Exkluzivní řada zmrazeného ovoce a zeleniny pro Food Service

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Exkluzivní řada zmrazeného ovoce a zeleniny pro Food Service"

Transkript

1 Exkluzivní řada zmrazeného ovoce a zeleniny pro Food Service

2 Ovoce Ovoce Dione Premium, to jsou prvotřídní suroviny dokonalého vzhledu. Většina plodů je ručně sklizena. Před zamrazováním vybíráme pouze kvalitní, dozrálé a sladké plody. Nedozrálé a otlačené plody jsou vyřazeny. Ihned po důkladné selekci plody šokově zmrazíme, aby si zachovaly svou přirozenou chuť a všechny nutriční hodnoty včetně vitamínů. Borůvky Maliny Jahody Čučoriedky Czarna jagoda Blueberries Maliny Maliny Raspberries Jahody Truskawki Strawberries Borůvky lesní borůvky lesní celé Období sběru: červenec srpen Maliny zahradní maliny zahradní celé Období sběru: srpen říjen Jahody jahody celé Období sběru: červenec srpen Borůvky necháváme plně dozrát, aby získaly vysoký obsah přírodního cukru a náležitou strukturu, velikost a vzhled. Borůvky jsou jedny z nejzdravějších plodů obsahují vysoký obsah antioxidantů (výborný pomocník pro boj proti stárnutí). Jsou také dobrým zdrojem vlákniny, železa a vitamínu C a obsahují i vápník a vitamín A. Zdraví nikdy nechutnalo lépe! Pro řadu Dione Premium vybíráme pouze sladké, velké a šťavnaté maliny vybraných odrůd. Sklízíme ručně v nejvhodnější zralosti. Maliny působí blahodárně na lidské tělo - snižují riziko srdečních nemocí a bojují proti některým následkům stárnutí. Obsahují vlákninu a vitamin C. Jahody Dione Premium obsahují pouze prvotřídní surovinu. Pevná dužina plodů umožňuje využití při zdobení dortů, koláčů i pohárů. Jahody jsou bohaté na mangan, důležitý pro výživu nervů, vlasů a pokožky. Jsou také bohaté na draslík, hořčík, pektiny, vitamín C a E a třísloviny, zbavující tělo škodlivých látek.

3 Ovoce Dione Premium je vhodné pro přípravu dortů, zákusků, koláčů, koktejlů a dalších pokrmů a nápojů s ovocem. Při přípravě doporučujeme nechat rozmrazit cca 20 minut při pokojové teplotě nebo cca 4 minuty při 80 W v mikrovlnné troubě. Při použití jako náplň do ovocných knedlíků nebo koláčů nikdy nerozmrazujeme. Lesní směs Ostružiny Jahody plátek Lesná zmes Mieszanka leśna Forest fruits mix Černice Jeżyny Blackberries Jahody plátok Truskawki plaster Strawberries sliced Lesní směs Období sběru: maliny, rybíz červený, ostružiny, borůvky lesní červenec říjen Oblíbená ovocná směs z darů lesa. Je namíchána pouze z prvotřídních surovin, vybraných odrůd, po pečlivé selekci všech plodů. Směs se používá k přípravě koláčů, palačinek a ke zdobení zmrzlinových pohárů. Ostružiny Období sběru: ostružiny celé srpen říjen Plody ostružin patří bezesporu mezi nejzdravější druhy ovoce. Obsahují bioflavonoidy látky se silným ochranným a antioxidačním účinkem, vitamín C, organické kyseliny, přírodní cukry, pektin, draslík, hořčík a železo. Antioxidační, léčivý a preventivní účinek je u ostružin cca trojnásobný oproti malinám. Jahody plátek Období sběru: jahody řezané na plátky červenec srpen Na plátky řezané jahody, sklizené v optimální zralosti. Selekce plodů je ještě důkladnější s důrazem na rovnoměrnou velikost, nádhernou barvu a báječnou chuť. Ideální pro zdobení dortů, koláčů a do ovocných salátů.

4 zeleninové Směsi Kvalitní a šetrně zpracované zeleninové směsi Dione Premium jsou skvělým základem pro přípravu polévek, hotových jídel i vynikající a zdravou přílohou. Široký výběr zahrnuje jak českou, tak evropskou i exotickou kuchyni. Lahodná chuť, svěží barvy a vůně jsou charakteristické vlastnosti směsí Dione Premium. Exclusive Polévková směs Polievková zmes Exclusive Exclusive mieszanka warzywna Exclusive mix for soup Julienne směs Julienne zmes Julienne mieszanka warzywna Julienne mix Česká zeleninová směs 9 dílná Česká zeleninová zmes 9 dielna Czeska mieszanka warzywna 9 vegetables Czech mix Exclusive směs mrkev kostka, květák růžičky, pastinák kostka, celer kostka, pórek řezy, petržel nať (všechny kostky v řezu 4x4x4 mm) Zeleninová směs Exclusive polévková je výjimečná svým unikátním složením. Obsahuje všechny druhy zeleniny, které by měla správná polévka obsahovat a navíc je obohacena o petrželku. Největší předností této směsi je velmi jemný řez, díky kterému nepoznají děti, že jedí zeleninu, kterou ve skutečnosti nemají rády. Julienne směs mrkev sloupek, cuketa sloupek, kedlubna sloupek, pastinák sloupek, pórek řezy, celer sloupek Směs kvalitní zeleniny, která skvěle chutná a je pěkná i na pohled. Ideální směs na pánev, součást příloh, polévek, je vynikající také pro zapékání pod maso či rybu. Směs je populární hlavně ve francouzské gastronomii. Je obohacena o cuketu se zachovanými zelenými konci sloupků. Její vyjímečnost plyne z tzv. řezu julienne, kdy jsou jednotlivé druhy řezány na velmi jemné sloupky. Česká zeleninová směs 9 dílná mrkev sloupek, pastinák sloupek, hrášek zrno, květák růžičky, celer sloupek, kapusta řezy, brokolice kostka, květák kostka, pórek řezy Tradiční česká směs zeleniny od našich babiček, která je vhodná do každé polévky Nejbohatší polévková zelenina na trhu, skvělá kombinace chutí a barev všech použitých komponentů.

5 Směsi Dione Premium jsou složeny vždy z prvotřídních surovin. Jsou vždy blanšírované a šokově zamrazené pro zachování autentické chuti, barvy a vzhledu. Všechny produkty jsou také sklizeny v ideální zralosti tak, aby měli skvělou barvu, chuť i obsah živin. Baby směs Bramborová s hříbky VIP směs Baby zmes Baby mieszanka warzywna Baby mix Zemiaková zmes s hríbkami Zupa grzybowa z ziemniakami Mix for potato soup with boletus V.I.P. zmes V.I.P. mieszanka V.I.P. mix Baby směs mrkev mladá, hrášek zrno, kukuřice zrno Směs je namíchána pouze z prvotřídních surovin. Hrášek i kukuřice jsou sklizeny v mléčné zralosti. Vybrané odrůdy mladé mrkvičky, českého hrášku a cukrové kukuřice jsou šokově zamrazené již několik hodin po sklizni pro zachování jemné sladké chuti, sytých barev a všech nutričních hodnot. Bramborová s hříbky brambory kostka, celer kostka, pastinák kostka, mrkev sloupek, hřib hnědý plátky, cibule kostka, petrželová nať Tato zeleninová směs je nejlepším základem pro každou poctivou bramboračku. Pečlivě namíchaná směs z českých ingrediencí s obsahem minimálně 8 % hříbků a s petrželovou natí vám umožní, aby vaše bramboračka byla opravdu staročeská. VIP směs brokolice růžičky, květák růžičky, mrkev orientovaný řez, fazolové lusky Románo, kukuřice klásky mini, paprika červená proužek, paprika žlutá proužek Směs vybrané zeleniny, která je atraktivní svými tvary i barvou. Díky tomu doporučujeme jako přílohu k pečeným nebo grilovaným masům. Můžete podávat také jako samostatný pokrm, plný zvláštních chutí a sytých barev.

