MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015"

Transkript

1 Vodárenská správa Písek V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání a) Schvaluje b) Schvaluje s připomínkami c) Neschvaluje d) Jiné usnesení uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa uzavřené mezi městem Písek a společností Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČ: , zvýšení nákladů stavby o ,58 Kč bez DPH a schvaluje konečnou celkovou cenu ve výši ,87 Kč bez DPH. Návrh předkládá JUDr. Josef Knot místostarosta Návrh zpracoval Jednatel VSP s.r.o. MSP s.r.o.

2 Důvodová zpráva: uzavřelo dne se společností Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČ: Smlouvu o dílo č. 0003/15/1506/DS na stavbu Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa. Dle schváleného Dodatku č. 1 k SOD (RM dne , Usnesení č. 742/15) je termín dokončení díla Celková cena stavby je dle výše uvedené smlouvy o dílo ,29 Kč bez DPH. Zhotovitel zaslal na Vodárenskou správu Písek s.r.o. návrh Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo 0003/15/1506/DS na stavbu Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa (Příloha č. 1) a změnové listy s vyčíslením víceprací a méněprací na této stavbě. Vícepráce i méněpráce byly během stavby jednotlivě posuzovány technickým dozorem investora (zástupci Vodárenské správy Písek s.r.o. a MSP s.r.o.) a při jejich oprávněnosti také odsouhlasovány na jednotlivých kontrolních dnech stavby. Během výstavby došlo k několika změnám. Dodatek č. 2 k SOD odpovídá skutečně provedeným pracím na stavbě dané akce. Zhotovitelem uplatňované vícepráce jsou v celkové výši: Zhotovitelem uplatňované méněpráce v celkové výši: ,25 Kč bez DPH ,67 Kč bez DPH. Celkový rozdíl je ,58 Kč bez DPH Konečná cena stavby je po započtení všech víceprací a méněprací celkem ,87 Kč bez DPH 21%. Zhotovitel Casta dopravní stavby s.r.o. opětovně požaduje vlivem následujících okolností prodloužení termínu (technický dozor investora s tímto návrhem nesouhlasí). Zhotovitelem uváděné okolnosti a důvody ovlivňující termín dokončení realizace: 1. Přesun objektu křižovatky Dobrovského - Na Houpačkách v rámci realizace I. etapy akce Šafaříkova a Dobrovského byla vyjmuta z předmětu plnění I. etapy realizace uvedené křižovatky. Toto vyjmutí bylo řešeno dodatkem č. 1 ke smlouvě na I. etapu. Realizace křižovatky byla přesunuta do II. etapy Dobrovského ulice. Řešeno v ZL č. 1. Dopad do termínu.. 10 dní 2. Veřejné osvětlení - v rámci realizace I. etapy akce Šafaříkova a Dobrovského byla vyjmuta z předmětu plnění I. etapy realizace části veřejného osvětlení ( dále jen VO). Toto vyjmutí bylo řešeno dodatkem č. 1 na I. etapu. Realizace VO byla přesunuta do II. etapy Dobrovského ulice. Důvodem tohoto rozdělení a přesunů je fakt, že projekt VO byl zpracován jako celek na obě investiční akce ( I. i II. etapa ) a cena za realizaci celého VO byla zahrnuta původně v I. etapě. Pro upřesnění rozsahů činností v rámci I. a II. etapy byla cena za realizaci VO rozdělena na dvě části tak, aby obě části odpovídaly reálně provedeným pracím v každé etapě výstavby. Řešeno v ZL č. 2 Dopad do termínu.. 5 dní 3. Provedení sjezdu a úpravy příjezdu ke garážím - před samotným zahájením prací na realizaci II. etapy Dobrovského ulice bylo nutné vybudovat náhradní příjezd do stránka 2 (celkem 23)

3 lokality okolo řeky ke garážím. Původní příjezd byl přes křižovatku Dobrovského a ulice Jiráskovo nábřeží. V rámci projektu náhradní příjezd nebyl řešen a nutnost zřízení byla vyvolána faktem, že Dobrovského ulice bude uzavřena a původní příjezd ke garážím bude v rámci výstavby zrušen. Tyto práce bylo nutné provést před samotným zahájením prací na rekonstrukci Dobrovského ulice II. etapa. Požadavek na tyto práce byl dán zápisem ve stavebním deníku při předání staveniště. Řešeno v ZL č. 3 Dopad do termínu. 2 dny 4. Úprava vedení E.oN v křižovatce Dobrovského x Jiráskovo nábřeží plynová přeložka na základě požadavku správce plynového potrubí E.oN bylo nutné provést úpravu přeložku plynovodu v křižovatce Dobrovského x Jiráskovo nábřeží. Tyto práce vyvolaná investice správce sítě, nebyly součástí PD a jejich realizace způsobila, že nebylo možno provádět práce v této křižovatce a ani nebylo možné přes tuto křižovatku vjet do prostoru stavby. V době realizace přeložky sloužila křižovatka jako jediný vjezd na stavbu. Dopad do termínu 5 dnů - viz zápis ve stavebním deníku 5. Oprava teplovodu snížení vedení teplovodního potrubí - při odkopání na úroveň zemní pláně podél objektu č.p. 996 ( Řehákovi ) bylo zjištěno, že teplovodní přípojka ( potrubí )pro tento objekt je v nevyhovující výšce a vedení přípojky nepřípustně zasahovalo do vrstev komunikace. Bylo rozhodnuto, že je nutné provést přeložku ( snížení ) této přípojky. Způsob provedení, technologii, materiály apod. vše proběhlo po schválení od Teplárny Písek a.s. zápis ve stavebním deníku. Řešeno ZL č. 6 Dopad do termínu. 5 dnů viz zápis ve stavebním deníku 6. Oprava přípojky v č.p. 994 při realizaci díla byla plně v souladu s PD a podmínkami pro provádění provedena i kanalizační přípojka pro objekt č.p Provedení přípojky bylo kontrolováno ze strany TDI i správce stavby. Ke kontrole byl přizván i autorský dozor a všichni konstatovali, že provedení přípojky je plně v souladu s PD a technickými podmínkami pro provádění. Majitelka, paní Řeháková, však vyjádřila nesouhlas a po projednání s ní byl vznesen požadavek ze strany investora, aby byla přípojka znovu upravena a osazena revizní šachta. Tyto práce si vyžádaly kompletní rozebrání již provedené přípojky a znovu osazení včetně provedení revizní šachty navíc. Řešeno ZL č. 8 Dopad do termínu.. 2 dny - viz zápis ve stavebním deníku 7. Sanace zemní pláně - po odkopání na úroveň zemní pláně a po provedení zatěžovacích zkoušek bylo zjištěno, že parametry únosnosti stávající zemní pláně neodpovídají požadavkům, které předpokládal projekt a které jsou stanoveny ČSN jako minimální pro zemní pláň pojízdných komunikací. Bylo dohodnuto, že bude stránka 3 (celkem 23)

