014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE URINÁLY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE URINÁLY"

Transkript

1 URINÁLY

2 Veřejné urinály 306

3 Urinaly LAUFEN z oblasti public jsou určeny pro veřejný sektor. Ať už v restauracích či barech, na letištích či nádražích, ve veřejných budovách, v obchodních centrech, v kinech nebo divadlech možnosti použití těchto urinalů vybavených elektronickým splachováním jsou neomezené.

4 Ekologický urinál pro prestižní toalety: s urinálem antero nabízí společnost LAUFEN výjimečný design a důsledně a kvalitně navržené funkce umožňující vytvořit velmi prestižní toalety pro hosty, zákazníky i personál. Díky mistrovské kombinaci obou vlastností, tvaru a funkce, v designu produktu tento urinál získal ocenění Red Dot Award Autorem vynikajícího designu je Toan Nguyen.

5 Design: toannguyenstudio, Toan Nguyen Bez viditelného uchycení Velké uchycení na zeď pro všechny druhy oprav Rovnoměrné splachování mísy a zadní stěny šetří vodu Tvar zadní stěny zabraňuje rozstřiku vody Ergonomicky kónický tvar Hluboké tvarování mísy Stylový keramický kryt Odsávací sifón Snadno odnímatelný sifon, bez nutnosti demontáže Přídavný díl pro automatizovaný systém budovy Ovládací elektronika přístupná přes klapku Urinály LAUFEN jsou revoluční v údržbě veřejných toalet. Až dosud bylo při výměně sifonu nutno urinál demontovat. V případě urinálů antero a lema stačí sifon speciálním klíčem povolit a poté vytáhnout ven. Výměna sifonů urinálů antero a lema je snadná, rychlá a úsporná. 1. Rukou sejměte keramický kryt. 2. Pomocí speciálního klíče sifon nadzvedněte a vytáhněte ven. 3. Vyčistěte urinál a propláchněte potrubí. 4. Vložte nový sifon. 5. Nasaďte keramický kryt.

6 Řídicí systém antero a lema Urinály antero a lema nabízejí vše potřebné k provozu veřejných toalet: důkladné a úsporné splachování, snadné čištění a údržbu, ovládací elektroniku dle požadavků. Inteligentní řídicí systém nabízí různé režimy a umí spustit čištění po každém uživateli nebo v definovaných intervalech a to různýmiobjemy splachování od 0,5 do 3 litrů. Při delším období bez použití se z hygienických důvodů provede spláchnutí každých 24 hodin. Integrovaná ochrana proti přetečení zvyšuje bezpečnost v případě ucpání odpadu. Stadionový režim Při vysoké frekvenci použití systém automaticky přepne do režimu stadion, kdy splachuje nezávisle na používání. Systém v takovém případě splachuje v naprogramovaných intervalech. Pokud systém v tomto intervalu spláchnutí nedetekuje ani jedno použití, automaticky přepne zpět do normálního režimu. Hybridní režim Jakmile je detekováno použití urinálu, dojde ke spláchnutí dle předdefinovaného intervalu. Interval spláchnutí lze programovat na šest různých hodnot. Každému intervalu je přiřazen určitý objem vody. Modul USB Kromě uživatelsky přátelského ovládání prostřednictvím ovládacího panelu lze nastavení snadno změnit pomocí notebooku s připojením USB. Přehledné rozhraní ovládacího softwaru podporuje i zjištění stavu a provozních statistik. Modul GLT Prostřednictvím doplňkového modulu má řídicí systém LAUFEN rozhraní na populární řídicí systémy budov. To umožňuje spuštění a zastavení centrálního splachování, změnu objemu vody splachování a zjišťování stavu. Řídicí systém budovy Modul GLT Napájecí zdroj Řídicí systém urinálu

7

8 Veřejné urinály antero, odsávací urinál, vnitřní přívod vody antero, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, pro baterii antero, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V antero, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V, s modulem GLT antero, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V, podomítkový napájecí zdroj, s modulem GLT lema, odsávací urinál, vnitřní přívod vody lema, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, pro baterii lema, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V Lema, urinál bez vody Inovativní.0litrový urinál Lema a nepotřebuje zařízení na vypnutí vody ani elektřinu k udržení uzavřeného odtoku. Udržet plyny utěsněné a zabránit jejich úniku pomáhá samotná moč. Princip této uzávěry je chemikům znám jako Erlenmeyerova baňka antero, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V, podomítkový napájecí zdroj Volitelný modul USB pro urinál antero s elektronickým ovládacím systémem , a lema, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, podomítkový napájecí zdroj Volitelný modul USB pro urinál lema s elektronickým ovládacím systémem , a Volitelný modul GLT pro urinál lema s elektronickým ovládacím systémem , a V Informace o barvách a možnostech keramiky viz přehled na konci katalogu.

9 Veřejné urinály caprino plus, odsávací urinál, vnitřní přívod vody caprino plus, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V, odolný proti vandalismu caprino plus, odsávací urinál, vnější přívod vody tamaro, odsávací urinál, vnitřní přívod vody tamaro-s90, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, pro baterii tamaro-s90, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V caprino plus, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, pro baterii, odolný proti vandalismu tamaro-s90, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V, podomítkový napájecí zdroj /2" ø ø ø Informace o barvách a možnostech keramiky viz přehled na konci katalogu.

