Sluchátka CL 7100 pro poslech TV (infračervený přenos)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sluchátka CL 7100 pro poslech TV (infračervený přenos)"

Transkript

1 1 Návod na použití Sluchátka CL 7100 pro poslech TV (infračervený přenos)

2 2 Úvod Bezdrátová sluchátka CL 7100 mohou být využívána, jak lidmi kteří nemají v pořádku sluch, tak lidmi s normálním sluchem. Tato sluchátka mohou být použita k poslechu televize, nebo dalších audio zařízení. Používáním sluchátek CL7100 získáte poslech vysílaných pořadů bez rušivých zvuků z okolí. Tento typ bezdrátových sluchátek využívá pro přenos signálu z vysílače do sluchátek signál 2,3 MHz na bázi infračerveného světla. Varování: Toto zařízení může produkovat zvuk o vysoké hladině akustického tlaku za účelem pomoci lidem s narušeným sluchem. Vysoká hladina zvuku však může způsobit poškození sluchu lidem s normálním slyšením. Pro ně se doporučuje, aby si sluchátka před nasazením nastavili na nízkou hlasitost a teprve po zahájení poslechu slyšitelnost sluchátek upravili pro sobě vyhovující hlasitost poslechu.

3 3 Obsah balení:

4 4 (1) Základová stanice pro přenos signálu / nabíječka

5 5 (2) Sluchátka Poznámka: V závislosti na zakoupeném modelu může být uvnitř balení jedny nebo dvě sluchátka. Základová stanice je však v balení vždy jen jedna. (3) Napájení (AC - DC adaptér, V) (4) RCA (červený a bílý DIN) pro 3,5 mm audio kabel (5) Náhradní náušníky pro sluchátka v počtu 1+1 (6) 3.7V/200mAH baterie nabíjecí z lithiového polymeru (Li-Pol). Je součástí sluchátek.

6 6 Upozornění: 1) Tento typ baterie je schopen vydržet v provozu mnoho let a není nutno jej proto vyměňovat. 2) Doporučujeme tyto baterie před prvním použitím sluchátek nabíjet minimálně po dobu 2 hodin. 3) Umístěte sluchátka do nabíječky základové stanice. Ujistěte se, že kontrolní červené LED světlo svítí. Jakmile je baterie nabitá, LED kontrolka se vypne a přestane svítit. Kontrolky nabíjení Levá nabíjecí pozice / Pravá nabíjecí pozice 4) Sluchátka mohou být umístěna v nabíjecí přihrádce delší dobu, u tohoto typu baterie nehrozí přebití. Upozornění ohledně používání baterie Nepokoušejte se změnit nebo odebrat baterii Neházejte ji do ohně Držte ji v dosahu dětí Nezkratujte nabíjecí svorky ve spodní části sluchátek Poznámka: Série CL7100 je nabízena ve dvou provedeních, viz níže. Tento instrukční manuál popisuje oba modely provedení. 1) CL7100 bezdrátový sluchátkový systém s použitím pro jednu osobu. 2) Extra bezdrátová sluchátka

7 7 Instalace Není součástí balení.

8 8 (1) Připojte napájení základny, dle obrázku. (2) Základna s nabíječkou musí být připojena k audio výstupu televize, audio zařízení, satelitního přijímače, DVD nebo VCR přehrávače, atd. Při použití RCA kabelu se na výstup těchto zařízení musí použít červený a bílý konektor. Viz obrázek. V případě nutnosti se mohou použít SCART adaptéry (nejsou součástí dodávky). Pro propojení používejte pouze červené a bílé označené konektory. Poznámka: Pokud je systém současně připojen ke kabelovému nebo satelitnímu zařízení a k DVD nebo VCR přehrávači je nutné vypnout to zařízení, které není používáno. (3) Připojení k digitálnímu konvertoru ( DAC ) Připojte digitální audio výstup z televizoru nebo audio zařízení na DAC pomocí vhodného kabelu (optický nebo koaxiální kabel). Pak použijte dodaný typ RCA kabelu pro připojení z červených a bílých výstupních svorek DAC pro napojení na audio vstup základové stanice. POZNÁMKA: Pokud si přejete užívat tento systém pro poslech TV a CL7100 je ztlumen, aby nerušil ostatní, audio výstup televize musí být nastaven jako fixní. Správné nastavení fixního audio výstupu vaší televize by mělo být uvedeno v manuálu vaší TV. Umístění CL7100 Infračervený signál potřebuje nepřerušené spojení přenos signálu mezi základovou stanicí a sluchátky. Proto umístěte zařízení tak, aby nic nepřerušovalo infračervený signál. Ten může být blokován například stěnami bytu, dveřmi, nábytkem, tiskovinami apod. Během správné funkce zařízení svítí infračervené diody. POZNÁMKA: Pokud není na audio vstupu základové stanice audio signál, přenos se automaticky vypne a modrá dioda zhasne. Jakmile dojde k obnovení zvukového signálu, modrá dioda se opět rozsvítí a zařízení začne znovu přenášet signál do sluchátek.

