konané dne od 19:00 hod v Komunitním centrum sv. Prokopa na adrese V Hůrkách 1292/8, Praha 5 - Nové Butovice.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "konané dne 12. 7. 2010 od 19:00 hod v Komunitním centrum sv. Prokopa na adrese V Hůrkách 1292/8, Praha 5 - Nové Butovice."

Transkript

1 Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Petržílkova konané dne od 19:00 hod v Komunitním centrum sv. Prokopa na adrese V Hůrkách 1292/8, Praha 5 - Nové Butovice. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva Petržílkova zahájil předseda družstva Ing. Jan Rosenthaler v 19:00 hod. poté, co byla ukončena prezence a sečteny podpisy a plné moci přítomných družstevníků. Konstatoval, že schůze s 47 platnými hlasy je usnášení schopná Jedná se o náhradní členskou schůzi a proto postačuje jakýkoliv počet hlasů. Dále seznámil přítomné s tím, že za byt hlasuje vždy pouze jeden z manželů zvednutím ruky s hlasovacím lístkem a při hlasování ti, kteří mají více hlasů díky plným mocím, ať hlasují viditelně více lístky. Na začátek navrhl, aby se na této schůzi hlasovalo tzv. aklamací (veřejným hlasováním) v opačném pořadí, což znamená zvednutím ruky v pořadí kdo je proti, kdo se zdržel a odečtem bude zjištěno, kdo je pro. Návrh usnesení: Navrhuji hlasovat o jednotlivých návrzích aklamací, tj. veřejným hlasováním, a to zřetelným zvednutím ruky, v pořadí proti, zdržel se a odečtem zjistit, kolik je pro. Ti členové družstva, kteří při hlasování uplatní plnou moc svěřenou jim jiným členem družstva, oznámí počet hlasů při jejich sčítání v průběhu hlasování. Výsledek hlasování: počtem 47 hlasů pro, 0 proti, 0 zdržel se byl tento návrh Dále navrhl, aby provedením zápisu ze schůze byl pověřen Martin Šmíd a poprosil přítomné o jiný návrh na zapisovatele. Nikdo jiný nebyl navržen, a proto nechal hlasovat o tom, aby zápis provedl. Návrh usnesení: Navrhuji, aby provedením zápisu ze schůze byl pověřen Martin Šmíd. Volba předsedajícího schůze Dalším bodem byla volba předsedajícího schůze. Byl podán návrh na Ing. Jana Rosenthalera předsedu představenstva družstva. Přítomní byli vyzváni, aby podali jiný návrh na předsedajícího schůze. Jiný návrh na předsedajícího schůze nebyl podán. Návrh usnesení: Navrhuji, aby předsedajícím schůze byl zvolen Ing. Jan Rosenthaler. 2. SCHVÁLENÍ PROGRAMU SCHŮZE Předsedající navrhl přijmout program schůze v podobě, který byl představen členské schůzi. Otázal se, zda má někdo z přítomných pozměňující návrh? Pozměňující návrh nebyl podán, a proto předsedající navrhl dát hlasovat o usnesení v této podobě. Návrh usnesení: Navrhuji přijmout program členské schůze v podobě, jak byl prezentován na členské schůzi

2 1. prezence, 2. schválení programu schůze, 3. správa o hospodaření družstva za rok 2009, 4. předložení účetní uzávěrky za rok 2009, 5. vyjádření kontrolní komise k účetní uzávěrce za rok 2009, 6. schválení účetní uzávěrky za rok 2009, 7. vyúčtování záloh a nákladů za jednotky za rok 2009, 8. platby nájemného, 9. zpráva o práci představenstva a kontrolní komise za rok 2009, Geosan, 10. plán investičních a ostatních akcí na rok 2010, převody bytů 11. dotazy, připomínky, diskuse. usnesení přijat 3. SPRÁVA O HOSPODAŘENÍ DRUŽSTVA ZA ROK 2009 Předsedající seznámil přítomné s některými vybranými položkami zprávy o hospodaření družstva: stav k stav k stav k běžný účet , , ,92 účet , , ,53 Pokladna ,00 403, ,00 Výsledek hospodaření ,54 Náklady ,20 Služby ,00 z toho: not. Zápis 6 307,00 Správa ,00 ost. Daně a poplatky 240,00 daň z nemovitostí ,00 odměny představenstva a kontrolní komise ,00 ostatní náklady ,20 poplatky na účtu Výnosy ,66 tržby z prodeje služeb ,00 povolení pronájmu ostatní výnosy ,00 použití zál.nájemného Úroky 6 496,66 4. PŘEDLOŽENÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY ZA ROK 2009 Předseda představenstva předložil členské schůzi podle stanov družstva ke schválení účetní závěrku za rok Závěrka byla připravena účetní správy družstva Ing. Nohejlovou, společností doma a.s., a zkontrolována autorizovaným daňovým poradcem p. Opatrným.

