Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 22. 1. 2015"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání zastupitelů 13 zastupitelů Zápis ze zasedání zastupitelstva města ze dne byl schválen. Program: 1) informace o plnění usnesení zastupitelstva 2) úprava jednacího řádu zastupitelstva 3) vyhláška o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů 4) víceúčelové sportoviště/ víceúčelové sportovní centrum 5) smlouva o spolupráci při zajištění dopravní obslužnosti Libereckého kraje 6) pozemky 7) informace o poskytování informací za rok ) návrh veřejnoprávní smlouvy přestupky 9) program prevence kriminality 10) rekonstrukce podlahy sportovní haly 11) schválení proplacení faktury nad rámec rozpočtového provizoria 12) vyhlášky titulů půjček f Fondu na zlepšení úrovně bydlení 13) priority oprav komunikací v roce hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh A) 1) Zastupitelstvo města projednalo návrh na změnu jednacího řádu zastupitelstva. Návrh je koncipován, tak, že se lhůta pro skončení jednání stanoví na 21 hodin., neboť v minulosti docházelo k situaci, že se zastupitelstvo protáhlo za 22 hodinu. Jednání pak ztrácelo na efektivitě. Předsedající by pak měl právo jednání přerušit a svolat mimořádné jednání zastupitelstva ve lhůtě do 7 dnů. Ing Chlouba připomínkoval předložený materiál k návrhu, domnívá se, že lhůta pro svolání zasedání je 10 dnů. Nelze tedy svolat jednání mimořádného zasedání do 7 dnů. Domnívá se, že pokud bude zastupitelstvo přeruší lze v jednání pokračovat v termínu např. za 3 dny. Dr. Hofrichter navrhl, aby o přerušení hlasovalo zastupitelstvo na základě návrhu např. předsedajícího. Možnosti přerušení zasedání zastupitelstva zjistí MěÚ a informaci předloží na dalším zasedání zastupitelstva města.

2 Zastupitelstvo města ukládá MěÚ připravit informaci o legislativních podmínkách pro přerušení a ukončení zasedání zastupitelstva včetně informace o tom, kdo může o případném ukončení a přerušení rozhodnout v termínu do dalšího zasedání zastupitelstva. 11 hlasů pro, 2 proti (jmenné hlasování list č. 1, návrh B) 2) Starosta informoval zastupitele o návrhu ing. Koška na výstavbu víceúčelové sportovní haly na stávajícím víceúčelovém sportovišti. Dr. Hofrichter upozornil na skutečnost, že materiál byl předložen zastupitelům na poslední chvíli. Přítomný ing. Košek přednesl návrh sportovní haly, která by nabízela celou škálu sportovních aktivit. Využití haly by mohlo být pro badminton, nohejbal, fitness centru, welness a další. Zastupitelům byla přeložena hrubá studie k diskuzi. Ing. Adler vznesl dotaz na financování výstavy sportovní haly, protože předloženého materiálu neplyne, kdo by byl investor. Ing. Košek odpověděl, že materiál je přeložen pouze k diskuzi, investorem by mělo být město s pomocí např. dotace z Evropské unie. V rozpravě vystoupil přítomná p. Žabka, který sdělil, že sportoviště se dlouhodobě připravovalo, bylo do něho investováno. Jedná se o výstavbu 11 metrů vysokou halu, která by převyšovalo okolní zástavbu rodinných domků. Domnívá se, že by hala sloužila především tenisu. Výstavba haly by zlikvidovala in-linu dráhu, které se zde nachází a je hojně využívána. Současné kurty by stavba zcela zastínila. Ing. Košek sdělil,, že ve studii je hala v maximální možné výšce, samotná hala by mohla být o cca 1,5 metru nižší. Provoz in-line dráhy by stavba nijak neomezila. K znehodnocení investice Ing. Košek sdělil, že by se jistě našlo vhodné řešení, aby toto znehodnocení bylo minimální. Pan Žabka se domnívá, že návratnost případné investice je velice diskutabilní. Jedná se o stavbu, která by byla určená bohatším. Navíc se o stavbě sportoviště jednalo už před 6 lety, proběhla řada jednání ve věci a podle něj je teď pozdě řešit stavbu nějaké haly. Starosta konstatoval, že v současné době má město připravenou žádost o dotaci z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na dostavu plánovaného víceúčelového sportoviště. Ing. Vágner navrhl pokračovat v tom, aby zastupitelstvo schválilo podání žádosti o dotaci na stavbu víceúčelového hřiště, zároveň aby se toto téma dalo k diskuzi široké veřejnosti. Sám není přesvědčen o tom, že by takováto hala měla být postavena v Rychnově, neboť město také provozuje stávající halu v Besedě, kde město bude realizovat zateplení. Město také řeší rekonstrukci podlahy v hale Besedě, do které město bude také investovat.