4 provedena celoplošná sanace pod plochami komunikace a parkovacích stání. Sanace spočívá v odkopu nevhodné zeminy na úroveň cca -0,3 m včetně odvozu této zeminy a náhrada vhodným kamenivem včetně urovnání a zhutnění, spolu s vrstvou výztužné geotextilie. Řešeno ZL č. 9 Dopad do termínu 10 dní viz zápis ve stavebním deníku 8. Sanace dna rýhy pro dešťovou a splaškovou kanalizaci - při provádění kanalizací jak splaškové, tak dešťové, bylo v úsecích splaškové kanalizace zejména mezi Š 15 a 16 a v úsecích dešťové kanalizace mezi šachtami ŠD 17 19, zjištěno neúnosné a zvodnělé podloží základová spára kanalizace. Pokud by byl zjištěný stav zanechán, došlo by po zatížení zásypem k poklesu nového potrubí a tím by byl narušen plynulý průběh kanalizačního potrubí, dílo by bylo znehodnoceno a funkčnost nové kanalizace ohrožena. Bylo dohodnuto, že ve výše popsaných úsecích bude provedena sanace dna rýhy výměnou zvodnělého, nekvalitního materiálu a tento bude nahrazen novou kvalitní suchou zeminou s oddrenážováním, aby bylo zajištěno únosné podloží pro pokládku nové kanalizace. Řešeno ZL č. 4 a 5 Dopad do termínu.. 2 dny viz zápisy ve stavebním deníku Původní termín dokončení realizace dle Smlouvy o dílo č. 0003/15/1506/DS je a dodatkem č. 1 byl prodloužen do Okolnosti a důvody ovlivňující termín realizace dle výše popsaných bodů 1 8 činí v součtu 41 dní nad rámec termínu pro dokončení realizace dle Smlouvy o dílo. V rámci realizace díla došlo i na okolnosti, které ovlivnily termín realizace opačným způsobem, tedy zkrácením, kdy realizační firma provedla chybně spádově část splaškové kanalizace a byla nucena cca 20 m již provedeného díla rozebrat a opravit. Náprava této chyby trvala maximálně 6 dní. V celkové cenové rekapitulaci skutečně provedených prací jsou kromě víceprací i méněpráce ve výši ,67 Kč + DPH, které ovlivňují termín tím, že ho zkracují. Toto zkrácení odpovídá 7 dnům. Při uvážení všech výše popsaných okolností a při matematickém vyjádření těchto okolností docházíme k tomuto výpočtu 41 dní prodloužení dle bodů dní oprava splaškové kanalizace 7 dní odpočet odpovídající méněpracím = 28 dnů Prodloužení termínu dle výše uvedených a popsaných důvodů a dle přiloženého výpočtu odpovídá 28 kalendářním dnům. Tedy konečný termín pro realizaci díla dle Smlouvy o dílo a budoucích dodatků by měl být stanoven na stránka 4 (celkem 23)

5 Komentář k provedeným vícepracím a méněpracím je uveden v popisu u jednotlivých Změnových listů.. (Podklady ze Stavebního deníku nejsou součástí tohoto materiálu (pro jeho velikost) a jsou uloženy na Vodárenské správě Písek s.r.o., kde je možné do nich nahlížet popř. si je zapůjčit Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválení Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na stavbu Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa ve smyslu finančního vyčíslení stavby. Posunutí termínu, nechává zpracovatel na rozhodnutí Rady města Písek. Vztah k rozpočtu: Akce je zařazena ve schváleném rozpočtu města Písku na rok 2015 Legislativní rámec: Na tuto informaci se nevztahuje legislativní rámec. Vztah ke strategickému plánu: Akce nemá přímý vztah ke strategickému plánu města Příloha č. 1 Příloha č. 2 Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na stavbu Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa. Změnové listy stránka 5 (celkem 23)

