Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz"

Transkript

1 Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 4/2012 ze dne Usnesení č. 23/2012 vzalo na vědomí zprávu o plnění předchozích usnesení ZM. Usnesení č. 24/2012 schválilo žádost paní Věry Jarolímové, Kaštanová 721, Milovice, o registraci do evidence uchazečů o místo Soudce z lidu na Okresním soudu v Nymburce. Usnesení č. 25/2012 a) schválilo závěrečný účet města Milovice za rok 2011 ve znění, které je přílohou tohoto usnesení, b) souhlasí s ročním hospodařením města Milovice za rok 2011 a to bez výhrad. Usnesení č. 26/2012 schválilo přerozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací města Milovice za rok 2011 ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Usnesení č. 27/2012 schválilo rozpočtové opatření č.3/2012/zm ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Usnesení č. 28/2012 neschválilo poskytnutí finančního příspěvku ve výši 2.000,- Kč, na pořádání Dětského dne v obci Benátecká Vrutice, Občanskému sdružení a Spolku rodáků a přátel obce Benátecká Vrutice. Usnesení č. 29/2012 schválilo přidělení dotací pro rok 2012, nad ,- Kč, této neziskové organizaci: Občanskému sdružení Maminky dětem částku ,- Kč. Usnesení č. 30/2012 schválilo přidělení dotací pro rok 2012, nad ,- Kč, těmto neziskovým organizacím: Free time ,-Kč, Základní Kynologické organizaci ,- Kč, AFK ,-, SDH ,- Kč, Taekwon-do ,- Kč, Target Sport ,- Kč, TJ Sokol ,- Kč. Usnesení č. 31/2012 a) vzalo na vědomí poskytnutí dotací v částce do 50 tis. Kč podle Směrnice Města Milovice č. 9/2011 Program a pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Milovice v oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit a společenského života města Milovice: (viz příloha tabulka č. 1) viz usnesení RM č. 245/2012, b) schválilo poskytnutí dotací v částce nad 50 tis. podle Směrnice č. 9/ Program a pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Milovice v oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit a společenského života města Milovice žadatelům: (viz tabulka č. 2, která bude upravena, podle předchozího hlasování o protinávrzích). Strana 1 (celkem 14)

2 Usnesení č. 32/2012 a) schválilo navázání spolupráce s městem Vynnyky, Ukrajina, b) pověřuje starostu města Milovice jednáním se zástupci města Vynnyky, Ukrajina, a připravit Smlouvu o partnerství, která bude následně předložena ke schválení ZM města Milovice. Usnesení č. 33/2012 a) revokuje usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne , b) schválilo uzavření Kupní smlouvy mezi VTP AT Milovice, o.p.s, Šámalova 60a, Brno a Městem Milovice, nám 30.června 508, Milovice , kde se mění bod 7. Článku III., který nahrazuje nový text bodu 7. a 8., tak jak je uvedeno v přiloženém návrhu Kupní smlouvy. Usnesení č. 34/2012 a) vzalo na vědomí informaci pořizovatele o Vyhodnocení projednávání návrhu zadání územního plánu Milovic, uvedeném v příloze č. 2 tohoto usnesení, b) schválilo zadání územního plánu Milovic podle 6 odst. 5 písm. b) a 47 odst. 5 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, uvedené v příloze č. 1 tohoto usnesení, c) uložilo starostovi města: 1. zabezpečit zpracování územního plánu Milovic v souladu se schváleným zadáním; 2. předat dokument Zadání územního plánu Milovic Doklady o pořizování a schválení po jednom vyhotovení městu Milovice, výkonnému pořizovateli a zhotoviteli územního plánu Milovic; 3. podat Krajskému úřadu Středočeského kraje návrh na vložení registračního listu za etapu ZADÁNÍ do evidence územně plánovací činnosti. Usnesení č. 35/2012: Zastupitelstvo města a) schválilo uzavření Darovací smlouvy, jejímž předmětem je bezúplatný převod pozemku parc.č ostatní plocha-zeleň o výměře m 2 v k.ú. Milovice nad Labem a pozemku parc.č ostatní plocha-zeleň o výměře m 2 v k,ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví ČR, s právem hospodaření s majetkem státu Vojenské lesy a statky ČR, s.p., Pod Juliskou 5, Praha 6 do vlastnictví Města Milovice ve znění, které je přílohou tohoto usnesení, b) zmocnilo starostu města Lukáše Pilce, k podepsání uvedené Darovací smlouvy. V Milovicích Marcela Říhová místostarostka města Lukáš Pilc starosta města Strana 2 (celkem 14)

3 Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Zápis č. 4/2012 z veřejného jednání Zastupitelstva Města Milovice č. 4/2012, konaného ve středu dne od 18 hodin v zasedací místnosti ZM v Milovicích nám. 30. června 508 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil v 18 hodin starosta města Milovice, Lukáš Pilc. Přivítal přítomné a konstatoval splnění všech podmínek, které jsou nutné ke svolání veřejného jednání Zastupitelstva města podle jednacího řádu Zastupitelstva města a zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů. Starosta města sdělil, že vzhledem ke složení mandátu člena Zastupitelstva města Milovice, pana Petra Kotvase, dne , vyzívá ke složení slibu člena Zastupitelstva města, jako dalšího v pořadí za volební stanu SNK Evropští demokraté pana Mgr. Martina Brabce. Starosta města poprosil vedoucí kanceláře starosty paní Mgr. Věru Hátlovou o přečtení úplného znění slibu a pana Mgr. Martina Brabce, aby pronesl slovo slibuji a podepsal písemné vyhotovení, kterým stvrdí tento akt. Paní Mgr. Věra Hátlová přečetla slib člena Zastupitelstva města: Slibuji věrnost České republice. Slibuji na svou čest a svědomí, že svoji funkci budu vykonávat svědomitě, v zájmu města a jeho občanů a řídit se Ústavou a zákony České republiky. Pan Mgr. Martin Brabec podepsal slib. Následně starosta města konstatoval, že z 15 zvolených členů Zastupitelstva města je v této chvíli přítomno 14 členů Zastupitelstva města Milovice. Omluvila se paní Jitka Sudková. Pan Ing. Petr Hůla, Ph.D., je již také přítomen. Konstatoval, že tímto je schopné usnášení ve všech bodech programu. Následně starosta města Milovice určil zapisovateli dnešního jednání: Zapisovateli byly určeny: Mgr. Věra Hátlová vedoucí kanceláře starosty Monika Hanzlová asistentka kanceláře starosty. Dohledem nad průběhem hlasování byli pověřeni zastupitelé: Michal Janata a Ing. Jiří Hlaváček. Následovala volba ověřovatelů Zápisu, starosta města navrhl, aby ověřovateli Zápisu byli zvoleni zastupitelé: Miroslava Dlouhá a Radek Wenzl. Následně dává pan starosta o návrhu hlasovat. Hlasování: pro 12 (Mgr. Martin Brabec, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová), proti 0, zdržel se 2 (Miroslava Dlouhá, Radek Wenzl). Po zvolení ověřovatelů Zápisu starosta města navrhl, aby do návrhové komise byli zvoleni zastupitelé: JUDr. Ivana Weigandová a PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D. Hlasování: pro 12 (Mgr. Martin Brabec, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, Miroslava Dlouhá, Radek Wenzl), proti 0, zdržel se 2 (JUDr. Ivana Weigandová, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D). Strana 3 (celkem 14)

