Veřejná zakázka: Urologické RTG pracoviště pro miniinvazivní výkony

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Veřejná zakázka: Urologické RTG pracoviště pro miniinvazivní výkony"

Transkript

1 Dodatečné informace č. 5 Veřejná zakázka: Urologické RTG pracoviště pro miniinvazivní výkony Evidenční číslo přidělené v IS VZ US: Uchazeč - Dotaz V ZD je uvedena max. přípustná cena VZ (bez UZ diagnostického přístroje a pozáručního servisu) včetně demontáže a ekologické likvidace stávajícího RTG přístroje, včetně stavebních a dalších úprav vyplývajících z této ZD činí ,- Kč včetně DPH. Maximální částka nepočítá s cenou UZ diagnostického přístroje a veškerého pozáručního servisu i na RTG technologii a operační světla nebo jen servisu, který se týká UZ diagnostického přístroje? Posunutím odevzdání nabídek na se dostáváme do období zatím nevyjasněné sazby DPH. Jak zadavatel přistoupí k ceně, navýší celkovou maximální cenu o rozdíl DPH? Uchazeč - Dotaz Vzhledem k předpokládané změně sazby DPH na 15% a 21% k a přeřazením RTG a ultrazvukových přístrojů do základní sazby DPH budou ke dni podání nabídky tj v návrhu smlouvy uvedeny neplatné sazby DPH 14% a 20%. Ze zadání plyne, že uchazeč není oprávněn měnit návrh smlouvy v nabídce. Dotaz č. 1: Bude dodavatelem považováno za porušení zadávacích podmínek, když uchazeč změní sazbu DPH uvedenou v návrhu smlouvy a cenové nabídce na sazbu 21%, s tím že konečná cena s DPH bude fakturována v sazbě platné v době fakturace? Dotaz č. 2: Jak bude zadavatel postupovat v hodnocení nabídek v případě, že nabídky odevzdané jednotlivými uchazeči budou mít konečnou cenu s DPH vycházející z rozdílných sazeb DPH? Zadavatel - odpověď Maximální částka ,- Kč nepočítá s cenou UZ diagnostického přístroje, ani s cenou veškerého pozáručního servisu na RTG technologii, ani s cenou na UZ, ani s cenou na operační světla. Tato skutečnost je uvedena na str. 4 dílu 1) zadávací dokumentace: Maximální přípustná cena této veřejné zakázky (bez UZ diagnostického přístroje a pozáručního servisu), včetně demontáže a ekologické likvidace stávajícího RTG přístroje, včetně stavebních a dalších úprav vyplývajících z této zadávací dokumentace) činí ,- Kč včetně DPH. Vzhledem k nevyjasněné sazbě DPH minimálně na počátku roku 2013 zadavatel upravil stávající zadávací dokumentaci. Dotazy týkající se technických požadavků na úpravy místností DOTAZ č.1. demontáž pozorovacího okna z PB skla pro jeho následné využití mezi místnostmi 2.98 a V případě, že toto pozorovací okno nebude moci (nebo nebude chtít) uchazeč využít, potom uchazeč nemusí toto okno demontovat Ať zadavatel předá projekt okna a jeho zabudování - z čeho je rám okna, jak zazděný v betonu či zdivu cihelném.

2 Zadavatel odpověď č.1 Pro zadavatele není tato informace bezprostředně dostupná. Zadavatel na str. 3 dílu 1) zadávací dokumentace uvádí, že Projekčně jsou již vyřešeny místnosti č. 2.98, 2.99 a (příloha č. 3), ostatní místnosti projekčně vyřešeny nejsou. Uchazeč musí zajistit jednoho generálního projektanta stavebních prací. Zadavatel dále na str. 4 dílu 1) zadávací dokumentace uvádí, že součástí předmětu veřejné zakázky je též projekční vyřešení požadovaných úprav všech dotčených místností jediným generálním projektantem stavebních prací Výsledné řešení musí splňovat též veškeré bezpečnostní a hygienické požadavky na pracoviště tohoto typu (uvedeno na str. 5 dílu 1) zadávací dokumentace). DOTAZ č.2. zapravení stěn a podlahy do roviny a do hladka (bez zbytečných výčnělků a prohlubin) Myšleno pouze po demontovaném přístroji a podlahu doplnit betonem? Co je myšleno zapravením stěn, co se bude na stěnách všechno demontovat a jak to zapravit? Zadavatel odpověď č.2 DOTAZ č.3. doplnění stávající podlahové krytiny tak, aby podlaha byla bezespárá (tedy omyvatelná a dezinfikovatelná dezinfekčními a mycími prostředky standardně používanými ve FNHK Myšleno pouze po demontovaném přístroji na nový beton, podlaha LINO antistatické?, dá se antistatické LINO napojovat pro zachování jeho funkčnosti? je nutné použít shodný design? Zadavatel odpověď č.3 DOTAZ č.4. vymalování místností 2.88 a 2.92 na bílo. I strop? Odstranit stávající olejový nátěr stěn, nebo vymalovat na stávající povrch, vymalovat malířskou směsí, nebo speciální antibakteriální barvou, nebo olejovým omyvatelným nátěrem stěn? nátěry otopných těles a potrubí ÚT? Zadavatel odpověď č.4 DOTAZ č.5. uchazeč může z místnosti č demontovat všechny olovem stíněné dveře (po jejich náhradě dveřmi bez tohoto stínění) a stávající zárubně se stávajícími závěsy zůstanou? POZOR stávající zárubně mají speciální závěsy pro stíněné dveře. Kam s demontovanými dveřmi, v místnosti č se těžko dají použít, když mají jiné rozměry nebo nejsou pravé ale levé (šířka 800 mm). Odvoz a likvidace? Technické požadavky týkající se místnosti (stávající endoskopie sál, budoucí vyšetřovna RTG v příloze č. 1 dílu 1 Zadávací dokumentace nazváno UREX). Toto