6 Příloha č. 1: Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS Výtisk č. : 3 Počet listů : 3 Počet příloh : 1 na dodávku díla na stavbu: Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších změn a doplňků. I. Smluvní strany 1. Zhotovitel: Casta dopravní stavby s.r.o. zapsaná v obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Českých Budějovicích oddíl C, vložka IČO: DIČ: CZ Sídlo: Písek, Pražská 467, PSČ: Telefon: , Fax: Peněžní ústav: Komerční banka, a.s. Československá obchodní banka, a.s. Číslo účtu: / /0300 Zastoupená: panem Ing. Jiřím Kuchařem, jednatelem a dalším níže podepsaným jednatelem v dalším nazýván jen zhotovitel 2. Objednatel: IČO: DIČ: CZ Sídlo: Velké náměstí 3/114, Písek Telefon: , Fax: , Peněžní ústav: Komerční banka, a.s., pobočka Písek Č. účtu: /0100 Zastoupená: paní Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou města v dalším nazýván jen objednatel Tímto dodatkem se mění a doplňuje následující: II. stránka 6 (celkem 23)

7 Předmět plnění Předmětem dodatku č. 2 smlouvy je: - úprava rozsahu předmětu plnění dle specifikace změnových listů č. 1 až 15, které jsou nedílnou součástí tohoto dodatku č.2; - úprava termínu dokončení díla; III. Cena díla Účastníci dohodli na ceně za dílo specifikovaného v čl. II. tohoto dodatku na zvýšení ceny za dílo ve výši: ,58 Kč bez daně z přidané hodnoty (DPH). Celková cena dle smlouvy o dílo a tohoto dodatku je: ,87 Kč bez DPH s tím, že daň z přidané hodnoty (DPH) bude účtována zvlášť dle předpisů platných v době fakturace. III. Doba plnění Účastníci se dohodli na změně termínu dokončení díla z důvodu níže popsaných skutečností: Dokončení díla: do Ostatní termíny zůstávají nezměněny. Důvody pro prodloužení termínu dokončení díla: - Vybudování příjezdové komunikace z důvodu zajištění obslužnosti lokality garáží na Jiráskovo nábřeží. Důvodem je uzavření křižovatky Jiráskovo nábřeží x Dobrovského po celou dobu stavby. - Sanace dna rýhy pro splaškovou kanalizaci Š15 - Š16. - Sanace dna rýhy pro splaškovou a dešťovou kanalizaci ŠD17 - ŠD18, Š18 - Š19. - Oprava teplovodního kanálu - snížení vedení teplovodního kanálu. - Realizace kanalizační přípojky v ulici Na Houpačkách, hloubení základových pasů. - Realizace kanalizační přípojky v ulici Dobrovského čp Realizace sanací po celé ploše komunikací. - Přeložka plynovodu v křižovatce Dobrovského x Jiráskovo Nábřeží společností E-ON nepředvídaná investice, zápis ve stavebním deníku ze dne IV. stránka 7 (celkem 23)

8 Závěrečná ustanovení 1. Dodatek je sepsán ve třech stejnopisech s platností originálu, z nichž dvě vyhotovení obdrží zhotovitel jedno vyhotovení objednatel. 2. Ostatní ustanovení smlouvy o dílo zůstávají nezměněny. 3. Přílohou č.1 jsou změnové listy číslo 1 až 15. V Písku dne. za zhotovitele: Casta dopravní stavby s.r.o. za objednatele: Jednatel Mgr. Eva Vanžurová Ing. František Machač Jednatel Vypracoval: Bc. Jan Kotrba Kontroloval: stránka 8 (celkem 23)

9 Příloha č. 2: ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 01 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO Komunikace Popis změny: Realizace křižovatky Dobrovského x Na Houpačkách přesun z 1. etapy Zvýšení ceny o: ,65 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 10 dní. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 9 (celkem 23)

10 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 02 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: Veřejné osvětlení Popis změny: Rozšíření veřejného osvětlení přesun z 1. etapy Zvýšení ceny o: ,56 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 5 dní. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 10 (celkem 23)

11 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 03 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: Sjezd u garáží Popis změny: Vybudování příjezdové komunikace z důvodu zajištění obslužnosti lokality garáží na Jiráskovo nábřeží. Důvodem je uzavření křižovatky Jiráskovo nábřeží x Dobrovského po celou dobu stavby. Zvýšení ceny o: ,60 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 2 dny. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 11 (celkem 23)

12 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 04 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO 302 Splašková kanalizace Popis změny: Sanace dna rýhy pro splaškovou kanalizaci Š15 - Š16 Zvýšení ceny o: ,57 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 1 den. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 12 (celkem 23)

13 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 05 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO 302 Splašková kanalizace, SO 303 Dešťová kanalizace Popis změny: Sanace dna rýhy ŠD17 - ŠD18, Š18 - Š19 Zvýšení ceny o: ,32 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 1 den. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 13 (celkem 23)

14 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 06 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: Oprava teplovodního kanálu - snížení teplovodního potrubí Popis změny: Snížení vedení teplovodního kanálu. Zvýšení ceny o: ,38 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 8 dní. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 14 (celkem 23)

15 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 07 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO Přeložka STL plynovodních přípojek, plynovodu Popis změny: Realizace 3x plynovodních přípojek, nad rámec projektu. Na požadavek zástupců plynáren byl použit jako obsypový materiál na plynovod, písek Suchdol. Zvýšení ceny o: ,26 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 3 den. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 15 (celkem 23)

16 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 08 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO 302 Splašková kanalizace Popis změny: Realizace kanalizační přípojky v ulici Dobrovského čp. 994 Zvýšení ceny o: ,72 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 1 dny. Kopie Stavebního deníku Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 16 (celkem 23)

