MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Rekonstrukce Erbenovy ulice. NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání předložených podkladů k prováděným vícepracím a méněpracím firmou STRABAG a.s., oblast Jih, Pražská 313, , IČ: , dle Smlouvy o dílo č. 841/TA/6/12 na stavbě Rekonstrukce Erbenovy ulice a) souhlasí b) souhlasí s připomínkami c) nesouhlasí d) jiné usnesení s uzavřením Dodatku č. 3 Smlouvy o dílo č. 841/TA/6/12 na stavbě Rekonstrukce Erbenovy ulice a se snížením nákladů stavby o celkovou částku ,99 Kč s DPH 20% Návrh předkládá Ing. Vojtěch Bubník místostarosta Návrh zpracoval Ing. Roman Honzík Jednatel VSP s.r.o.

2 Důvodová zpráva: Na základě Smlouvy o dílo č. 841/TA/6/12 byla provedena stavba Rekonstrukce Erbenovy ulice firmou STRABAG a.s., oblast Jih, Pražská 313, , IČ: Celková cena stavby je dle výše uvedené smlouvy ,97 Kč bez DPH 20%. Zhotovitel zaslal na Vodárenskou správu Písek s.r.o. návrh Smlouvy o dílo dodatek č. 3 (Příloha č.1) a materiál Přehled schválených změn včetně nákladů na vícepráce a méněpráce na této stavbě, která je přílohou tohoto materiálu (Příloha č.2 a 3). Vícepráce i méněpráce byly během stavby jednotlivě posuzovány Technickým dozorem investora (zástupci Vodárenské správy Písek s.r.o. a MSP s.r.o.) a při jejich oprávněnost také odsouhlasována na jednotlivých kontrolních dnech stavby. Během výstavby došlo k několika změnám oproti původnímu schválenému rozpočtu stavby, které v celkové výši snížily náklady stavby.. Konečná cena stavby je po započtení všech víceprací a méněprací celkem: ,31 Kč bez DPH 20%, tj. celkem rozdíl ,66 Kč bez DPH dle SOD. Zde je komentář Vodárenské správy Písek s.r.o. k provedeným vícepracím a méněpracím: 1. Napojovací šachta u odlehčovací komory Jedná se o vložení nové revizní kanalizační šachty před stávající odlehčovací komoru - místo napojení dešťové kanalizace na kanalizační sběrač. Důvodem je možnost napojení nového potrubí budované dešťové kanalizace DN 900 do stávající odlehčovací komory, kde musela být z technologických důvodů vložena propojovací monolitická šachta se zastropením a vstupním komínem. 2. Protlak DN 1200 pod horkovodem V místě křížení budované dešťové kanalizace se stávajícím horkovodem nebylo možné bez rizika zborcení horkovodního kolektoru realizovat otevřený výkop kanalizační rýhy. Byla zvolena technologie raženého zemního protlaku s vložením ocelové chráničky 1.220/12,5 mm, kterou bylo následně protaženo kanalizační potrubí. 3. Suchovod DN 63 Z důvodu zajištění dodávek pitné vody k přilehlým objektům po dobu výstavby I. etapy, muselo být realizováno napojení dočasným vodovodním potrubím DN 63 vedeným po povrchu tzv.suchovodem. Délka hlavního potrubí DN 63 byla 80 bm, celková délka osmi přípojek k jednotlivým objektům byla 32 bm. 4. Panelová cesta ochrana teplovodu Z důvodu zajištění ochrany horkovodního potrubí vč.přípojek přilehlých objektů v pravém úseku I. etapy a zajištění přístupu k objektu České pošty a Jednoty byla po dobu výstavby vybudována provizorní panelová cesta o celkové délce 54 bm. stránka 2 (celkem 68)

3 5. Zahloubení splaškové kanalizace Bylo nutné zahloubení splaškové kanalizace DN 400 v úseku délky 30 bm před šachtou Šs3 ve směru od šachty Šs2 v podélném sklonu 2% na místo projektovaného sklonu 3,5% z důvodu možnosti napojení přilehlých objektů na splaškovou kanalizaci (zajištění připojení levostranných objektů ve jm.úseku přes souběžnou dešťovou kanalizaci). Vzhledem k nutnosti zahloubení došlo k navýšení kubatury zemních prací a také ke zvýšení výšky revizní šachty Šs3. 6. Revizní šachta PVC 400 na přípojce čp. 305 Pro možnost následné údržby a čištění byla na směrovém lomu přípojky splaškové kanalizace k domu č.p.305 dodatečně osazena plastová revizní kanalizační šachta o vnitřním průměru DN 400 a výšce 3,4m. 7. Vložení revizních šachet na dešť. kanalizaci, ul. Šafaříkova V křižovatce s ulicemi Šafaříkova a Dobrovského se napojují dvě stávající vejčité stoky. Napojení na nově budovanou kanalizaci bylo provedeno přes dvě dodatečně vložené revizní kanalizační šachty s monolitickým dnem a prefa skkruží DN Tyto šachty se následně přes potrubí ULTRA RIB II propojily s navrženou šachtou Šd3. 8. Monitoring + čištění kanalizace Z důvodu prověření vedení stávajícího kanalizačního potrubí, které nekorespondovalo se zákresy v realizační projektové dokumentaci bylo nutné na místě ověřit tento průběh před započetím stavebních prací na objektu SO Kanalizační stoky. Jednalo se o monitoring a ověření kanalizace v I. etapě úseku Erbenovy ulice. 9. Sanace dna kanalizační rýhy Z důvodu nepřetržitého přítoku vody, která zvodňovala podloží, musely být v době výstavby prováděny lokální sanace dna kanalizační rýhy kamenivem frakce 32/63 v průměrné tl.30cm. 10. Napojení stávajícího betonového potrubí na dešťovou kanalizaci Na úrovni panelového domu č.p.1814 bylo na nově budovanou stoku dešťové kanalizace napojeno nalezené stávající betonové potrubí DN Přípojky splaškové kanalizace č.p. 564 a 649 K domům č.p.564 a 649 se splaškovou přípojkou vedoucí do stávající šachty, která musela být z důvodu napojení nového kanalizačního potrubí upravována, byly zřízeny nové přípojky napojené navrtávacím sedlem na nově budované potrubí splaškové kanalizace. stránka 3 (celkem 68)