9 9 Použití 1. Ujistěte se, že je základna pro přenos signálu správně připojena na zdroji napájení. Používejte přiložený adaptér. 2. Používejte sluchátka tak, aby přední strana sluchátek směřovala směrem k základně. 3. Zapněte sluchátka pomocí otočného ovladače zapínání/vypínání/zesílení zvuku umístěného s tímto symbolem. 4. Otočným kolečkem ovladače tónové volby nastavte požadovanou úroveň tónu frekvenci, jak vám nejlépe vyhovuje. 5. Pro vyrovnání rozdílů ve slyšitelnosti jednotlivých stran (pravá/levá) sluchátek (balance) použijte šroubek ve spodní straně sluchátek. 6. Pokud je potřeba, vložte mikrofon do mikrofonního vstupu sluchátek nebo vstupu základové stanice. (není součástí balení) 7. Na stejný výstup sluchátek lze propojit mobilní telefon pomocí konektoru typu jack o velikosti 3,5 mm. 8. Pokud uložíte sluchátka do nabíjecího prostoru základny, ujistěte se, že sluchátka správně sedí v nabíječce pevně a že světlo nabíjení svítí.

10 10 Bezpečnost při práci se zařízením, údržba a péče o CL7100 Tento sluchátkový systém je vyvinut pro práci v síti V. Zařízení nemá integrován interní vypínač. K vypnutí zařízení tedy dojde vyjmutím AC adaptéru ze zásuvky síťového napájení. Čistěte sluchátka a náušníky sluchátek pravidelně jemnou látkou a teplou vodou s přídavkem detergentu na umývání náušníků. Náušníky umývejte až po sejmutí ze sluchátek. Udržujte zařízení mimo horké prostředí. Tedy nepokládejte je na kamna, a na zařízení, která do sebe kumulují teplo. Opravy tohoto zařízení musí provádět kvalifikovaný personál.

11 11 Řešení problémů se zařízením Zvuk není čistý (rušení) Zkontrolujte připojení k základové stanici. Ujistěte se, že LED kontrolky svítí. Zkontrolujte přenosovou trasu, zda je volná - nepřerušována. Zařízení nestavte na okno, nebo ke zdroji rušení signálu. Zkontrolujte, zda je audio kabel propojen do analogového (RCA) audio výstupu na TV, nebo kabelového či satelitního zařízení. Zkontrolujte si, zda audio kabel NENÍ propojen na výstupní digitální audio jack. Ujistěte se, zda síťový adaptér, který je určen pro toto zařízení, není náhodou omylem napojen na jinou techniku. Ujistěte se, že audio kabel je propojen s konektorem typu jack na základové stanici. LED diody informující o funkci zařízení na základové stanici nesvítí. Zkontrolujte, zda je adaptér napojen na správnou napájecí síť. Prověřte propojení CL7100 s 12 V konektorem typu jack. Když jsou sluchátka usazena v nabíjecí kolébce základové stanice, kontrolka správného nabíjení nesvítí. Překontrolujte usazení sluchátek, pokud je potřeba usaďte je k nabití do druhé nabíjecí kolébky. Ujistěte se, že nabíječka je správně propojena s napájecím zařízením.

12 12 Technické a provozní údaje: Základní specifikace: Frekvence: 2,3 MHz Modulace: Infračervený přenos, mono Přibližný dosah: 55 m2 Rozsah zvuku: Hz Hlasitost: 70 db Auto On/Off Sluchátka: Maximální hladina akustického tlaku: 120 db Baterie: Nabíjecí typu Li-Po, 3,7V/200mAh Doba provozu na jedno nabití: cca 10 hodin Váha: g Základová stanice pro přenos signálu: Audio konektor: RCA kabel Napájení: DC 12V, 500mA Váha: cca 171 g Velikost: 4,8 x 10,5 x 15,4 cm Provedení restartu zařízení: V případě výpadku zařízení z důvodů elektrického výboje, nebo jiné poruchy stiskněte malé tlačítko umístěné na spodní části základové stanice a podržte je stisknuté po dobu asi jedné sekundy. Zařízení by po tomto zásahu mělo naběhnout na normální provoz.

13 13 Prohlášení o shodě. Geemarc Telecom SA tímto prohlašuje, že tento výrobek je v souladu se základními požadavky a dalším příslušnými ustanoveními Rádio telekomunikačními předpisy dle 1999/5 EEC. Toto prohlášení o shodě je možné ověřit na Sluchátka CL 7100 pro poslech TV (infračervený přenos) Úvod Bezdrátová sluchátka CL 7100 mohou být využívána, jak lidmi kteří nemají v pořádku sluch, tak lidmi s normálním sluchem. Tato sluchátka mohou být použita k poslechu televize, nebo dalších audio zařízení. Používáním sluchátek CL7100 získáte poslech vysílaných pořadů bez rušivých zvuků z okolí.

