Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 II. série

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 II. série"

Transkript

1 Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 II. série RZ č. 19 Posílení rozpočtu ORJ 0023 Poštovné - Státní sociální podpora o ,- Kč ( 6171 činnost místní správy, pol služby pošt) na úhradu poštovného spojeného s výplatou dávek státní sociální podpory jako částečný doplatek za I. čtvrtletí roku Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP/ROZ2/55/2008 z Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 20 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s výkonem sociálně-právní ochrany dětí, a to v následující rozpočtové a) 6171 (činnost místní správy), pol (platy zaměstn. v prac. poměru) ,- Kč b) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na soc. zab.) ,- Kč c) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na zdrav. pojištění) ,- Kč d) 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hmotný majetek) ,- Kč Finanční částka bude použita na nákup sekretářské soupravy, kopírovacího stroje, faxu. e) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup mater. j.n.) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu náplní do faxu, telefonních přístrojů. f) 6171 (činnost místní správy), pol (studená voda) 4.500,- Kč g) 6171 (činnost místní správy), pol (plyn) 9.100,- Kč h) 6171 (činnost místní správy), pol (elektrická energie) 8.000,- Kč i) 6171 (činnost místní správy), pol (služby telekom. a rad.) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu telefonních poplatků pracovníků vykonávajících agendu sociálně-právní ochrany dětí. Strana 1 (celkem 9)

2 j) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup služeb j.n.) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu stravenek pracovníků vykonávajících agendu sociálně-právní ochrany dětí. k) 6171 (činnost místní správy), pol (leasing) ,- Kč Finanční částka bude použita na splátky operativního leasingu (Škoda Fabia) Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/54/2008 ze dne Poznámka: Výdaje v částce ,- tis. Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 21 Posílení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní technika o ,- Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s výkonem sociálně-právní ochrany dětí, a to v následující rozpočtové 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hmotný maj.) ,- Kč Finanční částka bude použita na zakoupení notebooku HP Compaq, skeneru Epson na formáty A3 a barevných tiskáren HP LaserJet 4700 a HP Deskjet 460. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/54/2008 ze dne Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 22 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o ,- Kč v následující rozpočtové 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (budovy, haly a stavby) ,- Kč Finanční prostředky budou použity na doplatek rozpracované projektové dokumentace na akci Obnova sportovišť v městské části Praha 12 (v ulicích Zátišská, Pertoldova a Cihlářova) dle smlouvy o dílo mezi městskou částí Praha 12 a firmou Lesprojekt Stará Boleslav s.r.o. ze dne a dále na zpracování projektové dokumentace na oplocení dětských hřišť pro potřeby územního řízení. Zdroj krytí: Fond obnovy Strana 2 (celkem 9)

3 RZ č. 23 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o ,- Kč v následující rozpočtové 3745 (péče o vzhled obcí a veřej. zeleň), pol (neinvest. příspěvek PO) ,- Kč org. 518 Zastupitelstvo městské části Praha 12 svým usnesením č. 30/2007 ze dne schválilo dodatek č. 3 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace Správa bytových objektů Praha Modřany, kterým zřizovatel schvaluje doplnění bodu IV. o další činnost, kterou je zajišťování provozu a údržby technického zázemí pro Veřejný oddechový a sportovní areál VOSA" u Základní školy prof. Švejcara, Mráčkova ulice. Neinvestiční dotace bude využita jako příspěvek pro Správu bytových objektů Praha Modřany. RZ č. 24 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o ,- Kč v následující rozpočtové 3745 (péče o vzhled obcí a veřej. zeleň), pol (neinvest. příspěvek PO) ,- Kč org. 518 Zastupitelstvo městské části Praha 12 svým usnesením č. 30/2007 ze dne schválilo dodatek č. 3 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace Správa bytových objektů Praha Modřany, kterým zřizovatel schvaluje doplnění bodu IV. o další činnost, kterou je zajišťování provozu a údržby technického zázemí pro Veřejný oddechový a sportovní areál VOSA" u Základní školy prof. Švejcara, Mráčkova ulice. Neinvestiční dotace bude využita jako příspěvek pro Správu bytových objektů Praha Modřany. Zdroj krytí: Příjmy letošního roku - nedaňové příjmy (vrácené zálohy za zimní údržbu pěších komunikací) (činnost místní správy), pol (Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady) RZ č. 25 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek o ,- Kč na úhrady geometrických plánů na oddělování ploch zeleně od přístupových chodníků a komunikací v k. ú. Modřany a v k. ú. Kamýk (územní plánování), pol (nákup služeb) ,- Kč Strana 3 (celkem 9)