3 Některé z podstatných údajů, které jsou obsahem závěrky, byly sděleny v předchozím bodě o hospodaření družstva. 5. VYJÁDŘENÍ KONTROLNÍ KOMISE K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE ZA ROK 2009 Poté přednesl předseda kontrolní komise zprávu kontrolní komise družstva týkající se účetní závěrky za rok Uvedl, že závěrku zkontrolovala kontrolní komise družstva a doporučil účetní závěrku schválit v podobě jak byla kontrolní komisi předložena. Poté seznámil přítomné s hospodářským výsledkem a daňovým základem. 6. SCHVÁLENÍ ÚČETNÍ UZÁVĚRKY ZA ROK 2009 Součástí účetní závěrky je účetní ztráta, která byla v rámci účetnictví roku 2009 vytvořena ve výši ,54 Kč, daňový základ je 0 Kč, daň je 0 Kč. Navrhujeme převod ztráty na účet neuhrazené ztráty z minulých let. Předsedající poté přistoupil k hlasování o účetní závěrce. Návrh usnesení: Souhlasím, aby členská schůze schválila účetní závěrku v té podobě, jak byla předložena kontrolní komisi. Návrh usnesení: Souhlasím s převodem účetní ztráty na účet neuhrazené ztráty z minulých let. usnesení přijat 7. VYÚČTOVÁNÍ ZÁLOH A NÁKLADŮ NA JEDNOTKY ZA ROK 2009 Vyúčtování ještě není hotovo. BD rozporovalo na schůzi SVJ způsob vyúčtování některých položek za rok Jedná se o vyúčtování tepla, TUV, elektřiny, vodného a stočného a úklid. Připravuje se ve spolupráci s ÚMČ Praha 13 audit vyúčtování SVJ a po jeho skončení bude zpracováno a rozesláno vyúčtování pro členy BD. Současně s vyúčtováním byla otevřena otázka případné změny vyúčtování tepla podle měřidel. Návrh usnesení: Členská schůze pověřuje představenstvo, aby představenstvo družstva zjistilo možnosti a způsoby poměrného měření spotřeby tepla v jednotkách a způsoby jeho rozúčtování. Výsledek hlasování: počtem 14 hlasů proti, 3 hlasů zdržel se a 30 hlasů pro byl tento návrh

4 8. PLATBY NÁJEMNÉHO Předsedající informoval přítomné, že družstvo se během roku potýkalo s dluhy některých družstevníků na zálohách. Tito neplatiči byli vyzváni správou BD k zaplacení dlužné částky formou upomínky. Za neplacení poplatků nebo nájmů jsou ve vnitřních předpisech družstva uvedeny sankce. Účetní ztráta vznikla nižším výběrem položky z-nájem než byly skutečné režijní náklady na provoz družstva, proto představenstvo BD navrhuje tuto položku zvýšit od Návrh usnesení: Souhlasím, aby se vyúčtování od za náklady na provoz družstva změnilo z platby na metr čtvereční na platbu za byt. Výsledek hlasování: počtem 33 hlasů proti, 1 hlasů zdržel se a 13 hlasů pro nebyl tento návrh Návrh usnesení: Souhlasím se zvýšením položky na režijní náklady na provoz družstva od na 4 Kč měsíčně za metr čtvereční Výsledek hlasování: počtem 1 hlasů proti, 1 hlasů zdržel se a 45 hlasů pro byl tento návrh 9. ZPRÁVA O PRÁCI PŘEDSTAVENSTVA A KONTROLNÍ KOMISE ZA ROK 2009 Předsedající informoval o činnosti představenstva a kontrolní komise. Představenstvo společně s kontrolní komisí se podle potřeby schází, dále se zástupci představenstva účastní schůzí SVJ. Loni v srpnu jsme dle usnesení členské schůze požadovali odvolání p. Rakouše, zástupce MČ P13 však s tímto odvoláním nesouhlasil. Pan Rakouš taktéž nedostál svému slibu a neodstoupil. Na letošní schůzi SVJ byl tento požadavek zástupcem BD opět vznesen a ze strany města i p. Rakouše nebyl akceptován. odvolání p. Rakouše z pozice člena výboru SVJ a aby družstvo v SVJ zastupoval předseda představenstva družstva. Se společností Geosan se nám nepodařilo dohodnout na řešení rozdílných postojů k fakturovanému penále za neodstranění vad a nedodělků. Z důvodu blížícího se termínu promlčení jsme proto v součinnosti s MČ P13 celou kauzu předali k dořešení advokátní kanceláři. 10. PLÁN INVESTIČNÍCH A OSTATNÍCH AKCÍ NA ROK 2010, PŘEVODY BYTU Investice BD se musí řešit ve spolupráci s SVJ. Průjezd v garážích mezi -4. a -3. patrem bude rozšířen příští měsíc.

