e Stavby pro reklamu podle 3 odst. 2. f

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "e Stavby pro reklamu podle 3 odst. 2. f"

Transkript

1 Jenouhé stvy, terénní úprvy uržoví práe vyžujíí ohlášení 104 ost. 1 stveního zákon Stvení záměr Formulář Umístění Stvy pro ylení pro roinnou rekrei o 150 m 2 elkové zstvěné plohy, s jením pozemním polžím o hlouky 3 m nejvýše s věm nzemními polžími pokrovím. Pozemní stvy o 300 m 2 elkové zstvěné plohy hlouky o 3 m, poku nejsou voním ílem neo stvou pole 16 ost. 2 písm. ). Stvy o 300 m 2 elkové zstvěné plohy výšky o 10 m, s výjimkou stve pro ylení, hly o m 2 elkové zstvěné plohy výšky o 15 m, poku tyto stvy hly uou nejvýše s jením nzemním polžím, neposklepené očsné n ou nejéle 3 let; ou očsnosti nelze proloužit. Stvy o 50 m 2 elkové zstvěné plohy o 5 m výšky s jením nzemním polžím, posklepené nejvýše o hlouky 3 m. e Stvy pro reklmu pole 3 ost. 2. Stvy ostvnýh, mnipulčníh, proejníh, sklovýh neo výstvníh ploh o výměře n 300 m 2 nejvíe všk o m 2, které neslouží pro sklování neo mnipuli s hořlvými látkmi neo látkmi, které mohou způsoit znečištění životního prostřeí. g Stvy zřízení stveniště, neuveené v 103 ost. 1 písm. e) oě 1. h Stvy opěrnýh zí o výšky 1 m, které hrničí s veřejně přístupnými pozemními komunikemi neo s veřejným prostrnstvím. i Terénní úprvy neuveené v 103 ost. 1 písm. ). j Uržoví práe n stvě neuveené v 103 ost. 1 písm. ). k Stvení úprvy pro změny v užívání části stvy, kterými se nezshuje o nosnýh konstrukí stvy, nemění se její vzhle nevyžují posouzení vlivů n životní prostřeí 11 ). 11 ) Zákon č. 100/2001 S., o posuzování vlivů n životní prostřeí o změně některýh souvisejííh zákonů, ve znění zákon č. 93/2004 S. Ohlášení stvy uveené v 104 ost. 2 písm. ) ž e) SZ, změny tkové stvy ( 2 ost. 5 SZ) změny tkové stvy pře okončením ( 118 ost. 4 SZ), která poléhl ohlášení, stveník poává n ormuláři, jehož oshové náležitosti jsou stnoveny v příloze č. 1 k vyhláše č. 526/2006 S. (po novele v příloze č. 8 k vyhláše č. 503/2006 S.) K ohlášení se připojí přílohy uveené v části B přílohy č. 1 (8) k této vyhláše. Ohlášení se nepoává n ormuláři. Ohlášení oshuje ientiikční úje o stveníkovi, o pozemku, o ohlšovném stvením záměru, jeho rozshu účelu, způsou oě prováění, új o tom, ko ue stvení záměr prováět, z se k jeho proveení má použít sousení nemovitost, v tom přípě souhls vlstník této nemovitosti; u očsné stvy rovněž ou jejího trvání návrh úprvy pozemku po jejím ostrnění ( 105 ost. 1 SZ). Stv vyžuje územní rozhonutí. Územní rozhonutí lze nhrit územním souhlsem z pomínek uveenýh v 96 SZ neo veřejnoprávní smlouvou z pomínek uveenýh v 78 SZ. Nevyžují rozhonutí o umístění stvy ni územní souhls ( 79 ost. 6 SZ). Ohlášení vyžují změny okončenýh stve uveenýh v ostvi 1, poku jejih proveením neuou překročeny uveené prmetry ( 104 ost. 2 SZ).

2 Ohlášení nevyžují stvy terénní úprvy, u kterýh to stvení úř pole 78 ost. 6 stnovil ( 104 ost. 3 SZ). 78 ost. 6 SZ: Stvení úř může v územním rozhonutí u stve terénníh úprv uveenýh v 104 ost. 1 písm. ) ž i), jestliže to nevylučuje povh věi, ohrn veřejnýh zájmů pole zvláštníh právníh přepisů neo ohrn práv účstníků řízení, stnovit, že k jejih proveení neue vyžovt ohlášení. Změny stve uveenýh v 104, jejihž proveení y mělo z násleek překročení jejih prmetrů, vyžují stvení povolení ( 108 ost. 2 SZ). Je-li stveníkem u stveníh záměrů pole 104 nmísto ohlášení poná žáost o stvení povolení, stvení úř ji posouí jko ohlášení postupuje pole 105 ž 107, ož stveníkovi sělí ( 108 ost. 3 SZ). Přílohy okláné k ohlášení 105 ost. 1 stveního zákon e Dokl prokzujíí vlstniké právo neo právo zložené smlouvou provést stvení záměr neo právo opovíjíí věnému řemenu k pozemku či stvě, n kterýh má ýt požovný záměr uskutečněn; tyto okly se připojují, nelze-li tto práv ověřit v ktstru nemovitostí álkovým přístupem. Územní rozhonutí neo veřejnoprávní smlouv územní rozhonutí nhrzujíí neo územní souhls, poku je jejih vyání tímto zákonem vyžováno nevyl je stvení úř příslušný k povolení stvy. Souhlsná závzná stnovisk, popřípě souhlsná rozhonutí otčenýh orgánů, jsou-li vyžován zvláštním právním přepisem, popřípě povolení pole 169 ost. 4 SZ. 169 ost. 4 SZ: O výjime z tehnikýh požvků n stvy tehnikýh požvků zezpečujííh ezriérové užívání stvy rozhouje stvení úř příslušný rozhonout ve věi. Stnovisk vlstníků veřejné oprvní tehniké inrstruktury k možnosti způsou npojení neo k pomínkám otčenýh ohrnnýh ezpečnostníh pásem. Projektová okumente neo okumente ve vojím vyhotovení. Není-li oení úř oe, jejíhož území se stvení záměr otýká, stvením úřem, překláá se trojmo, vyjm stvy v půsonosti vojenského neo jiného stveního úřu; poku stveník není vlstníkem stvy, připojuje se jeno lší vyhotovení. Souhlsy oso, které mjí vlstniká práv neo práv opovíjíí věnému řemenu k pozemkům, které mjí společnou hrnii s pozemkem, n kterém má ýt stvení záměr uskutečněn; souhls s nvrhovným stvením záměrem musí ýt vyznčen n situčním výkresu.

