Popis realizace poskytování sociálních služeb

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Popis realizace poskytování sociálních služeb"

Transkript

1 Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. domovy pro seniory pobytová Domov pro seniory Buchlovice, U Domova 470, Buchlovice Poslání Domov pro seniory Buchlovice poskytuje pobytovou sociální službu občanům, kteří v důsledku věku nebo zdravotního stavu potřebují přiměřenou podporu nebo péči pro zachování důstojného a aktivního způsobu života. Cílová skupina Osoby od 60 let, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci a potřebují podporu a pomoc v oblasti zdraví, v péči o sebe a sociálních vztahů prostřednictvím jiné fyzické osoby. Zásady poskytování sociální služby -respektujeme specifické potřeby a přání uživatelů, jejich individualitu včetně jejich zdravotního a psychického stavu - zapojujeme uživatele do plánování a hodnocení služby -podporujeme přirozené vztahy a spolupracujeme s rodinou uživatele -nabízíme služby v komunitě, jsme otevřeni veřejnosti -snahou pracovníků je dbát o co nejvyšší stupeň samostatnosti a nezávislosti uživatelů - podporujeme pracovníky k týmové spolupráci - pracovníci pracují na základě Etického kodexu Jednání se zájemcem o službu, vstup uživatele do služby Každý nový uživatel, který k nám nastoupí, uzavírá Smlouvu o poskytování sociální služby. Před jejím písemným uzavřením je důležité seznámit zájemce o službu se všemi podmínkami poskytování služby, zjistit, co od služby očekává, jaké jsou jeho osobní cíle, přání a společně se dohodnout, jakým způsobem bude poskytovaná služba zajišťována. Jednáním se zájemcem o službu jsou pověřeny sociální pracovnice a koordinátorky individuálního plánování. Ze strany zájemce o službu se mohou jednání zúčastnit osoby blízké (rodinní příslušníci). Pokud se jedná o zájemce o službu zbaveného nebo omezeného ve způsobilosti k právním úkonům, je žádoucí účast opatrovníka. Jednání se zájemcem o službu může probíhat v místě jeho pobytu nebo v kanceláři sociální pracovnice Domova pro seniory Buchlovice. Cílem jednání se zájemcem o službu je vyjednání takových podmínek poskytování sociálních služeb, které zájemce o službu skutečně potřebuje a které ho podporují v samostatnosti a jedinečnosti.

2 Popis služby Naplnění základních činností ze zákona -poskytnutí ubytování -poskytnutí celodenního stravování -pomoc při zvládání běžných úkonů péče o svoji osobu -pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -sociálně - terapeutické činnosti -aktivizační činnosti -pomoc při uplatnění práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí Pravidla poskytování služby Máme písemně zpracována pravidla pro poskytování sociální služby Standardy kvality sociálních služeb: 1.Cíle a způsoby poskytování služeb 2.Ochrana práv uživatelů sociálních služeb 3.Jednání se zájemcem o službu 4.Smlouva o poskytování sociální služby 5.Individuální plánování průběhu sociální služby 6.Osobní údaje 7.Stížnosti na kvalitu nebo způsob poskytování sociálních služeb 8.Návaznost poskytované sociální služby na další dostupné zdroje 9.Personální a organizační zajištění služeb 10.Profesní rozvoj zaměstnanců 11.Místní a časová dostupnost poskytované služby 12.Informovanost o poskytované sociální službě 13.Prostředí a podmínky pro poskytování sociální služby 14.Nouzové a havarijní situace 15.Zvyšování kvality sociální služby Metody práce -rozhovor -dotazník -pozorování -práce s afatickým slovníkem Pravidla pro vyřizování stížností Formy a postupy podání stížností: Písemně:k rukám vedení Domova pro seniory Buchlovice do Schránky důvěry Ústně: sociálním pracovnicím nebo pracovníkům domova Telefonicky : na čísle nebo em: vedouci.sestra.dd.buchlovice@ouss-uh.cz Všechny stížnosti jsou evidovány pod pořadovým číslem u vedoucí sestry. Lhůta pro vyřízení stížnosti je 28 dní od převzetí. Pokud skutečná lhůta daný limit překročí, vyřizovatel o této skutečnosti i důvodech informuje stěžovatele.