5 Pan Vaníček informoval o obsazení nebytových prostorů v domě. Převody družstevních podílů v družstvu budou probíhat tak, že se nový člen zaeviduje do seznamu žadatelů o byt, který vede doma a.s., bývalý a nový člen družstva vyplní formulář dohody o převodu členských práv a povinností, schválený MČ P13, tento odevzdá představenstvu BD a člen představenstva BD tento formulář předá zástupci MČ P13 ke schválení. Veškeré dokumenty budou k dispozici na domě, a.s. během tohoto týdne. 11. DOTAZY, PŘIPOMÍNKY, DISKUZE Uvolněné kostky kolem domu řeší se formou reklamace u GEOSANu (stejně jako další reklamace např. se střechou) Satelity odstraněny a jak přijímat satelitní vysílání? Jsou v domě rozvody? možnosti satelitního vysílání pro celý bytový dům Petržílkova Výsledek hlasování: počtem 3 hlasů proti, 2 hlasů zdržel se a 42 hlasů pro byl tento návrh Kvůli opravám podlah garáží se nečistí garáže, protože nesmí být ve spárách zatečená voda. K opravě dojde zhruba za měsíc. možnosti změny nebo zkvalitnění výkonu ostrahy objektu Předsedající ukončil členskou schůzi ve 21 hodin 30 minut.

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Rybárna 382

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Rybárna 382 MÍSTO KONÁNÍ: prostory Magistrátu města Most, zasedací místnost, 4.patro DATUM KONÁNÍ: 20. 5. 2014, od 17 00 hod PROGRAM: Zahájení a představení přítomných, kontrola schopnosti usnášení, schválení programu

Více

ZÁPIS Z 15. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE 19.11.2015

ZÁPIS Z 15. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE 19.11.2015 ZÁPIS Z 15. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE 19.11.2015 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství pro dům č.p. 703, Praha 9 Letňany se sídlem Zlonická

Více

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění.

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. I. Smluvní strany Objednatel: Společenství Golfová 884 887 Zapsané

Více

Součástí směrnice je metodika postupu odečtu a rozúčtování spotřeby SV a TUV a metodika k rozúčtování spotřeby tepla.

Součástí směrnice je metodika postupu odečtu a rozúčtování spotřeby SV a TUV a metodika k rozúčtování spotřeby tepla. SMĚRNICE K POUŽÍVÁNÍ A PROVOZU MĚŘIČŮ TEPLÉ UŽITKOVÉ VODY, STUDENÉ VODY A TEPLA A K ROZÚČTOVÁNÍ SPOTŘEBY A NÁKLADŮ NA TEPELNOU ENERGII DYJE - stavební bytové družstvo, U tržiště 814/2, 690 40 Břeclav Čl.

Více

ZÁPIS. Výroční členské schůze bytového družstva SYLVA. Mongolská 1427, Ostrava - Poruba

ZÁPIS. Výroční členské schůze bytového družstva SYLVA. Mongolská 1427, Ostrava - Poruba ZÁPIS Výroční členské schůze bytového družstva SYLVA Mongolská 1427, Ostrava - Poruba konané dne 26. 11. 2013v 18:00 hod v prostorách školní jídelny ZŠ na ulici Ukrajinská 1/5 PROGRAM Výroční členské schůze

Více

Léčebné lázně Jáchymov a.s., IČ 45 35 92 29, T.G. Masaryka 415, 362 51 Jáchymov Zápis z jednání řádné valné hromady a.s. konané dne 28. 5.

Léčebné lázně Jáchymov a.s., IČ 45 35 92 29, T.G. Masaryka 415, 362 51 Jáchymov Zápis z jednání řádné valné hromady a.s. konané dne 28. 5. Z Á P I S z jednání valné hromady obchodní společnosti Léčebné lázně Jáchymov a.s. konané v lázeňském sanatoriu akademika Běhounka v Jáchymově dne 28. května 2008 Program jednání Platný program jednání

Více

Zápis. BGS Energy Plus a.s., se sídlem Světlá nad Sázavou, Zámecká 7, PSČ 582 91 konané dne 14.6.2010 v sídle společnosti

Zápis. BGS Energy Plus a.s., se sídlem Světlá nad Sázavou, Zámecká 7, PSČ 582 91 konané dne 14.6.2010 v sídle společnosti Zápis z řádné valné hromady společnosti BGS Energy Plus a.s., se sídlem Světlá nad Sázavou, Zámecká 7, PSČ 582 91 konané dne 14.6.2010 v sídle společnosti 1. Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné

Více

Směrnice ke schvalování účetní závěrky MČ Brno-Kohoutovice

Směrnice ke schvalování účetní závěrky MČ Brno-Kohoutovice BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO Směrnice ke schvalování účetní závěrky MČ Brno-Kohoutovice 1 ČÁST I. Článek 1. Cíl směrnice 1.1. Tato směrnice závazně upravuje způsob, kompetence, formu, lhůty a pracovní účast

Více

Stanovy společenství vlastníků

Stanovy společenství vlastníků Stanovy společenství vlastníků I. Název Společenství vlastníků Pod Lihovarem 2232 II. Sídlo: Pod lihovarem 2231, Benešov, PSČ: 256 01 III. Předmět činnosti Zajišťování správy domu a pozemku IV. Členská