4 RZ č. 26 Posílení rozpočtu ORJ 0015 Zdravotnictví o ,- Kč na zajištění provozu lékařské služby první pomoci pro dospělé a LSPP pro děti a dorost na první pololetí roku 2008 v následující rozpočtové skladbě : 3513 (lékařská služba první pomoci), pol (nákup služeb) ,- Kč Finanční prostředky na úhradu paušální částky za výkon lékařské služby první pomoci pro dospělé a dětské lékařské služby první pomoci do na základě smluvního vztahu Městské části a společnosti CODUM s.r.o.. Dle Usnesení rady MČ Praha 12 č ze dne bude ukončena spolupráce mezi Městskou částí Praha 12 a společností CODUM s.r.o. dohodou ke dni RZ č. 27 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální věci o ,- Kč na úhradu sociálních pohřbů v následující rozpočtové 3632 (pohřebnictví), pol (neinvestiční příspěvky a náhrady) ,- Kč Finanční prostředky určené na úhradu sociálních pohřbů v případě úmrtí osamělých občanů na území MČ Praha 12 či nezjištěné totožnosti na území MČ Praha 12 byly v plné výši vyčerpány již v 1. čtvrtletí letošního roku. Přesnou částku potřebnou na úhradu sociálních pohřbů nelze odhadnout na celý kalendářní rok předem. Rozpočtovaná částka pro rok 2008 vycházela ze zkušeností minulých tří let, kdy částka potřebná k tomuto účelu nepřekročila 15 tis. Kč za celý kalendářní rok. RZ č. 28 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor investiční o ,- Kč v následující rozpočtové (odvádění a čištění odpadních vod), pol 6121(budovy, stavby, haly), ORJ 213, ORG Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina ,- Kč ÚZ 804 Městská část Praha 12 obdržela na základě darovací smlouvy finanční dar ve výši ,- Kč. Dle této darovací smlouvy se městská část zavazuje provést při objektu garáží rekonstrukci schodů na svém pozemku parc. č k.ú. Modřany, a to nejpozději do Darovaná částka bude použita na spolufinancování uvedené rekonstrukce. Zdroj krytí: Příjmy roku Ostatní nedaňové příjmy ( činnost místní správy, pol 2321 přijaté neinvestiční dary) v částce ,- Kč Strana 4 (celkem 9)

5 RZ č. 29 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor investiční o ,- Kč v následující rozpočtové 3639 (komunální služby a územní rozvoj), pol 5171 (opravy a udržování), ÚZ 010, ORJ 213, ORG Oprava záchodků při ulici K Dolům ,- Kč Stavba byla do plánu investiční výstavby a oprav zahrnuta až během 1. čtvrtletí roku Z uvedeného důvodu nebyla tato stavba zahrnuta do rozpočtu kap na rok Částka ,- Kč bude sloužit k úhradě nákladů spojených s opravou záchodků při ulici K Dolům. RZ č. 30 Snížení rozpočtu ORJ 0017 Doprava o ,- Kč v následující rozpočtové z 2212 (silnice), pol (investice), UZ ,- Kč Odbor dopravy objednal autorský dozor na stavbu Modřanské výhledy Barunčina, Nad Vinicí. Část autorského dozoru (opěrná zeď a oplocení vinice) uhradil investiční odbor, který požádal odbor dopravy o uvolnění investičních prostředků ve výši ,- Kč na úhradu nákladů spojenou s realizací této části autorského dozoru výše uvedené stavby. Zdroj krytí: ORJ finanční prostředky budou převedeny na ORJ 0013 RZ č. 31 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor investiční o ,- Kč v následující rozpočtové 3745(péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol 6121(budovy, stavby, haly) ÚZ 0610, ORJ 213, ORG Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina ,- Kč Odbor dopravy uzavřel se společností DIPRO v roce 2007 objednávku č na výkon autorského dozoru na stavbě Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina, jejíž součástí je i viniční zeď. Vzhledem k tomu, že objednávka č nebyla předána na odbor investiční, nebylo zajištěno ani její krytí v rozpočtu kap na rok 2008, kdy došlo k plnění předmětu objednávky. Zdroj krytí: ORJ 0017 Strana 5 (celkem 9)

6 RZ č. 32 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o ,- Kč Finanční prostředky jsou určeny na pokrytí zvýšených nákladů na úklid, pořízení koberce, opravu vstupních schodů a pořízení EZS na pavilon při Základní škole a mateřské škole K Dolům v Praze 12. Navýšení finančních prostředků je spojeno s výstavou 830. let první písemné zmínky o Modřanech. Rozpočtová skladba: Základní škola a mateřská škola K Dolům v Praze (základní školy), pol (neinv. přísp. PO), č. org ,- Kč RZ č. 33 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o ,- Kč Finanční prostředky jsou určeny na zajištění zpracování projektové dokumentace na výměnu oken u objektů: Základní škola Rakovského v Praze ,- Kč Základní škola Písnická v Praze ,- Kč /vč. zaměření objektu Základní škola v mateřská škola Na Beránku v Praze ,- Kč Rozpočtová skladba: 3113 (základní školy), pol (budovy, stavby, haly) ,- Kč RZ č. 34 Posílení rozpočtu ORJ 0016 Kultura o 3.500,- Kč Rada MČ Praha 12 odsouhlasila nákup 10 ks publikace Praha hlavní město České republiky. Rozpočtová skladba: 3319 (záležitosti kultury), pol (nákup materiálu) 3.500,- Kč Strana 6 (celkem 9)