4 12. Napojení stávající dešťové kanalizace v KÚ propojovací šachta Z důvodu napojení nově budované stoky dešťové kanalizace DN 900 do stávající šachty před domem č.p.1211 musela být tato šachta následně upravena - demontována a vystavena nová s monolitickým dnem. 13. Úprava zatřídění hornin a kubatury výkopů Na základě zpracované geologické zprávy bylo v části II.etapy v úseku od šachty ŠPs4 po šachtu Šs4 upraveno skutečné procentní zastoupení hornin dle třídy jejich těžitelnosti oproti rozdělení ve výkazu výměr stavby. Zároveň byly přepočteny celkové kubatury dle realizovaného profilu výkopu kanalizace. 14. Zemní práce v rámci sondování ODPOČET V rámci sondování byly provedeny výkopy pro dešťovou kanalizaci v části od odlehčovací komory po ulici Erbenova a pro splaškovou kanalizaci v části od napojení po šachtu DK1. Vzhledem k tomu, že tyto výkopy byly využity pro realizaci kanalizačních stok, je třeba příslušný objem výkopových prací odečíst z rozpočtu. 15. Zemní práce v rámci protlaku DN 1200 ODPOČET Část zemních prací dešťové kanalizace byla realizována protlakem viz. bod č.2. V této části nebyly realizovány kompletní výkopové práce a je nutné je z rozpočtu stavby odečíst. 16. Kanalizační přípojky u č.p. 599 ODPOČET Přípojka splaškové kanalizace k domu č.p.599 byla realizována pouze v části od napojení na novou stoku po vybudovanou revizní šachtičku, která zůstává zachována. Zbývající část v délce cca 3m mezi domem a šachtou zůstávají původní. Tyto neprovedené práce je nutné odečíst. 17. Úprava zatřídění hornin a kubatur v II. Etapě ODPOČET Na základě zpracované geologické zprávy bylo v části úseku od šachty splaškové kanalizace ŠPs4 po šachtu Šs4 upraveno procentní zastoupení hornin dle třídy těžitelnosti. Zároveň byly přepočteny celkové kubatury dle skutečně realizovaného profilu výkopu. 18. Odpočet pažení stěn výkopů ODPOČET Zhotovitel nepoužil v několika úsecích II.etapy stavby, kde to geologické a technologické podmínky umožňovaly, pažení rýhy budované kanalizace. Celkově se jedná o 1/3 z výměry daného rozpočtu. 19. Terénní úpravy ODPOČET Zhotovitel nerealizoval terénní úpravy v části u odlehčovací komory uvažované v rozpočtu objektu kanalizace. Jedná se o sejmutí drnu před započetím výkopových prací a zpětné stránka 4 (celkem 68)

5 rozprostření a osetí po dokončení prací. Tyto práce byly provedeny v rámci SO vegetační úpravy. 20. Odpočet betonových skruží - ODPOČET Z důvodu dostatečného krytí stávajících podzemních inženýrských sítí v místech výsadby stromů investor upustil od osazení betonových skruží, jako ochrany před prorůstáním. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválení snížení nákladů stavby o celkovou částku ,66 Kč bez DPH 20%. Vztah k rozpočtu: Akce je zařazena ve schváleném rozpočtu města Písku na rok Vztah ke strategickému plánu: Akce nemá přímý vztah ke strategickému plánu města Písku. Přílohy: Příloha č. 1 Návrh Smlouvy o dílo dodatek č. 3 str. 6-7 Příloha č. 2 Přehled schválených změn str. 8 Příloha č. 3 Evidenční listy změn stavby str stránka 5 (celkem 68)