4 Po zvolení návrhové komise starosta města seznámil všechny přítomné s tím, že Zápis z jednání Zastupitelstva města č. 3/2012, ze dne , byl vyhotoven dne a téhož dne byl rozeslán členům Zastupitelstva města k připomínkování. Stanovený termín pro připomínky byl Ve stanovený termín byla doručena připomínka pana Radka Wenzla, která byla zapracována. Zápis byl jeho ověřovateli dne podepsán. Dále se dotázal, zda má někdo z přítomných členů Zastupitelstva města návrh na další změnu či doplnění programu jednání. Pan Ing. Petr Hůla, Ph.D., navrhl doplnění programu jednání Zastupitelstva města a to o bod Reakce na nepřidělení dotace na pořádání Dětského dne v obci Benátecká Vrutice, za Občanské sdružení a Spolek rodáků a přátel obce Benátecká Vrutice. Starosta města nechal hlasovat o protinávrhu pana Ing. Petra Hůly, Ph.D. Protinávrh usnesení schválilo doplnění programu jednání Zastupitelstva města a to o bod Reakce na nepřidělení dotace na pořádání Dětského dne v obci Benátecká Vrutice, za Občanské sdružení a Spolek rodáků a přátel obce Benátecká Vrutice. Hlasování: pro 6 (Mgr. Martin Brabec, Ing. Jiří Hlaváček, Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Mgr. Zdeněk Milata, Ph.Dr. Jitka čemusová, proti 4 (JUDr. Ivana Weigandová, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová), zdržel se 4 (Miroslava Dlouhá, Pavel Křáp, Radek Wenzl, Mgr. Ludmila Šimková) Návrh nebyl schválen. Paní JUDr. Ivana Weigandová přednesla návrh na doplnění programu jednání Zastupitelstva města a to o bod Revokace usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne Návrh Kupní smlouvy VTP AT Milovice, o.p.s. Starosta města nechal hlasovat o protinávrhu paní JUDr. Ivany Weigandové. Protinávrh usnesení Zastupitelstvo města schválilo doplnění programu jednání Zastupitelstva města a to o bod Revokace usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne Návrh Kupní smlouvy VTP AT Milovice, o.p.s. Hlasování: pro 11 (Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 1 (Mgr. Zdeněk Milata), zdržel se 2 (Mgr. Martin Brabec, Ing. Petr Hůla). Starosta města přečetl program jednání Zastupitelstva města s doplněným bodem a to Revokace usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne Návrh Kupní smlouvy VTP AT Milovice, o.p.s.. Starosta města nechává tento bod zařadit za bod č. 7. Partnerské město Vynnyky, jako bod č. 8. Zbývající body budou chronologicky přečíslovány. Návrh programu jednání: 1. Kontrola plnění usnesení 2. Návrh na jmenování Soudce z lidu 3. Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok Návrhy na přerozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací města Milovice za rok Rozpočtové opatření č.03/12/zm 6. Dotace KKSŠ 7. Partnerské město Vynnyky 8. Revokace usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne Návrh Kupní smlouvy VTP AT Milovice, o.p.s. 9. Návrh Zadání ÚP Milovic s vyznačením úprav 10. Vyhodnocení uplatněných podání k návrhu Zadání 11. Návrh na uzavření Darovací smlouvy o bezúplatném převodu pozemků z vlastnictví ČR do vlastnictví města Milovice 12. Závěr Starosta města přistoupil k hlasování o programu jednání Zastupitelstva města. Hlasování: pro 13 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, Ph.Dr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 0, zdržel se 1 (p. Ing. Petr Hůla). Program jednání byl schválen. Strana 4 (celkem 14)

5 Schválený program jednání: 1. Kontrola plnění usnesení 2. Návrh na jmenování Soudce z lidu 3. Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok Návrhy na přerozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací města Milovice za rok Rozpočtové opatření č.03/12/zm 6. Dotace KKSŠ 7. Partnerské město Vynnyky 8. Revokace usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne Návrh Kupní smlouvy VTP AT Milovice, o.p.s. 9. Návrh Zadání ÚP Milovic s vyznačením úprav 10. Vyhodnocení uplatněných podání k návrhu Zadání 11. Návrh na uzavření Darovací smlouvy o bezúplatném převodu pozemků z vlastnictví ČR do vlastnictví města Milovice 12. Závěr Poté starosta města navrhl, aby k jednotlivým bodům programu probíhala po důvodové zprávě diskuze s tím, že je navrhováno omezení, v souladu s 8, bodu 12, Jednacího řádu Zastupitelstva města, tj. k téže věci nikdo nemůže mluvit vícekrát než 2x a doba vystoupení je max. 3 minuty. Dále starosta města upozornil, že podle 12 Jednacího Řádu Zastupitelstva města nesmí nikdo rušit průběh jednání. Pan Mgr. Zdeněk Milata k tomuto vznesl protinávrh, že doba vystoupení, 3minuty, je příliš krátká a navrhuje dobu vystoupení prodloužit na 5 minut. Starosta města nechal hlasovat o protinávrhu pana Mgr. Zdeňka Milaty. Protinávrh usnesení Zastupitelstvo města schválilo v souladu s 8, bodu 12, Jednacího řádu Zastupitelstva města, tj. k téže věci nikdo nemůže mluvit vícekrát než 2x a doba vystoupení je max. 5 minut. Hlasování: pro 6 (Miroslava Dlouhá, Ing. Jiří Hlaváček, Michal Janata, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Zdeněk Milata,Mgr. Ludmila Šimková), proti 7 (Mgr. Martin Brabec, JUDr. Ivana Weigandová, Pavel Křáp, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Ph.Dr. Jitka Čemusová, Ph.D), zdržel se 1 (Ing. Petr Hůla, Ph.D). Návrh nebyl schválen Poté starosta města nechal hlasovat o původním návrhu: Návrh usnesení Zastupitelstvo města schválilo aby k jednotlivým bodům programu probíhala po důvodové zprávě diskuze s tím, že je navrhováno omezení, v souladu s 8, bodu 12, Jednacího řádu Zastupitelstva města, tj. k téže věci nikdo nemůže mluvit vícekrát než 2x a doba vystoupení je max. 3 minuty. Dále starosta města upozornil, že podle 12 Jednacího Řádu Zastupitelstva města nesmí nikdo rušit průběh jednání. Hlasování: pro 7 (JUDr. Ivana Weigandová, Miroslava Dlouhá, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Ph.Dr. Jitka Čemusová, Ph.D, Radek Wenzl, Michal Janata), proti 5 (Mgr. Martin Brabec, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Ing. Petr Hůla, Ph.D, Mgr. Zdeněk Milata), zdržel se 2 (Bc. Richard Vavrda, Mgr. Ludmila Šimková). Návrh nebyl schválen Záznam z průběhu jednání Zastupitelstva města Milovice k jednotlivým bodům schváleného programu 1. Kontrola plnění usnesení K tomuto bodu jednání se vyjádřila paní místostarostka města, která uvedla toto: Usnesení č. 10/2012 a) schválilo realizaci investičního záměru Základní škola Milovice Mladá-stavební a projektové práce a uzavření SOD s uchazečem č. 1 STRABAG a.s., IČ , Na Bělidle 198/21, Praha, s nabídkovou cenou ,- Kč bez DPH. (vč. DPH ), Strana 5 (celkem 14)