3 pracoviště je nutno projekčně dořešit a to ve formě dokumentace, která bude sloužit pro získání stavebního povolení. Zadavatel odpověď č.5 Likvidace obalů a odpadů, které byly součástí dodávky (tedy i případně vybouraný materiál) je likvidován uchazečem viz str. 5 dílu 1) zadávací dokumentace DOTAZ č.6. vybourání stávajícího, opticky dělícího zděného prvku ve středu místnosti Povaha prvku - tento prvek je nenosný? z jakého materiálu tento prvek je (zdivo keramické, beton?), tento prvek má nad otvorem konstrukci pod stropem, z čeho je (ocel, beton,???), jaká je výška tohoto prvku: podlah strop, při prohlídce nešlo určit, je tam zavěšený podhled Zadavatel odpověď č.6 Zděný prvek ve středu místnosti není nosný. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.7. demontáž stávajících podhledů a montáž nových (cca 60,4 m 2 ) Povaha podhledu, půdorys místnosti č je 5,81 x 6,99 = 40,61 m 2, proč je tedy 60,4 m 2, je to tedy včetně podhledu v místnost č. 2.98a b c? kdo určí specifikaci nového podhledu (SDK desky, kazety 60x60cm - jaké? kdo určí požadavek požární odolnosti nového podhledu? kdo určí design? Zadavatel odpověď č.7 Zadavatel nepožaduje nový podhled v místnostech č. 2.98a b c. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.8. dodávka a instalace nových svítidel do podhledů (předpoklad 16 ks) Povaha svítidel, ať zadavatel určí požadavek na osvětlení, možnost ztlumování a kolik luxů, svítidla zapuštěná nebo zavěšená na podhled? Zadavatel odpověď č.8 Zadavatel požaduje svítidla zapuštěná. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.9. demontáž stávajících oken a dodávka a osazení nové kompletní celistvé sestavy čtyř trojdílných oken s fixním spojením třemi ks PUR panelu (dle přílohy č. 1 tohoto dílu Zadávací dokumentace) A co parapety vnitřní a vnější, budou se také měnit, z jakého mají být materiálu? dodávka a montáž okenních žaluzií (cca 14,5 m 2 ) na výše uvedená okna, žaluzie nebo zastiňující rolety? určete požadavek na úroveň zastínění? Zadavatel odpověď č.9 Zadavatel požaduje nové vnitřní i vnější parapety. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1.

4 DOTAZ č.11. bezespárý obklad kachlíky až do stropu (cca 54 m 2 ) obklady jsou cenově velmi rozdílné, ať zadavatel určí formát, design a cenové rozpětí za 1 m 2, jak zakončovat obklady (rohy apod.), určit standart zakončovacích lišt? se stěrkovou hydroizolací? Zadavatel odpověď č.11 DOTAZ č.12. dodávka a montáž 3 ks dveří pokrytých Pb. stínícím plechem s povrchovou úpravou včetně zárubně (uchazeč může využít zdemontovaných stíněných dveří z místnosti č. 2.88). Tloušťka plechu musí vyhovovat pro maximální vytížení pracoviště, Jak je uvedeno v dotazu u místnosti č a 2.92 dveře z těchto místností nepůjdou použít, mají jiné rozměry a směr otvírání. Zárubně budou muset být nové a to včetně zárubně na chodbu (z místnosti č do 2.61) ohledně zavěšení dveří (hmotnost dveří). Změní zadavatel požadavky na dodávku všech nových dveří s Pb. stíněním včetně zárubní? Bylo by to transparentnější než stávající formulace, která nezaručuje požadovaný výsledek. Zadavatel odpověď č.12 Zadavatel je veden snahou o maximální úsporu finančních prostředků. Proto v zadání uvedl maximum prvků, které by uchazeč mohl, dle jeho názoru, využít ze stávajícího vybavení rekonstruovaných prostor, pro plnění této veřejné zakázky. Na str. 4 a 5 dílu 1) zadávací dokumentace zadavatel uvádí, že všechny úpravy dotčených místností musí splňovat též veškeré bezpečnostní a hygienické požadavky (včetně pasivní radiační ochrany) na pracoviště tohoto typu a doložení tohoto příslušnými certifikáty. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.13. přívod elektro od nejbližšího vhodného silového rozvaděče, elektrorozvody po místnosti Nejasné zadání. Specifikovat požadavek na elektroinstalaci (příkon, kabeláž, zásuvky, vypínače, jištění apod.) Zadavatel odpověď č.13 Zadavatel požaduje, aby byl minimálně zachován počet stávajících zásuvek. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.14. dodávka a montáž klimatizační jednotky nezbytné pro zajištění ochlazování místnosti tak, aby byly dodrženy hygienické podmínky pracoviště a provozní podmínky nabízeného urologického RTG přístroje (pokud bude třeba, předpokládáme potřebu 1 ks jednotky o výkonu 5 kw), Specifikovat dle standardů nemocnice jaké bude nutné potrubí? vnitřní a vnější jednotka, kompaktní nebo dělená? Zadavatel odpověď č.14 Zadavatel požaduje dělenou jednotku. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1.