7 RZ č. 35 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor investiční o ,- Kč v následující rozpočtové 2212(silnice), pol 6121(budovy, stavby, haly), ÚZ 0077, ORJ 313, ORG Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina ,-Kč Pro zajištění optimálního výhledu od viniční zdi došlo v rámci stavby Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina ke sloučení původně dvou navrhovaných vyhlídek do jedné. Tato změna si vyžádala i nové architektonické ztvárnění rozmístění osazovaných prvků, dodatečnou ochranu vysazeného stromu v pochozí ploše a použití lomového kamene k pohledovému sjednocení se zdivem viniční zdi. Změny byly odsouhlaseny všemi účastníky stavby včetně zástupce Ústavu památkové péče jako nezbytné. Zdroj krytí: Fond obnovy Poznámka: Dle rozpočtu schváleného na rok 2008 je akce financována z Fondu obnovy. Rozpočtové úpravy RÚ č. 4 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0018 Práce a sociální věci v částce ,- Kč v následující rozpočtové z 4351 pečovatelská služba pol neinvestiční příspěvky příspěvkovým organizacím ,- Kč na 4359 ostatní služby a činnosti v oblasti sociální péče pol neinvestiční příspěvky příspěvkovým organizacím ,- Kč Po obdržení státní dotace ve výši 500 tis. Kč i na pečovatelskou službu, je nutno upravit čerpání příspěvku od zřizovatele pro zajištění všech činností Sociálních služeb MČ Praha 12. Zdroj krytí : Vlastní v rámci ORJ 0018 RÚ č. 5 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladbě z 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (nákup ostatních služeb) ,- Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veřej. zeleň), pol (neinvest. příspěvek PO) org ,- Kč Strana 7 (celkem 9)

8 Zastupitelstvo městské části Praha 12 svým usnesením č. 30/2007 ze dne schválilo dodatek č. 3 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace Správa bytových objektů Praha Modřany, kterým zřizovatel schvaluje doplnění bodu IV. o další činnost, kterou je zajišťování provozu a údržby technického zázemí pro Veřejný oddechový a sportovní areál VOSA" u Základní školy prof. Švejcara, Mráčkova ulice. Neinvestiční dotace bude využita jako příspěvek pro Správu bytových objektů Praha Modřany. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0012 Poznámka: Tato RÚ dokrývá finanční prostředky poskytnuté RZ č. 23 a RZ č. 24 této série. Celkem bude poskytnuto Správě bytových objektů na akci Údržba areálu VOSA ,- Kč. RÚ č. 6 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 013 Odbor investiční v částce ,- Kč v následující rozpočtové - z 5512(požární ochrana dobrovolná část), pol 6121(budovy, stavby, haly) ÚZ 000, ORJ 0713, ORG Hasičská zbrojnice ,- Kč - na 3639 (komunální služby a územní rozvoj), pol 5171(opravy a udržování), ORJ 213, ORG Oprava záchodků při ulici K Dolům ,- Kč Stavba byla do plánu investiční výstavby a oprav zahrnuta až během 1. čtvrtletí roku Z uvedeného důvodu nebyla tato stavba zahrnuta do rozpočtu kap na rok Částka ,- Kč bude sloužit k úhradě nákladů spojených s vypracováním zjednodušené zadávací dokumentace. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0013 RÚ č. 7 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0018 Práce a sociální věci v částce ,- Kč v následující rozpočtové z 3541 prevence před drogami, alkoholem, nikotinem a jinými návykovými látkami pol nákup služeb ,- Kč na 3541 prevence před drogami, alkoholem, nikotinem a jinými návykovými látkami pol věcné dary ,- Kč Finanční prostředky určené na výdaje spojené s pořádáním akce ANTIFETFEST prevence závislostí a s tím související kriminalita. Část prostředků původně určená na nákup služeb byla použita k pořízení věcných cen pro účastníky akce. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0018 Strana 8 (celkem 9)