3 Dr. Hofrichter vítá, že v dané věci bude veřejná debata. Zároveň upozornil, že dotační program je vymezen tak, že město nemůže být příjemcem této dotace. Starosta sdělil, že město může být příjemcem dotace nicméně až jako poslední v řadě, za neziskovkami. Zastupitelstvo města schválilo podání žádosti o dotaci z programu Státní podpora sportu pro rok 2015 Program s účastí města 45% na výstavbu sportoviště dle plánovaného projektu. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh C) Starosta sdělil, že město zprovoznilo na webových stránkách diskuze a stejně tak je možné realizovat anketu prostřednictvím webových stránek. Starosta navrhl uspořádat v březnu veřejnou diskuzi na dané téma. Dr. Hofrichter sdělil, že veřejná debata oproti anketě nebo diskuzi na stránkách města má pro něj určitou vypovídající hodnotu. Ing. Kalinová se zeptala, kdo by případnou anketu a otázky tvořil, protože to není triviální. Ing. Vágner reagoval, že případná ankety by měla vyplynout až z veřejné diskuze. Zastupitelstvo města konstatuje, že v březnu 2015 uspořádá veřejnou debatu na téma dalšího využití a rozvoje víceúčelového sportoviště. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh D) 3) Zastupitelé jednali o předloženém návrhu vyhlášky o poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. Součástí materiálu byl i návrh na zrušení určitých slev a dále na poskytnutí úlevy pro poplatníky, kteří vlastní stavbu určenou k individuální rekreaci v zahrádkářských koloniích. Ing. Chlouba se domnívá, že by bylo účelné zachovat stejnou výši poplatku pro všechny, tj. i pro zahrádkáře. Naopak by ponechal úlevu ve výši 50% pro studenty. Ing. Žabka tento názor podpořil. Přítomní zástupci zahrádkářů sdělili, že se jim zdá nesmyslné hradit poplatek v plné výši, protože se zahrádkářské kolonii nezdržují ale jenom cca půl roku. Z přítomných občanů padl dotaz na to kolik činí dluh za poplatky za odpady. Tajemník sdělil, že není schopen sdělit přesnou částku kolik činí dluh za odpady, nicméně se tyto dluhy standardně vymáhají.

4 Zastupitelstvo města rozhodlo zrušit úlevu ve výši 50% na studenty ubytované v jiném městě ve vyhlášce o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. 9 hlasů pro, 2 proti, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 1, návrh E) Zastupitelstvo města rozhodlo poskytnout úlevu ve výši 50% pro poplatníky, kteří vlastní stavbu určenou k individuální rekreaci v zahrádkářských koloniích. 10 hlasů pro, 2 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh F) Zastupitelstvo města hlasovalo o výši poplatku za komunální odpad, jiný návrh než 500,-Kč nebyl podán. Zastupitelstva města rozhodlo, že výše poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů bude pro rok 2015 činit 500,-Kč. 13 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh G) Dále bylo hlasováno o vlastní vyhlášce, kam budou zaneseny schválené změny. Zastupitelstvo města schválilo obecně závaznou vyhlášku č. 1/2015 o poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 4) Zastupitelstvo města znovu jednalo o směně části pozemku č 31/1 o výměře cca 12 m2 za část pozemku č. 578 o výměře cca 6 m2 o kterou požádal p. Domalíp. Pan Domalíp upozornil na skutečnost, že na jeho pozemku č. 578 se nachází stavba chodníku, domnívá se, že tímto způsobem dojde k narovnání vztahů. Pozemek, který by p. Domalíp nabyl, by nikdy neoplocoval - potřebuje ho jako příjezd ke svému pozemku. Diskutováno bylo, jakým způsobem by šlo zasmluvnit závazek p. Domalípa nechat požadovanou část pozemku nezastavěnou. Ing. Chlouba sdělil, že závazek nelze řešit věcným břemenem, nepovažuje ani za nutné nějak smluvně tuto situaci řešit.