14 14 Tento typ bezdrátových sluchátek využívá pro přenos signálu z vysílače do sluchátek signál 2,3 MHz na bázi infračerveného světla. Varování: Toto zařízení může produkovat zvuk o vysoké hladině akustického tlaku za účelem pomoci lidem s narušeným sluchem. Vysoká hladina zvuku však může způsobit poškození sluchu lidem s normálním slyšením. Pro ně se doporučuje, aby si sluchátka před nasazením nastavili na nízkou hlasitost a teprve po zahájení poslechu slyšitelnost sluchátek upravili pro sobě vyhovující hlasitost poslechu. Obsah balení:

15 15

16 16 (1)Základová stanice pro přenos signálu / nabíječka

17 17 (2) Sluchátka Poznámka: V závislosti na zakoupeném modelu může být uvnitř balení jedny nebo dvě sluchátka. Základová stanice je však v balení vždy jen jedna. (3) Napájení (AC - DC adaptér, V) (4) RCA (červený a bílý DIN) pro 3,5 mm audio kabel (5) Náhradní náušníky pro sluchátka v počtu 1+1

18 18 (6) 3.7V/200mAH baterie nabíjecí z lithiového polymeru (Li-Pol). Je součástí sluchátek. Upozornění: 5) Tento typ baterie je schopen vydržet v provozu mnoho let a není nutno jej proto vyměňovat. 6) Doporučujeme tyto baterie před prvním použitím sluchátek nabíjet minimálně po dobu 2 hodin. 7) Umístěte sluchátka do nabíječky základové stanice. Ujistěte se, že kontrolní červené LED světlo svítí. Jakmile je baterie nabitá, LED kontrolka se vypne a přestane svítit. Levá nabíjecí pozice / Pravá nabíjecí pozice Kontrolky nabíjení 8) Sluchátka mohou být umístěna v nabíjecí přihrádce delší dobu, u tohoto typu baterie nehrozí přebití. Upozornění ohledně používání baterie Nepokoušejte se změnit nebo odebrat baterii Neházejte ji do ohně Držte ji v dosahu dětí Nezkratujte nabíjecí svorky ve spodní části sluchátek Poznámka: Série CL7100 je nabízena ve dvou provedeních, viz níže. Tento instrukční manuál popisuje oba modely provedení. 3) CL7100 bezdrátový sluchátkový systém s použitím pro jednu osobu. 4) Extra bezdrátová sluchátka

19 19 Instalace

20 20 Není součástí balení.

21 21 (1) Připojte napájení základny, dle obrázku.. (2) Základna s nabíječkou musí být připojena k audio výstupu televize, audio zařízení, satelitního přijímače, DVD nebo VCR přehrávače, atd. Při použití RCA kabelu se na výstup těchto zařízení musí použít červený a bílý konektor. Viz obrázek. V případě nutnosti se mohou použít scart adaptéry (nejsou součástí dodávky). Pro propojení používejte pouze červené a bílé označené konektory. Poznámka: Pokud je systém současně připojen ke kabelovému nebo satelitnímu zařízení a k DVD nebo VCR přehrávači je nutné vypnout to zařízení, které není používáno. (3) Připojení k digitálnímu konvertoru ( DAC ) Připojte digitální audio výstup z televizoru nebo audio zařízení na DAC pomocí vhodného kabelu (optický nebo koaxiální kabel). Pak použijte dodaný typ RCA kabelu pro připojení z červených a bílých výstupních svorek DAC pro napojení na audio vstup základové stanice. POZNÁMKA: Pokud si přejete užívat tento systém pro poslech TV a CL7100 je ztlumen, aby nerušil ostatní, audio výstup televize musí být nastaven jako fixní. Správné nastavení fixního audio výstupu vaší televize by mělo být uvedeno v manuálu vaší TV. Umístění CL7100 Infračervený signál potřebuje nepřerušené spojení přenos signálu mezi základovou stanicí a sluchátky. Proto umístěte zařízení tak, aby nic nepřerušovalo infračervený signál. Ten může být blokován například stěnami bytu, dveřmi, nábytkem, tiskovinami apod. Během správné funkce zařízení svítí infračervené diody. POZNÁMKA: Pokud není na audio vstupu základové stanice audio signál, přenos se automaticky vypne a modrá dioda zhasne. Jakmile dojde k obnovení zvukového signálu, modrá dioda se opět rozsvítí a zařízení začne znovu přenášet signál do sluchátek.

22 22 Použití 9. Ujistěte se, že je základna pro přenos signálu správně připojena na zdroji napájení. Používejte přiložený adaptér. 10. Používejte sluchátka tak, aby přední strana sluchátek směřovala směrem k základně. 11. Zapněte sluchátka pomocí otočného ovladače zapínání/vypínání/zesílení zvuku umístěného s tímto symbolem. 12. Otočným kolečkem ovladače tónové volby nastavte požadovanou úroveň tónu frekvenci, jak vám nejlépe vyhovuje. 13. Pro vyrovnání rozdílů ve slyšitelnosti jednotlivých stran (pravá/levá) sluchátek (balance) použijte šroubek ve spodní straně sluchátek. 14. Pokud je potřeba, vložte mikrofon do mikrofonního vstupu sluchátek nebo vstupu základové stanice. (není součástí balení) 15. Na stejný výstup sluchátek lze propojit mobilní telefon pomocí konektoru typu jack o velikosti 3,5 mm. 16. Pokud uložíte sluchátka do nabíjecího prostoru základny, ujistěte se, že sluchátka správně sedí v nabíječce pevně a že světlo nabíjení svítí.

23 23 Bezpečnost při práci se zařízením, údržba a péče o CL7100 Tento sluchátkový systém je vyvinut pro práci v síti V. Zařízení nemá integrován interní vypínač. K vypnutí zařízení tedy dojde vyjmutím AC adaptéru ze zásuvky síťového napájení. Čistěte sluchátka a náušníky sluchátek pravidelně jemnou látkou a teplou vodou s přídavkem detergentu na umývání náušníků. Náušníky umývejte až po sejmutí ze sluchátek. Udržujte zařízení mimo horké prostředí. Tedy nepokládejte je na kamna, a na zařízení, která do sebe kumulují teplo. Opravy tohoto zařízení musí provádět kvalifikovaný personál.