9 RÚ č. 8 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 013 Odbor investiční v částce ,- Kč v následující rozpočtové - z 5512(požární ochrana dobrovolná část), pol 6121(budovy, stavby, haly), ÚZ 000, ORJ 0713, ORG Hasičská zbrojnice ,- Kč (komunální služby a územní rozvoj), pol 5171 (opravy a udržování), ÚZ 000, ORJ 213, ORG Oprava záchodků při ulici K Dolům ,- Kč Stavba byla do plánu investiční výstavby a oprav zahrnuta až během 1. čtvrtletí roku Z uvedeného důvodu nebyla tato stavba zahrnuta do rozpočtu kap na rok Částka ,- Kč bude sloužit k úhradě nákladů spojených se stavebními pracemi při opravě záchodků. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0013 Poznámka: Tato RÚ dokompletovává RZ č. 29 této série rozpočtových změn Petr Hána v. r. starosta JUDr. Helena Chudomelová v. r. zástupce starosty Strana 9 (celkem 9)

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 36.23.07 Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série RZ č. 69 Posílení rozpočtu ORJ 0015 Zdravotnictví o 138.000,-

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 995 ze dne 17.12.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 995 ze dne 17.12.2014 č.j.: 1075/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 995 ze dne 17.12.2014 Úprava rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Příloha č. 1 Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Článek č. I Rozsah působnosti Pravidla pro financování příspěvkových organizací (dále jen organizace ) platí pro všechny

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 4 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Libor Petřina, MUDr.

Více

a) MČ odvede celkem 112 675,53 Kč z toho: - do státního rozpočtu 16 559,40 Kč z toho: - vratka účelových prostředků - pol.

a) MČ odvede celkem 112 675,53 Kč z toho: - do státního rozpočtu 16 559,40 Kč z toho: - vratka účelových prostředků - pol. VII. Finanční vypořádání (údaje v Kč) 1. Finanční vypořádání s rozpočtem HMP Vyúčtování účelových dotací bylo provedeno v souladu s vyhláškou č. 52/2008 Sb., kterou se stanoví zásady a termíny finančního

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada

Více

Rozpočet města Milovice na rok 2010

Rozpočet města Milovice na rok 2010 Rozpočet města Milovice na rok 2010 v tis. Kč schválený zastupitelstvem města dne 14.12.2009, a upravený rozpočtovým opatřením č.1/2010/zm ze dne 15.2.2010,č.2/2010/RM ze dne 22.3.2010 a č.3/2010/zm ze

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012 K předkládanému návrhu II. rozpočtového opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde

Více

U S N E S E N Í 125. (24. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 15. února 2010

U S N E S E N Í 125. (24. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 15. února 2010 Město Holýšov U S N E S E N Í 125. (24. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 15. února 2010 386.) ZM Holýšov schvaluje pořad jednání 125. zasedání: 1) Zahájení 2) Volba

Více

ROZPOČET OBCE PROVODOV NA ROK 2015

ROZPOČET OBCE PROVODOV NA ROK 2015 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Para PoložkaText rozpočet 0000 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze záv.čin. a fun.pož. 1 300 000 0000 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 50 000 0000 1113 Daň z příjmů fyzických

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Příloha č. I PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE DOTAČNÍHO PROGRAMU Program podpory projektů protidrogové prevence v Plzeňském kraji 2016 I. Úvodní ustanovení Plzeňský kraj vyhlašuje na základě usnesení Rady

Více

Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015. (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015

Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015. (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 00253201 název Obec Želeč ulice, č.p. Želeč 26 obec Želeč PSČ, pošta 391 74 Kontaktní údaje

Více

Rozpočet městské části Praha 12. na rok 2011

Rozpočet městské části Praha 12. na rok 2011 Příloha č. 1 k důvodové zprávě Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2011 Zpracovatelé: Odpovídá: Ing. Milan Nový vedoucí ekonomického odboru Ing. Eva Šmídová ved. odd. rozpočtu pí Zdeňka Petříčková prac.

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI

PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI 1. Všeobecná ustanovení 1.1. Tato pravidla stanoví postup pro poskytování

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 PRAVIDLA PRO DOTAČNÍ PODPORU V PROGRAMU PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 SCHVÁLENÁ USNESENÍM RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 Č.

Více

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 Č. j.: Stran: 8 Přílohy: 1 Název: Rozpočet Obce Čermná nad Orlicí na rok 2015. Podkladový materiál: pro III. veřejné zasedání zastupitelstva obce Čermná nad

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ NA. PRAVIDELNOU ČINNOST SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ (dále jen Pravidla)

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ NA. PRAVIDELNOU ČINNOST SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ (dále jen Pravidla) PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ NA PRAVIDELNOU ČINNOST SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ (dále jen Pravidla) Město Sušice vydává na základě rozhodnutí Zastupitelstva města Sušice ze dne 17. prosince

Více

Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2014

Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2014 Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2014 Zpracovatelé: Ing. Milan Nový ved. ekonom. odboru Ing. Eva Šmídová ved. odd. rozpočtu pí Zdeňka Petříčková prac. odd. rozpočtu Ing. Miloslava Trávníčková

Více

PREVENCE KRIMINALITY 2009

PREVENCE KRIMINALITY 2009 Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 1391 ze dne 7. 10. 2008 Zásady pro celoměstské programy Prevence kriminality 2009 v hl. m. Praze PREVENCE KRIMINALITY 2009 Hlavní město Praha vyhlašuje Celoměstské programy

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014. Vážany nad Litavou

ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014. Vážany nad Litavou ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014 Vážany nad Litavou PŘÍJMY třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb.) návrh rozpočtu koeficient

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA Smlouva č.: SMF/94/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, s ustanovením 10a zákona č.

