupracovat s firmou Alnus, očekávejte maximální profesionalitu a zároveň flexibilitu. Máte právo požadovat plně individuální přístup a očekávat komplexní dílo ušité konkrétně Vám na míru. Nebojte se snít. Nebojte se čekat to nejlepší. Vědění je poklad, ale praxe je klíč k němu. Fuller Thomas

3 2 Návrhy a realizace kompletních interiérů

4 Našim zákazníkům jde často o zajímavý design jejich budoucích interiérů. Při vytváření návrhu a následné realizaci nezapomínáme však na to, že místo pro bydlení má být zároveň funkční, nábytek by měl splňovat princip ergonomie a praktičnosti. 3 Činnost naší firmy je založená na kolektivní práci interiéroví designéři diskutují mezi sebou, objeví se více nápadů, ale vše je hned konzultováno s výrobními techniky, aby byly navržené varianty realizovatelné. Při navrhování bereme v potaz Vaše požadavky ohledně materiálů, barev, ale také respektujeme Vaše finanční možnosti. Návrhy interiérů jsou podmíněny vlastní realizací interiéru. Tím zajistíme, že návrh bude proveden přesně tak, jak bylo naplánováno například použití konkrétního materiálu, zajímavé detaily, technické vychytávky apod. Může jít pouze o dílčí dodávku (jen výroba nábytku), nebo kompletní realizaci (včetně osvětlení, maleb, tapet apod.). Návrhy od nás jsou realizovatelné. Splňují všechny požadavky vyrobitelnosti, ergonomie a nadčasového designu.

5 4 Od stavebních prací po pověšení záclon

6 Nemáte čas v dnešní uspěchané době na všechny starosti spojené se zařízením nového interiéru? Nerozumíte jednotlivým řemeslům a koordinaci mezi nimi? Nemáte čas obíhat všechna studia a vybírat podlahy, dveře, světla, tapety, nábytek, sedačky, záclony, koupelny atd.? 5 A hlavně - nevíte si rady s tím jak vše sladit dohromady? Rádi Vás provedeme celou realizaci od hrubé stavby po finalizaci dekorací. Bude Vám k dispozici náš tým specialistů s mnohaletými zkušenostmi na jednotlivé oblasti tvorby interiérů. Jenom interiér, který má koncepci a tvůrce od začátku do konce, může aspirovat na označení dokonalý interiér.

7 6

8 7 VLASTNÍ ZAKÁZKOVÁ VÝROBA Často se nás lidé ptají: Jste tedy architektonická a designová, nebo stolařská a výrobní firma? Můžeme hrdě odpovědět: Jsme tohle všechno dohromady. Výroba nábytku na míru je náš nosný program. Alnus zodpovídá za interiérovou zakázku od prvního do posledního bodu, to znamená od architektonických návrhů přes výrobu nábytku na míru až po výslednou montáž na místě. Zdůrazňujeme, že jsme firma zakázková, což znamená, že nedodáváme žádné prefabrikované výrobky a předem vyrobená řešení. To, co vyrobíme, si zvolíte Vy. Od designu přes materiál až po výsledek v konkrétním prostoru. Velmi přitom lpíme na špičkové kvalitě. Používáme své vlastní technologie a výrobní postupy, jež po léta zdokonalujeme. Kontrolujeme vše, co s procesem tvorby Vašeho bydlení souvisí, nic nenecháme náhodě. Vybíráme vždy konkrétní materiál a ověřujeme jeho kvalitu, což platí i pro sebemenší detaily, jimiž výsledek doplňujeme (designové doplňky, koberce, vázy, nádobí). Špatně provedená realizace interiéru degraduje vynaloženou energii, čas a peníze za kvalitní návrh.

9 8 Dokonalost v každém detailu

10 9 S kvalitou souvisí i snaha o co nejdelší trvanlivost našich výrobků, což například znamená používání prvků, jako je speciální kování s doživotní zárukou (kování Blum či Hettich). Na poli integrovaných technologií, ať už elektrospotřebičů, osvětlení, nebo audiovizuální techniky, spolupracujeme s mistry oboru a sledujeme nejnovější trendy. K tomu, co vyrobíme a z čeho stvoříme Váš útulný domov, poskytujeme plný servis. Zárukou kvalitní realizace je tým lidí, kteří Váš interiér vyrábějí a zároveň následně také montují. Takový přístup zaručuje nejvyšší péči, neboť všichni naši zaměstnanci znají skutečnou hodnotu výrobku, s nímž přicházejí do styku. Neprodáváme nábytek, prodáváme útulné a krásné bydlení, místo pro Váš život. A za proces, který k tomu vede, ručíme od A do Z. Onyx - drahokam, který vytvoří ve Vašem inteiréru neopakovatelnou atmosféru.

11 10 Rustikální kuchyně

12 11 Rustikální - vesnický styl nepatří jen na chalupu, ale je určen všem, kteří jej mají rádi. Rustikální design nepodléhá módním trendům a dá se o něm říct, že je to určitá stálice. Firma ALNUS navrhuje a vyrábí rustikální kuchyně z různých dřevin. Nejžádanější je však masívní dřevo dub, a to v mnoha odstínech. Krása dřeva vyzní nejenom v přírodním provedení, ale také v mořených tmavých odstínech. Zajímavé oživení tohoto klasického stylu přinese zhotovení například malých šuplíčků pro drobnosti, nosičů na láhve v mřížkovém designu nebo krájecí špalek, který je zabudován do pracovní desky z masívního dřeva a ošetřený pouze včelím voskem. Rustikální kuchyně neznamená pouze a vždy frézovaná dvířka. Právě kuchyně s hladkými dvířky z masívního dubu doplněna klasickými kachlovými kamny je vhodná pro interiér chalupy. Rustikální styl pro svou osobitost nikdy nevyjde z módy. Zvláště na chalupě či ve starším domě.