17 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 09 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO Komunikace Popis změny: Realizace sanace celkové plochy komunikací Zvýšení ceny o: ,19 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: má vliv na změnu termínu, prodloužení celkové doby výstavby o 10 dní. Geodetické zaměření Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 17 (celkem 23)

18 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 10 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO101.5 PK 1F Ochrana horkovodu Popis změny: Na požadavek zástupců Teplárna Písek byl použit jako obsypový materiál na teplovod, písek Suchdol. Zvýšení ceny o: ,- Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: nemá vliv na změnu termínu. Kopie dokladů odebraného množství materiálu Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 18 (celkem 23)

19 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 11 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO 301 Ochrana horkovodu Popis změny: Odpočet nerealizovaných položek (armaturní šachta, tabulky na zdivu). Snížení ceny o: ,03 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: nemá vliv na změnu termínu. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 19 (celkem 23)

20 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 12 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO 302 Splašková kanalizace Popis změny: Odpočet nerealizovaných položek (hornina tř. 5-6, domovní šachtičky). Snížení ceny o: ,10 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: nemá vliv na změnu termínu. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 20 (celkem 23)

21 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 13 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO 303 Dešťová kanalizace Popis změny: Odpočet nerealizovaných položek (hornina tř. 5-6). Snížení ceny o: ,35 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: nemá vliv na změnu termínu. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 21 (celkem 23)

22 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 14 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: SO Rekonstrukce komunikace Popis změny: Odpočet nerealizovaných položek (drenáže, kamenné kostky). Snížení ceny o: ,36 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: nemá vliv na změnu termínu. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 22 (celkem 23)

23 ZMĚNOVÝ LIST ČÍSLO: 15 OBJEDNATEL / IČ ; IČ: Stavební objekt: Veřejné osvětlení Popis změny: Odpočet nerealizovaných položek. Snížení ceny o: ,83 Kč Prodloužení/Zkrácení termínu: nemá vliv na změnu termínu. Datum vystavení/úpravy: Za objednatele. stránka 23 (celkem 23)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 Vodárenská správa Písek V Písku dne: 5.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.3.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.3.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení změnového listu stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Chodník obchodní zóna železniční přejezd Hradiště Písek - dodatek ke smlouvě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 5.12.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Povrchová úprava

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatku č.1 ke Smlouvě o dílo č. 0010/13/0508/DS ze dne

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 29.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Písek, Žižkova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.1 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a firmou SWEITELSKY

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-167-001-14 ze dne 22.7.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-167-001-14 ze dne 22.7.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-167-001-14 ze dne 22.7.2014 "Regenerace areálu Modřanské vinice - I. etapa - replika původní stodoly a sadové úpravy" - dodatek č. 2 ke smlouvě o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 6.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na služby pod názvem Matematický model

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 28.7.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.9.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Vodovodní řad Šrámkův

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 16. zasedání dne 25. 5. 2015 USNESENÍ č. 129/15/RMČ k cenové nabídce společnosti Krostav s.r.o. na sanaci stávajících podlah v nově rekonstruovaných, dispozičně

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 30.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Komunikace pro pěší a cyklisty, U Hřebčince - návrh Dodatku č. 1 ke smlouvě o

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 25.06.2015 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

STAVBA: CHODNÍKY V KRÁLOVOPOLSKÝCH VÁŽANECH OPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL SILNICE III/37931 A III/37932 DSP A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA

STAVBA: CHODNÍKY V KRÁLOVOPOLSKÝCH VÁŽANECH OPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL SILNICE III/37931 A III/37932 DSP A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA STAVBA: CHODNÍKY V KRÁLOVOPOLSKÝCH VÁŽANECH OPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL SILNICE III/37931 A III/37932 DSP A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA dokumentace pro stavební povolení změna stavby před dokončením listopad 2014 Zodpovědný

Více

Dodatek č. 5 ke smlouvě o dílo č. OR/13/20571

Dodatek č. 5 ke smlouvě o dílo č. OR/13/20571 Krajský úřad Pardubického kraje Dodatek č. 5 ke smlouvě o dílo č. OR/13/20571 na zhotovení díla Svitavská nemocnice, a. s. modernizace a přístavba psychiatrického oddělení Smluvní strany 1. Objednatel:

Více

Rekonstrukce místních komunikací v Kojetíně -2.etapa

Rekonstrukce místních komunikací v Kojetíně -2.etapa Rekonstrukce místních komunikací v Kojetíně -2.etapa STUDIE Obsah: Přílohy: 1. Identifikační údaje stavby 2. Základní údaje o stavbě 3. Zhodnocení stávajícího stavu 4. Zdůvodnění stavby a jejího umístění

Více

^(")SíviLOUVY (DODATKU) zkr. Oíífe, č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 00529/2015/KŘ /dále jen dodatek"/ I. Smluvní strany

^()SíviLOUVY (DODATKU) zkr. Oíífe, č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 00529/2015/KŘ /dále jen dodatek/ I. Smluvní strany imoravskoslhzský KIOVJ - KRAJSKÝ ÚŘAD ^(")SíviLOUVY (DODATKU) UMih tyf poř. číslo i/ zkr. Oíífe, KUMSP00QE5QA Veřejná zakázka č. 184/2015 č.l ke smlouvě o dílo číslo: 00529/2015/KŘ /dále jen dodatek"/