24 24 Řešení problémů se zařízením Zvuk není čistý (rušení) Zkontrolujte připojení k základové stanici. Ujistěte se, že LED kontrolky svítí. Zkontrolujte přenosovou trasu, zda je volná - nepřerušována. Zařízení nestavte na okno, nebo ke zdroji rušení signálu. Zkontrolujte, zda je audio kabel propojen do analogového (RCA) audio výstupu na TV, nebo kabelového či satelitního zařízení. Zkontrolujte si, zda audio kabel NENÍ propojen na výstupní digitální audio jack. Ujistěte se, zda síťový adaptér, který je určen pro toto zařízení, není náhodou omylem napojen na jinou techniku. Ujistěte se, že audio kabel je propojen s konektorem typu jack na základové stanici. LED diody informující o funkci zařízení na základové stanici nesvítí. Zkontrolujte, zda je adaptér napojen na správnou napájecí síť. Prověřte propojení CL7100 s 12 V konektorem typu jack.

25 25 Když jsou sluchátka usazena v nabíjecí kolébce základové stanice, kontrolka správného nabíjení nesvítí. Překontrolujte usazení sluchátek, pokud je potřeba usaďte je k nabití do druhé nabíjecí kolébky. Ujistěte se, že nabíječka je správně propojena s napájecím zařízením. Technické a provozní údaje: Základní specifikace: Frekvence: 2,3 MHz Modulace: Infračervený přenos, mono Přibližný dosah: 55 m2 Rozsah zvuku: Hz Hlasitost: 70 db Auto On/Off Sluchátka: Maximální hladina akustického tlaku: 120 db Baterie: Nabíjecí typu Li-Po, 3,7V/200mAh

26 26 Doba provozu na jedno nabití: cca 10 hodin Váha: g Základová stanice pro přenos signálu: Audio konektor: RCA kabel Napájení: DC 12V, 500mA Váha: cca 171 g Velikost: 4,8 x 10,5 x 15,4 cm Provedení restartu zařízení: V případě výpadku zařízení z důvodů elektrického výboje, nebo jiné poruchy stiskněte malé tlačítko umístěné na spodní části základové stanice a podržte je stisknuté po dobu asi jedné sekundy. Zařízení by po tomto zásahu mělo naběhnout na normální provoz. Prohlášení o shodě. Geemarc Telecom SA tímto prohlašuje, že tento výrobek je v souladu se základními požadavky a dalším příslušnými ustanoveními Rádio telekomunikačními předpisy dle 1999/5 EEC. Toto prohlášení o shodě je možné ověřit na Informace o likvidaci Tyto informace o likvidaci elektrických a elektronických zařízení jsou v souladu se směrnicemi EU a dalších evropských zemí.

27 27 Tento symbol na produktu, nebo na jeho balení znamená, že toto zařízení nepatří do domovního odpadu. Vložte jej do specializovaných kontejnerů určených pro sběr elektrických a elektronických zařízení. Pro další informace o recyklaci tohoto produktu můžete požádat příslušný úřad zabývající se sběrem domovního odpadu, nebo se obraťte o radu tam, kde jste zařízení zakoupili. Informace o likvidaci Tyto informace o likvidaci elektrických a elektronických zařízení jsou v souladu se směrnicemi EU a dalších evropských zemí. Tento symbol na produktu, nebo na jeho balení znamená, že toto zařízení nepatří do domovního odpadu. Vložte jej do specializovaných kontejnerů určených pro sběr elektrických a elektronických zařízení. Pro další informace o recyklaci tohoto produktu můžete požádat příslušný úřad zabývající se sběrem domovního odpadu, nebo se obraťte o radu tam, kde jste zařízení zakoupili.

CL 7100 Bezdrátová sluchátka

CL 7100 Bezdrátová sluchátka CL 7100 Bezdrátová sluchátka Úvod Bezdrátová sluchátka CL7100 mohou být využívána, jak lidmi kteří nemají v pořádku sluch, tak lidmi s normálním sluchem. Tato sluchátka mohou být použita k poslechu televize,

Více

Digitální sluchátka CL7200

Digitální sluchátka CL7200 1 Návod na použití Digitální sluchátka CL7200 2 Obsah balení 3 Instalace 4 5 Nabíjení baterií 6 Párování 7 Nastavení hlasitosti 8 Jak sluchátka CL7200 používat 9 Nyní máte vaše sluchátka CL7200 nastavené

Více

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 NÁVOD K OBSLUZE POPIS Digitální bezdrátová souprava Geemarc CL7310 je zesilovací zařízení speciálně navržené pro sluchově postižené. Umožňuje zesílený

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze STEREOMAN ISI Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače Návod k obsluze Úvod Tyto 2.4 GHz digitální bezdrátová sluchátka/naslouchadla, využívají nejnovější bezdrátové technologie a umožňují

Více

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení.