5 DOTAZ č.15. stavební připravenost pro instalaci skříně na sušení flexibilních endoskopů (uživatelský manuál skříně na sušení flexibilních endoskopů je přílohou č.2 tohoto dílu Zadávací dokumentace). Skříň bude umístěna u dveří do místnosti z chodby viz příloha č. 1 dílu 1 Zadávací dokumentace nákres nového stavu pracoviště. U této skříně bude počítačová přípojka pro napojení této skříně do datové sítě FNHK, specifikovat požadavky na stavební připravenost, takto se to nedá nacenit? jak bude dlouhá počítačová přípojka? Zadavatel odpověď č.15 Zadavatel požaduje provést takovou stavební připravenost, jakou vyžaduje konkrétní skříň uvedená v zadání. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.16. zhotovení a montáž kotvících prvků Nejasné zadání, jaké kotvící prvky? kolik těchto prvků? specifikace materiálu? Zadavatel odpověď č.16 DOTAZ č.17. vymalování obou místností na bílo, Nejasné zadání, co se bude malovat, obklady nebudou na celou plochu až po podhled? tedy určit množství m 2 maleb, určit specifikaci použitého materiálu (malířská směs?, antibakteriální nátěr?, omyvatelný olejový nátěr?...) nátěry otopných těles a potrubí ÚT? Technické požadavky týkající se místnosti 2.98 (stávající endoskopie, budoucí filtr personálu, chodba a ovladovna). Uvedené pracoviště je již projekčně vyřešeno viz příloha č. 2 dílu 1 Zadávací dokumentace. Zadavatel odpověď č.17 Zadavatel požaduje též nátěry otopných těles a potrubí ÚT. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.18. Provedení stavebních a dalších úprav místnosti dle projektu (příloha č. 2 dílu 1 Zadávací dokumentace) tak, aby vznikl filtr personálu, chodba a ovladovna, Nejasné zadání, demontáž stávajících podhledů a svítidel? demontáž stávající nášlapné vrstvy podlahy? bourání otvorů v jakých krycích materiálech (beton, zdivo,?), jaké překlady, zakreslené nové dveře na nových příčkách jsou posuvné na stěně (z čeho dveře, z čeho zárubně?, úprava stávajících stěn?? nové příčky = omítky obyč. + jaká malba nebo nátěr, nebo kolik keramických obkladů? nátěry otopných těles a potrubí ÚT? Zadavatel odpověď č.18 DOTAZ č.19. dodávka a montáž klimatizační jednotky nezbytné pro zajištění ochlazování místnosti tak, aby byly dodrženy hygienické podmínky pracoviště a provozní podmínky nabízeného

6 urologického RTG přístroje (pokud bude třeba, předpokládáme potřebu 1 ks jednotky o výkonu 5 kw), Specifikovat dle standardů nemocnice. Jedná se o místnost, ve které již nebude RTG přístroj. jaké bude nutné potrubí? vnitřní a vnější jednotka, kompaktní nebo dělená? Zadavatel odpověď č.19 Zadavatel požaduje dělenou jednotku. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.20. demontáž stávajícího okna do atria a dodávka a osazení okna nového, materiálově shodného s oknem v místnosti (dle přílohy č. 1 tohoto dílu Zadávací dokumentace) a co parapety vnitřní a vnější, budou se také měnit, z jakého mají být materiálu? a co pořízení žaluzie nebo zastiňující rolety? Zadavatel odpověď č.20 Zadavatel požaduje nové vnitřní i vnější parapety. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.21. provedení stavebních a dalších úprav místnosti dle projektu (příloha č. 2 dílu 1 Zadávací dokumentace) tak, aby vznikla převlékárna pacientů a protokoly Nejasné zadání, demontáž stávajících podhledů a svítidel? demontáž stávající nášlapné vrstvy podlahy? bourání otvorů v jakých krycích materiálech (beton, zdivo,?), jaké překlady, zakreslené nové dveře na nových příčkách jsou posuvné na stěně z čeho dveře, z čeho zárubně? úprava stávajících stěn? nové příčky = omítky obyč. + jaká malba nebo nátěr, nebo kolik keramických obkladů? nátěry otopných těles a potrubí ÚT? převlékací kabiny dle PD Zadavatel odpověď č.21 Zadavatel nepožaduje demontáž stávajících podhledů, svítidel, nášlapné vrstvy. Zadavatel požaduje nátěry otopných těles a potrubí ÚT. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.22. instalace dvou přípojek datové sítě pracoviště lékařů, protokoly Nejasné zadání, specifikace přípojek, rozsah dodávek (metráž kabeláže, zasekání do zdí nebo do lišt apod.) Zadavatel odpověď č.22 Zadavatel požaduje zasekání do zdí. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.23. demontáž stávajícího okna do atria a dodávka a osazení okna nového, materiálově shodného s oknem v místnosti (dle přílohy č. 1 tohoto dílu Zadávací dokumentace) Nejasné zadání, a co parapety vnitřní a vnější, budou se také měnit, z jakého mají být materiálu? a co žaluzie nebo zastiňující rolety? Technické požadavky týkající se úprav místnosti č (stávající WC muži, budoucí přípravna mytí materiálu). Uvedené pracoviště je již projekčně vyřešeno viz příloha č. 2 dílu 1 Zadávací dokumentace.