10 Veřejné urinály tamaro-vs, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, odolný proti vandalismu taro-nova, odsávací urinál, vnitřní přívod vody taro-uni, odsávací urinál, vnější přívod vody kaprun, odsávací urinál, vnější přívod vody tamaro-vs, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, síťové napájení 230 V, odolný proti vandalismu tamaro-vs, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, s elektronickým ovládacím systémem, pro baterii ~40 ø9 ~ ø ø ~ Informace o barvách a možnostech keramiky viz přehled na konci katalogu.

11 90 Veřejné urinály como, odsávací urinál, vnější přívod vody cinto, urinálová dělící stěna rion, urinálová dělící stěna ~ Informace o barvách a možnostech keramiky viz přehled na konci katalogu.

12 Domácí urinály LAUFEN respektuje odlišné nároky uživatelů a nabízí odlišně koncipované urinály pro veřejný sektor a koupelny. Zatímco urinály pro veřejné prostory vyhovují vysokým narokům na instalaci a funkčnost, urinály pro domácnost home zaujmou vysokou estetickou úrovní. Jejich harmonicky design dotváři stylové prostředí koupelny.

13 Domácí urinály ILBAGNOALESSI One, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze pro poklop Poklop k urinálu ILBAGNOALESSI One, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze bez otvorů pro poklop ILBAGNOALESSI dot, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze pro poklop Poklop k urinálu, odnímatelný, se zpomalovacím sklápěcím systémem ILBAGNOALESSI dot, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze bez otvorů pro poklop casa, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze pro poklop Poklop k urinálu casa, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze bez otvorů pro poklop vila, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze pro poklop Poklop k urinálu se zpomalovacím sklápěcím systémem vila, odsávací urinál, vnitřní přívod vody, verze bez otvorů pro poklop , ~ ~ ~1400 ~ ~1200 ~ ~1300 ~ ø35 55 Informace o barvách a možnostech keramiky viz přehled na konci katalogu.

14 INT CZ / / Graspo Aplikace Laufen Bathrooms pro iphone ipad LAUFEN CZ s.r.o. V Tůních 3/ Praha 2 Česká republika Tel galerie@cz.laufen.com Galerie koupelen LAUFEN I. P. Pavlova Praha 2 Česká republika Tel.: / galerie@cz.laufen.com

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS WELLNESS Wellness Vany, sprchové vaničky, whirlsystémy 272 Vany a sprchové vaničky LUFEN byly vyvinuty pro maximální relaxaci a regeneraci v koupelně. Jejich kvalita a zpracování jsou prvotřídní počínaje

Více

CENÍK ISH NOVINEK 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31.3.2014 (vyjma Kartell by Laufen)

CENÍK ISH NOVINEK 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31.3.2014 (vyjma Kartell by Laufen) CENÍK ISH NOVINEK 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31.3.2014 (vyjma Kartell by Laufen) 2013 KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANIČKY KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VODOVODNÍ BATERIE SaphirKeramik

Více

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy.

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. Splachovací nádržky TECE jsou univerzální TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. 10 litrová spolehlivá splachovací nádržka:

Více

NOVINKY PALOMBA COLLECTION

NOVINKY PALOMBA COLLECTION NOVINKY PALOMBA COLLECTION Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 9. 2012 do 1. 4. 2013 2012 KOUPELNOVÁ KERAMIKA CZ-09/2012 KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VANY K dodání také v bílé barvě

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

NÁVOD K MONTÁŽI OBSAH

NÁVOD K MONTÁŽI OBSAH OBSAH MONTÁŽNÍ NÁVODY / Obecné pokyny k montáži M2 - M3 UMYVADLA / Instalační rozměry M4 - M5 UMÝVÁTKA / Instalační rozměry M5 SPECIÁLNÍ UMYVADLA / Pokyny k montáži, instalační rozměry M6 NÁBYTKOVÁ UMYVADLA

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

WC SPLACHOVAČE. prodejní katalog

WC SPLACHOVAČE. prodejní katalog WC SPLACHOVAČE prodejní katalog 2 Beautiful power of water 5 PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY 23 OVLÁDACÍ TLAČÍTKA 29 BEZKONTAKTNÍ SPLACHOVÁNÍ 35 NADOMÍTKOVÉ WC NÁDRŽKY 43 NÁHRADNÍ DÍLY Série podomítkových systémů

Více

BIS Předstěnové systémy

BIS Předstěnové systémy W BIS Předstěnové systémy BIS WC - Rámy BIS Ovládací panely Ellipse 2 BIS Vario Rámy BIS Vario WC Basic 10 BIS Vario WC Comfort 10 BIS Vario WC Comfort 30 BIS Vario WC DeLuxe 30 BIS Vario WC Barrier Free

Více

TECE ovládací tlačítka Seznam sortimentu

TECE ovládací tlačítka Seznam sortimentu TECE ovládací tlačítka Seznam sortimentu ß ß ß TECE ovládací tlačítka popis výrobku Instalace ovládacích tlačítek TECEloop a TECEsquare do obkladů Volba skleněných ploch ovládacích tlačítek TECEloop a

Více

7/2012 KOVOVÝ PROGRAM NOVINKA. www.alcaplast.cz. Ve svém živlu! A402 Sifon umyvadlový Ø32 DESIGN celokovový, masivní

7/2012 KOVOVÝ PROGRAM NOVINKA. www.alcaplast.cz. Ve svém živlu! A402 Sifon umyvadlový Ø32 DESIGN celokovový, masivní INFO KOVOVÝ PROGRAM A402 Sifon umyvadlový Ø32 DESIGN celokovový, masivní 135 140 75 mm 1,178 kg celokovový umyvadlový sifon s chromovou povrchovou úpravou atraktivní masivní design zvýšená odolnost proti

Více

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality.