6 b) zmocnilo starostu města k podpisu SOD - Základní škola Milovice Mladá-stavební a projektové práce a uzavření SOD s uchazečem č. 1 STRABAG a.s., IČ , Na Bělidle 198/21, Praha, s nabídkovou cenou ,- Kč bez DPH. (vč. DPH ). Plnění:Usnesení ZM bude odesláno dne na Ministerstvo financí ČR. Usnesení č. 11/2012 schválilo podepsání Dodatku č. 1 k Mandátní smlouvě na zajištění ostatní dopravní obslužnosti pro rok 2012 mezi Městem Milovice, nám. 30. června 508, Milovice a Městem Městec Králové, Nám. Republiky 1, Městec králové. Plnění: Smlouva druhé straně bude odeslána dne Usnesení č. 13/2012 schválilo rozpočtové opatření č.2/2012/zm ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Plnění:Převod finančních prostředků dle schváleného rozpočtového opatření byl proveden dne Usnesení č. 14/2012 schválilo odkoupení pozemku parc.č. 207 ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 361 m 2 v k.ú. Milovice nad Labem z vlastnictví Marie Valentové, Tulská 16, Banská Bystrica, Slovenská Republika do vlastnictví Města Milovice za těchto podmínek: - kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (cena za 1 m 2 ve výši 75,- Kč, podle Znaleckého posudku o ceně nemovitosti č. 2493/14/2011 ze dne ), - vyhotovení Kupní smlouvy a Návrhu na vklad do katastru nemovitostí zajistí město jako kupující, - veškeré náklady spojené s prodejem nemovitostí hradí město jako kupující (náklady na vyhotovení Kupní smlouvy a Návrhu na vklad do katastru nemovitostí, správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí a daň z převodu nemovitostí). Plnění:Smlouva se připravuje ve spolupráci s právním zástupcem města. Usnesení č.15/2012 schválilo prodej nemovitosti - pozemku parc.č. 1208/14 o výměře 18m 2 v k.ú. Milovice nad Labem, manželům Šárce a Miroslavu Firbacherovým, Sportovní 600, Milovice-Milovice, za těchto podmínek: - kupní cena ve výši ,-Kč (1.000,- Kč/m 2 ) bude hrazena v hotovosti (údaj z nabídky manželů Firbacherových), - vyhotovení kupní smlouvy a návrhu na vklad do katastru nemovitostí zajistí prodávající, - veškeré náklady spojené s prodejem nemovitosti hradí kupující (náklady na vyhotovení kupní smlouvy a návrhu na vklad do katastru nemovitostí ve výši 4.500,- Kč, správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí 1.000,- Kč a peněžní náhradu ve výši daně z převodu nemovitosti), - návrh na vklad do katastru nemovitostí bude podán po uhrazení celkové kupní ceny. Plnění: Smlouva paní místostarostkou podepsána, po podpisu a úhradě druhou stranou bude podán návrh na vklad do katastru nemovitostí. Usnesení č. 16/2012 schválilo 1) spoluúčast vlastníků připojovaných nemovitostí na výstavbě veřejné části kanalizačních přípojek ukončené revizní šachtou v Milovicích, lokalita Třešňovka ve výši: přípojka k samostatnému rodinnému domu, nebo domu do max. 2 bytových jednotek (dvougenerační domy) ve výši 8 000,-Kč vč. DPH, přípojka k rodinnému, nebo bytovému domu, s 3. a více bytovými jednotkami ve výši 4 000,- Kč vč. DPH za každou bytovou jednotku, přípojka k nemovitostem fyzických podnikajících osob, nebo právnických osob ve výši ,-Kč vč. DPH, 2) termín pro uhrazení celé výše spoluúčasti vlastníků připojovaných nemovitostí na účet města končí dne Po tomto termínu si budou zájemci o přípojky zajišťovat vybudování přípojek sami, včetně uhrazení nákladů v plné výši. Plnění: Vlastníci nemovitostí budou o usnesení ZM obesláni v týdnu od Usnesení č. 17/2012 schválilo návrh na jmenování pana Lukáše Pilce, starostu města Milovice, jako zástupce Města Milovice do předsednictva společnosti Vodovody a kanalizace Nymburk, a. s., se sídlem Bobnická 712, Nymburk v návaznosti na ustanovení 84 odst. 2 písm. g) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění. Plnění: Výpis usnesení ZM byl odeslán dne Usnesení č.18/2012: Zastupitelstvo města vzalo na vědomí Zápis č. 1/2012 z jednání Finančního výboru ZM ze dne , Zápis č. 2/2012 z jednání Finančního výboru ZM ze dne a Zápis č. 3/2012 z jednání Finančního výboru ZM ze dne Plnění: Předseda výboru obdržel Výpis usnesení ZM dne Usnesení č.19/2012: Strana 6 (celkem 14)