6 Směsi Dione Premium jsou určené pro využití jak v české, tak i v předních evropských kuchyních. Postupy pro jejich míchání jsou připraveny dle originálních francouzských a italských receptur tak, aby pokrmy i přílohy z nich vytvořené vyzdvihovaly specifika jednotlivých typů kuchyní. Bohaté složení těchto směsí umožňuje samozřejmě i využití v jakékoli jiné oblasti moderní gastronomie, dle kreativity a invence kuchaře. Bretaňská směs Bretanská zmes Bretanska mieszanka Bretagne mix Ratatouille směs Ratatouille zmes Ratatouille mieszanka Ratatouille mix Minestrone směs Minestrone zmes Minestrone mieszanka Minestrone mix Bretaňská směs brokolice růžičky, květák růžičky, mrkev orientovaný řez 3 ks x 2,5 kg Bretaň je mezi přílohami označována jako královská směs. Je to díky vyváženému složení růžiček brokolice a květáku s přidaným orientovaným řezem mrkve. Tato kombinace zeleniny je ideální jako příloha ke všem druhům masa i jako samostatný zeleninový pokrm. Ratatouille směs rajče kostka, lilek kostka, cuketa kostka, paprika červená a zelená, cibule plátek Směs zeleniny, která vznikla ve Francii, kde je také velmi oblíbená. Je vhodná jako samostatný pokrm, příloha k masu nebo na gril. Před každým kuchyňským zpracováním je dobré zeleninu rychle orestovat na oleji při vyšší teplotě, aby se zatáhla a zůstala šťavnatá. Minestrone směs brambora kostka, mrkev orientovaný řez, květák růžičky, rajče kostka, hrášek zrno, brokolice růžičky, celer řapíkatý, kapusta sypaná, pórek řezy Typická směs s velmi bohatým složením. Využití směsi je hlavně v italské kuchyni, zvláště při přípravě tradiční zeleninové polévky minestrone, která je italským národním pokrmem.

7 Zeleninové směsi Dione Premium určené pro exotické kulinářské speciality byly vyrobeny z výběrové zeleniny na základě originálních asijských i světových receptur. Popusťte tedy uzdu své kuchařské fantazii a s použitím těchto neobyčejně chuťově a barevně vyvážených zeleninových ingrediencí se vydejte na cestu za nejoblíbenějšími světovými kuchyněmi. Díky velmi šetrnému tepelnému zpracování před šokovým zamražením je jejich kuchyňská příprava velmi rychlá a většinou stačí pouze zpracování na pánvičce či grilu ať už s masem nebo jako chutná příloha. Čínská směs WOK směs Mexická směs Sombrero Čínska zmes Chinska mieszanka China mix Wok zmes Wok mieszanka WOK mix Mexická zmes Sombrero Meksykańska mieszanka Sombrero Mexico mix Sombrero Čínská směs zelí bílé, mrkev sloupek, černá houba, pórek řezy, paprika červená proužek, paprika žlutá proužek, hrášek cukrový lusk, bambusové výhonky, sójové klíčky Směs plná originálních asijských ingrediencí pro přípravu specialit čínské, thajské i vietnamské kuchyně. Je vhodná k míchání se všemi druhy masa, rýží, nudlemi na pánvi i jako samostatná příloha. Wok směs mrkev červená, žlutá orientovaný řez, fazolové lusky řezy, brokolice růžičky, kukuřice mini klasy, hrášek cukrový lusk Pánvičková směs WOK je tvořena většími komponenty tak, aby vynikly jako součást pokrmu i jako příloha. Velikost, tvar i velmi zajímavá chuť dodávají asijským pokrmům neobyčejnou svěžest. Díky šetrnému tepelnému zpracování je směs vhodná k rychlé přípravě na pánvi wok. Mexická směs Sombrero kukuřice zrno, fazole červená zrno, hrášek zrno, fazolové lusky řezy, paprika červená kostka, celer kostka, mrkev kostka Neodmyslitelná součást tex-mex kuchyně, vhodná pro zapékání v tortilách, doplněk k masu, do salátů, těstovin, rýže i jako příloha. Báječná směs barev se skvělou chutí, charakteristická pro mexické pokrmy.

8 Složení zeleninových směsí Dione Premium umožňuje jejich využití ve všech odvětvích moderní gastronomie. Pro tato odvětví byli některé směsi speciálně vytvořeny. Proto můžeme nabídnout jak směs pro původně německý pokrm špecle s hříbky, tak atraktivní směs, ideální pro španělskou či portugalskou kuchyni tři druhy paprik, tak zeleninovou směs určenou přímo pro grilování. Všechny směsi Dione Premium spojuje skvělá šťavnatá chuť, díky šokovému zmrazení a silný vizuální efekt, díky barevné pestrosti a kvalitě jednotlivých druhů surovin. Špecle s hříbky Špecle s hríbkami Szpecle z grzybami Spätzle with sliced boletus Paprika tří barev Paprika zmes troch farieb Papryka trzy kolory Tricolor mix of peppers Zelenina na grilování Zmes na gril Mieszanka na grill Grill mix Špecle s hříbky špecle, suchohřib plátek, fazolové lusky celé, paprika červená kostka, kukuřice zrno, hrášek zrno, rajče kostka, cibule kostka Paprika směs tří barev paprika červená proužek, paprika žlutá proužek, paprika zelená Zelenina na grilování cuketa plátek, paprika červená, žlutá kostka, cibule červená, bílá čtvrtka Chutná směs zeleniny se špeclemi, do které jsme přidali pro lepší chuť a vůni lesní hříbky. Doporučujeme jako samostatný pokrm nebo pestrou přílohu. Můžeme také kombinovat s různými druhy mas a omáček. Mix tří druhů paprik - červené, žluté a zelené z různých částí Evropy. Jedná se o velmi hodnotnou směs zeleniny s bohatým zastoupením vitamínů. Vzhledem ke skvělé chuti i barevné pestrosti je vhodná do širokého spektra pokrmů teplé i studené kuchyně. Směs určená výhradně na gril, pánvičku či grilovací misku. Je složená z větších kompenentů tak, aby nepropadly sítem grilu či grilovací misky a po ugrilování si zachovaly chuť i šťavnatost. Ideální letní grilovací příloha.

9 JEDNODRUHOVÉ Králem mezi zmrazenými jednodruhovými zeleninami je bezpochyby špenát. Ten sklízíme převážně v litoměřické oblasti Polabí, kde jsou ideální podmínky pro jeho pěstování. Zpracovatelský areál naší společnosti se nachází cca 30 km od místa sklizně, což umožňuje zpracování během velmi krátké doby po sklizení. Špenát je také jediným druhem zmrazené zeleniny, u kterého se vytváří finální balení produktu okamžitě po sklizni a zpracování. Špenát listový Špenát listový Szpinak liście Spinach leaves Špenát listový řezaný Špenát listový rezaný Szpinak krojone liście Chopped spinach random portions Mrkev mladá Mrkva mladá Młoda marchewka Baby carrots Špenát listový špenát listový Období sběru: květen červen, září listopad Špenát listový řezaný špenát listový řezaný Období sběru: květen červen, září listopad Mrkev mladá mrkev mladá Období sběru: srpen říjen Celé špenátové listy jsou formované do tvaru oválů. Sklízíme pouze celé a čerstvé listy. Vybíráme pouze listy pěkné jednotné barvy, bez kazů, které pečlivě čistíme, blanšírujeme a šokově zamrazíme ihned po sklizni. Český špenát z oblasti Litoměřicka je nařezaný a formovaný do menších granulí. Řezaný špenát je určen pro využití hlavně v kombinaci s těstovinami, na pizzu, do rolád, salátů i jako vynikající příloha. Jemné mladé mrkvičky o průměru 6 14 mm. Díky využití vybraných odrůd jsou sladké a velmi snadno se vaří. Mrkvičky jsou velmi cenným a bohatým zdrojem vitaminu A, vlákniny, sodíku a vitaminu C.