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality. 2013 katalog baterie 2014 vodovodní baterie technologie Vzduchový test na montážní lince. KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Detail laserování loga. laser při procesu vypalování loga.

Více

SIFONY. prodejní katalog

SIFONY. prodejní katalog SIFONY prodejní katalog 2 Beautiful power of water 4 VÝTOKOVÉ VENTILY 7 SIFONY PRO DŘEZY 11 SIFONY PRO DVOJDŘEZY 12 SPECIÁLNÍ SIFONY PRO DŘEZY 15 SANITÁRNÍ SIFONY 28 NÁHRADNÍ DÍLY VÝTOKOVÉ VENTILY Výtokový

Více

Předstěnová instalace WC modul pro lehkou příčku

Předstěnová instalace WC modul pro lehkou příčku WC modul pro lehkou příčku stavební výška 820 mm Objednací kód: CVISWCL82 Předstěnová instalace - modul WC CosmoVIS pro lehkou příčku s nádržkou na splachovací vodu instalovanou pod omítku 9/6 l, ovládání

Více

STRADA FRESH Montážní návod

STRADA FRESH Montážní návod STRADA FRESH Montážní návod Instalační požadavky Dostatečně pevnou a silnou zeď pro uchycení JAGA FRESH. Pevnou konstrukci stěny za upevňovacími body. Aby v místě větracích otvorů ve zdi, nevedlo žádné

Více

Předstěnová/splachovací technika. T3 Viega Eco Plus

Předstěnová/splachovací technika. T3 Viega Eco Plus T3 Předstěnová/splachovací technika T3 Viega Eco Plus Sanitární prvky pro montáž před stěnou a do stěny ve stavebních objektech Jednoduchá a racionální montáž do kovových a dřevěných stojanů konstrukce

Více

Nástrčné tvarovky do trubek bez hrdla!

Nástrčné tvarovky do trubek bez hrdla! Nástrčné tvarovky do trubek bez hrdla! NÁSTRČNÉ HRDLO DN 110/110 DN 160/160 Častý problém na novostavbě: obj. č. 110110S 110,- obj. č. 160160S 364,- U trubek, které vyčnívají z podlahy, jsou hrdla často

Více

GC CosmoLine CosmoVIS Nadhodnota od GC Technické informace

GC CosmoLine CosmoVIS Nadhodnota od GC Technické informace GC CosmoLine CosmoVIS Nadhodnota od GC Technické informace Předstěnová instalace WC modul pro lehkou příčku stavební výška 820 mm Objednací kód: CVISWCL82 Předstěnová instalace - modul WC CosmoVIS pro

Více

ZEM NÁVOD K INSTALACI. www.geminox.cz NEZAPOMEŇTE

ZEM NÁVOD K INSTALACI. www.geminox.cz NEZAPOMEŇTE 20 0 40 60 C 80 100 120 ZEM NÁVOD K INSTALACI 1 4 10 5 13 3 11 12 15 13 6 14 13 7 9 8 NEZAPOMEŇTE Vyplňte datum montáže (prodeje) spotřebiče do záručního listu Nepoužívejte směšovací rozdělovač pro podlahové

Více

Návod k instalaci a obsluze Solárního modulu S001-S002

Návod k instalaci a obsluze Solárního modulu S001-S002 Návod k instalaci a obsluze Solárního modulu S001-S002 Řada S001 a S002 jsou oběhové jednotky k použití na primární okruh solárních systémů. Zajišťují oběh média mezi kolektory a zásobníkem. Skládající

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

Návod k obsluze SMARTair plus SMARTair plus mobile. Vždy na správné straně.

Návod k obsluze SMARTair plus SMARTair plus mobile. Vždy na správné straně. Návod k obsluze SMARTair plus SMARTair plus mobile Vždy na správné straně. A1 Rady uživateli... 2 A 1.1 Význam piktogramů... 2 A 1.2 Důležité pokyny... 2 A 1.3 Bezpečnostní opatření... 2 A 1.4 Účel a

Více

Hygienické nerezové vpusti

Hygienické nerezové vpusti collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat Hygienické nerezové vpusti 6 Kliknutím na stránky se přesunete na požadovaný výrobek Bodové odvodnění Úvod Přehled systému Hygienický design Příklady instalací

Více

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 2013 KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY A VANIČKY KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VODOVODNÍ BATERIE KARTELL by LAUFEN volně

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus VKK ecocraft exclusiv ecocompact revoluce ve vytápění Stacionární

Více

www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost

www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost 00 00 dokonalé bydlení Ve společnosti Ideal Standard jsme přesvědčeni, že kreativita je hnací silou nepřetržitého vývoje ve vaší koupelně. Cílem Ideal

Více

Technický katalog Ovládací skříňky s lištovými držadly

Technický katalog Ovládací skříňky s lištovými držadly Technický katalog Ovládací skříňky Ovládací skříňky zaujmou vysokou ergonomií a efektivní montáží, sympatickým designem a možností okamžitého dodání. Univerzální možnosti použití díky různým rozměrům a

Více

ZEM NÁVOD K INSTALACI

ZEM NÁVOD K INSTALACI 40 20 0 60 C 80 100 120 ZEM NÁVOD K INSTALACI 1 4 10 5 13 3 11 12 15 13 6 14 13 7 9 8 2 1. kotel ZEM 2. zásobník TV 3. topný systém 4. výstup ÚT 5. zpátečka ÚT 6. pojišťovací ventil se zpětnou klapkou

