OSOBNÍ VYJÁDŘENÍ KE SPRÁVĚ BDO VČ. MAJETKU BDO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OSOBNÍ VYJÁDŘENÍ KE SPRÁVĚ BDO VČ. MAJETKU BDO"

Transkript

1 OSOBNÍ VYJÁDŘENÍ KE SPRÁVĚ BDO VČ. MAJETKU BDO Jako člen BDO mám právo nahlížet do všech dokumentů vč. smluv týkající se BDO. Dle Zákona o obch. korporacích - 90/2012 Sb. 715 má každý člen BDO vůči statutárnímu orgánu družstva stejnou pravomoc jako kontrolní komise, tedy může požadovat jakékoliv informace a doklady o hospodaření BDO; při výkonu své působnosti je kontrolní komise nezávislá na ostatních orgánech družstva, takže si mohu mimo jiné např. ověřit platnost pojistné smlouvy. Pokud člen BDO zjistí jakýkoli případ, kdy zájmy a majetek BD jsou v ohrožení, je povinen upozornit orgány družstva a je také povinen usilovat o odstranění zjištěných nedostatků v činnosti BD (Stanovy část druhá, čl.11, bod 2 c, d). Toto činím a není tedy na místě toto úsilí napadat. Tolik k nařčení p. Hájkové, že jsem prý poškodil družstvo a co jsem to za člověka. Nedostal jsem k nahlédnutí detailní smlouvu o pojištění u Allianz, navštívil jsem proto tuto pojišťovnu, kde jsem se dověděl, že můj dům (a ostatních 6) zřejmě není řádně pojištěn; smlouva má formální vady. V této souvislosti jsem si ověřil, za jakých podmínek je ukončeno původní pojištění. V pojišťovně Generali jsem se dověděl, že pojištění bylo zrušeno podvodem (viz dokument níže).

2 O problematickém stavu pojištění jsem informoval písemně předsedu BDO Dr. Flašara, jak je mojí povinností ze Stanov BDO viz text níže. Odpověď, jak orgánu družstva ukládají Stanovy BDO, jsem nedostal. O pojištění se až za 2 měsíce jednalo na schůzi viz zápis ze schůze. Zástupci BDO měli zajistit prověření pojistky u Allianz a podle výsledků i konat, tedy navrhnout na členské schůzi řešení, kterým by se opravila chybně uzavřená pojistná smlouva.

3 Na schůzi bylo p.beckovou a Dr.Flašarem sděleno, že jsem pojištění u Generali obnovil, což je lež. K takovému úkonu nejsem kompetentní. Toto nařčení (ale i jiná podobná) je způsobilé mne poškodit označením za někoho, kdo neoprávněně jedná za BDO či proti BDO či jednotlivým členům. Že bych pojištění obnovil nepotvrdil ani pracovník pojišťovny Generali. Od něho jsem se však dověděl, že statutární zástupci BDO vůbec nejednali o možnosti, že by se upravily parametry pojištění (rozšíření rizik o pád stromu, vyšší poj. plnění apod.). Šlo jim prý pouze o zrušení pojištění u Generali. A to přesto, že již v té době měli informace o tom, že nové pojištění u Allianz je problematické, špatně uzavřené. V souladu s péčí řádného hospodáře měla být před zrušením původní pojistky nová pojistná smlouva přepracována, což nebyla. Přesto bylo pojištění u Generali zrušeno a domy 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 nemají od Allianz ani Generali smluvně zajištěno řádné pojištění. Na schůzi bylo p. Beckovou k pojistce u Allianz řečeno, že při prověřování pojistky nám přišlo vysvětlení, že bychom to museli celé předělat k výročí. Jelikož nová pojistka by byla taková, že každý dům by byl pojištěn jednotlivě, pojistka by vyšla mnohem dráž. (moje pozn: Kde je tedy výhodnost nové pojistky, když správně uzavřená smlouva by vyšla mnohem dráž?) Paní Becková dále řekla, že když to zůstává takto, plnění zůstává naprosto stejné i když je tam napsané č.p Toto snad nemohl pracovník pojišťovny vůbec říci, to je nesmysl. Dále bylo řečeno, že si můžeme dát k výročí smlouvy návrhy na (jinou) pojistku. Toto jediné je jako podstatná informace o pojištění uvedeno v zápisu viz níže: Zajímá mne, jak by pojištění fungovalo, pokud bychom pojištění nepředělali, resp., zda konkrétní dům 336 a příslušná garáž jsou nyní v pořádku pojištěny. Znovu (již podruhé) jsem byl proto nucen dotázat se přímo u Pojišťovny Allianz, abych se dověděl, že jednotlivé domy a přísl. garáže nejsou řádně pojištěny. Na schůzi ale bylo p. Beckovou řečeno něco jiného. Není to však v zápisu; nespekuluji proč.