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení. Popis Digitální TV sluchátka Geemarc jsou zesilovacím systémem speciálně vyvinutým a určeným pro osoby s poruchou sluchu. Můžete je používat se všemi druhy audio systémů včetně napojení na televizi. S

Více

Digitální TV sluchátka CL 7310 (rádiový přenos)

Digitální TV sluchátka CL 7310 (rádiový přenos) 1 Návod na použití Digitální TV sluchátka CL 7310 (rádiový přenos) 2 Popis Digitální TV sluchátka Geemarc jsou zesilovacím systémem speciálně vyvinutým a určeným pro osoby s poruchou sluchu. Můžete je

Více

Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160

Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160 1 Návod na použití Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160 2 Co je LoopHEAR 160 (LH160) Zesilovač LH160 byl vyvinut jako stacionární indukční smyčka pro použití ve vozidlech, prodejních místech,

Více

Indukční smyčka iloop

Indukční smyčka iloop 1 Návod na použití Indukční smyčka iloop bez vypínače 2 Toto zařízení slouží pro uživatele sluchadel. Při použití s telefonem můžete hovořit přímo přes interní mikrofon umístěný uvnitř iloop. Propojení

Více

GENESIS HV55 HERNÍ BEZDRÁTOVÉ SLUCHÁTKA

GENESIS HV55 HERNÍ BEZDRÁTOVÉ SLUCHÁTKA GENESIS HV55 HERNÍ BEZDRÁTOVÉ SLUCHÁTKA Návod k obsluze VLASTNOSTI Kompatibilní z PS3/XBox360/PC/Wii (Bez funkce mikrofonu na Wii) Ovládání hlasitosti hudby ve hře / ovládání hlasitosti mikrofonu 4 režimy

Více

Zapojení do provozu Přijímač: Vysílačová základna:

Zapojení do provozu Přijímač: Vysílačová základna: Zapojení do provozu Přijímač: 1. Tlačítko mikrofonu pro poslech zvuku v místnosti 2. 3,5 mm audio výstup typ jack 3. Mikrofon 4. Ovládání hlasitosti 5. Indikace napájení 6. Posuvník vypnutí/zapnutí 7.

Více

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Díky této pohodlné a dobře padnoucím sluchátkům můžete vychutnávat sledování televize a hudby na vaší oblíbené hlasitosti, aniž byste

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Clasic

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Clasic BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Clasic Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Technické údaje Vysílač

Více

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu.

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. Návod k obsluze Obsah Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. ÚVOD...... 2 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 2 OBSAH BALENÍ... 3 Sluchátka-přijímač...

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

Bezdrátový sluchátkový zesilovač Amplicomms TV 2400

Bezdrátový sluchátkový zesilovač Amplicomms TV 2400 1 Návod na použití Bezdrátový sluchátkový zesilovač Amplicomms TV 2400 2 3 Sluchátkový přijímač 1. Sluchátka levá/pravá 2. Ovládání hlasitosti 3. Indikace napájení 4. Tlačítko mikrofonu 5. Spínač zapnuto/vypnuto

Více

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno 1 2 Návod pro bezdrátový sluchátkový systém CL7350 Úvod Bezdrátová sluchátka Geemarc CL7350 fungují jako zesilovací systém reprodukovaného zvuku a jsou speciálně vyvinuty pro osoby se silnou ztrátou sluchu.

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. CZ Technické údaje Vysílač Frekvence

Více

Elegance. BT Stereo sluchátka.

Elegance. BT Stereo sluchátka. Elegance BT Stereo sluchátka 10028473 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna Sluchátkový přijímač 1. Sluchátka levé/pravé 2. Ovládání hlasitosti 3. Indikace napájení 4. Tlačítko mikrofonu 5. Spínač zapnuto/vypnuto 6. Mikrofon 7. Vyvážení úrovně zvuku ve sluchátkách 8. Baterie Vysílací

Více

Bezdrátová indukční smyčka TV 2410NL

Bezdrátová indukční smyčka TV 2410NL 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka TV 2410NL (pro zavěšení krk) 2 Přijímač 6 Vysílačová základna 3 Zapojení do provozu Přijímač: 1. Tlačítko mikrofonu pro poslech zvuku v místnosti 2. 3,5 mm

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-BTP50.B M-BTP50.W Obsah CZ Záruka 3 Specifikace 3 Přehled o produktu 4 Nabíjení baterie 5 LED indikátor stavu 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení se zařízením

Více

2 tlačítko nahoru/dolu. 3 ukazatel stavu baterie. 4 ukazatel přenosu. 5 tlačítko nočního osvětlení. 7 konektor pro adaptér

2 tlačítko nahoru/dolu. 3 ukazatel stavu baterie. 4 ukazatel přenosu. 5 tlačítko nočního osvětlení. 7 konektor pro adaptér DĚTSKÁ JEDNOTKA 1 tlačítko ON/OFF 2 tlačítko nahoru/dolu 3 ukazatel stavu baterie 4 ukazatel přenosu 5 tlačítko nočního osvětlení 6 mikrofon 7 konektor pro adaptér 8 noční osvětlení 9 ukazatel nočního

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

SkyFunk 4. Návod k obsluze. Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV

SkyFunk 4. Návod k obsluze. Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV SkyFunk 4 Návod k obsluze Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV se 4 kanály pro přenos signálů audio / video a se 16 kanály pro přenos signálů infračerveného dálkového ovládání Obsah: 1. Pro