Více

TECEbox 8 cm Seznam sortimentu

TECEbox 8 cm Seznam sortimentu TECEbox 8 cm Seznam sortimentu TECEbox 8 cm popis výrobku 8 cm splachovací nádržka od TECE pro každou stěnu Nádržka TECE je extrémně plochá a hodí se pro tenkou předzdívku 8 cm. Konstrukce vychází z německého

Více

Logamax U052(T)/U054(T)

Logamax U052(T)/U054(T) a zvláštnosti Vhodné pro modernizace v řadových domech, rodinných domech a dvojdomech a také při etážovém vytápění Velikost kotle s modulačním rozsahem výkonu od 7,8 do 28 kw Varianty provedení pro zemní

Více

VÝROBKY ABUSANITAIR 1

VÝROBKY ABUSANITAIR 1 VÝROBKY ABUSANITAIR 1 Splachovací nádržky primus bonito duo nízkopoložená splachovací nádržka nastavitelné množství vody 6-9 l splachování start / stop k zastavení spláchnutí slouží malé tlačítko provedení

Více

THRi NÁVOD K INSTALACI. www.geminox.cz NEZAPOMEŇTE. Vyplňte datum montáže (prodeje) spotřebiče do záručního listu. Bionibal (nepřítomnost v systému

THRi NÁVOD K INSTALACI. www.geminox.cz NEZAPOMEŇTE. Vyplňte datum montáže (prodeje) spotřebiče do záručního listu. Bionibal (nepřítomnost v systému THRi NÁVOD K INSTALACI 0 8 0 5 8 6 9 7 7 6 5 9 NEZAPOMEŇTE Vyplňte datum montáže (prodeje) spotřebiče do záručního listu. Bionibal (nepřítomnost v systému ÚT má za následek zánik záruky). Aplikaci zaznamenejte

Více

MERIDIAN KOUPELNOVÝ KOMPLET

MERIDIAN KOUPELNOVÝ KOMPLET KOUPELNOVÝ KOMPLET Výběr správné velikosti a tvaru koupelnového vybavení už není problém díky novému setu Meridian. Tento set nabízí 36 modelů umyvadel, toalet a bidetů ve stejné designové linii, které

Více

K N I H A S T A N D A R D Ů

K N I H A S T A N D A R D Ů K N I H A S T A N D A R D Ů VÍCEÚČELOVÁ HALA BŘEZOVÁ Uvedené požadavky upřesňují výkresovou a textovou dokumentaci. VEŠKERÉ PRVKY STAVBY A VÝROBKY UVEDENÉ V TÉTO KNIZE BUDOU PŘED ZHOTOVENÍM PŘEDLOŽENY

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kotle Kondenzační kotle Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kondenzační kotle ecotec plus se výrazně odlišují od předchozí řady ecotec.

Více

Keramický set CUBITO

Keramický set CUBITO Keramický set CUBITO Čistě geometrické tvary vycházejí z nejmodernějších trendů v zařizování koupelen. Na první pohled překvapí jednoduchostí a zaujmou praktičností. Pro interiéry prostorných koupelen

Více

KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY, VANIČKY A SPRCHOVÉ KOUTY, KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY, VANIČKY A SPRCHOVÉ KOUTY, KOUPELNOVÝ NÁBYTEK KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY, VANIČKY A SPRCHOVÉ KOUTY, KOUPELNOVÝ NÁBYTEK CENÍK 2011 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2011 011 CZ-04/2011 BARVY ZDRAVOTNICKÉ KERAMIKY

Více

Exclusive Boiler Green Závěsný kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem 60 l z oceli INOX

Exclusive Boiler Green Závěsný kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem 60 l z oceli INOX Exclusive Boiler Green Závěsný kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem 60 l z oceli INOX Katalog výrobků ÚČINNOST podle normy 92/42/CEE ROKY ZÁRUKA MODEL: Exclusive Boiler Green 30 B.S.I. Dvoufunkční

Více

VÝROBEK: Modulární rozdělovač pro čerpadlové sestavy a kotlové moduly PAW.HEAT BLOC - DN 25

VÝROBEK: Modulární rozdělovač pro čerpadlové sestavy a kotlové moduly PAW.HEAT BLOC - DN 25 VÝROBEK: Modulární rozdělovač pro čerpadlové sestavy a kotlové moduly PAW.HEAT BLOC - DN 25 1/7 1. Všeobecné informace 1.1 Informace k návodu Instrukce v tomto návodu popisují funkci, instalaci a uvedení

Více

www.herz.cz Vodovodní baterie Katalog produktů

www.herz.cz Vodovodní baterie Katalog produktů www.herz.cz 2013 Vodovodní Katalog produktů www.herz.cz HERZ Tradice. Kvalita. Design. Kvalitní značka vodovodních baterií pro koupelny a kuchyně. Vodovodní HERZ je možné najít v 75 státech světa. Díky

Více

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500 Zásobníky unistor VIH R 120 až VIH R 200 unistor VIH R 120 200/6 M unistor VIH R 120 200/6 B Stacionární zásobníky teplé vody jsou k dispozici v následujících variantách: Název Označení unistor VIH R 120/6

Více

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214 / Moments Design Artefakt Industriekultur na straně 210 na straně 214 Neobyčejným highlight designem kolekce Moments se vyznačuje vana: přesvědčí vás o tom neobvyklý úložný prostor, který vznikne při použití