13 12 Kuchyně ve stylu Provence

14 13 Tento klasický oblíbený styl není vhodný pouze pro domy umístěné ve Francii, ale má stále mnoho příznivců v našich zemích. Firma ALNUS zhotovuje kuchyně v tomto stylu v několika provedeních. Design kuchyně ve stylu našich babiček. Výplňová dvířka s plochou výplní a povrchovou úpravou v matném laku v kombinaci prosklených dvířek s mřížkováním. Klasičtější variantou až starobylého vzhledu jsou kuchyně s vystouplou frézovanou výplní dvířek a povrchovou úpravou připomínající ošoupaný nábytek. Častokrát se tyto skříňky umísťují do předem připravených vyzděných nebo sádrokartonových otvorů. Honosnější variantou kuchyní ve stylu Provence jsou kuchyně s výraznějším zdobením. Frézované prvky a vyřezávané hlavice dodávají tomuto stylu luxusnější vzhled. Zažijte atmosféru staré Francie ve svém domově.

15 14 INTERIÉR PRVOREPUBLIKOVÉ VILY

16 Naše firma se orientuje také na rekonstrukce starých bytů s atraktivní adresou. Takoví zákazníci za námi přicházejí zdánlivě s protichůdnými požadavky vyrobit v moderním bytě historický design interiéru, např. styl art deco tzv. v novém kabátě. Jsme schopní zhotovit interiéry prvorepublikových vil, kterým nechybějí nejmodernější technické vymoženosti. 153 Dodáváme interiéry na klíč, tedy kompletní dodávky od stavebních prací až např. po textilní tapety. Kouzlo klasického stylového nábytku nevymizí. Zvláště v případech realizace rekonstrukce starých prvorepublikových vil, kdy se patří či vyžaduje dodržet styl.

17 16 Kompletní interiéry ve stylu art deco

18 17 Firma ALNUS se zabývá rekonstrukcemi prvorepublikových vil od stavebních prací až po pověšení záclon. Repliky ani restaurování starého nábytku neprovádíme, ale vyrábíme nábytek nový, vhodný do těchto domů. Kompletní vila může mít jednotný design ve stylu art deco. Kuchyně, obývací pokoj, jídelna, ložnice, nebo pracovna vše v jednom designu. Interiér doladíme vhodnými tapetami, lustry nebo obklady stěn. Honosné interiéry v prvorepublikovém stylu vdechnou prostoru mimořádný pocit vznečenosti a důstojnosti prostoru.

19 18 Art deco v mnoha podobách

20 19 Prvorepublikové vily vybavujeme ve stylu art deco. Také tento styl má mnoho odlišných podob. Světlé nebo tmavé luxusní dýhy nejčastěji ve vysokém lesku doplněné částmi z pravé kůže. Dýhy jsou častokrát sesazované do zajímavých skladeb, intarzií. Interiéry art deco bývají většinou doplňovány obklady stěn z různých materiálů. Dřevěné, dýhované nebo s čalouněným prošitím, popř. jejich kombinací. Zařízením nábytkem v art deco stylu vrátíte prvorepublikové vile původní eleganci a glanc.

21 20 Klasika v supermoderním kabátě

22 21 I moderní byt může nabídnout klasický design interiéru. Podle Vašeho původního návrhu dotváříme interiér na klíč, sami zajišťujeme stavební práce, sádrokartony, podhledy, ale také veškeré další detaily, např. osvětlení, podlahy, dveře, tapety, malby, záclony, závěsy, abychom lépe zajistili sjednocení a doladění všech prostor Vašeho nového bytu (domu). Vaši zakázku můžeme realizovat na území České republiky, ale také v zahraničí. Vyrábíme vlastní nábytek i doplňky, ale dodáváme také značkový nábytek předních světových výrobců. Řešíme akustiku prosklených interiérů (které jsou v tomto ohledu velmi specifické) tak, aby působily útulným dojmem. Mistrovským kouskem je spojit dva rozdílné styly v jeden harmonický celek.

23 22 Obklady stěn dnešních zámků

24 23 Interiéru v klasickém stylu dodá na vznešenosti zajímavé řešení obkladů stěn. Dřevěné obklady s plochou nebo vystouplou výplní zaujmou luxusním, jakoby až zámeckým vzhledem. Jiné části interiéru lze obložit například látkovými tapetami, nebo přímo látkami upevněnými v rámu tak, aby zeď mohla dýchat. Čalouněné obklady zdí nebo v kombinaci s dýhovanými částmi jsou vhodnou součástí akustického řešení prostoru. Vestavné vitríny ve zdi jsou zajímavým oživením obkladů v interiéru. I stěny mohou být součástí nábytku.

25 24 ŠTUKOVÉ OBKLADY STĚN

26 Nejrůznější obklady či pouhé výmalby v různých barevných kombinacích doplněné štukovými ozdobami jsou nedílnou součástí klasických interiérů. 253 Štukové doplňky mohou také zajímavě překrýt uchycení závěsů, posloužit k jejich elegantnímu nasvícení nebo jako vhodné doplnění chodeb s vystouplými dveřmi a zárubněmi. Stěny nejsou jen obal na místnost. Samy se stávají důležitou součástí výzdoby interiéru.