3 Stěžovatel má dále možnost obrátit se na: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. Štěpnická 1139, Uherské Hradiště, ředitel Krajský úřad Zlínského kraje tř.t Bati 21, Zlín, vedoucí sociálního odboru Veřejný ochránce práv Veřejný ochránce práv působí podle zákona č. 349/1999 Sb., o Veřejném ochránci práv, k ochraně osob před jednáním úřadů a dalších institucí vykonávajících státní správu, pokud je jejich jednání v rozporu s právem, neodpovídá-li principům demokratického právního státu a dobré správy nebo jsou-li tyto orgány neúčinné. Veřejný ochránce práv nemůže nahrazovat činnost těchto orgánů nebo rušit jejich rozhodnutí, může ale požadovat nápravu. Adresa: Veřejný ochránce práv, Údolní 39, Brno Český helsinský výbor Tato instituce se mimo jiné zabývá monitoringem lidských práv v ČR. Adresa: Ćeský helsinský výbor, Jelení 5, Praha 1, Občanské poradny Jsou nezávislým místem bezplatné důvěrné a nestranné pomoci, provázejí občany při jejich obtížích. Usilují o to, aby občané netrpěli neznalostí svých práv a povinností, neznalostí dostupných služeb nebo neschopností vyjádřit své potřeby či hájit své oprávněné zájmy. Občanské poradny poskytují rady, informace a pomoc všem, kteří se na ně obrátí. Adresa: Asociace občanských poraden, Senovážné nám. 24, Praha 1, Pravidla pro ukončení služby Pobyt v domově může být ukončen ze strany uživatele nebo poskytovatele. Ze strany uživatele: odchod do soukromí, přemístění do jiného zařízení a to písemnou formou k rukám vedení DS Buchlovice úmrtí Ze strany poskytovatele: uživatel porušuje své povinnosti vyplývající ze Smlouvy o poskytnutí sociální služby uživatel opakovaně porušuje vnitřní předpisy domova Výpovědní lhůta končí uplynutím posledního dne kalendářního měsíce, který následuje po měsíci,v němž byla výpověď uživateli doručena.

4 Úhrady za služby Úhrady za služby jsou stanoveny v souladu s vyhláškou č. 505/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, kterou se provádí některá ustanovení zákona o sociálních službách a upravuje je platná vnitropodniková směrnice SSL UH, p.o. O úhradách za poskytnuté sociální služby v zařízeních sociálních služeb. Další doplňující informace Poskytujeme: přímou obslužnou péči, zdravotní, rehabilitační, nutriční a sociální péči, aktivizační činnosti trénink paměti, pracovní činnosti Fakultativní služby (jsou-li poskytovány) Poskytujeme služby nad rámec základních činností, které jsou vymezeny v zákoně č. 108/2006Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Úhrady za poskytnuté fakultativní služby upravuje směrnice Sociálních služeb Uh. Hradiště, p.o.,,o úhradách za fakultativní činnosti. Poskytujeme následující fakultativní služby: -šicí práce nad rámec drobných oprav -drobné řemeslné práce nad rámec běžné údržby na pokoji uživatele - použití služebního vozidla pro uživatele - připojení k satelitu, internetu -soukromé elektrospotřebiče na pokoji (rádio, mikrovlnná trouba, lednice, TV, varná konvice) -pronájem garáže -telefonické služby:tarifikátor, automat -použití společenského sálu na soukromé akce uživatele -pronájem hostovského pokoje pro rodinné příslušníky uživatele Prostory, materiální a technické vybavení (bezbariérovost) Domov pro seniory je tvořený komplexem dvou spojených budov, z kterých jedna slouží pro mobilní uživatele (kapacita 100 uživatelů),druhá slouží jako oddělení zvýšené péče pro imobilní uživatele (kapacita 58 uživatelů). Celé zařízení je bezbariérové. Přízemí: Kanceláře vedoucího zařízení, vedoucí sestry a účetní. Prádelenský provoz, kde mají pracovnice prádelny k dispozici pračky, sušičky, ždímačku, žehlící mandl, lis na žehlení prádla, šicí stroj na drobné opravy ošacení. Ordinace: zubní lékařky,neuroložky, psychiatra (ordinují 1x za dva týdny), praktické lékařky, která ordinuje pondělí-pátek. Rehabilitační centrum, které nabízí tyto služby: - individuální, skupinové a dechové cvičení - masáže, hydromasáže - aromaterapie - relaxační cvičení - léčbu biolampou - vířivý bazén - perličkové koupele V tělocvičně jsou k dispozici posilovací stroje, míče a stolní tenis. Součástí centra jsou placené služby kadeřnice a pedikérky, které se poskytují v našem zařízení 1x za dva týdny.