6 Příloha č. 1 Návrh Smlouvy o dílo dodatek č. 3 Smlouva o dílo dodatek č.3 číslo: 841/TA/6/12 (dále jen smlouva ) dle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) 1.1. Objednatel: 1. Smluvní strany Město Písek Sídlo: Velké náměstí 114, Písek Zastoupené JUDr. Ondřejem Veselým, starostou IČ DIČ CZ Bankovní spojení: KB Č. účtu: /0100 Osoby oprávněné jednat jménem objednatele: Ve věcech smluvních: JUDr. Ondřej Veselý, starosta Ve věcech technických: Ing. Roman Honzík, Vodárenská správa Písek s.r.o., tel , honzik@vspisek.com Marek Václavík, Městské služby Písek s.r.o., tel , vaclavik@ms-pisek.cz Ing. Petr Matoušek, odbor rozvoje, investic a majetku města, tel , petr.matousek@mupisek.cz (dále jen jako objednatel ) 1.2. Zhotovitel: STRABAG a.s. Sídlo: Na Bělidle 198/21, Praha 5 Osoby oprávněné jménem zhotovitele jednat: Ing.Petr Čechal vedoucí PJ,zmocněnec a Petr Valach kalkulant, zmocněnec[ IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Raiffeisenbank a.s. Č.účtu: /5500 Zapsán v OR u MS v Praze oddíl B, vložka 7634 Kontaktní osoby: Ing.Petr Čechal vedoucí PJ Ing.Jan Hesoun stavbyvedoucí (dále jen jako zhotovitel ) 2. Úvodní ustanovení 2.1. Podkladem pro uzavření této smlouvy je nabídka zhotovitele ze dne (dále jen nabídka ) podaná ve veřejné zakázce nazvané Rekonstrukce Erbenovy ulice (dále jen Veřejná zakázka ), zadávané v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výchozí údaje: a) Název: Rekonstrukce Erbenovy ulice, příp. podrobnější popis stavby (dále jen Předmět realizace ) b) Místo plnění: Písek Erbenova ulice c) Investor: Město Písek stránka 6 (celkem 68)

7 Na základě dohody obou smluvních stran se mění následující ustanovení této smlouvy Cena díla a fakturace Původní smluvní cena díla činí bez DPH: Nová smluvní cena díla dle skutečnosti bez DPH činí: DPH 20 %: Cena celkem včetně DPH: ,97 Kč ,31 Kč ,86 Kč ,17 Kč Ostatní ustanovení této smlouvy se tímto dodatkem č.1 nemění a zůstávají v platnosti. ZHOTOVITEL: OBJEDNATEL: Ing Petr Čechal Petr Valach JUDr. Ondřej Veselý Vedoucí PJ kalkulant starosta města Písek V Písku dne V Písku dne stránka 7 (celkem 68)

8 Příloha č. 2 Přehled schválených změn Přehled schválených změn údaje v Kč jsou uváděny bez DPH / cena stavby je uváděna bez rezervy Číslo změny stavby Číslo objektu Název stavebního objektu Zkrácený popis změny Datum schválení změny (dle 10) Cena navrhované Celková Cena stavby dle Nová cena stavby změny stavby změna stavby předchozí změny po změně celkem v % V1 SO 101 Kanalizační stoky Napojovací šachta u odlehčovací komory , , ,43 0,2648% V2 SO 101 Kanalizační stoky Protlak DN 1200 pod horkovodem , , ,68 0,8668% V3 SO 102 Vodovod Suchovod DN , , ,30 1,1670% V4 SO 103 Erbenova ulice Panelová cesta - ochrana teplovodu , , ,10 1,4808% V5 SO 101 Kanalizační stoky Zahloubení splaškové kanalizace , , ,21 1,5271% V6 SO 101 Kanalizační stoky Revizní šachta PVD na přípojce č.p , , ,41 1,5688% V7 SO 101 Kanalizační stoky Vložení revizních šachet na dešť.kanalizaci, ul.šafaříkova , , ,24 2,0672% V8 SO 101 Kanalizační stoky Monitoring + čištění kanalizace , , ,24 2,2034% V9 SO 101 Kanalizační stoky Sanace dna kanalizační rýhy , , ,80 2,3496% V10 SO 101 Kanalizační stoky Napojení stáv.bet.potrubí na dešť.kanalizaci , , ,09 2,4158% V11 SO 101 Kanalizační stoky Přípojky splaškové kanalizace č.p.564 a , , ,90 2,6084% V12 SO 101 Kanalizační stoky Napojení stáv.dešť.kanalizace v KÚ - propoj.šachta , , ,15 3,0937% V13 SO 101 Kanalizační stoky Úprava zatřídění zemin a kubatury výkopů , , ,44 4,1293% M14 SO 101 Kanalizační stoky Zemní práce v rámci sondování - odečet , , ,56 3,9594% M15 SO 101 Kanalizační stoky Zemní práce v rámci protlaku DN odečet , , ,98 3,8541% M16 SO 101 Kanalizační stoky Kanalizační přípojky u čp.599, spl. - odečet , , ,89 3,8179% M17 SO 101 Kanalizační stoky Úprava zatřídění zemin a kubatur v II.etapě - odečet , , ,77 3,7589% M18 SO 101 Kanalizační stoky Odpočet pažení stěn výkopů - odečet , , ,89 3,4882% M19 SO 101 Kanalizační stoky Terénní úpravy - odečet , , ,79 3,4771% M20 SO 801 Vegetační úpravy Odpočet bet.skruží , , ,31 3,2616% M21 SO Kanalizační stoky+rekonstr. Erbenovy ul. Přeložky a úpravy stáv. inž. sítí , , ,31-0,7005% Cena stavby dle SOD: ,97 Cena díla dle skutečnosti: ,31 Rozdíl (nedočerpáno): ,66 stránka 8 (celkem 68)

9 Příloha č. 3 Evidenční listy změn stavby stránka 9 (celkem 68)

10 stránka 10 (celkem 68)