27 26 Obložení stropů v interiérech

28 Nejrůznější styly klasického interiéru velmi zútulní obložení stropu. Záleží na stylu a jeho provední. Jednoduché kazety v rámu s olištováním mohou být doplněny například vestavným osvětlením Firma ALNUS vyrábí a dodává různé obložení stropů vyrobené z lakovaného materiálu MDF, nebo dýhované, popřípadě z masívního dřeva. Tyto obklady mohou být také doplněny jednoduchým nebo zdobnějším prvkem. Barevné řešení je záležitostí konkrétního interiéru a jeho daného stylu. Obklady stropů dotvoří interiér v dokonalý celek a vytvoří akustickou pohodu.

29 28 PRACOVNY V ANGLICKÉM STYLU

30 Máte zájem si vytvořit domácí zákoutí pro muže, tzv. pánský salonek? Naše firma Vám nabídne zakázkové řešení detailů buď náročnější, nebo jednodušší, a to na základě Vašeho požadavku. Můžeme použít různé druhy materiálů a moření dřeva, stěny mohou být obloženy dřevem, látkou či tapetami. Součástí podobných kabinetů jsou mnohdy i skryté zásuvky či trezory Vytvoříme Vám mikrosvět dýchající nostalgií a elegancí dávných časů, kde se bude cítit příjemně.

31 30 Značkový nábytek do luxusní rezidence

32 31 K luxusní rezidenci patří luxusní interiér. Naše firma kromě vlastní výroby nábytku na zakázku navrhuje a dodává kusový nábytek světových značek. Tento značkový nábytek instalují naši zaměstnanci - odborně vyškolený personál. Vyrobíme různé obklady stěn s podhledy. Interiér dotvoříme značkovými luxusními doplňky, jako jsou lustry, lampy, koberce, polštáře, dekorace a další. Sedací soupravy a židle dodáváme od předních světových výrobců ve velké škále a v různých cenových relacích. Punc originálnímu interiéru vtiskne doplněk od světoznámých firem luxusních značek.

33 32 výroba, interiérové studio Strážnice Jiřího z Poděbrad Strážnice tel.: obchod@alnus.cz interiérové studio Praha Radlická Praha 5 tel.: obchod@alnus.cz Infolinka: V případě vážného zájmu je nutné domluvit si schůzku předem. Kontaktujte nás, rádi Vás osobně navštívíme.

34

luxusní interiéry pro rezidence

luxusní interiéry pro rezidence luxusní interiéry pro rezidence 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru.

Více

moderní interiéry pro každého

moderní interiéry pro každého moderní interiéry pro každého ALNUS - návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky nejmodernějším

Více

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer LUXURY PANELS Dovolte, abychom Vám představili značku Luxury Panels, která nabízí především širokou škálu luxusních dekorativních interiérových prvků. Výrobky ze dřeva a z umělého kamene přinášejí rozmanité

Více

Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha. Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro. Dokumentace pro poptávkové řízení

Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha. Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro. Dokumentace pro poptávkové řízení Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro Dokumentace pro poptávkové řízení Průvodní zpráva 1. Úvod Předmětem poptávkového řízení

Více

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby 11. Stavebnictví, architektura a design interiérů Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby Daniel Veselý, 3.ročník SOŠ a SOU stavební Kolín Pražská 112, Kolín okres Kolín Středočeský kraj Anotace

Více

Návrh - kuchyò/obýv. pokoj

Návrh - kuchyò/obýv. pokoj Návrh - kuchyò/obýv. pokoj Praha - kuchyò - tv stìna, obývák Kuchyòská pracovní deska (Keramika) Kuchyò doplòky a spotøebièe Obývací pokoj doplòky Konferenèní stolek + police se sklenìným obkladem 13 800

Více

Oáza na vsi. 58 rodinné domy

Oáza na vsi. 58 rodinné domy 58 rodinné domy Oáza na vsi Úzkou dlouhou parcelu lemuje podél jižní strany bariéra, kterou tvoří skalka, zídka ze štípaného místního kamene, opěrná betonová stěna a plné dřevěné oplocení. Kompaktní hmota

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

D.1.1.1. Technická zpráva

D.1.1.1. Technická zpráva STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno List č. 1 D.1.1.1. Technická zpráva Obsah: D.1.1.1.1. Účel objektu D.1.1.1.2. Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného

Více

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva stavba návštěva Osvědčená kvalita v moderním duchu Maloměstská vilka z třicátých let 20. století po rekonstrukci prokoukla novou fasádou a moderně řešeným interiérem. Celková stavebně-technická obnova

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

Dokončovací práce Sklobetonové konstrukce. Hana Jakubcová

Dokončovací práce Sklobetonové konstrukce. Hana Jakubcová Dokončovací práce Sklobetonové konstrukce Hana Jakubcová Dokončovací práce Dokončovací stavební práce patří mezi ty, kde se hledí na každý detail. Je u nich důležitá pečlivost a profesionalita pracovníků.

Více

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová Dominantním prvkem obývacího pokoje je kožená sedací souprava Moule (Brühl) s polohovatelnými podhlavníky v jemném odstínu béžové. Béžové jsou i stolky v designu

Více

INTERIA MOST s. r. o.