3 Projektová okumente neo okumente připojovná k ohlášení 105 ost. 1 písm. e), 105 ost. 2 ž 7 stveního zákon Stvení záměr uveený v 104 ost. 1 Stvy pro ylení pro roinnou rekrei o 150 m 2 elkové zstvěné plohy, s jením pozemním polžím o hlouky 3 m nejvýše s věm nzemními polžími pokrovím. Pozemní stvy o 300 m 2 elkové zstvěné plohy hlouky o 3 m, poku nejsou voním ílem neo stvou pole 16 ost. 2 písm. ). Stvy o 300 m 2 elkové zstvěné plohy výšky o 10 m, s výjimkou stve pro ylení, hly o m 2 elkové zstvěné plohy výšky o 15 m, poku tyto stvy hly uou nejvýše s jením nzemním polžím, neposklepené očsné n ou nejéle 3 let; ou očsnosti nelze proloužit. Stvy o 50 m 2 elkové zstvěné plohy o 5 m výšky s jením nzemním polžím, posklepené nejvýše o hlouky 3 m. e Stvy pro reklmu pole 3 ost. 2. Stvy ostvnýh, mnipulčníh, proejníh, sklovýh neo výstvníh ploh o výměře n 300 m 2 nejvíe všk o m 2, které neslouží pro sklování neo mnipuli s hořlvými látkmi neo látkmi, které mohou způsoit znečištění životního prostřeí. g Stvy zřízení stveniště, neuveené v 103 ost. 1 písm. e) oě 1. h Stvy opěrnýh zí o výšky 1 m, které hrničí s veřejně přístupnými pozemními komunikemi neo s veřejným prostrnstvím. i Terénní úprvy neuveené v 103 ost. 1 písm. ). k Stvení úprvy pro změny v užívání části stvy, kterými se nezshuje o nosnýh konstrukí stvy, nemění se její vzhle nevyžují posouzení vlivů n životní prostřeí 11 ). 11 ) Zákon č. 100/2001 S., o posuzování vlivů n životní prostřeí o změně některýh souvisejííh zákonů, ve znění zákon č. 93/2004 S. j Uržoví práe n stvě neuveené v 103 ost. 1 písm. ). Osh projektové okumente neo okumente Projektová okumente pole 105 ost. 3 SZ ále stnoví osh rozsh projektové okumente vyhlášk č. 499/2006 S., o okumenti stve ( 105 ost. 8 SZ), to příloh č. 1 k této vyhláše (po novele příloh č. 5). 105 ost. 3 SZ. 105 ost. 4 SZ. 105 ost. 5 SZ. 105 ost. 6 SZ. 105 ost. 7 SZ. 105 ost. 7 SZ. Požvky n zprovtele Zprování této projektové okumente je vyrnou činností ve výstvě ( 158 SZ), kterou mohou vykonávt pouze yziké osoy, které získly oprávnění k jejih výkonu pole zvláštního právního přepisu 14 ). 14 ) Zákon č. 360/1992 S., o výkonu povolání utorizovnýh rhitektů o výkonu povolání utorizovnýh inženýrů tehniků činnýh ve výstvě, ve znění pozějšíh přepisů. Dokumenti může kromě projektnt (tj. utorizovné osoy pole zákon č. 360/1992 S.) zprovt též oso, která má vysokoškolské vzělání stveního neo rhitektonikého směru neo stření vzělání stveního směru s mturitní zkouškou lespoň 3 roky prxe v projektování stve. Žáné.

4 Ohlášení stveního záměru Je úplné stvení záměr je v soulu - s oenými požvky n výstvu, - se závznými stnovisky, popřípě rozhonutími otčenýh orgánů, - s územním rozhonutím neo regulčním plánem neo veřejnoprávní smlouvou územní rozhonutí nhrzujíí neo územním souhlsem, je-li o stvu či terénní úprvu pole 104 ost. 1 písm. ) ž i), neo s územně plánoví okumentí, je-li o stvení úprvu pole 104 ost. 1 písm. k) - neo není přímo otčeno vlstniké právo neo právo vyplývjíí z věného řemene lšíh oso, leže y s tím tyto osoy vyslovily souhls. 106 stveního zákon Stvení úř vyá písemný souhls s proveením ohlášeného stveního záměru o 30 nů oe ne poání ohlášení. Souhls se oručí - stveníkovi, - osoám, které mjí vlstniká práv neo práv opovíjíí věnému řemenu k pozemkům, které mjí společnou hrnii s pozemkem, n kterém má ýt stvení záměr uskutečněn, - vlstníkovi stvy, poku není stveníkem, - místně příslušnému oenímu úřu, poku není stvením úřem. Souhls nývá právníh účinků nem oručení stveníkovi. Není úplné neo záměr nesplňuje pomínky pro vyání souhlsu s proveením ohlášeného stveního záměru. 107 stveního zákon Stvení úř rozhone usnesením o proveení stveního řízení. Usnesení se oznmuje pouze stveníkovi nelze se proti němu ovolt. Usnesení nývá právní moi nem oručení stveníkovi (76 ost. 3 zákon č. 500/2004 S., správní řá, ve znění pozějšíh přepisů). Stvení řízení je zhájeno nem poání ohlášení; poné ohlášení se povžuje z žáost o stvení povolení. Poku je to pro posouzení stveního záměru nezytné, vyzve stvení úř stveník k oplnění žáosti, mximálně všk v rozshu jko k žáosti o stvení povolení. Lhůt pro vyání rozhonutí zčíná ěžet o právní moi usnesení.

5 Písemný souhls s proveením ohlášeného stveního záměru 106 stveního zákon Ohlášení se neprojenává ve stvením řízení. N vyání souhlsu s proveením ohlášeného stveního záměru se nevzthují části ruhá třetí správního řáu. Souhls lze přezkoumt v přezkumném řízení, které lze zhájit o 1 roku oe ne, ky souhls nyl právníh účinků. Rozhonutí ve věi v přezkumném řízení v prvním stupni nelze vyt po uplynutí 15 měsíů oe ne, ky souhls nyl právníh účinků. Souhls pltí 2 roky oe ne jeho vyání. Dou pltnosti nelze proloužit. Souhls s proveením nepozývá pltnosti ylo-li s prováěním ohlášeného stveního záměru zpočto ve lhůtě pltnosti. Souhls s proveením pozývá pltnosti též ne, ky stvení úř oržel sělení stveník, že upustil o prováění stveního záměru, n který yl souhls vyán; to nepltí, ylo-li s prováěním stveního záměru již zpočto.