10 Všechny jednodruhové zeleniny ze sortimentu Dione Premium jsou sklízeny jako velmi mladé, kdy jsou sladší, šťavnatější a barevnější než ve stadiu dozrávání. Velmi krátce po sklizni jsou plody šokově zmrazeny, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, barvu a všechny nutriční hodnoty. Hrášek zahradní Hrášok záhradný Groszek Garden peas Kukuřice supersladká zrno Kukurica supersladká zrno Kukurydza Sweetcorn kernels Fazolové lusky celé Fazuľové struky celé Fasola szparagowa cięta Whole green beans fine Hrášek hrášek zrno Období sběru: červen červenec Kukuřice supersladká kukuřice zrno Období sběru: červenec září Fazolové lusky celé fazolové lusky celé Období sběru: červen červenec 3 ks x 2,5 kg Hrášek sklízíme velmi mladý, kdy je velmi sladký a šťavnatý. Krátce po sklizni blanšírujeme a šokově zmrazíme. Hrášek je kalibrovaný a průměr zrn je menší než 9 mm. Je výtečným zdrojem vlákniny a vitamínu C. Kukuřice supersladkých odrůd je pěstovaná v ideálních klimatických podmínkách. Je sklízena dříve, než se přírodní cukry změní ve škroby. Již méně než 4 hodiny po sklizni je kukuřice blanšírována a šokově zmrazena, aby si zachovala sladkou chuť, nádhernou žlutou barvu a křehkost. Fazolové lusky sbíráme ještě mladé, kdy jsou plné svěžesti. Vybíráme nejkvalitnější lusky o průměru menším než 8 mm. Při použití v moderní gastronomii jsou stále častěji nahrazovány čerstvé fazolky stejně kvalitní zmrazenou surovinou. Umožňuje to moderní technologie rychlého zmrazení.

11 Další zástupci jednodruhové zeleniny Dione Premium mají společné kromě složení z větších komponentů také vysoký obsah vlákniny, přírodních cukrů a vitamínů. Všechny tři druhy mají bohaté využití v nejrozmanitějších kuchyňských úpravách. Mrkev Duo je směsí dvou barevných variant této nejoblíbenější kořenové zeleniny v ozdobném orientovaném řezu. Brokolice je sklízena a zpracovávána pro mladé růžičky s částí dužnatého stonku. Růžičky jsou vždy kalibrované. Klasy supersladkých odrůd kukuřice jsou pěstovány a sklízeny v ČR v ideální zralosti pro obsah přírodních cukrů a vitamínů. Brokolice růžičky Brokolica růžičky Brokuła różyczki Broccoli florets Kukuřice supersladká klasy řezy Kukurica supersladká klasy rezy Kolby kukurydzy super slodkiej plastry Sliced supersweet corn cobs Mrkev Duo Mrkva duo Marchew Duo DUO carrots Brokolice růžičky Období sběru: brokolice růžičky mm srpen říjen 3 ks x 2,5 kg Brokolici sklízíme v optimálním čase před rozkvetením, kdy je barva růžiček tmavě zelená a jsou v té správné fázi dospělosti a velikosti. Díky ručnímu sběru si zachovávají pevnost a celistvost. Zmrazujeme jednotlivě a chráníme tak sladkou chuť a křupavý charakter. Konzumujeme mladé růžičky a část stonku. Kukuřice supersladká klasy řezy kukuřice supersladká klasy řezy mm Období sběru: srpen 3 ks x 2,5 kg Kukuřice supersladkých odrůd je pěstována společností Agrimex na pozemcích v okolí zpracovatelského závodu. Je sklízena ručně v období, kdy má nejvyšší obsah přírodních cukrů. Okamžitě po sklizni je šetrně očištěna, blanšírována a šokově zmrazena pro zachování sladké chuti a nádherné barvy. Pro elegantní kuchyňské zpracování i konzumaci jsou klasy po zmražení nařezány na segmenty cca 50 g. Řezy jsou vhodné ke grilování i vaření, jako chuťovka i jako příloha. Mrkev duo mrkev žlutá a červená orientovaný řez 3 ks x 2,5 kg Na vitamíny i vlákninu bohatá karotka tentokrát ve směsi oranžové a žluté varianty zajišťující velmi dobrý vizuální efekt. Oba druhy karotky jsou již pár hodin po sklizni blanšírovány a šokově zmrazeny, aby si zachovaly příjemně sladkou přírodní chuť, jasnou barvu a křehkost.

12 Vy budete milovat cenu, Vaši zákazníci vše ostatní. Při našem kreativním povolání, kdy připravujeme pokrmy rychlé i časově náročné, klasické nebo rafinované, nám pomáhají výrobky firmy AGRIMEX Vestec a.s. Panenské Břežany, která pod značkou Dione Premium nabízí širokou škálu špičkových produktů pro gastronomii. Surovina je pečlivě vybraná a hluboce zmrazená několik hodin po sklizni. S využitím moderní technologie si uchovává charakteristickou vůni, barvu a chuť. Je přirozeným zdrojem vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a vlákniny a umožňuje nám rozvinout všechny smysly naší fantazie a posunout naše pokrmy o stupeň výš a vaření povýšit na kulinářské umění. Řada Dione Premium je odpovědí na požadavky našich zákazníků, kteří do svých špičkových restaurací a hotelů potřebují zmrazené ovoce a zeleninu té nejvyšší kvality. Zároveň jsme se pokusili zachovat to, co je pro nás typické: velmi zajímavou cenu! AGRIMEX Vestec a.s. Hlavní Panenské Břežany Česká republika IČ: DIČ: CZ Tel.: , Fax: , info@agrimex.org facebook:

SORTIMENTNÍ NABÍDKA. hluboce zmrazené zeleniny, ovoce a hotových jídel pro retail

SORTIMENTNÍ NABÍDKA. hluboce zmrazené zeleniny, ovoce a hotových jídel pro retail SORTIMENTNÍ NABÍDKA hluboce zmrazené zeleniny, ovoce a hotových jídel pro retail ZELENINOVÉ SMĚSI Letní směs Balení: 10 x 350 g Složení: mrkev sloupek, květák růžičky, brokolice růžičky, hrášek zrno, kukuřice

Více

Jsme česká zelenina... Gastro katalog. mrazená zelenina, ovoce, byliny a korení, houby, bramborové výrobky

Jsme česká zelenina... Gastro katalog. mrazená zelenina, ovoce, byliny a korení, houby, bramborové výrobky Jsme česká zelenina... Gastro katalog mrazená zelenina, ovoce, byliny a korení, houby, bramborové výrobky Získali jsme ocenění: KLASA, Středočeská regionální potravina a mezinárodní certifikát kvality

Více

Jsme česká zelenina... Gastro katalog. mrazená zelenina, ovoce, byliny a korení, houby

Jsme česká zelenina... Gastro katalog. mrazená zelenina, ovoce, byliny a korení, houby Jsme česká zelenina... Gastro katalog mrazená zelenina, ovoce, byliny a korení, houby Získali jsme ocenění: KLASA, Středočeská regionální potravina a mezinárodní certifikát kvality IFS Zeleninové smesi

Více

KATALOG 2014/2015 hluboce zmrazené výrobky určené pro Food Service

KATALOG 2014/2015 hluboce zmrazené výrobky určené pro Food Service KATALOG 2014/2015 OVOCE JAHODY Složení: jahody celé 1 ks x 10 kg JAHODY PLÁTEK Složení: jahody řezané na plátky OSTRUŽINY Složení: ostružiny celé MERUŇKY PŮLENÉ Složení: meruňky půlené bez pecek 1 ks x

Více

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Kompletní sortiment pro gastronomii a maloobchod Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Značka špičkové kvality pro gastronomii Díky dlouholeté spolupráci

Více

mražené zeleniny a OVOC

mražené zeleniny a OVOC mražené zeleniny a OVOC OVOCe Získali jsme ocenění KLASA, Středočeská regionální potravina a IFS www.mrazirna.agro-jesenice.cz Tradiční výrobce kvalitní zeleniny a ovoce ze středních Čech Benefity zelenin

Více

Jsme česká zelenina...