11 stránka 11 (celkem 68)

12 stránka 12 (celkem 68)

13 stránka 13 (celkem 68)

14 stránka 14 (celkem 68)

15 stránka 15 (celkem 68)

16 stránka 16 (celkem 68)

17 stránka 17 (celkem 68)

18 stránka 18 (celkem 68)

19 stránka 19 (celkem 68)

20 stránka 20 (celkem 68)

21 stránka 21 (celkem 68)

22 stránka 22 (celkem 68)

23 stránka 23 (celkem 68)

24 stránka 24 (celkem 68)

25 stránka 25 (celkem 68)

26 stránka 26 (celkem 68)

27 stránka 27 (celkem 68)

28 stránka 28 (celkem 68)

29 stránka 29 (celkem 68)

30 stránka 30 (celkem 68)

31 stránka 31 (celkem 68)

32 stránka 32 (celkem 68)

33 stránka 33 (celkem 68)

34 stránka 34 (celkem 68)

35 stránka 35 (celkem 68)

36 stránka 36 (celkem 68)

37 stránka 37 (celkem 68)

38 stránka 38 (celkem 68)

39 stránka 39 (celkem 68)

40 stránka 40 (celkem 68)

41 stránka 41 (celkem 68)

42 stránka 42 (celkem 68)

43 stránka 43 (celkem 68)

44 stránka 44 (celkem 68)

45 stránka 45 (celkem 68)

46 stránka 46 (celkem 68)

47 stránka 47 (celkem 68)

48 stránka 48 (celkem 68)

49 stránka 49 (celkem 68)

50 stránka 50 (celkem 68)

51 stránka 51 (celkem 68)

52 stránka 52 (celkem 68)

53 stránka 53 (celkem 68)

54 stránka 54 (celkem 68)

55 stránka 55 (celkem 68)

56 stránka 56 (celkem 68)

57 stránka 57 (celkem 68)

58 stránka 58 (celkem 68)

59 stránka 59 (celkem 68)

60 stránka 60 (celkem 68)

61 stránka 61 (celkem 68)

62 stránka 62 (celkem 68)

63 stránka 63 (celkem 68)

64 stránka 64 (celkem 68)

65 stránka 65 (celkem 68)

66 stránka 66 (celkem 68)

67 stránka 67 (celkem 68)

68 stránka 68 (celkem 68)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 22.5.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 5.6.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení konečné ceny díla Rekonstrukce Erbenovy ulice. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 4.10. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedení výměny vodovodního potrubí na stavbě Dešťová kanalizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.3.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.3.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení změnového listu stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 7.11. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o prováděných vícepracích a méněpracích na stavbě Dešťová kanalizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 28.7.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.9.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Vodovodní řad Šrámkův

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Chodník obchodní zóna železniční přejezd Hradiště Písek - dodatek ke smlouvě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.1 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a firmou SWEITELSKY

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 26.8.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 4.9.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Aerace na ČOV Písek

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 30.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Komunikace pro pěší a cyklisty, U Hřebčince - návrh Dodatku č. 1 ke smlouvě o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 765 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 765 ze dne č.j.: 826/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 765 ze dne 15.09.2014 Veřejná zakázka - Jednací řízení bez uveřejnění "MŠ V Zahrádkách - výstavba nového objektu- dodatečné práce"

Více

Smlouva o dílo - dodatek č. 1

Smlouva o dílo - dodatek č. 1 Smlouva o dílo - dodatek č. 1 č. j. 0370/2016/OLOddl/1050 uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník), v platném znění k provedení stavby evidenční číslo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 23.8.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.09.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Oprava ledolamů Kamenného mostu v Písku návrh dodatku č.1 smlouvy

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 46/15/RMČ k dodatku č. 1 smlouvy o dílo se spol. PP SERVIS Plzeň s.r.o.

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 46/15/RMČ k dodatku č. 1 smlouvy o dílo se spol. PP SERVIS Plzeň s.r.o. Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 6. zasedání dne 12. 1. 2015 USNESENÍ č. 46/15/RMČ k dodatku č. 1 smlouvy o dílo se spol. PP SERVIS Plzeň s.r.o. Rada po projednání I. schvaluje návrh dodatku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město

OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, 743 01 Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 981/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 902 ze dne 06.12.2016 Dodatek č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo č. 2016/00487/OTSMI na realizaci stavby "Lipanská 7 - rekonstrukce"

Více

DODATEK Č. 2. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň

DODATEK Č. 2. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň DODATEK Č. 2 ke Smlouvě o dílo ze dne 08.06.2018 pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň Číslo smlouvy objednatele: 750/4708/18 Číslo zakázky zhotovitele: 2018-022 Smluvní strany

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Obslužná komunikace k ČOV Písek

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Obslužná komunikace k ČOV Písek Vodárenská správa Písek, s. r. o. V Písku dne: 7.3.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.4.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Obslužná komunikace k ČOV Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ 4- KUMSP00SFOGO Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Moravskoslezsko 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: zastoupen: IČ: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu: 2.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 2.5.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo č. smlouvy objednatele ( Město

Více

DODATEK Č. 2. Č. objednatele 13/2015/R

DODATEK Č. 2. Č. objednatele 13/2015/R DODATEK Č. 2 S M L O U V Y O D Í L O Č. objednatele 13/2015/R uzavřený podle 2586 až 2622 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "občanský zákoník"), mezi níže

Více

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č.