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE JÝ Ú JÉ J or oprvní správy Žerotínovo náměstí, Brno j: J 999/ pzn: -J 94/ Brno 4 J Š TÍ BÉ tnovení přehoné úprvy provozu n pozemní komuniki silnii tříy rjský úř Jihomorvského krje, oor oprvní správy, pole

Více

Otázka č. 4 (PRA): Za subjekty trestního řízení jsou považováni také:

Otázka č. 4 (PRA): Za subjekty trestního řízení jsou považováni také: F63 - Diktiký test - II. tém Otázk č. 1 (PRA): Sujektem trestního řízení rozumíme: ty činitele, kteří mjí vykonávjí vlstní vliv n průěh trestního řízení kterým zákon k uskutečnění tohoto vlivu ává určitá

Více

S A Z E B N Í K. schválený Zastupitelstvem Královéhradeckého kraje dne , Usnesení č. ZK/10/639/2009 platný od

S A Z E B N Í K. schválený Zastupitelstvem Královéhradeckého kraje dne , Usnesení č. ZK/10/639/2009 platný od S A Z E B N Í K shválený Zstupitelstvem Královéhrekého krje ne 2.12.2009, Usnesení č. ZK/10/639/2009 pltný o 1.1.2010 S ohleem n nutné režijní nákly mjetkového správe se minimálním finnčním plněním z všehny

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřd Znojmo odor doprvy nám. Armády 23/8, P.O. BOX 36, 669 22 Znojmo Oprávněná úřední oso: Ing. Ev Zvdilová Znojmo 25. dun 206 Tel.: 55 26 438 Fx: 55 26 44 E-mil: Ev.Zvdilov@muznojmo.z Sp. zn.:

Více

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY ,, E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Osh tohoto dokumentu je duševním vlstnitvím společnosti NOVÁ HUŤ Projeke, spol. s r. o. nesmí ýt on ni jeho část ez jejího písemného souhlsu uprvován, předán třetí strně

Více

VELKÁ NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA NA ÚSEKU POVOLOVÁNÍ STAVEBNÍCH ZÁMĚRŮ

VELKÁ NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA NA ÚSEKU POVOLOVÁNÍ STAVEBNÍCH ZÁMĚRŮ VELKÁ NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA NA ÚSEKU POVOLOVÁNÍ STAVEBNÍCH ZÁMĚRŮ JUDr. Vladimíra Sedláčková Medlov 15. a 16. 10. 2013 Stavební řád Hlava I: Stavby, terénní úpravy, zařízení a udržovací práce 103 až

Více

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 ze dne 30. listopadu 2009 o kosmetických přípravcích

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 ze dne 30. listopadu 2009 o kosmetických přípravcích 22.12.2009 Úření věstník Evropské unie L 342/59 NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 ze ne 30. listopu 2009 o kosmetikýh příprvíh (přeprovné znění) (Text s význmem pro EHP) EVROPSKÝ

Více

AUTOMATIZACE. Obsluha, údržba linky a BP. Rostislav Palowski

AUTOMATIZACE. Obsluha, údržba linky a BP. Rostislav Palowski AUTOMATIZACE Osluh, úrž linky BP Rostislv Plowski Stření škol, Hvířov-Šumrk, Sýkorov 1/613, příspěvková orgnize Tento výukový mteriál yl zprován v rámi ke EU peníze střením školám - OP VK 1.5 Výuková s

Více

PT 1. ročník 2. ročník 3. ročník 4. ročník 5. ročník

PT 1. ročník 2. ročník 3. ročník 4. ročník 5. ročník PT 1. ročník 2. ročník 3. ročník 4. ročník 5. ročník 1. OSV Osonostní rozvoj ČJ,HV,MA,TV,PRV,VV,AJ, PČ, Soiální rozvoj ČJ, MA, TV, PRV, AJ, PČ, Morální rozvoj MA, TV, PRV, AJ, PČ, 2. VDO Očnská společnost

Více

AO XXX Kontrolní list Systém řízení výroby

AO XXX Kontrolní list Systém řízení výroby AO XXX Kontrolní list Systém řízení výroy Výroek: Přísy o stříkného etonu přísy o virolisovného etonu Ztříění le př. 2 NV 312 Tulk Skupin Tehn. Speif.: 1 4 Výroe: IČ: Ares: Dtum prověrky: Výron: Č. Požvek

Více

3 Koš Znění otázky Odpověď a) Odpověď b) Odpověď c) Odpověď d) Správná odpověď

3 Koš Znění otázky Odpověď a) Odpověď b) Odpověď c) Odpověď d) Správná odpověď Přijímí řízení kemiký rok 2012/2013 Kompletní znění testovýh otázek společensko-historiký přehle 3 Koš Znění otázky Opověď ) Opověď ) Opověď ) Opověď ) Správná opověď 1. 2 Kolik státníh symolů má Česká

Více

Jedná se o stavební úpravy nebo udržovací práce na stavbách dálnic, silnic, místních komunikací a veřejně přístupných účelových komunikací.

Jedná se o stavební úpravy nebo udržovací práce na stavbách dálnic, silnic, místních komunikací a veřejně přístupných účelových komunikací. Napsal uživatel Mgr. Filip Matějka 3. Pojmenování, název ŽS Ohlášení stavebního záměru na pozemní komunikaci. 4. Základní informace k ŽS Jedná se o stavební úpravy nebo udržovací práce na stavbách dálnic,

Více

Evropská unie Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Evropská unie Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropská unie Evropský soiální fon Prh & EU: Investujeme o vší uounosti ávrh čítče jko utomtu Osh ÁVRH ČÍAČE JAKO AUOMAU.... SYCHROÍ A ASYCHROÍ AUOMA..... Výstupy utomtu mohou ýt přímo ity pměti stvu.....

Více

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I.