Jsme česká zelenina... Produktový katalog mražená zelenina, ovoce, houby, bylinky a koření GASTROSERVIS + Inspirativní recepty Jsme česká zelenina... Mořský vlk se špenátem a houbový sauce Recept na str. 15 zeleninové SMĚSI

Více

Velikost: 10x10x10 mm Balení: 4x2,5 kg, 1x10 kg, 1x20 kg Doporuèujeme: Vhodné do polévek, salátù, jako pøíloha

Velikost: 10x10x10 mm Balení: 4x2,5 kg, 1x10 kg, 1x20 kg Doporuèujeme: Vhodné do polévek, salátù, jako pøíloha m r a ž e n á z e l e n i n a MRKEV KOSTKA Kód: 0101 Velikost: 10x10x10 mm Doporuèujeme: Vhodné do polévek, salátù, jako pøíloha MRKEV NEPRAVIDELNÁ KOSTKA Kód: 0102 Doporuèujeme: Levná surovina do polévek,

Více

Zelenina. ovoce a houby

Zelenina. ovoce a houby Zelenina ovoce a houby Zmrazená zelenina je praktická! Se zmrazenou zeleninou jsou menší starosti než s čerstvou. Z dlouhodobého hlediska u ní dochází k menším ztrátám a z mrazáku můžete vyndat vždy jen

Více

89 90 Kód: AKČNÍ NABÍDKA KUŘECÍ STEAK KUŘECÍ ŘÍZKY BEZ INERFILETU AMERICKÉ BRAMBORY

89 90 Kód: AKČNÍ NABÍDKA KUŘECÍ STEAK KUŘECÍ ŘÍZKY BEZ INERFILETU AMERICKÉ BRAMBORY Gastro Frozen AKČNÍ NABÍDKA 2. 1. 27. 1. 2017 KUŘECÍ STEAK steak bez kosti a kůže balení 6 2 kg, hmotnost kartonu 12 kg 64 90 Kód: 03002 KUŘECÍ ŘÍZKY BEZ INERFILETU velikost 140 g +, do 1,4 % soli, bez

Více

PONUKA ZELENINY DIONE

PONUKA ZELENINY DIONE Brokolica ZD100 Karfiol ZD105 Kalibrované ružičky brokolice vo veľkosti 2-4 Kalibrované ružičky karfiolu vo veľkosti 3-6 cm cm 2,5 kg 4,84 5,81 1,94 2,32 2,5 kg 4,10 4,92 1,64 1,97 Kukurica ZP515 Kukurica

Více

Zelenina a ovoce. z Česka na Váš stůl

Zelenina a ovoce. z Česka na Váš stůl Zelenina a ovoce z Česka na Váš stůl Vždy čerstvá a lahodná chuť zeleniny Preferujeme české pěstitele Pro naše výrobky používáme zeleninu vypěstovanou v České republice. Našimi dodavateli jsou zejména

Více

Profil. Vážení přátelé zmrazených potravin, Váš distributor v oblasti

Profil. Vážení přátelé zmrazených potravin, Váš distributor v oblasti Profil Vážení přátelé zmrazených potravin, představujeme Vám nabídku našeho sdružení firem, pod názvem TIPFROST, které je schopno splnit Vaše požadavky na dodávky vysoce kvalitních zmrazených potravin

Více

1. Obiloviny obsahující lepek

1. Obiloviny obsahující lepek GARANT FOOD SERVICE s.r.o., Dobronická 1257, 148 25 Praha 4, Tel: 261 112 400, e-mail: obchod@gfs.cz, www.gfs.cz Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU NÁZEV

Více

JÍDELNÍČEK - ZÁŘÍ 2015

JÍDELNÍČEK - ZÁŘÍ 2015 JÍDELNÍČEK - ZÁŘÍ 2015 ÚTERÝ 1. 9. 1. Bramboračka s houbami /1,3,7,9 Sekaná pečeně se zeleninou, mleté vepřové a hovězí maso, promíchané se baby karotkou, Bramborová kaše/1,3,7 5. / GF, V/ -Bramboračka

Více

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby RETAIL + Inspirativní recepty Vepřová panenka s kedlubnovým zelím a Lázeňskou zeleninou recept na str. 17 Jednodruhová zelenina V nabídce 15 druhů strana

Více

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby RETAIL + Inspirativní recepty Vepřová panenka s kedlubnovým zelím a Lázeňskou zeleninou recept na str. 17 Jednodruhová zelenina V nabídce 16 druhů strana

Více

gastro platnost Jehněčí kolínko zadní Hovězí roštěná býk vol. 4+ DJ Kukuřice sladká NZ Jarní směs Kuřecí čtvrtky blok

gastro platnost Jehněčí kolínko zadní Hovězí roštěná býk vol. 4+ DJ Kukuřice sladká NZ Jarní směs Kuřecí čtvrtky blok 12 platnost 1. - 31. 12. 2014 Hovězí roštěná býk vol. 4+ DJ Kukuřice sladká s DPH 223 10 194 s DPH 44 74 38 90 Jehněčí kolínko zadní váha 355-410 g, země původu Nový Zéland NZ Jarní směs složení: mrkev,

Více

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby RETAIL + Inspirativní recepty Vepřová panenka s kedlubnovým zelím a Lázeňskou zeleninou recept na str. 17 Jednodruhová zelenina V nabídce 16 druhů strana

Více

SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ

SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ ZELENINA MALÉ BALENÍ KAPUSTA RŮŢIČKOVÁ 1kg, 12 HRÁŠEK VELMI JEMNÝ (12x425g) KUKUŘICE GOLD (12x425g) MRKEV KOLEČKA (12x425g) ŘEPA KOSTKY (12x425g) ČERVENÉ FAZOLE ve vlastní šťávě

Více

Lycée Français de Prague Menu

Lycée Français de Prague Menu 04/01 05/01 06/01 07/01 08/01 Krémová tomatová polévka s těstovinami Zeleninová polévka s pórkem a vejcem Čočková polévka Květáková polévka s vejcem Česká bramborová polévka loupaná rajčata, česnek, celer,

Více

gastro platnost 1. - 31. 1. 2015 Vepřové palce z panenek vakuované Losos filet trim D s kůží, Premium quality DJ Květák polévkový Kachní stehna

gastro platnost 1. - 31. 1. 2015 Vepřové palce z panenek vakuované Losos filet trim D s kůží, Premium quality DJ Květák polévkový Kachní stehna 1 platnost 1. - 31. 1. 2015 Losos filet trim D s kůží, Premium quality Kachní stehna 1 kus cca 250 g s DPH 320 85 279 s DPH 125 35 109 super CENA Vepřové palce z panenek vakuované 1 kus cca 5 kg DJ Květák

Více

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 2.2. PO *Zeleninová polévka s mořskou řasou a krupkami Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 5. Fit / GF, V/ Zeleninová polévka s mořskou řasou

Více

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby

Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby Produktový katalog mražená zelenina, ovoce a houby RETAIL + Inspirativní recepty Vepřová panenka s kedlubnovým zelím a Lázeňskou zeleninou recept na str. 15 Jednodruhová zelenina V nabídce 14 druhů strana