4 Opět jsem o problematickém stavu pojištění informoval písemně předsedkyni BDO p.hájkovou a také o nutnosti nových stanov BDO, jak je mojí povinností ze Stanov BDO - viz níže:. Pojištění u Allianz, tak jak bylo uzavřeno by bylo možná výhodné pro zprostředkovatele a hlavně je výhodné pro pojišťovnu, která již od BD Ostřešany inkasovala částku Kč za pojištění domu č.p.343 a vedlejších budov na pozemku 457 (moje pozn: Žádné další budovy na pozemku nejsou.). Plnění či neplnění je zde zcela na vůli pojišťovny, protože takto sepsaná pojistka to pojišťovně umožňuje. Po odstranění nedostatků smlouvy (specifikace budov změna předmětu pojištění na rod. domy) se pojistné zřejmě zvýší na min Kč. Původní pojišťovna Generali nám po úpravě podmínek (rozšíření o pád stromu, vč. zvýšení limitu a pojištění odpovědnosti stat. orgánu) byla schopna nabídnout pojistku v ceně Kč (sděleno stat. orgánu BDO ještě před druhým zrušením pojistky v březnu 2014). Tato cena za pojištění je výhodnější, neboť se nejedná o novou smlouvu a jedná se o nemovitost jako celek (rodinné domy). To, že v tomto případě nejsou jednotlivá čísla domů konkrétně specifikována, nahrazuje popis stavby, že se jedná o 8 domů a 8 garáží. O tom, že takto uzavřená pojistka (původní u Generali) funguje pro škody u domů č.1, 2, 3, 8, jsme se v minulosti přesvědčili. Jednání s pojišťovnou bylo bez problémů a rychlé (vč. vlastní fotodokumentace události i faktury vše em).

5 Když jsem kdysi vyjádřil pochybnost o výhodnosti nového pojištění, dostalo se mi arogantní reakce; rád připomenu: Tak tady jsou ta fakta o pojištění. Někdo nevýhodně pro BDO ukončil bez usnesení čl. schůze pojistku, aby mohla být uzavřena jiná. Ukázalo se, že je vadná. Místo toho, aby chybu uznal či napravil, bude asi donekonečna tvrdit, že je vše v pořádku a pojistka je výhodná. Co se týká hypotečního úvěru, ale i čehokoli jiného, má-li někdo informace o výhodnějším financování, může navrhnout konkrétní zlepšení k projednání na členské schůzi. Nařčení, že se někdo nezajímal o lepší hypotéku nevypovídá ani tak o věci samotné jako o nositeli takových sdělení. Slyšeli jsme, jak se stat. zástupci (Dr.Flašar, p.becková), po svém zvolení začali snažit o vylepšení hypotečního úvěru a nebylo to dlouho možné, až letos, protože neměli PIN k úvěru. Veškerou dokumentaci k BDO jsem poskytl Dr.Flašarovi ihned, co si ji vyžádal (14 dní po nástupu do funkce), navíc i dokumenty v el. podobě, které jsme pro BDO vytvářeli (smlouvy, objednávky). V případě, že někdo údaje ztratí, vydá banka údaje nové, pokud se stat. zástupce prokáže příslušným zápisem ze schůze a orig. výpisem z Obch. rejstříku. Naši stat. zástupci se však výpisem z OR dva roky prokazovat nemohli, protože v něm vůbec nebyli uvedeni; údaje neaktualizovali. Doufám, že moje krátká korespondence (viz text níže) nebude opět chápána jako nepřípustný zásah do fungování BDO.