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I. Jkub Hnik nr. 15.1.1974 bytem: U Potok 170, 273 53 Hostouň nr. 31.1.1979 bytem: Lidečská 387, 155 21 Prh Zličín (dále jen budoucí oprávněný ) IČ: 00234397 Kldenská 119, 273 53 Hostouň bnkovní spojení:

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 15P037SSK-Zp. Horní Bludovice Obec Horní Bludovice DÚR 1/8

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 15P037SSK-Zp. Horní Bludovice Obec Horní Bludovice DÚR 1/8 ,, A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Osh tohoto dokumentu je duševním vlstnitvím společnosti nesmí ýt on ni jeho část ez jejího písemného souhlsu uprvován, předán třetí strně neo použit k jiným účelům, než vyplývá ze

Více

Rovinné nosníkové soustavy III Příhradový nosník

Rovinné nosníkové soustavy III Příhradový nosník Stvení sttik,.ročník klářského stui Rovinné nosníkové soustvy III Příhrový nosník Rovinný klouový příhrový nosník Skl rovinného příhrového nosníku Pomínk sttiké určitosti příhrového nosníku Zjenoušená

Více

Systémy suché výstavby. Tro149.cz 05/2018. Montážní návod. Cleaneo Single Smart. Montážní návod

Systémy suché výstavby. Tro149.cz 05/2018. Montážní návod. Cleaneo Single Smart. Montážní návod Systémy suché výstvy Tro49.cz Montážní návod 0/208 Cleneo Single Smrt Montážní návod Osh Úvod Všeoecné pokyny...3 Uživtelské pokyny...3 Bezpečnostní pokyny...3 Doporučené použití produktů systémů...3 Montáž

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: se sídlem: Koterovská 633/29, 326 00 Plzeň, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSPL 54 INS 378/2012-A-19 ze dne 29.3.2012, insolvenčním správcem dlužník:. prvomocným

Více

( ) ( ) ( ) Vzdálenost bodu od přímky II. Předpoklady: 7312

( ) ( ) ( ) Vzdálenost bodu od přímky II. Předpoklady: 7312 .. Vzálenost bou o přímk II Přepokl: Pegogiká poznámk: Průběh hoin honě závisí n tom, jk oolní jsou stuenti v oszování o vzorů, které je nejtěžší částí hoin. Dlším problémem pk mohou být rovnie s bsolutní

Více

Dílčí kvalifikace Strážný Soubor otázek pro písemnou část zkoušky

Dílčí kvalifikace Strážný Soubor otázek pro písemnou část zkoušky Dílčí kvlifike Strážný Souor otázek pro písemnou část zkoušky J.2.1.99 Právní zákldy ezpečnostní činnosti Ústvní právo zákon č. 1/1993 S., Ústv České repuliky, č. 2/1999 S., Listin zákldníh práv svood

Více

STAVBA NA CIZÍM POZEMKU Stavební fórum ING. KAREL HOREJŠ

STAVBA NA CIZÍM POZEMKU Stavební fórum ING. KAREL HOREJŠ STAVBA NA CIZÍM POZEMKU Stavební fórum 16. listopadu 2016 ING. KAREL HOREJŠ i. Územní rozhodnutí ii. Společné územní a stavební řízení iii. Zjednodušené územní řízení iv. Územní souhlas v. Společný územní

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Petr Vysoudil, sídlem Mtiční 730/3, 702 00 Ostrv-Morvská Ostrv, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSOS 36 INS 8513/2014-A-13, ze dne 03.10.2014, insolvenčním

Více

(Text s významem pro EHP)

(Text s významem pro EHP) L 68/4 15.3.2016 NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) 2016/364 ze dne 1. července 2015 o klsifikci rekce stvebních výrobků n oheň podle nřízení Evropského prlmentu Rdy (EU) č. 305/2011 (Text s význmem

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY p. zn.: /0 e yškově dne.. 0 Č. j.: /0 / Šl JÁ LÁ TÍ CÉ tnovení přehodné úprvy provozu n pozemní komuniki ěstský úřd yškov, odor doprvy, podle odst. zákon č. /000., o provozu n pozemníh komunikíh o změnáh

Více

Problematika územního rozhodování

Problematika územního rozhodování Problematika územního rozhodování vodoprávní úřady Medlov 15. a 16. 10. 2013 Mgr. Jana Machačková ÚZEMNÍ ROZHODOVÁNÍ diferenciace rozhodování v zastavěném a nezastavěném území využití zjednodušujících

Více

SMLOUVA O DÍLO. METRONOME s.r.o. se sídlem:

SMLOUVA O DÍLO. METRONOME s.r.o. se sídlem: SMLOUVA O DÍLO Číslo smlouvy Objedntele: DIL/40/01/001605/2008 uzvřená níže uvedeného dne, měsíce roku podle ustnovení 536 násl. zákon č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v pltném znění (dále jen Smlouv

Více

I. Prohlášení smluvních stran

I. Prohlášení smluvních stran 8/14118 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ A SOUHLAS SE ZŘÍZENÍM STAVBY uzvřená podle * 1785 násl. ~ 2055 násl., občnského zákoníku * 110 odst. 2) písm. ) zák. Č. 183/2006 Sb., stvební zákon Smluvní strny:

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Vítězslv Jvůrek, se sídlem v Hrdci Králové, PSČ 500 02, Čechov 1100, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSHK 42 INS 9569/2012-A-14 ze dne 4. říjn 2012 insolvenčním

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: obchodní společnost IČ: 24797880 se sídlem Dělnická 1324/9, Holešovice, 170 00 Prh 7 zpsná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Prze oddíl H, vložk 298

Více

Sborník vědeckých prací Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava číslo 1, rok 2006, ročník VI, řada stavební

Sborník vědeckých prací Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava číslo 1, rok 2006, ročník VI, řada stavební Sorník vědekýh prí Vysoké školy áňské - Tehniké univerzity Ostrv číslo, rok 2006, ročník VI, řd stvení Ivet SKOTNICOVÁ ZMĚNY VE VÝPOČTOVÝCH METODÁCH TEPELNĚ TECHNICKÝCH NOEM Astrt The rtile desries the

Více

E V R O P S K Á Ú M L U V A O K R A J I NĚ

E V R O P S K Á Ú M L U V A O K R A J I NĚ E V R O P S K Á Ú M L U V A O K R A J I NĚ Sdělení Ministerstv zhrničníh věí č. 13/2005 S.m.s. Ministerstvo zhrničníh věí sděluje, že dne 20. říjn 2000 yl ve Florenii přijt Evropská úmluv o krjině. Jménem

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: obchodní společnost IČ: 24797880 se sídlem Dělnická 1324/9, Holešovice, 170 00 Prh 7 zpsná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Prze oddíl H, vložk 298

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: KOPPA, v.o.s., se sídlem Mozrtov 679/21, 460 01 Liberec, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSUL 44 INS 5060/2014-A-13, ze dne 04. dubn 2014, insolvenčním správcem