Více

SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ

SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ ZELENINA VELKÉ BALENÍ HRÁŠEK JEMNÝ (3x 2,5 kg) KUKUŘICE (3x2,5 kg) MRKEV STROUHANÁ (3 x 4 kg) CELER STROUHANÝ (3x 4 kg) MRKEV BABY (3 x 4 kg) ZELENÉ FAZOLOVÉ LUSKY (3x2,5 kg)

Více

Jídelníček červen 2015

Jídelníček červen 2015 Jídelníček červen 2015 PONDĚLÍ 1. 6. 2. Brokolicový krém s muškátovým oříškem /1,3,7 Jemný vepřový gulášek, domácí bramborový knedlík/1,3,7 5. / GF, V/ Brokolicový krém s muškátovým oříškem /0 Dušená smetanová

Více

SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ

SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ SORTIMENT SUCHÝCH VÝROBKŮ ZELENINA VELKÉ BALENÍ HRÁŠEK JEMNÝ (3x 2,5 kg) KUKUŘICE (3x2,5 kg) MRKEV STROUHANÁ (3 x 4 kg) CELER STROUHANÝ (3x 4 kg) MRKEV BABY (3 x 4 kg) ZELENÉ FAZOLOVÉ LUSKY (3x2,5 kg)

Více

JÍDELNÍČEK BŘEZEN 2015

JÍDELNÍČEK BŘEZEN 2015 JÍDELNÍČEK BŘEZEN 2015 2.3.PO*Květáková polévka se zeleným hráškem/1,3,7 1. Smetanové fusilli s kuřecím na rozmarýnu a jarní zeleninou/brokolice, sladký hrášek a kukuřice/1,3,7 5. / GF, V/ Květáková polévka

Více

JÍDELNÍČEK DUBEN 2015

JÍDELNÍČEK DUBEN 2015 JÍDELNÍČEK DUBEN 2015 1.4. ST * Hrachová polévka s majoránkou 2. Smažený kuřecí řízek s plátkem citrónu podávaný s tymiánovou bramborovou kaší 5. / GF, DF, V/ hrachová s majoránkou Lečo s bramborem z páry*cibule*rajče*paprika*vejce*brambory*sůl*olivový

Více

vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků.

vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Dobrý den, vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Přejeme Vám příjemný pobyt, výbornou zábavu, kvalitní služby

Více

Nabídka 2011. www.tipfrost.cz

Nabídka 2011. www.tipfrost.cz Nabídka 2011 Profil Vážení přátelé zmrazených potravin, představujeme Vám nabídku našeho sdružení firem, pod názvem TIPFROST, které je schopno splnit Vaše požadavky na dodávky vysoce kvalitních zmrazených

Více

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, 373 72 LIŠOV 387994489 JÍDELNÍČEK. Od 01.10.2015 do 03.10.2015

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, 373 72 LIŠOV 387994489 JÍDELNÍČEK. Od 01.10.2015 do 03.10.2015 Od 01.10.2015 do 03.10.2015 Pomazánka s jarní cibulkou, rohlík, ovocný čaj(1,7) 01.10 Polévka pohanková se zeleninou 1. Rizoto s vepřovým masem a fazolemi adzuki 2. Lívanečky s marmeládou a tvarohem(1,3,7)

Více

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí polévka se zeleninou a domácími nudlemi (9,3,1) Květáková polévka (7,1)

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí polévka se zeleninou a domácími nudlemi (9,3,1) Květáková polévka (7,1) Pondělí 12. ledna Hovězí polévka se zeleninou a domácími nudlemi (9,3,1) Květáková polévka (7,1) Zeleninový mexický salát s chilli paprikou a balsamikovým octem Hovězí plátek na žampionech s dušenou rýží

Více

ÚTERÝ ČTVRTEK PÁTEK Polévka: Cibulová 1 I. Maďarské žebírko, brambory, okurkový salát 1

ÚTERÝ ČTVRTEK PÁTEK Polévka: Cibulová 1 I. Maďarské žebírko, brambory, okurkový salát 1 Polévka: I. II. III. PONDĚLÍ Polévka: I. II. III. ÚTERÝ Polévka: I. II. III. Polévka: I. II. III. ČTVRTEK 1.3. PÁTEK Polévka: Cibulová 1 I. Maďarské žebírko, brambory, okurkový salát 1 II. Mexická vřetýnka

Více

VAŘEČČINY KRABIČKY Po 12.8.

VAŘEČČINY KRABIČKY Po 12.8. VAŘEČČINY KRABIČKY Po 12.8. 1.Francouzská cibulačka s bílým vínem (cibule, bílé víno, máslo, bylinky, koření) 2.Bretaňská BZL (brokolice, mrkev, cibule, česnek, smetana, masový vývar, bylinky, koření)

Více

VAŘEČČINY KRABIČKY. Po 5.8. Polévka: 1. Krém z lesních hříbků s čerstvým rozmarýnem BZL (hřiby, smetana, máslo, bylinky, koření) Alergen:7

VAŘEČČINY KRABIČKY. Po 5.8. Polévka: 1. Krém z lesních hříbků s čerstvým rozmarýnem BZL (hřiby, smetana, máslo, bylinky, koření) Alergen:7 VAŘEČČINY KRABIČKY Po 5.8. 1. Krém z lesních hříbků s čerstvým rozmarýnem BZL (hřiby, smetana, máslo, bylinky, 2. Thajská polévka Tom yum BZL (kuřecí maso, rajčata, kokos, škrob, koření tom yum,limetka,

Více

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí vývar se zeleninovým svítkem Květáková polévka Houbový krém

BUSINESS LUNCH MENU. POLÉVKY Hovězí vývar se zeleninovým svítkem Květáková polévka Houbový krém Pondělí 8. září Hovězí vývar se zeleninovým svítkem Květáková polévka Zeleninový mexický salát s chilli paprikou a balsamikovým octem Kuřecí nudličky na hořčici s těstovinami penne Vepřový vrabec s dušeným

Více

3. Přírodní vepřový guláš, houskové knedlíky (1,3,7,9) Žampiónový krém (1,7,9) 1. Brambory zapečené s kuřecím masem a brokolicí, ledový salát (3,7)

3. Přírodní vepřový guláš, houskové knedlíky (1,3,7,9) Žampiónový krém (1,7,9) 1. Brambory zapečené s kuřecím masem a brokolicí, ledový salát (3,7) lévka gulášová / polévka gulášová dietní (1,9) 1. Drůbeží játra na slanině, rýže (1) 1. 4. 2. 4. 3. 4. 4. 4. 5. 4. 6. 4. 7. 4. 3. Drůbeží játra na kmíně, rýže (1) lévka slepičí s masem a nudličkami (1,3,7,9)

Více

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, 373 72 LIŠOV 387994489 JÍDELNÍČEK. Od 01.09.2015 do 04.09.2015

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, 373 72 LIŠOV 387994489 JÍDELNÍČEK. Od 01.09.2015 do 04.09.2015 Od 01.09.2015 do 04.09.2015 Sýrová pomazánka, chléb, čaj(1,7) 01.09 Polévka z červené čočky(1) 1.Drůbeží rizoto sypané sýrem, sirup, voda(1,7) Okurkový salát Vaječná pomazánka, sezamová hvězdička, bílá

Více

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, LIŠOV JÍDELNÍČEK MŠ. Od do

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, LIŠOV JÍDELNÍČEK MŠ. Od do Základní škola a Mateřská škola Lišov Od 01.10.2018 do 05.10.2018 Tvarohová pomazánka s rajčaty, houska, ovocný čaj(1,7) 01.10. Polévka kapustová(1,3) 1. Segedínský guláš, vícezrnné knedlíky, malinový