5 Hostovský pokoj pro krátkodobé ubytování rodinných příslušníků Prodejna se smíšeným zbožím s možností zakoupení čerstvého pečiva, mléčných výrobků,uzenin, hygienických potřeb, nápojů (alko,nealko) Vestibul s pohodlným posezením, automatem na kávu Kaple Společenský sál pro 100 lidí Knihovna Část pro mobilní uživatele 1.patro Jídelna pro 100 uživatelů, moderně vybavená kuchyň Před jídelnou se nachází prostranný foyer s pohodlnými křesly a TV se satelitním příjmem. Zde si uživatelé mají možnost zahrát stolní fotbal. Domov se zvláštním režimem 2.patro Pokoje pro uživatele oddělení 2AB 3.patro Pokoje pro uživatele oddělení 3AB Kapacita každého oddělení je 50 lůžek. Přístup na jednotlivá oddělení je zajištěn schodištěm nebo výtahem. Máme zde deset jednolůžkových a dvacet dvoulůžkových pokojů, které jsou standardně vybaveny nábytkem lůžko, vestavná šatní skříň, stůl, židle, komoda, noční stolek, telefon, umývadlo se zrcadlem, odpadkový koš. K pokojům náleží sociální zařízení, některé pokoje mají sprchový kout. Jinak na zajištění hygieny mají uživatelé na každém oddělení k dispozici koupelnu a sprchy. Na oddělení je ošetřovna a přípravná kuchyňka. Uživatelé mají k dispozici menší kuchyň se sporákem, lednicí a kuchyňskou linku na přípravu vlastního jídla. Každé oddělení má svou denní místnost, kde uživatelé mohou trávit svůj volný čas. K dispozici mají uživatelé kuřárnu. Na oddělení 2AB je kancelář sociální pracovnice. Část pro imobilní uživatele oddělení zvýšené péče Přízemí Pokoje pro uživatele oddělení A 1.patro Pokoje pro uživatele oddělení B 2.patro Pokoje pro uživatele oddělení C Část pro imobilní uživatele má kapacitu 58 míst. Jsou zde jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, z nichž některé mají vlastní WC. Pokoje jsou vybaveny nábytkem - lůžko, komoda, šatní skříň s nádstavcem, polička nad lůžkem, servírovací stolky, židle, stůl, umývadlo, zrcadlo, odpadkový koš. Na oddělení jsou prostorné koupelny vybavené polohovacími vanami a zvedáky na

6 přemísťování imobilních uživatelů. Součástí koupelny je i sprchový kout. Na odděleních jsou toalety. Každé oddělení má vlastní ošetřovnu a přípravnou kuchyňku. Na oddělení B je pro imobilní uživatele k dispozici zastřešená terasa. V suterénu jsou prostory pro volnočasové aktivity uživatelů. Okolí našeho domova obklopuje rozsáhlá udržovaná zahrada vhodná k procházkám i posezení na lavičkách nebo v dřevěném altánu. Zde se mohou uživatelé věnovat zahrádkářské činnosti. Dne: Zpracoval:Mgr. Antonín Gajdoš

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace Druh služby Domov se zvláštním režimem Forma služby Pobytová Název zařízení a

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Centrum pro seniory Zahrada, o.p.s. Domov pro seniory pobytová Centrum pro

Více

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Sociální služby města Havlíčkova Brodu SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Počet stran: 7 SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Správce: Zpracovatel:, Milan Žák, DiS., Jana Hloušková, Mgr. Miloslav Kozlík, Bc. Petra Moravcová,

Více

Domov pro seniory (Evangelický domov )

Domov pro seniory (Evangelický domov ) Domov pro seniory (Evangelický domov ) Motto služby: U nás je to jako doma Poslání střediska (totožné pro všechny poskytované služby): Posláním střediska je organizovat, zajišťovat a poskytovat ve svých