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Návrh rozpočtu obce na rok 2016 Textová část Rozpočet obce je finanční plán, jímž se řídí její hospodaření. Je sestavován na období jednoho kalendářního

Více

Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2010

Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2010 Příloha č. 1 důvodové zprávy Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2010 Zpracovatelé: Ing. Milan Nový ved. ekonom. odboru Ing. Eva Šmídová ved. odd. rozpočtu pí Zdeňka Petříčková prac. odd. rozpočtu

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina PROTOKOL O KONTROLE. č. j. ČŠIJ-292/15-J

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina PROTOKOL O KONTROLE. č. j. ČŠIJ-292/15-J PROTOKOL O KONTROLE Kontrola dodržování právních předpisů podle 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD,

SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD, ZŘIZOVACÍ LISTINA příspěvkové organizace Článek I. Základní ustanovení Město Uherský Brod v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších

Více

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016 Příjmy Položka popis v Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 2 000 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 70 000,00

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 14. 5. 2014

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 14. 5. 2014 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 14. 5. 2014 USNESENÍ č. 18/03-14 Z 1. prodej bytové jednotky č. xxxxx v domě Na Libuši čp. xxxxxxxxxxxxx Bechyně o velikosti 2 + 1

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

Poskytování příspěvků a dotací z rozpočtu města

Poskytování příspěvků a dotací z rozpočtu města M ě s t o B l a n s k o Rada města Blansko v y d á v á směrnici č. 3/2005 Poskytování příspěvků a dotací z rozpočtu města Platnost a účinnost od 19.4.2005 O b s a h : A. Část obecná - Pravidla pro poskytování

Více

Komentář k rozpočtu na rok 2016

Komentář k rozpočtu na rok 2016 Komentář k rozpočtu na rok 2016 Rozpočet obce je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na jeden kalendářní rok a je zpracován v návaznosti na schválený

Více

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A.

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A. Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav (dále jen jako město ) vyhlašuje v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. Zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (dále jen jako ZÁKON ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

117613 Euroklíč Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady podprogramu )

117613 Euroklíč Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady podprogramu ) 117613 Euroklíč Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady podprogramu ) Správce programu: Určená banka: (dále jen MMR ) Česká národní banka 1. Cíl podprogramu Cílem podprogramu

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 Licence: MP1U XCRGBZUC / ZU1 (01012009 / 01012009) Městská část Praha - Kunratice ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) sestavený ke dni 11.06.2010 Údaje o organizaci identifikační číslo 00231134 DIČ CZ00231134

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou 1 ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou ZA ROK 2003 dle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Rozpočet obce Teplice nad Bečvou pro rok 2003 byl schválen zastupitelstvem

Více

SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU

SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Smlouva č.: SMF/3/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

Zprá va o hospodař ení mě stské čá sti Praha 12 za rok 2008

Zprá va o hospodař ení mě stské čá sti Praha 12 za rok 2008 Př íloha č. 1 dů vodové zprá vy Zprá va o hospodař ení mě stské čá sti Praha 12 za rok 2008 Zpracovatelé: Odpovídá : Ing. Milan Nový ved. ekonom. odboru Ing. Milan Nový Ing. Eva Šmídová ved. odd. rozpočtu

Více

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014 pro financování mimoškolských příspěvkových organizací září 2014 Rada města Loun na základě usnesení 264/2014 ze dne 22.09.2014 vydává tato pravidla P13/2014 pro

Více

Město Nýřany. Benešova třída 745, 330 23 Nýřany. Ing. Jiřím Davídkem, starostou města IČ: 00258199 bankovní spojení:

Město Nýřany. Benešova třída 745, 330 23 Nýřany. Ing. Jiřím Davídkem, starostou města IČ: 00258199 bankovní spojení: Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu města Nýřany VS 3/2015 uzavřená dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Město

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Č. /2012

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Č. /2012 Příloha č. 3 návrhu usnesení SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Č. /2012 Statutární město Pardubice se sídlem: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice identifik.