Více

Jednodruhová zelenina

Jednodruhová zelenina Jednodruhová zelenina Špenát Špenát porce granulovaný Špenát krabička 8 594049 217380 Číslo zboží: 9501422 Balení: 450g/24 8 595032 013149 Číslo zboží: 27280 Balení: 400g/10 8 594043 760431 Číslo zboží:

Více

Pondělí 2.11.2015. Úterý 3.11.2015. Středa 4.11.2015. Čtvrtek 5.11.2015. Pátek 6.11.2015. 02.11.2015 do 30.11.2015

Pondělí 2.11.2015. Úterý 3.11.2015. Středa 4.11.2015. Čtvrtek 5.11.2015. Pátek 6.11.2015. 02.11.2015 do 30.11.2015 Pondělí 2.11.2015 Úterý 3.11.2015 Středa 4.11.2015 Čtvrtek 5.11.2015 Pátek 6.11.2015 Asijská polévka s kuřecím masem (obsahuje al.: 01, 07, 09) Zeleninový guláš, celozrnné pečivo (obsahuje al.: 01, 03,

Více

Týdenní menu

Týdenní menu JÍDELNÍ LÍSTEK ŠKOLICÍHO STŘEDISKA KERNER NA MĚSÍC ČERVENEC 2014 Týdenní menu 1.7. 4.7.2014 Úterý: 1.7. Polévka: 0,2l Hovězí vývar se zeleninou a rýží Menu č.1: 100g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše,

Více

Jídelní lístek Jídelna Vesmír

Jídelní lístek Jídelna Vesmír Jídelní lístek Jídelna Vesmír Od 1.3. - 31. 3. 2012 OD 1.3.2012 ZMĚNA VÝBĚRU JÍDEL ZE 3 JÍDEL NORMÁLNÍ STRAVY A ZE 2 JÍDEL VÝBĚROVÉ STRAVY Veškerá gramáž masa v syrovém stavu: 100g (normální strava), 150g

Více

JÍDELNÍČEK L E D E N

JÍDELNÍČEK L E D E N 22.1. Svačina 23.1. Svačina L E D E N 2 0 1 8 Slunečnicový a kmínový chléb, plátkový sýr, máslo, paprika (1a,1b,7) Rolka s jablky, kakao, ovoce (1a,7) Jemná rybí s opraženou houskou (1a,4,9) Hrachová kaše

Více

Jídelní lístek 1. - 5. 6. 2015

Jídelní lístek 1. - 5. 6. 2015 1. - 5. 6. 2015 Pondělí Chléb s pomazánkou z olejovek, čaj (1,4,7) Polévka rychlá (1,3,9) Kynuté knedlíky s tvarohem a jahodami, bílá káva (čaj), (1,3,7) Rohlík s pomazánkovým máslem s pažitkou, mléko

Více

Obsahuje tyto alergeny: Popis jídla. Datum. pondělí. úterý. středa

Obsahuje tyto alergeny: Popis jídla. Datum. pondělí. úterý. středa Jídelní lístek ŠJ = čerstvá zelenina a ovoce období: 1.11. - 2.11.2018 úterý středa Polévka: Cizrnová s rajčaty a bazalkou 1- pšenice,7,9 Oběd č. 1: Vepřový plátek na paprice, těstoviny 1- pšenice,3,7,9

Více

Ukázka jídelníčku. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj, Celer

Ukázka jídelníčku. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj, Celer Pátek, 27. 3. 2015 Ukázka jídelníčku Mrkvový krém s krupicovými noky, Celer Pečené rybí filé s nivou, bramborové pyré s hráškem, rajčatový salát s cibulí, BUDOVA B Alergeny: Ryby, Mléko a výrobky z něj

Více

od do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

od do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 30.1.2017 Úterý 31.1.2017 Středa 1.2.2017 Čtvrtek 2.2.2017 Pátek 3.2.2017 zeleninová se sýrovým kapáním obsahuje alergeny: 01,03,07,09,13 Kuře na paprice, obilná příloha Asijská směs s jidášovým

Více

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,--

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,-- Předkrmy 100g Pomazánka z vepřových výpečků s cibulkou, čerstvý chléb 90g Uzené pstruží filátko, bylinkové máslo, toast 120g Špízky z baby mozzarellky a cherry rajčátek na čerstvém salátu 150g Kuřecí ragů

Více

Hodnocení jídelního lístku

Hodnocení jídelního lístku Hodnocení jídelního lístku Dodavatel jídelního lístku: Základní škola Zlín, Štefánikova 2514, příspěvková organizace Štefánikova 2514, 761 15 Zlín Školní jídelna, Hradská 5189, 76001 Zlín 1 Jídelní lístek

Více

KVĚTEN 2019 STÁTNÍ SVÁTEK. Pečená vepřová plec s dušenou zeleninou (mrkev, hrášek, kukuřice)a vařené brambory

KVĚTEN 2019 STÁTNÍ SVÁTEK. Pečená vepřová plec s dušenou zeleninou (mrkev, hrášek, kukuřice)a vařené brambory Pondělí Úterý Středa 1.5. STÁTNÍ SVÁTEK Čtvrtek 2.5. Celerová 1,9 Pečená vepřová plec s dušenou zeleninou (mrkev, hrášek, kukuřice)a vařené brambory Bramborové šišky s mákem, ovoce 1,3,7 1,9 Pátek 3.5.

Více

Jídelní lístek

Jídelní lístek 1. - 4. 3. 2016 Úterý Rohlík s máslem a džemem, kakao (1,7) Polévka z červené čočky (1,7,9) Zapečené rybí filé se sýrem, bramborová kaše, třešňový kompot, rybízový čaj (1,4,7) Toustový chléb s ledovým

Více

PŘEDKRMY BEZMASÉ POKRMY

PŘEDKRMY BEZMASÉ POKRMY PŘEDKRMY 50g Ravioli z červené řepy plněné kozím sýrem 126,- dekorované opečenými piniovými oříšky doplněné rozpečenou francouzskou bagetkou 100g Krevetový koktejl s grilovanými toasty 84,- 1ks Topinka

Více

Domácí bageta zapečená s rajčaty, olivami, mozzarellou a česnekem. pečenou feferonkou, olivou a sušenými rajčaty

Domácí bageta zapečená s rajčaty, olivami, mozzarellou a česnekem. pečenou feferonkou, olivou a sušenými rajčaty předkrmy 2 ks Bruschetta s rajčaty a olivami 65 Kč Domácí bageta zapečená s rajčaty, olivami, mozzarellou a česnekem 150 g Trhaná mozzarella s bazalkovým olejem, 99 Kč pečenou feferonkou, olivou a sušenými

Více

Jídelní lístek Ovocný talíř, voda

Jídelní lístek Ovocný talíř, voda 3. - 7. 10. 2016 Pondělí Chléb s vaječnou pomazánkou, mléko (1,3,7) Polévka se sýrovým kapáním (1,3,7,9) Džuveč z vepřového masa, rohlík, ibiškový čaj s citrónem (1,3,7) Ovocný talíř, voda Úterý Houska

Více

BŘEZEN JÍDELNÍČEK od do

BŘEZEN JÍDELNÍČEK od do BŘEZEN 2019 JÍDELNÍČEK od 1. 3. do 1. 3. 2019 PÁTEK 1. 3. 2019 polévka: brokolicová s houskou (1a, 3, 7, 9) oběd č. 1: kuřecí maso na kmínu, kuskus, zelenina (1a) oběd č. 2: chotěbořský gáblík, bramborový

Více

Předkrmy. Dětská jídla

Předkrmy. Dětská jídla Předkrmy 517 150g 2 topinky (na sucho) s kuřecí směsí a sýrem 68 Kč Kuřecí prsa, meruňky, eidam, česnek 458 100g Minitataráček z pravé svíčkové 159 Kč Koření, vejce, 4 topinky Dětská jídla 590 100g Kuřecí