INTERIA MOST s. r. o. INTERIA MOST s. r. o. Báňská 287 tel. +420 476 206 843, fax 476 208 091 mob. +420 602 446 481, 602 446 482 E mail : info@interiamost.cz http://www.interiamost.cz aše společnost Vám nabízí : kancelářský

Více

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI POVRCHOVÉ ÚPRAVY / VÝPLNĚ DVEŘÍ / DESATERO SAPELI 2 POVRCHOVÉ ÚPRAVY DÝHA je kvalitní přírodní materiál s přirozenou texturou dřeviny. Dýha je charakteristická možnými odchylkami v barvě a kresbě, které

Více

Bydlení v přírodě BYDLENÍ

Bydlení v přírodě BYDLENÍ BYDLENÍ Bydlení v přírodě Snili jste jako děti o kočovném životě? Svému snu se můžete přiblížit tím, že si na pozemku postavíte maringotku! V této se dá pobývat od slunného jara až do mrazivé zimy. TEXT

Více

Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny

Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny 1 z 6 24.10.2011 9:41 Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny Luxfery neboli skleněné tvárnice propouštějící světlo, používáme desítky let. V poslední době slaví návrat hlavně proto, že se rozšířila

Více

Autorem a zároveň majitelem je mladý

Autorem a zároveň majitelem je mladý PB NOVOSTAVBA Hra světel a vody Tento způsob bydlení zdá se mi velmi šťastný, chtělo by se říci při pohledu na vodní hladinu odklopující členitý dům. Molo vybízí k procházkám, meditaci a posezení, interiér

Více

KOUPALIŠTĚ. Královo Pole. Projekt

KOUPALIŠTĚ. Královo Pole. Projekt Projekt KOUPALIŠTĚ Královo Pole Rekonstrukce areálu koupaliště městské části Brno Královo Pole ve spolupráci s generálním dodavatelem SKANSKA CZ a.s. na podkladě architektonického návrhu formou subdodávky

Více

...ladí ke všem stylům. www.obzor.cz. Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru

...ladí ke všem stylům. www.obzor.cz. Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru ...ladí ke všem stylům www.obzor.cz Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru NEWS 50 let na dosah... Od vzniku výrobního družstva uplynulo již padesát let. Během této doby se

Více

Renovace schodišť na míru. S novými schody z pravého dřeva nebo laminátu bude Vaše schodiště opět krásné a bezpečné!

Renovace schodišť na míru. S novými schody z pravého dřeva nebo laminátu bude Vaše schodiště opět krásné a bezpečné! Renovace schodišť na míru. S novými schody z pravého dřeva nebo laminátu bude Vaše schodiště opět krásné a bezpečné! DŘÍVE RENOVACE POMOCÍ SYSTÉMU SCHOD NA SCHOD Splnit přání a zachovat hodnoty. Velký

Více

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář Rekonstrukce bytů bývá zaměřena především na zlepšení technického stavu a výměnu již dosluhujících prvků za nové, moderní. U řady dispozic

Více

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY DESIGN / STYL / ARCHITEKTURA 2 / 2016 ÚNOR 2016/49 Kč/2,90 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU SVÍCENÍ LEDKAMI ÚSPORA A DLOUHÁ ŽIVOTNOST DÁREK PRO PŘEDPLATITELE SVĚTELNÝ LED ZDROJ DŘEVĚNÁ

Více

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla září 2013 Kulkova 8, Brno - Židenice Tel: +420 724 209 441, e-mail: brno@aretti.cz www. zakazkoveinteriery.cz Zpracovala: Ing. arch. Lucie

Více

Vysoká odolnost, Toto je zároveň hlavní výhoda daného typu povrchové úpravy podobnost se skutečným dřevěným povrchem i u ocelových vrat.

Vysoká odolnost, Toto je zároveň hlavní výhoda daného typu povrchové úpravy podobnost se skutečným dřevěným povrchem i u ocelových vrat. 1 garážová vrata Stabilní firma s dlouhodobou historií poskytuje dostatečné záruky a servis. Široký sortiment našich produktů dokáže splnit představy našich zákazníků. Nejen představy o kvalitě a spolehlivosti,

Více

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K svěžím designem. Nechte se unášet JITONA Design Collection, to je český designový nábytek a koncept bydlení jako dělaný právě pro vás. Klidně dejte všem najevo svůj názor:

Více

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vlastnosti KRÁSNÝ VZHLED A BEZPEČNOST Novilon je krásnou i bezpečnou podlahou současně. Matný povrch zaručuje zvýšenou úroveň protikluznosti R10. Novilon je tak bezpečný

Více

projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004

projekt interiéru Villa City View ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004 projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 4, Praha 5, tel: 604 0 509, 604 7 004 www.alnus.cz pùdorysné øešení prostoru Hlavní obytný prostor bytu B5 o velikosti 5m, je koncipován jako spojení

Více

Jednoduše účelový dům

Jednoduše účelový dům Červený dům majitelů, kteří jsou vyznavači střídmé elegance, je zasazen do prostředí klidné lokality Valašského Meziříčí. Obklopeni zelení a nekonečným klidem mohou majitelé donekonečna relaxovat. Jednoduše

Více

návštěva Dokonalý interiér Tentokrát vás zveme na návštěvu krásného interiéru v developerském projektu Tulipa Rokytka. Projektován byl jako vzorový byt, dnes už ale má svého spokojeného majitele. Je navržený