7 Zastupitelstvo města vzalo na vědomí Zápis č. 14/2012 z jednání Kontrolního výboru ze dne a Zápis č. 15/2012 z jednání Kontrolního výboru ZM ze dne , Zápis č. 16/2012 z jednání Kontrolního výboru ze dne , Vyjádření k Výběrovému řízení na dodávku IT a nábytku pro ZŠ Milovice a Stanovisko k činnosti Kontrolního výboru ZM Milovice, ze dne Plnění: Předseda výboru obdržel Výpis usnesení ZM dne Usnesení č.20/2012 schválilo Směrnici č. 4/2012 K zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi ve znění, které je přílohou tohoto usnesení, s účinností od Plnění: Směrnice byla rozeslána zaměstnancům MěÚ Milovice a ředitelkám p.o. Na webových stránkám města byla uveřejněna dne Usnesení č.21/2012 schválilo uzavření Plánovací smlouvy mezi Městem Milovice, nám. 30. června 508, Milovice a společností BELLBAU, s.r.o., Palachova 416, Poděbrady. Plnění: Plánovací smlouva bude druhé straně odeslána dne Usnesení č.22/2012 schválilo uzavření Kupní smlouvy mezi Městem Milovice a společností VTP AT Milovice, o.p.s.,ič , Šámalova 60a, Brno ve znění, které je přílohou tohoto usnesení, a změnách doplněných paní JUDr. Ivanou Weigandovou. Plnění: Odd. správy majetku města čeká na nové znění smlouvy, které předloží právní zástupce města. Místostarostka města nechala hlasovat o návrhu: Usnesení č. 23/2012 vzalo na vědomí zprávu o plnění předchozích usnesení ZM. Hlasování: pro 13 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D., proti 0, zdržel se 1 (Ing. Petr Hůla, Ph.D). Pan Mgr. Zdeněk Milata připomněl, že podle jednacího řádu Zastupitelstva města Milovice v souladu s 8, bodu 12, tj. k téže věci nikdo nemůže mluvit vícekrát než 2x a doba vystoupení je max. 5 minut. Starosta města reagoval, že necháme délku doby vystoupení 5 minut. 2. Návrh na jmenování Soudce z lidu Starosta města předkládá žádost paní Věry Jarolímové, Kaštanová 721, Milovice, o registraci do evidence uchazečů o místo Soudce z lidu na Okresním soudu v Nymburce. Součástí žádosti byl životopis žadatelky. Dosavadní přijatá usnesení RM: Usnesení č. 251/2012, ze dne : Rada města a) vzala na vědomí žádost paní Věry Jarolímové, Kaštanová 721, Milovice o registraci do evidence uchazečů o místo Soudce z lidu na Okresním soudu v Nymburce, b) doporučuje ZM schválit žádost paní Věry Jarolímové, Kaštanová 721, Milovice o registraci do evidence uchazečů o místo Soudce z lidu na Okresním soudu v Nymburce. Starosta města vyzval paní Věru Jarolímovou, aby se představila. Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 24/2012 schválilo žádost paní Věry Jarolímové, Kaštanová 721, Milovice, o registraci do evidence uchazečů o místo Soudce z lidu na Okresním soudu v Nymburce. Hlasování: pro 14 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D., Ing. Petr Hůla, Ph.D), proti 0, zdržel se 0. Strana 7 (celkem 14)

8 3. Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok 2011 Starosta města předal slovo paní Pokorné, která uvedla, že na základě zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů, dle 17 je město povinno zpracovat závěrečný účet po skončení kalendářního roku. V tomto závěrečném účtu jsou obsaženy údaje o plnění rozpočtu příjmů a výdajů v plném členění podle rozpočtové skladby, hospodaření příspěvkových organizací města, vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu a rozpočtu krajů. Města jsou dle tohoto zákona povinny dát přezkoumat hospodaření za uplynulý kalendářní rok. V našem případě přezkoumání hospodaření provedla auditorská firma ATLAS AUDIT s.r.o. Čelákovice dle zákona č.420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí s tímto závěrem: Při přezkoumání hospodaření územního celku Město Milovice za rok 2011 jsme nezjistili žádné chyby a nedostatky. Celá zpráva je součástí závěrečného účtu.tuto zprávu projednala rada města na svém jednání dne a přijala k tomu usnesení, které je přílohou této zprávy. Návrh závěrečného účtu musí být zveřejněn nejméně po dobu 15 dnů před projednáním v zastupitelstvu města vhodným způsobem. Připomínky k závěrečnému účtu mohou občané uplatnit buď písemně ve lhůtě stanovené při jeho zveřejnění nebo ústně na zasedání zastupitelstva. Projednání závěrečného účtu v souladu s výše uvedeným zákonem se uzavírá vyjádřením: a) souhlasu s celoročním hospodařením, a to bez výhrad, b) souhlasu s výhradami, na základě nichž přijme město opatření potřebná k nápravě zjištěných chyb a nedostatků; přitom vyvodí závěry vůči osobám, které svým jednáním způsobily městu škodu. Města Milovice se týká vyjádření pod bodem a). Návrh závěrečného účtu města za rok 2011 byl projednán finančním výborem dne Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 25/2012 a) schválilo závěrečný účet města Milovice za rok 2011 ve znění, které je přílohou tohoto usnesení, b) souhlasí s ročním hospodařením města Milovice za rok 2011 a to bez výhrad. Hlasování: pro 13(Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 0, zdržel se 1 (Ing. Petr Hůla, Ph.D.). 4. Návrhy na přerozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací města Milovice za rok 2011 Místostarostka města uvedla, že ředitelé příspěvkových organizací města Milovice požádali o přerozdělení hospodářských výsledků za rok 2011 dle předložené tabulky a přiložených dopisů. Finanční výbor tyto jejich žádosti projednal dne a s předloženými požadavky souhlasí a doporučuje ZM uvedené přerozdělení schválit. Místostarostka města nechala hlasovat o návrhu: Usnesení č. 26/2012 schválilo přerozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací města Milovice za rok 2011 ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Hlasování: pro 14 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D., Ing. Petr Hůla, Ph.D.), proti 0, zdržel se 0 Strana 8 (celkem 14)