Více

REGIONSERVIS konference o územním plánování a stavebním právu

REGIONSERVIS konference o územním plánování a stavebním právu REGIONSERVIS konference o územním plánování a stavebním právu Praha 22. 1. 2013 Mgr. Jana Machačková PRÁVNÍ ÚPRAVA zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

Pojistná smlouva č. 8051534719

Pojistná smlouva č. 8051534719 Pojistná smlouv č. 8051534719 Smluvní strny: ČSOB Pojišťovn,. s., člen holdingu ČSOB Sídlo: Prdubice, Zelené předměstí Msrykovo náměstí čp. 1458 PSČ 532 18 IČ: 45534306 Zápis v OR: KS v Hrdci Králové,

Více

G_XX. x x x Státní dozor 58 x x x

G_XX. x x x Státní dozor 58 x x x Celkem otázek Vrint ID Grnt: Ing. Rdomír Hvlíček G_ Pro typ zkoušky Osh odkz G-00 G-01 G-02 NG- 02 G-03 Zák. č. 266/1994 S. o dráháh Ovod dráhy 4 Ohrn dráhy 4 Stv dráhy stv n dráze 5 Styk dráhy s izím

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Štncl - insolvence v.o.s., IČ: 291 05 048 se sídlem Kollárov 619/44, 301 00 Plzeň ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSPL 54 INS 542/2014 A-8, ze dne 27.03.2014,

Více

OZNÁMENÍ O ZÁMĚRU V ÚZEMÍ K VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO SOUHLASU

OZNÁMENÍ O ZÁMĚRU V ÚZEMÍ K VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO SOUHLASU Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: OZNÁMENÍ O ZÁMĚRU V ÚZEMÍ K VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO SOUHLASU podle ustanovení 96 zákona č.

Více

VZORY VYPLNĚNÍ FORMULÁŘŮ ŽÁDOSTÍ PODÁVANÝCH V RÁMCI ÚZEMNÍHO ROZHODOVÁNÍ

VZORY VYPLNĚNÍ FORMULÁŘŮ ŽÁDOSTÍ PODÁVANÝCH V RÁMCI ÚZEMNÍHO ROZHODOVÁNÍ VZORY VYPLNĚNÍ FORMULÁŘŮ ŽÁDOSTÍ PODÁVANÝCH V RÁMCI ÚZEMNÍHO ROZHODOVÁNÍ metodický návod Žádost o územně plánovací informaci o vydání územního rozhodnutí nebo o vydání územního souhlasu (příloha č. 1 vyhlášky)

Více

Koš Znění otázky Odpověď a) Odpověď b) Odpověď c) Odpověď d) Správná odpověď 1. 1 Které číslo doplníte místo otazníku? ?

Koš Znění otázky Odpověď a) Odpověď b) Odpověď c) Odpověď d) Správná odpověď 1. 1 Které číslo doplníte místo otazníku? ? Přijímí řízení kemiký rok 07/08 B. stuium Kompletní znění testovýh otázek mtemtik Koš Znění otázk Opověď ) Opověď ) Opověď ) Opověď ) Správná opověď. Které číslo oplníte místo otzníku? 6 6? 6 86 8. Které

Více

Soubor otázek pro písemnou část zkoušky - test

Soubor otázek pro písemnou část zkoušky - test Souor otázek pro písemnou část zkoušky - test Profesní kvlifike 1 Strážný J. 2. 1. 99 Aplikování právníh zákldů ezpečnostní činnosti skupin otázek Ústvní právo zákon č. 1/1993 S., Ústv České repuliky,

Více

ÚSPORNÝ POPIS OBVODŮ S TRANSIMPEDANČNÍMI OPERAČNÍMI ZESILOVAČI MODIFIKOVANOU METODOU UZLOVÝCH NAPĚTÍ

ÚSPORNÝ POPIS OBVODŮ S TRANSIMPEDANČNÍMI OPERAČNÍMI ZESILOVAČI MODIFIKOVANOU METODOU UZLOVÝCH NAPĚTÍ ÚSPONÝ POPS OBVODŮ S ANSMPEDANČNÍM OPEAČNÍM ZESLOVAČ MODFKOVANO MEODO ZLOVÝCH NAPĚÍ Dlior Biolek, VA Brno, kter elektrotehniky elektroniky ÚVOD rnsimpenční operční zesilovče (OZ) nes ptří k perspektivním

Více

Soubor otázek pro písemnou část zkoušky - test

Soubor otázek pro písemnou část zkoušky - test Souor otázek pro písemnou část zkoušky - test Dílčí kvlifike 1 Strážný J.2.1.99 Aplikování právníh zákldů ezpečnostní činnosti skupin otázek Ústvní právo zákon č. 1/1993 S., Ústv České repuliky, č. 2/1999

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzv k podání nbídky k prokázání kvlifikce pro VZ mlého rozshu Název veřejné zkázky: Servisní podpor NN zřízení LNS Brno Identifikce zdvtele: Zdvtel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení pro akademický rok

Zpráva o průběhu přijímacího řízení pro akademický rok Zpráva o průběhu přijímacího řízení pro akaemický rok 2011/2012 na ČVUT v Praze Masarykově ústavu vyšších stuií le Vyhlášky MŠMT č. 343/202 Sb. o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách a její novely

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-27894/DS/2016/Po

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-27894/DS/2016/Po rjský úřd rálovéhrdekého krje áš dopis ze dne še znčk (č. j.) Nše znčk (č. j.) rde rálové U-7894/D/06/Po 9.08.06 dor oddělení yřizuje link e-il Počet listů: odor doprvy silničního hospodářství Ing. Jiří

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Advokátní kncelář Zrůstek, Lůdl prtneři, v.o.s., IČ: 255 89 644, se sídlem Doudlebská 5/1699, Prh 4, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSPH 39 INS 5582/2013-A-18

Více

ÚZEMNÍ ROZHODOVÁNÍ s důrazem na změny v souvislosti s velkou novelou stavebního zákona a prováděcích vyhlášek. Mgr.