Více

DUBEN 2019 JÍDELNÍČEK

DUBEN 2019 JÍDELNÍČEK DUBEN 2019 JÍDELNÍČEK od 1. 4. do 5. 4. 2019 PONDĚLÍ 1. 4. 2019 polévka: minestrone (1a, 9, 12) oběd č. 1: zapečené těstoviny s masem a zeleninou, zeleninový salát (1a, 3, 7, 9, 12) oběd č. 2: africké

Více

Týdenní menu

Týdenní menu JÍDELNÍ LÍSTEK ŠKOLICÍHO STŘEDISKA KERNER NA MĚSÍC ÚNOR 2014 Týdenní menu 3.3. 7.3. 2014 Pondělí: 3.3. Polévka: 0,2l Hovězí s těstovinou Menu č.1: 100g Květákový mozeček, vařený brambor Menu č:2: 360g

Více

KATALOG VÝROBKŮ. ... s radostí vyrábíme pro vás

KATALOG VÝROBKŮ. ... s radostí vyrábíme pro vás ZNAČKA VYSOKÉ KVALITY KATALOG VÝROBKŮ... s radostí vyrábíme pro vás ZNAČKA VYSOKÉ KVALITY Představení chráněné dílny PZP Merlin PZP Merlin s r.o. byla založena v roce 1991 a od svého počátku se zaměřuje

Více

III. Ol ČTVRTEK Polévka: Bramborová I. Vepřová krkovička na žampionech, vařené brambory, okurkový salát PÁTEK

III. Ol ČTVRTEK Polévka: Bramborová I. Vepřová krkovička na žampionech, vařené brambory, okurkový salát PÁTEK J Í D E L N Í L Í S T E K od 1. - 5.9.2014 Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami Přírodní vepřová kotleta, vařené brambory, míchaný zeleninový salát Ol Žampionová Srbské rizoto syp.sýrem, steril.okurek

Více

Restaurace 8OSMA. Vítáme Vás v naší restauraci. Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA

Restaurace 8OSMA. Vítáme Vás v naší restauraci. Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA Restaurace 8OSMA Vítáme Vás v naší restauraci Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA Restaurace 8OSMA Nabízíme: rodinné oslavy svatební hostiny promoce smuteční

Více

Jídelní lístek 2. - 6. 2. 2015

Jídelní lístek 2. - 6. 2. 2015 2. - 6. 2. 2015 Pondělí Rohlík s hermelínovou pomazánkou, kedluben, mléko (1,7) Polévka z vaječné jíšky (1,3,9) Povidlová omáčka, uzená krkovice, bramborový knedlík, čaj s citrónem, (1,3,7) Chléb s máslem

Více

PRODUKTOVÁ NABÍDKA. od 1.3.2015

PRODUKTOVÁ NABÍDKA. od 1.3.2015 PZP MERLIN s.r.o. s radostí vyrábíme pro vás Wilsonova 97, 53901 Hlinsko v Čechách tel/fax : 469 312 066, mob : 607 022 066, 774 999 727 e-mail : objednavky@pzpmerlin.com www.pzpmerlin.cz PRODUKTOVÁ NABÍDKA

Více

Pátek 11.01.2008. 8: 45 voda 200 ml. 9: 30 mandarinka 1 ks, 30 g slaných mandlí

Pátek 11.01.2008. 8: 45 voda 200 ml. 9: 30 mandarinka 1 ks, 30 g slaných mandlí Pátek 11.01.2008 6.00 lehce potřený Florou ( 1 kávová lžička) vegetariánský bylinkový salám 100 g 1 rajče 8: 45 9: 30 mandarinka 1 ks, 30 g slaných mandlí 12:30 salát 500 g 1 vejce, 100 g tuňáka, ledový

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Catering Coffee break Standard Ekonom Komfort Business Obchodní snídaně Clarion Konferenční menu 3chodové á 250 Kč 3chodové á 350 Kč Konferenční bufet od 450 Kč Večerní rauty od 500 Kč Coffee break Ekonom,

Více

Předmět: Potraviny a výživa Ročník: první Téma: Technologie v souvztažnosti s předmětem Potraviny a výživa

Předmět: Potraviny a výživa Ročník: první Téma: Technologie v souvztažnosti s předmětem Potraviny a výživa Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-41-L/01 Gastronomie Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Potraviny a výživa Ročník: první Téma: Technologie

Více

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Extra panenský olivový olej Benoit s lehkou ovocnou chutí a jemným dotykem vůně květin je lisovaný za studena výlučně mechanickým

Více

Polévky: Studené předkrmy: Teplé předkrmy:

Polévky: Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky: Ukrajinský boršč 35,- Polévka v chlebu (boršč) 59,- Jihočeská česnečka s opékaným chlebem 30,- Studené předkrmy: 50g Šunková rolka s křenem 49,- Teplé předkrmy: 50g Zapečená šunka s vejci 59,-

Více

ÚTERÝ STŘEDA. Smažený sýrový oválek, vařené brambory, česnekový dip, porce rajčete

ÚTERÝ STŘEDA. Smažený sýrový oválek, vařené brambory, česnekový dip, porce rajčete Ol J Í D E L N Í L Í S T E K od 1. - 3.10.2014 Ol Fazolová Znojemský guláš, knedlík Vepřové balenky se sýrem, bramborová kaše, rajčatový salát Krupicová kaše s čokoládou, kompot Zahradnická Mexické vepřové

Více

Předkrmy. Dětská jídla

Předkrmy. Dětská jídla Předkrmy 363 150g Omeleta se šunkou a sýrem 62 Kč Vejce, šunka, sýr Eidam, okurka 517 50g 2 topinky (na sucho) s kuřecí směsí a sýrem 65 Kč Kuřecí prsa, broskve, eidam, česnek 758 80g Domácí paštika s

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod

podáváme denně pondělí - pátek od 11:30 do 14:30 hod Objednejte si hlavní chod a vyberte si malý salát z bufetu zdarma! Pondělí 30. Května Špenátový krém 20,- Hovězí polévka s vaječnou sedlinou, kořenovou zeleninou a čerstvou paţitkou 20,- Filátko z tresky

Více

do Úterý Středa Čtvrtek Pátek Přesnídávka Chléb s pomazánkou z tuňáka, čaj (A: 01,04,07)

do Úterý Středa Čtvrtek Pátek Přesnídávka Chléb s pomazánkou z tuňáka, čaj (A: 01,04,07) Úterý 1.5.2018 Polévka Státní svátek Středa 2.5.2018 Přesnídávka Chléb s pomazánkou z lučiny, čaj (A: 01,07) Polévka Krkonošská zelňačka (A: 01,07) Oběd Rizoto z vepřového masa, salát z červené řepy, pomerančový

Více

0,3 l Hovězí s knedlíčky 29, 0,3 l Česneková s uzeninou a sýrem 32, 0,3 l Studená jahodová, zdobená smetanou 35,

0,3 l Hovězí s knedlíčky 29, 0,3 l Česneková s uzeninou a sýrem 32, 0,3 l Studená jahodová, zdobená smetanou 35, JÍDELNÍ LÍSTEK Studené předkrmy 100 g Mozzarella s rajčaty, balzamo-olivovým zástřikem a pestem 75, 75 g Parmská šunka s ovocným přelivem 74, 50 g Selský salátek s uzenou krkovičkou 64, (brambory, cibule,

Více

do Čtvrtek Pátek

do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.6.2017 Přesnídávka Rohlík s pomazánkou s kapií, mléko (A: Polévka Pórková (A: Oběd Krůtí prsíčka, sýrová omáčka, spatzle, mangový nápoj (A: Svačina Směs ovoce, čaj Pátek 2.6.2017 Přesnídávka

Více

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem)

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) PŘEDKRMY Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí bulharského bílého sýra,

Více

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem)

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) PŘEDKRMY Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí bulharského bílého sýra,