Více

POUZE SILNÍ MOHOU BÝT STABILNÍ A LEVNÍ

POUZE SILNÍ MOHOU BÝT STABILNÍ A LEVNÍ Úsek 07 správa domů Tel: 385 3486 06, 9 Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Č.Budějovicích, oddíl A, vložka 7527 JSME ZDE PRO VÁS POUZE SILNÍ MOHOU BÝT STABILNÍ A LEVNÍ naše

Více

Společenství vlastníků pro dům Mimoňská č.p. 633-643, sídlo: Praha 9, Mimoňská 639/12, IČ: 274 32 220 ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ BYTŮ 2015

Společenství vlastníků pro dům Mimoňská č.p. 633-643, sídlo: Praha 9, Mimoňská 639/12, IČ: 274 32 220 ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ BYTŮ 2015 Společenství vlastníků pro dům Mimoňská č.p. 633-643, sídlo: Praha 9, Mimoňská 639/12, IČ: 274 32 220 ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ BYTŮ 2015 Podle článku VI. odstavce 4 Stanov společenství vlastníků

Více

Směrnice pro poskytování odměn funkcionářům SBD a pravidla odměňování pracovních funkcí na samosprávách a společenství vlastníků

Směrnice pro poskytování odměn funkcionářům SBD a pravidla odměňování pracovních funkcí na samosprávách a společenství vlastníků Směrnice pro poskytování odměn funkcionářům SBD a pravidla odměňování pracovních funkcí na samosprávách a společenství vlastníků Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.6.2009 1.6.2009 2 Dne: 15.4.2009

Více

Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu

Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu Z Á P I S členské schůze Bytového družstva STUDENTSKÁ, konané dne 30.11. 2010 Program: 1. Zahájení a schválení programu 2. Volba mandátové a návrhové komise, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Zpráva

Více

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2006.

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2006. Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Směrnice o schvalování účetní závěrky

Směrnice o schvalování účetní závěrky Město Česká Kamenice, náměstí Míru 219, Česká Kamenice Směrnice o schvalování účetní závěrky Zpracovatel: Městský úřad Česká Kamenice Finanční odbor Předkladatel: Městský úřad Česká Kamenice Finanční odbor

Více

Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Bc. Martin Frei Neomluveni : - PROGRAM ZASEDÁNÍ

Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Bc. Martin Frei Neomluveni : - PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 34. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 29. června 2011 v 16:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

Nabídka na správu bytového domu Janáčkovo nábřeží 1075/27, Praha 5 - Smíchov

Nabídka na správu bytového domu Janáčkovo nábřeží 1075/27, Praha 5 - Smíchov Nabídka na správu bytového domu Janáčkovo nábřeží 1075/27, Praha 5 - Smíchov Leden 2014 Obsah ÚVODEM 3 PŘEDMĚT SPRÁVY 4 VZTAH SPRÁVCE A VLASTNÍKA 4 KOMUNIKACE 4 PŘEVZETÍ DOMU 4 POPIS SLUŽEB 4 Administrativní

Více

Disciplinární řád. 1 Účel disciplinárního řádu

Disciplinární řád. 1 Účel disciplinárního řádu Disciplinární řád 1 Účel disciplinárního řádu Disciplinární řád upravuje postup čestné rady Komory, práva a povinnosti účastníků disciplinárního řízení a úkony, které s disciplinárním řízením souvisejí

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 22. prosince 2014 ve 20 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s.

Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. Obsah 1. Úvod... 2 1.1. Účel Programu rovného zacházení... 2 1.2.

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek Kodymova 2537-2539

Stanovy společenství vlastníků jednotek Kodymova 2537-2539 Stanovy společenství vlastníků jednotek Kodymova 2537-2539 Čl. I. Úvodní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek vzniklo ze zákona dnem 1. července 2000. 2. Název společenství: Kodymova 2537-2539,

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.4.2015

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.4.2015 Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.4.2015 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026 Adresa: SVBJ, Tesaříkova 1025, 102 00 Praha 10 IČO: 26480166 DIČ: CZ26480166 Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Datum

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Pravidla o poskytování a rozúčtování plnění nezbytných při užívání bytových a nebytových jednotek v domech s byty.

Pravidla o poskytování a rozúčtování plnění nezbytných při užívání bytových a nebytových jednotek v domech s byty. Pravidla o poskytování a rozúčtování plnění nezbytných při užívání bytových a nebytových jednotek v domech s byty. Preambule Rada města Slavičín se usnesla podle 102 odst.3 zákona č. 128/2000Sb., vydat

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA Část I. čl. 1 Firma a sídlo družstva 1. Firma družstva zní: Bytové družstvo Otavská 6(dále v těchto stanovách jen jako družstvo ). 2. Sídlo družstva je na adrese Otavská 6,370

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

------------------------------------ u s n e s e n í ---------------------------------------