6 Dotazem u banky mi šlo o to, zjistit, zda UniCredit bank má v něčem lepší podmínky k h.ú. než předjednaná a schválená ČS (zajištění všemi domy, fond oprav). Jakmile mi bylo zřejmé, že ano, přeposlal jsem informace p.hájkové. Předpokládám, že stat. zástupci BDO sami i bez tohoto doporučení měli variantu s UCB již dlouhodobě rozpracovanou. Inu, kdo má na věci v BD jiný názor (pramenící z faktů), je škůdce, nepřítel družstva. Je to jednoduché nálepkování, navíc když máme u lidí mocný nástroj - pomluvy, lži, které lze obratně šířit. A někdo to dovede opravdu velmi dobře. Kautský zřejmě může za vše, co je problematické, co se neudělalo a to i přesto, že se ve funkcích BDO vystřídali i jiní statutární zástupci. Viděno pohledem z druhé strany (od garáží), kdyby se náhodou nějak zkomplikovala poslední fáze refinancování h.ú., či něco podobného máme jednoduché vysvětlení, kdo za to asi může. Avšak ten, kdo jedná způsobem, že to může poškodit BD Ostřešany, je ten statutární zástupce, který: - nebyl 24 měsíců schopen aktualizovat údaje v Obch. rejstříku, - nebyl 22 měsíců schopen zajistit pravidelnou údržbu čističky (plnění Dohody o hospodaření se spol. věcí), - nebyl schopen 18 měsíců od ustanovení do funkce realizovat řádnou čl. schůzi, - o své vůli ukončí pojištění a nesjedná řádně nové, což může v případě poj. události velmi poškodit nás všechny, - není schopen uhlídat platby hypotéky či el. energie a zajistit důležitou korespondenci, - není schopen zajistit servis plyn. kotlů servisní firmou smluvní s Vaillant Group Czech s.r.o., - není schopen iniciativy směřující ke sladění Stanov BDO s novými zákony (hrozba sankcí pro BD). Za této situace mne už ani nepřekvapí, že pokud na čl. schůzi vznesu námitku, tak stat. zástupce zcela bez zábran zneužije své funkce zapisovatele a kritické informace se v zápisu neobjeví. Proto po zkušenosti z letošní březnové schůze je ze všech dalších členských schůzí BDO pořizován zvukový záznam. L. Kautský

b)337 p. Hájková f)341 p. Synek d)339 p. Bělohlávek h)343 p. Becková

b)337 p. Hájková f)341 p. Synek d)339 p. Bělohlávek h)343 p. Becková Zápis z členské schůze Bytového družstva Ostřešany, IČ: 25992431: Místo: Ostřešany 343, Pardubice Tato schůze svolána je předsedou družstva MUDr. Janem Flašarem Přítomni za č.p.: a) 336 p. Kautský v.z.

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Ostřešany ze dne 12.3.2014

Zápis z členské schůze Bytového družstva Ostřešany ze dne 12.3.2014 Zápis z členské schůze Bytového družstva Ostřešany ze dne.3.0 Schůzi svolal: MUDr. Jan Flašar Místo konání: Restaurace Dvořák, Ostřešany Přítomni: MUDr. Jan Flašar Renata Hájková Mgr. Vladimír Hron Lubor

Více

LIBERECKÉ BYTOVÉ DRUŽSTVO STADION. IČ : 25049593 se sídlem Jeronýmova 494/20, 460 07 LIBEREC 7

LIBERECKÉ BYTOVÉ DRUŽSTVO STADION. IČ : 25049593 se sídlem Jeronýmova 494/20, 460 07 LIBEREC 7 LIBERECKÉ BYTOVÉ DRUŽSTVO STADION IČ : 25049593 se sídlem Jeronýmova 494/20, 460 07 LIBEREC 7 Program náhradní členské schůze dne 29.1.2015 1) 19:05 Zahájení, volba orgánů členské schůze HLASOVAT 2) 19:10

Více

Část I. Všeobecná ustanovení

Část I. Všeobecná ustanovení Stavební bytové družstvo Vítkovice Daliborova 54,709 71, Ostrava - Mariánské Hory IČO 00 05 08 06, zapsáno u KS v Ostravě, OR oddíl Dr XXII, vložka 8 DIČ CZ00050806 Vnitrodružstevní směrnice č. 1/2017

Více

Bytové družstvo Fantova 1780-1784

Bytové družstvo Fantova 1780-1784 Zápis ze schůzky kontrolní komise konané 19. 2. 2015 Kontrolní komise projednávala následující problematiku: A) Kontrola úkolů z minulé schůze konané 26.11.2014 Bod 1) KK nebyly ani po několika žádostech

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 17.10.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s.

Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s. STANOVY Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s. (zapsaný spolek) je spolkem dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Více

Bytové družstvo INSTART

Bytové družstvo INSTART Bytové družstvo INSTART Mladotova 7/667 103 00 Praha 10-Kolovraty (IČ: 00 54 93 80) Zápis z členské schůze bytového družstva konané dne 2. 5. 2007 Přítomni: 77 družstevníků ze 143, tedy 53,85 % Hosté:

Více

Bytové družstvo Žižkova 2801

Bytové družstvo Žižkova 2801 Bytové družstvo Žižkova 2801 se sídlem Karviná-Hranice, Žižkova 2801/3, PSČ 733 01 IČ: 285 97 036 Zápis v OR vedeném KS Ostrava, oddíl Dr., vložka 2375 Zápis z jednání náhradní členské schůze, konané dne

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Sv. Ján Kuřim, družstvo se sídlem Jungmannova č.p. 968, Kuřim

Zápis z členské schůze Bytového družstva Sv. Ján Kuřim, družstvo se sídlem Jungmannova č.p. 968, Kuřim Zápis z členské schůze Bytového družstva Sv. Ján Kuřim, družstvo se sídlem Jungmannova č.p. 968, 664 34 Kuřim konané dne 28.dubna 2008 v 18:00 hod. v kulturním domě v Kuřimi. Přítomni: dle prezenční listiny

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

STANOVY. Atletika Zábřeh, z. s.

STANOVY. Atletika Zábřeh, z. s. STANOVY Atletika Zábřeh, z. s. Článek I. Základní ustanovení 1. Atletika Zábřeh, z. s. (dále jen Spolek ) je založen na principu dobrovolnosti a demokratických zásadách v souladu s ustanovením 214 a násl.

Více

ZÁSADY HOSPODAŘENÍ. Čl. 1 Předmět úpravy

ZÁSADY HOSPODAŘENÍ. Čl. 1 Předmět úpravy ZÁSADY HOSPODAŘENÍ Vymezení pojmů a vysvětlení zkratek V dalším textu jsou použity zkrácené názvy: družstvo - družstvo HGZP HGZP - Hromadné garáže Zelený pruh stanovy - Stanovy HGZP správce - organizace,

Více

Identifikační označení a název: Prodej nemovitostí z vlastnictví Města Šternberka nejvyšší nabídce

Identifikační označení a název: Prodej nemovitostí z vlastnictví Města Šternberka nejvyšší nabídce Město Šternberk List číslo: 1 / 7 OBSAH 1. ÚVOD A CÍL 2. DEFINICE POJMŮ A ZKRATKY 3. OBLAST A ROZSAH POUŢITÍ 4. ODPOVĚDNOST A PRAVOMOC 5. POPIS ČINNOSTI 5.1. PRODEJ NEMOVITOSTÍ Z VLASTNICTVÍ MĚST ŠTERNBERKA

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA Bytové družstvo Ohradní 1344/51, se sídlem Praha 4, Ohradní 1344/51, PSČ 140 00, IČ: 266 90 934, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 konané dne 4.6 2014 od 17:00 hod v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2 společnosti MUROM a.s. na adrese Římská 421/24,

Více

Směrnice k finanční kontrole podle zákona č. 320/2001 Sb. Č.1/2018

Směrnice k finanční kontrole podle zákona č. 320/2001 Sb. Č.1/2018 Směrnice k finanční kontrole podle zákona č. 320/2001 Sb. Č.1/2018 Směrnice k finanční kontrole podle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě ve znění pozdějších předpisů Obce Hradce

Více

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Bytové družstvo Rotavská, družstvo Jaroslava Foglara 1332, 155 00 Praha IČ: 26432722 Zápis v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr,

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne 17.10.2016 V 17.30 hod. byla zahájena prezence účastníků za účelem součtu hlasů. Přizvaní účastníci: Veronika Šmejkalová