Více

Výdaje: odbor ekonomicko-správní

Výdaje: odbor ekonomicko-správní odpovídá vedoucí odboru Výdaje: odbor ekonomicko-správní Skupina 3: Slu by pro obyvatelstvo 3111 Mate ská kola ORG Rozpo et 5331 Skute. v tis.k dotace na provoz p ísp v.organizace od obce 3111 1 246 000

Více

Statutární město Ostrava městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu. Důvodová zpráva

Statutární město Ostrava městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu. Důvodová zpráva Důvodová zpráva Návrh rozpočtu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz na rok 2015 je zpracován v souladu se Zásadami pro sestavování návrhu rozpočtu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz na rok

Více

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Rozpočet obce Všejany na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne 17.12.2013 v celkové výši 6.048.720,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako přebytkový na

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z-24-003-13. Zpráva o hospodaření s Fondem obnovy městské části Praha 12 za rok 2012

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z-24-003-13. Zpráva o hospodaření s Fondem obnovy městské části Praha 12 za rok 2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-24-003-13 ze dne 18.6.2013 Zpráva o hospodaření s Fondem obnovy městské části Praha 12 za rok 2012 2 4. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5

Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5 Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5 I. Úvodní ustanovení 1. Zásady nakládání s bytovým fondem Městské části Praha 5 (dále jen Zásady ) vychází z ustanovení zákona

Více

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 K 1. lednu 2012 mělo město Počátky k dispozici tyto finanční prostředky: 1/ Základní účty volné prostředky GE Money Bank Oberbank KB Česká spořitelna

Více

Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 3.1.13 bere na vědomí 3.2.13 souhlasí 3.3.13 souhlasí ukládá 3.4.13 schvaluje pověřuje 3.5.

Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 3.1.13 bere na vědomí 3.2.13 souhlasí 3.3.13 souhlasí ukládá 3.4.13 schvaluje pověřuje 3.5. Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 ze zasedání Rady města, konaného 28.1.2013 na Městském úřadě v Jílovém u Prahy 3.1.13 Rada města bere na vědomí zprávu starostky o činnosti samosprávy. 3.2.13 Rada města

Více

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 28 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, PaedDr. Zdeněk Koudelka, MUDr. Ladislav Peychl,

Více

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ v tis. Kč Položka druh. Rozpočet členění na rok 2016 Ukazatel b PŘÍJMY Poplatek ze psů 1341 60,00 Poplatek za lázeň. nebo rekreační pobyt 1342 0,50 Poplatky

Více

Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015

Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015 Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015 ÚČASTNÍCI ZASEDÁNÍ: Ing. Tomáš Klíma, Ing. Michal Kuba, Gabriela Adámková, Ing. Radek Neužil LL.M, Ing. Jan Sadecký

Více

Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015. 1. Kdo může žádat o dotaci

Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015. 1. Kdo může žádat o dotaci Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015 Tato pravidla jsou závazná pro všechny uchazeče. Účelem pravidel je: - poskytnout informace o výběrovém řízení - pomoci předkladatelům

Více

Schválená usnesení 45. Rady HMP ze dne 22.12.2015

Schválená usnesení 45. Rady HMP ze dne 22.12.2015 R-20039 3203 22.12.2015 k návrhu obecně závazné vyhlášky o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s provozováním pouliční umělecké veřejné produkce na

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015 Účinnost od:

Více

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Ekonomický odbor Nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Městskému úřadu Šluknov byla na rok 2011 přidělena od Krajského úřadu Ústeckého kraje

Více

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/18 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 1.12.2007 v Kč

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY. uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY. uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00CWUF5* *MMOPP00CWUF5* SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Článek I.

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Druh dokumentu: Vnitřní organizační předpis. Identifikační označení: Směrnice č. 13/2013

Druh dokumentu: Vnitřní organizační předpis. Identifikační označení: Směrnice č. 13/2013 Úřad městské části Praha 12 Výtisk číslo: 1 List číslo: 1 / 10 Druh dokumentu: Vnitřní organizační předpis Identifikační označení: Směrnice č. 13/2013 Pravidla pronájmu pozemků svěřených městské části

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 25. 6. 2014 31 Věc: Rozpočtový výhled Ústeckého kraje na období 2015 2019 Důvod předložení: ustanovení 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí

Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí Článek I. Účel 1) Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí (dále jen Program) je určen k poskytování dotací z rozpočtu

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 31

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 31 bez osobních údajůúdajů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 31 DNE: 14.12.2015 JEDNACÍ ČÍSLO: 474/2015/KS NÁZEV: Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města Žďáru nad Sázavou ANOTACE:

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V ČEHOVICÍCH ---------------------------------------------------------------------

ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V ČEHOVICÍCH --------------------------------------------------------------------- ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V ČEHOVICÍCH --------------------------------------------------------------------- ÚVODNÍ USTANOVENÍ Organizační řád je součástí vnitřního organizačního a kontrolního systému

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2016

Rozpočet města Holešova na rok 2016 Rozpočet města Holešova na rok 2016 Výdaje ODDPA Odbor finanční - ORJ. 11 Grohova 2 000 Havlíčkova 2 500 Masarykova 1 500 3113 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím - 1.ZŠ 4 100 3113

Více

Ost.odvody z vybraných činnostíodvod výtěžku z provoz.loterií 231 15 0000 1351 7 906,37 20,00 20,00 0,00