Více

M WRG S/K NÁVOD NA MONTÁŽ

M WRG S/K NÁVOD NA MONTÁŽ M WRG S/K NÁVOD NA MONTÁŽ MONTÁŽ DO STĚNY MONTÁŽ NA STĚNU Montážní rozměry Montáž na stěnu Rekuperační jednotka se musí instalovat vždy na venkovní stěnu budovy. Nejlepší výměny vzduchu dosáhneme při montáži

Více

OBSAH. KERAMIKA 03-09 Derby... 03 Derby Style... 07. SPRCHOVÉ PŘÍSLUŠENSTÍ 22-23 Sprchové příslušenství... 23

OBSAH. KERAMIKA 03-09 Derby... 03 Derby Style... 07. SPRCHOVÉ PŘÍSLUŠENSTÍ 22-23 Sprchové příslušenství... 23 OBSH KERMIK 03-09 Derby... 03 Derby Style... 07 VNY 10-12 krylátové vany... 11 Smaltované vany... 12 BTERIE 13-21 Clivia... 13 Derby... 12 Derby Style... 18 Dřezové... 20 SPRCHOVÉ PŘÍSLUŠENSTÍ 22-23 Sprchové

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013 Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 13 www.ravak.cz Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 Suzan 10 Rosa 14 Neo 18 Chrome NOVINKA 4 R-box 8 Termo 3 Možnosti využití podomítkových baterií v koupelně 34 Sprchy

Více

CENÍK 2016 Aktualizováno 21.06.2016

CENÍK 2016 Aktualizováno 21.06.2016 CENÍK 2016 Aktualizováno 21.06.2016 Automatické splachovače pisoárů > Infračervené splachovače pisoárů SLP 02K Automatický splachovač pisoáru s elektronikou ALS, 24V DC 3820 Kč SLP 02KZ Automatický splachovač

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

CENÍK 2015-2016 KOTLE A SOLÁRNÍ OHŘÍVAČE

CENÍK 2015-2016 KOTLE A SOLÁRNÍ OHŘÍVAČE CENÍK 2015-2016 KOTLE A SOLÁRNÍ OHŘÍVAČE KOTLE 3 4 5 PELETOVÉ KOTLE COMPACT SLIM 15 COMPACT SLIM 15 PŘÍSLUŠENSTVÍ DOPRAVA A MONTÁŽ Ochranný kryt Bílá barva 40A13013 15 400,- HYDRAULIKA Pružné potrubí

Více

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ ELEKTRO: napájení 230 V/50 Hz max.10 A přepěťovou ochranu je možné použít průchozí do zásuvky nebo umístit přímo do rozvaděče max. 500 mm integrované filtry přepěťová ochrana el. zásuvku umístit do 1 m

Více

Návod k instalaci a údržbě. Neutralizační zařízení NE 2.0 6 720 801 566-00.1T 6 720 802 066 (2011/12) CZ

Návod k instalaci a údržbě. Neutralizační zařízení NE 2.0 6 720 801 566-00.1T 6 720 802 066 (2011/12) CZ Návod k instalaci a údržbě Neutralizační zařízení NE.0 6 70 80 566-00.T 6 70 80 066 (0/) CZ Obsah Obsah Vysvětlení symbolů a bezpečnostní pokyny... 3. Použité symboly.................... 3. Bezpečnostní

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU. Investor : Univerzita Palackého v Olomouci

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU. Investor : Univerzita Palackého v Olomouci P r o s tějov, v. o. s. Plumlovská ul. 841/37, 796 01 Prostějov w ww.vproje kt.cz, e-mail:v proje kt @v proje kt.cz, tel.: +420 582 333 111, fax:+420 582 333 138 LEGENDA Akce : CENTRUM DOKTORSKÝCH STUDIÍ

Více

TECEbox Seznam sortimentu

TECEbox Seznam sortimentu TECEbox Seznam sortimentu TECEbox popis výrobku TECEbox Splachovací nádržka TECE pro obezdění Splachovací nádržky TECE jsou dlouhá léta prověřovány praxí. Pro zděné instalace se dodávají ve variantě TECEbox.

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

EcoAIR LC KIT EcoAIR LC + CT-17/18

EcoAIR LC KIT EcoAIR LC + CT-17/18 EcoAIR LC KIT EcoAIR LC + CT-17/18 Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 ČESKY Odtahové radiální ventilátory EcoAIR LC Řada odtahových ventilátorů EcoAIR LC je vyráběna podle přísných standardů výroby a kvality

Více

NÁVOD K OBSLUZE, MONTÁŽNÍ LIST

NÁVOD K OBSLUZE, MONTÁŽNÍ LIST Funkce a charakteristika: NÁVOD K OBSLUZE, MONTÁŽNÍ LIST AUTOMATICKÝ PISOÁROVÝ SPLACHOVAČ 1. Automatické splachování: prostřednictvím indukčních součástí splachuje pisoár automaticky po použití. 2. Splachuje

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 150 E. Pokojová rekuperační jednotka

NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 150 E. Pokojová rekuperační jednotka NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 50 E Pokojová rekuperační jednotka Vyrobeno v souladu s normou ISO 900 Panuškova 30/4 40 00 PRAHA 4 ČESKÁ REPUBLIKA TEL. +40 60 36 766 +40 737 336 30 info@dospelczech.cz nabidky@dospelczech.cz

Více

bez provozních programů: dvoustupňový provoz pomocí běžného

bez provozních programů: dvoustupňový provoz pomocí běžného Provozní programy Malý ventilátor může být provozován ve 4 provozních režimech. Provedení Provozní programy Standard bez provozních programů: dvoustupňový provoz pomocí běžného dvojitého přepínače VZC