Více

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU

VÍTKOVICE HOLDING, a.s. SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU VÍTKOVICE HOLDING, a.s. a [ ] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY VÝBORU PRO AUDIT 1.1. VÍTKOVICE HOLDING, a.s., Článek I. Smluvní strany se sídlem: Ostrava, Vítkovice, Ruská 2887/101, PSČ 706 02, IČ: 258

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 4. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Žádost o zřízení zástavního práva k pozemkům pod bytovými domy č.p. 575-577 v ulici Jeronýmova

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Den konání: 12. dubna 2012 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Viz. prezenční

Více

Státní dozor v pojišťovnictví

Státní dozor v pojišťovnictví Státní dozor v pojišťovnictví Regulaci pojistného trhu provádí státní dozor. Většinou ve formě instituce, která je samostatná a přímo podřízená vládě nebo v rámci některého z ministerstev, institut dozoru

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 nebo jejich

Více

Spoluprace v oblasti financování bydlení

Spoluprace v oblasti financování bydlení Spoluprace v oblasti financování bydlení 1 Společnost Top Consultant s.r.o. se zabývá finančním plánováním pro privátní a korporátní klientelu. Dále pak zprostředkováním investičních, pojistných a úvěrových

Více

Jednání shromáždění SVS bylo zahájeno v 18:00 hodin. Program uvedený na pozvánce byl schválen v následujícím znění.

Jednání shromáždění SVS bylo zahájeno v 18:00 hodin. Program uvedený na pozvánce byl schválen v následujícím znění. Si'OI.;.:ČfóNl:>'TV1 'v..b'ftdku BOŘETICKA 41 ~2, RNO VBmě dne 16. 6. 2015 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků Bořetická 4142, Brno, IČ 04 056558, konaného dne 16. 6. 2015 v 18:00 hod., v tělocvičně

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník)

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3.

Více

Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8

Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8 Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne 22. 7. 2015 od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8 Program schůze: Zahájení a volba předsedajícího Členská schůze byla zahájena

Více

CHARTA OMBUDSMANA SKUPINY KB

CHARTA OMBUDSMANA SKUPINY KB CHARTA OMBUDSMANA SKUPINY KB Čl. 1 Ombudsman Skupiny KB 1. Komerční banka, a.s. v roce 2004 zřídila institut nezávislého ombudsmana, mimořádného kontrolního institutu, pověřeného hledáním smírného řešení

Více

II. VNITŘNÍ KONTROLNÍ SYSTÉM

II. VNITŘNÍ KONTROLNÍ SYSTÉM Vnitřní směrnice obce Ctiboř č. 9 k finanční kontrole podle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů I. OBECNÁ ČÁST Finanční kontrola se vykonává podle

Více

VZOR VZOR. Smlouva o převodu družstevního podílu SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU. I. Úvodní ustanovení. pan/í (jméno a příjmení):

VZOR VZOR. Smlouva o převodu družstevního podílu SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU. I. Úvodní ustanovení. pan/í (jméno a příjmení): SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen převodce ) na straně jedné a pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen nabyvatel

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Město Český Těšín vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli Zadavatel: Kontaktní

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké hypotéky - Spotřebitelské i Hotovostní

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15.11. 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny )

1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny ) Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny ) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací rezervací Strana 1 (celkem 5) Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací Smluvní strany: Město Česká

Více

Informace pro klienta a zájemce o pojištění

Informace pro klienta a zájemce o pojištění Informace pro klienta a zájemce o pojištění Informace podle 21 zákona č. 38/2004 Sb., o pojišťovacích zprostředkovatelích a samostatných likvidátorech pojistných událostí a o změně živnostenského zákona,

Více

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato.