5 Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl směny části pozemku č. 31/1 o výměře cca 12 m2 za část pozemku č. 578 o výměře cca 6 m2 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. 10 hlasů pro, 1 proti, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 2, návrh A) 5) Zastupitelstvo města projednalo návrh ing. Z. Jelínka na koupi pozemku č. 1123/1 k. ú. Pelikovice za 95 tis. Kč. Zastupitelstvo města rozhodlo neprodávat parcelu č. 1123/1 v k. ú. Pelikovice za cenu ,-Kč panu Ing. Z. Jelínkovi a trvá na ceně 100,-Kč/m2. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) 6) Zastupitelstvo města jednalo o žádosti p. svobody o prodej části pozemku č. 1566/1, části pozemku č. 1100/1 a celého pozemku č. 1508/6 v k. ú. Pelikovice. Zastupitelé jednali o stavu pozemku, od kterého by se pak odvíjela jeho prodejní cena. Pan Svoboda upozornil na to, že stav pozemku je horší a domnívá se, že cena kolem 100, -Kč je přiměřená i s ohledem, že se tyto pozemky v této lokalitě v minulosti prodávaly. Ing. Chlouba sdělil, že město vždy prodávaly v této lokalitě s určitou slevou. Nicméně pokud žadatel tento pozemek koupí zhodnotí si svůj majetek. Navíc dle územního plánu se jedná o zastavitelný pozemek. Pan Svoboda konstatoval, že se o tento pozemek nikdo nestaral. Nyní se tam nachází větve, které zde zůstaly po prořezu, které realizoval ČEZ. Starosta přislíbil v této věci sjednat nápravu. Pan Svoboda dále sdělil, že pozemek je zatížen vedením kabelů ČEZu a O2. Zastupitelstvo města v souvislosti s připravovaným prodejem části pozemku č. 1566/1, části pozemku č. 1100/1 a celého pozemku č. 1508/6 v k. ú. Pelikovice ukládá MěÚ upřesnit zatížení těchto pozemků inženýrskými sítěmi. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh C) 7) Na zasedání vystoupil ing. Klíma ve věci své žádosti o souhlas s prodejem nemovitého majetku ppč. 856/1, ppč. 856/2 a ppč. 856/3 v majetku Mlýnská s.r.o., společnosti K-OKNA- STAVBY spol. s r.o. Pan Klíma sdělil, že prodleva v přípravě stavby domů byla způsobena realitní krizí a problémy s financováním. Původně hodlal využít na výstavbu dotační tituly, to však nebylo možné z důvodu, že bankovní dům a Státní fond rozvoje bydlení se neshodly na