Více

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Domov pro seniory Kamenec, (dále jen Domov pro seniory Kamenec) je celodenní pobytové zařízení v blízkosti centra města Ostravy s dostupným dopravním spojením

Více

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou I. Základní identifikační údaje Název zařízení: Domov U Anežky, poskytovatel sociálních služeb Adresa zařízení: nám. 17. listopadu 703, 294 71 Benátky nad Jizerou

Více

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721 Popis realizace služby Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Pečovatelská služba terénní Pečovatelská služba Bánov 687 54 Bánov 721

Více

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Pan (paní), nar., bydliště, rodné číslo, v textu této smlouvy dále jen Osoba a Domov seniorů Benešov, poskytovatel

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory V Z O R Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)....(jméno a příjmení), nar.. (datum narození), bydliště... (adresa),

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Číslo služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Armáda spásy v České republice, IČ 40613311, Petržilkova

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. Druh služby domovy pro osoby se zdravotním postižením Identifikátor 3212835 Forma služby Pobytová

Více

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa Popis realizace poskytování sociální služby v Domově se zvláštním režimem Krásná Lípa (DZR Krásná Lípa) Místo poskytování: Krásná Lípa Druh poskytované sociální služby: pobytová sociální služba Cílová

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Domovy sociálních služeb Háj a Nová Ves, příspěvková organizace POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název služby: DOMOVY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB HÁJ U DUCHCOVA Druh služby: TÝDENNÍ STACIONÁŘ Název poskytovatele

Více

ODLEHČOVACÍ SLUŽBY. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 44

ODLEHČOVACÍ SLUŽBY. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 44 ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Dle zákona č. 108/2006 Sb., 44 Údaje o poskytované sociální službě. 1. Název a místo zařízení nebo místo poskytování sociální služby. Název: Centrum sociálních služeb Tloskov Sídlo:

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Sociálně terapeutická dílna Ambulantní forma

Více

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Účinnost od: 1. 1. 2016 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DS Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha

Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha 20. červen 2014 Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha Našim posláním je poskytovat pobytovou službu sociální péče mužům a ženám, kteří vzhledem ke svému zdravotnímu postižení potřebují

Více

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: ,

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: , Domov důchodců Mlázovice, registrovaný poskytovatel pobytové sociální služby domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách, číslo registrace: 1665958 Zřizovatel: městys Mlázovice, www.mlazovice.cz

Více

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) paní.., narozená / / (dále jen klient ) 2) Domov pro seniory v Chebu, příspěvková organizace

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Sociální služby Uherské Hradiště, p. o. Druh služby chráněné bydlení Identifikátor 6798398 Forma služby Pobytová Název zařízení a místo

Více

Smlouva o poskytování sociální služby

Smlouva o poskytování sociální služby Smlouva o poskytování sociální služby číslo smlouvy:. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1. Paní/Pan, datum nar.., trvalé bydliště, (v textu této smlouvy dále jen Klient ) a 2. Dům sociálních

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Domov pro osoby se zdravotním postižením Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DOZP Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006 Sb.,

Více

Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1. pan (paní)... datum narození... rodné číslo.... č. OP..... bydliště.. zastoupený(á)..

Více

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Název organizace : Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Zpracoval Zpracovala: tým: Ing.

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Denní stacionář Ambulantní Denní stacionář, Podzámčí

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

Popis realizace poskytování služby

Popis realizace poskytování služby NÁZEV ŽADATELE/POSKYTOVATELE: B. Braun Avitum Austerlitz s.r.o. DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Domov pro osoby se zdravotním postižením NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: B. Braun Domov s úsměvem,

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Účinnost od ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Účinnost od ODLEHČOVACÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Účinnost od 19.3.2019 Druh soc. služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Název a místo zařízení, místo poskytování sociální služby: Domov pro seniory a dům s pečovatelskou

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb v Domově pro seniory SPÁLENIŠTĚ v Chebu, příspěvková organizace

Popis realizace poskytování sociálních služeb v Domově pro seniory SPÁLENIŠTĚ v Chebu, příspěvková organizace Popis realizace poskytování sociálních služeb v Domově pro seniory SPÁLENIŠTĚ v Chebu, příspěvková organizace Účinnost: od 1. 9. 2014 Sídlo: Mírová 2273/6, 350 02 Cheb IČ: 71175253 Zřizovatel: Karlovarský