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato. Zápis o pokračování 1. schůze shromáždění Společenství pro dům Dřínovská č.p. 4742, Chomutov sídlem Chomutov, Dřínovská č.p. 4742, PSČ 430 01 konaná dne 8. 6. 2010 Po skončení první části schůze za přítomnosti

Více

OBEC HNĚVNICE Hněvnice, IČ

OBEC HNĚVNICE Hněvnice, IČ OBEC HNĚVNICE 330 23 Hněvnice, IČ 47733454 Směrnice č. 1/2017 k finanční kontrole podle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě ve znění pozdějších předpisů I. OBECNÁ ČÁST Finanční

Více

VÝZVA. 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli. 2. Informace o druhu veřejné zakázky. 3. Název veřejné zakázky. 4. Financování předmětu zakázky

VÝZVA. 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli. 2. Informace o druhu veřejné zakázky. 3. Název veřejné zakázky. 4. Financování předmětu zakázky VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Pořízení elektromobilu pro potřeby Městského úřadu Český Těšín 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli Zadavatel: Kontaktní osoba: Město Český Těšín

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké

Více

Z á p i s. Pozváno: 87 členů družstva. Přítomno: Členská schůze je usnášeníschopná.

Z á p i s. Pozváno: 87 členů družstva. Přítomno: Členská schůze je usnášeníschopná. Z á p i s z členské schůze družstevníků Bytového družstva Mělník, Bezručova 2898-2903, která se konala dne 26.6.2014 od 19.00 hod. v prostorách školní jídelny SOU Cukrovar, Mělník Pozváno: Přítomno: 106

Více

Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Písek

Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Písek Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Písek Pracovní list DUMu v rámci projektu Evropské peníze pro Obchodní akademii Písek", reg. č. CZ.1.07/1.5.00/34.0301 Číslo a název

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016 Shromáždění vlastníků je svoláno výborem v souladu s čl. VII odst. 4 stanov Společenství domu Breitcetlova čp. 876 880. Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny (příloha č. 1) a jejich

Více

Poptávka - Právní služby

Poptávka - Právní služby Poptávka - Právní služby Poptávající: Bytové družstvo Skuteckého - Laudova Sídlem: Laudova 1385, Praha 6 Řepy, 163 00 IČO: 24128228 datová schránka: vjf4mds zapsané v rejstříku vedeném Městským soudem

Více

mandátní smlouvu o správě nemovitosti

mandátní smlouvu o správě nemovitosti Bytové družstvo se sídlem.. zapsané v Obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl., vložka.. zastoupené předsedou představenstva a členem představenstva. IČ:. na straně jedné (dále jen "BD") a společnost

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 10. 11. 2009 Doba konání: 18.30 20.30 hod.. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Volba orgánů členské schůze

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (oprávnění KAČR č. 433).

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (oprávnění KAČR č. 433). Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření obce Močovice za rok 2018 (podle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí)

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Číslo: CZ.04.1.03/1.1.15.3/0046 Název programu: (JPD 3, OP RLZ,

Více

Veřejné zakázky z pohledu starostů měst a obcí, práva a povinnosti, zásadní změny v návrhu nového zákona. Mgr. Petr Prášek

Veřejné zakázky z pohledu starostů měst a obcí, práva a povinnosti, zásadní změny v návrhu nového zákona. Mgr. Petr Prášek Veřejné zakázky z pohledu starostů měst a obcí, práva a povinnosti, zásadní změny v návrhu nového zákona Mgr. Petr Prášek Část 1 stávající právní úprava, zákon č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Odůvodnění

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 22.6.2017 v prostorách domu č.p. 3271, Kroměříž Začátek schůze v 18,00hod.; Přítomni: dle

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

Mikroregion Litavka dobrovolný svazek obcí Husova 2, Zdice IČO : Místo uskutečnění přezkoumání: Ul. Čs.

Mikroregion Litavka dobrovolný svazek obcí Husova 2, Zdice IČO : Místo uskutečnění přezkoumání: Ul. Čs. Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Litavka za rok 2017 (podle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Domov Na Zámku Lysá nad Labem, příspěvková organizace, se sídlem Zámek1/21, 289 22 Lysá nad Labem, IČ: 49534963 (dále jen domov ), jakožto správce osobních údajů,

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Artesa, spořitelní družstvo se sídlem v Praze 2, Škrétova 490/12, PSČ 120 00, IČO: 25778722, Datum a místo konání: 28. června 2018 od 10:30 hodin v Národním domě

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 14. června 2006 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. /.. ze dne 19.9.2014,

NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. /.. ze dne 19.9.2014, EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 19.9.2014 C(2014) 6515 final NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. /.. ze dne 19.9.2014, kterým se doplňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2014/17/EU, pokud

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s.,

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s., POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti PRAGMET, a.s., IČ: 257 89 449 se sídlem Praha 1, Havlíčkova 1043/11, PSČ 110 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.