Více

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem Užitná hodnota je souhrn hledisek, podle kterých subjektivně posuzujeme produkt funkce, životnost, cena, estetika. Individuální je vždy pořadí a důraz, který klademe na každý ze zmíněných parametrů. Někdo

Více

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Dětský a obývací pokoj v přírodním stylu Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8,

Více

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné

Více

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com LEGRABOX pure Elegance v pohybu www.blum.com Atraktivní kombinace Přímočarý, strohý design, jasná a střídmá řeč tvarů a forem, obzvlášť vysoký komfort pohybu to je LEGRABOX, nový, elegantní Box systém

Více

proměna Opravdu důkladná Na malém bytě 2+1 se všemi

proměna Opravdu důkladná Na malém bytě 2+1 se všemi Opravdu důkladná proměna Na malém bytě 2+1 se všemi stěnami z betonu původní majitelé za léta užívání nezměnili vůbec nic, a tak ještě před nastěhováním proběhly první, spíš estetické úpravy. Čistily a

Více

Projekt L-31-R. Rodinný dům, jednopodlažní, s využitelným podkrovím, nepodsklepený, 4 pokoje, kuchyň, jídelna

Projekt L-31-R. Rodinný dům, jednopodlažní, s využitelným podkrovím, nepodsklepený, 4 pokoje, kuchyň, jídelna 1 Projekt L-31-R Rodinný dům, jednopodlažní, s využitelným podkrovím, nepodsklepený, 4 pokoje, kuchyň, jídelna 1.1 zádveří 4,6 m 2 1.2 jídelna 17,5 m 2 1.3 kuchyň 8,9 m 2 1.4 komora 5,3 m 2 1.5 obývací

Více

Rodina mladých lékařů žila se dvěma dětmi a dvěma černými

Rodina mladých lékařů žila se dvěma dětmi a dvěma černými rodinné domy Text: Vít Straňák l Foto: Robert Virt Ze sídliště na zelený vršek KLID, POHODA A RELAXACE DÝCHÁ Z BYDLENÍ ČTYŘČLENNÉ RODINY V ZÁPADOČESKÉM PODHŮŘÍ. RODINNÝ DŮM STOJÍ NA OKRAJI MĚSTA, NA ZELENÉM

Více

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné nespecifikovanému

Více

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r. NÁVRH INTERIÉRU řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní červenec 2013 Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

V hlavní roli zebrano

V hlavní roli zebrano Na náv tûvû V hlavní roli zebrano Neobvyklý interiér zdobený exotickým dřevem měl podle představ majitelky původně zářit v dominantní červené. Ale názory se mění. Stačil jediný pohled věnovaný pruhovanému

Více

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) -20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA (03510000;0062/01) 1) Mimo akčního zboží a zboží propagovaného v

Více

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč 6.548,- Nové sedačky Comfy 4.876,- Patchwork frčíííííí... 2.531,- Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč Objednávky do 12:00 hodin expedujeme tentýž den. Nové zboží každý měsíc! ISO 9001 www.domajedoma.cz Sedací

Více

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba www.atrea.cz Představení společnosti ATREA ATREA s.r.o. je česká společnost založená již v roce 1990 se zaměřením na systémy řízeného větrání s rekuperací

Více

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry BYTOVÝ NÁBYTEK Vážení zákazníci, představujeme Vám ukázku z výrobního programu nábytku. Naším cílem je vyrábět nábytek vysoké kvality poctivým řemeslným zpracováním za použití moderních technologií. Na

Více

dětské sportovní a zábavní sestavy dětské domácí prolézačky Houpání, šplhání a zábava na prolézačce celý den a za každého počasí

dětské sportovní a zábavní sestavy dětské domácí prolézačky Houpání, šplhání a zábava na prolézačce celý den a za každého počasí dětské sportovní a zábavní sestavy dětské domácí prolézačky Houpání, šplhání a zábava na prolézačce celý den a za každého počasí Klademe velký důraz na kvalitu a bezpečí dětských sportovních a zábavních

Více

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE K A T A L O G WENGE WENGE B0 B1 D0 O0 VZORNÍK BAREV B2 B3 B4 B5 B6 B71 D1 D12 O1 O12 B72 B8 B9 D72 O72 2 B10 B12 B13 Nábytek z masivního bukového dřeva má svoje kouzlo a vysokou užitnou a estetickou hodnotu,

Více

R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O

R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O RIVERSTONE CZ Společnost RIVERSTONE je jediným originálním licencovaným výrobcem a aplikátorem kamenných povrchů

Více

Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného

Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného bytu výhodou. Na jedné straně haly je vedena galerie

Více

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář

Více

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY 2012 1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY PŘÍRODĚ NABLÍZKU PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU POUŽÍVÁME PRAVOU DŘEVĚNOU DÝHU A MASIVNÍ DŘEVO. DÍKY NIM JSTE DOMA PŘÍRODĚ NABLÍZKU. Pozor na napodobeniny. Lamino či fólie jsou pouhou

Více

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI Ing. Milan Bicera, autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ČKAIT:0101781 IČ:71785671 STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU na p. č. 92/8, k.