------------------------------------ u s n e s e n í --------------------------------------- OPIS S t e j n o p i s NOTÁŘSKÝ ZÁPIS NZ 1193/2014 N 1264/2014 sepsaný dne osmnáctého června roku dvoutisícího čtrnáctého (18.06.2014) mnou, JUDr. Lubomírem Mikou, notářem se sídlem v Brně, v mé notářské

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek

Stanovy společenství vlastníků jednotek Stanovy společenství vlastníků jednotek ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je právnickou osobou, která vznikla na základě

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 7.února 2008 od 17:00 hod. v

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 20.8.2015

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 20.8.2015 Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 20.8.2015 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Vzorové stanovy společenství vlastníků jednotek. ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení

Vzorové stanovy společenství vlastníků jednotek. ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení Vzorové stanovy společenství vlastníků jednotek ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou, která vznikla

Více

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18:05 hodin Přítomni zastupitelé: 9 Omluveni zastupitelé: 0

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25, ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. Čl. I Základní ustanovení

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25, ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. Čl. I Základní ustanovení STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25, ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství vlastníků ) je

Více

Stanovy Společenství vlastníků pro dům č.p. 1331, Praha 10-Uhřiněves. I. Název. II. Sídlo a IČO. III. Účel společenství

Stanovy Společenství vlastníků pro dům č.p. 1331, Praha 10-Uhřiněves. I. Název. II. Sídlo a IČO. III. Účel společenství Stanovy Společenství vlastníků pro dům č.p. 1331, Praha 10-Uhřiněves I. Název Název společenství vlastníků je Společenství vlastníků pro dům č.p. 1331, Praha 10-Uhřiněves II. Sídlo a IČO Sídlem společenství

Více

Stanovy horolezeckého oddílu "ROT SPORT"

Stanovy horolezeckého oddílu ROT SPORT Stanovy horolezeckého oddílu "ROT SPORT" Horolezecký oddíl "ROT SPORT" je dobrovolným občanským sdružením zájemců o horolezecký sport, navazující na sportovní a duchovní hodnoty českých a saských horolezců

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Přítomni: 1. Karel Pačiska (předseda) 5. Pavel Nevrkla (místopředseda) 2. Radim Švejda

Více

Podklady pro jednání a návrhy usnesení

Podklady pro jednání a návrhy usnesení Podklady pro jednání a návrhy usnesení Řádné valné hromady společnosti KAROSERIA a.s. se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 dne 15. 6. 2016 v 11.00 hod. v zasedací místnosti administrativní budovy R v Brně,

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ. Část I. Základní ustanovení. Článek 1. Název a sídlo společenství vlastníků jednotek

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ. Část I. Základní ustanovení. Článek 1. Název a sídlo společenství vlastníků jednotek STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název a sídlo společenství vlastníků jednotek Název: Společenství vlastníků jednotek v domě č.p.2232-2229 v Nedvězské ulici, Praha 10

Více

M Ě S T O K A D A Ň Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Mírové nám. 1, 432 01 Kadaň; pracoviště Jana Roháče 1381

M Ě S T O K A D A Ň Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Mírové nám. 1, 432 01 Kadaň; pracoviště Jana Roháče 1381 Zápis pracovní schůzky ze dne 19. 4. 2006 Manažerský tým Místo konání: budova MěÚ v ulici Jana Roháče 1381; jednací místnost (č.dveří 48) Materiály: 1. Tisková zpráva Internet pro zdravotně postižené 2.

Více

Směrnice č. 102/2011

Směrnice č. 102/2011 Směrnice č. 102/2011 (NOVELIZOVANÉ ZNĚNÍ) Směrnice o nájemném z bytů pořízených v družstevní bytové výstavbě a úhradách za plnění poskytovaná s užíváním těchto bytů (1) Tato směrnice upravuje: Čl. 1 Předmět

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007 Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov Zásady pro určení nájemného z bytů a nebytových prostorů, záloh na plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a jejich vyúčtování

Více

Nabídka na správu nemovitostí FPS s.r.o. Společenství vlastníků domu Zlonická 703, Praha 9 V Praze dne 7.9. 2009

Nabídka na správu nemovitostí FPS s.r.o. Společenství vlastníků domu Zlonická 703, Praha 9 V Praze dne 7.9. 2009 Nabídka na komplexní správu nemovitostí Základní údaje Adresa sídla a vedení firmy: Sídlo firmy:, Pod Harfou 938/40, Praha 9 Tel: 257 312 889, 257 312 886, 257 312 839 Fax: 257 312 839 e-mail: fps@fps-praha.cz

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA Oblastní stavební bytové družstvo Kopřivnice STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA Dodatek č. 1/11 2011 I. Tímto dodatkem se ruší platnost textu článků níže uvedených a nahrazují se textem novým: čl. 4 - Vznik členství

Více

Podklady pro jednání a návrhy usnesení

Podklady pro jednání a návrhy usnesení Podklady pro jednání a návrhy usnesení Řádné valné hromady společnosti KAROSERIA a.s. se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 dne 18. 6. 2015 v 11.00 hod. v zasedací místnosti administrativní budovy v Brně,