7 Zadavatel odpověď č.23 Zadavatel požaduje nové vnitřní i vnější parapety. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.24. Provedení stavebních a dalších úprav místnosti dle projektu (příloha č. 2 dílu 1 Zadávací dokumentace) tak, aby vznikla přípravna s mytím materiálu se dveřmi na chodbu a do místnosti 2.100, Nejasné zadání, demontáž stávajících podhledů (pokud jsou) a svítidel? demontáž stávající nášlapné vrstvy podlahy? bourání otvorů a příček v jakých krycích materiálech (beton, zdivo,?), jaké překlady, odsekání stávajících keramických obkladů a jejich podkladů? zakreslené nové dveře, nová úprava stávajících stěn, podlah a stropů? nové příčky = omítky obyč. + jaká malba nebo nátěr, nebo kolik keramických obkladů? jak ZTI a EI Zadavatel odpověď č.24 Zadavatel požaduje nové podhledy a svítidla. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. DOTAZ č.25. součástí stavebních úprav je dodávka nerezového mycího pultu s dvojdřezem, odsávací digestoř a stavební připravenost pro myčku flexibilních endoskopů Nejasné zadání, jak s napojením na rozvody médií? Zadavatel odpověď č.25 Zadavatel požaduje stavební připravenost pro myčku flexibilních endoskopů Olympus ETD3 s procesem PAA. Dále dtto odpověď zadavatele č. 1. Vzhledem k charakteru uveřejněných dodatečných informací a z důvodu nevyjasněné sazby DPH minimálně na počátku roku 2013 zadavatel upravil stávající zadávací dokumentaci. Současně bude prodloužena lhůta pro podání nabídek a termín otevírání obálek s nabídkami v souladu s ustanovením 40 odstavce 3 o celou původní délku lhůty pro podání nabídek. V Hradci Králové dne Zpracoval: Ing. Petr Mikeš, biomedicínský inženýr (odbor zdravotnické technologie)

TECHNICKÝ POPIS. Modernizace přírodovědných a technických učeben základních škol na území MOb Poruba ZŠ I. SEKANINY 1804

TECHNICKÝ POPIS. Modernizace přírodovědných a technických učeben základních škol na území MOb Poruba ZŠ I. SEKANINY 1804 Hasičská 52, 700 30 Ostrava - Hrabůvka Tel.: 596 789 480 Fax: 596 783 302 www.europrojekt.cz TECHNICKÝ POPIS NÁZEV AKCE: Modernizace přírodovědných a technických učeben základních škol na území MOb Poruba

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava volných bytů 34A, 36A, 38A, 10C a 19C v domě Hladnovská 757/119a, Ostrava- Muglinov

Více

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS m. č. 001 TECHNICKÉ PODLAŽÍ Technický popis stavebních činností I. PP úprava rozvodů ZTI částečná demontáž a montáž nových přípojek svislých

Více

D - TECHNICKÁ ZPRÁVA

D - TECHNICKÁ ZPRÁVA Tel: 465 323 929 Mob:733 129 879 bromach@seznam.cz, www.bromach.cz IČO 27467520 DIČ CZ27467520 Dobrovského 83, 563 01 Lanškroun D - TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval Jan ADAMEC Zodp. projektant Jan ADAMEC Kreslil

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE 23 Odbor majetku města Název zakázky: Stavební úpravy v bytových jednotkách č. 19 a 22 v domě č.p. 1144 na ulici Alšova v Kopřivnici o velikosti 1+1 BYT Č. 19 A)

Více

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA UHŘÍNĚVES

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA UHŘÍNĚVES TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA UHŘÍNĚVES Přátelství 64, 104 00 Praha-Uhříněves Vyhlašuje : veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadání pro podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu TJ Uhříněves,

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO UPLATŇOVÁNÍ KLIENTSKÝCH ZMĚN

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO UPLATŇOVÁNÍ KLIENTSKÝCH ZMĚN VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO UPLATŇOVÁNÍ KLIENTSKÝCH ZMĚN Uplatňování Klientských změn Po uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí kupní a po uhrazení první zálohy na Kupní cenu je Klient oprávněn požadovat na Prodávajícím

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava volných bytových jednotek 6A, 32A, 21B, 24B a 28C v domě Hladnovská 757/119a,

Více

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře.

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 p.č. název položky MJ množství Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 2 Překlad nenosný do příčky

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 2014041 SOUHRNNÝ LIST STAVBY JKSO: CC-CZ: Objednavatel: 00063754 Městská část Praha 7 CZ00063754 Zhotovitel: 26186896 GLOBSTAV s.r.o. CZ26186896 Projektant: Zpracovatel: Fulín, Ra Náklady z rozpočtů

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

Oprava v kulturním zařízení

Oprava v kulturním zařízení OBEC SKÁLY Skály 61 39811 Protivín VÝZVA k předložení nabídky na stavební práce: Oprava v kulturním zařízení Ve smyslu zákona 137/2006 Sb. 1 OBSAH: 1. Identifikace zadavatele a místa určeného pro přijímání

Více

omítnutí, štukování 2 m 2 instalace dveře plné 80 cm, vč. kování (klika) vyrovnávka podlahy betonem 3,6 m 2 strana 1

omítnutí, štukování 2 m 2 instalace dveře plné 80 cm, vč. kování (klika) vyrovnávka podlahy betonem 3,6 m 2 strana 1 SPECIFIKACE ZAKÁZKY Oprava sociálního zařízení v budově B Veřejná zakázka malého rozsahu Název subjektu: Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Identifikační číslo:

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava a modernizace čtyř volných bytů o velikosti 1+2 na ul. 8. března, Slezská Ostrava

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE TECHNICKÁ ZPRÁVA A OBSAH: 1. Účel objektu...2 2. Architektonické a dispoziční řešení...2 3. Kapacita, podlahová plocha...2 4. Stavebně technické a konstrukční řešení...2 5. Zhodnocení stávajícího stavu

Více

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ Místo stavby : Libice nad Cidlinou čp.35, poz.18/1 Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Stupeň : Projektová dokumentace Z.č.