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č. Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dodatečná informace č. 1 k zadávacím pomínkám veřejné zakázky na stavební práce zadávané v podlimitním

Více

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby)

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) List číslo : 1 Ing. Miroslav Sekanina Zakázkové číslo: S-07/2013 projekční a inženýrská kancelář Soukenická 2156, Uherský Brod Počet listů: 6 PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) F. DOKUMENTACE

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. technické řešení... 3 5. popis stavby... 4. 5.1.1. Trasa...

1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. technické řešení... 3 5. popis stavby... 4. 5.1.1. Trasa... OBSAH: 1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. technické řešení... 3 5. popis stavby... 4 5.1.1. Trasa... 4 5.1.2. Materiál... 5 5.1.3. Uložení... 6 5.1.4. Odbočky...

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 6.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na služby pod názvem Matematický model

Více

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712 Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712 Dílčí část : ZDRAVOTECHNIKA

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 5.12.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Povrchová úprava

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2017/OIMH

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2017/OIMH Statutární město Ostrava Dodatek ke smlouvě Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 10421/2017/OIMH uzavřené mezi smluvními stranami podle ust. 2586 a násl. a 2430 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR Stavba: PZ Kolín-Ovčáry, splašková kanalizace pro sektor F Místo: Kolín Datum: Objednavatel: Město Kolín Zhotovitel: Projektant: IKP Consulting Engineers, s r.o. Zpracovatel:

Více

ROMAN BOLEHOVSKÝ, projektová a inženýrská činnost Pod Všemi svatými 4, Plzeň, tel , mobil

ROMAN BOLEHOVSKÝ, projektová a inženýrská činnost Pod Všemi svatými 4, Plzeň, tel , mobil ROMAN BOLEHOVSKÝ, projektová a inženýrská činnost Pod Všemi svatými 4, 301 64 Plzeň, tel. 377 539 393, mobil 602 205 792 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. identifikační údaje o žadateli: Město Nový

Více

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281 Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281 Dílčí část : ZDRAVOTECHNIKA

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 29.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Písek, Žižkova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 23.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o

Více

SMLOUVA O DÍLO DODATEK Č.1

SMLOUVA O DÍLO DODATEK Č.1 SMLOUVA O DÍLO DODATEK Č.1 Objednatel: Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. se sídlem: Kosova 2894, 390 02 Tábor IČ / DIČ: 26069539 / CZ26069539 bankovní spojení: Raiffeisenbank a.s. číslo účtu: 1142002604/5500

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části 9. zasedání dne 13.3. 2019 USNESENÍ č. 104/19/RMČ k Dodatku č.4 ke smlouvě o dílo B+B s.r.o. Hasičská zbrojnice JSDH Rada po projednání I. schvaluje uzavření

Více

Slepý rozpočet. Rozpočtové náklady. Cena za objekt celkem: TATRADOMY - KANALIZACE JKSO: REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ STOKY SKP: TATRADOMY - KANALIZACE

Slepý rozpočet. Rozpočtové náklady. Cena za objekt celkem: TATRADOMY - KANALIZACE JKSO: REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ STOKY SKP: TATRADOMY - KANALIZACE Slepý rozpočet Rozpočet: Stavba: Název objektu: Název stavby: JKSO: SKP: Projektant: MJ: Počet měrných jednotek: 0,0000 Objednatel: Náklady na MJ: Počet listů: 6 Zakázkové číslo: Zpracovatel projektu:

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 2.Podklady pro vypracování 1.Požadavky investora 2.katastrální mapa území 3.situování stávajících sítí 4.mapové podklady 5.platné předpisy a normy 3.Napojení na sítě technické infrastruktury Dešťová i

Více

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Obchodní název Ulice a č.p. Místo PSČ IČO DIČ Kontaktní osoba telefon, fax e-mail Poznámka : Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým

Více

1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.0 ETAPIZACE REALIZACE 7.

1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.0 ETAPIZACE REALIZACE 7. OBSAH: 1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.0 ETAPIZACE REALIZACE 7.0 NÁVRH REGULATIVŮ 1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEDNATEL:

Více

1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. popis stavby... 3. 4.1. Čerpací stanice ČSOV 2... 3 4.2. Výtlak V1...

1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. popis stavby... 3. 4.1. Čerpací stanice ČSOV 2... 3 4.2. Výtlak V1... OBSAH: 1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. popis stavby... 3 4.1. Čerpací stanice ČSOV 2... 3 4.2. Výtlak V1... 4 4.2.1. Trasa... 4 4.2.2. Materiál... 5 4.2.3.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro vydání stavebního povolení. Název stavby : Prodloužení splaškové kanalizace Poličná - Úlehla

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro vydání stavebního povolení. Název stavby : Prodloužení splaškové kanalizace Poličná - Úlehla TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro vydání stavebního povolení Název stavby : Prodloužení splaškové kanalizace Poličná - Úlehla Místo stavby : Poličná Stupeň dokumentace : Dokumentace pro vydání stavebního