ÚZEMNÍ ROZHODOVÁNÍ s důrazem na změny v souvislosti s velkou novelou stavebního zákona a prováděcích vyhlášek. Mgr. ÚZEMNÍ ROZHODOVÁNÍ s důrazem na změny v souvislosti s velkou novelou stavebního zákona a prováděcích vyhlášek Mgr. Jana MACHAČKOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Přijímací řízení akademický rok 2011/12 Kompletní znění testových otázek matematický přehled

Přijímací řízení akademický rok 2011/12 Kompletní znění testových otázek matematický přehled řijímí řízení kemiký rok / Kompletní znění testovýh otázek mtemtiký přehle Koš Znění otázky Opověď ) Opověď ) Opověď ) Opověď ) Správná opověď. Které číslo oplníte místo otzníku? 9 7?. Které číslo oplníte

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O REZERVACI POZEMKU A SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O DÍLO Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Prh 2, PSČ 120 00, zpsná

Více

OZNÁMENÍ O ZÁMĚRU V ÚZEMÍ K VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO SOUHLASU

OZNÁMENÍ O ZÁMĚRU V ÚZEMÍ K VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO SOUHLASU Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Městský úřad Hornídolní, odbor výstavby Ulice: Horní 321/8 PSČ, obec: 444 00 Hornídolní V Hornídolní dne 12.5.2007 Věc: OZNÁMENÍ O

Více

Adresa příslušného úřadu. Městský úřad Žamberk Stavební úřad Masarykovo nám Žamberk

Adresa příslušného úřadu. Městský úřad Žamberk Stavební úřad Masarykovo nám Žamberk Adresa příslušného úřadu Městský úřad Žamberk Stavební úřad Masarykovo nám. 166 564 01 Žamberk V... dne...... Věc: OHLÁŠENÍ podle ustanovení 104 odst. 2 písm. e) až p) zákona č. 183/2006 Sb., o územním

Více

ÚZEMNÍ STUDIE - LOKALITA ROUDNIČSKÁ HRADEC KRÁLOVÉ k.ú. TŘEBEŠ

ÚZEMNÍ STUDIE - LOKALITA ROUDNIČSKÁ HRADEC KRÁLOVÉ k.ú. TŘEBEŠ ÚZEMNÍ TUDIE - LOKLIT ROUDNIČKÁ HRDEC KRÁLOVÉ k.ú. TŘEBEŠ HLVNÍ PROJEKTNT: ing.rch Krel CHMIED ml. UTOR TVBY : ing.rch Krel chmied ml. ODPOVĚDNÝ PROJEKTNT: ing.rch Krel chmied ml. INVETOR : Mgistrát měst

Více

ověření Písemné ověření a ústní zdůvodnění

ověření Písemné ověření a ústní zdůvodnění PROFESNÍ KVALIFIKACE Montér lktrikýh rozvěčů (kó: 26-019-H), 42 hoin (z PK1 60 hoin) + zkoušk (8hoin) Zčátk profsního vzělávání 26. 4. 2014; Dtum ukonční 15. 6. 2014 Rozpis výuky Miroslv Chumhl, soot 3.

Více

Technická dokumentace Ing. Lukáš Procházka

Technická dokumentace Ing. Lukáš Procházka Tehniká dokumente ng Lukáš Proházk Tém: hlvní část dokumentu, orázky, tulky grfy 1) Osh hlvní části dokumentu ) Orázky, tulky grfy ) Vzore rovnie Hlvní část dokumentu Hlvní část dokumentu je řzen v následujíím

Více

Kultura Žďár, příspěvková organizace

Kultura Žďár, příspěvková organizace Mteriál bez osobních údjů Kultur Žďár, příspěvková orgnizce MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 64 DNE: 10. 4. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1019/2017/PO Kultur NÁZEV: Přijetí dru ANOTACE: Kultur Žďár, PO žádá n zákldě Prvidel

Více

Zjednodušená styčníková metoda

Zjednodušená styčníková metoda Stvní sttik, 1.ročník klářského stui Rovinné nosníkové soustvy III Příhrový nosník Zjnoušná styčníková mto Rovinný klouový příhrový nosník Skl rovinného příhrového nosníku Pomínk sttiké určitosti příhrového

Více

Slovní úlohy na sjednocení dvou množin s neprázdným průnikem. II b III

Slovní úlohy na sjednocení dvou množin s neprázdným průnikem. II b III Slovní úlohy n sjenoení vou množin s neprázným průnikem Vennův igrm ( John Venn 1834 (Hull, Anglie) 1923 (Cmrige, Anglie) ) A V Životopis John Venn: http://www-groups.s.st-n..uk/ history/mthemtiins/venn.html

Více

11 llllll llllll II lllll- CÍSLQ SMLOUVY (DODATKU) -1- KUMSP80D6JZC

11 llllll llllll II lllll- CÍSLQ SMLOUVY (DODATKU) -1- KUMSP80D6JZC MORAVSK.OSi.fc'ZSK' K.R 7i - KRAJSKÝ ÚŘAD; 11 llllll llllll II lllll- CÍSLQ SMLOUVY (DODATKU) -1- KUMSP80D6JZC poř. čísío SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ

Více

Půjdu do kina Bude pršet Zajímavý film. Jedině poslední řádek tabulky vyhovuje splnění podmínky úvodního tvrzení.

Půjdu do kina Bude pršet Zajímavý film. Jedině poslední řádek tabulky vyhovuje splnění podmínky úvodního tvrzení. 4. Booleov lger Booleov lger yl nvržen v polovině 9. století mtemtikem Georgem Boolem, tehdy nikoliv k návrhu digitálníh ovodů, nýrž jko mtemtikou disiplínu k formuli logikého myšlení. Jko příkld použijeme

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Kteřin Širhlová, LL.M., se sídlem Plckého 641/11, 772 00 Olomouc, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSOL 16 INS 14296/2012 ze dne 22.11.2012 insolvenčním

Více

SMLOUVA o zřízeni o zřízení věcného břemene - služebnosti

SMLOUVA o zřízeni o zřízení věcného břemene - služebnosti SMLOUVA o zřízeni o zřízení věcného břemene - služebnosti Smi. č.: PGP/MČ/13-141 /VB435/001 /2016 Divišová Milen vlstnický podíl 1/3 r.č.: bytem: i^bmhmí^bbbbi^bh^bmbb^^bbbbmwbbm NovákováMrie vlstnický

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Jn Hovězák, identifikční číslo: 02708281, se sídlem Brno, Mrešov 305/14, PSČ 602 00, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Ostrvě pobočk v Olomouci,

Více

Adresa příslušného úřadu. Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:...