Více

Gymnázium Komenského 89, Písek Stavební úpravy TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE K PROVEDENÍ STAVBY GYMNÁZIUM KOMENSKÉHO 89, PÍSEK, STAVEBNÍ ÚPRAVY

Gymnázium Komenského 89, Písek Stavební úpravy TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE K PROVEDENÍ STAVBY GYMNÁZIUM KOMENSKÉHO 89, PÍSEK, STAVEBNÍ ÚPRAVY TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE K PROVEDENÍ STAVBY GYMNÁZIUM KOMENSKÉHO 89, PÍSEK, STAVEBNÍ ÚPRAVY BŘEZEN 2016 A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby : Gymnázium Komenského 89, Písek

Více

-20% Dálniční známka při nákupu nad 10.000,- Kč! * -38% RYCHLEJŠÍ BYDLENÍ. Platí 14.12.2013. Platí 20.12.2013. místo 19.494,-* Sedací souprava

-20% Dálniční známka při nákupu nad 10.000,- Kč! * -38% RYCHLEJŠÍ BYDLENÍ. Platí 14.12.2013. Platí 20.12.2013. místo 19.494,-* Sedací souprava RYCHLEJŠÍ BYDLENÍ navýšení na tento produkt*** Sedací souprava 11.990. Ḵč místo 19.494,-* -8% Rozkládací lůžko Úložný prostor Sedací souprava Mister potah látka, barva bílá/stříbrná, pravé potení zadní

Více

jednotná cena za projekt POSCHODÍ 2.np [plocha 114.4 m 2 ]

jednotná cena za projekt POSCHODÍ 2.np [plocha 114.4 m 2 ] NOVINKA VILA 1352 předpokl spotřeba energie za rok VILA 1352 EUROLINE SLOVAKIA 2013 6 000 000 Kč 3 500 000 Kč -250 000 Kč 5 1412 m 2 10543 m 2 1664 m 3 894 m 2 35 kwh/m 2 9690 m moderní vila s dvojgaráží

Více

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz DESIGN COLLECTION DESIGN COLLECTION Vážení zákazníci, KASPER DESIGN v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat výrobky značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech

Více

katalog standardního vybavení

katalog standardního vybavení [ katalog standardního vybavení ] BYTOVÝ DŮM TRIANGL Vysoký standard, blízko přírodě [ www.udi-byty.cz ] Bytový dům Triangl nabízí atraktivní bydlení v blízkosti národní přírodní památky Dalejský profil

Více

Quick Step Laminát 2012 - česká republika

Quick Step Laminát 2012 - česká republika Quick Step Laminát 2012 - česká republika 1 Quick Step znovu suverénně pluje na vlnách nejnovějšího vývoje Náš svět se mění a Quick Step se mu přizpůsobuje Značka Quick Step je absolutní jedničkou v designu,

Více

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice...

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice... Standard Nízkoenergetických domů (NED) Obsah 1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2 2. Zemní a základové práce / komín... 2 3. Skladby konstrukcí... 2 4. Okna / terasové dveře... 4 5. Žaluzie / okenice...

Více

Kanada. Když jsem se v roce 2002 začal zabývat stavbou dalšího. pod Třemšínem. na návštěvě v roubence

Kanada. Když jsem se v roce 2002 začal zabývat stavbou dalšího. pod Třemšínem. na návštěvě v roubence na návštěvě v roubence Kanada pod Třemšínem Josef rozhodně není nezkušený stavebník postavil už několik rodinných domů, dřevostavba, do které nás pozval, je zatím jeho poslední prací. Ačkoliv se příjemný

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA

STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY Obsah: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY... 2 STAVEBNÍ

Více

OZN. NA ÚČEL MÍSTNOSTI STĚNY STROP POZNÁMKA VÝKR. NOVÁ JÁDROVÁ VÁPENOCEMENTOVÁ OMÍTKA, VNITŘNÍ BÍLÁ OMYVATELNÁ

OZN. NA ÚČEL MÍSTNOSTI STĚNY STROP POZNÁMKA VÝKR. NOVÁ JÁDROVÁ VÁPENOCEMENTOVÁ OMÍTKA, VNITŘNÍ BÍLÁ OMYVATELNÁ 01.01 SCHODIŠTĚ 5,29 OPUKA STĚNY OPATŘIT SANAČNÍ OMÍTKOU DO VÝŠKY +-0,00, NAD TOUTO ÚROVNÍ NOVÉ VÁPENOCEM. JÁDRO OMÍTKY, STĚNY KOMPLETNĚ PŘEŠTUKOVAT, DO VÝŠKY 1,5M NAD PODLAHOU OPATŘIT OMYVATEPNÝM OTĚRUVZDORNÝM

Více

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma Jsme na trhu 20 let Stavona, spol. s r.o. je jedním z předních výrobců oken a dveří v naší zemi. Firma vznikla v r.1991, a po celou dobu

Více

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 470 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 470 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3 EKOLINE 1237 4 00 000 Kč 2 470 000 Kč 114 m 2 7686 m 3 114 m 2 909 m 2

Více

Výprodej -46 -50 AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE. člen skupiny. Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. 1. do pondělí 13. 1. 2014.