Více

Dřezy a baterie pro domácnost, košové systémy třídění odpadu. Výběr z výrobního programu

Dřezy a baterie pro domácnost, košové systémy třídění odpadu. Výběr z výrobního programu Dřezy a baterie pro domácnost, košové systémy třídění odpadu Výběr z výrobního programu BLANCO prvotřídní mycí centra. Kvalita a komfort do centra kuchyně. Srdcem každé kuchyně je. Odehrává se zde přes

Více

CENÍK KOUPELNOVÉ KERAMIKY, AKRYLÁTOVÝCH VAN A VANIČEK A KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU

CENÍK KOUPELNOVÉ KERAMIKY, AKRYLÁTOVÝCH VAN A VANIČEK A KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU 4/2007 Tiskové chyby jsou vyhrazeny. Modely a technické detaily odpovídají poslednímu stavu k termínu tisku. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu konstrukce a detailů. CENÍK KOUPELNOVÉ KERAMIKY, AKRYLÁTOVÝCH

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk ILBAGNOALESSI One ILBAGNOALESSI One KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk 81097.1 / Umyvadlo s integrovaným krytem na sifon 81397.1

Více

AUTOMATICKÁ REGULACE HOŘENÍ PRO KRBY A KAMNA

AUTOMATICKÁ REGULACE HOŘENÍ PRO KRBY A KAMNA Inteligente Wärmeregelung Inteligent Regulation of Burning AUTOMATICKÁ REGULACE HOŘENÍ PRO KRBY A KAMNA 2015/2016 Obsah: O regulaci hoření 1 Základní zapojení 2 Automatická regulace hoření Reg010 3 Automatická

Více

(str. 5) Technika úpravy vody

(str. 5) Technika úpravy vody (str. 5) Technika úpravy vody Technické informace Typ. označení strana 6 MultiSafe KLS 3000 2400 strana 9 MultiSafe KS 3000 2402 strana 13 MultiSafe LS 2401 strana 17 Dvojitá připojovací příruba 2402 strana

Více

Přečerpávací stanice Aqualift F

Přečerpávací stanice Aqualift F Přečerpávací stanice Aqualift F Pro soukromé a průmyslové odstraňování odpadních vod www.kessel.cz KESSELsnazší plánování Funkce rychlého hledání Zadáním čísla výrobku nebo vyhledávacího slova na www.kessel.com

Více

CZ ČTYŘOTVOROVÁ SMĚŠOVACÍ VANOVÁ. SK ŠVOROTVOROVÁ ZMIEŠAVACIA VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ BATÉRIA Návod na obsluhu HU NÉGYNYÍLÁSÚ KEVERŐS KÁD-ÉS

CZ ČTYŘOTVOROVÁ SMĚŠOVACÍ VANOVÁ. SK ŠVOROTVOROVÁ ZMIEŠAVACIA VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ BATÉRIA Návod na obsluhu HU NÉGYNYÍLÁSÚ KEVERŐS KÁD-ÉS CZ ČTYŘOTVOROVÁ SMĚŠOVACÍ VANOVÁ A SPRCHOVÁ BATERIE Návod k použití SK ŠVOROTVOROVÁ ZMIEŠAVACIA VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ BATÉRIA Návod na obsluhu HU NÉGYNYÍLÁSÚ KEVERŐS KÁD-ÉS ZUHANYCSAPTELEP Felhasználói kézikönyv

Více

STAVEBNÍ PŘÍPRAVA. NILAN Compact AIR 9. Větrání aktivní a pasivní rekuperace. Výkon 420 m3/h. Aktivní rekuperace. Pasivní rekuperace

STAVEBNÍ PŘÍPRAVA. NILAN Compact AIR 9. Větrání aktivní a pasivní rekuperace. Výkon 420 m3/h. Aktivní rekuperace. Pasivní rekuperace STAVEBNÍ PŘÍPRAVA NILAN Compact AIR 9 Větrání aktivní a pasivní rekuperace Rodinné domy a byty Aktivní rekuperace Pasivní rekuperace Výkon 420 m3/h Ohřev teplé vody Chlazení Topení POŽADAVKY NA STAVEBNÍ

Více

Geminox THRs NÁVOD K INSTALACI. Kondenzační kotel. www.geminox.cz www.geminox.sk. NEZAPOMEŇTE Vyplňte datum montáže. multiprotec

Geminox THRs NÁVOD K INSTALACI. Kondenzační kotel. www.geminox.cz www.geminox.sk. NEZAPOMEŇTE Vyplňte datum montáže. multiprotec multiprotec - OCHRANA TOPNÉHO SYSTÉMU PŘED KOROZÍ Kondenzační kotel Geminox THRs NÁVOD K INSTALACI 0 9. TO. TO D 9 9 0 0 ) Kondenzační kotel THRs ) Přívod plynu ) Uzávěr plynu ) Radiátorový topný systém

Více

E-Pro. Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi

E-Pro. Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi E-Pro Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi IMI HEIMEIER / Termostatické hlavice a ventily / E-Pro E-Pro Adaptér E-Pro společně s termostatickými

Více

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ 2060 NILAN s.r.o. NILAN s.r.o. ELEKTRO: ovládací panel CTS 602 umístit do frekventované nejchladnější obytné místnosti (chodby), vývod ze zdi bez instalační krabice volný konec kabelů cca 50 mm SYKFY 3

Více

TECEprofil Seznam sortimentu

TECEprofil Seznam sortimentu TECEprofil Seznam sortimentu TECEprofil popis výrobku TECEprofil: technologie pro přípravu sanitárních stěn TECEprofil je systém přípravy sanitárních stěn, který prokazuje svoji hodnotu již mnoho let.