Adresa příslušného úřadu. Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... Příloha č. 8 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY podle ustanovení 104 odst. 1 písm. a) až e) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

KOLAUDACE, UŽÍVÁNÍ STAVEB a jejich právní záruky

KOLAUDACE, UŽÍVÁNÍ STAVEB a jejich právní záruky KOLAUDACE, UŽÍVÁNÍ STAVEB a jejich právní záruky MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Marcela Pavlová, ředitelka odboru stavebního řádu Email: marcela.pavlova@mmr.cz tel: 224 862 267, 731 628 446 Užívání

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Ing. Romn Nováková, se sídlem Prh 1, Václvské náměstí 807/64, PSČ 110 00, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. MSPH 59 INS 21978/2013-A-20, ze dne 5. prosince 2013

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Rdn Melk, IČ: 71456872 se sídlem Trojnov 18, 120 00 Prh 2 ustnoven prvomocným Usnesením č.j. KSPH 60 INS 21034/2014-A-9, ze dne 13.08.20154, insolvenčním správcem

Více

UKÁZKA TESTU pro písemnou část zkoušky ( Správné odpovědi naleznete na konci testu)

UKÁZKA TESTU pro písemnou část zkoušky ( Správné odpovědi naleznete na konci testu) UKÁZKA TESTU pro písemnou část zkoušky ( Správné odpovědi nleznete n koni testu) Profesní kvlifike 1 Strážný J. 2. 1. 99 Aplikování právníh zákldů ezpečnostní činnosti skupin otázek Ústvní právo zákon

Více

Příloha č. 1. Obchodní podmínky. Revize 10 leden 2009

Příloha č. 1. Obchodní podmínky. Revize 10 leden 2009 Operátor trhu s elektřinou,.s. 186 00 Prh 8 Příloh č. 1 Smlouvy o zúčtování odchylek Smlouvy o přístupu n orgnizovný krátkodobý trh s elektřinou Smlouvy o přístupu n vyrovnávcí trh s regulční energií Smlouvy

Více

Solatube SkyVault Série

Solatube SkyVault Série Soltue SkyVult Série Světlovo Soltue M7 DS Návo k instli Položky Množství Převyroená zákln s kopulí (). M7 DS Zákln M7 DS, jenouhá kopule s ezpečnostní mřížkou, vestvěné lemování 2. M7 DS Zákln M7 DS,

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Emil Fischer, sídlem Podolská 90/5, 147 00 Prh 4, provozovn 294 71 Benátky nd Jizerou, Podolecká 206, ustnovený prvomocným Usnesením č.j. KSPH 68 INS 20871/2014-A-20,

Více

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80 zákona

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Lechovský & Bck, v.o.s., se sídlem Prh, Šlejnická 1547/13, PSČ 160 00, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSPH 65 INS 13609/2018-A-15, -------------------------------------------------------

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzvřená v souldu s ustnovením 2079 násl. zákon č. 89/2012 Sb. (občnský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firm: ZENERGO Morvi s.r.o. Sídlo: Štěpánská 539/9, Nové Město, 120 00

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: INS-SPRÁVCE v.o.s., se sídlem Hrdec Králové, Dlouhá 103/17, PSČ 500 03, ustnovená prvomocným Usnesením č.j. KSHK 40 INS 20410/2016 - A - 13 ze dne 17. ledn 2017

Více

Solatube SolaMaster Série

Solatube SolaMaster Série Instle o stropu ez pohleu (zvěšení) Soltue SolMster Série Světlovo Soltue 330 DS Světlovo Soltue 750 DS Návo k instli Položky Vnější kopule Množství 1. Kopule 750 DS s Ryener 3000 tehnologií (1) 1 1. Kopule

Více

VĚSTNÍK KRAJE VYSOČINA

VĚSTNÍK KRAJE VYSOČINA VĚSTNÍK KRAJE VYSOČINA Ročník 2005 Rozesláno dne 8. listopdu 2005 Částk 7 OBSAH: 1. Veřejnoprávní smlouv mezi městem Bystřice nd Pernštejnem obcí Bohuňov 2. Veřejnoprávní smlouv mezi městem Bystřice nd

Více

OHLÁŠENÍ STAVBY, TERÉNNÍCH ÚPRAV A UDRŽOVACÍCH PRACÍ

OHLÁŠENÍ STAVBY, TERÉNNÍCH ÚPRAV A UDRŽOVACÍCH PRACÍ Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY, TERÉNNÍCH ÚPRAV A UDRŽOVACÍCH PRACÍ podle ustanovení 104 odst. 1 písm. f) až k) zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

Skalární matice. Jednotková matice. Matice také mohou být různě symetrické. Nejčastěji se však uplatní symetrie podle diagonály:

Skalární matice. Jednotková matice. Matice také mohou být různě symetrické. Nejčastěji se však uplatní symetrie podle diagonály: Mte N mte jem už rzl v kptole zveeí otáčeí. Tm jem le leko víe ež mte upltl kompleí číl, mž yí už eue možé pomo, protože kompleí číl jou upořáé voje reálýh číel, ož e pro rovu hoí. Tto kptolk je prví,

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Ing. Jiří Kocvrlich, se sídlem: Svisle 2198/18, 750 11 Přerov 2, ustnovený prvomocným Usnesením, č.j. KSOS 14 INS 20560/2012-A6 ze dne 30.10.2012 insolvenčním správcem

Více

3M Komerční Grafika. Příručka. Záruka 3M MCS

3M Komerční Grafika. Příručka. Záruka 3M MCS 3M Komerční Grfik Příručk Záruk 3M MCS Osh Osh 1 Registre Autorizováného výroe 2 3M Svět inove 3 Násleky nekvlitního proveení grfiky 4 Záruk 3M MCS 5 Výroky tehnologie 3M tehnologie pro výrou fólií 3M

Více

Z Á P I S č. 8/2015 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 8/2015 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 8/2015 z 8. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 8. 7. 2015 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 7 členů

Více

Přijímací řízení akademický rok 2013/2014 NavMg. studium Kompletní znění testových otázek mikroekonomie

Přijímací řízení akademický rok 2013/2014 NavMg. studium Kompletní znění testových otázek mikroekonomie Přijímí řízení kemiký rok 2013/2014 NvMg. stuium Kompletní znění testovýh otázek mikroekonomie Koš Znění otázky Opověď ) Opověď ) Opověď ) Opověď ) Správná opověď 1. 1 Která z násleujííh situí může způsoit

Více

Větu o spojitosti a jejich užití

Větu o spojitosti a jejich užití 0..7 Větu o spojitosti jejich užití Předpokldy: 706, 78, 006 Pedgogická poznámk: Při proírání této hodiny je tře mít n pměti, že všechny věty, které studentům sdělujete z jejich pohledu neuvěřitelně složitě

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: Mgr. Rdek Frkl, identifikční číslo: 72015357, se sídlem Brno, Příkop 6, PSČ 602 00, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Brně, č.j. KSBR 32 INS 8786/2015-A-9

Více

Smlouva č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015

Smlouva č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2015 Smlouv č. 502015_5_048_A_SKŠ o poskytnutí neinvestiční dotce ze státního rozpočtu ČR v oblsti sportu n rok 2015 Název : Šchový svz České republiky Adres : Zátopkov 100/2, 160 17 Prh 6 IČ : 48548464 Bnkovní

Více

ČÁST A I. Základní údaje o změně využití území (druh, stávající účel, nový účel, celková výměra)...