6 tom, která zástava bude zapsána v katastru jako první. Proto se rozhodl stavět byty pro aktivní seniory bez státní podpory. Zároveň měl problém s jedním z účastníků řízení. Ing. Klíma zmínil problémy s projednáváním na příslušných úřadech. V dohledné době by mělo být vydáno stavební povolení. O souhlas s převodem majetku žádá z důvodu financování, které bude realizováno prostřednictvím Státního fondu rozvoje bydlení. Vzhledem k tomu, že Mlýnská s.r.o. byla zřízena účelově pouze pro tuto stavbu nemá dostatečný rating a neobdrželo by úvěr. Naopak firma K-OKNA-STAVBY tento rating má a úvěr obdrží. Zastupitelé měli k dispozici právní rozbor uzavřených smluv s firmou Mlýnská s.r.o. ve věci prominutí smluvní pokuty. Místostarosta navrhl doplnit usnesení o tom, že bude sepsán dodatek č. 2, kde bude konstatováno navržené. Zastupitelstvo města souhlasí s prodejem nemovitého majetku ppč. 856/1, ppč. 856/2 a ppč. 856/3 v majetku Mlýnská s.r.o., společnosti K-OKNA-STAVBY spol. s r.o. IČ: , za účelem výstavby 47 malometrážních bytů pro aktivní seniory s tím, že předkupní právo přejde na nového nabyvatele a zároveň souhlasí s prodloužením lhůty pro zkolaudování stavby do Zastupitelstvo města dále souhlasí s prominutím smluvní pokuty. V tomto smyslu bude sepsán dodatek č. 2 kupní smlouvy a smlouvy o předkupním právu s věcnými účinky, sepsáním dodatku zastupitelstvo města pověřuje advokátní kancelář JUDr. Z. Holáska. 11 hlasů pro, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 2, návrh D) 8) Zastupitelstvo města projednalo návrh na vrácení zálohy ve věci složené zálohy za prodeje pozemků č. 139, 141 a č. 142 p. R. Maryškovi. K dané věci byl předložen právní rozbor JUDr. Holáska. Zastupitelstvo města rozhodlo vrátit zálohu ve výši ,-Kč panu R. Maryškovi ve věci složené zálohy za prodeje pozemků č. 139, 141 a č. 142 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou a ukládá finančnímu výboru začlenit tento výdaj do rozpočtu města. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh E) RNDr. Vágai upozornil na skutečnost, že město mělo v případě p. Klímy a p. Maryšky špatně uzavřené smlouvy. Ing. Chlouba upozornil na to, že smlouvu s Mlýnskou s.r.o. byla sepsána Mgr. Čaňkovou. RNDr. Hofrichter upozornil na to, že se těmto případům nelze zcela vyhnout, navíc posudek JUDr. Holáska může být teoreticky také zpochybněn. 9) Starosta předložil návrh na uzavření smlouvy o spolupráci při zajištění dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro rok 2015.

7 Zastupitelstvo schvaluje uzavření smlouvy o spolupráci při zajištění dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro rok 2015 dle předloženého návrhu. Ukládá finančnímu výboru zahrnout do rozpočtu roku 2015 částku Kč, na zajištění dopravní obslužnosti prostřednictvím MHD, přičemž část z této sumy ve výši ,- Kč, bude určena na pokrytí příspěvku Libereckému kraji, zbývající část bude určena jako členský příspěvek města Rychnova Dopravnímu sdružení obcí Jablonecka. 11 hlasů pro, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 2, návrh F) 10) Zastupitelé se seznámili s předloženou zprávou o poskytování informací. Zastupitelstvo města bere na vědomí Výroční zprávu o poskytování informací a rok hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh G) 11) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uzavření veřejnoprávní smlouvy s městem Jablonec nad Nisou pro výkon přenesené působnosti ve věci řešení správních řízení o přestupcích. Zastupitelstvo města schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy č OS/VO mezi městem Jablonec nad Nisou a městem Rychnov u Jablonce nad Nisou pro výkon přenesené působnosti ve věci řešení správních řízení o přestupcích. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh H) 12) Starosta předložil zastupitelstvu návrh na schválení účasti města v Programu prevence kriminality pro rok Zastupitelstvo města Rychnova u Jablonce nad Nisou schvaluje účast v Programu prevence kriminality na rok 2015 vyhlášeném Ministerstvem vnitra ČR, v dotačním titulu zřízení kamerového dohlíženého systému, včetně zabezpečení finanční spoluúčasti do max. výše 16%. Zastupitelstvo současně schvaluje Žádost o dotaci na zřízení kamerového dohlížecího systému, Plán prevence kriminality na období , Bezpečnostní analýzu a Dílčí projekt ve znění předložených návrhů. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh A)