Výprodej -46 -50 AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE. člen skupiny. Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. 1. do pondělí 13. 1. 2014. O102 Výprodej 33 člen skupiny ** Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. do pondělí 1 20 ozdobte Váš interiér novou stěnou kvalitní pohovka s praktickým lůžkem původní cena 11 119. 121009/01

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE KRISTÍNA FILOVÁ / MICHAL JAKUBEC / LUCIA PLEVOVÁ / VERONIKA VOJTKOVÁ / VERONIKA ZELEZNÍKOVÁ UVT FMK UTB ZLÍN / 3D DESIGN / 2013 ZADÁNÍ - kompletni rekonstrukce

Více

OBJEKT 08 Č.M. NÁZEV PLOCHA SV.V. (m) PODLAHA / SKLADBA STĚNY STROP 8.1.1. BYT_1 /2+KK/ 8.1.1.1 PŘEDSÍŇ 5,20 m 2 2,30 laminátová podlaha / S3 omítka, malba SDK hladký 8.1.1.2 KOUPELNA + WC 5,29 m 2 2,30

Více

1.Proč právě dřevostavba

1.Proč právě dřevostavba 1.Proč právě dřevostavba Několik bodů proč jste se rozhodli investovat a bydlet právě v dřevěném domě. Tento dotazník je sestaven pouze za účelem zpracování bakalářské práce na téma dřevostavby. Jejich

Více

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ původní dispozice 1:50 bourané konstrukce 1:50 BOURANÉ KONSTRUKCE POZNÁMKA - budou vybourány veškeré dělící konstrukce - nutno prověřit, zda stěn mezi pokojem a kuchyní je nenosná

Více

Garážová vrata. více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů

Garážová vrata. více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů Garážová vrata více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů OPENHISTORY Firma vznikla v roce 1991. V roce 1995 jsme se stali leadrem na slovenském trhu, od roku 1998 je naše firma jednou z vedoucích firem na

Více

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a 84-239 Bolszewo, ul. Szkolna 26, tel. +48 58 677 81 00, fax +48 58 677 81 99 Porta KMI Poland Sp. z o.o. K oupě nových dveří do Vašeho bytu,

Více

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava,

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava, * R POHODA Rohová sedací souprava, ekokůže hnědá sedák a polštáře látka rozměry: 248 162 90 cm, rozklad na lůžko plocha lůžka: 204 128 cm 5000712-00 15. 37% 9. Rozkládací na lůžko 135 200 cm Sedák na židle,

Více

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW.

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. /3/ březen 2014 DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. Druhé číslo e-letteru O NÁBYTKU s jistotou, je umístěno ke stažení na vyhledávači prověřených a seriózních firem www.nabytek-jistota.cz

Více

Horké. srdce. kanadské. na návštěvě ve srubu

Horké. srdce. kanadské. na návštěvě ve srubu na návštěvě ve srubu Horké kanadské 1 srdce Nezažili jsme snad nikdy na našich cestách za návštěvami srubů dobrodružnější cestu k domu. Hluboký les u rakouských hranic, nekončící cesta, úzký průsek. Pak

Více

Praha - Úvaly. Zpracovala: Ing. arch. Agata Vančó Kiszka - Aretti CZ, s.r.o

Praha - Úvaly. Zpracovala: Ing. arch. Agata Vančó Kiszka - Aretti CZ, s.r.o BYDLENÍ PRO MLADÝ PÁR NÁVRH INTERIÉRU OBÝVACÍHO POKOJE Praha - Úvaly Zpracovala: Ing. arch. Agata Vančó Kiszka - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

F. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA

F. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Sanace bytu č.1, Malšovice čp.13 st.p.č.9/1, k.ú. Malšovice Investor : Obec Malšovice, Malšovice 16, 405 02, Děčín2 Arch. č. : 1445-/13 F. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA Děčín, březen 2013

Více

fólie odolná fólie přírodní dýha KATALOG 2010 INTERIÉROVÉ DVEŘE

fólie odolná fólie přírodní dýha KATALOG 2010 INTERIÉROVÉ DVEŘE fólie odolná fólie přírodní dýha KATALOG 2010 INTERIÉROVÉ DVEŘE Obsah Obsah Fóliované dveře série LACK 3 Fóliované dveře série DRE-CELL 4 17 Dýhované dveře série NATURA 18 31 Vstupní dveře do bytu 32 34

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU pro paní Heřmanovou Obytný prostor s kuchyňským koutem Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice - Židenice

Více

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX Nabídka platí do 02.09. 2012 DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX vč. funkce lůžka místo 17.999,- ** Do vyprodání zásob! OBĚ FUNKCE STRANOVÉ LŮŽKA VARIANTY 12.999,- akontace 0,-, splátka 649,- 1) 27% Sedací souprava,

Více

Přílohy k textu studijní opory předmětu Tržní oceňování nemovitostí

Přílohy k textu studijní opory předmětu Tržní oceňování nemovitostí Rok Přibližné přepočítací indexy cen stav. prací - odvětví stavební výroby celkem Přepočet na první pololetí 2009 (CÚ 09a). Index Období Rok Období Index 09a Rok Období 09a Příloha č. 1 Index 09a 1914

Více

Návrh interiéru bytu Stodůlky

Návrh interiéru bytu Stodůlky www.csukas.com obsah 2 identifikační údaje stavby 3 průvodní zpráva 4 dispozice bytu a barevné řešení... 1:100 5 vybavení interiéru 6 NÁSTĚNNÉ MALBY 7 obytný prostor 8 obytný prostor 9 ložnice 10 pracovna

Více

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO OBSAH obsah... 1 1) identifikační údaje stavby... 2 2) základní údaje charakterizující stavbu a její budoucí provoz... 3 3) stavebně technické řešení... 3 3.1 Přípravné práce... 3 3.2 Bourací práce...