Více

SOUHRNNÝ PROTOKOL AUKCE

SOUHRNNÝ PROTOKOL AUKCE SOUHRNNÝ PROTOKOL AUKCE UCHAZEČ Položek obsazených/celkem Vstupní Pořadí uchazeče CITUS s.r.o. 29/29 914 842.00 665 193.40 1 OZ Brazda s.r.o. 29/29 914 866.20 665 329.50 2 Gastroplus Louny s.r.o. 29/29

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více

RESTAURACE NA ZAHRÁDCE

RESTAURACE NA ZAHRÁDCE RESTAURACE NA ZAHRÁDCE Stálý jídelní lístek Studené a teplé pochutiny k pivu 2 Gothajský salám s cibulí, ocet Studené vepřové prkénko, hořčice, křen Domácí sulc, cibule, ocet Sýrový talíř (eidam, hermelín,

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Registrační č.: CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Škola: Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Zeleninová 1,3,7,9 1.10.2018 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 3 Kuřecí směs, rýže 63 g 1,9 4 Palačinky s marmeládou 370 g 1,3,7 5 Uzené maso, křenová omáčka, knedlíky 75

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Úterý 1.5.2018 Svátek Středa P Frankfurtská 1,9 2.5.2018 1 Zeleninový talíř s vařenými vejci 350 g 3,7,10 3 Zahradnická masová směs, rýže 63 g 1 4 Vepřová plec šumavská, knedlíky 63 g 1,3,7,9,10 5 Hermelín

Více

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny

Datum Ozn. Název Hm. Alergeny Pondělí P Zeleninová 1,3,7,9 1.10.2018 1 Zeleninový talíř se smaženou brokolicí 350 g 1,3,7,10 3 Kuřecí směs, rýže 63 g 1,9 4 Palačinky s marmeládou 370 g 1,3,7 5 Uzené maso, křenová omáčka, knedlíky 75

Více

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, LIŠOV JÍDELNÍČEK. Od do

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, LIŠOV JÍDELNÍČEK. Od do Od 01.06.2016 do 03.06.2016 Bílý chléb, máslo, dušená šunka, ovocný čaj(1,7) 01.06. Polévka hrášková(1,7) 1. Svíčková na smetaně, hovězí maso vařené, houskové knedllíy(1,3,7) 2. Restovaná vepřová játra

Více

Studené předkrmy. 50 g Parmská šunka se žlutým melounem a toastem 79,- 50 g Šunkové kornoutky s křenem a šlehačkou 55,-

Studené předkrmy. 50 g Parmská šunka se žlutým melounem a toastem 79,- 50 g Šunkové kornoutky s křenem a šlehačkou 55,- Studené předkrmy 50 g Parmská šunka se žlutým melounem a toastem 79,- 50 g Šunkové kornoutky s křenem a šlehačkou 55,- 100 g Mozarella s rajčaty a bazalkou, toast 75,- 50 g Carpaccio s hoblinkami parmazánu

Více

Dle denní nabídky 35. 150g Uzené maso z naší udírny, křen, hořčice, pečivo 62.- 150g Pečené papriky plněné sýrem 68.-

Dle denní nabídky 35. 150g Uzené maso z naší udírny, křen, hořčice, pečivo 62.- 150g Pečené papriky plněné sýrem 68.- Studené předkrmy: 100g Pikantní salátek z olomouckých tvarůžků,pečivo 55.- 100g Talíř sušené šunky 75.- 200g Variace sýrů- niva, hermelín, olomoucké tvarůžky, máslo, pečivo 75.- 1ks Nakládaný hermelín,

Více

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014 Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 PŘEDKRMY 80g 80g 100g CARPACCIO AJETO marinované plátky svíčkové v bylinkách, olivový olej, hobliny parmazánu, balsamico Rozpečený kozí sýr s ořechy a medovou zálivkou,

Více

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma.

Při útratě nad 100 Kč Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma. Při útratě nad Vám poskytneme v čase od 11:00 do 17:00 parkovné zdarma. Pondělí 23. listopadu 0,3l / 0,2l Hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi 38 Kč/ 25Kč (1,3,9) 0,3l / 0,2l Gulášová polévka (1)

Více

OTISK E-AUKČNÍ SÍNĚ. Celkem Min. nabídka Gastroplus Louny s.r.o Bramborová s hříbky kg

OTISK E-AUKČNÍ SÍNĚ. Celkem Min. nabídka Gastroplus Louny s.r.o Bramborová s hříbky kg OTISK E-AUKČNÍ SÍNĚ Název e-aukce: Typ e-aukce: Mražené ovoce a zelenina Čas vyhlášení: 08.04.2013 08:00 Čas ukončení: 16.04.2013 10:52 Nákupní elektronická aukce (malého rozsahu) (id:702) Zadavatel: Ústřední

Více

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod

POLEDNÍ MENU podáváme denně pondělí - pátek od 11:00 do 14:00 hod Pondělí 25. červen Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 25,- Krémová česnečka s krutóny 25,- Rybí filé z tresky po balkánsku se zeleninou, česnekem a bazalkou podávané s vařeným bramborem* Krůtí medailonky

Více

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 2.10.2017 Přesnídávka Celozrnné pečivo s pomazánkou z karotky, kakao (A: 01,03,07,11) Polévka Rýžová s vejcem (A: 03,09) Oběd Milánské špagety se sýrem, nápoj granátové jablko (koktejl), hroznové

Více

Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný

Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_07 Název materiálu: Zpracování zeleniny II Tematická oblast: Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva na téma Zelenina

Více

Vedoucí školní jídelny: Balochová A., vedoucí kuchařka: Mikešová J.

Vedoucí školní jídelny: Balochová A., vedoucí kuchařka: Mikešová J. Na týden od 2. listopadu do 6. listopadu 2015 Pondělí Zeleninová s jáhly 7,9 2 Zapečené těstoviny s uzeninou 1,3,7 Barevný míchaný salát, džus kiwi-banán, ovocné mléko, voda 7 Úterý Hrachová s opečenou

Více

Jídelníček. od do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

Jídelníček. od do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek od 23.01.2017 do 29.01.2017 Pondělí 23.1.2017 Úterý 24.1.2017 Středa 25.1.2017 Čtvrtek 26.1.2017 Pátek 27.1.2017 brokolicový krém,07 vepřové maso bratislavské, těstoviny - kolínka D,09 fazolový salát se

Více

A.P.S. - FOOD, s.r.o.

A.P.S. - FOOD, s.r.o. Balenie 2,5 kg Balenie 6 kg 3,73 8,28 4,47 1,49 1,38 1,79 1,66 Brokolica ZV602 Karfiol ZV610 Ružičky brokolice Ružičky karfiolu 9,94 2,93 2,68 3,51 1,17 1,07 1,40 1,28 Kukurica cukrík ZV630 Hrášok ZV605

Více

Oběd 1 Brokolicová polévka s nivou, Vejce vařené, Omáčka okurková, Brambory vařené, Džus-citrónový

Oběd 1 Brokolicová polévka s nivou, Vejce vařené, Omáčka okurková, Brambory vařené, Džus-citrónový Středa 31.10.2018 Svačina Pomazánka šunková, Chléb, Čaj,10 Oběd 1 Brokolicová polévka s nivou, Vejce vařené, Omáčka okurková, Brambory vařené, Džus-citrónový,09 Čtvrtek 1.11.2018 Svačina Chléb, Máslo,

Více

2.11. 6.11. 2015. Změna jídelníčku vyhrazena! Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje, spotřebujte nejdéle do 14.

2.11. 6.11. 2015. Změna jídelníčku vyhrazena! Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje, spotřebujte nejdéle do 14. 2.11. 6.11. 2015 polévka rumburská I. vepřové po cikánsku, brambory II. těstovinový salát s uzeným lososem, dalamánek pribináček s čokoládovou polevou nápojový automat 4 příchutě + voda polévka dršťková

Více