Více

smlouvu o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců Jablonecké Paseky podle 49 cit. zák.

smlouvu o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců Jablonecké Paseky podle 49 cit. zák. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců Jablonecké Paseky Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem č. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1. Domov důchodců Jablonecké

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením Dne.. u z a v ř e l i 1. Pan/í.., narozen/a, bydliště v textu této smlouvy dále jen Osoba Zastoupena/ý a 2. Bellevue, poskytovatel

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

Vítáme Vás u prezentace Oázy pokoje pro psychicky nemocné. domova se zvláštním režimem

Vítáme Vás u prezentace Oázy pokoje pro psychicky nemocné. domova se zvláštním režimem Vítáme Vás u prezentace Oázy pokoje pro psychicky nemocné domova se zvláštním režimem Naše moderní zařízení je situováno vblízkosti centra Frýdku-Místku. Chůzí do deseti minut můžete dojít: k Basilice

Více

V Z O R. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení ústavní péče

V Z O R. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení ústavní péče V Z O R Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení ústavní péče Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Pan (paní)..(jméno a příjmení), nar......(datum narození), bydliště

Více

Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby

Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách I. Smluvní strany 1. Klient: pan/paní,

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování GrandPark, a.s. Domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE KDO JSME Domov důchodců Roudnice nad Labem,, IČO 828998, (dále jen Domov). Zřizovatelem je Město Roudnice nad Labem, Karlovo nám. 21, 413 01 Roudnice nad Labem, IČO 264334.

Více

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice DOMÁCÍ ŘÁD Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, 671 71 Hostěradice Telefon: 515 339 157 e-mail : info@domovskalice.cz webové stránky: www.domovskalice. Cz Úvodní ustanovení Domácí

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování GrandPark, a.s. Domov seniorů dle 49 zákona o sociálních službách

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 51. Údaje o poskytované sociální službě.

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 51. Údaje o poskytované sociální službě. Služba Chráněné bydlení CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Dle zákona č. 108/2006 Sb., 51 Údaje o poskytované sociální službě. 1. Název a místo zařízení nebo místo poskytování sociální služby. Název: Centrum sociálních

Více

Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb

Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb 1. Poskytnutí ubytování, úklid, praní a drobné opravy ložního a osobního

Více

Domov pro seniory - Domov Duha

Domov pro seniory - Domov Duha 20. červen 2014 Domov pro seniory - Domov Duha Našim posláním je poskytovat pobytovou službu sociální péče lidem, kteří vzhledem ke svému věku a ztrátě soběstačnosti potřebují péči, která jim nemůže být

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Účastnící smlouvy 1. Já - Uživatel/ka:

Více

Smlouva č. x/2019 o poskytnutí sociální služby v Domově důchodců v Poličce

Smlouva č. x/2019 o poskytnutí sociální služby v Domově důchodců v Poličce Smlouva č. x/2019 o poskytnutí sociální služby v Domově důchodců v Poličce 1. Pan/ Paní: Jméno Příjmení Datum narození: xx. xx. xxxx Bydliště: (v textu smlouvy dále jen uživatel uživatelka) a 2. Svazek

Více

Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace

Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Smlouva č. X/2017 o poskytování sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175/II., 377 01 Jindřichův Hradec tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2012 V souladu se zákonem

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby Smlouva o poskytnutí sociální služby č.j.sos//dss Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Pí. trvale bytem: v textu této smlouvy (dále jen uživatel ) datum narození: a Sociální a ošetřovatelské

Více

o poskytování sociální služby v Domově pro seniory v Bystrém

o poskytování sociální služby v Domově pro seniory v Bystrém Smlouva č. o poskytování sociální služby v Domově pro seniory v Bystrém 1. Pan/Paní :... Datum narození :... Bydliště :.. (v textu smlouvy dále jen uživatel uživatelka) 2. Svazek obcí AZASS Palackého nám.