Více

Sluchátka CL 7400 BTH

Sluchátka CL 7400 BTH 1 Návod na použití Sluchátka CL 7400 BTH Bezdrátová sluchátka s Bluetooth přenosem zvuku 2 Úvod Gratulujeme vám k zakoupení vašich náhlavních sluchátek Geemarc CL7400BT. Jedná se o stylová oboustranná

Více

Stereofonní bezdrátová sluchátka s rádiovým přenosem signálu v pásmu 863 MHz VIVANCO FMH 3080

Stereofonní bezdrátová sluchátka s rádiovým přenosem signálu v pásmu 863 MHz VIVANCO FMH 3080 NÁVOD K OBSLUZE České upravené vydání Stereofonní bezdrátová sluchátka s rádiovým přenosem signálu v pásmu 863 MHz VIVANCO FMH 3080 Obj. č.: 33 00 89 Obsah Strana 1. ÚVOD... 2 1.1 PŘEDNOSTI SYSTÉMU...

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. 1 Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali osobní zesilovací zařízení Crescendo 60. Před jeho prvním použitím si prosím přečtěte tento návod, abyste se seznámili se všemi možnostmi tohoto zařízení. Crescendo

Více

Asistenční příposlechová sluchátka CLA9 a CLA9T

Asistenční příposlechová sluchátka CLA9 a CLA9T 1 Uživatelská příručka Asistenční příposlechová sluchátka CLA9 a CLA9T 2 ÚVOD CLA9/CLA9T je dobíjecí zařízení pro příposlech. Zařízení zesiluje řeč spolu se zvuky z různých zdrojů, jako je televize, rádio

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC

Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC 10031587 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. Poskytovatel služeb pro sluchově postižené Palackého tř.114, vchod z ulice Kollárova 9, 612 00 Brno Telefon: 541245321, sms 775576120 nebo 725605216 Email: polacek@pomuckyproneslysici.cz, unb@cmjn.cz Návod

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

Návod na použití BLUETOOTH 2 - INTERCOM

Návod na použití BLUETOOTH 2 - INTERCOM Návod na použití BLUETOOTH 2 - INTERCOM Návod na použití stereosluchátech Bluetooth Úvod do Bluetooth: Bluetooth sluchátka jsou přenosná sluchátka založena na bezdrátové Bluetooth technologii. Bluetooth

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Návod k instalaci opakovače DECT signálu

Návod k instalaci opakovače DECT signálu Návod k instalaci opakovače DECT signálu Gigaset DECT repeater 2.0 / Gigaset opakovač DECT signálu 2.0 Opakovač DECT signálu slouží pro rozšíření pokrytí bezdrátového signálu DECT telefonů Gigaset, v případě,

Více

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla.

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla. ; SkyFunk MRC Tento návod je určen i pro model SkyFunk MRC, který má stejné funkce i parametry, používá však v zapojení jiné konektory, viz obrázek na konci návodu. 1. Bezpečnost práce se zařízením Neodstraňujte

Více

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio DiscoStar Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio 10028847 10028848 10028849 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

ProfiPAD. mobilní EET terminál s tiskárnou. Manuál

ProfiPAD. mobilní EET terminál s tiskárnou. Manuál ProfiPAD mobilní EET terminál s tiskárnou Manuál Ovládací prvky Zapínací tlačítko Krátký stisk: probuzení nebo zámek obrazovky Dlouhý stisk: stiskněte tlačítko po dobu 2-3 sekundy a zařízení se zapne;

Více

Audio přijímač Bluetooth s nabíjecím portem USB Uživatelská příručka 50002

Audio přijímač Bluetooth s nabíjecím portem USB Uživatelská příručka 50002 Audio přijímač Bluetooth s nabíjecím portem USB Uživatelská příručka 50002 PŘED POUŽITÍM TÉTO JEDNOTKY SI DŮKLADNĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K OBSLUZE A USCHOVEJTE JEJ PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ

Více

HiFi-zesilnovač AUX / BT.

HiFi-zesilnovač AUX / BT. HiFi-zesilnovač AUX / BT 10008978 10008979 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 38 02 87 Tato bezdrátová (rádiová) sluchátka v pásmu 864 MHz (FM) s dosahem až 100 m v polootevřeném provedení, která jsou vybavena automaticky nastavitelným třmenem okolo hlavy,

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Bezdrátová HD sluchátka RH-300, 2,4 GHz Rychlý průvodce nastavením Obsah balení Prodlužovací kabel USB Bezdrátová sluchátka HD,

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

SYSTÉM RÁDIOVÉHO PŘENOSU IMPULZŮ HL 615 NÁVOD K OBSLUZE

SYSTÉM RÁDIOVÉHO PŘENOSU IMPULZŮ HL 615 NÁVOD K OBSLUZE SYSTÉM RÁDIOVÉHO PŘENOSU IMPULZŮ HL 615 NÁVOD K OBSLUZE 1 1. Obecné Nový rádiový přenos HL615, je dalším logickým krokem v přenosu impulzů od TAG Heuer Timing. Díky technickým řešením, nabízí vysoký kvalitní

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

O zařízení Level Box Slim. Rozvržení zařízení

O zařízení Level Box Slim. Rozvržení zařízení Bluetooth je registrovaná ochranná známka společnosti Bluetooth SIG, Inc. s celosvětovou platností. Před použitím zařízení si přečtěte tohoto průvodce, abyste zajistili jeho bezpečné a správné používání.