Více

DODATEK č. 4 SMLOUVY O DÍLO

DODATEK č. 4 SMLOUVY O DÍLO DODATEK č. 4 SMLOUVY O DÍLO číslo smlouvy objednatele: 866-2014-525201/4 číslo smlouvy zhotovitele: na zpracování návrhu Komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Želechovice nad Dřevnicí uzavřené

Více

souhlasí bez připomínek

souhlasí bez připomínek DODATEK Č.2 ke smlouvě o dílo č. 023/2011/IO/DIL ze strany objednatele ze strany zhotovitele pro stavbu ENERGETICKÉ ÚSPORY V MŠ TYLOVICE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM uzavřený mezi smluvními stranami Objednatel:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-018-001-15 ze dne 27.4.2015 Rekonstrukce objektu Palmetová č. p. 271 v Praze - Komořanech včetně inženýrských sítí k tomuto objektu - dodatek č. 1

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1 SO 08.1.doc Datum: leden 2013 Projekt Paré MĚLČANY - KANALIZACE ČÁST Dokumentace stavebních objektů Měřítko SO/PS SO 08 PŘÍPOJKY VODY K ČS 01, ČS 02 Stupeň ZD Příloha Číslo přílohy Revize TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-002-14 ze dne 7.7.2014 Rekonstrukce kuchyně v č.p. 3253 v ulici Jordana Jovkova, v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské části 1. schvaluje 1.1.

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

Výstavba splaškové tlakové kanalizace - Dubí - Mstišovská A průvodní zpráva Stupeň: DPS

Výstavba splaškové tlakové kanalizace - Dubí - Mstišovská A průvodní zpráva Stupeň: DPS OBSAH A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1. Údaje o stavbě... 2 A.1.2. Údaje o žadateli / stavebníkovi... 2 A.1.3. Údaje o zpracovateli dokumentace... 2 A.2 Seznam vstupních podkladů... 3 A.3 Základní údaje...

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 249 ze dne 25.04.2018 Dodatek č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo č. 2017/01486/OTSMI na realizaci akce "SARAP - rekonstrukce venkovního bazénu" Rada

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 627/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 568 ze dne 10.08.2016 Dodatek č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo č. 2016/00532/OTSMI na realizaci stavby "ZŠ Jeseniova - sanace obvodového

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, DBS města Písku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Kočí a.s. - Stavební úpravy

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 k veřejné zakázce s názvem *** Miroslav - odkanalizování ul. Údolní *** zadávané v užším řízení v souladu s ustanovením 21 odst. 1 písm. b) dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a ÚP V Písku dne: 31. 1. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 02. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o poskytování služeb GEODATA on-line/e-utilityreport NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

0i0/0rL mi. fiísio f AAA.

0i0/0rL mi. fiísio f AAA. 'PERAČNÍ PROGRAM ivoíní PROSTŘEDÍ *** IJVROPSKA UNIE Fond soudržnos.! KUHSP00QE6VE Pro vodu, vzduch a přírodu Veřejná zakázka č.135/2015 SMLUVNÍ STRANY: 1. Moravskoslezský kraj Se sídlem: Zastoupen: IČ:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Parkoviště Třeboň, k.ú. Třeboň, parc.č. 1085/1, 1087/17, 1095/1, 1095/2

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Parkoviště Třeboň, k.ú. Třeboň, parc.č. 1085/1, 1087/17, 1095/1, 1095/2 DODATEK Č. 3 ke Smlouvě o dílo ze dne 02.10.2017 pro zhotovení stavby Parkoviště Třeboň, k.ú. Třeboň, parc.č. 1085/1, 1087/17, 1095/1, 1095/2 Číslo smlouvy objednatele: 750/4255/17 Číslo zakázky zhotovitele:

Více

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 03030/2014/IM

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 03030/2014/IM KUMSP88QE6X4 Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Moravskoslezsko Veřejná zakázka č. 134/2015 SMLUVNÍ STRANY: X. Moravskoslezský kraj Se sídlem: Zastoupen:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Výzva a přerušení

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Výzva a přerušení ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 28.12.2012 NAŠE ZN.: SZ MMHK/224161/2012ŽP1/Pot MMHK/044859/2013 VYŘIZUJE: Bc. Kateřina Potůčková TEL.: 495 707 645 FAX: 495 707 642 E-MAIL: Katerina.Potuckova@mmhk.cz

Více

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor Příloha č. 5: Úplné znění Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo (část a) Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor (dále jen dodatek ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 668/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 614 ze dne 31.08.2016 Dodatek č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo č. 2016/00408/OTSMI na realizaci stavby "Schodiště a chodník na cyklostezku

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 a) Označení stavby:... 3 b) Objednatel stavby:... 3 c) Zhotovitel projektové dokumentace:... 3

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 a) Označení stavby:... 3 b) Objednatel stavby:... 3 c) Zhotovitel projektové dokumentace:... 3 Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 a) Označení stavby:... 3 b) Objednatel stavby:... 3 c) Zhotovitel projektové dokumentace:... 3 2. POPIS OBJEKTU, JEHO FUNKČNÍ A TECHNICKÉ ŘEŠENÍ... 5 2.1 Původní a následný