ČÁST A I. Základní údaje o změně využití území (druh, stávající účel, nový účel, celková výměra)... Příloha č. 2 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: MěÚ Vysoké Veselí, stavební úřad Ulice: Mírové náměstí 9 PSČ, obec: 507 03 Vysoké Veselí Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ

Více

Hygiena dutiny ústní u dospělých. aneb Čistěte si pouze ty zuby, které si chcete zachovat!!

Hygiena dutiny ústní u dospělých. aneb Čistěte si pouze ty zuby, které si chcete zachovat!! Hygien utiny ústní u ospělýh ne Čistěte si pouze ty zuy, které si hete zhovt!! Prevene ve stomtologii znmená přeevším přeházení vzniku lšímu rozvoji zuního kzu, hronikého zánětu ásní, tím tké vzniku proontitiy,

Více

Stavební právo 2 ROZHODOVÁNÍ O ÚZEMÍ. Filip Dienstbier

Stavební právo 2 ROZHODOVÁNÍ O ÚZEMÍ. Filip Dienstbier Stavební právo 2 ROZHODOVÁNÍ O ÚZEMÍ Filip Dienstbier Program: A. Právní úprava B. Stavební úřady C. Rozhodování o území územně plánovací informace územní rozhodnutí územní souhlas veřejnoprávní smlouva

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: štncl - insolvence v.o.s., identifikční číslo: 29105048, se sídlem Kltovy, Čs. legií 172, PSČ 339 01, ustnovený prvomocným usnesením Krjského soudu v Ústí nd Lbem

Více

ŘEŠENÍ OBVODŮ S TRANSIMPEDANČNÍMI OPERAČNÍMI ZESILOVAČI POMOCÍ GRAFŮ SIGNÁLOVÝCH TOKŮ

ŘEŠENÍ OBVODŮ S TRANSIMPEDANČNÍMI OPERAČNÍMI ZESILOVAČI POMOCÍ GRAFŮ SIGNÁLOVÝCH TOKŮ ŘEŠENÍ OBVODŮ S ANSMPEDANČNÍM OPEAČNÍM ESLOVAČ POMOÍ AFŮ SNÁLOVÝH OŮ ÚVOD Dlior Biolek, VA Brno rnsimpenční operční zesilovče (O) jsou perspektivní tegrovné ovoy, které jsou svými přenosovými vlstnostmi

Více

Rámcové vymezení cílových hospodářských souborů

Rámcové vymezení cílových hospodářských souborů Příloh č. 2 k vyhláš č. /18 S. Rámové vymzní ílovýh hospoářskýh souorů souory lsníh typů (SLT) jjih Dřviny záklní ílové Dřviny záklní příprvné ozn. části (DZC) (DZP) PCHS názv CHS (spifiké lsní typy -

Více

Rovinná napjatost tenzometrická růžice Obsah:

Rovinná napjatost tenzometrická růžice Obsah: 5. leke Rovinná npjtost tenzometriká růžie Osh: 5. Úvod 5. Rovinná npjtost 5. Tenzometriká růžie 4 5.4 Posouzení přípustnosti nměřenýh hodnot deforme resp. vyhodnoenýh npět 7 strn z 8 5. Úvod Při měření

Více

Konstrukce na základě výpočtu II

Konstrukce na základě výpočtu II 3.3.1 Konstruke n zákldě výpočtu II Předpokldy: 030311 Př. 1: Jsou dány úsečky o délkáh,,. Sestroj úsečku o déle =. Njdi oený postup, jk sestrojit ez měřítk poždovnou úsečku pro liovolné konkrétní délky

Více

ZÍSKÁNÍ STAVEBNÍHO POVOLENÍ

ZÍSKÁNÍ STAVEBNÍHO POVOLENÍ Podmínky pro realizaci stavby ném provedení a běžné údržbě po dobu předpokládané existence splní požadavky na mechanickou odolnost a stabilitu, požární bezpečnost, hygienu, ochranu zdraví a životního prostředí,

Více

ČÁST A. Adresa příslušného úřadu

ČÁST A. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 8 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Městský úřad Moravské Budějovice odbor výstavby a územního plánování Ulice: nám. Míru 31 PSČ, obec: 676 02 Moravské Budějovice Věc:

Více

Organizační řád Fyzikální olympiády

Organizační řád Fyzikální olympiády Č.j.: MSMT-32 435/2014-1 Orgnizční řád Fyzikální olympiády Ministerstvo školství, mládeže tělovýhovy v souldu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 S., o podmínkáh orgnize finnování soutěží přehlídek v zájmovém

Více

29. PL Čtyřúhelníky, mnohoúhelníky Čtyřúhelník = rovinný útvar, je tvořen čtyřmi úsečkami, které se protínají ve čtyřech bodech (vrcholech).

29. PL Čtyřúhelníky, mnohoúhelníky Čtyřúhelník = rovinný útvar, je tvořen čtyřmi úsečkami, které se protínají ve čtyřech bodech (vrcholech). .ročník 9. PL Čtyřúhlníky, mnohoúhlníky Čtyřúhlník = rovinný útvr, j tvořn čtyřmi úsčkmi, ktré s protínjí v čtyřh oh (vrholh). Pozn.: Njčstěji s používá znční,,, pro vrholy,,,, pro strny α, β, γ, δ pro

Více

ČÁST A. Adresa příslušného úřadu. Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY

ČÁST A. Adresa příslušného úřadu. Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY podle ustanovení 105 odst. zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), 16 odst. 3 zákona

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli: JUDr. Vldimír Szbo, identifikční číslo: 66257930, se sídlem Prh 4, Jeremenkov 1021/70, PSČ 147 00, ustnovený prvomocným usnesením Městského soudu v Prze č.j. MSPH

Více