8 13) Zastupitelé dále projednali návrh na rekonstrukci podlahy haly v Besedě. Starosta sdělil, že se město pokusí získat dotaci z MŠMT na provedení této rekonstrukce. Zastupitelé diskutovali o vhodnosti navrženého řešení rekonstrukce (parkety na roštu). Další možnou variantou je podlaha elastická MF Hercules (gumová podlaha). Starosta si myslí, že z hlediska univerzálnosti se mu jeví jako lepší varianta parkety. Zastupitelstvo města Rychnova u Jablonce nad Nisou rozhodlo o provedení rekonstrukce podlahy sportovní haly v objektu Tovární čp. 68, ve variantě parkety a ukládá MÚ vypsat výběrové řízení na dodavatele. Zároveň schvaluje podání žádosti o dotaci z programu Státní podpora sportu pro rok 2015 Program s účastí města 40 %. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh B) 14) Na základě provedené opravy havárie a schváleného rozpočtového provizoria v objektu Besedy byl podán návrh na proplacení faktury za opravu topení v Besedě. Zastupitelstvo schválilo proplacení faktury č firmy Zdeněk Dvořák ve výši ,98 Kč (bez DPH) 12 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 3, návrh C) 15) Zastupitelstvo města projednalo návrh na vyhlášení titulů půjček z Fondu na zlepšení úrovně bydlení. Ing. Adler s ohledem na nízký zájem navrhl zamyslet se nad změnou podmínek půjček. Zastupitelstvo města Rychnova u Jablonce nad Nisou se rozhodlo vyhlásit výběrové řízení na možnost získání půjčky z Fondu na zlepšení úrovně bydlení. Žádosti do výběrového řízení je možno podávat nejpozději do

9 Kód Účel Lhůta Úrok Horní hranice splatnosti půjčky 01 Obnova střechy starší 10 let (krytina i 3 roky 4% ,- na jeden konstrukce) včetně zateplení dům 02 Zřízení plynového, elektrického nebo 4 roky 4% ,- na jeden jiného ekologického topení ve stávajícím byt domě 03 Zřízení malé čistírny odpadních vod ke 5 roků 4% ,- na jeden stávajícímu domu nebo propojení dům stávajícího domu na splaškovou kanalizaci 04 Dodatečná izolace domu proti spodní vodě, 3 roky 4% ,- na jeden staršího nad 10 let dům 05 Obnova fasády domu včetně oplechování u 4 roky 4% ,- na jeden domu staršího 15 let dům 06 Zateplení obvodového pláště domu staršího 4 roky 4% ,- na jeden 10 let dům 07 Vybudování WC, koupelny nebo 3 roky 6% ,- na jeden sprchového koutu v bytě, kde dosud není byt Jednotlivé druhy půjček lze kumulovat s výhradou půjčky 05 - obnova fasády a půjčky 06 - zateplení obvodového pláště, které nemohou být poskytnuty na jeden objekt. Půjčku nelze získat opakovaně na jeden titul u jednoho domu. Kód Účel Lhůta Úrok Horní hranice splatnosti půjčky 51 Při půdní nástavbě bytů rušící ploché 8 let 6% ,- na jeden střechy byt 52 Při vestavbě bytu do půdního prostoru 8 let 6% ,- na jeden byt 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh D) 16) Zastupitelstvo města dále jednalo o prioritách oprav komunikací města pro rok Zpracovatel materiálu p. Dvořák seznámil zastupitele s výslednou tabulkou, která byla sestavena na základě došlých priorit jednotlivých zastupitelů. RNDr. Hofrichter vznesl dotaz na to, jakým způsobem bylo provedeno hodnocení v případě, kdy některý zastupitel nedodal kompletně vyplněnou tabulku priorit. J. Dvořák sdělil, že v tomto případě přiřadil průměr tj. číslo 19,5. RNDr. Hofrichter upozornil na to, že tímto způsobem došlo ke zkreslení výsledku. Přítomní zastupitelé, kteří neodevzdali kompletní tabulku byly vyzvání, zda mají k systému hodnocení připomínku. Zastupitelé p. Preisler, Mgr. Suržin, D. Jedličková k hodnocení nemají připomínky.