9 5. Rozpočtové opatření č.03/12/zm Starosta města předal slovo paní Pokorné, která uvedla, že: Příjmy: Na příjmové straně dochází k zařazení částky ve výši ,- Kč, kdy příspěvková organizace MŠ Sluníčko vrátila výše uvedenou částku na účet města z důvodu úspory za energie a služby. Výdaje: Výstavba MŠ Kostička (konečné vyúčtování). Z důvodu závěrečného vyúčtování akce MŠ Kostička a na základě uznatelných víceprací po celkovém projednání s technickým dozorem města Milovice je potřeba ještě uhradit částku ,- Kč. Ve schváleném rozpočtu města Milovice bylo počítáno pouze s částkou za pozastávky z již vyfakturovaných prací, které byly firmě zaplaceny v měsíci březnu 2012 (1.998 tis.kč). Stavba byla poptána ve výběrovém řízení jako dodávka všech stupňů projektové dokumentace, projednání záměru s dotčenými orgány státní správy, získání příslušných povolení a vlastní realizace stavby. Z této skutečnosti vyplynulo, že zadávací dokumentace vycházela z určitých předpokladů umístění stavby, jejího napojení na inženýrské sítě a vybudovaní navazující infrastruktury. V průběhu projednávaní jednotlivých stupňů projektové dokumentace docházelo k upřesňování požadavků dotčených orgánů státní správy, které vedlo k rozšiřování díla proti původnímu záměru. Z hlediska cenového byly nejvýznamnějšími požadavky: požadavek na zvětšení parkovací plochy s přilehlým chodníkem na více než dvojnásobek, zákaz napojení dešťové kanalizace na veřejnou kanalizaci a požadavek na likvidaci dešťových vod z parkoviště a budovy školky ve vsakovacím systému na vlastním pozemku, prodloužení uličního vodovodního řadu, změna místa napojení kanalizační přípojky, navíc byl v budově instalován rozhlas s nuceným odposlechem, byla provedena změna napojovacího místa elektrické energie dle požadavku ČEZ. Druhým důvodem k navýšení ceny byly požadavky investora na zvýšení užitných hodnot budovy mateřské školky a přilehlého pozemku určeného k užívání mateřskou školou. Byl zvětšen pozemek ke školce náležející, to vedlo k zvětšení rozsahu oplocení, na zvětšeném pozemku byly provedeny terénní úpravy a navršen sáňkařský kopec, na zahradě byly provedeny rozvody vody pro pítka a mlhoviště, navržené vytápění elektrickými přímotopnými tělesy bylo nahrazeno ústředním teplovodní vytápěním, byl proveden větší rozsah výškopisného a polohopisného zaměření, byl proveden pyrotechnický průzkum, na fasádě bylo provedeno logo školky. Částka bude pokryta z plánované inv.akce Točna pro BUS v části Boží Dar ( ,-Kč), která se v letošním roce provádět nebude a z inv.akce VO v části Benátecká Vrutice ( ,- Kč). Uvedeným rozpočtovým opatřením dochází ke snížení schodku. Návrh rozpočtového opatření byl projednán na jednání Finančního výboru dne , který doporučuje návrh ke schválení. Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 27/2012 schválilo rozpočtové opatření č.3/2012/zm ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Hlasování: pro 13 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 0, zdržel se 1 (Ing. Petr Hůla, Ph.D.). 6. Dotace KKSŠ Místostarostka města předložila ZM návrh na poskytnutí dotací nad 50 tis. Kč z rozpočtu města na rok 2012 z položky Dotace neziskovým organizacím a podobným organizacím v oblasti kultury a sportu podle Směrnice Města Milovice č. 9/2011 Program a pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Milovice v oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit a společenského života města Milovice žadatelům uvedeným v přiložené tabulce č. 2. Dosavadní přijatá usnesení: Usnesení RM č. 245/2012 ze dne : Strana 9 (celkem 14)

10 Rada města c) doporučuje ZM schválit poskytnutí dotací v částce nad 50 tis. podle Směrnice Města Milovice č. 9/2011 Program a pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Milovice v oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit a společenského života města Milovice žadatelům (viz tabulka č. 2). Vztah k rozpočtu: Z rozpočtu města na rok 2012 bude z položky vyplacena částka ,- Kč Pan Mgr. Zdeněk Milata k tomuto bodu vznesl protinávrh: Poskytnutí finančního příspěvku ve výši 2.000,- Kč, na pořádání Dětského dne v obci Benátecká Vrutice, Občanskému sdružení a Spolku rodáků a přátel obce Benátecká Vrutice. Místostarostka města nechala hlasovat o protinávrhu pana Mgr. Zdeňka Milaty: Protinávrh usnesení č. 28/2012 schválilo poskytnutí finančního příspěvku ve výši 2.000,- Kč, na pořádání Dětského dne v obci Benátecká Vrutice, Občanskému sdružení a Spolku rodáků a přátel obce Benátecká Vrutice. Hlasování: pro 3 (Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Mgr. Zdeněk Milata), proti 8 (Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Mgr. Ludmila Šimková, Ph.Dr. Jitka Čemusová, Ph.D.), zdržel se 3 (Mgr. Martin Brabec, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp). Návrh nebyl schválen Pan Radek Wenzl vznesl protinávrh k tomuto bodu a to: Přidělení dotací pro rok 2012 z rozpočtu města Milovice, občanskému sdružení Maminky dětem, na celoroční činnost částku ,- Kč. Místostarostka města nechala hlasovat o protinávrhu pana Radka Wenzla: Protinávrh usnesení č. 29/2012 schválilo přidělení dotací pro rok 2012, nad ,- Kč, této neziskové organizaci: Občanskému sdružení Maminky dětem částku ,- Kč. Hlasování: pro 8 (Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Ph.Dr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 4 (Mgr. Martin Brabec, Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Mgr. Ludmila Šimková), zdržel se 2 (Ing. Jiří Hlaváček, Mgr. Zdeněk Milata). Návrh byl schválen Místostarostka města vznesla protinávrh k tomuto bodu: Návrh na přidělení dotací neziskovým organizacím pro rok 2012, nad ,- Kč, kromě občanského sdružení Maminky dětem, které bylo již odhlasováno. Toto hlasování se týká neziskových organizací v přiložené tabulce č. 2, kromě občanského sdružení Maminky dětem, které bylo již odhlasováno. A to: Neziskové organizaci Free time ,-Kč, Základní Kynologické organizaci ,- Kč, AFK ,-Kč, SDH ,- Kč, Taekwon-do ,- Kč, Target Sport ,- Kč, TJ Sokol ,- kč. Místostarostka města nechala hlasovat o protinávrhu: Protinávrh usnesení č. 30/2012 schválilo přidělení dotací pro rok 2012, nad ,- Kč, těmto neziskovým organizacím: Free time ,-Kč, Základní Kynologické organizaci ,- Kč, AFK ,-, SDH ,- Kč, Taekwon-do ,- Kč, Target Sport ,- Kč, TJ Sokol ,- Kč. Hlasování: pro 11 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 0, zdržel se 3 (Ing. Jiří Hlaváček, Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D.). Návrh byl schválen Místostarostka města nechala hlasovat o návrhu: Usnesení č. 31/2012 Strana 10 (celkem 14)