Více

Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. Stanovy spolku

Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. Stanovy spolku Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. (dále jen spolek ) má své sídlo v Praze, na adrese Radlická 99, 150 00. Čl. II Účel

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.01/2016 kultura MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o Mozaika Kaňk z.s. zastoupené starostou města panem Bc. Martinem Starým, DiS sídlem Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora IČO: 00236195

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2 Příloha č. 1M materiálu k bodu č. programu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů pro nadlimitní veřejnou zakázku

Více

Č. j. VZ/S 105/04-152/4104/04-SH V Brně dne 16. srpna 2004

Č. j. VZ/S 105/04-152/4104/04-SH V Brně dne 16. srpna 2004 Č. j. VZ/S 105/04-152/4104/04-SH V Brně dne 16. srpna 2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 21. 6. 2004 z vlastního podnětu podle 57 odst. 1 zákona č. 199/1994 Sb.,

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké

Více

Oprava obvodového pláště hlavního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích.

Oprava obvodového pláště hlavního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 14.8.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Vás vyzývá k podání nabídky

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák.č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Vybavení

Více

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan Děkujeme, že jste přišli 1. Zahájení jednání shromáždění 2. Zpráva o činnosti výboru SVJ 3. Zpráva o činnosti správce 4. Zpráva

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen převodce ) na straně jedné a pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen nabyvatel

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2017 jsou

Více

Obec Dolany SMĚRNICE SMĚRNICE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCÍ DOLANY. číslo:

Obec Dolany SMĚRNICE SMĚRNICE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCÍ DOLANY. číslo: Obec Dolany SMĚRNICE NÁZEV: SMĚRNICE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCÍ DOLANY SPISOVÁ ZNAČKA:. číslo: PLATNÁ OD:. ROZSAH PŮSOBNOSTI: Obec Dolany, její orgány, včetně zřízených organizačních

Více

STANOVY Okomentoval(a): [OB1]: Název spolku musí obsahovat slova spolek nebo zapsaný spolek nebo postačí zkratka z.s

STANOVY Okomentoval(a): [OB1]: Název spolku musí obsahovat slova spolek nebo zapsaný spolek nebo postačí zkratka z.s STANOVY Okomentoval(a): [OB1]: Název spolku musí obsahovat slova spolek nebo zapsaný spolek nebo postačí zkratka z.s 1. NÁZEV A SÍDLO SPOLKU 1.1. Název spolku je: (dále jen spolek ) 1.2. Sídlo spolku je:

Více

Zjišťování skutečného majitele. Příručka pro prověření obchodního partnera z veřejně dostupných dat

Zjišťování skutečného majitele. Příručka pro prověření obchodního partnera z veřejně dostupných dat Zjišťování skutečného majitele Příručka pro prověření obchodního partnera z veřejně dostupných dat Praha 31. 3. 2014 Proč bych měl poznat skutečného majitele? Musím dostát liteře zákona Zákon o některých

Více

KONTROLNÍ ŘÁD OBCE BRLOH

KONTROLNÍ ŘÁD OBCE BRLOH KONTROLNÍ ŘÁD OBCE BRLOH I. Obecná část Finanční kontrola, vykonávaná podle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o finanční kontrole)

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

Smlouva Evidenční číslo:.../2012/oer

Smlouva Evidenční číslo:.../2012/oer Usnesení č. 2/66 - Příloha č. 2 Strana 1 o sdružení finančních prostředků za účelem zajištění Programu podpory malých a středních podniků v Moravskoslezském kraji Smluvní strany Moravskoslezský kraj Prokešovo

Více

Z doložených podkladů města a poskytnutého vyjádření vyplývají následující skutečnosti.