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A 23-41 V BRNĚ - ŘEČKOVICÍCH

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A 23-41 V BRNĚ - ŘEČKOVICÍCH Statutární město Brno, městská část Brno - Řečkovice a Mokrá Hora odbor bytový Úřadu městské části Palackého náměstí 11, 621 00 Brno tel.: 541 42 17 19, fax: 541 22 61 24 úřední hodiny: pondělí a středa

Více

Víceměřice 32, Nezamyslice u Prostějova IČ: Mgr. Bc. Marcelou Burovou, ředitelkou

Víceměřice 32, Nezamyslice u Prostějova IČ: Mgr. Bc. Marcelou Burovou, ředitelkou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Oprava sociálního zázemí v ordinaci, oprava sociálního zázemí u společenské místnosti a skladovacího prostoru, oprava zastřešení přístavby hl. budovy a oprava žehlírny-prádelna,

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

SAZ Praha 7 Adaptace objektu pro zdravotnické služby VÝTAHY II.

SAZ Praha 7 Adaptace objektu pro zdravotnické služby VÝTAHY II. Místo stavby: Františka Křížka 683/22, Praha 7 Stavba: SAZ Praha 7 Adaptace objektu pro zdravotnické služby VÝTAHY II. SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR Stavebník: Městská část Praha 7 Projektant: LILA, Archotektonický

Více

Technická zpráva k veřejné zakázce Oprava WC pro uživatele a koupelny

Technická zpráva k veřejné zakázce Oprava WC pro uživatele a koupelny Příloha č.3. Technická zpráva k veřejné zakázce Oprava WC pro uživatele a koupelny a WC pro zaměstnance, oprava přípravny těsta. Rozsah rekonstruovaných objektů v Domově pro seniory Strážnice, příspěvková

Více

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny.

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny. Výkaz výměr Příloha č. 3 Výkaz výměr Místnost č. S 13: Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Cena v Kč bez DPH Výše DPH v Kč Cena v Kč vč. DPH Odstranění stávající podlahové krytiny, včetně ekologické

Více

Rozpočet stavebních prací - DD CHM Zbraslav

Rozpočet stavebních prací - DD CHM Zbraslav Rozpočet stavebních prací - DD CHM Zbraslav 2014 Srpen 2014 ._-------------_.._-----_.- - složení rozpočtu - krycí list rozpočtu I objekt základní objekt základn{ rozpočtové náklady s speciňkace stroje

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

Cenová nabídka. Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších

Cenová nabídka. Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších Cenová nabídka Objednatel: SVJ Fantova 9,9,9 Zhotovitel: Jan Šugár WISNIOWSKI ČECHY,Útulná 0/,Praha 0 Akce: BD ul. Fantova 9 9, Praha Stodůlky Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU Příloha č. 1

KRYCÍ LIST SOUPISU Příloha č. 1 KRYCÍ LIST SOUPISU Příloha č. 1 KSO: CC-CZ: IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: 64087379 Ricka Karel s.r.o. DIČ: CZ64087379 IČ: DIČ: Poznámka: Cena bez DPH 182 905,64 Základ daně Sazba daně Výše daně DPH základní 0,00

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Rekonstrukce WC a sociálního zařízení v MŠ Pod Smrkem. Místo: Vysoké Mýto Datum:

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Rekonstrukce WC a sociálního zařízení v MŠ Pod Smrkem. Místo: Vysoké Mýto Datum: KRYCÍ LIST ROZPOČTU JKSO: CC-CZ: Projektant: Zpracovatel: Poznámka: 28791193 CZ28791193 Náklady z rozpočtu Ostatní náklady Cena bez DPH 2 830,00 115 673,76 DPH základní 21,00% ze snížená 15,00% ze Cena

Více

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN STAVEBNÍ OPRAVY A ÚPRAVY PROSTORU LABORATOŘÍ PRO KATEDRU CHEMIE Projekt pro výběr zhotovitele PROJEKT STAVBY Objednavatel : Projektant : Technická univerzita

Více

Slepý rozpočet. prostupy kanalizace:3 3,00 9+4 13,00

Slepý rozpočet. prostupy kanalizace:3 3,00 9+4 13,00 Díl: 3 Svislé a kompletní konstrukce 1 310237251R00 Zazdívka otvorů pl. 0,25 m2 tl. zdi do 45 cm kus 3,00 0,00 0,00 2 317121033RT2 3 317121033RT5 prostupy kanalizace:3 3,00 9+4 13,00 kus 13,00 0,00 0,00

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE STANDARDNÍHO VYBAVENÍ UBYTOVACÍCH JEDNOTEK. HORNÍ MÍSEČKY II. a III. etapa

TECHNICKÁ SPECIFIKACE STANDARDNÍHO VYBAVENÍ UBYTOVACÍCH JEDNOTEK. HORNÍ MÍSEČKY II. a III. etapa TECHNICKÁ SPECIFIKACE STANDARDNÍHO VYBAVENÍ UBYTOVACÍCH JEDNOTEK HORNÍ MÍSEČKY II. a III. etapa TECHNICKÉ PARAMETRY VYBRANÝCH PRVKŮ Nosné výplňové zdivo Nenosné vnitřní stěny Schodiště hlavní Stropní konstrukce

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU 1 Konstrukce Vrchní stavba Bytové příčky 2 Obálka budovy Fasáda Okna Balkony / Terasy Předzahrádky Stínění Zábradlí 3 Povrchy podlah Obytné místnosti Chodby / komory Společné

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č. 1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Stavební opravy učeben na Základních

Více

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace 5.638.421 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE:

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace 5.638.421 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE: Praha 5 Zličín lokalita Metropole Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.638.421 Kč vč. DPH (4.902.975 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy: 36.900 Kč/m2

Více

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM.