Více

Příloha č.1 kupní smlouvy

Příloha č.1 kupní smlouvy Příloha č.1 kupní smlouvy Seznam dokladů: Inženýrské sítě Řeporyje Vodovod: 1. Veřejné vodovodní řady - kolaudační rozhodnutí, Č.j.: MHMP-174202/2003/OZP-IX/R- 333/Pp, s nabytím právní moci dne 26.2.2004,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-093-001-16 ze dne 10.10.2016 "U Chmelnice - opěrná zeď a přilehlá komunikace" zadání dodatečných stavebních prací a dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1010/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 933 ze dne 06.12.2016 Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. 2016/00703/OTSMI na realizaci stavby,, Stavební úpravy panelových domů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku V Písku dne 03.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

OSTRAVA!!! A PŘÍVOZ. Článek Smluvní strany. IČ: DIČ: czoos45451 (plátce DPH) Peněžní ústav: Císlo účtu: Zastoupený:

OSTRAVA!!! A PŘÍVOZ. Článek Smluvní strany. IČ: DIČ: czoos45451 (plátce DPH) Peněžní ústav: Císlo účtu: Zastoupený: Statutární město Ostrava Dodatek ke smlouvě městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 10071/2018/0IMH uzavřené mezi smluvními stranami podle ust. 2586

Více

ZMĚNOVÝ LIST č. 1. na akci. Rekonstrukce ulice Boženy Němcové v Třeboni. Navrhovatel změny: Lesostavby Třeboň a.s. Popis změn:

ZMĚNOVÝ LIST č. 1. na akci. Rekonstrukce ulice Boženy Němcové v Třeboni. Navrhovatel změny: Lesostavby Třeboň a.s. Popis změn: na akci Navrhovatel změny: Lesostavby Třeboň a.s. Popis změn: Dle jednotlivých protokolů o změnách. Seznam projektové dokumentace týkající se změny : PD skutečného provedení, fotodokumentace Odůvodnění

Více

SPLAŠKOVÁ PODTLAKOVÁ KANALIZACE LUŽEC NAD VLTAVOU - CHRAMOSTEK

SPLAŠKOVÁ PODTLAKOVÁ KANALIZACE LUŽEC NAD VLTAVOU - CHRAMOSTEK PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPLAŠKOVÁ PODTLAKOVÁ KANALIZACE LUŽEC NAD VLTAVOU - CHRAMOSTEK D DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ atelier free 69 s.r.o. projekce palackého 138, 276 01

Více

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Obchodní název Ulice a č.p. Místo PSČ IČO DIČ Kontaktní osoba telefon, fax e-mail Poznámka : Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/437443/18/VZKÚ/Hor Sp. zn.: S-SMO/250951/18/VZKÚ/12 Vyřizuje: Ing. Aleš Horák Telefon: +420 599 443 012 Fax: E-mail: ahorak@ostrava.cz

Více

Dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo č. 15/2018/ (dále jen dodatek č. 3 )

Dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo č. 15/2018/ (dále jen dodatek č. 3 ) Č.j. objednatele: SPU 269359/2019 Dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo č. 15/2018/504203 (dále jen dodatek č. 3 ) ke smlouvě o dílo č. 15/2018/504203 ze dne 26. 06. 2018 (dále jen smlouva") na realizaci stavby

Více

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ Věc: Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 3 DBS města Písku V Písku dne: 06.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 3 ke Smlouvě o dílo s dodavatelem akce: Rekonstrukce objektů čp.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-161-029-14 ze dne 10.6.2014 Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské části 1. schvaluje 1.1. zadání veřejné zakázky

Více

Zápis. P ř í t o m n i :

Zápis. P ř í t o m n i : Zápis z 60. zasedání rady města, konaného dne12. prosince 2016 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková - starosta města - místostarostka města Mg. Jiří Bouček Ing. Jan Bureš Ing. Karel

Více

Dodatek č. 1. Ke smlouvě o dílo č S. v souladu přísl. ustanoveními 2586a násl. zák. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Dodatek č. 1. Ke smlouvě o dílo č S. v souladu přísl. ustanoveními 2586a násl. zák. 89/2012 Sb., občanský zákoník Dodatek č. 1 Ke smlouvě o dílo č. 15190-S v souladu přísl. ustanoveními 2586a násl. zák. 89/2012 Sb., občanský zákoník KG - SERVIS, spol. s.r.o. se sídlem: Dolní Nouzov 415, 281 01 Velím zastoupený: jednatelem

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje: Název akce: Splašková kanalizace Trojanovice Investor: Katastrální území: Obec Trojanovice Trojanovice Katastrální úřad: Pozemkový úřad: Stavební úřad: Pověřený

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 10.2 PŘELOŽKA KANALIZACE. Přeložka plynovodu a ostatních sítí přístavby Krytého plaveckého bazénu

TECHNICKÁ ZPRÁVA 10.2 PŘELOŽKA KANALIZACE. Přeložka plynovodu a ostatních sítí přístavby Krytého plaveckého bazénu TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKA KANALIZACE VEDOUCÍ PROJEKTU VYPRACOVAL KONTROLOVAL JIŘÍ STOROŽENKO TOMÁŠ KŘEPELKA MILOSLAV KOMÁREK MĚSTO: VYSOKÉ MÝTO INVESTOR: Město Vysoké Mýto, IČ: 00279773 vkcad@vkcad.cz

Více

Podrobná specifikace předmětu plnění

Podrobná specifikace předmětu plnění www.kasphory.cz Příloha ZD č.1 Podrobná specifikace předmětu plnění Název akce: Zadavatel: Místo stavby: Kraj: Okres: Rekonstrukce infrastruktury Kašperské Hory, západní část - Zpracování projektové dokumentace