Ost.odvody z vybraných činnostíodvod výtěžku z provoz.loterií 231 15 0000 1351 7 906,37 20,00 20,00 0,00 Obec Jindřichovice, Jindřichovice 232, 358 01 Kraslice, IČ 00259373 V souladu s ustanovením 15 a 16 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech provádí Obec Jindřichovice rozpočtovou změnu: Rozpočtové

Více

Ž A D A T E L ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ, KRITERIA FINANČNÍ SPOLUÚČAST ŽADATELE

Ž A D A T E L ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ, KRITERIA FINANČNÍ SPOLUÚČAST ŽADATELE 1/8 Ž A D A T E L Žadatelem může být právnická i fyzická osoba, která je vlastníkem kulturní památky 1, případně památkově hodnotné nemovitosti 2 situované na území. ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ,

Více

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007 ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007 Předkládá: Ústav sociální péče pro tělesně postiženou mládež, V Sídlišti 347, 330 22 Zbůch organizační složka státu Název zpracovatele Ústav sociální péče pro tělesně

Více

Hodnotící zpráva za rok 2010

Hodnotící zpráva za rok 2010 Hodnotící zpráva za rok 2010 Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku

Více

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Příjmy =================================================================== Uprav.rozpočet Skutečnost % k uprav. Komentář v tis. v tis. rozpočtu Poplatek za

Více

Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2013

Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2013 Příloha č. 1 k důvodové zprávě Závěrečný účet městské části Praha 12 za rok 2013 Zpracovatelé: Ing. Milan Nový ved. ekonom. odboru Ing. Eva Šmídová ved. odd. rozpočtu pí Zdeňka Petříčková prac. odd. rozpočtu

Více

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Dotačního programu pro sociální a zdravotní oblast MČ Praha 11 pro rok 2015

Žádost o poskytnutí dotace v rámci Dotačního programu pro sociální a zdravotní oblast MČ Praha 11 pro rok 2015 Příloha č. 2 usnesení č. 0402/12/R/ 1 z 5 Žadatel: IČ: Adresa sídla: Korespondenční adresa: Číslo účtu, kód a název banky: Forma právnické osoby: Výčet osob s podílem v právnické osobě (žadateli): Výčet

Více

2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10. mezi těmito subjekty

2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10. mezi těmito subjekty 2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10 č. OKP 28/2015 mezi těmito subjekty Městská část Praha 10 se sídlem v Praze 10, Vršovická 68, PSČ 101 38 zastoupena JUDr. Radmilou Kleslovou, starostkou

Více

Obec Ždánov Ždánov 49, 344 01Domažlice osoba oprávněná k podpisu smlouvy: JUDr. Václav Pflug, starosta IČ: 00572594

Obec Ždánov Ždánov 49, 344 01Domažlice osoba oprávněná k podpisu smlouvy: JUDr. Václav Pflug, starosta IČ: 00572594 Plzeňský kraj sídlo: Škroupova 18, 306 13 Plzeň k podpisu smlouvy oprávněn: Ivo Grüner, náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, fondů EU, informatiky, na základě usnesení ZPK č. 857/15 ze dne

Více

Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y. za rok 2011

Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y. za rok 2011 Kraj Moravskoslezský Okres Bruntál Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y za rok 2011 Závěrečný účet obce Staré Heřminovy byl schválen zastupitelstvem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA Výroční zpráva o hospodaření Základní školy, Děčín II,, příspěvková organizace Základní škola Děčín II, je příspěvkovou organizací, jejíž

Více

Vzor pro poskytnutí dotace na vodohospodářskou infrastrukturu

Vzor pro poskytnutí dotace na vodohospodářskou infrastrukturu Vzor pro poskytnutí dotace na vodohospodářskou infrastrukturu evidenční číslo smlouvy Poskytovatele: S-./ /. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální účelové dotace z rozpočtu Středočeského kraje

Více

P Ř Í J M Y. Rozdíl Upr.-plnění. rozpočet schválený. rozpočet. upravený. 0000 0000 1335 000000000 Poplatky za odnětí pozemků plnění fu

P Ř Í J M Y. Rozdíl Upr.-plnění. rozpočet schválený. rozpočet. upravený. 0000 0000 1335 000000000 Poplatky za odnětí pozemků plnění fu P Ř Í J M Y Org Par Pol N+Z+UZ Popis plnění % % schválený upravený Rozdíl Upr.-plnění 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti 2 523 177,02 2 000 00 126,16 2 051 054,00 123,02-472

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2007 K 31.12.2007 byla rozhodnutím zřizovatele činnost NvB ukončena a převedena spolu se zaměstnanci na Bíloveckou nemocnici, a.s. Nemocnice v Bílovci, p.o. byla poté sloučena s Nemocnicí