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS v Ústí n. L., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy

Více

ÚVOZ 425/59, Brno. Oprava koupelny v bytě č. 26, 7.NP

ÚVOZ 425/59, Brno. Oprava koupelny v bytě č. 26, 7.NP Investor: Statutární město Brno Městská část Brno střed, Dominikánská 2, 601 69 Brno Správa nemovitostí městské části Brno střed, p.o. Provozovna Měnínská 4, 602 00 Brno Stavba: ÚVOZ 425/59, Brno Oprava

Více

( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena ,- Kč s 21% DPH

( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena ,- Kč s 21% DPH Modulový dům "DOUBLE ALFA " 12x4 + 12x4 m do tvaru " L " cena 1 898 500,- Kč bez DPH ( celková zastavěná plocha 96 m2 ) cena 2 297 185,- Kč s 21% DPH Modulový dům "DOUBLE BETA " 12x4 + 12x4 m do tvaru

Více

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu www.mobilnidomy-kolin.cz Modulový dům ALFA 45,6 m2 MODULOVÝ DŮM ALFA 12 X 3,8 m cena

Více

Krycí list rozpočtu. Název stavby: Druh stavby: Rekonstrukce mateřského centra rekonstrukce. Lokalita: Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel:

Krycí list rozpočtu. Název stavby: Druh stavby: Rekonstrukce mateřského centra rekonstrukce. Lokalita: Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel: Krycí list rozpočtu Název stavby: Druh stavby: Lokalita: rekonstrukce Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel: Projektant: Zhotovitel: Zpracoval: 8013913 Mraveniště-ZŠ Říčany, Bezručova 94 Ing.arch. V. Drobný,

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTU Písnice - Vrtilka OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka standard popis A) KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy Betonové

Více

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Stavba Místo Stavebník Stavební úpravy části I.NP Chmelařské náměstí č.p. 347, Žatec k.ú. Žatec [794732] ČR Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje Horova 1340/10, Ústí

Více

lokalita Javorová čtvrť

lokalita Javorová čtvrť Praha 10 - Horní Měcholupy lokalita Javorová čtvrť Byt č. 163 / bytový dům F / 12. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.122.224 Kč vč. DPH (4.454.108 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy:

Více

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích Standardy Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích je řešen jako řadové rodinné domy o třech sekcích vždy po třech domech, celkem devět řadových domů. Řadové domy jsou buď třípodlažní (1-6)

Více

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace 5.408.188 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE:

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace 5.408.188 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE: Praha 5 Zličín lokalita Metropole Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.408.188 Kč vč. DPH (4.702.772 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy: 44.400 Kč/m2

Více

REKONSTRUKCE PLYNOVÉ KOTELNY V ZÁKLADNÍ ŠKOLE T.G.MASARYKA V ULICI MODŘANSKÁ 10, PRAHA

REKONSTRUKCE PLYNOVÉ KOTELNY V ZÁKLADNÍ ŠKOLE T.G.MASARYKA V ULICI MODŘANSKÁ 10, PRAHA Akce : Objednavatel: Stupeň: REKONSTRUKCE PLYNOVÉ KOTELNY V ZÁKLADNÍ ŠKOLE T.G.MASARYKA V ULICI MODŘANSKÁ 10, PRAHA 12 Městská část Praha 12, Úřad městské části Písková 830/25, Praha 4 Dokumentace pro

Více

Vytvoření projektové dokumentace pro stavební povolení (vyhl. č. 499/2006 Sb) kde bude odborně vypracované BPŘ.!!!!!!HHfl!

Vytvoření projektové dokumentace pro stavební povolení (vyhl. č. 499/2006 Sb) kde bude odborně vypracované BPŘ.!!!!!!HHfl! NÁVRH PŘEMĚNY BÝVALÉHO SKLADU NA ARCHIV ADRESA : ELIŠKY MALÉ 995, PRAHA 11 OPATOV HALA: Přípravná fáze : Vytvoření projektové dokumentace pro stavební povolení (vyhl. č. 499/2006 Sb) kde bude odborně vypracované

Více

TECHNICKÝ LIST ZDÍCÍ TVAROVKY

TECHNICKÝ LIST ZDÍCÍ TVAROVKY TECHNICKÝ LIST ZDÍCÍ TVAROVKY Specifikace Betonové zdící tvarovky jsou průmyslově vyráběny z vibrolisovaného betonu. Základem použitého betonu je cementová matrice, plnivo (kamenivo) a voda. Dále jsou

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

STANDARDY APARTMÁNY DOLNÍ MORAVA

STANDARDY APARTMÁNY DOLNÍ MORAVA STANDARDY APARTMÁNY DOLNÍ MORAVA Společné části domu: - Domácí telefon s elektrickým vrátným, elektrický zámek - částečně zděná - drátěná sklepní kóje, pletivo - pozink - dlažba ve spol. prostorách a klepech

Více

OZN. NA ÚČEL MÍSTNOSTI STĚNY STROP POZNÁMKA VÝKR. NOVÁ JÁDROVÁ VÁPENOCEMENTOVÁ OMÍTKA, VNITŘNÍ BÍLÁ OMYVATELNÁ

OZN. NA ÚČEL MÍSTNOSTI STĚNY STROP POZNÁMKA VÝKR. NOVÁ JÁDROVÁ VÁPENOCEMENTOVÁ OMÍTKA, VNITŘNÍ BÍLÁ OMYVATELNÁ 01.01 SCHODIŠTĚ 5,29 OPUKA STĚNY OPATŘIT SANAČNÍ OMÍTKOU DO VÝŠKY +-0,00, NAD TOUTO ÚROVNÍ NOVÉ VÁPENOCEM. JÁDRO OMÍTKY, STĚNY KOMPLETNĚ PŘEŠTUKOVAT, DO VÝŠKY 1,5M NAD PODLAHOU OPATŘIT OMYVATEPNÝM OTĚRUVZDORNÝM