Více

Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. KT/7442/13 na realizaci stavby REKONSTRUKCE VSTUPŮ ZŠ RUSKÁ, LITVÍNOV. I. Smluvní strany

Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. KT/7442/13 na realizaci stavby REKONSTRUKCE VSTUPŮ ZŠ RUSKÁ, LITVÍNOV. I. Smluvní strany Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. KT/7442/13 na realizaci stavby REKONSTRUKCE VSTUPŮ ZŠ RUSKÁ, LITVÍNOV uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. ( dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany

Více

DODATEK Č.i KE SMLOUVĚ O DÍLO

DODATEK Č.i KE SMLOUVĚ O DÍLO Dodatek č. I Stavební úpravy náměstí Svobody ve Starém Bohumíně DODATEK Č.i KE SMLOUVĚ O DÍLO (dále jen dodatek č. 1 ) Článek č. I SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Město Bohumín Sídlo: Masarykova 158, 735 81

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 25.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 06.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce Modelu Kamenného mostu NÁVRH USNESENÍ Rada města uzavření

Více

Důvodová zpráva - I. Investiční záměr: Okružní křižovatka silnic II / 490 a III / 49030 u Pivovaru Janáček, Uherský Brod

Důvodová zpráva - I. Investiční záměr: Okružní křižovatka silnic II / 490 a III / 49030 u Pivovaru Janáček, Uherský Brod Důvodová zpráva - I Investiční záměr: Okružní křižovatka silnic II / 490 a III / 49030 u Pivovaru Janáček, Uherský Brod Popis stávajícího stavu: Stávající komunikaci silnice II/490, která tvoří dva paprsky

Více

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/22/08/12

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/22/08/12 Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/22/08/12 1) Rada obce Rudoltice schvaluje navržený program jednání: a) Bytový fond o Nové NS, dodatky k NS o Dodatky k NS domovní důvěrník čp. 621 o Přehled úkonů Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D. návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

Smkuvaodílo. PO. uzavřená dle ~ 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občan~í~ý zákoník)

Smkuvaodílo. PO. uzavřená dle ~ 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občan~í~ý zákoník) Smkuvaodílo t~1ěsta JINa ~y smlo ~ zaevidována PO. uzavřená dle ~ 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občan~í~ý zákoník) I. SMLUVNÍ STRANY I. Objednatel: Statutární město Jihlava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-094-026-12 ze dne 13.11.2012

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-094-026-12 ze dne 13.11.2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-094-026-12 ze dne 13.11.2012 "Rekonstrukce povrchu školních hřišť ZŠ a MŠ Angel a ZŠ a MŠ K Dolům v Praze 12 v roce 2012" - dodatek č. 1 ke smlouvě

Více

DODATEK Č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ ZPĚTNÉHO ODBĚRU

DODATEK Č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ ZPĚTNÉHO ODBĚRU DODATEK Č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ ZPĚTNÉHO ODBĚRU ELEKTROZAŘÍZENÍ ZE DNE 3.7.2007 Číslo smlouvy ASEKOL 00300535 Opava/01/ZOZ/2011/AK9_D1 Číslo smlouvy obec MMOPP00BMAKF SMLUVNÍ STRANY Obchodní firma ASEKOL

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

Město Chrudim Odbor investic. Výzva k podání nabídky dle směrnice města Chrudim č. 4/2007, o veřejných zakázkách, v platném znění na zakázku

Město Chrudim Odbor investic. Výzva k podání nabídky dle směrnice města Chrudim č. 4/2007, o veřejných zakázkách, v platném znění na zakázku Město Chrudim Odbor investic Č.j.: CR 035329/2009 OIN/Ga V Chrudimi dne 28.08.2009 Výzva k podání nabídky dle směrnice města Chrudim č. 4/2007, o veřejných zakázkách, v platném znění na zakázku DŮM NA

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 26.8.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 4.9.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Aerace na ČOV Písek

Více

DODATEK C. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO (IDS. 71841)

DODATEK C. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO (IDS. 71841) KUJIP013WY51 Kraj v ilia 3 j Jihlava 36 DODATEK C. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO (IDS. 71841) uzavřené podle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník")

Více

DODATEK Č. 1. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň"

DODATEK Č. 1. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň DODATEK Č. 1 ke Smlouvě o dílo ze dne 08.06.2018 pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň" Číslo smlouvy objednatele: 750/4708/18 Číslo zakázky zhotovitele: 2018-022 Smluvní strany

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 1. Název veřejné zakázky: Samostatný sjezd ke kostelu 2. Identifikační údaje zadavatele: Název zadavatele: Farní sbor ČCE

Více

kraj: Ing. Jan Fiala vypracoval: kontroloval: datum: 08 2013 Ing. Jan Fiala DSP + VD-ZDS

kraj: Ing. Jan Fiala vypracoval: kontroloval: datum: 08 2013 Ing. Jan Fiala DSP + VD-ZDS - Souřadnicový systém S-JTSK - Výškový systém Bpv 03 02 01 ZMĚNA POPIS DATUM objednatel: PARDUBICKÝ KRAJ Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice kraj: Pardubický MÚ/OU: Králíky stupeň utajení: bez utajení

Více

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Rekonstrukce prostor určených pro Správu uprchlických zařízení v sídle OP Jihlava, Tolstého 1914/15

Více

Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo č.vr 24/2015 (dále jen smlouva)

Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo č.vr 24/2015 (dále jen smlouva) l Voctářova 12, čp 2367, Praha 8, katastrální území Libeň "Stavební úpravy 1.patra a podkroví" Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo č.vr 24/2015 (dále jen smlouva) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní

Více

ČISTOPIS 27.10.2010. Revize Datum Schválil OCHRANA VOD V POVODÍ ŘEKY DYJE II. ETAPA. Měřítko - Příloha Číslo přílohy Revize

ČISTOPIS 27.10.2010. Revize Datum Schválil OCHRANA VOD V POVODÍ ŘEKY DYJE II. ETAPA. Měřítko - Příloha Číslo přílohy Revize ČISTOPIS 27.10.2010 - - - Revize Datum Schválil Vedoucí projektu Ing. Jan Polášek Paré Zástupce vedoucího projektu Petr Černý Zodpovědný projektant Ing. Petr Baránek Vypracoval Ing. Pavel Kopeček Kontroloval

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Kupní smlouva č. 122800250, Strana 1 (celkem 9) KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Česká republika Ministerstvo obrany Se sídlem: Tychonova 1, 160 01 Praha 6 IČO: 60162694 DIČ: CZ60162694 Bankovní

Více

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku)

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1. Zhotovitel: se sídlem: IČ: zastoupené: Bankovní spojení:

Více

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy.

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy. 1 učebny včetně stolů, lavic a tabule a dále dodávkou pergoly. Podrobná specifikace díla je uvedena v příloze č. 1 této smlouvy, která je její nedílnou součástí (dále jen dílo ). Objednatel se zavazuje

Více

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň"

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň DODATEK Č. 3 ke Smlouvě o dílo ze dne 08.06.2018 pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň" Číslo smlouvy objednatele: 750/4708/18 Číslo zakázky zhotovitele: 2018-022 Smluvní strany

Více

Magistrát města. ODBOR INVESTIC A ÚDRŢBY Oddělení investic a údržby. MmM Z_OIAU_05

Magistrát města. ODBOR INVESTIC A ÚDRŢBY Oddělení investic a údržby. MmM Z_OIAU_05 Magistrát města ODBOR INVESTIC A ÚDRŢBY Oddělení investic a údržby VYŘIZUJE: Miluše Laštovková, DiS. TEL.: 476 448 354 E-MAIL: miluse.lastovkova@mesto-most.cz MOST DNE: 21. 3. 2011 Veřejná zakázka malého

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S531/2011/VZ-271/2012/510/KČe V Brně dne 4. dubna 2012

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S531/2011/VZ-271/2012/510/KČe V Brně dne 4. dubna 2012 *UOHSX003ZFUL* UOHSX003ZFUL ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S531/2011/VZ-271/2012/510/KČe V Brně dne 4. dubna 2012 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

DODATEK č. 2 ke SMLOUVĚ O DÍLO uzavřené dne 22. 6. 2011 na akci

DODATEK č. 2 ke SMLOUVĚ O DÍLO uzavřené dne 22. 6. 2011 na akci KUJIP00ZGJAG DODATEK č. 2 ke SMLOUVĚ O DÍLO uzavřené dne 22. 6. 2011 na akci Úspory energie v zařízeních zřizovaných krajem Vysočina II - Nemocnice Jihlava - gynekologicko-porodnický pavilon" Smluvní strany

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 22.5.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 5.6.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení konečné ceny díla Rekonstrukce Erbenovy ulice. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

Pracovní materiál č. 4.2.

Pracovní materiál č. 4.2. Pracovní materiál č. 4.2. STŘÍBRO SOUBOR MĚSTSKÉHO OPEVNĚNÍ, 1.ETAPA OPRAVA VNĚJŠÍ A VNITŘNÍ ZDI, AKTUALIZACE STAVU 2013 DODATEK Č. 7 Pracovní materiál pro 28. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 3. 2012. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 3. 2012. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 3. 2012 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

SMLOUVA O DÍLO číslo SR/xxx/14 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO číslo SR/xxx/14 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO číslo SR/xxx/14 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Zhotovitel: SOVT-RADIO s.r.o., Budějovická 1320, 389 01 Vodňany ; zapsaný v obchodním rejstříku vedeným Krajským

Více

Dodatek č. 4 Ke Smlouvě o dílo ev. č. 03171/2014/IM /dáie jen dodatek"/

Dodatek č. 4 Ke Smlouvě o dílo ev. č. 03171/2014/IM /dáie jen dodatek/ KUMSP80SFOQA Investice do vose budoucnosti unie PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Dodatek č. 4 Ke Smlouvě o dílo ev. č. 03171/2014/IM /dáie jen dodatek"/ I. Smluvní strany Veřejná zakázka

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu čj.meuk/65/2016/pk

Veřejná zakázka malého rozsahu čj.meuk/65/2016/pk Veřejná zakázka malého rozsahu čj.meuk/65/2016/pk Město Kosmonosy v souladu s 6, 10 a 12 odst.3 zákona č. 137/20006 sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ), oznamuje svůj úmysl zadat níže uvedenou

Více

III ČÁST C1, ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

III ČÁST C1, ŽĎÁR NAD SÁZAVOU SO300 ZMĚNA Č.1 vedoucí projektant zodp. projektant vypracoval kontroloval ING. SEDLÁK ING. SEDLÁK J. HANČÍK ING. KOTLÁN investor: MĚSTO ŽĎÁR NAD SÁZAVOU akce OBYTNÝ SOUBOR KLAFAR III ČÁST C1, ŽĎÁR NAD