Více

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor 10007199 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu.prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Technické údaje Vysílač Frekvence

Více

Terminál s tiskárnou Citaq V1. Manuál

Terminál s tiskárnou Citaq V1. Manuál Terminál s tiskárnou Citaq V1 Manuál Ovládací prvky Zapínací tlačítko Krátký stisk: probuzení nebo zámek obrazovky Dlouhý stisk: stiskněte tlačítko po dobu 2-3 sekundy a zařízení se zapne; při zapnutém

Více

Amplicomm Ring Flash 250

Amplicomm Ring Flash 250 1 Návod na použití Amplicomm Ring Flash 250 Světelná signalizace bytového nebo domovního zvonku a zvonění telefonu 2 Obsah balení RF250: RingFlash 250 přijímač, napájecí adaptér (12V 1A), telefonní kabel,

Více

Model: DO CFJS007A Startovací stanice

Model: DO CFJS007A Startovací stanice Model: DO CFJS007A CZ Startovací stanice Návod k obsluze BEZPEČNOSTNÍ POKYNY UPOZORNĚNÍ!!! PO ZAKOUPENÍ STARTOVACÍ STANICE JE NUTNO BEZPRODLENĚ PLNĚ NABÍT AKUMULÁTOR STARTOVACÍ STANICE. AKUMULÁTOR ZNOVU

Více

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 Video monitorovací systém Sailor SA 6123 představuje kompletní hlídací zařízení včetně televizoru. Pro individuální použití máte

Více

BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY

BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-BTS50.B M-BTS50.W cz Obsah Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled o produktu 4 Instalace produktu 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a

Více

Bezpečnostní informace

Bezpečnostní informace Čeština Obrázky a obsah v této příručce se mohou od konkrétního produktu lišit. Chcete-li získat další informace, můžete otevřít celou uživatelskou příručku. Navštivte web www.samsung.com a vyhledejte

Více

C H Ů V I Č K Y Návod k použití 1

C H Ů V I Č K Y Návod k použití 1 C H Ů V I Č K Y Návod k použití 1 Děkujeme za zakoupení našich chůviček. Vaše jednotka byla vyrobena a prověřena podle pravidel nejpřísnějších kontrol kvality, aby bylo zajištěno, že každá chůvička opustí

Více

VHF 1. Sada bezdrátových mikrofonů.

VHF 1. Sada bezdrátových mikrofonů. VHF 1 Sada bezdrátových mikrofonů 10030865 10030866 10030867 10030868 10030869 10030872 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál

Více

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í 2 VLASTNOSTI 9 Tlačítek přímých pamětí s piktogramy 3 Tlačítka nouzové volby Nastavení hlasitosti zvuku (20dB) Nastavení hlasitosti

Více

SET 830 TV a SET 830 S

SET 830 TV a SET 830 S SET 830 TV a SET 830 S Naše organizace Unie neslyšících Brno je iniciátorem a patronem (od r.1997) Telefonní operátorské služby pro neslyšící Telefonica O2 Czech republic, a.s. Návod k obsluze SET 830

Více

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka Bezdrátový TV Link SLV3220 Uživatelská příručka Obsah Přehled 4 Ovládací prvky a displej 4 Váš bezdrátový TV Link 5 Bezpečnost 5 Instalace 6 Ovládání 7 Použití bezdrátového zařízení TV Link 7 Řešení problémů

Více

AV2-H Surround Receiver

AV2-H Surround Receiver 1000493 AV2-H338 5.1 Surround Receiver Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

TV/audio systém sonumaxx 2.4 BT TOSLink s optickým kabelem

TV/audio systém sonumaxx 2.4 BT TOSLink s optickým kabelem Widex Line spol. s r.o., Bohušovická 230/12, 190 00 Praha 9 Tel. 283 882 217, info@widex.cz TV/audio systém sonumaxx 2.4 BT TOSLink s optickým kabelem A 4107 0 verze se sluchátky A 4137 0 verze se smyčkou

Více

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com SVÍTILNA LED 1,5 W POWLI421 POWLI421 CS UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz "Smart Scart Box" Obj. č.: 350 385

NÁVOD K OBSLUZE. VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz Smart Scart Box Obj. č.: 350 385 NÁVOD K OBSLUZE VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz "Smart Scart Box" Obj. č.: 350 385 Video -vysílač s pouzdrem se Smart Scart Vám na základě frekvence 2, 4 GHz umožní přenos vysoce kvalitního audio/video signálu

Více

NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ STEREOFONNÍ SLUCHÁTKA KHF 558

NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ STEREOFONNÍ SLUCHÁTKA KHF 558 NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ STEREOFONNÍ SLUCHÁTKA KHF 558 Ovládací panel 1 Náhlavník 2 Sluchátka 3 Vypínač ON/OFF (zapnuto/vypnuto) 4 Volič kanálů 5 Ovládání hlasitosti 6 Dioda přijímače 7 Prostor pro baterie

Více

F: Tlačítko pro připojení G: Prostor pro baterie H: Připojení nabíječky I: Čidlo a indikátor pohybu. 12 h