10 Zastupitelstvo města schválilo pořadí priorit oprav městských komunikací v roce 2015 a ukládá MěÚ zadat soutěž na realizaci těchto oprav až po akci sanace spodní konstrukce lávky u Besedy. Zároveň ukládá vyčlenit v připravovaném rozpočtu města částku ve výši ,- Kč na nutné havarijní opravy. Konečná tabulka je přílohou k zápisu ze zasedání zastupitelstva. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh E) Ing. Martin Vágner Levinský místostarosta Bc. Tomáš starosta ověřitelé Ing. Leoš Adler Ing. Miroslav Žabka

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Čas zahájení:19:05 Ověřitelé: ing. Jaroslav Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

MĚSTO CHABAŘOVICE. O p a t ř e n í č. 1/2003

MĚSTO CHABAŘOVICE. O p a t ř e n í č. 1/2003 MĚSTO CHABAŘOVICE Zastupitelstvo města Chabařovice na svém zasedání dne 29. 9. 2003 se rozhodlo usn. č. 35/2003 k provedení ustanovení 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16. 6. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Jaromír Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Žabka, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Obec Libina. Zásady č.1/2012 Obce Libina o vytváření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje Obce Libina na území Obce Libina

Obec Libina. Zásady č.1/2012 Obce Libina o vytváření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje Obce Libina na území Obce Libina Obec Libina Zásady č.1/2012 Obce Libina o vytváření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje Obce Libina na území Obce Libina Zastupitelstvo obce Libina se na svém zasedání dne 12.9.2012 v bodě10.10.

Více

Pokyn rady města č. 1/2008

Pokyn rady města č. 1/2008 M ě s t o T ý n e c n a d S á z a v o u Pokyn rady města č. 1/2008 Fond oprav a modernizace bytového fondu Rada města Týnec nad Sázavou na svém zasedání dne 15.12.2008 schválila Pokyn č. 1/2008, týkající

Více

Směrnice. Města Velké Opatovice

Směrnice. Města Velké Opatovice Směrnice Města Velké Opatovice č. 2/2015 O Fondu rozvoje bydlení Města Velké Opatovice Zastupitelstvo města Velké Opatovice vydává dne 9.12.2015v souladu s ustanovením 84 odst.2 písm. c) zákona č.128/2000

Více

OZV č. 4/1997 o vytvoření a použití účelových prostředků města v rámci Programu poskytování státních půjček na opravy a modernizaci bytového fondu

OZV č. 4/1997 o vytvoření a použití účelových prostředků města v rámci Programu poskytování státních půjček na opravy a modernizaci bytového fondu M Ě S T O B R U N T Á L OZV č. 4/1997 o vytvoření a použití účelových prostředků města v rámci Programu poskytování státních půjček na opravy a modernizaci bytového fondu Zastupitelstvo Města Bruntálu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 Zastupitelstvo města Slatiňany Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 45/4/2015/ZMS schválilo program 4. zasedání zastupitelstva města Slatiňany ve znění

Více

MĚSTO ČÁSLAV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAV O VYTVOŘENÍ A POUŽITÍ ÚČELOVÝCH PROSTŘEDKU FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTA ČÁSLAV

MĚSTO ČÁSLAV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAV O VYTVOŘENÍ A POUŽITÍ ÚČELOVÝCH PROSTŘEDKU FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTA ČÁSLAV MĚSTO ČÁSLAV OZV 2/2010 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAV O VYTVOŘENÍ A POUŽITÍ ÚČELOVÝCH PROSTŘEDKU FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTA ČÁSLAV Městské zastupitelstvo schválilo na základě 84, odst.

Více

STATUT Fondu rozvoje bydlení obce Vydří

STATUT Fondu rozvoje bydlení obce Vydří STATUT Fondu rozvoje bydlení obce Vydří Datum schválení : 19.6.2015 Číslo usnesení : 05/06/2015 Datum platnosti : 19.6.2015 Datum účinnosti : 19.6.2015 Datum pozbytí platnosti : Zrušen : Je měněn : Ruší

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 7. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

MĚSTO PROSEČ. Směrnice města Proseč o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Proseč. Elektronická verze:

MĚSTO PROSEČ. Směrnice města Proseč o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Proseč. Elektronická verze: MĚSTO PROSEČ Směrnice města Proseč o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Proseč Číslo: S/01/2014 Originál: Kancelář úřadu Elektronická verze: www.mestoprosec.cz