Více

Poslání: Cíle: Cílová skupina:

Poslání: Cíle: Cílová skupina: Poslání: Posláním Týdenního stacionáře Domova v Dolní Moravici, Diakonie ČCE - střediska v Rýmařově je poskytnout pobytové služby scelodenní péčí a podporou v úkonech soběstačnosti a sebeobsluhy od pondělí

Více

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Provázaná strategie LAGO je všudypřítomná, zaměřená na přetvoření toho, jak žijeme v našich domácnostech. Tato myšlenka se dá

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro princeznu. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro princeznu. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Pokoj pro princeznu Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Pokoj 724 pro 209 princeznu 441, e-mail: Zpracovalo: brno@aretti.cz

Více

VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU. exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice

VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU. exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice VÁŠ KOMFORT A POHODLÍ JE PRO NÁS PRIORITOU exkluzivní lokalita kvalita & design komplexní služby bezpečnost bezbariérové & flexibilní investice SKVĚLÝ DESIGN A KVALITA JSOU NAŠÍM ZÁVAZKEM privátní a obytná

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET. Rozpis ceny

POLOŽKOVÝ ROZPOČET. Rozpis ceny POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet 1 Stavební úpravy MŠ Svitávka JKSO Objekt Název objektu SKP 1 Stavební úpravy Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 20 MŠ Svitávka Náklady na m.j. Projektant Typ

Více

CELOSKLENĚNÉ DVEŘE sapglass

CELOSKLENĚNÉ DVEŘE sapglass CELOSKLENĚNÉ DVEŘE sapglass Dokonalý detail Jen u Sapeli získáte možnost dokonale sladit interiér. Jak do prosklených dřevěných dveří, tak i do celoskleněných dveří si můžete zvolit stejné sklo. Dokonalý

Více

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA Ve svahu Stavět na svažitém pozemku je možné různými způsoby majitelé navštíveného domu zvolili jeden z méně běžných. Na rozdíl od obvyklého zapuštění objektu, které vyžaduje zemní práce v celkem velkém

Více

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30%

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30% LÁSKA PROCHÁZÍ LOŽNICÍ! -44% NA LOŽNICE, MATRACE A NÁBYTEK CARRYHOME + 11% EXTRA SLEVA VČETNĚ» VÁLCOVÉHO POLŠTÁŘE» 2 OPĚRADLOVÝCH POLŠTÁŘŮ 2DÍLNÝ 999,- 2.132,-* ODKLÁDACÍ STOLEK, SADA 2 KS 32.550,-* 12.999,-

Více

K v a l i t a t i v n í s t a n d a r d Kaskády u Botiče - 2. etapa (objekty B, CDE, F)

K v a l i t a t i v n í s t a n d a r d Kaskády u Botiče - 2. etapa (objekty B, CDE, F) K v a l i t a t i v n í s t a n d a r d Kaskády u Botiče - 2. etapa (objekty B, CDE, F) 1 BYTOVÉ JEDNOTKY Součástí standardů není: dodávka kuchyňské linky, digestoře, dřezové baterie a spotřebičů (dodávají

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

Soustřeďte se na design

Soustřeďte se na design Soustřeďte se na design Předstěnové instalační systémy 2010 Předstěnové instalační systémy Čistota prostoru, elegance, harmonie, smysl pro detail, dokonalost. Už ve chvíli, kdy se koupelna vyčlenila z

Více

Nabídka tvořivých dílen pro školy

Nabídka tvořivých dílen pro školy Nabídka tvořivých dílen pro školy Školní rok 2015/2016 Vážená paní, vážený pane, Výtvarný ateliér TVOR si pro Vás připravil ve školním roce 2015/2016 širokou nabídku tvořivých dílen pro školy. Žáci se

Více

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Rekonstrukce a dostavba na kulturně sportovní centrum Varianta 2 Technická zpráva ke studii Zpracovali: Alena Kučerová a Jiří Kučera Hostivice, leden 2011 Technická zpráva ke studii

Více

Hlasujte pro tento dům a vyhrajte. (viz strana 6-7) Domov. pro dvě generace

Hlasujte pro tento dům a vyhrajte. (viz strana 6-7) Domov. pro dvě generace Pojďte dál PŘÍBĚH DOMU, KTERÝ BUDE STÁRNOUT S JEHO MAJITELI A FLEXIBILNĚ SE PŘIZPŮSOBOVAT JEJICH POŽADAVKŮM. STAVBA, KTERÁ JE PŘIPRAVENA NEKLÁST PŘEKÁŽKY PŘI POHYBU UVNITŘ I SLOUŽIT DVĚMA GENERACÍM SOUČASNĚ.

Více

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd.

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd. MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu Projektová dokumentace - celková rekonstrukce objektu vily v parku Ed. Beneše č.p. 243 v Kopřivnici

Více

Zápis z kontrolního dne č.6 na akci "Nástavba MŠ Ratibořická, zateplení a výměna oken" konaného dne 26.8.2014 v MŠ Ratibořická

Zápis z kontrolního dne č.6 na akci Nástavba MŠ Ratibořická, zateplení a výměna oken konaného dne 26.8.2014 v MŠ Ratibořická Zápis z kontrolního dne č.6 na akci "Nástavba MŠ Ratibořická, zateplení a výměna oken" konaného dne 26.8.2014 v MŠ Ratibořická 1) Účastníci jednání: technický dozor stavebníka Ing. Kejmar Radek - tel.

Více