Více

Vodovodní a kanalizační přípojka pro parcelu č.267/1, 269/1, 270, ul. V Chaloupkách, Praha 9 - Hloubětín

Vodovodní a kanalizační přípojka pro parcelu č.267/1, 269/1, 270, ul. V Chaloupkách, Praha 9 - Hloubětín Vodovodní a kanalizační přípojka pro parcelu č.267/1, 269/1, 270, ul. V chaloupkách, Praha 9 - Hloubětín objednatel: Pražské vodovody a kanalizace, a.s. Projektant: KO-KA s.r.o. Vodovodní a kanalizační

Více

Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2. Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2

Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2. Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2 Obsah Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2 Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2 Vodovodní přípojka... 3 Popis řešení... 3 Materiály... 3 Výškové osazení přípojky vodovodu... 3 Uložení potrubí, výkopy...

Více

SUNCAD, s.r.o. nám. Na Lužinách, Praha 5, , fax:

SUNCAD, s.r.o. nám. Na Lužinách, Praha 5, , fax: 1. Úvod... 3 1.1 Identifikační údaje stavby... 3 1.2 Podklady... 3 2. Technický popis... 4 2.1 SO 05 Areálová splašková kanalizace... 4 2.2 SO 06 Areálová dešťová kanalizace... 4 2.3 Hydrotechnické výpočty...

Více

D O D A T E K č. 4. ke smlouvě o dílo uzavřené dne

D O D A T E K č. 4. ke smlouvě o dílo uzavřené dne Č.sml. objednatele: 633-2018-521101 Č.sml. zhotovitele: K18054 D O D A T E K č. 4 ke smlouvě o dílo uzavřené dne 29. 5. 2018 Smluvní strany: Objednatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský

Více

OBEC STARÁ VES NAD ONDŘEJNICÍ ODKANALIZOVÁNÍ OBCE MĚSÍČNÍ ZPRÁVA. Zhotovitele stavby DUBEN 2010 V. SROVNÁNÍ SKUTEČNÉHO A PLÁNOVANÉHO POSTUPU PRACÍ

OBEC STARÁ VES NAD ONDŘEJNICÍ ODKANALIZOVÁNÍ OBCE MĚSÍČNÍ ZPRÁVA. Zhotovitele stavby DUBEN 2010 V. SROVNÁNÍ SKUTEČNÉHO A PLÁNOVANÉHO POSTUPU PRACÍ OBEC STARÁ VES NAD ONDŘEJNICÍ ODKANALIZOVÁNÍ OBCE MĚSÍČNÍ ZPRÁVA Zhotovitele stavby DUBEN 2010 O B S A H : I. POPIS POKROKU PRACÍ II. III. IV. FOTODOKUMENTACE JAKOST BEZPEČNOSTNÍ STATISTIKY V. SROVNÁNÍ

Více

Pracovní materiál č. 4.2.

Pracovní materiál č. 4.2. Pracovní materiál č. 4.2. STŘÍBRO SOUBOR MĚSTSKÉHO OPEVNĚNÍ, 1.ETAPA OPRAVA VNĚJŠÍ A VNITŘNÍ ZDI, AKTUALIZACE STAVU 2013 DODATEK Č. 7 Pracovní materiál pro 28. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Hodonín ulice Josefa Suka, Odstranění havárie na kanalizaci pro BD č.4-14 a 15-25 Zadávací dokumentace Investor: Město Hodonín, Masarykovo nám.1, 695 35 Hodonín Stávající stav: Stoka A14.2.1.1 z betonových

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 23.07.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení Dodatku č.

Více

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III.

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III. MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Mgr. Monika Zbořilová ředitelka odboru 45 Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové

Více

Příloha č.5 k Zadávací dokumentaci pro podlimitní veřejnou zakázku na služby MVR-1080109 Výběr provozovatele ČOV.

Příloha č.5 k Zadávací dokumentaci pro podlimitní veřejnou zakázku na služby MVR-1080109 Výběr provozovatele ČOV. Příloha č.5 k Zadávací dokumentaci pro podlimitní veřejnou zakázku na služby MVR-1080109 Výběr provozovatele ČOV. TECHNICKÉ PARAMETRY SBĚRAČE Tuto příloha tvoří Technické zpráva ( kurzívou ) pro stavební

Více

1. Průvodní část. 1.1 Identifikační údaje Zdůvodnění stavby. Stavba :

1. Průvodní část. 1.1 Identifikační údaje Zdůvodnění stavby. Stavba : 1. Průvodní část 1.1 Identifikační údaje Stavba : - název stavby: Karlovy Vary areál AC Start Výstavba oplocení a dočasného zázemí pro atletický stadion - místo stavby: Tuhnice - katastrální území: Tuhnice

Více

Smlouvu o spolupráci při přípravě a realizaci stavby (dále jen Smlouva )

Smlouvu o spolupráci při přípravě a realizaci stavby (dále jen Smlouva ) Důvodová zpráva Statutární město Jablonec nad Nisou (dále jen Město) připravuje ve spolupráci se Severočeskou vodárenskou společností a.s. (dále jen SVS) realizaci souvisejících staveb ve městě. 1) Rekonstrukci

Více