Více

LOKALITA JEVÍČSKÁ, LOŠTICE

LOKALITA JEVÍČSKÁ, LOŠTICE LOKALITA JEVÍČSKÁ, LOŠTICE Zakázkové číslo 0362-10/US LOŠTICE Řešené území STUPEŇ: ÚZEMNÍ STUDIE OBJEDNATEL: Výstavba SKALKA Šumperk s.r.o. U Panelárny 573/3 Olomouc, Chválkovice, 772 00 IČO: 28599292

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název zakázky Rekonstrukce výukového a školicího střediska pro barmany, baristy a barliery

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 439 ze dne 22.06.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 439 ze dne 22.06.2015 č.j.: 466/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 439 ze dne 22.06.2015 ZŠ Jeseniova 96/2400, Praha 3 - sanace obvodového zdiva a oprava kanalizace Rada městské části I. s c h v

Více

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 4 závazný návrh smlouvy SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění (dále smlouva ) Smluvní strany: 1. Objednatel: Fakultní

Více

Váš dopis značky/ze dne: Naše značka: Oprávněná úřední osoba: Napajedla, dne: SÚ/2015/2108/K Bc. Roman Kedruš 03.07.

Váš dopis značky/ze dne: Naše značka: Oprávněná úřední osoba: Napajedla, dne: SÚ/2015/2108/K Bc. Roman Kedruš 03.07. odbor stavební úřad Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla tel: +420 577 100 964 fax: +420 577 100 965 mobil: +420 737 230 582 e-mail: kedrus@napajedla.cz www.napajedla.cz Magda Salíková Jiráskova 1603

Více

Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012

Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012 Zápis č. 14 ze zasedání zastupitelstva obce Dřínov ze dne 23.4.2012 Přítomni: Václav Bařtipán, Jitka Bocková, Květa Havelková, Martina Kadlecová, Tomáš Měřínský, Martin Ševic, Petr Švehla 22 hostů dle

Více

C.2. ke smlouvě o dílo číslo: 01579/2014/KŘ /dáiejen dodatek"/ Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava

C.2. ke smlouvě o dílo číslo: 01579/2014/KŘ /dáiejen dodatek/ Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSP00QECV8 EVROPSKÁ UNÍE C.2 ke smlouvě o dílo číslo: 01579/2014/KŘ /dáiejen dodatek"/ Veřejná zakázka č. 149/2015 K0SLE2SKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD Cm A ATK.U) Smluvní strany n^r A.AAAAf.$%- vkf-. odi..

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka vybavení Srdce v domě, příspěvková organizace Transformace

Více

F1/ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ

F1/ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ Název stavby: Stavební úpravy odvlhčení zdiva spisovny IPP, budova B, Masarykovo nám. 116/6 Místo stavby: k.ú. Třebíč 769738, parc. č. st. 112/1, 1463/3 Masarykovo nám. 116/6,Třebíč Investor: MĚSTO TŘEBÍČ,

Více

54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013

54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013 PŘEHLED USNESENÍ 54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013 245/54/RM/2013 OŽP 1 - Dodatek č.2 ke smlouvě č.23 O nakládání s biol. rozložitelným odpadem Dodatek č. 2 o cenovém ujednání ke smlouvě

Více

techem SMLOUVA O ODEČíTACí A ROZÚČTOVACí SLUŽBĚ Smlouva číslo: 009/15/1/56 R

techem SMLOUVA O ODEČíTACí A ROZÚČTOVACí SLUŽBĚ Smlouva číslo: 009/15/1/56 R m I. sr. o. - fi O Praha 10 / techem SMLOUVA O ODEČíTACí A ROZÚČTOVACí SLUŽBĚ uzavřená ve smyslu 2430 a násl. občanského zákoníku, kterou uzavírají smluvní strany níže uvedeného dne, měsíce a roku Smlouva

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY MK UL. MÍROVÁ A NA KOPANINÁCH, ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU C.1-01 Technická zpráva SO 101

STAVEBNÍ ÚPRAVY MK UL. MÍROVÁ A NA KOPANINÁCH, ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU C.1-01 Technická zpráva SO 101 1 OBSAH 1.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU... 3 OZNAČENÍ STAVBY... 3 1.2 INVESTOR... 3 INVESTOR... 3 1.3 ZPRACOVATEL DOKUMENTACE... 3 1.4 STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS... 4 1.4.a Současný stav... 4 1.4.b Navržený

Více

A. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 A. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DSP MÍSTNÍ KOMUNIKACE VÝSTAVBA RD V OBCI ŽELETICE INVESTOR: OBEC ŽELETICE ŽELETICE 49 671 34 DATUM: LISTOPAD

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO / NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu IČ DIČ Statutární zástupce: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zapsán v obchodním rejstříku

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy SML/1804/2015. uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy SML/1804/2015. uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy SML/1804/2015 uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Statutární město Přerov

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. 13/GAL/034/222. Kontaktní osoba: Ing. Zuzana Malíková tel.: 518 322 428, e-mail: malikova@sluzby-veseli.cz

KUPNÍ SMLOUVA. č. 13/GAL/034/222. Kontaktní osoba: Ing. Zuzana Malíková tel.: 518 322 428, e-mail: malikova@sluzby-veseli.cz KUPNÍ SMLOUVA č. 13/GAL/034/222 uzavřená podle ustanovení 409 a následujících Obchodního zákoníku mezi: Kupujícím: Služby Města Veselí nad Moravou se sídlem: Veselí nad Moravou, Blatnická 1551, PSČ: 698