11 a) vzalo na vědomí poskytnutí dotací v částce do 50 tis. Kč podle Směrnice Města Milovice č. 9/2011 Program a pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Milovice v oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit a společenského života města Milovice: (viz příloha tabulka č. 1) viz usnesení RM č. 245/2012, b) schválilo poskytnutí dotací v částce nad 50 tis. podle Směrnice č. 9/ Program a pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Milovice v oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit a společenského života města Milovice žadatelům: (viz tabulka č. 2, která bude upravena, podle předchozího hlasování o protinávrzích). Hlasování: pro 10 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Mgr. Zdeněk Milata, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 0, zdržel se 4 (Ing. Jiří Hlaváček, Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Mgr. Ludmila Šimková). Starosta města Milovice navrhl pětiminutovou přestávku. 7. Partnerské město Vynnyky Starosta města uvedl, že v únoru t.r. byl doručen oslovovací dopis Vynnykivské městské rady, včetně usnesení této rady. Starosta města Milovice pořídil překlad oslovovacího dopisu, včetně usnesení této rady. Starosta města Milovice zaslal dne Vynnykivské městské radě informaci, že ve věci partnerství měst musí nejprve rozhodnout Rada města Milovice a následně. Následně zaslal městské radě Vynnyky informaci o našem městě. Stručně o městě Vynnyky: První písemná zmínka o městě Vynnyky se objevuje Městská práva získaly Vynnyky už ve 14. století. Vynnyky jsou jedním z nejstarších měst na Ukrajině. Podle legendy bylo město založeno jako vesnice pěstitelů a vinařů, což dalo základ názvu města. Díky nádherné přírodě, která město obklopovala v 19. století si Vynnyky vysloužilo název Malé Švýcarsko a perla Lvova. V současné době žije ve Vynnykách lidí a rozkládá se na ploše 6,7 km 2. Ve Vynnykách najdeme 2 knihovny, MŠ a 4 ZŠ, dům dětí a mládeže, kulturní centrum, 2 polikliniky, 2 nemocnice, historicko-vlastivědné muzeum a další a dále např. nová automatická telefonní ústředna, komplex obchodních pavilonů, moderní obchody, zábavní centrum, městská restaurace, hotely různých tříd, továrna na Vynnykivský tabák (největší a nejvýznamnější na západní Ukrajině), závod na zpracovávání ropy a výrobu ropných produktů, hutnická společnost, několik oděvních závodů a obuvnická výroba. Ve Vynnykách jsou Vynnykivské jezero, Vynnykivský lesopark a Čotovy skály. Úplné informace o městě Vynnyky mají členové ZM obsaženy v obdržených přílohách. Přílohou je: Originál Výpisu usnesení z protokolu Stálé poslanecké komise, Vynnykivská městská rada, Ukrajina, Originál Podmínka partnerství, Originál Průvodního dopisu Vynnycká městská rada, Překlad Výpisu usnesení z protokolu Stálé poslanecké komise, Vynnykivská městská rada, Ukrajina, Překlad Podmínka partnerství a Překlad Průvodního dopisu Vynnycká městská rada. Dosavadní přijatá usnesení RM: Usnesení č. 269/2012, ze dne : Rada města a) vzala na vědomí návrh na partnerskou spolupráci s městem Vynnyky, Ukrajina, b) doporučuje ZM schválit navázání spolupráce s městem Vynnyky, Ukrajina, c) doporučuje ZM pověřit starostu města Milovice jednáním se zástupci města Vynnyky, Ukrajina, a připravit Smlouvu o partnerství, která bude následně předložena ke schválení ZM města Milovice. Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 32/2012 a) schválilo navázání spolupráce s městem Vynnyky, Ukrajina, b) pověřuje starostu města Milovice jednáním se zástupci města Vynnyky, Ukrajina, a připravit Smlouvu o partnerství, která bude následně předložena ke schválení ZM města Milovice. Hlasování: pro 9 (Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Pavel Křáp, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 3 (Mgr. Martin Brabec, Michal Janata, Ing. Petr Hůla, Ph.D.), zdržel se 2 (Ing. Jiří Hlaváček, Bc. Richard Vavrda). Strana 11 (celkem 14)

12 8. Revokace usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne Návrh Kupní smlouvy VTP AT Milovice, o.p.s JUDr. Ivana Weigandová uvedla, že na jednání ZM č. 3/2012 ze dne byl předložen návrh Kupní smlouvy s VTP AT Milovice, o.p.s. Na tomto jednání ZM se Zastupitelstvo města dohodlo o doplnění této smlouvy a to ve znění, které je uvedeno v v přiloženém návrhu Kupní smlouvy. Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 33/2012 a) revokuje usnesení č.22/2012 ZM3/2012 ze dne , b) schválilo uzavření Kupní smlouvy mezi VTP AT Milovice, o.p.s, Šámalova 60a, Brno a Městem Milovice, nám 30.června 508, Milovice , kde se mění bod 7. Článku III., který nahrazuje nový text bodu 7. a 8., tak jak je uvedeno v přiloženém návrhu Kupní smlouvy. Hlasování: pro 9 (Miroslava Dlouhá, JUDr. Ivana Weigandová, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Bc. Richard Vavrda, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 1 (Mgr. Martin Brabec), zdržel se 3 (Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata), nehlasoval 1 (Mgr. Zdeněk Milata). 9. a 10. Návrh Zadání ÚP Milovic s vyznačením úprav a vyhodnocení uplatněných podání k návrhu Zadání Starosta města předložil Zastupitelům města Milovice: - Zadání územního plánu Milovic viz příloha č. 1; - Vyhodnocení projednávání návrhu zadání územního plánu Milovic viz příloha č. 2; a, - Podání k návrhu zadání ÚP viz příloha č. 3. Pan Vich upravil zadání dle požadavků zastupitelů na pracovním setkání zastupitelstva města Milovice, které se konalo dne Jedná se o tyto dvě změny: 1) bod 5.1.b doplnit článek 9. prověřit a případně zajistit územní podmínky pro novou volnou rekreační plochu, která pokryje současné funkce "Hakenova stadionu", 2) bod 5.2.c nahradit slova "pískoven (jezer)" slovy "vodní plochy" Vzhledem k rozsáhlosti přílohy č. 1, 2 a 3 budou em rozeslány všem členům ZM dne Na jednání ZM bude přítomen pořizovatel ÚP Ing. Ladislav Vich (pořizovatel), Ing. arch. Martina Horkelová (člen pracovní skupiny k ÚP), Ing. arch. Jakub Kynčl (zhotovitel). Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 34/2012 a) vzalo na vědomí informaci pořizovatele o Vyhodnocení projednávání návrhu zadání územního plánu Milovic, uvedeném v příloze č. 2 tohoto usnesení, b) schválilo zadání územního plánu Milovic podle 6 odst. 5 písm. b) a 47 odst. 5 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, uvedené v příloze č. 1 tohoto usnesení, c) uložilo starostovi města: 1. zabezpečit zpracování územního plánu Milovic v souladu se schváleným zadáním; 2. předat dokument Zadání územního plánu Milovic Doklady o pořizování a schválení po jednom vyhotovení městu Milovice, výkonnému pořizovateli a zhotoviteli územního plánu Milovic; Strana 12 (celkem 14)