Více

Domovní řád. Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.4.2014 1.4.2014 1

Domovní řád. Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.4.2014 1.4.2014 1 Domovní řád Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.4.2014 1.4.2014 1 Dne: 24.3.2014 Dne: 31.3.2014 1 / 7 Domovní řád Za účelem zabezpečení pořádku a čistoty v domech, k zajištění podmínek řádného užívání

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov Zásady pro určení nájemného z bytů a nebytových prostorů, záloh na plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a jejich vyúčtování

Více

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA Čl. A Obecná ustanovení 1. Těmito pravidly se stanoví pravidla pro hospodaření s bytovým fondem v majetku města Odolena Voda. Nájemní vztahy se

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

Program (19,30 21,15 hodin)

Program (19,30 21,15 hodin) Program (19,30 21,15 hodin) Zahájení Schválení programu schůze hlasování Roční závěrka 2007 - hlasování Zpráva o činnosti výboru Zpráva o činnosti kontrolní komise Hospodaření za rok 2008 - hlasování Volba

Více

Obecně závazná vyhláška města Milovice č. 1 / 2011 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška města Milovice č. 1 / 2011 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška města Milovice č. 1 / 2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Milovice vydává dne 31.1.2011 podle 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

DOMOVNÍ ŘÁD. DOMOVNÍ ŘÁD Družstvo Tobrucká 713, družstvo 1 / 6

DOMOVNÍ ŘÁD. DOMOVNÍ ŘÁD Družstvo Tobrucká 713, družstvo 1 / 6 DOMOVNÍ ŘÁD DOMOVNÍ ŘÁD Družstvo Tobrucká 713, družstvo 1 / 6 Družstvo Tobrucká 713, družstvo Tobrucká 713/25, 160 00 Praha 6 IČO: 25148826, tel: 235363485, mob: 602 941235, e-mail: tobrucka713@seznam.cz

Více

Stanovy společenství vlastníků Nová kolonie 2604/8

Stanovy společenství vlastníků Nová kolonie 2604/8 Stanovy společenství vlastníků Nová kolonie 2604/8 ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků Nová kolonie 2604/8 (dále jen "společenství") je právnickou osobou,

Více

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem Zápis z jednání představenstva KHK StČ, které se uskutečnilo dne 19. 10. 2010 od 09.00 hodin V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI firmy AMZ Financial Group s.r.o., Pražská 298, 25001 Brandýs nad Labem Přítomni: Havlík

Více

Zásady pro zřizování služebností inženýrských sítí na pozemcích ve vlastnictví města

Zásady pro zřizování služebností inženýrských sítí na pozemcích ve vlastnictví města Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, www.lanskroun.eu Čj.: MULA 11112/2016 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 53.2. Zásady pro zřizování služebností

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK U PRŮHONU 1368/15, PRAHA 7

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK U PRŮHONU 1368/15, PRAHA 7 STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK U PRŮHONU 1368/15, PRAHA 7 ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Č L Á N E K 1 Základní ustanovení 1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou

Více

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice ZÁPIS č. 6/2008 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 15. prosince 2008 od 18.30 hodin Přítomni: Ing. Jana

Více

Vnitřní předpis bytového družstva č. 3 Domovní řád

Vnitřní předpis bytového družstva č. 3 Domovní řád Vnitřní předpis bytového družstva č. 3 Domovní řád Za účelem zajištění podmínek řádného a bezpečného užívání bytů, zabezpečení pořádku a čistoty v obytných domech, jakož i v zájmu upevnění občanského soužití,

Více

Zásady pro nájem městských bytů č. 5/2014 ve znění dodatku č. 1 a 2

Zásady pro nájem městských bytů č. 5/2014 ve znění dodatku č. 1 a 2 Zásady pro nájem městských bytů č. 5/2014 ve znění dodatku č. 1 a 2 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Zásady pro nájem městských bytů (dále jen zásady ) upravují postup městského úřadu a příspěvkových organizací

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 735, HNĚZDENSKÁ 735, PRAHA 8-TROJA, IČ: 27186971 konaného dne 02.02.

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 735, HNĚZDENSKÁ 735, PRAHA 8-TROJA, IČ: 27186971 konaného dne 02.02. ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 735, HNĚZDENSKÁ 735, PRAHA 8-TROJA, IČ: 27186971 konaného dne 02.02.2010 Místo konání: Kulturní centrum KRAKOV, Těšínská 600, Praha 8 Datum

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Přítomni: dle prezenční listiny Přizváni: Firma Hold - Albert 13.15 hod. Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Program jednání : Schválení programu Ohlášené návštěvy Kontrola úkolů Interpelace

Více

Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015

Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015 Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015 ÚČASTNÍCI ZASEDÁNÍ: Ing. Tomáš Klíma, Ing. Michal Kuba, Gabriela Adámková, Ing. Radek Neužil LL.M, Ing. Jan Sadecký

Více

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov v roce 2012 v 19.00 hod. a přivítal