Více

Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor

Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor PARAMETRY: PIR detektor pohybu, snímač vlhkosti, teploty a jasu Napájení 4x AAA baterie, nebo 5V přes mini USB z externího zdroje (není součástí dodávky)

Více

DOPORUČUJEME NOVA A NOVA TOP BESTSELLERY JIŽ 20 LET! 2 NOVA PRO DOPORUČUJEME! 3 HYGIENA POD KONTROLOU 4 KOMFORT A VÝHODY 6

DOPORUČUJEME NOVA A NOVA TOP BESTSELLERY JIŽ 20 LET! 2 NOVA PRO DOPORUČUJEME! 3 HYGIENA POD KONTROLOU 4 KOMFORT A VÝHODY 6 NOVA PRO 50 LET KOLO Sanitec KOLO je součástí mezinárodního koncernu Sanitec, největšího multibrandového výrobce specializovaného na koupelnové vybavení v Evropě. Značky, které patří do koncernu Sanitec

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 146/4-7, 206/4-7 a 276/4-7 ecotec exclusiv 03-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 146/4-7, 206/4-7 a 276/4-7 ecotec exclusiv 03-Z2 Verze: 0 VU /, 0/ a / ecotec exclusiv 0Z Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusiv jsou výjimečné svým modulačním rozsahem výkonu. VU /,, kw/ kw pro TV VU 0/,0, kw/ kw pro TV VU /,, kw/ kw pro TV Součástí

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Ventilační jednotky KOMFOVENT OMEKT Ventilační jednotky Komfovent jsou navrženy pro vytvoření zdravého vnitřního prostředí

Více

CENÍK 2011. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH T11 04/2011

CENÍK 2011. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH T11 04/2011 CENÍK 2011 Doporučené maloobchodní brutto ceny v bez DPH T11 04/2011 CENÍK 2011 Doporučené maloobchodní brutto ceny v bez DPH T11 04/2011 Obsah KOUPELNOVÉ KOMPLETY KHROMA 5 AMERICA 6 HALL 7 MERIDIAN 8

Více

TECEbox nádržka pro obezdění Seznam sortimentu 2015. TECEbox

TECEbox nádržka pro obezdění Seznam sortimentu 2015. TECEbox nádržka pro obezdění Seznam sortimentu 2015 SPLACHOVACÍ NÁDRŽKA PRO OBEZDĚNÍ OD TECE Splachovací nádržka TECE je srdcem montážního prvku pro obezdění a je již dlouhá léta prověřována praxí. Kompletně smontovaná

Více

0201600554 modrá barva optické části. Instalační manuál. Venkovní sběrnicová siréna Imago TM. www.abbas.cz. Venkovní sběrnicová siréna Imago 1

0201600554 modrá barva optické části. Instalační manuál. Venkovní sběrnicová siréna Imago TM. www.abbas.cz. Venkovní sběrnicová siréna Imago 1 0201600554 modrá barva optické části Instalační manuál TM www.abbas.cz 1 OBSAH ÚVOD 3 Tamperové kontakty sirény 7 TECHNICKÉ ÚDAJE A FUNKCE 3 Automatický test baterie 7 POPIS ČÁSTÍ 4 Funkce bezpečného vypnutí

Více

Návod k použití displeje King Meter J-LCD OBSAH

Návod k použití displeje King Meter J-LCD OBSAH Návod k použití displeje King Meter J-LCD OBSAH 1 Úvod 18 2 Náhled a velikost.19 2.1 Materiál a barva..19 2.2 Velikost displeje a velikost instalace.19 3 Přehled funkcí a definice tlačítek....20 3.1 Stručný

Více

PODOMÍTKOVÉ MODULY A KLOZETY PODOMIETKOVÉ MODULY A KLOZETY

PODOMÍTKOVÉ MODULY A KLOZETY PODOMIETKOVÉ MODULY A KLOZETY PODOMÍTKOVÉ MODULY A KLOZETY PODOMIETKOVÉ MODULY A KLOZETY Víte, že... Nejkratší závěsný klozet JIKA má hloubku jen 49 cm. To však nemá vliv na pohodlí, protože sedací část má standardních 43 cm jako u

Více

ceník produktů Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

ceník produktů Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. ceník produktů Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. platný od 1. března 2016 Obsah 1. Závěsné kotle 1.1 Závěsné kotle kombinované atmotec pro/plus s průtokovým ohřevem teplé vody

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu

Návod na montáž, obsluhu a údržbu SANItech tel.: 234 706 311, fax: 234 706 300 e-mail: info.cz@koncept-ekotech.com www.koncept-ekotech.com Návod na montáž, obsluhu a údržbu MC 120, MC 122, MC 129, MC 124, MC 125, MC 126 05/2014 (5/2007)

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ A CENÍK 2016

PŘEHLED VÝROBKŮ A CENÍK 2016 PŘEHLED VÝROBKŮ A CENÍK 2016 ÚVOD TEPLÁ VODA PRO KAŽDOU POTŘEBU HOSPODÁRNĚ, KOMFORTNĚ A SPOLEHLIVĚ Již více než 100 let přináší AEG Haustechnik inovativní ohřívače vody do Vašich domácností. Elektrické