Z doložených podkladů města a poskytnutého vyjádření vyplývají následující skutečnosti. působnosti obce může dle 7 odst. 1 zákona o obcích zasahovat, jen vyžaduje-li to ochrana zákona, a jen způsobem, který zákon stanoví. Při nakládání s obecním majetkem Ministerstvo vnitra zkoumá pouze to,

Více

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 31.5.2012 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 31.5.2012 20:17

Více

Č. j. VZ/S203/ /2006/500-Der V Brně dne 2. února 2006

Č. j. VZ/S203/ /2006/500-Der V Brně dne 2. února 2006 Rozhodnutí nabylo právní moci dne 24.2.2006. Č. j. VZ/S203/05-2156/2006/500-Der V Brně dne 2. února 2006 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 18.11.2005 z vlastního podnětu

Více

OCHRANA VAŠICH PENĚZ. Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze

OCHRANA VAŠICH PENĚZ. Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze OCHRANA VAŠICH PENĚZ Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze Proč tento leták Tento leták vysvětluje, co je FSCS a jak můžeme ochránit Vaše peníze. Je však třeba, abyste ještě probrali se společností,

Více

PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ

PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ Vnitřní směrnice č. 5/2015 Určena: Vytvořil: Schválil: Pro zákazníky Zprostředkovatele Compliance Jednatelka společnosti Platnost od: 1. 2. 2015 Účinnost od: 1. 2.

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Teplo Těšín Rozvody tepla z kotelny Jablunkovská 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net 1. Zahájení schůze - prezentace. Přítomno 22 členů sdružení. + 1 příchozí během jednání Schůze je dle stanov usnášení schopná bez ohledu

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC Datum konání: 10.5.2017 v 18:00 hod v restauraci Avion Přítomni zastupitelé: Jiří Padevět, Blanka Lasovská, Eva Koblihová Přítomni kontrolní komise:

Více

Částka 6 Ročník Vydáno dne 14. května 2012 ČÁST OZNAMOVACÍ

Částka 6 Ročník Vydáno dne 14. května 2012 ČÁST OZNAMOVACÍ Částka 6 Ročník 2012 Vydáno dne 14. května 2012 O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ 7. Úřední sdělení České národní banky ze dne 2. května 2012 k některým informačním povinnostem při sjednávání a během trvání

Více

Zpracovala: Ing. Eva Neužilová, auditorka, č. oprávnění 1338

Zpracovala: Ing. Eva Neužilová, auditorka, č. oprávnění 1338 Ing. Eva Neužilová auditorka, zapsaná u Komory auditorů ČR číslo oprávnění 1338 Galandova 1240 163 00 Praha 6 tel.: 603814749 e-mail : neuzilovaeva@seznam.cz ZPRÁVA AUDITORA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů ze dne 11. 5. 2018 V tomto dokumentu naleznete přehled hlavních zásad

Více

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice Zastupitelstvo obce Žitenice se podle 96 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, usneslo na tomto svém jednacím

Více

Závěry z jednání Poradního sboru

Závěry z jednání Poradního sboru Závěry z jednání Poradního sboru MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Mgr. Pavel Machata Odbor územního plánování MMR 1) Problematika zrušení územního plánu 2) Spojené pořízení úpravy a změny územního plánu

Více

CITELUM, a.s., řádnou valnou hromadu,

CITELUM, a.s., řádnou valnou hromadu, Představenstvo akciové společnosti CITELUM, a.s., se sídlem v Praze 4, Novodvorská 1010/14, PSČ 142 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, číslo vložky 4367, IČ: 25088092,

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle ust. 1746, odst. 2 a dále dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník) na veřejnou

Více

Indikativní nabídka. pro SVJ Lásenická 1513, PSČ Praha 9 Kyje. březen/2016. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy.

Indikativní nabídka. pro SVJ Lásenická 1513, PSČ Praha 9 Kyje. březen/2016. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy. Indikativní nabídka pro SVJ Lásenická 1513, PSČ 198 00 Praha 9 Kyje Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy. březen/2016 Tento dokument obsahuje informace, které jsou majetkem Československé obchodní banky,

Více

Bellušova 1820/39, Stodůlky, Praha 5

Bellušova 1820/39, Stodůlky, Praha 5 Indikativní nabídka pro Bytové družstvo TRIDOMUS, Bellušova 1820/39, Stodůlky, 155 00 Praha 5 IČO: 027 97 755 Kontaktní osoba: Jiří Jarolím, ČSOB, a.s., Dejvická 36/40, Praha 6 tel.: 233 084 654, mobil:

Více