Více

PRAVIDLA PRO TVORBU A FINANCOVÁNÍ Z DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DOMOVNÍHO FONDU

PRAVIDLA PRO TVORBU A FINANCOVÁNÍ Z DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DOMOVNÍHO FONDU Organizační směrnice 2/11-včetně dodatků PRAVIDLA PRO TVORBU A FINANCOVÁNÍ Z DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DOMOVNÍHO FONDU Úvod Směrnice navazuje na OS 1/11 a vymezuje práva a povinnosti členů nájemců

Více

Zápis z jednání Výboru společenství vlastníků Kaskády Barrandov III

Zápis z jednání Výboru společenství vlastníků Kaskády Barrandov III Zápis z jednání Výboru společenství vlastníků Kaskády Barrandov III Dne 16.4.2012 Schůze zahájena v 18:00 hod. Účast: Příjmení a jméno Bejček Jan Člen výboru Přítomen Hrdličková Eva Člen výboru Přítomen

Více

Zápis z jednání komise pro regeneraci panelového sídliště Šipší ze dne 25.6.2003. Přítomni: Ing.Jirásek, p.nováček, pí Hnátková, p.hlavatý, p.

Zápis z jednání komise pro regeneraci panelového sídliště Šipší ze dne 25.6.2003. Přítomni: Ing.Jirásek, p.nováček, pí Hnátková, p.hlavatý, p. Zápis z jednání komise pro regeneraci panelového sídliště Šipší ze dne 25.6.2003 Přítomni: Ing.Jirásek, p.nováček, pí Hnátková, p.hlavatý, p.polák Hosté: Ing.Suchánek, Ing.arch.Kremla Omluveni: p.hobl,

Více

Stanovy Spole enství vlastník pro budovu Nám stí 14. íjna 2173, Praha 5

Stanovy Spole enství vlastník pro budovu Nám stí 14. íjna 2173, Praha 5 Strana t etí Stanovy Spole enství vlastník pro budovu Nám stí 14. íjna 2173, Praha 5 l. I Základní ustanovení 1) Spole enství vlastník (dále jen spole enství ) je právnickou osobou, která vznikla na základ

Více

S T A N O V Y. Preambule : Část I. Všeobecná ustanovení Čl. 1. Obchodní jméno a sídlo družstva

S T A N O V Y. Preambule : Část I. Všeobecná ustanovení Čl. 1. Obchodní jméno a sídlo družstva S T A N O V Y Preambule : Tyto STANOVY upravují právní poměry družstva, založeného zemědělskými prvovýrobci a podnikateli dle příslušných ustanovení zákona za účelem uplatnění vlivu prvovýroby v oblasti

Více

Jednací řád Rady města Třešť

Jednací řád Rady města Třešť Jednací řád Rady města Třešť Rada města Třešť (dále jen rada města) se usnesla podle 101, odst. 3 zákona čís. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení), (dále jen zákon ), v platném znění na tomto svém jednacím

Více

Předmětem podnikání společnosti je:

Předmětem podnikání společnosti je: STANOVY Zemědělské společnosti Nalžovice a.s. I. Obchodní firma Obchodní firma společnosti zní: Zemědělská společnost Nalžovice, a.s. II. Sídlo společnosti Sídlem společnosti jsou: Nalžovice č.p. 23, okres

Více

Základní kynologická organizace Zásmuky

Základní kynologická organizace Zásmuky Zápis č. 1/2014 z členské schůze ZKO Zásmuky 261, konané dne 6.12.2014 Přítomni: Zdeněk Auterský, Peter Andel, Michaela Černá, Hana Dobšová, Pavel Drahoš, Gabriela Kořínková, Pavel Kotrba, Libor Kytka,

Více

Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 16.ledna 2009

Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 16.ledna 2009 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 16.ledna 2009 Místo konání: budova OÚ Začátek: 19.30 hodin Zasedání řídil: Ing. Jan Novotný Přítomno: 8 z 9 členů zastupitelstva obce Ing.

Více

1. Orgány ZO jsou voleny z členů ZO. 2. Do orgánů ZO mohou být voleni jen členové ZO starší 18 let.

1. Orgány ZO jsou voleny z členů ZO. 2. Do orgánů ZO mohou být voleni jen členové ZO starší 18 let. JEDNACÍ ŘÁD ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží I. Úvodní ustanovení Čl. 1. Jednací řád Základní organizace odborového sdružení železničářů Praha Masarykovo nádraží (dále jen ZO) upravuje postup orgánů ZO

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 15.09.2014 v 17:00 h. v zasedací místnosti Městského úřadu Smiřice Přítomno: Omluveni: 9 členů ZM dle prezenční listiny Karel Šust MUDr.