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek - dodatek ke smlouvě o dílo č. 1. NÁVRH USNESENÍ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015 ZADAVATEL: Město Klobouky u Brna Sídlem: nám. Míru 169/1, 69172 Klobouky u Brna Jednající: Ing. Zdeněk Lobpreis, starosta města IČ: 00283258

Více

Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče

Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/79/13: RM schválila program dnešní schůze RM (příloha č. 1). Usnesení č. 2/79/13: RM

Více

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek Domov důchodců Borohrádek, Rudé armády 1, 517 24 Borohrádek vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529

Více

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Město Pohořelice Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák, Mgr. Janičatová, Mgr. Kejík, zapisovatelka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OBEC POTŮČKY Potůčky 58, 362 38 Potůčky IČ: 00 254 894, Tel/Fax: 353820123, email: potucky@iol.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE: Vodojem Potůčky zadávaná ve ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle ustanovení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Smlouva o dílo - stavebnictví

Smlouva o dílo - stavebnictví Smlouva o dílo - stavebnictví Článek 1 - Smluvní strany 1. společnost: Posíláme poptávky, s. r. o. se sídlem: Šafránkova 3, Praha 5 zastoupená: jednatelem Ing. Martinem Poptávkou IČO: 12345678 DIČ: CZ12345678

Více

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Strana 1 (celkem 6) STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA! MMOPP00A9YUJ SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, zejména dle 536 a následujících Článek I. Smluvní strany

Více

S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14

S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14 S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14 Lesy České republiky, s.p. IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 zapsán v obchodním rejstříku u Krajského soudu Hradec

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 Odbor školství a kultury V Písku dne: 08.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele - Výměna oken v objektu školnického bytu ZŠ E.

Více

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Uložení chrániček (trubek HDPE) pro metropolitní optickou síť

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

Dohoda o narovnání ke smlouvě o dílo č. 01399/2015/ŠMS

Dohoda o narovnání ke smlouvě o dílo č. 01399/2015/ŠMS KUMSP00QK8HS Dohoda o narovnání ke smlouvě o dílo č. 0399/05/ŠMS I. Smluvní strany. Moravskoslezský kraj se sídlem: 8. října 7, 70 8 Ostrava zastoupen: Miroslavem Novákem, hejtmanem kraje IČ: 7089069 DIČ:

Více

Smlouva o dílo. Článek 1 SMLUVNÍ STRANY

Smlouva o dílo. Článek 1 SMLUVNÍ STRANY Smlouva o dílo uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění ISPROFIN: 3273514800213 č.smlouvy objednatele: S 109/2012-SSV-O-Jk č.smlouvy zhotovitele: 65-PVO/2012

Více

POLNÍ CESTA C8 A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k. ú. K L Í N O V I C E, p a r. č. 7 1 8, 7 1 9, 7 2 5, 6 8 1. Jana Čarka 1863/7 370 06 České Budějovice

POLNÍ CESTA C8 A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k. ú. K L Í N O V I C E, p a r. č. 7 1 8, 7 1 9, 7 2 5, 6 8 1. Jana Čarka 1863/7 370 06 České Budějovice POLNÍ CESTA C8 D o k u m e n t a c e p r o s t a v e b n í p o v o l e n í D o k u m e n t a c e p r o p r o v e d e n í s t a v b y S O 1 0 1 P O L N Í C E S T A C 8 K R A J J I H O Č E S K Ý O K R E

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475 271111

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475 271111 STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475 271111 č.jednací : MM/ORM/35365/15 č.evidenční: /2015,ORM/106/15 vyřizuje : Mgr.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ( PRŮVODNÍ TEXTOVÁ ČÁST )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ( PRŮVODNÍ TEXTOVÁ ČÁST ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ( PRŮVODNÍ TEXTOVÁ ČÁST ) Rekonstrukce muzea nová expozice pro turisty a návštěvníky města ve Dvoře Králové nad Labem (dále: veřejná zakázka

Více

odbor stavební úřad fax 383 317 225 tel. 383 317 222 Č.j. SÚ/1412/328/08/Šo Volyně dne 23.07.2008 Vyřizuje: Jan Šochman VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

odbor stavební úřad fax 383 317 225 tel. 383 317 222 Č.j. SÚ/1412/328/08/Šo Volyně dne 23.07.2008 Vyřizuje: Jan Šochman VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Volyně Náměstí Svobody 41, 387 01 Volyně odbor stavební úřad fax 383 317 225 tel. 383 317 222 Č.j. SÚ/1412/328/08/Šo Volyně dne 23.07.2008 Vyřizuje: Jan Šochman VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Více

Cislo smlouvy mandanta: 62137. pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb.

Cislo smlouvy mandanta: 62137. pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb. KRASK'A SPRAVA A U0RZBA SILNIC moořly příspěvková cfrarkacé A- i i j. 04 SMLOUVA REQSTTCi"//^ Cislo smlouvy mandanta: 62137. pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 2 / 2015

SMLOUVA O DÍLO č. 2 / 2015 SMLOUVA O DÍLO č. 2 / 2015 Uzavřená podle ust. 536 a násl. Obchodního zákoníku Níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky Zhotovítel: Ing. Karel Bartušek PavingSpol s místem podnikání ve Šlapanicích,

Více

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami:

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: Domov důchodců V Podzámčí Říhova 365, Chlumec nad Cidlinou 503 51 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla DD v Chlumci nad Cidlinou Stavební úpravy objektu

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27. 04. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výsledek výběrového řízení Audit příspěvkové organizace Domovní

Více