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově pro seniory Ústav sociálních služeb města Nové Paky dle zákona č. 108/2006, 49 dále jen Smlouva

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově pro seniory Ústav sociálních služeb města Nové Paky dle zákona č. 108/2006, 49 dále jen Smlouva Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově pro seniory Ústav sociálních služeb města Nové Paky dle zákona č. 108/2006, 49 dále jen Smlouva a 1) Pan (paní) v textu této smlouvy dále je Uživatel

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory PRAGOM CS, spol. s r.o., poskytovatel sociálních služeb Pňov-Předhradí, Velim Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní):

Více

ZNAČKA KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH DOMOVY PRO SENIORY Přehled hodnocených oblastí, perspektiv a subperspektiv:

ZNAČKA KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH DOMOVY PRO SENIORY Přehled hodnocených oblastí, perspektiv a subperspektiv: ZNAČKA KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH DOMOVY PRO SENIORY Přehled hodnocených oblastí, perspektiv a subperspektiv: 1 Ubytování 1.1 Pokoj 1.1.1 Vstup přes předsíňku 1.1.2 WC, koupelna, sprcha 1.1.3 Kuchyňská

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/í bydliště, v textu této smlouvy dále jen Osoba Zastoupen/a, na základě a 2) Domov

Více

Název poskytovatele Sociální služby Vsetín, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

Název poskytovatele Sociální služby Vsetín, Záviše Kalandry 1353, Vsetín Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Sociální služby Vsetín, Záviše Kalandry 1353, 755 01 Vsetín Druh služby Domov se zvláštním režimem podle 50 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Účinnost od: 1. 7.2018 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Vedoucí služby DZR Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, 323 00 Plzeň Poskytované služby Ubytování Dvoulůžkový pokoj 1 Recepce Jídelna Terapeutická dílna 2 Posezení

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr 1) pan/í: xy narozen/a: dd.mm.rrrr bydliště: Ústecká 2855, 470 01 Česká Lípa v textu této smlouvy dále jen uživatel a 2) organizace:

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně uzavřená mezi 1) pan (paní)., nar... r.č..., trvalé., Mariánské Lázně 35301 v textu této smlouvy

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

ZNAČKA KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH

ZNAČKA KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH ZNAČKA KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, o. s. DOMOVY PRO SENIORY, DOMOVY SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Přehled hodnocených oblastí, perspektiv a subperspektiv: 1 Ubytování

Více

V Z O R S M L O U V Y

V Z O R S M L O U V Y V Z O R S M L O U V Y o poskytnutí služby sociální péče v Domově pro seniory a Domově pro osoby se zdravotním postižením dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách a Vyhlášky č.505/2006 Sb. v alternativní

Více

Středisko: Domov pro seniory v Bystrém, Nad Kašpárkem 496, 569 92 Bystré Zastoupený: Jiřinou Leinweberovou, vedoucí DpS (dále jen poskytovatel ).

Středisko: Domov pro seniory v Bystrém, Nad Kašpárkem 496, 569 92 Bystré Zastoupený: Jiřinou Leinweberovou, vedoucí DpS (dále jen poskytovatel ). Smlouva č. XX/2011 o poskytnutí sociální služby domovy pro seniory dle 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, kterou uzavřeli 1) Paní XXXX, nar. XXXX Bydliště:

Více

Popis realizace poskytování sociální služby Domov pro seniory Horní Stropnice

Popis realizace poskytování sociální služby Domov pro seniory Horní Stropnice Domov pro seniory Horní Stropnice 373 35 Horní Stropnice 54 Kontaktní osoba: ředitelka: Valhová Eva Vrchní sestra: Mgr.Kubaláková Jarmila e-mail: dd.stropnice@post.cz, tel. 386 327 130, 386 327 377, fax

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách 1. Poskytovatel sociální služby CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Integrované centrum sociálních služeb Odlochovice, se sídlem Odlochovice 1, 257 03 Jankov Identifikátor

Více

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TACHOV

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TACHOV www.csstachov.cz 2 CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TACHOV 3 Centrum sociálních služeb Tachov, příspěvková organizace poskytuje sociální služby v těchto zařízeních: Domov pro seniory PANENSKÁ, Panenská 2068,

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Název poskytovatele Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Druh služby domovy pro seniory Forma služby pobytová Kapacita služby 110 lůžek Název

Více

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, 323 00 Plzeň Zdroj: Petr Jehlík pro Plzeňský architektonický manuál Poskytované služby Ubytování Dvoulůžkový

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové sociální služby v Domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí pobytové sociální služby v Domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí pobytové sociální služby v Domově se zvláštním režimem Číslo smlouvy: a 1. Dům seniorů Domov důchodců se sídlem IČO: 63893703 zastoupená Ing. Michaelou Pučálkovou, DiS. (dále jen Poskytovatel)

Více

Domov sociálních služeb Meziboří, příspěvková organizace Okružní 104 435 13 Meziboří IČ: 49872516 tel. 476 748 218 Smlouva č.: /2014.