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Pokyn rady města č. 1/2017

Pokyn rady města č. 1/2017 M ě s t o T ý n e c n a d S á z a v o u Pokyn rady města č. 1/2017 Fond rozvoje bydlení Rada města Týnec nad Sázavou na svém zasedání dne 15.05.2017 schválila Pokyn č. 1/2017, týkající se užití účelových

Více

Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov

Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov Zastupitelstvo města schválilo na svém řádném zasedání dne 10. 2. 2015 usnesením č. 4/VII tuto

Více

Pravidla pro čerpání půjček z fondu rozvoje bydlení města Moravská Třebová Číslo předpisu: 7/2011 Výtisk č.:

Pravidla pro čerpání půjček z fondu rozvoje bydlení města Moravská Třebová Číslo předpisu: 7/2011 Výtisk č.: Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla města Moravská Třebová Číslo předpisu: 7/2011 Výtisk č.: Platnost od: 06.06.2011 Účinnost od: 01.07.2011 Platnost do: -- Předpis je závazný

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 27.12. 2012 v 18.00 hod. v kulturním domě Bohdalov Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, ing. Karel Mužátko, p Jiří Rosecký, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Směrnice o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení Obce Levínská Olešnice

Směrnice o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení Obce Levínská Olešnice Směrnice o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení Obce Levínská Olešnice Zastupitelstvo Obce Levínská Olešnice se usneslo na vydání této Směrnice č. 1/2014, která stanoví postup

Více

V Y H L Á Š K A E 33/97. města Čelákovic

V Y H L Á Š K A E 33/97. města Čelákovic V Y H L Á Š K A E 33/97 města Čelákovic o poskytování státních půjček na opravy a modernizaci bytového fondu a o vytvoření Fondu rozvoje bydlení města Čelákovice a jeho použití Městské zastupitelstvo v

Více

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 03/03/2019- ZO-U Příloha k usnesení z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 3. 2019 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE. Pravidla pro poskytování peněžních prostředků z Fondu podpory kvality bydlení statutárního města České Budějovice

STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE. Pravidla pro poskytování peněžních prostředků z Fondu podpory kvality bydlení statutárního města České Budějovice STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE Pravidla pro poskytování peněžních prostředků z Fondu podpory kvality bydlení statutárního města České Budějovice ze dne 23. 5. 2016 účinnost ode dne 1. 6. 2016 1 Pravidla

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 04. 12. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S. 1. Ověření zápisu 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6.2.2013

Z Á P I S. 1. Ověření zápisu 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6.2.2013 Z Á P I S 14. zasedání Zastupitelstva obce Rybí konaného dne 25. 3. 2013 Přítomno : 12 (omluvili se: Petr Purmenský, David Bajer a Martin Pospěch) Občanů : 6 Místo konání : sál pohostinství Beseda Čas

Více

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Přítomni: Ing. F. Chlouba, RNDr. T. Hofrichter PhD., O. Preisler, R. Veverka, Mgr. I. Čaňková Hosté: předseda finančního

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

V Y H L Á Š K A č. 29

V Y H L Á Š K A č. 29 V Y H L Á Š K A č. 29 o vytvoření a použití účelových prostředků "Fondu rozvoje bydlení" na území města Kadaně Městské zastupitelstvo schválilo na základě 36 odst. 1 písm. f) zákona č. 367/90 Sb. o obcích,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne 3.12.2017 Zastupitelstvo obce Jitkov (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 17:00 starostou obce Petrem Kubátem (dále jen jako předsedající).

Více

OBEC LOUKOV VYHLÁŠKA OBCE LOUKOV Č.O1/2000

OBEC LOUKOV VYHLÁŠKA OBCE LOUKOV Č.O1/2000 OBEC LOUKOV VYHLÁŠKA OBCE LOUKOV Č.O1/2000 o vytvoření a použití účelových prostředků "Fondu rozvoje bydlení" na území obce Loukov a m. č. Libosváry Obecní zastupitelstvo v Loukově schválilo na svém jednání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne 6. 12. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Město Vamberk. Pravidla k poskytování půjček, tvorbě a užití účelových prostředků z FONDU ROZVOJE BYDLENÍ. Název dokumentu:

Město Vamberk. Pravidla k poskytování půjček, tvorbě a užití účelových prostředků z FONDU ROZVOJE BYDLENÍ. Název dokumentu: Město Vamberk Název dokumentu: Pravidla k poskytování půjček, tvorbě a užití účelových prostředků z FONDU ROZVOJE BYDLENÍ Číslo dokumentu: OS14 Vydání č.: 2 Počet výtisků: 1 Účinnost od: 17.06.2015 Platnost

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 23. 11. 2016 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Obec Tetěice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetěice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetěice, konaného dne 26. 01. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

USNESENÍ č. 2/2018. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. března 2018 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2018. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. března 2018 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2018 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. března 2018 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/9/2018

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.4.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: MUDr. Jan Hlad, Ing. Jiří Rod, Mgr. Zdeněk Mikeš

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 12. 9. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zásady tvorby a pravidla čerpání prostředků Fondu rozvoje bydlení města Třince

Zásady tvorby a pravidla čerpání prostředků Fondu rozvoje bydlení města Třince MĚSTO TŘINEC VNITŘNÍ SMĚRNICE Č. 02/2014, Zásady tvorby a pravidla čerpání prostředků Fondu rozvoje bydlení města Třince Schváleno: 18.02.2014 Účinnost: 01.03.2014 Zpracovatel: Oddělení platové a personální

Více

Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov

Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov Směrnice Města Klatov o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území města Klatov Zastupitelstvo města schválilo na svém řádném zasedání dne 10. 2. 2015 usnesením č.. tuto směrnici

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Fond rozvoje bydlení na území města Napajedel Pravidla pro tvorbu a využití finančních prostředků

Fond rozvoje bydlení na území města Napajedel Pravidla pro tvorbu a využití finančních prostředků Fond rozvoje bydlení na území města Napajedel Pravidla pro tvorbu a využití finančních prostředků Zastupitelstvo města Napajedla svým usnesením č.15/2/2005 ze dne 21.2.2005 zřídilo následující fond, jehož

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 18. 2. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mo helnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mo helnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury Příloha č. 5 k č. j.: MUMO-KT/31897/14 Sp. zn.: KT/4392/2014/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mo helnice, které se konalo dne 15.12.2014

Více

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 27.1.2015 od 18:00 hodin

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 27.1.2015 od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 27.1.2015 od 18:00 hodin Zasedání číslo 1/2015 Datum 27.1.2015 Přítomni Jednání řídil Ověřovatelé zápisu Program jednání Dle prezenční

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Obecně závazná vyhláška č. 5/2012 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení

Obecně závazná vyhláška č. 5/2012 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení MĚSTO LETOHRAD Obecně závazná vyhláška č. 5/2012 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení Zastupitelstvo města Letohrad se na svém zasedání dne 19. prosince 2012 usnesením č. 224/2012

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT:

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT: Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne 18. 9. 2013 od 18:50 na OÚ Chýně Přítomni: Jelínek, Pokorná Podle informací od paní tajemnice, Věry Kovářové a podle vlastních zjištění byla provedena kontrola

Více

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky Zápis č. 9/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 22.12.2015 v zasedací místnosti OÚ Věžky Zasedání začalo v 19:05 hodin a bylo ukončeno v 19:45 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Obec Andělská Hora. IČ: , Andělská Hora 18, , pošta Bochov tel.: ,

Obec Andělská Hora. IČ: , Andělská Hora 18, , pošta Bochov tel.: , Obec Andělská Hora IČ: 00573175, Andělská Hora 18, 364 71, pošta Bochov tel.: 359807901, e-mail: podatelna@andelskahora.cz Zápis z 1. veřejného jednání Zastupitelstva obce Andělská Hora, které se uskutečnilo

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 388/13/1/2016 Zahájení, schválení programu 13. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje upravený program 13. zasedání

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v hod. v zelené budově úřadu městyse.

Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v hod. v zelené budově úřadu městyse. 1 Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v 18.00 hod. v zelené budově úřadu městyse. Přítomni: Omluveni: Jaroslav Eva Košut Marek Jan Sládek

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více