F: Tlačítko pro připojení G: Prostor pro baterie H: Připojení nabíječky I: Čidlo a indikátor pohybu. 12 h TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Informace o výrobku Myš Nabíjecka F A B D G I E C H J A: Pravé tlačítko myši B: Kolečko Intelli/indikátor stavu baterie vyprázdnění a nabíjení C: Levé tlačítko myši

Více

Návod na použití k vibračnímu budíku TCL 300

Návod na použití k vibračnímu budíku TCL 300 Návod na použití k vibračnímu budíku TCL 300 Popis vibračního budíku TCL 300 1) Tlačítko Stop buzení 2) Indikátor nastavení buzení 3) Nastavení hlasitosti 4) Nastavení budícího módu (bzučák + vibrace,

Více

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI424 1 2 4 3 9 6 5 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com SKLÁDACÍ LED, NABÍJECÍ PRACOVNÍ SVÍTILNA POWLI424 UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte si v zájmu své vlastní bezpečnosti

Více

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA Model: DO CFBM2128 NÁVOD K OBLUZE Tento chytrý výrobek je zkonstruován tak, aby sloužil jako užitečná výkonná svítilna a nabíječka do auta. Obsahuje zabudovanou dobíjecí baterii,

Více

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V PocketHome PH-WS04-10 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz R10 R9 R8 R7 vstup +5V tl.del pro mazání kódů tl.fce pro výběr kanálu R1-R10 dioda PWR indikace pro napájení

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

Návod na použití kamerového kompletu pro autopřívěsy s přenosným monitorem 2,5"

Návod na použití kamerového kompletu pro autopřívěsy s přenosným monitorem 2,5 Návod na použití kamerového kompletu pro autopřívěsy s přenosným monitorem 2,5" obj. č: 3273 Úvod: Tento produkt pracuje v pásmu o rozsahu ISM-2,4GHz a proto může být legálně používán po celém světě bez

Více

Areal Bar 550 Soundbar + Subwoofer

Areal Bar 550 Soundbar + Subwoofer Areal Bar 550 Soundbar + Subwoofer 10030739 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

2.4 GHz bezdrátový přenašeč AV signálů. Návod k použití (Před použitím důkladně prostudujte!) AVS5010 011 0336!

2.4 GHz bezdrátový přenašeč AV signálů. Návod k použití (Před použitím důkladně prostudujte!) AVS5010 011 0336! 2.4 GHz bezdrátový přenašeč AV signálů Návod k použití (Před použitím důkladně prostudujte!) AVS5010 011 0336! Důležité informace Při správném používání přístroje platí následující ustanovení: 1. Přístroj

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

Špičkový diktafon v propisce

Špičkový diktafon v propisce Špičkový diktafon v propisce Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Dálkové ovládání sloužící jak k nastavení přístroje, tak přehrávání www.spionazni-technika.cz

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: 26 00 17 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

Uživatelský manuál. 2,4 Ghz bezdrátový BABY MONITOR OXE BM1111

Uživatelský manuál. 2,4 Ghz bezdrátový BABY MONITOR OXE BM1111 Uživatelský manuál 2,4 Ghz bezdrátový BABY MONITOR OXE BM1111 Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné používání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Obsah Předmluva Úvod Informace

Více

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS WS304-10 10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ PRO SPÍNÁNÍ A ÈASOVÉ OVLÁDÁNÍ EL.ZAØÍZENÍ DO 16 A anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz tl.time - učení funkce ČASOVÁNÍ R10 R9 R8 R7 vstup +5V

Více

BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE

BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE 1 Blahopřejeme vám ke koupi tohoto bezšňůrového mikrofonního systému RF/FM firmy Philips. Tento mikrofon, vyrobený nejmodernějšími technologiemi, vám umožňuje

Více

YACHT BOY 10 GB ČESKY

YACHT BOY 10 GB ČESKY YACHT BOY 10 GB ČESKY Yacht Boy 10 SW 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LW MW FM 3.90 3.95 4.00 75m 5.95 6.00 6.10 6.20 49m 7.10 7.25 7.30 7.40 7.50 41m 9.50 9.60 9.70 9.80 9.90 31m 11.65 11.80 11.85 11.95 12.05 25m

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 02 34 Tato bezdrátová (rádiová) náhlavní sluchátka v pásmu 863 MHz (FM) s dosahem až 100 m v moderním provedení ve stříbrné barvě mají velice dobrou kvalitu přenosu a reprodukovaného

Více

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech Nejdříve si přečtěte Před použitím zařízení si přečtěte tuto příručku, dozvíte se zde informace o bezpečném a správném používání zařízení. Obrázky se mohou od vzhledu konkrétního produktu lišit. Obsah

Více

Cokoliv může být váš reproduktor

Cokoliv může být váš reproduktor Uživatelský manuál Cokoliv může být váš reproduktor X-Vibe je revoluční reproduktor, který díky své technologii vytváří nepředvídatelné zvukové efekty. Můžete ho přilepit na různé objekty jako je například

Více

Náramek s diktafonem WR07

Náramek s diktafonem WR07 Náramek s diktafonem WR07 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Normální

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

Návod k obsluze SET900

Návod k obsluze SET900 Návod k obsluze SET900 SET900 je bezdrátová naslouchací infra souprava a zároveň mobilní zvukový zesilovač v jednom. Přístroj umožňuje uživateli poslouchat v domácím prostředí hudbu nebo TV přijímač, aniž

Více