Domov sociálních služeb Meziboří, příspěvková organizace Okružní 104 435 13 Meziboří IČ: 49872516 tel. 476 748 218 Smlouva č.: /2014. Domov sociálních služeb Meziboří, příspěvková organizace Okružní 104 435 13 Meziboří IČ: 49872516 tel. 476 748 218 Smlouva č.: /2014 Návrh Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro seniory 1. Pan:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ A ÚHRADĚ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ A ÚHRADĚ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVÍŘOVA Přemyslova 1618/12, Havířov Podlesí, 736 01 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ A ÚHRADĚ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Číslo Smlouvy:.. Mezi Poskytovatelem služby: Sociálními službami města Havířova

Více

Smlouva o poskytování a úhradě respitní péče

Smlouva o poskytování a úhradě respitní péče Smlouva o poskytování a úhradě respitní péče číslo: Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní): příjmení a jméno:... adresa:... narozen (á):... zastoupený (á):... v textu této smlouvy

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory PRAGOM CS, spol. s r.o., poskytovatel sociálních služeb Pňov-Předhradí, Velim Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb v Domově pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

Popis realizace poskytování sociálních služeb v Domově pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace Popis realizace poskytování sociálních služeb v Domově pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace sídlo: Polní 378, 354 91 Lázně Kynžvart IČ: 71175237 zřizovatel: Karlovarský kraj, Závodní

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - Odlehčovací služby v Senior centrum Nový Bor číslo..

Smlouva o poskytnutí sociální služby - Odlehčovací služby v Senior centrum Nový Bor číslo.. AHC a.s., Budějovická 778/3, 140 00 Praha 4 Michle Provozovna Senior centrum Nový Bor B. Egermanna 354, 473 01 Nový Bor IČ: 24160369 Tel.: +420 702 081 437 E-mail: malkova@sestricka.cz www.ahc.cz, www.ddnovybor.cz

Více

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Obsah 1. Smysl dokumentu... 2 2. Seznámení zaměstnanců a klientů se Základním prohlášením... 2 3. Základní prohlášení Domova pro seniory Krč... 3 3.1. Poslání...

Více

INFORMACE DOMOVA SENIORŮ VIDIM O STANDARDECH KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

INFORMACE DOMOVA SENIORŮ VIDIM O STANDARDECH KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB INFORMACE DOMOVA SENIORŮ VIDIM O STANDARDECH KVALITY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Domov seniorů Vidim, příspěvková organizace poskytuje sociální službu dle zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách a vyhlášky 505/2006,

Více

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S.

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Komu poskytujeme sociální službu? Domov Háj u Ledče nad Sázavou v domově pro osoby se zdravotním postižením poskytuje služby pro muže a ženy

Více

Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba -

Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba - Smluvní strany Smlouva o poskytování sociální služby číslo /2015 - odlehčovací služba - 1. Paní: Datum narození: Bydliště: Zastoupen/a: zástupcem na základě plné moci ze dne paní/panem.trvalé bydliště

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích)

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/Paní XY, nar. 00.00.0000, bydliště

Více

Smlouva o poskytování sociální služby

Smlouva o poskytování sociální služby Smlouva o poskytování sociální služby Smluvní strany: Pan (paní) : Narozen/a: Trvalé bydliště: v textu této smlouvy dále jen uživatel a Domov důchodců Velké Hamry příspěvková organizace, Sídlo: 468 45

Více

Sazebník poskytovaných služeb

Sazebník poskytovaných služeb Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Domov Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Sazebník poskytovaných služeb platný od 1. 7. 2011 I. Obecná ustanovení 1. V souladu se zákonem č. 108/2006