Více

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015 Obec Labuty, Labuty č. 30, 696 48 JEŽOV okres Hodonín KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015 Obsah: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 2. ROZPOČET ROKU 2015 3. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ROKU 2015 4. ROZPOČOVÝ VÝHLED

Více

PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY

PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY (POVV/xxx/2010) I. Smluvní strany Vysočina, kraj se sídlem: Žižkova 57, 587 33 Jihlava IČ: 70890749 zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem,

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly MEUV 6228/2013 ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly Organizační řád městského úřadu vychází ze zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) v platném znění. Tento vnitřní předpis schválila Rada města

Více

Rozpočet obce na rok 2015

Rozpočet obce na rok 2015 Obec Svojšín Rozpočet obce na rok 2015 Schváleno 4.12.2014 -.' -)S.,.. -,,*' ~* Rozpočet na rok 2015 1. Příjmyv Kč rozpočet z toho Daňové příjmy 5483000 Nedaňové příjmy 731 780 Kapitálové příjmy 865000

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2008 schválený na 10. zasedání ZO dne 3.3.2008

ROZPOČET OBCE NA ROK 2008 schválený na 10. zasedání ZO dne 3.3.2008 ROZPOČET OBCE NA ROK 2008 schválený na 10. zasedání ZO dne 3.3.2008 Vážany nad Litavou PŘÍJMY třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb. - % podíl 0,003840) v Kč koeficient

Více

S M L O U V U o poskytnutí účelové dotace č. HS 31/2015. podle 10a zák. č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů

S M L O U V U o poskytnutí účelové dotace č. HS 31/2015. podle 10a zák. č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů Plzeňský kraj sídlo: Škroupova 18, 306 13 Plzeň k podpisu smlouvy oprávněn: Ivo Grüner, náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, fondů EU, informatiky IČO: 70890366 DIČ: CZ70890366 bankovní spojení:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Smluvní strany: Smlouva č..../16/ožp 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem sídlo: Žerotínovo nám. 449/3, 601 82 Brno

Více

Výroční zpráva o hospodaření

Výroční zpráva o hospodaření 1 Výroční zpráva o hospodaření Základní školy Kamenická 1145 příspěvková organizace Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 je příspěvkovou organizací, jejíž zřizovatel je od 01. 01. 2003 Statutární Město

Více

Vymezení poloz ek způ sobily ch ná kládů meziná rodní ch projektů ná principů LA pro rok 2017

Vymezení poloz ek způ sobily ch ná kládů meziná rodní ch projektů ná principů LA pro rok 2017 Vymezení poloz ek způ sobily ch ná kládů meziná rodní ch projektů ná principů LA pro rok 2017 1.1. Vymezení způsobilých nákladů obecná část (1) Účelová podpora může být poskytnuta pouze na činnosti definované

Více

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2006

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2006 ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2006 Předkládá: Ústav sociální péče pro tělesně postiženou mládež, V Sídlišti 347, 330 22 Zbůch organizační složka státu Název zpracovatele Ústav sociální péče pro tělesně

Více

111. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 29. 09. 2014

111. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 29. 09. 2014 Usnesení ze 111. zasedání Rady města Rychvald, dne 29. 09. 2014 Kontrola usnesení 111/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 111/2. Rada města

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015 Přítomni: 1. Petr Vaněk 6. Václav Kodet, ml. 2. Stanislava Prokešová 7. Jan Matějů

Více

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Verze: 2 Platná od: 15. 1. 2013 Doplnění nebo úpravy v pokynech jsou odlišeny červenou barvou písma. Termín pro podání elektronické verze průběžné zprávy obou částí je

Více

MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015

MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015 MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015 PŘÍJMY Položka Daňové příjmy 1341 Poplatek ze psů 250000 250000 189425,75 76 1342 Rekreační poplatek 3000 3600 2670,00 74 1343 Poplatek za užívání veřejného

Více

Rozpočet obce Bašť pro rok 2015. Stránka 1 z 6. Rozpočet obce Bašť na rok 2015. Příjmy

Rozpočet obce Bašť pro rok 2015. Stránka 1 z 6. Rozpočet obce Bašť na rok 2015. Příjmy Rozpočet obce Bašť na rok 2015 Příjmy paragraf položka text rozpočet Daň z příjmů fyzických osob 1111 ze závislé činnosti 2 500 000,00 1112 OSVČ 150 000,00 1113 kapitálové výnosy 350 000,00 3 000 000,00

Více

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, JUDr. Marek Starý, Petr Bolina, Jan Franc,

Více

Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008

Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008 Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008 OBSAH 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů 2. Plnění rozpočtových příjmů o Daňové příjmy o Nedaňové příjmy o Kapitálové příjmy o Dotace 3. Plnění rozpočtových výdajů

Více

117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů

117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů 117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady ) Správce programu: Určená banka: Ministerstvo pro místní rozvoj (dále jen

Více