Více

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu Modulový dům ALFA 45,6 m2 MODULOVÝ DŮM ALFA 12 X 3,8 m cena hrubé stavby (s DPH 15%) 558 325,- Kč Kolaudovatelný dům k trvalému bydlení cena domu na klíč (s DPH 15%) 913 445,- Kč Základní informace o Modulovém

Více

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ POPIS MATERIÁL/TYP/ZPRACOVÁNÍ REALIZACE ZÁKLADNÍ KONSTRUKCE OBJEKTU svislé konstrukce nosné cihelné zdivo svislé konstrukce nenosné (příčky) cihelné zdivo, tvárnicové

Více

ÚVOD. 1.6 CELKOVÉ PROVOZNÍ ŘEŠENÍ Celkové provozní řešení objektu se nemění. Objekt slouží pro účely rehabilitace v ústavu sociální péče.

ÚVOD. 1.6 CELKOVÉ PROVOZNÍ ŘEŠENÍ Celkové provozní řešení objektu se nemění. Objekt slouží pro účely rehabilitace v ústavu sociální péče. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: sekr/614/2011 č.ev. 1827/2011 I.

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Snížení energ. náročnosti MŠ Horní Bečva Zakázka malého rozsahu V Horní Bečvě dne 16. 12. 2014 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci

Více

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu

Veškeré informace, ceníky, technické specifikace, půdorysy, videa, realizace a kompletní nabídku najdete na našem webu Modulový dům ALFA 45,6 m2 MODULOVÝ DŮM ALFA 12 X 3,8 m cena hrubé stavby (s DPH 15%) 558 325,- Kč Kolaudovatelný dům k trvalému bydlení cena domu na klíč (s DPH 15%) 913 445,- Kč Základní informace o Modulovém

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Místo stavby: Tábor, Zborovská č.p. 2696 Investor: Autor projektu: Městská knihovna Tábor, Jiráskova

Více

CENOVÁ NABÍDKA Č

CENOVÁ NABÍDKA Č CENOVÁ NABÍDKA Č. 072018 Přestavba bytových balkónu na lodžie a jejich zasklení. Odborný dodavatel HERYÁN Reconstructions s. r. o Sídlo: Valašská Bystřice 444 756 27 Valašská Bystřice Kancelář: Meziříčská

Více

Standardy projektu. Verze 1.0 Papírna BUBENEČ

Standardy projektu. Verze 1.0 Papírna BUBENEČ Standardy projektu Obsah 1 2 3 4 KONSTRUKCE OBÁLKA BUDOVY PODLAHY POVRCHY STĚN DVEŘE ZDRAVOTECHNIKA ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY VYTÁPĚNÍ VZDUCHOTECHNIKA A CHLAZENÍ SILNOPROUD SLABOPROUD 1 KONSTRUKCE Vrchní stavba

Více

ZŠ Jiráskova, Benešov stavební úpravy části wc. stupeň dokumentace :

ZŠ Jiráskova, Benešov stavební úpravy části wc. stupeň dokumentace : stupeň dokumentace : dokumentace pro provádění stavby (rozsah a obsah dokumentace dle vyhl. č. 499/2006 Sb., příl. č. 6) místo stavby : ZŠ Jiráskova, Benešov stavebník : Město Benešov Masarykovo náměstí

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Příloha č. 4. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) SLZN-Na Baních 1304, Zbraslav - opravy interiéru objektu 01,2

Příloha č. 4. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) SLZN-Na Baních 1304, Zbraslav - opravy interiéru objektu 01,2 Příloha č. 4 Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) SLZN-Na Baních 1304, Zbraslav - opravy interiéru objektu 01,2 Zadavatel touto dokumentací upřesňuje podmínky, které musí splňovat

Více

Vodovod Vysoké Chvojno

Vodovod Vysoké Chvojno Stavba : Vodovod Vysoké Chvojno úpravna vody rekonstrukce Investor : Vodovody a kanalizace Pardubice a.s. Projekt. stupeň : Dokumentace pro provedení stavby Zakázkové číslo: 652-13 Soubor : F.2.1.01.Technická

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k zakázce, která v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), není zadávána dle zákona. 1. Název veřejné

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova).

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova). VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Vazební věznice Hradec Králové Hradební 860, poštovní přihrádka62, 500 01 Hradec Králové Tel.: 495 758 111, Fax: 495 758 211, 210ISDS: tjfd4ke NAŠE č.j.: VS 88/002/002/2015-20/LOG/500

Více

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka 1. Standardy bytového domu a společných prostor KONSTRUKČNÍ SYSTÉM základy železobetonová základová deska na pilotech suterén železobetonový monolitický sloupový a stěnový skelet železobetonové nosné stěny

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 V Praze dne 31. března 214 k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka a montáž laboratorního nábytku a vybavení k akci Rekonstrukce laboratoře pro organickou

Více

v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Oprava střechy nad 7.oddělením,oprava verandy 9. oddělení,oprava WC pro personál na 9. oddělení a oprava chodníku před budovou Ds Domov u rybníka Víceměřice, příspěvková organizace

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

RUMBURK A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA U NEMOCNICE - IV. ETAPA VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ NA ST.P.Č.K. 2903/2 A 2903/3

RUMBURK A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA U NEMOCNICE - IV. ETAPA VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ NA ST.P.Č.K. 2903/2 A 2903/3 A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA U NEMOCNICE - IV. ETAPA VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ NA ST.P.Č.K. 2903/2 A 2903/3 RUMBURK Investor : Základní škola U Nemocnice Rumburk U Nemocnice 1132/5 408 01 Rumburk