Více

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti V souladu s naším prohlášením o záruce výrobce přebíráme za naše výrobky záruku v délce pěti let, pokud byl výrobek prokazatelně zakoupen a instalován přes autorizovaného odborného prodejce. Garanční lhůta

Více

KATALOG VYBRANÝCH PRODUKTŮ VIGOUR 2015/2016

KATALOG VYBRANÝCH PRODUKTŮ VIGOUR 2015/2016 KTLOG VYBRNÝCH PRODUKTŮ VIGOUR 2015/2016 PLTÍ PRO GC SKUPINU OBSH KERMIK 03-09 Derby... 03 Derby Style... 07 VNY 10-12 krylátové vany... 11 Smaltované vany... 12 BTERIE 13-21 Clivia... 13 Derby... 12 Derby

Více

PA 2200C PA 2200C. Stylová vzduchová clona s integrovanou regulací a dálkovým ovládáním. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3 16 kw 2 Vodní ohřev

PA 2200C PA 2200C. Stylová vzduchová clona s integrovanou regulací a dálkovým ovládáním. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3 16 kw 2 Vodní ohřev R Stylová vzduchová clona s integrovanou regulací a dálkovým ovládáním Doporučená instalační výška 2,2 m Horizontální montáž Délky: 1, 1,5 a 2 m 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3 16 kw 2 Vodní ohřev

Více

CZ TŘÍOTVOROVÁ UMYVADLOVÁ BATERIE Návod k použití. SK TROJOTVOROVÁ UMÝVADLOVÁ BATÉRIA Návod na obsluhu

CZ TŘÍOTVOROVÁ UMYVADLOVÁ BATERIE Návod k použití. SK TROJOTVOROVÁ UMÝVADLOVÁ BATÉRIA Návod na obsluhu CZ TŘÍOTVOROVÁ UMYVADLOVÁ BATERIE Návod k použití SK TROJOTVOROVÁ UMÝVADLOVÁ BATÉRIA Návod na obsluhu HU HÁROMNYÍLÁSÚ MOSDÓ CSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI TŘÍOTVOROVÁ UMYVADLOVÁ

Více

Domovní telefony Instalace modulu 1133/56. Instalace modulu pro nastavení hlasitosti vyzvánění 1132/53.

Domovní telefony Instalace modulu 1133/56. Instalace modulu pro nastavení hlasitosti vyzvánění 1132/53. 1 Instalace modulu 1133/56. Modul 1133/56 se instaluje do telefonu 1133/1. Lze ho použít pro následující funkce: možnost odpojení vyzváněcího signálu od telefonu, signalizováno zelenou diodou LED (funkce

Více

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV):

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): Zásobníky TV Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): PROTHERM XXX XXX X provedení: B třída izolace zásobníku M hořčíková anoda E elektrický dohřev Z závěsný zásobník (design závěsných

Více

Plynové závěsné kotle CERACLASS, CERACLASSEXCELLENCE, CERACLASSACU. Příjemné teplo pro Váš domov. Teplo pro život

Plynové závěsné kotle CERACLASS, CERACLASSEXCELLENCE, CERACLASSACU. Příjemné teplo pro Váš domov. Teplo pro život Plynové závěsné kotle CERACLASS, CERACLASSEXCELLENCE, CERACLASSACU Příjemné teplo pro Váš domov Teplo pro život Nová řada kotlů Ceraclass: Příjemné teplo a teplá voda pro Váš domov Úsporné, tiché a praktické:

Více

Tlačítko Sigma20 tlačítko prošlo redesignem a má nová objednávací čísla, současný typ končí k 1. 5. 2016.

Tlačítko Sigma20 tlačítko prošlo redesignem a má nová objednávací čísla, současný typ končí k 1. 5. 2016. Novinky 2016 V tomto roce jsme pro Vás připravili nová tlačítka splachování, zavádíme nové řešení pro pisoáry a inovovali a zjednodušili jsme montáž sanitárního modulu Geberit Monolith. Podrobnější informace

Více

Dálkové ovládání HP Mobile Remote Control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka

Dálkové ovládání HP Mobile Remote Control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Dálkové ovládání HP Mobile Remote Control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows a Windows Vista jsou buď ochranné známky nebo

Více

plynová kondenzační technika & příslušenství 2. Q. 2009

plynová kondenzační technika & příslušenství 2. Q. 2009 plynová kondenzační technika & příslušenství 2. Q. 2009 Kondenzační technika Geminox Výrobce - GeminoX s. a. s. Společnost se sídlem v Saint-Thegonnecu v Bretani patří déle než 20 let mezi vedoucí výrobce

Více

BRIZA FRESH Montážní návod

BRIZA FRESH Montážní návod BRIZA FRESH Montážní návod Instalační požadavky Dostatečně pevnou a silnou zeď pro uchycení JAGA FRESH. Pevnou konstrukci stěny za upevňovacími body. Aby v místě větracích otvorů ve zdi, nevedlo žádné

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Detektor kouře

NÁVOD K OBSLUZE. Detektor kouře NÁVOD K OBSLUZE Detektor kouře Obj. č.: 75 01 70 (provedení v bílé barvě) Obj. č.: 75 01 72 (provedení ve stříbrné barvě) Obj. č.: 75 01 92 (se síťovým napájením 230 V) Obj. č. 75 01 92 a 75 01 72: Tyto

Více

Centronic VarioControl VC260

Centronic VarioControl VC260 Centronic VarioControl VC260 cs Návod na montáž a obsluhu Rádiový přijímač pro rolety DC Solar Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod

Více