13 3. podat Krajskému úřadu Středočeského kraje návrh na vložení registračního listu za etapu ZADÁNÍ do evidence územně plánovací činnosti. Hlasování: pro 12 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D.), proti 0, zdržel se 2 (Bc. Richard Vavrda Ing. Petr Hůla, Ph.D.). 11. Návrh na uzavření Darovací smlouvy o bezúplatném převodu pozemků z vlastnictví ČR do vlastnictví města Milovice Starosta města uvedl, že vláda České republiky na svém jednání dne 28. března 2012 usnesením č. 214/2012 vyslovila souhlas s bezúplatným převodem části nemovitého majetku státu, s niž má právo hospodařit podnik Vojenské lesy a statky ČR, s.p., do vlastnictví územních samosprávných celků. V případě města Milovice se jedná o bezúplatný převod pozemku parc.č ostatní plocha- zeleň o výměře m 2 v k.ú. Milovice nad Labem (jedná se o pozemek v části Mladá, za objektem bývalé Ruské školy - viz mapový podklad v příloze) a pozemku parc.č ostatní plocha-zeleň o výměře m 2 v k,ú. Benátecká Vrutice (jedná se o pozemek přístupný z ulice Topolová v části Mladá - viz mapový podklad v příloze). Podnik Vojenské lesy a statky ČR, s.p. předložil městu Návrh darovací smlouvy. Podle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů je nutné, aby uzavření Darovací smlouvy schválilo zastupitelstvo města. Vztah k rozpočtu Bez dopadu na schválený rozpočet města na rok Starosta města vyzval Zastupitele a občany města Milovice k diskuzi. Jelikož nikdo ze Zastupitelů města Milovice ani nikdo z řad občanů neměl žádné dotazy. Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 35/2012: Zastupitelstvo města a) schválilo uzavření Darovací smlouvy, jejímž předmětem je bezúplatný převod pozemku parc.č ostatní plocha-zeleň o výměře m 2 v k.ú. Milovice nad Labem a pozemku parc.č ostatní plocha-zeleň o výměře m 2 v k,ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví ČR, s právem hospodaření s majetkem státu Vojenské lesy a statky ČR, s.p., Pod Juliskou 5, Praha 6 do vlastnictví Města Milovice ve znění, které je přílohou tohoto usnesení, b) zmocnilo starostu města Lukáše Pilce, k podepsání uvedené Darovací smlouvy. Hlasování: pro 14 (Mgr. Martin Brabec, Miroslava Dlouhá, JUDr Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Pavel Křáp, Michal Janata, Lukáš Pilc, Marcela Říhová, Radek Wenzl, Mgr. Zdeněk Milata, Mgr. Ludmila Šimková, PhDr. Jitka Čemusová, Ph.D., Bc. Richard Vavrda Ing. Petr Hůla, Ph.D.), proti 0, zdržel se Závěr Starosta města ukončil jednání. Jednání bylo ukončeno v 21:25 hodin. Zapsala: Mgr. Věra Hátlová Zpracoval: Lukáš Pilc vedoucí kanceláře starosty starosta města Monika Hanzlová asistentka kanceláře starosty Strana 13 (celkem 14)

14 Zápis z jednání byl ověřen dne.. Ověřovatelé zápisu: Miroslava Dlouhá. Radek Wenzl Strana 14 (celkem 14)

USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 4/2011 ze dne 27. 6. 2011

USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 4/2011 ze dne 27. 6. 2011 Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23, tel. a fax: 325577203 e-mail: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax: 325577203, 325577403, e-mail: meu@mesto-milovice.cz

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 2/2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 3/2010 konaného dne 18.1. 2010 od 15.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 3/2010 konaného dne 18.1. 2010 od 15.00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. ledna 2016 Přítomni : 6 /Vladimír Kubík, Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Marcela

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 15.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 15.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 31.března 2005 od 17:00 Přítomni:

Více

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Město Rosice Kontrolní výbor zastupitelstva města Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Přítomni: JUDr. Polák, pan Světlík, Bc.

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, JUDr. Marek Starý, Petr Bolina, Jan Franc,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 8 Datum: 1.10.2008 Zápis: Veřejné zasedání ZO Přezletice ze dne 1.10.2008 Program: 1. Rozpočtová opatření 2. Příprava výběrového řízení na zhotovitele Zahradní II

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.koch,p.farář V.,p.Schwarz,p.Wolf,p.Levko,p.Kovářová,p.Topinková,p.Dyková, p.krejnický.p.farář

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 30. 1. 2012 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 ZO/03/2008 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, Ing. Jaroslav Egrmajer, Ing. Ladislav Vlk, Bc. Michal Hala, MUDr. Karel

Více

ZÁPIS Z 22. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2009 konaného dne 26. 10. 2009 v 16,00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují

ZÁPIS Z 22. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2009 konaného dne 26. 10. 2009 v 16,00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují ZÁPIS Z 22. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2009 konaného dne 26. 10. 2009 v 16,00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují Přítomni : I. Seidlmanová - starostka, Z. Kadidlo - místostarosta, L. Bořek,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech (schváleno na zasedání Městského zastupitelstva v Děčíně dne 2. 7. 1998 usnesením

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov v roce 2012 v 19.00 hod. a přivítal

Více

HLASOVÁNÍ PRO: 5 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO

HLASOVÁNÍ PRO: 5 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO Přítomni: 5 Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice USNESENÍ z 5. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 23. 2. 2011 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích.

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Směrnice k rozpočtovému hospodaření

Směrnice k rozpočtovému hospodaření Směrnice k rozpočtovému hospodaření Č. 14 OBEC BECHLÍN IČO: 263 346 Směrnici zpracovali: Ing. Soušek, Koťová M. Směrnici schválilo: Zastupitelstvo obce Datum schválení:.. Usnesení č.. Směrnice nabývá účinnosti:

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA Čl. A Obecná ustanovení 1. Těmito pravidly se stanoví pravidla pro hospodaření s bytovým fondem v majetku města Odolena Voda. Nájemní vztahy se

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Přítomni: p. Antonín Brašna, p. Petr Grün, p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 4), Bc. Jitka Martínková,

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin.

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka Fišmistrová, radní Ing. Tomáš Dvořák,

Více

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Blažek, Mgr. Hošková, M. Pavlíček, Fořt, Tvrdík, M. Matoušek Omluveni: Alexandr Matoušek

Více

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR)

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) Schválená Radou města Nová Bystřice dne 3. 6. 2015 usnesením RM č. 167/2015. PLATNÁ OD: 3. 6. 2015 ROZSAH PŮSOBNOSTI:

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 1 BEC DLNí ZÁLEZLY ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti becního úřadu Dolní Zálezly od

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala Z á p i s z 30. jednání výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2012 od 14.00 hod., v zasedací místnosti Karla Čapka (N2.903) RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: P. Karas - pracovní povinnosti Program:

Více

Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven KNIHOVNA 21.STOLETÍ

Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven KNIHOVNA 21.STOLETÍ Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven v souladu se zákonem č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla), ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 10. dne 18.05.2016

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 10. dne 18.05.2016 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 10. dne 18.05.2016 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod.