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU Oprava učeben a děkanátu ve 2.NP objektu HFʺ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU Oprava učeben a děkanátu ve 2.NP objektu HFʺ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98

Více

Standard - dodávka k dokončení

Standard - dodávka k dokončení Standard - dodávka k dokončení Přehled obsadu standardu stavby k dokončení pro dřevostavby s garantovanou cenou. Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE STANDARDNÍHO VYBAVENÍ UBYTOVACÍCH JEDNOTEK. HORNÍ MÍSEČKY II. a III. etapa

TECHNICKÁ SPECIFIKACE STANDARDNÍHO VYBAVENÍ UBYTOVACÍCH JEDNOTEK. HORNÍ MÍSEČKY II. a III. etapa TECHNICKÁ SPECIFIKACE STANDARDNÍHO VYBAVENÍ UBYTOVACÍCH JEDNOTEK HORNÍ MÍSEČKY II. a III. etapa ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA OBJEKTU Nosné výplňové zdivo Nenosné vnitřní stěny Schodiště hlavní Stropní konstrukce

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

PROFESTA S.R.O. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Část D.1.1 a D.1.2. Rekonstrukce objektu č.p. 569, k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou; parc. č. st.

PROFESTA S.R.O. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Část D.1.1 a D.1.2. Rekonstrukce objektu č.p. 569, k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou; parc. č. st. PROFESTA S.R.O. Radošovice 86, Strakonice Část D.1.1 a D.1.2 TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje zakázky Investor: MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU, Husova 490, 46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou Název

Více

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F Rodinný dům - bez podlahových krytin (pouze WC + koupelna) - bez kuchyněké linky (pouze vývody), bez digestoře - bez dodávky světel (světelné vývody jsou zakončeny svorkovnicí) Venky - bez oplocení, bez

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 k SoSBK č.. KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTŮ DOBŘEJOVICE, HOSTOUŇ, ŠKVOREC, VYSOKÝ ÚJEZD, HLUBOČINKA OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka

Více

D TECHNICKÁ ZPRÁVA

D TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR ZŠ SMETANOVA č.p. 745 - rekonstrukce sociálních zařízení CHOTĚBOŘ, SMETANOVA 745, PARC. Č. 1389, K.Ú. CHOTĚBOŘ MĚSTO CHOTĚBOŘ, TRČKŮ Z LÍPY 69,

Více

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc. 1562 Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část P.č. Montáž Dodávka Cena Celkový součet 5 617 851 7 476

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ ŠKOLY GASTRONOMIE A SLUŽEB, DVORSKÁ, LIBEREC - ODSTRANĚNÍ

Více

Obec Stružnice. Stružnice 188, Česká Lípa, IČ:

Obec Stružnice. Stružnice 188, Česká Lípa, IČ: Obec Stružnice Stružnice 188, 470 02 Česká Lípa, IČ: 00260975 Obec Stružnice dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU K

Více

I. Údaje o zadavateli

I. Údaje o zadavateli VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 Dokumentace pro provedení stavby Paré D Dokumentace objektu D.1 Technická zpráva Dokument: 179-5.D1 Razítko Datum: 4/2014 Obsah zprávy A Účel objektu 3 B Zásady

Více

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, Litvínov odbor nakládání s majetkem

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, Litvínov odbor nakládání s majetkem Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k VZ MR č. P15V00000179 ÚDRŽBA A OPRAVY VODOINSTALACE A TOPENÍ OBJEKTŮ

Více

DATUM TISKU: AUTOŘI: Ing. arch. Tomáš Harom

DATUM TISKU: AUTOŘI: Ing. arch. Tomáš Harom NÁZEV: STUPEŇ: INVESTOR: Sportovní centrum Chodov DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Město Chodov Komenského 1077, 357 35 Chodov DATUM: DATUM TISKU: červen 2013 GENERÁLNÍ PROJEKTANT/ NOSITEL ZAKÁZKY: STA,

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-26528-17/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 26. listopadu 2014 Počet listů:

Více

Zkušenosti z výstavby experimentálního objektu ekonomické vyhodnocení stavby domu

Zkušenosti z výstavby experimentálního objektu ekonomické vyhodnocení stavby domu Zkušenosti z výstavby experimentálního objektu ekonomické vyhodnocení stavby domu Projekt FR-TI3/085 Spolupráce: MPO a ČVUT Praha Přednášející: Ing. Miroslav MAŘÍK marik@heluz.cz 21.10.2013 Ing. Miroslav

Více

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky DOMY S GARANTOVANOU CENOU Dodávka domu na klíč Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení objektu na pozemek projekt napojení objektu na inženýrské sítě

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

REKAPITULACE STAVBY. L2013-92 - ZŠ Koperníková 696 - Výměna oken na pavilonu č. 1. Stavba: Cena s DPH v CZK 728 658,47 602 197,07.

REKAPITULACE STAVBY. L2013-92 - ZŠ Koperníková 696 - Výměna oken na pavilonu č. 1. Stavba: Cena s DPH v CZK 728 658,47 602 197,07. REKAPITULACE STAVBY Místo: Třinec Datum: 03.12.2013 Zadavatel: Město Třinec, Jablunkovská 160, 739 61 Třinec D 25394282 D CZ25394282 Projektant: D Poznámka: Cena bez DPH DPH základní 21,00% ze 126 461,40

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA O B S A H

TECHNICKÁ ZPRÁVA O B S A H ZŠ Chotěboř, Smetanova 745 Rekonstrukce sociálních zařízení ZŠ Chotěboř, Smetanova 745 Rekonstrukce sociálních zařízení část elektroinstalace TECHNICKÁ ZPRÁVA O B S A H 1. Předmět díla... 2 2. Soupis podkladů,

Více