Více

Smlouva o poskytování sociální služby č. 588/DD-SML

Smlouva o poskytování sociální služby č. 588/DD-SML Smlouva o poskytování sociální služby č. 588/DD-SML Smluvní strany: Pan (paní) : Narozen/a: Trvalé bydliště: v textu této smlouvy dále jen Uživatel a Domov důchodců Velké Hamry, příspěvková organizace,

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Příloha č.1 Název poskytovatele Charita Luhačovice Druh služby Denní stacionář 46 Forma služby Ambulantní Název zařízení a místo poskytování Denní stacionář,

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB HRABYNĚ, se sídlem Hrabyně 202, 747 67 Hrabyně 3, příspěvková organizace Ministerstva práce

Více

DOMOV PRO SENIORY HEŘMANŮV MĚSTEC ZŘIZOVATEL HLAVNÍ MĚSTO PRAHA, MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 37, HEŘMANŮV MĚSTEC

DOMOV PRO SENIORY HEŘMANŮV MĚSTEC ZŘIZOVATEL HLAVNÍ MĚSTO PRAHA, MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 37, HEŘMANŮV MĚSTEC DOMOV PRO SENIORY HEŘMANŮV MĚSTEC ZŘIZOVATEL HLAVNÍ MĚSTO PRAHA, MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 37, 538 03 HEŘMANŮV MĚSTEC POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - domov pro seniory Domov pro seniory Heřmanův

Více

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativa Centrin CZ s.r.o. Poskytovatel sociálních služeb Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem IČ 27656535 č.ú. 434893379/0800 Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativní

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Název poskytovatele Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Druh služby domovy se zvláštním režimem Forma služby pobytová Kapacita služby 6

Více

Základní informace o poskytovateli služeb a jeho činnosti

Základní informace o poskytovateli služeb a jeho činnosti Domov Sněženka Jeseník, příspěvková organizace Základní informace o poskytovateli služeb a jeho činnosti Identifikační údaje organizace Název organizace : Domov Sněženka Jeseník, příspěvková organizace

Více

Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb. Centrum denních služeb, Ostrava Poruba, I. Sekaniny 16/1812

Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb. Centrum denních služeb, Ostrava Poruba, I. Sekaniny 16/1812 Standardy kvality poskytovaných sociálních služeb Centrum denních služeb, Ostrava Poruba, I. Sekaniny 16/1812 Pravidla ke standardu č. 1 Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Centrum denních služeb

Více

Smlouvu o poskytování sociální služby odlehčovacích služeb

Smlouvu o poskytování sociální služby odlehčovacích služeb 1) Pan (paní)..(příjmení a jméno) nar...(datum narození) bydliště... v textu této smlouvy dále jen Osoba zastoupený/á a 2) Centrum 83, poskytovatel sociálních služeb se sídlem Václavkova 950, 293 01 Mladá

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele HVĚZDA z.ú. Druh služby Domov se zvláštním režimem Identifikátor 7085806 Forma služby Pobytová Název zařízení a místo poskytování Dům služeb

Více

VZOR Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích)

VZOR Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) VZOR Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Paní, nar..., bydliště.., rodné číslo..

Více

VZOR SMLOUVY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY

VZOR SMLOUVY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY VZOR SMLOUVY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely tyto smluvní strany: 1) Pan(í)., nar..., trvale bytem.., rodné číslo.., v textu dále

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby Název poskytovatele: Druh služby: Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace Záviše Kalandry 1353, 755 01 Vsetín domov pro seniory Identifikátor: 2080657

Více

Centrum sociálních služeb Naděje Broumov Jiráskova 193, 550 01 Broumov IČO 48623865 Tel. 491 523 595-6, 774 450 631 e-mail: domovd.broumov@tiscali.

Centrum sociálních služeb Naděje Broumov Jiráskova 193, 550 01 Broumov IČO 48623865 Tel. 491 523 595-6, 774 450 631 e-mail: domovd.broumov@tiscali. Centrum sociálních služeb Naděje Broumov Jiráskova 193, 550 01 Broumov IČO 48623865 Tel. 491 523 595-6, 774 450 631 e-mail: domovd.broumov@tiscali.cz Kontakty: Ředitelka: Ing. Milada Kubalíková tel. 491

Více