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky se konalo dne 29.6.2010 v kulturním domě v Kosteleckých

Více

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

Z á p i s č. 74 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 7. 4. 2016

Z á p i s č. 74 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 7. 4. 2016 Z á p i s č. 74 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 7. 4. 2016 Přítomni: členové rady města p. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, p. Jiří Vojta, p. Mgr.

Více

Město Janovice nad Úhlavou

Město Janovice nad Úhlavou Město Janovice nad Úhlavou SMĚRNICE číslo 01/2007 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Zásady postupu zadavatele I. Úvodní ustanovení 1. Touto směrnicí se stanovuje závazný postup Města Janovice

Více

17 a 22a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů

17 a 22a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů S t a n o v i s k o odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra č. 5/2011 Označení stanoviska: Povinnosti obce související s projednáním závěrečného účtu spolu se zprávou o výsledcích hospodaření

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 93. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.5.2006 U S N E S E N Í 93. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 93/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12, 18

Více

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat:

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat: Postup a zásady pronájmu pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín I. Žádosti 1. Žádosti o pronájmy pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín vyřizuje odbor místního hospodářství a majetku

Více

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18:05 hodin Přítomni zastupitelé: 9 Omluveni zastupitelé: 0

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro nájem bytů ve vlastnictví města Tato pravidla se nevztahují Čl. 1 Předmět úpravy a) na služební byty města Pelhřimova

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malenovice, IČ 00576964 za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malenovice, IČ 00576964 za rok 2015 Elektronický podpis - 4.3.2016 KUMSX01M3GEL Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Eva Hubinková Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 26.7.2016 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA Smlouva č.: SMF/94/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, s ustanovením 10a zákona č.

Více

na prodej nemovitosti objektu č.p. 9 - Chrudim VI. kolo(4)

na prodej nemovitosti objektu č.p. 9 - Chrudim VI. kolo(4) 1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PARDUBICKÉHO KRAJE Ředitel krajského ředitelství policie č.j. KRPE-63189-2/ČJ-2015-1700VZ Pardubice dne 7. srpna 2015 Počet stran: 6 Vyhlašovatel: Česká republika - Krajské

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015.

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Přítomni: 6 členů dle prezenční listiny Nepřítomni: Josef Jež, Eduard Gertner Omluveni: Vít Sasínek Zasedání bylo

Více

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice ZÁPIS č. 6/2008 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 15. prosince 2008 od 18.30 hodin Přítomni: Ing. Jana

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů statutární město Děčín Zadávací dokumentace podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů vyhlášená v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Přítomni: dle prezenční listiny Přizváni: Firma Hold - Albert 13.15 hod. Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Program jednání : Schválení programu Ohlášené návštěvy Kontrola úkolů Interpelace

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Starosta Mgr. Jindřich Nožka zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů.

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů. MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y prodeje bytů z vlastnictví města Holýšova podle zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program )

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program ) Město Luby nám.5. května 164 tel.: 354 420 410 351 37 Luby tel./fax.: 354 420 419 IČO 00254053 e-mail: starosta@mestoluby.cz PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 7.února 2008 od 17:00 hod. v

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Výřez dřevin v úseku Stará Paka - Turnov

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Výřez dřevin v úseku Stará Paka - Turnov RÁMCOVÁ SMLOUVA na provedení díla s názvem Výřez dřevin v úseku Stará Paka - Turnov uzavřená podle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen občanský

Více

Jednací řád Rady města Třešť

Jednací řád Rady města Třešť Jednací řád Rady města Třešť Rada města Třešť (dále jen rada města) se usnesla podle 101, odst. 3 zákona čís. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení), (dále jen zákon ), v platném znění na tomto svém jednacím

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015 Účinnost od:

Více

Obecně závazná vyhláška města Milovice č. 1 / 2011 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška města Milovice č. 1 / 2011 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška města Milovice č. 1 / 2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Milovice vydává dne 31.1.2011 podle 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor správy majetku. Smlouva o vzniku společnosti - Cyklobus Bečva

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor správy majetku. Smlouva o vzniku společnosti - Cyklobus Bečva MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 13 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Pavel Slovák

Více

VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010

VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010 Město Štramberk Náměstí 9, 742 66 VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010 Oběh účetních dokladů Platnost: od roku 2010 Pro účetní případy roku 2010, použití od zahájení účtování účetních případů roku 2010.

Více

ZÁPIS. Ing. Karel Med, Ing. Břetislav Vodák

ZÁPIS. Ing. Karel Med, Ing. Břetislav Vodák ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 14, které se konalo dne 22. 9. 2015 od 15.00 hodin v Galerii 14 nám. Plk. Vlčka, č.p. 686, Praha 9 Přítomni: Omluveni: 29 - dle prezenční listiny

Více

Program na záchranu a obnovu kulturních památek Ústeckého kraje pro rok 2014

Program na záchranu a obnovu kulturních památek Ústeckého kraje pro rok 2014 Program na záchranu a obnovu kulturních památek Ústeckého kraje pro rok 2014 Program na záchranu a obnovu kulturních památek Ústeckého kraje (dále jen Program ) zřizuje Ústecký kraj v souladu s 28a písm.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pokorná, J. Sehnal, J. Hrušková, K. Pavlíková, E. Procházková, M. Fiala, J. Přibylová Zasedání

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 1. Zahájení, úvod Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hodin, kdy paní starostka přivítala přítomné zastupitele a občany, kteří se na zasedání dostavili. Přítomných

Více

Z á p i s č. 16 z jednání rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 12. 3. 2015

Z á p i s č. 16 z jednání rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 12. 3. 2015 Z á p i s č. 16 z jednání rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 12. 3. 2015 Přítomni: členové rady města p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, Ing. Jan Jirovský, Ing.

Více

Bašnice 3 508 01 Hořice

Bašnice 3 508 01 Hořice KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bašnice, IČ: 00271314 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014 Obec Libotov 2014 Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 zsxa6xn Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014.

Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014. Usnesení a Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 23. 09. 2014. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Taťána Hurtová, Pavel Flieger, JUDr. Josef Hruška, Karel Freund, Petr Kulhavý,

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/71764/2011/KŘ-K/7346 Č.j.: KUOK 959/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 9 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 1087/63/RM/2016 Schválení programu 63. zasedání

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více