Více

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY)

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY) PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT Poskytování dotací z rozpočtu města Letovice se řídí zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění

Více

Zápis. ze shromáždění společenství vlastníků jednotek Hráského 1908-1910 ze dne 17.3.2011

Zápis. ze shromáždění společenství vlastníků jednotek Hráského 1908-1910 ze dne 17.3.2011 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek Hráského 1908-1910 ze dne 17.3.2011 Účast na shromáždění : přítomno celkem 58,80% v podílech 3105/5280 1. Volba zapisovatele jednohlasně byl odsouhlasen

Více

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro nájem bytů ve vlastnictví města Tato pravidla se nevztahují Čl. 1 Předmět úpravy a) na služební byty města Pelhřimova

Více

ZÁPIS ze 7. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 13. června 2007

ZÁPIS ze 7. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 13. června 2007 ZÁPIS ze 7. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 13. června 2007 Přítomni: Ing. Kříha, p. Dorotovič p. Kučera, p. Strnad, p. Šlenc, Ing. Štangl, Mgr. Hokr, Mgr. Rolínek, Mgr. Jarolímek,

Více

Stavební bytové družstvo SCHZ

Stavební bytové družstvo SCHZ Stavební bytové družstvo SCHZ předpis č.: OS 04 vydání č.: 9 účinnost od : 29.5.2015 počet str. : 11 typ ON: organizační směrnice název ON: O STANOVENÍ VÝŠE NÁJEMNÉHO A ÚHRADY ZA PLNĚNÍ POSKYTOVANÁ S UŽÍVÁNÍM

Více

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 15.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 15.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 31.března 2005 od 17:00 Přítomni:

Více

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. Revoluční 19, Trutnov ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. dne 8. června 2010 v sídle společnosti Valná hromada byla svolána oznámením

Více

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 20 z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obec Svépravice ORP Pelhřimov, kraj Vysočina SMĚRNICE. O SYSTÉMU ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ obce Svépravice

Obec Svépravice ORP Pelhřimov, kraj Vysočina SMĚRNICE. O SYSTÉMU ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ obce Svépravice Obec Svépravice ORP Pelhřimov, kraj Vysočina SMĚRNICE O SYSTÉMU ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ obce Svépravice Zpracování účetnictví se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 563/1991Sb., o účetnictví, ve znění

Více

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov Zpráva o výsledcích přezkoumání hospodaření svazku obcí Identifikační údaje: IČO 15789683 Název svazku:svazek Lipenských obcí Jména osob provádějících

Více

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 1. Zahájení, úvod Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hodin, kdy paní starostka přivítala přítomné zastupitele a občany, kteří se na zasedání dostavili. Přítomných

Více

N Á V R H K U P N Í S M L O U V A

N Á V R H K U P N Í S M L O U V A N Á V R H K U P N Í S M L O U V A Rozšíření malovýroby mléčných produktů - prodejní stánek 1. Obchodní firma: Sídlo: Zapsaná v OR: Zastoupená: IČO: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon/fax: E-mail:

Více

MĚSTO ŽATEC JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATEC

MĚSTO ŽATEC JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATEC MĚSTO ŽATEC JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATEC Stránka 1 z 9 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Zastupitelstvo města Žatce (dále jen zastupitelstvo města ) tímto ve smyslu 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích,

Více

Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 )

Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 ) Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 ) Článek 14 Představenstvo 1. Představenstvo je statutárním orgánem společnosti, jenž řídí činnost společnosti a jedná jejím jménem.

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Směrnice pro vyúčtování služeb spojených s bydlením Platnost směrnice: - tato směrnice je platná pro městské byty ve správě OSBD, Děčín IV

Více

Stanovení nákladů na služby a jejich rozúčtování

Stanovení nákladů na služby a jejich rozúčtování SBD Rozvoj Sokolov 28/1 28. Směrnice bytového družstva pro stanovení nákladů na plnění poskytovaná s užíváním družstevních bytů, družstevních nebytových prostor, bytů v osobním vlastnictví a nebytových

Více

Zápis. 3. mimořádné jednání Rady městské části Praha 2 konané dne 24.08.2015

Zápis. 3. mimořádné jednání Rady městské části Praha 2 konané dne 24.08.2015 R A D A M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A 2 Zápis 3. mimořádné jednání Rady městské části Praha 2 konané dne 24.08.2015 Přítomni: Dále přítomni: Omluveni: Ověřil: Zapsal: Hosté: Mgr. Jana Černochová, starostka,

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 8

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 8 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 8 Konané dne: 24.09.2015 Materiál číslo: 8/6/6 Název materiálu a návrh usnesení: 8/6/6 Výkup pozemků u koupaliště 8/6/6/1 Schválilo pro případ výkupu

Více

Zastupitelstvo města Přerova

Zastupitelstvo města Přerova Pořadové číslo: 25/3.7.2 Zastupitelstvo města Přerova Přerov 5.9.2014 Předloha pro 25. jednání Zastupitelstva města Přerova, které se uskuteční dne 15. 9. 2014 Předkladatel: Zpracovatel: MICHAL ZÁCHA DiS.,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 3/2014 konaného dne 29.9.2014 Přítomni : ing. Skalický J., Hladík O., Hrůza T., Janda P., Karfíková M., Koťová J.,

Více